Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6109-6110.

2012. június 01. 14:00 - Mésza "Abdul" Jani

Lindáék „hivatalosan” is újra együtt vannak, viszont az első ünneplés nem úgy zajlik, ahogy a lány elképzelte. Novák hozza a bunkó tahó formáját, végül azért lesz értelmes ötlete is. Aliz összetöri Szabi gitárját, majd anyaként képes a saját lányára fogni. Ádám is összeveszik az apjával, felőle fel is fordulhat. Szóval buli van a Mátyás téren.

6109. rész

Laci rinyál, de fájdalomcsillapító nem kell neki. A kezét azért szorongatja, de semmi nem látszik rajta. Most is úgy gondolom, hogy csak a melótól menekült, kitelik tőle. Így Gabira maradt megint minden.

Idegen nem is ajánlhatja fel a veséjét, csak közeli hozzátartozó. Persze vérrokonoknál az esély is nagyobb, hogy megfelel a szerv, de Mátyás nem kér ilyet a fiától. Ádám azért gondolkozna rajta, de az apja inkább gyorsan kereket old. Nem kérhet tőle ilyet, ezt nem teheti a fiával.

Aliz meg a lánya a kaján veszekszik. Ebben lehet valami, mert a Bokrosék is megették, már amit nem nyeltek félre. Innen jön a haláltéma., a gyerekek is erről beszélgetnek, de nem sokáig. Timike jóízűt böffent, csak jó az a disznótoros, bár ebbe a kóla is besegít. Nevetnek, majd újabb büfi. Aliz is büfi. Életre kelt bennük a disznó?

Ádám az apját keresi, Kinga infója az, kiment a kapun orrt lógatva. Ádám el.

Balázs és Hanna összefut az udvaron Lindával. Balu meghívja hozzájuk filmet nézni, de a Papagáj lányának más dolga van. Hogy mi? Az is rögtön kiderül. Jön Peti, és lesmárolja. Magyarázat? Igen, járnak és szeretik egymást. Nem csak 10 percre.

Ha már emlegettem Papagájt, ő van terítéken (nem úgy, mint a desznyó), Ádám nála, és újságolja az új hírt. Erre egyből összeáll a kép Gizinek is, biztos ezért kérdezte Mátyás, iszik-e még? Ádám még nem tudja, mit csináljon, Gizike próbálja a lehetőségeket felvázolni. Azért azt is odaszúrja, hogy sokat kér a tesó, főleg, hogy sokáig letojta a fiát, bezzeg amikor ő szorul segítségre…

Szabi gitározik, Luca a plüss maki hátába tömködi a vattát, Aliz meg kedvenc tevékenységének, a semmit tevésnek hódol, és magyaráz. Szabolcs fel is kapja a vizet, mert nem tud koncentrálni. Lucus mintha ezen buzdulna fel, kívánságműsort játszana, de Szabi nem enged, így dúdol meg ugrál. A pincérnél elszakad a cérna, elmegy, de nem sokáig, mert a kislány a gitárt piszkálja. Végül csak eléri, hogy azt is tegye le.

Gabinak a mérőszalag fix hosszon való tartása is gondot okoz, Nóra szerint ezért hívják mesterembereknek azokat, akik ilyenhez értenek. Hát gratulálok. Az ügyvédnő asztalost hívna, de Gabi nem megy bele spórolás címén. Nem olyan nagy ördöngösség. Látszik. Azért biztos büszke lesz Laci, mert nem sok nő csinálná meg ezt a kedvéért. Gabi ettől a bóktól sem lett boldogabb.

Aliz unja magát, így megpróbálkozik a gitározással, meg az énekléssel. Telefon csörög, gitárt majdnem ledobja a földre. Nem kapott meg valami állást. Durcán elindul a konyha felé, a gitárt meg megtapossa, de már előtte is van rajta sérülés. Balhészagot érzek.

6110. rész

Gabi csodálkozik, hogy Novák bemegy, mert feküdnie kellene? Hogy mi? Mert fáj a keze? Laci aggódik, hogy a nője elbaszarint valamit. Bunkó munkakerülő Novák mindenbe beleköt, csak épp a betonba nem, pedig akkor megszabadulnánk tőle. Gabi is felhúzza magát (végre), el is küldi haza a lusta pasiját.

Aliz próbálja a „művét” eltüntetni, de úgysem menne, meg a gyerek is hazajött. Valami babát mutogat neki, aztán azért csak feltűnik neki, hogy anyuci a padlón térdel. Épp jógázott, kár, hogy a kislány is tudja, nem is tud jógázni. Terelésként inkább elmegy teát csinálni.

Timike picsog, mert az anyja nem hagyja, hogy a franciatanulást is abbahagyja, mint a balettet. Az angol már alap (ebben van valami), tehát kell még mellé valami, meg amúgy is egy olyan gimibe akarja íratni, ahol van francia tagozat is. Szerinte szép a francia nyelv, szerintem meg szubjektív, de biztos van, akinek tetszik a disznóröfögés, csak nehogy Timikéből is hurka meg kolbász legyen.

Novák Józsi nevű haverjának sikerült megszereznie a bútort, amit már tegnapra hozhat is. Azért az sokat elmond Laciról, hogy a fizetéssel kétségei vannak. Majd jön Gizike, hozza a bunkónak a sört, és nem érti, miért nem maga megy be a Rózsába érte.

Szabi kiszellőztette a fejét, de otthon újra a No Memoryt kapja, ami teljesen elveszi a kedvét a zenéléstől. Cserébe meg ő is cseszegeti a tesót, hogy nem talál melót. A laptopon meglát egy hirdetést, énekes-gitárost keresnek. Megörül, Aliz már kevésbé, csak azt nem tudom, a gitár miatt, vagy mert álmodott nagyot? Talán mindkettő.

Jaj, de romantikus volt a pizzásdoboz az üzenettel, Linda egyből rájött, még Petit szereti. Az édes kettes DVD-zésről viszont lemondhat, mert a fiúk bulizni akarnak. Végül is buli után is lehetnek kettesben, meg egymásba is gabalyodhatnak, ha már a kiscsaj szerint ezen a téren is van mit bepótolni.

Mátyás visszajött, és ha mér Ádám át szeretné gondolni a vesekérdést, tájékoztató is hozott. Nekem gyanús lenne, hogy csak ezért kereste meg, de Ádi is hasonlóan gondolja. El is küldi a picsába, de azért még utána kiállt, hogy felőle fel is fordulhat. Kinga meg pont jön, nem tetszik neki, amit hallott.

Attila elfelejtett az étteremben asztalt foglalni. Juli még alig ment el, és máris el van havazva. Erre Timike is odaröfög valamit franciául. Nóra ideges a bolt miatt, mert Laci lesérült (?), és Gabi vette kézbe az irányítást. Magát irányítja. Attis szerint vacsora helyett menjenek le segíteni.

Kicsalni? Mekkora gyopár vagy. Kinga megint Ádámot szidja, hogy milyen szívtelen ember, Ádám szerint meg az a szívtelen, aki csak akkor kezd el a családjával törődni, ha már nagy gázban van. Kinga kétli, de Ádi szerint csak azért, mert nem ismeri Mátyást. Lehet, de ezek szerint őt sem.

Már Kertészék is lent vannak besegíteni a szerelésben. Nóri kiszúrja, hogy a polcok már azok, amiket a katalógusban néztek. Novák haverjának a haverja megszerezte 30%-kal olcsóbban, mert volt rajta egy kis karcolás, és Laci még hűtőpultot is szerzett, bár azt még nem szállították ki.

Aliz olyan elmélyülten olvas valami női magazint, hogy nem veszi észre, amint Szabi szedi elő a gitárt, így terelni sem tud. Persze a pincér srác egyből Lucára gondol, hiába tagad szerencsétlen. Aliz először lapít, majd azt mondja a lányának, hogy vállalja a felelősséget, ha csinál valamit. Szóval képes a saját lányára kenni, szép kis anya. Tipikusan láncfűrésszel szaporítandó. Előtte meg jól pofán verni. Párszor. Úgy százszor.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kárpátia56 (törölt) 2012.06.03. 16:31:51

ez olyan, mint a Gilmore-lányok, csak Aliz fiatalabb és ostobább, máhogy úgy olyan, hogy a gyerek az anyja anyja és anya a gyereke lánya. A kis Lucával kurva nagy mázlija van Aliznak, jobb, ha nem tojik több tojást, hanem megbecsüli a létező fiókáját.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.04. 13:18:21

Anyákgyöngye Alíz meg vasalt motoroscsizmában lófrál a lakásban?

Mondjuk azt se szoktam érteni, hogy Juli és Nóra tök elegánsan, körömcipőben és kiskosztümben porszívózik, panírozza a húst vagy mosogat, miközben András öltöny+ing+nyakkendő összeállításban tévézik elnyúlva este a kanapén, legózik (valemelyik) zabigyerekével a földön...
De az összes díszpicsa (Kinga, Zsófi!) úgy lazít otthon feszes cuccban, tűsarkúban, stb. mintha min. egy elegáns fogadáson lenne.
Ja és kötelező elem a BK-ban a suhogós műszatén ágynemű.
(na jó, Vilmoséknál biztos krepp vagy flanel van, nem figyeltem, mert gondolom az jobban illik a ződkredenchez, a hímzett falvédőhöz és a Lehel** hűtőszekrényhez)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.04. 13:20:59

"Erre Timike is odaröfög valamit franciául"
Egész konkrétan azt, hogy "szar".. :D
süti beállítások módosítása