Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zsaruvér 1x18 - Az igazat megvallva

2012. július 06. 15:00 - Chat Géza

Már szól is valami fancy zene, de most kivételesen nem egy buliban vagyunk, hanem Danny Reagan kocsijában. Már csörög is az asszony, hogy az éjjeli műszak után hozzon már egy kis tejet. Annyira tipikus. Danny beugrik kedvenc éjjel-napalijába, jópofizik egy sort az eladóval, míg az utcán egy kellő mértékben lesötétített ablakú terepjáróban két tag arról dob fel pro-kontra érveket, hogy miért kell megölni azt a bizonyos embert. Azt hinnénk, hogy Dannyről beszélnek, de miután az illetékes pisztolyhős egy tök másik fazont vesz célba és trafálja tüdőn egy jól irányzott golyóval, egyértelművé válik, hogy nem Danny a célpont. Reagan egyből tűzharcba keveredik, de hiába. Itt már csak a mentők segíthetnek, vagy már ők sem. Frank, izzadtságtól gyöngyöző homlokkal ébred az éjszaka közepén, megszólal a telefonja, megkapja a híreket. A telefon letéve dob egy köszit istennek, hogy a fiának nem lett semmi baja.

1.jpg

Danny egyből nekilát parádézni a helyszínen, kiosztja a parancsokat, aztán mindenki húzzon a dolgára. Az áldozat David Taylor, akiről pontosan ennyit érdemes tudni. Szegény mamája nagyon gyászol, de azért pont odaadja Dannynek a fiú kedvenc pulóverét, hogyha megoldható, akkor ez legyen rajta a koporsóban. Fű alatt elintézik persze. Danny, Franket is megnyugtatja, hogy nem kell beszarva leni, nem lőtték le. A két nyomozó az őrsön hesszelve, a monitort bámulva próbálják előbbre vinni az ügyet. Meg is lesz a nagyon sötét Hammer, meg a tulajdonosa is, aki / ami nem más, mint a Perut segítő csoport. Google keresés és már meg is van a figura. Az ügyészi hivatalban, Erin egy kispajtásával magyarázza, hogy a tettes ezek szerint nem más, mint Salazar. Ő teríti a perui port. De miért egy ilyen főni beosztási fickó lövi le csóri, mit sem sejtő Davidet? Mert a kedves bátyja, Mike Taylor kicsit tőzsdézni akart a drogbáró pénzével, csak sajnos elég mínuszosra sikeredett a mutatvány.

3.jpg

A vallatószobán már kérdezgetik is Taylor bratyót, hogy ugye hogy ismered ezt  csúnya embert, csak félsz vallani ellene, nem igaz? Akkor egy cím is elég lesz, ahol megtalálhatjuk. A szép szó végre eléri célját, a zsekák megkapják a főnök stabil nőjének fodrászszalonjának a címét. Pont van idejük beugrani, hogy megkérdezzék, mi a helyzet drogbáró urasággal. Ő nem tud semmi. Egy két fotó villantása során felismeri David kevésbé üde, vérbe fagyott tekintetét. Danny megesküszik az égre, hogy sittre juttatja Salazart, csak mondjon már neki valami használhatót. Holnap 10:00-kor jön a csajhoz pofavizitre, meg péniszpolírozásra. Pazar. Akkor mi is benézünk.

4.jpg

Dannyéknél áll a bál. A gyerekek a leckéjükkel foglalkoznak, míg a kedves feleség, drága férj urát nyaggatja, hogy nem lesz ebből a Salazar ügyből baj? Minden a legnagyobb rendben lesz. Mondja Danny, bár ő sem hiszi el igazán. A megbeszélt helyen és időben lekapcsolják Salazart, aki még vet egy utolsó szúró pillantást az áruló fodrász csajszikára. A vallatószobában is megy a keménykedés. A lényeg, hogy csak kettőt kell aludni a tárgyalásig, ami nagyon örömteli hír mindenkinek. Frank tart is egy sajtótájékoztatót gyorsan, mely során ügyesen titkolja, hogy fia lesz a koronatanú ebben a végtelenül fontos ügyben, de akkor az Erin jóvoltából megismert különleges ügyész, Lyle Greene szemrebbenés nélkül kitálal a szenzációhajhász újságíróknak. „Danny Reagan fog tanúskodni.” Frank egyből lebaltázza, hogy ez meg mire volt jó fasszopókám?

5.jpg

Lindáért már meg is érkeztek, hogy jól elvigyék a megbeszélt biztonságos helyre, de nem hiába lett Danny felesége, keresztkérdésekkel bombázza fuvarosait. Elég rövid idő alatt kiderül, hogy ezek a srácok bizony a rossz csapatban fociznak. Egy kis karmolászás, meg tökön rúgás után azért a szakállas ombérnak sikerül egy kis altató szérumot fecskendeznie Linda nyakába, így már minden gond, probléma nélkül betuszkolhatják a hátsó ülésre. Danny mit sem sejtve dolgozik az őrsön, amikor megszólal a telefonja, hogy Linda kurvára nincs otthon. Danny hívja Lindát, de helyette csak Salazar egyik morcos emberével sikerül beszélnie. Elég egyértelmű a szitu, ha nem tanúskodik, akkor az asszonyka is élve marad. Danny dühében szétrúgja a mellette lévő iktató szekrényt, hogy rohadna meg. A Reagan rezidenciában épp meleg szendvicsezni készülnek, amikor Danny beront, hogy hol vannak a gyerekek. De ők jól vannak szerencsére. Az öregek levágják a helyzetet, itt bizony nagy gebasz van. A rosszfiúk, úriemberek módjára, egy kis fos szagú WC-be zárták Lindát. Így kell ezt csinálni.

6.jpg

Frank egy fasza hosszúkávé mellett beavatja a még tudatlan Reagan gyerekeket, Erint és Jamiet, hogy Lindát elrabolták, és ha ezt a sajtó megszellőzteti, akkor neki annyi. Ja, és valami belsős ember köp Salazarnak. Jót dumáltunk, nem? Danny bemegy még egyszer beszélni Sakazarral, de mint a szarnak a pofon, annyit ér az egész. Végre partnerét is beavatja, hogy mire fel ez a nagy cécó, és egyből megértő, doromboló kiscicává válik. Megsimogatja Danny válltömését, leadva a nemzetközi jelet, hogy minden rendben lesz. Frank is ráveti magát az ügyre, - megint - lemondatja minden programját, és talál is valamit, a Hammert, benne egy azonosítatlan nő holttestével. A helyszínen kiderül, hogy csak a fodrász csajra gyújtották rá a benzinzabáló batárt, úgyhogy mindenki megnyugodhat, és mehet haza tiszta alsóért.

7.jpg

Jamie – csak, hogy neki is legyen valami haszna – szabadidejét azzal töltötte, hogy a kigyulladt kocsin gondolkozzon, mert ilyen szintű felújítást, csak a Pimp My Ride-ban csináltak, így a hatalmas összeg alapján – amibe ez a kis tuning került – sikerült leszűkíteni a kört egy darab műhelyre. Danny, nem a legfinomabb módszerekkel, de kiszedi az infót a tagból, és kap egy címet. Csak úgy hemzsegnek a rosszfiúk. A S.W.A.T. csoporttal felvértezett Reagan simán elkap pár embert, egyet meg is cipőz, hogy egy másik címet mondjon neki. Az is megvan. Itt már csak ketten kommandóznak, hogy felderítsék a terepet. Danny padlóra küldik, de vele nyílván nem lehet csak úgy baszakodni. Ezt az ombrét is bilincsbe verik, Linda is megkerül, egymás nyakába borulnak, egy szóval mindenki boldog. A bűnözőket leszámítva persze. De Dannynek dolga van, megy is vallani Salazar ellen.

8.jpg

Frank meginvitálja irodájába Lyle Greenet, aki mit sem sejtve most szembesül a ténnyel, hogy csúnyán lebukott a besúgós melóját illetően. frank büszkélkedik még egy sort lányával, majd hagyja, hogy elvezessék a szemét árulót. A hab a tortán, hogy majd Salazar fog tanúskodni ellene. Azt hiszem most visszanyalt a fagyi rendesen.

9.jpg

A Reagan féle családi kajálás most elég érzelgősre sikeredik. Frank még szónokol is egyet hogy egységben és családban az erő, és ezt soha ne felejtsék el. Ámen. 

Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása