Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6091-6092.

2012. május 18. 19:17 - villanella

Hát, Rátóti Zoltán is eladta a lelkét a Barátok közt gépezetnek, de nem baj, mert ha lehunyom a szemem, akkor kellemes, csak ne kelljen nézni. A csütörtöki részből megtudtuk, hogy Timike most már lenézi a dedósokat, amióta menstruál, illetve az is kiderült, hogy Vili bára, ha ráadunk egy szemüveget, igazán dögös lesz.

6091. rész:
Vili bácsi netezik, miközben Gizi rosszul van, mindjárt hányni fog. Vili megtalálta a neten, hogy csak kisgyerekekre veszélyes, ha lenyelik a kontaktlencsét, Gizire nem. De most már mondja el Vili, miért nem árulta el, hogy szemüveg kell. Vili baszki hiú, öregíti, nem akarja, hogy azt mondják Gizire, hogy egy vénemberrel él. Haha.

Aliz továbbra sem érti, mi baja van Nórának, de az a baja, hogy elmondta, hogy születik a kisbaba. Aliz szerint erre fel kellett volna készítenie Timikét, meg arra is, hogy a menzesz és a többi. Veszekednek, Nóra könyvet is vett erről. A védekezésről is akkor fogsz beszélni, amikor terhes lesz? Viccesek, Géza a háttérben alig bírja. Nóra ajánlja, hogy kerülje el a gyerekét nagy ívben, Géza meg ajánlja Nórának, hogy menjen el most.

Kinga nem megy el a nemrandevúra Mátyással, aki a Rózsában vár rá, még ha nem harap sem. Érkezik Zsófi, nem akar zavarni, de mindegy, mert már távozik Mátyás. Kinga mondja, hogy Ádám miatt pattintotta le a mozit, aki szerint az nem normális, rohanjon. Mátyás, rohan Kinga. Meggondoltam magam. Mátyás megvárja. Pár perc és mehetnek.

Attila Nórát kérdi otthon, hogy még mindig ideges-e. Az. Nóra szerint Aliznak igaza van, már rég beszélnie kellett volna Timikével. Azt hitte, a könyv elég lesz, de nem. Attila elmeséli az ő gyereke példáját, majd nyugtatja Nórát, és biztatja, hogy beszéljen vele, vegye át vele az elméletet, ők meg átveszik a gyakorlatot. Perverz állat.

Este van, este van, ki-ki nyugalomban, Géza és Aliz szex után a konyhában torkoskodnak kisgatyákban. Zsemlét esznek magában. Megbeszélik a Timikés ügyet, Aliz szerint túllihegte Nóra. Persze már megint Aliz a hülye, meg a felelőtlen. Géza nyugtatgatja, de Aliz szerint ő egy totál csődtömeg. Géza szerint imádnivaló csődtömeg.

Hazaér Mátyás és Kinga, köszönik az estét, és reméli Kinga, hogy kibékül Mátyással a fia, Ádám. Mert Mátyás soha nem akart neki rosszat. És sok mindent megbánt, amit tett, leginkább azt, hogy neki fájdalmat okozott. Viszlát, holnap. Holnap? Jövök a húgomhoz, Gizihez.

Reggel van hirtelen, a reggeli zene szól, Parlament, minden. Nóra kimegy a hálóból, finom illat van, Timike már nagylány, csinált magának meleg szendvicset. Nóra sajnálja, hogy nem volt itt a menzesz megérkezésekor, de ígérje meg Timike, hogy kérdez, ha bármi van. És szerencsés, hogy neki nem fáj. Csengetnek, Miki az. A kis hercegnőjéhez érkezett, milyen ügyes, hogy egyedül csinált meleg szendvicset. Timike elmegy fogat mosni, Nóra meg elmondja, hogy nagylány lett. Miki nem érti, de aztán Nóra elmagyarázza. Miki riadt, ne szédíts már, ahhoz még olyan kicsi.

Vili bá és Gizi szemüveget keresnek a boltban. Police szemüveg lesz? Komoly keret, visszafogott, de elegáns. Vili szerint öreges, Gizi mondja is, hogy fiatalosat, különlegeset akarnak. Juj, beszarsz, olyat próbál most. Szerencsére még keresnek tovább.

6092. rész:
Ádám tejet fogyaszt, vagy tejet rak a kávéhoz, nem tudjuk és nem is érdekel minket. Kinga jön, merre jártál az este? Moziban voltam, egy politikai lovestory-t néztem. Elmondja a sztorit, nem is írom le. Ádám elhúz dokihoz, Zsófi érkezik pont. Hát Kinga haja egy csoda most is. Egyébként mindig pont akkor érkeznek az emberek, amikor a többiek elmennek. No, nem volt második csók, még véletlenül sem ért hozzá. Ádámról akart beszélni, ami Kinga szerint nem fura, biztos abban bízik, hogy Kinga kibékíti őket. De Ádám mindig dühbe gurul, ha szóba hozza Mátyást. Zsófi szerint elképzelhető, hogy ő fogja összehozni őket.

Nóra és Miki a postaládánál, amikor jön Szabolcs és Ádámba fut, lenne egy meló, fel kellene énekelni egy reklámdalt. Juj, milyen reklám. Mindegy, ha jó a pénz, nem? De. Átlövi Ádám a névjegyét. Közben Mikiék végszóra Timikéről lamentálnak, nemrég még olyan kis csöpp volt. Viliék is épp érkeznek, Nóra ad nekik egy szórólapot, akció van a horgászboltban. Fel is veszi Vili a szemüvegét, nocsak, nocsak. Mit szóltok? Egész jó. Gizi mondja, hogy mennyire fiatalos. Tényleg jól áll? Azt hazudják, hogy jó, aztán meg röhögnek, mikor elmegy.

Zsoltot Oszi faterozza a Rózsában, nevetgélnek, majd megérkezik Lucus, hogyhogy itt vagy? Anya lepasszolt, mert elutazott az új pasijával. Jóvan, Lucuska leül gépezni. Eközben Vili bá Gézával beszélget a tegnapi meccsről, az újságot olvasgatják, Géza észreveszi a szemüveget, jézusom! Miért, nem tetszik? Miért ilyen keretet választottál? Mert fiatalos, azt mondta a Gizi. Érkezik Zsolt, mi ez a fejeden Vili, úszni mész? Na, kész.

Gizi megy az irodába, Mátyás elkapja. Te Gizi, piálsz még? Másfél éve tiszta vagyok. Fasza. Mátyás nincs jól, csak halálos beteg. Viccel. Vagy nem. Kinga hallja az ajtajából, lesz itt kavarás. Ki is jön, amikor Giziék elbúcsúznak, összeköszön Mátyással és úgy néz utána, hogy gyanúja van, nyílván.

Timike és Luca lent beszélgetnek, babázni hívja Lucus Timikét, de az dedós, ő már kinőtt a babaházasdiból. Mert te már nagylány vagy, mi? Sminkelni fogsz, meg magassarkú? Azt nem, de randizni fogok meg csókolózni. Lucusnak ötlete van, gondolom, a kisbartával hozza majd össze.

A Berényi irodában Gizi és Nóra dolgoznak, érkezik Géza, hogy ez a szemüveg. Ne mondj már ilyet, jól áll neki. Kérdezd meg Nórát. Azt mondtuk, hogy tetszik, de szörnyű. Mondja is Géza, hogy beszéljen Apussal, ne hordja, ne röhögjön már rajta az egész világ.

A gyerekek a Rózsában, Lucus nyomja, hogy menjen csókolózni TImike, de lehet, hogy nem Oszival akar.

Gizi hazaér és mondja Vilinek, hogy a szemüveggel kicsit túllőttek a célon. Ezt nem érti Vili, de Gizi elmondja, hogy Géza kérte. Vili szerint ne dumáljon bele senki, elég, ha neki meg Mikinek tetszik. Persze elmondja Gizi, hogy a többiek csak ugratásból mondták, hogy tetszik nekik. Na, Vilmos összetörik, Gizi meg megoldó lesz, visszamennek az üzletbe másik szemcsiért. Azért Vili bá ezt is megtartja.

Mátyás a Rózsában Kingával találkozik, mi történt, azt hittem, itt lesz a fiam is. Nem, csak az érdekelne - bár nem akarok turkálni az életükben (faszt nem) -, de miért akar ilyen hirtelen kibékülni az Ádámmal. Már régen ki akarok békülni, és most kapóra jött, hogy felhívott. Akkor jó. Na, mondom, Kinga azt hiszi, haldoklik. És tuti, haldoklik is, csak még nem mondja meg. Kinga el is mondja, hogy hallotta, hogy halálos beteg. És szerinte ez igaz. Nos, Mátyás kamingáutol. De a részletekre várni kell a következő részig.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wendég 2012.05.19. 06:18:25

-barátok közt műsorban mindenki mindenkivel qqqqqrrrrrr.

indapass90210 2012.05.19. 08:08:10

Off, de tegnap belenéztem a megasztárba. Liptai tényleg ennyire lefogyott?
Űgy tűnt, hogy hyper-hightech-megasunapozitív lett. Vagy csak nem volt rajtam szemüveg?

Szikamor 2012.05.19. 08:52:19

Barátok közt = Gyermekek közt

villanella 2012.05.19. 09:39:23

@Dövan: Nemnem, csak feketeben volt, es volt annyi esze a stabnak, hogy eltakarta az integetoizmat a karjan az edesnek.

n0ri60 2012.05.19. 09:43:59

Mi a baj Vili bácsi szemüvegével? Semmi különöset nem látok rajta

sibylla 2012.05.21. 07:47:25

Hány éves Timike, a nagylány? Lecserélhetnék szegény gyereket valaki másra, annyira irritáló.

hannamontanna 2012.05.21. 08:45:11

Van egy javaslatom.... a BK szűnjön meg, ne a heti hetes. Mindenkinek jobb lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 10:24:53

@n0ri60: ami fentebb van, az csak simán szarul áll rajta, de amit végülis választott, az elsőre egy női szemüvegkeretnek tűnik, de minimum metroszekszuálisnak mondanám... és hát Vilibát egyik kategóriába se tudnám besorolni. :)
süti beállítások módosítása