Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 1x02 - Columbus

2012. július 09. 09:00 - Chat Géza

Na, vajon ma hová kalauzol el minket a diétás étrend Antikrisztusa Adam Richman? A célállomás ezúttal az Ohio államban pihenő Columbus városa. Mekkora mázli, hogy a forgatás napján pont az Ohio Buckeyes játszik, így már nem is kell alibi kifogást keresni, hogy ellátogathassanak az ohiói autós főző fesztiválra, ahol az emberek sört vedelnek, darált húsos darált húst grilleznek kolbásszal és a móka kedvéért egy messzi lyukba - patkók hiányában - köveket hajigálnak. Igazi vidéki sport.

De az autós főzős fesztivál kutyafüle a Buckeyes hivatalos burkoló helye a Thurman kávézó – The Thurman Cafe – Az étlapon felsorakoztatott kaják óriásiak és mindenféle földi jóval nyakon öntve, nem kicsit tocsogósak. Némi poénkodás a terminátor Thurminátor áthallással kapcsolatban, de ezt is simán lenyeljük, mint a többi zsíros szart. Thurminator hamburger nem más, mint a testépítőknek szánt könnyed fogpiszkáló hegyére bökött, fél fogamra sem elég, falatnyi kis hambi. Nagy többségben Fekete Lacik és Darázs Ádámok fogyasztják előszeretettel, de ez után még ők sem rendelnének 10-12 krémest csakhogy lefojtsák valamivel.

Következő megálló a Schmidt’s kolbász ház – Schmidt’s  Sausage Haus und Restaurant – ahol meglepő módon kolbászokat lehet fogyasztani. Geof Schmidt a tulaj – echte amerikai - , akinek igazi bajor kolbász van a gatyájában és igaz zsír dús töltelék folyik az ereiben. Szól a polka, sül a weiswursst, noch einmal bier bitte, hát kell ennél több? Nem hinném.  Na de akkor beszélgessünk csak a híres fűszeres kolbászról, amit úgy hívnak: Bahama Mama. Ez nem másból áll, mint sertés- és marhahús jalapeno, mustármag meg még pár cucc amitől csípős lesz. Beszarás, mi? Adam szerint mintha a karamellre hasonlítana, de már marja is a pofáját, de nem a kellemetlen módon persze. Adam elhagyja a konyhát, hogy rácápázhasson a svédasztalon maradt maradékokra. Módszeresen megpúpozza a kis tányérkáját, majd elkullog egy magányos asztalkához, hogy a partedlit feltéve illően lakomázhasson. Amiért ilyen ügyes kisfiú volt desszertnek kap egy kis csokis fánkot, meg egy mogyorókrémes fánkot, üsse kavics, meg egy sima vaníliás fánkot is, melyeknek darabja csak negyed kilót nyom.

A végső állomás, a küzdelem színhelye Ohio Deli & Restaurant, ahol Adamnek a híres hírhedt Dagwood szendviccsel kell szembenéznie. Elég gyászosak Adam esélyei, ha azt nézzük, hogy eddig 10.000 emberből csak 400-nak sikerült a küldetést végrehajtani. Na, de nézzük mit tartalmaz ez a kis tízórai szendvics: 20dkg pulykasonka 20 Virginia sonka 20dkg hátszín svájci, amerikai sajt, némi zöldség, és kenőanyagnak pedig egy nagy adag fokhagymás majonéz. Az így elkészült könnyed kis diétás szendvics pont akkorára sikeredet, mint Adam tökfeje. De hogy biztos legyen a rosszullét, ehhez még adnak fél kiló sült krumplit is. Nehogy már köret ne legyen hozzá, hé! 30 perc alatt kell megenni. A vidékiek beszólogatnak Adamnek, hogy úgysem fog menni dagikám, mert evési fétisiszta műsorvezetőnk inkább csak a Dagwood szendvics piedesztálra emelésével foglalkozik, mintsem konkrét feladatával, a halálba evés művészetével. De igazából nem is kell kapkodnia, mert 20 perc alatt simán magába gyűri a flamót, úgy hogy még simán tudott járni utána. Fasza kis szenyó volt ez, de adnak itt valami rendes kaját is, amitől tényleg meghalhatok? Következő héten már valami nehezebb falat akad Adam Richman torkán? Majd kiderül.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása