Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda 1x01 - 2. felvonás a melodrámából - a pasik

Ott hagytuk abba, hogy az RTL már bemutatott nekünk 4, azaz négy férfit, aki miatt jelentkeznünk kellene a műsorba. Feleségkereső műsorba. Ha valakinek még vannak olyan illúziói, hogy egy ilyen közegben megtalálhatja a szerelmet, akkor az meg is érdemli, hogy jelentkezzen. Persze lehet, hogy celeb lesz (a 2010-es Word nem ismeri a celeb szót, le vannak maradva egy kissé), és ha már celebeket lettek, akkor majd a médejában óhajtanak elhelyezkedni, mert az biztosan nagyon jó. Dolgozni nem kell mindenesetre.

Libák.jpg

Elmúlt a reklám ideje, ugyanis a 4 gazda után az volt, de sajnos nem emlékszem, hogy mik voltak benne. Máskor lejegyzetelem, mert az RTL Moston nincs reklám, fel is vagyok háborodva rendesen. Jut eszembe, 4-0-ra nyertek a spanyolok az olaszok ellen az EB döntőben, Hajni valahol őrjöng, gondolom. Tehát maradt a 4 gazda, vajon őket hogy szopja fel az egyes számú csatorna. Lesz borász, lovászka, menő traktris, meg még egy. Továbbra sem értem a bemutatás lényegét, de ez még mindig nem érdekel senkit. Lilu valahol igyekszik a batár autóval, de még nincs itt az ideje, hogy meglássuk őt, helyette:

Ottó gazda: 49 éves, Kerekegyháza, borász, az adatlapja szerint gazda, én elhiszem neki, 34 hektár alma, szőlő, legelő, stb. A nap néha süt, néha nem. Ludakkal, kis bocival találkozunk, kezdődik a felszopás, pedig még nem is láttunk senkit. Elmehetne ez a műsor természetfilmnek is. Jön egy fekete, farok csóváló kutya is, teljesen spontán. Itt más valami sejlik. Aztán durr! Egy fehér Ford Fiesta két utasa van az orrunk előtt. Egy deres hajú, számomra ijesztő pasi (nem mellesleg nagyon ismerős valahonnan) és nini, egy gyerek. Remélem, földúton jönnek, mert nincsenek bekötve. Távoli kép, majd megint egy marha. Lesz ebből még valami? Kiszállnak egy zsúptetős háznál, a stábot kint hagyják. Ejnye, de illetlen. Apa-fia kapcsolat tökéletes, együtt tanulják a matekot, tudjuk meg. Már látom, hogy a gyerekkel igen jóban kell lenni az asszonynak. Lilu szerint a béke szigete, mármint a szerint, aki írta a felolvasni való szöveget. Matekozás után a menő traktor közvetlen közelében apuka közli Árpikával, hogy ő mostan megy a szőlőbe, búsan teszi ezt, hiszen kétszer is elvált (vajh’ miért?) és magányos. Minden bizonnyal csak és kizárólag az asszonyok tehetnek az elfuserált házasságukért, informál minket Cupido, hiszen a vadhajtásokat nem sikerült megmetszeni. Sok-sok próbálkozás után sincs pótanya. No comment.

Ottó gazda.jpg

Régen láttuk a bömbit, érkezik is vele a felolvasó. Persze, hogy először Árpikával kell beszélni, vele kell jóban lenni. A nap éppen süt. Ahogy elnézem, tipikus tanya ez. Legkevésbé idejönnék emiatt. Teljesen véletlenül Árpika éppen felkapálta a telket, meg is dicsérik érte. A papa tökéletes, szerinte. Ez így is van jól. Ide is A LILU jön. 4 hektár szőlő, sok munka, bla, bla, kell a nő is ide, bla, bla…., szíve összetört bla, bla…, pincében diskurzus, bla, bla….Árpikának biztonság kell, csalódott ő is természetesen, mert önző volt a néni, nem azt kapta, amit kapott, fogadja el őt is, bla, bla… Lilu szerint Ottó gazda tökéletes férjjelölt, aha. A magánbeszélgetést kihagynám, a lényeg a bizalom, mert mindenkiben elvesztette azt. Nem is ő a hibás, véletlenül sem – ez az én magányvéleményem. Jó lenne válogatni. A direkt felszopást Lilutól halljuk, mert konkrét gazdagságot itt nem tudtak felmutatni. Jaj, a grácia öltözékét majd elfelejtettem, nagy hiány lett volna: szürke mokaszin jellegű nem tudom én milyen cipő, egy fehér len ruha, farmer kabát, nincs parketta.  Milyen hölgyet keres? Az első és legfontosabb, hogy jó kapcsolatot alakítson ki velem a leendő hölgy. A vékonyabb nőket szeretem, molett párom még nem volt, és nem is szeretnék. Korban hozzám illő hölgyet keresek, 40 fölöttit, aki házias. Előny, ha szép hangja van. Fontos, hogy kisfiamat, Árpit is elfogadja és szeresse.

Konklúzióm: eleve fiatal vagyok, így nem jövök számításba, de még a két idősebb gyerekénél is ifjabb az életkorom, nem, nem kellene.

szőlő.jpg

József gazda: 32 éves, Somogybükkösd (99 fő), vegyes gazdálkodó (juhász), állattenyésztő mérnök (már ilyen is van, tök jó), 579 juh, 50 kecske, 40 disznó. Beleszeretünk a helybe, jól gondoljuk meg, hogy megyünk-e oda! A nap süt. Látunk egy a nyitóképek után egy platós terepjárót, nem rossz egynek. A BMW-t most nem látjuk az országútról befordulni, mert már meg is érkezett a sofőrjével. Állítólag ő a legérzékenyebb, legérzelmesebb, mással nem tudják eladni nekünk? Most is gajdol valaki valakinek. Jelen esetben József gazda a lónak (Király), miszerint megjött Lilukám. Lepukkant épülethez érkezik az asszony, valami förtelem gumicsizmában (kék), bézs rövidnadrágban, király kék jellegű felsőrészben. Melltartó most sincs, parketta van viszont.

József gazda.jpg

Reggel 6-tól este 11-ig kint melózik az ember, az asszony jelöltek sok időt ne akarjanak párjukkal tölteni, nem fog összejönni, ugyanis. A karám a disznós gazdánál jobban nézett ki, de itt is eléldegélnek a jószágok, gondolom. Kiskecske felszopásnak is megvolt, mert Lilu szerint mérhetetlenül aranyos, gyorsan kézbe is kapta. A kis, pici kecske tényleg nagyon cukker. Megyünk a rétre beszélni, messze a nyáj, közel a kutya, nehéz beszélgetés lesz ez. Vajon felszopásnak is minősül, ha van fizetett juhászod? Mert van. A jelölt apósra ne számítson, meghalt. Tőle tanulta, hogy hogy legyen becsületes, pl. Jelentkezzenek a vékonyabb, sportosabb nők. Kell AZ A PLUSZ!!! Szikra robbanjon fel! Ilyen legyen A nő: Sportos testalkatú, 180 cm-nél alacsonyabb, formás hölgynek örülnék a legjobban, aki toleráns velem, nem elkényeztetett, önző, és flegma. Fontos nekem, hogy tudjak vele beszélgetni, hasonló értékrenddel rendelkezzen, mint én, kompromisszumképes legyen, és soha ne verjen át.

Konklúzióm: világ végén van, sajnos én halálra unnám magam, nem kellene

kecske.jpg

Rolf gazda: 34 éves, Nyírbátor, testnevelő tanár, kukorica, rozs, lucerna földek. A nap süt nagyon, de nagyon. Légkondicionált, gps-szel ellátott traktorja van neki, zöld, látszik, hogy nem szegény. Elképzelem, ahogy az asszonyok máris ugranak a telefonhoz. Atlétában is ül ráadásul, macsó, vagy mi a szösz. Rolf gazda szigorúan betartja a közlekedési szabályokat, ezért kezd is bele az aszfaltos úton a rallyzásba. Biztos kibérelte az utat az RTL. Nahát, fel is tűnik a németek autócsodája, továbbra is Kovalcsik Ildikó ül a kormánynál. A lehető legszemetebb felszopás, miközben Lilu autókázik: Rolf gazda készül a látogatásra, kamera előtt zuhanyozik, és non-figuratív tetkót láttat. Diszkrimináció a többi fazonnal szemben. Mondjuk, én nem jelentkezem, mindegy is. Majd természetesen plexi nélkül is láthatjuk kidolgozott testét, próbálgatja az ingeket, melyikkel csábítsam el a férjétől a szőke celebet. Hatalmas narancsszínű (sok lesz már a szopásból) háznál áll meg a BMW. Kiszáll egy nő. A haja varkocsban, a maradék fonva. Farmering természetesen. Fodros, lépcsőzetes ruhácskában van és … Szavam elakad, rózsát kap a gazdától, aki a sok kockás ing közül a kockás ingnél maradt. A csizma továbbra is megmarad, de most normális, barna, nubuk. Műsorvezető, felolvasó asszony ebédet is kap, másnál nem kapott, de még a stáb sem. Jön a család, spontán éppen akkor ebédelnek, amikor Lilu megérkezik.

Rolf gazda.jpg

Hoppá, itt van egy testvér is. Százszor jobb pasi, mint a mi gazdánk. Az kellene. Ronda lila, fehérpöttyös asztalterítőnél esznek, mennek az idióta kérdések, s válaszok. Fél perc alatt belapátolták a kaját, lehet menni, lelkizni. Család letudva. Nem ám akármivel, hanem a 15-20 milliós menő traktorral (felvilágosított egy gazda ismerős, onnan az okosságom). Akkora meglepetés volt ez, hogy még a jármű be is kamerázta magát. Burkoltan (azaz teljesen nyíltan) megkérdezi Lilu, hogy a környéken megdugott-e már minden lányt. Persze, hogy nem volt meg, mind. Biztos anyagi háttér is mondva lett, bizony. Tessék jelentkezni! Séta a mezőn, nézve a földet a pont kimért távolságról. És jön a beszélgetés: eddig nem volt szerelmes (akkor mit is akart?), külsőre a vékony, törékeny lányok tetszetnek, mondja (aha, falun biztosan sok ilyen lány szaladgál, megjegyzem, az ilyen típusú lányok mellel sem nagyon rendelkeznek), rövid haj, szóba sem jöhet, kizárt, csak a hosszú haj! Bemásolom, hogy milyen lányt akar: A dekoratív nőket szeretem, ne legyen magas, kifejezetten csinos, vékony nőre vágyom. Álljon közel hozzá a természet, bármiről lehessen vele beszélgetni, szeressen sportolni. Fogadja el az életvitelem és a munkám.

Konklúzióm: nekem abszolút nem jön be, akármennyire is süt a nap. Nem kellene.

ház2.jpg

Bence gazda: 25 éves (4 hónappal fiatalabb, mint én), Hódmezővásárhely, gazdálkodó (mezőgazdaság, állattenyésztés), 320 hektár, 150 ló, 70 marha, 200 tyúk, ismeretlen számú disznó, kutya, juh, könnyen takarékoskodik. Utolsó delikvensünk a lányok álma, Lilu szerint. Ló betörő. Szuper. Ez állítólag szexi. Boxolni is szeret, az arát megvédi, vagy építkezik. Megjön a nő a BMW-vel, akit kirobbantani nem lehet a csatornától, jön kideríteni, hogy készen áll-e a nősülésre Bence gazda. Ezek szerint igen, benne van a műsorban. Szalmakalap kerül elő, egy eper színű ruha, semmi parketta. A nap csodásan süt. Jön a gazda is, gyönyörű lóval, várjon csak Lilu, mert berakja a csődört. Ezt én csak más kontextusban hallottam eddig. Most perverz az, aki arra gondolt. Újabb felszopás következik, Kedves Olvasók, több tanya is van! Van hova elbújni. Azt mondják, hogy egy film akkor sikeres igazán, ha állat és gyerek van benne. A gazda gyerekeket oktat lovagolni. Ki nem jelentkezett még az arájának? Persze Bence büszke arra, amit elért.

Bence gazda.jpg

Biztosan a semmiből jött. Aha. A silverlightom összeomlott, miközben Bence gazdán legeltettem a szemem, előtte kis borjúk voltak. Tessék már telefonálni! Jön egy szekér, bejárjuk mostan a gazdaságot, így szól a fijú. Idióta kérdéseket tesz fel a hintón a nő. Igen, rengeteg nővel ismerkedett meg, igen, több futókaland is volt. Igen, összetörték a szívét, az egész ország gyászban. Igen, volt egy komoly kapcsolat. Mindebből Lilu megértette Bencét. Igen, valóban készen áll egy kapcsolatra. Mindjárt kinevetem magam, aztán írok tovább. Leszállnak végre a keréken guruló, de ló vontatta járműről, beszélgetnek. A nagy szerelem csak 10 hónap volt, már nem nevetek, már sírok. Szakítás után rengeteget bulizott. Az ne jelentkezzen, aki három éven belül nem szeretne gyereket, mert Bence gazda igen. Ő szerinte ilyen lány kellene: A fekete hajú, sportos lányok tetszenek, de a lényeg, hogy alacsonyabb legyen nálam. A belső tulajdonságok is fontosak számomra, legyen vagány, talpraesett, ugyanakkor jólelkű és érzelmes. Nem szeretem a „panel lányokat”, akik elkényeztettek és nagyképűek. Szeretem én hordani a nadrágot.

Konklúzióm: fiatalka, csak pénze van, de nem kellene

Marhák.jpg

Immár megismerkedtünk a gazdákkal, némelyik érdekes, némelyik unalmas.

Összegezve: maga az ötlet nem rossz, meglátjuk, mi sül ki belőle. Az adások állítólag szeptembertől lesznek, ha lesz előtte asszony bemutatás, akkor azzal jövünk, utána a többivel. Talán VV is megy majd, sok lesz a reality. Remélem, hogy viccesre fogják venni a műsort, de nem kínosra, mint az Alekosz feleséget keres című csodamű. Sokat azért nem nézek ki, mert feltűnően mindenki csinos, bájos, cuki, szerelmes, becsületes, őszinte, házias (süssön, főzzön, mosson, vasaljon), sportos, szexis (szolgája ki mindenben a ZURÁT), kompromisszumképes (ne legyen élete, nyalja ki a ZURA seggét), tökéletes lányokat, asszonyokat keres. Ha ez igaz lenne, nem csodálnám, hogy nem talál egyik sem ilyet. Aztán hiába HÁZASODNA A GAZDA!

Szép nyarat Mindenkinek!

322 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 11:18:10

na jó, jobb mint az előző, de ezt a "szopás" témát tényleg hagyjuk már (az előzőhöz írt kommentemben megmondtam miért), a melltartó fóbiát továbbra sem értem (tudom volt olyan megjegyzés a szerző részéről, hogy ezekre fűzi fel a hv-ket, de egy hv-hoz kell ilyen vezérfonál???, biztos én vagyok a hüle)egyébként erős 3-as :))))

Prosztó 2012.07.11. 11:20:11

Csak nyolc felszopás volt benne a kereső szerint. Nem nevezném javuló tendenciának, ehhe-ehhe.

Virt02 2012.07.11. 11:36:50

Szóval neked egyik gazda se kellene, ezt megtudtuk a hogyvoltodból...
Hurrá....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.11. 11:52:18

Az eredeti kommentek nem úgy volt, hogy megmaradnak?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.11. 11:59:23

@aard: asszem gyors egymásutánban írta a két részt, mintha pl. csak egy reklám lett volna köztük, ezért maradtak a "vezérfonalak" (felszopás, melltartó) ugyanazok.

Most, hogy kezdenek lassan egyfajta mémmé, urambocsá' névjeggyé válni ezek a kifejezések, én a helyében most már csakazértis ragaszkodnék hozzájuk. :D

Prosztó 2012.07.11. 12:07:51

@pushpang (univerziális határeset):

"urambocsá' névjeggyé válni "

Jajj.

"- Hölgyem, mi áll a névjegyén?
- Felszopás.
- Megengedi, hogy gratuláljak?"

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 12:12:52

@pushpang (univerziális határeset): értem, van benne logika amit mondsz-írsz :D mondjuk ezt azért még nem nevezném mém-nek, névjegynek meg elég gáz szvsz :)

más:
"mindenki csinos, bájos, cuki, szerelmes, becsületes, őszinte, házias (süssön, főzzön, mosson, vasaljon), sportos, szexis (szolgája ki mindenben a ZURÁT), kompromisszumképes (ne legyen élete, nyalja ki a ZURA seggét), tökéletes lányokat, asszonyokat keres."

ha poszt tólónak ezekről a fogalmakról a zárójelbe tett megjegyzések jutnak eszébe, akkor csak sajnálni tudom, és remélem leszbikus lett, lesz vagy mint nem rég egy angol nő, elveszi saját magát feleségül és a vibrátor nagykerek törzsvásárlója lesz ... :)

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 12:13:52

@Prosztó: :XD, elég életképes sztori a mai világban :D

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 12:24:18

jut eszembe, a felszopáshoz:

Pasi: hölgyem, lefeküdne velem 1 millóért?
Csaj: igen
Pasi: és 5000-ért?
Csaj: mit képzel, mi vagyok én???????????
Pasi: azt hogy maga mi, azt már tisztáztuk, most már csak az áron vitatkozunk.

Bergamott 2012.07.11. 12:46:58

Most már tudni szeretném mit jelent a felszopás, és honnan ered! A tegnapi pornós magyarázatot olvastam, nem az érdekel.

Szóval légyszi-légyszi írja meg valaki!

Prosztó 2012.07.11. 12:53:45

@Bergamott:

A leszopás inverze. Röviden, fújni kell, míg olyan nem lesz, mint egy dsznósajt, maradva stílusosan a vidéki hasonlatoknál.

Akkor összecsippentjük a végét és elkötjük madzaggal. Alternatíve skótduda sípját dugjuk bele és eljátszuk rajta a Royal Scots Grey lovassági indulóját.

Remélem, a válasz, öhmmm... kielégítő volt.

add meg a jelszavad 2012.07.11. 13:11:25

@Prosztó: miért nem maradtok a saját jól bejárt lyukatokban?
Ott meleg van és együtt lehettek :)

PanDaNaci 2012.07.11. 13:11:43

@Prosztó: Prosztó vagy. :)

@Bergamott: Szerintem a pornós jelentésből lett átvéve és olyan esetekre használva, mint hogy valamit/valakit helyzetbe/működésbe hoz. Más magyarázatot nem találtam, viszont ronda egy kifejezés, kár ennyire erőltetni. De hát mindenki olyan anyagból dolgozik, amilyen van.

Prosztó 2012.07.11. 13:26:27

Jimmy Talpig 2012.07.11. 13:11:25


Kedves Jimmy!

Kicsit zavarba hoz az érdeklödésed a lyukam iránt. Nem tudom, kinek szól a többes szám második személy, de biztosíthatlak, a lyukamon senkivel sem osztozom.

Milyen fülledt, erotikus hangvétel uralkodik itt ma!

Prosztó 2012.07.11. 13:33:41

Kedves Pan Dam Aci!

Hát mondd meg, én vagyok ráfixálva itt az orális szexre, a melltartókra és az, idézem a bohókás humort tükrözö szóhasználatot, “dugásra”?

Naugyehogyugye.
Már megint igazam van.

ő-szinte 2012.07.11. 13:45:06

@pushpang (univerziális határeset): jogos én is, és mindenki szopjon le (a la Lilu):-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.07.11. 13:47:02

@Bergamott: de baszki, a pornóból ered!!!! :-OOOO

ő-szinte 2012.07.11. 13:49:21

@Prosztó: lehet ám próbálkozni az írással, a úgy érzed, neked jobban megy, sixx kapuja mindenki előtt nyitva van...
mondjuk a strandpapucsot hagyd otthon :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 13:50:00

@Bergamott: leírtam, tessék ismét
"egyébként a "felszopót-felszopást" a tv szakmában az un nevezett hangulatfelelőst jelenti, aki az élő! adás előtt beizzítja a jelenlévő fizetett vagy fizető közönséget (tudom, anno részt vettem jó pár élőadás készítésében), tehát szerintem jelen esetben indokolatlan a szó használata."
:)
szép napot

aard

ő-szinte 2012.07.11. 13:58:25

@aard: háttttt, jelen esetben elég korlátolt vagy :-DDDDDDDDDDDDDD
mitől lenne indokolatlan?:-DDDDDD

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 14:02:20

@ő-szinte: hátttt, jelen esetben nem értem a kötődést-értelmezést, de valószínűleg korlátolt vagyok :DDDDDDDDDDDDDDD
mondjuk attól indokolatlan, hogy lilu nem szop fel élőben senkit? (csak a szerkesztői szobák mélyén...)

PanDaNaci 2012.07.11. 14:07:56

@ő-szinte:

Talán, ha elolvasnád végre a posztot megértenéd, miért. :)

Prosztó 2012.07.11. 14:42:49

@ő-szinte:

Köszönöm, de nem óhajtok próbálkozni.

"sixx kapuja mindenki előtt nyitva van..."

"miért nem maradtok a saját jól bejárt lyukatokban"

Kezdek ám itt zavarba jönni!

Bergamott 2012.07.11. 14:49:47

Köszönöm mindenkinek, aki érdemben válaszolt!

ő-szinte 2012.07.11. 15:49:15

@Prosztó: ha a szexualitásra akarod kiélenzi , ám legyen ;-)
de attól a valóságtartalom még marad :-P

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 15:55:57

@Bergamott: nincs mitg, remélem érdemben segítettem

Bergamott 2012.07.11. 16:08:42

@aard: igen persze, köszönöm!

Csak Prosztóról nem tudtam eldönteni, hogy kötekszik-e vagy ilyen sajátságos a humora.

Nekem még nem megy az a profi dolog, hogy egyszerre több ember válaszára is reagáljak (mondjuk egyszer már sikerült :D), így egyszerűsítettem.

