Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas/Játék 1x02

2012. június 08. 15:00 - Sunday Munich

Iván és Judit fekszenek az ágyban, reggel hatkor ébreszt a vekker, de nehezen megy a felkelés. Mentális kő-papír-ollóban lerendezik, hogy Iván kelti a gyerekeket, aki cserébe csak „öt percet kér”, Judit látja, hogy lesz az húsz is, így hát ő veszi kézbe az irányítást. Később, mikor a kicsik már reggeliznek, apa jön ki a szobából és a kevés időt otthon töltő szülők kézikönyve szerint tömbösítve leadja a hétre szánt törődést és odafigyelést 5 percben. Levágja a kenyérhéjat, gügyög és még ami belefér. Judit is annyira keveset látja, hogy majdnem tetszik is neki.

01.jpg

Gabinak, a rettentő csúnya orrú könyvelőnőnek reggeli közben még online randiszervezésre is van ideje, de miután fotót küld magáról, a potenciális partner eltűnik, valószínűleg felgyújtotta a monitort és kidobta az ablakon, most pedig a szemét öblögeti ecettel – ilyet soha többet ne kelljen látnia.

Lénát már nem reggelizni látjuk. Megbízható munkaerőként már húzza az igát, az egyik kollégája mutat egy képet egy korábbi reklámkampányból, no de ki készítette? Hát Rényi Dávid, ki más. Ez egy ilyen nyomozós reggelnek tűnik, járul is elé a következő munkatárs, ő a korábban felvillantott Básti Julis Havas művésznős képnek jár utána, ha tudják ki volt a fotós, talán a mellette pózoló férfiról is lehullhat a lepel, ő lehet-e a soha nem ismert apja.

03.jpg

Gabit a munkában épp az irodába belépő főnöke akasztja meg, aki azzal próbálja új alapokról indítani a kapcsolatukat, hogy kedvesen megjegyzi, mivel Gabi tök jól végzi a munkáját, felőle pornóoldalakat is nézegethet ebédszünetben, ő ugyan nem bánja, amíg a mérlegfőösszeg stimmel. A nő kijavítja, hogy társkereső és nem pornóoldal, de a főnök, Antal arcán látszik, hogy az neki egy és ugyanaz. Sőt, még ajándékot is hozott, saját fejlesztésű vírusírtót, amivel még a legelfajzottabb gyilokpornókat is nézheti a gépen, ez megvédi a computert a szennytől. Gabi még egy használt vércukorszintmérő-tesztcsíknak is jobban örült volna, de hát ez ma egy ilyen nap. Antal még mindig nem érzi elég kellemetlennek a szituációt, megérdeklődi a kolleginától, mitől virágzik úgy ez a kaktusz az íróasztalon, az övé olyan kis nyaffadt. Gabi lemondóan tápoldatot javasol és néhány jó szót, mert az minden élőlénynek jól esik. Antal nem igazán veszi a lapot.

04.jpg

Léna a 21. század falusi pletykafészek megfelelőjéhez, a nethez fordul és könyörtelenül megguglizza Dávidot. Elég sok kamuhonlapon említik a fiút, díjat is nyert, majd jön főnök, Iván, és lefut nála egy kört, leszel-e a babám az éjjel. Mindezt a kollégák előtt. Nem hiába, az izgalom az élet sója. Judit, mintha megérezte volna, rácsörög és szétszakítja a szerelmeseket. Léna tovább böngészik, még Dávid roncsautójáról is akad kép, amit lámpaoszlopnak támasztott delirium tremens közben.

05.jpg

Dávid húga lakásában dobozol mikor csöngetnek. Egy bizonyos Timi áll az ajtóban, kicsit rámenős típus, akkor is jön, ha senki sem hívja. Az is kiderül, hogy régebben együtt voltak, lefejezéssel fenyegette Dávidot, amiért az elhagyta. Beengedi magát és kéretlenül a kezébe veszi a dolgokat. Majd ő lerendez mindent, még ebédet is főz – nem humanitárius okokból, az biztos. Dávid megadja magát.

Léna edzőteremben van a barátnőjével, éppen meggyónja, hogy Ivánnal vétkezett, de hát olyan bánatos kutyaszemei vannak. Barátnője közben egy lány fenekét szuggerálja, és nem a nadrág tetszik neki olyan nagyon. Majd túllép a jelenésen és megkérdezi, mi a helyzet Dáviddal. Merthogy hallotta, hogy Mira a húga, vagyis volt mert meghalt. Lénának leesik, hogy aznap este, mikor találkoztak. Ráadásul el is küldte a fenébe, ami nincs a 10 leggyakoribb részvét-nyilvánító kifejezés között. A másik lány szerint viszont ha elmegy a temetésre, azzal felülírja az elküldést.

06.jpg

Antal, a számítógépes cég vezetője hazaér, köszön a kaktusznak és megpapiznak. Vacsi után tévéznek egy keveset, és beszélgetnek, bár Kaktusznak nincs sok mondanivalója. Lehet egy szintje a magánynak, ami után visszaválaszol a növény.

07.jpg

Gabi tovább keresi a társat, úgy tűnik 24 órában, most az ágyán fekve. A következő delikvens is fotót kér, de nem jut az előző szemkimosós sorsára, mert a nő azzal üti el a kérdést, hogy híresség. A sokat sejtető „Delfin” néven ténykedő félnek több sem kell, ráharap, mint barrakuda a csillogó ezüstkanálra. Találkozót kér, őt minden érdekli. Gabi már annyira elkeseredett, hogy egy elsötétített hotelszobát javasol. Ezzel aztán végleg hálóban a delfin, küldi a számát és rohan is, ha csörrentik.

Judit otthon multitaskingol, főz és gyereket nevel egyszerre, mert Iván nem reagál a hívó szóra. Később nagy nehezen megjelenik, dolgozik és apucit ilyenkor nem lehet zavarni. Judit ránéz a kölykökre, az oda nem figyelésnek meg lett az eredménye, a kislány arca úgy néz ki, mint a Guernica Picassótól. Iván csak nevet, és büszke a kicsikére. Hát ha még a falat festette volna össze...

08.jpg

Léna anyja épp a lakásában összepakoló lányának ecseteli, hogy mennyire egyedül van és nem érdekel senkit. Neki egy ember nem ember. Most a szívében érzi a bajt, kis híján meghalt már másodszor a héten. Utolsó erejével még elátkozza a tévében meglátott egykori vetélytársát és rápirít Lénára, miért nem nyomta be őt eddig valamilyen reklámba szerepelni. A lánya üzletet ajánl, a képen szereplő férfi nevéért cserébe kap szerepet a művésznő. Ő erre a háromévesek problémamegoldási szintjén rekedve úgy vet véget a beszélgetésnek, hogy a fejére húzza a párnát. Anya nem fog mostanában reklámban szerepelni, valami azt súgja.

Timi, Dávid új szabadúszó személyi asszisztense a temetés felől érdeklődik, mikorra menjen, amit a srác nem ért, mert hát Timi úgy utálta a húgát, mit Sylvester Stallone az ősz hajszálakat. A lány megjegyzi, hogy sok lesz a cateringes feladat, majd ő vigyáz, hogy legyen elég hidegtál. Még Mira mobilját is zsebre vágja, majd értesíti az ismerősőket is. Mikor Dávid kikíséri, kap egy búcsúcsókot is, úgy tűnik, Timi újra barátnő-üzemmódra váltott.

Nos, most végre Lénát is láthatjuk reggelizni vagy ilyesmi, mert épp kivit eszeget reggeli fényben. Laptop kameráján keresztül üzen az egyik kolléga, megvan a fotós neve, indulhat a nyomozás. Ezután a templomban találjuk a lányt a konditermes barátjával, aki elégedetten nézeget körbe, hej de jó bőr barátnői voltak ennek a Mirának, kezdődhet a szüretelés. Később a búcsúztatón Dávid fogadja a részvét-nyilvánításokat, Timi körülötte tüsténkedik. Léna is beáll a sorba, Dávid meglepődik és megöleli Lénát, a hívás pedig el van felejtve. Elég szorosan és sokáig tartja, amitől Timi fejében megkondula vészharang és ugrasztja is szét a párost, Lénának pedig külön küld egy „ne akard, hogy kitépjem a szíved és előtted etessem meg éhes kopókkal”-pillantást, a fiú immárom az ő tulajdonába került. Dávid a többiekhez fordul, Timi pedig csúnyán Léna után néz.

09.jpg

Gabi unja a melót, már miért ne tenné, és kikeresi a telefonjából Delfin számát. Ebben a stratégiai pillanatban lép be az ajtón Antal, aki utánanézett ezeknek a társkereső oldalaknak ám! Ledob egy paksamétát a nő elé, tele pórul járt társkeresőkről szóló történetekkel, majd meg is említ párat, volt akinek kicsalták a pénzét, és egy tini meg is halt. Gabi se nem tini, se nem gazdag, nem érzi magát veszélyben, de Antal rámutat, hogy sok a perverz a neten és sokan vadásznak kétségbeesett, magányos nőkre – ezzel lőve magának egy újabb öngólt. A nő megfogadja, hogy majd kellőképpen vigyáz magára.

Dávid megtalálja Lénát, háttérben egy meglehetősen előnytelen kép az elhunytról, de a lánynak mennie kell. Dávid megkérdezi, felhívhatja-e, majd elkezd azon filózni, mi lett volna, ha akkor nem Lénával van, amikor Mira hívja. Kezd beborulni mire a lány megöleli, Timi viszont ismét megjelenik, mint Pavlov egyik jól kondicionált kísérleti alanya. Szétugrasztja őket, mert Dávidnak másokkal is kell foglalkoznia, Timi pedig bevisz egy szóbeli ütést, szia, Timi vagyok, Dávid barátnője, TE KI A FENE VAGY? Léna inkább elpályázik, mielőtt letépnék a fejét, viszont a barátja még marad, kapás van, egyszerre három. Mikor elindul, egyszerre hívják telefonon és szól utána Dávid az ajtóból, a munkahelyi srác kiderítette, ki van a képen. Dávid BARÁTNŐJE pedig felbukkan és visszatereli a szegény fiút a temetésre.

10.jpg

Judit otthon készülődik, nagyon ki van csípve és Ivánnal ismételteti el a tennivalókat. Azután hozzáteszi, hogy ne várja meg, későn jön, de kapufa, Iván nem reagál. Annyit mond, hogy lehet, hogy be sem engedik őket sehova, ha meglátják vele Gabit. Majd kedvesen megjegyzi, hogy a Gabinak való pasik a látássérültek intézetében találhatóak, esetleg a zöldkártyára éhező menekültek között. Judit még a tükörben beigazítja a melleit és jobbra el. Bemennek egy bárba és bebizonyosodik, hogy egy csúnya nőnek is lehet jó lába. A szőka hajú csinibaba Juditot egyből kiszúrják, aki nagyon elégedett magával.

Dávid otthon van este Timivel, aki már annyira a BARÁTNŐJE, hogy meg is masszírozza a vállát. A srác megköszöni a részvételt és bevallja, hogy ő viszont ennél nem tud többet adni Timinek. A lány erre hazudik egy hatalmasat, hogy ő ezt mind Mira miatt tette, merthogy mennyire szerette, amiről Dávid is tudja, hogy hülyeség. Timi elsírja, hogy mennyire jó lett volna, ha van egy bátyja amikor anno az apja ivott és bevadult, közben szorgalmasan töltögeti Dávid poharát. Ő nagy bánatában nekidől a lánynak, aki ezt a biztos győzelem jelének veszi.

Judit már nem szomjas, kicsit szétfolyós állapotban van és körbeveszik a férfiak a bárban, míg Gabi egyedül ücsörög, arcán rosszalló arckifejezéssel. Mikor úgy látja, Judit eleget ivott, közbelép és hazaviszi a férjéhez, amit a pasik nehezményeznek és lerondázzák Gabit.

Léna, Google a te barátod, azzal kezdte a napot és este az ágyban azzal is végzi, rákeres arra az ominózus Horváth Tamásra is, aki a képen szerepelt az anyjával.

11.jpg

Iván aludni próbál, de az ajtaján dörömbölnek, Gabi kézbesíti Juditot és nem szívesen hagyná a küszöbön, még elkószálna. Iván átveszi az alkoholos mámorban lévő feleségét, majd egy köszi kíséretében Gabira vágja az ajtót. Gyorsan ágyba nyomja Juditot, aki mire kettőt pislog a férfi, már az Álomország túlsó partjára ért.

12.jpg

Dávid és Timi is egész jókedvükben vannak brandys poharakkal a kezükben, és Mirás történetekkel nosztalgiáznak. A lány felkel, ideje mennie és egy kicsit forgolódik Dávid előtt, hogy minél jobban láthassa a vonalait majd behajol. A srác lovag módjára felajánlja, hogy akár itt is alhat, ő majd elalszik a kanapén, Timi egy kicsit kéreti magát. Dávid szintén kicsit szétfolyósan megköszöni a segítséget, mire Timi ráveti magát, lekapja magáról a ruhát és „rátapint a lényegre”. Holnap reggel majd kenheti a fránya alkoholra, de ezt már csak én gondolom hozzá. Viszlát következő héten.

 

Címkék: tarsas jatek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása