Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6131-6132.

2012. június 18. 15:35 - Mésza "Abdul" Jani

Tovább folytatódik a Bartha-Novák harc, egyelőre döntetlen az állás, bár Laci jóval több tisztességtelen eszközt vet be. A Juli-Attila szál sincs még elvarrva, pedig az első rész reményteljesen indul, de sajnos az írók úgy gondolják, van még ebben bőven tartalék. Ádámnak lassan döntenie kell a pénz és a kényelmes élet, valamint a szerelem között. Nem árulok el nagy titkot, ha azt írom, a romantikus lelkű női olvasóink egyelőre csalódni fognak. A többiek a tehetségkutatóval vannak elfoglalva.

bk_3031_1.jpg

6131. rész

András le van fagyva, újra kellene indítani a processzort. Juli olyat tett, amit nem kellett volna. Ennyit kellett csinálni, az oprendszer már bootol is, tölti befelé a Lúzer 1.3-at. Odamegy az asszonyhoz, benyal melegig, biztos az Attila hibázott, te semmiről sem tehetsz drágaságom. Végre jönne a vallomás, hátha egyszer a sarkára állna majd a töketlen Andris, de jön Peti, és vele a remény is tovaszáll. Petyát nagy nehezen elzavarják, Julcsi közben elhessegeti kezdeti gyengeségét, végül újabb hazugságot tol a férje arcába.

Balu Zsolttal tárgyal a tehetségkutatóról, az ex maffiózó viszont kételkedik a sikerben. Balázs nem, sőt, annyira nem, hogy ami a nevezési díjból és a költségek levonásából maradna, azt zsebre tenné Petivel. Végül csak egyességre jutnak. Balázs el, helyette Szabi jön, hogy nem túl sikeres az akció Laciék engedményével szemben. Sebaj, van helyette más, azt írd ki, Szabikám. Zsííír, akkor ő is nevez.

Ádám meggyőző tud lenni, meg egyébként is tényleg csak barátok Kingával. Aliz nem veszi be, és ha valamit be is akarna venni, az sem jönne össze, mert jön Géza, így Ádi lelép. Meglepetésként Kertész megvette a csaja kedvenc magazinját.

Sikeres volt az akciót, szinte az egész bolt kiürült. Gabi nem biztos benne, hogy jó ötlet volt, de Novák szerint a lényeg, megismerjék őket. Gabi leltározni akar, mert szerinte hiányzik egy cseresznyelikőr. Laci nehezen hiszi el, hogy csakúgy ellopták mellőlük.

bk_3031_2.jpg

Nóra és Attila között a „kirúgás” a téma. Jön is András, így Dr. Balogh magukra hagyja őket. Az építész előadásából a legkisebbik tesó arra gondolt, hogy Juli bevallott mindent, de mire ő is így tett volna, kiderült, csak egy újabb kamuról van szó, így nyugodtan vigyoroghat. András a friss hazugságból arra következtet, hogy öccse igazi Berényi, sőt, még kártalanítani is akarja. Kár lenne, azt majd Juli megteszi helyette.

Clau se érti a kirúgást, de sejti, hogy nem ez az igazi ok a lánya távozásának. Az igazat nem tudja meg, így adja Juli alá a lovat, hogy talán jobb is, hogy így alakult, mielőtt nagyobb kár történt volna. Attila jön, így Julcsa elsiet. Claudia szerint ez volt a legjobb döntés.

bk_3031_3.jpg

Likőr egyelőre nuku, Laci meg tömi a fejét a földre leesett pékáruval. Gabi nem helyesli, ahogy Novák sem azt, hogy a kissrác is majszol valamit, de a barátnője kimagyarázza.

Nóra Juli felől érdeklődik, hogy van. Nos, így bőven marad ideje, akár takarítani is, de azt Mikinél is kellene, Vili bácsi trehány. Miklós lelép, de csak a sarokig jut, onnan füleli a két nőt. Nos, hiába, semmi új infót nem tud meg, de azért forognak a kerekek.

A kis boltos inas fel van háborodva, hogy ha Laci ehet a bolti cuccból, ő miért nem. Különben sem kell miatta hazudoznia Gabinak.

bk_3031_4.jpg

Peti aggódik, mi lesz, ha nem lesz elég nevező. Kénytelen lesz nevezni, hogy elvigye a fődíjat. Ádám meg bejelenti Kingának, hogy egyelőre jól elvan egyedül, amiben a pincércsaj kételkedik, Aliz meg fülel ezerrel. Miután Kinga lelép, be is olvas a selyemfiúnak, hogy mekkora tahó a lakótársával.

Izabella Ádámot keresi, Zsófi készségesen felvilágosítja. A lényeg, hogy nem biztos, Ádi neve ki van írva, de akkor a lakótársáét, Kingáét keresse. Ennyi elég is a kitartónak.

bk_3031_5.jpg

Novák kint pakolgat, és ha már ott van, észreveszi a táblán a tehetségkutató kiírását. Ahogy bámulja, közben jön Zsolt, és egy gyenge kis szópárbaj alakul ki. Szerintem kiegyezhetnek egy döntetlenben, az ovisok is keményebben odamondogatnak egymásnak. Hogy azért mégis győztest hirdethessünk, amikor Bartha bemegy, Laci á írja a táblát, dehogy mire, az majd később derül ki.

6132. rész

Egy statiszta túrós batyut kér, de nincs, bár Novákéknak ez nem baj, már úgyis vásárolt a nő. Azért majd jöjjön vissza máskor is, minden nap más akció lesz. Gabi nem érti a batyus dolgot, Laci meg büszke magára, marketingzseninek képzeli magát. Sőt, arra a legbüszkébb, hogy a Rózsa táblájára írta ki.

bk_3032_1.jpg

András kiönti a szívét Nórának, hogy a Juli sírt, amiért a képzeletbeli ügyfél elment. Nóri is sajnálja, majd jön Attila, aki hozza a számlát, ha már Andris ragaszkodott a kártalanításhoz. 60.000, de euroban. Kerekednek a szemek, de nem adja oda Andrásnak a papírt. Ó, mily nagylelkű.

Gabi az udvaron osztja az észt Lacinak, bár igaza van, de ez a bunkó Novákot nem zavarja. Juhász visszaírná a táblára az eredeti szöveget, de pont akkor jön Kinga. A Nádor lány elmegy kidobni a szemetet, Ádám meg utána, hogy bocsánatot kérjen, még kezet is csókolna, de pincércsaj nem hagyja, mert kukás. Nem baj, Ádi meg szemét. Engesztelésül a srác elvinné vacsorázni, mert ha ő főzne, az inkább bosszú lenne. Hú, mennyi poén egy jelenetben. Viszont az nem az Ádámnak, hogy közben kijön Izabella is. Bokros úrnak bokros teendői vannak, pedig épp melót hozott volna neki.

Peti újságolja a csajáéknak, hogy ő is indul a tehetségkutatón. Linda szerint az anyja is indulhatna, a poharakon eljátszhatná a Für Elise-t. Közben Kinga nagy örömmel meséli Zsófinak, hogy az Ádám milyen rendes, elviszi majd vacsorázni, mert ő is rendes volt vele. Szentmihályi szerint ez randinak hangzik, ezzel Aliz is egyetért.

bk_3032_2.jpg

Petya otthon szedi össze a kellékeket a produkcióhoz, az anyja pedig megkérdi, mihez kell. Tehetségkutatóra bűvészkedni. Anuta kedves, és nem adja oda a kendőt, és Máté cuccairól is letiltja a fiát. Peti inkább le is lép, András meg jön, és újságolja, nem sikerült visszaszereznie az asszony állását. Még szerencse, hogy az Attilaaz öccse, és nem akarja beperelni, mert az összeget nem tudta volna kifizetni. Hát tényleg, csupa jó emberekkel veszed körül magad András.

bk_3032_3.jpg

Ádám felvitte a lakására a MILF-et. Még áll a melóajánlat, ha nem a pincérnőre áll. Á, dehogy, csak barát. Erre Izabella szerelmi tapasztalatait osztja meg a hímringyójával, így neki is itt az idő elgondolkodni, milyen életre is vágy. Az ő világa a fényűzés és a csillogás, nem pedig egy hagymaszagú albérlet. Mit adhat neki egy pincérnőcske?

bk_3032_4.jpg

Juli bocsánatot kér, hogy hülye helyzetbe hozta Attilát az újabb hazugságával. Azt is bevallja, majdnem eljárt a szája. Nem akarja, hogy Attis visszavegye, így talán Miki gyanakvását is elaltathatják.

Peti jól kifigurázza Lacit a boltban, bár ez Gabinak nem tetszik, de a kis „inas” annál jobban értékeli. Petyának ezzel jó ötletet adott, lehet, paródiával fog fellépni este? A kissrác véleménye is az, hogy Novák a lúzer, aki kiskirálynak képzeli magát. Gabinak ez nagyon nem tetszik.

bk_3032_5.jpg

Izabella és Ádám pont a Rózsában iszogatnak, és pont Kinga szolgálja ki őket, és teljesen véletlenül rákérdez a vacsorára is. Ádinak még sem jó az időpont, és máskor sem. Majd egyszer máskor. Reméli, nem romantikus vacsoráról álmodozik, ez csak egy szimpla baráti tápolás lesz. Izabella meg jót vigyorog, hogy megalázza a szeretője a pincérnőt.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiscsillag_86 2012.06.18. 15:43:33

Szia! A többi résszel mi lesz? :(

Mésza "Abdul" Jani 2012.06.18. 16:19:10

@Kiscsillag_86: nekem sajna temetés jött / jön közbe, Villanella is el van havazva, de elvileg most már folytatjuk

Kiscsillag_86 2012.06.18. 16:55:52

@Mésza "Abdul" Jani: Köszi a választ! Akkor a többi rész már nem kerül fel. :( Mondjuk én láttam őket, csak kíváncsi lettem volna ti hogy írtok róla. :)

Johnny336 2012.06.19. 13:01:10

Kjváncsi vagyok találnak-e legalább két-három statisztát erre a tehetségkutatóra, vagy csak a ház lakói lesznek ott, és neveznek? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.19. 15:39:17

@Johnny336: mondd, mióta nézed ezt a csodás sorozatot? :D micsoda naiv kérdés!
süti beállítások módosítása