Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6111-6112.

2012. június 04. 14:00 - villanella

Gigantikus buli Berényiéknél, ráadásul a kisbolt is hamarosan kinyit az udvaron. Gabirexiának azonban titka van, jó volna tudni, mi a titok, de addig még gondolom, olyan 1-2 hónapot kell várni, így szokott ez lenni a Barátok köztben. Ez itt a pénteki hogyvolt.

6111. rész:
Péternek nagy híre van, jön Axel és hozza a haverját, az Anti Fittness-es Tomit. Ezt Lindának, Hannának és Balázsnak mondja, Bandita kimarad a buliból.

Szabolcs kérdőre vonja Lucust, aki mondja az anyjának, hogy mondja már meg, hogy nem ő volt, aki eltörte a gitárt, de mivel az anyja nem segít, magára vállalja, mert ez egy rendes gyerek. Most, hogy elmondta, hogy ő volt, Szabolcs megbocsát, vesz majd egy újat, megmutatja a csuport, amiben a pénzt gyűjti rá.

Lent az udvaron Gabi és Laci bulit tart, nyitó bulit, vagy forró csoki, vagy forralt bor az, amit kínál, és inkább bor, mert Gizi nem kér, mert ő nem iszik. Másfél éve tiszta. Mindenki beszól Lacinak, hogy milyen lusta paraszt, éljen, éljen, éljen! Nóra odamegy Zsolthoz, hogy koccintson velük, de nem megy, mert nem lesz jó a biznisznek semmi sem, főképp, hogy a felszolgálója a konkurenciának segít. Gabinak ez sem rontja el a kedvét.

A pizza futár hozott egy - meglepő módon - pizzát Aliznak, aki Lucát próbálja kihívni a szobájából, hogy megbeszéljék a dolgokat. Neki rendelte a pizzát is, leül a fürdő elé, ahova Luca bezárkózott, de Luca nem jön ki. Ekkor Aliz bevallja, hogy ő törte el a hangszert, de tudta, hogy Lucára nem fog haragudni a testvére, ha viszont kiderült volna, hogy ő volt az, sosem szállt volna le róla. Mivel Lucus nem jön ki, elmegy az ajtó elől, és otthagyja a pizzát is. Lucus elveszi az ajtó elől a pizzát, és ott marad a számla róla.

Nagyon tetszik Nórának a kisbolt, főleg a polcok, mert nagyon jó, hogy fából vannak. Még egy csavar hiányzik, Mackóka megcsinálja, bár fáj a kis keze neki. Már csak fel kell tölteni a polcokat, csak hát ki kellene találni a nevet. Laci persze a Laci kisboltját javasolja, de Nóri Gabi kisboltját javasol. Közben csörög Gabika telefonja, valami van.

Este van, látjuk a vára, Petiéknél meg óriás buli kezdődik. Bandikának nem tetszik a buli, de Balázséknak sem, nem tetszenek nekik az arcok. Megérkezik Linda is, csudacsini virágos ruhában, Petinek meg ötlete lesz, lassú számra kapcsolja a zenét, házibuli, bazdmeg, Mátyiő és Szofimárszó, házibuli. Táncolnak, csak egy szavába kerül Lindának, és hazazavar Peti mindenkit. Micsoda szerelem, édes istenem.

Lucus meséli Timikének, hogy a fürdőkádban pizzázott, mert nem volt kedve kimennie. És az ő anyja rákent mindent, még hazudni is kellett miatta. Timikének még akkor is el kell mondania az igazat, ha veszekedés lesz belőle. Lucus szerint az ő anyukája akkor is jobb, mint az övé, mert normális.

Utolsó simítások a kisboltban, Gabi seper, Laci a zárat baszkurálja. Gabi épp mesélné, hogy felhívták, de nem figyel Laci, ezért nem mondja el Gabika, hanem elrohan Nórához, hogy megsürgettesse vele az engedélyeket.

A buli még mindig állat, söröznek a srácok, almaleveznek a lányok. Balázs szerint karcsú a buli, vigyenek sört a többieknek, hogy legyen valami. Bandika kér sört, de nem kap. Szar a buli, valamit csinálni kellene, javasolja Balázs. Izgulnak, hogy megjön Axel és Tomi, és beégnek, telekürtölik a sulit, oda Peti jó hírnevének, tehát valamit muszáj kitalálni.

6112. rész:
Gabi az udvaron, megint hívása van. Nemsokára indul, ahogy megszerzi a pénzt. De nem tudjuk, ki hívja. Nóra elsétál mellette, ekkor gyorsan leteszi, és berohan a Rózsába Nóra után.

Balázs a buliban mindenkit itat, azt hiszi, ettől fog egy buli minőségileg javulni. Hát, amennyiben a hányás minőségi javulásnak számít. Két csaj Balázzsal táncol, Hanna meg féltékeny, Peti próbálja nyugtatni. Csengetnek. Peti nyitja, megjött pár új arc, Balázs szerint tőlük ne várjon sokat, mert nem annyira jó arcok. Peti kihúzza a számítógép zsinórját, menjen most már Bandika a picsába otthonról.

Nórival beszélget Gabi, azért jött, mert a segítségét kérné, kéne még egy kis pénz. Tudja, hogy sokat kért már, és nem csinál belőle rendszert. Húszezer kell, Nóri megijed, azt hitte, valami durvább. Nem sürgős megadni. Elmondhatná, mire kell, de persze nem mondja. Megjelenik a  háttérben Bandika, Vili bácsi és Gizi kérdi, hogy jó-e a szabadság, és a kis paraszt azt mondja, eldugult fent a mosogató, ezért Vili bá már indul is segíteni megszerelni.

Fent közben Balázs táncoltatná a csaját, aki nem akar táncolni, de hozzon neki piát. Addig is Linda meg ő kidumálják, hogy milyen szarul táncol Balázs. Csengetnek megint, megérkezett Axel. Kap egy poharat, tequila felöntve valamivel, Tomi lehet, hogy nem jön, majd meglátjuk, ahogy alakul.

Aliz Lucust próbálja megvigasztalni, de az nem szól hozzá. Ekkor előhívja a szalámiembert, ami annyit jelent, hogy egy-egy paprkiásszalámi karikát tesz a szeme elé. A kislány jó fej, miért csinálod ezt, miért nem tudsz olyan lenni, mint a Nóra, aki kedves és odafigyel mindenre. Egy igazi anya, nem olyan, mint te. Megkapta.

Alex a buliban sztorizgat, fogadásokra és bulikba járnak, sok celeb, meg minden, közben Linda tölti magának az italt a konyhában. Csengetnek, Linda kilesi, hogy Gizi és Vili bá érkeztek, szól Petinek, hogy vigyázzon. Mindenki elbújik, zene kikapcs, addig Viliék hallgatóznak, csoszogást és hangokat hallanak. Mindenki leül a kanapéra, Alex is, jöhetnek Viliék. Csókolom. Mennyire van eldugulva a mosogató. Nincs semmi baj, túllihegte Bandika. Leül Gizi a kanapéra, ti irányítjátok a játékot? És ki ez a helyes srác? Ő Axel, ez itt az anyám. Ti sört isztok? Nem, nem, csak én. És ebben mi van? Almalé. Kérsz? Majd én hozok.

Laci a boltban próbálja, milyen lesz majd, mikor vendégei lesznek. Meghalok, annyira ciki. Megérkezik Gabi, Laci úgy csinál, mintha csak köhögött volna, de aztán elmeséli, hogy elképzelte, hogy van egy vevő. És milyen volt? Fantasztikus, egy pillanat alatt megtalálom a hangot az emberekkel. Gabikám, fantasztikus ötlet volt ez a kisbolt. Úgy szeretlek Mackókám, majd ölelkeznek, miközben Gabi szomorúan néz.

Timit az anyja otthon rendszabályozza, mire most Timike akad ki, hogy Aliz Lucának egy csomó mindent megenged. Na, koszos lett a padló, szedd fel. Miért kell mindig parancsolgatni, miért nem tudsz egy kicsit laza lenni? Csengetnek, Aliz az. Megbeszélik, milyen idegesítőek a gyerekek most, hogy kezdenek felnőni. Nóri mondja, hogy Timikének Aliz a példa, Lucának meg Nóra. És most hogy ábrándítsuk ki magunkból a másik gyerekét? Cseréljünk gyereket. Hahaha. Komolyan.

Gizi ki akarja próbálni a játékot, vicces ez, mert ugye ott vannak bent a többiek a szobában. Mi volt ez a hang, majdnem benyit, de odaadják neki a játékot. Vili bá is végzett, mehetnek haza, de Gizi játszani akar. Jól van, akkor megyek, elveszi az italt, de nem az övét, mi volt ebben az italban, érzem, hogy alkohol! Vodka? Uramisten, én nem ihatok vodkát!

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.04. 15:33:58

Nem is tudom, melyik "házibuli" próbálkozások a kínosabbak:
ez itt a BK-ban, ahol érthetetlen módon, mindig kínos jeleneteket eredményező presztízs-kérdést csinálnak abból, hogy XY Jankó szerint "jó lesz-e a buli", vagy a néhai Szomszédokban amikor Julcsi és néhány, hasonlóan jóltáplált osztálytársa úgy táncolt feszengve a délutáni aranyló napfényben úszó 2,5x3 m-es panelnappaliban a kétkazettás magnóból recsegő Duran-Duranra, hogy még Etus és Virág doktor is köztük tvisztelt. :D

Kétbites Alízt és Lúzer Laciékat meg végre tényleg kifilézhetné valaki.

ribizli gizella 2012.06.04. 23:02:08

Azért le a kalappal a barátok lakásai előtt, elképesztő hangszigetelése lehet, ha nem hallatszódik át a minden oldalról éjjel-nappal magassarkúban topogó szomszéd nőcik vonulása oda-vissza, ami normál esetben meglehetősen idegesítő, illetve egy házibuliból nem hallatszódik ki a zene, dübörgés, meg a hangoskodás, csak némi zajocska, mintha lenne bent valaki...bezzeg Zsófiék veszekedését két ajtóval arrébb hallgatózva is tisztán lehet hallani csukott ajtó mellett.
Elég vicces, de mindegy is, nem várhatunk el realitást ettől a sorozattól...

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2012.06.05. 00:15:19

Gézával mi van, szerepel még egyáltalán ?
süti beállítások módosítása