Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kutyákok 1x09 - Pimp Daddy

2012. július 08. 10:00 - Gabba

Magyarra a címet mindközönségesen stricinek fordíthatjuk, és hogy vajon ki lesz az a szerencsés, akire ráilleszthető ez a foglalkozás, az mindjárt kiderül. Napsütéses reggeli ébredés az ágyban, Hank és Gretchen egymást átkarolva csókolózik és szépeket mond egymásnak, na most ez egy másik film vagy csak wishful thinking? Természetesen az utóbbi, Hank csak álmodta az egészet, és felébredve szomorúan ücsörög klottgatyában az ágyon. Bal karja a múltkori sérülés miatt felkötve, a bevásárlást is Britt intézi, éppen most érkezik és pakolja el a kajákat a hűtőbe. Hank átnézi  a reggeli postát, a levelek között Jason és Gretchen esküvői meghívója is ott lapul. Ugye nem akarsz elmenni, az esküvő nem lesz olyan jó buli, mint amilyen az eljegyzési fogadás volt, figyelmezteti Hanket. Érkezik a gyógytornász is, és miközben Hank a kézisúlyzót emelgeti, feladattal bízza meg a lábadozó pácienst. Kiskorú unokatestvérétől elcsórtak 400 dolcsit, azt kellene visszaszerezni. Soványka megbízás, de azért Hank elvállalja, viszont Britt nem engedi akciózni: Te csak pihenj, majd én intézem a dolgot.

Pimp01.JPG

Cody Grice, az unokaöcsi valami gyorskajáldában felszolgáló, Britt itt látogatja meg és kérdezgeti az esetről. Kiderül, hogy a hormonvezérelt tinédzser már nagyon meg akar szabadulni a szüzességétől, ezért a Voltaire nevű placcon (ez gondolom a budapesti Rákóczi térnek megfelelő hely lehet San Diegóban) felszedett egy Michaela nevű prostit. Az azonban, alig hogy elkezdte az akciót, lelépett a pénzzel. Nagyon dögös a csaj, úgyhogy ha nem akarná visszaadni a pénzt, akkor legalább fejezze be, amit elkezdett, mondja Cody. (Csak halkan jegyzem meg, hogy 400 dolcsi nagyjából 90 000 forintnak felel meg, ami enyhén szólva soknak tűnik egy közönséges utcai menetért.)

Pimp02.JPG

Hank eközben felkeresi Maggie Lefferts-et, a nagyhangú ügyvédcsajt, aki váratlan hírrel szolgál: Jason Adler eredeti neve Jason Voloway volt, a csávó 1988-ban változtatta meg a nevét, mert a családjával valami tömeges gyerekmolesztálási ügybe keveredett. Azonban nem mint szenvedő, hanem mint okozó.  A szülei ugyanis egy családi napközit vezettek, és az egyik nyáron a teljes gyerekturnus feljelentette őket molesztálás vádjával. A bíróság azonban nem talált bizonyítékot, így a vádat elejtették, de aztán a gyerekek szülei egyesével polgári pereket indítottak, aminek következtében a Voloway szülők teljes anyagi csődbe kerültek. Hank úgy dönt, erről tudnia kell Gretchennek, elvégre öt nap múlva esküvő. Felkeresi a munkahelyén, de Gretchennek éppen el kell rohannia valahová. Keress meg holnap, és addigra azt is döntsd el, jössz-e az esküvőre, búcsúzik puszival a szőke ex.

Pimp03_.JPG

Hank megkeresi azt az újságírót, aki annak idején írt az esetről, a tengerparti sétányon ücsörögve beszélgetnek. Eléggé zavaros ügy volt, emlékezik vissza az újságíró, és meglehetősen nagy port vert fel, de hogy valóban megtörtént vagy csak egyfajta tömeghisztéria volt, az nem derült ki egyértelműen. Főleg a szülőket vádolták molesztálással, Jason ellen csak páran vallottak. Hank persze nem árulja el, mi az igazi oka a nyomozásának. Egyik ügyfelem barátnője nemsokára férjhez megy a fazonhoz, vetíti, az újságíró erre hümmög: Bátor nő, csak ennyit mond, persze ezzel sikerül belevágnia az ideget Hankbe.

Pimp04.JPG

Az est leszálltával Britt elmotorozik a prostiplaccra, ahol hamar rá is talál Michaelára. Dögös vörös ruciban nyomja a csaj, mondjuk a hangja inkább a baritonhoz áll közelebb, mint az althoz, de biztos van, akinek ez bejön. Beszélgetni kezdenek, persze, hogy emlékszik Codyra, közben elnézést kér és félrevonul pisilni a fal tövébe. Viszont nem guggol le, hanem csak úgy előkapja, hoppácska, töke van a menyasszonynak! Britt meglepetésében pislog néhányat, Michaela viszont kész a magyarázattal. Nem akartam sokkot okozni a srácnak mindjárt az első alkalommal, ezért döntöttem úgy, hogy inkább lelépek, mentegetőzik. Oké, elfogadom, de akkor add vissza a pénzt, mutat rá a kárpótlás szükségességére Britt. Michaela nem is tiltakozik, viszont nincs nála cash, ezért Britt-tel elfuvaroztatja magát az egyik klienséhez, aki 1200-zal lóg neki. Rendszeres ügyfél, minden kedden és vasárnap, mise után jön, mondja Michaela, miközben becsönget a kuncsaft ajtaján. A kopasz ötvenes fószer egyből kiköhögi a lóvét, a prosti elégedett mosollyal közli Britt-tel: Egész ügyes stricim lennél, ha főállásban akarnád csinálni, keress meg nyugodtan.

Pimp05.JPG

Másnap reggel Britt visszaviszi a pénzt Codynak, a srác megörül. Még bocsánatot is kért a csaj, akkor visszamehetek hozzá befejezni az eksönt?, kérdezi reménykedve, de Britt leinti. Azt azért nem ajánlanám, keress inkább egy helyes lányt, még nem késtél le semmiről, búcsúzik a sráctól. A jól végzett munka örömével az arcán hazamegy, Katie-vel pár incselkedő szót vált, majd segítőkész boyfriendként felkapja a szemeteszsákot és leviszi a kukába. Mielőtt azonban bedobná a konténerbe, szeme megakad egy terhességi gyorsteszt dobozán. Elgondolkodva tapogatja a zsákot, épp ekkor érkezik Michaela: Ilyen rossz a helyzeted, már kukázni kell?, kérdezi köszönés helyett. Britt beinvitálja a lakásba, ahol a Michaela hamar a lényegre tér. Segítséget kér a legjobb barátnője, Chrystal meggyilkolása ügyében, akit nemrég brutálisan agyonvertek, de a zsaruk persze nem sokat tettek a sikeres nyomozás érdekében.

Pimp06.JPG

Britt nem akarja bevonni Hanket, hadd pihenjen a sebesült, ezért kettesben mennek el a rendőrségre megkeresni Gustafson nyomozót. A szimpatikus C-Note azonban nem elérhető, a vicces Reynolds nyomozó szerint kiment napozni. Némi vonakodás után azért ő is hajlandó segíteni Brittnek és előszedi Chrystal aktáját. Nem sok nyomozati anyag van a dossziéban, de a sovány dokumentáció között Michaela ismerős névre bukkan. Kenny Florio, az egy igazi gennyláda, ő tette, ez tuti, mi az hogy csak tanúként hallgatták ki?! Reynolds elmegy Florio aktájáért, pont ekkor érkezik Hank, aki szintén Gustafsont keresi. Kiment napozni, süti el Britt a nemrég hallott vicces beszólást, majd gyorsan félrevonja barátját és elmeséli a szemétben talált terhességi teszt esetét. Apa leszek, képzeld, örvendezik, de Hank leinti. Az még nem biztos, lehet, hogy negatív lett a teszt, de Britt csak pörög: Remélem fiú, de ha esetleg lány lesz, akkor is rólad fogom elnevezni.

Pimp07.JPG

Visszajön Reynolds, Florio aktáját tényleg rengeteg erőszakos ügy dokumentációja duzzasztja. Kihallgatni viszont már nem nagyon lehet, mert pár napja felakasztotta magát. Michaela szerint Chrystal haláláról a családját is tájékoztatni kell. A gond csak az, hogy pár éve lelépett otthonról és a szülei tudta nélkül átoperáltatta magát nővé. Az eredeti nevét azonban nem tudja, így sorra átnézi az eltűnt kiskorúak dossziéit, és az utolsóban meg is találja: Trevor Dale-nek hívták. Reynolds telefonon értesíti a szülőket, Britt és Michaela pedig motorra száll, hogy részvétlátogatást tegyen a Dale-házban. Az ajtón már mint Britt és Michael csöngetnek be, Michael mint az eltűnt srác legjobb barátja sok szépet mesél Trevorról, és biztosítja a szülőket, hogy fiuk gyakran mesélt neki róluk, és igazán remek srác volt.

Pimp08.JPG

Hank eközben tovább nyomoz a gyerekmolesztálás ügyben és rábukkan a Peterson nevű egyik akkori áldozatra. Peterson szerint őt a Voloway szülők molesztálták, de a kis Jason is mindig a közelben keringett, mindenütt ott volt. Ezek után Hank felkeresi Katie-t, aki elsírja neki, hogy tuti terhes, és biztos Britt a gyerek apja, de lehet, hogy mégis a professzor. Következik Jason, akit Hank szembesít a róla megtudott mindenfélével. Jason dühös, hogy nyomozott utána, de nem különösebben érdekli, hogy Hank el akarja mondani az egészet Gretchennek. Csak nyugodtan!, mondja és elhúz. Hank indul is tovább, de Gretchen is hasonló dühkitöréssel reagál. Jason már a második randin mindent elmondott nekem, ő nem vett részt benne, ártatlan az egészben, te meg azt hiszed, így sikerül engem visszaszerezned? Józanul rosszabb vagy, mint piásan, meg ne lássalak az esküvőn!, vágja rá az ajtót Hankre.

Pimp09.JPG

A nap végén Britt és Katie a háztetőn romantikázik, ahová a cseles fiú már jóelőre bekészített egy üveg jégbe hűtött pezsgőt gyertyafényes körítéssel. Pár mondat után térdreereszkedik és előhúzza a sokáig rejtegetetett eljegyzési gyűrűt. Katie arcán csorognak a könnyek, egy szót sem szól, csak a fejével bólint igent a lánykérésre. Hank is hazaérkezik, kezébe veszi az esküvői meghívót, egy darabig nézegeti, aztán lemondó arccal ledobja a meghívót a földre, magát pedig ledobja a karosszékbe és elgyötörten a hajába túr.

Pimp10.JPG

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása