Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6113-6114.

2012. június 05. 18:00 - villanella

Szupersztár a Barátok köztben, de sajnos iszonyúan affektálva beszél. Plusz, Gizi vall, milyen nehéz alkoholistaként az élet, valamint gyerekcsere is történik. Mindennek a tetejébe Zsolt potencianövelőt raktároz. Sűrű rész volt a hétfői.

6113. rész:
A bulinak vége, Gizi baszogatja a jányát, hogy engedte, hogy alkoholt igyon. Meg hogy kussolt a vodkáról, így mondja, kussolt. És hogy másfél éve nem iszik, hogy tehette ezt vele. Közben Áxel mondja, hogy lent megvárja a Anti Fitness Tomit, aztán visszaváltunk Gizire meg Vili bácsira, édesanyád megengedte, hogy itt piáljátok, meg vadidegeneket engedjetek be, amikor nincsenek itthon? Gizi meg is fogja Lindát, megyünk haza, punktum.

Aliz és Nóra előhívja a lányokat, és közlik a hírt, csere van. Egy hétig a másik anyukája lesz az övék. A gyerekek kurva boldogok, táncolnak is.

Az udvaron Áxel telefonozik, Zsófi meg érkezik a jóga óráról és Mikibe fut. Bájos csevej a jógáról, ha szüksége lenne Zsófinak előlegre a munkáért, csak szóljon, mert eléggé le lehetnek gatyásodva a lakásvásárlás miatt. Nem is érti, Zsoltnak honnan sikerült ennyi pénzt szereznie. Miklós egy bűbáj, nagyon geci.

Istenem, megérkezett Anti Fitness Tomi, az udvaron fikázzák kicsit a fenti bulit, és jön Bandika. Felajánlja, hogy elviszi őket bulizni, van egy király hely, a Rózsa, baszki. Elhívja rexezni a szupersztárt. A Rózsába. A szentségit.

Nóra és Aliz a körfolyosón aggódnak azon, hogy esetleg nem volt jó ötlet ez a gyerekcsere. Aliz szerint csak most boldogok a gyerekek, egy-két nap és térden állva könyörögnek majd, hogy hazamehessenek.

Hazaért Gizi, Vili és Linda. Gizi még mindig az alkoholon van ki, neki minden nap meg kell küzdenie azért, hogy józan maradjon. Linda nem túl megértő, Vili bácsi is azt mondja, hogy talán kicsit eltúlozza ezt a dolgot. Gizi vall, sokszor csak egy hajszálon múlik, hogy nem issza le magát. Csak a mai nap számít, és én ma ittam. Mindig így kezdődik. Úgy dönt, hogy felhívja a mentorát. Na, mi van, itt is nyomják az X-Faktort? Lol.

Zsófi és Zsolt a kanapén pettingelnek, nem értem én ezt, legutóbb még tőlük volt hangos a folyosó. Zsófi boldog, hogy szuperpárja van, aki el tud intézni mindent. Zsolt azonnal levágja, hogy pénzt akar, és valóban, operajegyeket akar puccos páholyba Klaudia szülinapjára ajándék gyanánt, és az biztos drága. Semmi sem gond, áll a pöcköm, most ne foglalkozzunk ezzel. Zsófi a kölcsönről érdeklődik, ez aztán a jó előjáték. Zsolt nem akarja mondani, de csak most az egyszer. Most az egyszer higgyen neki, és igya meg a bort Mikivel, ő megy aludni.

Felkelt a nap, Timike pakol, nasit is kap. Nóri elmondja, amit kell, bármikor hazajöhet, ha gond van. A gyerek jó fej, közli, hogy nem fog hazajönni. Ne hozz ránk szégyent, mondja Nóra, hát ez aztán a tanács. Lucusnak is pakol az anyja, Lucus ugrál örömében, úgy várja, hogy ott legyen. A fiúktól is elbúcsúzik a gyerek, Géza szerint nem biztos, hogy jó ötlet a csere, Szabolcs meg a háttérben várja, hogy az ő része jöjjön. És el is jött, a gitár miatt csinálod? Nem, ez pedagógia. Nórának már most hiányzik a gyerek, azért ment ebbe bele, hogy legyen Timinek viszonyítási alapja, és hamarosan hazakönyörgi majd magát.

Mikihez megérkezik Zsolt, szűnj meg Berényi, szűnj meg. Ne ugass Zsófinak az üzleti ügyeimről, hagyd ki őt a játékból. Megint összevesztetek? Nem, nem jött be a kavarásod. Kölcsönös fenyegetés, aztán Zsolt lelép. Jókora köcsög ez a Miki.

6114. rész:
Zsolthoz megérkezik a régi jó maffiózó cimborája, aki ramatyul néz ki a gyereke miatt, akinek jön a foga, és egész éjjel sír. Átadja a havi részletet, ami nagyon karcsú. Ezt Zsolt is tudja, de most csak ennyit tudott összeszedni. És soha nem verné át, attól neki sokkal több esze van. Mielőtt tiplizne a haver, előáll egy ötlettel. Elengedné a kölcsön egy részét, csak egy kis szívesség kellene cserébe.

Peti, Balázs és Hanna takarítanak, mindenki szerint gáz volt a buli, és Linda anyja leginkább. Peti parázik, mi lesz, ha a csaja szobafogságba kerül, és nem engedik találkozni vele. Nézi közben a helyi közösségi site-ot, mit posztoltak az estéről, és hát azt, hogy ez volt az év bulija. Csakhogy nem az ő bulijukról beszélnek, hanem az estéről Bandikával a Rózsában. És Bandika profilján számos kép is van, lenyúlta a sztárvendégüket. Így fogalmazott Péter.

A maffiózó csóka választ vár, hogy akkor mi lesz, segít-e neki Zsolt a részlet elengedéséért. Tárolnia kellene valamit. Mi ez az áru? Azt nem mondja el. De ő tudni akarja, mert ha nem tudja, akkor felejtős.

Reggel van Giziéknél is, az asszony rántottát csinál, amiből Linda nem kér, hanem felmegy Petihez. Az anyja beszól neki megint az estéért, a lány meg okosan azt mondja, hogy arról ő nem tehet, hogy az anyja alkoholista. Az anyja erre mondja, hogy nincsen semmi gond, csak szólnia kellett volna, hogy alkohol van a pohárban. És hogy ne lapítson, vállalja a következményeket, ne legyen olyan sunyi, önző dög, mint az apja. Linda erre lefagy, na, bazdmeg, újabb óriásprobléma.

Lucuska a camambertet és a lazacot kóstolja reggeliként Nóránál, aha, mert az ügyvédnőnél lazacot reggeliznek minden nap. A narancslé is nagyon ízlik Lucusnak, milyen márka? Semmilyen, Attila most facsarta friss narancsból. Miki érkezik, jött a lányáért, de csak Luca van, és nem érti, mi ez. Nóra elmagyarázza, hogy csere volt, Miki kérdi, miért. Mert irigykedtek, ezért jó, ha kipróbálják. Nóra, te odaengedted a lányomat ahhoz a lökött tyúkhoz? Kis vita, Timinek jót fog tenni. Neked meg egy elmegyógyász tenne jót. Luca persze hallgatja a háttérben.

Alizéknál kicsit más a reggel, Géza és Aliz viccelődnek, Szabolcsnak beszól Géza, hogy ne vegyen még gitárt, mert jó ez a csönd. Elmennek a fiúk, Timike kérdi, itt mindig ilyen vidám-e a reggel. Csokis müzlit kap, mert az finomabb, és nem csak hogy reggeli után nézhet tévét, hanem közben is. Bözsi mama érkezik, és kurvára nem értik, miért cseréltek gyereket Nórával. Bözsi mama a csokis müzli helyett inkább bundáskenyeret csinál reggelire a kislánynak, hamar túllép a cserén ezek szerint.

A Rózsa irodájába visszatért a maffiózó, meghozta a mintát az áruból, amit tárolni akar Zsoltinál. Potencianövelő, kérem szépen a cucc, a mintadarabot megkapja Zsolt ajiba. Nemsokára befut egy nagyobb szállítmány, egy kis időre kellene egy raktár. Zsolt belemegy.

Miki Gézát interjúvolja a Rózsában, mit szól a gyerekcseréhez, majd megbeszélik, hogy egyik csaj sem komplett. Miki megkéri Gézát, hogy figyeljen kicsit oda Timikére. Azon is aggódik, hogy Lucától miket hallott. Géza megnyugtatja, majd elindul melózni. A háttérben kijönnek Zsolték az irodából, mennek valahova, nem mondják el Zsófinak, aki már mondja is Kingának, hogy ilyenkor kap halálfrászt. Mert, hogy van ilyen szó. Zsófi aggódik, reméli, nem keveredik bele semmibe Zsolt, Kinga meg igazán rendesen lenyugtatja, hogy Zsolt ilyen belekeveredős, ő meg ezért szereti. Miki a háttérben mindent hall.

A Rózsa udvarán Linda Petinek panaszolja, mit mondott az anyja rá. Ekkor jön Zsófi, és kérdi, hogy mi a baj, Linda meg elmondja az esti ivós sztorit.

A Rózsában Miklós beoson Zsolt irodájába, amit mondjuk nem értek, hogy tud megtenni, de mindegy is. Kutatgat, keresgél, durva zene közben, beleolvas mindenbe, majd kihúzza a fiókokat is, míg az utolsóban megtalálja a potencianövelőt. Most vagy az lesz, hogy elterjeszti Zsoltról, hogy impotens, vagy rájön, hogy ez valami piszkos üzletet jelent.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vécés jóska 2012.06.05. 20:08:58

Ennek az Anti gyereknek mi történt a hajával?

zephyr 2012.06.05. 20:17:39

Kérdés: Hanna kije Klaudilyának?

villanella 2012.06.05. 20:18:37

@zephyr: klaudiának volt egy csávója, akinek a lánya hanna. amikor a csávó meghalt, a hanna klauhoz került, mert az anyja egy bűnözőőőő :) érted már? :)

antisocialnetwork 2012.06.05. 20:21:14

ÚÚÚÚÚÚÚristen.Mivé fajul-e Világ?Lehetne,már minimum egy Világvége.

dr.86c 2012.06.05. 20:32:54

zsófinak miért áll félre a szája?

zephyr 2012.06.05. 20:34:44

@villanella: Igen, az anyjára emlékszem, mikor felbukkant pár hónapja, csak nem vágtam, hogy jött a képbe Hanna úgy egyáltalán a Mátyás térre. De így már MINDENT értek! :D Hiszen a Barátok köztben MINDENT olyan könnyen meg lehet érteni. :D
Kösz a felvilágosítást! :)

villanella 2012.06.05. 20:36:47

@zephyr: ah, igazán nincs mit :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.06.05. 21:39:21

Elég elvadultnak kell lennie ahhoz, hogy valaki írjon a Barátok köztről, de ezt becsülöm benned.:-)

garrett27 2012.06.06. 00:20:13

Na már csak ez a fodrász gyalázó AFC-s gyerek hiányzott a körbedugós Bk-ből! Vajon melyik csajt fogja meghúzni? Bár ahogy a fejét elnézem ebből még akár a Berényi Miki is lehet. Homoeksön már úgyis régen volt a sorozatban. Ultra gagyihegy az egész!

Johnny336 2012.06.06. 11:24:44

@garrett27: én is meglepetten néztem, amikor megjelent ez a valami, hogy ezmiez?!

xylo 2012.06.06. 12:32:30

és az hogy lehet : Lucus iskolában és Francián, Timike meg egész nap a tv előtt??
süti beállítások módosítása