Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x21 – Megátkozva

2012. június 14. 11:00 - leeann

A mai történet egy kislánnyal indul, akit a padláson lévő babaházból kiszűrődő hangok ébresztenek álmából. A babaházban egy család lakik és a család beszélget a kislánnyal. A babaházba élő szülők a lányukat keresik, akit valamiért nem találnak, ezért a kislány megígéri nekik, hogy beszerez egyet, majd minden babát az ágyába parancsol. A kislány már majdnem kilép a padlásszobából, amikor lépteket hall a babaház felől, visszamegy és meglátja az apa babát a konyhapadlón fekve, pedig ő az emeleti ágyba fektette 1 perccel ezelőtt. Érdekesen ijesztő, szellemes babaházunk van a mai napra. Másnap reggel a boltban Mel elmondja Delia-nak a babhírt, ami heves sikoltozást vált ki mindkettőjükből.

sze4x21-1.jpg

A nagy sikítozást vevők érkezése szünteti meg. A babaházas kislány Drew és az unokatestvére Emma érkeznek a boltba. Egy széket hoztak magukkal a babaházból, hogy egy lány babát találjanak, ami a székbe illik. Melinda a lány baba dologban nem tud segíteni azonnal, de amikor megfogja a kisszéket lát dolgokat, amiben esetleg tudna segíteni. Mel a látomást követően kérdezgető üzemmódba vált és megtudja, hogy a babaház Emmáék házának pontos mása, és most Drew játszik vele. Az is kiderül, hogy Emma családja meghalt szénmonoxid mérgezésben. Emma szerint Drew-hoz beszélnek a babák, akik az elveszett lányukat keresik. Melindában kezd kialakulni egy kép arról, hogy Emma lehet az a lány, akit a babaházban rekedt család keres.

Miközben Melinda beszerzi a babát, Eli utánanéz a család halálának, ami egyértelműen baleset volt. Melinda látomásában valaki felvágta a csuklóját, így megvolt az esélye az öngyilkosság-gyilkosság teóriának is, de erre semmi nem utal. Sajnos félő, hogy Emma szerepelhetett a látomásban esetleg nem tudja feldolgozni a családja halálát, de miért 3 év elteltével vagdosná magát? Mindegy, Mel megszerezte a babát ideje megnézni a babaházat. Drew elmeséli, hogy mi történik a babaházban, de tovább nem jutnak, mert Drew anyja Lucy kipaterol mindenkit a padlásról. Lucy elmeséli, hogy a bátyjának hatalmas adótartozása volt, ezért el kellett adni Emmáék családi birtokát, a babaházat pedig emlékül megőrizte.

sze4x21-2.jpg

Kicsivel később Emma megint a padláson találja Drew-t, aki ismét a babákkal társalog. Emma lekergeti őt a padlásról, majd amikor közelebb hajol a házhoz ő is mozgást lát benne. Emma közelségére a babaházban komoly riadalom tör ki, és mielőtt a megrémült lány ki tudna jutni onnan, a padlás ajtaja bezárul és nem nyitható ki rángatással sem. A szellemek zárták be őt, amitől Emma halálra rémült és szinte azonnal elviszi Melindához az ijesztő babaházat. Miközben Mel összerakja a házat, Emma arról kérdezgeti őt, hogy Drew kikkel beszélgethet a házban, mert mindig olyan mintha védene valakit a baba családdal szemben. Melinda elmondja, hogy szerinte Emma családjának szelleme él a babaházban és a babákon keresztül szeretnének üzenni.

sze4x21-3.jpg

Emma nem érti, hogy a nagynénje miért nem dobta ki a házat, hisz utálja, ha a lánya játszik vele. Melinda elmondja, hogy ő azt az információt kapta, hogy a babaház egy régi családi emlék. Emma szerint egy frászt családi emlék, még az előző lakó csináltathatta, mert életében nem látta, amíg a padlásra nem került. Emma elmondja, hogy szörnyen érzi magát amiatt, hogy családja egy hibás fűtésszelep miatt meghalt, de nem ő a látomásban lévő csuklóvagdosó. Miközben a babavilágban fennforgás van, Melindáék házában is az van, ugyanis Deliával a jegygyűrűket keresik, amit a látó sikeresen elhagyott. Jim halála után egy láncon hordta a nyakában, amit nem talál egy ideje.

sze4x21-4.jpg

A gyűrűk keresgélése közben Delia elmondja, hogy Emma családja gazdag volt és semmilyen adótartozásuk nem volt. Lucy a nagynéni dózeroltatta le a házat, tehát hazudott. Amikor Emma hazaér Lucy néni már várja és azonnal a babaházat keresi a lányon, aki elmondja, hogy hova vitte. Lucy néni elég gyanús, de ma éjjel Melinda fog beszélgetni a babaházban élőkkel. Nem mondanak el sokat, de valami alkuról beszélnek, amit talán Lucyval kötöttek, ugyanis egy újabb látomás felfedi, hogy Lucy néni a csukló vagdosó. Később Eli is beugrik, így már ketten próbálják kideríteni, hogy mi lehet az alku és mi a szerepe ebben az egészben Lucy néninek.

sze4x21-5.jpg

Eli szerint valami áldozati vagdosásról lehet szó, de ennek még utánanéz az egyetemen. Eli az egyik természetfelettivel, voodoo-val foglalkozó kolléganőjét kérdezi meg arról, hogy milyen játékot űzhet Lucy néni a családdal. A kolléganő azt mondja, hogy a nagynéni voodoozása erősebbé és dühösebbé tette a csapdába csalt szellemcsaládot, és hamarosan a kitörésük várható. Melinda szerint a pénz lehet a háttérben. Emma családja nagyon gazdag volt és a pénzt Emma kapja, amint beölti a 18-at, ami a napokban esedékes. Amennyiben minden gyerek meghal a pénzt Lucy néni kapja. Később, amikor Emma hazamegy a családja figyelmezteti, hogy menjen el a házból, mert ő következhet. Emma előbb beszél Drew-val, aki elmondja, hogy a család az anyját vádolja a halálukért.

sze4x21-6.jpg

Emmának kezd összeállni a kép, most már tudja, hogy miért lepődött meg Lucy néni azon, hogy ő életben maradt. Emma úgy dönt, hogy nem nézi végig, ahogy Lucy néni őt is megöli és lelép otthonról. Később Melinda megtudja, hogy Lucy a boltban járt és hazavitte a babházat, úgyhogy irány lezárni az ügyet, amint lehetséges. Közben Lucy már kántál valamit a padláson a babaház előtt állva, amit a Drew is meglát, majd rémülten a nappali egyik sarkában próbál elbújni. A ház egyszer csak remegni kezd, a szellem család kijutott a babaházból és a felgyülemlett energia egy kisebb rengésben mutatkozik meg. Emma is befut és kérdőre vonja a késsel védekező nagynénit.

sze4x21-7.jpg

Melinda is pont jókor érkezik. Itt az ideje a dolgok tisztázásának. A család kísértette Lucy nénit, ezért ő bezárta őket a babházba. A család azért kísértette őt, mert a haláluk éjjelén látták Lucy-t a házkörül és azt gondolták ő ölte meg őket a pénzükért. Ezzel szemben Lucynak semmi köze a halálukhoz, azért ment a házhoz, mert úgy vélte, hogy az akkor még csak 15 éves Emmát látta kijönni egy éjszakai klubból, egy idősebb fiúval és meg akart bizonyosodni róla, hogy tényleg ő az. Lucy azt látta, hogy az egész család alszik, köztük Emma is pedig ekkor már mindenki halott volt. Az is most derült ki, hogy Emma párnákat tömködött az ágyába és kilógott éjjel, így életben maradt.

sze4x21-8.jpg

Tehát tényleg baleset volt és senki nem hibás a család halála miatt, ez mind nagyszerű. Jöhet az elköszönés és a séta a fénybe. A család zökkenőmentesen átkel, így mindenki mehet a dolgára. Melinda még mindig a gyűrűk után kutat, most éppen az autóban, de nem találja őket, viszont sikeresen beszorul a keze a hátsó ülés alá, ahonnan az éppen megérkező Jim szabadítja ki. Tényleg az autóban voltak a gyűrűk, de Jim napokkal ezelőtt megtalálta és elvitte őket egy ékszerészhez. Belegravíroztatta a gyűrűkbe, hogy örökké. Jim újra megkéri Mel kezét, aki örömmel és könnyek között mond a férjének újra igent.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása