Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel 2x48 - A finálé

2012. május 25. 06:30 - sixx

Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint Kristóf Alízt az első évadban. Ne is szarakodjunk mindenféle faszsággal, hanem nézzük, milyen őrületes izgalmakat tartogat az utolsó egy óra.

Screen Shot 2012-05-24 at 5.50.09 AM.png

Az utolsó reggel pont úgy indul, mint az előző 47, bár mintha egy fokkal többet idegeskednének az ágy szálén a lakók, és persze a kamerába is a lelkizés megy, nagyon nehéz ez, felszakadnak a sérelmek, meg minden, Hiper persze nagyon várja már, hogy mi lesz, ő nem az érzelmekre helyezi itten a hangsúlyt, hanem a lóvéra, és ezért (de csak ezárt) nem is lehet elítélni. Roli az elmúlt 9 napban átértékelte az életét és inkább zoológusnak áll, hátralevő éveit a világ egyre fogyóban levő rozsomák-populációjának megmentésének szenteli. Tökre megismerte magát és végre tudja, hogy kell emberekkel kapcsolatot kialakítani, pl. mostantól dugáshoz nem visz preparált kisállatokat, már megérte bejönni. Naivának nincsenek szavai.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.05.34 AM.png

Tényleg, vannak bent régiek is, pl. Naomi, akinek valami kattogó hangok fognak rohadtuk hiányozni, Omárnak meg a csend. Naomi nagyon sok jó embert ismert meg itt, no meg Hipert, aki Broki társaságában V' Moto-Rockot énekel a nappaliban, és persze a döntőről beszélgetnek. Hiper gyúrja Brokit, te, Naiva miatt bebukod a döntőt, higgyed el. Naiva Rolinak azt mondja, hogy megingott a bizalma, és 11 hetet felrúg azzal, hogy Rolival marad inkább, már ha lehet párt választani ugyebár. Eleve úgy gondolja, hogy a régiek is ezt szeretnék, szóval nem nagy kockázat, amit bevállal. Roli a fejét rázza, és mintha lebeszélné a dologról Naivát, aki kijelenti, hogy mostantól egy párt alkotnak és passz, Borki szarik a fejére, és nem érdekli. Ez nagyjából addig fog tartani, míg Naiva meg nem látja Brokit szerintem.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.03.28 AM.png

A mödanszié lépcsőjén Naiva Omárt faggatja, rám szavazol, ha a döntőben én Brokival vagyok? Rád. És ha Hiper ad kétmillert? Ha ad, és tudom, hogy ő lesz a döntős akkor meg rá. Omár, baszki, neked kellene döntősnek lenned. A nappaliban spontán táncolás és éneklés megy, ÚjPéter a kamerába azt mondja, itt tanulta meg, hogy nem szabad elsőre ítélni, nahát, a szállodaiparban erre nem jött rá eddig? Hiper és Broki egymásba csavarodva bőg, anyám, borogass. Broki nem Horváth Károly előadóművész akcentusos magyarsággal előadott slágerétől sírdogál, hanem az elmúlt 48 naptól, meg a csajától meg Naivától meg minden hasonlótól. A sírásnak Juan csillogós levele vet véget. Utolsó párcsere, de tényleg legeslegeslegutolsó. Eredjetek be az egyik szobába, oszt tárgyaljatok. Roli máris retteg.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.08.58 AM.png

Broki azzal nyit, hogy nehéz döntés, mert Naivában száz százalékosan megbízik, de Hiperben is, igaz, csak kicsit. A baja, hogy Naivában a sok sérelem lehet kibaszik vele, és most könnyen előfordulhat, hogy marhaságot csinál, de Naivát akarja. Hiper ránáz Rolira, na, akkor mi meg ketten toljuk, helló. Naiva kissé sértetten megjegyzi, hogy ehhez két ember kell, elmondhatja a véleményét? Hiper lesújtónak szánt pillantással int, kezdjed, gecó. Naszóval, Roli, értsd meg, hogy amit reggel mondtam neked, hogy mi ketten megyünk a döntőbe, az kamu volt, és te sem hihetted komolyan, hiszen engem a sors Broki csudafaszára szánt, és hát olyan bizalmi kapcsolatot építettünk ki mi itten 12 hét alatt, amit nem lehet csak úgy elvágni, boldogulj tovább Hiperrel, szevasz.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.17.55 AM.png

Roli kicsit megrogy, de elfogadja a döntést (mert mi mást tehetne, ugye), Naiva egy bocsánatkérésfélét mormog Hiper felé, tudom, hogy ezzel cserben hagylak, de hát ez egy ilyen játék. Engem te tegnap, meg három napja, meg három hete hagytál cserben, mondja erre a sértett Hiper, aki Rolival esélytelennek érzi magát a győzelemre, de már megszoktam, a külvilágban sem akarok veled találkozni, mert aljas és gonosz vagy. Jó, akkor menj a faszomba, mondja Naiva, te is kibasztál velem az elmúlt három hónapban, szóval kussoljál. Hiper kategorikusan kijelenti, hogy lófaszt, és példákat sem tudsz hozni, és itt ez a téma le is van zárva, MER ÉN AZT MONDTAM. Rolival fél nap alatt jobb kapcsolatot ki tudok alakítani, mint veletek 3 hónap alatt, bízom benne, és kész. Na, ha Hiper és Roli jut a döntőbe, a faszinak 12,5 milliónál habozás nélkül el kel hajítania a Hűség Aranylóan Csillámló Tárgyát, ha szarok a reflexei, egy vas nélkül megy haza.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.23.25 AM.png

Broki az utolsó megjegyzés miatt kicsit megsértődik, apád faszát, azt, kutyázod itt a mi kapcsolatunkat. Roli szerint Naiva csalódni fog Brokiban, és a csaj is ezt mondja a kamerába, de hát ő szereti Brokit, akivel persze odakint nem lesz folytatása a szerelem-dolognak, de akkoris. Naiva vagy nagyon jó játékos, vagy tényleg vakon bízik Brokiban, ami kurva nagy hiba is lehet akár. A nappaliban közlik a döntést a többiekkel Naomi felröhög, na, sikerült meglepnetek baszki. Nyócötvenes szerint Naiva jó nagy marha, nem véletlenül mondták neki, hogy ne bízzon Brokiban, most majd megszívja. Délután Broki m.g egyszer utoljára lebassza Naivát, aki az Omárral folytatott csevejről számol be, mi a szarért kell pénzről beszélni ezekkel? Omár mondta, nem én. Broki nem ad senkinek egy fillért sem, teljesen igaza van. Akkor nem megyek a döntőbe, mondja, én nem fogok itt kuncsorogni ezeknek a gyökereknek.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.28.29 AM.png

Na, kérem szépen, megkezdődik az utolsó ceremónia, Pinokkina a reggeli göncben hogyvoltozik, majd bejelenti, jön a végső döntő. Broki öptönyben, Roli ingben, Naiva zöldben, Hiper mintásban érkezik. Azért izgulhattak itt kibaszottul. A régiek is kicsípték magukat. Roli nagyon örül, hogy itt lehet, mondja, de a szemén látom, hogy egy makett-rozsomákkal is elégedett lenne a végén. Naiva még nem látott 25 milliót egyben, sőt, nyócötvenet sem. Broki, ha jobban belegondol, a baszást nem erőltette volna Naivával, amit nem nevez hibának, mer ügyesen fogalmaz, meg taktikai szempontból eleve jól sült el a dolog ugyebár. Broki farka fegyver, helló. T69.2 Hipert faggatja, jól vagy? Jól hát, bár Roli ül mellettem, az meg szopó. Naiva, mi volt a legnehezebb itt? Amikor lebüdöskurvázott Hiper meg Andor, az. Sok bántást kaptam Brokitól is. Roli, mizu? Jól vagyok, kösz, korlátokat állítottam magamnak, nem léptem át őket, emelt fővel távozok, ha úgy alakul. A pénzt a családjára költené.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.39.04 AM.png

Pinokkina a régiekre mutat, ők a régiek, négyen, és tényleg, négyen vannak, és régiek. DE nemcsak ők döntenek, hanem az első évadból megismert trió is, jön tehát Kristóf, Alíz és a Király is. Na, emelje fel a kezét az, aki erre nem számított. Nyócötvenes emeli menten, akurvaéletbe, ezek Hiperre szavaznak. Naiva megfogja Broki kezét, és gondolom átfut az agyán az, hogy a Király és Kristóf milyen őszinte ellenszenvvel viseltetett Broki iránt. Na, vessünk számot, mármint magunkban, én mostan: Naomi, Nyócötvenes és Omár Brokiék mögé áll, az tuti, ÚjPéter a másik oldalra, mert rühelli Brokit, Kristóf szerintem Naivához húz, a Király meg annyira emlegette Rolit mint jó arcot, hogy ő meg a másikra, és ezzel akkor 4-2, el is dőlt, Alíz döntése lényegtelen. Ez persze csak az én fejtegetésem, de én Melákot a döntőbe vártam, nem kell készpénznek venni a dolgot.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.40.36 AM.png

Pinokkina kijelenti, hogy a döntést érzelmi alapon kell meghozni, már miért is? Na, mindegy. Hatásszünet jön, mindenki áll, valami drámai zene szól a háttérben, az ütősök megdolgoznak a pénzükért. A Király nagyon feszültnek látja Rolit és Hipert is. Na, az lesz, hogy egyenként kell választani, és nem párt, hanem egyént, azaz beállni a szimpatikus versenyző háta mögé. Nyócötvenes Naivát választja, mert ő hívta vissza, és az igazságérzete ezt diktálta. 1-0. ÚjPéter megy Roli mögé, aki megkönnyezi ezt a gesztust, ez a srác kibaszott rendes és normális, meg is emelem előtte rozsomákfarkas süvegemet. 1-1. Omár megy Broki mögé, mert országos cimborák. 2-1. Hiper most bánja, hogy nem Melákot tartotta bent három napja. A Király jön, aki nagy dilemmában van, mert Hipert és Brokit nem kedveli, de Rolit és Naivát igen. Ő is Roli mögé áll, 2-2. Roli az infarktus szélén, én is. Az az őszinte öröm, ami kiül Roli arcára, az priceless. A Király azért döntött így, mert Roli volt az egyetlen, aki nem számító köcsög módjára viselkedett vele, hanem őszinte volt. Még a végén Hiper bejut a döntőbe, eszem megáll.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.45.29 AM.png

Kristóf jön, és baszki, ő is Roli mögé áll, ez azért meglepetés. RozsiRolival madarat (vagy amit a rozsomákok fogyasztanak) lehetne fogatni, komolyan megható az öröme, amiben mondjuk üröm, hogy ha döntős lesz, akkor Hiper is, bassza meg az ég. Roli, te nagyon népszerű vagy, mondja Pinokkina, Hiper arcán meg az látszik, hogy bazdmeg, mögém senki nem állt, a szemetek. 2-3 egyelőre. Kristóf értékeket lát Roliban. Naomi jön, aki persze egyenlít, és Naiva mögé áll, annak ellenére, hogy Brokival kettesben kétszer is kibasztak vele. 3-3. Jó, ők ketten, mármint Naiva meg Naomi már jó régen megegyeztek abban, hogy a nyertes a másiknak ad egymilliót, szóval ez a része valahol érthető. Na, Alíz a mérleg nyelve, az az Alíz, aki az első évadban nem nyert egy vasat sem, mert Kristóf kibaszott vele. Ez azért szép gesztus volt a szerkesztők részéről, mármint az, hogy az első széria nagy vesztese dönthetett. Elindul, és beáll Naiva mögé, mert hisz a szerelemben, és sír. Naiva és Broki a nyertes, tűzijáték, örülés, ölelkezés, Hiper savanyújóska képe priceless, Rolit viszont őszintén sajnálom. Az este egyelőre legboldogabb szereplője Naomi, aki "lesz egymillióm!" felkiáltással ölelgeti Naivát.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.16.07 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.15.57 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.17.04 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.17.34 AM.png

Na, gyön a Hűségpróba, lássuk, mit találnak ki nekünk a készítők. Az van, hogy a mödanszié egy részét lefedik, arra felzavarják a lúzereket, az első évados triót és Pinokkinát. A parton lefektetve egy vörös szőnyeg, azon jelölések 2,5 milliónként jobbra és balra is. A nyertes páros szépen kézbe veszi a Az Egymásba Vetett Bizalom Arannyal Lefújt Üveggömbjét, egymásnak hátat fordítanak, majd megindulnak a jelölés mentén. Pinokkinna 2,5 milliós egységekben teszi ki a lovettát, és vár valamennyi időt, ha egyik sem dobja el a Bizalom Baromi Búcsúbéli Borzasztó Böszme Bigyuláját, akkor lehet tovább lépkedni, egészen a végéig. Na, bejön a tippem, és Naiva csak játszott Brokival? Eldobja 22,5 milliónál? Vagy Broki húz egy Kristófot a biztos lóvét jelentő 12,5-nél? Esetleg annyira megbíznak egymásban, hogy végigviszik? Ja, még valami: ha valaki eldobja, a maradékon az ót támogató zsűritagok osztoznak, Hiper mindenképpen szop, ha Broki dob, Omár nagyon jól jár.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.28.24 AM.png

Azért az kemény, hogy mindezt egymásnak háttal kell abszolválni. Na, felkapják Az Eszközt, és mehet a móka. 2,5, itt még nincs értelme hajigálni, csak Hiper ellenében ugye, 12,5 millióig nincs is izgalom, vagy feszkó. Itt Alízban eltörik valami és sír egy kicsit, feltolulnak az érzések és Kristóf láthatóan kicsit szarul érzi magát. Brokiban fel sem merül, hogy most még elhajítsa, Naivában sem. Na, 15 miller, ismeretlen területen vagyunk. Kristóf szerint most már iszonyú nyomás alatt vannak a döntősök. Roli szerint a kritikus határ a 15 miller. T69 próbál éket verni Naiávék közé, mennyire bíztok egymásban? Broki egyre idegesebb, de ez az arcán nem látszik, Naiváén viszont igen, ráadásul a lépkedés közben nem is mutatják a kezüket mindig, nem lehet tudni, ki fog dobni, ha dob, és csak a csörrenés fog hallatszani. Naivának 17,5 millió már nagyon durván sok. ÚjPéter dobná a Gömböt, mint a szart.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.25.48 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.39.05 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.37.26 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.43.41 AM.png

20 milliónál vagyunk, Hiper szerint nem az összeg a lényeg, hanem a párod. Naiva elgondolkodó arcot vág, Kristóf úgy gondolja, Broki elhajítja a cuccot. A Király azt mondja, ő soha nem dobna el semmiféle gömböt, nem lenne jó katona, baszki. Naiva húszmillióból lakást vagy autót venne, és megfontolja a következő lépést. A Király rázza a fejét, ezek nem dobják el baszki. És tényleg, 22,5 milliónál vagyunk, ha most hajít valaki, a rá szavazók is jól járnak még. Broki arca feszült, de nem látom, hogy annyira izgatná magát, vakon bízik Naivában, aki viszont láthatóan őrlődik. T69.2 mondogatja, hogy na, ez már tízmillióval több, mint amit amúgy is kapnál, tessék meggondolni. Jön az utolsó lépcső, 25 millió forinton állnak, itt is el lehet dobni az ultimate geciség jegyében, de nem hiszem, hogy erre báárki képes lenne, nem, még Hiper sem. Egy kemény perc, feszkó, izgulás, őrület, és nem dobja el senkise, Broki és Naiva 12,5-12,5 millióval, illetve Nyócötvenes tegnapelőtt felajánlott 850 000 forintjával gazdagabban távozik Mexikóból. Örülés, ölelkezés, könnyek, Elias hoz még egy kanyar pezsgőt, és bezár a bazár.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.49.50 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.50.14 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.49.40 AM.png

Nagyon köszönöm a kitüntető figyelmet, a rengeteg hozzászólást, és facebook-like-ot. Ha jövőre lesz Éden Hotel, természetesen hogyvoltozzuk, addig is itt ez a remek blog, nagyszerű hogyvoltokkal, tessék olvasni őket továbbra is.

Címkék: éden hotel
1313 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KvakCaptain 2012.05.25. 06:37:43

Jó móka volt, köszi a munkádat sixx!

Oxana BMW 2012.05.25. 06:53:21

wow király! :)
Vajon most mi lehet kettejükkel?

rie 2012.05.25. 06:56:56

sixx: köszi szépen, hogy 48 reggelen át tudtam, hogy jól indul a nap :)

az ÉH-nak jó hogy vége, mert hipertől már majdnem agyvérzést kaptam...
szegény Roli, remélem az Aranypart2-be belefér :)

Pepeninho 2012.05.25. 07:04:49

Én Edina helyében dobtam volna a gömböt 25 millánál. Ment volna a fele Rolinak!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2012.05.25. 07:10:19

Egyetlen percet se láttam az egészből, a döntőt se, de a hogyvoltot mindig elolvastam, az úgyis jobb volt:)

független sorozatfüggő 2012.05.25. 07:11:01

Gratulálok Edinának és Máténak!

Remélem nem feledkeznek meg az őket támogató játékosokról, és némiképpen anyagilag is honorálják a támogatást.

Hiányozni fog az Éden, és Sixx kommentjei is.

(Ádám, a KIRÁLY nagyon jó pasi, Külcsíny:_10/10, Belbecs: 10/10 :-)

Billy a kölyök 2012.05.25. 07:14:41

Köszönjük sixx, jövőre veled ugyanitt!

Bejni 2012.05.25. 07:22:35

Èljen-èljen:-) :-) :-)
Èn megbocsàtom Màtè faszsàgait, mert nem dobta el a gömböt, pedig esküdni mertem volna rà:-)
Kàr, hogy vège:-(

Bejni 2012.05.25. 07:23:47

Akik elmentek a Kockàba, mesèljenek:-)

lemonkeyface (törölt) 2012.05.25. 07:25:14

Koszi a hv-ket sixx, illetve a kommenteloknek is a sok boldog percet! Sziasztok! :)

gabCSIGAbcsi 2012.05.25. 07:29:03

Köszi Sixx a m unkádat! :) Minden reggel viccesen indult! :D Hiányozni fog az ÉH és a hogyvolt is!

Én örültem a végeredménynek, bár Broki nem volt a szívem csücske, de ez így tényleg szép befejezés volt! :) És az, hogy Hiper semmit nem nyert külön öröm!!! :D Rolit sajnáltam egyedül, arany szíve! Tényleg egy csupa szív srác! :)

Minerva12 2012.05.25. 07:36:44

sixx ez szép munka volt.
Az ÉH is szép volt, nekem tetszett Pinokkina is:D
Még akik:
- Noémi, Omár, Roli.
Ők nagyon szimpi emberek.
(De persze Bettike is és mások a háttérből.)
Akik negatív figurák voltak:
-Pít, mert -ahogy sixx is írta- csak az fájt neki, hogy kihagyták egy menetből, erre leparasztoz mindenkit, szal egy csóringer
-Andi: egy közönséges, tenyeres-talpas buta nő
-Hiper, az oké, hogy pénzéhes, de ordenáré is, hisz mást fikáz azért, amit saját maga triplán művelt. Megkapta "jutalmát". Szánalmas lett így a végén.
És végül a nyertes pár:
Szuper, hogy így alakult, pénzhez is jutottak , de emberek is tudtak maradni, sőt, az emberek jó oldalát mutatták meg, így megérdemlik a sikert. Remélem Naominak tényleg adtak pénzt.

Hello Mindenkinek!:)

Müszélia 2012.05.25. 07:37:10

király vagy, sixx, még sok ilyen hogyvoltot.
nekem a végére már mindegy volt, csak ne anikó - szörnyű volt az a liba.

beacska 2012.05.25. 07:39:30

JÖVŐRE TÖKÖS FÉRFIAKAT AZ ÉH STÁBJÁBA!!!

RobinWarez 2012.05.25. 07:41:19

...és baszki, mi lett Macival??? ...vagy az egy kurva rozsomák volt???

Ditti82 2012.05.25. 07:42:34

Meglepődtem, hogy nem hajította el egyik se. Rolit sajnálom. Túlságosan is tiszta szívű ehhez a játákhoz. @rie: Aranypart2-be? Nehogy!

Bejni 2012.05.25. 07:42:53

Dobozban, nem kockàban:-)

mocskosmacska 2012.05.25. 07:43:34

Azért a szerkik jó hátszelet adtak tüncikéjéknek azzal, hogy noémit és pítet hívták vissza. Ha noémi helyett LMzőt hívják vissza, akkor más lett volna az eredmény.
Sokan mondták, hogy rolinak nincsen esélye a döntőben, mert új. Mégis ő gyűjtötte össze a legtöbb embert és csak azért maradt le a döntőről, mert a hihetetlenül ellenszenves anikó jutott párjának, akit kezdő ember volt.

Rolit én is sajnálom, matcsiban pozitívan csalódtam, mert kiállta a hűségpróbát, anikónak meg kíváncsi vagyok, hogy mekkora döbbenet, hogy senki nem állt mögé.

divatdrukker 2012.05.25. 07:46:19

Anikó gondolom, azért nem jár a közönségtalálkozókra, mert zárt osztályon ápolják. Ahogy sixx is írta az egyik hogyvoltban, ennyire még senki nem járatta le magát a hazai valóságshow-k történetében. Csodálom, ha valaki az életben szóba áll vele, olyan fokú aljasságot mutatott, ráadásul tényleg komoly pszichológiai problémái vannak.
A döntőben én is sajnáltam Rolit, valóban ő volt a legnormálisabb az egész társaságban, kár, hogy nem lehetett, hogy csak egy álljon ott a hűségpróbán :)

aribeth 2012.05.25. 07:46:25

@mocskosmacska:
"Ha noémi helyett LMzőt hívják vissza, akkor más lett volna az eredmény."

Szerintem akkor Ádám és Kristóf Edinát támogatták volna teljes mellszélességgel.

beacska 2012.05.25. 07:48:28

@beregorl: mikor megjelentek, gyors fejszámolást végeztem, és TUDTAM, hogy ki hova fog állni...ahogy Anikó mondta: matematika...

aribeth 2012.05.25. 07:55:50

@beacska:
Igen, és gyanítom, hogy mindenképp négy-három lett volna az arány, mert úgy mégiscsak jobb a műsor, és mindkét párosban volt egy olyan ember, akire azt mondhatjuk, hogy igazán rendes gyerek (azaz rá lehetett fogni, hogy ki miért áll ide vagy oda).

beacska 2012.05.25. 08:00:05

@beregorl: igen. azon agyaltam, milyen indokkal állnak majd a fiúk Anikóék mögé. Bírtam Rolit, de fel sem merült, bennem, hogy őt fogják szentté avatni...:)))...gyenge vagyok szentimentális dolgokban. De valszeg már így maradok ;D

morbiczer 2012.05.25. 08:02:07

Egy dologról lemaradtam (csak itt olvasom, nem nézem).

Miért kapja meg Broki és Naiva a 850.000 forintot is?

Snoopyzit29 2012.05.25. 08:03:42

Végezetül én is csak Sixx-nek szeretnék köszönetet mondani. Ha megkaptam volna a 22 napja megnyert Éden Hotel ajándékcsomagot, bizony felajánlottam volna neked belőle valamit. Bár valószínű full leszartad volna, de mégis :))))))

aribeth 2012.05.25. 08:05:46

@morbiczer:
Alexa azt hajtogatta az utolsó napokban, hogy soha ember még meg nem tartotta a gömböt (gondolom, ő sem végzett youtube-os kutatómunkát a bemenetel előtt), és felajánlotta, hogy "jól van, bazdmeg, ha a döntősök mégiscsak kitartanak, akkor megkapják az én nyolcötvenemet is". :)
(Persze Alexáé maradt a pénz, azóta már szépen le is adózta.)

E-leonora 2012.05.25. 08:06:12

Sixx köszönöm.
Máténak sikerült a végére felhozni magát emberségből. Gratula érte.
És.... most visszanézem az ÉH1-et hogyvótokkal együtt, mert az nekem kimaradt. :)

f.fredericks 2012.05.25. 08:14:02

köszi szépen sixx!
Jó volt a hogyvolt. :)

A Viasat meg valami erkölcscsősz szerepében akart tetszelegni, kezdve Peti kizárásával, ezzel a tök "cukimuki" Broki páros kitartásával, de akkor legalább lehetett volna annyi eszük, hogy kivágják azt a jelenetet, ahol az a riherongy retekvári FSzK benyögi, hogy "lesz egy millióm".

Amúgy nekem a kedvenceim voltak.
Peti - jó arc volt a srác, csak egy kicsit fiatal.

Niki - neki kellett volna megnyerni, ő se dobta volna el, csak ő szimplán üzleti alapon nem, és ez nem illett bele a Viasat által idén felvázolt koncepcióba.

Edina az első héten - mikor Melák ellen kiállt magáért, az igazán dicséretes volt. (utólag belegondolva, sajnálom, hogy akkor Melák nem mozgatott meg minden követ, hogy kitetesse)

Levente - mert a lehetőségekhez képest jól kezelte Anikót, ivott, de nem itta vállalhatatlanra magát, és azért kiderült a műsor végére, hogy ő nem is annyira agyhalott.

Kabarészínész 2012.05.25. 08:14:37

Ez a műsor nagyon jó szórakotzás volt, egy hibája volt csak, hogy meg volt rendezve. Na nem közvetlenül, csak közvetve. Tehát az ilyen szerkesztői húzások, mint az utolsó párcsere, vagy a támogatók bennmaradása. Mondok valamit!
T69 azt mondta mindenki a számára szimpatikus ember mögé álljon, ne mint PÁR mögé. Ha Anikóék és Roli kapta volna a több szavazatot, tudod mi lett volna utolsó csavarként? Hogy nem Anikó és Roli, hanem aki mögött több ember áll fiú és lány nyer, tehát Roli és Edina döntő lett volna. Anikót mindenképpen kizárták volna, mert tudták, hogy ő a negatív figura, nem engedhették volna nyerni. Ez egy MŰSOR....

rie 2012.05.25. 08:17:29

@Ditti82: én még úgy nézném :D

mimózA 2012.05.25. 08:21:19

@morbiczer: Alexa vizionálta, h. a döntőben Broki eldobja, fogadás. Helló sixx, most mi lesz velem annyira jókedvet csináltál, halálra szórakoztam magam. és persze a hozzászólásokon. A papírforma győzött, persze úgy könnyebb volt, h. csak Brokiék emberei jöhettek vissza. Broki helyében egyedül Omárnak adnék. Na csá!

mimózA 2012.05.25. 08:23:31

A tegnap este izgalmasabb lehetett hv-ozók elzsibbadtatok a Dobozban?

mocskosmacska 2012.05.25. 08:26:43

@beregorl: Lehet, hogy így történt volna, de nekem akkor sem tetszett, hogy a viasat teljesen önkényes alapon visszaküld még két játékosot, köztük egy olyat, aki tutira a brokker-tüncike páros mellé áll.
De mondjuk annyi sok belenyúlás volt a műsorba, hogy ez már tökmindegy.

losik 2012.05.25. 08:30:41

@rie: Mert Anikónak kik lettek volna az emberei? LMZő nem ér, mert ő még bent volt amikor visszajöttek a többiek!

mocskosmacska 2012.05.25. 08:32:10

@f.fredericks: Azért tényleg nem semmi, hogy a petigyereket kizárták egy részeg, hőbörgés miatt, de anikó és andor mondhatta a minősíthetetlen szövegeiket.

hannamontanna 2012.05.25. 08:33:10

Köszi a hv-ket, kár hogy vége, kíváncsi lettem volna, hogy az Eszközt még hányféleképpen lehet megfogalmazni...:-)))
Nagyon durva volt a vége. Azért örültem, hogy Máté megemberelte magát, szerintem tisztában volt vele, hogy be kell áldoznia magát, mert ha eldobja a bigyót, akkor a nép meglincseli.
Anikó mögé meg senki, de senki nem állt be!!! Vajon ebből levágta a lényeget?
Király volt az egész, köszi sixx, és gratula a nyerteseknek, meg Rolinak önmagáért, habár néha úgy nézett ki, mint aki azt se tudja, hogy eljött otthonról..... mégeccer köszi..:-))))

rie 2012.05.25. 08:33:31

@losik: ha rajtam múlt volna, Anikó 1 nap után pakol :D de az mindenképpen bájos, hogy biztos volt benne, hogy Pít mögé áll :)

Reeku4 2012.05.25. 08:34:27

Vége..... hiányozni fog a műsor is, de még jobban az Éden2 hogyvolt... minden reggel ezzel indítottam :)
Levente amúgy egy csoad volt... mármint olyan értelemben, hogy elviselte Anikót! Hihetetlen. De Mátééknak azért örülök.
Jövőre várom újra a műsort és a hogyvoltot!!!

Reeku4 2012.05.25. 08:35:11

Mármint Levente csoda volt, na :)

mocskosmacska 2012.05.25. 08:35:59

@hannamontanna: Én is kurva kíváncsi vagyok, hogy mi fordult meg a fejébe, hogy senki nem hajlandó beállni mögé. Meg tüncike feje tartalmára is, amikor rájött, hogy az általa kurva jó fejnek tartott, piedesztálra emelt broki mögé is csak egyvalaki áll be.

mocskosmacska 2012.05.25. 08:37:01

@Reeku4: Levente nagyszerű dolgozó lenne egy öregek otthonában vagy egy óvodában.

kontratenor 2012.05.25. 08:39:57

1.) Köszi!

2.) Szeretném, ha tudnátok, hogy a múltkor láttam egy srácot a villamoson kinyomtatott 17 oldalnyi ilyen hogyvoltot olvasni.

3.) Pá!

mocskosmacska 2012.05.25. 08:40:50

Azért is jó lett volna egy tüncike-roland páros, mert megnéztem volna hiper és matcsi fejét, amikor látják, hogy senki, de senki nem áll be mögéjük.

Toszkana 2012.05.25. 08:41:01

Hiányozni fogsz Sixx :(

Kövi 2012.05.25. 08:41:30

Hálás köszönet a hogyvoltokért sixx! Most, hogy vége az évadnak, szárnyalni fog a GDP.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 08:41:31

Az én véleményem, hogy ez szánalmas volt. Remélem, az ÉH3 jobb lesz, kevesebbet LÁTVÁNYOS belenyúlással. Így már másfél hónapja lehetett tudni, h ők lesznek a döntőben....

Csalódtam:(

Sixxnek köszönet a hogyvoltokért.

f.fredericks 2012.05.25. 08:43:25

Ja és ezennel szeretnék látatlanban is bocsánatot kérni Rolitól. Anno (kb 2-3 hete az első párválasztónál amiben ő is részt vett) azt írtam, hogy az ÉH legalja ha Ő bent marad. Na ekkora bakot ritkán lő valaki. Igaz, hogy nem egy Einstein, de egy jólelkű, aranyos srác. A műsor erkölcsi győztese tényleg Ő.

Kallisztó 2012.05.25. 08:45:10

@Látnokzsálya: Ezt én sem értettem, vagyis dehogynem. Az egész arra ment ki, hogy Tüncit és Brokkot tudják a döntőbe küldeni. Halkan megjegyzem, hogy az sem zárható ki, hogy szerkesztői utasításra nem dobtak labdát. Tünci ostoba és Brokinak bármit elhisz vagy lenyel, ő nem dobott volna, de Broki hirtelen jellemfejlődése elég hihetetlen.

Roli érdemelte volna meg a legjobban, hiába csak rövid időt töltött bent, de az a fiú annyira rendes, hogy arra nincsenek is szavak.
Látszik, hogy a csajok hülyék és nem ismernek fel egy rendes srácot, ha össze vannak vele zárva akkor sem. Noémit még értem miért Tünci mögé ment, de a többi felismerhette volna, ha egy kicsit is érdeklődik iránta, hogy Roli az egyetlen jó ember bent.
Na mindegy, győzött a szerkesztői akarat.

A hogyvoltok szuperek voltak, köszönet értes és néhány kommentelővel is jó volt itt eszmét cserélni.

mocskosmacska 2012.05.25. 08:46:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen, elég látványos volt, hogy a brokkeréket akarják megtenni döntősnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 08:47:03

Ja, és Anikó előtt le a kalappal. Régen tudta már, h nem nyerhet. Így meg szar lehet, meg is értem a borulását:D Ahogy Kürosz írta, én is leszartam volna a partikat.

apátok faszát! 2012.05.25. 08:47:18

sose néztem a tévébe (a generátor nem birja meghajtani a plazmatévét a tanyán, ezt má csak későn tuttam meg), de a hogyvótot mindég elóvastam a marhaneveldébe a főnök számtógépén.

faszányos volt! thx!

hannamontanna 2012.05.25. 08:48:42

@mocskosmacska: Tüncike-Roli páros végkimenetele elég egyhangú fix lett volna. Azért Brokinak is lejött, hogy nem túl sokan kedvelik. Öt év - a f*szt, 3 - , és masszív alkesz lesz.
Még az a verzió érdekelt volna, ha Levente bent marad és azok gömböznek akik mögé többen állnak, tehát nem pár, hanem mondjuk Levi-Tüncike. Elképzelni nem tudom mi lett volna..... Annyi mindenképpen, hogy Hiper visszamászik Levire a pénz reményében. Amúgy Levi nem egy buta gyerek, és tényleg az alkalmazkodás mintapéldánya.....

jamesz 2012.05.25. 08:49:03

Köszönjük a munkádat Sixx mester.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2012.05.25. 08:49:13

szerintem a támogatók benntléte a játékosokon múlott nem a szerkiken. Hiper benntarthatta volna Melákot, de Omárt választotta. Öngól (persze mert a Melák 3 millert kért a támogatásért) - Túl korán kezdte megvenni a szavazatokat Hiper, így a pénz döntött a józanész helyett (bár mivel nincs józanész, lehet hogy eleve veszett fejsze nyele volt).

az is meggondolandó, hogy Hiper mögé egy ÉH2 játékos sem állt, mert paraszt volt mint az állat. és ÉH1 sem mert azoknak is ellenszenves volt. Itt jött ki a természete, és saját viselkedése miatt volt eleve bukta a történet.

Ha LMZ-vel áll kinnt akkor lehet hogy 3 támogatójuk sem lett volna.

beacska 2012.05.25. 08:49:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én még mindig azt mondom, idén az volt a baj, nem volt egy tökös pasi a stábban ;)))

VV Peti behányt volna, ha ott van, és keresztbefekszik...:)))

Vadkörte82 2012.05.25. 08:50:01

Sixx!! hiányozni fog az ÉH hogyvót!

beacska 2012.05.25. 08:51:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hiába mondta, azért megtörte, hogy Leventét hazaküldték: Edina végig kilincselte az összes RégiÉH-st, Anikó meg csak ivott...érezte ő, hogy veszett fejsze nyele...

beacska 2012.05.25. 08:53:52

@Hurrá Torpedó: azért maradjunk annyiban, az ÉH1-esek nem maguktól álltak oda, ahova...;))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 08:53:54

@beacska: ezt a tv előtt is megtehette. Igen, nem volt olyan karakteres pasi most. Ebből a műsorból sokkal többet ki lehetett volna hozni. Gyenge eresztés volt, amit a végével csak tetéztek. Annyira egyértelmű volt, h összerakják őket, h az már fájt:D

@mocskosmacska: sajnos már az elejétől. Így ők cseszték el a saját műsorukat. Roland meg hiába aranyos, ha semmit, de tényleg SEMMIT nem csinált a bent maradásért:D

beacska 2012.05.25. 08:57:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a tökös pasit nem a játékosokra értettem, hanem a szerkesztőkre...mert pl. ott volt Pít, aki nem volt rossz, csak sokáig válogatott, meg Máté sem volt rossz választás. Miután felcsúsztak a tökei az ijedtségtől, egész jókat csinált...csak az az első pár hét ne lett volna...

ga_zsi 2012.05.25. 08:57:23

@mocskosmacska: Roli - Pít,Ádám,Kristóf
Edina - Alexa,Noémi,Aliz
(ez 3-3, ált isk. első oszt.)
Máté - Omár
Anikó - nulla

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 08:57:45

@Hurrá Torpedó: aha, csak éppen, mint kívülálló külsős játékosok (ami eleve köcsögség) pont azt kellett volna mérlegelni, h KI ÉRDEMLI MEG!!!! Ez alapján Roland nem....Ha kedves, ha bájos, ha jólelkű és még sorolhatnám. Elvegetált végig. Így visszás a döntésük. Az meg, h ki hova áll, nem ők találták ki:D Merőben, pont véletlenül 3-3 alakul ki, aztán mit ad Isten pont az a lány választ utoljára, aki tavaly nem nyert semmit és most dönthet, micsoda meglepetés:D

fl3sli 2012.05.25. 08:58:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Rolival az volt a baj, hogy azt sem tudta mit akar. Mindig utólag sajnálkozott, hogy nem ezt kellett volna tennie. Egyébként az nem volt korrekt hogy a régiek tv-n nézhetik, hogy mit csinálnak bent. Roli azért kapott tőlük két szavazatot is mert semmit nem csinált, és milyen szimpatikus senkivel nem cselekszik rosszat. Viszont neki csak 8 napja volt bent tehát ki se tudott bontakozni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 08:59:21

@beacska: nekem ő továbbra sem jön be:D
Az alkesz embereket nagyon nem szeretem. Ő akármilyen jó karakter lehet. Mondjuk a műsornak jó volt, ez tény.

ga_zsi 2012.05.25. 09:00:28

@mocskosmacska: a másik meg tutira Anikóékhoz

beacska 2012.05.25. 09:02:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaaa, én sem azt mondom, de ő legalább tett ezt-azt. Az, hogy meghúzta a kiscsirkét, ahogy félmosollyal mondta "taktikailag is jó volt" :))))

remélem, a köv. széria nem lesz ilyen nyálas...

pilar ternera 2012.05.25. 09:02:39

sziasztok!

köszi sixx, ha a műsor nem is, de hv hiányozni fog! :)

Summa:
1.kiszámítható döntő, viszonylag meglepő eredménnyel, de romantikus lelkemnek mindenképpen tetszetősen.:)) na, nem a szerelmi szál miatt, mert az ugye nincs is, hanem, h Brokiban győzőtt a betyárbecsület! azért ez szép volt! :)(nem felejtettem el azért az elmúlt hetek galádságait)

2. "mázlija" volt Hipernek, hogy Roli volt a párja, mert Mátéval olyan megalázó lett volna ott ülni, hogy hajjjaj!
vajon levont bármiféle következtetést abból, hogy 0, azaz nulla, zéró ember állt mögé? meglepő, mi? :) realitásérzékéről ennyi: "nekem is nagy a támogatottságom!" hihi
érezte azért , hogy már nem nyerhet, csak mégsem akarta már szóban is feladni, ezért adtak a szájába ekkora marhaságokat?

vajon miért megint Edina volt az aljas gonosz némber, mikor Broki már előbb kimondta, h ő Edinával akar döntőzni? hatalmas logikája is volt a csajnak, annyi biztos!

mindegy, ő nagyon csalódott lehetett, nem véletlenül nem járt a partikra. tényleg, tegnap mindenki ott volt?

Rolié az erkölcsi győzelem, az ő viselkedése visszaigazolást nyert, sztem 8-10 nap után ez nagyon szép eredmény. ha még egy kis pénzt is nyert volna, az lett volna az igazi! egyébként sztem ő is végig tartotta volna Edinával, úgyhogy a lány talán mindenképpen ennyit nyer, csak a mézesmázos külcsíny nélkül.

na, sokat dumáltam, off.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.25. 09:04:18

Örülök hogy nagyjából hepiend lett. A gömb el-nem-dobást és Hiper pénz nélkül maradását mindenképpen annak tartom, meg Máté egy kicsit visszajött a szupergeci állapotból azzal, hogy nem dobta el a Bizalmat Jelképező Aranyozott Labdát. Ennél csak az lett volna jobb, ha Edina és a Maci gondozója nyernek felesben, de hát ezt ugye nem lehetett.
És köszönöm sixx és a hogyvolt közösség munkáját és kitartását meg minden! Az első pár hetet nem láttam, de aztán itt ragadtam, és bár ritkán szóltam hozzá, de mindig olvastam titeket. E nélkül biztos nem lett volna ugyanaz, a játékosok idiótaságára adott reakciók voltak a legjobbak az egészben. Hétfőn egy új korszak kezdődik, szinte érzelmi vákuum lesz bennem a műsor nélkül. De a sok kedvenc emlék megmarad.
Ha a debreceni állatkertben van ormányos medve, akkor kimegyek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:07:33

@Pilar Ternera: levonhatta a következtetést igen, h ezt akarták a szerkesztők.

@beacska: :D:D:D:D És kiscsirkének anyuka is örülhetett:D Jól van kislányom, legalább megérte:P:P:P

@fl3sli: szar is lehetett kvázi utolsónak beesni. Lehetséges, h én sem tudtam volna, h mit akarok. Ezért borzasztó, ha még esélyem sem lehet, mert már a beérkezésem előtt is egy hónappal már eldöntött tény, h ki nyer.

JOKKA21 2012.05.25. 09:08:49

Furcsa lesz, hogy jövő héttől az anyátok közt után már nem látom ezeket a hülyéket, még egy kicsit Hiper is hiányozni fog.:D

beacska 2012.05.25. 09:10:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :))) az ország legdrágább dugásai voltak:))) hány lehetett? 4-5?...akkor az 2 milla, ha jól számítom :))))

pilar ternera 2012.05.25. 09:10:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az sem baj, ha ez szerkesztői akarat, értsd: ezt a viselkedést nem jutalmazzuk! :)

nyílegyenes labirintus 2012.05.25. 09:11:28

Tegnap volt a döntő?
Nabazmeg...

mocskosmacska 2012.05.25. 09:12:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én a legtöbb emberen azt láttam bent, hogy taktika címszó alatt össze-vissza kavar, ész nélkül kapkod ide-oda, aztán a végén kiesik. Ennél szerintem sokkal okosabb volt roli játéka, mégha nem is volt tudatos.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:15:44

@beacska: megérte, na:D
Jobban megérte volna, ha 25 milliónál elhajítja:D

@Pilar Ternera: aha, én ezt nem így látom.
Régen tudta, h ŐK (értsd: senki más) nem nyerhet!!!!

@nyílegyenes labirintus: igen:D

@mocskosmacska: igen, persze, sokan voltak így. Az az igazság, h Rolinak nem volt játéka. Csak sodródott. Ez ennyire volt tudatos:D

Stipistopi 2012.05.25. 09:17:48

Ugye, emberekre kellett szavazni, és nem párokra. Akkor ennyi erővel Edina és Roland állhatott volna a döntőben.

fofofo 2012.05.25. 09:17:55

sixx, ezer koszonet, te vezettel ra, hogy is kell nezni az ilyen musorokat - bar nem tudom, ezert tenyleg halas vagyok-e :D

es koszonom a kedves kommentelkoknek a vitakat, egyeterteseket, kozos izgulasokat, meg ilyeneket...

beacska 2012.05.25. 09:19:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: egyébként én nagyon élveztem, ahogy ajánlgatta a pénzt. Lehet erre fintorogni, meg eltartani a kisujjat, de mi az elmúlt fél évben egy önkormányzati munkát, meg egy középiskolai felvételit buktunk el, mert nem ajánlottunk pénzt...tudomásul kell venni, hogy a világ így működik. Anikó a Való Világban él, ennyi (meg valszeg utasítás is lehetett...nem magától találta ki)

pilar ternera 2012.05.25. 09:20:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ha régen tudta, akkor meg mi értelme volt a sok kifakadásnak, színészkedésnek, minősíthetetlen ordítozásnak? belenyugodhatott volna, hogy neki ez a szerepe és kész. nyaralt egy jót!
ennyire azért nem lehetett biztos benne, ezért is küzdött ezerrel.

beacska 2012.05.25. 09:21:01

@Joey Tribbiani: :))) és biccentesz is hozzá ilyenkor? ;)))

Sziporka 2012.05.25. 09:21:44

@divatdrukker: Anikót tegnap kifütyülték hahahaha

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:21:45

@Joey Tribbiani: mert egy csomó kérdés:D

@fofofo: most együtt sírunk?:D

@beacska: :D:D:D No igen. Sajnos ma már csak így lehet. Erről megvan a véleményem:D

pilar ternera 2012.05.25. 09:22:22

@beacska: sztem azzal a részével nem is volt baj, inkább az ajánlatára kapott reakciók voltak gusztustalanok: nem 2 3, stb...na, az hányinger volt!

Sziporka 2012.05.25. 09:22:30

Amúgy jelentem, 3 óra alvás után itt vagyok, fantasztikus volt a tegnap, a végének is úgy örültem..de most elolvasom a posztot mert az első részt tökre nem lehetett hallani a helyszínen:D

Stipistopi 2012.05.25. 09:22:41

@Látnokzsálya: most olvastam vissza, hogy Te is azt írtad, amit én

beacska 2012.05.25. 09:22:57

@Pilar Ternera: szerintem Anikó nagyon elégedett azzal, hogy ott volt a döntőben. NYILVÁN fontos neki a pénz, de úgy néztem, ő igazi Küzdő Játékos típus. Ő a játékért játszik...nagyon kemény volt, hogy az utolsó percig nem veszítette el a fonalat. Még Ádám is elismerte, milyen szinten képben volt...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:23:34

@Pilar Ternera: esetleg próbálta meggyőzni a szerkiket, h ne ez legyen???

Miután sokat küzdött, én is kiakadtam volna, most nem azért.

Riley? 2012.05.25. 09:23:41

Egyet kérdeznék: 12 hét az hogy 48 nap? (mindkét verziót emlegették a játékosok) Hétvégén kimenőt kaptak? :D

aribeth 2012.05.25. 09:23:59

@Pilar Ternera:
"realitásérzékéről ennyi: "nekem is nagy a támogatottságom!" hihi"

Azé' volt támogatottsága: amíg arról volt szó, hogy a kiesettek a PÁROK mögé állnak, addig számíthatott Pítre, illetve Omár is megingott egy kissé a milliók ígéretétől. (Persze balgaság volt Melákot kitenni.)
Abban a pillanatban, hogy EMBEREKRE kellett szavazni, szimpátiából (elejét véve a végtelen alkudozásnak és licitálásnak), Pít természetesen az általa választott párból a számára kedvesebb ember mellé állt. Omárnál meg a párcserénél dőlt el a dolog, addig egy Anikó-Máté párost + egymilliót simán bevállalt volna.

beacska 2012.05.25. 09:24:08

@Pilar Ternera: főleg, hogy A. kifejtette Krisztiánnak, hogy a 2 milla neki 4*2-t jelent, és alig marad vmi...baromira nem hatotta meg őket..

pilar ternera 2012.05.25. 09:25:03

@beacska: az biztos, hogy ő presztízskérdést csinált ebből...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:25:46

@Riley?: nem, csak megmondták, h mit mondjanak, azt jelenti:D:D:D

aribeth 2012.05.25. 09:27:19

@Riley?:
Négynapos turnusok voltak, csütörtök után rögtön a hétfő következett. A játékosokra meg gondolom, rászóltak, hogy az egyes turnusokat hétnek hívják a közérthetőség kedvéért.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 09:28:00

@Joey Tribbiani: Milyen volt a party Joey? :D

Sziasztok Többiek! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 09:28:13

Na, hát ez is megvolt.. győzött a jó, meg az igazság, meg a gyengék, meg az elnyomottak, meg a blabla...
Nagyjából kurvára nem érdekelt, hogy ki nyeri, de Anikó győzelme (vagy bármennyi nyereménye) azért felzaklatott volna. :D

Sixx-nek pedig köszönet, kész vagyok attól a palitól. :)

beacska 2012.05.25. 09:28:25

@Pilar Ternera: én akkor lepődtem meg, amikor az első kényszerű párcserénél (még 6-an voltak bent), kapásról rávágta: "akkor nekem Roli és Máté. Máté, bevállalsz?". a többiek még szövegértésnél tartottak...:)))

pilar ternera 2012.05.25. 09:29:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: kiakadok, csöndben lenyelem a békát, takaró alatt sírdogálok, qrva csalódott vagyok, és gondolatban 1000x küldöm az anyjába az egész stábot.
ő nem így tett, hanem sokszor láttuk, h mit...
@beregorl: azon ez nem változtat, hogy őt személy szerint rühellték.
@beacska: meg is érdemelték, h repültek!

mocskosmacska 2012.05.25. 09:29:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igazából én úgy voltam rolival, hogy az a srác nem csinált taktika címszó alatt bődületes hülyeségeket és így már üdítő volt.

GRX 2012.05.25. 09:30:50

Idén is a hogyvótok miatt volt érdemes nézni, köszönjük Sixx!

sawyer_15 2012.05.25. 09:31:10

Csak én látok párhuzamot az Anikót továbbra is magasztalók, védők, pofára esését magyarázók és Melák között? Kicsit az az érzés fog el, mint amikor Féltengely bemondta, hogy neki az volt a célja, hogy itt legyen a játék végén, és mivel ezt teljesült, sikernek éli meg a dolgot…

aribeth 2012.05.25. 09:31:17

@Pilar Ternera:
Ja, hát a támogatottságot szerintem nem is arra értette, hogy őt szeretik, hanem arra, hogy jól felfogott érdekből (pénz és/vagy Utáljuk Edinát És Nem Akarjuk Hogy Nyerjen Klub örökös tagság miatt)... Illetve reménykedek abban, hogy ennyire nem élt álomvilágban. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 09:31:22

@JOKKA21: na, pont ezen gondolkodtam... :D

Remélem hamarosan indul valami újabb agypusztító valóságsó, mert nyomorult életünk és sivár lelkünk teljesen el fog sivatagosodni a nyáron. :D

mocskosmacska 2012.05.25. 09:31:42

@beacska: Szerintem anikó nagyon rosszul játszott. Igazából nem is játszott, csak pletykálkodott. HOgy bent maradt az csak szerencse kérdése volt, hogy rátalált erre a végtelen türelmű LMzőre.

Kallisztó 2012.05.25. 09:32:23

Ha feltételezem, hogy nem a szerkesztők alakították a döntőt (haha) Akkor Roland csak Hiéna miatt esett el a gömbtartástól. Noémi kivételével a többiek inkább Hiéna ellen szavaztak, nem pedig Tünci-Alkesz mellett. Végtelenül sajnálom, hogy végül Tüncike átverte Rolit, de beleillik a róla kialakított képembe. Komolyan az a fiú olyan, mint egy édes kölyökkutya, hát milyen ember hajítja így el?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:32:42

@paranyuszi: mily szép is a tegnaphoz képest a holnap:D:D:D:D

Szió:)

@pushpang (univerziális határeset): van egy leendő felesége a személyedben, ha ő is úgy gondolja?:D:D:D:D

@Pilar Ternera: miért kellene elbújdokolnom? Akkor teljes egészében lemondok róla, ő meg nem adta fel, ennyi:D

@mocskosmacska: no igen, ilyenkor értékelődik fel a semmi:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 09:33:14

Na és hol vannak az esti bulizók?
Mondjuk nem olvastam vissza sehol, de azért egy bőre eresztett összefoglalóval (hogyvolttal!) igazán megörvendeztethetnének (jé, elsőre sikerült leírnom :D) bennünket. Na ugye!

nosce 2012.05.25. 09:33:59

Azért kíváncsi vagyok hányszor vették fel a szavazást meg a gömbtartást amíg kijött a jó eredmény :) "Alljunk le gyerekek nem ebben egyeztünk meg, vesszük újra..."

SzabóZé írta valahol h az ÉH sokkal jobb mint a VV-k, mert ez az igazi játék, hát nemtom ö mit nézett, mert ez az ÉH nem valóságsó így hanem szappanopera, ahova nem játékosokat kerestek, hanem szereplőket.
A VV-ket mindig validálja az élő közvetítés, meg az élő szavazás is még ha azt így úgy manipulálhatják is, ott a szerkesztéssel nem lehet alapvetően szembe menni a nézői akarattal. Az ÉH-ban a 2 hónapig tartó vágás utáni "műnek" adott esetben semmi köze nincs a valósághoz, ehelyett nyilván a végéhez vágják vissza a történetet, hogy kiemeljék, erősítsék a "megfelelő" cselekmény és kapcsolati szálakat..
Sajnos az ÉH2-ben most ügyetlenül vágtak, benne maradt pár dúúúrva Edina-Matcsi párost segítő szerkesztői manipuláció, ami lerombolta az ÉH2 "valóságsó" illúzióját..

pilar ternera 2012.05.25. 09:34:01

@beregorl: de sajnos álomvilágban élt, mert szó szerint azt mondta, hogy Rolinak is nagy a támogatottsága és neki is. ezt nem nagyon lehet másképp érteni...:)

...igen, most újraolvastam, amit írtál, lehet, hogy így volt (azért itt hagyom az első rekciómat is)

Joey Tribbiani 2012.05.25. 09:34:06

@Sziporka: Te is ott voltàl? Ên lelèptem koràn. Busifàékkal talàlkoztàl?

beacska 2012.05.25. 09:34:06

@Pilar Ternera: igen, az volt az egyetlen döntés, ahol elragadott az indulat (mármint engem), és első felindulásomban azt találtam mondani, hogy jól döntött Anikó. De persze nem...vagy ki tudja...nem nagyon volt más választása, mást bent tartani...Krisztián sem lett volna semmire biztosíték..

mocskosmacska 2012.05.25. 09:34:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen, a sok hülye közül az a legokosabb, aki legalább nem próbál meg okoskodni.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 09:34:47

@pushpang (univerziális határeset): Egyetértek... zokogás kerülget, hogy nem olvashatom hétfőn sixx-et..
Viszont én azt hiszem csak ÉH3-ra jövök majd vissza... Ha lesz.. Remélem igen. :D

Banyus83 2012.05.25. 09:35:04

Sziasztok!

Azért ma még csak kommentelgetünk kicsit... :-)

Dobozosok...élménybeszámoló???? :-D

beacska 2012.05.25. 09:35:08

@sawyer_15: bocs, ha egy varázsütésre nem változott meg a véleményem...

Zafír333 2012.05.25. 09:35:09

@Yooha: Szép napot Neked, SIXX-nek és a többieknek:):)
Egyetértek veled:)
Valóra vált a kívánságom, és nem dobták el a hűségpróba labdáját! Broki igen, már nem tartozik az általad említett kategóriába, sikerült neki abból kimászni:)Bár szerintem meglicselik, ha eldobja...
Akkor lettem volna boldogabb, ha Edina mellett Roli áll!!!!!
De nem csalódtam az emberiségben!! Annyira boldog vagyok!!Még nem mindenkit fertőzött meg a pénz imádata! ( Ami nem azt jelenti, hogy nincs rá szükség)
Gratulálok!!! SZÉP VOLT!! Alíz jól döntöttél!Kívánom, hogy Roli is gazdagodjon 12,5 Millióval!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 09:35:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ööö... hát, azt nem éppen leány/legénykérésnek szántam, de komolyan mondom, örvendetes, hogy ilyen perverz fantáziád van. :D

beacska 2012.05.25. 09:35:57

@Pilar Ternera: semmi, csak arra, hogy Anikó mennyire képben volt...

almafa5555 2012.05.25. 09:36:29

kristóf beszólása, hogy 15 milliónál kellett volna eldobni, állati szemétség volt.

És basszus a 12,5-ből csak 10-10 millió az övék!!!Ez botrány! Akkor itt baromira nincs 25 millió

pilar ternera 2012.05.25. 09:36:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lehet azt elegánsan is viselni. ő meg így viselte. még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák! :)

mocskosmacska 2012.05.25. 09:37:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mondjuk ez a játék nemcsak a taktikáról, hanem a személyiségről is szól, hogy mennyire tudja magát az ember megszeretettni. Az utóbbi ment rolinak. Igazából rolinak voltak jó döntései. Pl. amikor nem cserélte le szöcskét noémire, nem dőlt be ennek az alapjátékossal jó játszani hülyeségnek. Noémit választani azért lett volna hülyeség, mert egyértelmű hogy noéminek a kezdő brancs fontosabb, mint a párja. Ezt dávid kidobásával elég rendesen bebizonyította.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:38:27

@mocskosmacska: ebben egyetértünk:D:D:D:D

Vicces, h már ezt is értékelni kell:D

@beacska: Én Krisszben nem bíztam volna meg, egyáltalán nem:D

@nosce: minden szavaddal egyetértek kis farkasom:D

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2012.05.25. 09:38:52

De gyerekek: az ÉH-ban bármi megtörténhet!
Az is hogy szarok a farmra, az is hogy a szerkik belenyúlnak az ő belátásuk szerint. Akár az is lehet hogy valamelyik játékos belengetett egy orgiát a szerkikkel, ezért nyomják őt :)

Nem tudhatod. De ezért nem is panaszkodhatsz.

almafa5555 2012.05.25. 09:39:04

@nosce: a neten fent van egy videó az egyik VV szereplőről, aki egy mondat közben nadrágot vált. A mondatot rövidben kezdi, hirtelen pedig hosszú van rajta

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 09:39:45

@nosce: "A VV-ket mindig validálja az élő közvetítés, meg az élő szavazás is még ha azt így úgy manipulálhatják is, ott a szerkesztéssel nem lehet alapvetően szembe menni a nézői akarattal. "

Ahogy mondod!!!! Én pont emiatt fanyalogtam eleinte az ÉH miatt és sokáig nem is éreztem késztetést kommentelni se, mert olyan bután éreztem magam, mint amikor néha a BK-ba kommentelek, hogy egy már megtörtént (vagy forg.könyv alapján megfilmesített)
eseménysorozat miatt kell(ene) izgulnom, vagy kellene elemeznem azt a látott viselkedésformát, amit tkp. egy szerkesztői, dramaturgiai csapat rakott össze. És elénk.

uhh... kicsit zavaros lett, na mindegy. :D

1000rörö 2012.05.25. 09:39:47

Köszi szépen a 48 napot. Odabaszott mindegyik. A műsor is jó volt, rádöbbentett, emlékeztetett ismét arra, hogy vannak sajna olyan aljadék, tróger, mocsadék emberek is, mint HIPPPER.

nosce 2012.05.25. 09:39:50

@nosce:
"Sajnos az ÉH2-ben most ügyetlenül vágtak, benne maradt pár dúúúrva Edina-Matcsi párost segítő szerkesztői manipuláció, ami lerombolta az ÉH2 "valóságsó" illúzióját.."

Ez csak ezért volt baj, mert kb. 10-15 résszel ezelőtt, látva a szerkesztői manipulációt, nagy tételben lehetett fogadni az Edina-Matcsi páros győzelmére...tehát agyoncsapta a játék izgalmát...

Dexman 2012.05.25. 09:39:53

UTolsó HV-nál kommentelek én is :)
Naiva bármelyik srácot választja döntős lett volna, sőt Rolival nagyon komoly többséggel.
Hiper mögé SENKI (amúgy hiperesen) sem állt.
Broki nem dobta el 20nál vagy felette.. nekem meglepő :)
Utolsó pár hétben kicsit már sok volt nekem az agyhalottak szenvedése, nézni teher volt, néha kellett a némító gomb, vagy elkapcsolni, de a blog miatt
Nice job,sixx

Joey Tribbiani 2012.05.25. 09:40:06

@paranyuszi: Hàààt... Voltam ilyenen is. Pipa. Nem is az ÉH miatt, hanem blogger tàrsaim miatt mentem és az megérte. De lehet, hogy jobb lett volna egy kàvézóban nézni! Bàr a közönség reakciója a jàtékosok bevonulàsakkor priceless volt! :)

mocskosmacska 2012.05.25. 09:40:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szerintem nagyjából egyetértünk, hogy roli tudatosan semmit nem tett a bentmaradásért, csak szerintem ez igazából nem számít.

möhönce 2012.05.25. 09:40:48

Nagyon fognak hiányozni a reggeli hogyvoltok!

Roli pedig cukipofa!

Stipistopi 2012.05.25. 09:40:51

Én is csak Éden Hotel 3-ra vagy Aranypart 2-re jövök vissza.

Sixx, kösz mindent, "zsírsárkány" vagy! bocs :)

horgi1 2012.05.25. 09:41:56

Noéminek nem lesz egymilliója, pedig megérdemelné! Tüncike már nyilatkozott, hogy sokalja az egymillát. Ennyit a jellemről. A nyertesek csak egymással voltak- a végső szituációban- korrektek egyébként mindenkin keresztül gázoltak.Mindezt barátságosan, kedvesen tették. Tüncike nagyon megsértődött ha valaki ezt a "játékstílust" felismerte.Ebből a szempontból Hyper kiszámíthatóbb, mert tudod, hogy mire számíthatsz,nyitott könyv volt a jelleme.
A bánatos kutya megtévesztő volt. Rosszul lettem amikor Edinka előadta tegnap, hogy milyen megpróbáltatásai voltak neki az ÉH2-ben és azt bizony más ember nem bírta volna ki, csak egy ilyen rendkívüli teremtés, mint ő.
Milyen tragédia is érte a 3 hónapos ingyen nyaraláson? Netán megbetegedett ő vagy valamelyik szerette, vagy ennél is szomnorúbb dolog történt?Nem,mindössze annyi volt az emberfeletti próba,amit ő, csakis ő volt képes ép ésszel átvészelni, hogy az ingyen- 3 hónapos nyaraláson- valaki megdugta, ami szemmel láthatóan jól esett neki és amikor valamit megszimatoltak a többiek a jelleméből teljesen jogosan ki akarták rakni.Tüncike arra utazott, hogy őt mindenki szeresse és úgy szeretettel telve verje át a másikat,illetve a másik érzelmeire hatva érje el a saját céljait. Ez nagyon aljas dolog! Lásd jólelkű Noémi esete, aki ha nem kezd Tüncikével simán döntős lehetett volna.Edinka vele is csak érdekből barátkozott, mert érezte, hogy erős ellenfél. Féltékeny volt Noémire, mert jókedvű, életvidám volt vele ellentétben,míg Noémi jóhiszeműen barátkozott a rá nagyon irígy és féltékeny Tüncikével. Kiakadt a kis önző liba, hogy ez a taktika nem minden esetben jött be neki,ez volt a másik "emberfeletti trauma", ami libuskánkat érte. Tényleg nagy tragédia ha felismerik az ember jellemét!Tüncike! Más is a saját érdekeit próbálta védeni! Rád ne nehezteljen senki, mert a saját és Broki érdekében bárkivel kibaszol, de Te kiakadsz, ha veled tennék ugyanezt!
Még a játék végén mutatott magából Edina, Rolival jól kiszúrt és gátlástalanul hazudott neki. Hyper hazugságai miért részesülnek keményebb elbírálásban, míg Edinka keves kis becsapádait megbocsájtja, figyelmen kívül hagyja a néző?
Én is Sixx miatt néztem elsősorban az adásokat és nem azért, mert olyan színes egyéniségek játszottak volna.
Elmegyek egyéb helyzetekben simán egy helyeske könnyűvérű nő és egy alkoholista naplopó mellett.Ennek ellenére remélem, hogy ügyesen használják a nyerményüket és egy sokkal korrektebb életet alapoznak meg, mint amit ebben a játékban mutattak magukból!

Zafír333 2012.05.25. 09:42:18

@nosce: Ne legyünk ennyire kételkedők!
Akkor semi értelme az egésznek!

Joey Tribbiani 2012.05.25. 09:42:25

Bakker, nem megy az internetem és most telefonról nyomom, de brutàl lassú ès kõrülményes! :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:42:26

@Pilar Ternera: no igen, Melákot ki is ejtették, amikor lemnet Nikike:D:D

@almafa5555: vártál tőle mást?:D

@pushpang (univerziális határeset): nekem perverz?:O:O:D:D:D:D:D Nem tudom, h mire gondolsz:D

@mocskosmacska: az egy dolog, de neki így sem, úgy sem volt esélye.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 09:42:41

@nosce: Tudod nekem az az érzésem, hogy tavaly vagy nem nyúltak bele ennyire... vagy egyszerűen nem csinálták ennyire feltűnően mint idén.. Ez egy kissé lehangoló volt, de összességében és sixx postjai miatt főleg, még mindig jónak tartom a showt...

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 09:44:20

@Joey Tribbiani: A lényeg, hogy jól érezted magad! :) Jól értettem a közvetítésekből, hogy Omar volt a legnépszerűbb? :)

aribeth 2012.05.25. 09:44:24

@mocskosmacska:
"Mondjuk ez a játék nemcsak a taktikáról, hanem a személyiségről is szól, hogy mennyire tudja magát az ember megszeretettni."

Egyetértek. Itt baszta el sok játékos, ÚjNikivel, Kírával és Anikóval az élen.

A következő évadban a játékosoknak három dologra kell figyelniük:
1. legyen párjuk és sokan szeressék őket
2. legyenek észnél és taktikázzanak (de ne túl feltűnően)
3. minden este imádkozzanak a létező összes istenhez, hogy a szerkesztők ne akarják őket kirakni a jobb nézettség kedvéért :)

beacska 2012.05.25. 09:45:03

@horgi1: már a másik poszton is akartam írni neked, csak le lett zárva: +1

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:45:30

@paranyuszi: te egy okos nő vagy:D:D:D:D

@nosce: ismét egyetértek:D:D:D:D Örülsz?:)

@Joey Tribbiani: elment a mél?

@horgi1: egyetértek:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:47:22

@beregorl: ez így elég uncsi lesz akkor:D:D:D:D:D

@paranyuszi: igen, meg a kommentelők, ugye:D:D:D

@Joey Tribbiani:

basszus, akkor hiába várok?:O

nyílegyenes labirintus 2012.05.25. 09:48:00

Egy lyukas forintot nem adtam volna azért, hogy végig tartják a hűséggömböt,de örülök, hogy így történt.
Végre nem egy életszagú, magyaros, átbaszós történet, hanem -akár megrendezett, akár nem- egy mexikói szappanopera, tökéletes befejezéssel.
Az összeesküvés elmélet gyártók biztos ebben is szerkesztői belenyúlást fognak látni, sőt még az is szerződésben volt foglalva, hogy végig kell tartaniuk a labdát, és mindkét döntősnek 12,5M jár, se több, se kevesebb.
Lehet.
De igazából kit érdekel.
Persze, gyanús volt az utolsó napi párcsere, hogy Ádáméknak is dönthetnek a győztes párról, hogy pont azok a kiesett játékosok mehettek vissza, stb.
Már nem számít. AHa megtervezett előadás volt is összességében jó helyre került a pénz, Máté és Edina nagyon megérdemelte, pláne úgy, hogy ismerjük a végeredményt és kiállták a hűségtesztet.
Hipernek a szívlapáton kívül nem járt volna semmi a vállalhatatlan viselkedéséért, Roland meg annak ellenére, hogy rendes gyerök, de 7-8 nap ámuldozásért és csodálkozásért szintén nem érdemelt volna döntőt. RozsomákRoli -ha az elejétől bent lett volna- ilyen szelíd mentalitással talán pár hétig húzta volna csak.

Az ÉH2, mind játékos, mind játékszínvonalban messze elmaradt az előző szériától, reméljük az ÉH3-ra gondosabban castingolnak.
Ennek ellenére összességében nem csalódtam a döntőben, jól összehozták a végét.

Joey Tribbiani 2012.05.25. 09:50:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mire Dorka? Mindjàrt kilépek, mert ezen a szaron nem tudom követni az eseményeket. :(

mocskosmacska 2012.05.25. 09:52:08

@beregorl: Meg jöjjenek rá, hogy a taktika nem az, hogy az ember folyton cserélgeti a párját, mind ahogy pl. márk tette.

Banyus83 2012.05.25. 09:52:11

@Joey Tribbiani: Pedig kíváncsiak vagyunk a részletekre... :-D Hiper nem dobálták meg valamivel a fütyülés közben? :-)

Az a nyomorult Extra meg nincs fent a torrenten ...franc :-)

beacska 2012.05.25. 09:52:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én amúgy tegnap nagyon megdöbbentem, hogy a Jó és Rossz párharcában a mindig kutyázott Máté volt az, aki azt mondta Edinának, hogy ő ajánlhat pénzt, de ő (mármint M.) nem hajlandó rá...

riverblue 2012.05.25. 09:52:36

@Látnokzsálya:
jól látod a szitut..
erősen forgatókönyves reality volt..
ahol gyakorlatilag az elején kiválasztották azt a párt akit tolni kell
a szentimentális döntő felé.
ennyi és nem több.
gyakorlatilag a játékosok nem voltak játékosok,csak bábuk..a sakktáblán.
ha lesz ÉH3 kéretik fifikásak "forgatókönyviró" és új műsorvezető..
mondjuk egy pasinger..
a casting meg..ohhhhh;))

Sziporka 2012.05.25. 09:52:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: végigolvasom és írok :D
@Joey Tribbiani: ott ott..ilyen tömegben esélytelen volt találkozni bárkivel is...

kerdesek05 2012.05.25. 09:52:45

@Sziporka: mesélj a tegnapról mindent!:)

Sziporka 2012.05.25. 09:54:26

@Sziporka: vagyis meló miatt ki kell mennem helyszínre majd pár óra és írok:( még mindig pörgök :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 09:54:50

@Joey Tribbiani: a levélre:D

@Sziporka: rendben:D

@beacska: én sem ajánlottam volna:D Szeressenek önmagamért, de a pénzemért:D

beacska 2012.05.25. 09:54:51

@mocskosmacska: meg Pít. én bírtam Pítet, mert jól nyomta, de az az állandó párcserélgetés....azzal nagyon elbénázta...meg Noémi is. Azt hitte, ha ő lesz a JollyJoker, mint Alíz, akkor begyalogolhat a döntőbe...DE NEM...

Joey Tribbiani 2012.05.25. 09:55:15

@paranyuszi: Omar, Noémi, Màté! Anikot egy óriàsi BUUUU fogadta! Kïnosan vihoràszott, szokàsos reakciója. Na ez a rész jó volt. Ès làttam Sixxet!!! Sajnos nem tudtam megköszönni szemèlyeseb a fantasztikus blogjàt, de Hideg kèznek sikerült!

mocskosmacska 2012.05.25. 09:56:51

@horgi1: Van igazság abban, amit tüncikéről írsz, de szerintem nem ennyire tudatosak nála dolgok. Én pl. elhiszem, hogy amikor mondta, hogy rolanddal akarja folytatni matcsi helyett, akkor komolyan is gondolta, de aztán megingott a csudapöcs közelségétől.
Ami nekem nem tetszett, hogy amikor kiderült, hogy brokkernek nője van odakint, akkor meg sem fordult a fejébe, hogy más nő barátjával kefélni azért nem kóser, (bár tudom, hogy brokkeré a felelsőség oroszlánrésze) hanem azt elemezgette, hogy milyen jó, hogy azért brokker felvállalja őt.
A másik meg a beszólogatásai az újaknak, akiket gyengének gondolt.

Kallisztó 2012.05.25. 09:57:41

@horgi1: pacsííí, végre valaki aki átlátja a viszonyokat!

kerdesek05 2012.05.25. 09:57:43

@Joey Tribbiani: miért lett volna jobb kávézóban nézni?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.25. 09:58:15

Brokinak Naíva nyerte meg a játékot.
Négy emberből három csak Naíva miatt állt mögéjük, ezt látni kell.

A másik oldalon pedig csak azért álltak Roli mögé, mert Brokit rühellik a fiúk.

Úgyhogy remélem, Máté jó sokszor megköszönte Edinának a pénzt, mert Edina nélkül egy fillért nem kapott volna.

Ezek után az volt a minimum,hogy nem dobja el a labdát a végén. Tudta,hogy már így is rühellik benn, és valszeg kint is fogják.
Ha még labdát is dob, tuti meglincselik.

Rolit sajnálom. Eszköz volt szegény. Én Edináék helyében összedobnék fél-fél millát és odaadnám neki, mert megérdemelné.
Jó menekülőútvonal volt Naívának nem is egyszer.

Valahogy nem örülök ennek a végkifejletnek. Anikó nem nyert, ez rendben van, de mégis, valahogy úgy érzem,hogy a győztesek nem azok lettek, akik tényleg megérdemelték volna.
Túl sok segítséget kaptak a háttérből a játék során.

horgi1 2012.05.25. 09:58:15

Noémi nem kapja meg az egymillát. Ennyit Tüncike jelleméről. Edinka csak érdekből barátkozott Noémivel. Ügyesen úgy gondolta, hogy az általa legerősebbnek vélt ellenfél bizalmába férkőzik az érzelmeire hat és úgy veri át. Míg Noémi őszinte érzelmeket táplált Edina felé. Egy ilyen játékba Noémi féle éltvidám,jókedélyű, jószándékú emberek kellenek és nem bánatos kutyák. Edinka ezt felismerte állandóan irígykedett, féltékenykedett Noémire pusztán csak azért is, mert tudott Noémi felszabadult lenni,ami neki nem ment csak az ágyban.
De tegnap óta tudjuk, hogy azokat az emberfeletti megpróbáltatásokat, amiket Edinkánk átélt az ÉH2-ben- a 3 hónapos ingyen nyaralás alatt- azt senki, de senki emberfia nem lett volna képes végigcsinálni, csak egy ilyen rendkívüli teremtés, mint ő. Ez ám az önbizalom! Mi is volt a nagy megpróbáltatás? Netán megbetegedett Edinka, vagy rossz hírt kapott egy közeli hozzátartozójáról, vagy valami ennél is durvább dolog történt? Nem Edinka az ingyen nyarlás alatt jóízűeket dugott és a többiek felismerték a jellemét, hogy "szeretve szúrok ki veled".Ezért ki akarták rakni, mert a többiek is saját érdekeiket védték és nem Edinkának a malmára hajtották a vizet. Ez egy elkényeztetet liba, elvárta volna, hogy mindenki őt támogassa! Edinka a többiek sem azért mentek be!Hyper átláthatóbb volt, ezért könnyebb volt védekezni ellene. Érdekes, hogy Hyper hazugságain minden kommentelő kiakadt, de Edinkáé bocsánatos bűn volt! Az utolsó napon még megszívatta Rolit. Ha ezt Hyper teszi dübörögne az oldal, hogy milyen szemét! Edinkára semmi,mert mindenzt szenvedve, bánatos és nem kárörvendő képpel tette, mint Hyper. A mások jóérzésre, szeretetére alapozva baszott ki mindenkivel gátlástalanul. Ez nagyon aljas dolog!

riverblue 2012.05.25. 09:58:45

@nyílegyenes labirintus:
ha neked is gyanús ,akkor miért ne számítana..hogy megrendezett volt?:))
szappanoperából láthatsz eleget..
magyarosból is;)
és rendezés és rendezés közt is lehet óriási különbség..
tudod mit..igen le volt zsírozva minden..jó előre..és szerződésbe foglalva..
ezt nem összesküvés elméletnek hívják..:)
hanem üzleti alapon megrendezett realitynek;)) elég disszonáns ,de igaz.
akik tegnap ott voltak..velük külön megállapodást kötöttek.mindenki kapott lét..egyébként már rég tudtad volna ki nyerte..és milyen körülmények között.

bisonte 2012.05.25. 09:59:37

köszönjük sixx!
egy élmény volt olvasni, mint mindig...

Fredo78 2012.05.25. 09:59:54

Rolinál azt azért ne felejtsük el hogy bő két hetet volt benn, és nem kellett küzdenie, átgázolnia senkin.
Ez kábé olyan mintha egy háború utolsó csatájának utolsó rohamában részt vesz aztán meg az orvosok megdicsérik hogy milyen szépen harcolt meg milyen fess fiatalember, miközben melette meg fogatlan, vérző sebesültek felé csóválják a fejüket hogy ejnye-ejnye nem látjátok így is lehet harcolni!

Joey Tribbiani 2012.05.25. 10:00:29

@beacska: Az egy kicsit gusztustalan volt, hogy a Brokiékat kutyàzó Pit elsőként szaladt fel a győztesekhez, mintha ő lett volna az orszàgos cimbijük! Őlelgette öket, mint egy szerelmes kamasz! Brrrr

avusaskiv 2012.05.25. 10:00:31

@mimózA: nem értem, miért mondjátok, hogy csak Brokiék emberei jöhettek vissza, az összes bentlévő játékos (a régieken kívül) szavazatok alapján került vissza, kivéve Pít meg Noémi, de azok közül egyik ideállt, másik odaállt, szóval szerintem ez nem szerki belenyúlás volt, meg nem is részrehajló.
Én amúgy szerki belenyúlásnak csak azt látom, hogy Andornak nem mondták meg, hogy védett.

beacska 2012.05.25. 10:02:36

@Joey Tribbiani: az a gyanúm, hogy a vonalak nem voltak ám olyan élesek, ahogy mi kaptuk őket...Pít meglovagolta, hogy mátéék genyák voltak Noémivel, de gyűlölni nem gyűlölte őket...

Joey Tribbiani 2012.05.25. 10:02:39

Na tényleg lelépek, mert megőrjit, hogy nem tudok rendesen vàlaszolni! Visszanézek később!

eichler 2012.05.25. 10:03:09

Nem volt itt semmi izgalom. A lapok le voltak osztva előre. Mondjuk legalább a jobb arcok kapták a pénzt. Sixx, Te voltál a legjobb, remélem valami komolyabb összeget Te is kaptál a Viasat-tól, mert a HOGYVOLT többet ért, mint maga a műsor! Olyat nem vállalsz, hogy megírod előre, és abból csinálják a műsort? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 10:04:03

@nosce: áááá, csak nyalok, számítok rá, h mögém állsz:P:P:P

@Joey Tribbiani: lehet, h addigra már örültek:D

Kallisztó 2012.05.25. 10:07:31

@beacska: Azért Pít durván kivolt Tüncire, a szomikutyifejet is ő kezdte, minden joggal. A veszte az volt, hogy a hülye párja túlságosan belelovalta magát az utálkozásba. Viszont ha Pít csendben fel tudta nyitni a többiek szemét Tüncivel kapcsolatban, és féken tudta volna tartani az ostoba Andort, akkor szebb vége lett volna ennek. Ja, nem, hiszen a rendezők akkor is inkább gyorsan kizavarták Pítéket a hotelből. Hát, akárhogy nézem itt tényleg nem nyerhetett más, csak a Tüncike és az Alkesz.

Fredo78 2012.05.25. 10:08:22

@avusaskiv:

Szerki belenyúlás Máté-Edina (nem az összes):

- Dávid kivágta volna Mátét, de nem engedték (Márknak kellett megmondani hogy hova álljon Dávid LOL)
- A Dávid kivágós párválasztón a választási sorrend nekik volt felépítve
- Az általad említett párválasztón 2x. Andinak nem mondták meg hogy védett = Edina gó home. Noémi Edina után választhatott.

beacska 2012.05.25. 10:10:24

@Kallisztó: már Niki elkezdte ezt az akciót. Szerintem nem voltak ők kiakadva, hanem tudták, ha nem vetnek véget ennek a megható történetnek, nekik nem sok babér terem (és lőn). És igen, Andi és Anikó túl nagy vehemenciával vetették bele magukat a Szent Ügybe...de végülis a Régiek közül szinte mindenki ezen munkálkodott...csak hát ott volt Noémi...

garrett27 2012.05.25. 10:12:45

Sixx, ez is tökéletes volt, sok maradandó értékű szállóigével, melyet számomra a "makett-rozsomák" meg is koronázott! Köszi az egészért!
Hála a jó istennek Hiper pénz és farok nélkül maradt. Broki meg tartozik egy óriási köszönettel a világ legnaivabb Naivájának, aki a milf barátnő, meg a látens alkoholizmusa és genyasága ellenére is kitartott mellette.
Naiva megérdemelte a millákat, mert el tudta viselni a Hiper-Melák-Broki stb. vonal gerinctelenségét és még amikor megtehette volna, még akkor se rúgta hátba Brokit az aranygömbbel! Aranyos, rendes csaj, de nem evilágban él és sajnos a férfiak nagyobb százalékának idegesítő. De amit végigcsinált, azért jár a dícséret!

GRX 2012.05.25. 10:13:41

Szomorú vagyok, hogy Macika nem nyert semmit, pár zacskó chipsen kívül.

eichler 2012.05.25. 10:17:46

@GRX: Ne sajnáld! Szerintem a mexikói drogdílerek azóta már lábtörlőt készítettek a bundájából. (Már ha nem bök túlságosan a szőre.)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:19:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: báhhh írtam vagy 800 sort és lefagyott a fos freemail.. remélem azért elmegy.. mert ha nem, eret vágok magamon :D

kerdesek05 2012.05.25. 10:19:33

ez a kép most mi?
hogy kell elképzelni, mert nagyon belemosódott a mozgás.
twitter.com/szinte1/status/205815193811419136/photo/1

Banyus83 2012.05.25. 10:19:46

@Joey Tribbiani: Vannak ilyenek is...jellemző...nem is értem, mikor lettek ezek ekkora öribarik Anikóval :-)

f.fredericks 2012.05.25. 10:20:32

@horgi1: ehhh, Noémi és az őszinte barátság, a nap poénja. Ha az én őszinte barátom nyeri meg a játékot, és megy a döntőbe, akkor amikor a nyakába ugrok nem azt mondom, hogy de jó lesz egy millám. Hanem, hogy igen gratulálok, király/ügyes/fasza/stb. vagy.

És mint Noémi jószándékú? Nem is tudom ki volt az aki minden új infóval rohant fűhöz-fához. Ez nem éppen jószándék. Egy dolog miatt örülök Edina győzelmének, mégpedig azért, mert Noémi nem nyert, és ha Edina nem adta oda neki az 1 misit, akkor mégjobb, ki mint vet, úgy arat.

pipedli 2012.05.25. 10:21:35

THX sixx, nem esett a színvonal idén sem, sőt!

Remélem sokaknak leesett, h miről szólt az ÉH most is.DUGNI kell eszméletlen sokat !!
Itt nemigen van taktika, ha dugsz bent maradsz, mert ez jót tesz a nézettségnek, az meg sok lóvét hoz a Viasatnak, a szerkik meg tolnak tovább. Hipernek is bekattant a megoldás a játék derekán azért lett döntős. Nézzétek meg a sok baszatlant, 1 kivételével a döntő környékére sem szagolhattak.

vázkulcs 2012.05.25. 10:21:55

Mekkora gagyi.

Először is már a műsor közbeni nyilatkozatokból le lehetett szűrni, hogy Edina-Máté jut a döntőbe az arcokból. Anikó arcán látszott a csalódottság.

Aztán éppen 3-3 egész végig fej fej mellett haladtak, vagyis már előre tudták a szerkesztők ki hová fog állni.

A végén pedig nem tudtak kitalálni semmi csavart megint a gömbök.

Aztán az is ritka gyenge volt, hogy már kb a műsor közepénél lehetett tudni, hogy mekkora "sóó" lenne , hogy Edina-MÁté a végén és kiállják e a hűségpróbát. Be is nyomták őket oda.

rie 2012.05.25. 10:22:03

@horgi1: szívemből szóltál ;)

vázkulcs 2012.05.25. 10:24:32

@vázkulcs:

Mármint kb a 6. hétnél valószínű volt ez a döntő.

Azt gondoltam a végére legalább vmi teljesen ismeretlen próbát találnak ki nem a tavalyit.

bigél 2012.05.25. 10:25:09

@avusaskiv: Érdekes, hogy azt senki nem emlegeti, amikor behozták Broki csaját, pedig az egy akkora pofáncsapás volt, hogy abba simán belerokkanhatpott volna Broki és Naiva kapcsolata. Szerintem ha tovább tart a játék, akkor meg is történik, mert már most is eléggé pengeélen voltak.

Na ez nem épp az ő párosuk érdekében történt. Szerintem. Csak persze nem illik bele az elméletekbe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.25. 10:26:20

@paranyuszi: nekem nem jött semmi:(

De nem menti?

@kerdesek05: guggul éppen éva:)

bigél 2012.05.25. 10:26:36

@pipedli: Ja, akkor Nikit is azért nyomták ki, mert nem engedett Krisztiánnak.

Banyus83 2012.05.25. 10:27:40

@kerdesek05: HÉ leguggolt valamiért gondolom, pont hátulról látni, előrébb Edina, meg Máté...legelöl meg még valaki??? Leget Pít???, Azt írták itt, hogy ő rohant elsőnek gratulálni :-)

kifordított nagyanyó 2012.05.25. 10:27:59

Ő szinte merre van?Próbálja kipihenni a döntőt?:))
Hát a csávóból nem sokat néztem ki az elején.Néztem mit akar itt ez a kis csíra gyerek.De a végén már nekik drukkoltam.
A kiscsaj meg nagyon bejött.:P

vázkulcs 2012.05.25. 10:28:02

@pipedli:

Jól beszélsz. Éppen az a két csaj jutott be a döntőbe micsoda véletlen. :)

Ja meg az is mekkora volt nagy szerelem eEdina - Máté aztán Máté találkozik a barátnőjével és rájön milyen fontos neki. Nagyon életszerű volt. :)

Nyilván edina és Máté is tudták, hogy eljátsszák itt a nagy hősszerelmeseket, netán dugnak is az javítja a bennmaradás esélyeit. Gondolom kb ez volt a 90% motiváció a dologban.

eichler 2012.05.25. 10:29:36

@vázkulcs: Elképzelem, ahogy már harmadszor veszik fel az aranygömbös részt, mert valamelyik mindig eldobja idő nap előtt. :)

bigél 2012.05.25. 10:30:04

@bigél: A végén szerintem már tökmindegy volt, hogy ki nyer, hiszen nem kell fenntartani az érdeklődést.
Brokiékat drámáztatták kicsit, ezt szeretik a népek. De ha nem ők állnak ott, who cares?
Amúgy meg ha összejön korábban a Naomi-Broki páros úgy, hogy Naiva repül, az is izgi lett volna ilyen szempontból: lesz szex vagy nem? Körmünket rágtuk volna. ;)
Úgyhogy szerki szempontból az sem lett volna rossz. Ezért nem hiszek abban, hogy személyre ki lettek volna élezve a döntések. Inkább szitura, aztán majd meglátjuk mi lesz.

Banyus83 2012.05.25. 10:31:53

@bigél: Egyetértek veled!! Ha nem küldik be Brokinét, akkor tovább folytatódott volna románc, cuppogás, tipi-tapi, meg lepedőakrobatika és szerintem tök simán ellavíroztak volna így a döntőig...Edina szerelemből, Máté meg, mert egyszerű volt neki...Azért ezzel a húzással a szerkik próbára tették a bizalmukat, "kapcsolatukat" és könnyen lehetett volna, hogy belebuknak...

bigél 2012.05.25. 10:33:19

@mocskosmacska: Amikor Noémi bejött, Levente még bent volt. Vagy rosszul emlékszem? Még a halálcsók előtt viszajött ő is és Pít is.

Kallisztó 2012.05.25. 10:36:04

@beacska: Oh, MűanyagNiki, az els számú kedvencem; ő is hamar belelátott Tüncikébe, ki is zavartatták azzal a fura nővel.
Szegény Noémi nagyot hibázott, hogy Tüncit barátnőjének tartotta, sajnálom, mert amúgy bírtam a csajt. Tetszett a vidám természete, de Tüncike jól megvezette. Ahogy Omárnak mondta, a jó szíve vitte a sírba, hát tényleg az lett a veszte.

Még régen amikor elindultak ezek a reality-k egy pszichológus beszélt arról, hogy nálunk és általában Kelet-Európában azok a játékosok fognak nyerni,akiket sajnálni lehet. Míg USA-ban, és nyugatabbra a küzdő, ügyes, talpraesett játékosok a szimpatikusak. Hát Tünci ezt nagyon jól meglovagolta, és látszik, hogy végül Alíz is azért állt oda, mert bevette a színjátékot (oda küldték a szerkesztők) DE a kommentekből is látszik, hogy a pszichonak igaza volt, az elsöprő többség itt is a cukika, sajnálatra méltó (nem) nőci mellett van

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 10:36:38

Juteszembe! Amikor 1-2 hete vki a győztesekkel/döntősökkel? spoilerezett és volt egy kis balhé emiatt, akkor is ez volt a végeredmény, ami lett?
Én már csak a reakciókat láttam, magát a "tippet" nem.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:37:13

@bigél: Lehet h idén működött ha van kufirc maradhatsz logika, de, hogy tavaly nem így volt az 100 %.

pipedli 2012.05.25. 10:37:30

Én azon csodálkoztam, h Pít golyói hogy nem robbantak fel a napon. Mondjuk ezt a Shrek arcú némbert semmiért sem vállaltam volna be én sem.

bigél 2012.05.25. 10:37:50

@Látnokzsálya: Szerintem nem kell ezt ennyire túlkombinálni. Ez szerintem tényleg csak amiatt volt, hogy később benyöghessék a támogatók részesedését.

Higgyétek el, itt már baromira nem érdekelte a műsorkészítőket ki nyer.
Vége a műsornak. Eddig kellett csak fenntartani az érdeklődést drámával, ármánnyal és szerelemmel.

vázkulcs 2012.05.25. 10:40:25

@eichler:

Szerintem annak örültek volna ha valamelyik eldobja akkor még lehetne róla témázni 1 évig, pár bőrt lehúzni a sztoriról.

Az lett volna az igazi sóó ha a végén Edina Máténak meg kell küzdeni egymással a nyereményért. Nem hűségpróba, hanem vagy-vagy. Egy olyan játék ahol csak az egyik győzhet.

Nem értenek ezek a show-bizniszhez. :)

bigél 2012.05.25. 10:40:34

@Kallisztó: nem igazán ezt mutatják azon valóságsók eredményei, ahol a nézők szavazhatnak. Eléggé ingadozik, legalábbis Magyarországon.

Ha a VV-ket nézem, abszolút heterogén a nyertesek sora.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:40:47

@pushpang (univerziális határeset):
Ez volt a tipp. Máté-Edinka és együtt nyertek.. ez utalt a gömb erős megtartására is..
Egyébként sztem volt egy hét amikor több hotellakó is beregizett és szívattak itt minket ezerrel... :)

jo.e 2012.05.25. 10:41:02

Sziasztok!

sixx! Köszi a hogyvoltokat! Reméljük jövőre még jobb lesz... - a műsor :)
(Az LFC-nek is van még mit javulni :(, de ez most off)

Már más is leírta, de ennek a műsorfolyamnak a legnagyobb vesztese sztem Anikó. Ekkorát sz.ni még embert nem láttam tv műsorban. Emberileg totál lenullázta magát, egy fillér nélkül távozott (látszólag) Méghogy "xy biztosan mögém". Muhahaha! Senki nem állt mögéd! Hallod! :)
Így utólag elnézve nagyon jó szerkesztői (v. akármilyen) döntés volt, h. nem Levente maradt mellette, 7-0 mögéállással mikor adták volna be a reklámot ? :))) Méghogy erős páros...
Utólag persze könnyű okoskodni, ezt elismerem, de akkor is szánalmas!

horgi1 2012.05.25. 10:41:46

Kívánom, hogy sikerüljön a cukrászda projekt megvalósítása Edinának! Ki lesz a cukrász és milyen járandóságra számíthat? Megállapodnak egy bérben és fizetésnél Edinka azt mondja, hogy úgy gondolja ez mégis csak sok lenne! Nem dolgoznék ezzel a nővel, akinek az adott szava ennyit ér! Lásd Noémi egymillió!

beacska 2012.05.25. 10:42:15

azért az nagyon érdekes, hogy én azt hittem, hogy itt ma hömpölyögni fog a Hurrá-optimizmus, és a Szebb-Jobb-Jövőbe vetett hit, ehhez képest, azért Edina viselkedése legalább annyira megosztó, mint egyoldalú Anikóé (tisztelet a kivételnek)

Szóval felmerült az a (morális?) kérdés, hogy ki az, aki "megérdemli" a főnyereményt? ...( a lottó főnyeremény sokkal egyértelműbb: az, aki kitölti a szelvényt)

Kallisztó 2012.05.25. 10:42:56

@bigél: Ez nem egészen így van, mert most kezdőnek majd a nyári bulik, meg ródsók, meg hasonlók, ami miatt nagyon is fontos volt a csatornának ki nyer a végén

Banyus83 2012.05.25. 10:43:15

Ez még asszem nem volt:
eden_hotel2.postr.hu/edina-es-mate-vitte-el-a-25-milliot

Arról meg, hogy végülis nem akar Edina 1 millát adni Noncsinak, hanem kevesebbet, az a véleményem, hogy ebbe lehet a Máté_Noémi smár is belejátszik, nem? :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:43:56

@Kallisztó: USA-ban az ÉH durván megbukott egyébként, ha jól tudom összesen 2 szériát élt meg, míg a dánok már asszem a 7-iknél tartanak..

beacska 2012.05.25. 10:44:49

@Kallisztó: hát igen, én is azért lettem itt Persona Non Grata, mert nem voltam elég kelet-európai ezek szerint...:)))...jajj, de kár...:))))

én azért remélem, hogy lassan-lassan belenövünk ebbe "kultúrába"...csak az a baj, hogy mint mindenben, ebben is le vagyunk maradva vagy 10 évet :(((

Banyus83 2012.05.25. 10:45:16

@paranyuszi: Mire gondolsz? :-) Csak érdekel.. :-)

bigél 2012.05.25. 10:45:31

@Kallisztó: amúgy szerintem baromi sokan támogatják Anikót is itt a blogon.

Plusz, ha magamból idulok ki, én Csírát bírtam leginkább, ill. Roli is szimpi. Teljesen más karakterek.(Legalábbis ebben a pillanatban így gondolom. Ha Niki tovább marad, akár ő is "kedvenc" lehetett volna.)

Akkor hogy is van ez?

Kallisztó 2012.05.25. 10:45:41

@bigél: miután elküldtem eszembe jutott, hogy régóta nem nézem ezeket, tehát lehet, hogy jó nagy marhaságot írtam :)
De emlékszem egy hasonló nőcire az egyik sms küldős műsorból. Az a csaj is szerelmes lett és szétalázta valami bunkó a nézők meg annyira megsajnálták, hogy megnyerették vele a játékot

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:45:59

@Banyus83: Sztem ha egy vasat sem adna, akkor sem szólhatna semmit FSZK. Emlékszem mikor orális kielégítést ajánlott Mattcsinak, Dinka előtt, mert szerinte ez vicces...
És ha Edinka azt tartja viccesnek, hogy ígért 1 misit és ad helyett száz ezret, mert szerinte ez a vicces, akkor mi van??? :D

pilar ternera 2012.05.25. 10:46:14

@beacska: nem merült fel, csak kevés EFC-s van itt! :))

Banyus83 2012.05.25. 10:46:50

@beacska: Nálam az már tegnap megvolt :-) A Hurrá is, meg a szebb-jobb jövő is... :-) És végülis csak egy Tv műsor...de azért azt tartom, hogy azok kapták a pénzt, akik szerintem legjobban megérdemelték :-)

mangalor 2012.05.25. 10:47:25

Sixx, köszi nagyon a hogyvoltot, számomra is ezzel együtt volt igazán élvezetes életem első "valóság"show-ja, amit elejétől a végéig néztem is és drukkoltam:)) És persze a többi kommentelőnek is köszi, sok estémet vidítottátok fel! :)

@Sziporka: lesz valamilyen bővebb beszámoló tőletek? Ha igen, hol lehet elolvasni? Jó lenne a saját benyomásaitokról is olvasni:)
Nem tartom magam bosszúállónak vagy rosszindulatúnak, de kicsit lebeg a lelkem, hogy kifütyülték Hipert. Bár a szociopaták nem biztos, hogy veszik a lapot ettől függetlenül. De talán elgondolkodik azon, hogy mégsem a saját értékrendje a legjobb.

bigél 2012.05.25. 10:47:37

@beacska: hát szerintem mindkét oldal fórumozói között voltak olyanok, akik alázták a másikat. Kicsit túl van lihegve ez a dolog, szvsz.
Játék meg műsor, meg ízlések, meg pofonok ...

Banyus83 2012.05.25. 10:48:47

@paranyuszi: Asszem Noncsi sose tudta, hogy mikor lehet viccelni, és mikor nem...vagy hogy ő mikor vicces, és mikor sok :-)

beacska 2012.05.25. 10:49:05

@Pilar Ternera: hát, lehet, hogy benned nem, de itt azért boncolgatták egy páran, hogy pl. Roli mivel érdemelte volna ki a fődíjat...tehát felmerült :)))

Mészáros Laci 2012.05.25. 10:49:20

Az, hogy az utolsó (25 milkás) lépcsőnél sem dobták el a gömböt... hát, nem tudom, de úgy érzem, ez a két ember tényleg boldogan élhetne egymással. Sajnálom, hogy ezt nem ismerték fel.

Banyus83 2012.05.25. 10:50:05

@Pilar Ternera: Hát ez az!! Hol van LoveMy és Vadkörte pl.??? :-) Itt kéne tombolni az első sorban :-D :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:50:18

@Banyus83: Ha a hotellakókra kérdeztél... :) Akkor volt egy hét amikor megjelent egy csomó 3 kommentes reg.. és ezzel egy időben egy csomó spoiler.
Tisztán emlékszem volt itt valaki aki felírta, hogy
"Levente? Ki az a Levente, volt ilyen nevű srác? "
Néhányan lelkesen elkezdtek magyarázni én meg visszaírtam neki:
"Te szívatsz minket??"
Mire ő:
"Jóhogy!"

Nem lennék meglepve ha valamelyik szállóvendég lett volna... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 10:50:20

@paranyuszi: értem, köszi!

Hát, előfordulhat, simán. Melyik nickekkre gondolsz? Már ha emlékszel még persze... :)

beacska 2012.05.25. 10:50:40

@bigél: hát ja...ma még pörgünk, aztán jön a nyár, szünet, szeptembertől VV6, márciustól ÉH3...de hol van az még? ;D

foxglove (törölt) 2012.05.25. 10:51:40

sziasztok
@paranyuszi: teljesen uezt gondolom (a változatosság kedvéért) sőt jót nevettem, amikor olvastam ezt a hírt, h hálisten edina kezdi megtalálni a tökeit.
én azt mondtam volna a helyében, hogy noncsikám, visszanéztem az adásokat, te most húzzál a közelemből, nesze itt van egy 500-as fagyira.

Banyus83 2012.05.25. 10:52:39

@Mészáros Laci: Valamelyik cikkben (már nem tudom hol, lehet origo-n?) Írták is, hogy ez akár egy életre szóló szerelem is lehetne, mert a bizalom megvan hozzá...és persze ez eléggé nyálasan romantikus így, de azért van benne valami...Mennyire meg kell bízni a másikban egy ilyen játéknál? Nem hiszem, hogy az életbe nagyobb bizalom kéne ennél... :-)

nosce 2012.05.25. 10:53:30

@bigél:

"Szerintem nem kell ezt ennyire túlkombinálni. Ez szerintem tényleg csak amiatt volt, hogy később benyöghessék a támogatók részesedését.

Higgyétek el, itt már baromira nem érdekelte a műsorkészítőket ki nyer. "

Hogyne számított volna h ki nyer, ahogy a a vv5 az árméány és szerelem tematikára lett felfűzve, ez az ÉH a szerelemre és bizalomra, itt tehát végig kellett tartani a labdancsot, ezt ki is mondta az ÉH1 vesztes csaj. És ugye milyen érdekes h pont ő mondja ezt és pont ő dönt a győztesről akinél elrepült a bizalom labdája, h annak a párnak kell most nyerni aki a végéig tartja....
Az meg h nem számít ki nyer, nem így van ,mert ezzel a majdani ÉH3-t szopják fel (castingolóknak,nézőknek) előre is...
Az ÉH folytonosságot pont az ÉH1 szereplők részvétele és szerepe mutatja a döntöben.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:53:35

@pushpang (univerziális határeset): Sajnos nick-re már nem emlékszem. Mivel nem olyan figurák voltak akik naponta itt hesszeltek mint mi :) , plusz volt olyan akit a spoiler miatt sixx egyből kivágott..

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.25. 10:54:19

@mocskosmacska: Mivel kettőt hoztak vissza, és ebből egy tuti ide, másik tuti oda, ezért valójában nem cisnáltak semmit.

veron3 2012.05.25. 10:54:30

@horgi1: Basszus, eddig csak olvastam, most már beléptem, csak azért, hogy megkérdezzem, honnan is van pontosan a forrás, hogy Edina már sokallja a milliót (ami ha nettó, akkor tényleg elég sok a saját nettőjából). Plusz mit ártott Neked, hogy ennyire kikelsz ellene? Mégegyszer, kérem a linket ahol ezt nyilatkozta, és azt is megköszönném, ha nem írnád le 88-szor ugyanazt félóránként.

Banyus83 2012.05.25. 10:54:37

@paranyuszi: Lehet benne valami...Emlékszem én is erre sok spoileres hétre :-) De volt köztük igaz is :-) Csak meg ne találja a Viasat, hogy melyik volt :-D :-D

Pácsót én is hiányolom... :-D És az Ezredes????

Kallisztó 2012.05.25. 10:54:38

@bigél: Tüncit sokan szeretik azért is, mert ő még sose látott ennyi pénzt, de még 850et se. Az ilyen népmesei álhősöket imádja a nép. Jobban, mint MűanyagNikit, aki a vadonba is egy Birkin táskával ment vagy mint Anikót, aki szintén ki volt tömve.
Hogy Brokit miért favorizálták azt nem értem, de volt itt pár hete spekuláció arról,hogy anyuci belső ember a Viasatnál

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:55:42

@foxglove: Látod én nagyvonalúbb voltam, én adtam volna neki 100 rudit.. :D és mondtam volna, Noémi drága, menjél és tanulj meg belőle magyarul ha már itt élsz bakker...

jerk_off 2012.05.25. 10:56:47

számomra a tavalyi 3 játékos döntése volt a legkorrektebb.
ádám és kristóf átlátta, hogy az egyetlen (és tényleg az egyetlen) őszinte és emberi lény az egész hordában a roli. aliz pedig szintén vállalható döntést hozott: (a) várható volt h nem fog a tavaly vele kibaszó kristóffal egy platformon mutatkozni; (b) ráadásul figyelembe vette, h hiába próbálna rolinak segíteni, a csontos ringyó lenne a haszonélvezője, az meg a világ kibaszása lenne rolival is, meg a galaxissal is en bloc.
szóval sztem a 3 réginek jár a riszpekt, az meg külön gyönyörű volt, h a csontos ringyó mögé még véletlenül se állt senki.
amúgy a roli-edina duó, kb 6-1-gyel behúzta volna a döntőt, nyilván ezért is kellett a visszacsere.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 10:58:36

@Banyus83: Szerintem FSZK leginkább azt se tudta hol van, de ha tudta volna se tudná értelmesen elmondani. :)

kk_kk 2012.05.25. 10:58:40

Sixx,

köszi a hogyvoltokat!
Jövőre ugyanitt.

KKA

foxglove (törölt) 2012.05.25. 10:59:32

@paranyuszi: a 100 rudi egyébként teljesen korrekt. első felindulásom után lehet hogy kegyesen adnék neki ennyit én is. de 1 milliót, kizárt:)

beacska 2012.05.25. 10:59:40

@jerk_off: szerinted Ádám játékára vallott a döntése??? vagy Kristófra???? ....és Alíz? aki végig cikizte Edinát???...

jo.e 2012.05.25. 11:00:13

Edináról annyira tipikus jellemrajzot lehet adni. Az önmagát folyton sajnáltató, áldozatnak beállító, de valójában magának mindent kikaparó nőét. Nem ilyen volt? Kiválasztott 1 "cuki" srácot, rácsavarodott, szomorú kutyaszemeket növesztett, az akkor már elég véleményes Anikót magára haragította, hogy áldozat is lehessen. Minden összejött neki. Nem állítom, h tudatosan csinálta, hanem ösztönből, mert ez már teljesen beépült a személyiségébe és gondolom már eddig is hozott neki több-kevesebb sikert.

Banyus83 2012.05.25. 11:00:51

@paranyuszi: Na, igen... :-) Lehet a szlovák ÉHben többre ment volna :-) Tényleg, annak már vége? Egyszer vagy kétszer volt itt szó róla még eleinte, nem?

veron3 2012.05.25. 11:00:52

Ha pedig már beléptem, akkor üdv mindenkinek, az eleje óta itt vagyok, olvasok, tipikusan úgy érzem magam, mintha ismernélek Benneteket, pedig nem, és bocsi, hogy eddig nem írtam, most meg kvázi ismeretlenként hirtelen belepofázok :) Én is azok közé tartozom, akik a HV és sixx miatt kezdték nézni a műsort, férjem mai napig nem érti, miért pusztítottam ezzel az agysejteimet, de amíg nem olvassa sixx írásait, nem is várom, hogy megértse.
Akár szerkesztés, akár nem, az én romantikus fejemnek is így jó a vége, Anikó nekem sem volt a szívem csücske, néha csak fogtam a fejem, hogy ennyire skizo hogy lehet valaki, illetve hogy láthat egyoldalúan dolgokat és állíthat teljes meggyőződéssel bődületes faszságokat, mint pl. tegnap a párcserés beszélgetés alatt. Naomit sosem tudtam megfejteni, Omár nagyon szimpi volt, meg Pít is egy darabig. Alkoholista Mátét nagyon nem szerettem, de nekem az alkoholizmus nagyon vörös posztó. Krisztián kívülről szórakoztató, bent nem tudom, meddig bírtam volna elviselni.
Ja, és aki szerintem még Anikónál is gyomorforgatóbban viselkedett, az Andi. Mert Anikó szerintem orvosi eset és be sem szabadott volna engedni, annyira labilis, addig Andi egy ocsmány, szarkeverő buta liba volt, de igazán. Egyelőre ennyi :)

Mészáros Laci 2012.05.25. 11:01:14

@Banyus83:

talán fiatalok még ahhoz, hogy felismerjék, hogy a hormonok buzogása és az eufória csak a szerelem első szakaszára jellemző -- idővel ezt sokkal mélyebb érzések váltják fel (miközben, ha nem nagyon oltják egymást): a társ létezése által biztonságérzet, meg ilyesmi. tényleg sajnálom, hogy nem maradtak együtt, de talán még összejöhetnek, lásd The Vow című filmet :-)

Ippiki 2012.05.25. 11:03:30

Nekem 1 fontos volt: Anikó húzzon má a vérbe... És így a végén elbukni talán még szebb, mint bárhol másutt. Igazi elégtétel volt, hogy az a számító ótvar ringyó nem kapott semmit. A többi mellékes. Igaz, kicsit megkönnyeztem a végét, majdnem olyan lettem, mint Alízka pedig a másik nemet képviselem :)
Mondjuk az a homár Pit is jól esett, hogy csak irigykedni jöhetett a végére vissza, hagy csorogjon a kis nyála neki... Bruhahaha.

veron3 2012.05.25. 11:04:43

@beacska: Köszi! :) Ha a millió nettóját, esetleg 500k-t kap Noémi, akkor szerintem egy szava sem lehet. Nem is lesz, ha meglesz a pénz. Máténak meg +1, hogy ad Omárnak pénzt, pedig nem kéne.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.25. 11:06:07

Amúgy tök furcsa olvasni hogy mások jobban örültek volna pl Noéminek vagy Nikinek, mittudomén. Niki még csakcsak, bár nekem ő a negatívből feljött picit szimpire, de FSZK pl a kurva idegesítő kategóriában focizik nálam, hülyét kaptam volna ha ő a nyertes. Edina meg nagyon messze a legnormálisabb. Szerintem, én így láttam. Mégis, mintha némelyek más műsort néznének. Ami természetesen nem baj, csak érdekes látni hogy ugyanazon infok alapján mennyire más következtetésekre jutunk.

Mészáros Laci 2012.05.25. 11:06:10

@Banyus83:

Az az érzésem, a rendezők szándékosan alakították úgy a körülményeke, hogy KIALAKULJON ez a fajta bizalom a párok között, egyszer talán ebből a szempontból is érdemes végignézni, melyek lehettek a kulcslépések.

foxglove (törölt) 2012.05.25. 11:06:37

@beacska: nekem belefért a róluk alkotott képbe. Ádám és Kristóf mindig is hangoztatták, hogy ők a jó oldalt képviselik, (Kristóf: én nem olyan családból származom, jó nevelést kaptam stb), fúj PM, fúj Aliz stb, mert mi aztán gerincesek vagyunk!
legalábbis állandóan szembeállították magukat a "rosszakkal".
Aliznak meg kellett, hogy az előző finálét "kijavíthassa", és bebizonyítsa, h igenis végig lehet vinni.

Kallisztó 2012.05.25. 11:07:13

@horgi1: VAgy ahhoz mit szólna, ha a Viasat utólag azt mondaná neki, hogy figyi Tüncike, sok neked az a 12,5 mínusz mert így utólag sokallom. De te a kevesebb pénzel sem fogsz rosszul járni.

jo.e 2012.05.25. 11:07:17

@Mészáros Laci: @Banyus83: Ezek?? 1 életen át?? Ezt komolyan gondoljátok? (Bár ahogy M kezdődő alkoholizmusát elnézem az a 10-12 év már nem olyan sok :)) ) Ettől a nőtől 1 hónap alatt agyhalált lehetne kapni.
-"Máté, szépszerelmem mondd el mi bánt!"
-"Elfogyott a sör a csehóban bazmeg, az!"
-"Nem baj, öleljük meg 1mást"
Brrr, a hideg kiráz. :))
+ ez a szintű ivászat is csak 1 ideig poén...

mangalor 2012.05.25. 11:07:26

Én is azt gondolom, hogy a szerkik rendesen belenyúltak a játékba, de alapvetően biztosan kivetették volna maguk közül azt, aki az agyukra megy, csak sokkal nehezebben (gondoljunk arra, hogy milyen állóvíz volt egy darabig, senki nem akart lemondani a párjáról). Tehát pl. valószínű, hogy Hiper is kiesett volna már régen, ha nem tartják bent valahogy. nekem pl. baromi furcsa volt, hogy minden új arc azonnal levette, hogy mekkora szarzsák nő, de mégsem őt ejtették ki a végén (akinek lett volna rá lehetősége, pl. Andi). Egy ilyen embertől az éplelkűek egyszerűen borzadnak (ahogy a hotelben is látható volt), és nincs olyan játék, ahol nem rúgják ki az első adandó alkalommal. Levente is megtalálta volna másban a bizalmat:DDD , mert ha bent akar maradni, játszotta volna az új párral a játékot. Nem történt volna tragédia. Szóval Hiper maradása is szeri dontés volt szerintem. Szinte biztos:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:08:07

@foxglove: Má megint egyetértünk! :)
És mit szóltál a régiek döntéséhez?
Nekem csak azért volt furi Ádám és Kristóf lépése (kivéve ha tudták előre, Alíz ki mellé áll majd :))mert nehéz elhinnem, hogy tényleg ki akarták tenni a szerintem is nagyon jó szívű Roller gyereket annak a megalázásnak h Hiper esetleg földhöz vágja az aranygolyót 20 millánál?

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:09:14

@Banyus83: szlovák ÉH-ban tökre nem vagyok képben! :D De lehet, hogy ott valóban jobb esélyekkel indult volna! :D

jo.e 2012.05.25. 11:09:20

@Mészáros Laci: Jééézusom! Te a Romana (?) füzeteken nőttél fel? :))

Mészáros Laci 2012.05.25. 11:10:44

@jo.e:

1. Innen nem lehet megítélni, de Máté szerintem nem alkoholista.

2. Kapaszkodj meg, de egy párkapcsolatban mindenképp eljön az a pillanat, amikor a két ember "agyhalált" kap egymástól, és ezen a ponton sok pár szétmegy -- mert nem bíznak egymásban.

pilar ternera 2012.05.25. 11:11:59

@paranyuszi @Banyus83: : Pácsó, Ezredes, Labirintus! nektek csajok nagyon örülök! :))

@Kallisztó: én egyáltalán nem ezért szerettem, de hidd el, sokan vannak ebben az országban akik tényleg nem láttak még egyben ennyi pénzt, még ha ez hihetetlen is neked!

@beacska: cikizte? ott ült vele a kanapén és mondta neki, h ne bízzon Mátéban! sztem kifejezetten szimpatizált vele!
és se Kristófot, se Ádámot nem tartom olyan megátalkodottnak, hogy ne ismernék fel és ne támogathatnának egy jó embert.
még ha nem is hiszem el, h a szerkik nem nyúltak bele, de attól még a szitut elképzelhetőnek tartom...

Mészáros Laci 2012.05.25. 11:14:03

@jo.e:

nem, ez kimaradt az életemből a csók és könny, júlia stbvel együtt.

csak nem gondolom, hogy az érzelmeimet és véleményemet cinizmus mögé kellene rejtenem. legfeljebb nem értesz egyet velem :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 11:15:12

@jerk_off: Egyet értek azzal, hogy Alíz nem állt volna Kristóf választottjához és az Edina-Máté párosban látta azt, hogy bebizonyítják hogy a végéig lehet tartani a gömböt (és nem basszák le mint Kristóf)

bigél 2012.05.25. 11:16:55

@foxglove: Kristóf azért elég képmutató, ha a döntését is figyelembe vesszük. Ádám viszont tényleg jófej. Tavaly nem voltam odáig érte (nem szerettem ezt velünk vagy ellenünk hozzállását, bár a játék szempontjából bejött), plusz azért a hosszú idő (vagy inkább PM :D)őt is kihozta néha a sodrából, de alapvetően korrekt, kedvelhető embernek tartom.

Zafír333 2012.05.25. 11:18:29

@GRX: ne léágy szomorú! remélem, kapott valami nagyon finomat, csak azt mi már nem láttuk:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:19:13

@Pilar Ternera: Mi is szerizünk téged Pilar! :D De a srácokat miért csajoztad le? :DDD Nem maradt ki véletlenül egy sor? :D:D

Kallisztó 2012.05.25. 11:19:18

@Pilar Ternera: Ezt arra írtam, hogy a kommentek alapján Műanyag vagy Hiper is népszerű volt. De a kommentelőkön kívül sokan ezért egy népmesei hőst látnak benne.
Meg ne sértődj az utolsó napon, mert rád is gondoltam, amikor azt írtam korábban, hogy élmény volt sok olyan kommentelővel beszélni, aki másnak szurkol. Tényleg tanulságos volt és öröm, hogy sokan nem aláztak a kisebbségi véleményem miatt. És ahogy már többször felmerült, érdekes, hogy ugyanazt nézve mennyire eltérő véleményt lehet kialakítani.

foxglove (törölt) 2012.05.25. 11:19:40

@paranyuszi: dramaturgiailag az egy nagyon jó pillanat volt, amikor Á. és K. beálltak Rozsi mögé. (+Pít).
Egyértelműen a finálé fénypontja. Ha megrendezett volt, azt sem bánom:)
ha hiper/rozsi került volna a döntőbe, ezután a látványos gesztus után szerintem hiper is megingott volna, h ki merjen-e baszni rolival. (gyanítom, ki mert volna:))

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:20:54

@Pácsó Ármándó: Hola Pácsó! :) Azt hittem már elvesztél! :D

Zafír333 2012.05.25. 11:21:02

@eichler: Bízom benne, hogy nem! Könnyű megnyúzni az ártatlan, kis állatot!!Próbálkozzanak királykobrákkal!!!!!

Mészáros Laci 2012.05.25. 11:21:07

a hogyvoltban a szereplőkre aggatott becenevek engem kicsit zavartak, mert a blogger ráadásul rendszeresen keverte is őket, most sem tudom még, ki a nyócötvenes.

fl3sli 2012.05.25. 11:21:19

Egyébként az újaknak az volt a baja mátéval, hogy hogyan kihasználja Edinát, ami szerintem nem votl igaz, mert nem volt vele mindig öszinte, meg korrekt, de nem alázta szarrá, ha nem is rögtön de mindent elmondott neki, és neki köszönhetően Edina nyert 12,5 millát ez megér egy szerelmi csalódást szerintem. Mert aki a legjobban ráérzett a játékra az szerintem Máté volt. Pit is hasonlót csinált csak vele elszaladt a ló, és ő akart ott lenni élet halál ura.

beacska 2012.05.25. 11:22:18

@foxglove: de végig azt mondták, mekkora baklövés beleszeretni vkibe, meg hogy nem szabad ezt csinálni a játékban...Ádám végig kínosan ügyelt erre, és ő inkább a fejével játszott, nem mások érzelmeivel. Gyökeresen ellenkező játékot játszott mindhárom (még Alíz is: bevallotta, nagy baklövés volt Szöszi, már csak röhögött magán)..akkor mi? Alíz edina mögé áll, a két taktikus meg a lassú víz mögé??? ez nem gerinc kérdése...
Pít is baromságot mondott: az ő játékának köze nem volt Roli "játékához"...

fl3sli 2012.05.25. 11:22:42

@Mészáros Laci: Alexa ő ment haza annyi pénzzel de bent nevezték el igy :D

pilar ternera 2012.05.25. 11:22:45

@Kallisztó: dehogy sértődtem!:)) csak fura volt, hogy ezt a szimpátia alapkövének láttad.
az nem is lett volna jó, ha mindenki egyformán látja (ami ugye lehetetlen), mert baromira unatkoztunk volna! :))

(sztem Műanyag azért volt olyan népszerű, mert nem volt bent elég ideig. ;) )

@paranyuszi: de, lehet. őket reklamáltam, Nektek meg örültem. :)

bigél 2012.05.25. 11:22:47

@Mészáros Laci: Alexa - mert lelépett idejében a 850 ezer froncsival

Dr Grey Spencer 2012.05.25. 11:22:58

A legszánalmasabb 3 személy a végére a 'Király', Kristóf és Pít lettek...

Ádám:Az első szériában az ilyen Roli-féle tiszta jellemeket kicsinálták, feláldozhatónak bélyegezték, lehülyézték volna 2perc alatt.Itt meg beáll mögé...
Mátét kutyázta végig, látszott, h milyen unszimpatikus neki, pedig hozzá hasonlóan irányította a játékot.
Ádám játékstílusához Máté-Pít ilett ebből a szériából, Roliéval köszönöviszonyban sem volt...

Kristóf: Ő, mint erkölcscsősz...LOL
Az a duma, amivel beállt Roli mögé, h Ő képvisel értékeket, a Kristóf szájából, több, mint vicces volt.
Tavaly sem érdemelte volna meg a pénzt, mert a hűségpróbát Ő bukta el, ha van egy kis eszük a szerkesztőknek Aliznak adták volna a pénzt és Kristófot semmizik ki....
És még el is hiszi magáról, h valamit képvisel.

Pít:Ő volt a 3. aki elhitte magáról, h Rolihoz bármi köze van, pedig Ő állt tőle a legtávolabb.Képes volt azzal az Anikóval szövetkezni, aki a legnagyobb elllensége volt a játék nagyrészében, csakhogy ne Máté nyerjen.Hányszor próbálta a háttérből irányítani a ceremóniákat is kitenni embereket, csak sose jött neki össze.
Amikor meg Máténak összejött, úgy állította be, mint az ördög művét...
Tipikus identitászavaros, rosszindulatú, lúzer, aki elhiszi, h milyen okos, a háta mögött, meg mindenki rajta röhög.
Képes volt ilyen dumával Roli mögé állni, h azt képviseli, amit Ő...
Emberek, hogy tudnak ennyire a maguk által kitalált világban bolyongani.

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 11:23:50

@mangalor: Szintén +1, Hiper karakterét is védték, pl. bevittek egy barátnőjét

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:24:26

@foxglove: Megingott volna.....és...ettől kiesikalasztiakezéből.. :)
Kb. de minden jó, ha vége jó, látványos mexikói majdnem love storyt kerekítettek a szerkik, plusz a bizalom faktort is erősítették, pedig ebben az országban ez nagyon nem divat.

bigél 2012.05.25. 11:25:00

@beacska: azért a baráti érzelmeknek Ádám sem tudott ellenállni, legalábbis így utólag már semmiféle egyéb indokot nem látok arra, hogy miért mentette meg Danit

Mészáros Laci 2012.05.25. 11:26:00

@fl3sli: @bigél:

köszönöm, ez nekem valahogy nem jött át...

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:26:03

@Mészáros Laci: Alexa, 850 E-ért dobta a párját Terror Tomit. :)

fl3sli 2012.05.25. 11:27:12

@Dr Grey Spencer: Egyetértek, Máté egyszer sem fenyegette a saját párját, hogy lecseréllek. Pit mondta, hogy Melák milyen durván beszólt UjNikinek igy nővel nem beszélünk, erre két hétre Andort meg FSZK -t is a elküldi a sunyiba. Szerintem a Máté Edina páros játszott a legtisztábban, Rolit nem számolom ide ő nem volt bent eleget hogy ez kiderüljön.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 11:27:52

@Ippiki: "Mondjuk az a homár Pit is jól esett, hogy csak irigykedni jöhetett a végére vissza, hagy csorogjon a kis nyála neki... Bruhahaha."

Na ezzel én is pontosan így vagyok. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:28:36

@Pilar Ternera: Ez majdnem olyan volt mintha én csináltam volna. :D (elírás, kihagyás, elütés stb. :) )

Plumper 2012.05.25. 11:29:49

ja, nem nagy szám X millióért széthúzni bárkinek a pitscháját. felénk is (XIII.kerk) vannak luxusqrvák: 25 éves életkor, tűsarkú, szoliszín, bártáncos ruha, bunkóterepjáró.

pilar ternera 2012.05.25. 11:30:27

@Pácsó Ármándó: jóvanna, már kimagyaráztam magam, ne cikizz!!! :P

sztem is volt Hiper alá rakva rendesen.

kiegyezhetünk abban - akár mindenkivel? -, h azokat nyomták, akik növelték a nézettséget. és ennyi.

fl3sli 2012.05.25. 11:32:27

@pushpang (univerziális határeset): Píttel nekem az volt a baj, hogy ki nem állhatta Anikót majd országos cimborák lettek. Elege volt Kulabából mert hogy miért ő akar irányitani erre Pít is azt csinálta. Ez a más szemébe a szálkát sajtába a gerendát sem esete. Anikó is ilyen volt, pl mi az hogy Edina kirakta Levit, de fordítva Anikó sem gondolkozott volna, és taktikából egy bizonyos kaktusz ceremónián Ádám kapott egy szavazatot Anikótól, amit beismert azért tette mert Nikit kiakarja tenni és gyengíteni akarta. Szóval ha ő tesz mondd vkire vmit akkor az nem számít meg ő milyen taktikus, de fordítva már egy fattyadék aki ezt csinálja :D

jo.e 2012.05.25. 11:32:37

@Mészáros Laci:
1. definíció kérdése... (már az alkoholizmusa)
2. eljön, eljön, de 1 hónap után?? Azt 1 kicsit korainak érzem azé'. (Én tuti nem bírnék ki többet.) Persze, nem vagyunk 1formák, ezért is szép az élet.
1ébként nekem más fogalmam van a bizalomról, mint ami Edináról lejött a műsor alapján. Őt inkább naivnak mondanám. Máté meg aztán tényleg a bizalom meg a hűség szobra... Ugyan kérem :))

jerk_off 2012.05.25. 11:32:40

@beacska: sztem itt nem az a fontos hogyan jácctak ők az előző évadban. ide lettek hívva, h döntsenek arról, ki a szimpatikusabb. sztem (de ez nyilván szubjektív) egy jóérzésű ember ebből a brigádból a rolival azonosulhatott leginkább.
az ádám tavaly nem volt nekem szimpatikus, de az idei évadot és az idei szarkeverést látva, vmi átértékelődött bennem a tavalyiakat illetően. ami pedig tény, tavaly az ádám kilépett azért, h a dani folytathassa a játékot. nem tudom, h az idei bagázsból bárki megtette volna ezt.
úgy hogy én nem látok az idei döntésük és a tavalyi játékuk között olyan kirivóan feszülő ellentétet.

pilar ternera 2012.05.25. 11:32:47

@Pilar Ternera: még annyi a végére:

"minden más másodlagos. a legénység feláldozható."

na, ki fejti meg a 100 000 ft-os kérdést? ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:33:16

@Pilar Ternera: Ez elég egyértelmű, a viasz@r is egy cég, és nyilván profitra törekszik.. :)

(mondjuk, hogy mennyivel több sugarbird ruhát és durex-et adtak el a műsor hatására arra ötletem sincs!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD )

jo.e 2012.05.25. 11:35:48

@fl3sli: "Máté egyszer sem fenyegette a saját párját, hogy lecseréllek"
Hülye lett volna lecserélni 1 kutyát 1 krokodilra :))

raspberrypie 2012.05.25. 11:36:01

azt észrevettétek, hogy az első évadban az első ceremónián kristóf és alíz egy pár lettek, és idén máté és edina is? :)

pilar ternera 2012.05.25. 11:37:01

@paranyuszi: tudom, h egyértelmű, csak azért írtam, mert arról volt szó, h kit is toltak itt igazán...
sztem a sugarbird mínusszal zárt, de a masszázs-zselén én is elgondolkodtam! ;)))))

Banyus83 2012.05.25. 11:37:14

@Pácsó Ármándó: Buenos Dias! Már hiányoltunk :-)

jerk_off 2012.05.25. 11:37:51

@Dr Grey Spencer: furcsa, de sok mindenben egyetértek veled :) annak ellenére is, h mint föntebb írtam, nekem mind3 régi játékos döntése racionális és szimpátia alapon is vállalható volt. most is így gondolom.

viszont az amit a pít magáról állított, pont olyan képmutató és kisstílű magatartást volt hivatott elfedni, amilyen valójában ő volt, és amilyen anikó is, amilyen máté is. de a legügyesebb ezek közül máté volt, így megnyerte a pénzt.

MEDVE1978 2012.05.25. 11:38:26

NA, szép happy end volt. Ennél viccesebb már csak az lett volna, ha Roli és Naíva viszi el.

Banyus83 2012.05.25. 11:38:45

@raspberrypie: Meg aztán volt, mikor Alíz ugyanúgy közutálatnak örvendett a csajok körében és szinte kiközösítették, mint most Edinát...

Mészáros Laci 2012.05.25. 11:38:54

@jo.e:

"1. definíció kérdése... (már az alkoholizmusa)"

biztosan :-) de alapvetően az okoz gondot, amikor valaki az elé kerülő nehézségek és feszültségek elől menekül újra és újra az alkoholba. (miközben az alkohol egyre csak rontja azt a helyzetet, ami elől menekül).

"2. eljön, eljön, de 1 hónap után??"

simán -- az Éden hotelben meg a Való Világban és a többi ilyen játékban a külvilágtól való elszigeteltség, a (lényegében) tétlenség és a napi 24 óra összezártság pont azt szolgálja, hogy "sűrítve" hozza felszínre a konfliktusokat.

"1ébként nekem más fogalmam van a bizalomról, mint ami Edináról lejött a műsor alapján."

a bizalom elég sok részből áll és sokféleképp megmutatkozhat. a naivitás az egyik arca :-)

Máté is simán eldobhatta volna a gömböt és nem tette; biztos vagyok benne, hogy sokat tanult (Edinától is).

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:39:29

@jo.e: LOL! Ez nagyon ült! :DDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.25. 11:39:46

@Banyus83: a veszélyes elemeket el kell távolítani...;)

jo.e 2012.05.25. 11:40:11

Közben eszembe jutott 1 nagyon jó mondás - Hernádi Gyula mondta 1x:
"Minden a nőkön áll vagy bukik - de inkább bukik."

Ha megnézzük a tegnapi mögé állós részt - asszem nincs vita a dologban. Az A-R páros egyértelműen Anikó miatt nem került a döntőbe, míg Edináék sem M. miatt jutottak be. Vagy tévednék?

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 11:41:04

@Pilar Ternera: MINDEN EGYÉB SZEMPONT MÁSODLAGOS A LEGÉNYSÉG FELÁLDOZHATÓ

pilar ternera 2012.05.25. 11:42:40

@Pácsó Ármándó: oké, tiéd a 100 000, én meg fizetek még valamennyit!
de sajnos időn túl jött, gugligyanús, így visszakozom! :P

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:43:55

@Pilar Ternera: a Pina Colada-s, nem zselé hanem ........ az elég jó! ;) :D:D

Kallisztó 2012.05.25. 11:44:41

@bigél: BB vagy VV. Egy nagydarab göndör hajú csaj volt és egy Brok-szerű alkeszbe esett bele a játék közben.

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 11:44:52

@Pilar Ternera: Bocs a nagybetűért. Az űrhajó rögtön beugrott, a teljes válasz gugligyanús :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:44:56

@MEDVE1978: Az már a My little Pony szint lett volna... :)

pilar ternera 2012.05.25. 11:45:04

@paranyuszi: nem arról volt szó, hogy síkosító- és masszázs zselé??? ;)
kösz a tippet! ;)

jo.e 2012.05.25. 11:45:49

@Mészáros Laci: Az egy hónapot a való életre gondoltam. De mind1 is, más más következtetést vontunk le a 2 ember jellemével kapcsolatban, nincs ezzel semmi gond.

fl3sli 2012.05.25. 11:46:02

@Pilar Ternera: +1, de ezzel mi a baj. Érdekes emberek kellenek különben nem nézzük. A Levi a végére már kezdett vicces lenni de 6 8 hétig semmilyen volt. Most ha mondjuk Alexák, Petrák, Levik, Rolik stb vannak bent akkor mit néztünk volna.
Igy volt bent egy szerelmes pár akinek az egyik tagján lehet röhögni. (Máté) Szexelnek majd "szakítanak " Edina közellenség lesz. Máté még mindig tud vicces lenni, vna körülöttük élet.

Anikó mindegy ki a párja nincs rá jobb szó őrült de nem a jó értelembe. Ezerrel próbálja keverni a szart

Melák bunkónak tűnik de egyébként nem rosszindulatú, nagy a hangja, vele is folyamatosan történik valami.

FSZK szerintem szarkeverő szintén, a titok számára ismeretlen fogalom, viszont ezenfelül elég sokszor áldozat is lásd FSZK jelző.

Pít aki a család új feje akart lenni minden csajnak teszi a szépet, de két - három nap után már mindegyikkel baja van amit szóvá is tesz. Folyamatos feszültség van volt körülötte.

és még lehetne folytatni.

De szerintem a játék lényege amivel a legnagyobb az esély a következő:

Amíg téged nem veszélyeztet valaki addig nem kell mindenáron azon munkálkodni, hogy te kit tegyél ki, arra figyelj, hogy te bent maradj. Ha vki kiakar tenni akkor kell azt megpróbálni kitenni. Minden buliba részt venni és jó viszonyt ápolni a lehető legtöbb emberrel. Találni egy biztos párt.

Szerintem ezt a Máté csinálta a legjobban. Itt a végén ezt vették észre a többiek és ezért támadátk őket lásd Pít, Anikó. De szerintem ha az összes játékos szavazhatott volna akkor Máté kapja a legtöbb szavazatot a négyesből.

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 11:47:30

@Joey Tribbiani: Én??

@Pilar Ternera: Szeretlek, mert rám vagy hangolva :-))

pilar ternera 2012.05.25. 11:48:42

@fl3sli: én nem mondtam, h baj, csupán ment itt a vita arról, h kit toltak a szerkik. erre írtam, h aki nézettséget generált és ez nem szimpátia alapján történt.

foxglove (törölt) 2012.05.25. 11:49:49

Nincs az ncore-on olyan rendezői változat, ahol Hiper/máté a döntős, és Hiper eldobja a labdát?
komolyan meg akarom nézni ezt a változatot is!

pilar ternera 2012.05.25. 11:49:57

@Joey Tribbiani: én voltam a kérdésfeltevő és már lecsúsztál róla! :P
@Pácsó Ármándó: én is szeretlek! :)

Joey Tribbiani 2012.05.25. 11:50:08

@Pácsó Ármándó: Nem abban a filmben volt ez az idézet?

jóképűkirály 2012.05.25. 11:50:14

Le a kalappal az éden hotel előtt.Olyan mint a foci, tényleg bármi megtörténhet és nem a papírforma győz.Mert ,az hogy két magyar ismétlem magyar játékos áll egymásnak háttal és bemondják neki ,hogy 25milla és nem dobja el,hanem inkább hazaviszi a felét.Le a kalap, respect, görögtűz.Bámit feltettem volna arra, hogy még a 32.szériáig sem fogják végig tartani. Erre már a 2.ban megtörténik.

fl3sli 2012.05.25. 11:50:20

@Pilar Ternera: ja tudom, én azt a többiek felé értettem, akik szerint toltak bizonyos játékosokat. egyetértettem veled, hogy aki érdekesebb az maradjon.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:50:58

@Pilar Ternera: De! De tudtam, hogy te úgyis érteni fogod! :) Nincs mit! :)

Aszpartám 2012.05.25. 11:51:28

@horgi1 @Kallisztó

Ti nem Anikó és Andi vagytok véletlenül? :D Ők voltak azok, akik órákon át voltak képesek szidni Edinát, mert képtelenek voltak felfogni hogy létezik rajtuk kívül olyan nő is, akiknek nem az idegroham, a szarkeverés és a pénz az egyetlen motivációja. Csak mert szebb volt náluk, és normálisabb (bár nem feltétlenül okosabb :D). Nem szoktam nagyon kommentelni, pláne nem kekeckedni, de Anikó minden idők legellenszenvesebb TV-figurája volt, és a fejembe nem fér, hogy lehetett neki szurkolni, vagy az ő beteg logikája alapján Edinát szidni..

fl3sli 2012.05.25. 11:55:22

@Aszpartám: Lehet, hogy ők azok. Egyébként ők sem tudták megmodnani, hogy mit ártott nekik az a legszebb, de fordítva lehetne mondani egy két dolgot.

Joey Tribbiani 2012.05.25. 11:55:26

@Pilar Ternera: Szia kis masamod! Tegnap mondtam a többieknek - a mi kis személyes kibeszélö shownkban - hogy a te avatarod az egyik kedvencem. :)

pilar ternera 2012.05.25. 11:55:34

@paranyuszi: jaaa, én azért nem értettem, mert azt gondoltam, az 1 termék! de így már tiszta! :)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 11:55:50

@foxglove: Egy olyan van fent ahol Maci és Elias állnak a gömbbel... :)
Nagyon vicces.... :) érdemes megnézni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 11:57:02

Azért az elég különös volt, hogy a nagy (ön)esélyes, a nagy aspiráns, a nagy machinátor, Anikó véleményét nem vágták be a végén...

Gondolom, túl sokat kellett volna kisípolniuk belőle. :D

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 11:57:05

@Aszpartám: El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák. Minden karakterrel tud valaki azonosulni, ez mindig is volt és így is lesz.

foxglove (törölt) 2012.05.25. 11:57:32

@paranyuszi: az nem az, ahol egy rozsomák a műsorvezető?

Joey Tribbiani 2012.05.25. 11:58:16

@paranyuszi: Ràd haragszom, mert itt tartottàl a beígért maci csókkal a naplementében és nemhogy az nem volt, de a maci is eltünt!

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 11:59:10

@paranyuszi: Te vagy a vicces! Ezen jót nevettem!

@Joey Tribbiani: Milyen csaj Őszinte?

pilar ternera 2012.05.25. 11:59:25

@Joey Tribbiani: áruljam vagy viseljem? ;)
köszi!:)
többekkel -köztük veled is!- tényleg jó lett volna találkozni, csak, hát az a hülye földrajz! :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 12:00:06

@Aszpartám: "Anikó minden idők legellenszenvesebb TV-figurája volt..."

Baukó VV Évával holtversenyben. :D
Sztem.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:03:30

@foxglove: De-de és úgy köszönt be: Ahoj Poplacsek! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:03:44

@Joey Tribbiani: Kíváncsi!

@Pilar Ternera: Szerinted egy fiú vihog mindig ennyit?

horgi1 2012.05.25. 12:03:50

@Aszpartám: Nem vagyok egyik megnevezett szereplő sem. Edinának sok sikert kívántam,de ettől még nem tetszik a jelleme.
Nem tudom mit szólna imádott Edinkád ha a Viasat azt mondaná, hogy bocs,de mégis úgy gondolják ez a 25 millió túl sok, ennyit nem érdemelnek az Alkesszal és "csak" a felét kapják a beígért összegnek ketten? Na, ez történt Noémivel. Ez nagyon beszédes!

pilar ternera 2012.05.25. 12:04:31

@Joey Tribbiani: nem magamra gondoltam, hanem a többiekre. úgy az igazi, ha mindenki (aki nagyon szimpi) ott van! :))
én Bp-en.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:05:13

@Joey Tribbiani: Joey.. inkább hálásnak kellene legyél.. egy trükkös PR fogással itt tartottalak, megnézted a műsort és végül egy jót buliztál a postoló pajtásaiddal.. Nem is értem. Hol a hiba? :)

pilar ternera 2012.05.25. 12:06:19

@Pácsó Ármándó: nem is tudom... az nem őszinte :)) nevetés úgysem. a stílusa inkább pasis...:)
de először én is lánynak gondoltam, csak, ahogy egyre többet olvastam, úgy pasisodott.:)
de nem dumálom ki a háta mögött!:)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:06:32

@foxglove: Én bírom a fejét :-)Már mész is? :-)

Joey Tribbiani 2012.05.25. 12:06:41

@Pácsó Ármándó:Öszinte bizony tetőtöl talpig làny, de tõbbet nem mondhatok! Elnézést az ékezet hibàkért, de telefonról nyomom!

LoveMy 2012.05.25. 12:07:02

Sziasztok :))))))))

pilar ternera 2012.05.25. 12:08:41

@Joey Tribbiani: ok, akkor tévedtem!:) lehet, hogy a sok f.sz a hozzászólásaiban. az tévesztett meg! bocsi, Őszinte!:))

pilar ternera 2012.05.25. 12:09:37

@LoveMy: szijja! "örülünk Vincent? " :))

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:11:26

@Joey Tribbiani: Te egy jellem vagy! Én is erre tippeltem, tetőtől talpig nő :-)

@LoveMy: Szia Ádámimádó!

veron3 2012.05.25. 12:11:26

@pushpang (univerziális határeset): Nem tudom, szerintem nem kellett volna sípolni, Anikó, számomra meglepő módon nagyon úgy tűnt, hogy örül, hogy a hűségpróbát legalább kiállták, nézd csak meg a képeket :)

Joey Tribbiani 2012.05.25. 12:11:51

@paranyuszi: Példàul az, hogy te nem voltàl ott! Ès a maci is hiànyzik!

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:12:06

@Pilar Ternera: @Joey Tribbiani: Van néhány ember akinél a mai napig nem tudom eldönteni... :)
De őszinte (aki nem én vagyok, kedves Pácsó! :) sztem abszolút csajos az írásai alapján!! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 12:12:39

@veron3: ja, meg Pítéknek is viháncolva örült a végjátékban, 10 mp-cel később meg azt mondta a rip.szobában, hogy a háta közepére kívánja a vendégeket. :D

LoveMy 2012.05.25. 12:13:03

@Pilar Ternera:

2. De még hogy!!!
Vagy fordítva??? :)

veron3 2012.05.25. 12:13:48

@horgi1: Tényleg elgurult Nálad a gyógyszer :) BAkker, a Viasat szerződést kötött velük, ők meg Naomival megbeszéltek valamit. Egyrészt szerintem nem tudatosult egyikükben sem, hogy a 12,5 az bruttó, másrészt ha Edina nézte a részeket, akkor látható, hogy legalább annyit, ha nem többet mószerolta és árulta el őt Naomi, mint fordítva....

riverblue 2012.05.25. 12:14:22

@Fredo78: így volt..;) ez a magyar "reality"

pilar ternera 2012.05.25. 12:14:24

@LoveMy: hol az 1., ha van 2.
és mi fordítva?

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:14:33

@Joey Tribbiani: A Maci nekem is, és hidd el, hogy én szerettem volna elmenni és amúgy nagggyooonnnn (:D) kíváncsi lettem volna rátok, de sajnos most nem úgy alakult.
Itt most megígérem, ha lesz, ÉH3 partin garantáltan ott leszek! :D

vécés jóska 2012.05.25. 12:14:36

Na megnéztem az előbb a finálét, és szomorkodom :( Roller a legnagyobb kedvencem és mikor az elején Ádámék odaálltak hozzá, kezdtem reménykedni, de aztán ez lett. :( Mivel engem nagyon irritál és utálom Edinkát, annak drukkoltam, hogy dobja el Matcsi a gömböt és akkor pl. Omár is jól járt volna. Amúgy itt sokan mondtátok, hogy milyen jellem Matcsi és milyen jellem Dinka. Annak örülök, hogy a végén kiderülhetett még többek számára is a dolog: Máté önmagától adott félmilliót Omárnak, Dinka meg a beígért 1 milliót sem adja oda Noéminek. Szóval ennyit a jellemekről.

veron3 2012.05.25. 12:15:08

@pushpang (univerziális határeset): Nem tudom, ott már szerintem semmi értelme nem volt színészkedni, de lehet, hogy csak nem tudta letenni a szerepet :)

LoveMy 2012.05.25. 12:15:26

@Pilar Ternera:

Pilar Ternera 2012.05.25. 11:30:27
1. @Pácsó Ármándó: jóvanna, már kimagyaráztam magam, ne cikizz!!! :P

2. sztem is volt Hiper alá rakva rendesen.

3. kiegyezhetünk abban - akár mindenkivel? -, h azokat nyomták, akik növelték a nézettséget. és ennyi.

pilar ternera 2012.05.25. 12:16:21

@LoveMy: már volt is egy filmes idézet, arra fűztem rá, de gondoltam ez annyira "alap", hogy meg sem mertem kérdezni a sok filmguru barátot, mert elküldenek a sunyiba. :))

szóval, akkor örülsz? Máténak is? Te tudtad ezt?

LoveMy 2012.05.25. 12:17:07

@vécés jóska:
ne szomorkodj! majd integetek, ha az avas előtt járunk! :)

2012.05.25. 12:18:08

Rolinak respect! Aranyos, jó gyerek, sajnálom, hogy nem az övé a 12,5 milla.

Hyper Anikó meg azt kapta, amit megérdemelt. Ezt a fajta műszempillás undormányt még a föld is kihányná magából, ekkora negatív figurát életemben nem láttam még, negatívabb, mint az abszolút nulla fok. Sztem VV Éva is csak kezdő kisovis hozzá képest.

Amúgy pedig kösszentyű a hogyvoltokért ;)

foxglove (törölt) 2012.05.25. 12:18:18

@paranyuszi: közben nem felejtettem ám el, na hogy is volt az a leventés dolog? mit tudtál meg akkor, azt h mátcsiék nyernek, vagy volt más is?

LoveMy 2012.05.25. 12:18:39

@paranyuszi:

Na milyen volt a party? Mit kaptál?
Mesélj...

Kérek tortát! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:19:22

@Pilar Ternera: Ponyvarény idézetért csillagos 5-ös neked Pilar! :D:D:D

pilar ternera 2012.05.25. 12:19:48

@Pácsó Ármándó: már megint rejtélyeskedtek és ez nagyon bosszantó!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))

Joey Tribbiani 2012.05.25. 12:20:37

@Pácsó Ármándó: Sajnos te sem voltàl ott, de ha jol sejtem te nem Bp, ugye?

riverblue 2012.05.25. 12:20:40

@bigél: de bizony..éppen hogy beleillik az "elméletbe"!
szerinted mi a túróért utaztatták ki ,éppen Broki nőjét?és miért csak őt??
ezzel egy látszat drámai fordulatot akartak belevinni a játékba..
mivel már akkor tudták,hogy ez a pár tolva lesz végig..ők a fő műsor!
szerinted egy 2nap múlva kieső pali nőjét kiviszik??;))))

pilar ternera 2012.05.25. 12:20:54

@paranyuszi: tudtam én, hogy alap! :)))
beírtam, köszi!

LoveMy 2012.05.25. 12:21:48

@Pilar Ternera:

Nagyon nagyon örülök!
Máténak is, mert kicsit visszanőtt a gerince (a farkából :D ), de tényleg bebizonyította, hogy igenis sokat jelentett neki Edina. Még ha nem is tudja kifejezni az érzéseit (ő mondta)
Mit kell tudnom?

GRX 2012.05.25. 12:22:23

@Zafír333: Reméljük így volt! Mindenképpen megérdemelte.

ga_zsi 2012.05.25. 12:22:24

@Kallisztó: BB2 Zsófira gondolsz? A Gézuval szórakoztak egy kicsit. Zsófi lett a későbbi győztes, Gézu meg a Pikali Gerda (volt) férje.

LoveMy 2012.05.25. 12:22:36

@Pácsó Ármándó:
De itt a fórumon Te vagy az első ;))

pilar ternera 2012.05.25. 12:22:40

@LoveMy: akkor jó!:)
úgy értettem, hogy ELŐRE tudtad-e?

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:23:34

@foxglove: Annyit tudtam akkor meg, hogy Levente kiesett döntő ELŐTT, és akkor én úgy logikáztam, hogy Levente és Hiper,akkor biztosan nem nyert. (dehát Hiper nagy túlélő, mint tudjuk.. :) )
Logikusnak tűnt, hogy tényleg Matcsi-Dinka páros a nyertes...
Hát ennyi, de akkor ezt fel nem írtam volna, mert tuti, hogy szíjat hasítanak a hátamból, meg nem akartam elb@szni senkinek a játékát. :)

vécés jóska 2012.05.25. 12:24:06

@LoveMy: Miért jössz erre? :) Te nem is miskolci vagy nem?

Ja amúgy egy esetben még örülnék is Tüncike győzelmének valamennyire, ha adna Rolinak mondjuk félmisit, ha már megígérte neki, hogy a párja lesz.

wadalma 2012.05.25. 12:24:35

Akik Edinát szapulják, hogy nem ad 1 millát Noéminek, lehet hogy Edina is visszanézte a műsort?

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:25:09

@LoveMy: Bébi! Elértettél, az én partym ma este lesz!!! :D
Tortát küldök majd neked! :D

Joey Tribbiani 2012.05.25. 12:25:27

@Pilar Ternera: Àtalakulunk filmkvîz klubbà?

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:26:34

@Pácsó Ármándó: Hát ez ciki lesz, de leírom és ha tudod, megköszönném ha elmondanád... :D

nosce
sogeking
hideg kéz
pl.

Banyus83 2012.05.25. 12:26:44

@LoveMy: Szia! Már hiányoltalak... :-)

LoveMy 2012.05.25. 12:27:39

@Pilar Ternera:
hát igen ;) kaptam privin spoilereket ;)

Bár nekem a legelejétől szimpatikus volt Edina és Máté is, és minden, amit csináltak, amikor az exrandi történt, akkor csalódtam Mátéban, de most helyre rakta magát nálam! :))))
Edina a kedvessége, az embersége a hibáival együtt... :))))

pilar ternera 2012.05.25. 12:27:56

@Joey Tribbiani: ááááá, nem, csak eszembe jutnak ezek, 1-1 szituról.

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:28:19

@paranyuszi: Még jó hogy nem síkosítót :-)

LoveMy 2012.05.25. 12:28:31

@vécés jóska:
én nem, de sűrűn járunk Mályiba :)

riverblue 2012.05.25. 12:28:47

@jo.e: hasonló véleményen vagyok a kiscsaj jellemét illetően..
plusz jól kiszagolta,hogy őket Brokival itt szponzorálják a kamerák mögöttiek.

Banyus83 2012.05.25. 12:29:39

@LoveMy: De csak egy pár spoiler volt, nem? ;-) És volt, ami nem is volt igaz :-)

pilar ternera 2012.05.25. 12:29:55

@Pácsó Ármándó: azt megtartja magának! :)
@LoveMy: értem. gondoltam. :)

foxglove (törölt) 2012.05.25. 12:29:57

@paranyuszi: az első kettő biztos fiú, a harmadik a tegnapi beszámoló alapján szintén:)
úgy örülök, hogy nem az én nememet kérdőjelezted meg, rosszul esett volna:)

LoveMy 2012.05.25. 12:30:44

@paranyuszi:
huuu...
bocsi, akkor a meglepiket még nem lőttem le! ;)
Vááárom! :))

LoveMy 2012.05.25. 12:32:00

@Banyus83:
Így van, de többnek volt hiteles forrása!
:)))

antika890 2012.05.25. 12:32:17

Mindenki egy jó nagy szemétláda volt odabent néha, és ezzel nem is volt baj, hiszen ez volt a játék lényege, eljutni a döntőig valahogy. Ezt sajnos lehetetlen úgy csinálni, hogy közben néha ne bánts meg másokat. Ez eddig tök oké, csak éppen valaki ezt belátja, elismeri hogy köcsögölt, valaki meg olyan tetű, hogy mindenki előtt kijelenti: ő aztán soha semmi olyat nem csinált. Innentől kezdve egyetértek valakivel aki előttem ezt említette: Anikó a valaha volt leggerinctelenebb játékos a reality világában, de ha nem, akkor is minimum dobogós.

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:32:20

@paranyuszi: Hideg Kéz egy nagyszerű sörkedvelő férfi, Sogekingnek jó a humora és férfi, Nosce egy határozott véleményű férfi. Szerintem :-)
De ők is biztos elmondták volna neked, ha megkérded :-)

pilar ternera 2012.05.25. 12:32:53

@paranyuszi: vagy nincs rá szüksége. ;)
na jó, hagyjuk mert ez már kezd egy hv-filmklub-erotika blog mixe lenni! :O)

LoveMy 2012.05.25. 12:33:49

@Pácsó Ármándó:
inkább egy matyóhimzéses vibrit :D

Zafír333 2012.05.25. 12:34:42

@jo.e: Szia! Tegnap már nem tudtam válaszolni neked. Valóban úgy van, hogy aki emberben bízik, az... De , mint már korábban írtam, nagyon örülök a hűségpróba kiállta hűségnek:)

Banyus83 2012.05.25. 12:34:45

@LoveMy: Igaz :-) De ezek persze csak igazolták előzetes feltevéseinket, nem? :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:34:47

@Pilar Ternera: Végül is kellhet minden cseppje :-)

@paranyuszi: De sok fogy :-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:36:21

@foxglove: muhahhhaaa...
akkor értem már, miért nem írt Hideg kéz privit.. az én nevemmel és regemmel, elég nehezen jutott volna be a partyra!!!! :DDDDD (én egyébként azt hittem, lány :D)
(bár mint kiderült, nem is volt jelentősége a regisztrációnak..)

Hát Foxi én téged totál egyértelműen csajszinak gondollak az írásaid alapján.:)

Banyus83 2012.05.25. 12:36:23

A Blikk.hu-n lehet olvasgatni, ahogy Edina és Máté válaszolnak kérdésekre :-)

LoveMy 2012.05.25. 12:37:38

@Banyus83:
Igen és persze a női megérzéseinket! :)

Zafír333 2012.05.25. 12:38:10

@wadalma: Amit megígért, azt tartsa be! Ha Noémi nem mögéjük áll, most 0 Ft-ja lenne!!! A győzelem után könnyű felejteni , ilyen az emberi szív. Ezért van szükség néha a megtörettetésre, amely a jellemet edzi!

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:38:33

@Pácsó Ármándó: Pácsókám szted egy 10-es skálán, mennyire ciki megkérdezni itt valakit, hogy figyi, te fiú vagy lány? :D
Sztem 10-es.. :D

Gergoooe 2012.05.25. 12:39:22

Remélem nem csak én gondolom úgy, hogy ez meg volt bundázva teljesen...

pilar ternera 2012.05.25. 12:40:02

@paranyuszi: sztem nem is olyan ciki. :) de én naív vagyok.:)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:41:37

@Zafír333: +1

@paranyuszi: Szerintem nem ciki, ha nem akarja legfeljebb nem mondja meg. Kell még valaki?

kozi001 2012.05.25. 12:42:48

@SamSem:

Éden Anikó nem gyógyszerelte meg szeszelte magát, mint Baukó...

Ergo 10 év múlva nem fog lerobbant állapotban visszaköszönni.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:43:07

@foxglove: Nahh az lett volna most a nagyon durván funny ha visszaírod, hogy egyébként fiú vagy..:DDDDD kb. így ültömben lefordultam volna a székről az tuti!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

veron3 2012.05.25. 12:44:11

Szerintem ez így 90%-ban korrekt Edinától:
"Amint megkapom a nyereményemet, természetesen tartom magamat a szavamhoz, bár úgy gondolom, nem nagyon támogatta Noémi az én játékomat, kaptam tőle hátba szúrást. Adni fogok neki, de nem ennyit."

Banyus83 2012.05.25. 12:44:51

borsonline.hu-n képek a tegnapi záróparty-ról :-D

Zafír333 2012.05.25. 12:45:16

@Pácsó Ármándó: Ez mit jelent???
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Talán ezekre válaszoltál?
Sokkal többet küldtem be, de nem hozta akomment. Nem bírta el a súlyát:)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:45:59

@kerdesek05: Ennyi!

@paranyuszi: Hajlam! :-)))
Fiú, egy Gyűszűvirágocska? :-)

kerdesek05 2012.05.25. 12:46:47

@Banyus83: remélem Edinát még sokat látjuk erre-arra!:)

LoveMy 2012.05.25. 12:47:00

@Banyus83:
közben olvasgatom a blikken a válaszaikat! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:47:04

@Pácsó Ármándó: @Pilar Ternera: Köszi Pácsó a segítséget! Már képben vagyok.. :)
Hát én egyszer belefutottam egy ilyenbe.. :) ránézésre a nick-je valami Adamnak tűnt.. azt hittem fiú, írtam is neki, hogy ki vagy te Broki valamelyik haverja?? :D
Visszaírta, hogy nem.. :D
Nézem a nick-jét és elolvasom visszafelé.. Amanda.. :D:D:D:D
Nahh az ciki volt, de szerencsére már késő este történt.. :D

Banyus83 2012.05.25. 12:47:13

@Banyus83: És még sixx-et is idézik az egyik képaláírásban :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:47:13

@Zafír333: "Amit megígért, azt tartsa be! Ha Noémi nem mögéjük áll, most 0 Ft-ja lenne!!! A győzelem után könnyű felejteni , ilyen az emberi szív. Ezért van szükség néha a megtörettetésre, amely a jellemet edzi!" Ezzel egyet értek!

Banyus83 2012.05.25. 12:48:51

@LoveMy: Én is az előbb olvastam...a Bors-on a képek is jók :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:49:31

@Pácsó Ármándó: Kicsoda a gyűszűvirágocska?? :D Csattogó fülű fanyúl legyek ha tudom!! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:51:16

@foxglove: hurrá! legalább néha eltalálom!!! :DDDDDD

Zafír333 2012.05.25. 12:51:44

Köszönöm a magyarázatot:)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 12:52:43

@paranyuszi: Van egy barátod a neten, ő megmutatja, ha beírod neki a "foxglove" nevet, idézőjelek nélkül.

Banyus83 2012.05.25. 12:53:25

@LoveMy: @paranyuszi: www.borsonline.hu/
Csak görgessétek kicsit lefelé a főoldalt, és ott is lesz...nincs cikk, csak képgaléria, nem tudom külön belinkelni :-(

kerdesek05 2012.05.25. 12:53:34

@horgi1: jaj te mindent elhiszel azt amit leírnak a Borsban meg a blikkben?:) Komolyan gondolod, hogy Edina nem fogja kifizetni azt az egy milkát a Noéminak mikor hónapok óta ezt ígérték egymásnak?
Nem gondolod hogy ez is egy olyan szövegkörnyeztből van ahol megint el kell hiperelni az indulatokat?!:)

Banyus83 2012.05.25. 12:55:22

static.borsonline.hu/image/gallery/67/.1000x1000/764.jpg
Képaláírás: "Sixx szavaival élve, T69" idéztem a Borstól :-)

ő-szinte 2012.05.25. 12:55:22

@Joey Tribbiani: olo :-)

nyugodtan elmondhatod amit gondolsz :-)
látod, hogy kíváncsiak;-)
ha én mondom, azt úgy sem hiszik :-DDDDDD

nathalie 2012.05.25. 12:55:34

@foxglove:
hello. na eszedbe jutott még valami? :)

wadalma 2012.05.25. 12:55:35

@Zafír333: Ja értem az egyik féltől 100%-osan behajtjuk, a másik fél meg tök m1 mit csinált, néha kifejezetten pont ellenkezőjét amit igért... Kettős mérce...

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:56:02

@Pácsó Ármándó: Jahhhhh.... :DDDDDDDDDDD nahh hát ennyit erről.. botanikus se leszek.. :D
Hajszínemet illetően kérdés?
Bárki? :D:D

veron3 2012.05.25. 12:57:01

@kerdesek05: Tényleg ezt nyilatkozta, de fentebb írtam már, árnyalja a képet az, hogy egyrészt ő is "csak" nettó egy misit nyert, másrészt látta, visszanézve az adásokat, hogy hánszor "támogatta" magyarul szúrta hátba Naomi, azt hiszem a csók fájt neki a legjobban. És még ezen sérelmek ellenére is ad, csak mondjuk lehet, hogy nem 1 misit, hanem 500k-t.

Banyus83 2012.05.25. 12:57:05

@ő-szinte: Szia! Kipihenve, frissen, üdén? :-) Mesélj majd!!! :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:57:25

@ő-szinte: Szeva Csaje! :D Neked, hogy tetszett a buli? :) Bitang volt? :D

ő-szinte 2012.05.25. 12:57:57

@Pácsó Ármándó: Kíváncsi vagy? ;-)
Küldjek fotót ?:-DDDDDDDDDDDDDDDD

veron3 2012.05.25. 12:58:48

@Banyus83: eh, nekem nem megy a galária, a képaláírásokat sem látom, na majd talán az otthoni gépről :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 12:59:40

@Banyus83: nem is említem, hogy a bors online helyett beírtam borsodline-t... :DDDDDDDDDDDDDDD
húúúdeszőke vagyok ma! :DDDDDDD

Banyus83 2012.05.25. 13:00:36

@paranyuszi: :-) Nem baj...azért csak meglesz :-)

K3rnel 2012.05.25. 13:01:20

A viasat már az elején eldöntötte, hogy kik lesznek a döntőben, végig védték őket a fura döntésekkel. Amikor Máté kicsit parázhatott, akkor először a két évad történetében nem a védett játékos választott utoljára, naná, hogy nem, hiszen akkor lett volna esély arra, hogy valamelyik játékos amelyik nem halotta az utasítást, vagy szarik rá, kiejthette volna Mátét. Az utolsó előtti párcserével elintézték, hogy felbomoljon Hiper és LMZ párosa, hogy a döntőben már ne legyen félnivaló.

A döntőben két olyan ember állt akik semmit nem tettek azért, hogy ott legyenek, a védettek sosem állhattak melléjük, ez feltűnő a játék során, mindenki látta, hogy őket meg kell bontani, de soha senki nem állt oda, valószínű nem volt nekik megengedve. Az első széria ment a maga útján(látszólag), a mostaninál viszont látszott, hogy legalább annyira meg van rendezve, mint a barátok közt...

Én csalódtam, az utolsó 2-3 hét részeit úgy néztem meg, hogy pörgettem az érdektelen részeket és 10 perc volt egy összefoglaló. Sajnálom nagyon !

LoveMy 2012.05.25. 13:03:14

@paranyuszi:
rá fogjuk hogy már az esti partyra gyúrsz! ;)

K3rnel 2012.05.25. 13:03:38

Ja és meg kell számolni, hogy hány éjszakán tolta oda a picsáján Edinka Máténak, ha megvan a szám, akkor a nyert nettó összeget el kell osztani vele és megvan Edina tarifája. Lehet jelentkezni :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 13:03:43

21/32... Képgaléria
"Sixx szavaival élve T69" :DDDDDDDDDDD

wadalma 2012.05.25. 13:04:58

@K3rnel: Annyiért sokan odatolnák...

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 13:05:55

@LoveMy: Már most szét vagyok esve!! :D:D:D

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 13:06:02

@ő-szinte: Csoport képet nem csináltatok a bulin, HV-set?

veron3 2012.05.25. 13:06:02

@K3rnel: Akkor ha Anikó meg Levi nyeri, akkor Anikó olcsóbb lenne :D

Vadkörte82 2012.05.25. 13:08:21

@LoveMy: bekukkantottam...szóval te előre tudtad a kimenetelt?? :)) mindegy kellett egy kis izgalom :) jó volt együtt szurkoln:) meg Banyussal is.

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 13:08:35

@LoveMy: Csak ott el ne nézzen valamit! :-))

@veron3: A tamponcsere 1-nek számít?:-)

ő-szinte 2012.05.25. 13:09:50

@Banyus83: se kipihent, se üde :-DDDDDDD @paranyuszi: kifejezetten jó volt szerintem ;-)

akkor kezdjük ott, hogy a hogyvoltos fiúk édesek :-) bánhatjátok csajok, hogy nem jöttetek ;-)))
mikor odaértünk már kígyózott a sor (bár igaz, hogy ez nyolc előtt 5 perccel volt, mert annyira jól elvoltunk a kávézóban, hogy elszaladt az idő), úgyhogy némileg fintorogva de beálltunk a sorba.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 13:10:26

@ő-szinte: Csoportképet nekem is küldhetnél priviben, érdekelne! :D (cserébe én is küldök, ezen ne múljon! :D )

Zafír333 2012.05.25. 13:11:23

@wadalma: Ha az egyik nem tartja be a szavát, akkor ebből az következik, hogy a másik se?tartsa be? Ezzel nem Noémit védem. Nem azt fogadták, hogy "ha végig becsületes voltál velem, akkor... ","ellenben , ha kiderül, hogy a hátam mögött..." hanem azt, ha bármelyikük nyer a háromból, a másik kettő 1-1 m-et kap! Ennek a fogadalomnak nemm volt más feltétele. Miért kéne a kettőt összekeverni? Az ígéret nem betartására mindig könnyű indokokat keresni. De az IGEN-ed legyen IGEN, a NEM-ed legyen NEM!Tudom, a viláh értékrendje más,nem kell követni.

ő-szinte 2012.05.25. 13:11:41

@Pácsó Ármándó: sajnos nem, most már bánom is :-(((
de ti azt úgy sem láttátok volna :-DDDDDDDD
tessék eljönni, ha kíváncsiak vagytok ránk :-PPPP
bakker, nem kukkolda ez! :-DDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.25. 13:12:25

@Vadkörte82:
Hát azért az túlzás, hogy előre tudtam, de Banyussal elég jók voltak a női megérzéseink, de azért sutyiban kaptam hiteles spoilereket is!
Persze nagyon jó, hogy Te is és még sokan toltátok az EFC-t, így lett ez a nagyszerű eredmény! :))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 13:13:18

@ő-szinte: Jogos :) és kár. :( mindegy ÉH3 partyn ott leszek. :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.25. 13:13:30

Sajnos vége lett, én nagyon élveztem ezt a műsort. Egyik játékosnak se szurkoltam, nekem rendben van így a vége.

Vadkörte82 2012.05.25. 13:13:52

@LoveMy: ok :)) én is élveztem..sajnos mostanában kevés időm volt, de követtem és drukkoltam! jövőre újra itt!!!

LoveMy 2012.05.25. 13:14:16

@Vadkörte82:
ja persze, hogy izgultam, főleg a bizalom gömbnél (Máté miatt) de a végén még sírtam is, persze örömömben, na....
De most nagyon örülök :)))))))))))))

ő-szinte 2012.05.25. 13:14:50

A fintorgáshoz az is hozzájött, hogy joey-nak és hidegkéznek nem volt reggje, szal nem tudtuk, hogy beengedik-e őket...
a meglepetés csak a bejáratnál ért minket, ahol a behirdetett nagy szűrés helyett, csak úgy besétálhattunk :-O ennek örömére néhány 16 kislányt is véltem felfedezni...

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 13:15:01

@ő-szinte: Peep-show :-))

@paranyuszi: Szettikéset küldesz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 13:16:13

@ő-szinte: na, és ott voltak az Ikonok is, a Nagy Játékosok??? Mesélj már baszod.

Annyit titokzatoskodsz, hogy végén még azt fogom gondolni, hogy a kávézóban jól betojáslikőröztetek és el se jutottatok a buliig. :D

LoveMy 2012.05.25. 13:16:28

@ő-szinte:
Nagyon rendes tőled, hogy közvetítettél a tegnapi buliról! Köszi :)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 13:16:49

@Vadkörte82: Szija Köri! Veled is jó volt társalogni!

Vadkörte82 2012.05.25. 13:17:56

@ő-szinte: bocs ha már volt, van a twitteren újabb kép??..tudom nem kukkolda..de mégis :)

ő-szinte 2012.05.25. 13:19:09

Bent a ház udvarán(mert ez a Doboz nevű hely egy régi bérház (az egész!) épülete)tolongott a nép, ott voltak a kivetítők, meg sixx is egy asztalnál a bal sarokban ;-)))
aztán jött HÉ felismerhetetlen hanggal (úgy látszik ennyit számít a stúdió) hogyakkor most lássuk a játékosokat.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 13:19:16

@Pácsó Ármándó: Pácsókám te nem figyelsz.. :)
Nem azt írtam, hogy neked küldöm hanem h őszintének. :D
Nincs szettikés :D

Vadkörte82 2012.05.25. 13:20:17

@Pácsó Ármándó: szijja Pácsóóó..annyira jó volt ez a pár hét..sajnos sokk a meló..és a benti gép meg állandóan bezárja a hogyvótot..szerintem vki titokban megfigyel engem..vagy ez már a paranoia? remélem örülsz az eredménynek!!

Eruka 2012.05.25. 13:21:09

sixx, köszi a hogyvoltokat! Változatlanul pazar írások! :)

Én nagyon örültem a végének: Edina és Máté megérdemelték, szépen végig tudták játszani ezt a 12 hetet (persze Broki kicsit genyó volt Edinával, de Edina okos nő, és tudta, hogy ezt ki kell bírni a cél érdekében).
És az mindennél nagyobb örömmel töltött el, hogy Hiper kanyit nem kap :))))
és gratulálok a győztes párnak! nagyon szép volt, hogy kitartottak végig! :)

klassz volt! várom a következőt :)

ő-szinte 2012.05.25. 13:22:07

@Pácsó Ármándó: ja, arra lenne eszed ;-)

@pushpang (univerziális határeset): ne zavarj, há nem látod , hogy írom?:-OOO utána kérdezz, mert csak összezavarsz :-DDDDDDD

@LoveMy: szívesen :-) óbazz, hozzám szóltál? ;-DDDDDDD

@Vadkörte82: ami van felraktam hajnalban, mg talán hidegkéz küldd párat :-)

kérdezni utána, most írok még, olvassátok :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 13:23:01

@paranyuszi: Hát, holnapra már lehet :-)

@Vadkörte82: Neked örülök, hogy itt vagy, az eredmény másodlagos. Azért izgultam, hogy egyikőjük se dobja el :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.25. 13:26:01

@LoveMy: Ez szép gesztus volt tőled!

@ő-szinte: Látod, kedvelnek itt téged!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 13:26:42

@ő-szinte: okéoké! csak már reszkető kézzel nyomogatom az F5-öt. :D

ő-szinte 2012.05.25. 13:27:00

na szóval.
HÉ felkonferálta a kis túristákat egyesével, azok meg kislattyogtak az emeleti körfolyosóra. Ami megragadt:
- műanyag élőben még rusnyább (pedig az nehéz vállalkozás :-DDDD )
-Edinának élőben is nagy segge van :-DDDDD
-csíra egész jó élőben ;-)
-Elemző klasszisokkal jobb pasi mint a képernyőn ! :-OOO

ő-szinte 2012.05.25. 13:28:42

Szegény Hippert nagyon fújjolták :-O
Omárnak meg ott volt sztem a összes ismerőse, mert akkra ováció fogadta, mint ha ő nyerte volna meg a zsét :-OOOO
Lehet ezek vmi más verziót láttak az ÉH-ból:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.25. 13:30:05

@pushpang (univerziális határeset): nyugi :-)

@Pácsó Ármándó: ezt mire írtad?:-O
amúgy meg ezt eddig is tudtam ;-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 13:32:25

@Pácsó Ármándó: szettike nélküli van, de az nem publikus! :P :DDD

nyílegyenes labirintus 2012.05.25. 13:33:05

@riverblue: Elhiszem, hogy a zsebedben a bölcsek köve és mindent tudsz a háttérmunkáról, és a levajazott dolgokról, de én már csak ilyen hiszékeny, egyszerű lélek vagyok,
ha úgy tetszik egy szentimentális fasz.
Ez van.
A véleményem ugyanaz.

LoveMy 2012.05.25. 13:34:38

@ő-szinte:
evvan :)
de tényleg rendes tőled! :)

ő-szinte 2012.05.25. 13:35:15

nah :-) a május elsejei felvonulás után, elviharzottak a turisták (gondolom a vip szektorba)és mondta évánk, hogy akkor csapasd Heni, induljon az utsó rész. Persze évánk ilyet nem mond, csak a betanult szöveget tolja, azt is úgy mint egy rosszabb fajta amatőr színész .
Elkezdődött hát az a várva várt rommáizgulom magamat adás amit ti is láttatok a tv-ben.
Itt jegyzem meg, hogy jó lenne ha vki elmondaná mi volt ebben a részben, mert a hangosítás olyan fos volt, hogy mi még most sem tudjuk, miről beszéltek a nyomorultak :-O :-DDDDDDD

ő-szinte 2012.05.25. 13:36:00

@jadebulgari: mogyi, mondtam, kérdések, utána! :-) írok baszki, olvasd;-))))

foxglove (törölt) 2012.05.25. 13:36:54

@nathalie: most pont nem tudok sajnos maradni:( de visszatérünk erre még mindenképpen!

@ő-szinte: nagyon ügyesek voltatok tegnap!!!:) majd olvass vissza és meglátod, hogy mennyien vártuk a tudósításotokat:)

ő-szinte 2012.05.25. 13:37:00

@LoveMy: :-)))))))))
semmi rendesség nincs benne :-) nekem ez természetes, hogy ha már elmegyek, megosztom veletek :-)

ő-szinte 2012.05.25. 13:38:14

@foxglove: tudom mogyi :-)))))
had írjak... :-) köcci:-)
utána beszélünk, csak így elfelejtem mit akarok :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 13:38:14

@ő-szinte: "..az Éden Hotel 2 utolsó részét egy budapesti szórakozóhelyen tartották, a nyitás előtt százméteres, főleg fiatal lányok alkotta sor állt az objektum előtt...." :D:D:D nahát

kerdesek05 2012.05.25. 13:39:03

@ő-szinte: dede kukkolda, ÉH3 blog kukkolókkal:)

Vadkörte82 2012.05.25. 13:39:13

@LoveMy: nem tudod véletlenül hol van a twitteren oszinte? megnézném a képeket..nem találom a tegnapi linket.

paranyuszi (törölt) 2012.05.25. 13:39:14

@ő-szinte: nagyon szigorú vagy ma én nem is merek kérdezni csak iszom a szavaid.. :DDDDDDDDDd

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.25. 13:42:04

Anno irtam, hogy Csirkelab dontos lesz, ha nem kavarjak meg az utolso pillanatban (jelzem joggal, mert Csirkelabra nem fog emlekezni egy ev mulva senki sem, de az Edina-Mate par szerintem orokre bevesodik minden nezo agyaba, mint pozitiv pelda, ugyanugy, ahogy az Aliz-Kristof, mint negativ pelda.. Oket szerintem pont emiatt hivtak csak be)

Sajnalom hogy nem nyert, csak neki drukkoltam, a tobbi egy forintot sem er.

Tenyleg, Noemi megkapta az egymilliojat (-ado)?

cierre 2012.05.25. 13:42:35

Azért nem kell irigykedni. Neked csak havi pár százezer jut ezért a szarért, mármint a posztodért.
Összejön majd a pár milla és dughatsz is, ha kicsit emberi leszel. Mondjuk nemirigylem tőled, hogy ezt a szart kellett nézned, de azt már igen, hogy nulla tehetséggel büfized a szart, írástudás nélkül…

ő-szinte 2012.05.25. 13:43:01

A hangulat jó volt a műsor alatt , Omár tábor nagyon örjöngött, és mi is próbáltuk értékelni a látottakat, mert ugye hallani... biztos azért külön kellett fizetni :DDDDDDDDD
Műsor lezajlott, igazábol az alatt semi különös nem történt, leszámítva, hogy végig azon gondolkodtam hogy az előttem lévő asztalnál ülő 3 lány 14 15 vagy 16 éves-e ? ;-)