Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 1x10 - A jobbik feleink

2012. június 25. 10:00 - szepi79

Madárcsicsergős hétfő reggelt (vagy kora délutánt, ki mikor olvassa), ez a rész főként a női karakterekre fog koncentrálni (ahogy azt a címe is mutatja), közülük is Jégkirálynőre, végre kicsit nagyobb tekintést kapunk őribancsága lelkivilágába. Azt nem tudom, hogy ez hasznunkra válik-e, de hogy érdekes utazás lesz, az tuti. Expornós fimlstúdiójánál kezdünk, derült égből tűnik fel Jégkirálynő, talál némi kábszert (nahát, egy pornóforgatáson, ez hallatlan!), bezárja a bótot, Expornóst meg bilincsben viszik el, ez EBre való tekintettel pontoznám az aktuális állást: 1-0. Viszik is be szegény csajt az őrsre, Parás is totál ki van akadva, hogy csak így hívatlanul mindenféle ügynökség lefoglalja a szemétdombját, Jégkirálynő őt is helyrerakja, és egyúttal erősen javasolja, hogy vegyen ki szabadságot, mert a nyomozás közelébe nem fogja engedni, hiszen erős szálakkal kötődik a bandához, meg egyébként is, lassan adagolhatná a kemót. Puff neki. Józsaru kicsit kérdőre is vonja JK-t, azért megalázni nem kellett volna. A nő nem esik kétségbe, pár szóban összefoglalja az utóbbi pár epizód tartalmát meglepő részletességgel, ám ezeket csak kisakkozta, bizonyítani nem tudja, így elhatározta, hogy taktikát vált: a motorosok csajaira kell rászállni.

Page_01.JPG

Peggy egy kis vityillóban meglátogatja Seggbelőttet, ez utóbbi buzgón imádkozik, elvégre egy igazi IRA tag legyen katolikus, azoknál meg munkahelyi ártalom az ilyesmi ugyebár. Peggy rá is mutat a helyzet iróniájára, apjuk, fegyverrel kereskedel, és biztos felrántottad anno pár iskolatársad alsógatyáját is, ha valaki, te tutira a pokolban végzed. Hellboy telefonál, a fegyverrendészet megint telibefosta a ventillátorunkat, itt ólálkodnak a környékünkön, mielőbb ki kell csempészni innét az ír kollégát. Eztán Seggbelőtt még megpróbálja Peggy-t rávenni egy kis imádságra, ártani nem árthat alapon, oda is nyújtja neki a rózsafűzért, ám a nő elutasítja, és még benyög egy szépet, miszerint ezek a gyöngyök másféleképpen okozhatnának neki örömöt, de az más sportág. Nájsz bazmeg, nájsz, néha csodálkozok, hogy hogyan úszták meg a producerek, hogy az amcsi bigott katolikus bagázs felgyújtsa őket a gecibe, ez is egy ilyen pillanat.

Page_01.JPG

Jégkirálynő kezd belelendülni, most Szakállnére van rászállva, a kedves férjed megint le fog bukni valami szarsággal, és akkor nagy bajban leszel, de ez a taktika nem válik be, egyrészt, mivel Szakállné pontosan tisztában van a helyzettel, másrészt mégis mit nyerne, ha beköpné a klubot, a férjét is ugyanúgy bekasztliznák a többivel együtt. Mindenesetre a kételyt meg a bizalmatlanságot sikerült elhintenie JKnak, így azért csak odaítélek neki egy pontot, 2:0. Szakáll pedig elkéri Hellboytól a múlt részben elkövetett bérgyilok rá eső részét készpénzben, lassan fizetni kéne a jelzálogot, mert el vagyunk maradva. Én arra számítok, hogy Hellboy leugatja, persze kisfiam, lófaszt nem csináltál, neked kellett volna szétlőni a pacák agyát, de te beparáztál, és Elvisnek kellett korrigálnia, de semmi ilyesmi nincs, HB megígéri, hogy megkapja a zsozsót.

Page_01.JPG

Jégkirálynő következő áldozata Dokinő, őt meló közben zargatja az ügynökök gyöngye, ismét csak igen gyorsan és a helyzethez képest részletesen számol be a Dokinő múltjáról, különös tekintettel a klubbal és Szőkével való kapcsolatára, és felteszi a százezer dolláros kérdést, tud-e valami illegálist a klubról? Dokinő agyán végigfut az utóbbi 9 rész történése, csak néhány példa: Szőke konstansan véres inge, egy seggbelőtt ír terrorista, egy fejbelőtt Zaklató, de itt megakad a számolásban, és őszinte arccal hazudja, hogy semmiről nincs tudomása. Majd JK felteszi a millió dolláros kérdést is, vajon tényleg megér ennyit Szőke farka, hogy kockáztassa érte a karrierjét? Erre már nem kapunk választ, biztos mer Dokinő lelki szemei (vagy jobb esetben lelki szája) körül felrémlett az említett testrész, az meg nagyszerűsége folytán megakadályozza a verbális kommunikációt. 3:0. Jégkirálynő kifele menet összefut Szőkével, kölcsönösen egymásra vigyorognak, de Szőkén azért utólag látszik, hogy nem volt őszinte a mosolya. Dokinő akkor már ki is panaszkodja magát, itt volt a ribanc, tud mindenről. Dehogy tud, nyugtatgatja Szőke, akkor nem koslatna utánatok, meglepően jól átlátja a helyzetet.

Page_01.JPG

Szakáll hazaér, az asszony meg pakol, elköltözök anyuhoz, te pöcs. Ugyan ne menjél már, hát hoztam pénzt, be tudod fizetni a számlákat. Azt ugyan nem teszi hozzá, hogy "meg vegyél magadnak valami szépet", de érzésem szerint nem állna tőle távol az ilyen kijelentés. Szakállné beszámol JK reggeli látogatásáról, Szakáll meg leszarja, mert ebben igazán jó, utána előadja a mesét, hogy nehogy el merjél hagyni bazmeg, mert én értetek iszok minden este a klubban, meg miattatok járok haza késő éjjel valami illegális balhéból, nekem ez nem is tetszik egyáltalán! Majd elviharzik, és bebassza az ajtót. Biztos sokat gyakorolta a drámai kivonulást. Szakállné meg, mint aki most éli át ezt a vitát először (holott én biztos vagyok benne, hogy már ezerszer lejátszották ezt a meccset), elbőgi magát. Hitelesség hol marad, csókolom?

Page_01.JPG

Peggy vásárolni megy, ez kiváló alkalom némi termékelhelyezésre, úgy a pofánkba van tolva a L@ys chips, hogy ezért biztos kap valaki fizuemelést, pedig válság van. Cseresznye érkezik futva, ó királynőm, királynőm, segítened kell, keresnek az ügynökök, mármint engem. Ne fossál, kicsi luvnya, csak be akarnak szaratni. Hát, az van, kezdi Cseresznye a mondandóját kéztördelve, hogy ő egy kicsit még házas, és a férje egy tahó, aki nem volt hajlandó válni, így aztán Cseresznyénk egy éjjel meglépett a spórolt pénzzel, a kocsival meg a kutyával, és talán egy kissé mintha még a házat is rágyújtotta az alvó pasira. (Aki egyébként túlélte, ellentétben a Losttal, ott Kati rendes munkát végzett.) Picsába, te lány, akkor neked el kell innen húzni, ám nincs idő befejezni a gondolatsort, mert megjelenik pár gyanúsan ügynök-külsejű egyén a bolt bejáratánál. Cseresznye úgy gondolja, hogy márpedig ő nem kisurran a hátsó kijáraton, hanem jobb ötlet az egyik ügynök nőcit (nem Jégkirálynőt sajnos) egy borosüveggel pofánbaszni, hátha akkor ki tud slisszolni. A pofánbaszás összejön, de még a kijárat előtt lekapcsolják. Az állás legyen 4:1, mivel tényleg nagyot zakózott a ügynökasszony. Jégkirálynő érkezik, és van egy igen tanulságos és fasza beszélgetése Peggyvel, ez a jelenet az epizód egyik csúcspontja, én csak egy részt emelnék ki belőle, amikor Peggy felajánlja önmagát egy kis szexre, és ezt csak részben szánja beszólásnak, mindenesetre a levegő izzik, valahogy könnyen el lehet képzelni mindkét csajról, hogy "a másik csapatban is játszanak", ha arról van szó.

Page_01.JPG

Cseresznye próbál nagyon keménynek látszani az őrsön, de Jégkirálynő ellen esélye sincsen, ha nem köpsz, kiscsillag, mehetsz vissza Nevadába, ott meg leültetnek 25 évre gyilkossági kísérlet miatt, és azért az látszik a csajszi arcán, hogy egy Balhere miatt nem éri meg ennyit ülni. Váltunk a klubra, nagygyűlés van (na végre, ebben a részben még nem is meetingeltek, pedig az epizód felénél járunk, hát mi van itt kéremszépen?), ráadásul rendhagyó, mert Parás is ott ül. Rövid összefoglalót tartanak a srácok: Expornóst narkóval kapták el, Cseresznyét sokmindennel, Parás arról számol be, hogy a nőci valószínűleg a RICO egyezményt akarja felhasználni, az valami olyasmi, hogy elévült bűntényekben is lehet vádat emelni, ha azt bűnszervezetben követték el, és a tevékenység még nem szűnt, vagy hasonló. A lényeg az, hogy elővehetik a régi, már lejárt balhékat is. Ez nem jó hír, az meg különösen nem, amivel Elvis érkezik, Fegyencet nem lehet elérni telefonon, és látogatót sem fogadhat, jó eséllyel rajta keresztül akarják elkapni a klubot. Baj van, nem kicsi, Fegyencnek meg kell tudnia, hogy ne pofázzon semmi régi balhéról. Mivel Expornóssal zsarolják, biztosan kiharcolja a nőjével a találkozást, ezért a csajjal tudnak üzenni, már csak Expornóshoz kellene eljutni. Parás, megvan még a kulcsod a celláidhoz? Az meg, de mindig van jópár zsaru is az őrsön, ha nem tudnátok. Az nem gond, majd csinálunk kis balhét, és akkor kirajzanak. Na akkor szavazzunk. Mindenki az ötlet mellett van, még Parás is felteszi a kezét, Hellboy azon nyomban rá is szól, tedd le a kezed, te hülye.

Page_01.JPG

Rögtön be is bizonyosodik, hogy jól taktikáztak a srácok, Fegyencet meglátogatja Jégkirálynő, elkaptuk a nődet, de én szabadon akarom engedni, majd előadja a kishalált, faszom se akar itt mucsaröcsögén bár kivénhedt motorosokat üldözni, én igazi bűnügyekkel foglalkoznék, de addig nem mehetek, amíg valamit le nem rakok a főnököm asztalára. Ha az infó sehova se vezet, azt én leszarom. Aztakurva, ügyes a csaj. Aztán még rá is tesz egy lapáttal, nemsokára feltételes szabadlábra helyezési meghallgatásod lesz, szólhatok pár szót az érdekedben a bírónál, tán még ki is engednek. Fegyenc sem teljesen hülye, amint látom leírva az ajánlatot, kapsz valami régi szart, amire semmire nem jó, és még látni akarom Expornóst is, megfelel? Jégkirálynő pedig tökéletesen adja a nemtörődöm bürokratát, meg hát.

Page_01.JPG

Szőke hazaviszi Dokinőt, aki most jár először a lakásában a Zaklatós incidens óta, furán is érzi magát, plusz még mindig nincs letisztázva, hogy most akkor mi is van közte meg Szőke között. Szőke egyébként kiválóan alakítja Éden Mátét, mennek a válaszai szép sorban: nem tudom, nem érdekel, ne hallgassál másra (főleg anyámra ne), még lesmárolja a csajt és lelép. Uuuuncsi. Lapozzunk. Oxigén, Tigris és Elvis egy bárban ücsörögnek. Tigrist nagyon izgatja Oxigén palackja, te figyu apafej, ha ezt feltekered, akkor mennyire tudsz tőle elszállni? Oxigén kiveszi a kezéből a palackját, majd Elvishez fordul, ennek meg mi a fasz baja van? Hosszú a lista, érkezik a válasz, ez tökéletesen igaz, de azt ismerjük el, hogy Tigris magasan a legeredetibb karaktere a sorozatnak. (Oké, ott van Öntutuj is, de ő csak egy epizódban szerepelt.) Na, de adjunk a melónak, puska kellett volna bazmeg, aztán összeugrasztanak két asztaltársaságot, szép kis tömegverekedést generálva ezzel, majd lelépnek. Szőke, Szakáll és Parás pedig egy kocsiból figyelik, ahogy az őrsről kirajzanak az ügyeletes zsaruk, szabad a pálya, nyomás.

Page_01.JPG

Szakáll a kocsiban marad őrszemnek, Parás a dutyi bejáratánál vállalja ugyanezt a szerepet, Szőke pedig Parás kulcsaival bemegy a cellákhoz, közli Expornóssal, hogy nehogy Fegyenc akármilyen régi balhét elköpjön. Cseresznye kiborul, vigyél ki innen, mert félek attól, hogy beköpnék valakit, kurvára nem akarok száz évet ülni. Oké, viszlek, Parás kiakad, öreg vagyok én már ehhez, biztos sokat nézte a Halálos Fegyvert. Szőke még bemenne Parás irodájába pár iratért, ám éppen foglalt a helyszín, Jégkirálynő mintha sírna, de hamar kiderül, hogy ilyesmiről szó nincs, épp Józsaru térdel a lábai között, és francia nyelvleckét ad a csajnak. Hoppá, csak nem hatottak Peggy szavai, Szőke is valami hasonlón gondolkozhat, majd kaján vigyorral a száján távozik. (Mondjuk ez logikus, valószínű elég sok embernek az eszébe juthatott, hogy ezt a nőt már régen dugták meg igen alaposan.)

Page_01.JPG

Reggel Józsarun a sor, hogy kiakadjon, hiába, ez egy ilyen rész, Jégkirálynőnek panaszkodik, hogy a francba lógott meg a kis ribanc, miközben mi ketten... khm... De a nő nyugalomra inti, nincsen para, Fegyenc kipakol, és az több, mint elég lesz, nem kell az a kis picsa. Ráadásul megvan a dokkfelügyelő gyilkosairól készült fantomkép, az egyik tiszta Elvis, a másik meg Szakállra hasonlít (szerintük, szerintem a második portré mintha a majmok bolygójából szabadult volna ide). Most viszont annak jött el az ideje, hogy Fegyenc vallomását begyűjtse, aki kifogásolja, hogy a kettejük megállapodása nincs elég helyen aláírva. (Egyébként nem tudom, az mire lenne garancia, amint kilép a nőci az ajtón, simán kettétépheti a papírost, lásd Cersei a meglepett Ned bácsi előtt.) Cserébe azért átnyújt egy teleírt szalvétát, itt egy régi balhé, gépeltessed le, találkozzak Expornóssal, utána mindketten aláírjuk a magunk kis papírosait.

Page_01.JPG

Közben a srácok megszervezik Seggbelőtt és Cseresznye kiszöktetését az országból: az egyik motoros epizód-szereplő fogja őket elvinni kamionnal. Bajban vagyok az ürgével kapcsolatban, mert marha ritkán szerepel, de néha kulcsfigura, pl. az előző részben ő dobott kést Ombre fiának a tarkójába, viszont olyan semmilyen a fickó, hogy nehéz neki becenevet találni. Na mindegy, szóval ő fogja Parás teherkocsijával eljuttatni a két madárkát Kanadába. Cseresznye és Balhere búcsúznak, nyálas és uncsi, lapozzunk, Dokinő kötést cserél Seggbelőttön, ellátja utasítással Szőkét, naponta kell cserélni a kötést a seben, kezdenek megint kissé összeborulni, Peggy érkezik, és kissé szokatlan dolgot tesz: ad Dokinőnek egy hosszú puszit az arcra, na mi történt, befagyott a pokol? Majd megöleli Cseresznyét is, nekiadja Seggbelőtt rózsafűzérjét, és egy utolsó jótanácsot is ad, miszerint nem kéne minden szart felgyújtanod, még a végén jófej néni lesz belőle.

Page_01.JPG

A börtönben összejön a találka Fegyenc és Expornós között, egymás simogatása közben suttogva kommunikálnak, ugye nem mondtál nekik semmit, apjuk, ne szarj be, anyjuk, és ezután okosan csináld a dolgaidat. Expornós lelép, Jégkirálynő pedig, aki monitoron figyelte az eseményeket, még meg is jegyzi, szegény fegyenc, még ki se verte neki. Józsaru érkezik, az előző részbeli gyilkosság szemtanúja csak Elvisben biztos, Szakállban nem, így nehezebb lesz ráhúzni az egész klubra a vizes lepedőt. Sebaj, mondja Jégkirálynő, Fegyenc vallomása elég lesz. Ha már szóba került a vallomás, be is viszi Fegyenchez aláíratni. Ő egy darabig olvasgatja, nem nagyon tud kivenni pár betűt így a szemüvege nélkül, Jégkirálynő odahajol, hogy segítsen, erre a fickó felugrik, megragadja a nő fejét, és négyszer-ötször tiszta erővel belebassza az asztalba!

Page_01.JPG

Az őrök azonnal ott teremnek és földre viszik Fegyencet, és ha már ott van, meg is rugdossák kicsit, páran pedig felsegítik és kiviszik Jégkirálynőt. A csajszi nem boldog, mondjuk az ő helyében ki lenne az, és véres szájjal annyit hörög bele a kamerába, hogy ki fogom őket nyírni. Az állás: 4:101 Hát, nem volt egy izgalmas epizód, de hogy a végére felpörögtek a dolgok, az biztos.

Page_01.JPG

15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fredddy 2012.06.25. 13:36:03

Azt nem értettem, hogy ha csak beszélni akartak Kovinénivel, akkor miért kellett az egész Mókus őrsnek odacsődülni, miért nem tudtak mondjuk csak simán a seriffel üzenni neki?

szepi79 2012.06.25. 14:07:06

elsősorban azért, mert a seriff nemkívánatos személy volt. de leginkább azért, mert hülyén volt megírva az epizód, valahogy és az író(k)nak valahogy ki kellett szöktetni(ük) a kiscsajt, ha már meggondolatlanul lesitteltették.

Fredddy 2012.06.25. 15:41:43

Egy telefont is beküldhettek volna vele, ha nem bíznak benne. Nemkívánatos, vagy sem, mégiscsak kevésbé lett volna feltűnő egyedül, mint harmadmagával.
De persze, értem.

A másik Opi. Mikor a hegyekbe vonuló kalasnyikovvásárló brigádot felrobbantotta (tényleg, ők nem hiányoznak senkinek?), ott lazán kinyírt vagy öt embert, ha nem is szemtől szembe, erre még itt túráztatják.

cyd 2012.06.25. 22:27:16

@szepi79, első ezen a néven: A mellékszereplő pali a Happy névre hallgat a valóban kedves kis arcocskájával. Lehetne a neve: Vidám
:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.06.25. 22:42:37

Nekem már nincs madárcsicsergős semmi? Hiszen este/éjszaka olvasom.

szepi79 2012.06.25. 23:30:56

@cyd: az angol nevét vágom. csak ez tökjó becenév angolul, de aki olvassa, az nem biztos, hogy rájön, kiről van szó. lehet lesz a neve hotdogos, vagy hasonló.

szepi79 2012.06.25. 23:31:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: oké, akkor neked madárcsicsergős éjszakát. hogy attól hogy fogsz tudni aludni, azt nemtom, de te kérted.

Kullancs1983 2012.06.26. 00:01:24

Én is este olvasom, de térjünk inkább a lényegre..:D
Amerikában nem a katolikusok szoktak gyújtogatni, hanem a mindenféle fura protestáns egyházak tagjai.
A RICO elég bonyolult, a lényege hogy nagyon sok mindenért lehet visszamnőlegesen is nyomozni, ha felmerül a bűnszervezet gyanúja. És persze a büntetés is súlyosabb, ráadásul betiltják a csoportot. (A Hells Angels ellen volt ilyen, ők megúszták, de a nevet és a colort átadták egy cégnek. Ha a klubot be is tiltják, a név és a color megmaradhat...)
Happy megérdemel valami jó nevet, később többet fog szerepelni, ráadásul elég érdekes figura. (Happy egyébként sosem happy, de minden gyilkosság után varrat magára egy szmájlit. Van már rajta egy pár..:)

cyd 2012.06.26. 12:07:46

@Kullancs1983: Jaja. Beteg egy arc ilyen névvel és fejjel :)

norby_az_igazi 2012.07.13. 08:16:24

Tisztelettel kérdezem, mint a mindenkor 4 olvasó egyike: hogyvolt tovább?

szepi79 2012.07.13. 12:07:10

@norby_az_igazi: szia, lesz, csak jelenleg közel 2 hete betegen fekszem, de már gyógyulóban vagyok, minden adás be lesz pótolva, az 1x11 várhatóan jövő hét eleje, 1x12-t jövő hét végefelé tervezem, és 1x03 pedig másfél hét múlva, de majd ahogy alakul.

norby_az_igazi 2012.07.13. 13:02:18

Akkor jobbulást, remélem nem lőtt seb...

Majolie 2014.04.18. 12:38:42

@szepi79, első ezen a néven: félve kérdezem, tekintettel arra, hogy lassan 2 éve volt az utolsó hsz, hogy mostmár tutibiztoshótziher, hogy nem lesz több hogyvolt?

szepi79 2014.04.18. 13:25:40

@Majolie: legalábbis erősen valószínű. időnként eszembe jut, hogy azért minimum _illene_ befejezni az első évadot. jellemzően pont akkortájt szokott ez történni, amikor abszolút nincs rá időm.

de annak mindig nagyon szoktam örülni, ha új komment érkezik az egyik cikkemre, szóval köszönöm a figyelmedet, és örülök, hogy tetszett az írásom :)
süti beállítások módosítása