Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 57-60.

2012. május 30. 17:30 - Hódos Hajnalka

Hiszitek, vagy nem, Havas Henrik szerepelni fog a Marslakókban, eskü. Mondjuk, hogy milyen szer(ek) hatása alatt álltam, mikor tetszikeltem a sorozat rajongói oldalát, amiből szert tettem erre az információra, ne feszegessük, van elég bajom, azt, hogy fogalmam sincs, hol tartunk, meg sem említem, ez kezd általánossá válni. Rólland melót ajánl Antosnak, bár neki nincsenek felesleges sokmilliói, de az ügyfeleinek van. A lóvé igazából a lányokban van, nem a szépségversenyekben, mindig kellenek portfóliók, Antos meg ügyes és szeme is van hozzá, szóval, hova akar tartozni? A lúzerek csapatát erősíti, vagy a győztesekét? Egyébként, ha neki dolgozik, fél év múlva nem lesz tartozása, na erre mit lép? Oké, Antos vállalja, egy feltétellel: ragaszkodik a művészi szabadsághoz. Megint csak én röhögtem, Rólland nem, ő vállat vont, hogy ki kit dug meg, az őt nem érdekli, neki a minőség és a határidő a fontos, na indulás, pont beesett egy meló. Eszter hisztivel nyitja a napot, mit keres itt ez a gyökér az ő asztalánál, pornót néz? Kígyósnál folytatja a nyivákolást, mi az, hogy itt senkinek nincs bérelt helye? Na arról meg szó se lehet, hogy Ottó helyett ő legyen a túlmozgásos fakabát társa! Kígyós leszarja a hisztit, nem kívánságműsor, meg aztán, hány újságnak van saját rendőre? Hát, az igazság az, hogy itt se kéne, hogy legyen, de én meg se mukkanok. Szóval, vagy dógoznak és kussolnak, vagy lehúzhatják a rolót.

Az értekezleten a Marslakók megtudhatják mindazt, amit mi már tudtunk, Ottót András ideiglenesen felfüggesztette a munkavégzés alól, péz nincs, Velenyákban bízik, tán hoz valami jó anyagot. Hát nem hoz, most lép be az ajtón, búbánatos szüzanya tekintettel, az van, hogy Antos egy fasz, se beszélni, se melózni nem lehet vele, pedig ő csak vigasztalgatta az Évikét. És volt egy kis verekedés is. Kígyósnak elege lesz, Titi megint mindenki anyja, a saját anyjáé is, hívja Ottót, Kamillát is, találkozzanak a Dobostortában. Aztán mégis a Félkézben találkoznak, van ez így. Lesz is.

Előtte pletykál azért Eszterrel, aki nem tudott a Gergő-Évi sztoriról, Antosnál egymás érik a csajok, a végén csúnya hüvelygomba fertőzés lesz ebből. A csajok persze locsognak is, például az előző fotósról, akit azért rúgott ki a Roli, mert maszekba' ajánlgatott munkát a lányoknak, meg csúszott a határidőkkel is. A DobosKéz előtt Titi beugrik Antoshoz, ahol már annyi luvnya van, hogy sorszámot kell tépni, nem baj, addig Ottó és Kamilla csicseregnek, a téma a szarazélet, Kamilla hanghordozásától és modoros mondataitól kezdek viszketegséget kapni, igen, csak most, az Alekosz feleséget keres c. műsor óta gyakorlatilag határtalan a tűrőképességem. Kamilla kurva okos tanácsa, hogy addig kell egy nő nyakára járni, míg bele nem un, akkor visszafogadja még a legnagyobb gyökeret is, legalább is ő így tette, aztán a férje lelépett egy francia csajjal a revüből, hát ja, van ilyen, de Ottó sose adja föl. Róllandnak tetszenek Antos képei, de kicsit merészebbekre gondolt. Azmá' pornó. Lehet, de azt Rólland durván szexi képeknek hívja, úgyhogy hányják le a csajok a textilt, Antos meg kattogtasson szorgalmasan. Titi összeszed egy fájdalmasan hülye kiscsajt Antosnál, aki rajong a melójáért mert a tökömtudjahol cuki kis sütikéket lehet enni és juj, tangózott is egy pasival, aki megkérte a kezét, de nem ment hozzá, mert a pasi az Isten hónaljában lakott és nem volt se térerő, se bár a közelben, csak birkák. Most éppen Isztambulba készül, mert a birkás pasi turnét szervez neki. Kristóf pusmog, na ezt jól kitanították süketelésből, de buta mint a segg, nem tudja jól előadni magát. Mivel Eszter nő, ezért őt bízzák meg azzal, szedje ki a kiscsajból, hol kurválkodik, de Eszter, A Nő hallani sem akar róla, mert nincs egy szinten a kis plázacicával.

Ottó megkezdi az idegekre menés projektet, egy lepukkant cukrászdában ücsörög Erzsivel, aki feszt válni akar és hajthatatlan, az se érdekli, hogy a lakásukat csak két patkánylyukra tudnák elcserélni. Ottó szomorkodik és nagyon szar szöveggel jön, hány évesek vagyunk? Most kezdjük újra? Nem bazmeg, azt a harmincat még igazán leélheted boldogtalanul, te fasz, ötvenegy után úgyis minden nap ajándék, meg nemkő má' csak a kapafőd. Erzsi, legalább neked legyen eszed! Van neki, figyu, Oszi, ez a házasság már egy nagy szar, a gyerek felnőtt, túl fogja élni, na pá. Csak úgy megemlítem, hogy Zsanika hülye szövegelésére és Ottóék válására kilenc drága perc ment el az életünkből, ezt nevezem fordulatos, feszes történetvezetésnek, frappáns párbeszédeknek! Antos lakásához képest bármelyik búcsújáróhely kutyafasza, ma reggel Eszter kezd nála, visz kávét is, meg a szokásos szöveget, menjen vissza dolgozni és béküljön ki Gerikével szépen. Addig ordít, míg a tegnapi meló fel nem ébred Antos ágyában, akkor meg hüledezik, micsoda egy rosszfiú, hogy száradna le a farka rögvest! Ottó és Kamilla megint a válásról beszélgetnek, számunkra az lehet fontos, Kamilla több darabban és egy szökőkútban is táncolt, aztán jön Titi és válni tanítja Ottót, húbamme, ez ilyen bonyolult? Eszter tukmálja Gergőre Zsanetett, aki nem olyan hülye, mint amilyennek látszik, aztán megy és összerakja Ottó, de előbb leugatja a főnökét meg érdeklődik, mi van az úszó eb-n. Akarom mondani, mizu. A Kis Kaszanovának úgy hiányzik Zsani, mint ablakos tótnak a hanyattesés, de mikor Eszter azzal zsarolja, és ha pont most fog eltűnni ez a kis kreténke, akkor a homlokára csap, basszus, a Flórás sztorit még el se mesélte! Elmeséli. Flórácskát nem tudják azonnal felhívni, mert vidéken - gondolom, lenn vidéken - van egy keresztelőn, alattomosan felröhögök, biztos volt mit meggyónni, izzadthatott a pap, mint zsidó a ladikban.

Antos méltóztatik behúzni a belét a szerkesztőségbe, a két hülye ugrana is egymásnak rögtön, mint két ványadt kappan, András meg könyörög neki, ahelyett, hogy kibaszná, mint macskát szarni, itt ez az ügy, Antos modellek között forog, kell nekik a hiteles forrás. Értse meg, rémtörténetek keringenek! A fizu a régi, döntse el, mit akar és ha marad, viselkedjen ember módjára. Faterről kiderül, hogy Sándor, de nem a ló és válófélben van. Titi kiborul, Zsanettnek meg azt szokták mondani, hogy csüccs. Gerike anyukája igen diszkréten rákérdez, kurva-e, Zsanika heherészik és nem mondja meg, hogy igen, ó, ő csak egy szépségkirálynőcske, semmiség. Na az van, hogy elbasztam, Eszter csak most fogja hozni a kávét Antosnak, mindegy, így hagyom, végül is olyan mindegy, mint a szélső háznak, bocsika. Reggel Zsani elmegy munkát keresni, mert egy jólelkű kis vidéki. Hát igen, ilyenek vagyunk mi. És galambepéjűek. Meg mimózalelkűek. És bülbülszavúak. A bőröndjét ott hagyta, Gerike becígöli a szerkesztőségbe, ahol Eszter a változatosság kedvéért visít, mint akit nyúznak, komoly ügyekkel kéne foglalkozni, ezt a hazudozós libát meg kivágni innen a francba. Eszter valamilyen okból ma bohócnak öltözött, az a tüll alsószoknyás bő hacuka már középső csoportban is gáz, a cipője viszont kéne. Nem, kép nincs róla, mert ha lenne, az lenne a bajotok. Mondom, hogy Kristófnál van baj rendesen, csinált egy kérdéssort, amit Zsaninak kéne feltenni. Mind a 83 darabot és elhihetitek nekem, nem olyanok, hogy milyen színű szájfényt dobott legutóbb a piacra a Lancome cég? Eszter kiakad, óbégat, alap.

Fater azt gondolja, hogy ez nekik jó és Titánia döntse el, hogy boldog tud-e lenni ezek után vele. Antos van és nem érti, miért néz rá mindenki úgy, mint borjú az új kapura, eddig az volt a baj, hogy nem volt. Nem, eddig az volt a baj, hogy kérette magát, meg az hogy hülye. Kibékülnek Gerikével, szájrapuszi nincs. Zsani kap valami zöldet Kristóftól, Titi elrohan, mert körülbelül tíz percet töltött a munkahelyén, ebből hatot Eszterrel pletykált, a maradék négy percben meg a két pulykakakast békítgette. Zsaninak indulnia kell, mert készen vannak a fotók, Kristóf elkíséri. Egy darabon. Megvilágosodva tér vissza, az van, hogy Antos a Császár Roland fotósa, na, erre varrjon gombot András. Meg vagyok győződve, ha Andrásnak maga Mária Magdolna jelenne meg egy szál csipketangában, egy dildót tartva a kezében, akkor is ugyanilyen szenvtelen arcot vágna, és összefoglalná a lényeget. Most is ezt teszi, lehet, hogy Antos nem is tud róla, hogy beszervezték, úgyhogy Kristóf jobban tenné, ha lapítana, mint szar a gazban, mert itt Zamárdi a vezérürü, és ha ő hátat fordít neki, akkor az Isten irgalmazzon! Az nemcsak Ottót, de engem is roppantul érdekel, miért akar vele Gergő pornót nézni, de erre sajnos nem kerül sor, mert Kamilla műszaki analfabéta és be kell neki dugni. Zöldi Ricsi és Géza Breznával randevúznak, Ricsinek nagy híre van, együtt fognak dolgozni. Persze Zolinak előbb alá kell írni egy papírt arról, hogy lemond a címlapon.hu-ról. Meg mindenről. Eszter a változatosság kedvéért hisztizik egy kicsit, mert Árvai beleugat a munkájába (mibe?!), András a változatosság kedvéért a maga módján helyreteszi, és bazmeg, nem hiszem el, Viola visszajött! Egyik sokk követi a másikat, alighogy ez belép, jön Fater, kóróval és Shakespearét szaval Titinek térden állva, Viola nyugtatja, igyon valamit nyugodtan, mert Titi így fog ordítani még órákig, ahogy eddig. Az életbevágó szerkesztőségi gyűlésen A Zsaru felrajzolja a táblára a strici-hierarchiát, Titi nincs ott, mert Fater még mindig térden állva nyavalyog, elválok, elválok! Titi lehet az ügyvédje is! El is rohanhat, ott fog térdelni, amíg vissza nem jön és meg nem mondja, szereti-e őt. Mire Titi beér, már ott tartunk, hogy a lányok azért nem beszélnek, mert van valami, amivel lehet őket zsarolni. Például gyerekük van. A stricitanfolyamnak itt vége szakad, mert LÉDI Viola - mondom LÉDI - ad lóvét, nem kell operett alrovat se, helyette bekapcsolódik a szerkesztőség munkájába. Rövid időre. Maga lesz az örökkévalóság, én mondom. Antos új feladatot kap Róllandtól, vegye rá a hidrogénszőke libát a dubajozásra, erről is adhat számlát. Közben Zsani, aki fogalmam sincs, hogy kerül megint a szerkesztőségbe lelepleződik, bőg, azért kurva, mert az Öcsinek kell a pénz sulira. Természetesen nem mondhatja meg, ki a főgeci, picsogás, snitt, Antos átment a teszten, esze ágában nem volt megdugni a szőke libát, hát megértem, nagyon helyes, lép be Rólland, akkor vehet egy új számlatömböt, mert szüksége lesz rá! Antos pillog, mint a levelibéka, este pontosan kilenc óra tizenhétkor kezd háborogni a lelke. Sajnos, holnap azt is megírom, kellően fel leszek tüzelve, bár nem vele akartam kezdeni, de csak írok erről a sudribunkó Balotelliről egy posztot, mert mu-száj!

Címkék: marslakók
24 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kemény keleti kommentelő 2012.05.30. 18:03:26

A "kilenc drága perc ment el az életünkből" rész után nehezemre esett az olvasás. Hajnalka, ennyit nem ér az egész. Ez valami becsületbeli ügy, hogy nem lehet feladni? Biztos van valahol egy ráérős szakíró, akinek az ilyet nem szenvedésnek találták ki.

eddig blabla, innentől hozzászólás

Szóval Henrik is elöbb szerepel a sorozatban, mint a vv-sek közül valaki. Pedig innen megtudhattuk volna, hol tart az rtl két dohányzásellenes reklámarca a kampányban? Hány százalékos állapotban van Atilka nyeremény lakása? A Damu per után bejelentkezhetne Antos pár Alekosz perről is. Gergő a Sehi diszkóból, Eszter a Cris kocsmából.
Mi az aktualitása Havasnak? Megírta 78. könyvét? Megkérdezik a Heti Hetes bezárásáról? Vagy hogy sikerült-e már úgy jó alaposan seggbekúrnia Évánkat? Ki a faszt érdekel? A harmadikon kívül.

kemény keleti kommentelő 2012.05.30. 18:22:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszcsi. Szóval Henriknek csak önmagát kell adnia és figyelni a belső kisugárzásra. Azt szeressük.

A többihez további jó szenvedést kíván az olvasó közönség legalább 1 tagja.

Hódos Hajnalka 2012.05.30. 18:25:57

@kemény keleti kommentelő: te, a végén rendezzünk blogtalit. kettőnknek csak találunk helyet is :DD

kicsipm 2012.05.31. 07:48:42

Olvassák ezt a hogyvótot többen is mint egy ember :) A kérdés inkább: ki nézi még Hajnin kívül? Tegnap majdnem megnéztem egy részt, de aztán nyert az Így jártam anyátokkal...

Akármi Áron 2012.05.31. 08:14:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ugye, má'n az elején mondtam, hogy állandóJan Havas Henriket olvasok, tippet adtam a szerkiknek?:)
Nana Hajlanka, hárman párban???DDDD
Vagyok én azé'....

Hódos Hajnalka 2012.05.31. 12:13:19

@kicsipm: tudok olyat, aki látott már négy rész is! hoppá! :))))

@Akármi Áron: gondoltam, pasizok, üres óráimban, de lehet itt? :D

kicsipm 2012.05.31. 12:28:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó, jó, de ha az OPNI már bezárt ő most hol lakik? :D

kicsipm 2012.05.31. 13:16:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na, na, nekem a Péterfy S. utcában "bérel" lakást a sárga-fekete bank, a doktorurat rendszeresen látom... lehet hogy téged is, csak nem tudtam eddig :)?

Akármi Áron 2012.05.31. 13:27:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: DDD Sőt van olyan elvetemült, aki kb. csak 4 részt hagyott ki:)))
Lehet hát, főleg ilyen pipec új ruciban, csoda csini vagy!...DDD

Hódos Hajnalka 2012.05.31. 13:37:42

@kicsipm: a bank. ühüm. OLIGARCHA! :)

@Akármi Áron: ó, köszönöm. felöltözködtem ünneplősbe! :))

kemény keleti kommentelő 2012.05.31. 21:05:33

A milliárdosok félnek a fogorvostól, ha kipotyog elölről 3-4, kisebbre nyitják a szájukat udvarlás közben.
Antos választ adott a köpni vagy nyelni dilemmára.
Fruzsi jobban néz ki barna hajjal.
Titi kapucnis melegítőben szexi.
Hivatali ruhában nem.
Pucéron még nem mutatták.

Az események kevésbé pörögtek, de tény van rohadásig.

cukorka 2012.06.01. 08:09:45

jajj mar ajnalka, bloggerkent illene megtalalni egy hivatalos oldalt, majd akkor leszel vagany csaj, ha a facsen lajkolod a produkciot. tobbet nem segitek...

Hódos Hajnalka 2012.06.01. 09:03:13

@cukorka: akar a tököm vagány csaj lenni, azt meghagyom az izzadságszaggal együtt az Eszternek. elég sokat kivesz belőlem, hogy nap mint nap csodálatos vagyok. szerda délutánonként, ha összeszedem magam, géniusz is.

Hódos Hajnalka 2012.06.01. 09:16:08

@cukorka: egyébként meg hess forgatni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.06.01. 09:35:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hű, Hajni, micsoda, de micsoda avatarod van!!!!!!!!!!!! Csak ámulok, marha jó:D A baltába nem lehet egy focilabdát csempészni?:D

Hódos Hajnalka 2012.06.01. 09:40:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ööö... izé, az van, hogy egy focilabdán állok. pontosabban a tango 12-n, csak itt nem látszik a teljes kép. A Némber nevében is köszönöm az elismerő szavakat. Ő csinálta. :)

cukorka 2012.06.01. 12:34:38

csak jot akartam.) haman aktualisan elo reklamemberesdit jatszom. le is izzaszt...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.06.01. 14:06:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: megnézném ezt a képet nagyban is, csak mondom:D Némber meg ügyi:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.06.01. 14:15:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: fészen megnéztem:D Tényleg ott a labda, nagyon jó kis kép lett belőle:)

kemény keleti kommentelő 2012.06.01. 21:54:17

Sima egyszerű fehérdobozos kommentelők írhatnak szolgálat közleményt?
Akkor most írok.
Hajnalka!
Légy oly kedves magasztald majd a mai részt. hogy tartsuk az 50%-os tetszési indexet.
Ez még nekem is betyárszar volt, pedig magas a tűrőképességem.*

*a bejegyzés utolsó fél mondata enyhe túlzást tartalmaz

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.06.01. 23:26:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az ott a Serbán? meg még új focis kép is van? wow mik vannak még Havas is... sok ez mára :D
süti beállítások módosítása