Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x15 - 10. döntő

2012. május 21. 09:00 - candyperfumegirl

Utolsó felvonás ez a nagydöntő előtt, röpke három óra múlva kiderül, hogy sikerül-e végre megszabadulni Talán Attilától. Kezdünk, a változatosság kedvéért angol nyelven adják elő a Csillagdalt, bár ez inkább halandzsa, mivel háromnál több értelmes szót nehéz kihallani a szövegből, maradjunk annyiban, hogy nem magyar. Döntős hármasunk mellé egy ponton beront Király Viktor, amivel csak az a bajom, hogy most már nem fogják tudni ellőni (vagy nem lesz elég hatásos) jövő héten azt, hogy a döntős páros mellé csatlakozzon az összes eddigi Megasztár győztes. Lehet, persze, hogy eszükben nem volt ilyesmit húzni, pedig ütne a dolog, csak mondom. Jön már Trilla és Clau, utóbbi lenyalt hajjal és válldíszes ruciban, arany a mai egyenszín, úgy nézem. Ursula azt mondja, ma két körben lesznek versenydalok, először a lányok férfi előadó dalait, Atti meg Pinket fogja elrontani elénekelni, utána meg különleges feldolgozások jönnek. Remek, ez már az X-faktorban is csak eufemizmus volt arra, hogy feldolgozások feldolgozását erőltetjük a versenyzőkre, nehogy egy picit is meg kelljen kreatív szinten erőltetni magunkat. Trilláék még tisztázzák, hogy ma csak egy továbbjutó lesz közönségszavazás alapján, a maradék kettőből választ a zsűri, és most esik le, hogy a matematika szerint Atti még simán besétálhat a döntőbe, jézusom.

Na kezdjük, Talán Attin esünk túl először, hála az égnek. Clauék elmondják, hogy Atti tesója erre a döntőre hazajött Amerikából, és hozott is neki egy vadiúj veszkócsizmát a kitaposott helyett. Kisfilm természetesen okostelefon – és táblagép bütykölésről szól , most már kezd kimondottan idegesíteni a dolog. Úgy meg főleg, hogy a tesót is csak úgy lehet várni a reptéren, hogy egy akkora zsákból kell falni a cuccot, amibe egy ember kényelmesen beleférne, böhöm betűs feliratot a kamera felé fordítva. Produkció jön végre, Pinket ígértek, tehát a You and Your Hand lesz, egyértelmű, az egyetlen kérdés, ami felmerül bennem, hogy vajon Atti mögött is felbukkan majd a paranormális táncosnő? Ilyen izgalmakra sajnos most nem lehet számítani, az előadás a szokásos hamis hang- visítás-csukott száj tengelyen mozog, az egyetlen poén, hogy a refrénnél mintha még Pinket is hallanám, nem sikerült teljesen lekeverni az eredeti hangsávot? Véget ér végre, a közönségben több helyen is kézzel rajzolt attilás transzparenseket lóbálnak, persze az is lehet, hogy a Trilla-rajongótábor szivárgott be a stúdióba, a műsorvezető legalábbis elégedetten járatja végig a tekintetét a feliratokon. Zsűri, Maestro azt mondja, hogy Atti tud valamit, ami nem nagyon megfogalmazható, na fogadjunk, hogy nekem sikerül, a csukott szájjal való éneklést, esetleg? Mariann is vicceskedik, azt mondja, az egész stúdió, meg a környezet tiszta Amerika, Zoli meg azt kéri, hogy Atti a testével is kommunikáljon (ha már énekléssel nem megy?), de Atti csak szabadkozik, azt a koreográfus nem hagyta. Megtudjuk még a heti kis színesből, hogy Bocsi a Tankcsapda koncertjén fog gitározni, de szigorúan a BL-döntő szünetében, őt erre máshogy rá nem lehetett volna venni.

Szakos Andit azzal vezetik fel, hogy elhozták neki a Kicsikéjét, így sor kerülhetett arra a szerelmi turbékolásra, ami már nagyon hiányzott neki, nem érdekelnek a részletek, köszönöm szépen. Pedig a kisfilm teljes egészében erre épít, és valahol zseniális az a hömpölygő giccsfolyam a rejtett reklámokkal tűzdelve. Van itt minden: sétakocsikázás, csókolózás, kajálás, csókolózás, wellness, csókolózás, Táblagép, csókolózás, a vége meg az, hogy szobára mennek, de szó szerint ám, az eszem megáll. Jöjjön a produkció, ami az Aeromsmith-tól a Cryin’, ez mekkora zene. Andi kicsit rekedt, de jól hozza, amit kell, és ITT van düh, amit a zsűri random tagjai időről időre minden versenyzőnél hiányolnak. Most jöttem rá, hogy hiába hibázik ő is sokszor, ez a csaj attól jó mégis, hogy soha nem műanyag, kíváncsi vagyok, mit mond ezek után a zsűri. Nincsenek elragadtatva, de Maestro máris menti azzal, hogy Andi betegen énekelt, OK, azt hallottuk, és? Attól még el kell énekelni a dalt legjobb tudása szerint, mert ez a feladat. BeriZoli pont ezen pattog, ha valaki beteg, fogja vissza magát, mert nem marad hangja a következő dalra, és ahogy Andi szája egyre lejjebb görbül, úgy vágják be osztott képernyővel mellé a fasziját, mint valami elcseszett művészi fokozó eszközt, nem működik, csak szólok. Bocsi Steven Tylert emlegeti, aki természetesen országos cimborája, vele is van közös fotója tuti, de Clau gyorsan belefojtja a szót, és inkább Andit kérdezi, hogy nem hiányzik-e neki a régi élete? A lánynak, aki úgy jött a Megasztárba, hogy a telefonját eladta, hogy kifizesse a vonatjegyet, és nincs a házukban elektromos áram. Köszönjük Emese.

Már csak egy versenyző van, igazán örömteli, hogy ilyen kevesen vannak, persze utána jön a 2. kör, ne örüljek még nagyon. Gigi jön, akinek a kisfilmjében egy vigyorgó háziasszony ajándékoz neki egy táskát, amit állítólag Beyoncé hajított be a közönség soraiba a budapesti koncerten. Én ilyenre nem emlékszem, arra meg pláne nem, hogy Beyoncénál Ázsia Center stílusú táskák lettek volna a színpadon, hagyjuk ezt. Produkció van, a Cee Lo féle Forget You, és Gigi nagyon szalonképes, a shiteket nem énekli, pedig itt nálunk simán beleférne. Aranyos az előadás amúgy, de Gigiből többet is ki lehetne hozni, mindegy, egynek jó volt. Betotyog hozzá Clau (csak egyszer adnának rá olyan cipőt, amiben tud járni), és jól körbeudvarolják egymást. De csinos vagy, nem, te vagy csinos, de cuki vagy, de halljuk inkább a zsűrit, ezekért a percekért élnek, ne vegyük el tőlük. BeriZoli azt mondja, egyszer egy kislány nagyon boldog lesz, ha Gigi ledobja valamijét a színpadról, ezt Bocsi nem érti, biztos aludt, vagy pisiszünetet tartott a kisfilm alatt, nem hibáztatom. Maestro azt mondja, annyira imádja, amit Gigi csinál, hogy akkor is nézné, ha nem fizetnének érte, ez ám a dicséret.

Mivel vége van az első körös versenydaloknak, Ursula máris borzolja az idegeket a szavazási állással, Atti van az utolsó helyen, zárjuk le. Jelenleg Andi vezet, meglátjuk, mi lesz, ha Salgótarján is aktivizálja magát. Most pedig a rajongótáborok percei következnek, amit nagyon ügyesen és költséghatékonyan oldanak meg, a Westend szökőkútjához összeterelték az ÖSSZES rajongótábort, hadd üvöltsék túl egymást, és még Tatár Csillának sem kell messzire utaznia.

Jönnek a feldolgozások, Andi a Flo Rida/Christina Aguilera-féle Something’s Got A Hold On Me-t kapta, meg annyi bugyis-harisnyakötős táncosnőt, amennyi csak befért a stúdióba. Ő maga szegény nagyon nem tud kecsesen mozogni abban a flitteres miniruhában, a Cryin-os hosszú szoknyás-bőrdzsekis styling szerencsésebb volt. Értékelünk, BeriZoli már dülleszti a mellkasát, látjátok, hogy igazam volt, betegen nem lehet megerőszakolni a hangunkat, jól tette Andi, hogy most vigyázott. Mindenki a táncosnőkről beszélne szívesebben, a zsűri egyik tagja sem volt képes Andit nézni mellettük, amit csak akkor tudok értelmezni, ha a bugyiból kilógó oszloplábak fetisisztái mind a négyen, OK, tudom, a TV kövérít. Maestro és Zoli szerint az előadó hibája, ha nem tud rá figyelni a néző, ez valahol igaz, és Andi mosakodni kezd, nem tudott rendesen felkészülni erre a számra, mert egész héten ide-oda rángatták, és basztatták mindenféle városnézős kisfilmmel, és ez nem állapot. Trilla gyorsan menti a menthetőt, ezt nem kell elárulni, örülj, hogy még így is jól énekelsz. Ilyenkor mutatkozik meg, hogy a jó hang, de még a jó háttérmunka sem elég, igenis meg kell tanítani nyilatkozni a szerencsétlen versenyzőt, hogy ne bőgesse le saját magát ilyen megnyilvánulásokkal.

Clau jön, hogy elmondja, aki vezeti a szavazást, annak dupla annyi szavazata van, mint a másodiknak, hoppá. Kapunk most egy kisfilmet sztárság témában, de őszintén szólva csak az otrombán arcunkba tolt Taft reklámokra emlékszem belőle, persze nem is volt más célja. Talán Atti jön, már megint, na ez a hátránya annak, hogy már csak hárman vannak. Livin’ On A Prayert hoz akusztikusnak szánt verzióban, kap egy zenekart is a színpadra, tehát meglenne rá az elvi lehetőség, hogy jó legyen, mégsem lesz az. Irtó hamis, szöveget elfelejti, egy ponton azt se tudja, hol tart, és utolsó elkeseredésében már Maestro és BeriZoli orra alá tartja mikrofont, akik beleüvöltenek olyan hangosan, ahogy csak bírnak, hát ez nem fogja megmenteni a produkciót. Becsületükre legyen mondva, ezzel ők is egyetértenek, és Maestro a dekoncentráltsága miatt szidja Attit, nem igaz már, hogy nem bírod magad összeszedni a színpadon. Bocsi azzal kérkedik, hogy ismeri a világ összes Bon Jovi feldolgozását (vettem), de ez nem volt több mint egy halovány „mosolygok, szívtiprok, melírozok” –előadás, és ez tökéletes albumcím lenne Attinak, remélem, Bocsi kiperkáltatja majd vele érte a jogdíjat. Mari csak azt hallotta, hogy hamis, és innentől kezdve neki értékelhetetlen volt, erre Atti is mosakodni kezd, túl vagyunk terhelve, jézusom, ezek szerint nem jött le neki, hogy Andi ezzel mekkora baromságot csinált? Villámsebességgel terelik le a színpadról, hogy inkább a backstage-ben omoljon össze, puffog is látványosan.

Gigi még hátra van, ő pedig nem mást hozott, mit az Oh Happy Day-t, és volt olyan rendes vele a szerkesztőség, hogy kiutaltak mögé egy izmos gospelkórust is, na valami ilyesmi szellemben kéne kezelni az összes produkciót. Ezek után nem csoda, hogy ez úgy jó, ahogy van, Gigi lendületes és erőteljes, szívből énekel és improvizál, a kórus jól szól, kihozzák a gospel műfaj erősségeit. Bocsi ezek után kijelenti, hogy ő ide már nem zsűrizni, hanem szórakozni jár, mindenki imádta, Maestro pl. attól van elképedve, hogy Gigi 15 évesen már énekesnő, ennyi idősen ő még csak az orrát túrta. Beri azt mondja, hogy megtért, Trilla is teljes extázisban, pedig neki ez nem feladata, nagyon elszabadultak az indulatok, lássuk ezek után a szavazási állást. Gigi az élen, több mint 50%-kal, és még egy teljes óra hátra van a műsorból, de minek.

Megint a Westendet és a nagy egyesített rajongótábort mutogatják, mindenki neveket üvölt, még a már kiesett megások is, akiket a stúdió helyett most kivételesen ide tereltek. Újabb kisfilm jön a három döntőssel, ami tulajdonképpen Sugar Shop reklám, színes sütiket zabálnak, és műtéti úton nem lehetne eltávolítani a vigyort a képükről, ezzel is eltelt másfél perc a műsorból. Jön még egy közös produkció, amit Trilla medley-ként harangoz be, ami egy vicc, mert egyáltalán nem sikerült megtalálni a dalok között a kapcsolatot. Andi énekel egy kis Charlie-t, Gigi egy kis Gáspár Lacit, Atti meg Born To Be Wild-ot, majd együtt az I Love Rock And Rollt, azért ennél egy kicsit jobban is megerőltethette volna magát a zenei szerkesztő. Mivel nóta volt, a zsűri szót kér, Marinak itt is van kritikája, ne féljetek a mély hangoktól, gyermekeim. Clau és Trilla össze-vissza kezd beszélni, már újra le akarják játszani az 5 másodperce befejeződött produkciót, Bocsi és BeriZoli meg nem érti, hogy ők most miért nem kaptak szót, és nagyon csúnyán nézhettek a műsorvezetőkre, mert Trilla megkérdezi, hogy mit akartok? Bocsiból további dicsérő szavak kívánkoznak ki, Zoli viszont leteremti Andit, ilyen a popszakma édes lányom, erről szól, fotóznak, filmeznek, rángatnak, interjúvolnak, basztatnak, és ez még semmi, ha ezt akarod csinálni, készülj fel rá, hogy ezt hatványozottan kapod majd.

Jön még egy kisfilm, kinek drukkolnak a kiesettek témakörben, szépen elosztották őket, mindenkire jutott 3-3 ember, ha jól számolom, de a durva az, hogy felbukkan pár olyan arc, akikre már szinte nem is emlékszem. Nagy Adrira és Bozontra meg ráparancsolhattak, hogy külön-külön meg ne jelenjenek kamerák előtt, most is együtt feszítenek sztáros napszemcsikben. Természetesen hatalmas Gigi-Bendzsi ölelkezéssel zárunk, a legaranyosabb meg Farkas Jenser Balázs volt, ahogy felbukkant Szakos Andi háta mögött, és egy puszival biztosította, hogy neki drukkol. Ezek után még vagy hat montázs következik az elhangzott produkciókból, reklámok, nyeremények, ez már kibírhatatlan. Eljutunk végre az utolsó extra produkcióhoz, ami Drum & Piano Project, most már tudjuk meg végre, ki esik ki. Nem úgy megy az, kell még őket csesztetni kicsit ezekben a feszült pillanatokban is, Clau megkérdezi, miért szeretnek a színpadon állni, Atti nagyon filozofikus akar lenni, azt mondja, ő tudat alatt érzelmeket fejez ki a zenével, ehhez képest mennyivel értelmesebb már Gigi egyszerű válasza, hogy „életem a zene”.

Eljutunk valahogy az eredményhirdetésig, Gigi megy tovább, kb. olyan meglepő ez, mint Meryl Streep idei Oscar díja, na lássuk, ki lesz a másik döntős. Zsűri összedugja a fejét, majd BeriZoli hirdet, azt mondja, a múlt hetivel ellentétben most egybehangzó döntés született, nocsak. Vagy fél óráig beszél, Maestro is beleugat még egy olyan öt perces monológ erejéig, őszintén csodálom a versenyzők önkontrollját, hogy nem borították rájuk az asztalt. Zoli kimondja végre, hogy ma két gyenge teljesítmény közül Szakos Andit mentik meg, így Atti kiesik végre, ezt el sem hiszem. Az utolsó búcsúdalra becsatlakozik Caramel is, döbbenet, hogy tőle mennyire máshogy szól, és nem a versenyzők javára mondom ezt. Atti el, és ez azt jelenti, hogy csajdöntő lesz jövő héten, méghozzá nem is akármilyen, azt hiszem, a Tóth Vera vs. Oláh Ibi döntő után végre kapunk egy újabb nívós párharcot.

Címkék: megasztár
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.05.21. 11:13:20

Király volt az öfi, köszönjük, respect, hogy végig tudod nézni ezt a kreténséget! :)
Végre kiesett ez a kis gyík, már régóta nem ott volt a helye, hajrá csajok!

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2012.05.21. 11:44:08

fú ha nem tudnám közben elkapcsolgatni a tévét főbelőném magam közben. iszonyat szar ez a sok reklám benne, meg erőltetett riportfilmek. leszarom

15 perc alatt énekeljenek 1-1 dalt, szóljon a zsűri, basszanak be egy híradót, közbe lehet s(z)avazni 30 percig, azt utána benyögik hogy oké vége xy menjél haza szevasz.

francnak kell 1 hétig szavazni. mire? nem is ad elő. nem is tudom a számát.

minek kell plugandplay sztárelőadó?
gospel kórus oké volt. ilyet kellene minden előadó mellé (élő zenekar, fasza vokál, zongora, de mindenképpen normális hangosítás)

ledfalat felejtsék el, a színkavalkádba beleveszik az énekes, élőbe lehet hogy fasza tévéből idegesítő, mert csak 1 négyzetméteres darab látszik belőle, és 3x3 cm-es pixelnagyságban jön át a TV-re az meg bassza a szemem :)

bruu 2012.05.21. 12:12:06

Candy köszi a szuper Öfit. :)))
Nekem leegyszerűsödött a dolog megnéztem Gigit gosplezve az jó volt és ezzel elég is volt a megagigasztárból. Remélem Gigi nyeri, és nem száll el magától és a sok hülyétől aki körül fogja venni és rángatni fogja a sok hülye ratyikettes műsorba.

fagzal 2012.05.21. 13:03:20

Felvesszű júpíszíről, és 20 perc alatt megnézzük az egészet. Megasztár, Csillag Születik, stb., ezeket csak így lehet elviselni.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2012.05.21. 13:48:46

Vééégre! Végre-végre-végre. Most komolyan ki juttatta el eddig Pörhepszet? Ebben a műsorban akinek igazán hangja volt az Timi, de ő már rég kiesett, meg a két döntős. Esetleg még Balázs, de azt tényleg ennyi. El nem tudom képzelni hogyan szedtek össze ennyi tehetségtelen majmot az idei évadra.

mézescsók 2012.05.21. 14:30:04

Talán Attila eddigi szereplései leggyengébbikét nyújtotta szerintem, pedig lehetett volna repesztenie, mert egyrészt olyan számokat, kapott, amik jól állnak neki, másrészt a közönség által elég ismertek voltak a dalok ahhoz is, hogy együtt tomboljanak rajta.

Szakos Andrea betegsége eléggé rányomta a bélyegét a szereplésére, de szerintem el is fáradt. A betegségről még annyit: a folyamatos felkészülés nyilván a hangszálakat megterheli, ettől függetlenül aki a hangjából akar megélni, az jól teszi, ha fokozottabban figyel a hangjára, ez ugyanis a munkaeszköze. Ne fázzon meg. A másik az állandó sopánkodás, hol a családjára, hol az anyagi körülményekre, hol a szerelmére, most éppen a sajtóérdeklődésre. Andi egy 28 évét töltő nő, aki már negyedszer jelentkezett ebbe a műsorba. Tudnia kellett, hogy ez mivel jár. Alkalma volt megismerni a szerepléssel járó felhajtást, ha ezt nem tudja elviselni, akkor nagyon rossz helyre jött. Persze, ha a kutya sem érdeklődne utána, akkor az lenne a baja. Kár, hogy ennyire problémás a lány, mert nagyon jól énekel.

Gigi a legkiegyensúlyozottabb versenyzője a szériának. Folyamatosan kiemelkedően teljesít (a gospel telitalálat volt a választást és a kivitelezést illetően is), szimpatikusan viselkedik, nincs belőle túl sok. A hangja, és szerintem az előadásmódja is messze a legjobb az egész mezőnyben. Persze már várom, hogy mikor jön elő valaki azzal: nehogy már egy 15 éves nyerjen!Falusi Mariann többször emlegette a nőiességet. Valami igaza van a dologban, egy-két évvel ezelőtt nyilván nem így énekelt. De az a helyzet, hogy a mai 15 éves lányok már nők és nemcsak biológiailag.

candyperfumegirl 2012.05.21. 18:44:54

@mézescsók: még ha nem is tudta, mivel jár ez, mert én még azt is elhiszem, hogy Kelet-Magyarország utolsó előtti falvában nem tudja az egyszeri lány, hogy milyen körítéssel jár a showbusiness, akkor is vannak ott erre emberek, akiknek az a feladatuk, hogy megtanítsák nyilatkozni. Persze egy ponton kontrollálhatatlanná válik, hogy mit nyögnek be élőadásban a versenyzők (X-faktorban Baricznál volt egy ilyen vicces jelenet), de annak azért el kellett hangzania szerintem, hogy NEM PANASZKODUNK, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AZT KOMMUNIKÁLJUK, HOGY A VILÁG LEGJOBB DOLGA, AMI MOST TÖRTÉNIK VELÜNK. Andi majd megtanulja ezt is, szerintem már azért is szóltak, hogy a cukiskodásból vegyen vissza, hajlandó lesz ő ehhez idomulni, ha a műsor után is kíváncsi lesz rá a közvélemény. Ez egy olyan szitu volt, ahol bepánikolt, és úgy érezte, hogy mindegy mivel, de mentegetnie kell magát.

mézescsók 2012.05.22. 00:09:25

@candyperfumegirl: Aki nincs a showbusinnes kellős közepében, annak nyilván fogalma sincs arról, hogy milyen élesben, legfeljebb elképzelései lehetnek. Szakos Andi viszont nem nyeretlen kétéves: az adatlapján olvastam, hogy betöltötte a 27-et, és már negyedszer jelentkezett. Ebből következtettem, hogy nem abszolút tájékozatlan csitri.
Hogy a felhajtás fárasztó, azt elhiszem. Azt is elhiszem, elvárás a versenyzőkkel szemben a folymatos happy feeling és ennek nem könnyű megfelelni.
Ami miatt dohogok, az a következő: a műsor után - fogalmam sincs melyik csatornán, pedig mindig bemondják, de eddig még nem tévedtem oda - volt egy beszélgetés, ahol Bereczki volt, valamint Andi, Gigi és Attila. Andrea ott fejtegette, hogy azért akar nyerni, mert mindenki mást elfelejtenek, csak az első hely számít, mert a felhajtás, az ismertség csak a nyerőt illeti, szóval ilyesmiket. Talán nem szólt a témához semmit, Gigi nem értett vele egyet, Bereczki megrótta, hogy ne legyen ennyire negatív.
Namármost: egyrészt döntse el, hogy zavarja-e a körülötte lévő nyüzsi, mert az ismertségnek ez az ára. Sajnálatos, de így van. Másrészt pedig ne aggódjon annyira, a győztes is csak pár hétig élvezheti, még meg sem kell várni a következő szériát ahhoz, hogy a közérdeklődés a következő pillanatsztár felé forduljon.
Szóval butuskán nyilatkozott. Amúgy a cukiskodásból is elég volt, ez jogos.
Szép jó éjszakát Neked!

Ditti82 2012.05.22. 14:12:57

Csak azért nem írom,hogy Attila 10 döntővel többet ért meg, mint kellett volna, mert voltak Pesták, Ádámok és Nórák a mezőnyben.

nyuszi01 2012.05.22. 18:40:13

Na én is írok véleményt :)

Nekem összességében tetszett a pénteki döntő, bár volt már jobb is. Attila alulmúlta önmagát, főleg a Livin on a prayer-rel (abban még Pesta is jobb volt anno a castingon), és még akkor is borzalom volt, amikor Mester és Bereczki beleénekeltek. Atikám gondolom ezzel akarta megmenteni a dalt, de nem jött össze. Gigi stabilan hozta a színvonalat, Andi dalai közül pedig a 2. tetszett jobban. Pedig alapból kimondhatatlanul utálom azt a számot, de így feldolgozva, az eredetit fel se ismertem szerencsére, na így tetszett. :D

A pofátlan termékelhelyezésből már nagyon elegem van, kvára nem azért nézem a Megasztárt, hogy az énekesek helyett Telenor meg Citibank reklámokat lássak. Majd ha érdekel, akkor rákeresek a neten vagy mit tudom én, de ne tolják már a képembe. Attól, hogy 600 ezerszer elém nyomják a táblagépet, NEM fogok venni, mert nem kell, nincs rá szükségem.

Ami meg még feltűnt, hogy tökre ilyen saját castingokból recyclingolt dalokat adtak elő (Attila Pesta Livin on a prayerét, Gigi a Jelentéktelen Nórika Forget you-ját - ez egyébként elég ironikus, hogy pont a Nórika énekelte a Forget you-t, akit abban a percben el is felejtettem, hogy kicsoda :D :D).

Amúgy a hv nagyon jó volt, sokszor felröhögtem közben, grat Candy!!! :) :)

felka 2012.05.22. 22:08:25

ez a zab-álom termékmegjelenítás volt a leggázabb amit valaha láttam.

justjinx 2012.05.23. 20:59:55

Azért a Magdi-Varga Feri döntő... összességében a 3. széria volt a legjobb, a mostani versenyzők felét még a Róna utcába sem engedték volna be.
süti beállítások módosítása