Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 2x02 - Hell On Heels

2012. május 26. 14:00 - k.im

Az új évad rögtön feszkóval indult, egyrészt Renee-t annyira meghentelte a plasztikai sebész, hogy majdnem belehalt, majd a lábadozás alatt megsértődött Carlára, amiért az egy érdeklődő telefont sem bírt megereszteni. Bosszúból nem is hívta meg az életbenmaradási bulijára, Karent és Dritát viszont igen, akik meglehetősen utálják egymást. Bár Renee megmondta, ha balhézni mernek, kitekeri a nyakukat, Drita nem bírja a nyomást és odahívja Karent, hogy megbeszéljék a szitut. Ott hagytuk abba, hogy Karen elindult felé, és Renee ezt látván megjósolta, valaki ma itt hagyja a fogát.

Drita vallomásba kezd, megöli őt, hogy rosszban vannak, másra sem tud gondolni, és szarul érzi magát amiatt, hogy rátámadt Karenre a tetőn, de már nem tudja visszacsinálni. Karennek továbbra is az a baja, hogy Drita elbagatellizálta a Lee-ügyet, bár ő tényleg komolyan gondolta, hogy újra jóban lehetnek. Drita bólogat, én is, és soha nem állítottam, hogy megszűntünk barátok lenni. Karen nem hisz a fülének, baszki pont ez volt Drita legfőbb érve ahányszor csak ez szóba került, hogy amikor összejött Karen exével, már vagy egy éve nem beszéltek a csajjal, ergo nem is voltak barátok, így nem is volt köteles beszámolni róla, hogy kivel kamatyol. Karen szerint Drita gyáva, és annyit hazudik, ahányat lép, amikor meg valaki rajtakapja, gyorsan kifogásokat keres. Karenben kezd felmenni a pumpa, de Dritában is, aki szerint persze Karen hazudik.

Big Ang és Ramona a háttérben áll, a szörnyasszony jámbor, optimista lélek, szerinte biztos kibékülnek. Ramona realistább, lófasz lekvárral, az lesz, nem barátság, de ha megint verekedni fognak, beszáll Karen oldalán, az fix. Renee bentről figyel, ő már most kilökné mindkettőt az erkélyről. Karen számon kéri Dritán, miért terjeszti egész Staten Islanden azt, hogy úgy elintézte, hogy kórházba került, Drita persze méltatlankodik, méghogy ő? Ilyet? Soha senkinek! Drita a riportban azt mondja, ő is másoktól hallotta, hogy Karen kórházba került. Pletyka is a bitch, már nem tudjuk meg, ki volt az értelmi szerző. Itt kéne abbahagyni, de Karen önti az olajat a tűzre, minden áldott nap úgy kelek fel, hogy ma neked megyek. Dritát a faszméregetéssel lehet igazán kihozni a sodrából, hiszen itt csak egyvalaki lehet a legkeményebb ketrecharcos és az ő. Ja és minek ment oda hozzá Karen, ha úgyis csak verekedni akar, oppardon kishölgy, de maga ejtette le a keszkenőt!

Ramona odamegy, hogy feloszlassa a megbeszélést, míg nem késő, mégse kéne tönkrebaszni Renee buliját, de mivel Dritával gyűlölik egymást, mindegy, mit mond. Drita úgy érzi, tőrbe csalták, vörösödik a feje, feszül az állkapcsa, majd mikor Ramona beszól, hogy elege van abból, amiket róla terjeszt, több se kell, már lendül is a Balkáni Bestia brutális bicepsze! A három grácia üti egymást, ahol éri, kétszer ennyi gorilla meg próbálja őket szétszedni. Ramona fröcsög, megöllek, Karennel egyetértésben tépik Drita haját, hát nem lennék a helyében! Karent valahogy odébb rángatták, de az apját nem hiába hívták The Bullnak, nagyon szívós kis tank. Drita a riportban persze nagyszájú, azt mondja az utolsó leheletéig küzd akár 10 ember ellen is, de lássuk be, nem voltak túl jók a kilátásai. Valahogy kiszedik Ramonát a hajából és bemenekítik. Renee ultradühös, hogy nem bírták tiszteletben tartani a kérését, de csak óbégatni tud, ami tök hasznos, amikor eleve mindenki fejhangon ordibál.

Drita közben állati hangon üvölt Renee-vel, őt hibáztatja az egészért, minek hívta oda egyáltalán, ismeri a természetét, meg azt is, hogy a másik kettő milyen szarkavaró. Valahogy sikerül kivonszolni a helyről és beültetni egy autóba, de ott már Renee is kiborul, ez nonszensz, ehhez nem kellettem én! Ramona észreveszi, hogy vérzik, és azt hiszi, Derek Tobacco ütötte meg, az a csávó, aki Dritát védte. Most már őt akarja megölni, Karen csatlakozik hozzá, egy férfi nem üthet meg egy nőt! Ramona olyan vehemensen indul meg, hogy még a csöcse is kificcen, őt le tudják fogni, de Karent nem, aki meglepően gyorsan fut Derek után. Már egyik nőn sincs cipő, mellesleg, nem hasznos a harcban.

Kint Drita vinnyog, hogy Renee felültette, aki artikulálatlanul üvölt, a fia életére esküszik, meg hogy dögöljön meg rákban, ha ilyet tenne bárkivel. A kamerába azt mondja, a kórházban jobb buli lett volna, mint itt. Bent Big Ang kérdezi Karent, hogy ez mi volt, aki megint annyira belelovalja magát, hogy Juniornak kell lefogni, mert a végén még Big Ang melleiből is kiverné a szilikont. De csak ágál tovább, én keményebb vagyok, mint amilyen ő valaha lesz, és megígéri, ez volt az utolsó, hogy nekiment, többet nem ússza meg. Big Ang pacifista, ezért most roppant csalódott.

Közben feltűnik Derek Tabasco, hogy elmagyarázza mi is történt valójában, de Karen és Ramona már beszámíthatatlan, a szemük előtt csak a vértől csöpögő KILL! KILL! felirat villog, meg is hajigálják pár tányérral. Igazán elegáns megoldás, mondjuk a szoba túlsó feléből maximum egy díjnyertes diszkoszvető találta volna el Dereket. Renee nem hiszi el, hogy bent még mindig megy a balhé, és beparancsolja őket, 5 percet kér. Addig is, míg felér, Ramona leüvölti Derek haját, de olyan vehemenciával, ami a televíziózás történetének legszebb mellvillantós jelenetét eredményezi, egy pókerarcú csaj ugrik oda visszaigazítani a szajrét a lila csöcsfékbe. Íme:

Renee eldöntötte, a bulinak vége, ordítva érkezik vissza, mindenki takarodjon haza, ha már kinyírták a partit. Ramona nagyon sajnálja, de azt mondja, neki ehhez semmi köze, mert nem ők kezdték a balhét Karennal. Karen viszont kijelenti, nem megy sehova, Ramonát megütötték, itt háború lesz, Derek ma meghal. Renee Karent is lebassza, pont ma kellett hisztériázni, mire Karen rögtön Dritát mószerolja, ő ütött először, Renee viszont leszarja, ki kezdte. Egyik jobban ordít, mint a másik, élvezet lehet hallgatni, az állatkertben nincs ekkora ricsaj.

Ezzel viszont még nincs vége, mert a jelen lévő alvilági fasziknak, élükön Juniorral, nagyon beakadt a nőverő pasas. Renee azonnal levágja, el akarják intézni Derek Tomatót, márpedig pont ilyen balhé nem hiányzik a feltételes szabadlábon lévő exférjének. Mint egy megkergült papagáj, mondogatja Junior nyomában loholva, hogy haza akarok menni MOST, de nem tudja visszatartani. Derek a parkolóban ül a kocsijában, a maffiózók felé tartanak, Renee beelőzve őket ordít, ahogy tud, hátha ezzel a pasi időt nyer, Junior meg észhez tér, akit vagy tízen próbálnak leállítani. Végül Junior csak az autó üvegének vág neki ököllel, na ez is egy észkombájn.

Mivel Staten Island egy falu, másnapra mindenki tudja, micsoda balhé volt. Carlához is eljutott a hír, aki örül, hogy kimaradt belőle, de azért hagy egy üzenetet Dritának, él-e még, meg persze a sztorira is kíváncsi. Big Ang egy élemedett korú, besztondult barátnőjének meséli a történteket, szörnyű volt, törtek-zúztak, mint az állatok, és még a tortát se tudták felvágni. Renee AJ-vel meg Juniorral ugyanezt a koncot rágja, senki se tudja, hogy kezdődött, csak az ámokfutásra eszméltek. Karen Ramonával zsinatol, engem az érdekel, ha ezek ketten ekkora cimbik, hol a vérben dugdosták eddig Ramit? Karen kárörvend kicsit, Drita legalább kapott egy jó verést, Ramona meg Derek Tortilla miatt érzi magát szarul, hogy rátámadtak, mikor nem is ő verte pofán, hanem Drita. Karen megígéri, legközelebb úgy elintézi Dritát, hogy a mentő viszi el. Vissza a Renee-házba, Junior szerint nem túl okos dolog összeterelni olyan embereket, akik gyűlölik egymást úgy, hogy pia is van. Renee magyarázata az, hogy a maffia életformában a nők is agresszívak lesznek, plusz állandóan a férfiak miatt kell idegeskedni, és ezt egymáson vezetik le.

Este Carla átmegy Dritához, kiderül, hogy nem monoklit kapott, hanem elég durván belenyúltak a szemébe és bevérzett, nem szép. Drita elismeri, ő volt hülye, oda se kellett volna mennie, csak Renee-t nem akarta megbántani. Tényleg szelektív az emlékezete, mert már úgy adja elő, Karen akart vele beszélni, ő meg csak beleegyezett, hogy megoldják és jobb ember lehessen. WTF?! Drita szerint Karen direkt hecceli mindig, jött ezzel a kórház-sztorival, amire a megoldás, hogy ne menjen Staten Island-i ambulanciára, ha nem akar pletykát. De az igazi gond Ramona, akit csak Luciferként emlegetnek, és Drita nem komálja, amikor ketten támadnak egyre.

Másnap Karen és Ramona bonding túrára indulnak Little Italy-be, ahol meg lehet élni az olasz gyökereket. Ők együtt elsőáldoztak, olyan, mintha testvérek lennének és Ramona volt az egyetlen, aki nem fordult el tőle, amikor az apja besúgó lett. Egy maffia-múzeumba hívták őket, a gengszterek beceneveiről témáznak, aztán arról, hogy Ramona csak a nagyapja, Lefty Guns letartóztatásakor tudta meg, mivel foglalkozik a családja. Ramona még a Donnie Brasco forgatására is elment, hogy instruálja Al Pacinót, hogy a nagypapi milyen családszerető volt. A filmben amúgy van egy csomó gázos hazugság az öregről, de a nagyapja tudatosította benne a saját értékét, és őt csak az érdekli, mennyire imádták egymást.

Juniornak a bíróságra kell mennie, hogy beismerő vallomást tegyen, így talán enyhébb ítéletet kap. Renee viszont tudja, hogy az FBI-tól a legrosszabbra kell számítani. Ráadásul a kint maradó nőket, akik a mindennapi élettel viaskodnak, sokkal jobban megviseli a börtönbüntetés, mint a pasikat, akik csak heverésznek a rács mögött. 15-21 hónapban sikerül megegyezni, de legkorábban fél év múlva kell bevonulnia, ennek örömére elmennek sétálni. Junior kissé nyökögve bevallja, hogy amíg Renee kórházban volt, nagyon megijedt, hogy elveszítheti. Azért, mert szeretsz, vagy mert még mindig szerelmes vagy belém, teszi fel a keresztkérdést az asszony. Mindkettő, mondja Junior, Renee-nek meg potyognak a könnyei, évek óta arra várok, hogy ezt mondd. Tudják, hogy sokat kell dolgozni az ügyön, de Junior komolyan meg akarja próbálni a családosdit. Akkor nincs nőzés, ez a bizalom alapja. Renee fél is a dologtól, meg akarja is, és azt mondja, ez az utolsó esély, mert 20 éve megy a se veled, se nélküled. Ennyiben maradnak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása