Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x11 - The Party

2012. május 23. 16:00 - Chat Géza

Hank sörrel a kezében, köntösben állva kíván csatlakozni a kerti reggeli/ebédhez, mely során Bates áldást mond és megkéri a pofátlan vendéget, hogy távozzon. Bates nem bírja a kritikát és azt, hogy az orra előtt vedelnek. Moody meg attól dobja ki a taccsot, hogy Richard folyton Istenről meg Jézusról hadovál. Keresetlen megjegyzések és csipkelődések után Hank elhagyja a paplakká vált házat.

A főcím után jön az instagrammal készített parton sétálós, vagányan cigizős montázst. Most már látjuk, ahogy Hank egy bárba ülve küldi magába a whiskeyt. Charlie is megérkezik, Moody mellé zuhan és egy Heinekent kér. A kisüveges sör fölé hajolva próbálja kifejezni mérhetetlen sajnálatát, amiért kiszúrt vele, majd kiönti szíve minden bánatát. Továbbra sincs haver felvétel, szóval Charlienak lépés van elfelé. Hirtelen váltással látjuk, hogy beesteledett és Hank, pózt nem váltva, egy helyben végigitta a napot, melynek következtében sikeresen lerészegedett. Lizzie sasszézik be a bárba. Hank odacsapódik mellé, hogy Stu leszopásának esetén viccelődjön. A szabad felfogású dadus, Charlie házába invitálja Hanket, hogy ott folytassák az italozást. Moody kacérkodik a gondolattal, hogy milyen szép kis revansot vehetne kopasz nyakú ex-ügynökén azzal, hogy gerincre vágja a kis barátnőjét, de megembereli magát és féken tartja az egy szemű köpő kobrát.

A Runkle rezidenciába toppanva tovább erősködik Hank, hogy úgysem fogja meghúzni Lizziet, bárhogy is reménykedik, majd a lány enyhe kacér mosollyal az arcán felkapcsolja a nappali lámpáját és meglepetést kiáltva előugrik Apocalypse, Kali, Becca, Karen, Tyler, Stu, Marcy, Bates a lelki szponzorával karöltve, és természetesen Charlie. Hank nem éppen őszinte mosolyt vágva örül a spontán szervezett búcsú bulijának. Charlie dagadó mellekkel büszkélkedik, hogy az övé volt ez a forradalmi ötlet, hogy ő küldte csalinak Lizziet. Kezdődjön a party!

A kicsit piás Hank betalálja egy ölelés erejéig Karent és kérdőre vonja érzéseit new yorki hazatérésével kapcsolatban. Különösebben nem hatja meg a dolog. Csak a szokásos szarság. Bates elrontja az idilli képet és becsatlakozik a beszélgetésbe, hogy bemutathassa szponzorát. Ő itt Gabriel. Remek, de mégis ki a halált érdekli. Ő segíti Batest, hogy se agyilag se sehogyan ne kívánja meg az italt. Egy kis intermezzo erejére Marcy is megjelenik, hogy tampont kérjen Karentől, mert úgy elkezdett vérezni, mint egy háborús sérült. A nők távozásával Apocalypse érkezik, kezében kecsesen tartva az otthonról hozott, aranyból készült kelyhével. Sammurai megkínálja egy kis nedűvel Batest, de lelki segítője rávilágít a dolgok fontosságára, hogy a belső nyugalmat nem fogja megtalálni az ital elfogyasztásával, és ezzel nevetve száműzik magukat a teraszra.

Hank és Sammurai csak állnak egymagukban, hogy minden aberrált szentfazék társaságától mellőzve, békében tudjanak beszélni szerelemről és a világ más fontos dolgairól. Apocalypse fúgázná Kalit, ezért jópofizik neki. Kinyitja neki az ajtót, kedvesen beszél hozzá, ha tüsszent, mondja neki „egészségedre.” Innen már csak egy hajszál választja el attól, hogy gyereket csináljon neki. Lapos kúszásban Charlie is megérkezik, hogy Hanknek kuncsorogjon, és a hirtelen szervezett fenomenális bulit fényezze. Sammurai meg pont kiszúrja, a szobából kilépő Stu-Lizzie párost. „Aztakurva Runkle! Ki ez a jó kiállású ribi?”

Charlie elnézést kérve az uraktól, elmegy és letisztázza ezt a szituációt a kedves barátnőjével. Kezdődik a szent beszéd, hogy nem kéne ilyen egyértelműen kimutatni a köztük lévő viszonyt, pláne, hogy – teszem azt – Marcy is itt van, és a mondat közepét elharapva rájön, hogy az eddigi egy szopás az imént emelkedett kettőre. Charlie agyfaszt kap menten. Mit számít egy vagy két lufizás? A dodizás ma már olyan, mint a kézfogás szóval, mint házigazda az akadékoskodás helyett, inkább menjen és hozzon egy kis italt a szereposztó díványon megfáradt kollégáknak.

A kanapén héderező Hank, Marcyval beszélget, aki szexuálisan zátonyra futott kapcsolatát szedi apró darabokra. Már több napja nem szexeltek Stuval, és ez probléma. Olyannyira nem tud mit kezdeni szexuális túlfűtöttségével, hogy amikor Karen csatlakozik hozzájuk, kérdés és kérés nélkül felvázolja a hármójuk közti vonzalom szerelem gyerekeként születendő nemi aktus varázslatos freskóját, melyben ő alkotná az orgazmikus robbanáshoz szükséges plusz adalékot, a szexuális tabasco szószt, ami Hank és Karen nemi románcában, mint plusz löketként lenne jelen. Ezt kimondva rájön, hogy mennyire nem frankó a szituáció, úgyhogy inkább tökénél ragadja meg a dolog lényegét és berángatja Stut a hálószobába.

Charlie a változatosság kedvéért most Lizzietől kér bocsánatot, amiért egy kicsit túlreagálta a dolgokat. Igaz, hogy még most is kifordul a bele a gondolattól, hogy Stu Baggs krinolinját majszolta, de ettől függetlenül szeretne egy visszautasíthatatlan ajánlatot tenni Lizzienek. Amennyiben rajta kívül nem szop le senki mást, akkor ad egy komoly esélyt ennek a kialakulófélben lévő kapcsolatnak. Lizzie nem kér belőle, köszöni szépen. Az ok nagyon egyszerű. Lizzie még fiatal, Charlie meg már öreg, mint a szar. A kínos csöndet megtörve a lány inkább hazamegy, hisz holnap lesz élete első forgatása és addig valahogy vissza kell ugrasztani az állkapcsát.

Marcy sikeresen betaszigálja Stut a hálószobába, majd az ágy szélére ülve, széttett lábakkal várja, hogy bikája jól magáévá tegye. Stunak nincs gusztusa hozzá, meg ugye pont az előbb könnyítettek rajta szájjal. Marcynak kezd gyanússá válni a dolog, ezért Stu levetkőzik és pornós kliséket kiáltva nincs más hátra, minthogy: „Kezdődjék a baszás!” De nem. Puha pöccsel nem lehet államot alapítani. Marcy is csak ennyit tud kérdezni: „Mi a fasz van Stu?!” Hiába lóbálja, hiába csapkodja, erőtlen marad a husáng. Marcy érzi, hogy itt nem lesz semmi szórakozás, ezért kimegy a többiekhez kulturáltan italt fogyasztani. Stu meg a szobában marad, hogy a péniszével ordibáljon, amiért az nem állt szolgálatra készen.

Hank őszinte részegre ivott állapotban ül a kanapén, lánya és örök szerelme társaságában, akiknek szívét kiöntve bevallja, hogy az évek múlásával – fiatal, bohó énjét hátrahagyva – kell rájönnie arra, hogy mennyire szereti őket, és mindennél fontosabbnak tartja az ő boldogságukat. Becca és Karen egymás szavába vágva hebegve-habogva hüledeznek, hogy Hanket most látták életükben először tisztán – sallang mentesen – őszintének. Még csak nem is káromkodott. Egy kedves összenézés, egy mosoly, de végül csak kiborul a whiskey bazmeg.

Hank már indul a szobába pólót cserélni – vajon a sok fekete/sötétkék póló közül melyiket választja majd – de az üres szoba helyett, az ágyon hanyatt fekvő Bates fogadja, amint Gabriel a péniszével gurgulázik. Hank nem érti, miért kell ilyet csinálnia Richardnak, amikor Karen kint várja. Bates viszont azt nem érti, hogy miért kell azon felháborodni, hogy egy lelki szponzor lelkileg és testileg is könnyít a bajba jutott embereken. Isten bárányai inkább elkullognak csendben és valahol máshol – kettesben – folytatják a bulizást. Hank meg csak áll, mint egy kővé dermedt hetero.

A montázs után, Hank csatlakozik a parton ülő Karenhez. Előveszi legszebb és legmegnyugtatóbb mosolyát, hogy megvigasztalja imádott nőjét. Szar az élet. Karen nem tudja eldönteni, hogy Bates melyik énjét utálja jobban. A tengert csodálva a múlton merengve, minden problémát egy pillanatra elfeledve, Karen leteperi Hanket. A tengerparti pettingnek Moody vet véget, mert nem akarja tovább bonyolítani az életét. Szóval felnőttek módjára belátják, hogy nem jó ötlet a parton házasságtörőt játszani, ezért inkább visszamennek bulizni.

Becca a körmét rágva aggódik, hogy hova tűnhetett Tyler. Hank rosszat sejt, ezért becsatlakozik Apocalypse, Charlie és Stu füvezős tracspartijába, hogy kiderítse nem tudnak-e valamit Kaliról. Elment bepúderezni az orrát. Hank lecsekkolja a fürdőt. Megy a habiszti mentegetőzés, hogy Tyler már rég a fürdőben volt, mikor Kali – böszme módon – kopogás nélkül berontott, meg amúgy se csináltak semmit. Ezt persze senki sem hiszi el. Tyler telibe leszarja Hank tanácsait, ezért a további szájtépés és további tanácsok helyett jól megkínálja öklével a kis selyem huligánt. Egy kis ütés-váltás után a konyhában végződik francia boksz. Mindenki visszafogja Hanket, hogy ne gyepálja tovább a földön fekvő hülyegyereket. Ennél a pontnál döglött meg a buli. A tetejében még a kis Stuart is felsír.

A két magányos farkas a tévé előtt pihen, hogy agyukat kikapcsolva bámulják közösen a kis Stuarttal, a kissrác kedvenc Disney rajzfilmét. 

Címkék: kaliforgia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása