Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6137-6138.

2012. június 21. 13:04 - villanella

A börtönt többször is megjárt Géza ítélkezik, Lacinak igent mondanak és Bözsi mama savanyú levest főz a másnapos asszonynak. Nem tudom, kihagytam valami fontosat? Nem hiszem, nézzük, mi volt a szerda este Barátok köztben.

vili.jpg

6137. rész:
Gabika néz, Lacika néz, mindenki más mondja neki, hogy Gabika, mondjad, hogy igen. Aztán Laci vetkőzni kezd, mert viszket, mint az állat, közben Vili bácsiék kijönnek az irodából, Laci meg pőrén áll Gabi előtt, és igent mond. Egymásnak rohanás, Teo meg nem érti, hogy ezzel a lúzerrel akarja leélni az életét Gabi, egy vakarózó lúzer, és igen, igaza van.

01_laci.jpg

Teo kimegy, kint az udvaron Gizi telefonál, próbálja hívni a mentorát szerintem, amikor jön Zsolt. Elmondja, hogy örül még Nováknak is, mert sok a vendég. Gizi elmeséli, hogy világgá megy, csak nem döntötte el, merre induljon. Nóri is kijön, neki tetszett a műsor, megdicséri Gizit. Zsolt meg nyugtatja a volt nőjét, hogy Vili bá majd megbocsát. És jól érzi-e, hogy ivott. Igen, megpróbálta magát bátorra inni. Zsolt most meglepő módon rendes. Nem engedi, hogy elmenjen valahova Gizi még többet inni, menjen fel hozzájuk, főz kávét, és dumálgatnak. Gizi nem is érti, hogyhogy ilyen jófej. Ja.

Nóra az irodában, ahol András ezerrel dolgozik. Elmeséli, mi volt a Rózsában, Gizi tánca, és Nóra szerint nem ivott, de Vili bácsi kivolt. De nem ez volt az est fénypontja, hanem Laci leánykérése. Még le is guggol Nóri, a cipőjét is levette, hihetetlen. Jön Miki, sajnálhatja András, hogy nem maradt. Átutalta Miki a pénzt, amit kellett, Nóri meg mondja, hogy a Nádkert pénz még nem jött meg. Majd András is megpróbálja felhívni, mert csak pár napra van pénzük.

02_nora.jpg

Laci otthon Teónak mondja, hogy életük legszebb pillanatát elrontotta. Teóka szerint nem ez volt Gabika élete legszebb pillanata. Az egyáltalán nem romantikus, hogy kisgatyában és atlétában vakarózik, és a Gabi ennél sokkal jobbat érdemel. Gabi próbálja lenyugtatni őket, de nem megy. Laci szerint Teónak ehhez nincs köze, Gabi szerint meg hagyják abba a veszekedést. Laci szerint Teónak egy joga van, kussban maradni, erre Gabi elrohan a boltba.

Vili bá a fejét fogja otthon, amíg Linda telefonál Zsolttal, hogy ott van Gizi. Peti a háttérben vár. Vili nem érti, mióta ilyen jó fej Zsolt. Aztán elmondja, milyen csúnyán viselkedett. Petinek tetszett a műsora, de attól még Vili bá majd elsüllyedt. Mikor Peti magyarázná, miért kellene lazábban venni az életet, Linda megböki, ezért elmegy. Ekkor elmondja Vili, hogy ivott Gizi. Jaj, ne. Na, most mind a ketten arról beszélnek, micsoda fasz a Gizi, hogy megint iszik, már le is írták. Tessék, jön a szöveg, istenem, az én hibám, a vodka miatt. Vili bá sem tudja, mit csináljon. Jaj.

03_viliba.jpg

Gabi a boltban még éjjel is elad, érkezik Laci hozzá. Nem ő a hibás, hanem Teó, mindent elrontott. Gabi szerint hülyén viselkedett, de ez nem változtat semmit, igent mondott, oszt jó napot. Laci nem érti, miért háborúzik vele Teó. Gabi szerint, mert kamasz. Próbálja megfejteni Laci a srácot, de nem megy. Nem lehet, hogy valami gyerekkori trauma érte?

