Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnös Miami 1x03 - Castles Made of Sand

2012. június 19. 09:00 - sixx

Megint a bányatóban nyitunk, ott, ahol Szakszervezeti Mike alszik a halakkal, mert izgága volt, Ike meg rászabadította Gyémánt Bendzsit, a rezidens aberrált maffiózót. Arcot ugyan nem mutatnak csak egy bokát, de aki nem tudja, hogy ez a cérnazokni bizony a szemüveges bizalmié, az nem figyelt oda rendesen. A bokát tartó kötél elszakad, Mike elindul a felszín felé, oda. ahol most Ike éppen bűnbocsánatot gyakorol, és a családját hesszolja, mert annyi vér nincs a pucájában, hogy odaálljon a nő elé, hanem a postaládájukba tuszkol pénzzel teli borítékokat. Baszkurál a lelkiismeret, mi?

Screen Shot 2012-06-18 at 8.58.18 PM.png

Miss 1959 versenyt rendeznek a hotelben, mint ahogy a múlt heti epizódban kiderült. Annak idején azért nehezebb dolga volt az ilyen hírnévre vágyó díszpicsáknak, nem volt elég egy pár műcsöcs vagy egy vilábékés monológ, szinkronúszó gyakorlatokat is be kellett tanulni, bizony, ott lebegnek a vízben a csajok szépen egymás mellett. Aztán táncot tanítanak nekik, egy piros pulóveres csávó, aki kicsit feminin mozdulatokkal lépked át a húspiacon, mosolyogjatok már, basszameg. Ike egy velejéig rasszista szenátorral kokettál, ez a Miss Izland, na ez micsoda nő, mondja a disznófejű ember, ott nem keverednek a fajták és még a foga is nagyon szép lehet. Ó, azt könnyen megtudjuk, inti oda Fridrikát Ike, de a szenátor jelzi, hogy, kösz, de ma már szopattam, húsz éve vagyok házas. Bár, ha a nejem meghalna, jól jönne a csaj.

Screen Shot 2012-06-18 at 9.10.13 PM.png

Ike azt akarja, hogy a szenátor engedélyezze a szerencsejátékot a kaszinóban, a szenátor meg ezt nem akarja engedni. Ez majd szerintem a 45. percben másképp lesz. Ike-ot a szenátor csendesen lezsidózza, aki ettől ideges lesz, de nem vágja pofán és észérvekkel próbál hatni a faszira, sikertelenül. Az erkölcsöket azért a csávó csak beadja a ruhatárba, és azt mondja Ike-nak, nem bánná, ha megismerkedhetne Miss Izlanddal. Majd Stevie elintézi, mert most ráér, hiszen Gyémántné éppen nem lóg a farkán. Danny odafent a Marcy nevű szobalánnyal dumál, amikor Vincent rohan végig a folyosón, nem jött erre valaki? Egy besurranó tolvajt üldöznek ugyanis. A hallban a szépségkirálynők a CBS emberével fotózkodnak, mert tudják, kinek kell nyalni a koronáért. Be is jön neki a dolog, és szól Ikenak, hogy pár luvnyát tartson már a hotelben a verseny után is, ha nem baj. Ike rábólint, majd megy Vincenttel beszélni, mi a gáz, kérdi, hát az, hogy egy Sterling Voss nevű buzi lebukott, és hiába fizettük le, egy rendőr farkával a kezében kapták rajta. Márpedig ha tanúskodik, akkor nekünk régen rossz. Mintha Ike-nak nem lenne elég baja. Na, Vincent fiam, eredj, oszt rendezd ezt le, de hirtelen, van még valami? Egy besurranó tolvaj, de majd elkapjuk. Jó lenne, mert a tévében mutogatnak minket. Csöng a telefon, Vera az, Jackie Kennedy lemondta az esti bulit, nem jön, ó jaj. Ike-nak éppen van ennél fontosabb baja is, de meghallgatja a hüppögést, bár tenni nem nagyon tud semmit, csak nem lehet megkérni Gyémánt Benny-t, hogy hasson már oda JFK nejére ugye. Ike egy gyenge pillanatban rosszat szól, mire Vera kikészül.

Screen Shot 2012-06-18 at 9.25.45 PM.png

Ike apja, Arturo táncol egy nővérruhás kurvával, amikor rosszul lesz, de nem hal bele, csak felment a vérnyomása. Beviszik a kórházba, ahol már az igazi nővérek után koslat, kemény csávó. Ike bejön hozzá, élnek egy kis családi életet, a fater büszke Ike-ra, de figyelmezteti, hogy a maffia nagyon kemény partner, és igen tökösnek kell lenni, ha meg akarja úszni ezt a társulást. Benny Gyémánt elmegy estére, de előtte még a szívbajt hozza a nejére, akit azzal vegzál, hogy esetleg megcsalja, és ez annyira nem jó ötlet, mert abba bele lehet ám halni, egészen pontosan abba, ha az embert víz alá nyomják, és nem kap levegőt sokáig. Gyémántné három és fél percen át bírja odalent egy levegővel, de az Benny szerint kevés lesz. Stevie egy hotelszobában várja Lily-t, de az nem mer elmenni Benny viselkedése miatt, mert beszart. A fotókat elégetted, Stevie, kérdezi a nő a telefonban, el hát, hazudja Stevie, mert egy idióta, és nem mári fel mekkora szarban lehet, ha Gyémántné csöcsös szoftpornó képei Gyémánt elé kerülnek.

Screen Shot 2012-06-18 at 9.31.30 PM.png

A kissé homokosnak tűnő koreográfus másnap nagyon megörül Verának a hotelben, nahát, te meg? Itt táncolsz? Gondolom, korábbról van az ismeretség, és nem ezzel a dumával fűzi a nőket, már ha. Nem, nem, én vagyok a főnök neje. Clifford ettől kiakad, na ne már, te ilyen sokra vitted, én meg vacsorázhatok a konyhában a személyzettel? Vera máris intézkedne, de nem kell, Clifford mártírtípus, inkább majd holnap este együnk kettesben, jó? Ike is a hotelben van, és Stevie-vel egyeztet, a nagyfater jól van? Jól. A szenátor annyira nem, mert be van baszva és egy hullarészeg csajt egyensúlyoz a térdén, legalábbis egy ideig, mert a luvnya lefordul róla, amin mindenki röhög, csak Ike nem. Ki is hajítja a csajt, aki Miss Venezuela mellesleg, és azt meséli galuskás nyelvvel, hogy a pisilőjét fogdosta a bácsi. Nabazdmeg.

Screen Shot 2012-06-18 at 9.36.04 PM.png

Tiszták a lyányok, mondja a nagyon boldog szenátor Ike-nak, minden porcikájuk, és néz szuggesztíven, oké, vettük, belül is tiszták. Nem vagyok eladó, ezt is mondja az ezek szerint csak félrészeg faszi, de ettől még beszélünk majd, ha hazamegyek Tallahassee-ba, Florida fővárosába, oké? Megjön Vera, és itt van vele Mike neje is, aki a pénzzel teli borítékról akar beszélgetni, mi másról. Tudom, hogy nem te öletted meg Mike-ot, mondja, és azt is, hogy meghalt az önfejű barma. Ike nem nagyon tud erre mit mondani. A nő megkéri, hogy több lóvét ne suvasszon már be a postaládájába, mert megdolgozik a pénzéért. Ike erre felajánlja, hogy ott egy állás a konyhában. Ike egy rendes ember, bár kicsit gyilkos ugye, de ezt ne feszegessük.

Screen Shot 2012-06-19 at 7.01.37 AM.png

Este a kertben parti dúl, Vincent nem élvezi annyira, mert keresi a Voss nevű meleg faszit, és meg is leli. Ha holnap tanúskodsz, mindenki megtudja, hogy buzi vagy, hallod? A faszi nem hisz neki elsőre, de másodikra igen, na jó, mit csináljak? Vond vissza a vallomásod, oszt annyi. Elmondják anyámnak! Hát, akkor mondd el neki te, és vegyél neki valami szépet ebből az 5000 dollárból, nesze. Voss bólint, okker. Másnap reggel Ike kicsípi magát, mint szarospista Krisztus nevenapján, Vera kérdi is, hogy mi van, új nő? Nem kap egyenes választ, mire elmondja, hogy összefutott Cliff-fel, akit még táncosnői napjaiból ismer jobban. Ike-nak nem nagyon tetszik, hogy a neje múltjából előmásznak mindenféle emberek, de Vera őt is elhívja az esti vacsorára, mire megnyugszik egy kicsit.

Screen Shot 2012-06-19 at 7.16.46 AM.png

Ike a sógornővel találkozik, akivel ugye üzletelne. Ebédelnek valami étteremben, ahol a pincér Ike-ról nem vesz tudomást, mert egy gyökér, az ilyen csárlingereket pofán kellene baszni, de hirtelen. A temetés óta nem találkoztak, Ike-nak az exfelesége jut eszébe erről a szőkenőről. A beszélgetés lassan indul, a nő nem bánná, ha Ike belebújna az ágyába, de Ike inkább azt mondja, hogy vegye meg a partnere részét a hotelből, és legyen a Miramar kisebbségi tulajdonosa. A nőnek ez annyira nem tetszik, te Ike, megvetted a családi birtokot szarér'-húgyér', lebontattad a házunkat és most visszavehetem a felét? Csak 49 százalékát. Piaci áron? Meg, mert így hívják a nőt, a könyvelésre kíváncsi, hát megmutatja neki.

Screen Shot 2012-06-19 at 7.21.11 AM.png

Judy, a kurva, akit az ügyészség két napok át faggatott, megérkezik a Miramar bárjába. Stevie meg is kérdezi, hogy mit akartak a rendőrök, hát azt, hogy mondjam meg, hol van Mike, de én meg azt honnan tudnám? Jön egy faszi, Gyémánt látni kíván, Stevie, mondja. Ike jó hírt közöl a főportásával, aki a Kubában ragadt neje miatt aggódik, jövő héten ül röpülőre. Nahát. Stevie megérkezik Benny-hez, aki egy bungalóban kártyázik, és azzal nyit, hogy nincs valami, amit el kéne nekem mondanod? Stevie persze nem tudja, mit kellene elmondania. Benny nagyon élvezi, hogy szívathatja, és nem a neje miatt baszlatja éppen, hanem a besurranó tolvajjal, ha apád nem tudja ezt a kis faszt lerendezni, majd megteszem én. Kapjátok el, Stevie, mondja Gyémánt, aki persze kurvára tudja, hogy Stevie a nejét dugja, de egyelőre még szüksége van Ike-ra, így nem heréli ki a fiát. Egyelőre.

Screen Shot 2012-06-19 at 7.27.19 AM.png

Ike és Cliff összeismerkednek, megjön Vera is, egy nagyestélyiben. Jó kis vacsora lesz, bár szívesebben venném, ha történne inkább valami. Na, kellett nekem, megjön Meg, a szőkenő, a sógornő, mire Vera féltékeny lesz, Ike meg rohan, hogy Meggel beszéljen, de nem örül. Meg azért jött, hogy megnézze, mit vesz, ha vesz. Nem Ike-ot. hanem a hotelt. Vera kijön a hotelből Cliff oldalán, lerendezik a bemutatkozást, Vera odaszúr egyet a nőnek a biztonság kedvéért, Ike meg inkább maradna most, mert megmutatná a hotelt Megnek. Minek, kérdi Vera, ezt nem kellett volna, mert Ike nem szereti, ha az üzleti ügyeibe beleszól a neje. Azért, mert azt mondtam, azért, feleli villogó szemekkel, Vera ettől nem lett nyugodt, de Cliff örül a dolognak, mert azt hiszi, így megdughatja Verát. Tiszta szappanopera ez, komolyan. Cliff egy faszkalap mellesleg. Végtelenül kínos a jelenet.

Screen Shot 2012-06-19 at 7.33.39 AM.png

A következő képen a fesztelenül táncoló Verát és Cliffet látjuk, jól elvannak. Meg megnézte a hotelt és a bárban dumálnak Ike-kal, szép a szálló, mondja a nő, és megjegyzi Ike-nak, hogy gyűlölte, mert elvette tőle a testvérét és a családi birtokot, a tesója meg bele is halt az egészbe. Oppardon, az a rák volt, mutat rá Ike, szerettem a testvéredet. Meget ez is zavarta, mert titokban szerelmes volt Ike-ba. Stevie nyugodtan aludt az eddig csöcsmentes epizódban, amit most Gyémántné szilikonból gyúrt másodlagos jellegei mentenek meg, mert belopózik a srác szobájába és összefekszik vele, de csak ölelkezést szeretne. Cliff és Vera tovább mulat, Cliff szeretné megdugni Verát, és elvinné magával New Yorkba, mer nincs itt semmi keresnivalója. New Yorkban kapna egy főszerepet egy új NBC-sorozatban, de Verának nem ez kell, hanem Ike.

Screen Shot 2012-06-19 at 7.44.42 AM.png

Stevie hajnalban egyedül ébred, Lily lelépett, és egy szál bundában, de egyébként tökpucéron kászálódik ki a sportkocsijából a Gyémánt-rezidencián. A szépségverseny elkezdődik a CBS-en, nagy nap ez a Miramar életében. A nézőtéren mindenki dohányzik, a színpadon a csajok rettentő bikiniben, a názők közt ott van Lily, Stevie, Gyémánt, Ike, Vera és mindenki, Voss, a meleg meg szépen felvágja az ereit otthon, miközben a muter nézi a tévét. Ike a nap végén felmegy az irodába, ahol egy fehér ronggyal letakarva egy tálca süti várja. Mike neje sütötte, csak mondom. Ja, és Mike is előkerül az utolsó jelenetre, a folytatás érdekes lesz.

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Bűnös város a comment:com-on:

Címkék: magic city
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.06.19. 09:26:28

nah, csak érjek haza és megnézem.

Kullancs1983 2012.06.19. 19:41:56

Megnéztem pár részt zsinórban, de nem igazán nyerte el a tetszésemet... Aztán megnéztem még egy párat, és lehet hogy lesz belőle valami. Kevesebb lelkizés és több cselekmény kéne bele.
süti beállítások módosítása