Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas/Játék 1x03

2012. június 29. 11:00 - Sunday Munich

Timi reggel Dávid lakásában motoszkál, és az esti történések – Dávid kvázi megerőszakolása – után újra nyeregben érzi magát. Friss kiflivel és tejjel ébreszti ádozatát, aki az önutálattól hangos arccal elrántja a fejét valahányszor a lány le akarja nyomni a reggelit a torkán. Végül Dávid nem bírja tovább, kimenekül a szobából és távozóban odaveti, hogy ez egy egyszeri alkalom volt, ne akarjon Timike beköltözni. Főcím.

01.jpg

Gabi lejelentkezik a telefonján Delfinnél, igaz, hogy eltűnt három hétre az éterből, de hát ez a sötét hotelszobás megoldás furcsa egy kicsit, annak ellenére is, hogy ő az ötlet szülőanyja.
Antal, a főnök, a „magad uram, ha szolgád nincs" – elv szerint kint fénymásol a folyosón, mikor bevonaglik egy nő, aki odaveti a férfinak, hogy hozzon neki ásványvizet, míg ő a könyvelőjével egyeztet. A cég egyetlen nevesített könyvelőjéhez, Gabihoz megy, aki egyben a nővére ennek a szerény és visszafogott léleknek. Adja is testvérének a fodrász és manikűrös számláját, hátha leírhatja az adójából. Gabi a jogszabályok megváltoztatása nélkül ilyet nem tehet, mert ugye ez nem tartozik szorosan a húga, Laura munkájához, aki erre rácáfolva előkap néhány félpucér fotót magáról. Antal ismét jó pillanatban nyit be, és lám, vizet is hozott, ő egy személyben igazgató, titkárnő és pincér. Szolgalelkűen átnyújtja Laurának, majd sikerül meghajlás nélkül távoznia. Ezek után a kedves vendég megjegyzi, hogy Gabi akár jól is kinézhetne, ha arcot cserélne egy szép nővel, mikor majd készen áll rá a technika, de legalább megcsináltathatná a ló nagy orrát. Kedves.

Lénához örömhírrel érkezik az egyik kollégája, akinek sikerült a létező 50000 Horvát Tamásból beazonosítani azt az egyet, aki akár Léna apja is lehet, mivel ő volt filmes egyedül, és odaadja a telefonszámát egy cetlin. Gabi eközben a belvárosban settenkedik kendőben-napszemüvegben, be egy hotelbe, azon belül pedig a 808-as szobába, ahogyan azt sms-ben megírták neki. Nagy levegőt vesz és benyit a tök sötétbe, mert ugye kérésre behúzták a függönyöket, és a legtöbb filmbeli „vaksötét van" jelenettel ellentétben itt tényleg semmit nem látni. Delfin, Delfin halló? Többet nem is tud beszélni, mert tippre a szájával tapasztja be a száját Delfin, és már lángolnak a szenvedélyek.

03.jpg

Léna a leszbikus konditermi barátnőjének panaszolja az utóbbi otthonában, hogy Dávidnak se híre se hamva már három hete. Attól tart, jogosan, hogy összejött Timivel, mert szerinte ha valaki egy temetésen így nyomul, mit csinálhat utána, mondja nagy éleslátásról téve tanúbizonyságot. Barátnője csak a vállát rántja, hívd fel a srácot és megtudod. Léna nem akar ilyen direkt lenni, ezért a másik felajánlja, hogy vigye el akkor az ő régi bringáját a műhelyébe, csak így spontán. Gabi kicsit támolyogva, szerelmtől szédülten távozik a hotelből, órákkal később...

04.jpg

Iván is vattacukor-beöntést kaphatott, hazaérve majdhogynem repül és köszönti gyönyörű feleségét, és keresi gyönyörű gyermekeit. A kissrácoknak csokit hozott, anyunak pedig puszit a nyakába, és még azt is felajánlja, hogy elmosogat – én Judit helyében erősen csipkedném magam, valóság-e, vagy csak bealudtam a tévé előtt. Judit arra kéri Ivánt, hogy menjenek el egy kicsit táncolni vagy moziba, de akár a kocsi hátsó ülése is megtenné, annyira odavan. Neki is esik a férfinak, aki inkább leállítja, húzós volt a nap, hadd szusszanjak. Öhm.

05.jpg

Gabi másnap majd' 10 évet fiatalodva lép ki egy szépségszalonból, kisimulva és szép hajjal, sőt, még a ruhája is új valószínűleg. Ragyog és a föld felett jár tíz centivel. Antalba botlik az irodája felé menet, aki megfeddi a lógásért, mert a munkaidő itt 10-kor(!) kezdődik, de már ebédidő is eltelt. Gabi epésen közli, hogy három éve először kivett fél nap szabadságot, menjen és mást cseszegessen, ha lehet. Antal nem ereszti, ugye meghalt valakije vagy hasonló, mert mást nem kifogást nem fogad el, a nő meg mosolyogva azt válaszolja, hogy bizony fodrásznál volt. A férfi észre sem vette, neki a régivel sem volt baja, Gabi visszaszól, más is fog még változni, arcplasztikán gondolkodik. Antal jóistenezik, és értetlenkedik, maga egy okos nő, már miért feküdne penge alá. Gabi kifakad, minden nap túlórázik, magánéletet nem él, és nincs kivel nézni a csillagokat és sírni a Titanicon, pedig szeretne. Salsaruhája is van, egyedül táncolni pedig nem lehet, mert a férfiak olyat a szép nőkkel szoktak csinálni, nem az okosakkal, így hát akkor ő szép lesz, mielőtt a moly rágja ki a ruhát. Antal a nő lelki kitárulkozására annyit csak tud kinyögni, hogy ő a salsára eddig azt hitte, valami szósz, Gabi lemondóan elsétál, a férfi arcán pedig látszik, hogy ezért a hülye beszólásért büntetésül öt percre beszorítja a fejét a fénymásológépbe miközben valaki ül a tetején, vagy legalábbis így illene.

06.jpg

Léna egy rozzant biciklit tolva lép be Dávid boltjába, és kérdezi is a mestertől, ki tudja-e kalapálni. Persze, és fizetségképp elég Dávidnak, ha visszajön érte (hol van ez a bolt, én is vinném az enyémet, borravalónak még rá is mosolyognék), esetleg ha elviheti vacsorázni. Vagy legyen most ebéd, a változatosság kedvéért. Timi az igazi fogamzásgátló, a randi gondolatának megfoganása pillanatában megjelenik, Dávid el is kezdi keresni szemével a legközelebbi vészkijáratot. Timi próbál hangosan visszaemlékezni, honnan ismerős neki ez a levakarhatatlan nőszemély, a fénymásolóban dolgozik, vagy konyhalány? Léna segít neki, a temetésen akadályozta a beszélgetésüket. Timinek tökmindegy, Dávidhoz fordul, van fél órám, szörnyen fontos megbeszélnivalónk van. A srác próbál kibújni alóla, Léna inkább elsiet, de Dávid utánaszól, hogy majd még hívja az ebéd ügyében. Miután kettesben maradnak, Timi úgy vigyorog rá, mint éhes tigris az eltévedt turistára.

07.jpg

Gabi egy kávézóban találkozik Judittal, aki barátnője vallatása közben próbálja kiélni saját vágyait. Volt szex? Volt. Háromszor is. Hogy néz ki? Hát, nagyon sötét volt, de tapintásra rendben van. Juditon a sor, Iván seggfej, hagyjuk a francba, add kölcsön Delfint. Azt már nem, de menj el a masszőrnőmhöz helyettem.

Léna telefonál, de nem Horvát Tamás veszi fel, hanem a felesége, mire a lány berezel és lerakja. Közben barátnője a konditeremből, Dorka fogadja a masszíroztatni érkezett Juditot. A nő felfekszik az asztalra, Dorka el is kezdi masszírozni az egy-kettőre ellazult Juditot. Léna otthon egy üveg bor kinyitásán ügyködik és sikerül kiborítania, de hagyja szétfolyni, mert közben csörög a mobilja. Dávid szeretne villámlátogatást tenni nála, hát jöjjön.

08.jpg

Dorka a masszírozást hirtelen abbahagyja, nem tudja folytatni, jobb, ha elmegy Judit. A nő semmit nem ért, nincs gusztusa hozzáérni? Dorka bevallja, épp ellenkezőleg, siess, mielőtt eluralkodik rajtam a vágy. Judit pislogni sem tud, inkább felöltözik gyorsan és eltűnik, mire Dorka annyit mondana, shiatsu.

09.jpg

Dávid oda is ért közben Lénához, aki egy gyors utóparfümözés után nyitja is az ajtót. Dávid nem kér semmit, leülni sem mer, olyan bűnbánatos fejjel néz, mint ministráns, aki megitta az egész évi misebor-készletet. Gyorsan kiböki, szóval, izé, timiterhes. Timi terhes, és valószínűleg ő a büszke apa. Most már veri a fejét a falba, meg Timiét is, de vele kell maradnia a baba miatt, és ki tanítaná meg a gyereket bicajozni, ha nem ő. Léna gratulál, de semmi köze hozzá, te meg fiam harapj rá az útpadkára, légyél szíves. Dávid beveti az aduászt, én évek óta rólad álmodoztam, aztán ez hirtelen megtörtént. Léna ezt nem érti, a teherbe ejtéshez két ember kell, és gondolom nem álmodban történt. A fiú a vesztett csata helyszínét még egy utolsó sajnálom kísértében hagyja el.

10.jpg

Este Antalnál, videórol salsázni tanul, és még jegyzetet is készít hozzá, valakinek imponálni szeretne.

11.jpg

Iván ismét a kedvesség-alsónadrágját vehette fel reggel, mert fürdeti a gyerekeket, csókolgatja az asszonyt. Hirtelen csörög a mobilja, Léna hívja kisírt szemekkel, át tudna-e jönni egy kis idegnyugtató szexre, de ő lepetizi, igyál egy sört, és puszi a nejednek. Leteszi majd rohan a fürdőszobába, mire Judit gyanút fog és visszahívja az utolsó számot. Léna mit sem sejtve úgy veszi fel, hogy akkor át tud-e jönni. A feleségnek ennyi is elég és lerakja, miközben nem tudja eldönteni, sírjon-e vagy üvöltsön.

Címkék: tarsas jatek
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása