Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6095-6098.

2012. május 24. 14:00 - Mésza "Abdul" Jani

Folytatódik a kés és a levél története. Novák továbbra is Zsoltra tippel, ezt kellőképpen le is festi neki, aztán mégis ő kerül bajba. A kisbolt úgy tűnik, csak megnyithat, de ehhez egy új befektető színre lépése is kellett. Zsófi lelkesen tervezi a lakások belsejét, Bartha ki is akad, de mintha ez nem lenne elég, Szentmihályi újabb hülyesége nagy galibát okoz, így Zsolt három felől kapja a hülyeséget. András új ajánlatot kap, amit sokan azonnal elfogadnának, de nem ő. Juli szerelmet vall Attilának.

6095. rész

Juli és Attila készül a kiruccanásra. Némi dietétikai diskurzus után jön Nóra, Attis fényezi, jól elvannak, Júlia meg féltékeny. Attila szerint jól döntöttek, amikor szakítottak, Juli szerint is, bár nem sok beleszólása volt, azóta is csak arra vár, mikor tömi meg újra a főnöke. Berényi fejét elnézve erre minden esély megvan.

Bunkó Novák és Szent Gabi bámulják a kepöcsös kést, közben azon filóznak, ki küldhette nekik. Laci Zsoltra tippel, Gabi ennél jóval logikusabban közelíti meg a problémát. Szar helyesírás, kepöcs, Zsolt nem ennyire hülye, bárki bejöhet az utcáról. Tuti Mártonra gondol. Én biztos.

Juli a kúrókuckóban elmélkedik, még Patrik is megjelenik, akitől először megijed, majd lekenyerezné. Nem jön össze, az egér nem éhes, lábbal tiporja a szendvicset, Juli meg neki magyaráz. Magukra maradtak.

Zsófi ezerrel benne van a tervezésben, Miklós meg az ajnározás közben rendesen végigméricskéli. Jön Shoppingista a római nyaralásból merít ihletet, meg is mutatná a fotókat, hogy Miki még jobban láthassa, mi az elképzelése, ezért megkéri a férjét, adja oda a fotókat nekik. Bartha oda is adja, csak nem azokat, amik Szentmihályinak kellettek volna. Miki meg jót viccelődik a közös képükön. Miki megkéri Zsófit, vegye meg a kellékeket, de a csajnak nincs zséje, tudjuk miért. Miklós el, majd jön a menetrendszerű összeveszés. Bartha szerint csak bosszúból ad Zsófinak melót Berényi, nem a szakértelme miatt. Csak a pénzköltéshez ért.

András az új projektjének örül, Juli meg idegbetegen megy haza, a kis …lan féreg. Szokásos kamuk, Anrdris meg jó hagyományokhoz híven benyal melegig. Julinak nincs kedve a találkozóra menni.

Laci még most is a kés gazdáját keresi. Vili bá senki idegent nem látott a környéken. Eddig csak gyanakodott Novák, most már biztos abban, hogy Zsolt küldte az ajándékot.

Zsófi Kingának panaszkodik, hogy Zsolt nem lelkesedik az új melójáért, pedig végre pénzt kereshetne. Bosszúból meg rendelt egy hitelkártyát, ha már mindennél fontosabbak a gyerekei, akkor ő majd vásárlással vigasztalódik. A pincérnő próbál a lelkére beszélni, hogy Zsolt először beszél, csak aztán gondolkozik. Jön is a kávéháztulajtól a bocsánatkérő sms. Kinga az Ádám-Mátyás békítőprojektről beszél, Zsolt jön, Ő meg szóban is bocsánatot kér. Zsófi kemény.

Attis Julit várja, de András jön helyette. Andris azt hiszi, azért olyan idegbeteg Juli, mert sok a meló. Nem. Azért András megkéri, hogy kímélje asszonyát a főnöke.

Gere Márton újra a színen. Bemegy a Mátyás téri társasház udvarára, és meglátja a szórólapot. Dühösen széttépi. Gabi rászól, de Márton megígéri, ha nem áll le, beváltja a levélben írtakat.

Laci meglepi Zsoltot, egy vödör festéket önt a nyakába. Még mindig azt hiszi, Bartha küldte a levelet meg a kepöcsös kést. Remélem a volt(?) maffiózó lekever az idiótának egyet.

6096. rész

Laci rohan ki a Rózsából, Gabi meg elkapja, hogy ki dobta be a levelet a késsel. Novák anyázik, aztán meg iszkol be az irodába, amikor Zsolt is kiront. Gabi magyarázkodik, a hős Novák őt kint hagyta a szarban, de Barthát nm érdekli a rizsa.

Attilák a természet lágy ölén üzletelnek, Juli meg álmodozik, még azt sem hallja meg, amikor az ügyfél hozzá beszél. Mindenki el van alélva a helytől. Új lehetőségek érdeklik Regényit, majd jövő héten egy teniszmeccs közben megkapja a csomagot Attistól.

Gabi még mindig villámhárító, de úgy néz ki, működik. Bartha letesz arról, hogy beverje a majom orrát. Azért a Rózsából kitiltja, Gabinak meg azt tanácsolja, keressen normális pasit magának.

Kati elképesztő hírrel megy Andráshoz, de hogy mi az, egyelőre nem derül ki, mert Nóra megzavarja a diskurzust. Ez valami komoly lehet.

Zsófiék még lakberendeznek kicsit, majd Miki odaadja a zsét a cuccokra. Kiesik a kép valami mappából, amit már a jó előbb is láttunk. Ennek még lesz valami szerepe a történetben.

Gyökér Novák magyarázza a bizonyítványát. Azért bújt el, nehogy elszabaduljon a pokol, meg Gabit is féltette. Jó, hogy az előbb ittam meg a pohár tejet, különben megfulladnék a röhögéstől. Zsoltnak nagy a szája, meg nem akarta megütni. Ha-ha-ha. Gabi sincs elragadtatva a pelenkás csávójától, de azért mellé áll. Ő jobban aggódik a boltért. Meg Gere Mártonért.

Regényinek el kell menni, így Juliék kettesben élvezik tovább a táj szépségeit. Júlia megint révetegen bámul, arra gondolt, milyen jó lehet madárnak lenni, hancúrozni az avarban, fészket építeni a fán. Attila meg is kérdezi, Juli, jól vagy? Biztos csak szerelmes, vagy hülye, Julinál meg leginkább mindkettő.

Zsófi most Claunak panaszkodik, de pech, ő most Zsolttal ért egyet. Megint sms, Clau tanácsára le akarja halkítani a telefont, ekkor látja, nem Zsolt küldte, hanem a bank, és nem is egyet. Mindben az van, hogy vásárolt a hitelkártyára. Szopesz.

Vége a megbeszélésnek. Nóra el, így kiderülhet a nagy hír. Másnak is tetszenek a tervei, de Nóra azért nem tudhat erről, mert nem a Berényi kft-t kérik fel, hanem csak Andrist. A másik, hogy a lakónegyed Dubaiban épülne.

Juli a magukon gondolkozik. Megbeszélték, hogy nem mehet tovább a szeretősdi. Igen, Juli is azt akarta. Aha. Majd emlékbe ad egy makkot Attilának, és bevallja, hogy beleszeretett.

6097. rész

Kati vázolja, milyen előnyökkel járna Andrisnak, ha vállalná a dubajozást. András meg kifogásokat keres, miért ne vállalná, végül a családra hivatkozik. Az sem jön be, mert viheti Juliékat is. Nem akar mindent felrúgni és hátrahagyni, pedig csak két évről van szó. Akkor meg ez a baj, két év alatt nem keres annyit, hogy élete végéig elég legyen. Ja, de ajánlólevélnek jó. Kati azért hagy egy névjegykártyát.

Lehet, hogy a család a legfontosabb és ezt megbeszélték, de ettől még nem olyan egyszerű. Amióta szakítottak, Juli csak Attilára tud gondolni. Attis csak keményen néz, Julcsi meg belehal. Aztán mégis túléli.