Miki a folyosón Zsófiba fut, aki épp hívni akarta, hogy megjött a szagelszívó és a mosogatótálca. Isteni. Miki mondja, hogy kár, hogy kihagyta a bulit, mert volt lánykérés. Isteni. Már csak a tükör kell és a lámpák bekötése, és kész a meló. Miki meséli, hogy nem nagyon tudja eladni a lakást, Zsófinak meg eszébe jut, hogy neki van egy ötlete. Ha összehozza az üzletet, kap jutalékot.

Gizi regenerálódik Zsoltnál, már Linda is ott van. Maradhat ott estére, Zsoltika majd szemmel tartja. Gizi Lindának mondja, hogy nem fog többet előfordulni. Linda ezt már párszor hallotta, Zsolt mondja, hogy menjen haza, majd ő vigyáz rá. Azért reméli Linda, hogy majd hazamegy. Linda el, Zsófi épp érkezik, mi történt? Gizi elmeséli, hogy ivott, Zsolt meg, hogy náluk alszik ma. Miért vagytok ilyen kedvesek, kérdi Gizi? Mit csináljunk, megverjelek? Nevetés, de Gizi nem érti, mert vele még sosem üvöltött annyit senki, mint ő, azt hitte, el akarja majd venni tőle Lindát. Zsolt rendes most.

04_gizilinda.jpg

Teóka tévézik otthon, Gabi megy hozzá beszélgetni. Nem kell elintézni semmit, csak beszélgetni akar a Laciról. Vannak hibái, mint bárki másnak a világon, de a Gabi szereti. És egy kicsit ismerje meg jobban Teó, és megtudja, milyen egy rendes pasas. Na, Teóka féltékeny, bárcsak idősebb lenne. Teóka szerelmes Gabiba, ez van, isteni.

6138. rész:
Ennyi izgalom után nem is tudom, mi lesz itt. Reggel van mindenesetre, ébredezik a Mátyás tér, Miki Horváth Katalint hívja telefonon, mikor csöngetnek. Leteszi a mobilt, Zsófi hozta a vevőt a lakásra. Izabella az, Klaudia nagy kedvence. Nem akar kávét, mert rohan, csak egy pillanatra ül le, tetszett nagyon a lakás a nőnek, szeretné megvenni, de nem azonnal, át kell beszélnie a dolgot a kuratórium többi tagjával.

05_izabella.jpg

Gizinek kicsit fáj a feje reggel, de nem vészes. Zsolt és Linda kísérgetné, mert félnek, hogy inni fog, Géza meg hallgatózik, és szerintem kurvára kivan. Mondjuk egy bűnöző kis köcsög milyen alapon van ki valakire, aki ivott egy kis bort, azt nem tudom. Zsófi és Izabella is belefut Gizibe, megnyugtatják, minden rendben lesz, sőt, Izabella még Klaudiába is belefut, aki kérdezi, hogy minden rendben van-e a lakással, mert ő Berényi Miklóstól semmit sem venne, annyira gáz. Szóval megtesz mindent, hogy lebeszélje Izabellát, ebből még balhé lesz, mert nem tudja, hogy Zsófi pénzt kap utána.

Géza Vili bát faggatja, miért nem szólt, hogy Gizi részeg. És miért aludt fent Zsoltnál. És fog-e szakítani vele. Vágjon kenyeret Géza, meg adjon tojást, meg mindent. Géza szerint a Gizinél a részegség teljesen természetes állapot. Bözsike csenget, hozott a Gizinek savanyú levest, még meleg. Géza azt hitte, hogy a leves nekik készült, meg szerinte Gizi a tegnapi viselkedéssel az egész családra szégyent hozott. Bözsi megvédi Gizit, csak spicces volt, nem részeg. Géza szerint akkor sem kéne egy részeges asszonnyal élnie apusnak. Bözsi szerint meg az apja már nagyfiú, nem kell megvédenie senkitől.

06_bozsimama.jpg

Izabella visszamegy Mikihez, mást is érdekel a lakás, pölö Klaudiát? Csak mert az udvaron nagyon le akart beszélni róla. Ne higgyen neki, a Klaudia utál engem, ez egy hosszú történet, de ennek semmi köze a lakáshoz. Izabella szeretné, ha Miklós meggyőzné.

Reggelizik Laci és Gabi, Teó a boltban. Gabi belefog, elmondja Lacinak, hogy a Teóka szerelmes belé. Laci néz értetlenül.

07_laci.jpg

Géza megeszi Gizi levesét, Vili bá mondja, hogy hagyjon neki egy kicsit, de Géza nem érti, hogy ezek után miért fogadja vissza. Hát ez a csávó egy vicc. Őt miért fogadta vissza a börtönök, meg a stiklik után vajon? Vili bá aranyos, mondja, hogy Gizi is ember. Géza köcsög, előre vetíti a jövőt, hogy ez lesz egész életében, Vili bá meg elmondja, hogy hányszor hibázott Gézu, de Gézu szerint a Gizi nem elég jó neki, és sajnálja, nem akarta bántani.

Miki telefonál, nagyon durva zene. Na, mit sikerült kiderítened, és hány hónapja nem tudnak fizetni. Majd szuszog. Valami durva infó lehet, el is megy otthonról.

08_miki.jpg

Gabi magyarázza, hogy a Teó nem igazi szerelmet érez, csak nincsenek szülei, ezért összekeveri az érzelmeket. Csak fél, hogy őt is elveszíti, mint a szüleit. Gabi azt akarja, Laci is beszéljen vele, de ő nem pszichológus. Gabi szerint csak felnőttként álljon hozzá, hogy ő nem konkurencia, és nem kell küzdeni. Teó megérkezik, csak egy ollóért jött, bezárt, kirakta a rögtön jövök táblát is, Laci meg megállítja, kössünk békét, kicsit elragadtattam magam tegnap, legyen béke, ne nehezítsük egymás életét. Gabi boldog.

09_beke.jpg

Klaudia színházjegyeket ad Nórának, mert ő a múlthéten látta a darabot, isteni. András is ott van az irodában, ekkor érkezik Miklós. Eladja a tulajdonrészét a Berényi Kft.-ben, ki akarja megvenni.

10_mikielad.jpg

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.06.21. 14:05:55

Ezek mióta működnek az építőiparban, hogy csak most futottak bele olyan brigádba, aki nem akarja kifizetni nekik az építési költségeket? Amatőrök.
Nem ezt az Izabellát dugja az Ádám? Honnan ismer ez mindenki a Berényi-klánból? Honnan ismeri Gizit? Meg különben is, WTF?

J.J. K. 2012.06.21. 15:49:48

Kedves szerkesztőség!
Kritikát kitesztek a blogra? (itthon most futó sorozathoz)

sixx · http://comment.blog.hu 2012.06.21. 16:17:37

@SirPJ: nem, de küldd el a kerdesemvan@googlegroups.com-ra, meglátjuk másutt megél-e.

Eurydice 2012.06.21. 21:58:52

@sixx: és ha mi magunk szeretnénk hogy-voltot írni egy sorozatról, kinél jelentkezzünk?

wfh 2012.06.22. 23:52:40

De télleg, ki ez a Theó? Kinek jelent meg már megint valami rokona? (Már majdnem bunkó voltam, és azt írtam, hogy "zabigyereke"... Még szerencse, hogy tudtam magam tűrtőztetni...) Szóval?

Csont Lady 2012.06.23. 16:41:40

Hát én se tudom pontosaqn de Gabi szalajtotta valahonnan (az a rossz fiú fajta) elvileg.

nyuszi01 2012.06.24. 14:45:51

A Teó abban az árvaházban volt, ahol a Gabi dolgozott, mielőtt visszajött a házba.
süti beállítások módosítása