Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zsaruvér 1x14 - Valentin nap

2012. május 25. 11:00 - Chat Géza

Anyuka öltözteti a lányát, hogy húzzon már suliba, az meg visszaszól, hogy az öreglány meg ne felejtse el bekapcsolni a ház riasztóját, majd becsönget a hétvégi apuka is, aki lánya noszogatása ellenére sem akarja megdicsérni ex-felesége új frizuráját, mert ugye ki nem szarja le. A kiscsaj dob egy seggest a papa limójába, hogy elfurikázzák a valagát az iskoláig. Úgy tűnik, apucinak van mit a tejbe aprítania. Eközben – hogy már az elején kapizsgáljuk a mai epizód címadásának okát – azt látjuk, ahogy Erin erős flörtölésbe kezdett a főnökével. Szegény lányának az egészet látnia kellett. A pironkodás után újra az újgazdag csajszikát látjuk, ahogy ázsiai barátnőjével baktatnak hazafelé. A leckéről megy a diskurzus, hogy mennyire nincs kedvük elolvasni a Jane Eyert, ezért elosztják maguk között, 75 oldal nekem, 75 oldal neked. Bár, viccesebb lett volna páros és páratlan oldalakra osztani a dolgot, de ezen már nem lehet mit változtatni, ahogy azon sem, hogy a kötelező olvasmány verbális kettévágása után, egy fekete furgonból kipattanó sí maszkos úriember elrabolja a gazdag lányt. Az emberrablók a csaj telefonjáról felhívják a kedves papát, hogy vázolják a szóban forgó cserekereskedelem alapját. Egy zsák gyémántért cserébe a lány szabadon távozhat.

 Danny, és társa Jackie már a lány apjának házában vannak, hogy kikérdezzék a szülőket, van-e valami halvány lepkefingnyi sejtésük arról, hogy ki a csuda akarta elrabolni a lányukat. A kérdésekre adott válaszok sehova sem vezetnek, így a társalgásból csak az derül ki, hogy a kedves papának van egy 20 év körüli barátnője. A nőci folyton az ex-feleség szavába vág csak azért, hogy bizonyítsa mennyivel jobb kapcsolatot ápol a faszival és a lányával. Eközben Frank az irodájában nyomja az ipart – elég késő este – miközben a takarítónő port törölgetve, lever egy bögrét. Inez sajnálkozik, Frank meg leszarja a rohadt bögrét. Miért ilyen feszült Inez? Jaj, ő nem akar szólni, csak fia lehet, hogy menni börtön, pedig ő lenni jó ember. Soha nem csinált semmi rosszat. Frank pingvinezik egyet, hogy ő nem tehet semmit az ügy érdekében. Inez megérti, és bűntudatkeltő hangon elköszön és bánatosan kifarol az irodából.

Dannyék találtak egy nyomot. Chloe híváslistáján szerepel egy eldobható mobil száma, amely nyár óta minden nap hívta Chloet, egészen tegnapig bezárólag. Jamie és Renzulli most is az utcán sétálnak és az aktuális részre kiszabott témáról beszélgetnek. Csajozás? Nőkkel, hogy állsz? Semmi? Renzulli felvázolja, hogy mekkora puccos helyre fogja vinni az asszonyt Valentin napon, de mivel nem milliomos, ezért beéri azzal – ahogy a kedves felesége is – hogy otthon megfőzi a kedvenc tésztáját. A mosogatást azonban már nem vállalja. Dannyék közben megtalálták Chloe barátnőjét, aki egy kis ráhatás után mindent bevall. Az eldobható mobil tulajdonosa egy Drew nevű, életmentő srác, aki a nyaralás óta Chloe faszija státuszban tetszeleg. Az ázsiai csaj semmi többel, csak Chloeról és Drewról készült, ” a fickómmal a parton” című közös képpel tudja kisegíteni a nyomozókat.

A gazdag apuka lakásán szobrozik a nyomozó brigád. Az aggódó szülők egy dolog érdekli, hogy miért nem telefonáltak még az emberrablók. Ebben a pillanatban megszólal a telefon, gyorsan bekapcsolják a felvevőt, meg a helymeghatározó programot és már mehet is a zöld gomb. A megbeszélt időben a megbeszélt helyre szállítsák le az árut és adják oda egy sárga baseball sapkás embernek, különben a lány élete csúfos véget ér. Mennek is a zsekák a helyszínre, hogy mindenre felkészüljenek. Apa odaadja a szajrét a sárga sapkás csövesnek, majd mind a ketten lelépnek a megbeszélt helyről. A gyanús alak gyanúsan közelít a helyi park felé, majd a park közepére érve megáll és feszülten elkezd várni valakit. Persze végig a nyakában loholtak Dannyék, akik inkognitóban figyelték minden lépését. Most a hot-dog árusnál állva, két mindent bele hot-dogot rendelve figyelik a szemük sarkából az eseményeket. A csávó megnézné a szajrét, mire az összes zsaru kicsi a rakást játszva ráveti magát az ürgére.

Frank egy helyi büfében beszélget egy nyomozóval, és arra kéri, hogyha módja van rá, nézze át még egyszer Inez drága kicsi fiának az ügyét, mert a zsaruknak nem csak az a feladata, hogy a bűnösre rábizonyítsák tetteiket, hanem az is , hogy az ártatlanokat felmentsék a hamis vádak alól. Danny és társa a sárga sapkás, csöves fickóval beszélgetnek a vallatószobában. Danny párszor megsuhintja a fickó arcát a saját adataival tele lévő aktával mire rájönnek, hogy teljesen felesleges a testi terror, mert ez a fickó csak egy futár, és szart sem tud az emberrablásról. Akkor ez most eléggé bukó. Danny elmegy megmondani a családnak, hogy a gyémántos sztori nem éppen úgy jött ki, ahogy azt fejben elképzelték, szóval a lány továbbra sincs meg. Kínos. Az egyik biztos úr Danny kezébe nyom egy cetlit, melyen az áll, hogy megvan a furgon, amivel elrabolták Chloet. Jackie is jó hírrel szolgál, ugyanis megvan Drew teljes neve, a szülei elérhetősége, meg minden. Csak összejön végre valami.

A rablós kocsinál már helyszínelnek a fakabátok, azonban a furgon patyolat tiszta, se újlenyomat, se DNS, se semmi. A sikátorban azonban találnak egy kis pezsgőt meg kaviárt, plusz némi pezsgős poharat. Hoppá-hoppá! Ott egy rúzsfolt. Az őrsön Danny és Jackie a seggét meresztve várják a labor eredményeket, melyek atomóra pontossággal érkeznek is. A poharakról levett minták alapján úgy tűnik, hogy Chloe és Drew egy kis sikátori puccparádét tartott. Szó sincs itt semmiféle emberrablásról.

A Reagan családi flamózás a Valentin nap bűvkörében zajlik. A legidősebb Reagan csak annyit mond: fúj Valentin nap. Jamie előadja a megtört szívű, magányos emberek, szomorú monológját, hogy mindenkinek szétcsessze az addig pozitivista hozzáállását. A kaja után Erin lánya kíván beszélni Frankkel, mert lehet, hogy valami bődületes hülyeséget csinált. Titkos randevút szervezett Valentin napra az anyjának és a főnökének, de már rájött, hogy ez butaság, mert kollégákról lévén szó nem lehet köztük semmi. Frank egyetértően bólogat. Látod kislányom, nem is vagy te olyan hülye.

Dannyék egy más szemszögből kívánják megközelíteni az ügyet, és ezt a szülőknek is felvázolják. Ha Chloe elraboltatná magát, akkor miért tenné? Mi az ok? Természetesen a kedves papa és az új barátnője közti viszonyra utalnak. A pénzes fater kirakat barátnője azzal dicsekedett Chloenak, hogy majd feleségül veszi az apja és onnantól kezdve nyugodtan hívhatja maminak, amennyiben ez nem esik nehezére. A faternak persze esze ágában sem volt és most sincs feleségül venni a lányt. A kínos és kellemetlen helyzetet nem bírva tovább, a lány inkább elvonul valahova sírni. Eközben megérkeztek Drew netes akármijei, melyekből az derül ki, hogy az utóbbi napokban olyan filmeket töltött le, mint az Elrabolva, vagy az Elraboltam önmagam. A nyomozók már mennek is a friss IP cím szaga után. A megadott helyre érve azonban csak Drew élettelen testét találják, na meg egy eléggé szétcsúszott figurát.

A csávó nem egy Dalai láma. Nem vágja hogyan és miért halt meg Drew. Azt leokézza, hogy párszor járt náluk Chloe, de itt megállt a tudomány. Danny kiszúr egy falfirkát, amit már látott valahol. Na, ebben már penge a srác. Ő Taze, haver! Legnagyobb spanunk, meg dílerünk evör! Valami gyárban lakik. Ez minden. Na de pont most kapott az aggódó szülő páros egy e-mailt.  Változtak a szorzók. Holnapig kell összeszedni egy millát, mert ha nem akkor a drága kicsi lányukkal az ilyen esetekben elég egyértelmű és sablonos dolog fog történni. Szerencsére videofelvételen fenyegetőzött az ombre, így az IT gyíkoknak köszönhetően, a nyomozók kockáról kockára megnézhetik és kielemezhetik a felvételt, amíg a szülők a sokkhatás alól újra magukhoz térnek.

Danny és Jackie pikk-pakk megmondják a helyszínt, szóval már mennek is a S.W.A.T.-osok a helyszínre. Taze pisztollyal hadonászik Chloe arca előtt. Ti gazdagok nem tudtok semmit az életről. Senki sem sajnálná, ha golyót röpítenék a csinos kis pofikádba. Danny, hadsereggel a seggében leadja a titkos jelzést – nyuszi fül, ököl, orrvakarás – és megálljt kiállt, mire a fickó szép lassan felemeli fegyverét, egy-két arasszal hátrébb csoszog, majd dob egy hátast a liftaknába. Chloenak nem lett semmi baja, így simán beviszik az őrsre, hogy Danny bácsi elbeszélgethessen vele. Bevallja, hogy az ő ötlete volt az emberrablás, és azért csinálta, hogy a szülei újra összemelegedjenek. Időközben azonban Taze is bekerült a képbe, aki sokkal jobban vágyta a pénzt, mint a családi békét, ezért lelőtte Drewt. Ilyen az, amikor egy kamu emberrablás valódivá válik.

Erin a főnöke irodájában magyarázkodik hülye lánya együgyűsége miatt. A főni azonban nem csügged, mert tudja, hogy egy napon ő lesz a polgármester, ami egyben azt is jelenti majd, hogy nem lesznek többé kollégák, így nem lesz mi megakadályozza a randikat és az egyéb fajtalankodásokat. Frankre is rácsörögnek az irodájában. Az a bizonyos nyomozó keresi Inez fiának ügyével kapcsolatban. Átnézte még egyszer az aktát és rájött, hogy a fiú közelében sem volt a bűntett helyszínének. Távozóban az irodából – némi Columbo felügyelős beütéssel – még Frank után szól Inez, hogy képzelje el a Rendőrfőnök úr, ma reggel ejtettek minden vádat a fia ellen. Hát ez igazán remek hír.

Erin és lánya csak elmennek egyet vacsorázni Valentin napon, mire nagy meglepetésükre a Reagan család magukra maradt tagjait üdvözölhetik. Az összetört szívek klubja whiskyvel koccintva bízik abban, hogy egy év múlva minden jobb lesz. 

Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása