Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda 1x01 - 2. felvonás a melodrámából - a pasik

Ott hagytuk abba, hogy az RTL már bemutatott nekünk 4, azaz négy férfit, aki miatt jelentkeznünk kellene a műsorba. Feleségkereső műsorba. Ha valakinek még vannak olyan illúziói, hogy egy ilyen közegben megtalálhatja a szerelmet, akkor az meg is érdemli, hogy jelentkezzen. Persze lehet, hogy celeb lesz (a 2010-es Word nem ismeri a celeb szót, le vannak maradva egy kissé), és ha már celebeket lettek, akkor majd a médejában óhajtanak elhelyezkedni, mert az biztosan nagyon jó. Dolgozni nem kell mindenesetre.

Libák.jpg

Elmúlt a reklám ideje, ugyanis a 4 gazda után az volt, de sajnos nem emlékszem, hogy mik voltak benne. Máskor lejegyzetelem, mert az RTL Moston nincs reklám, fel is vagyok háborodva rendesen. Jut eszembe, 4-0-ra nyertek a spanyolok az olaszok ellen az EB döntőben, Hajni valahol őrjöng, gondolom. Tehát maradt a 4 gazda, vajon őket hogy szopja fel az egyes számú csatorna. Lesz borász, lovászka, menő traktris, meg még egy. Továbbra sem értem a bemutatás lényegét, de ez még mindig nem érdekel senkit. Lilu valahol igyekszik a batár autóval, de még nincs itt az ideje, hogy meglássuk őt, helyette:

Ottó gazda: 49 éves, Kerekegyháza, borász, az adatlapja szerint gazda, én elhiszem neki, 34 hektár alma, szőlő, legelő, stb. A nap néha süt, néha nem. Ludakkal, kis bocival találkozunk, kezdődik a felszopás, pedig még nem is láttunk senkit. Elmehetne ez a műsor természetfilmnek is. Jön egy fekete, farok csóváló kutya is, teljesen spontán. Itt más valami sejlik. Aztán durr! Egy fehér Ford Fiesta két utasa van az orrunk előtt. Egy deres hajú, számomra ijesztő pasi (nem mellesleg nagyon ismerős valahonnan) és nini, egy gyerek. Remélem, földúton jönnek, mert nincsenek bekötve. Távoli kép, majd megint egy marha. Lesz ebből még valami? Kiszállnak egy zsúptetős háznál, a stábot kint hagyják. Ejnye, de illetlen. Apa-fia kapcsolat tökéletes, együtt tanulják a matekot, tudjuk meg. Már látom, hogy a gyerekkel igen jóban kell lenni az asszonynak. Lilu szerint a béke szigete, mármint a szerint, aki írta a felolvasni való szöveget. Matekozás után a menő traktor közvetlen közelében apuka közli Árpikával, hogy ő mostan megy a szőlőbe, búsan teszi ezt, hiszen kétszer is elvált (vajh’ miért?) és magányos. Minden bizonnyal csak és kizárólag az asszonyok tehetnek az elfuserált házasságukért, informál minket Cupido, hiszen a vadhajtásokat nem sikerült megmetszeni. Sok-sok próbálkozás után sincs pótanya. No comment.

Ottó gazda.jpg

Régen láttuk a bömbit, érkezik is vele a felolvasó. Persze, hogy először Árpikával kell beszélni, vele kell jóban lenni. A nap éppen süt. Ahogy elnézem, tipikus tanya ez. Legkevésbé idejönnék emiatt. Teljesen véletlenül Árpika éppen felkapálta a telket, meg is dicsérik érte. A papa tökéletes, szerinte. Ez így is van jól. Ide is A LILU jön. 4 hektár szőlő, sok munka, bla, bla, kell a nő is ide, bla, bla…., szíve összetört bla, bla…, pincében diskurzus, bla, bla….Árpikának biztonság kell, csalódott ő is természetesen, mert önző volt a néni, nem azt kapta, amit kapott, fogadja el őt is, bla, bla… Lilu szerint Ottó gazda tökéletes férjjelölt, aha. A magánbeszélgetést kihagynám, a lényeg a bizalom, mert mindenkiben elvesztette azt. Nem is ő a hibás, véletlenül sem – ez az én magányvéleményem. Jó lenne válogatni. A direkt felszopást Lilutól halljuk, mert konkrét gazdagságot itt nem tudtak felmutatni. Jaj, a grácia öltözékét majd elfelejtettem, nagy hiány lett volna: szürke mokaszin jellegű nem tudom én milyen cipő, egy fehér len ruha, farmer kabát, nincs parketta.  Milyen hölgyet keres? Az első és legfontosabb, hogy jó kapcsolatot alakítson ki velem a leendő hölgy. A vékonyabb nőket szeretem, molett párom még nem volt, és nem is szeretnék. Korban hozzám illő hölgyet keresek, 40 fölöttit, aki házias. Előny, ha szép hangja van. Fontos, hogy kisfiamat, Árpit is elfogadja és szeresse.

Konklúzióm: eleve fiatal vagyok, így nem jövök számításba, de még a két idősebb gyerekénél is ifjabb az életkorom, nem, nem kellene.

szőlő.jpg

József gazda: 32 éves, Somogybükkösd (99 fő), vegyes gazdálkodó (juhász), állattenyésztő mérnök (már ilyen is van, tök jó), 579 juh, 50 kecske, 40 disznó. Beleszeretünk a helybe, jól gondoljuk meg, hogy megyünk-e oda! A nap süt. Látunk egy a nyitóképek után egy platós terepjárót, nem rossz egynek. A BMW-t most nem látjuk az országútról befordulni, mert már meg is érkezett a sofőrjével. Állítólag ő a legérzékenyebb, legérzelmesebb, mással nem tudják eladni nekünk? Most is gajdol valaki valakinek. Jelen esetben József gazda a lónak (Király), miszerint megjött Lilukám. Lepukkant épülethez érkezik az asszony, valami förtelem gumicsizmában (kék), bézs rövidnadrágban, király kék jellegű felsőrészben. Melltartó most sincs, parketta van viszont.

József gazda.jpg

Reggel 6-tól este 11-ig kint melózik az ember, az asszony jelöltek sok időt ne akarjanak párjukkal tölteni, nem fog összejönni, ugyanis. A karám a disznós gazdánál jobban nézett ki, de itt is eléldegélnek a jószágok, gondolom. Kiskecske felszopásnak is megvolt, mert Lilu szerint mérhetetlenül aranyos, gyorsan kézbe is kapta. A kis, pici kecske tényleg nagyon cukker. Megyünk a rétre beszélni, messze a nyáj, közel a kutya, nehéz beszélgetés lesz ez. Vajon felszopásnak is minősül, ha van fizetett juhászod? Mert van. A jelölt apósra ne számítson, meghalt. Tőle tanulta, hogy hogy legyen becsületes, pl. Jelentkezzenek a vékonyabb, sportosabb nők. Kell AZ A PLUSZ!!! Szikra robbanjon fel! Ilyen legyen A nő: Sportos testalkatú, 180 cm-nél alacsonyabb, formás hölgynek örülnék a legjobban, aki toleráns velem, nem elkényeztetett, önző, és flegma. Fontos nekem, hogy tudjak vele beszélgetni, hasonló értékrenddel rendelkezzen, mint én, kompromisszumképes legyen, és soha ne verjen át.

Konklúzióm: világ végén van, sajnos én halálra unnám magam, nem kellene

kecske.jpg

Rolf gazda: 34 éves, Nyírbátor, testnevelő tanár, kukorica, rozs, lucerna földek. A nap süt nagyon, de nagyon. Légkondicionált, gps-szel ellátott traktorja van neki, zöld, látszik, hogy nem szegény. Elképzelem, ahogy az asszonyok máris ugranak a telefonhoz. Atlétában is ül ráadásul, macsó, vagy mi a szösz. Rolf gazda szigorúan betartja a közlekedési szabályokat, ezért kezd is bele az aszfaltos úton a rallyzásba. Biztos kibérelte az utat az RTL. Nahát, fel is tűnik a németek autócsodája, továbbra is Kovalcsik Ildikó ül a kormánynál. A lehető legszemetebb felszopás, miközben Lilu autókázik: Rolf gazda készül a látogatásra, kamera előtt zuhanyozik, és non-figuratív tetkót láttat. Diszkrimináció a többi fazonnal szemben. Mondjuk, én nem jelentkezem, mindegy is. Majd természetesen plexi nélkül is láthatjuk kidolgozott testét, próbálgatja az ingeket, melyikkel csábítsam el a férjétől a szőke celebet. Hatalmas narancsszínű (sok lesz már a szopásból) háznál áll meg a BMW. Kiszáll egy nő. A haja varkocsban, a maradék fonva. Farmering természetesen. Fodros, lépcsőzetes ruhácskában van és … Szavam elakad, rózsát kap a gazdától, aki a sok kockás ing közül a kockás ingnél maradt. A csizma továbbra is megmarad, de most normális, barna, nubuk. Műsorvezető, felolvasó asszony ebédet is kap, másnál nem kapott, de még a stáb sem. Jön a család, spontán éppen akkor ebédelnek, amikor Lilu megérkezik.

Rolf gazda.jpg

Hoppá, itt van egy testvér is. Százszor jobb pasi, mint a mi gazdánk. Az kellene. Ronda lila, fehérpöttyös asztalterítőnél esznek, mennek az idióta kérdések, s válaszok. Fél perc alatt belapátolták a kaját, lehet menni, lelkizni. Család letudva. Nem ám akármivel, hanem a 15-20 milliós menő traktorral (felvilágosított egy gazda ismerős, onnan az okosságom). Akkora meglepetés volt ez, hogy még a jármű be is kamerázta magát. Burkoltan (azaz teljesen nyíltan) megkérdezi Lilu, hogy a környéken megdugott-e már minden lányt. Persze, hogy nem volt meg, mind. Biztos anyagi háttér is mondva lett, bizony. Tessék jelentkezni! Séta a mezőn, nézve a földet a pont kimért távolságról. És jön a beszélgetés: eddig nem volt szerelmes (akkor mit is akart?), külsőre a vékony, törékeny lányok tetszetnek, mondja (aha, falun biztosan sok ilyen lány szaladgál, megjegyzem, az ilyen típusú lányok mellel sem nagyon rendelkeznek), rövid haj, szóba sem jöhet, kizárt, csak a hosszú haj! Bemásolom, hogy milyen lányt akar: A dekoratív nőket szeretem, ne legyen magas, kifejezetten csinos, vékony nőre vágyom. Álljon közel hozzá a természet, bármiről lehessen vele beszélgetni, szeressen sportolni. Fogadja el az életvitelem és a munkám.

Konklúzióm: nekem abszolút nem jön be, akármennyire is süt a nap. Nem kellene.

ház2.jpg

Bence gazda: 25 éves (4 hónappal fiatalabb, mint én), Hódmezővásárhely, gazdálkodó (mezőgazdaság, állattenyésztés), 320 hektár, 150 ló, 70 marha, 200 tyúk, ismeretlen számú disznó, kutya, juh, könnyen takarékoskodik. Utolsó delikvensünk a lányok álma, Lilu szerint. Ló betörő. Szuper. Ez állítólag szexi. Boxolni is szeret, az arát megvédi, vagy építkezik. Megjön a nő a BMW-vel, akit kirobbantani nem lehet a csatornától, jön kideríteni, hogy készen áll-e a nősülésre Bence gazda. Ezek szerint igen, benne van a műsorban. Szalmakalap kerül elő, egy eper színű ruha, semmi parketta. A nap csodásan süt. Jön a gazda is, gyönyörű lóval, várjon csak Lilu, mert berakja a csődört. Ezt én csak más kontextusban hallottam eddig. Most perverz az, aki arra gondolt. Újabb felszopás következik, Kedves Olvasók, több tanya is van! Van hova elbújni. Azt mondják, hogy egy film akkor sikeres igazán, ha állat és gyerek van benne. A gazda gyerekeket oktat lovagolni. Ki nem jelentkezett még az arájának? Persze Bence büszke arra, amit elért.

Bence gazda.jpg

Biztosan a semmiből jött. Aha. A silverlightom összeomlott, miközben Bence gazdán legeltettem a szemem, előtte kis borjúk voltak. Tessék már telefonálni! Jön egy szekér, bejárjuk mostan a gazdaságot, így szól a fijú. Idióta kérdéseket tesz fel a hintón a nő. Igen, rengeteg nővel ismerkedett meg, igen, több futókaland is volt. Igen, összetörték a szívét, az egész ország gyászban. Igen, volt egy komoly kapcsolat. Mindebből Lilu megértette Bencét. Igen, valóban készen áll egy kapcsolatra. Mindjárt kinevetem magam, aztán írok tovább. Leszállnak végre a keréken guruló, de ló vontatta járműről, beszélgetnek. A nagy szerelem csak 10 hónap volt, már nem nevetek, már sírok. Szakítás után rengeteget bulizott. Az ne jelentkezzen, aki három éven belül nem szeretne gyereket, mert Bence gazda igen. Ő szerinte ilyen lány kellene: A fekete hajú, sportos lányok tetszenek, de a lényeg, hogy alacsonyabb legyen nálam. A belső tulajdonságok is fontosak számomra, legyen vagány, talpraesett, ugyanakkor jólelkű és érzelmes. Nem szeretem a „panel lányokat”, akik elkényeztettek és nagyképűek. Szeretem én hordani a nadrágot.

Konklúzióm: fiatalka, csak pénze van, de nem kellene

Marhák.jpg

Immár megismerkedtünk a gazdákkal, némelyik érdekes, némelyik unalmas.

Összegezve: maga az ötlet nem rossz, meglátjuk, mi sül ki belőle. Az adások állítólag szeptembertől lesznek, ha lesz előtte asszony bemutatás, akkor azzal jövünk, utána a többivel. Talán VV is megy majd, sok lesz a reality. Remélem, hogy viccesre fogják venni a műsort, de nem kínosra, mint az Alekosz feleséget keres című csodamű. Sokat azért nem nézek ki, mert feltűnően mindenki csinos, bájos, cuki, szerelmes, becsületes, őszinte, házias (süssön, főzzön, mosson, vasaljon), sportos, szexis (szolgája ki mindenben a ZURÁT), kompromisszumképes (ne legyen élete, nyalja ki a ZURA seggét), tökéletes lányokat, asszonyokat keres. Ha ez igaz lenne, nem csodálnám, hogy nem talál egyik sem ilyet. Aztán hiába HÁZASODNA A GAZDA!

Szép nyarat Mindenkinek!

322 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

add meg a jelszavad 2012.07.15. 22:28:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
"gyere haza édes :D "
ugye, nincs mit tennem :)

ő-szinte 2012.07.16. 00:28:53

@Jimmy Talpig: de akkor megint rossz helyen vagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.07.16. 10:51:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
sztem a felső képen a hátát tollászó liba még főszerephez jut a műsorban :)

csicserierika 2012.07.16. 11:13:19

@nosce: annyit elárulhatnál, hogy arajelöltként, vagy pecsenyeként :)

nosce 2012.07.16. 11:52:48

@csicserierika: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
ezek mind lehetséges opciók, még most készül a forgatókönyv :)

Pácsó Ármándó 2012.07.16. 12:23:26

@nosce: Asszem ő lesz a belépővizsga. Az arajelölteknek kell tudni megkülönböztetni a teplincétől meg a tolompáttól :-)

csicserierika 2012.07.16. 13:01:06

@nosce: ha ötletelhetnék...én a pirospecsenye mellett voksolnék :)

Pácsó Ármándó 2012.07.16. 13:01:29

@foxglove: Azokról nem is szabad, mert jön a rozsomák! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2012.07.16. 15:54:13

Nekem csak az nem érthető, hogy miért kell egy traktorba gps? Anélkül eltéved a kukoricaföldön?
vagy nem vagyok eléggé gazda...

Pácsó Ármándó 2012.07.16. 16:08:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ezért született meg a mondás faluhelyen, hogy: "Ne főggyé le!!"

Ormi 2012.07.16. 17:56:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
...És felszántja a császár udvarát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.16. 19:06:02

@anivivi: miket nem találsz:O:O:O

@Ormi: ez nem kizárt:)

@Pácsó Ármándó: te valami mást ismersz:)

Cobrad 2012.07.17. 09:09:34

<a href="http://hazasodnaagazda.com/">hazasodnaagazda.com&lt;/a&gt; oldal szerint Bence gazdára ráhajtott VV Annamaria (Való Világos Annamari). Még jó, hogy Bence gazda csak nevet az egészen... :)

Cobrad 2012.07.17. 09:17:49

hazasodnaagazda.com oldal szerint Bence gazdára ráhajtott VV Annamaria (Való Világos Annamari). Még jó, hogy Bence gazda csak nevet az egészen... :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2012.07.17. 10:40:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
komolyan magas nekem.:))
valahogy ez az amit nem tudok megemészteni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2012.07.17. 10:43:03

@anivivi: ez érdekes.
viszont Rolf gazdánál(miért kell valakinek német farkasnevet adni?) inkább mutogatás szintű lehet. na sebaj, az ilyenek tévednek el a szomszéd utcában is...
:)

avanivi/ 2012.07.17. 11:08:21

@Penivaldes: Nevet a szülők adják a gyermeknek, én is kérdezgettem , szegényeket, hogy miért az lett a nevem ami.
@csicserierika: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: aki földbirtokos, annak elengethetetlen a tájékozottság :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 16:02:45

@Penivaldes: vegyél egy ilyen traktort, aztán próbáld ki:)

@anivivi: te földbirtokos vagy?:D

csicserierika 2012.07.17. 19:49:29

@anivivi: és a VV ? Arról nincs hír :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 20:45:13

@anivivi: volt reflektor tv?:O

Amúgy a VV állítólag lesz, aztán persze ki tudja. Már nagyon felhalmozódtak az agysejtjeitek?:D

csicserierika 2012.07.17. 21:08:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: arra azért vigyázok, pl. ide kommentelek :)

avanivi/ 2012.07.17. 21:25:00

@csicserierika: vv én sem láttam,viszont lesz a Hang úgy tudom. Valamikor bemásoltam,ha emlékszel.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem tudom melyik az a reflektor tv csatorna nekem nincs olyan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 22:20:39

@anivivi: én megkerestem ma, rá is leltem! Eddig nem volt beállítva:D

A The Voice, ez lesz a neve, így inglisül, kérlek:D

add meg a jelszavad 2012.07.17. 22:24:18

Megint elvesztem, elsőre :D
Majd kutatok :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.17. 22:26:41

@Jimmy Talpig: két helyen szoktunk lenni Jim :) Itt, meg a nyomiblogon, a hivatalos hely, a nyomiblog:P

add meg a jelszavad 2012.07.18. 00:17:30

@ő-szinte: tudod, itt egy félénk pillantás következne

add meg a jelszavad 2012.07.18. 12:27:28

Vagy két percembe került, amíg ismét sikerült idekeverednem LOL
Miért lennék én hazudós, Nagyszájú?

Pácsó Ármándó 2012.07.18. 21:14:04

Az utolsó adásba (gazdafeleségetkeres) majd elhálják a nászt és Lilu az ünneplő sokadalommal együtt izgatottan várja majd hogy a gazda megjelenjen a vérfoltos lepedővel?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.18. 22:58:29

@Pácsó Ármándó: Ilyen kikötés is van a szerződésben?:D Most meglepődtem egy kicsit:P

Ormi 2012.07.19. 14:49:46

@Pácsó Ármándó:
Meg is verik majd a csajokat?
Mert ártatlanok ide szerintem nem keverednek.

Pácsó Ármándó 2012.07.19. 17:17:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @Ormi: Én csak kérdeztem, majd a posztíró doktornő kideríti :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.19. 21:32:31

@Ormi: ide Pajkos Pónik keverednek:D

@Pácsó Ármándó: mindenképpen utána kell járni, ez így nem maradhat:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.20. 11:31:11

@Ormi: feltételezem, h van:D LEgalábbis némelyeknél:D

De lehet, h Pajkos Sertécskéket és Pajkos Csirkéket, Pajkos Libákat keresnek:D

Pácsó Ármándó 2012.07.20. 18:58:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Van valami infó arról, hogy a "gazdátlan" nőket mikor mutatják be?

Krissyfurrr 2012.07.20. 20:26:39

@csicserierika: ha Pajkosék nem is, de már az Álfura most már Műcsöcs VV5 Annamari felbukkant a színen, mint tán Bence gazda reménybeli jelöltje :)))

Nos hát sziasztok! :)

Kedves Vörös Cipellős, öröm és felüdülés volt olvasni soraid itt a nagy nyári uborkaszezonban, természetesen van még ezen mit javítani, de már az előttem szólók jelezték ezt. (Kérem szépen én sem csináltam volna jobban! Fő a szerénység! ;))

No már most voltak sorok,amin baromi jókat röhögtem, pölö: "jut eszembe, 4-0-ra nyertek a spanyolok az olaszok ellen az EB döntőben, Hajni valahol őrjöng, gondolom."

Bódottá'ggal konstatáltam azt is, hogy egykorúak vagyunk és a kanikról szintén erősen egyezik a véleményünk. Bár szikrányi szimpátiát éreztem a kis narancssárga pólós meg a Bence gazdák iránt, de óh' nem áldozom fel magam a média oltárán és nyomom meg a retek klub honlapján a jelentkezem gombot... :D
Plusz 1000%osan egyetértek az uccsó bekezdéssel, hogy mindegyik úriember az álomnőt várja hófehír bömbin, 90-60-90es méretekkel, szóval vannak ám igények. Vagy még a végén csak kiderül, hogy én vagyok a bunkó paraszt. :D

Szófosásos ömlengésem közepette csak biztosítani akartalak arról, hogy +1 olvasód már biztos lesz! Csak így tovább! :)

Ha nem írnék többet, mindenkinek szép nyarat, sok pancsit, fagyit, dinnyét, fröcsit! :D

Krissyfurrr 2012.07.20. 20:30:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Aranypart 2 nem lesz? Sose lehet elég mély a nyúl ürege... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.20. 20:45:09

@Pácsó Ármándó: ha bemutatják, akkor gondolom vagy augusztus végén, vagy szeptember elején. Az sem biztos, h lesz.

@Krissyfurrr: nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy :) Lehet, hogy valaki fehér lovat vár drága értékben, pl :D
Amúgy meg tessék csak hozzászólni!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.20. 20:46:07

@Krissyfurrr: nem, nem lesz idén. Gondolom, hatalmas "siker" volt tavaly:D
Nincs mivel butítani magunkat így:P:P:P

add meg a jelszavad 2012.07.21. 09:42:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
mivel gyorsan reagálok, a Nagyszájú ő-szintének volt címezve :)
De aranyos Tőled, hogy bevallottad: inkább közepes LOL

PanDaNaci 2012.07.21. 17:24:18

@Jimmy Talpig: Fiatalember, add ide a kezed, elvezetlek. Na, merre? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.23. 20:41:10

@PanDam Aci: ha hetente csak ennyi üzit fogtok váltani, akkor ebből egy életre tartó szerelem lesz:D

Pácsó Ármándó 2012.07.23. 21:33:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Erre most mondhatná valaki, hogy ha az adások ilyen ütemben követik egymást, akkor te évekig posztíró leszel :-)

add meg a jelszavad 2012.07.24. 00:54:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
" amolyan közepesnek mondanám "
Ezzel nem tudok betelni, értsd ahogy akarod LOL

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.24. 16:49:04

@Pácsó Ármándó: nem kizárt :) De ki lesz az a valaki?:D

@Jimmy Talpig: rendben, értem, ahogy akarom:D:D:D:D:D:D

PanDaNaci 2012.07.31. 11:49:50

Jányok, feleségjelöltek, itt lehet edzeni őszig!

www.enkicsitanyam.hu/

nathalie 2012.08.09. 23:17:39

hello mindenki!
lemaradtam erről. valahogy megnézem miről van szó.
ez a bence gazda elsőre nem is rossz... csak kép alapján mondom.

Pácsó Ármándó 2012.08.10. 18:51:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Milyen változékonynak tetszik lenni doktornő! Tán üldöznek a gazdák? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.08.10. 19:59:38

@Pácsó Ármándó: nem, csak harcolok a legmenőbb sportolóért, de ezt már senki sem tudja überelni:P

Pácsó Ármándó 2012.08.10. 20:33:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Fáj a tudatlanságom, de ki ez menő sportoló?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.08.12. 21:24:45

@Pácsó Ármándó: hát Felpsz:D

Ki nem állhatom, de mégis csak ő a legmenőbb olipmija téren:P

Pácsó Ármándó 2012.08.13. 17:12:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eddig csak úszósapkában láttam.
(Majdnem úgy olvastam hirtelen, hogy Felszop... :-))

Pácsó Ármándó 2012.08.17. 17:58:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Doktornő! Igaz amit a madarak csiripelnek, a kacsák hápognak, a disznók röfögnek hogy csak 4 gazda fog szerepelni a tv műsorban?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.08.17. 19:52:05

@Pácsó Ármándó: dunsztom sincs:O 4re nem jelentkezn(t)ek az asszonyok?:O

Ezt Kedves Uram, hol olvasta?

Pácsó Ármándó 2012.08.17. 21:11:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jelentkeztek mindre, csak a 4 legtöbb levelet kapó gazda fog műsoridőt kapni, a többi meg boldoguljon adáson kívül.
A kisbíró dobolta ki a református templom előtt vasárnap délben a harangzúgás után :-)
hazasodna-a-gazda.blogspot.hu/

Erinka 2012.11.09. 10:25:50

Helló,

az új részekről nem lesz Hogyvolt?

E

almafa5555 2012.11.16. 23:12:56

ugyanez szerettem volna kérdezni!!!

Pácsó Ármándó 2012.11.20. 19:02:51

Én is szívesen olvasnám.
süti beállítások módosítása