Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x15 - Reunion

2012. május 18. 12:30 - kardigan

Az egyik kedvenc Survivor-pillanatom, amikor Jeff elindul az utolsó tribalről a szavazatokkal, bele a dzsungelbe, és aztán MEDZSIK, hirtelen ott van a new yorki stúdióban, bámulatos, hol tart ma már a tudomány. Rövid poszt lesz, meg galéria a végén, mert nem történt sok dolog, viszont elképesztő dolgok történtek Bill hajával például, ezt mindenkinek látnia kell. 

A közönségben szpottoltam egy Mayim Bialikot nerdszemüvegben, Kimre rásminkeltek pár évet (a fenti képnél rosszabb volt a szavazatfelolvasás alatt, asszem a tábortűz nem volt jó főleg) és leopárdmintás sortot visel, Sabrina meg Chelsea csini, és senki de senki nincs meglepve az eredményen.

Az egyik érdekes rész a sírdogálós etap, először Colton, aki elég bíztatóan indít, és azt mondja, hogy ignoráns volt (nem bírom értelmesen lefordítani, hogy ignorant), aztán Jeff beszélteti anyukáját egy kicsit, aki elnézést kér mindenkitől, és elmondja, hogy azért nagyon szereti ezt a kis gusztustalan hernyót. Meg hogy mégsem egészen fogadta őt el mindenki a családjában, amikor comingoutolt. Tényleg Mayim Bialik ült ott, hozzá is odamegy Jeff, jön egy teljesen értelmetlen beszélgetés arról, hogy Colton nagyon érdekes karakter, majd a nevezett végül bocsánatot kér, kibaszott hiteltelenül és vihogva.

Mondjuk nyilván zavarban is van persze, Jeff azt nyilatkozta később, hogy felvétel előtt beszélgettek és ennél többet tervezett mondani csak be volt tojva. Aztán Aliciánál is előkerül az a bizonyos megjegyzés Christina szellemi állapotáról, és hogy mégis hogy mondhat ilyet egy special ed teacher – az ő bocsánatkérése erős nagyságrendekkel meggyőzőbb, és sírva is fakad szinte azonnal.

Jeff egészen kurvajó ma este, sokkal kevésbé showmanes, mint szokott lenni, főleg Tarzannal csodálatos. Tarzan, te így egészen konkrétan operáltál embereket? Mármint igazából engedélyed van rá, hogy éles késekkel emberekbe vagdoss? Hozzák az asszonkát is és sírdogálnak egy jót, meg van valami furcsa megjegyzés arról, hogy a nej mikor szólítja Tarzannak, jaj. Kim végül megnyeri a közönségszavazásos 100.000 dollárt is, Troyzan ellen, aki még mindig meg van sértődve, és azt állítja, hogy a közönség Richard Hatch-hez szokta hasonlítani, hát persze édesem, nyilván, egyszer találtál egy idolt, és ettől olyan leszel, mint az a faszi, aki miatt 10+ éve úgy játsszák ezt a játékot, ahogy.

Hát így, alant egy galéria számos könnyekkel és hajakkal, have the funsies. Jövőre három törzs lesz, és mindegyikben egy visszatérő, olyan, aki sérülés miatt esett ki (Pennert szeretném kérni, köszi), és Jeff esküszik, hogy jó lesz, hát reméljük.

Címkék: survivor
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsírsárkány 2012.05.18. 13:14:18

Mégegyszer köszönöm a kitartó hogyvoltozást, ha az évad nem is volt valami jó (iszonyat unalom), az írásod feldobta!

kardigan 2012.05.18. 13:15:35

énköszi az olvasást :)

Zsírsárkány 2012.05.18. 13:28:01

sokszor el akartam kezdeni egy vitát a játékosokról, de annyira érdektelenek voltak, hogy csak fröcsögni tudtam volna:)

Esztrella 2012.05.18. 14:15:13

Remélem én is, hogy Penner lesz az egyik, aki visszatér, de a reuniont látva 99,99%, hogy Colton is jön. Erről szólt Mayim Bialik megszólaltatása is, meg szerintem durván sok időt töltöttek vele.
A végén azon gondolkodtam, hogy mondjuk egy hónap múlva lesz-e olyan szereplő, akire még emlékezni fogok ebből az évadból.

kardigan 2012.05.18. 15:19:48

vannak már mindenféle pletykák az Internetben, és Coltont nem emlegetik

abban bízom, hogy ha őt visszahozzák, akkor rendes AllStarsba fogják, csak nem kockáztatják meg mégegyszer, hogy ilyen szobanövények között játszik, egy ilyen csávó mellé russellek kellenek.

haruka 2012.05.18. 21:36:46

Már az előző két évad is hótt unalom volt, de ez meg aztán főleg. Kim nekem nem volt szimpatikus, szerencséje volt, hogy hülyékkel volt körülvéve, lásd Alicia.
Russellt pedig ne említse senki, három bőven sok volt belőle... :)

kevin66 2012.05.22. 17:58:28

Végre survivor hogyvolton, írások jók voltak, remélem szeptemberben visszaérsz:)
Kis megjegyzés a végére... felirattal nézem és kicsit spoileres volt hogy megláttam KIM képét, még ha nem nézed sokáig látszik hogy a szélén ül, legközelebb valami csapat képet vagy Jeff-ről egyet, hogy ne derüljön ki a győztes. (Plusz pont hogy a Reunion-ról is írtál :)

kardigan 2012.05.22. 18:05:55

igenis, vettem :)
jövök szeptemberben, naná

kevin66 2012.05.22. 18:54:09

Köszi:) Jobb így a survivor is hogyvoltal :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.26. 10:21:43

@kardigan: russel a kedvenc!
hol lehet egyébként ezeket a részeket neten nézegetni nem tudja esetleg vki?
süti beállítások módosítása