Azt hiszem továbbra sem lesz benne az aktív szókincsemben a "felszopó" :)

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 16:14:04

@Bergamott: semmi baj, örülök, hogy segíthettem.
nyugi, én sem szeretném aktívan van bárhogy aktívan használni ezt a szót :)

Prosztó 2012.07.11. 16:28:24

@Bergamott:

"Csak Prosztóról nem tudtam eldönteni, hogy kötekszik-e vagy ilyen sajátságos a humora."

Nade, kedves Bergamott, kikérem magamnak, hogy nekem sajátságos lenne a humorom, egyáltalán, hogy lenne humorom!

Én halálosan komolyan veszek mindent.

Én kérem, huszonhat éve vagyok mérlegképes bérszámfejtési-jegyzék kontroller a BKV-nál (és elmondhatom, sosem tévedek még a végkielégítéseknél sem, pedig ott más járulék szabályok vannak!) és kedvenc elfoglaltságom a prímszámok kutatása!

Maga szerint én viccelek?

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 16:32:38

@Prosztó: :DDDDDDDDDDDDDDDD ez jó :))))))))))))))

Prosztó 2012.07.11. 16:33:22

@ő-szinte:

Semmiképpen sem élenzem ki (sic) a cekcualitásra.Én merőben ellenzem a sekszualitásch nyilvános propagálását.

Persze, ha "dugásról", vagy "felszopásról" van itten szó, az más, mert bár nem szeretem és nem gyakorlom, de elfogadom az igényes humort.

ő-szinte 2012.07.11. 16:53:23

@Prosztó: nem kene kiforgatnod a dolgokat...;)
En leirtam, hogy lehet probalkozni, erre azt is probaltad terelni :)
Igy konnyu ;)

sogeking 2012.07.11. 17:05:19

az utolsó képen a 4 gazdát együtt láthatjuk :)

ő-szinte 2012.07.11. 17:15:31

@sogeking: hulye :DDDDD
Tegnap is szakadtam a bimbin :DDDDDDDD

sogeking 2012.07.11. 17:19:36

@ő-szinte: á, nem is Bimbi volt, hanem egy névtelen dámszarvas (?), valahogy belopódzhatott a képbe

PanDaNaci 2012.07.11. 17:26:03

@sogeking:

Nemis. Előzetes az asszonyjelöltekből. :)

PanDaNaci 2012.07.11. 17:51:43

@sogeking: A tied! Nincs is rajta melltartó, izé, tőgy-. :)

PanDaNaci 2012.07.11. 18:03:05

@sogeking: Szerinted a panda bugyim mit sugall?

PanDaNaci 2012.07.11. 18:12:03

@sogeking: Ejnye, nem látszik az avataromon? :0

sogeking 2012.07.11. 18:17:08

@PanDam Aci: már nagyjából kibogoztam, furcsa is volt, hogy két nyaka van :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.11. 18:45:16

@aard: még a másik posztból reagálnék.

"ja és egyébként a "felszopót-felszopást" a tv szakmában az un nevezett hangulatfelelőst jelenti, aki az élő! adás előtt beizzítja a jelenlévő fizetett vagy fizető közönséget (tudom, anno részt vettem jó pár élőadás készítésében), tehát szerintem jelen esetben indokolatlan a szó használata.
a melltartó fóbiáról nem tok nyilatkozni ... :) "

Maga a felszopás mint műfaj nem csak a tv-ben létező fogalom. Pl színházban is, bármilyen fesztiválon, vagy akár egy stand up fellépés is lehet az. A lényege, hogy felvezesse az utána következő műsort, ráhangolódjanak az emberek, illetve kedvet kapjanak hozzá, izgatottan várják a főszámot. Olyan aspektusban is használják, egy amerikai példán levezetve, hogy elárverezik egy cég kollégáit pl és minden szépet, jót elmondanak róla, h aztán a hölgyek licitálhassak, ezzel is az értékét akarják növelni, kvázi reklámozzák, és ezt is felszopásnak hívják. Innen jött az ötlet. Ha már ennyire meg kell magyaráznom, persze nem.

A melltartó hiánya meg feltűnt, gyakorlatilag az összes bejelentkezésekor, szimplán tárgyilagosan leírtam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.11. 18:48:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
ja, a szexuális értelméről tegnap szeretem tudomást.

@sogeking: köszönöm, h egy ember megértette a kép lényegét (bíztam benned:D)

K.Tomoceusz 2012.07.11. 18:55:49

Ottó fiát is szeretnie kell a jelentkezőnek? Hallottam már ilyen faluról, de ott a mama is rokony volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.11. 19:02:23

@K.Tomoceusz: egyértelműen, sőt, a műsorból az derült ki, h aki nem jön be Árpikának, az eleve repül. Őt kell egyértelműen meggyőzni.

Prosztó 2012.07.11. 19:08:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
"ja, a szexuális értelméről tegnap szeretem tudomást"

Ja, igen. Mert amúgy azt hitted, hogy a jutalomnyalókáról nevezték el a fogalmat.

Na szögezzük le, hogy a fogalmat a pornóiparban találták ki, és a felszopólányok szerepe - a fáma szerint -, hogy harckészültségben tartsák a férfi színészeket két snitt között. Ebből alakult ki, sikamlós képzettársításként, a tévés értelemben vett kifejezés.

A tényszerűség kedvéért jegyezzük meg, hogy a tömeg-pornóiparban a közvélekedéssel szemben NINCSENEK felszopólányok, mert a költséghatékonyság ott is a kulcszó és a költségek nagy része - mily meglepő - bérjellegű. Addicionális lányok alkalmazása tehát plusz költség, így a nemes feladat a főszereplőnőre marad.

(Nekem meg ebből az iparból (is) vannak ismerőseim.)

A tényszerűség kedvéért - egyben zárva a témát és a gondolatmenetet - , azt is jegyezzük meg, hogy a fogalom széleskörű használata meglehetősen ízléstelen.

K.Tomoceusz 2012.07.11. 19:09:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jól olvasom? Te kritizálod Árpikát? Egy olyan nő, aki 4 belevaló és 4 nekedvaló manusra mondott nemet 2 nap alatt?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.11. 19:17:54

@K.Tomoceusz: de az egyik vagy belevaló, vagy nekedvaló gazda egyikének tesója kellene:D

@Prosztó: örülök, hogy neked a pornó iparból is van ismeretséged, én ezt nem mondhatom el magamról, de mindig tanul az ember, köszönöm a felvilágosítást.

Értem.

Prosztó 2012.07.11. 19:20:21

Nagyon szívesen.
Állok máskor is rendelkezésre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.11. 19:29:30

@Prosztó: ha Ön korábban a vasútnál dolgozott volna, akkor megértené e kissé már túldimenzionált felszopásban az árnyalt gondolatszabadság tabukat döntögető alkalmazását.

Így viszont, túlképzett BKV-statisztikusként, bepárásodott gazdasági szemüvegén keresztül nézve a világot, érhető, hogy _zárt falakba_ ütközik a gondolat szárnyalása és egy felszopónévjegy földhözragadt egyszeregységében tud csak értelmet találni. Statisztikailag persze.

Prosztó 2012.07.11. 19:35:55

@pushpang (univerziális határeset):

Kedves Pushpang!

Igen, pont ezt akartam mondani, ezt az árnyalt, névjegyes, túldimenzionált tabut, azt. Ide ékelte magát a kisagyamba, kitörölhetetlenül. Csak sosem tudnám ennyire szépen kifejezni magam. Ehelyett ezt dobja vissza a képlet:

#ZÉRÓOSZTÓ!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.11. 19:58:41

@Prosztó: Kedves Prosztó!

Bár nem én tehetek róla, de sajnálom, hogy napi rutinja (fel)szopó ágra került, mindazonáltal, örülök, hogy segíthettem.
#Derivált már?#

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 20:04:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Kedves Dorothy, köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal, és köszönöm a kioktatást, vissza is adom a diplomáimat. :)) de akkor sem érzem jelen kontextusban a szó és / jelentéstartalma miatt jogosságát a használata miatt. Nem győztél meg. De azért szép nyarat Neked :)) mosoly, mert az mindig jót tesz :)

Prosztó 2012.07.11. 20:08:37

@pushpang (univerziális határeset):

Kedves Pushpang!

Nem, viszont tegnap deliráltam. De ne aggódjon, ez is a napi rutin része. Mint ahogy, a gondolatmenetéhez illeszkedve, a vasúthoz kapcsolódó klasszikus is rögzíti:

"- Vasútnál első a pontosság. Hét óra harminckor indul egy teljes üveg, ennek csatlakozása vana nyolc húszas pálmaborhoz. Kilenc óra tízkor befut egy személy.- Miféle személy? - Egy arab nőszemély.Elágazó italkeveréket hoz kétféle pálinkából. Kilenc negyvenötkor dühöngök."

De ne aggódjon, most még csak nyolc óra nyolc perc van. Most többé-kevésbé tiszta a tudatom, de már a kötekedős fázisban vagyok.

GrenAbla 2012.07.11. 20:12:49

Nem lenne rossz írás, de a "felszopás"-t se a normál, se a "színházi" (?) olvasatban sem tartom a kontextusba passzolónak. Szerintem rosszul használod, mert valahogy nem tűnik értelmesnek, és ahogy látom, ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. És hidd el, nem a vulgáris kifejezés zavar, csak az, hogy így nincs értelme az adott mondatoknak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.11. 20:31:45

@sogeking: tényleg

@GrenAbla: rendben :)

@aard: ne te add vissza, majd én adom vissza, de nem is kioktatásnak szántam, mindenesetre észvételeidet köszönöm. Igyekszem megfogadni.

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 20:41:23

@GrenAbla: egyetértünk... :)
szép estét :)
Mondjuk én színházban még nem láttam ilyet (pedig ott is dolgoztam anno ) a magyar színházban pedig ebben a felfogásban ide keverni a nagy konferensziékat, mint pl Kellér Dezső, szvsz nagyon nagy hiba
(tudom, ő kabaréban dolgozott, és az ős stand-up elsője volt nálunk Hofi mellett, de ez mindegy, ez már nagyon off, én kérek elnézést)

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 20:43:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ismételten köszönöm a választ, adjuk együtt vissza :))) ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz, de azt jól. :) és mint mondtam az elején, jó lesz ez :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.11. 20:52:25

@Prosztó: Kedves Prosztó!

Köszönöm megtisztelő bizalmát, mellyel beavatott privát szférájának megkapó pillanataiba. Mintha ablakot nyitott volna a jegyárusító fülke meghitt fészkébe.
Az intim szféráját el se merem képzelni.

Mivel minden bizonnyal a BKV-nál is fontos a pontosság, ezért kicsit tartok az este további részétől, már ami a menetrend szerinti és egyéb járatpótló italok érkezését illeti, melyek ezek szerint nagy hatással bírnak az Ön habitusára.

Erről eszembe jut egy gondolat, szintén a fent említett klasszikustól, amit még bátorkodom a kötekedési fázisban megosztani Önnel - elnézést, ha nem szöveghű az idézet:

"...Mi még rövidesen összeverekszünk egymással. Maga igen erős, és kitűnően bokszol. Mindig örülök, ha ilyen embernek verhetem ki a fogait..."

sogeking 2012.07.11. 21:30:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor megemelem magam előtt a kalapomat :)

Prosztó 2012.07.11. 21:33:09

@pushpang (univerziális határeset):

Kedves Pushpang!

Elnézést kérek, ha írásképem mostanra kissé szétesett.

Rendkívül élvezem az Önnel való írásbeli torzsalko... társalgást, de ezt ne vegye felsz... felszínes bókolásnak.

André, a lakáj üzeni a zongora alól, hogy jól van.

De Ön félreért engem. Én nem vagyok egy erőszakos ember. Hisz ez nem is jellemző (ahogy Ön mondaná, karakterisztikus) egy mérlegképes könyvevőre.

A ketrecharc? Csak hobbiból csinálom. Tényleg. Csak megfigyelem a pszichológiáját, az érzelmi kontextusát, ha ért engem, amit merek remélni, mert a kötekedős fázis kulminálódik, a rohadt életbe mán.

Prosztó 2012.07.11. 21:40:11

@pushpang (univerziális határeset):

Ja igen, az intim szférám. Nem avatnám be részletekbe, de elég legyen annyi, hogy nagy hangsúlyt fektetek a perszonál higiénére és ízlésesen trimmelem az orrszőrömet.

Emellett, már gyógyulgat az akut flatulenciám és egyszer első díjat nyertem egy férfi lábszépségversenyen.

Prosztó 2012.07.11. 21:43:16

Legyen férfiláb-szépségversenyen, a nyelvi invenció kedvéért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.11. 21:55:48

@sogeking: én is előtted! Nyertél egy virtuális tollpihét :)

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 21:56:09

@pushpang (univerziális határeset): @Prosztó:

ez kész, ez így most jól esett estére, nagyon hülyék vagytok :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.11. 22:47:08

@Prosztó:
Kedves Prosztó!
Be kell vallanom, hogy már az Ön megszólításának paradoxonán is nehéz túl tenni magam minden alkalommal, de amióta rést nyitott irányomban intim szférájának külvilág felé zord szolgálati zubbonyán, azóta kicsit más szemmel nézek az előttem heverő BKV-menetrendre is.
Méltányolom a bizalmát, ezért én is elárulok annyit, hogy egyszer stempliztem már. Érti.

A ketrecharc érzelmi kontextusát mindenképpen a kognitív disszonancia szemszögéből érdemes megvizsgálni, de Ön ezt értő szemlélőként biztos úgyis tudja.

Férfiláb-szépségversennyel kapcsolatban nincsenek testközeli tapasztalataim, de már hallottam róla, igaz, erős konfabuláció gyanúja által árnyékolva a kapott információkat.

Ja, kulminálás ellen a legjobb ellenszer az árvacsalán vagy a laboda, de puffadás ellen is jó.

ő-szinte 2012.07.11. 22:52:42

@pushpang (univerziális határeset): látom mogyi megtaláltad az oázist a sivatagban ;-) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.11. 23:43:40

@Prosztó:
Kedves Prosztó!

Nem tudom mikor csinálta ide, de csak most vettem észre az avatarját. Mondhatnám, hogy invenciózus, hogy retrospektív, de azt hiszem az a legkifejezőbb, hogy sokkoló.
A névjegyére inkább ne nyomtassa, felszopásnak nem jó.

Büszke_troll 2012.07.11. 23:51:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
"ja, a szexuális értelméről tegnap szeretem tudomást."

Mielőtt mástól tudnád meg: A "megbassza" kifejezésnek is van szexuális eredete.

add meg a jelszavad 2012.07.12. 07:04:04

@pushpang (univerziális határeset): csak most olvastam :)
Ennyire azért nem kellene alázni.

Prosztó 2012.07.12. 07:54:08

@Jimmy Talpig:

Kedves Talpig úr!

Ne szóljon bele, kérem, a nagyok eszmefuttatásaiba. Vegyen addig egy minyont, vagy tanulmányozza a menetrendet.

Prosztó 2012.07.12. 08:09:16

@pushpang (univerziális határeset):

Kedves Pushpang!

Bevallom, én is rendkívül sokat méláztam a delirium tremens boldog állapotában. Meg hánytam is, de ezen a síkon - értsd, ahol jelenleg mozgunk -ez másodlagos.

Nevezetesen, hogy lett a nevében a pityből (ami annyira illik magához, a sárgasága és a kutyateje révén) push?

Node, biztosan megvan ennek az oka.

"de amióta rést nyitott irányomban intim szférájának külvilág felé zord szolgálati zubbonyán"

Kérem, én nem akarok prűdnek tűnni, de megkérdezhetne, mielőtt rést nyit a zubbonyomon. Tudom, konzervatív vagyok, nem értem a felszopás linguisztikai paradoxonát sem (hogy lehet azt gondolni, hogy nem szexuális értelmű), de ragaszkodom ahhoz, hogy haladjunk lépésről lépésre.

Nur langsam spazieren. Hívjon meg vacsorázni előtte.

Maradok tiszteletlen,
Prosztó

Prosztó 2012.07.12. 08:09:52

Óh, a stemplizés.

Szigorúan ellenőrzött vonatok...

Dr.Beverneki 2012.07.12. 08:44:39

@Prosztó: Ennél részletesebben már csak személyesen tudnád bemutatni annak,aki nem tudja!Gratulálok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 09:20:08

@Jimmy Talpig: Ez fatális tévedés!
Rendkívüli élvezet számomra Prosztó Úrral társalogni, olyan felszo... felszabadító érzés.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.12. 09:36:07

@Büszke_troll: köszönöm, igyekszem e nemes szó jelentésének utánanézni a wikipédián, kizárólag csak azon, mert az mindent tud. Illetve más szavakkal, kifejezésekkel kapcsolatban esetleg tanácsot fogok kérni Tőled, ha nem zavar! Tisztelettel: Dorothy

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 09:53:31

@Prosztó:

Kedves Prosztó!
Első mondata után az a merész gondolatom támadt, hogy beidézzem Tímár Péter filmjének örökbecsű mondatát, hogy kivel kellett volna hánynia.
De mivel támadt már ebből félre értés (na az jó nagy felszopás volt), így nem teszem, bár a sárgaságomra való utalást meglehetősen méltatlannak érzem, amikor eb ura fakó.

Elnézést, ha (be)tolakodónak tűntem a zubbonyával kapcsolatban.
Egy hóbortos pillanatban elfelejtettem, hogy Ön egy komoly, közfeladatot ellátó gazdasági személy és az ilyeneknél kialakult egyenruha fetisizmus mély érzelmi pszichózist képes okozni, mely heves reakciókat válthat ki, ha kedvenc latex vagy bőr viseletén nem kívánt rés támad.

Ami a vacsorát illeti: azt ki kell érdemelni. Én ugyanis Levinnél tanultam a szakácsmesterséget.
Azelőtt nadrágvasaló voltam.

Kelt, mint fent.

Prosztó 2012.07.12. 11:19:03

@pushpang (univerziális határeset):

Kedves Pushpang úr!

A sárgulás ellen tudom ajánlani a savlekötő szedését, valamint ne terhelje túl a máját, kérem. A rosszmájúság semmi jóra nem vezet, mint az közismert.

Most igazán, mit izél ezzel a latexszel. Csak azért, mert az avatarom egy köztiszteletben álló felnőttfilmes aktort ábrázol, nem kell azt gondolni, hogy kedvtelve mozgok a lakkbőr, a szájpeckek és mellbimbócsipeszek világában.

Én nem is értem magát: először megpróbál az egyenruhám mögé hatolni, utánam pedig rám projektálja a perverzióit.

Fujj, és megint fujj!

Az ilyen még azt a kispolgári gazságot is képes elkövetni, hogy holmi megszárított kenyeret lereszel és azt alkalmazza zsemlemorzsaként!

Tudta, hogy lakkbőrből tűrhető ragut lehet készíteni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 12:22:14

@Prosztó:

Kedves Prosztó!

Nem tudom mivel érdemeltem ki hűvösen szegregáló megszólítását. Talán tényleg elvetettem a sulykot azzal a latexszel?

Az avatarját illetően, joggal feltételezhettem, hogy igen, Ön "kedvtelve" mozoghat abban a világban, ahol a felszopás napi rutint jelent. Mitöbb, első pillantásra, azon a jókedvű úriemberen is melltartót véltem felfedezni (ellentétben Liluval ugye), de később rájöttem, hogy az illető csak a természetesség, esetleg a naturalista ábrázolásmód híve. Erről eszembe jut, hogy milyen lehet a háta... de ezt most ne feszegessük.

A projektálást, konzervatív neveltetésem okán, kikérem magamnak. Sosem csinálnék olyat nagy nyilvánosság előtt.

Meg kívánom jegyezni, hogy lakkbőrből legfeljebb medvecukrot lehet készíteni, na de finoman cserzett látcsőtokból... de még mindig jobb, mint bagót rágni.

JanCsi 2012.07.12. 12:23:19

Tudom én kire hasonlít a legelső gazda: HOFFER JÓZSEF (Melegmisi apja) a Bariból!

Mme Chauchat 2012.07.12. 12:47:58

Jobbulást mindenkinek - csak kérdezném, hogy a posztíró a nemi hovatartozása/választása szerint hölgy?

BarBwire 2012.07.12. 13:04:24

Hali, köszönöm a bejegyzést, régen nem nevettem ennyit. Kicsiny lelkem felvidult.

haruka 2012.07.12. 13:08:58

Mondtam én, hogy kicsit sok benne a felszopás! :D Bár én értettem mit akarsz mondani vele. Várom a következőt. Tényleg, mit lehet tudni a folytatásról? Mikor indul a műsor, hány rész lesz, stb?

Lilu szövegeit meg nem tudom ki írja, de faszkorbácsot neki.

Katy Mersai 2012.07.12. 13:16:29

@Mme Chauchat: Dorothy a posztíró, így névből én Őt hölgynek nézem :)

Mme Chauchat 2012.07.12. 13:19:56

@Katy Mersai: értem, köszönöm, ugyanis ellenkező esetben Rolfi gazdát ajánlottam volna neki

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.12. 13:38:24

@BarBwire: örülök :)

@Mme Chauchat: nem válaszottam a nemi hovatartozásomat, de igen, nőnemű vagyok, akkor még nem lehetett válogatni, tudtommal:)

@Katy Mersai: talált :D

@haruka - a túracipős: a folytatásról semmit, max azt, hogy elvileg szeptemberben kezdődik. Talán lesz asszonybemutató is. A továbbiakról én semmit sem tudok.

Mme Chauchat 2012.07.12. 13:44:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: rendben. A 'felszopás' igenis ideillő, helytálló kifejezés alkalmazása frekvenciáját a flafferelés/flufferelés műszóval lehetne csökkenteni, ha javasolhatom

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.12. 13:47:24

@Mme Chauchat: na, ennek most utánanézek, mert ez számomra ismeretlen szó.

Mme Chauchat 2012.07.12. 13:49:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mindig örömömre szolgál, ha új ismerettel gazdagíthatom a csoportot. A terápiák a szokott időben és helyen folynak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.12. 13:56:03

@Mme Chauchat: értesíthetnél a helyekről és időpontokról, mert akkor rendszeres eljárnék a noname csoportba:)

Mme Chauchat 2012.07.12. 13:58:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: privátban a Varázshegyen, normál időben itt

Mme Chauchat 2012.07.12. 14:09:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: amikor nem privátban vagyok. Amúgy, ha csupán szeptemberben lesz folytatás, a következő bejegyzésre is akkor számíthatunk?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.12. 14:26:57

@Mme Chauchat: addig nincs mit írni róla. Na de mikor nem vagy privátban?:)

mézescsók 2012.07.12. 14:27:11

Üldöz egypár gondolat:
1./ Rajtam sincs melltartó. Most összetévesztenek a Liluval???

2./ Többet tudok a felszopásról, mint szerettem volna. Lady, ezt majd mindig átugrom a posztban.

3./ A mai hv jobb, mint a tegnapi. Alakul ez, mondtam én.

4./ Rá nem tudok jönni, mi indíthat jól szituált urakat ilyen műsorban való szereplésre. Esetleg tudja valaki, hogy mi a nyeremény? Köki terminál nem lehet.

5./ Pushpang - Prosztó: ez itt egy szép, őszinte, mélységekkel teli kapcsolat ígéretes kezdete. Párás a szemem. Nem a meghatottságtól.

Prosztó 2012.07.12. 14:42:34

@pushpang (univerziális határeset):

Kedves Pushpang úr!

Igen, elvetette a sulykot. És köztudomású, hogy ki sulykot vet, vihart arat.

Igazán megkövethetne.

Az avataron lévő úr által képviselt iparág nehéz, izzadságos, kétkezi és egyéb végtagi, fizikális és verbális(akarom mondani, orális) munkát kíván meg és megvannak a maga műhelytitkai. Én ezeket tiszteletben tartom.

Mindazonáltal, mivel Ön kétségtelenül rendkívül szimpatikus fiatalember (asszony) - nem kívánt törlendő -, bónuszként egyszer majd elmagyarázom Önnek, hogy kell egy fél pár vietnámi flip-flop papuccsal és egy csiszolókoronggal lokális vérbőséget elődézni, modern zenei aláfestés mellett.

Ilyen nagyon ritkán adatik meg civileknek, már ne vegye ezt degradációnak.

Üldözettel,

Prosztó

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 15:30:58

@Prosztó:

Kedves Prosztó!
Nem hittem volna, hogy Önnek ennyit számít a dress code és kedvenc latexjelmezének felelőtlen felemlegetésével már-már jóvátehetetlen károkat okoztam reményteljes kapcsolatunk egészséges fejlődésében.
Vegye úgy kérem, hogy megkövettem. Jó alaposan.

A kétkezi munka iránti mély (szakmai) alázata példaértékű, már cseppet sem aggódom hányatott sorsú kis hazánk jövő nemzedékeiért.

Ami a "nem kívánt, törlendő" részt illeti; kérem mondja meg, Önnek mi lenne a megfelelő? De kérem, nem egy megvajazott bundáskenyér feldobásával döntsön. Az nem esne jól nekem.
Jól megfontold döntéséig azért megkérném, hogy addig se uramozzon engem, mert ennyi erővel már akár tegezhetne is és ott azért még nem tartunk. Hanyas vagy te disznó? - már elnézést, de ez se degradáció.

Az mindenesetre jól eső felismeréssel tölt el, hogy a vietnámi papucs egyéb, mondhatni unortodox alkalmazási módja, már egy közös érdeklődési pont kettőnk között, ami szintén nem túl gyakori a mai rohanó világban. A csiszolókorong iránt még nem lobbant fel az érdeklődésem, de ez lehet, hogy azért van, mert korábban fagottista voltam egy szalonzenekarnál.

Üldözetben,

P.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 15:41:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: az nem off egy kicsit tőle, hogy a randivonalon is tolja?
Csak Lilu meg ne csapkodja a tomporát egy ustorral!

ő-szinte 2012.07.12. 15:59:03

@mézescsók: kikerem magam nak, hogy belekeverjenek! En ezektol MMKK elhatarolodom!
:DDDDDDD

ő-szinte 2012.07.12. 16:03:22

@Prosztó: @pushpang (univerziális határeset): menjetek szobara :DDDDDDDDDDDDDDD
De jo a buli, csak asszem lassan avatart kell cserelnem ;DDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 16:06:56

@ő-szinte: méghogy ezek!
Így hát, kedves Brigeron, hozzon egy üveg vörösbort, és hagyjon magunkra!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 16:08:28

@ő-szinte: úgy érted, cseréljük el?

Mondjuk, én szeretek veszélyesen élni, ha repülni kell, hát repülök. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.12. 16:09:28

@pushpang (univerziális határeset): nem tudom, többieket nem találtam fent :) Lehet, h engedéllyel csinálja?:D

@ő-szinte: D-matracot ajánlgasd nekik:D

Prosztó 2012.07.12. 16:29:10

@pushpang (univerziális határeset):

Kedves Pushpang (full stop)!

"Ami a "nem kívánt, törlendő" részt illeti; kérem mondja meg, Önnek mi lenne a megfelelő?"

Én igazán rugalmasan állok a dolgokhoz, rajtam ne múljon, kérem. Ami tetszik. Vagy majd eldönti. Számít ez bármit is manapság, kérem?

"Jól megfontold döntéséig azért megkérném, hogy addig se uramozzon engem"

Nehogy már rámlőcsölje a döntés felelősségét. Ki szeret ebben az országban dönteni? Én csakis "worst case" alapon tippeltem arra, hogy úr, akkor nem érhet kellemetlen meglepetés, nem igaz?

Még mindig jobb, mintha vélt hölgyről derül ki, hogy úr; na, vannak erről szép történetek. Vegyük csak Thaiföldet.

Vagy inkább ne.

csicserierika 2012.07.12. 16:31:23

áá.. megelőztek :)
Én is úgy vélem, hogy egy bimbózó kapcsolat bontogatja szirmait a szemünk előtt.
Ritkán adatik ez meg, talán a nat. geo-t is érdekelné. :)

gastro, missing in action 2012.07.12. 16:49:03

" Egy deres hajú, számomra ijesztő pasi (nem mellesleg nagyon ismerős valahonnan) "

--csak nem a Hoffer Józsira tetszik gondolni? :D

avanivi/ 2012.07.12. 16:59:37

@pushpang (univerziális határeset): sajnálnám, ha privát levelezésbe kezdenétek,mert én nagyon élvezem a diskurzust.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 17:02:17

@Prosztó:

Kedves Prosztó!

Kérem, Ön csak mismásol és mellébeszél! És lelőcsöl itt engem.

Még Önről is bármi kiderülhet, pedig én soha az életben nem jártam Thaiföldön és ezek után nem is szeretnék, ki tudja milyen élményekkel térnék haza.
Csak ha celeb leszek, de hát minden szakmának meg vannak a maga veszélyei.

P.

Prosztó 2012.07.12. 18:38:44

Mademoiselle Pushpang!

Revideáltam az álláspontomat, amiben kétségtelenül szerepe van a jelen napszakot illető - Ön által már ismert - napi rutinomnak.

Ilyenkor már visszatarthatatlan indíttatásokat érzek... és fel is bontok egy sört.

Ez kétségtelen bizonyítéka annak, hogy a BKV egyenruha alatt a teremtés koronájának - egy mondhatni, igen jól sikerült - példánya lakozik. Et cetera, et cetera

Tehát, részemről kiteregettem a kártyáimat (valamint az előbb az alsógatyáimat is, mert mint említettem, rendkívül sokat adok a higiénére - a pamutalsó és a megfelelő emésztés a jó közérzet titka).

ő-szinte 2012.07.12. 18:49:16

@pushpang (univerziális határeset): asszem lassan raszolgalsz :-DDDDD
Nagggggggggyon teccik a musor :-)))

ő-szinte 2012.07.12. 18:51:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: miert? Az nem egy szobaban szokott lenni? :D a dugi... ööö akarom mondani nyugiszobaban ;DDDDD

ő-szinte 2012.07.12. 18:53:14

@pushpang (univerziális határeset): ja, nem a repulesre szolgaltal ra, meg mielott :DDD
Csak az avimra ;)

IllaryBlasi 2012.07.12. 18:54:51

Elmegy a gyanútlan kommentelő nyaralni, azt' itt egy poszt Dottykától????
Jó lett, gratulálok!:DDD
Korábban már hülyére röhögtem magam a "Sokan nézték az ólban trappoló Lilut" cikken, miszerint többen nézték ezt a remek műsort, mint az EB döntőt!!!!
Ez azért durva!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 20:58:35

@Prosztó:

Kedves Prosztó!

Elnézést, hogy ilyen későn reagálok, de késett a csatlakozásom, majd vakvágányra tévedtem. Sajnos nem mindenki olyan precíz és megbízható, mint Ön. Még én sem.

El kell mondanom, hogy megszólításától annyira zavarba jöttem, hogy majdnem megváltoztattam a nevem Pityhpangra, kizárólag az Ön kedvéért.
A h-t egyelőre ne fírtassa kérem, az az intim szférám része.

Mivel tudom, hogy a vasútnál (is) fontos a pontosság, megtudhatom, hogy hányadik elágazó italkeveréket fogyasztja azóta?
Csak a stádium miatt kérdem. Hogy a népdal avagy a lövöldözős ideje van-e?

A BKV egyenruha igen jó szabású, mondhatni snájdig, de én csak ábrándozhatok ilyesmiről.
Sajnos, ahol én dolgozom, ott másfajta öltözéket viselünk. Még egy nyomorult, fényes gomb sincs rajta, mert erős hatással lehet a skizofréniára. és őszintén szólva, mellben is szűk kissé, így mindig van nálam ziherájsztű.

Most már Ön is megismerhette életem egy szűk keresztmetszetét, de kérem kezelje bizalmasan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.12. 21:24:39

@ő-szinte: de, de:D De ki kell kérni azt is éjszakára:D

@IllaryBlasi:

szióka! Talán engedélyt kellett volna kérni a nyaralásra, de nagyon örülök, h tetszett :) Azt a cikket belinkelhetnéd, mert még nem olvastam :)

Prosztó 2012.07.12. 21:46:28

@pushpang (univerziális határeset):

Sajnos,ha iszom, tegeződöm, ugyanis akkor ÖNveszélyes vagyok.

De az Ön kedvéért kivételt teszek. Kérdésére válaszolva, van még vér az alkoholomban, de már dühöngök.

De ezt ne vegye személyes sértésnek.
Vegye szimpla sértésnek. Majd holnap elnézést kérek.

Bevallom, kicsit zavarba jöttem a biztosítótűje miatt. Ezt se szívja mellre.

Mert lepattan. A tű.

A szűk keresztmetszeteit, természetesen, bizalmasan kezelem.

julcsi29 2012.07.12. 21:46:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Szióka!

Rátaláltam az írásodra itt is! :)
Én már írtam a másikon,hogy szerintem jó,humoros és sok dologban egyetértünk. :D
Ami meg a kritikákat illeti,ha úgy érzed,okulj belőlük. :)
De igaz,amit már írtak,ne hagyd Magad!:)
Akinek nem tetszik,az olvasson mást.

További sok sikert,várom szeptembertől az írásaidat!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.12. 22:25:57

@Prosztó:

Kedves Prosztó!
Annak azért örülök, hogy ebben az állapotában azért még felismer.
Dalolni is fog, vagy csak a pontos fúvó(szívó?)képességét vesztette el az ital következtében?

Szimpla sértést még nem szívok mellre (már csak a tű miatt se), de azért kérem disztingváljon, a körülményekre tekintettel.

Ormi 2012.07.13. 00:05:24

Madame, rosszul mehet a szellembolt, ha már innen toborozna szétcsúszott lelkeket...

Dorothy...Azt a vörös cipellőt gyorsan cserélje le egy üvegcipőre...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.13. 08:54:48

@Ormi: na de Zele miért?:D Valami herceg kell nekem?:O:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.07.13. 09:19:47

@Ormi:
Kedves Orrmányos!

Bizonyára elkerülte amúgy mindenre kiterjedő figyelmét, hogy ez egy olyan hely, ahol gazdák keresnek feleséget maguknak. Szellemekről, lelkekről szó sincsen. Azokat a Szellemekkel suttogó c. posztokban keresse.

Biztos vagyok benne, hogy Ön sem hiszi azt, hogy az élet habostorta, (s hogy témánál maradjak, néha kifejezetten /fel/szopás az egész) de egy kis felhőtlen cukormázzal elviselhetőbbé lehet tenni. Még ha kissé repedezett, kicsit sárga, kicsit savanyú is az. De legalább jókedvűen készül és néha mókás a végeredmény.
Bolondos, buta bohóckodásoknál biztosan bölcsebbek a bús, borongós, besóhajtós beszólások?

Na ugye.

Maradok tisztelettel:
Alvián Gyegtyarjov Pushpangova, anyai ágon a kurd Tarakanokkal állok rokonságban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.13. 09:23:22

@pushpang (univerziális határeset): látom, elemedben vagy így reggel is (respect), inkább jönne már az priv....

Az alliteráció meg csodás.

ő-szinte 2012.07.13. 12:19:09

@pushpang (univerziális határeset): csak kamillázok :-))))))))))))))))

hol a like gomb?;-)

mézescsók 2012.07.13. 12:48:01

@ő-szinte: Egészséges életösztön esetén nem is elegyedik senki! Jimmy Talpig megpróbálta, de Prosztó elhajtotta minyont venni és menetrendet olvasni.

@Ormi: Ha Madame itt keresi a klientúráját, akkor éhenhal. Látsz itt valahol egyetlen szétcsúszott lelket is? Ez itt kérem nem a való, hanem a tanyavilág!

BarBwire 2012.07.13. 13:27:40

Egy napja azon gondolkodok, hogy melyik gazdához "húzna" a szívem, csakhogy se nem alacsony, se nem vékonyka se vagyok. Se. A telt idomok kihaltak, csak a gebe csajok a nyerők?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.13. 13:50:51

@BarBwire: igen:( Meg a nagy mellek. Ez a kettő együtt kizárt, szerintem. Így jönnek a szilikonok..., lesz nagy mell. Aztán meg szidhatjuk, h mindenki mű..., pedig ez biztosan a társadalom vívmánya is.

Ormi 2012.07.13. 13:57:21

@BarBwire:
Vidékre, már úgy értem, egy gazdaságba a bírós csajok kellenek...
Akiket alkalmasint, ha kidőlt a traktor, és kehes a gebe, be lehet fogni az eke elé.
Tehát van remény.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.13. 14:00:42

@Ormi: ezzel nem feltétlenül értek egyet, mert jó pár mezőgazdasággal foglalkozó ismerősöm a celeb jellegű külsőre esküszik (aztán meg csodálkoznak, h nincs asszony a háznál). Régen volt, h az asszonynak is kint kellett melózni. Mondjuk ma is biztosan van rá példa, de inkább mindenki kirakatmacát akar!

Ormi 2012.07.13. 14:13:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Mert sokat nézik a tévét.
A birkák meg szerteszét bégetnek.

Ha már itt tartunk...Látott már valaki versenyt futó kismalacokat?...
Csapatostul elcaplattak az udvar egyik végébe...vagy nyolcan-tízen...Aztán...mintegy jeladásra -- noha startpisztoly nem dördült -- eszementen elkezdtek szaladni a másik végébe...Azzal a sajátos futótechnikával, ami csak a malacokra jellemző...
Egész délelőtt ezt néztem, míg a többiek kapáltak (és gondolom magukban szidtak, mint a bokrot). És egy idő után fogadni is mertem, melyikük nyer.
(Úgy 80 százalékban be is jött.)
Ó, régi szép vidéki élet...

Ormi 2012.07.13. 14:15:13

Ja, és ami kimaradt, hogy utána visszasétáltak...a rajtvonalhoz...
Mert mindig CSAK EGY irányba szaladtak...
Hm...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.13. 14:20:08

@Ormi: és van nekik gazdájuk? Valami verseny volt ott mögötted valóban:D

Merre lakozol?:O

Ormi 2012.07.13. 14:33:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Én csak afféle tiszteletbeli vidéki voltam, a volt nejem családjánál csöveztem egy hétig, és be kell vallanom, nem sok hasznomat vették, mert afféle pestiként többnyire a helyik kocsmában és az akkori EB-t nézve a tévé előtt ütöttem el az időt...
Az egyetlen kapcsolatom a gazdálkodás szépségeivel...a malacfutóverseny volt...

csicserierika 2012.07.13. 14:44:53

@BarBwire: nem, nem.. , ha jól emlékszem András gazda kifejezetten fognivaló menyecsék kíván :)

csicserierika 2012.07.13. 14:50:59

@Ormi: jaj, Ormikám. Ismerekén olyan pesti úrinépet, hogy mikor lejön vidékre, nem rest kicsit beszállni segíteni.
Mondjuk 20 éve ugyanazzal az asszonnyal házasok is maradtak.

Ormi 2012.07.13. 14:53:37

@csicserierika:
Nem akartam nagyobb kárt okozni, inkább tartottam bennük a lelket.

csicserierika 2012.07.13. 15:10:29

@Ormi: ja, csak nem értékelték :)
Értetlen népség :)

Mme Chauchat 2012.07.13. 15:37:38

@mézescsók: @Ormi: ha mégis, bárkinek terápiára lenne szüksége, tudja, hol talál

Ormi 2012.07.13. 17:02:22

@csicserierika:
Még nem teljesen fejlődött ki...a látókörük...Talán mert mindig lefelé tartják a fejüket... :)

Ormi 2012.07.13. 17:07:28

@pushpang (univerziális határeset):
Na ugye? Ugye?
(Lásd kettővel feljebb.)
(Ja, és KEDVETLEN ormányos, ehhez mindenképpen ragaszkodom.)

csicserierika 2012.07.13. 17:27:37

@Ormi: tán, hogy ne lépjenek a gereblyére :)
Ez viszont bölcs dolog.

avanivi/ 2012.07.13. 18:43:37

@Mme Chauchat: Összel beindul a HáaGazda,a VV,a BB lesz dOgod rendesen_)))

Robina 2012.07.13. 19:27:51

Ez az egész műsor űbergáz. Lassan oda jutunk, hogy a paraszt mellett a gazda is szitokszó lészen, köszönhető az ilyen kreténeknek; istenem, hogy az összes kőbunkó agyhalott "érzékeny", mert nem bír egy összetett mondatot elnyökögni... Komolyan akárki írta a szőke liba dumáját, a stylistjával meg Gucci gumicsizmájával együtt kukába vele. Hogy azokról a nyomorult telepekről legalább ne premier plánba közvetítenék a ganyédombot, ha már nem sikerült eltakarítani, legalább a rendezőnek feltűnhetett volna, hogy ott díszeleg a főhelyen jó néhány vágóképen egy embermagas szarkupac. Bár igaz, legalább az arajelöltek edzett szívvel indulnak útnak.
Meg etetik a malacokat, aztán "jön a Lilu" felkiáltással sutba vágnak vödröt-darát-vasvillát és mennek haza??? Milyen univerzumban? Max. az RTL-kreatív lázas agyában, majd otthagyja a parasztja éhesen a fele állományt, mikor abból van pénze? Teljesen nonszensz.
Külön röhej úgy nézni, hogy ismerek is közülük valakit, és bottal se, jesszus... Persze nézni fogom, mert mazóból sose elég. :)
Különben Dorothy, szuper poszt, jó hogy írsz!

Robina 2012.07.13. 19:32:15

@csicserierika: András gazdára meg egy fogorvost kéne uszítani, vagy lőni neki a céllövöldében olyan vámpírost, (az óccsóbb) mert lehet hogy érzékeny szíve az van, de hogy egy foga is csak mutatóba, az biztos. Úgyhogy lehet, ezért ácsingózik fogni való menyecskére, mert a rágni való már nem műxik :)))

Pácsó Ármándó 2012.07.13. 19:39:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia! Köszi a posztot, valószínűleg követni fogom a folytatásokat. Ha lehet még szavazni, akkor a "felsz.pás" szó gyakori használata az én egyéni ízlésemmel sem egyezik, más bajom egyenlőre nincs, várom a folytatást!

csicserierika 2012.07.13. 19:54:12

@Robina: trágya az, a szarkupac nálam mást jelent és mondhatom, a trágya győzött:)
Egy ló árából már egy garnitúra fogsor kijönne, de akkor ki húzza kocsit ? :)

Ormi 2012.07.13. 20:02:44

@csicserierika:
Láttam olyat, hogy valaki a fogával húzott el egy vagont, vagy mit...
Bizony.

Ormi 2012.07.13. 20:13:11

Télleg, a Marslakókkal mi lett?
Visszamentek?

Robina 2012.07.13. 20:15:57

@csicserierika: Majd ő, az új protival. Csak ráharap és huss... :)

sogeking 2012.07.13. 20:17:52

@Ormi: na ez jó kérdés, teljesen le vagyok maradva történetileg

Ormi 2012.07.13. 20:28:22

@sogeking:
Az utolsóban a tudálékos ribit megint baleset érte...Én egyből arra gondoltam, hogy az eddigi részeket újrahasznosítva, ősszel a kórházas szenvelgéstől kezdve újrakezdik az egészet.
A magyar néző...(?) úgy sem veszi észre.

sogeking 2012.07.13. 20:31:20

@Ormi: melyik ribit?? :)
van Titi, Eszter, a vörös pornós(?) (Bartha Alexandra)

Ormi 2012.07.13. 20:33:42

@sogeking:
A száguldó riportert...Esztert, vagy kit...
Elütötte a lágyszívű gólemet.

Ormi 2012.07.13. 20:48:19

Lehet, hogy féltestvére a főszerkesztő-savanyúuborkásüvegnek...
Én legalábbis...effélét láttam, de némi idegen befolyás(oltság) alatt...
Na, mit szólsz?

Ormi 2012.07.13. 20:49:32

Most aztán fel lehet csigázva mindenki...

sogeking 2012.07.13. 20:56:28

@Ormi: kinek? Kígyósnak?
igen, biztos, már csak hogyvolt kellene :)

csicserierika 2012.07.13. 20:56:42

@Ormi: @Robina: :D
nekem nem jutott eszembe, földhözragadt vagyok...úgy látszik :)

Ormi 2012.07.13. 21:03:43

@sogeking:
Most vagy nagyon jó rumot ittam, vagy télleg...A zsaru szívességből kinyomozta, mi a neve TITÁNIA valódi faterjának...
Életkor, testsúly, cím, miegyébb. TITÁNIA tüstént és megállíthatatlanul gépszörnyre pattan...és megérkezik az savanyújóska(András) faterjának házához...ahol az említettek épp kúrogatják egymást holmi régi sérelmek miatt.
(Jelenet vége)
Suspence, mi?...

sogeking 2012.07.13. 21:07:04

@Ormi: nahát, kb. 3 héttel vagyok lemaradva :) köszi

Ormi 2012.07.13. 21:10:22

Nem találkoztam még senkivel, aki ezt...lemaradásként élte volna meg..
Ám ismétlik valahol...M2, vagy efféle helyen...a délutáni sávban.

Ormi 2012.07.13. 23:12:28

@gyvy:
Sohasem tudható, ki mit lát.

PanDaNaci 2012.07.14. 09:45:30

Még mindig jelentkezhetsz feleségjelöltnek a www.rtlklub.hu/gazda/jelentkezz oldalon, vagy ismerkedhetsz gazdáinkkal a www.rtlrandi.hu -n!

beacska 2012.07.14. 10:29:35

@Ormi: ez nagyon jóóóóó!

beacska 2012.07.14. 10:32:30

ügyik vagytok, ahogy 178 hsz. kreáltatok, és ő-szinte még igazán neki sem durálta magát ;)

Pácsó Ármándó 2012.07.14. 11:03:05

@beacska: Biztos valamelyik kihalt posztba irkál egyedül :-)

paranyuszi (törölt) 2012.07.14. 12:48:52

Szevasztok Pupákok!!! :DDDD

Dottykám, nekem átjött.. :) tetszett amiket írtál, és tényleg!!! :)))
A műsort szerintem akkor sem nézném meg, ha pisztolyt tartanának a fejemhez... :) de téged foglak még olvasni!! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.14. 15:42:17

@Ormi: most megszólaljak, h meglepődtem, h nem a nőneműek közé tartozol?:) Úgy jártam veled, mint busifával:D

@Robina: köszönöm szépen, gondolataiddal pedig egyetértek:)

@Pácsó Ármándó: Nyuszika! Ez csak a bemutatkozó adásnál volt érdekes, mert a pasikat most ismertük meg, próbálták nekünk eladni, a későbbiek folyamán nem lesz feltétlenül szükséges :D (tudom, tudom, tudom, tudom, mások szerint eddig sem volt az :D)

Ő-szinte jó helyen van, nem kihalt posztba irkál:P Hívtunk téged is, de nem akarsz jönni:D

@paranyuszi: jaj, most nagyon boldog, de tényleg, örömet okoztál, köszönöm:)

Ormi 2012.07.14. 16:00:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Nem tudom, hogy lehet járni egy busifával, ám a rajzfilmfigurák nemi identitása örök rejtély.
Mit csinálsz a nyáron?
Leragasztod azokat a billentyűket, amelyek célzatos vagy épp véletlen leütése a "f-e-l-s-z-o-p-á-s" kifejezést óhatatlanul kiadnák?...
Ne feledd, elkötelezetten várunk rád,
a csűr mögött.

Robina 2012.07.14. 16:14:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Az első részt nem dolgoztad fel? Vagy csak béna vagyok, nem találom, pedig ott is akad csemege, az első hapi (Szilveszter tán?) olyan elme-pata hogy bizti nem maradnék vele egy zárt szobában. Persze az is érzékeny, mint a fene. Azért vizionáltam rá örökké muszájdzsekit. Meg Thorazinos fehér köpenyes ápolókat mellé. Hajrá városi lányok, éljen a vadromantika.

Azért őszintén remélem, hogy adni fogják, rég bírtam valamit ilyen igazán, zsigerből utálni :) ÉH1 volt utoljára ilyen. Szóval azért várom :))

csicserierika 2012.07.14. 16:32:58

@Robina: hogyvolt.blog.hu/2012/07/10/hazasodna_a_gazda_1_resz_1_felvonas_962
Várom, mikor bukkan fel a jelentkező arajelöltek közt Pajkos Póni, a megszokás kedvéért Veronika is, valamint a borászt megcélozza-e VV Évi :)

avanivi/ 2012.07.14. 17:32:31

@Ormi: halihó Zelefánt :)))))Őszre elökerül mindenki???
@csicserierika: Jó ötlet VV Éva és a borász, nem lenne gond az értékesítés.:))

Robina 2012.07.14. 17:48:22

@csicserierika: Köszi, megolvastam és tényleg jól emlékszem, azok a hapsik is rémisztőek. Mondjuk az egyik fickó, a karjában lógó süldő malaccal poénos, mindketten tök ugyanolyan arckifejezéssel néznek a kamerába.
Egyébként én beszavaznám A Lilut mondjuk egy hétre a disznószarszagba, az lenne csak a rialiti-só. Bömci kormány helyett vazsvella. Mármint ha nem jelentkezik elég virsliszájú. Veronikát meg a szikes Alföldre, lovak közé vele! :)

csicserierika 2012.07.14. 18:40:27

@anivivi: :D Éva lenne a szomelié, csak alapos ellenőrzés után kerülne piacra :)

csicserierika 2012.07.14. 18:42:58

@Robina: sztem Lilu többet lesz kint terepen, mint szeretné :)
A szerelmi csalódott Dyuskát is el tudom képzelni, ahogy a legyeket hajtja a marhák faráról :)

paranyuszi (törölt) 2012.07.14. 19:25:13

@Pácsó Ármándó: Mizu veled Pácsókám!!! :))) Régen olvastalak!! :))))

ő-szinte 2012.07.14. 19:32:33

@beacska: @Pácsó Ármándó: a nyomiblogon vagyunk (csak mi hivjuk igy az alapito utan szabadon :D ) nezzetek be ha gondoljatok ;)
www.offashion.blog.hu

olo

ő-szinte 2012.07.14. 19:33:41

@Pácsó Ármándó: ja, es biztam benned ;) :DDDDDDD

ő-szinte 2012.07.14. 19:38:59

@csicserierika: azt csodalom, hogy a csillagszuletikes kolbaszosboraszt kihagytak a musorbol :-OOOO :DDDDD

csicserierika 2012.07.14. 19:48:32

@Robina: na meg a Vera, csak az nem mindegy, hogy tárcsázni akar, vagy csárázni :)

csicserierika 2012.07.14. 19:49:42

@ő-szinte: ő csak felvezette a műsort, akarom mondani felszopta :)

Robina 2012.07.14. 20:16:17

@csicserierika: Ez kész :)))) VV reloaded :)) Oda valók!

csicserierika 2012.07.14. 20:18:24

@Robina: :D ja, ja, Sehi sem lógna ki a lovak közül :)

ő-szinte 2012.07.14. 20:26:33

@csicserierika: ehehehehe, ez mekkora, mar el is felejtettem :DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.15. 06:19:16

@Ormi: a busifa sem éppen férfias:), meg biztosan nagyon jó pasi, de még mindig nem láttam, ezen kívül meg nem is jártam vele (még:D)

Hm, érdekes, mert ezt a szót a hogyvolt írás közben írtam le először, aztán meg hangosan nem is mondtam még ki, szerintem, tehát nem is kell még a klaviatúrával sem semmit csinálnom:D

Én nem szoktam csűr környékére járni.

@Robina: látom, már megkaptad rá a választ:D Én igyekszem majd szeretni,de tényleg:), viszont nagy kritikus vagy (magammal is, még mielőtt valaki megszólalna:D)

@paranyuszi: Szeretem, ha szeretnek:D

add meg a jelszavad 2012.07.15. 09:29:11

Ez már követhetetlen :(
Itt is vagytok, ott is- és amott is, meg sehol. Egyik helyen beszól egy troll, amit nem észlelek az előbbiek miatt, mert vándorlok, vagy ráunok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.07.15. 15:33:16

Rájöttem, mit csesztek el Retekék!!! Egy az egyben nyíltan oda kellett volna tűzni mindegyik burzsuj agronómus képéhez egy cetlit a Net worth értékkel. Mármint, hogy a csilli-villi traktor plusz főd plusz áááálatok meg tudomisén mi mennyi együtt, HUF-ban kifejezve. Mert ez így, hogy az egyiknek szőlő, a másiknak kombájn, a harmadiknak ménes (megjegyzem, nem kis pénzben van a lótartás) nem elég egyértelmű támpont.
De megnézném, melyik némber fog kapálni abban a sok hektár szőlőben, hahaha!

ő-szinte 2012.07.15. 17:08:27

@neccharisnyás útonálló: valóban jó lett volna számszerűsíteni a dolgokat ;-)

Müszélia 2012.07.15. 17:20:47

@csicserierika: én meg a kiszőkült verát zárnám be a malacok közé. hamar kisimulna a narancsbőre.

Hurri Kán 2012.07.15. 17:28:54

@Müszélia:
Jajjmár. Hát megkeseredne a malacok húsa. :D

csicserierika 2012.07.15. 17:33:44

@Müszélia: dehát ott csak hízna, vagy nem az a malacok dolga ? :)

ő-szinte 2012.07.15. 18:23:01

@ő-szinte-e?: hát, még van időd eldönteni :-DDDDDDDDDDDDD

add meg a jelszavad 2012.07.15. 19:09:18

Tessék, most meg azt felejtettem el, hogy fordított nickem a jó :(

add meg a jelszavad 2012.07.15. 20:03:15

@csicserierika: a malacok erről nem tudnak, csak esznek :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.15. 20:36:53

@Jimmy Talpig: hidd el, megtalálsz minket:)

@neccharisnyás útonálló: én számszerűsítettem, amennyire tudtam, direkt a fószerek elején:D

add meg a jelszavad 2012.07.15. 21:34:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nagy keservesen :(
Amint már írtam, én csak követem hol szájal őszinte, ott a zöm :)

add meg a jelszavad 2012.07.15. 22:28:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
"gyere haza édes :D "
ugye, nincs mit tennem :)

ő-szinte 2012.07.16. 00:28:53

@Jimmy Talpig: de akkor megint rossz helyen vagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.07.16. 10:51:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
sztem a felső képen a hátát tollászó liba még főszerephez jut a műsorban :)

csicserierika 2012.07.16. 11:13:19

@nosce: annyit elárulhatnál, hogy arajelöltként, vagy pecsenyeként :)

nosce 2012.07.16. 11:52:48

@csicserierika: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
ezek mind lehetséges opciók, még most készül a forgatókönyv :)

Pácsó Ármándó 2012.07.16. 12:23:26

@nosce: Asszem ő lesz a belépővizsga. Az arajelölteknek kell tudni megkülönböztetni a teplincétől meg a tolompáttól :-)

csicserierika 2012.07.16. 13:01:06

@nosce: ha ötletelhetnék...én a pirospecsenye mellett voksolnék :)

Pácsó Ármándó 2012.07.16. 13:01:29

@foxglove: Azokról nem is szabad, mert jön a rozsomák! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2012.07.16. 15:54:13

Nekem csak az nem érthető, hogy miért kell egy traktorba gps? Anélkül eltéved a kukoricaföldön?
vagy nem vagyok eléggé gazda...

Pácsó Ármándó 2012.07.16. 16:08:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ezért született meg a mondás faluhelyen, hogy: "Ne főggyé le!!"

Ormi 2012.07.16. 17:56:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
...És felszántja a császár udvarát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.16. 19:06:02

@anivivi: miket nem találsz:O:O:O

@Ormi: ez nem kizárt:)

@Pácsó Ármándó: te valami mást ismersz:)

Cobrad 2012.07.17. 09:09:34

<a href="http://hazasodnaagazda.com/">hazasodnaagazda.com&lt;/a&gt; oldal szerint Bence gazdára ráhajtott VV Annamaria (Való Világos Annamari). Még jó, hogy Bence gazda csak nevet az egészen... :)

Cobrad 2012.07.17. 09:17:49

hazasodnaagazda.com oldal szerint Bence gazdára ráhajtott VV Annamaria (Való Világos Annamari). Még jó, hogy Bence gazda csak nevet az egészen... :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2012.07.17. 10:40:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
komolyan magas nekem.:))
valahogy ez az amit nem tudok megemészteni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2012.07.17. 10:43:03

@anivivi: ez érdekes.
viszont Rolf gazdánál(miért kell valakinek német farkasnevet adni?) inkább mutogatás szintű lehet. na sebaj, az ilyenek tévednek el a szomszéd utcában is...
:)

avanivi/ 2012.07.17. 11:08:21

@Penivaldes: Nevet a szülők adják a gyermeknek, én is kérdezgettem , szegényeket, hogy miért az lett a nevem ami.
@csicserierika: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: aki földbirtokos, annak elengethetetlen a tájékozottság :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 16:02:45

@Penivaldes: vegyél egy ilyen traktort, aztán próbáld ki:)

@anivivi: te földbirtokos vagy?:D

csicserierika 2012.07.17. 19:49:29

@anivivi: és a VV ? Arról nincs hír :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 20:45:13

@anivivi: volt reflektor tv?:O

Amúgy a VV állítólag lesz, aztán persze ki tudja. Már nagyon felhalmozódtak az agysejtjeitek?:D

csicserierika 2012.07.17. 21:08:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: arra azért vigyázok, pl. ide kommentelek :)

avanivi/ 2012.07.17. 21:25:00

@csicserierika: vv én sem láttam,viszont lesz a Hang úgy tudom. Valamikor bemásoltam,ha emlékszel.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem tudom melyik az a reflektor tv csatorna nekem nincs olyan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 22:20:39

@anivivi: én megkerestem ma, rá is leltem! Eddig nem volt beállítva:D

A The Voice, ez lesz a neve, így inglisül, kérlek:D

add meg a jelszavad 2012.07.17. 22:24:18

Megint elvesztem, elsőre :D
Majd kutatok :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 22:26:41

@Jimmy Talpig: két helyen szoktunk lenni Jim :) Itt, meg a nyomiblogon, a hivatalos hely, a nyomiblog:P

add meg a jelszavad 2012.07.18. 00:17:30

@ő-szinte: tudod, itt egy félénk pillantás következne

add meg a jelszavad 2012.07.18. 12:27:28

Vagy két percembe került, amíg ismét sikerült idekeverednem LOL
Miért lennék én hazudós, Nagyszájú?

Pácsó Ármándó 2012.07.18. 21:14:04

Az utolsó adásba (gazdafeleségetkeres) majd elhálják a nászt és Lilu az ünneplő sokadalommal együtt izgatottan várja majd hogy a gazda megjelenjen a vérfoltos lepedővel?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.18. 22:58:29

@Pácsó Ármándó: Ilyen kikötés is van a szerződésben?:D Most meglepődtem egy kicsit:P

Ormi 2012.07.19. 14:49:46

@Pácsó Ármándó:
Meg is verik majd a csajokat?
Mert ártatlanok ide szerintem nem keverednek.

Pácsó Ármándó 2012.07.19. 17:17:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @Ormi: Én csak kérdeztem, majd a posztíró doktornő kideríti :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.19. 21:32:31

@Ormi: ide Pajkos Pónik keverednek:D

@Pácsó Ármándó: mindenképpen utána kell járni, ez így nem maradhat:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.20. 11:31:11

@Ormi: feltételezem, h van:D LEgalábbis némelyeknél:D

De lehet, h Pajkos Sertécskéket és Pajkos Csirkéket, Pajkos Libákat keresnek:D

Pácsó Ármándó 2012.07.20. 18:58:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Van valami infó arról, hogy a "gazdátlan" nőket mikor mutatják be?

Krissyfurrr 2012.07.20. 20:26:39

@csicserierika: ha Pajkosék nem is, de már az Álfura most már Műcsöcs VV5 Annamari felbukkant a színen, mint tán Bence gazda reménybeli jelöltje :)))

Nos hát sziasztok! :)

Kedves Vörös Cipellős, öröm és felüdülés volt olvasni soraid itt a nagy nyári uborkaszezonban, természetesen van még ezen mit javítani, de már az előttem szólók jelezték ezt. (Kérem szépen én sem csináltam volna jobban! Fő a szerénység! ;))

No már most voltak sorok,amin baromi jókat röhögtem, pölö: "jut eszembe, 4-0-ra nyertek a spanyolok az olaszok ellen az EB döntőben, Hajni valahol őrjöng, gondolom."

Bódottá'ggal konstatáltam azt is, hogy egykorúak vagyunk és a kanikról szintén erősen egyezik a véleményünk. Bár szikrányi szimpátiát éreztem a kis narancssárga pólós meg a Bence gazdák iránt, de óh' nem áldozom fel magam a média oltárán és nyomom meg a retek klub honlapján a jelentkezem gombot... :D
Plusz 1000%osan egyetértek az uccsó bekezdéssel, hogy mindegyik úriember az álomnőt várja hófehír bömbin, 90-60-90es méretekkel, szóval vannak ám igények. Vagy még a végén csak kiderül, hogy én vagyok a bunkó paraszt. :D

Szófosásos ömlengésem közepette csak biztosítani akartalak arról, hogy +1 olvasód már biztos lesz! Csak így tovább! :)

Ha nem írnék többet, mindenkinek szép nyarat, sok pancsit, fagyit, dinnyét, fröcsit! :D

Krissyfurrr 2012.07.20. 20:30:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Aranypart 2 nem lesz? Sose lehet elég mély a nyúl ürege... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.20. 20:45:09

@Pácsó Ármándó: ha bemutatják, akkor gondolom vagy augusztus végén, vagy szeptember elején. Az sem biztos, h lesz.

@Krissyfurrr: nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy :) Lehet, hogy valaki fehér lovat vár drága értékben, pl :D
Amúgy meg tessék csak hozzászólni!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.20. 20:46:07

@Krissyfurrr: nem, nem lesz idén. Gondolom, hatalmas "siker" volt tavaly:D
Nincs mivel butítani magunkat így:P:P:P

add meg a jelszavad 2012.07.21. 09:42:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
mivel gyorsan reagálok, a Nagyszájú ő-szintének volt címezve :)
De aranyos Tőled, hogy bevallottad: inkább közepes LOL

PanDaNaci 2012.07.21. 17:24:18

@Jimmy Talpig: Fiatalember, add ide a kezed, elvezetlek. Na, merre? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.23. 20:41:10

@PanDam Aci: ha hetente csak ennyi üzit fogtok váltani, akkor ebből egy életre tartó szerelem lesz:D

Pácsó Ármándó 2012.07.23. 21:33:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Erre most mondhatná valaki, hogy ha az adások ilyen ütemben követik egymást, akkor te évekig posztíró leszel :-)

add meg a jelszavad 2012.07.24. 00:54:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
" amolyan közepesnek mondanám "
Ezzel nem tudok betelni, értsd ahogy akarod LOL

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.24. 16:49:04

@Pácsó Ármándó: nem kizárt :) De ki lesz az a valaki?:D

@Jimmy Talpig: rendben, értem, ahogy akarom:D:D:D:D:D:D

PanDaNaci 2012.07.31. 11:49:50

Jányok, feleségjelöltek, itt lehet edzeni őszig!

www.enkicsitanyam.hu/

nathalie 2012.08.09. 23:17:39

hello mindenki!
lemaradtam erről. valahogy megnézem miről van szó.
ez a bence gazda elsőre nem is rossz... csak kép alapján mondom.

Pácsó Ármándó 2012.08.10. 18:51:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Milyen változékonynak tetszik lenni doktornő! Tán üldöznek a gazdák? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.08.10. 19:59:38

@Pácsó Ármándó: nem, csak harcolok a legmenőbb sportolóért, de ezt már senki sem tudja überelni:P

Pácsó Ármándó 2012.08.10. 20:33:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Fáj a tudatlanságom, de ki ez menő sportoló?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.08.12. 21:24:45

@Pácsó Ármándó: hát Felpsz:D

Ki nem állhatom, de mégis csak ő a legmenőbb olipmija téren:P

Pácsó Ármándó 2012.08.13. 17:12:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eddig csak úszósapkában láttam.
(Majdnem úgy olvastam hirtelen, hogy Felszop... :-))

Pácsó Ármándó 2012.08.17. 17:58:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Doktornő! Igaz amit a madarak csiripelnek, a kacsák hápognak, a disznók röfögnek hogy csak 4 gazda fog szerepelni a tv műsorban?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.08.17. 19:52:05

@Pácsó Ármándó: dunsztom sincs:O 4re nem jelentkezn(t)ek az asszonyok?:O

Ezt Kedves Uram, hol olvasta?

Pácsó Ármándó 2012.08.17. 21:11:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jelentkeztek mindre, csak a 4 legtöbb levelet kapó gazda fog műsoridőt kapni, a többi meg boldoguljon adáson kívül.
A kisbíró dobolta ki a református templom előtt vasárnap délben a harangzúgás után :-)
hazasodna-a-gazda.blogspot.hu/

Erinka 2012.11.09. 10:25:50

Helló,

az új részekről nem lesz Hogyvolt?

E

almafa5555 2012.11.16. 23:12:56

ugyanez szerettem volna kérdezni!!!

Pácsó Ármándó 2012.11.20. 19:02:51

Én is szívesen olvasnám.
süti beállítások módosítása