Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x44

2012. május 18. 06:54 - sixx

Tegnap jóformán nem történt semmi, mert az nem esemény, ha Hiper valakire berázza az ujját és azt üvölti, hogy bárcáskurvabazdmeg, és az sem, ha öt tequilától beleáll a nappali járólapos padlózatába. Az első széria játékosai közül hárman meleg cowboynak öltözve jöttek be a hotelbe, és megnézték a kérót. Jó, Féliker hazament, de ez nem oszt, nem szoroz. T69.2 talpig vörös nagyestélyiben, kontyban nyit, és azt mondja, elérkeztünk az utolsó kiválasztáshoz. na, az Éden hotelben tényleg minden megtörténhet, hiszen már egyszer ezt elmondta, múlt héten egészen pontosan, ugye, szóval most vagy időgépbe ültettek minket a készítők, vagy hazudtak. Izgalmas végjáték, nehéz döntések, csapassad, Dér Heni.

Screen Shot 2012-05-18 at 5.41.35 AM.png

Hiper nem nagyon várja a végét, valahol érthető, itt csak pár ember akarja kibelezni, ha hazajön, a fél ország. Naomi korán, már nyolckor felkelt, ne bassz, az mikor korán? Broki reggel, mint aki jól végezte a dolgát, visszaszereli a vécédeszka tetejét a helyére, teccik tudni azt, amit azért tett a faszára, nehogy Naiva magába cibálja, miközben ő gyanútlanul alszik. Eszem megáll. Sajnos Naomi és Naiva úgy dönt. énekelni fognak délelőtt, ezt a függőágyban abszolválják általános elképedésre. naiva felelősnek érzi magát Naomiért, aki a gajdolás után leül Broki mellé a pulthoz, és azt mondja neki, hogy Broki az ő biztos pontja. Naominak van egy ötlete, ha Naiva bevállalja a kiesését, akkor a 25 milliót elosztják háromfelé. Naivának ezért kéne mártírkodnia, mert a Naomi-Broki párosnak nagyobb esélye van a döntőre. Broki a kamerába azt mondja, hogy ebben van valami.

Screen Shot 2012-05-18 at 5.43.33 AM.png

Kristóf, a Király és Alíz bevonul a szálloda egy másik részébe, ahol lapostévén lesik a hotel eseményeit mostantól. A Király nagyon élvezi a dolgot. Szöcske és Hiper az esti kiválasztásról beszélgetnek már most, és Szöcske kijelenti, hogy Csirkeláb már jelezte neki, hogy nem cserélné le semmi pénzért, így beleállt az ideg, és azóta kabalából a kurvarratát tapogatja egyre. Hiper erre szarik, és a kibaszott műszempillát próbálja a helyére erőltetni, elég lelakott már ez a díszítőelem is, mint ahogy a feje is. Naiva Brokival beszélget a ma este nagy kérdéséről: ki mellé áll Broki. Már tudja, mondja, de nekünk nem mondja el, de a harmadolós tervet azért közli Naivával, aki mondjuk nem nagyon örül annak, hogy a faszi, akibe szerelmes, éppen azon gondolkodik, érdemes-e kihajítani a hotelből vagy sem. Naominak sürgősen beszélgetnie kell Csirkelábbal, s lőn, megy is hozzá rendesen kisminkelve, szopást éppen nem ajánl fel, de nagyon kacér.

Screen Shot 2012-05-18 at 5.55.07 AM.png

Löeeevééél, amit a Király úgy kommentál, hogy szét van feszülve az összes lakó. Feladatok kapnak, Activity, öt érdekes eseményt kell felírni fejenként. Naiva szerint annyi élmlny és jó dolog van, hogy ez nagyon nehéz feladat. Kristófnak a kémszobában két dolog jár a fejében, az információgyűjtés és még valami, amit nem tudunk meg, én azt tippelem, a futball. Na, Broki kezdi és eljátssza a bokorba zuhanást, amit kivett fasszal abszolvált. A Király és Kristóf közben Alízt szopatja, de nem úgy, hanem szavakkal, te nem is emlékszel az első évados végjátékra, mert sokkban voltál. Csirkeláb egy kaktuszt nyalogat közben. Kristóf szerint Papucs hasonlít Éden1 Szöszire, aki szerelmet vallott Alíznak és virágszirmokból rakott ki szívet az ágyára - a mostani évadban ezt budipapírból abszolválta Broki, ugye.

Screen Shot 2012-05-18 at 5.46.56 AM.png

A nappaliban Szöcske próbál mutogatni, de mivel nem a "felkentem az épp most szoptam szájkontúrt és elmentem a diszkóba" vonalon mozog a feladat, elég nehéz összerakni, mit is csinál, a végén kiderül hogy Andor egyszer beugrott a mödansziébe, és ezt mutogatja el. És ez volt neki a meghatározó élmény. A kémszobában az Alíz-Szöszi románc van terítéken, most is kiráz a hideg az említésétől. Papucs Csírát utánozza, nem egy pantomimművész, mondja Kristóf, pedig csak egy sírós nőt kell mutogatnia. A régiek is kedvet kapnak a játékhoz előkerül Király zakója a kolumb mödanszié partján és Kristóf smárolása a csálécsöcsű Nikivel ugyanott. Naccerű, lapozzunk. Este a pultnál beszélgetnek a zombik, Papucs egy beköltöző faszit vizionál, szevasztok, Józsi vagyok és védett, jósolja meg a belépőt, hát erre azárt most már nem túl sok esélyt látok. És erre Juan löeveeelet hoz, menten kiválasztás, öltözzetek, pakoljatok. Hiper kifele menet felrúgja a kukát, de nem direkt, hanem idétlenségből, mire Papucs beszól, hogy amilyen szerencsétlen vagy, a Bizalom Aranyból Formázott Gömbjét is véletlenül fogod eldobni.

Screen Shot 2012-05-18 at 6.35.19 AM.png

Öltözködnek, Hiper jósol: Naomi vagy Paucs, vagy Broki mögé áll, meglátjuk. Naiva attól tart, Naomi valahogy kiharcolja, hogy Broki őt válassza. Naomi öregasszonynak sminkeli magát és a szponzorvirágot is betolja a séróba, egy lépéssel a főnyeremény előtt aggódik. Na, jön a kiválasztás, Pinokkina drámai hangon felvezet, majd Naomit kezdi baszogatni, szarban vagy? Ja, már megszoktam, hetek óta ez van. Naiva, te vagy itt a közellenség, ez szar? Szar. Broki, te megbízol Naivában? Meg. De leszarod néha, nem? Le. Szöcske, van esélyed a döntőre? Van, és megbízok Csirkelábban. Na, válasszunk, Naiva megy Brokihoz, Szöcske pedig Csirkelábhoz, és útközben nagyon izgulnia kell, hogy el ne botoljon, hát igen, a Naomitól kölcsönvett egy agysejt a lélegzésre elég, a többi funkciót már nem tudni, mi irányítja. Szöcske jól akart mutatni út közben, nem jött össze, csak szólok. Hiper jön, beáll Papucs mögé, és jöhet az izgalom - Naomi vajh mit csinál? Védettséget nem kap - miért is kapott volna? - és beáll Csirkeláb mögé, amit Szöcske kibír röhögés nélkül.

Screen Shot 2012-05-18 at 6.10.44 AM.png

A trió kimegy a placcra, Csirkeláb nagyon tanakodik, Naomi meg azt mondja, nem akarta, hogy Broki és Naiva lelkiismeret-furdalástól baszogatva legyen, Hiperék mögé meg azért, mert nem akarta megadni nekik azt az örömöt, hogy ők basszák ki. Maradt Csirkeláb és a lutri. Na, nem jött be, mert Csirkeláb Szöcskét választja, mert Naomival korábban megbeszélték, hogy lesz egy kacsintás a ceremónián, ha Naominak kell a menekülőútvonal, de nem kacsintott, meg eleve, nem is próbált semmiféle viszonyt kiépíteni Csirkelábbal. Bazdmeg, ha Szöcske döntős lehet ebben a játékban, tükön szúrom magam egy Dolly Roll-jelvénnyel. Amint Csirkeláb kimondja a nevet, Broki és Hiper olyan vádlóm néz Naivára, mintha ők ketten pont nem ugyanúgy védenék a seggüket a 25 millió kapujában, álszent gyökerek vagytok mindketten.

Screen Shot 2012-05-18 at 6.23.17 AM.png

Mondjuk a kamerába Hiper is azt mondja, hogy Naomi nem tett meg semmit a dolog érdekében, hát ez lett belőle. Naomi Pinokkinának Brokit mártja be, az meg hitegetett engem egész nap, én meg vártam rá, azért nem kezdem el bizalmaskodni Csirkelábbal. Broki, te hibásnak érzed magad? Lófaszt, szóltam neki, hogy rám ne számítson, 11 hete van mellettem Naiva, miért döntöttem volna Naomi mellett? Naiva, te hogy érzed magad? Hát, szarul, de ott a 25 millió karnyújtásra, meg ugye kimegy a faszim farkára fájdalmas fanyalgással feszt fogát fenő faszszopó fenevad. Naomi búcsúzik, a hogyvolt nem hisz a könnyeknek. Nem csak egymillót kérek, zokogja Broki nyakába Naomi búcsúzóul. Na, hatan maradtak, a végére kapunk egy Naomi besztofot fürdőruhás táncolásból és picsarázásból. A neheze most jön, figyelmeztet T69.2 és kigurul, lehet menni inni. A Király a kémszobában kijelenti, hogy nem a kommunikációra figyel oda, hanem a párok viszonyára, és menten levágja, hogy Naiva vakon bízik Brokiban.

Screen Shot 2012-05-18 at 6.40.24 AM.png

A pultnál Naivából kijön az állat egy kicsit, lemellellek, mondja Brokinak, aki ettől zavarba jön, mi van, bazdmeg, nem értem. Naiva nyomul, kemény a csöcsöm, lemellellek. Haggyadmár, a melltartó fogja össze a csöcseidet, veti oda Broki, remélem viccnek szánta, mert ha nem, Naiva éjjel levágja a pöcsét. Ez megy egy ideig. A Király szeretné Papucsot és Naivát gatyába rázni, Kristóf meg ismeri a Hiper-típust, mert volt egy ilyen nője és belerokkant. Az agyhalottak közben táncolnak, majd a pult mellett szívószálakat dugdosnak a fejükbe, amit nem tudok hová tenni. Hiper szokás szerint saturészeg és vállalhatatlan, Szöcske a szívószálakkal leírhatatlan látvány. Naivának kicsit szarul esett, hogy Broki haza akarta zavarni, és ezen nem nagyon tud túllépni, ezt most kibeszéli Brokival, illetve ő beszél, Broki meg hallgat, vedel és cigizik. Naiva megkönnyebbül, Broki meg a kamerába azt mondja, hogy neki aztán mindegy volt, de ha Naiva ettől jobban érzi magét, hát legyen.

Címkék: éden hotel
974 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Űrhajózási Bundermajom 2012.05.17. 19:12:28

Szöcsöcske ugrik mint egy szöcske:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:15:21

Szerintem, ugrik, mint egy tücsök!!!!

Hjrá Anikó!!!!!!!!!!!!!!!

beacska 2012.05.17. 19:19:10

HAJ-RÁ ANIKÓÓÓÓ!!!

towlenghap 2012.05.17. 19:19:48

szerintem ma Edinát ugrasztják kifele

nyuszi_muszi 2012.05.17. 19:20:41

Meglátogatja őt a nagyija, és a nyakába készül ugrani..... Pfffff......mi ez a lábtartás?!?

inmemancsi 2012.05.17. 19:22:14

na tényleg lécci hagyjátok ezt a hajrá marhát

Űrhajózási Bundermajom 2012.05.17. 19:22:16

botsáska, szöcske... kész rovarkert

sztem visszajön Melák, mert ENNEK ÍGY KELL LENNIE!!

beacska 2012.05.17. 19:24:57

@inmemancsi: a helyzet az az, hogy pont rosszaknál próbálkozol, sem őszinte, sem én nem arról vagyunk "híresek" hogy utasításra befogjuk a pofánkat :)))

és szerintem Lady is ugrik ilyesmire könnyen ;))

HAJ-RÁ ANIKÓ!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:25:27

@inmemancsi: miért? Tényleg neki szurkolunk:D

(írod már azt, amire gondolok, h írnod kellene?:)

Müszélia 2012.05.17. 19:26:30

@beacska: kinek a haja rá anikóra?

Űrhajózási Bundermajom 2012.05.17. 19:27:10

Noémi ma kinek fog orális szolgáltatást felajánlani?

Űrhajózási Bundermajom 2012.05.17. 19:27:47

Noémi ma kinek fog orális szolgáltatást nyújtani?

beacska 2012.05.17. 19:28:26

@Müszélia: :))) élőben a felkiáltást egy hajtépős mozdulatsor is követi MINDEN ESETBEN, csak azt ti nem látjátok ;)))

inmemancsi 2012.05.17. 19:28:59

@beacska: inkább nem írom mitek nincs:)) nem utasítok csak kértem, gondolj bele mindenki fél percenként nyomná, hogy hajrá izé hajrá bizé tök idegesítő

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dotty neked könnyű viasat nélkül:)) hát mire gondolsz?:))

Lacka929 2012.05.17. 19:30:06

Ejj csajok, beszívtatok? Méghogy hajrá Anikó?! Pfffff...

Wombat szerelem 2012.05.17. 19:30:20

en attol tartok, ma sem regi jatekos megy, hanem az ugribugri lany
noemi megfuzi a bizonytalan arcu rolit
vagy jonnek adamek, ed ok dontenek :-)

beacska 2012.05.17. 19:32:04

@inmemancsi: miért, és ez miben különbözik attól, hogy itt mindenki Edinát dicsőíti? "mi ez, ha nem szar érzés?" (fél kakaóscsigát adok annak, aki megmondja, melyik filmből van az idézet!

beacska 2012.05.17. 19:33:05

@Wombat szerelem: szerintem Ádámék nem fognak dönteni semmiben, csak vérfrissítésnek küldik őket, a hangulat javítására.

Űrhajózási Bundermajom 2012.05.17. 19:33:14

Lassúbeszédűre kíváncsi vagyok, ő nagy arc:)

beacska 2012.05.17. 19:34:33

Amúgy ha ma nem találkozik velük a 3 régi, akkor kár is izgulni, Edina tutira marad, hisz feltehetően odakint cimbiztek össze Kristóffal. Tehát, marad a jövő hétre...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:35:12

@inmemancsi: de Extrát nézek:D Már amikor:P Nekem kezdettől fogva ő a kedvencem, kitartok mellette:D

Muszáj harcolni az Edinásokkal:P

@Wombat szerelem: Szöcsi esélyes a kiesésre...:(

@beacska: nem tudom a filmet:D (mancsikát nem bántjuk, jó?:))

Wombat szerelem 2012.05.17. 19:35:22

@beacska:
pedig vihetnenek egy kis izgalmat a mai adasba...
es akkor csak bejonnek, mindenki huledezik, jot rohognek, es ennyi?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.17. 19:36:54

@beacska: De ők már jöttek és mentek. Vagy nem csak ennyi volt?

inmemancsi 2012.05.17. 19:37:28

@beacska: hát mert pld. nézhetőbb feje van, nem rángatja másodpercenként még a tv sugárzása se tudja követni:)) inkább a közepét ajánld fel:))

Lacka929 2012.05.17. 19:37:34

@Űrhajózási Bundermajom: Így utólag, vagy legalábbis a vége felé már én gyakorlatilag úgy látom, minden ÉH1-es szereplő nagy arc volt az ÉH2-es szereplőkhöz képest...

beacska 2012.05.17. 19:37:47

@Wombat szerelem: aham..lehet, hogy a döntő előtt ellátják jótanácsokkal az utolsó négyest, vagy vmi...nem több..

beacska 2012.05.17. 19:38:32

@inmemancsi: jóóó, ha vki tudja, az választhat ;)))

inmemancsi 2012.05.17. 19:38:58

jaj pulcsi kutya a tv2-n de édes volt

sogeking 2012.05.17. 19:39:13

már értem az összehangolt akciót az Anikó fanklub ellen - a tegnapi Edina akció után már nem is próbálják megmagyarázni, ami történt, hanem ellentámadásba lendültek :D:D

inmemancsi 2012.05.17. 19:40:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jó, dehát azért mert nem látod:)) na figyu bloggra gondoltál?:) épp most nézem, hogy kell csinálni:)

ő-szinte 2012.05.17. 19:40:30

@inmemancsi: hajjjjjjjjjrááááááááááááááááá AAAAAAAAAAANNNNNNNNNNIIIIIIIKKKKKKKKKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Űrhajózási Bundermajom 2012.05.17. 19:41:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

a legjobb volt, egy igazi Leslie Nielsen bármilyen dolog mellett képes volt lassan beszélni:)

ő-szinte 2012.05.17. 19:42:40

@beacska: helyesbítenék: szánkat
de amúgy,na ja :-DDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:42:54

@inmemancsi: igen, arra gondoltam:)

A profilod felett, de biztos segítenek a fijúk:P

@ő-szinte: :D:D

@sogeking: tiszta politika:P

inmemancsi 2012.05.17. 19:42:59

@sogeking: na ez még nem is volt összehangolt akcijóó

ő-szinte 2012.05.17. 19:45:39

@inmemancsi: hajráááááááááá Anikóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:47:16

@inmemancsi: én nem mondom, h HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:)

fofofo 2012.05.17. 19:48:00

hajraaa.... hat bevallom, nekem az esemenyek hatasara szokott valtozni a velemenyem. most epp Naiva.

Wombat szerelem 2012.05.17. 19:49:20

@beacska:
en azert bizok meg egy kis izgalomban, hatha...

Wombat szerelem 2012.05.17. 19:53:35

en mar nem szurkolok senkinek, csak hogy edina ne nyerje meg!!!
kar, hogy pitek kiestek
andin lehetett is rohogni...

hajra omar:-) hatha visszajon...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:54:01

@inmemancsi: amivel ide be szokták lépni, az lesz az, v el van mentve?

raspberrypie 2012.05.17. 19:57:32

amúgy azon gondolkoztam, hogy mekkora lenne már, ha most noémi összejönne rolival... és jövőhéten jönne egy oylan "csavar" mint tavaly, hogy visszajönnek játékosok, és lehet cserélni a mostanit vki régire... és noémi visszahozná márkot, eljutnak a döntőig, és márk eldobja a gömböt :D :D ezt kívánom FSZK-nak :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:59:51

@inmemancsi: ez szar ügy akkor. Menj rá az elfelejtettem a jelszavamra. Vagy csinálj egy új felületet magadnak, aztán kicsit módosíts a neveden, ha nem megy a jelszóemlékeztetővel.

kovácspéterke 2012.05.17. 19:59:52

hajrá roller és edina :)

raspberrypie 2012.05.17. 20:01:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: valószínűleg, de mivan ha ő nincs felajánlva? :D mindegy, ez egy jó bosszú lenne neki, de inkább ne jusson el a döntőig :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 20:02:31

@inmemancsi: menjünk át a sajátunkba:P Igyekszem, de most el kell ugranom.

raspberrypie 2012.05.17. 20:16:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: de amúgy szerintem van esély rá, hogy akik a közelmúltban kiestek (és jó arcok voltak) azokat ilyen módon visszahozzák...

inmemancsi 2012.05.17. 20:19:11

@raspberrypie: igen igen, szavazniuk is kellett a bentieknek kit hoznának vissze

inmemancsi 2012.05.17. 20:33:00

nem azért mondom, de van egy olyan összeállítás nyomva a promóban, hogy ők azok akik biztak a párjukban és kiestek és a végén levente és edina is be van vágva ahogy mondják, hogy megbíznak (a párjukban..

LoveMy 2012.05.17. 20:43:25

@inmemancsi:
ebben csak a kiesettek felét mutatják, a a kiesettek másik fele is megbízott valaha, csak nem mutatják őket. Viszont fokozásként mutatják Edinát és Lmz-őt, hogy ők is megbíztak....

Hurri Kán 2012.05.17. 21:00:04

@LoveMy:
A hotelbe bennlévők. :D

LoveMy 2012.05.17. 21:02:07

@gyvy:

most nézted az extrát?

Hurri Kán 2012.05.17. 21:03:13

@LoveMy:
Nem. Nem szoktam nézni. :)

LoveMy 2012.05.17. 21:04:58

@gyvy:
pedig az extrában több dolgot lehet látni, TALÁN nincs megvágva :)
akkor melyik jelenetre értetted?

Hurri Kán 2012.05.17. 21:05:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Az enyém mindig az. Van kérdés? Nincs kérdés.

sogeking 2012.05.17. 21:07:41

@LoveMy: de, biztos meg van vágva - az kizárt, hogy ennyi idő után most vették észre a naplementét :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 21:10:33

@sogeking: lehet, h eddig letakarták előlük:P (írok magánt)

@gyvy: már miért lenne mindig az?:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 21:19:32

Menjen mind haza a fszba én meg viszem a pénzt.

LoveMy 2012.05.17. 21:19:56

@sogeking:

de nagyon gyönyörűűűű lehetett!
én is bámultam volna ;)

ő-szinte 2012.05.17. 21:28:59

óbazdmeg, méééééért kell HÉ-nak ilyen ruhákat felvennie?:-OOOOO

inmemancsi 2012.05.17. 21:29:10

na végre rájöttek a kamerás cuccra

baileys 2012.05.17. 21:29:20

Jóestét! Nah, a régiek dönteni fognak valamiben?

mocskosmacska 2012.05.17. 21:29:39

"Noémi mellett kell, hogy döntsek." -tehát noémi menni fog.

Ditti82 2012.05.17. 21:30:24

Ha jól érzed magad kint, akkor maradhatsz is. :D

mocskosmacska 2012.05.17. 21:32:26

Szegény tüncike és akkor még a matcsi-noémi csókról nem is tud.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 21:32:31

HÉ ma a megtestesült, két lábon járó giccsnek öltözött.

raspberrypie 2012.05.17. 21:33:04

ha felosztanák 3 részre... akkor minek akar a máté mögé állni? :D ez hülye...

inmemancsi 2012.05.17. 21:34:13

@pushpang (univerziális határeset): ritkán mondok ilyet de nehéz eset a nő képtelenség elegánsan felöltöztetni nem is tudja viselni a ruhákat

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.17. 21:35:25

Miert agybol nezik kameran oket? 3 fotel nem lenne kenyelmesebb?

ő-szinte 2012.05.17. 21:35:55

@pushpang (univerziális határeset): olyan mint egy színházi függöny:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

raspberrypie 2012.05.17. 21:36:03

szerintem noémi akkoris mátéék mögé fog állni... aztán majd eldől, hogy máté hálátlan-e

inmemancsi 2012.05.17. 21:36:25

@jadebulgari: zseléhasználatát felére csökkenthetné a környezetvédelem érdekében

nahát máté hogy átalakítja a harmadolási sztorit, ő ígértette meg:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 21:36:41

@jadebulgari: jaj, végre átvitel honvédon kívül valaki ezt mondja:D Köszi, köszi:D

@mocskosmacska: majd fog:D

ő-szinte 2012.05.17. 21:36:44

hajrá Anikóóóóóóóóóóóóóóó

raspberrypie 2012.05.17. 21:36:55

amúgy máté helyében már csak azért sem választanám noémit, mert akkor 3 felé kéne osztani... edinával több maradna mind a kettőnek - ha valóban így gondolják...

Ditti82 2012.05.17. 21:37:14

Tudtam, hogy lesz egy DE! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 21:39:40

@inmemancsi: nem rossz ötlet (írtam a másikba is neked, offolni ott fogok:D)

mocskosmacska 2012.05.17. 21:41:07

Roli milyen kapós lett az utóbbi időben. Pedig noémi nemrég még kifejtette, hogy ő semmiképpen nem lenne vele egy pár, tüncike szerint roliról "sugárzik a butaság", aztán mégis volt olyan, hogy kérte, hogy legyen a párja. Meg anikó is hogy utálta meg lenézte a srácot az elején, aztán tegnap puncsolt neki.

MÁté bokorba esése tuti lesz az activityn.

inmemancsi 2012.05.17. 21:41:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jójó de most egyszerr nem tudok kettőt nézni meg a tv-t is:))

will 2012.05.17. 21:41:25

De most tényleg hülyének néz minket a Viasat, hogy nem emlékszünk rá, hogy Éden1 Ádám ennek a második szériának casting tanácsadója és helyi szerkesztője is? Mit adják itt a műhülyét, mintha sose látták volna ezeket?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 21:44:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hányinger buta egy fasz még mindig az a lassú beszéde meg kifejezetten idegesít

inmemancsi 2012.05.17. 21:45:05

na a noémi eszébe nem jut sajnos levente

szgy 2012.05.17. 21:45:11

Csíra elbőgte magát egy krokodiltól? még ha elédobták volna... :-)

itt még egy macska is bátrabb:
www.youtube.com/watch?v=DiyWXQyAJ44

mocskosmacska 2012.05.17. 21:45:16

Remélem, hogy nem szöcske marad. Anikó, tüncike és naomi már nagyon beporosodott ebbe a hotelbe. Kellene valami meglepő fordulat.

raspberrypie 2012.05.17. 21:45:35

mekkora poén lenne noéminek lenne védettsége, és anikó mögé áll xD kár, hogy ez csak vágyálom és az is marad :(

raspberrypie 2012.05.17. 21:46:19

amúgy én ilyenkor már nem adnék védettséget senkinek sem...

Veder1 2012.05.17. 21:46:20

@will csak szeretett volna az lenni, e helyett hárman kaptak egy pr eseményt, hogy ott lehettek a castingon, meg egy nyaralást ide a végére. Le se szarja őket a viasat szvsz

sogeking 2012.05.17. 21:46:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen, válaszoltam :)

ma csütörtök van???? :D:D

inmemancsi 2012.05.17. 21:47:16

hogy lehet ahhoz a művirághoz azt a szörny fülbevalót is felvenni és tetőzni egy fekete flitteres ruhával

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 21:47:25

ez spoiler volt h szöcske egyedül vonult befelé?..

will 2012.05.17. 21:47:50

@Vödör: de, az Ádám még a teaser werkfilm videókon is ott lepzselt a producer Kereszty mellett. Commentcom-on volt, emléxem.

foxglove (törölt) 2012.05.17. 21:48:19

szerintem senki nincs, aki beveszi, hogy noémi ma kieshet

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 21:48:25

@inmemancsi: melyik az amelyik sajnáltatja magát hogy mindig minden róla szól és jaj megint neki de szar de a végén megnyeretik vele mert mégis sajnálni kell? ne már

inmemancsi 2012.05.17. 21:48:43

és a bokaszandálja se semmi

will 2012.05.17. 21:48:55

Amúgy ha a Noémi nyeri, akkor az nettó devizakiáramlás, romlik a GDP. Illetve a GNI.

mocskosmacska 2012.05.17. 21:49:44

Hát, nem matcsi az egyetlen, akinek fogalma sem volt, hogy miről volt szó.

sogeking 2012.05.17. 21:50:25

@will: nem probléma, gyorsan ki kell vetni rá egy 98%-os külön adót :)

inmemancsi 2012.05.17. 21:50:29

na dottyka kezdődik apárválasztó ceri reklám után

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 21:50:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ádámot bírtam
ugye kell nekik vmi nehéz döntés hozni lehet ők adnak védettséget?

mangalor 2012.05.17. 21:50:37

Broki vagy rengeteget ivott a riportszoba előtt vagy sírt (szomorú)

Áh, Hiper döntős lesz, b+, nincs igazság a földön.

Madár Fokker 2012.05.17. 21:51:36

Melyik horgászbolt támogatja a műsort azokkal a drabális műlegyekkel, amiket a csajok fülébe aggatnak?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.17. 21:51:46

Na a reklam utani reszben lattuk, hogy mivel fog telni 5 perc musorido...

Veder1 2012.05.17. 21:52:01

@will azt nem láttam, nekem úgy jött le az egész, hogy reklámbábúnak használják, konkrét beleszólást, vagy irányítást nem adnak neki.

C76 2012.05.17. 21:52:18

Naomi lehetosegei elek szukosek.
Anikoek mellett nincs eselye.
Edinaek mellett lenne, de az kinos es egyaltalan nem biztos.
Rolandal nem lenne eross parja, de most a tuleles a cel es ott van mit keresni, Roland is nyerni szeretne es ahhoz jobb a Noemi, ha van esze, oda all be, Marknal is bejott, itt is bejonne.

busifa 2012.05.17. 21:52:27

Szomikutyafej repül!

mangalor 2012.05.17. 21:55:40

@mocskosmacska: :DDD sztem többen is értetlenül álltunk Hiper hagymázas képzelgései előtt, amibe magával rántotta a szippantózó Andort is. De azért az elvárható lett volna Brokitól, mint Edina hundertprocent partnerétől, hogy megvédje. Hiába ment oda nyenyegni, le se szarta, mit mond. Persze nehéz egy ilyen csajra figyelni, de basszus, akkor nem kell őt partnernek választani. Na mindegy, ez most csak úgy kijött:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 21:55:40

Valaki írhatná, h mi van, plííííííííízzzzzzzzzz

fofofo 2012.05.17. 21:55:48

most akkor repult mar valaki? segitseg, meg uton vagyok!

raspberrypie 2012.05.17. 21:56:20

@C76: szerinted van annyi esze, hogy rájöjjön, hogy anikót kéne kiejtenie, mert erős? sajnos nincs...

mangalor 2012.05.17. 21:56:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: most már párválasztó, mindenki össze van pakolva.

raspberrypie 2012.05.17. 21:56:51

reklám volt eddig, edina - máté most, mily meglepő

raspberrypie 2012.05.17. 21:57:57

szöcske - roli
anikó - levente

és most jön noémi, előzetesből látszódott, hogy edináék felé ment de komment: anikó feje olyan volt, mintha rémet látott volna (vagy ilyesmi)

inmemancsi 2012.05.17. 21:57:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: még csak a saját párok mögé álltak most jön mindjárt noémi aki már nehezen veszi a levegőt

Veder1 2012.05.17. 21:58:24

Ez az Anikó mekkora sutyerák, a Levente meg csak szokásos női dilinek nevezi. Zsák a foltját...

raspberrypie 2012.05.17. 21:59:48

noémi beállt roli mögé

Atok 2012.05.17. 22:00:03

Hu, de meglepo volt...

sogeking 2012.05.17. 22:00:19

de szar játékosok vannak ebben a szériában :)

mangalor 2012.05.17. 22:00:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: most már párválasztó, mindenki össze van pakolva.

Edina-Broki
Szöcske-Roller
Pszichopata-Levente (pszichó retteg:DDD)
senkinek sincs védettsége
Naomi-Roller

busifa 2012.05.17. 22:00:27

Akkor Szöcske repül!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:00:34

Remélem, ha szöcskéhez áll, akkor nem győzték meg rolandot, h noémit válassza.

szgy 2012.05.17. 22:00:34

jajjnehogymár kiessen Noémi

raspberrypie 2012.05.17. 22:00:41

gyerekek, anikó feje megfizethetetlen :D ahogy ott parázott... :D

Atok 2012.05.17. 22:00:51

Harom kezdo csaj dontos, szep

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:01:02

ebbe mi az izgalom? úgyis noémit fogja választani.

mocskosmacska 2012.05.17. 22:01:07

@mangalor: Tüncike nekem sem a szívem csücske, de broki mindig őt választotta párnak meg megdugta, úgyhogy most már nem moshatja a kezeit.
Hogy andornak és hipernek mi volt a baja tüncivel azt szerintem maguk sem tudták, mert konkrétumot sosem mondtak, csak hogy nincsenek érzései meg mocsadék meg kurva, de hogy igazából mi a baja vele azt szerintem senki sem tudta.

szgy 2012.05.17. 22:01:36

eljátszhatta volna a poén kedvéért hogy sétál még 2 kört körbe a társaságon :-)

baileys 2012.05.17. 22:01:41

Az nem lett volna szép Naomitól, ha Edinkáék mögé áll, de az azért jó volt, amikor megmentette Matcsi seggét, ugye Edinka?

raspberrypie 2012.05.17. 22:01:42

sajnos roli egy régivel jobban tudna előrehaladni, és ezt tudja ő is... de azért még él bennem a remény, hogy kiejti :D de nem fogja...

mocskosmacska 2012.05.17. 22:01:55

@foxglove: Én sem látok benne semmi izgalmat. Megint papírforma. Noémi segge ide be van betonozva.

Veder1 2012.05.17. 22:02:00

Noémi mélabúsan beállt Roli mögé. Roli nem számított erre :DDDDD

Akárhogy dönt Roli, sajnálom picit a csajt...

Tompó 2012.05.17. 22:02:24

@will: Piros pont a helyesbítésért, akár válthatnád matolcsyt is szerintem ő még azt sem tudja mi a különbség a gdp és a gni között:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:02:58

A szerkik úgy gondolják, h Noémi marad, értem.

inmemancsi 2012.05.17. 22:02:59

@mocskosmacska: jobban néz ki náluk, és kevésbé hangos, közönséges - ez elég támadni

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:03:04

@mocskosmacska: finálé előtt ilyen kiszámítható adásokat beadni...

Atok 2012.05.17. 22:03:06

@raspberrypie: Mert jobb neki egy regi par itt a legvegen, mint az aktualis parja?

raspberrypie 2012.05.17. 22:03:17

noémi kiesset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mocskosmacska 2012.05.17. 22:03:28

El sem hiszem, hogy noémi kiesett.

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:03:39

hahaha, tévedtem, de jó:)

f.fredericks 2012.05.17. 22:03:53

Roland TE VAGY AZ ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIBASZTAD FSZKT.

inmemancsi 2012.05.17. 22:04:05

jaj aranyos volt ez a roli szöcsivel akarja

raspberrypie 2012.05.17. 22:04:15

anikó mostmár bátran beszél...

fofofo 2012.05.17. 22:04:18

hazaertem erre: 'az a szemely, akivel a jatekot folytatni szeretnem, az nem mas, mint...' behalok!

Serminátor 2012.05.17. 22:04:40

bazdmeg Noémi...Máté simán őt választotta volna, ha beáll mögé. vicces lett volna Edina feje, pláne, hogy olyan rohadt biztos magában, pedig Máté már rühelli.

Veder1 2012.05.17. 22:04:49

@foxglove úgyis mi...

szgy 2012.05.17. 22:05:00

lehet hogy ez gáz, de úgy látom Hipert nem hatotta meg :-)

mekkora egy állat ez a hiéna :-)

Ditti82 2012.05.17. 22:05:03

Máté szemei mindjárt kiesnek. :D

horipapa 2012.05.17. 22:05:03

Végre egy becsületes ember a villában, Roland személyében!

mocskosmacska 2012.05.17. 22:05:08

@Tompó: Az egyik az egy ország határain belül termelt, a másik az ország polgárai által termelt végső fogyasztásra szánt áruk összértéke.

Veder1 2012.05.17. 22:05:36

A szerkesztők védik Noémi seggét.

Tompó 2012.05.17. 22:06:09

Most mi van? a tót csaj koccolt?

mangalor 2012.05.17. 22:06:10

Noémi nagyon szép most...
Broki megint sunyi volt.

sogeking 2012.05.17. 22:06:12

Noémi ezt magának köszönheti

baileys 2012.05.17. 22:06:22

Rolit a döntőbe! :)

Péter bá 2012.05.17. 22:06:22

Mondok valami "konkrétot" Noémi!Ménnyé házá! :D @mocskosmacska:

mocskosmacska 2012.05.17. 22:06:44

NOémi mit várt matcsitól azok után, ahogy az tüncikével bánt.
Noémi meg ott baszta el, hogy dávidot kidobta, hogy védje matcsi seggét.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:07:03

Erről a végkifejletről beszéltem tegnap!!

Péter bá 2012.05.17. 22:07:04

Mondok valami "konkrétot" Noémi!Ménnyé házá! :D

Veder1 2012.05.17. 22:07:36

Annyira nem hatnak meg a mostani szereplők, hogy drukkolok Szöcskének. Vigye el a 24.5 millát :D

GL-581 g 2012.05.17. 22:07:41

Ez most komoly?! Döntőbe jut a két legszutyadékabb pár???!

Szomikutyi-Broki, Botsáska-Papucs döntő várható, hátezgyönyörűszép. :-/

inmemancsi 2012.05.17. 22:07:56

@Pácsó Ármándó: tényleg? de te csöcski fan vagy:)

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:08:12

@mocskosmacska: nagyon igazad van, érthetetlen volt az a döntése!

Péter bá 2012.05.17. 22:08:34

@mocskosmacska: Jah, szerintem is, Dávid nem cserélte volna le és szerintem őt nem is szavazták volna le és ki!

C76 2012.05.17. 22:08:40

eddig sem volt eselye Rolinak, lett volna eselye novelni, hiba volt, Pit sorsara fog jutni
ha bombas jatek vagy hasonlo valami lessz a kovetkezo rostalas, ott meg nem dont a bent toltott ido, de ha a regiek jonnek szavazni a ket dontos par kozott, nem lessz eselyuk (persze osszevalogathatnak olyanokat akik akik ruhelik a masik dontos veteran parost)

nyuszi01 2012.05.17. 22:08:51

Az milyen már, hogy egy ilyen se hús se hal Szöcske meg Csirkeláb a döntőben van???

Nem hiszem el, hogy pont a Noémi esett ki... Edina meg csak meresztgeti az ártatlan bárány szemeit, mást nem tud... Noémi nem volt a kedvencem, inkább olyan semleges, de az tény, hogy az Edinánál izgalmasabb szereplő volt...

jóképűkirály 2012.05.17. 22:08:57

Lehet baszogatni a Mátét meg az Edinát, de mindezt magának köszönheti Noémi.Anno amikor Dávid helyett benn tartotta Mátét mit gondolt? csak úgy leválik Edináról? Egy biztos pár helyett egy nemhogy bizonytalant választott hanem az extra szingliséget.Gratula.Megérdemelte.

fofofo 2012.05.17. 22:09:49

@GL-581 g: szerintem Roliek siman bejutnak a dontobe. akar szimpatiaszavazassal is. hiaba ujak, a tobbiek szavazhatnak valaki ellen is, akkor ok nyerok.

yilane 2012.05.17. 22:10:07

Nagyon sajnálom Noémit, de valahol várható volt, kell egy új pár is a döntőbe.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:10:12

@inmemancsi: Pontosabban Roli és Csöcske! És megjósoltam, hogy Roli jellem lesz és Csöcskét választja

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:10:14

@GL-581 g: ez régóta várható volt:D

Azt meg tudtuk, h Edinkát nem vágják ki:D

LoveMy 2012.05.17. 22:11:03

@Pácsó Ármándó:
erre nem számítottam, de nem tudom jól döntött-e Frankie, majd kiderül!

Viszont nagyon korrekt volt most Máté, tetszett, ahogy Edináról és kettejükről beszélt, és most bebizonyította, hogy valóban többet érez Edina iránt, mint amit még magának sem mer bevallani.

IllaryBlasi 2012.05.17. 22:11:34

NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!444
Erre érek haza?????
Akkor most már az a SZEMÉLY, aki megnyeri a játékot,csakis kizárólag és egyedül: Roli legyen!

horipapa 2012.05.17. 22:11:36

@jóképűkirály:
Teljes mértékben egyetértek! ;)

yilane 2012.05.17. 22:11:39

@jóképűkirály: Egyáltalán nincs arra garancia, hogy Déviddel bent maradt volna. Könnyen lehet pl., hogy Píték sorsára jutottak volna.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:12:29

@LoveMy: Roli jó srác, nem gömbdobáló fajta.

fofofo 2012.05.17. 22:12:31

meg azt gondolom, Rolinak Szocskevel talan kisebb az eselye a dontobe jutni, de ha eljut odaig, Szocskeben jobban megbizhat, mint Noemiben

nyuszi01 2012.05.17. 22:13:04

És amúgy figyeljétek meg, hogy a Máté - Edina páros fog nyerni, ezt már most borítékolom.

jóképűkirály 2012.05.17. 22:13:04

@yilane: Igen de akkor nem magának köszönheti és az nagyon nem mindegy, hogy a faszságom miatt esek ki, vagy azért mert azt osztották.

mocskosmacska 2012.05.17. 22:13:19

@C76: Pedig roli pont ellentétesen cselekedett, mint pít, aki folyton váltogatta a párját, míg roli kitart a magáé mellett.

Veder1 2012.05.17. 22:14:44

@Pácsó Ármándó ezért fog Szöcske 24.5 millát hazavinni, hogy röhögnék :D

inmemancsi 2012.05.17. 22:14:45

@Pácsó Ármándó: roli aranyos ezt meg kell állapítani

sogeking 2012.05.17. 22:15:02

@Pácsó Ármándó: szerintem sem, de ez nem biztos, hogy jó neki

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:15:19

Szuper, akkor most már csak a dögkeselyű Hiper essen ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:15:24

@nyuszi01: Pont ezt akartam én is leírni... tökre egyet értek.

C76 2012.05.17. 22:15:37

@Péter bá: ha Davidot valasztja, tegnap Mark helyett David aldozta volna magat, adosa volt, ha meg emlekeztek

mindegy, tul sok a ha, itt mar nehez sakkozni es hogy lett volna ha, tul kell elni es megvolt az esely, szerintem Roli sejti az eselyeit, max szerencsevel juthatnak a finaleba, meg Noemival is nehez lett volna befutni, inkabb becsuletes maradt

mocskosmacska 2012.05.17. 22:16:01

Végre valaki nem az "alapjátékossal kell játszani" bűvkörében él.

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:16:12

Nem baj, Noémi, legalább elmehetsz végre fodrászhoz befesteni a lenövésed.

Tompó 2012.05.17. 22:16:21

@mocskosmacska: A jövedelem szót kihagytad:D Ez a gni lényege mivel ez a nemzeti jövedelmet "próbálja" mérni, a gdp pedig az ország területén zajló termelést(az anyagfelhasználás kiszűrésével). Persze a gni kiinduló alapja a gdp:D Na mindegy:DD

sogeking 2012.05.17. 22:16:29

@LoveMy: dehogy érez, éppen ezt kívánta meg a játék

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:16:59

@inmemancsi: nem tudom miért tartjátok Rolit aranyosnak. Én max. az együgyűek jámborságát látom benne. De leginkább buta mint a tök.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:17:32

@IllaryBlasi: Szió!

@sogeking: Ha meg lehet viszonylag normálisan is nyerni, akkor Roli azon lesz.

inmemancsi 2012.05.17. 22:17:33

jaj ez a szegény csöcski hogy néz ki és hogy beszél, mi ez anagy máté edina ölelkedés

mocskosmacska 2012.05.17. 22:18:01

Minden párnál lesz este örömdugás?

Péter bá 2012.05.17. 22:18:58

@C76: Mondjuk mondasz valamit, a tartozást elfelejtettem...

vallatas 2012.05.17. 22:19:08

most mennek be az öregek?

horgi1 2012.05.17. 22:19:26

Azt mondja Edinka, hogy nem lenne szép dolog Noémitől, ha mögéük állna. Tőlük szép dolog volt amit Noémivel tettek?Abban a pillanatban amikor Máté beállt Noémi mögé és Noémi őt választotta vége volt FSZK-nak! Instabil játékossá vált. Ha marad szépen a szerencsétlen Dávidka mellett több esélye lett volna. Szégyelje magát a Tüncike és az Alkesz!
De nem fogja,egyik sem. Ahhoz erősebb önismeret, keményebb önkritika, szilárdabb jellem és nem utolsó sorban magasabb érzelmi intelligencia szükségeltetik! Máté semmit nem tett Noémi érdekében az elmúlt hetekben! (nem ezt ígérte)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:19:59

Nekem igazából az a durva, hogy egy ilyen jelentéktelen kis nüansz, ez a Szöcske, 5 nap után, ott van a döntőben.
Noémit sokáig nem bírtam, de a végére megkedveltem...

inmemancsi 2012.05.17. 22:19:59

@pushpang (univerziális határeset): annyira azért nem buta én is azt hittem, de nem buta annyira átlátta hippit is hamarabb mint a többiek

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:20:22

Na ezért imádom a Királyt.

sogeking 2012.05.17. 22:20:23

Ádám kiokosítja Edinát :):):) erre befizetek

mangalor 2012.05.17. 22:20:34

@jóképűkirály: sztem tévedsz. Broki megint cserben hagyta naomit. Hitegette kicsit, aztán ahelyett, hogy ebszélt volna vele, kerülte.
A király is uezt mondta:)))

mocskosmacska 2012.05.17. 22:20:40

Akkor most mutatni fogják, hogy este anikóék dugnak, a királyék meg kamerán keresztül nézik?

vallatas 2012.05.17. 22:21:04

az tánc
gratula

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
pedig mehetnének mert a mai eddig elég unalmas

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:21:13

@sogeking: és gatyába rázza Leventét:) hátmindentimádokbenne!

inmemancsi 2012.05.17. 22:21:22

na dottyka ezért rajongsz hipperért mert nem látod és hallod

vallatas 2012.05.17. 22:21:40

Szerintem rosszul látják Leventét...
Leventét eddig senki nem akarta kirakni
:-)

Ditti82 2012.05.17. 22:21:47

Kristófnak jó meglátásai vannak.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:21:48

A régiek jól látják a dolgokat nagyon!!

raspberrypie 2012.05.17. 22:21:50

küldjék be a régi hármasat edinához, és rázzák meg a csajt, hogy essen ki mátéból :D

Raynee (törölt) 2012.05.17. 22:22:19

Jól látják Kristófék a szitut. Nem tudom mennyi anyagot vetítettek le nekik mondjuk.

inmemancsi 2012.05.17. 22:22:21

na és mostz kéne hippinek bepancsolni egy téglávalaz arcába

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:22:45

@mocskosmacska: persze, és majd őket is kiokosítják ezügyben.

Serminátor 2012.05.17. 22:22:53

Anikó meg a randafejű szolipicsa egy 5 éves gyerek szintjén van úristen

yilane 2012.05.17. 22:22:55

@fofofo: Lehet, hogy még megkavarják a párokat. Szerintem azt kéne, elválasztani a bebetonozott Anikó-LMZ-t és Máté-Edinát, az felkavarná az állóvizet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:23:12

@inmemancsi: semmi rosszat nem csinál, bent akar maradni:)

@vallatas: én ide sem hoztam volna őket:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:24:19

@inmemancsi: szerintem meg sokszor csak mázlija van, nem tudatosak a lépései. Legalábbis nem tűnnek/-tek annak.

vallatas 2012.05.17. 22:24:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
szerintem ők fizették a repjegyet

Edina unalmas már amennyit picsog

szgy 2012.05.17. 22:25:14

hát ez a zedina, keménykedik utána meg bőg

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:25:27

@vallatas: mivel kasztingolók is voltak, ismerik őket. Kívülről jó h tudnak okosak lenni, ezért nem engedném be őket, mert így ez már nem az ő játékuk lesz.

inmemancsi 2012.05.17. 22:25:57

@pushpang (univerziális határeset): nem egy észlény de nem rosszindulatú így azért levesz egy két dolgot

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:26:01

Ebből szuszogás lesz mindkét szobában!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 22:26:11

@vallatas: Levi a legjobb taktikus a pénzért elviseli Hipert
@Pácsó Ármándó: megkapták előre mit kell mondani :)

vallatas 2012.05.17. 22:26:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
annyira szerintem ez nem fontos, ingerek kellenek, hogy legyen valami

Péter bá 2012.05.17. 22:26:26

Edina nyilvános önalázása! :)

szgy 2012.05.17. 22:26:29

Edina Máté alattvalója :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:26:53

Edinát meg ki kéne tenni az óceánra egy gumicsónakban és husss......
Rémes az állandó lelkizése és picsogása. Kinn sztem Máté két numera után pánik szerűen menekült volna előle.

inmemancsi 2012.05.17. 22:27:20

azért noémi még izgulhat amilkájáért...

RockWell 2012.05.17. 22:27:45

@yilane: haha most megkaptad a párcserét!

Ditti82 2012.05.17. 22:27:52

Hopp, egy Melák. :D

raspberrypie 2012.05.17. 22:27:57

kriiiiiisz!!!! végre, már úgy hiányoltam a fejét :D

Atok 2012.05.17. 22:28:10

Feltengely visszater

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:29:05

@jadebulgari: bizony. Ez nem mindenkinek ment volna, ezért elismerés jár.

És mint pasi, dughat is.

@vallatas: persze, de ez nem jogos, szerintem:D Főleg, h eljátsszák, h mennyire értenek, meg átlátnak, stb, aztán meg........

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:29:19

@Atok: nekem hiányoztak azok a beszédes tányérszemek. :D

mangalor 2012.05.17. 22:29:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na, én már erre nem mondok semmit:) merthogy nem azzal van a baj, hogy mit csinál, hanem azzal, hogy hogyan. De egy fannak hiába is beszélek:DD

sogeking 2012.05.17. 22:29:40

@Pácsó Ármándó: nekem Szöcske megfoghatatlan, nem látom, hogy igazából milyen

LoveMy 2012.05.17. 22:30:32

@Pácsó Ármándó:
amikor befutott Melák a Frankie úgy megugrott, azt hittem kiviszi a falat! :D

yilane 2012.05.17. 22:30:46

@RockWell: igen, biztos meghallották, mit mondtam :)

inmemancsi 2012.05.17. 22:31:25

@jadebulgari: nem tudom elég látványosan beugrott a képbe

vallatas 2012.05.17. 22:32:09

Melák mellett ki volt még ott?

fofofo 2012.05.17. 22:32:32

@yilane: ez is jo otlet.

Edina mai kiborulasa szerintem teljesen jogos. a baratnoje elment, egyebkent felmerult, hogy kirakja a parja, az utobbi napokban folyamatosan tamadtak. kiengedett a feszultseg, es elsirta magat, tok normalis dolog.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.17. 22:32:48

Róland már megint atomtudósként viselkedett. A játékosoknak fel kellett írniuk a régiek nevét egy papírra. Ennek még szerepe lesz.
Na, kit írt fel Róland? És Szöcske?
Ki ismerheti a régiek közül bármelyiküket?
Bravó.

Btw. ha pl. Máté vagy Edina megosztotta volna ezt az infót Rólanddal, nem kétséges, hogy kit tart bent.

baileys 2012.05.17. 22:33:18

@mangalor: Én Naomi helyében beálltam volna amúgy Matcsi mögé, hadd szóljon. Az újdonság erejével hatott volna, ha végre egyszer az alkesz pöcs is felelősséget vállal valamiért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:34:12

@mangalor: igen, köszönöm, h tiszteletben tartod, amúgy sem látom:D

@jadebulgari:
és én???????????:D

inmemancsi 2012.05.17. 22:34:26

@sogeking: akkor megvan a lényege: semmilyen a nő

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:34:29

Ki jött be Melák mögött? Hobbitka?

yilane 2012.05.17. 22:35:01

@fofofo: Nem csoda. Azt azért ne felejtsük el, hogy a kezdő játékosok már (ahogy Anikó üvöltötte) vagy 12 hete bent vannak. Persze napfény, meg víz, de mégiscsak rengeteg a stressz, valszeg már kirojtozódtak az idegeik.
Ebből a szempontból Roló és Szöcs előnyben vannak a többiekkel szemben.

Raynee (törölt) 2012.05.17. 22:35:06

Egyébként a régi játékosok jót nyaralgatnak míg vissza nem küldik őket az uccsó héten. Tök jó lehet nekik, legalább látnak is ezt-azt Mehikóból.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:35:35

@sogeking: A mellét kell nézni :-)

@LoveMy: Melák a szokásos csendes módján beköszönt :-)

RockWell 2012.05.17. 22:35:37

Az lenne a nagyon poén, ha fater is visszajönne, és Anikó-Levente páros nagyon szépen sz@rrá menne!:)

LoveMy 2012.05.17. 22:35:38

@vallatas:

szerintem meg végre nagyon is jól tette, hogy elmondta a Máténak, mert ugyanis most már nem volt ott felesleges utánfutóként FSZK, akinek folyamatosan viszketett, állandó jelleggel befurakodott közéjük!
De már megint ugyanaz a téma, ha beszél az a baj, ha nem beszél, akkor meg az!
Hagyjuk máááár!

És a párválasztón a Hiénának volt egy elismerendő gondolata:
"jó hogy Edinát választja Máté, amikor 11 héten át játékban tartották egymást!"

szgy 2012.05.17. 22:36:12

szlováknak nem lehet gond a szrlm kimondása :-)

yilane 2012.05.17. 22:36:23

@baileys: Nekem az jött le, hogy Anikó és Noémi tényleg kedvelték egymást, Noémi egyszerűen nem akarta, hogy esetleg ő ejtse ki Edinát.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:36:54

@RockWell: A próféta beszéljen belőled!

mangalor 2012.05.17. 22:37:18

@RAMBO: de akkor nem épp Naiva párja volt?? Amikor ez a feladat volt, hogy írjatok régiek közül valakit, akkor vele dilemmáztak, nem?
@baileys: abszolút osztom! Noémi egyébként azt mondta először, hogy azért nem állt mögéjük, mert nem akarta, hogy EDINÁNAK rossz érzése legyen miatta, ha kiejti őt (illetve fordítva, ha ő ejti ki Dinkát). Naomi beáldozta magát, ennyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:37:31

@horvathne82: biztos van köze hozzá, hiszen miatta van most ez, de sztem Edina más kapcsolataiban is pontosan ilyen lehet.

RockWell 2012.05.17. 22:37:36

@fofofo: én is jogosnak gondolom Edina kiborulását. Legalább ő a párjának sírta el magát, nem verte ki a balhét, mint hiéna.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:38:18

@foxglove: ki a hobbitka?

@RockWell: mert?

@Raynee: valaki azt nyilatkozta, h ki sem mehettek a hotelből. Valaki meg, h nyaralt, akkor most mi?

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:38:34

Azért Noé még bedobta utoljára a legfontosabbat: Kérem a pénz egyharmadát!

LoveMy 2012.05.17. 22:38:38

@horvathne82:
pontosan!!!
Edina azzal kezdte a beszélgetést, hogy fuck Máté soha nem hallgatta meg

sogeking 2012.05.17. 22:39:54

@inmemancsi: lehet, remélem Roli nem jár pórul

inmemancsi 2012.05.17. 22:40:13

@mangalor: hát azért beáldozás előtt keményen próbálkozott máténál

Raynee (törölt) 2012.05.17. 22:40:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én nem tudok semmi konkrétat, csak nem tudom elképzelni hogy a kiesett játékosokat, akik majd később visszamennek (mint majd hétfőn Melák), bezárták volna a hotelszobájukba. Valaki tud konkrét dolgot ezzel kapcsolatban?

fofofo 2012.05.17. 22:40:30

@RockWell: es Mate most vegre nema szokasos tetu modjan viselkedett, legalabb meghallgatta. igaz, most nem is volt rajta semmi felelosseg.

genevieve 2012.05.17. 22:40:37

szegény roli csak feláldozta magát...vezekelt dávidért, hogy most szöcskét választotta...

yilane 2012.05.17. 22:40:58

Az azért tetszett, hogy amikor a Király valami olyasmit mondott Aliznak, hogy az utolsó 5 napon Aliz sokkot kapott, azért nem emlékszik valamire, erre Alíz válasza: nem hanem, az utolsó 5 percben kaptam sokkot.... na igen..

RockWell 2012.05.17. 22:41:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mert Levente is észrevenné, hogy milyen totálbrutál kihasználja a befolyásolhatóságát Anikó, és ismét kinyílna a szeme, esetleg megfogná a szöcskét:) Nem hülye azaz ember, csak kell neki két nagy pofon, hogy észre vegye magát!:)

LoveMy 2012.05.17. 22:41:52

@fofofo:
teljes mértékben egyet értek :)

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:43:01

ez a csaj olyan, mint egy ébresztőóra, ami 1/2 5-kor csörög szabadnap.

fofofo 2012.05.17. 22:43:08

csak hiena kepes egy gyonyoru lassu szamra visitozva ugralni

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 22:43:10

a hülye a my way-re ugrál mint a dizsiben

szgy 2012.05.17. 22:43:43

ez a kis hatos nagyon egy hullámhosszon van, de különösen hiper

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:44:10

@foxglove: köszi

@RockWell: aha, nyíljon fel magától a szeme mindenkinek, nem?

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:44:33

vagy inkább olyan, mint egy beteg, vergődő állat.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:45:48

Ennek az extrának eddig semmi értelme sincs!

yilane 2012.05.17. 22:45:48

@vallatas: nyugtatót, azért ilyen visszafogott most

Raynee (törölt) 2012.05.17. 22:45:49

Nem tom Anikó hol tanult táncolni. Meg jó hogy olyan masszív az az asztal.

LoveMy 2012.05.17. 22:45:49

@LoveMy:
ezt csak az FSZK mondta Máténak amikor bárpultnál füzögette, nem volt ott az Edina, max a Máté adja oda a részének az egyharmadát, már ha fogadtak volna! :D

RockWell 2012.05.17. 22:45:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem magától fog, ezért mondtam, h jó lenne erre a célra a fater.

inmemancsi 2012.05.17. 22:46:12

@fofofo: és túlordítani

tudom milyen ez a csöcski, bocsánat a rajongóktól: prosztó ennyi hippi meg még hozzá prosztó transzi

Deedee 2012.05.17. 22:46:18

ezek mi a szart csinálnak? mi ez a fos zene?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 22:46:56

@Raynee: nem tudom, a feminán elvileg vannak képek Nikiről.

Hajrá Anikó!!!!!!

sogeking 2012.05.17. 22:47:18

pultos srácnak is biztos Anikó a kedvence :D

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:47:42

Máté dobd be Anikót a kaktuszba!

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:47:51

hálisten vége a hiper blokknak

Veder1 2012.05.17. 22:48:08

Szegény Frankie Boy, ez a pszichopata még őt is képes agyonütni...

fofofo 2012.05.17. 22:48:33

@foxglove: mert eloszor sixx a posztjaival raszoktatott az ilyen musorok nezesere, aztan meg szeretsz itt kommentelni meg kommenteket olvasni, az meg jobban megy, ha latod a musort.
most magambol indultam ki:-)

LoveMy 2012.05.17. 22:49:28

@Pácsó Ármándó:

ezt neked akartam...

LoveMy 2012.05.17. 22:45:49

mangalor 2012.05.17. 22:49:59

@inmemancsi: nyilván:) de hát miért is ne, mindegyik ezt csinálta, Anikó is, korábban mindegyik, aki bent akart maradni. Én úgy gondolom, hogy Naomi Broki döntésére várt és mivel nem kapott választ, ezért tett egy kísérletet Rollernél, de igazán nem érdekelte már. Nem is lett volna benne ráció. Szóval inkább ment Roli mögé.

Hiper teljesen kész volt, az euforikus periódus után szarul is néz ki a riportszobában. :)

Na, Naiva megint a részeg emberrel próbál lelkizni. LOL

Raynee (törölt) 2012.05.17. 22:52:05

@mangalor: Fúúú olyan szinten irritál Máté "megalszik a tej a számban" stílusa, amit még ugye most részegen tetéz. Józanul se érdekli Edina dumája, így meg főleg nem.

busifa 2012.05.17. 22:52:19

@sogeking: Elias-t felvesszük a klubba! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:52:20

@LoveMy: Azután Máté úgy adta elő Edinának,mintha ő javasolta volna Noénak.

foxglove (törölt) 2012.05.17. 22:52:37

@fofofo: igazából a konkrét jelenet miatt kérdeztem, amelyben úgy tűnt, hogy egy beteg állat haláltusáját néztem percekig keresztül. de csak hiper "bulizott".

fofofo 2012.05.17. 22:52:50

@mangalor: de most hihetetlen modon a reszeg ember is vevo a lelkizesre. es tok normalisan mondja el, hogy mi a baja. nem hisztizik, nem szamonker.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 22:53:31

Máténak most kapaszkodnia kell,hogy tudja követni a beszélgetést!

sogeking 2012.05.17. 22:54:16

Edina sok mindent tanult - á, feladom

@jadebulgari: már készítette a következő kör tequilát :):)

@busifa: :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ok, köszi

baileys 2012.05.17. 22:54:54

@yilane: @mangalor: Hát igen, Naomi beáldozta magát 2x is Edinkaáért és Matcsiért, azok ugyanezt nem tették volna meg érte. 1x sem. Szép is a baráccság ;)
Egyébként persze leginkább Naomi volt a hülye, mert Déviddel kellett volna maradnia akkor.

fofofo 2012.05.17. 22:54:54

@foxglove: aha, most mar ertem. en a jelenet elso harom masodperce utan kimentem a konyhaba borert:-)

Ditti82 2012.05.17. 22:56:59

Ki jön be Féltengely után?

Ditti82 2012.05.17. 22:57:42

@inmemancsi: Eső után köpönyeg. :/

inmemancsi 2012.05.17. 22:58:28

@jadebulgari: na most láttad a bejövetelt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.17. 22:58:38

@LoveMy: peeeersze.... Hányszor megkérdezte Máté, hogy mi a baj Edina?, és ő képes volt mindahányszor azzal kezdeni, hogy "semmi".. aztán nyöszörgött, meg nyavalygott vmi zavarosat, naná, hogy Máté is elveszítette a türelmét egy idő után. Nem védem Mátét, de sztem teljesen evidens, hogy a végén már TÉNYLEG nem hallgatta meg.

ő-szinte 2012.05.17. 22:58:54

@sogeking: hajrá Anikóóóóóóóóóóó

AdnamA 2012.05.17. 22:59:02

Ki az a Melák mögött? Dávid? Féliker? Világos hajúnak tűnik, szóval nem Muzsikus, nem Omár. Nem is Terror mert annál alacsonyabb.

genevieve 2012.05.17. 22:59:14

@foxglove: van egy tippem a párcserére és ha az bejön, akkor azok fognak nyerni akiknek drukkolok:-)

de még nem mondom meg, hogy kik azok:-)))

beacska 2012.05.17. 22:59:24

@Pácsó Ármándó: ugye? én is csak néztem! ez a Máté nagyon gyáván oldotta meg. nem akart döntést hozni és ezzel döntést hozott...Noémi megszívta, pedig egy rakást pénzt ajánlott...most mondom azt, hogy Máté e fogja dobni 24 millánál!
Aki 8 milla helyett a 12,5-t választja, onnan már csak egy lépés.....ill. 12

foxglove (törölt) 2012.05.17. 23:01:37

@genevieve: de a tippet elmondhatod azért. mindenképpen mondd el, mert rossz kedvem van.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 23:02:14

@beacska: Máté és Anikó tuti eldobós fajta, Edina és Roli kevésbé, Levi és Csöcske képes lehet rá, hogy eldobja

steroid stewie 2012.05.17. 23:02:32

Tavaly a döntőben milyen léptékben haladtak? Milliónként és közte öt perc hatásszünet?

GRX 2012.05.17. 23:02:35

Nem lehet, hogy Ádám2 jött be Driveshaft mögött a végén második meglepiként?

beacska 2012.05.17. 23:02:55

@inmemancsi: Marcsi, nem akartam ám pont veled keménykedni! bocsánat (szemlesütve pislog)

beacska 2012.05.17. 23:03:23

@beacska: ...és még írni sem tudok ...hüpp-hüppp

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 23:03:33

@GRX: hát ennek a bandának ádám2 nemigen hiszem h sokat mondana :D

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 23:03:43

@genevieve: Lehet,hogy csak egy poén volt Mátétól az a párcsere szöveg

inmemancsi 2012.05.17. 23:04:35

@beacska: cuki vagy, de én mircsi vagyok:)) jó éjt

beacska 2012.05.17. 23:05:25

@Pácsó Ármándó: ...nem mintha eddig megbízhatónak tűnt volna....de vmiért úgy érzem, idén végigviszik. Nagy pofon volt tavaly, hogy a második páros többet nyert, mint Alíz...azért így már nehezebb dobálni...

beacska 2012.05.17. 23:05:59

@inmemancsi: igen, erre írtam, hogy írni sem tudok :(((

LoveMy 2012.05.17. 23:06:28

@Pácsó Ármándó:
akkor a sajátjából majd ad, de labdáig el kell jutni, sőt :)

mangalor 2012.05.17. 23:07:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: 1x azt mondta Hiper, hogy vele akarna análozni, vagy valami ilyesmi...:DDDD bocs, nem emlékszem, de valahogy úgy jött le, hogy nagyon erősen vonzódik a fickóhoz.

@fofofo: hááááát, azt, hogy vevő volt, én azért nem merném kijelenteni. Inkább azt mondanám, nem volt más lehetősége:) A riportban azt mondta, különösebben nem érdekelte, de azért örült, hogy Edina kiadta magából a gondolatait... na persze. :D

@baileys: Ezért is mondta, hogy a szívére hallgat és nem az eszére. Tudta, hogy nagyon kockázatos bevállalni Broki seggének megmentését, hiszen kövi héten vissza is veheti edina a párját. De számított rá, hogy visszakapja a kedvességet és biztos párt kap. Hát nem. Én sajnálom. Sztem ő is kicsit beleesett Mátéba, ez lett a veszte.

GRX 2012.05.17. 23:07:27

@jadebulgari: de hisz a kezdők kell hogy ismerjék, Broki, Naiva és Hiper biztosan, de talán még LMZ is.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 23:07:42

@beacska: Attól függ kik állnak egymással szemben

LoveMy 2012.05.17. 23:08:45

@pushpang (univerziális határeset):
egyszer ha megkérdezte akkor sokat mondok!
De mindaz, amit Edinával művelt, még visszaüthet Máténak.

foxglove (törölt) 2012.05.17. 23:08:56

@inmemancsi: jaj mancsika ez most jól esik:))

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 23:10:20

@genevieve: Valamelyik egyszer már elsütötte és volt az a kamu párcsere is a filmes aktivitire.

@LoveMy: Máté nem jut el a labdáig Edinával?

ő-szinte 2012.05.17. 23:10:50

még mindig ne tudom, hogy mi a faszért mentek be a régiek?:-OOO

genevieve 2012.05.17. 23:11:50

@foxglove: én is donnát hallgatok:-)

sajnos ő már az égieknek énekel:-(

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 23:11:57

@foxglove: Ha ezen a hogyvoltos üzenőn keresztül küldte el, akkor az időbe telik amíg megérkezik.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 23:12:50

@ő-szinte: Úgy nézett ki, hogy nekik sem mondták még meg konkrétan

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 23:12:53

@GRX: első héten kiesett játékos sztem már rég nem izgatja őket

foxglove (törölt) 2012.05.17. 23:13:45

@genevieve: semmi... várok, hátha később megérkezik, ahogy Pácsó mondta

inmemancsi 2012.05.17. 23:13:47

csöcskit meg kell védenem most, tetszett, hogy nem veszi halál véresen azt a pár milliót,

juj a bubiknak van testvére, hasonlít is rá (m2)

genevieve 2012.05.17. 23:14:45

@foxglove: küldtem a freemailról is

ő-szinte 2012.05.17. 23:15:12

@Pácsó Ármándó: komolyan nem értem :-oooo
télleg tv-n kell nézniük őket?:-OOO

genevieve 2012.05.17. 23:15:31

@inmemancsi: na, alakul már a blogod?:-)

foxglove (törölt) 2012.05.17. 23:17:26

@genevieve: közben én is küldtem egy próbemailt neked, hátha arra könnyebb válaszolnod.

mangalor 2012.05.17. 23:18:37

muhaha, a LÖEVÉÉÉL-t le lehet tölteni csengőhangnak:DDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 23:18:38

@genevieve: Persze! Jó éjt! :-))

@ő-szinte: @inmemancsi: Majd biztos bemennek később vagy a játékosok jönnek ki hozzájuk.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 23:21:52

@Pácsó Ármándó: majd mind egy párt a szárnya alá vesz Kristóf mondta Levit, Ádám Edinát akkor Bénaaliznak marad a zamatőr páros

inmemancsi 2012.05.17. 23:24:10

@Pácsó Ármándó: mondjuk ha ajátékosok kimehetnének az jobb ötlet lenne:)@mangalor: fu az jó buli:))

ő-szinte 2012.05.17. 23:25:56

@Pácsó Ármándó: na de mikor??:-O három hét múlva???

vallatas 2012.05.17. 23:27:17

@jadebulgari:
Kristóf+Levi :-) a két gyors beszédű

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 23:28:28

@inmemancsi: én úgy vettem ki
@vallatas: jaj pont az eszetlen akarja az elemzőt nevelni hát több esze van annak ha már hiperre rákucorodott a pénz reményében

kerdesek05 2012.05.17. 23:32:42

Edina Fanclub nagyon örül főszereplőjének az utolsó fordulóba kerülésre, azt gondoljuk megérdemelte és kiharcolta, hogy oda juthasson a gömb elé egy partnerrel!:)

szgy 2012.05.17. 23:33:27

remélem Melák túl van már Nikin és az önsajnálaton :-)

horgi1 2012.05.17. 23:36:44

Noémi ne számítson az osztalékra Máté-Edinka győzelme esetén!Ezek az emberek nem adnak neki egy kanyit sem!Az adott szavuk semmit nem ér, láthattuk, halhattuk.
Erre gondoltam miután hallottam Edina fröcsögését Noémire az extrában és láttam, hogy milyen pofákat vág hozzá a kis affekta proli. Nem lenne Tüncike sem a játékban ha Noémi nem menti meg Mátét! Már régen elvérzett volna, hiszen minden férfi menekül az ilyen szomorú képű, affektáló libától még akkor is ha szép vagy jól szop!Senkinek nem kellett volna Mátén kívül, esetleg Dávidnak. Na ha Máté kiesik Edina gátlástalanul lenyúlta volna Dávidot Noé mellől. Noémi emberségből ötösre vizsgázott. Ugyanezt Mátéék nem mondhatják el magukról.

LoveMy 2012.05.17. 23:38:42

@kerdesek05:
csatlakozom :))
Ha esetleg nem láttad az extrát, majd nézd meg kb a közepétől Edina-Máté beszélgetés, fontos dolgokat mondott Máté! A párválasztón és ezekkel a mondataival kapott sok piros pontot, de még a jövő héten meglátjuk...
Edina kezében ott lesz a bizalom gömbje!

AdnamA 2012.05.17. 23:39:39

Jól látom, ha Dávidot látom Melák mögött beérkezni? Esetleg Ő is a választható képek között volt?

ő-szinte 2012.05.17. 23:41:41

@vallatas: de kristóf mindent visz:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baileys 2012.05.17. 23:42:59

@ő-szinte: HÉ valami olyasmit mondott ma az elején, hogy a régieknek egy nehéz döntést kell majd hozniuk...

ő-szinte 2012.05.17. 23:47:21

@baileys: gondolom, hogy kit picsázzanak ki:-DDDDDDDDDDDD

csudri82 2012.05.17. 23:47:48

Melák visszatér! Yeah!!!

sierrahun 2012.05.17. 23:52:52

Gratula a fanclubnak.

sierrahun 2012.05.17. 23:53:38

@csudri82: Remélem tart még tornaórát, mert annál jobban kevés dolgon tudtam szórakozni.

csudri82 2012.05.17. 23:55:05

@sierrahun: Csak nehogy Andor is visszajöjjön és együtt tartsanak kangoo órát! :D

sierrahun 2012.05.17. 23:57:21

@AdnamA: Szerintem Dávidnak sokkal világosabb haja van (egyszerű lenne ellenőrizni, de lusta vagyok és beteg). Én vagy a Királyra tippelek, vagy Ricóra, mely utóbbi elég beteg elképzelés de szerintem rá hasonlít.

kontratenor 2012.05.17. 23:59:09

Noémi hibázott. Ennyit kellett volna mondania:
"Anikó és Edina kiteszik Szöcskét, Edina és én kitennénk Anikót, melyik kell?"

nosce 2012.05.17. 23:59:34

@pushpang (univerziális határeset):
"nem tudom miért tartjátok Rolit aranyosnak. Én max. az együgyűek jámborságát látom benne. De leginkább buta mint a tök"

jajaja, tudtam h ez lesz h nem Naomit lépi meg Rolli mert fasz, aztán majd utána siránkozik mint Davidnél, ez már egyszer is sok de kétszer már fárasztó.
Viszont Abban a helyzetben Rolli jól döntött h kibaszta Naomit, mert Naomi kötelezettség vállalás nélkül elvárta h majd jól kinyalják a picsáját és megmentik mert Ő a nagy Naomi és neki az jár. Legalább kacsintott volna előtte. Ha így Rolli bevállalja, alku nélkül, akkor az lett volna h Naomi összespanol Matcsiékkal és Rolli mehet a faszba. Rolli ott hibázott h nem zsírozta le Naomival előre az üzletet, amit persze azért nem tett meg mert egy kapitális balfasz. Naomi meg Matcsira várt ezért egy nagy balfasz, mert matcsi soha senkiért nem állt ki hiába is próbálta igazolni magát Edinánál. Tehát Naomi sorsát az pecsélte meg h egy alkesztől bármit is várt azon kívül h leszophatja a faszát, Rolliét meg valszeg az h nem mert lépni már másodszor, csak utólag okoskodik...

kontratenor 2012.05.18. 00:00:03

@kontratenor: vá, elírtam, mindegy

így Anikó nyer

nincs az az erő, ami kitegye

ő-szinte 2012.05.18. 00:12:37

@nosce: mogyi mi van veled?:-O ilyen hosszú kommenteket nem olvasok el :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sierrahun 2012.05.18. 00:13:38

@baileys: "Hát igen, Naomi beáldozta magát 2x is Edinkaáért és Matcsiért, azok ugyanezt nem tették volna meg érte. 1x sem. Szép is a baráccság ;)"

-- Mindhármójuk javára legyen mondva, hogy még ebben rendkívül kiélezett, próbára tévő helyzetben, viszonyban is mindent megtettek, hogy a jó viszonyt megőrizzék egymással. Lehetett volna ennél sokkal otrombábban is viselkedni.
Hogy az aktív cselekvéssel, egymás aktív segítésével mindhárman hadilábon álltak az alkati hiba. Ezért sokkal többet szívtak, mint muszáj lett volna. Nem csak Noémi vetheti Broki szemére, hogy semmit tevőleges cselekvésre nem hajlandó, ez magának sem sikerült. Nyilván elfáradt a megpróbáltatások között. Noémi önzetlen volt, egy jövőtlen kapcsolatért áldozta fel a nyerési esélyét. De lehet, sőt, valószínű, hogy ezzel lelki épülés terén többet nyert bármely bentmaradónál, vagy pénzzel távozónál.

"Egyébként persze leginkább Naomi volt a hülye, mert Déviddel kellett volna maradnia akkor."

-- Ha Csöcske ellenében Dávid esik ki a tökvéletlen folytán, akkor sincs könnyebb helyzetben. Sztem kábé azzal őrizhette volna meg legjobban a nyerési esélyeit, ha lefekszik Brokkolival (és/vagy egy másik partnerével). Úgy látom ez elég biztos terepet ad, hogy a rendszer bedarálja az esetleges ellenfeleit. Erre alkatilag azonban nem volt képes és/vagy hajlandó, nem is vetem a szemére.

nosce 2012.05.18. 00:24:05

@ő-szinte:
röviden: Rolli egy fasz :)

sierrahun 2012.05.18. 00:27:11

@szgy: Ez itten egy ijfú aligátor, hogynemondjam alig átor, kéremalássan. A nílusi krokodil ötméteresre és akár többtonnásra megnő. Valószínűleg hideg reggel lehetett, olyankor a hüllők reakciói álmosak, a macska pedig egy rendkívül vérmes és területi alapokon nyugvó gondolkodású kandúr lehetett. Vagy skizoid típus volt, aki oroszlánnak képzelte magát.

dria21 2012.05.18. 00:30:37

Ez az Edina az önsajnálatával borzalom kategória. Számomra az igazi butuska libuska csaj kategória. Más szemében a szálkát magáéban a gerendát se....

nosce 2012.05.18. 00:31:14

@sierrahun:
"Sztem kábé azzal őrizhette volna meg legjobban a nyerési esélyeit,"

A mai párválasztónál elég lett volna csak kacsintania Rollinak...

ő-szinte 2012.05.18. 00:32:23

@nosce: ok, így tiszta sor:-DDDDDDDD
de sztem jól döntött roli :-) naomi totál megbízhatatlan...

vécés jóska 2012.05.18. 00:37:22

Most néztem meg a dolgokat, be is vagyok kicsit kúrva, de Roli, Roli... Miért kellett ezt? Szerintem én vagyok Közép-Európa legnagyobb Roller-fanja, de ez most nagy hiba volt. Szöcskével semmi esély, Noncsival meg is nyerhették volna, ez fáj :( Tényleg igaz a mondás, a jó szíve viszi a sírba. De azért hajrá Roli!

nosce 2012.05.18. 00:37:25

@ő-szinte:
Persze ott jól döntött, mert Naomi a párválasztón is szart a fejére csak várta h megmenti. De Rolli ott volt hülye h Naomival le kellett volna zsiroznia az üzletet előre.
Mert szöcske priceless volt amikor kijelentette h neki volt igaza nem kellett itt semmin parázni a párválaszó után amikor Rolli a taktikát akarta megbeszélni. Az a csaj totál szellemi sötétségben van :)

sierrahun 2012.05.18. 00:39:25

@foxglove: Uh, ez kírai megjegyzés volt.

Sziporka 2012.05.18. 00:39:59

most kezdtem el bepótolni az elmaradt utóbbi 1 hetet...elég markáns véleményem van..de még 3 rész hátravan, szóval nem tudom, írjak-e :D

sierrahun 2012.05.18. 00:44:59

@nosce: Ahhoz hogy tudassa, mögé fog állni elég. De hogy CsikönRoli őt is válassza, arra már nem volt garancia a kacsintgatás az adás alapján. Legjobb esetben is 50-50%, amit elér.

De itt nem erről van szó, hanem arról, hogy Rolival együtt sincs esélye már. Kizárt dolog, hogy őket döntőbe juttatta volna a Viasat. Sztem elég láthatóan nézettségmaximálási alapon befolyásolják a "döntéseket".

nosce 2012.05.18. 00:51:02

@sierrahun:
"De hogy CsikönRoli őt is válassza, arra már nem volt garancia a kacsintgatás az adás alapján. "

Rolli azt miondta a riportban h azt várta, mert abban egyeztek meg, annak alapján valszeg Naomit választja persze ha a riportban hazudott akkor én is :)
De sztem Naomi valszeg arra várt h Broki kacsintson neki...
Aztán HÉ is sugott finoman Rollinak h azt válassza akivel van esélye a 25 millát elrabolni, de Rollin ez a segítség nem fogott ki, simán választotta a vesztőt , kiérdemelte Szöcsit :)

ő-szinte 2012.05.18. 00:52:05

@nosce: és szellemi kútmérgezést folytat?:-DDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.18. 00:53:50

@ő-szinte:
sztem nem csak szellemit, beledobott egy döglött macskát is :)

JOKKA21 2012.05.18. 03:44:26

Örülök, hogy Noémi kiesett, bár nagy lett volna, ha mindhárom csaj kezdőből kerül ki a döntőben.:D
Alíz gyönyörű.
Csöcske és Edina cipője fa szállító volt a párválasztón.

ZuzuPetals 2012.05.18. 06:00:20

@dria21: Én is ettől megyek a falnak. Ő mindig csak áldozat, őt mindenki csak bántja, pedig ő annyira, de annyira jókislány, mindenki láthassa. Aztán az első alkalmas pillanatban fúrja Naomit vagy bárkit ahol lehet.

avusaskiv 2012.05.18. 06:18:24

Én nagyon örülök annak, hogy kiesett FSZK, volt a műsorban egy nagyjából másfél másodpercnyi idő, amikor már majdnem megsajnáltam... de aztán észhez tértem :-)
Szerintem semmi áldozat nem volt abban, hogy nem állt be Máté mellé, úgyhogy szerintem nem kell belőle mártírt csinálni, egyszerűen egy ideje már elég erősen rivalizál a buta feje Edinával és elég durván rá van állva Mátéra és nem merte megkockáztatni, hogy ebből vesztesen jön ki, büszkeségből (ha van neki ilyen), szerintem ez volt. Aztán azért még távoztában volt egy korrekt megjegyzése, ami biztos jól esett Edinának, hál Istennek nem hallotta, hogy nem csak az egy milliót akarja Matcsitól, szerintem ebben nem csak a harmadolás volt benne.

Roli szerintem elkaszálta magát, de mint láttuk párcsere lesz, úgyhogy nem is feltétlenül.

Továbbra is hajrá Edina!

Maravillosa 2012.05.18. 07:15:38

na itt köptem a tejeskávét a monitoromra:
"ha Szöcske döntős lehet ebben a játékban, tükön szúrom magam egy Dolly Roll-jelvénnyel"
köszi sixx, ismét zsír lett a poszt!

Sziporka 2012.05.18. 07:26:22

@ő-szinte: annyira bírom ezeket a hosszú :DDDDDDDDDD-ket,amiket írsz :DD

Nos,a hétfői adásig jutottam...Esküszöm Rolit tudnám most a legkevésbé bántani, szegény elég kis béna, nem is valami okos, de tök rendes gyerek...sokkal szimpibb mintaz összes mostani pasi együtt véve.

A turisták viccesek voltak, nekem zsimpi votl Fruzsi :D

ja,és a titkos adást is csak tegnap láttam,Bogi hogy lehet ennyi balfasz??

na,megyek elolvasom a tegnapit:)

Sziporka 2012.05.18. 07:34:44

Ez mi a f..? "Naominak van egy ötlete, ha Naiva bevállalja a kiesését, akkor a 25 milliót elosztják háromfelé"
haha...háát,sajnálom Noémit valahol,én nem utáltam,mint egyesek... Csak nem Hiperék meg Brokiék maradnak az utolsó kettőben?uhhúú... AKkor sajnálom, de le kell írnom,hogy hajrá Broki-Edina.

kerdesek05 2012.05.18. 07:36:56

A kiesett játékosok amíg nem jött a repülőgép, vagy az újak amíg nem kerültek be, itt hesszeltek közösen egy melléképületben?
www.facebook.com/photo.php?fbid=414457821898006&set=a.330435606966895.89786.100000013752599&type=3

kerdesek05 2012.05.18. 07:45:16

@Sziporka: írd ki magadból, hidd el könnyebb lesz!:)

LoveMy 2012.05.18. 08:03:23

@horgi1: @baileys: @dria21:

Még mielőtt erkölcsi nívó díjra emelnétek az önelégült, gátlástalan FSZK-t, az utolsó, de lehető legbrutálisabb hátbaszúrását épp tegnap ajánlotta fel Máténak, amikor a bárpultnál arról beszélgettek, hogy ő Máté mellé áll így Edina vállalja be, hogy kiesik, és majd elharmadolják a 25millát. Milyen jó, hogy ezt Edina háta mögött! NA, A NAGY ÉS ÖNFELÁLDOZÓ BARÁT: essél ki,aztán majd csurrantunk valamit! Naaaa azért!
Mátét lehet, hogy megmentette FSZK, de Edinát sokszor hátbaszúrta, elárulta, kipicsogta!
Inkább ezzel a húzásával FSZK tartozott Edinának!

Kabarészínész 2012.05.18. 08:27:34

ÉS MELÁK BEJÖVETELE A VÉGÉN????

sirarcheer 2012.05.18. 08:40:27

Ez a párcsere nem tudom minek kell a végére.
Mondjuk ezek lesznek a párok:
Hiper Broki
Naiva Roli
Levente Szöcske

Ezzel az egész játékot teszik tönkre, mert hiába taktikáztak, meg kitartottak a másik mellett, a végén semmit sem ér.
Roli csak erősebb párt kaphat, valószínűleg Edinát fogja, mert Hiper Brokit választja minden köpködés ellenére. LMZ Szöcske eshet ki.

Hát a végén szerintem már túlbonyolítják a játékot, hogy nehogy követni lehessen. Kíváncsi leszek az ÉH2 fára.

mimózA 2012.05.18. 08:42:46

végre valami izgi. Már féltem, h. megint a papírforma jön be. Noémiéknek könnyű lett volna 3-an játszani. Így érdekesebb lesz a jövő hét. Egyébként úgyis párcsere lesz? Máté nem merte bevállalni a szórakoztató Noémit, így aztán hallgathatja szomika picsogását. Mostmár szerintem hagyja magát megerőszakolni. Nincs kedv WC ülőkét szerelni mégegyszer.

Pácsó Ármándó 2012.05.18. 08:43:20

@sirarcheer: Várjuk ki a végét, volt itt már egyfeladatos párcsere is és poénból is bemondta már valaki a levélolvasásnál

mpiere 2012.05.18. 08:52:43

@kerdesek05: hát, kap a fejére a Rico, ezt nem szabadott volna elárulnia, de legalább nem én leszek leb***va. Igen, itt voltunk:
www.villasandsuitecristina.com/vsc/brochure.pdf

mimózA 2012.05.18. 08:59:04

@Pácsó Ármándó: Jó lenne mostmár valami feladat ne csak a véletlen szerencse döntsön!Mondjuk IQ tesztre gondoltam.sixx, jó volt a meleg cowboyok, nagyon találó a stylistok most is kiválóak, már megszoktuk. Magyar értelmező kéziszótárba lemellellek. Edinka is hozzátett a közkincshez. Ő volt a főszereplő Anikó ilyenkor a legjobb. Ő legalább tud örülni annak ami van. Úgy érzem most ők a legerősebb páros, ezért a robbantás.

sirarcheer 2012.05.18. 09:01:52

@mpiere: HA lehetek indiszkrét te melyik játékos voltál?

Toszkana 2012.05.18. 09:03:11

Sixx Remélem nem találtad meg a Dolly Roll kitűzőt ! :-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 09:05:21

@nosce: nem, nem Noémi miatt mondtam. Bármilyen döntést hozott volna, annak tartanám, amit leírtam, a bentléte alatt látottak/hallottak alapján.
A jóindulatúságát meg hogy nem az a harsány bunkó, nem vitatom el, de továbbra se látok semmi tudatosságot a játékában, urambocsá' rafinériát, ami azért nem árt, ő inkább csak sodródik és eddig kurva nagy szerencséje volt.

A többivel kapcsolatban, kb. egyet értek veled.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 09:16:00

@ő-szinte: csituvan! Azt nekem írta, mit olvasol bele más levelezésébe?! :O :D

nosce 2012.05.18. 09:18:04

@pushpang (univerziális határeset):
"de továbbra se látok semmi tudatosságot a játékában, urambocsá' rafinériát,"

hát azért tett ö érte pl. turistával keményen gyúrt, a napot is eltakarta a fejéről amikor az fekve nyomott :)

Pácsó Ármándó 2012.05.18. 09:18:14

@nosce: m, mint Em és piere, mint Péter. Rakd össze :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 09:20:36

"A pultnál Naivából kijön az állat egy kicsit, lemellellek, mondja Brokinak, aki ettől zavarba jön, mi van, bazdmeg, nem értem. Naiva nyomul, kemény a csöcsöm, lemellellek. Haggyadmár, a melltartó fogja össze a csöcseidet, veti oda Broki..."

Ilyen az, amikor Edina -állítása szerint-, megpróbált lazulni és felhőtlenül bulizni? Édesistenem... :D ez a nő olyan szánalmas, mint egy ökölbe szorított arc.

GRX 2012.05.18. 09:20:57

Alliteráció! Végre!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 09:23:42

@nosce: hát, Roli e zavarba ejtően ravasz stratégiai és játéktörténeti pillanatáról sajnos lemaradtam. :D

Én Pítre emlékszem, ahogy a ketrecharcosnak puncsolt a medencénél...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 09:24:31

Remélem az összetaknyolt szívószálakat aztán visszatették a többi közé. :D

Vadkörte82 2012.05.18. 09:32:52

@LoveMy: :))) én is így gondolom..úgy látom nő az EFC!! :)

nosce 2012.05.18. 09:36:38

@pushpang (univerziális határeset):
"hát, Roli e zavarba ejtően ravasz stratégiai és játéktörténeti pillanatáról sajnos lemaradtam. :D"
jajaja, ez akkor volt mikor Rolli bátran a fejéhez vágta a túúristának 2 fekvőtámasz között h fantasztikus h te milyen kibaszott okos vagy...túrista fején látszott egyből h Rolli maradni fog, mégha egy krokodillal is kell megküzdenie ezért :)

fairytale 2012.05.18. 09:37:46

Azon elgondolkodtam, miért is van az, hogy nekem az a két játékos volt magasan a legszimpibb, akikben nem csak magyar vér zubog?!

LoveMy 2012.05.18. 09:40:24

@pushpang (univerziális határeset):
ja, mert poénkodni sem lehet :D
hát szánalmasságról nekem a szívószálak dugdosása, összeszarozása jut eszembe, és kb. egy 1-2 éves szintű gyerek testének felfedezése jut eszembe.
Remélem a Hiéna miután kihúzta az orrából a szívószálat, azzal szívta föl az az napi adagját, meg az öt tequilát!
:D

pilar ternera 2012.05.18. 09:44:04

szijjjjaszok!

na, azért kicsit meglepődtem, inkább Csöcskére fogadtam volna, mint Noémire.
de hát szegény Rolinak ennyi esze van!
és már meg is bánta, mint kiderült...

Máté megint jól megúszta az egészet! szeretik odafönt (vagy a szerkesztői szobában) ezt a kis alkeszt.

Noéminek gondolom azért kellett távoznia egyébként, mert úgy a 3 csaj túl erős lett volna, Csöcske nem tényező, tehát Edina-Hiper párharc lesz a végén, akárhogy is keverik még meg a párokat.

Edina lazulási kísérlete szánalmas? hát, meglehet, hogy az, de szívószálakat dugdosni a fejünkön lévő lyukakba tényleg a magas kultúra csúcsa! sztem már a 6 éves lányom is csak nézett volna ki a fejéből, hogy ezek mekkora hülyék!

exrában ugye jól láttam, hogy Hiper folyton Mátén csüngött? mit akar ez tőle? LMZ jól érezhette magát...bár lehet, h neki tökmind1.
Csöcske meg úgy utánozta Hipert, mint vmi idomított uszkár a porondon. szánalmas volt!

nosce 2012.05.18. 09:44:36

@pushpang (univerziális határeset):
"Ilyen az, amikor Edina -állítása szerint-, megpróbált lazulni és felhőtlenül bulizni?"

Sztem minden buli fénypontja lehet amikor Edina a bárpultnál lemelleli a gádzsókat :) Az ÉH felszopó partykon is be kéne vezetni :)

LoveMy 2012.05.18. 09:44:54

@LoveMy:
HUuuuuuuuuu
jóóóóóóvannnn
pedig nem is vagyok szőke!!!!!
;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 09:45:09

@fairytale: nem tudok logikus választ rá:)

@pushpang (univerziális határeset): mindig mindenki edinkát védi, aztán mi képviseljük beácskával az ellen oldalt:D Néha beszáll ő-szinte is:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 09:46:31

@LoveMy: @Pilar Ternera: azt senki sem mondta, h az nem volt az. Edina lett kiemelve, ennyi.

LoveMy 2012.05.18. 09:48:20

@Pilar Ternera:
Szia!:)
Mily véletlen :) hogy megint csak szinte ugyanazt írtuk le! :)
Nem hiába EFC ;)

pilar ternera 2012.05.18. 09:48:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen, szokás szerint...:)
mondjuk engem nem zavar, legalább írhatok rá vmit! ;))

riverblue 2012.05.18. 09:49:54

innét már simán kinéz egy Broki-Hiper
főgecik nagydöntője!!:))
ami azért jó..
mert olyan szinten nem bízhatnak egymásba..hogy kurvára az elején eldobják
a gombócot..
és akkor a többi lét, lehet risztelik..a helyszínen lévők közt;)))))))

pilar ternera 2012.05.18. 09:50:37

@LoveMy: na, igen.:)
egyébként én azért is drukkolok neki, persze azon kívül, h emberileg nekem ő a legnormálisabb, hogy már hetek óta úgy nézem az egészet, hogy kinek a zsebébe tennék bele akár csak 1M ft-ot is? és nem találok senki mást...

pilar ternera 2012.05.18. 09:52:24

@riverblue: én kizártnak tartom, hogy 2 ilyen negatív karaktert juttassanak a döntőbe...vagy erősen reménykedem?;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 09:52:45

@nosce: uhh.. ütős.. hát tényleg ravasz! Még a végén visszavonom korábbi állításaim vele kapcsolatban. :D

Pokróc 2012.05.18. 09:53:42

@avusaskiv:

Noémi nagyon szimpatikus minden szempontból, sajnálom, hogy kiesett. Anikó a legellenszenvesebb rém, hozzá képest mindenki egy angyal.

LoveMy 2012.05.18. 09:55:58

@Pilar Ternera:
Számomra is Edina az egyedül elfogadható jellem, a hibáival együtt, mert azok is emberiek.

avusaskiv 2012.05.18. 10:01:08

@Pokróc: nem látjuk egyformán... én nem bírtam Noémit, több ok miatt sem, de Anikóval kapcsolatosan egyetértünk, tőle már csak a feljebb létezik.

Amúgy lehet elmegyek egy közönségtalira és Anikót meg Mátét csak úgy magánszorgalomból szájbaverem egy golfütővel.

pilar ternera 2012.05.18. 10:04:03

@avusaskiv: virtuálisan támogatom az akciót! :))

fofofo 2012.05.18. 10:06:47

Noemi tenyleg ostobenko es ribanc modra tud viselkedni es kavart volna Brokival. kozben vegul ketszer sem allt be moge, es kiallt Naiva mellett, amikor senki mas. nalam ez az utobbi azert tobbet nyom a latban.

LoveMy 2012.05.18. 10:06:58

@avusaskiv:
ha küldök egy hatalmas szívlapátot, akkor lécci, tedd meg azzal, hidd el, a hatás nem marad el! ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 10:07:11

@nosce: ki tudja, lehet, hogy az ÉH3-nál már beveszik a protokollba. :)

mocskosmacska 2012.05.18. 10:10:23

@vécés jóska: Pedig szerintem roli jól döntött. Noémi bármikor dobná rolit matcsi kedvéért, már bizonyította, hogy neki matcsi fontosabb, mint a párja. Ez meg kinek kell?

mocskosmacska 2012.05.18. 10:13:49

Noémi és tüncike párharc. Az egyik a riportban lehordja mindennek a másikat, a másik meg smárol az egyik pasijával. EGyik kutya, másik eb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 10:13:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát, én se védem, az biztos, rendkívül irritál a folyamatos mászolygása. Magam körül se bírom elviselni az ilyet.

mocskosmacska 2012.05.18. 10:14:20

Szerintem a három buzi cowboy fogja eldönteni, hogy melyik páros menjen.

Zafír333 2012.05.18. 10:15:36

Szép napot Mindenkienk!
A három cowboy Mexikóban egy szobába zárva,EGY ágyon kucorogva (Alíz középre strandruhában beszorulva)képernyőn követi az eseményeket!Fantasztikus:)
Roliban nem csalódtam a választását illetően, bár a "ha kacsitott volna, de nem kacsintott" beszólását inkább tartotta volna magában,nem kérdőjelezném meg azt a képet, amelyet a döntés perceiben alkottam róla.De hát az édenben bármi megtörténehet!!Noémi magának készítette elő a bukást, miért cserélte le a pszichológus-szociált Mátéra?????Amit az utolsó részekben művelt, már csak rontott az egészen.
Hajrá Krisztinán!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 10:17:36

@Pilar Ternera: "Edina lazulási kísérlete szánalmas? hát, meglehet, hogy az, de szívószálakat dugdosni a fejünkön lévő lyukakba tényleg a magas kultúra csúcsa! sztem már a 6 éves lányom is csak nézett volna ki a fejéből, hogy ezek mekkora hülyék!"

Részeg picsáktól bármi kitelik, így is kell nézni pl. ezt a szívószál dolgot is. (ettől persze kész agyrém volt :D)
De Edina teljesen józanul próbált lazázni úgy, ami egyébként rohadtul nem jellemző rá... sztem ez sokkal kínosabb. :)

mocskosmacska 2012.05.18. 10:17:42

@Zafír333: Ráadásul azzal, hogy a biztos párját lecserélte matcsira, kialakított magáról egy olyan képet, hogy ő az a nő, akinek nem a párja fontos, hanem a család. Ezek után én nem csodálom, hogy roli nem őt választotta.

Átvitel honvéd 2012.05.18. 10:19:44

Na, ezt a részt megnéztem.

Nem volt olyan súlyos, mint vártam, igaz, a régiek nem avatkoztak a játékba, és Hiper gyógybogyója is előkerült valahonnan (vagy a kádban végrehajtott akció tett jót a hormonszintjének).

Roller tényleg helyesebben tette volna, ha Naomit választja. Bár a végjáték így is, úgy is ajtó-ablak, mindenhol ott leselkedik egy kiesés, szóval nagy bajt nem csinált. Szöcsi döntőbe jutására nem fogadnék jelentős tétben.

Naiva még mindig a legjobb nő, a tegnap esti összeállítása ugyan egyszerű volt, de ez is ütött. Az interjús stílusát, arckifejezéseit, nyafogását ellenben botrányosnak érzem, kellett volna egy jótündér, aki szól, hogy ébresztő, felnőtt nő vagy, térjél már észhez (ízlés szerint mondat végi b.meggel nyomatékosítva). Valamint megfontolhatná a homlokráncolás mellőzését, a feje öt év múlva úgy fog kinézni, mint egy öregasszonyé.

Brokesz játéka asszem eljutott arra a pontra, hogy ha mondjuk három-négy héttel tovább tartana a mérkőzés, akkor kiesne. Most kezdenek visszaütni annak a stratégiának az árnyoldalai, amelyet képvisel.

A fináléra nem drukkolok senkinek, mert a bentiekről mostanra legfeljebb Ford Fairlane-idézetek jutnak eszembe. Bízom a csodában, hogy Féltengely valahogy visszakeveredik :). A többit hanyagoljuk.

Pocok viszont kellene... :D

riverblue 2012.05.18. 10:21:28

@Pilar Ternera:
most írjam le az ÉH szlogenjét?:))
ami az esélyét illeti?
nézd..szerintem logikus..hogy ők 2en lesznek ott,ezek után.
a lényeg az volna..a mi szempontunkból,hogy mind2en meg is szívják
a gömbözést;))

pilar ternera 2012.05.18. 10:22:47

@pushpang (univerziális határeset): sztem már az is kínos, hogy egy nő menetrendszerűen olyan részegre issza magát, amely viselkedésbe szted a szívószáldugdosás belefér. ;)

pilar ternera 2012.05.18. 10:26:59

@riverblue: ismerem a szlogent, de az esetek többségében a szlogen ellenére sem történik semmi nagy durranás. és most sem várok nagy tűzijátékot. ezért mondom, hogy nem ők lesznek bent.
hogy tudnák MINDKETTEN megszívni? mindkettő eldobja 1M-nál?? :O)

Zafír333 2012.05.18. 10:27:28

Éden családra gondolsz?
Bár szerintem a 2-ben nincs a játékosok között semmilyen összetartás!Még az egymáshoz "közelállók" is úgy nyilatkoznak a kamerába, hogy valójában taktikai szempontból, féltékenységből, egyebekből örülnek a másik kiesésének!Olyan deprimáló!
Azért ne csüggedjünk:)

riverblue 2012.05.18. 10:34:00

én biztos vagyok benne,hogy vagy Hiper
vagy Máté..ott lesz..a final-ban.
sőt..ha ez a párcsere úgy sül el,hogy ők lesznek 2en..
akkor Hiper elindítja a masszív agymosást a bizalomról,meg a pénzről Máténak..;))
kérdés mire megy vele..
mondjuk,ha meg Rolival lesz..párban Hiper..ott meg nyert ügye van..mert Rolit helyből bemanipulálja.
egyébként figyeltétek..a matrózt?
mikor bejönnek Melákék..?
majdnem maga alá fosott:)))

LoveMy 2012.05.18. 10:39:39

@pushpang (univerziális határeset):
ha pl. agressziv jeleneteket összehasonlítjuk a Hiéna tömeges alient is meghazudtoló akcióit Edina poénra vett lemellezésével. Hiénára már a szánalom kategória is kevés, és akkor nem számítom még, hogy az egyik pillanatban önmagából kifordulva üvölt, mint a fába szorult féreg, a másik pillanat a szobában nyüszít Lmz-nek, és nyomja a lelki szarságait.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 10:40:50

@riverblue: szerintem, Ancsa nem lesz ott:)

@pushpang (univerziális határeset): én is ezt mondtam:) Lehet, h rendes, kedves, de mégsem jönnék ki vele hosszútávon, nagyon nem:D

@Átvitel honvéd: majdnem mindennel egyetértek:D

LoveMy 2012.05.18. 10:46:38

@Pilar Ternera:
És még azt se felejtsük el, hogy míg egyeseket zavar Edina "mászolygása" vagy mi? addig ugyanaz a Hiénánál már nem zavar senkit sem, pedig tud ám nyivákolni ő is, de azt is olyan irráló stílusban teszi, hogy ha ezen múlna a nyeremény Lmz-nek kapásból odaadták volna!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.18. 10:47:55

EGy kérdés: Van valami leírás a hotelről? kiváncsi lennék mi hol van benne, mert jönnek-mennek lépcsőkön fel-s-alá, de nem áll össze, hogy mi hol van a hotelen belül. Vagy ez szakmai titok? Jó, a titkos folyosókat nem kell, csak amiket látunk.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 10:52:53

A tegnapi részt csak félig-meddig láttam (találtam jobb elfoglaltságot), de azt vettem, hogy Ostobenko ment. Valakit ez szíven ütött?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 10:53:54

@Joey Tribbiani: háború:D

@Yooha: ha szembe nézed, balra van egy nagy épület, az a nappali, előtte a tér, medence, nyitott terasz, stb, jobbra lemész a lépcsőn, ott kezdődik a bungallók sorozata, különálló épületek, csak össze vannak kötve. A hátulsó részt meg nem nagyon szokták mutogatni:D

Valaki belinkelte pedig, h melyik hotel, de nem tudom, bocsi.

@LoveMy: azt nem értitek, h Anikó olyan, amilyen, nem akar mézes mázosnak tűnni. Nekem ez a legnagyobb bajom. Beteg, igen, de ezt tudja is magáról, míg Edina meggyőződött arról, h ő a mindenkori szent, akit ártatlanul bánt mindenki. Anikótól nem is várok mást.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 10:57:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Huha! Ki kivel és miért? Nagyon lusta voltam beleolvasni a komentekbe. Mindig nagyon termékenyek vagytok!

mocskosmacska 2012.05.18. 11:00:07

@LoveMy: Szerintem nincsen itt hipernél sűrűbben szidott személy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 11:00:31

@LoveMy: Anikóban legalább van élet és legalább több arca van (még ha az egyik vállalhatatlanabb is, mint a másik - vaskos szívlapát befigyel), de Edina ebben az állandóan nyüsziző, áldozati bárány szerepben lubickolva, a problémáira megoldást másoktól remélő viselkedése, számomra sokkal idegesítőbb.

De hát hálistennek, egyikükkel sem kell megosztanunk az életünket... max. néhány esténket, a tévé előtt... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 11:01:46

@Yooha: én egy címet is kérnék! Ha a hétvégén megnyerem a lottót, csak ellátogatnék oda... :)

LoveMy 2012.05.18. 11:03:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
akkor ott a válasz is!
a vv4-ben az évalkesz is minden szarságát azzal magyarázta, hogy "én ilyen vagyok"!
naneee....
Míg a Hiéna ok nélkül neki esik mindenkinek, és annyira beleéli magát, hogy még maga is elhiszi.
Ha elfogadod, hogy Hiéna olyan amilyen, akkor miért nem tudod elfogadni a másikat. Ugyanazt a hibát rójátok fel Edinának, ami hibája van a neki is, de persze kiforgatva, míg a Hiénánál nincs mit kiforgatni, mert megteszi azt saját maga!

pilar ternera 2012.05.18. 11:03:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dehogyis tudja magáról, h beteg! szte ő minden jól csinál és nagyon okos! és szte tök rendben van, mikor vkit ordenáré stílusban a földbe gyalul! körülötte mindenki MÁS a hülye! lehet, h az A3-st is azért törte ripityára, mert azt hitte, mindenki más megy szembe a forgalommal! ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.18. 11:04:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: "azt nem értitek, h Anikó olyan, amilyen, nem akar mézes mázosnak tűnni. Nekem ez a legnagyobb bajom. Beteg, igen, de ezt tudja is magáról, míg Edina meggyőződött arról, h ő a mindenkori szent, akit ártatlanul bánt mindenki. Anikótól nem is várok mást."

Lájk, erről beszélek én is.

Banyus83 2012.05.18. 11:07:52

Sziasztok!

Nem bánom, hogy FSZK-t végre valaki kirakta a hotelből...kb. a játék fele óta ezért könyörgök :-D Roli előtt le a kalappal!!!!!Max. azért lehet még baj, ha Hiper és Csöcske összefognak Edina ellen...
Broki a szokásos mellébeszéléssel kimagyarázta, hogy neki semmi köze ahhoz, hogy Edinát mindenki cseszteti, mint ahogy ahhoz sem, hogy Noncsi most kiesett...szép ez a csávó, mondhatom...
A 3 régi nagyon jól látja a bentieket! Bárcsak bemennének, és bárcsak helyreráznák Edinát, meg felőlem még LMZ-t is!!!!!
A vízionált párcserében lén azért még nem hiszek 100%-ig...volt már kamu ilyen...de ha tényleg lesz is, akkor szerintem lesz még ellehetőség visszacserélni... Nekem legalábbis ez a tippem.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a célja a 3 régi kukkolásának, meg annak, hogy már ilyen "hamar" visszajönnek a kiesettek (tavaly csak utcsó nap jöttek)...Ki jött amúgy még Melák után????? Nem jöttem még rá :-)

mocskosmacska 2012.05.18. 11:11:32

@pushpang (univerziális határeset): Tüncikében a lelkizése engem nem zavar. A baj vele szerintem az, hogy mézes-mázos cukika, amíg észre nem veszi, hogy a másik gyenge és nincsenek társai, akkor előbukkan belőle a tömény rosszindulat. Olyan felülre nyal, alulra rúg típus. De hipernél, matcsinál és andornál még mindig jobb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 11:13:13

@LoveMy: így van, de én Évától sem vártam mást. Anikó is idióta, senki sem mondta, h nem, vállalhatatlan, nem is lennénk bratyinők, (jé, ezt a szót nem húzta alá a helyesírás ellenőrző, ez rejtély, na mindegy), szóval, messze elkerülném őt is. Arról beszélek, h álszent a viselkedése Edinának. Megjátssza magát és ez nekem fáj. Anikó szerintem, igenis tisztában van vele, h mennyire megosztó személyiség, ezért is parázik minden párválasztáson. Emiatt nem is nyerhet a versenyben. Az olyan emberek viszont rosszabbak, akik mutatnak egy arcot, de aztán rájövök, h milyen is. Anikó nem árul zsákba macskát:D

@Pilar Ternera: 1, lásd fent:)
2, De tudja, pontosan tudja, más kérdés, h mit mutat kifelé, rajta is ugyanúgy látszik, h nincs rendben, mint Edinán. Az egyik befele húzódó lesz, a másik extrovertált típus és kiadja magából. Melyik a rosszabb? Inkább dühöngje ki magát, aztán lenyugszik, mint ott lihegjen a nyakamban és jaj, beszéljük már meg, plízz......

kovácspéterke 2012.05.18. 11:13:22

sziasztok,

érdekes rész volt, érdekesebb mint amire számítottam, azt hittem szöcske megy. noémi taktikáját nem értettem, h azt várta, h máté intézze el nekia dolgot, wtf??

nem mondanám, h beáldozta magát, de azért van ilyen szinezete is a dolognak, de nem volt szép tőle, edina tegnap megkérte, hogy szóljon neki.

roli sztem jól döntött, nem biztos, h az a nyerő, aki a játékon pörög egyfolytában. igazából akármelyik lányt tartja bent, az tartozik neki. bár lehet, h szöcske altatja, h nem érdekli az egész, és 22 milkónál ledobja a gömböt.

sztem vicces volt az este, örülök, h edina beszólt kicsit nyikhajnak, ennek a manusnak ez kell, máris nagyobb érdeklődést tanúsított iránta. az extrában végre kibújt belőle az ember, örülük, h edinának is elmondta.

sztem anikóék viccesek voltak, mindenki csinál ilyen hülyeségeket, jó néha visszamenni óvodásba.

először azt hittem a tavalyi régiek jönnek be, de ha jól láttam, akkor a kamion?

Banyus83 2012.05.18. 11:14:53

@Pilar Ternera: Ne már...Komolyan volt, aki Dávidot kívánta vissza????

cenba 2012.05.18. 11:16:46

Edina annyira idegesítő, h ütném a fejét! Mindenki elengedi magát esti bulin, ez meg megy a "csávójához" sajnáltatni magát! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Szörnyű! Láttam már ilyen nőket, menekülök tőlük, a közelükből is! Persze a másik gáz Hiper, aki annyira aljas, kétszínű antinő, hogy már elkezdtem Csöcskének szurkolni, aki persze teljesen esélytelen, de legalább lehetne vele bulizni és 2 szót beszélni! A másik 2-től a hideg kiráz, ezek a típusok akik, ha nem kapnak 2 hatalmas pofont, soha nem térnek észhez (na majd jön, hogy nőt nem verünk...)! Hajrá Omár és Műanyag! :)

kovácspéterke 2012.05.18. 11:18:29

@Átvitel honvéd: én így ráncolom a fejemet már jó ideje, és nincs baja a homlokomnak :D

kovácspéterke 2012.05.18. 11:19:24

@Banyus83: lehet, h az olyan volt, aki már kiesett.

Spéter46 2012.05.18. 11:19:54

Ezek után ki a fasz fogja kibaszni ezt a mocskos Anikót????
Ráadásul a nulla Szöcske is jóban van vele. Szóval el lett minden baszva!

Joey Tribbiani 2012.05.18. 11:20:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ja csak a szokásos! De háború? Eddig csak kemény vita volt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 11:21:45

@Joey Tribbiani: áááá, nem láttad ott a :D jelecskét, szmájlit, nevezzük akárminek?:)

Banyus83 2012.05.18. 11:22:20

@Mrs. Jackman: Biztos, csak kíváncsi lennék, ki...

Joey Tribbiani 2012.05.18. 11:23:02

@Mrs. Jackman: Nem láttam az extrát. Mit szólt be Edina?

Joey Tribbiani 2012.05.18. 11:24:05

@Pilar Ternera: Dávid visszajön? Megint Brokit piszkálják egy kicsit?

ga_zsi 2012.05.18. 11:24:46

Edina „mellezése” egy kicsit furi volt, de elmegy. A szívószáltól rosszul lettem. Attól meg főleg, ahogy szöcsi utánozta Anikót.
Az, hogy egy lány hetente többször seggrészegre issza magát, az nálam megint az undormány kategória.
Mátékát nem érdekelte, hogy mit lelkizik Edina, ne mivel neki jót tett akkor elviselte. Na ezt kellett volna már kb. két hete, megspórolt volna Edinának – és így közvetve nekünk is - sok keserves percet.
Nomit nem szerettem, meg aztán nem örültem volna, ha megint egy külföldi (aki nem is magyar) nyert volna meg egy magyar játékot, de jobban megérdemelte volna a bentmaradást, mint Szöcske. Mit láttok benne??? Ő aztán tényleg csak nyaral. Rosszabb, mint Petra volt.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 11:25:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tudod, Joey vagyok. Én nem tudok a sorok között olvasni! Azért megnyugodtam, hogy nem szólnak a fegyverek!

kovácspéterke 2012.05.18. 11:26:01

@Joey Tribbiani: nem az extrában, amikor ment ez a melles poén, akkor mondta, h vegyen vissza meg még valamit, ja igen, h ne baszogassa. nyikhaj máris nagy szemekkel nézett rá.

kovácspéterke 2012.05.18. 11:28:04

@Joey Tribbiani: ne a sorok közt olvass, hanem a sorokat Joey! :D

dria21 2012.05.18. 11:30:41

@LoveMy: már bocsánat de ki magasztalja itt Noémit. Edina mindentől függetlenül egy fárasztó buta libuska. Én csak ennyit írtam és persze egy mártír :) fárasztó a csaj ennyi a lényeg meg egyszerű egy csöppet.

LoveMy 2012.05.18. 11:33:05

@Banyus83:
Szia :)
Én is örülök FSZK kiesésének, irritáló tudott lenni elég durván.
Majd remélem ez visszaüt Mátéra akkor ;)
Be fog menni a három régi, és pont ez a céljuk, hogy felrázzák Edinát és Lmz-őt, a többiekről említést sem tettek ;)
Viszont nem tudom, hogy időben melyik társaság mikor megy be: ÉH1 és ÉH2?
Melák utáni befutóra Péter v. Dévid a tippem, de aztán majd kiderül.
Amikor Melák berobbant, úgy megijedt Frankie, azt hittem lefejeli a falat! :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"De tudja, pontosan tudja, más kérdés, h mit mutat kifelé, rajta is ugyanúgy látszik, h nincs rendben, mint Edinán"

Na, akkor ki az álszent? ki visel álarcot?
:)))

LoveMy 2012.05.18. 11:36:35

@Mrs. Jackman:

"sztem vicces volt az este, örülök, h edina beszólt kicsit nyikhajnak, ennek a manusnak ez kell, máris nagyobb érdeklődést tanúsított iránta. az extrában végre kibújt belőle az ember, örülük, h edinának is elmondta."

teljes mértékben egyet értek!
+100 :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 11:38:44

@LoveMy: valóban ezt írtam, de ő másképpen, mert LEvente felé néha megnyílik, inkább zárkózottnak mondanám, nehezen nyílik meg. Így kompenzál, h elviselhetetlen:D Ő álarcot visel.

Edina ellenben mindenkinek megnyílik, mindenkinek siránkozik, bezzeg, ha fölényben érzi magát.....Ő álszent.

Valahol ez a különbség. Szerintem. Megjegyzem, ettől nem rossz ember Edina, csak nem is szent, mint ahogy be van állítva.

bestrafe 2012.05.18. 11:42:36

Aki tuti nem nyeri meg, az Anikó!
Gondoljatok csak bele! Ő az a játékos, aki egyetlen Éden party-n sem látható! Ha ő nyerné meg, azért a Viasat minimum elvárná, hogy a bulikon megjelenjen! Neeeem?
Jó, hát volt egy olyan kijelentése, hogy Dinkával a kinti életben nem akar találkozni. (Ezt mindannyian megértjük!) Az egy dolog, hogy most utolsó héten odalök neki egy-két szót, meg nem üvölti le a fejét!
Azt viszont nem értem, Dinkát miért kell még mindig azzal cseszegetni, hogy nem állt ki Noémi mellett, így barátság, úgy barátság......ez egy taktikai játék,ha neki az a taktikája, hogy barátságot színlel, illetve tövig bekapja Mátéka csodabotját, az az ő dolga! Persze nekem sem nyerő, sőt! Görcsöt tudok kapni tőle!
Nem sok embernek volt előre kidolgozott terve, amiből hasznot is húzott! Ha ez alapján kellene dönteni, akkor szigorúan Hiéna és Máté közül kerülne ki a győztes. Még Pít volt az aki gondolkodott, ezért inkább elküldték kaktuszt kapálni! Mondjuk LMZ nekem még mindig rejtély! Kinézett magának egy erős játékost, aki mellett igazából semmi dolga nincs, csak ki kell elégítenie esténként és biztos a döntő! Gondolva a végére is, amikor Szefós őrjöngött, ő akkor is jóban volt mindenkivel, így ha megint szimpátia szavazás lesz, biztos mögé állnak többen , mint a kis sunyi Máté vagy Roland mögé. Tényleg nem rossz terv! Egyébként meg, mi már beleképzelünk taktikát meg átba***st olyan dolgokba is, amit ők lehet ösztönösen tesznek, gondolkodás nélkül. Mi meg jókat vitázunk rajta! :D
Oh, Miss Szefós (Hiéna) meg Csöcske csak nekem hajaz egy betépett Predátorra? Mármint amikor a szívószálakat dugdosták a vállalható nyílásaikba! :)

kovácspéterke 2012.05.18. 11:44:25

@fofofo: köbö én is ezt gondolom.

Sziporka 2012.05.18. 11:45:47

@Yooha: Ezen én is annyit gondolkodtam... de valami interjút olvastam valakivel, hogy amúgy tök kicsi az egész :)

Banyus83 2012.05.18. 11:50:15

@LoveMy: Én is azt remélem, hogy Máténak valahol az lesz a veszte, hogy így leszarik mindent és a felelősség alól állandóan kihúzza magát :-)

Amúgy nem azt mondta HÉ a tegnapi rész elején, hogy a 3 réginek fontos döntést kell meghoznia? Én úgy vártam, aztán nem történt semmi...na, de remélem majd a jövőben!!!! Gondolom, ha hétfőn már bemennek a kiesettek, akkor ők költöznek előbb, az elsők majd később? Vagy ki tudja...

Anikó amúgy egész normális volt az elmúlt adásban...meg is lepődtem, hogy még beszélgetett is Edinával...biztos nála is amilyen hirtelen jön a harag, úgy meg is :-D

Sziporka 2012.05.18. 11:50:18

@bestrafe: A nyitóbulin ott volt Anikó, szerintem a zárón is ott lesz.
Huh, tök várom :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.18. 11:54:32

Sziasztok! :)

Láttátok? Jön vissza Melák!!!! :D:D:D:D:D:D
yes! :DD

LoveMy 2012.05.18. 11:54:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
pedig van!
Az első film végén amikor téglafej, akarom mondani Schwarczi győzedelmeskedik a predi felett, halálos csapdába ejti. Odament Schwarczi, hogy megdöglött-e az ork, akkor ránéz a nyűves és beindítja a magában levő atombombát és valami eszeveszett őrült módon elkezd röhögéshez hasonló hangokat kiadni! ;D

cenba 2012.05.18. 11:56:18

Amúgy Anikó szerintem meg pont ezért nem megy a bulikra mert megnyerte és nem merik emberek közé engedni... Nem csodálkoznék! És ha olyan lesz, mint HÉ1-ben, hogy még utolsó pillanatban le lehet cserélni a párodat egy kiesettre? Naomi vissza Dinka helyett? Megérdemelné és jobban is járnának (Máté):)

paranyuszi (törölt) 2012.05.18. 11:56:47

@Banyus83: Ha tippelnem kéne ki kit cserélget.. én nem lennék meglepve ha Anikó cserélné LMZ-őt valaki régire.... :D
A hat személyisége közül egybe simán belefér. :)

LoveMy 2012.05.18. 11:57:43

@Banyus83:
igen el kell ismerni, hogy a játék szempontjából volt egy szimpatikus mondata, amikor arról volt szó, hogy FSZK hova álljon:

"jó, hogy nem választja Máté FSZK-t, mert Edina és Máté már 11 hete egymást tartják benn a játékban, majd pont utolsó hétre teszi ki egyik a másikat! na hagyjuk már!"

Joey Tribbiani 2012.05.18. 11:59:04

@Banyus83: Anikó megmondta 2 napja, hogy ő most kedves lesz mindenkihez. Meg ne kérdezd, hogy hanyadik percben volt, mert fogalmam sincs! :)

bestrafe 2012.05.18. 11:59:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
:) Azt én sem!
A betépett dolgot a lányok állapotára írtam......a Predátor meg egyértelmű!
Annak állnak ki ilyen csápok a fejéből!
Csak neki hajként funkcionál, azt hiszem..............

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 12:00:27

@paranyuszi: szia!!! (írol?)

Szuper, örülök?:D

@LoveMy: ebből abszolút nem értettem semmit, lefordítanád?:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.18. 12:00:30

@Joey Tribbiani: Persze, hogy kedves, hiszen már a szimpátia szavazásra gyúr... :) pff..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 12:02:49

@bestrafe: majd szétnézek az utcán, hátha sok betépett predátor szaladgál, igaz, nem biztos, h túlélem:D

Banyus83 2012.05.18. 12:03:43

@paranyuszi: Akár még meg is történhet...LMZ szegény, annyira biztos benne, hogy Anikóval majd feleznek...szegény, de kis buta :-)

@LoveMy: Ez is szimpi megnyilvánulás volt, de nekem már elég, hogy nem baszlatja folyton Edinát...persze nem lesz sose mát a szívem csücske, de jó egy kis békesség :-)

@Joey Tribbiani: Nem fogom megkérdezni ;-)

bestrafe 2012.05.18. 12:06:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Csak nehogy Szefósék legyenek azok :D
Mondjuk, ha nem eDinka vagy, bajod nem eshet! ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.18. 12:09:01

@Banyus83: Igen-igen.. Azon mosolyogtam, amikor mondta tegnap LMZ, hogy majd véletlenül elejted a gömböt... :D
Vagy inkább izomból földhöz vágja... :D

Banyus83 2012.05.18. 12:11:27

@paranyuszi: Igen...én is nevettem :-) meg, amikor fejtegettem, hogy az ő esetükben csak arról beszélhetnek, hogy mire költik a 12,5 millát :-)

LoveMy 2012.05.18. 12:15:03

@paranyuszi:
vagy hozzávágja és:
"Milyen ember vagy te, milyen?" ;D

Kassian 2012.05.18. 12:17:03

Látom nem lesz szerencsém és a jövő héten is bámulnom kell ennek a vérszívó pióca Anikónak a pofázmányát...egyszerűen röhej, hogy ebben a kurva hotelben még senkinek nem tűnt fel mekkora egy hiéna ez a nő. Tragikus.

paranyuszi (törölt) 2012.05.18. 12:21:33

@Banyus83: És hallottad mit mondott szerencsétlen LMZ?? :D Nyitnék egy ABC-t..hát barátom -gondoltam magamban- nem lesz miből... :D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.18. 12:22:37

@LoveMy: Ez is egy reális lehetőség.. :D
és még: Te szaaaarrr... !!! :D:D:D
Tényleg LMZ az egyetlen akit még nem kurvázott le.. :D

Pokróc 2012.05.18. 12:24:05

Remélem Noémi kap majd egy csomó modellkedő munkát, ami bőkezűen kompenzálja az Édenért, messze a legérdekesebb játékos, és nagyon bírom az ízes beszédét is. Hajrá Noémi!

kovácspéterke 2012.05.18. 12:24:38

@paranyuszi: sztem egymás közt kell cserélgetniük.

Átvitel honvéd 2012.05.18. 12:26:12

@pushpang (univerziális határeset): abszolút. Egyébként a másik kommentedről is eszembe jutott valami: az a gyanúm, hogy Tünci tud ennél "jobbat", csak pillanatnyilag abban a szerepben kénytelen mozogni, ahol nem ő fújja a passzátszelet (ahogy maga is utalt rá, asszem az Extrában, hogy magát is meglepi, milyen szintre hajlandó eljutni a megalázkodásban). A nagyszájú, kooperatív, de a kellemetlenkedőkbe szó nélkül és nyíltan belerúgós szerep, amit - az a gyanúm - szintén tud, sokkal jobban állna neki.

Átvitel honvéd 2012.05.18. 12:31:43

@Mrs. Jackman: fene tudja. Néha már akkor is látni vélem a ráncait (interjún), amikor éppen nem veszi fel a "jaj, de nagy bajban vagyok én itt, ugye megszántok"-maszkot. Talán érdemes volna visszanéznie magát.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 12:35:28

@paranyuszi: Már a pénzt osztogatják a szereplők? Mikről maradok le. Így jár, aki 2 napig nem figyel.

kovácspéterke 2012.05.18. 12:39:34

@Átvitel honvéd: a mimikádon nem nagyon lehet változtatni, sztem mai találmány, h mindenkinek márványarccal kell rendelkeznie.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.18. 12:40:45

Nem értem ezt a gyűlölködést a nézőkben.

Engem is idegesít, ha Hiper ordít, mint egy c. kurva a nyóckerből, de egyrészt nem antinő (láttam élőben, rendben van), másrészt rendesen baszik minden este a faszijával. Őszintén szólva ha ott lennék a hotelben, és választanom kéne, hogy egy olyan nővel lakjak, aki esténként "kezeli a stresszt" vagy csak ott van mellettem, akkor tuti a kúrósat választanám. Ha ordít, mint Hiper, akkor rászólnék, ha lelkizne, mint Naíva, akkor meg csöndben kiülném. Aztán berámolnám a lompost, hadd nyugodjanak meg.

Én Pítet nem értettem a játékban, a legrusnyább nőkkel költözött össze. A nyaralás dugás nélkül nem OK, na de ki merné a farkát pl. Andor őrlőberendezésébe tolni, vagy azokba a súlyzókon edződött tenyerekbe ugyan ki merné beletenni a golyóit? Én tuti nem.

Noémit személy szerint sajnálom, a leghülyébbnek (Róland, bazdmeg) nagyon alaposan el kellett volna magyarázni a történéseket, még a kiválasztás előtt. Hipernek igaz a kérdése vele kapcsolatban: tudja ez a fickó, hogy hová jött?

Én Mátét nem szeretem azért, mert nem vállalja fel a döntést soha. Simán elmatekolhatta volna Rólandnak, hogy miért kell Noémit bent tartani, de még ennyit se tett meg azért, aki megmentette a valagát.

Állítólag van egy Elemző nevű játékos is a döntőben, róla sajnos nem tudok semmit mondani azon kívül, hogy vélhetőleg jól passzol Hiper muffjába, de gondolom ezt egy megfelelő méretű vibrátorról éppen így el lehet mondani.

Róland azon kívül, hogy ostoba nem sok mindent tett le az asztalra, Mucsi Zoltánék retteghetnek, hogy a csávó színházat alapít, mert akkor Mucsiék nem keresnek több pénzt a villanyszerelős jelenettel.

Szöcske nagyon rövid ideje van bent, nála a tetovált szemöldök jelzi, meddig van agy a fejében. Szerintem inkább megszokott dolog mint nem, hogy egy nő részegen különböző testnyílásaiba helyez hosszúkás dolgokat, de pont az orr és a fül általában nem szokott ebben a kontextusban előkerülni - éppúgy, ahogy a szívószál sem.

pilar ternera 2012.05.18. 12:51:50

@RAMBO: egyrészt: :DDDDDDDDDDD
másrészt: ebből a nézőpontból nézve ez olyan egyszerű, hogy nem is értem, mi a francot tépjük itt a szánkat már hetek óta?!?!? :O)))

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.18. 12:55:46

@Pilar Ternera: áldozatul estünk a tömegmédia és az intenet közösségformáló hatásának.

Ditti82 2012.05.18. 12:57:25

Don Ádám Király for president! :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.18. 12:58:45

Levente for president!!! "Anikó elkezdte a szokásos dilijét..." - zseniális ahogy a nőről nyilatkozik, nagyon csípem!

Trackback 2012.05.18. 13:02:12

Én egyszer megpróbáltam megnézni egy ilyen műsort, de 2 perc után kényelmetlenül és kínosan éreztem magam, aztán még kínosabban és kényelmetlenebbül.

kb. 3-4 perc után kikapcsoltam a tévét, és nem erőltettem azóta sem az ilyen adásokat.

Sajnálom azokat, akik ilyen agyhalott, felszínes és infantilis, üresfejű hétköznapi senkik vegetációját nézik napról-napra.

Ezzel az erővel elmehetnének egy Tesco pénztárzónája elé is bámulni és kihallgatni az embereket. A pornóra meg ott lenne nekik a net, ha arra vágynak.

Már az első BB óta (amiből kb. két részt láttam) érthetetlen ez a jelenség számomra.

Kassian 2012.05.18. 13:04:30

@RAMBO: Én egy ilyen idegbeteg picsát, mint ez Anikó még akkor sem tudnék megdugni, ha egy hétig cumizna folyamatosan. Valami tragédia a csaj egy nagy adag rosszindulattal nyakon öntve.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:05:12

@ő-szinte: arra gondoltam, h nem mindig vagy jelen:)

@RAMBO: haláli vagy:D

@Átvitel honvéd: meg azzal sem, hogy Noémivel rosszul járt volna:P

kovácspéterke 2012.05.18. 13:05:38

@Trackback: jaj, hát de jó neked, hogy te ilyen intellektuális meg okos vagy.
most már biztos jobb érzés, hog itt az internet arctalanságában is tudják, hogy Te nem vagy olyan.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.18. 13:06:11

Roli for president!!! Egyenes normális pali!

És még egyszer, én nagyon kedveltem Noémit. Összességében úgy érzem senki nem tudta kezelni, kedvelni a dolgait, nekem mindennel együtt szimpi volt. Most néztem végig.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:06:48

@Trackback: köszönjük, h megosztottad ezt velünk, az gondolom, eszedbe sem jut, hogy esetleg jól elbeszélgetünk itt?:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.18. 13:09:33

Korleonén kívül jelenleg nem tudnék mondani olyan személyt a hotelben tartózkodók közül, aki megérdemelne bármilyen kis összeget nyereményből.

Na jó, Elias a pultban azért kaphatna veszélyességi pótlékként valamit, különösen a tegnapi natális és temporális szívószálperformance sokkterápia után.
Meg a macika is pár tábla oreos milkát vagy ilyesmi, de ennyi.

Lófaszt nem érdemelnek ezek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:11:39

Láttam a viasat előzetesben, h jön Omár is.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.18. 13:12:53

@Kassian: én énképzavarral, mondjuk ez szinte mindről elmondható.

ő-szinte 2012.05.18. 13:13:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: persze, hogy nem :-) az eszenciát nem lehet elpazarolni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.18. 13:13:32

@Trackback: azt hiszem megfejtettem a problémádat: "pornóra ott van a net".

Nem. Pornóra ott vannak a csajok. Ezt lehet élőben is csinálni, sztem meg kellene próbálnod.

"Van aki fut, van aki biciklizik. De ami igazán segít, úgy értem, ami mindenkinek használ: az a baszás. Én is azt teszem, amikor csak tehetem" (Vaklárma)

Joey Tribbiani 2012.05.18. 13:14:59

@RAMBO: Jól szóltál, hozd ki az ellenőrződ, hogy beírhassak egy dicséretet! Már csak az érdekelne, hogy mi volt a véleményed Melákról, Műanyagról és Csíráról.

ő-szinte 2012.05.18. 13:15:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: de minek basszus?:-OOO
pedró, meg melák kéne...

LoveMy 2012.05.18. 13:15:43

@nyílegyenes labirintus:
A végjáték főcsavarja lesz, hogy bizalom labdájával kidobózhatnak a játékosok, Elias pedig azért, hogy mit kellett ez idő alatt helyt állnia, kiállnia, tűrnie stb, megkapja a 25millát! :D

ő-szinte 2012.05.18. 13:16:30

@RAMBO: ehhehehehehehehehehehehehehehe
kezdelek szeretni :-DDDDDDDDDDD

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.18. 13:17:32

@nyílegyenes labirintus: Ádám tényleg annyira jó volt? Mindenki ő érte van/volt oda.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:18:51

@ő-szinte: jogos, muszáj védeni a tálentumot:D

@RAMBO: :D:D:D:D:D Nem hiszem, h teljesen erre gondolt, de igaz,a mit írtál:P

Joey Tribbiani 2012.05.18. 13:19:10

@ő-szinte: És megint az az őszínte mosoly... Kár, hogy kevés van belőle!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.18. 13:19:13

Akármennyire is lehúzzátok Rolandot és Szöcskét, - egyet értek, egyik sem agysebész - de emberileg messze a másik négy előtt állnak az én meglátásom szerint, tőlem egy szavazat nekik. Nagyon korrektül a csajt választotta, pedig valóban több esélye lett volna Noémivel, a Szöcskét én meg továbbra is bírom ahogy Noémit is csíptem. Én nekik drukkolok. Tudom tudom, semmi esélyük.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.18. 13:20:28

Pinokkina tegnapi szerelése egyértelmű érv az alakformáló fehérneműk ellen. Mikor beáll oldalazva, és a combja vastagabb a komplett derékrésznél....!

Királyék marha jók! Feszt a két öregúr jutott eszembe a Muppets-ből.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:20:46

@Macaroon: én pl ki nem állhattam, semmivel sem volt jobb a többinél:D

@ő-szinte: mert Noémi meggyőzte nemtomkit, h legyen ő, mert az éppen akkori párja úgysem ismert senkit?

Melák jön. Pedrót meg, hm:D A hotel környékére sem engedik:P

nyílegyenes labirintus 2012.05.18. 13:22:08

@LoveMy: Tőle nem is sajnálnám, minden tiszteletem a figuráé, hogy pókerarccal tudja végezni a dolgát közöttük, szerintem mikor elvállalta, szerencsétlen nem tudta milyen munkára szerződik. :)
Minimum egy szívlapáttal ütöttem volna már agyon ezeket... asszem a hiperrel kezdeném...

kovácspéterke 2012.05.18. 13:22:12

@Macaroon: nekem nem jön be az arc, túl csoffadt, de ettől még lehet értelmes és vonzó.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 13:24:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ez volt az egyik része a mondanivalójának. Bár nem tudom miért pont a pornót emelte ki Trackback az ÉH-ből, mert szerintem az nincs benne, az egymással pokróc alatt szexelgető párokról pedig pont nem emiatt a tevékenységük miatt beszélünk. Gondolom neki a mozgó pokrócok már ki is elégítik a szexuális fantáziáját! (re)

Átvitel honvéd 2012.05.18. 13:26:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: asszem most kezdem sajnálni, hogy Naomi tegnap kiesett.

LoveMy 2012.05.18. 13:26:58

@Mrs. Jackman:
én neki szurkoltam az ÉH1-ben, szimpatikus, jóképű, egyenes, stb, ha ennek vége lesz, nézz bele az előző szériába :)

nyílegyenes labirintus 2012.05.18. 13:29:13

@Macaroon: Nagyon faszán játszott anno, és egyenes gerinccel távozott...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Múltkor nyertél egy pezsgőt, ha jól emlékszem... Kérd el Paranyuszitól. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:31:42

@Joey Tribbiani: @Átvitel honvéd: lehet, h ő csak félrefogalmazott, nem erre gondolt, na:D Kiemelte, h miért nyígunk mindig, v nem tom:D

@nyílegyenes labirintus: felhívom:P

kovácspéterke 2012.05.18. 13:32:12

@LoveMy: ja, az lehet, h jól játszitt, nekem az arca nem tetszik, nagyon beesett.

LoveMy 2012.05.18. 13:36:51

@Joey Tribbiani:
nekem ez a takaró alatti szex is szimpatikus :) nem úgy mint az ÉH1 pókmajma, aki bekerülése után pár nappal, érdekből, és nyíltan, vagy az aranypart Nikije :O

ő-szinte 2012.05.18. 13:37:00

@Joey Tribbiani: nekem sok van belőle :-))))) másért meg nem tudok felelősséget vállalni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.18. 13:38:30

@Joey Tribbiani: jó, láttam ezt is ;-DDDDDDDDDDDDDDD

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.18. 13:39:31

@Joey Tribbiani: Melák értette a receptet, miszerint nem nyaralás a nyaralás, ha nincs az ember egy ellenkező nemű lábai között, de nem volt elég jófej ahoz, hogy egy idősebb csajra rádumálja magát. Ezt a hiányosságát agresszióval pótolta, ami engem nagyon idegesített, mert egy nőt nem megerőszakolni kell, hanem addig nyomni neki a csajozós dumát, amíg ő könyörög a bránerért.

Műanyag az a nő, akit pont meg lehetett volna cuccolni, ha nem egy ilyen balfasz lát neki ennyire hülyén. Az a figura, aki elsőként kiesett, szerintem beérkezett volna a jóba - de hát nem úgy alakult. Így aztán Műanyagot szűzkurvának ismerhettük meg, pedig szerintem nem az volt. Lássuk be: erős kezdés, hogy valaki a Playboyban már megmutatta a csunyáját. És a hotelben a kiskutyája sem volt nála, aki egy pohár tejszín felkínálásával segít a nehéz napokon.

Csíra a legmulatságosabb játékos volt, maró önkritikával, fantasztikus beszólásokkal: nekem ő volt az egyik kedvencem. Szerintem felesleges volt annyit szervezkednie, kicsit szerényebben tovább jutott volna. Vele is ugyanaz a helyzet, mint Műanyaggal: Péterke hiába nyomult nála, Féliker meg simán leleltározta a piercingjeit a "kisfiú testén" - ahogy Sixx oly' találóan nevezte. Ha bármelyik magyar tévécsatora vezetésének lenne egy molekulányi agya, tuti őt vennék fel a sótlan picsák helyett műsorvezetőnek.

Colomba 2012.05.18. 13:39:49

Összeesküvés elméletem a következő:

Ez egy játék, még ha nem is mindig annak látszik, taktikai, s attól lesz nézhető, hogy az emberi kapcsolatok, mennyire befolyásolják az eredeti „hadi”tervet.
Az is egy fontos tényező, hogy a csatákat magad, vagy másokkal játszatod.
Ha így nézzük a "két hadvezér" közül Máté nyert.
Pít célja, a szerinte legerősebb játékos Máté kitétele, ill. fokozatos gyengítése volt.
Az első „csatát” Dávidra bízta, támogatta, tüzelte, hogy az új játékos a védettséggel Edinát válassza, s Máté kiesett volna. (Ez nem sikerült, viszont M-E szétválasztása újabb „front”-nyitási lehetőséget adott Pít kezébe.)
Ennek súlyát Máté nem vette komolyan, magára hagyta Edinát, nem figyelmeztette a Pít-féle Trójai falóban (Andor) rejlő veszélyre. Pít, a benne fenntartások nélkül megbízó, butuska lányt, -akiről azt is tudta, flörtölgetne Mátéval- vette rá, hogy győzze le Edinát, s a párja nélkül, már a főellenség Máté is könnyebb préda lesz. Ebbe a küzdelembe is csúszott egy apró homokszem: Márk ajánlata Noéminek. Ez azonban óriási lökést adott a már veszni látszó tervnek, a „falóból” kiinduló szarkeverés majdnem elnyelte Edinát, s bizony Máté a kisujját sem nyújtotta…
A megoldás is kívülről érkezett, Pít távozni kényszerült, s Máté még játékban van.

ő-szinte 2012.05.18. 13:41:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ó bazz, nem azért de omár unalmas...
pedró me már bizonyított! :-DDDDDDDDDD
pedrót vissza a zédenbe!!!!!!!!!!!!!
ja, és baszki, nem is volt rágalom :-O
mer télleg fszk ,hehehhehehehehhehehehe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:44:21

@LoveMy: tévében, fel is olvassa a levelet, h márpedig ők most visszaköltöznek.

@ő-szinte: igen, ez érdekes. Jó fej, de egy kicsit eltűnt, Peti meg inkább Kírával volt jó, Noéminak viszont igazat mondott, ezt már a szerkik is belátták:P

ő-szinte 2012.05.18. 13:46:34

@RAMBO: most már biztos , hogy szerizlek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Átvitel honvéd 2012.05.18. 13:51:00

@RAMBO: +1. Nem tudnék kiemelni egyetlen dolgot sem, mind nagyon klappol. Talán Csírához annyit, hogy nekem is az egyik kedvenc karakterem volt, abszolút eredeti. A lappangó rosszindulata (taktikaként használta, vagy csak úgy jött, nem tudom) persze nem hiányozna.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 13:52:15

@RAMBO: Meláknál nagyon csodálkoztam, hogy a fizikai agressziót el tudta nyomni magában, bár néhány "közeledésében" Műanyag felé azért nyomokban előjött! De le a kalappal, senkit sem csavart le odabent! A verbális agresszió előjött plusz a nézéseiben is benne volt! És az a hihetetlen nagy önbizalom a 19 évével együtt!!!!
Műanyaggal egyetértek, Ádám "révbe" ért volna nála!
Csírát nem bírtam, szintén túl nagy arca miatt. 21 évesen lekislányozott mindenkit és mind a külső, mind a belső tulajdonságait tekintve egy kissé túlértékelte magát. Biztos vannak olyanok, akiknek a fiús alkatú lányok jönnek be, nekem speciel nem!

enmajor 2012.05.18. 13:54:28

Most semmi izgi nincs a végjátékban:) Szívem szerint egyiknek sem adnám a nyereményt. Ha nagyon muszáj talán Máténak, igen, de benne tök ellenszenves a lapítása. Naiva szomorú kutya mártírsága agyrém. Hiper játszott, de annyira undorító ez a nő, hogy kész...és az a baj, hogy nem is taktikázott, inkább terrorizált végig. Roli Szöcske, vicc lenne, ha valamelyik nyerne. Na, jó, inkább nyerjen Levente, mert ő teljesített. Rekord ideig volt piros az orra...ez is valami.

Mondjuk engem irritál, ahogy Kristóf osztja az észt. Az annyira gerinctelen volt, ahogy az ezelőtti játékot befejezte.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 13:56:47

@Colomba: Inkább helyzetelemzés, mint összeesküvés elmélet, de számomra tetszik, mert alapjaiban egyetértek vele. Pít nagyon rutinosan mindig mással akarta elintéztetni a "szaros" melót. Valóban felismerte Mátéban a fő ellenséget, de azért azt mutatta, hogy milyen jóban vannak. POnt ezért írta a nagy titok elmondásnál, hogy lám-lám csak vele és Edinával osztott meg egy titkot. Jól játszott, de Andorral mellényúlt, nem vált le róla időben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 13:56:47

@Mrs. Jackman: sorold:D

@Joey Tribbiani: de megtette volna:D

@enmajor: majdnem mindennel egyetértek:D Kristófban biztos:P

Joey Tribbiani 2012.05.18. 13:59:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Melák? Biztos vagyok benne, hogy egyszer-egyszer ököllel oldotta volna meg a problémáját és pont ezért elismerem, hogy nagy önuralma volt. Pedig forrófejű és egyszerű (inkább primitívet mondanék, de mégsem).

kovácspéterke 2012.05.18. 14:02:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát sztem edina nem úrinő, pl.

@Joey Tribbiani: nem volt ott igazi önbizalom, inkább önhittség. én kivoltam attól, ahogy hódítani próbált.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 14:02:49

@Joey Tribbiani: mármint a szexuális tevékenységet:D Ha hagyta volna Niki, megtette volna:D

Banyus83 2012.05.18. 14:04:02

@paranyuszi: Pont ez jutott eszembe nekem is :-))

enmajor 2012.05.18. 14:04:50

Amúgy ez a lojalitási presszió tök baromság. Ez a játék nem a öribariról szól. Kellene némi intelligencia azt felmérni tudni, hol esedékes például némi fair play ( Kristóf volt ennek a legalja a szememben), és hol felesleges a lojalitás...
Előző szériában ezért szurkoltam Szandrának, mert ő az agykapacitást felülmúlva játszott. Ádám lett volna a legjobb, de ott nem tetszett ez a nagy barik vagyunk vonal...

A mostani játékosok közül kevés karakter van, a döntősök között semmikép sincs.

Joey Tribbiani 2012.05.18. 14:06:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ez egy pillanatig sem volt kérdés a számomra. Nagyon nagy csajozó volt. Remélem érzed az iróniát a hangomban!

kovácspéterke 2012.05.18. 14:06:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát már nem tudom, de biztos volt még :), próbálom objektíven nézni az embereket amennyire lehet.

Banyus83 2012.05.18. 14:08:39

Hát, megnéztem az Extrát... a konklúzió:
- Máté még mindig úgy tud kamuzni, mint a vízfolyás...adja itt a megértőt Edinának, meg, hogy ő megvédte meg ilyenek...pfff...kész az a faszi! Nagyon remélem, hogy nem nyer semmit. Abban az egyben volt igaza, hogy nem érdemli meg, hogy Edina még mindig kitart mellette...
- Edinának meg abban az egyben volt igaza, hogy már a túlnál is túlabbul megalázkodott!!!!! Kár!!! De hátha még.... :-)
- Ja...és Anikó az esti egyszemélyes bulijával...hát igen...vicces volt...
- jaaa, és hajrá Paradise Boys, alias SZRLM :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 14:08:59

@Joey Tribbiani: nem érzem a hangodban, mert nem hallom, biztos bennem van a hiba, nem nyitom ki eléggé a fülcsimet, de igen, értem:) (re)

@Mrs. Jackman: valóban, biztosan volt még:D MAjd az Éden Hotel 3??? című előre népszerű műsorban igyekszünk közös kedvencet találni:P

Joey Tribbiani 2012.05.18. 14:10:08

@Mrs. Jackman: Az önhittsége az önbizalmából fakadt! Biztos vagyok benne, hogy ő egy igazi sármos pasinak gondolta magát. Sötét (latinos) stílus, kigyúrt test - úgy gondolta, hogy ez minden nő álma. Az, hogy ehhez nem társult a megfelelő viselkedés már nem számított, fel sem fogta, hogy számíthat.

Banyus83 2012.05.18. 14:10:57

Tényleg jön Omár is??? de jó!!!!!! Szavazzuk meg neki a nyeremény felét legalább!!!!

ő-szinte 2012.05.18. 14:11:34

@enmajor: ádámnál nem volt semmilyen nagy bariság :-DDDDDDDDDDDDDDD ő katonákat állított maga köré ;-)))))

Joey Tribbiani 2012.05.18. 14:12:07

Akkor a hétfői viszontlátásig minden avatarnak és a hozzájuk tartozó személyeknek!

Joey Tribbiani 2012.05.18. 14:12:46

@Joey Tribbiani: A lényeg lemaradt: Jó hétvégét!

ő-szinte 2012.05.18. 14:14:05

@Joey Tribbiani: ehehehehehe
jó hétvégét ;-)))))))))

LoveMy 2012.05.18. 14:16:57

@paranyuszi:
erre mondta Pácsó, hogy " Papucs ABC" - ezen kifeküdtem :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 14:17:18

@Joey Tribbiani: szia! Jó hétvégét!

@Banyus83: tényleg jön Omar is:D Örülök, h örülsz:P Köszönd Noéminek, gondolom:D

szélfúttahaj 2012.05.18. 14:17:43

Én egy Noémi Máté párost szivesen néztem volna a döntőben. Sokkal érdekesebb lett volna , igaz Noémit nem tudta volna a muffjánál rángatni. Inkább fordítva. Ez az öribari meg egy ilyen játékban álszent dolog. Nem is lesz belőle semmi. És abban az esetben Anikó behalt volna rendesen. Most Máté- Anikó páros izgi lenne. Egy kérdés Matcsit megerőszakolták az éjszaka? erotikus masszázs, gyengéd puszik,hagyná magát már Máté vége lenne a picsogásnak.

enmajor 2012.05.18. 14:18:25

Mátéról meg mindig az jut eszembe, hogy pont ezért nem akartam sose, hogy nekem valaha is legyen lányom, mert ha a ( szerencsére nem létező) lányomnak annyi esze lenne, mint nekem van sem biztos, hogy meg tudná különböztetni a (tételezzük fel, hogy létezik)normális pasit az ilyen Mátéhoz hasonlóktól, akik kvázi sima fullánkok, és csak egy pasi hordozótestet építenek a kérdéses szerv köré:))) Lehet, hogy egy natur f@aszkalap is sokkal jobb az ilyen ártatlan arcú kártevőknél:)

LoveMy 2012.05.18. 14:22:25

@Banyus83:
na épp ezt akartam írni!
Paradise boys :D a medencénél kitalálta Lmz, hogy a fiúkkal (3fiú) alakítanak egy együttest koppintanak innen-onnan, frappáns nevük:
SZ'eReLeM a nevük kezdőbetűjéből adódóan Roli-Levi-Máté. Erre megszólal FSZK: és ki az e betű? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

wadalma 2012.05.18. 14:23:34

Az a jó a mostani végjátékban, hogy bármilyen párosítás esetén sem lesz meglepő , ha valaki a bizalom gömböcskéjét a padlóhoz vágja...

LoveMy 2012.05.18. 14:23:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
na most láttam épp a visszajövők: Melák, Dévid, Omár...csak fiúk jönnek?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 14:26:22

@wadalma: de nem lesz gömb, remélem:D

@LoveMy: én sem bíznék a lányokban:D Muzsikust visszahozhatták volna:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 14:28:11

@LoveMy: De Dávidot ki akarta vissza????:O

Vagy a szerkik visszahozzák, mert senki nem áldozta fel magát, v mi?

kovácspéterke 2012.05.18. 14:29:05

@Joey Tribbiani: akkor máshogy használjuk az önbizalom szót, én azt vmi pozitívnak gondolom, amikor van valós alapja. de a te olvasatodban igen, önbizalma van.

omár tök uncsi volt, néhány vicc, de ennyi.