Zsófi letiltatta a kártyát, és nem kér másikat. Nem ellopták tőle, hanem meg sem kapta, kilopták a postaládából. Clau erőszakoskodik, hogy a kápé se jobb, de Zsófi visszavág, max kevesebbet tart magánál. Gabi meg Vili bácsinál rinyál az aláírások miatt, De Vilmos megérti az ellenzőket, Laci megbízhatatlan. Vizezett vodka, hamisított CD, jó bizniszek voltak.

Most meg Kingának panaszkodik Zsófi a kártya miatt. Zsolt még nem tudja, de tuti ki fog borulni. Akkor meg alhat Kingánál. Nem tudja, hogy adja vissza a tartozást, feljelentés fel sem merül benne. Kinga szerint Clautól kérhetne kölcsön. Kizárt.

Laci még mindig nem érti, miért nem akarják a többiek aláírni a beleegyezést a boltra. Nekem vannak tippjeim. Szokásos felállás, Laci rinyál, Gabi meg nyugtatja.

Andris Mikinek magyaráz valami fűtéscsövekről, amikor az kiszúrja a névjegykártyát. Szerinte is hülye, hogy nem akarja elfogadni az ajánlatot. Jön Nóra, így most már előtte sem titok a dolog. Ő még Miklóst is küldené, ha lehetne.

Eközben Kati összefut az udvaron Julival, és mi más is lehetne a téma, mint a dubajozás. Juli majd beszél Andrissal, bár azt nem mondja, hogy azért, hogy rá is beszélje a melóra. Háttérben meg már Gabi kapja el Claut az aláírásgyűjtéssel. Claudia szerint nem kell csodálkozni, hogy amíg együtt vannak, egy kalap alá veszik Lacival, tök mindegy, hogy csak a pénzt adja, a többit meg a csaja intézné. Clau rávilágít a lényegre. Biztos, hogy hosszú távon el tudja viselni ezt a szerencsétlent?

Nóra már a Rózsában pletykálja a dubajozást. Ez még Attilának is tetszik, bár valszeg nem teljesen önzetlenségből. Pech, de Andris visszamondta, mert neki a család az első. Szegény, jóformán a felesége sincs már meg, a kölkök sem az övéi, akiket most nevel. Jó család. Nóra meg Atti el, Zsolt megy oda Kingához, hogy vigyorogjon, kellenek a vendégek, legyen kedves. Több se kell a pincérnőnek, kiossza Zsófi miatt. Nem is tetszik a főnöknek, beküldi festéket takarítani. Oké, de akkor meg neki kell a vendégekre vigyorogni.

Gabi most Nórának sír. Mákja van, itt nem süket fülekre talál. Nóri befektetné a pénzét. Gabi bepánikol, de az ügyvédnő bízik a sikerben.

Zsófi készíti a kaját, Oszinak nem annyira jön be. Zsolt jön haza, neki se, ironizál, mióta vágy erre a zöldséges túrókrémre. Oszi érzi a feszültséget, felajánlja, bemegy házi írni, de maradhat, meg amúgy is kész van. Zsolt megint bocsánatot kér, Zsófi meg bevallja a kártyát. Na most mehet Oszi, le a Rózsába.

6098. rész

A buli folytatódik tovább. Zsoltnál elszakadt a cérna, most már ossza az asszonyt, bár ebben Novák és besegített a baromságával. Itt is a szokásos, Zsófi támad, Zsolt hibája, Linda megkap mindent, neki meg egy csizmáért is könyörögni kell. Aha, annyi cuccot összevásárolt, butikot nyithatott volna belőle. Ja, hogy azért mondta el, mert ki kellene fizetni. Aztán újra visszatámadás, öt perce még normális volt Bartha. Te meg sosem, mit csodálkozol, ha a férjed is meghülyül melletted? Aztán még Zsófika rohan el megbántva otthonról. Vicc.

Nóra újságolja a jó hírt. András is aláírta a papírt, így valószínűleg Zsolt is benne lesz a dologban. Lacinak leesik, hogy vele volt bajuk. Nóra szerint lehetnének társtulajdonosok, ha a jövőben gáz lenne köztük. Novák egyből azt hiszi, Gabi szakítani akar vele.

Zsófi Mikinél vigasztalódik. Miki meg nosztalgiázik, mert kicsit magára meg Nórira emlékeztetik. Nagy szenvedélyek, nagy veszekedések, nagy kibékülések. Zsolt gyilkolni is képes lenne miatta, valahogy így nézhet ki a halálos szerelem. Zófi meglepődik Miki új oldalán, de Berényi titokban tartaná, mert lerombolná az imidzsét.

Most Attila érzeleg a padláson. Patrik nem jön, ő a szekrénybe vág bele. Láttam már ennél rosszabb játékot is. Most meg a kezét fájlalja, akkor minek bokszol a bútorral?

Juli fel van húzva, és Andrisnak esik, mert az nem mondta el neki Dubait. Már miért mondta volna, ha úgysem fogadta el? Neki fontosabb ez a családszerű csoportosulás. Julit nem érdekli, elrohan.

Gabi nagyon örül, hogy Laci is elfogadta Nóra ajánlatát. Álmodozik ezerrel, alig várja, hogy az első vevő belépjen. Övék lesz a legszebb kisbolt a környéken, Laci szerint meg a városban.

Juli is a padláson, de most rövidebb farkúval fut össze az egér helyett, legalábbis a testéhez képest. Építészfeleség reménykedik, hogy kettőjükről gondolkozik Attila, de rajta meg Andráson, no meg a dubajozáson pörögtek az agytekervények. Attis örülne, ha Andris elfogadná, megkönnyítené az életük.

Zsófi kicserélve megy haza, magyarázkodik, meg Zsolt is. A lényeg, hogy imádják egymást.

Miki piál, közben Zsófiék képét nézegeti, majd kettétépi, és csak a csaj marad a színen. Sejtelmesen néz, készül valamire.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 14:50:22

Na végre, már azt hittem, egész héten csak ÉH-t tudok olvasni! :D

Vajon Andrásék mennek-e dubahavajozni vagy előbb bukik le Juli és Attila? Vááá... ezt de várom már. :D

hannamontanna 2012.05.24. 16:02:26

Ha Miki magáévá teszi Zsófit, akkor kb. Zsolt kinyírja, és elveszítünk egy olyan szereplőt aki miatt még érdemes nézni. Amúgy kisebb veszéllyel járna, ha Nórát környékezné meg. Atisnak már úgyis kifele áll a rúdja.......
Andris hozza a szokásos lúzer formát. Habár biztos nem kell neki arab gyerek is.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:16:08

@hannamontanna: á, Miki csak magába akarja bolondítani Zsófit, illetve csak azt akarja elérni, hogy szétugrassza őket.

Viszont Andrásnak sztem erősen befigyel egy Attila-ivadék, ahogy elnézem. A múltkor bekapott vmi esemény utánit a Juli (ezt mondjuk nem is nagyon értem egy férjes asszony esetében), de azóta nem tudni, hogy nem figyel-e be egy újabb kisBerényi sorozatba. És András büdzséjébe.... :D

hannamontanna 2012.05.24. 16:26:36

@pushpang (univerziális határeset): Gondolod hogy csak magába akarja bolondítani? Eléggé magányosan iszogatva ábrándozik képszaggatás közben. Rágerjedt, meglátod..
Egyébként ahogy Juli ott ődöngött a fák közt én is arra tippeltem, hogy terhes. Már előre vinnyogtam, hogy LAndrás (=lúzer andrás) beszerez egy újabb kölköt. Mondjuk családban marad, Berényi lesz. Már amennyiben Atis tényleg Berényi...nem tudhatjuk biztosan, ugye. Istenem, a fő vonulat a ki kit csinál meg és ettől nem bírnak elszakadni. Hányas karika is van? 12? Szerintetek érti egy 13 éves, hogy ki kinek a gyereke-apja-anyósa-sógora???? mert lassan én sem.

Bergamott 2012.05.24. 21:55:47

@hannamontanna: Külön szép lenne, ha András minden tesójától begyűjtene egy potya gyereket. :)
süti beállítások módosítása