Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnös Miami 1x02 - Feeding Frenzy

2012. június 14. 09:00 - sixx

Az előző részben megismertük Ike-ot, a szállodatulajdonost, akinek van egy csaja, Vera, meg három gyereke, közülük Stevie a fontos, mert egy Gyémánt Benny nevű sötét alak csaját dugja és ebből gáz lesz. Gyémánt nem mellesleg Ike csendestársa a hotelben, vagyis egészen idáig az volt, most viszont ki akarja vásárolni hősünket, mert egy geciember. Ja, és egy Mike nevű ügyvéd a halakkal alszik, mert emberkedett szakszervezetileg. 1959-et írunk, Havanna elesett. (Ezt az epizódot is hétfőn adta le az HBO) 

Screen Shot 2012-06-09 at 11.42.42 AM.png

Nem sokáig szaroztunk a bevezetővel, két pucér, beretvát nem látott muffal felszerelkezett nő úszik be a képbe szó szerint, lent vagyunk a bárban tehát. Ike gőzerővel győzködi az egyik tévétársaság képviselőjét, hogy a Miss Usa szépségversenyt náluk rendezzék, sorolja a szálló adottságait, szobák száma, 1500 személyes bálterem, de ez a faszit nem érdekli, csak Judi Silvert, a hotel egyik rezidens ribancát méregeti faszalakú szemekkel, és megjegyzi, hogy egy phoenixi szálloda több pénzt kínált. Ike viszont nem a tévécsatornának adna több pénzt, hanem 10 százalékos jutalékot a tévés gazembernek. Meg egy szőke kurvát, akinek a csöcseiről két perc múlva már vodkát nyalogatnak.

Screen Shot 2012-06-09 at 11.54.22 AM.png

Nate, a tévés még a Sinatra-lakosztályt is szeretné elkérni, amit viszont nem kap meg, de mire Ike elmagyarázhatná, hogy miért is nem, megjön Halott Mike apja és randalírozni kezd, te ölted meg a fiamat, te nyomorult. Ike megnyugtatja, ugyan már, csak eltűnt, majd meglesz. Na ja, ha a madarasteszkóban tonhalkonzervet teccik venni, akkor meg. Nate a Sinatra-lakosztály helyett egy bungalót kap és 15 éves skót viszkit, no meg a szőke luvnyát. Annyira azért nincs elkeseredve. Stevie azért csak megkérdi a fatert, mi van a Mike-üggyel, semmi, szólj Victornak, hogy hívja össze a személyzetet hétfőre, beszédem van velük. Gondolom, ez azt jelenti, a Miss Usa a hotelben lesz, Ike nagyon bízik a kurvájában.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.01.29 PM.png

Az államügyészi hivatalban is Mike van műsoron, nahát eltűnik, pont akkor, amikor szállodai dolgozók sztrájkolni kezdenek, ejnyemár. Kinek a legjobb, ha Mike eltűnik? Gyémánt Benny-nek, a Hentesnek. Fasza nick. Az államügyész ezt követően képekkel illusztrálva megmutatja, mi a felállás a Miramar hotelben: Benny egyik embere a butikból felügyeli az eseményeket, Ike vezeti a szállót, Benny meg lefölözi a lóvét. Jó, de hogy kerülünk a közelükbe? Egyszerűen, mondja egy fiatal irodista, akit senki nem kérdezett, ismerem Ike fiát, Danny-t, joghallgató a lelkem. Vegyük fel ide, és majd én kiszedem belőle az infókat úgy, hogy észre sem fogja venni. Vera elmegy Ike apjához, mert szeretné, ha az öreg elmenne Ike lányának bármicvójára. Nem akar elmenni, mert nem szereti az ilyen családi baszásokat. Érthető asszem.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.10.24 PM.png

A szállodában az emberek pancsolnak, Lauren, Ike lánya pedig az esti ünnepségre készül, amin 500 néző lesz, és a kislányra magassarkú cipőt adnak majd, nagyszerű. Vera elmeséli, hogy a nagyfater nem akar eljönni a bulira, nem hát, mert zsidónak zsidó ugyan, de nem gyakorolja a vallást, így nem érdeklik az ilyen események. Hogy ennek a jelenetnek mi értelme volt, nem tudom, de az kiderül, hogy Vera nincs odáig Ike faterjáért, idehozod a vén bolondot, vagy a tökeinél fogva rángatom ide. A bárban közben egy tévéképernyővel súlyosbított zenegépet szerelnek fel, Stevie gúnyosan röhög, ez meg minek? A zenét hallgatni kell, nem nézni. Igazán akkor lenne ironikus ez a jelenet, ha a sorozatot nem a Starz készítette volna, hanem az MTV, de mindegy.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.11.05 PM.png

Mivel a medencébe vágott ablakban megjelenik Gyémántné, akit Stevie dug ugyebár, a srác kirohan a bárból , mert idióta, igazán sejthetné, hogy Benny is ott lesz valahol, ahol a csaja. S lőn, ott ül a medence mellett és kártyázik a többi maffiózóval. Lily egyébként egy büdös ribanc, feszt rázza a picsáját mindenki előtt. Stevie, amikor meglátja Benny-t, lelépne, de késő, odaintik, és rendelnek tőle, és persze Lily is, aki még most is flörtöl a sráccal, akit csak azért nem nyírtak még eddig ki, mert Benny-nek kell a szálló, és a szálló Ike nélkül nem működik rendesen. Este gyere el, oszt dugjunk, mondja a nő, Stevie remeg, mint a kocsonya, dolgozik benne a félelemmel vegyes gerjedelem ezerrel. Ike is megnézi magának a kártyázó Benny-t, közben Victor beszámol neki szállodás ügyekről, 100 szoba kell a Miss USA-ra, a csajom meg Kubában rekedt, MENTSD MÁR KI BASZOD. Jó, mondja Ike, nyugi.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.22.11 PM.png

A tévések a hotel éttermében ülnek, ott a kurva is velük, aki puhítja őket. Döntés még nincs, a szálloda viszont csurig tele. Ike ideges lesz és lemegy a bárba, ahol egy fotós éppen valami nőcskét fotóz. Ike-nak van egy melója a fotósnak, éjfél után az egyik bungalóba be kéne menni. Igencsak megkapják a szépségversenyt. Mercedes, a szobalány sírva cigizik, Danny, Ike fia vigasztalja. Mi a baj, kérdi, hát az, hogy a muter ott ragadt Kubában. Ike közben pont ezen van és fizet egy Mendoza nevű faszinak, csak menekítse ki a nőt. Az nem fogadja el a lóvét, mert vagy rendes, vagy akar majd valamit Ike-tól. Az államügyészi hivatal keményen rászáll annak a szállodának a recepciósára, amiből Mike-tot vitték el utolsó sétakocsikázására, de a faszi nem mond semmit nekik. Egyelőre.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.26.45 PM.png

Vera és Ike már a lefekvéshez készül este, amikor kopognak, Bell, a buki az, Benny beszélni akar Ike-kal a hajóján 15 perc múlva. Ike rosszat sejt. A hajón részeg maffiózók és félpucér nők tobzódnak, cápára vadásznak puskával, bravó. Ike nem a lövöldözés miatt jött. Közben Stevie csak elmegy Gyémántnéhoz, a hülyéje. Benny azárt hívta el Ike-ot, hogy hegyibeszédet tartson neki, mert egy öntelt seggfej. Viszkizik és pénzről beszél, felgyújt egy pohár italt, mert Kubában milliókat bukott azon, hogy Fidel forradalmat csinált. Nem baj, mondja, hamarosan visszamegyek, egy hetet nem adok a palinak. Benny, vár rád még pár kellemetlen meglepetés az életben szerintem. Amit szeretne: rulettasztalt és nyerőgépet a hotelbe, amihez az infrastruktúrát Ike ésszel kiépítette, de csak akkor engedi be a cuccot, ha legális lesz. Benny megfenyegeti, ha nem teszel valamit ennek érdekében, behajítalak a cápák közé. Itt van 100 000 dollár, vesztegesd meg azt, akit kell. Ike még rákérdez Mike-ra, de nem kap választ.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.42.16 PM.png

Stevie beugrik Gyémántné házába, de két kutya fogadja, így beugrik egy autóba. Gyémántné megy ki, hogy leállítsa a kutyákat, akik csak német vezényszavakra hallgatnak, és természetesen irtózatos nagy baszás lesz a dolog vége. Másnap reggel Gyémántné különösen vidám és az egyik kutyával játszik, miközben Benny telefonoz valakivel, és ideges, mert szar a vonal, a kutya meg egyre csak ugat. Így fog egy pisztolyt, kimegy, lelövi a kutyát, közli, hogy telefonál, és visszamegy a házba. Aztakurva. Gyémántné kicsit kiborul. A telefonbeszélgetés a 100 000 dollár sorsáról szól, Benny jelent valakinek éppen, igen, Ike majd elintézi, hogy megváltoztassák a törvényt, és lehessen kaszinózni Miamiban.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.45.47 PM.png

Ike kipakolja a lóvét az íróasztalára, és csak nézi egyre, közben a családját ábrázoló fotókon mereng, majd felhív egy Margaret nevű szőkenőt. Édesemnek hívják egymást, és hallhatóan jóban vannak, hoppácsak, kiderül, hogy ő a sógornő, Ike első feleségének a tesója, akié az a birtok volt, amin most a szálloda áll. Hat éve nem beszéltek mellesleg, de Ike-nak most szüksége van a nőre. Üzleti megbeszélés lesz a dologból szerdán. Az államügyész az egyetemen éppen előadást tart Danny csoportjában, és felolvas egy leveket, amit a kormányzó írt, és a szerencsejátékok veszélyéről szól. Az előadás után a korábban látott nyikhaj, aki nem mellesleg helyettes államügyész, szóba elegyedik Danny-vel, akit régről ismer, és meghívja egy buliba, ahol az államügyész is ott lesz. Danny-nek gyanús a dolog, de elmegy Mercedesért, mert kell neki este egy partner.

Screen Shot 2012-06-09 at 12.48.45 PM.png

Ike, Stevie, Vera és Lauren pont ott vacsorázik, ahol az államügyész bulija is van, a fater és Stevie ki is akad azon, hogy Danny milyen társasággal kezel le, és vége az esti programnak. Stevie Gyémántnéhoz megy, és dugnak, perszehogy. A férjedet megemlíthetted volna, bazdmeg, mondja Stevie, bár azt is hozzáteszi, hogy akkor sem szállt volna le a nőről. Mert okos. Csinál pár képet róla, amiből még lehet baj, sőt, lesz is, mert ha nem lenne, akkor ez a végtelenül ostoba jelenet sem lenne az epizódban, de hát benne van, mondjuk csöccsel, tessék.

Screen Shot 2012-06-09 at 13.02.12 PM.png

Ike este komoly beszélgetést folytat Verával, nem félek senkitől, Benny-től sem, és nem, nem vagyok sáros. Na jó, elhiszem, mondja Vera. A tévés fickó bungalójában a fotóüs meg szép képeket csinál arról, hogyan kötözi össze a szőke kurva a faszit, és láss csodát, másnap bejelentik, hogy a szépségverseny a szállóban lesz. Micsoda meglepetés, nem? Az államügyészi hivatalban közben felbolydul az élet, mert a recepciós emberről kiderül, hogy meleg, az meg 1959-ben még bűn volt, szóval inkább elmesél mindent, mert nem akarja, hogy baja legyen. A parton bukott le, mert ajánlatot tett egy civilruhás rendőrnek, a marha. Sterlingnek hívják, és most szarban van, négy év náz ki neki, és az újságnak is elmondják, mi a helyzet. Sterling ettől ideges lesz, és elköpi, hogy Mike a szőke kurvával volt a szállóban halála éjszakáján. El is viszik a csajt a következő jelenetben.

Screen Shot 2012-06-09 at 13.12.30 PM.png

Na, bármicvó, és persze a fater is ott van, hogyne lenne. Stevie unja magát, és Gyémántnét hívja, de az a férjével él házastársi életet, ami úgy indul, hogy Benny megujjazza, majd közli vele, hogy megérzi más fasz szagát rajta, és megszagolja az ujját. Eh. A lifteslányt (micsoda meglepetés) Stevie dugja, mint kiderül egy villanásból, ha nincs Gyémántné, jó a kubai muff is alapon. Judit az államügyész hallgatja ki, az eredményre jö,vő hétig várni kell.

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Bűnös város a comment:com-on:

Címkék: bűnös miami
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2012.06.14. 10:44:01

Akkor még divat volt a csajoknak mellet viselni, a mai deszkákkal ellentétben.

Tomisz 2012.06.14. 15:14:45

Lassan indul a sorozat, mint a Spartacus, tartsatok ki megéri szerintem.
És aki tudja nézze eredetiben, úgy jobb. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.06.14. 17:12:32

@Tomisz: én is úgy akarom, azért nem néztem meg azonnal a 2ik részt hétfőn az első után, megkeresem feliratosan.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.06.14. 18:58:38

megnéztem, jó volt a 2ik rész is.

A zenéje nem kicsit a keresztapára akar hajazni mondjuk...

biohazard 2012.06.15. 11:34:06

Tetszett az "anyatej koktél" (második kép).
süti beállítások módosítása