Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6151-6152.

2012. július 06. 17:38 - villanella

Elérkeztünk ide is, nevezzük évadzáró epizódnak a péntekit, ami lehetett volna izgalmas is, ha kivágtak volna úgy 23 percet, ami unalmas volt. Egyébként nem tudom túltenni magam a Rózsák háborúja színházi előadásán, amelyben Barta Zsolt és neje játszanak, aki ugye a Rózsa tulaja, istenem, de szép az élet, hogy ilyen cukiságokat vet elénk olykor, s olykor. Tessék, szeptemberig ez az utolsó hogyvolt.

rozsa.jpg

6151. rész:
Ádám és Kinga sétálnak a természetben, Kinga le van nyűgözve a látványtól, Ádám meg aggódik a kép miatt, amit a magazinnak kell csinálnia. Nézegetik a képeket, Kingának tetszik, de Ádám a címlapra ütőset szeretne. Kinga szívesen lenne a címlapon, Ádám is szeretné, de ez egy olyan meló, ahol a képen béka és gólya kell, hogy legyen. Most a Kingának egész normális a haja. Kinga ágya borzasztó, szar a dereka miatta, de Ádámé jó, ezt is megtudjuk.

01_kinga.jpg

Zsófi kivan Oszi miatt, pedig ő csak azért vágta szét a bundát, mert Zsófi azt mondta, hogy már vacak. Zsófi rájön, hogy egy paraszt, és magára hagyja kicsit Oszit, kimegy a gangra és sírni kezd, bár ez inkább nevetésnek tűnik. Csörög a mobilja, Izabella keresi. Na, baszki, bukóka.

A padlásra érkezik smárolva Juli és Attila. Attila szerelmet vall, Juli csitítja, de ő is odavan, de ezt nem lehet. Faszom, de kurva unalmasak már. Juli fél, hogy lebuknak, de Attilát hajtja a farka, úgyhogy jön a szex. Meg majd gondolom, Gizi.

02_attijuli.jpg

Hah, ha már Gizi, épp belefut egy kukázó csövesbe a ház előtt, és a nagy szívét egyem meg, ad neki egy zsemlét. Ekkor jön ki Balázs, és elkezd beszélgetni Gizivel a homelessek szörnyű életéről.

Eközben Ádám és Kinga továbbra is fotóznak, megtudjuk, miért van Ádámnak póiszonya, és azt is, hogy csak mese volt, rá akart ijeszteni Kingára, hahaha, nevetgélés, majd megcsörren Ádika mobilja. Arrébb sétál, és fogadja Aliz hívását, aki szeretné tudni, hogy lefeküdtek-e Kingával. Ilyet ugyan úrinő nem kérdez, de nem volt semmi, külön szoba van. Tegyen már meg az Aliz valamit, beszéljen Zsófival, hogy ne meséljen Izabelláról és róla Kingának. Oké, megpróbálja Aliz.

03_aditelo.jpg

Véget ért a szex, Attila öltözik, Juli még az ágyban. Megy a lamentálás, hogy ebből semmi sem sülhet ki, de Attila leszarja, mert ő boldog. A padláson nem élhetnek, mondja ezt az okosságot Juli, ekkor jön egy SMS, Attilának most kell találkoznia egy ügyféllel, bár nem szívesen hagyja ott egyedül Julit a selyemtakaró alatt. Ahogy befejezi, azonnal visszajön, pár óra. Feljönnek ugyanide, és kitalálják, mi legyen a megoldás. Isteni. Julinak nincs kulcsa, ezért nem zárja be az ajtót Attila, és titkos kopogás is lesz. Fasza.

A természetben még mindig fotózgat Ádám, tetszenek a képek Kingának továbbra is, de nem jó címlapnak egyik sem. Ádám a vízről akar fotózni, evezni kellene. Ő látott csónakot, Kinga benne van, nyomják.

04_fenykepezo.jpg

Gizi a hűtőbe pakolja otthon a söröket, amit a bevásárlásból hozott, aztán megsimogatja a vodkás üveget, kinyitja, beleszagol, és kiönti az egészet a csapba. De mégsem. Beleiszik, ekkor toppan be Linda, de sikerül eldugnia a csap alá. Kis beszélgetés, hogy mit csinált eddig az anyja a boltban, majd Linda le is lép tanulni, rémesen közeleg az érettségi. Gizi átgondolja a csapnál, mit csinált.

Alizka a zöldségeket pakolja, amikor Zsófi érkezik, és nem ér rá beszélni. A következő pillanatban nekiszalad Izabella, aki jól lecseszi, hogy miért nem vette fel a telefont, és mi a fasz van, de ezt nem fogja kimagyarázni. Rosszul hazudsz, anyukám, lenyúltad a bundámat! Nem érdekel, mit csináltál vele, reggelre az asztalomon legyen vagy a bunda vagy az ára, különben ájn, cváj, policáj és mindenki megtudja, hogy egy sunyi kis tolvaj vagy!

05_iza.jpg

6152. rész:
Kinga a gyerekkoráról mesél, sellő volt, úgy imádta a vizet. Aztán átveszi a gépet, hogy Ádám evezhessen, de inkább Kinga akar evezni, mert ha száz korsó sört ki tud vinni tálcán, akkor ez is menni fog. Egy tálcán? Száz korsót? Hogyne. Helyet cserélnek a csónakban, kis ingás, testfogás, mosoly.

A Rózsában Nóra és András beszélik meg, hogy csinálják tovább a boltot, amikor érkezik Miki, leülne, de nem engedi Nóra, csak beszól, hogy egyedül fog maradni, mert a kislánya is utálni fogja, ha rájön, micsoda szörnyeteg. Megy a szólhattál volna para, Zsolt is érkezik, hozza Miki kávéját, de továbbra sem engedik Nóráék, hogy odaüljön. Zsolt a pultnál lebassza Mikit, micsoda szarfej, majd elmegy, Miki meg üzenetet kap Izabellától, és távozik. Ezután Juli érkezik Nórához és az urához, András örül neki, ezek szerint nincs szexszaga. Honlapot kell fejleszteni, gondolják Nóráék, Juli meg javasolja Petit és Bandit, mert nagyon értenek hozzá, de ez nem gyerekjáték.

06_sms.jpg

Klaudia az irodájában pakol, Zsófi érkezik. Kürtöskalácsot hozott a nagyanyjának. Kedves gyerek. Klaudia szétrobban a dühtől, még mindig Miklós aljasságán pörög az egész ház. Nem is részletezem, a lényeg, hogy Zsófi puhatolózik, hogy anyagilag hogy áll, nyilván kéne pénz bundára. Klaudiának nem esik le, csak szidja tovább Mikit. Miről akartál velem beszélgetni, lányom? Zsófi nem mondja el, mert fél, hogy szívinfit kap.

Az evezőlány és Ádám továbbra is a legjobb képért harcol, amikor Kinga kicsit megpihen csukott szemével, és mereng rajta Ádám. Ajaj, víz van a csónakban. Ádám szerint nem para, közel van a part, ha baj lesz. Hopp, rámennek valamire, Kinga feladja, leveszi a cipőjét a víz miatt, Ádám meg evezni kezd. Kinga fotózgatni kezdi Ádit, egy újabb fának mennek, fennakadtak, isteni. Most mi lesz? Ádám a vízben, de csak a térdéig ér, flörtölős zene, Kinga beleesik a vízbe, Ádám is, átölelés, bújás. Mint egy Ottó katalógus jelenet.

07_adamkinga.jpg

Vili Gizivel fut össze a Rózsa teraszán, beszélgetniük kellene. Gizi szerint nem most, mert lejárt szavatosságú virslit kell visszavinnie. Vili menne vele, de nem kell, mert gondolom, a szatyorban alkohol van, nem virsli. Gizi el, Attila érkezik, takaríthatok holnap inkább, Attila? Persze, nem para. Vili el, Nóri érkezik, Attilám, vége a farsangnak, elmennél a gyerekért? Persze, elmegyek értük. Julival mi lesz, Attikám?

Juli a padláson várja Attikámat. Sétálgat fel-alá, amikor lépéseket hall. Kulcs a zárban, megijed, elbújik, Gizi az. Nem érti, miért van nyitva az ajtó, de mindegy is, mert végre ihat. Iszik is, jól esik neki az alkohol, leül, rágyújt egy cigire, ahogy kell a feles után.

08_juligizi.jpg

Mikihez Zsófi érkezik, kösz, hogy benéztél, gond van. Izabella. Tombolt. A bunda. Tényleg elloptam, meg akartam leckéztetni, vissza akartam neki adni, de már nem tudom, mert Oszi tönkretette. Miki nem érti, hogy ha bajban van, miért nem hozzá fordul, nem csak a főnöke, hanem a barátja is.

Kinga és Ádám egy pajtához érkeznek, Kinga meg fog fagyni és tuti, hogy beteg lesz. Ádám vetkőzni kezd, és javasolja Kingának, hogy vegye le a vizes cuccot. Ne legyen már szégyenlős, tüdőgyuszit fog kapni. Odaadja Kingának a kabátját, mert lovag. Jön értük a panziós nemsokára, addig tudnak egy jót kefélni majd, gondolom. Ádámka melegíti Kingát, ölelgeti, de Kinga arrébb húzódik. Ne hülyéskedj már, jóvan, nem hülyéskedik, visszaül. Ádám már régóta el akart neki mondani valamit. Nevetgél kicsit, ő totálisan beleszeretett Kingába.

Gizi még mindig cigizik a padláson, Juli meg várja, hogy elmenjen onnan. Lerakja a cigijét, az beleesik valamibe, a pia leesik, mert megijed az egértől, elrohan, bezárja a padlást, az meg kigyullad, Juli pedig bent marad. Próbálja oltani a tüzet, de csak egyre nagyobb lesz, még kiömlik valami gyúlékony cucc is, dörömböl Juli, hogy engedjék ki, para.

09_julituz.jpg

Miki viccelget Zsófival, hogy jó nagy pácban van, Zsófi meg elmondja, hogy feldühítette a csaj, de fel sem merült benne, hogy megtartja a bundát. Miki udvarol, hozzád illenek a drága cuccok, a férjed nem úgy bánik veled, ahogy megérdemelnéd. Zsófinak nem esik le az udvarlás, de nem gondolta volna, hogy ő segít majd rajta. Miki megérinti Zsófi karját, ez nekem egy befektetés, jössz nekem egy szívességgel. Megmondod, mit szeretnél, és megkapod. Téged akarlak. Ezt hogy érted? Csak viccelsz. Nem, nem viccelek. Na, most mi lesz, Zsófikám? Mi lesz, mi lesz, mi lenne. Azt akarom, hogy feküdj le velem.

10_kurjunk.jpg

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csont Lady 2012.07.06. 19:00:09

Juli a padláson ég majd porrá, Zsófit meg fogja erőszakolni Miki, Ádi és Kinga pajtában hempereg egy jót, Gizi pedig újra alkesz lesz.
Hát mit ne mondjak emiatt nem fogok álmatlanul forgolódni.
Az tenne a legjobbat a sorozatnak hogy a visszatéréskor beraknák új szereplőnek a Texasziláncfűrészest hogy a ház összes lakóját lekaszabolja.
Azon igazán jól szórakoznék, és asszem nem lennék vele egyedül!

Alikam 2012.07.06. 19:40:46

Hogy ezt a borzalmat hogy tudja még nézni valaki....

Valakinyolc 2012.07.06. 20:21:51

Jah Juli tuti meghal, mert már rég kiírták a sorozatból.

K3rnel 2012.07.06. 21:16:03

@Alikam: Köszönjük emese...

Drogon 2012.07.06. 22:27:20

Tiszta Izaura, a sorozatok Ádámja és Évája.
Valami dereng, hogy ott is volt valami bennégés.

kela-bá 2012.07.06. 22:41:55

Dug vagy nem dug... Lényeg, hogy a parlament leszavazta a DUGÓ díjat ! Az is egy jó "műsor" ! Jó éjt Emberek !

lobster thermidor 2012.07.07. 05:19:21

Időnként nekem is megfordult a fejemben...

Johnny336 2012.07.10. 11:27:21

@nyuszi01: a fél brigádot kiírják, köztük őt is.
Vagy András majd felébred, és kijön Zsuzsa a zuhany alól, majd benyögi, hogy az egész sorozatot csak álmodta, és Zoltán is él...

nyuszi01 2012.07.11. 21:02:51

@Johnny336: őt biztos, h nem írják ki, arról már szólt volna minden Fókusz kaliberű műsor meg Blikk címlap. Andrást írják ki, a kisgyereket (Máté), meg a Timikét és a Petit cserélik le. De a Julit nem írják ki.
süti beállítások módosítása