@Banyus83: sztem nyikhaj őszinte volt.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.18. 14:33:43

Jovoheten elvileg valamilyen parcsere lesz, vagy rosszul emlekszem? Mintha igy fejeztek volna be tegnap..

jóképűkirály 2012.05.18. 14:47:30

@Trackback: Láttál egy műsorból néhány percet ami abszolút nem tetszik.Ez idáig rendben van.Majd megtalálod az erről a műsorról történő blogolást, beszélgetést - ebbe beleolvasol.Már rezeg a léc.De ,hogy képes vagy ezért beregisztrálni ,hogy hozzá is szólj és elmondd a 3 ft-os véleményedet na az már tényleg botrány.Félelmetesen hülye vagy.

enmajor 2012.05.18. 14:49:20

Ja! és ezt nézzétek, szerintem érdekes kép!
www.kiskegyed.hu/showbiznisz/romanc-eden-edina-az-eden-hotel-1-gyoztesevel-kristoffal-talalkozgat-115055
Szerintem egy öntudatos ember nem ész nélkül választ párt. A külsőbeli jegyek nem véletlenül harmonizálnak ( vagy nem). Ha egy gyökeresen eltérő külsejű embert választasz, akkor utána ne rinyálj neki, hogy nem vágja magát hanyatt a nagy ájlávjútól, eltérő külső karakterjegyek belsőre is különbözőségekre következtetnek!
Kristóf arca mennyivel jobban harmonizál Edináéval, Mátéval semmi közös.
Akkor ebből következik, hogy Edina is kis alamuszi, simán el fogja dobni a gömböt:DD

enmajor 2012.05.18. 14:57:16

Édenes találós kérdés:

Melyik négy betű jellemzi a legtöbb játékos fiút a második szériában?

megfejtés: omár

Indoklás: egyiknek egy az egyben a neve, azon kívül akadt pár, akire egy h betűvel kiegészítve tökéletesen illett....

Én hősiesen bevallom, van tévém,szarok a nesöneldzseografikra, és imádom nézni az ilyen édenhotelszerű geil, a szerkesztők át akarják vágni a zagyamat jellegű műsorokat, de azt például apppszolút nem értem, hogy egy ilyen párválasztós műsorba miért engednek be legjobb esetben is max két lyukra játszó versenyzőket ( fiúkákat).

Nincs olyan szerkesztői forgatókönyvi bravúr, ami helyettesíthetne például egy echte kangörcsöt, vagy nő és férfi közötti izzást:)Hát nincs elég meleg Mexikóban, hogy el kell tolni a klímát mesterségesen?

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.18. 15:00:06

Meg egy dolog, tegnap elfelejtettem leirni. LMZ valamelyik extraban arrol beszelgetett, hogy mit tenne, ha nyerne penzt. Azt mondta Csirkelabnak, hogy ő maga nem hulye, hiszen tanult, egyetemet vegzett, masfel eve dolgozik egy cegnel, de nem szereti a munkajat, szivesen valtana (gondolom a fonokei ezt latva azota elbocsajtottak a fszba)

Sok millio forinttal a hata mogott elelmiszerboltot nyitna. Kerdem en, mi a fasznak diplomazott le, ha bolti elado szeretne igazandibol lenni? :) Gondolom tervez Anikoval, belole siman kinezem, hogy kozertes csaja akar lenni......

enmajor 2012.05.18. 15:02:32

Van, akiket nem boldogít a diploma és az általa elvégezendő munka:) nekem például sikerült kettő olyan diplomát is szereznem, amelyek égisze alatt tevékenykedve hosszú távon nem tudom elképzelni magamat, inkább a közért:DDDD

szélfúttahaj 2012.05.18. 15:15:32

@enmajor: Pont így látom én is, de mit várhatunk agyhalottaktól? Agymosást!

kovácspéterke 2012.05.18. 15:32:18

@gergo: állítólag úgy ment el mexikóba, h elfelejtett szólni bent, h fiúk most nem jövök egy ideig.

Kallisztó 2012.05.18. 15:39:17

Nagyon sajnálom, hogy Noémi kiesett. Szerintem egy kedves, jólelkű teremtés volt (és állat jó alakja is volt), megérdemelte volna a nyereményt, de itt az ilyen Hiéna-féléknek áll a zászló, meg az önző, felelősséghárító Matcsiknak. Sajnálom. Ti mit tudtok róla, mert ezeken az éden bulis képeken még soha nem láttam.

szélfúttahaj 2012.05.18. 15:51:45

És mi volt a helyzet a pécsi bulin.? van infótok?

pilar ternera 2012.05.18. 16:04:09

@Mózsi bá: hát, ha ezért képes voltál regisztrálni, meg téged ilyen dolgok kikészítenek, akkor nem lehet könnyű életed! :))

egyébként jövő héten vége.

Sziporka 2012.05.18. 16:25:25

HAHAHAHA beteltek a helyek az Éden Partyba :)) Egy barátom még akart ma regisztrálni, de nem tudott :D Tömeg lesz haha

Sziporka 2012.05.18. 16:36:26

@Sziporka: Bár kíváncsi vagyok, hány hogyvoltos lesz:)

kerdesek05 2012.05.18. 16:39:35

@Sziporka: nem az a kérdés, hanem az mennyi tojás lesz Hipernek!-DDD

Sziporka 2012.05.18. 16:40:20

@kerdesek05: háát mondjuk én félnék elmenni a helyében :D

kerdesek05 2012.05.18. 16:42:10

@RAMBO: persze, csak Műanyagnak a kinti párja valszeg ennek kevésbé örült volna, és lett volna következménye. Azért annak aki ott bent meg akarta volna dönteni, már bent is virítani kellett volna, nem csak csudafaszt hanem mást is..:)

kerdesek05 2012.05.18. 16:43:44

@Colomba: Pít nem Andort választja hanem Noémival marad valamilyen úton módon most ott lenne a döntőben.

kerdesek05 2012.05.18. 16:46:59

@LoveMy: nekem az egész LoveMy szimpatikus:)

kovácspéterke 2012.05.18. 16:47:36

@kerdesek05: mármint milyen értelemben?

úristen van nyikhaj és edina tribute videó :O

kerdesek05 2012.05.18. 16:52:47

@LoveMy: úgy ahogy mondom.
-bekeverés a kint felejtett magánéletbe
-nem reagálni a párom dolgira, mert amúgy is beleszarnék de így meg, hogy két tűz között őrlődök, pláne
-az a taktika, nincs taktika, megbújni a többiek között, de nem leszünk feltűnőek, de ha kell beleavatkozunk,
-ha nyugi van körülöttem és nem basznak fel részegen sokáig is eljuthatunk

kovácspéterke 2012.05.18. 16:53:49

@kerdesek05: oké, de negatív vagy pozitív irányban? mert végülis itt van a végén.

LoveMy 2012.05.18. 16:54:27

@Mrs. Jackman:
milyen video? tudsz 1 linket?

kovácspéterke 2012.05.18. 16:59:40

@LoveMy: itt van, kérdések05 által belinkelt videó alatt volt. nem is hiszem el.

www.youtube.com/watch?v=CzKoXGzA8fk&feature=BFa&list=PL08DBB73EC0D070FC

LoveMy 2012.05.18. 17:01:04

@kerdesek05:
igaz, de azt hittem, hogy valami új dolgot fedeztél fel :)

LoveMy 2012.05.18. 17:07:05

@Mrs. Jackman:
"nem is hiszem el"

és mit nem hiszel el?
hogy BestOf készült róluk?

Nekem tetszett ;)

Sziporka 2012.05.18. 17:14:50

@LoveMy: Mekkora paraszt ez a Majka.

kvadrillio 2012.05.18. 17:24:21

csak kifeküdte magának ez a "cigánlány" ezt a kúrós műsorvezetést.....anyááááááám....borogasssss...

LoveMy 2012.05.18. 17:32:40

@kvadrillio:
köszi az infot, igaz nem tudjuk, hogy kiről beszélsz, de most már hagyjuk, hogy hadd borogasson tovább :DDD

kovácspéterke 2012.05.18. 17:46:00

@LoveMy: ja azt, azért nem egy richard burton-elizabeth taylor páros.

kerdesek05 2012.05.18. 18:07:25

@Mrs. Jackman: dehogynem.
kicsit más, kicsit savanyúbb de a mienk!:)

mimózA 2012.05.18. 18:18:05

@kerdesek05: Ez egy naggyon, naggyon gonosz húzás volt a szerkik részéről, ezzel Máté esélyeit lehúzták a mélybe, Dinkából meg sokak szemében mártír lett. még szerencse,h. lassúbeszédü álomherceg megmenti ahogy a jönnek a hírek. Ásó-kapa

Átvitel honvéd 2012.05.18. 20:23:02

@mimózA: azért erre a lassúbeszédűs történetre én kíváncsi leszek. Mondjuk úgy, hogy nem hiszek hosszú távú sikertörténetben, mert egyik fél láthatóan abba szeret bele, amit hisz arról, akivel találkozott (álomképbe, ami a valóságban sosem létezik); a másik fél meg aljadékba megy át, ahogy a saját, különbejáratú érdekeit érvényesíteni szeretné. De abban benne vagyok, hogy az ilyesmiben laufot kell adni. Azaz vegyük úgy, hogy megtettük tétjeinket :), nem csak mi, itt a kommentelők között rajtunk kívül vannak még páran, és remélem, idővel választ kapunk arra, hogy mi a valóság.

Átvitel honvéd 2012.05.18. 20:26:17

@Mózsi bá: engem a névleg nem-, gyakorlatilag fizetett indexes balliba polblogok jelenléte zavar; szerinted kérdezzem meg őket egyenként, hogy mikor ér véget a "sorozatuk"?

xndpt 2012.05.18. 20:34:29

Néhány megjegyzés:
- milyen érdekes, hogy Matsi kedves lett Edinához miután Noémi (a menekülőút) távozott, még meghallgatni is hajlandó volt!
- azt nem értem, hogy mi köze Edinának Máté kavarásához Dávid kiejtéséért, az ő ötlete volt tán? Ő szervezte le? Neki is áldozatot kellett hoznia azzal, hogy Roli mellé állt, hiszen ki tudja mi történhetett volna. Noémi hogy gondolhatta, hogy Matsi mellette marad? Vagy ha ezt gondolta, akkor Edinával cseszik ki.
- Noémi egy feltűnési viszketegségben szenvedő irritáló perszóna, ezért is hozta-vitte az infókat, mert így akart mindig a középpontban lenni, de mindez megbocsátható neki, mert a szíve nagyon is a helyén van és fontos dolgokban kiállt Edina mellett.
- Edina szintén mondott ezt-azt Noémira (jogosan, pont a fent leírt viselkedése miatt), de ettől nem álszent. Van itt olyan aki soha semmi rosszat nem mondott a barátjáról a háta mögött?
- Hogy lehet azt mondani, hogy Csöcske (nem tudom ki találta ki ezt a nevet, de nagyon tetszik) jó nő? Ezek az apró szemek, meg az a száj... viszont rendes csajszi...
- Hiper alá a lovat az adja, hogy mindenki gyenge jellem körülötte (ő vakok közt a félszemű), és fosnak tőle, mert kiszámíthatatlan idegbeteg, de ha kiközösítenék, máris bekussolna. Melák és Műanyag idején nem volt ekkora arca, mert tőlük tartott. Remélem, visszajön Melák és helyrerakja.

fofofo 2012.05.18. 20:35:30

eddig is sejtettem, hogy Matcsinak tobb esze van, mint a tobbinek egyuttveve (esz nem egyenlo gerinc ugyebar): miutan Noemi megmentette a segget, o meg a kockazatos Feliker-megoldasra beszelte ra a csajt, mindenki Edinara haragudott, mintha Edinanak kellett volna megmenteni Noemit. De a csucs tegnap volt, amikor Naomi kesett, es meg Mate is Edinara nezett szemrehanyoan. Ilyen 'gyonyoruen' attolni masraa felelosseget... hat nem semmi.
Illetve remelem, hogy a tobbiekbe, akinel tobb esze van, LMZ nem tartozik bele, es meg elorukkol valamilyen nagy meglepetessel. Latok erre jeleket. Vagy csak annyira remenykedem.

mangalor 2012.05.18. 20:52:23

Az előbb az előzetesben OMIIIII:)))) Sajnos csak fél szemmel láttam, mert egyéb zűrök itthon, de OMI comes back!!

xndpt 2012.05.18. 20:57:48

@pushpang (univerziális határeset): akkor mit csináljon szegény Edina? Az se jó, ha szomi kutyafej, és az se ha lazulni próbál? Aláírom, tényleg nem egy humorherold, de akkor milyen viselkedést várnátok el tőle? Csöndben mosolyogjon?

xndpt 2012.05.18. 21:10:09

@fofofo: igen, ezen én is kiakadtam. Kihasználta, hogy amúgy is Edinára haragszik mindenki (amitől ugye elhatárolta magát, mert "ott se volt") és még rá is rakott egy lapáttal. Ez szerintem nem az esze miatt van, inkább szerencséje volt a párjával.
Mi a konklúzió? KÖzömbös viselkedéssel, folyamatos piálással, konfliktuskerüléssel lehet eljutni a döntőbe.

inmemancsi 2012.05.18. 21:22:11

jaj nem lehet már regisztrálni?

Kallisztó 2012.05.18. 21:30:44

Ez a Tüncike aljasabb, mint eddig gondoltam. Ahogy a kamerába alázza Noémit, miután ő szépen félreállt, hogy nehogy kellemetlen helyzetbe hozza a Edinkát és a bunkó Matcsit? És ahogy beszél magáról, hogy ő mennyivel különb Hipernél és Noéminél. Ez egy frusztrált, féltékeny némber, aki aljas kis szúrásokat ad a csajoknak, az undorító Matcsikájának meg akármit lenyel. Az a nő, aki kiveri a farkát a fickónak, aki elmondja, hogy itt volt a kinti nője és őt szereti, és mióta találkozott a nővel meg sem piszkálta, na ez mindent elmond róla és az ilyen akármire képes. Anyukája biztos büszke lesz rá...

kovácspéterke 2012.05.18. 21:37:53

@fofofo: ja, azt már akartam írni korábban is, h sztem nem szemrehányóan nézett rá, csak csodálkozott. mondjuk nem tom mi a túrón.

LoveMy 2012.05.18. 21:37:53

@fofofo:
"es meg Mate is Edinara nezett szemrehanyoan"

Sokszor egyezik a véleményünk, de most ezt én nem úgy láttam! Mielőtt FSZK kiment volna, T69 megkérdezte, hogy miért Frankiet választotta, erre mondta FSZK, hogy Mátétól várta volna, hogy segítsen neki, de ezt nem tette.
És akkor miért nem Mátét választottad - kérdezte T69. Mert úgy sem engem választott volna Máté-mondta FSZK.
Majd T69 Mátét kérdezte, hogy felelősnek érzi magát, erre persze hárított Máté, de az indoka nagyon is korrekt és gerinces volt VÉGRE, kiállt Edina mellett: hogy 11 hete tartja itt bent és ezt nem lehet feladni FSZK kedvéért sem! Itt most SENKI nem vádolta Edinát, mondom ezt úgy, hogy én azt szeretném, hogy Edina nyerjen!
Sőt az extrában, VÉGRE egy őszinte, mély beszélgetésük is volt, aminek már rég így kellett volna lennie, aminek szintén nagyon örülök!

LoveMy 2012.05.18. 21:45:08

@Kallisztó:
Ha az ÉH2-ről akarsz írni, akkor ne a KOREAI Tv-t nézd, mert abszolut érthetetlen, amit betettél ide!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.18. 21:45:39

@inmemancsi: megcsináltad már a posztot? Gyere már át a másikra:)

Deedee 2012.05.18. 22:02:11

@LoveMy: te miről beszélsz amúgy?

LoveMy 2012.05.18. 22:04:50

@Deedee:
mert mi az, amit nem értesz?

Deedee 2012.05.18. 22:09:39

@LoveMy: ezt a koreai tv-s valamit, amit mindenkinek nyomsz...

LoveMy 2012.05.18. 22:16:46

@Deedee:
mindenkinek?
talán ha eddig 3x írtam, mert annyira torz dolgokat írnak egyesek!
Egyébként mit zavar ez téged?

fofofo 2012.05.18. 22:42:39

@LoveMy es mindenkiirigyliaferjed: hat nem egyforman latjuk, azert lehet ilyen:-) egy masodperces jellentbol nehez megallapitani egy nezesrol, hogy mi van mogotte, nyilvan benne van az a velemeny is, amit ki-ki kialakitott maganak az elozo hetekben.

vécés jóska 2012.05.18. 23:11:17

@LoveMy: Nekem is a koreais szöveget nyomtad :D De ez nem baj, csak fura hogy így véded Edinkát. Pedig tényleg a legalja a nő, ugyanúgy mint Hiper, csak más értelemben. Félreértés ne essék, az nem baj hogy véded, de ha valaki rosszat ír róla, nem kell rögtön leszólni.

kerdesek05 2012.05.19. 00:39:13

@vécés jóska: pedig de, leszóljuk, téged is jóska!:)

sierrahun 2012.05.19. 01:15:06

@xndpt: Addig egészen jó volt, amíg Melák ellen védekezett. Valahol ott kellett volna folytatnia. A 11 hetes folyamatos románc azért megfekszi a zemberek gyomrát.

sierrahun 2012.05.19. 01:18:29

@LoveMy: "Mit jelent az EFC?"
Edina Fried Chicken :)

raar-pingvin 2012.05.19. 08:04:42

@enmajor: ha lányod lesz, ne úgy neveld, ahogy Edinát nevelték, hogy azonnal keféljen szép szavú idegenekkel, és akkor nem lesz semmi gond!

mimózA 2012.05.19. 08:23:03

@LoveMy: A mély beslzelgetés az volt, h. Máténak végig kellett ismételten hallgatni Dinka lemezét. Ezt megtette a párja kedvéért. Utána nyilatkozta, h.Edinának a sírásra van szüksége, hát meghallgatta. Azért mert Dinka rajongó vagy attól még a műsor visszanézhető, más szereplőkről is lehúzzuk a vizes lepedőt. Vagy személyesen vagy érintve? Mert akkor elfogadom,h. más a szemüveged .

mimózA 2012.05.19. 08:39:48

Éden hotel képek a Feminán. Niki fehérben a legcsinosabb, utána Anikó és pinokkina.szerintem

inmemancsi 2012.05.19. 09:34:33

@mimózA: na niki és a csinosság:)) elég is volt ennyi

inmemancsi 2012.05.19. 09:37:39

@mimózA: és a riportban mondta, hogy viccelt, szerencsétlen azért néha belátja milyen szemét és azt is mondta edinának, hogy mennyi szemétséget követett el vele szemben

kovácspéterke 2012.05.19. 10:10:54

@Kallisztó: hát az alázástól ez a dolog messze volt, és ne felejtsük el, hogy noémi marhára nem volt vele korrekt, múlt héten még mondta, h edinának kellene távozni, aztán meg barátkozott vele, hogy is van ez? És természetes, hogy az emberek mást mondanak, teszem hozzá irányított kérdésekre, mint amit a másiknak mondanak. ez kint is így van, nem biztos, h mindent megosztasz a másikkal, gondolhatsz rosszat akár a legjobb barátodról is.
hát, van amiben különb hipernél, bőven.

és miért ne lenne edina féltékeny? ez nem vmi irányítható dolog és bőven volt rá oka.

az utolsó részével egyetértek.

kovácspéterke 2012.05.19. 10:12:00

@mimózA: az extrában többet bevágtak nyikhaj mondandójából, azt nem láttad?

kovácspéterke 2012.05.19. 10:22:38

na, feltettem a kérdéseimet mind a 4 kiesett játékosnak.

kerdesek05 2012.05.19. 12:17:45

azok a nyitóbuli képei március elejéről? amiken Anikó is ott van, meg a lányok is elegánsban?!

mex18 2012.05.19. 12:57:33

Nem láttam a héten az adást, mi lett végül, Máté levarta Noémit is ?

kerdesek05 2012.05.19. 13:27:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dehogynem. Anikó egyiken sem volt ott, csak a kezdő nyitópartin.
AZ összes többi partin meg nem voltak ennyire elegánsak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.19. 13:58:56

@kerdesek05: 1, akkor minek kérdezed?:D

2, meg lehetett ám más parti is. És ez talán (?) más parti volt. Attól még Niki iszonyú ronda rajtuk, pedig nem szoktam nőkre ilyet mondani, na:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.19. 14:25:52

@LoveMy: "Papucs ABC" Ez kegyetlen!!!! :DDDDDDDDDD *nagyonröhög* 10 pont Pácsónak! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.19. 14:29:52

@jóképűkirály: "Félelmetesen hülye vagy."
Nagyon egyetértek veled, tök jól megmondtad.... :D:D:D

raspberrypie 2012.05.19. 15:21:20

láttátok az előzetest? melák, dávid, omár mennek vissza, és omár olyasmit olvasott fel, hogy "ti most azért jöttetek vissza, hogy segítsétek a játékosokat"

mex18 2012.05.19. 15:31:20

@ő-szinte: biztos mata volt máté :)

ő-szinte 2012.05.19. 15:49:44

@mex18: hát nem volt már szomjas, az igaz, de igazából edina miatt hiúsult meg a dolog ;-) pedig naomi lelkesen tapogatta a farkát...:-O

Pácsó Ármándó 2012.05.19. 15:49:58

@paranyuszi: Látod lehet ezt finoman is, nem kell mindjárt leverebezni!

Köszi a tíz pontot neked is meg MyLovenak is! Megtudtam, hogy az ABC-ben a következő állandó akció lesz:
www.pannonmarket.hu/images/profit/coop/hipper_mosogato_koncentratum_utantolto.jpg
és
www.intima.hu/webshop/tamponok/tamponok/tampax-compak-regular-tampon-16-db

@raspberrypie: Lassan már hatan lesznek bent a régebbiek az ÉH1-esekkel, kihívhatják őket egy kispályás focimeccsre is. :-)

busifa 2012.05.19. 16:10:40

@Pácsó Ármándó: a második állandó akciónak köszönhetően most megtudtam, hogy a kanóc rendes neve vezetőszál! :)

jóképűkirály 2012.05.19. 16:25:09

@paranyuszi: jól van , azt hittem már nem szeretsz:) akit láttál az nem én vagyok:)

ő-szinte 2012.05.19. 16:56:46

hú. most néztem vissza dávid kipicsázását, az ért a felvidékes szösszenetért igen csak szívlapát!!!!!!!!!!
micsoda egy gusztustalan féreg ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sogeking 2012.05.19. 17:33:52

@Pácsó Ármándó: még hogy focimeccs, műveltségi vetélkedő lesz, és Kristóf nyeri:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.19. 17:50:06

@Pácsó Ármándó: :DDDDDD
A "Hipper" mosogatószer mindent visz!! :D:D:D

busifa 2012.05.19. 17:50:10

Noémi: " a barátommal megbeszéltük, hogy neki adom az egészet, ő megforgatja, nekem pedig mindig ad tíz ­százalékot. "

Ha csak a nyereségből kapott volna 10 %-ot, nem járt volna túl jól a nyereménnyel!

paranyuszi (törölt) 2012.05.19. 17:52:34

@jóképűkirály: "Akit láttál?" :) Ezt nem értem... :) magyarázd el légyszi. :)

LoveMy 2012.05.19. 18:32:54

Sziasztok!

@Pácsó Ármándó:

eszméletlen egy pasi vagy! ;D

Pácsó Ármándó 2012.05.19. 18:41:48

@sogeking: Csak győzzék kivárni, mire elmondja! :-)

@paranyuszi: Amikor megláttam a városban egy kirakatban én is majd hanyatt estem! :-)

@csicserierika: Aha! Akkor ezt adnak neki! :-)

@LoveMy: Szia! Látom aktív voltál ma is :-)

LoveMy 2012.05.19. 18:42:50

@mimózA:

Persze érdekelt vagyok!

A véleményed alapján akkor neked elég a nagyon jól összevágott előzetes, amiről mindenki tudja, hogy teljesen máshogy van összeszerkesztve, mint ahogy az történik.
Ha a csütörtöki extrát megnézed, akkor sokkal többet megmutatnak Edina-Máté beszélgetéséből, ahol a srác többek bocsánatot kér a lánytól azokért, amit vele tett és hálás azért, hogy mindezek ellenére vele maradt. Edina pedig a végén kezdett el sírni, amikor az anyukáját hiányolta.

Pácsó Ármándó 2012.05.19. 18:46:26

@LoveMy: Az extrán én is meglepődtem , hogy Máté milyen normális volt. Mondjuk ezt már sokkal hamarabb meg kellett volna tennie és nem csak a végén.

Pácsó Ármándó 2012.05.19. 18:48:12

@xndpt: Asszem Murunga találta ki a Csöcske becenevet

sogeking 2012.05.19. 18:48:18

@LoveMy: @Pácsó Ármándó: persze, hogy normális volt, mert kiesett a B terv :D

Pácsó Ármándó 2012.05.19. 18:51:26

@sogeking: Könnyen lehet, plusz még ha ők fognak gömböt, akkor is jól jön ez a bocsánatkérés.

LoveMy 2012.05.19. 18:55:56

@Pácsó Ármándó:

Örülök, hogy Te, mint független is észre vetted ezt :)

sogeking 2012.05.19. 18:57:17

@Pácsó Ármándó: talán még azért kirak egy szívet WC tetőkből..

csicserierika 2012.05.19. 19:00:06

@Pácsó Ármándó: :) for big people az ajánlás címkén :)

LoveMy 2012.05.19. 19:06:00

@Λατζκα:

:DDD
Ennyi sok hülyeséget...:D
Kifeküdtem :D

ő-szinte 2012.05.19. 19:20:44

@sogeking: olo :-)
jössz majd csisz?

ő-szinte 2012.05.19. 19:23:11

@sogeking: oh, nem kérdeztem semmit, most látom BL döntő...:-DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.19. 19:29:05

@sogeking: akkor jer a villába, mert kezdődik :-))))

ő-szinte 2012.05.19. 19:34:17

@sogeking: gyere baszki, mert lilu büntet!!!!!!! eheheheheheheheheheheheheheehehehehehehehe

Pácsó Ármándó 2012.05.19. 19:42:52

@sogeking: A wc tető már bizonyított! :-)

@LoveMy: Igen, mert meglepő volt!

@csicserierika: Ennyi!

@ő-szinte: Szia!
BL-döntő, mert mi egy regen vagyunk a pókemberrel :-)))

sogeking 2012.05.19. 20:14:04

@Pácsó Ármándó: azt hallotam, Máté rendelt egy extra nagy tubus pillanatragasztót :D

ő-szinte 2012.05.19. 20:24:09

@Pácsó Ármándó: ehehehehehehehehehehehe
jó, ha meggondolod magadat jöhetsz ezzel a reggel IS a villába ;-)))))))

Sziporka 2012.05.19. 22:19:50

Aki regisztrált Éden Partyba:kaptatok e-mail visszaigazolást?mert én nem..de a pécsi buli előtt állítólag küldtek :S

Sziporka 2012.05.19. 22:38:43

Na amúgy behoztam a lemaradásom:) Roli egyre szimpibb. Máté is valamennyire normalizálódik. Szerintem ő lesz Edinával döntős...

foxglove (törölt) 2012.05.20. 10:47:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ez most egy olyan sejtelmes kacsintós célzás volt arra, hogy ez így lesz?
ennyi erővel be is lehet írni a konkrét neveket, ugyanaz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.20. 11:28:27

@foxglove: hm????????????

Én nem tudok semmi konkrétat semmiről, mindig csak a véleményemet írom. De mit írtam? Olyan, mintha törölve lenne.

Új öltözetben vagy?

foxglove (törölt) 2012.05.20. 11:35:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: törölve van, hagyjuk inkább.
jaja, átöltöztem megint.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.20. 11:40:08

@foxglove: de engem minek törölnek, amikor mindig csak a véleményemet fejtem ki??????????????:O:O:O

ő-szinte 2012.05.20. 11:50:34

@foxglove: de,de én is priviben kérem :-)

foxglove (törölt) 2012.05.20. 12:01:52

@ő-szinte: nincs rá szükség, félreértés volt, bocs, Dorothy!

beacska 2012.05.20. 22:18:51

nnna, látom, mostanában semmi új, akkor nosza!

Értékelném a csütörtökit, mert még nem tettem meg:
Először azt hittem, Roli buta volt, hogy nem nem cserélt, DE NEM! megértettem a gondolatmenetét: Noémit nem vállalta be Pít, sem Máté, pedig ők régebbóta ismerték. Megbeszéltek vmit, és még ehhez sem tartotta magát Noémi (jelzés), akkor mire számíthat?

Én arra számítok: párcserét csináltatnak velük, a régi ÉH1-esek kirakják Mátét (úgy tűnt, nem tetszett nekik, amit a lányokkal csinált) aztán Anikó vezetésével a lányok kirakják Edinát, és visszarendeződnek, és Anikó-Levente lesz a döntős Omárék szimpátia szavazása alapján, vaaaagy, ha nem rendeződnek vissza, akkor Levente-Szöcske lesz a döntő páros....én így látom

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.20. 22:21:48

@beacska: írtam neked otthon:)

Jó, de akkor Levente nyerjen:D

ő-szinte 2012.05.20. 23:13:17

@beacska: olo :-)
jól emlékszem, hogy te jönnél a záróbulira?

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 08:49:11

@beacska: Roland jól döntött, hogy nem vállalta be Noét.

@LoveMy: Mondtam én, hogy itatni kell Ancsát és csinálja a műsort :-)

Alexa és Dévid nem semmi, ezért bemenni hogy tv-ben dugjanak?

beacska 2012.05.21. 09:25:54

@Pácsó Ármándó: igen én is ezt akartam kinyögni, de így visszaolvasva sok volt benne a NEM...szóval, jól döntött, no ;)

beacska 2012.05.21. 09:27:56

@ő-szinte: hali! nem, én nem tudok menni. A nyugati végeken lakom, családom van, a csütörtök este nem alkalmas az utazásra....meg amúgyis...mit csinálnék én ott? ;))...még jó, hogy idén nincs dresscode..vagy van?

beacska 2012.05.21. 09:28:45

@Pácsó Ármándó: biztso A.-ban és D.-ban ez a "mondanivaló" még bentrekedt :))) ők találkoztak bent egyáltalán?

Banyus83 2012.05.21. 09:56:16

@LoveMy: Szia! Úgy látom lesz, mit nézni ma is :-) De, hogy pont Dévid és Alexa került még vissza ... pff...ki érti... Na mind1...Krisztiánnak és Omarnak viszont nagyon örülök!!!!!

LoveMy 2012.05.21. 09:58:04

@Pácsó Ármándó:

Pedig biztosra vettem, hogy Frankie FSZK mellett dönt, de én is úgy gondolom, hogy jól döntött.

@beacska:
Alexa már 18-ban sem volt, Dévid talán 22-ben érkezett, nem biztos...de nem találkoztak ott. A kiesésük után, a várakozási idő alatt már tuti!

LoveMy 2012.05.21. 10:01:05

@Banyus83:
Szia!:)
Jó nagy buli lesz ma! Három fiú (Melák, Dévid, Omár) és egy vagy két(?) lány megy vissza,. De hogy a párcsere egy feladatra szól vagy mire... ki tudja!

Banyus83 2012.05.21. 10:06:22

@LoveMy: Hát ja..a mai adás nagy rejtély :-) Most olvastam a @-t, válaszoltam is :-D

@Pácsó Ármándó: Biztos nekik ez a karrierjük csúcspontja :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 10:43:40

@beacska: Alexa hamarabb lett szerelmes, mint Edina :-)

@Banyus83: Még be akarnak vágódni a köztudatba?
"-Szia, te voltál az aki részegen dugott az Éden Hotelban?"

@LoveMy: Már nagyon sokan lesznek bent megint.

Banyus83 2012.05.21. 10:53:24

@Pácsó Ármándó: Úgy valahogy :-) utolsó maradandót alkotni :-9 Ha már máshogy nem sikerült... Amúgy kíváncsi lennék, ki kívánta vissza pl. Alexát??? :-)

beacska 2012.05.21. 10:59:52

@Banyus83: senki. de az ő nevét még tudják....a pasik mellé csajt is kellett küldeni

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 11:01:42

@Banyus83: Gyakorlatilag senki. Lehet, megint feldobtak egy kis pénzt neki ha akciózik vagy a másik variáció szerint nem fizetik ki pénzben, hanem leihatja a 850eft-ját :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 11:05:50

Úgy látszik szóltak mindenkinek, hogy a döntő előtt növelni kellene a nézettséget és mindenki lesz szíves meztelenkedni!

LoveMy 2012.05.21. 11:08:59

FB-n indult egy játék:

Egészítsd ki a mondatot!

Az Éden Hotel 2 legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor ...

:)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 11:34:01

@LoveMy: ... Máté hugyozás közben belebukfencezett a kaktuszokba!

LoveMy 2012.05.21. 11:42:09

@Pácsó Ármándó:

:D
Szerintem mindenkinél ez viszi a pálmát!
:D

Banyus83 2012.05.21. 12:14:30

@LoveMy: Én is úgy láttam, hogy 90 %ban ez a válasz :-)

Sziporka 2012.05.21. 12:20:12

@LoveMy: EZMIIII?:DD

Anikóhoz már nem is tudok mit szólni...

Alexa és DÁVID? hahaha..
jesszus. (de Alexán bugyi van vagy mi?)

LoveMy 2012.05.21. 12:20:20

@Banyus83:

@ ;)

Egy másik FBszavazás szerint, ki fogja megnyerni:
12.20

Máté 222
Edina 130
Anikó 28
Roland 7
Levente 5

LoveMy 2012.05.21. 12:21:08

@Sziporka:

Hát tudod, kell a "hírnév"!
;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 12:31:07

@LoveMy: És 29 lájk van az alábbi postnál.... :D

de lehetne már úgy folytatni hogy "amikor az Anikó kiesett" :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 12:32:31

@Sziporka: Papucs végre NEM-et mondott... én is nagyon röhögtem!!! :D:D:D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 12:34:55

@beacska: :D:D Tudom- tudom...
Csak megjegyeztem melyik post-nál van a legtöbb lájk!! :D:D:D

LoveMy 2012.05.21. 12:38:54

@paranyuszi:

Odaírtam, hogy 12:20 ;)

A legtöbb Máté burkolását írta, de egypáran Anikó kiesésével fejezte be a mondatot, mint ÉH-s legélmény ;D

Már épp ideje volt, hogy Lmz a papucsa sarkára álljon :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 13:17:30

@LoveMy: Itt..itt.. negyven valahány post van... és valamilyen Cucu vizionálta Hiper kiesést... és ott van a legtöbb lájk..
Már 30 db!!! :DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.21. 13:25:09

@paranyuszi: olo :-)
nyuszikám, érdeklődnél majd, hogy ki akar záróbulira menni? majd jövök még de dógom van, este meg megyek edzeni, csak utána tudok kommentelőket gyűjteni :-)) busifával már lebeszéltük, hogy előtte talizunk vhol és ott bevárjuk akik jönnének, így nem mennek egyedül :-) és ha fátter nem veszi fejünket, helyzetjelentünk is onnan néha :-)

LoveMy 2012.05.21. 13:27:23

@paranyuszi:

A szavazás a mondatkiegészítős játék alatt van, de a szavazásnál egyetlen lájk sincs :D mert anélkül is lehet szavazni! :D

Sziporka 2012.05.21. 14:04:27

@ő-szinte: Én ott leszek, remélem lesz valami egyezményes hogyvolt-jel ami alapján be tudok azonosítani mindenkit :D

ő-szinte 2012.05.21. 14:10:41

@Sziporka: persze, egyezményes jel ;-) figyi, előtte talizunk a Liszt Ferenc téren , van kedved odajönni? :-)

kovácspéterke 2012.05.21. 14:21:13

@Sziporka: tegyetek egy nagy hv monogramot a homlokotokra :D

én nagyon sajnálo, h nem tudok menni :(.

alexa baszki, de édesem veszik a kamerák, ezt hívják valóságshownak.

Sziporka 2012.05.21. 14:24:35

@ő-szinte: Kedvem lenne, de már beszerveztem pár barátomat (akik nem nézik, szóval elég vicces lesz:D), szóval velük megyek, de remélem, valahogy felismerem a HV csapatot..ha nem is homlok monogram alapján, de valahogy :)

ő-szinte 2012.05.21. 14:27:25

@Sziporka: lehet, hogy bebaszok egy nagy szponzorvirágot a hajamba:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.21. 14:29:54

@Sziporka: bár furán néznek majd rád a csajok mikor megkérdezed tőlük: "bocsi, te őszinte vagy?"
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 14:30:56

Tudtok privátban telefonszámot cserélni és úgy már biztos megtaláljátok egymást...

ő-szinte 2012.05.21. 14:31:04

@Sziporka: mondjuk én leszek neten közben telóról, szal össze tudunk futni...:-)

ő-szinte 2012.05.21. 14:32:56

@Pácsó Ármándó: nem mondod! :-OOOOOO
hogy ez nekem mért nem jutott eszembe!?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gondoltam nem rontok ajtóstol a házba, megvárom a reakcióját;-)

Sziporka 2012.05.21. 14:38:23

@ő-szinte: Azért azt megnézném :D Mindenesetre én PONTOSAN úgy nézek ki mint az avatarom, szóval közelebb vagyunk a dologhoz. :]

Banyus83 2012.05.21. 14:49:00

Viszont, ha ma Anikó LMZvel tér nyugovóra, akkor hol a párcsere??? :-D

Én is kíváncsian várom majd csütörtökön a helyzetjelentéseket a buliból!!!!

busifa 2012.05.21. 14:53:29

@Sziporka: majd elrikkantjuk magunkat, hogy:

Hogyvoltosok gyülekező!!!

busifa 2012.05.21. 14:55:49

@Banyus83: nemcsak helyzetjelentést küldünk, hanem sutyiban fotózni is szeretnénk! :)

AdnamA 2012.05.21. 14:56:33

@ő-szinte: Sziasztok! Ti már ismeritek egymást? Vagy most lesz az első tali? Mert én is beregiztem a bulira és mennék is, persze nem egyedül :-/

Banyus83 2012.05.21. 14:59:20

@busifa: Még jobb!!!!! Aztán majd azokat is tessék megosztani valahogy velünk, itthon maradt kommentelőkkel :-)

LoveMy 2012.05.21. 15:05:29

@busifa:

Dejóóó :) előre is köszönjük, ha megosztjátok! )

LoveMy 2012.05.21. 15:06:28

@Banyus83:

Akkor elképzelhető, hogy csak egy feladat erejéig lesz párcsere?

busifa 2012.05.21. 15:07:17

@AdnamA: Szerintem nem találkoztak még, de Téged is szívesen várunk előtte a Liszt Ferenc téri Cafe Vianba, és onnan együtt mennénk át a záróbuliba! :)

foxglove (törölt) 2012.05.21. 15:15:06

@busifa: ha fotózni és helyzetjelenteni is szeretnétek, akkor létrehozhatnátok egy twitter reget direkt erre a célra, akár közösen. buli előtt bemásolnátok ide a blogra a címet, hogy mi is tudjuk követni, ti meg oda közvetlenül tudnátok rakni a fotókat, jelentéseket. Hm?

ő-szinte 2012.05.21. 15:23:08

@AdnamA: gyere nyugodtan , várunk:-) nem talitunk még, úgyhogy nem leszel idegen:-DDDD

busifa 2012.05.21. 15:24:34

@foxglove: megfontolandó az ötlet, twitter reget hogy kell közösen létrehozni?

ő-szinte 2012.05.21. 15:25:22

@foxglove: nem biztos hogy fátter ennek örülne...;-)
lehet , hogy ő is ott lesz és aztán hogyvoltozza majd, mint a vv-nél...:-)

ő-szinte 2012.05.21. 15:26:03

@busifa: bakker én még egyedül sem tudom nem hogy közösen:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.05.21. 15:27:26

@ő-szinte: ebben az esetben más lesz a leányzó fekvése... :)

ő-szinte 2012.05.21. 15:28:56

@Pácsó Ármándó: látod éreztem, hogy nem akarja feladni az inkognitóját ;-)
amúgy gyere el szépen te is, ahelyett hogy itt kurva okos dolgokat mondasz :-P :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.21. 15:30:03

@LoveMy: Még az is elképzelhető... :-)

ő-szinte 2012.05.21. 15:30:43

@busifa: nem tom, csak tipp volt mielőtt beleélnétek magatokat... ki fog derülni, mert ha így van , szokta írni, hogy mire lehet számítani :-)

foxglove (törölt) 2012.05.21. 15:30:46

@busifa: elég ha egyvalaki hozza létre, de az érintetteknek ismerniük kellene a felhasználónevet és a jelszót.
@ő-szinte: fátter is mintha beígérte volna tavaly, hogy twitterről fogja nyomni, de hogy mi lett belőle, arra már nem emlékszem.

foxglove (törölt) 2012.05.21. 15:33:58

@ő-szinte: ja egyébként a közvetítésnél természetesen nem arra gondoltam, hogy a fináléról közvetítsetek, az fátter dolga, hanem a buliról, meg a kulisszák mögötti dolgokról stb.

ő-szinte 2012.05.21. 15:35:15

@foxglove: majd utána kérdezek a forrásomnál a twitter dolognak:-) addig meg csak írja fátter, hogy strandpapucs vagy sem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy én sem emlékszem, hogy tavaly mi volt a végkifejlett részéről :O :-)

AdnamA 2012.05.21. 15:40:11

@busifa: @ő-szinte: mikor lesz a találkozó és kb. mikor indultok át a Dobozba? Köszönöm az invitálást nagy valószínűséggel csatlakozni fogok! :-))
Kik lesznek még, és...miről ismerjük meg egymást? Szponzorvirág nem hiszem, hogy menne a nagy fejemhez :-D

mimózA 2012.05.21. 15:44:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én arra gondoltam, h.a ruci jól áll neki, attól még lehet ronda is.

busifa 2012.05.21. 15:58:25

@AdnamA: fél 7-től gyűlünk és akkor indulunk, ha már nem várunk senkire, gondolom 8 előtt nem sokkal. Sziporka csak a Dobozba jön, invitáljuk még Raspberry-t is, ha megjelenik itt vmikor. :)
Az ismertetőjelről még egyeztetünk... :)

mimózA 2012.05.21. 16:00:07

@LoveMy: Akkor most Máté 1.korrekt fiú, 2. így hamarabb túlesett busifán, 3.tudja pár nap múlva itt a vég ?

LoveMy 2012.05.21. 16:09:38

@mimózA:
Máté alapjáraton egy gerinctelen, egoista alkesz, mégis is vannak elismerendő dolgai, és a múlt csütörtök esti extrában látottak, azok voltak!
A Hiénát sem kedvelem az aljassága, önteltsége miatt, de volt egy-két szimpatikus dolga! :)

ő-szinte 2012.05.21. 16:22:36

@AdnamA: átküldöm priviben a számomat, ha az jó:-) eddig akkor 3-an vagyunk, de várunk mindenkit, aki szeretne jönni :-)fél héttől ott leszünk a Café Vian-ban :)

Sziporka 2012.05.21. 16:30:21

@busifa: Írjuk a kézfejünkre tollal hogy HV :D

Sziporka 2012.05.21. 16:30:54

@ő-szinte: van bárki, aki innen feladta az inkognitóját? :))))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 16:33:55

@ő-szinte: Hello Béjbi!! :)
Hát kb. 5 percem van utána lépnem kell, azután este tudok feljönni, addig is azt tudom tenni, hogy feldobom a kérdést és hozzád irányítom őket, ha így ok... :)

Én sajnos nemtok menni, de ha majd helyzetjelentenétek azt nagyon díjaznám!! :DDDDDDD Meg egy tockost -bár tudom te neki szurkolsz... :) - adhatnál a nevemben Hipernek :D:D

busifa 2012.05.21. 16:34:09

@Sziporka: igen és fél óra után mindenki ráírja, mivel az biztos nagyon menő! :DDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 16:38:12

Hallo Hogyvoltozók!!! :DD

1/2 7 Café Vian !!!!!!!!!!! :D

Pink Off-ék ott gyülekeznek Éden záró bulira!!!! :DDD

Szerintem ez eléggé expedítív volt.. :D

ő-szinte 2012.05.21. 16:43:05

@Sziporka: van :) es akkor most lehet csodalkozni...

ő-szinte 2012.05.21. 16:45:13

@paranyuszi: ok, koszi :) a cel az lenne, hogy akkor is kampanyolj, ha nem vagyok :-DDDDDDDDD de azert ezt is kocciiiiiii :)

ő-szinte 2012.05.21. 16:46:20

@busifa: igen, az konnyen meglehet :-DDDDDDDDDDDDD

Sziporka 2012.05.21. 16:47:58

@ő-szinte: mi az, hogy "es akkor most lehet csodalkozni..." ???

ő-szinte 2012.05.21. 16:50:06

@Sziporka: hat a kerdesedben benne volt a ketelkedes...:)
Ezert;)

Sziporka 2012.05.21. 16:51:06

Ja hát nem tűnt fel, mondjuk hozzátenném hogy elég új is vagyok itt :)

Sziporka 2012.05.21. 17:08:20

@ő-szinte: Nem is baj, jobb szeretem néha kívülről szemlélni az eseményeket :)

ő-szinte 2012.05.21. 17:11:17

@busifa: soget rad bizom, mert igerhetek en minyomot neki, latod...:-DDDDDDDDDDD

busifa 2012.05.21. 17:14:06

@ő-szinte: én az inkognitó felfedésre értettem, a záróbulira sztem úgy se tudjuk rábeszélni...

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 17:44:09

@Banyus83: Szerintem csak kamu párcsere.

@ő-szinte: Micsoda ragyogó ötlet :-))

@LoveMy: "A Hiénát sem kedvelem az aljassága, önteltsége miatt, de volt egy-két szimpatikus dolga!"
Ööö.. micsoda?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 17:49:52

@Pácsó Ármándó: de azt már elsütötték egyszer:(

Ja, és láttam az előzetesét a NAGY NAPNAK is, semmi kreativitás nincs a szerkikben, nem is bánom, h nem fogom látni:(

busifa 2012.05.21. 17:59:02

@ő-szinte: légyszí nekem is, majd én is átküldöm! :)

LoveMy 2012.05.21. 18:07:00

@Pácsó Ármándó:

Majd ha jössz, ahogy ígérted! akkor 4szemközt elmondom! ;)

AdnamA 2012.05.21. 18:09:53

@ő-szinte: az szuper lenne, előre is köszi :-) itt hol kapok "privit" ? :-D emailcímen keressem amivel regiztem?

AdnamA 2012.05.21. 18:10:32

@busifa: köszi :-) majd figyelek!

busifa 2012.05.21. 18:27:40

@AdnamA: igen, azon kell keresned a privit! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 18:33:30

@AdnamA: Azon, csak kicsit lassú, ha innen megy.

mimózA 2012.05.21. 18:47:58

@LoveMy: Persze, mindenkinek van hibája az Édenben is Máté egoista alkesz, Dinka, ha nem kap betevő falatot, nyavajgó , kámpicsorodott pi.a, Hiper görcsösen játszik, mindenáron nyerni akar, Elemző jóllakott lusta kandúr stb. Mint az életben úgy itt is a szex mindent visz.

LoveMy 2012.05.21. 18:50:56

@mimózA:

Na, akkor ebben megegyezhetünk! :)

LoveMy 2012.05.21. 18:55:28

@LoveMy:

...hogy a szex mindent visz!
:P

ő-szinte 2012.05.21. 18:59:22

@raspberrypie: olo :)
Busi mondta a gyulekezot a zarobulira?

ő-szinte 2012.05.21. 19:03:59

@AdnamA: igen , azt nezd majd :)

ő-szinte 2012.05.21. 19:07:26

@busifa: mert, gondoltad, teged fustjelekkel talallak majd meg? :DDDDDDDDDD

busifa 2012.05.21. 19:21:41

@ő-szinte: hátha azzal is megtalálsz, akkor nagggyyyon ügyes vagy! :)))

Cherie 2012.05.21. 19:31:10

@busifa: buksika itt vagy? mirci vagyok csak most épp másikkal:) szóval nagyon ügyinek tűnsz, ezért kérek szépen majd egy ki zá ró lag os riportot is ok?:)

busifa 2012.05.21. 19:34:54

@Cherie: kivel akarod hogy legyen kizárólagos riport? :)

LoveMy 2012.05.21. 19:37:58

@Banyus83:

Csak Neked :)

www.facebook.com/EdenHotel2

"Ne már csajok és pasik!..."

Cherie 2012.05.21. 19:45:36

@busifa: hát akivel gondolod, majd feltesszük abloggra, de ha megcsinállak (társszerzőnek)akkor te is fel tudod rakni. mindesetre matcsit kérdezd meg, hogy civilben is fehér sapit használ a bokorba dőléshez

busifa 2012.05.21. 20:03:11

A megcsinállak kifejezésnél kicsit megijedtem ! :DD
De semmi baj, jól nyomod. Majd kiadom magam az offashion blog kiküldött riporterének, hátha úgy szóba áll valaki velem! :))

Ja és van új poszt , gyere át! :)

busifa 2012.05.21. 20:05:58

@Cherie: Neked ment az előző! :)

mangalor 2012.05.21. 21:55:37

Roller: rozsomák? Nem, nem mákőrlő... :DDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása