Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Botrány 1x04 – Közellenség

2012. június 21. 12:00 - Weatherspoon

Ott hagytuk abba történetünket, hogy kiderült, Amanda Tanner terhes, és Olíviának most ki kell találnia, hogyan tovább. Quinn az irodában szendereg a díványon, úgy látszik, próbaidő alatt még nem kap akkora fizetést, hogy fussa albérletre, aztán az éjszaka közepén dörömbölnek a bejáraton. Quinn rohan ajtót nyitni, de váltunk Olívia lakására, ahová Sztífön állít be egy üveg borral. Olívia hót ideg, és iszik, mint a kefekötő, meg terhességi tesztcsíkokat dobál a konyhaasztalra. Amanda Tanner terhes az elnöktől, Sztífön! Ez tuti, kérdezi a fickó. Hát persze, hogy az, mire Sztífön vigasztalni próbálja Olíviát, biztos szar lehet most neked, mert hát a First Lady a barátnőd, meg minden… Ja igen, döbben rá Olívia, Sztífön nem is vágja ezt az elnök iránti szerelem dolgot, meg egyébként is hülye. Quinn telefonál közben, hogy be kéne menni az irodába, mert hát ott is gondok vannak.

k-p_24-qpr.jpg

Olívia irodáját megszállta valami latin-amerikai diktátor magánhadserege, Quinn meg adott nekik kávét, nehogy megöljék. Jön Abby meg Huck is, sőt maga a diktátor is jelen van, mert épp valami nemzetközi konferencián vesz részt az Egyesült Államokban. Sőt mi több, elrabolták a feleségét, meg két gyerekét, így hát egyből felkereste Olívia irodáját, mivel Olívia névjegykártyája minden latin-amerikai diktátornak ott lapul a zsebében. Segíts nekem, Olívia, mert igaz, hogy elnyomó rendszert meg rendőrállamot tartok fenn, de hát a feleségemet, meg a gyerekeimet, azokat mégiscsak szeretem. Abby, akinek Sztífönhöz hasonlóan nem volt értékelhető momentuma az előző részben, most nagyon szeretne bizonyítani, és ágál ez ellen, nehogymár elvállaljuk! De igen, elvállalják, úgyhogy Abby, kussoljál, egyébként is, Amanda Tanner terhes, teszi még hozzá Sztífön is, szóval Olíviának most nagyon sok a baja, nem igényli, hogy még te is baszogasd.

Olívia meglátogatja otthonában Cyrust, az elnök haverját. Egy szemüveges fickó, akiről kiderül, hogy Cyrus homoszexuális partnere, nem örül ennek, mert hát az idősödő párja hamarosan szívrohamot fog már kapni Olíviától. Az attól még felkeresi a kertben a komornyikot, aki most nem olyan tahó, mint az előző rész végén volt vele, de nem is hány cigánykereket a boldogságtól, már nem vagyunk barátok, Olívia. Figyelj már, mondja a nő, Amanda Tanner terhes, az elnök vajon használt gumit, amikor vele volt? Hát neked e téren több a tapasztalatod, replikázik Cyrus, na, el lehet innen menni. Olívia megy Amandához, hát, nem fog összejönni, hogy találkozz az elnökkel, mert éppen te vagy az elnöki adminisztráció legnagyobb ellensége. Na és az mért baj, értetlenkedik Amanda, hát egy 5 perc csak belefér. Nem fér bele, ordítja le Olívia a fejét, mire Amanda is visítani kezd, hát ha ennyit sem érdemlek, akkor majd a nyilvánosság előtt jól tönkreteszem a köcsög elnököt.

k-p_25-qpr.jpg

Jön egy mellékszál, a már többször is látott államügyész, akit Davidnek hívnak, valami újságosbódé megmentését kéri Olíviától, de az most nem ér rá a hülyeségre, és az arcába vágja az ajtót. Na aztán feltűnik végre az elnök is, beszédet fog mondani a nemzetközi konferencián (amelynek apropóján az ügyféllé avanzsált diktátor is a városban van, ugyebár) de nem tetszik neki az a beszéd, amit még 50 éve Eisenhower írt, mert hát ő biztos tud jobbat. Cyrus szarik most az elnök beszédére, mert hát mint kiderül, suttyomban felállított egy Olívia-ellenes bizottságot, akikkel épp megbeszélése lesz. A bizottság vezéralakja egy rafkós nyomozó, aki majd minden mocskos dolgot kiderít Olíviáról és kis barátairól, hogy lenyomják őket once and for all.

Olíviáék közben keresik a diktátor arc elrabolt családtagjait, de zavaros a kép, a harmadik gyerekük, akit nem raboltak el, valami furgonról mesél, amibe betuszkolták őket, és látta, de Abby és Sztífön kideríti, hogy ez csak kamu. Aztán Huck beméri őket valami wifi-kód alapulvételével, így meg is lesznek rövid úton, csak hát igazából egy apácák vezette menedékhelyen dekkolnak épp. Na tessék, a nőt meg a két gyereket nem is rabolták el, csak el akartak menekülni a véreskezű családfőtől, mert az asszony már nem szereti, de hát ezt neki így nem lehet megmondani.

k-p_26-qpr.jpg

Cyrus Olívia-ellenes bizottságában az alkalmazottak rovott múltját elemzik, Huck valami volt CIA-s beteg állat, akitől még a CIA is fél, Abbyt régen összeverte a volt férje, Quinn igazából 2008 előtt nem is létezett (wtf?), Harrison börtönviselt, Sztífön meg idegösszeomlást kapott valami pertől egyszer, de Olívia, na róla nincs semmi. Azazhogy dehogyis nincs, viszonya volt valakivel a Fehér Házból, mondja a főnyomozó. Ja, az nem fontos, mondja Cyrus, ne is foglalkozzunk ezzel tovább, ejtsük a témát. Itt van a tenyérbemászó Billy fiú is, aki megsúgja Olíviának, micsoda átvilágítás alatt állnak Cyrus által, de Olívia nem ijed meg ettől, majd csak legyakom én ezt a vérgeci komornyikot. Az este hátralevő részében Abby meg Sztífön szállodába viszik a diktátor családját, hogy eldugják őket a fater és persze Olívia elől, ezt Sztífön nehezményezi, de Abby hajthatatlan. Quinn már megint Gedeonnal, az ambiciózus újságíró gyerekkel randizik, ez Harrisonnak nem tetszik, nem kéne a pöcsfejjel kokettálni, mondja Quinnek, mert elveszted a hitelességedet, meg az iroda is elveszti azt.

k-p_27-qpr.jpg

Az elnök bebizonyítja, hogy milyen ügyes, és saját beszédet ír magának, amikor beállít Cyrus, és előadja, hogy Amanda terhes. Az nem tőlem van, mondja az elnök. Ó dehogyisnem, hentereg a kanapén Cyrus, úgyhogy le kéne mondanod, aztán elővezet egy hosszadalmas vizionált jövőképet arról, hogy majd ha az elnök lemond, a felesége jól otthagyja, politikailag egy vicc, egy niemand lesz, teljesen egyedül marad, majd végül aztán jól főbe lövi magát, bizony, ez lesz. Az elnök ettől már megint elcsügged. Közben Olívia Amandát készíti fel, hogy ha a tévébe akarja vinni a sztoriját, akkor az kemény lesz. Jön megint David, az államügyész is az újságosbódéjával, de megint kivágják, mint szart a gyöpre.

k-p_28-qpr.jpg

Abby megy a hotelbe felszabadítani a letétből a diktátornét és a gyerekeket, na de azok már nincsenek ott, bármily meglepő is ez. Bizony, Olívia csak visszaadta őket a népnyúzó nagyvezírnek, aki nagyon hálás ezért, de Abby arca csak torzul egyre. Amikor diktátorék elmennek, Abby meg Olívia jól el is kezd üvöltözni egymással, Abby szerint Olívia feladta az elveit, és meg kéne védenie a nőt, de már nem elég tökös hozzá, sőt mi több, totál szét van csúszva, mer hát amikor őt anno összeverte a férje, Olívia jól lezúzta egy csavarkulccsal a csávót, na de hol van már a tavalyi hó. Amanda Tanner közben Quinnek mesél valamit arról, hogy egyes helyeken a lányok nem járhatnak iskolába, és ő ebből meríti a motivációit, szóval nem csak egy buta liba.

k-p_31-qpr.jpg

Na, Olíviára csak hatott Abby tirádája az elvekről meg minden, így mennek a diktátornéhoz, na gyere, mégiscsak megszabadítunk a totalitárius fírjedtűl. Zsír, indulna neki a nő, de aztán a diktátor csak ott terem az ajtóban. Az asszony elmondja neki, hogy lelépne, sőt nem is rabolták el, csak hát már nem szereti. Jó akkor menj, de a gyerekek ittmaradnak. Na ne már, sír az asszony erre, de a bizonyára nem demokratikus úton megválasztott államfő magához veszi az egyik porontyot, ez van, séta. Harrison fenyegetőzik még egy sort a diktátori milícia katonáinak, hogy nekik itt Amerikában nincs illetékességük, hát igen, az illetékesség hiánya az aztán mindig is megakadályozta az ilyen latin-amerikai zsoldoshadseregek tagjait abban, hogy lezúzzanak valakit.

Na, Gedeonnak már önálló jelenete is van, bár csak annyi, hogy valami youtube-videót néz, amin észreveszi az elnököt Amanda Tannerrel sugdolódzni. Az elnök eközben katatón képpel bámul ki gépjárműve ablakán, felesége csicsereg mellette, aztán az elnök bevágja, hogy lehet abba kéne hagyni ezt az elnökösködést. Beszélsz te hülyeséget, drágám, feleli a First Lady. Az elnök aztán csak elmondja beszédét a konferencián, amelyben többek között diktátorunkat ekézi, és ezzel nagy sikert arat. Ezen fellelkesülve felkeresi Cyrust azzal, hogy igen, rájöttem, mit kell tennem, úgy kell viselkednem, mint az USA elnöke, és nem úgy, mint valami nyafogós pöcs. Hála a Jóistennek, hogy rájöttél, sóhajt fel Cyrus. Amanda meg közben ismét megereszt egy rejtélyes telefont valakinek, miszerint nem bír tovább hazudni, inkább kiszáll a buliból.

k-p_22-qpr.jpg

Olívia a diktátort kergeti az utcán, természetesen a magánhadsereg sem állhatja útját. Figyelj, diktátor, gondold már meg ezt a dolgot, hagyd már itt a gyerekeidet a feleségeddel. Na, húzzál te innét, Olívia, a gyerekek az enyémek. Olívia nem tágít, nem úgy megy az, te görény, mer ha nem hagyod itt őket, a feleséged akkor is harcolni fog értük, népmesei hőssé válik, és én meg mögé állítom az egész világot, hogy akkor megbánod majd a napot, amikor megszülettél. Ja, az mindjárt más, gondolja a diktátor, miközben Olívia még fenyegetően rá is csücsörít, így hát, hogy, hogy nem, a diktátor konvoja este tovahalad, a gyerekek pedig maradnak a szabad világban az édesanyjukkal.

k-p_32-qpr.jpg

Na, Quinn csak nem hallgat Harrisonra, és már smárol is a kocsmában Gedeonnal. A nyikhaj megkérdezi tőle, lefeküdt-e az elnök Amanda Tannerrel, de Quinn kamuzik neki, hogy nem, így nem veszíti el a hitelességét. Harrison Davidnek, az államügyésznek magyarázza, hogy bár Olívia egész részben leszarta, végül csak megmentette az újságosbódéját (ennek a szálnak nem láttam túl sok értelmét, de a jövőben biztos lesz neki). Az egyre pszichotikusabban viselkedő Cyrus felkeresi Olíviát az irodájában, és az asztalára hányja az Olívia-ellenes bizottsága által összeállított aktákat a bandáról. Hiába pattogsz itt, köcsög, én úgyis leverlek, mondja Olívia, hé, már nem engem kell leverni, mondja Cyrus, mert az elnök, na ő van most már emögött, és hadat üzent neked, véged lesz ám, mint a botnak.

k-p_33-qpr.jpg

Az utolsó, drámai jelenetben Olívia felhívja alkalmazottait arra, nyilvánítsanak véleményt, hogy harcba szálljanak-e az elnökkel Amanda Tanner és az igazság védelmében. Természetesen mindenki, drámai hatásszünetek közepette, igent mond, de jaj, a szavazatok elhangzása között Amanda Tannert látjuk, akit Olívia kanapéján a lakásban jól elkap, megkötöz meg beinjekcióz valami geciember, miközben az elnök a tévében a demokráciáról meg a szabadságjogokról papol. A zsoldos vállára kapja és elszállítja Amandát, lesz itt nemulass a következő részben.

Címkék: botrány scandal
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kimmeeh 2012.06.22. 14:46:36

Ez egy nagyon izgalmas rész lehetett. Megnyugtató a tudat, h egy kis rinyálással meg fenyegetőzéssel bármit el lehet érni és h a csicskáknak Amerikában sem telik saját lakásra:)Pedig ennek az Olíviának jól megy a biznisz. Vagy csak úgy emberbaráti szeretetből mentegeti a világot részről részre? Mert még egyszer sem volt olyan, h épp töltötte volna ki a 3 példányos számlatömböt...:)
süti beállítások módosítása