Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6143-6146.

2012. június 27. 16:00 - villanella

A jó, a rossz és a csúf. Nem nem, itt minden szereplő ronda. Jó, nem. A lényeg, hogy Miki velejéig gonosz, de van szíve, és a háttérből segíti a szeretteit. Ezt jobb, ha mi nézők tudjuk, a nagymamák és anyukák otthon kell, hogy tudják, hogy szerethessék őt. Ráadásul Klaudia szülinapi partija már a nulladik percben óriásit durran. Két nap összefoglalója következik.

12_zsoltaji.jpg

6143. rész:
Klaudia és Hanna a villában reggeliznek, vajon tönkre megy-e a cég, ez a beszélgetés tárgya, matematikailag van esély, de szinte teljesen biztos, hogy tönkre megy a cég. Ráadásul Miklós direkt tolt ki Klaudiával a részvényei eladásával. Csak nem tudja bizonyítani. De Hanna szerint, ha tényleg így volt, nem csak Klaudiát küldte padlóra, hanem a testvéreit és Nórát is. Döbbenetes.

01_hanna.jpg

Miklóséknál közben Balázsnak mossa magát Miki, mekkora már, hogy a hatodik érzéke jelzett, hogy eladja a részvényeket. Balázs kóstolgatja, hogy esetleg véletlenül kaphatott egy fülest, hogy csődbe megy a cég. Miki azt mondja, hogy ha még így is lett volna, akkor sem cselekedett volna másképp. Csakis az eredmény számít, minden kifogás csak a vesztesek önigazolása. Ezt mondja Miki. Meg hogy nem tartott pisztolyt Klaudia fejéhez, hogy megvegye a részvényeket.

Nóráék is reggeliznek, ez ilyen reggelizős körkapcsolás. Timike megy bepakolni, Nóra meg mondja Attilának, hogy reméli, Timi nem fogja megérezni ezt az egészet. Attila elkezdi alázni Mikit, hogy szégyelli, hogy testvérek, mert a család nem szent neki és a többi. Nóra mondja, hogy miatta tette, hogy gondoskodni tudjon róla és Timiről. Nóra nyugodt, Attila meg gyalázkodik. Ha elúszik a cég, hogy fogok a többiek szemébe nézni, kérdi Nóra végül.

02_nora.jpg

Vili bácsiéknál is reggeli van, Vili bá épp kész lett a rántottával, Gizi a kávét keresi, másnapos, of course. Mindenki aggódik, hogy meghűlt a séta közben, pedig ugye csak inni volt a szegény pára. Linda orvoshoz küldené, de nem akar orvoshoz menni, a tea meg a forró fürdő elég lesz.

Andráséknál már vége a reggelinek, Peti előleget kér a zsebpénzéből, mert este Lindával randizni megy. Erre most Andrásék mondanak valamit, ezen túl minden másképp lesz, keresni kellene diákmunkát, hogy legyen zsebpénze. Peti nem érti, hiszen nem mondják el, miért, de végül elmondják, hogy lehet, hogy csődbe megy a cég. Peti jogosan kérdi, ki máson kezdenék a spórolást, mint rajta. Elmegy, Andrásék is alázzák a Mikit egy kicsit. De nem értem, mert nem miatta ment csődbe a cég, nem?

03_andrasjuli.jpg

Attila Mikivel fut össze a folyosón, aki azonnal beszól, hogy a lakásától is szabaduljon meg, mert nem bírja a képét. Kis kakaskodás, Nórához már semmi közöd. Ezt nem te döntöd el. Majd gondoskodom én róluk, mondja Attila, Miki meg lerázza, kurva uncsi már ez a kettő.

Gézától elnézést kér Apus, de azért a ház előtt ne kürtöljön szét dolgokat. Bemegy a konyhába, Erzsi mama kajával kínálja, közben pedig Aliz és Lucus finnül tanulnak. Szabolcs nem érti, miért tanulják a finn nyelvet, de kiderül, hogy azért, mert Aliz behazudta, hogy tud finnül, mert azt hitte, hogy ha rokon nyelv a magyar és a finn, akkor könnyű dolga lesz.

04_gezavili.jpg

Miklós épp hazatér, amikor Klaudia utána kiabál. Szerinted mit szólna hozzá Zoli, ha látná, mi történik a céggel? Jön a lelki terror, de Miki rávilágít arra, hogy fordított helyzetben Klaudia is így csinált volna. Klaudia viszont azt mondja, hogy a bátyja nem hagyta volna csődbe menni a céget. Miki meg azt mondja, hogy ő azt tanulta Zolitól, hogy az üzleti életben nem lehet szenvelegni, mert vannak győztesek és vesztesek, meg sok mindenben hasonlítanak a bátyával, csak épp ő a nők terén kicsit igényesebb.

6144. rész:
Vili bának nagyon ízlik a Bözsi mama süteménye, ilyen jót még nem is evett. Kukoricapehely van benne. Beszarás. Lucus gyűjti, mert rollert lehet vele nyerni. Ezek hogy összeillenek, mármint a Vili meg a Bözsi.

Közben otthon Gizi hajat mosott, és elrejti a piát a konyhában a kukába. Linda csirkét keres a fagyasztóban, főzne az anyjának levest, mert beteg. Gizi kissé szarul érzi magát, hogy hazudott, ha jól látom. Le is beszéli Lindát, inkább pihenjen. Hol van Vili bácsi? Gézánál, elnézést kérni. Meg van győződve arról, hogy nem illenek össze Vili bával. És igaza is van, gondolja Gizi. Linda megvigasztalja, a Vili bácsit nem az érdekli, hogy hasonlít-e Magdi anyusra. Rendes gyerek.

05_gizi.jpg

Zsófi Alizt állítja meg a kávézóból kifele jövet. Látta-e Kingát, mert tegnap óta nem tudja elérni, de nem látta, és rohannia kell. Közben érkezik fentről Balázs, kintről Hanna. Hanna sajnálja Klaudiát, Balázs meg nem érti, miért van kiakadva Miklósra, amikor csak üzletet kötött. Jól összevesznek, ahogy szoktak, Balázs ott hagyja a végén.

Aliz Ádámot hívja, akinek a számát el akarta kérni Zsófi, hogy elmondja, mi a helyzet, de csak hangrögzítő van, oda mondja fel a tutit.

06_aliz.jpg

Gizi már sminkel, mire Vili bá hazaér, jobban van, dolgoznia kell, minden rendben van. Vili bá morzsás, kicsit fel is mosott, mert a Szabó gyerekek összejárkálták a folyosót. Gizi el, közben a konyhában Hanna mondja el a parás szitut Lindának Miklósról, a nők érzelmi oldalról közelítik meg ezt a dolgot. Linda sajnálja, hogy összevesztek Balázzsal, és szerinte ebbe nem kellene nekik belefolyniuk. Illetve szerinte Balázs az ellenkezőjét csinálja, mint ami miatt haragszik Miklósra, ő a jófiú, mert kiáll az apja mellett, nem úgy, mint ahogy Miklós nem áll ki a család mellett.

Eközben a Rózsában a két fiú beszéli meg a másik oldalt. Peti nem érti, miért van kiakadva a Balázs Hannára. Aztán kiosztja, nyissa ki a szemét, mindenkit átvert a cégnél az apja, nem csak Klaudiát. Otthon szar a kedv és nem lesz pénze. Balázs mindenkit sajnál, de Hannát jobban, megy vele beszélni. Klaudia érkezik, Peti mellé áll, mi baja Balázsnak? Megmondtam neki a véleményemet az apjáról, és Hanna is. Klaudia nemigen tudja leplezni az örömét.

07_petibalazs.jpg

Nóra irodájában Gizi feje szétesik, mert bútort pakolnak. Nóra Gizivel összehívatta a bagázst, diszkréten, fontos megbeszélés lesz. András és Attila is ott vannak, Attila szerint csődeljárást kell kérni a beruházó ellen, hátha hamarabb lezárul, mint ahogy bedől a cég. Mindenki meg akarja oldani a dolgot.

Hanna és Balázs összefutnak a folyosón, mind a ketten bocsánatot akarnak kérni egymástól, édes dolog ez a szerelem. Már jön is a smár, szerelmi vallomás, minden.

08_hannabalazs.jpg

Laci kirakja a kisbolt ajtajára az eladót felveszünk táblát, Gabi van a pultban, elmegy a vendég és jön a terefere. Gabi lába fáj, Laci masszírozni kezdi, de most nem lehet, mert dolgozni kell. Juli érkezik, nem akar semmit, csak látta, hogy eladót keresnek, Petit felvennék-e. Nem csinált semmi disznóságot, csak szüksége lenne egy kis zsebpénzre a kényes helyzet miatt. Na, Laci nem ért semmit, mi történt?

A Rózsában Aliz Gézának panaszkodik, hogy megint kirúgták, mert jött egy finn csoport. Hát ez ilyen. Mikit hívja közben Laci a háttérben, itt balhé lesz. Mindegy, Gézáék még mindig a kirúgásról beszélnek, hogy mennyire felfújták. Laci megérkezik a Rózsába, gyomorszájon bassza Mikit, amit Klaudia pont lát és mondja, hogy folytassa nyugodtan.

09_bunyo.jpg

Ekkor ér le Balázs és Hanna ölelkezve, Klaudia pont látja a románcukat és nem örül, de úgy csinál, mintha. Szeretnének összeköltözni. Klau lefagy.

6145. rész:
Na, Miki kivan, Laci kicsit berágott Mikire, és el is megy. Te lettél volna az utolsó, hogyha fogadnom kellett volna, Lacikám. Az élet már csak ilyen, Berényikém, onnan jön a csapás, ahonnan nem várnád. Alázza kicsit még Mikit Laci, de jön Zsolt, ide csak macijelmezben jöhetsz be. Jóvan, megyek, csak meg kellett ütnöm Mikit. Szuper, bármi is volt a vita, mostantól jöhetsz a Rózsába, sőt, a vendégem vagy egy sörre.

11_zsoltlaci.jpg

Klaudia az irodájában faggatja Balázsékat, hogy hova költöznének. Eddig Kinga albérlete volt a kiszemelt lakás, hogy a környéken maradjanak. Majd értesítsék Klaudiát, ha találnak helyet, és most menjenek, mert sok dolga van. Ők ott állnak, nem gondolták, hogy ilyen könnyen veszi majd. Klaudia elfogadja a döntését Hannának, mert már nagylány. Kimennek, Klaudia meg összeomlik.

Zsolt egy Klaut, Zsófit és Julit ábrázoló csuda szép fotót/festményt baszkurál az irodában, amikor érkezik Zsófi, hogy minden rendben van-e. Készülnek Klau bulijára. Zsolt beszámol a gyomrosról, meg hogy örül. Zsófi hirtelen kikészül, hogy majdnem rajta maradt az árcédula a festményen, amit vettek neki. Kicsit veszekednek az anyagiakon, ahogy szoktak, aztán Zsoltnak jó híre van, kezd beindulni az üzlet. Ez Zsófit is beindítja, azonnal szexelne, isteni.

12_zsoltaji.jpg

Most épp András osztja Miklóst a gangon, hálás Lacinak, ez a minimum, amit megérdemel. Milyen testvér vagy te, testvér vagy te egyáltalán? Mi gyerekeket nevelünk és a többi. Fogalma sem volt Mikinek a várható csődről. Ez nem győzi meg Andrást, nála aljasabb és sunyibb embert nem ismert még. Nem bábozhatsz az emberekkel, marha nagy bakot lőttél, mert Nóra mostantól utálni fog. Zsófi érkezik, ugye nem felejtették el, hogy Klaunak szülinapja van. András miután Zsófi elmegy, közli, hogy mostantól senkire sem számíthat Miklós.

Zsófi az irodában Klaudiánál, minden a legnagyobb rendben van. Klaunak rohannia kell a taggyűlésre, és hallani sem akar a szülinapi ünneplésről. Juli kozmetikába vinné az asszonyt, bejött, addig tudnak majd szervezkedni lent. Klau kérdi, hogy hallották-e, hogy Hanna és Balázs összeköltöznek. Huh, nem túl korai még? Klau szerint, ha visszavonná az áment, csak baj lenne belőle. Klaudia beszól Zsófinak, hogy a drága főnöke, Miki is benne van a dologban. Nem elég, hogy anyagilag tönkre tett. Van valami, amiről nem tudok? Majd Juli elmeséli, én elmegyek.

13_julizso.jpg

Az irodában mindenki Mikit szidja, András letörné a tükrét, Attila végig karcolná a kocsiját, Laci már megtette, ami tőle telik. Nóra szerint ennél jobb ötletre lenne szükség. Ekkor érkezik Klaudia, nem maradt le semmiről. Klaudia nyár végére szerzett egy kis munkát, de ez nem elég. András szerint ez a cég haláltusája most.

Petit tanítja be éppen Gabika és a beosztást is megbeszélné lassan. Teót kérdi Peti, hogy oldotta ezt meg a suli mellett, de Teóka elmondja, sehova sem jár, mert a suli meg ő két külön dolog. Gabi bezavarja Petit és leszidja Teót, mindenképp kell mennie iskolába majd. A háttérben Hanna és Balázs örülnek Klaudiának, este találkoznak majd edzés után és lakásokat fognak nézni.

14_petibetanul.jpg

A Rózsában Zsófi és Juli szervezik a bulit, Hanna érkezik közben, csillognak a szemei, összeköltözés, isteni. Juli szerint korai, de mindegy, viszont ötlete van, összetrombitálhatná a fiatalokat a bulira. Érkezik közben Anita, Zsófi megy oda hozzá, hogy korán jött, de nem a bulira jött, hanem Zsoltnál hagyná Oszit, ugyanis kórházba kell mennie valamiért. Zsolt ki is jön, gyere be az irodába Andi.

Miki a kisboltban, Lacitól kér mirelit leveszöldséget, de igazából a válságértekezlet miatt jött. Laci nem mondja el, de aztán elmondja. Miki szívesen segítene nekik, de Laci nem akarják majd elfogadni az ő pénzét. De ha nem tőlem jön a pénz, mástól biztosan, nem? Elgondolkozós arc Lacitól.

15_mikiotlete.jpg

6146. rész:
Klau a Rózsában, találkozott Andreával, jól néz ki, nem? Zsolt itallal kínálná a születésnapja alkalmából, aztán felvidítja a verekedés hírével, amit nem csak hallott Klau, hanem látta is. Elmeséli Klaudia, mi történt, Zsolt szerint kemény a sztori, csodálja, hogy Klaudia ilyen nyugodtan kezeli a helyzetet. Klau elmondja, hogy azért nem akarja basztatni, mert Hanna és a többiek. Zsolt szerint Berényi körbe veszi magát nőkkel és gyerekekkel, mielőtt tüzelni kezd.

Laci Nóránál, meg akarja venni az üzlethelyiséget, így meg van mentve a Kft. Nóra imádja az ötletet, de nem érti, honnan van most ennyi pénze. Hát úgy, hogy Miki adott. De ezt nem mondja el Laci, hanem hazudik valamit. Nóra kurva boldog, nem firtatja tovább, Laci meg egy szent lesz.

16_lacimegveszi.jpg

Julihoz megérkezik Klaudia, és mégis kihagyná az arckezelést. De nem lehet, várnak minket. Miért ne lehetne lemondani? De már annyira számítottam erre a közös programra, anyu! Mindent bevet Juli, egy igazi anya-lánya program, de nemet mond, hazamegy, gondolkozik a jövőn. Juli utolsó fegyvere, ráférne egy arcmasszázs. Jaj, nem nézek ki elég jól?

Zsófi Andrea ajándékát csodálja, ami egy antik akármi, fasz tudja, mi az. Közben SMS-t kap, sietnünk kell, Klaudia haza akar menni. Zsófi beparázik, ez így nem fog menni, mindent estére tervezett. Andi segít, elviszi őt Zsolt a tortáért. A villában találkoznak, isteni.

17_zsofiandi.jpg

Juli most épp vigasztalja Klaudiát, hogy gyönyörű, mert az meg kiakadt, hogy csúnyának tartja. Ölelkeznek, de nehéz az öregedés, ugyan már anyu, ne csináld ezt, nem azért hívlak a kozmetikába, mert ráncosnak talállak, csak szeretnék veled lenni. Akkor is szeretsz, amikor beleszólok az életedbe, és teljesen összekuszálom a dolgokat? Igen, akkor is. Isteni, mennek.

Miki kérdi a srácokat, hogy mit szólt Klaudia az összeköltözéshez. Beleegyezett. Hogy mi? Olyan meseszerű ez. Mindegy, a lényeg, hogy számíthatnak-e Mikire a költözéskor. Számíthatnak, fizeti Miki az albérletet. De meddig amúgy? Fizethetné az enyémet is. Miki beszél Kingával, jó fej.

18_hannabalimiki.jpg

Sötétedik a budai rakparton is, az irodában megint gyűlés van, Laci aláírt mindent, megveszi a kisboltot, isteni. Nóra nem tudja, meddig lesz elég ez a pénz, de egy kis lélegzetvételt kapnak. Csak egy nagy beruházást kell kapni addig. Nóra említi Miki raktárát, de Attila kiakad, sőt, kombinálni kezd, hogy honnan volt Lacinak ennyi pénze.

Nem tudjuk meg, mire jut, mert már Mikit látjuk, akihez Laci érkezett. Whiskeyznek kicsit, Nóráék nagyon örültek az ajánlatnak, öröm és bódottá. Koccintanak, Laci meg nem érti, miért nem tud Miki mindig ilyen jó fej lenni.

19_lacimiki.jpg

Zsolt és Andrea a tortával érkeznek a villába. Azt még el akarja mondani Zsolt, hogy utálja, hogy Zsófival olyan jóban vannak, mintha a legjobb barátnők lennének. Anita nem mondaná el Zsófinak, hogy majdnem összehoztak egy gyereket a világért sem. Ekkor lépnek be, ott van mindenki, Zsófi is, aki hallotta ezt a párbeszédet.

21_zsofimegtudja.jpg

20_zsoltelszolja.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett27 2012.06.27. 16:32:00

Csak egy apróság: pár résszel ezelőtt, amikor Ádám hazarohant az Operából Kingához, hogy lesmacizza, mit ad isten, menet közben (pl. a taxiban, vagy a villamoson) meg is borotválkozott!!!! Ez kb. olyan volt, mint amikor Miki hosszú hajjal feküdt le este és majdnem kopaszon ébredt. Vagyis nem ártott volna odafigyelni a rendezőnek.

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2012.06.27. 16:53:39

@garrett27: Na ezek nekem fel sem tűntek, de milyen igaz. :D

nyuszi01 2012.06.27. 19:18:54

Nem Anita, hanem Andrea :)

villanella 2012.06.27. 19:24:11

@nyuszi01: U, bocsi, biztos a deutsch anita miatt volt:)

Dagda 2012.06.27. 21:42:37

Ilyenből hatvanmillió van. Változik a smink, a fülbevaló, a cipő menet közben, de néha még párbeszédek snittjeinél is. Más a körömfestés, a blúz a blézer alatt, és kültéri felvételeknél néha egy 1 perces beszélgetés alatt az árnyékok 3 órányit is odébbmásznak. :)
Mondjuk olyat még nem láttam hogy strandra indultak volna és síelni érkeztek de még bármi megtörténhet.

Ajj-jajj 2012.06.28. 05:12:27

@Dagda: Olyat sem láttam, hogy olvasott volna valamelyikük, pl. egy klasszikus regényt, vagy egyszer vitatkoztak volna egy vers szépségén.A fiatalok soha sem tanulnak. A kicsi Máténak valahogy kimaradt a dackorszaka, pedig érdekes dolgokat produkálhatott volna.
Miklós állandóan hangoztatja, hogy gondoskodni fog Nóráról és Timikéről. Vajon miért kell gondoskodni egy sikeres ügyvédnőről?

Ronald 2012.06.28. 07:18:37

@Ajj-jajj:
Egyrészt mert Nóra már időtlen-idők óta nem ügyvédnő... másrészt meg azért, mert kurvára nem sikeres.

Pl. utoljára - felelőtlen libaként - bedöntötte a rábízott családi céget (persze, a jófiú, ám díszfasz Andrással karöltve).

Persze, az már csak természetes, hogy miután ketten, együtt elszartak mindent - utólag mégis Miki görénységén háborogjanak... nem a saját lúzerségükön.
.

ixub 2012.06.28. 08:35:48

Soha senki sehol nem veszi le a cipőjét.

A kulcslyuk szelleme 2012.06.28. 08:48:29

Részvény: mióta Rt. a Berényi Kft.? :-) Inkább tulajdonrész.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.06.28. 08:59:16

Jól láttam, hogy Alíz háta mögé vetítették a ház külső oldalát, amikor telefonált?

Csont Lady 2012.06.28. 12:43:36

@Yooha:
Hát nem tudom nem figyeltem ennél a jelenetnél, de például az operaházas résznél is lerítt hogy csak vetítették mondjuk annál betudható annak hogy nem bérlik ki az egész kócerájt,de hogy ház falat vetíteni na ez gáz !!!

ribizli gizella 2012.06.28. 13:44:36

Márpedig mostanság sok külső helyszínt csak odavetítenek mögéjük, de nagyon kezdetleges módon, mintha a 90-es években lennénk...báris szerintem. Mikor Hanna rohant az anyja után a repülőtérre, hogy majd ő elutazik Thaiföldre egyedül, a reptér is vetítés volt, aztán mikor Zsófi, Kinga, meg Kriszta árulták a piacon Zsófi felhalmozott ruháit, a piac is vetítés volt, legutóbb az opera is, hát elég béna, de mindegy, mit is várhatunk annyi meg annyi meg megannyi baki mellett...ezek már csak alig feltűnő, apró béna dolgok...

Johnny336 2012.06.28. 13:52:13

Már nem azért, de milyen különköltözés az, hogy beköltöznek egy "idegen" mellé az albérletbe? Vagy édeshármasban nyomatják majd Kingával? Mert akkor pakolok én is :DDD

belekotyogok 2012.06.29. 11:42:17

@ribizli gizella: a reptér volt a legcikibb, órákat röhögtem rajta, nem átallottam az rtlmost oldalán visszakeresni és 4x megnézni...:D
süti beállítások módosítása