Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x22 - Végtelen szerelem

2012. július 06. 13:00 - leeann

Melinda és új Jim az esküvőjükre készülnek, semmi nem olyan egyszerű, mint aminek tűnik, főleg ha szellemek zavarják meg az előkészületet. Egy szellem csapódott Ned egyik osztálytársához, aki magával hozta a tanulócsoportba is.  Serena, a kísértett lány otthon sincs jobb helyzetben, mert miután lefekszik aludni, alvajárni kezd. Serena anyja nagyon megijed, hogy nem találja otthon a lányát, ezért Deliánál kezdi a keresését. A lány előkerül, de nem emlékszik semmire, és nem érti, hogy mit lődörög az utcán.

sze 4x22-1.jpg

Melinda másnap elmegy Serena anyjához, és elmeséli a szellemképességét, majd elmondja, hogy a mostani szellem valószínűleg védeni próbálja a lányt valamitől vagy valakitől az otthonában. Az anya nem lepődik meg semmin, és a házba invitálja a látót. Miközben Mel anyuval társalog, a suliban is érdekes dolgok történnek. Serena frangipáni virágot és lepkéket talál a szekrényében, amit először nem tud mire vélni, majd az egyik osztálytársának tulajdonítja az érdekes meglepetést. Az osztálytárs Jonathan durván kikéri magának a gyanúsítást, majd nem sokkal később kis híján megfullad a krétaportól. Úgy látszik, Melnek igaza van, a lányt tényleg védi a szellem.

Amikor a lány hazaér, az anyja és Mel a nappaliban várják őt. Melindának nem sikerült sok mindent kideríteni, de azt a keveset is megosztja Eli-jal , majd beállít a boltba Serena, ezért a látó Eli-ra csapja a telefont. A lány most is elég fura, mert nem feltétlen azért érdeklődik az őt kísértő szellemről, hogy leállítsa, hanem azért, hogy barátkozzon vele. Miután a lány elmegy, Mel visszahívja Eli-t, aki viszont Zoe-val fut össze, így most ő csapja Melindára a telefont. Zoe Eli kollégája az egyetemről, de a beszélgetés során kiderül, hogy egykor másfajta kapcsolat is fűzte őket egymáshoz. Zoe a természetfeletti szakértője, így Eli megtudja, hogy a szellem vámpírnak hiszi magát, illetve úgy viselkedik, mintha vámpír lenne.

sze 4x22-2.jpg

Serenához éjjel beugrik a szellem vámpírunk, de a lány nem ijed halálra, hanem megpróbál barátkozni a szellemmel, ami elég fura. Mindenesetre Mel, Jim és Eli kitárgyalják ezt a szellemes vámpír történetet. Mel és Eli értik, hogy a lánynak miért vonzó a vámpír halhatatlan szerelme történet, de Jim nem, ami fura, mert ő is tett ezt-azt a halhatatlan szerelem érdekében. Az eddigi információk alapján Mel talál egy kölyköt, aki egy ritka vérbetegségben halt meg 5 hete, és korábban Grandview-ban lakott. Mel elmegy beszélni Serenával, aki most szembesül azzal, hogy Andrew az éjszakai látogatója, és nem Jonathan, ahogy ő hitte.

sze 4x22-3.jpg

Andrew és családja 3 éve költözött el, és Serena csak onnan ismerte, hogy együtt szerkesztették a suli évkönyvet, de igazán nem volt közük egymáshoz. A lány még mindig azt hiszi, hogy vámpírral van dolga, pedig csak egy szellemmel, aki azt akarja hinni, hogy ő vámpír. Melinda közbeavatkozását jelen szellemünk sem nézi jó szemmel, így éjjel álmában halálra rémíti a látót. Miután Mel elmeséli Eli-nak az éjszakát a prof csak annyit tud mondani, hogy hűha. Melinda úgy dönt, hogy elmegy Serenához, mert a szellem azt mondta éjjel, hogy megszerzi a lányt mindenáron. Miközben Melinda rohan megmenteni a lányt, újabb fennforgás nehezíti az akciót.

sze 4x22-4.jpg

Serenáéknál családi dráma van. Apu hűtlen volt anyuhoz, ezért a lány azt kérte anyutól, hogy váljon el aputól. Anyu úgy döntött, hogy megmenti a házasságát, elfogadja apu bocsánatkérését és visszafogadja őt. Serena ezt nehezen és zaklatottan viseli, mert úgy érzi, hogy az apja cserbenhagyta őket, és most már nem kér belőle többé. A zaklatott lány a szobájába rohan, ahol Andrew-tól kér segítséget. Andrew a laptopon keresztül értekezik Serenával, aki úgy érzi, hogy ez a fiú az egyetlen, aki nem hagyta el őt soha, és nagyon szeretné őt látni. A fiú tudja a módját annak, hogyan láthatja őt Serena.

sze 4x22-5.jpg

Miközben Serena csak Andrew-ban bízik, a szülők megpróbálnak vele újra beszélni, de már nincs a szobájában. Az ablak tárva nyitva van, és a lány sehol. Közben Melinda is megérkezik a családhoz, majd rövid beszélgetés után elrohan megkeresni a tini párost. Azonnal riasztja Eli-t is, aki megtudott egy pár dolgot Andrew szüleitől. Kiderült, hogy Andrew a lány megszállottja volt, és otthon azt mondta, hogy folyamatosan tartották a kapcsolatot, pedig Serena nem hallott a fiúról, amióta azok elköltöztek. Az ominózus vörös agyag, ami időről időre felbukkan, csak egy helyen van, ami Andrew-hoz köthető, és az a temető, ahol eltemették.

sze 4x22-6.jpg

Serena már a temetőben van, és éppen abba a kriptába tart, ahova a fiút eltemették. Serena belép, és a fiú rázárja az ajtót. Melinda már sötétben ér a temetőbe, és próbálja megtalálni Andrew-ék családi kriptáját. A lány már nincs jó állapotban, mert a kripta szűkös és kevés a levegő, de a fiú szerint ez a halál az egyetlen módja annak, hogy ők ketten együtt legyenek.  A fiú gyorsan Melinda elé megy, hogy feltartsa, aki már közel van a kriptához. Mel elmondja a véleményét a halhatatlan igaz szerelemről a fiúnak, ami hatásosnak bizonyul, mert Andrew megmutatja az utat a kripta felé.  Igen, a srác csak önző és nem szerelmes, az igaz szerelem önzetlen, és ha a lány szellemként jön rá, hogy egy hazugság miatt halt meg, tuti zabos lesz.

sze 4x22-7.jpg

Melinda gyorsan megtalálja a kriptát és élesztgetni kezdi az ájult lányt. Közben megérkeznek a mentők, rendőrök, Eli és a szülők. Elérkezik a végső mindent kitálalós beszélgetés és a búcsú ideje.  A szülők belátják a hibáikat, a lány pedig elmondja, hogy azért kereste a szellem ismerős társaságát, mert magányos volt. Apu elhagyta őket, anyu meg a sebeit nyalogatta, és ő gyakorlatilag le volt tojva. Persze minden jó, ha a vége jó, Andrew belép a fénybe, a család pedig eldönti, hogy igazi család lesznek. A jól végzett munkát egy vacsival ünnepli meg Mel, Jim és Eli, de a szerelmesek hamar lelépnek, így Eli egyedül zárja a móka végét.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása