Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6149-6150.

2012. július 06. 11:00 - Mésza "Abdul" Jani

Zsolt nem tűri jól a zsarolást, talál olyan indokot, amiért Bandika végül is feladja. Ám később András hatására (is) meggondolja magát, és a kamasz lesz a futár. Vilmos fogyózni kezd, Géza azt hiszi, Gizike miatt, de később kiderül, teljesen más az oka annak, hogy az apja nem szalonnát eszik reggelire. Egyébként később az öreg Kertész Gizi miatt összeveszik Bözsi nénivel is. A lányok jelmezbálba mennek, ahova Oszit is meghívják. Zsófi megint alkot, de ezúttal nem milliókért vásárol, másként jut új ruhához. Később az előbb említett két szál összefonódik, amiből Szentmihályi elég rosszul jön ki.

bk_6149_1.jpg

6149. rész

Zsolt elmagyarázza, mi a zsarolás, de Bandika kitartó, nem szeretne lemondani a könnyű munkáról. Nem marad más Barthának, mint hogy gyorstalpalót tartson meggyőzésből. Ananászkonzerv, fáj, ha nagy erővel csapódik a bordának, ha még ruhába is tekerik, nyoma sem marad. Ez hatott, végül mégis a maffiózó nyert, az ő meggyőzéstechnikája bizonyult jobbnak, pedig tuti nem járt a BME-re.

Luca a kártyáit pakolja, Timike meg irigykedik. Aliz mosogatni küldené a lányát, de az nem ér rá, jelmezt kellene kitalálnia. Anya segít, hülyébbnél hülyébb ötletei vannak, normális nincs, amúgy is mennie kell dolgozni. Lucus Oszit is elhívná a buliba, olyan jó fej.

bk_6149_2.jpg

Vilmos fogyózik, ezentúl kukoricapelyhet reggelizik szalonna helyett. Gizike elfogadja az öreg új hóbortját, bár neki semmi baja sincs a sörhassal. Ha vodkahas lenne, még jobban szeretné.

Bandika vágja, hogy nincs lóvé, már munkát is keresett Zsoltnál, de hogy konkrétan mit, azt nem árulja el az apjának. Nem értik, miért akar melózni, kaja meg ruha van. Okostelefonra gyűjt. Minek az neked? Mert menő. Közben jön Gizi is a lányához, az leadja a listát a bevásárláshoz, de Gizike oda sem figyel. Bambul, meg a piát bámulja. Linda elkísérné, ha ennek a néhány dolognak a megjegyzése is nehéz, de nem kell, úgysem kell sok mindent venni, főleg, hogy Vili fogyózik. Lindus is csodálkozik, a muterja meg már kombinál.

Oszi örül, hogy legyőzött valakit a karateedzésen. Apu is, meg annak is, hogy közben összefutnak Zsófival, és át tudja adni neki az ajándékát. Névre szóló műanyag toll, némi gúnnyal kisérve átveszi. Rohannia kell egy tárgyalásra, amin Bartha nagyot néz, hisz akkor ki vigyáz a gyerekre? Nos, az asszony nem.

Megy Gizi a boltba, de nem a Novákékéba, hanem másikba, úgyis fel kell adni ezt-azt a postán. Linda beveszi, jön Géza, ő meg kifaggatja, mi van az anyjával. A leányzó készséges, még azt is elmondja, amit nem kérdez, hogy Vili bácsival valami gáz van, mert fogyózni akar.

bk_6149_3.jpg

Aliz és Juli a boltban nosztalgiázik, hogy mennyivel egyszerűbb volt, amikor a gyerekek még kicsik voltak. Közben Attila távolabbról figyel, biztos nem Julit figyeli, mint egy ragadozó. Julcsa tippet ad Alinak a jelmezre, odébb is mennek vattát keresni a felhőhöz, pont oda, ahol Attis téblábol. Alika rá is kérdez, hogy talán nem talál valamit? De, ki is fizeti és elsunnyog, Juli meg fizet. Géza jön, megkérdi a csaját, hogy Vili kövér-e? Nem, miért? Jön a szokásos kavarás, az ifjabb Kertész szerint Gizus akarja, hogy a faterja fogyjon.

Kint az udvaron Juli meséli Andrisnak, milyen tippet adott a jelmezre. Jön Zsolt, Andris meg lecseszi, hogy miért nem lehet normálisan leszerelni a fiád, nem kell kinevetni. Ha máskor ilyen van, neki szóljon be. Ez már késő bánat, senki sem hiszi már el, hogy a legidősebb Berényiből lehet még kemény legény.

Jön Bözsi mama, Géza őt kéri meg, hogy segítsen neki.

bk_6149_4.jpg

Zsófiék cuccolnak be az irodába, közben Izabella telefonál, és amikor aláír valamit, közben végigsimítja a srác kézfejét, majd jól végig is stíröli. Miután befejezte Árpival a telefonálást, vigyorogva mondja, hogy neki is megvannak az előnyei, meg a fiataloknak is. Ádámról kérdez, örül neki, hogy melózik, mert őt már nem érdekli, senki sem pótolhatatlan, majd a másik srác után indul.

Zsolt mégis adna melót Bandikának, de csak ha megígéri, hogy senkinek sem szól róla. Oké, áll az alku.

bk_6149_5.jpg

Izabellának hoznak csomagot, de nincs bent, Zsófi veszi át. Nem bír magával, nem csak kíváncsiskodik, hogy mi van benne, de el is lopja.

6150. rész

Zsófikának nagyon tetszik a bunda, most már nem csak shoppingista, de klepto is. Oszinak is bejön, segít visszatenni a táskába, amit Klepto a szekrénybe tesz, közben azt kamuzza a kisgyereknek, hogy csak műszörme. Már kukában a helye, olyan régi.

Géza felcsalja a fatert paprikás krumplit enni, mert azt szeretné, ha enne rendesen. Vilmos nem érti, mi van, így Géza előadja,hogy szerinte Gizi akarja, hogy fogyókúrázzon. Kiderül, Vili bácsi Luca miatt reggelizik kukoricapelyhet, Gizikének csak kamuzta a fogyit. Bözsi néni teljesen meghatódik.

bk_6150_1.jpg

Izabella felhívja Kleptot, hogy menjen vissza az irodába, beszélni akar vele. Oszit leküldené az apjához, mert nem tud rá tovább vigyázni, de csengetnek, és a két kis barátnője jön hozzá. Zsófi problémája megoldva, a csajok meg elhívják buliba a mini-macsót. A karate kid is szívesen menne, de nem tud mit felvenni. Biztos nem? Elgondolkodó arc.

bk_6150_2.jpg

Vilmosnak ízlik a kaja, még a lábasból is kinyalná, ha Bözsi mama engedné neki. Huhhh, grannyporn. Géza elszelel melóba, Bözsi néni meg megkérdezi Vilitől, hogy miért hazudta, hogy fogyózik. Azért, mert Gizike mindenben hátsó szándékot lát. Huhhh, grannyporn2. Nagy köztük a korkülönbség, néha szeretne olyannal is beszélgetni, aki hasonló korú vele, akinek a problémái is hasonlóak. Bözsike felkapja a cukrot, hogy Kertész a háta mögött kibeszéli a barátnőjét, meg azért is, mert ő nem panaszkönyv. Elküldi az öreget.

bk_6150_3.jpg

Bandika már végzett is a melóval, kap is érte egy ötöst, amit sokall érte. Komoly melóért komoly összeg. A kamasz örül, máskor is bevállalna ilyen melót. Bartha sóhajt.

bk_6150_4.jpg

Izabella nem találja a csomagot, amit Árpi küldött. Klepto szerint azért, mert rossz címre küldték, de pech, Iza beszélt a futárszolgálattal. Először próbálja a többiekre kenni, aztán azzal áll elő, lehet a sajátjaival fogta össze a szatyrot, amiben a bunda volt. Izabella reméli, hogy tényleg Zsófinál van, mert különben a rendőrség is kíváncsiskodni fog. Most komolyan ennyire hülyét csinálnak Shoppingistából, hogy azt hiszi, az aláírásból nem derül ki, kinél landolt a bunda?

Bandika vadít a Rózsában, meghívja Petit egy turmixra. Zsé honnan van rá? Ha már úgysem lesz elég telóra, tök mindegy, mire veri el a pénzt.

András egy haverjánál járt, de kiderült, nem konkrét melóról van szó, csak pályázatról. Bár erre a hónapra még van annyi tartaléka a Kft-nek, hogy kifizessen mindent, azért Andris örül, hogy Attila visszavette az asszonyát, jól jön most az a mani is.

Juli a két kislánnyal lepi meg Attilát. Timike jelmezét még sikerül nagyjából felismernie, de Lucánál fürdővízre tippel, habbal. Hát nem, bárányfelhő. A rögtönzött bemutató után a kicsik elmennek Oszihoz, aztán hallgathatjuk Attis siránkozását a bula után. Julcsa is szomorú képet vág.

bk_6150_5.jpg

Zsófi már haza is rohant, de pech, Oszi szétszabdalta a kidobásra való műszőrme bundát, ősembernek fog öltözni a jelmezbálon.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása