Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x43

2012. május 17. 04:00 - sixx

Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a nyertes párt úgyis a régi arcok jelölik ki, és arra kevés esélyt látok, hogy Másikiker vagy TerrorTamás lesz a visszahozott ítész. T69.2 ruhatárának mai darabja az unatkozó milliomosok hülyepicsa feleségének tervezett kollekció egyik darabja, de legalább jár hozzá egy nyakörv is és visszatért a rég nem látott nagyterpesz is. Ma a leggyengébb játékosokat kell kiválasztani, egyikük meg megy a picsába, és persze jönnek a titokzatos betolakodók.

Egy kisebb repülőgép száll le a mexikói tajgán vagy mi a pöcsöm van arrafelé, pont így kezdődnek a zsékategóriás drogcsempészfilmek is, csak a repülőből nem három Éden1 játékos, hanem Danny Trejo hasonmások lépnek ki és halomra gyilkolják az arra kolbászoló vámosokat. Nekünk nem ez, hanem Kristóf, Ádám és Alíz jutott, akiket úgy öltöztetett fel valami idióta, mint a kisgyereket farsangkor, amikor mindenképpen cowboy akar lenni, pedig mi próbáljuk rábeszélni a Matolcsy György kosztümre, mert úgy lehet egy életre elvenni a kedvét az ilyen marhaságoktól. Sweet Child 'o Mine, Slash, te vagy az isten bazdmeg. Egyenbőrönd is jár a farmer-kockés ing-veszkócsizma kombó mellé, jézusom. Közben a hotelben ébresztő van, Naomi megint túlmozgásos és a reggeli torna helyett táncol Csirkelábbal közösen, és szeretne végre tombolni. Hiper és Papucs nem tornázik, hanem taktikázik, Szöcske és Csikönláb kell nekik, és Noémi nem, mert ő veszélyes - a végjátékban Broki és Naiva ellen akarnak ringbe szállni.

A reggel fő kérdése: lesz-e ma Pandora. Hiper magabiztosan kijelenti, hogy nem lesz, Broki bölcsen kontráz, nem a faszt. Na, fogadjunk, csattan fel Hiper, aki ma mlég egyszer sem bárcáskurvázta le Naivát, pedig már 4 perc is eltelt az epizódból. Öt tequila este, ha bukok, mondja Hiper, mire Juan megjön a pandorás borítékokkal, Hiper este megint kifordul önmagából. Nízzed csak, Szöcskén van ribancrendszám, nehogy elvesszen a Dokkban. Írnak kérdést, Broki vélhetően reggel szart, mert most nem a budin ülve körmöl. Hiper a kérdések megírása után rácuppan Csirkeláb Rolira, te ide hallgass, de el ne mondd senkinek, naszóval ha Papucsnak mennie kell, beállhatok mögéd? Sírok, bazdmeg. Bízol bennem, kérdi Hiper tök komolyan. Ezt nem hiszem el. Csirkeláb megemlíti Szöcskét, mert hát ő is itt van, bár nem nyit, és nem is akar játszani. Jönnek a régiek a sivatagban, kaktuszok között harmonikázik a Jó, a Rossz és a Csúf zeneszerzője, a belépő teátrális és nagyon gagyi, a hoteltől úgy másfél kilométerre teszi ki őket egy autó, gyalog indulnak el. Na persze, a zsírúj csizmában hat métert nem bírnának megtenni.

Míg Ádámék szaporán lépkednek, odafent Pandora, kis létszámmal, remélhetőleg nagyon röviden. Naiva, változtatsz a viselkedéseden? Igen, mert jó hangulatban akarok itt lakni még egy hétig. A kamerába meg azt mondja, lófaszt. Broki kérdezi Hipert, hogy ő hogy van ezzel, sehogy, mondja a póklábú rém és a vállát vonogatja, én elmondtam, amit el akartam tegnap, bárcáskurvabazdmeg, oszt ennyi, Broki mossa kezeit és szarik a farmra. Naomi olvasni próbál, több-kevesebb sikerrel, Szöcske, ÚjPéter távozásával gyengültél? (Micsoda faszság ez már?) Nem. Broki, bízol Naivában a történtek után? Maximálisan. A kérdést persze Broki tette fel saját magának, mert neki van esze itt egyedül, én minden Pandorán kurvára saját magamtól kérdeztem volna csak. Féliker, Naomi bízhat benned a döntőben? Nincs más választása, és eleve, hét párja volt már, én nem bízom benne. Hiper, végigviszed a színjátékot az utolsó pillanatig? Hiper kicsit pikírt, kösz a kérdést, tuti, hogy egy új arc tette fel, mert a régiek tudják, hogy nem színlelek, én ilyen gyökér hisztis picsa vagyok oszt kalap, nem tetszik, el lehet menni Szlovákiába.Broki, lecserélnéd Naivát Noémire? Nem. Naiva szerint Noémi tette fel a kérdést, Noémi meg a válaszban azt látta, hogy de, Broki lecserélné Naivára. Jézusom.

Miközben fent a tetőn pandoráznak az ápoltak, lent nyílik az ajtó, és a westerngöncöktől megfosztott régiek bejönnek mustrára. Hát ez nagyon jó, mondja Kristóf, mennyivel nagyobb helyük van már. Alíz elsőként a csokit veszi észre, majd a kilátást. Kristófnak egy álma vált valóvá, pedig már nyert 12,5 milliót korábban ugye. A mödansziétől kiakadnak, megértem, iszonyú kemény látvány. Körbejárják a hotelt, és megnéznek mindent, azon elcsodálkoznak, hogy a faszik nincsenek kigyúrva, és miért nem pakoltak ki a bőröndből - ez nagyon szembetűnő nekik, hiszen az Éden1-ben aki biztonságban érezte magát, az simán kipakolt. Kristóf Szöszivel szívatja Alízt, aki tavaly óta olyan rendezvényszervezővé avanzsált, akit nagyon szarul sminkelnek. Király Hiperék szobájától ájul el, a terasz állat, ott ülne legszívesebben. A hotel Király szerint részben sokkal jobb, mint a kolumb kokainraktár volt. Sétélgatnak egy sort még, de mire a lakók lemennek, ők is kimennek az ajtón.

A Pandora után mindenki punnyad, ki itt, ki ott. Csikönfut Szöcskének azt mondja, a csajok szeretik és nem bántják. Mire kimondja, Juan hoz egy új levelet, tessék leírni egy borítékba, melyik a leggyengébb lány és fiú, de egy pár két tagját nem lehet felírni. Nem lehet kitárgyalni a véleményt, és pakoljatok is össze, ha már. Megtörténik. Mindenki veszettül sminkel, mert pontosan tudják, ma este megint elmegy valaki. Este Féliker és Naomi énekelget miközben megy le a nap, de iszonyú gyorsan, ettől Broki teljesen kiakad, valóban megdöbbentő, hogy néha a Föld forgását mennyire lehet érezni, mi? Na, kimennek a nappaliba, jön Pinokkina, mindenki be van szarva. Nyolcan vagytok, egyre nagyobb az esély a 25 millióra. Na, akkor mostantól kevesebben lesztek, mert a legkevesebb szavazatot kapók közül egy ember megy a picsába. A leggyengébb nő Szöcske, a leggyagyibb faszi Féliker. Gyertek ki szépen T69.2 néni mellé.

Mennek, Szöcske lábán a pornóiskolába beiratkozó nebulóknak átadott kézikönyv első oldalán látható, "ilyen cipőben kell menni faszt szopni" képen ábrázolt lábbeli, a fején két vonallal helyettesítették a szemöldököt. Van előttük két doboz, az egyikben az élet, a másikban a halál. Szöcske választ elsőként, Féliker mutatja a kártyáját, amit a dobozban talál, szopóág, Féliker megy a levesbe, Szöcske marad. Naomi kétségbeesik, a mexikói Fekete özvegy címet már sose mossa le magáról, Féliker tán a nyolcadik faszi, aki mellőle esik ki. Hipert nem hatotta meg a dolog, hiszen nem ő szívott. Búcsú, könnyek, szevasztok. Csíra átka megfogant, Féliker lófaszt nem nyert. Este öt tequilávaé indul a buli, ez most öt kétcentes, baszki? 19 évesen decivel toltam kishajós rumot a Videó presszóban, ettől nem kell elesni. Hiper iszik, Juan meg hoz egy levelet, Naomi, költözz a szinglibe. Így lesz. Hiper még mindig iszik, közben a Europe Final Countdown című nótája megy - Papucs meg könyörög Hipernek, hogy ne igyon, ő ugyanis pontosan tudja, milyen ez a ribanc, ha be van baszva.

Mindenki elkezd inni, a nők verik magukat, Hiper hozzávág valamit Brokihoz, mindenki felhőtlenül ríszegeskedik, Naomi az asztalon táncol, stb, semmi olyasmi nem történik, amit eddig még nem láttunk, még kaktusznyalás sincs, csak tömeges szárazbaszás és karpumpálás, Naomi meg ad egy csókot Brokinak, amitől Naiva persze kiakad. Papucs a kádban bassza meg Hipert, Broki a pultnál sört akar, de az meg nincs, legalábbis Naomi szerint. Keress, mondja Broki, de hát nincs bazdmeg, mondja Naomi. Ha bemegyek a pultba, és lesz… Akkor leszoplak itt helyben, mondja Naomi, mire Broki hirtelen kijózanodik, tényleg? Naiva meg ott ül, és nézi a verbális kopulációt tágra nyílt szemekkel, ne már, baszki. Broki bemegy, kinyitja a hűtőt, és persze, hogy ott van benne a sör, Naomi vagy vak, vagy szopni akart. Broki is gyanúsnak tartja, hogy nem látta meg a sört.

Nem lesz szopás, csak félig pucér rohangálás a mönadszié körül, ezek ketten úgy egymásra vannak gerjedve, hogy ha Naiva most kiesne valahogy, azt sem várnák meg, hogy kihúzza a bőröndjét a hotelajtón, és ott dugnának a nappaliban. Miközben ezek szaladgálnak, Papucs a takaró alatt analizálja Hipert, Naiva meg a koszos kádban fürdik. Broki kicsivel később hazamegy, és baszki, takaró helyett a vécédeszkával takarja a farkát, eszem megáll.

 

Címkék: 18+ éden hotel
1071 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oceanchild 2012.05.16. 18:52:14

Őszintén kíváncsi vagyok, hogy a három tavalyi játékos mennyire fog bedőlni az első képnek, amit mutatnak magukról a játékosok. Vajon ők kapnak bármilyen infót róluk előzetesen?

Oceanchild 2012.05.16. 18:53:37

elküldtem egy kommentet, erre nincs sehol? ..nem akar ez összejönni.

vécés jóska 2012.05.16. 19:02:10

@Oceanchild: De itt van, sikerült, megcsináltad :) Szerintem tuti kapnak valami infót a bentiekről, bár annyira nem nehéz kiismerni őket, még a turistáknak is majdnem sikerült 2 nap alatt, a Don szerintem negyedóra alatt levágja a dolgokat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 19:02:30

Az ott Gyáőzike lába krakagyilbőr cipőben?

gabó75 2012.05.16. 19:03:40

Lécci, Anikót basszák már ki!
Egyébként Anikó biztos,h elmebeteg,Edina parás,kényszeres,Noémi meg identitás zavarral küzd,jó csapat...:-)

Oceanchild 2012.05.16. 19:04:23

@vécés jóska: köszi, már látom, jól van olyan gyakran nem írok be, csak olvasgatok, nem gondoltam, hogy ennyi a fáziskésés. :)

Oceanchild 2012.05.16. 19:05:20

@gabó75: ennyi erővel ha belegondolsz, vmilyen kattanásnak kell lennie benned, ha ilyen műsorba jelentkezel. (nem feltétlen rossznak, de kell lennie)

AdnamA 2012.05.16. 19:08:15

"majd a Király helyreteszi ezt a gyökér Hipert, mi?" - ezzel arra utal sixx, hogy nem? csalódott lennék, mert úgy gondolom Ádám az egyetlen, aki Hipert egy kicsit helyreteheti, és megvilágíthatja neki önmagát. :-/

chuckbass 2012.05.16. 19:13:20

szerintem úgy leosztja Hiper hogy elsírja magát

Wombat szerelem 2012.05.16. 19:25:24

Jo estet, jo szurkolast mindenkinek!
Ez a csizma kie? Kristofe?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 19:30:40

@chuckbass: azt még Szandránál sem sikerült...

@Oceanchild: mivel úgymond ők is a kasztingolók között voltak: 1, ismerték őket; 2, biztosan mutatták nekik a felvételeket, hacsak már kint nem voltak az elejétől, azaz tudják, h mik a helyzetek....

Norikhhha 2012.05.16. 19:33:58

Oszinten szolva a legelejetol fogva nem annyira rajongtam ezert a szeriaert, de ma vegre megint varom, hogy kezdodjon az adas. Adaaam :)

foxglove (törölt) 2012.05.16. 19:55:06

@AdnamA: de miért tenné helyre? Ádámék a Viasat delegációja, ők meg tapsikolnak minden egyes Hiper-féle habzószájú kitörésnél... nem fogják szembeköpni saját magukat, nem lennék meglepődve, ha inkább adnák alá a lovat...

Wombat szerelem 2012.05.16. 19:56:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ja, a fura lassu beszedu sztaredzo,:-P
meg a dzsigolonak, a fekete haju csaj parjanak, azt hiszem robi, volt ilyen meresz stilusa

busifa 2012.05.16. 19:57:36

@sogeking: Győző a medencére: jaj ez a kád nagyon kíígyóó! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 20:02:17

@Wombat szerelem: Robi, jaja:) Elég gáz, de ki vagyok én, ugye:)

Kristóf is selyemfiús:P

busifa 2012.05.16. 20:30:30

Végre újra be tudok lépni!
Ja és tényleg Marslakók megy! :)

busifa 2012.05.16. 20:39:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a blogmotor szarakodik velem, kiléptet, nem enged belépni, ilyesmi..:(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 20:47:05

Gyerekek, áruljátok már el, hogy ki az a Király? Az előző szériában ki volt ő?

És igen, Győzikét az ÉH-ba!

vécés jóska 2012.05.16. 20:49:23

@pushpang (univerziális határeset): Ádám, a Bróker, a Don, aki feláldozta magát Szent Dánielért. Ma ő is bemegy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 20:57:09

@Sudu: tök jó, műsor végén eredményhirdetés:)

@hóódejóó: kettő hadakozik egymással:)

vécés jóska 2012.05.16. 20:58:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Komolyan? de miért? :( Nem is ismerek olyan embert, aki utálja a Dont. Na jó, talán Pókmajom igen. :)

Átvitel honvéd 2012.05.16. 20:59:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: közkívánatodra átmásoltam, az előző rész kommentjeiből. :) (Pfff, mi lesz ebből... :D )

Számomra az előző ÉH "kemény magjának" tagjai (Ádám, Kristóf, Dani) egy szempontból teljesen megegyeznek: abban, mennyire ellentétes az önképük azzal, amilyenek. Mennyire, "öntudatlanok". Saját önképük szerint ők a legigazságosabb, legbajtársiasabb májercsávók, akiket csak hátán hordott a Föld, és ezért egyrészt kijár nekik a tisztelet, másrészt aki körülöttük van, jól teszi, ha azt- és úgy teszi, amit és ahogy mondanak (különben jön a balhé és kiközösítés). A valóságban ehhez képest egyrészt meglehetősen manipulatívak, önzők, mondhatni aljasak (szó nélkül fúrták meg a háta mögött azt, aki nem tetszett, hogy csak a legegyszerűbbet említsem), másrészt - valós képességeiket tekintve - nem is akkora k.a nagy szupersztrádák, hogy akár elvi síkon jogosan követelnék meg az igazodást, lásd Ádám emlékezetes tavalyi mellényúlásait. Ha ki kellene emelnem valamit, mégis azt mondanám, hogy nem az a baj velük, hogy aljasak - van ilyen -, hanem ahogy számos ponton le lehetett venni, hogy ezek az emberek totálisan elhiszik magukról, hogy bajtársiasak, egyenesek, hogy "méltóak". Ilyen értelemben még csak nem is "képmutatók", ők tényleg elhiszik, hogy mekkora igazi hősök, és mindenki más mekkora gyökér. Az ilyenek közveszélyesek; az ember nem ártja magát bele a drámájukba, mert ha a dolgok rosszra fordulnak (és erre biztosan sor kerül), esélytelen bármire jutni velük, tudatosítani, hogy milyen sutyerákok voltak; bármit, hiszen öntudatlanok.

Tavaly ezért is volt üdítő Pókmajom karaktere, mert épp annak a családi idillnek a közepébe köpött, arról rántotta le a leplet, hogy egy nagy kamu, ami a valóságban tényleg csak a mesében létezett - ilyen szempontból őszintébb karakter volt, mint bármelyik másik. Számomra Pókmajom vitte a show-t a hátán. Mármint kb. addig a pillanatig, amíg fel nem kellett tennem a kérdést, hogy az időmet tényleg bárcás kurvák és beteg önképű fiatalok drámájának megfigyelésével-e a leghelyesebb töltenem.

Hurri Kán 2012.05.16. 21:02:26

Remélem ma végre botrány lesz. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 21:02:41

@vécés jóska: átvitel honvéd tökéletesen megfogalmazta helyettem, ezért:)

Minden szavával egyetértek:)

@Átvitel honvéd: köszipuszi, már elkezdtem a puhatolózást:)

foxglove (törölt) 2012.05.16. 21:07:14

@pushpang (univerziális határeset): jah hát már én az előző posztban is elárultam neked, de úgy látszik ezt érdemlem a jóságomért.

kovácspéterke 2012.05.16. 21:15:21

@Átvitel honvéd: na, akkor én is ideteszem a választ :)
@Átvitel honvéd: köszi a választ. én nem néztem az előző évadot, szóval nincs rálátásom a dologra.
egyetértek, hogy nem viselnek álarcot bent az emberek, inkább felerősödik a saját énjük.

nekem kristóf az interjúk alapján volt szimpatikus, nem szállt el, én úgy érzékeltem, és egyszer találkoztam vele, nagyon udvarias, nagyon visszafogott volt. persze ebből nem lehet leszűrni semmit, de csodálkoztam a véleményeden.

AdnamA 2012.05.16. 21:15:52

@foxglove: Mert naiv vagyok, reménykedek és mert nagyon szeretném, ha valaki letörné Hiper agancsait :-)

LoveMy 2012.05.16. 21:16:39

@Átvitel honvéd:

aljasok?:D
taktikázva játszottak! ahogy itt az két utolsó párválasztó előtt!

Már csak azt nem értem, hogy az Edina-Kristóf alakuló kapcsolatának ehhez mi köze van?

űdítő a pókmajom? :D
undorító aljas, gonosz és olyan közönséges, mint ahonnan jött!

ugye ezt az év viccének szántad!! :D

+ Válasz a válaszodra:

Az összes reality, így az ÉH is egy különleges helyzet, ahol főleg a több időt bent töltött játékosok gyakran nem úgy reagálnak ahogy azt a való életben tennék.
De ahogy már leírtam, az élet, a szerelem nem olyan egyszerű, sokkal összetettebb attól hogy sémák alapján működjön! vagy ahogy te feltételezed, hogy Kristóf az ÉH-ben olyan volt, amilyen (kinek ilyen, kinek olyan) az még nem biztos hogy a kapcsolataiban is olyan lesz! Vagy: gyerekekkel foglalkozik, és biztos rajonganak érte, ő is szereti, amit csinál! Ha olyan lenne, amiket leírtál, akkor mindez nem állna fenn.
DE:
ha nem ismered Kristófot, akkor miért állítasz feltételezésekre alapozva, hogy biztos olyan a kapcsolataiban is???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:16:56

@foxglove: bocsánat, és köszi... Néztem én, de már nem volt benne az utolsó százban és erről a gépről már nem volt idegzetem behívni az összes hszt. :)

A többieknek is köszi a válaszokat, majd csak összeáll a kép... ilyen felvezetők (Don, Corleone, egyebek) után már marha kíváncsi vagyok rá :D
Azért egy picit most sajnálom, hogy Pít épp ez előtt esett ki, szívesen néztem volna, ahogy ráng az idegtől a szája sarka, ha meglátja a konkurenciákat. :D

AdnamA 2012.05.16. 21:21:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nekem Anikó olyan, amikor vita közben előrehajolva üvölt, mint egy támadni készülő szarvasbika - innen jött az agancs :-D
*sorry

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 21:25:08

@foxglove: 05.14.21:03

@AdnamA: aha, pedig nőstény:D Akkor miért nem keresel valami tulkos állatot?:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:28:35

@AdnamA: nekem meg mindahányszor úgy tűnik, hogy a köv. másodpercben visítva nekiugrik az áldozatának és cséphadaró módjára gyepálni kezdi, majd a hajánál fogva végig rángatja a teraszon és a végén belebassza a medencébe, de előtte még egy kicsit megöklözi a képét a hasán ülve....
Majd a riport szobában derűsen közli, hogy "Lehet, hogy egy kicsit túloztam, de kivel nem fordul elő az ilyesmi? Fiatalok vagyunk, nem?"
:D

sogeking 2012.05.16. 21:31:12

khm, Kristófnak vörösre van festve a körme :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:31:13

Ezek most asszimilálódni akarnak a helyhez ebben a tenehészcuccban?

IllaryBlasi 2012.05.16. 21:31:43

Hajrá Noémi!!!
Sziasztok!!!

mocskosmacska 2012.05.16. 21:32:10

Noémi nemrégen még nem nagy barinője volt anikónak?

horipapa 2012.05.16. 21:34:21

Anikó: Biztos nem lesznek már ilyenek, hogy pandora stb..
Löeeeevéééél.
A mai pandorán... :D:D:D:D

mocskosmacska 2012.05.16. 21:34:58

Anikó nagyon nagyvonalúan számolt, ha szerinte itt öten vannak okosak és taktikusak.

mocskosmacska 2012.05.16. 21:36:20

Anikó mit puncsol rolinak? Hogy rühellte meg kiröhögte az elején? HÁT ANIKÓ MILYEN EMBER VAGY TE?!?!?!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:36:53

Anikó ezt a kis Rolis próbálkozást is simán letagadja majd. :D

mocskosmacska 2012.05.16. 21:37:35

@pushpang (univerziális határeset): Roli helyében ezt a kis csevelyt simán elkotyognám mindenkinek.

hideg kéz 2012.05.16. 21:37:43

A jó a rossz és a csúf. gondolom a csúf akkor Alíz.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 21:37:46

A jó, a rossz és csúf. De vajon ki kicsoda?

IllaryBlasi 2012.05.16. 21:37:54

WTF??? Rámegy Frankie-Rolira???
Ez egy szippantógép!!!!!!!!!!!

hóódejóó 2012.05.16. 21:37:57

és akkor most vegyünk fel kinti vágóképeket :D

mangalor 2012.05.16. 21:38:33

@mocskosmacska: nekem is ez jutott eszembe rögtön, Hát, milyen ember vagy te ANIKÓ?:DDD De pszichopatáktól mit vár az ember?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:38:36

@mocskosmacska: naná, elsőként Noéminek, majd Leventének... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:39:19

FAsza lehet 40 fokban, tűző napon, inkvizíciósat játszani.

mocskosmacska 2012.05.16. 21:39:27

Nem tudom, hogy anikó vagy máté a gusztustalanabb-e.

sogeking 2012.05.16. 21:39:36

nem gondolom, hogy most fel kellene vennem bármilyen másik álarcot azért, hogy megfeleljek ...

Edina minden szava arany :D:D:D:D:D

szgy 2012.05.16. 21:39:53

edina azt mondja kb. hogy majd jófej lesz hogy jó hangulat legyen, utána meg azt hogy nem vesz fel álarcot.

Oceanchild 2012.05.16. 21:40:55

fujj de undorító ember ez a Máté!! semmi felelősség, semmi férfiasság.

ő-szinte 2012.05.16. 21:41:29

mikor jön már a keresztapa ???

inmemancsi 2012.05.16. 21:42:32

na most értem haza mi ez a nagy barátság edina és anikó között? és hogy adhattak olyan farmert szegény alízra??? a tvben képet is adnak..

horipapa 2012.05.16. 21:42:57

Ja, hogy Anikó visszatartja magát az együttélés kedvéért.. miért nem szóltatok?? :D

ő-szinte 2012.05.16. 21:43:29

@sogeking: nem , a szopóálarc jól áll neki, nem kell kicserélni ;-DDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.16. 21:44:08

Alííííííííííííz

vallatas 2012.05.16. 21:45:08

na megjöttek az "öregek" :)))

Csirke Pöri 2012.05.16. 21:45:12

Megy a pandora...mondjátok már meg hogy mire vonatkozik Edinkával kapcsolatosan a kérdés miszerint: ".....ezek után megbízol benne...." Komolyan lemaradtam valamiről?

foxglove (törölt) 2012.05.16. 21:45:33

jaj kristóf még mindig a szegénylegényt játssza:)

inmemancsi 2012.05.16. 21:45:34

máté és noémi összeillenek.. 12 milka olyan sok pénz lenne, hogy nyilvánosan szétalázza magát az ember?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:46:04

@sogeking: durván úgy néz ki a csaj, mint egy eltúlzott rajzfilmegér.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.16. 21:46:05

Hol vannak a jatekosok? A Pandora nem itt van?

vallatas 2012.05.16. 21:46:21

@foxglove:
most még szerényebb mint volt, a hangja nagyon furcsa most :)
csak szerintem változott meg?

sogeking 2012.05.16. 21:46:23

@pushpang (univerziális határeset): Alekosz :)

@ő-szinte: remélem a végén is az lesz rajta :D

Ditti82 2012.05.16. 21:46:59

Kristóf még mindig lassúbeszédű. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:47:10

@Csirke Pöri: Furfangos Máté kérdezte ezt saját magától, hogy válaszolhasson rá, megnyugtatva ezzel Edinát.

inmemancsi 2012.05.16. 21:47:24

@Yooha: gondolom a hotel másik oldalán van az a köves tér

vallatas 2012.05.16. 21:47:30

Kristóf befoglalta lazán a napágyat :D
mekkora

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 21:47:59

Kristóf az atomfizikus!!!!!! :DDDDDDDDDDDDD
Iggennnn!!!! :DDDDDDD

horipapa 2012.05.16. 21:48:09

@Yooha:
Én is meglepődtem de ezek szerint nem ott van.

ő-szinte 2012.05.16. 21:48:17

@sogeking: ehehehehehehehehe
ha a szerkik szeretnek minket, akkor igen :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szgy 2012.05.16. 21:48:37

most látom, eléggé felülről látják a medencét a pandorás térről.

mangalor 2012.05.16. 21:48:37

@horipapa: most szólt:) hogy tudd!:DDD

vallatas 2012.05.16. 21:48:40

és most elmennek?
miafasz?:D

ő-szinte 2012.05.16. 21:49:36

hát eddig nem túl izgalmas a dolog...

levi, niki kellett volna még...

busifa 2012.05.16. 21:50:04

@sogeking: nagyon szimpi és olyan nyugtató a hangja! :)

sirarcheer 2012.05.16. 21:50:12

Pandora a tetőn van szerintem mert azon a lépcsőn szoktak lejönni ahol az étkezés után is.

Péter bá 2012.05.16. 21:50:34

Ez az Alíz lány nem lett egy kicsit ducika?A csajok akkor hordanak ilyen eltakarós ruhákat!Na meg a reptéren 2 kofferje volt! :p

Csirke Pöri 2012.05.16. 21:52:24

Anikót ejtsék már ki, olyan nagyhalált tud játszani, amikor rezeg a hazamenetel. Olyan mintha várná h a többiek nyugtatgassák, eszébe sem jut h mindenki félti a saját seggét.

mangalor 2012.05.16. 21:52:46

@inmemancsi: úgy ment szegény, mint egy mackó:DDD Plusz a csizma is ezt a hatást erőstette. De az arca nagyon szép, és sokkal kedvesebbnek tűnik, mint az benti csajok. Mondjuk, én nem láttam az elsőt, szóval akár lehet egy fúria is:)

horipapa 2012.05.16. 21:53:13

@mangalor:
Értékelem, hogy legalább most szólt és nem titkolta el.

Egyébként eddig semmi nem történt.
Remélem mikor találkoznak az újrégiekkel, a csodálkozáson kívül lesz valami poénos/izgalmas/érdekes dolog.

vécés jóska 2012.05.16. 21:53:19

A Pandora-ceremónia hol zajlik? Hogyhogy nem látták meg Kristófékat?

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 21:53:50

@horipapa: Milyen lenne ha teljesen elengedné magát Anikó???

Kivétel 2012.05.16. 21:53:58

@sirarcheer: igen, ott lehet, mert a medence nagyon lennt látszik, magasról

horipapa 2012.05.16. 21:54:25

@vécés jóska:
Jó kérdés, engem is érdekelne.

Péter bá 2012.05.16. 21:55:44

LMZ: Mátá Edina sima ügy! Ezek annyira sötétek, még mindig nem vágják le ennyi hét és megvédés után, hogy az ő picsájukat tolják???

szgy 2012.05.16. 21:56:10

régiek közül jöhetett volna Kriszta is

szgy 2012.05.16. 21:57:22

@foxglove: ja, kockás ingben :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 21:57:46

Nem is értem, miért pakolnak ki egyáltalán a bőröndjeikből..

horipapa 2012.05.16. 21:58:34

@paranyuszi:
Veled ellentétben én nem akarom megtudni!! :D:D:D

ő-szinte 2012.05.16. 21:58:35

elemzőt szerizem :-)

ZuzuPetals 2012.05.16. 21:58:38

Hajrá HülyeRoli! Esküszöm a legnormálisabb az összes gyökér között.

inmemancsi 2012.05.16. 21:58:42

@mangalor: korábbit nem néztem annyira de kedves nőre emlékszem

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 21:59:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Máté megkérdezte magát Pandorán megbízhat -e benne Edinka..? Válasza: Igen.
Két snittel később.. "nem biztos, hogy Edinával akarom végig csinálni" Ostobenkóra utalt ezzel..

Csirke Pöri 2012.05.16. 21:59:29

ja, és remélem a Roland megszivatja az Anikót ha alkalma lesz rá!!!

inmemancsi 2012.05.16. 21:59:37

@ZuzuPetals: majd kiderül beeszi e anikó dumát

szgy 2012.05.16. 21:59:38

megnézném hiper hogy távozna a hotelből. kb. Tom és Jerry jut eszembe. mondjuk 10 körömmel kapaszkodva visít miközben kihúzzák a lábánál fogva :-)

az előzőben volt egy hasonló, mikor a Jennyt rakták ki, aki semmit sem csinált csak elvolt.

hű, ez a naplemente, nem rossz.

mangalor 2012.05.16. 21:59:45

@Oceanchild: +1:) számomra teljesen elképesztő, hogy így magára hagyja a párját. Akármi is történt, ki kell állnia mellette, kivéve, ha nem akarja végigvinni a játékot vele. De ez így tényleg undorító. Bármennyire gusztustalan a Pszichopata, legalább ott tartja a a zsoknyája mellett LMZ-t és "vigyáz rá 10 karommal.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.16. 22:00:17

Mate es Edina a 2 csillagasz! "De gyorsan megy le a Nap!"

ZuzuPetals 2012.05.16. 22:01:01

@ő-szinte: Őt én is... :) Amit Hiper mellett kibír, az ember feletti. :)

inmemancsi 2012.05.16. 22:01:06

ez a szöcske sminkben még szörnyűbb

hippi meg kapott nyugtatót tuti nem rángatja a fejét annyira

horipapa 2012.05.16. 22:01:38

Mindkettő kieshetne, egyik se kavar sok vizet, alig szerepelnek.

szgy 2012.05.16. 22:02:08

az a jó az ilyen leggyengébbezős és hasonló szavazásban hogy az erősebb ellenfeleket szokták írni, tudván hogy talán kiesnek.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:02:11

marhák, most kiszavazhatták volna Anikót...

inmemancsi 2012.05.16. 22:02:12

@mangalor: várd ki a végét hippi lelökné a tengerbe

ő-szinte 2012.05.16. 22:02:12

@ZuzuPetals: jó, de amúgy is :-) jó természete van, nem egy idegbeteg ;-DDDDD

sogeking 2012.05.16. 22:02:20

de miért azt írták, akit gyengének gondoltak??

ááá

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:02:50

@foxglove: lehet, h bent kedvelik zömiben, sok mindent nem látunk.

mocskosmacska 2012.05.16. 22:03:00

Szerintem is Márk a leggyengébb játékos. TAktika címén dobja ki a biztos párjait.

ő-szinte 2012.05.16. 22:03:31

@foxglove: nekem is ez ugrott be egyből:-DDDDDD
sötétek, bazdmeg!

inmemancsi 2012.05.16. 22:03:47

ez aztán a nagy játék dobozon múlik a bennmaradás

IllaryBlasi 2012.05.16. 22:04:18

Őt tartom annak a SZEMÉLYNEK...
"SZEMÉLY":-DDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:04:20

@sogeking: mert ez volt a feladat?:D

@ő-szinte: mert őt erősnek gondolják?:D

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:04:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: de csak érzik, hogy erős meg vetélytárs, meg kéne tőle szabadulni

horipapa 2012.05.16. 22:04:55

Nem lennék azért a helyükben, egy doboz dönti el, hogy 25 millióra esélyesek vagy sem... kicsit groteszknek tartom ezt a lehetőséget.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:06:02

@foxglove: én ezt értem, ők csak szót fogadtak, ennek is örülni kell manapság:D

sirarcheer 2012.05.16. 22:06:17

@horipapa: Ebben is a szerzik keze van. ;)

kovácspéterke 2012.05.16. 22:06:26

ez a roller olyan rendes gyerek.

ő-szinte 2012.05.16. 22:06:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: sztem erősnek tartják :-DDDDDDDDDD
de attól még simán felírhatták volna:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

IllaryBlasi 2012.05.16. 22:06:39

@horipapa: Én pont ezért nézem, nincsenek szabályok, totálisan igazságtalan és lezsírozott...

CSÉ 2012.05.16. 22:07:18

"Ha van Isten", most Márk esik ki.

mangalor 2012.05.16. 22:07:32

@foxglove: én nem értem ezt már komolyan. Ők vagy nem érzékelik ennyire Hiper bipoláris személyiségét, mint mi, vagy tényleg debilek, és nem gondoltak bele, hogy milyen lehetőség áll előttük, és leírták, ki az, aki szerintük TÉNYLEG gyenge.

sogeking 2012.05.16. 22:07:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: egyfelől igen, amúgy meg az, hogy kit szeretnének, ha kiesne :D

@foxglove: de nagyon

vécés jóska 2012.05.16. 22:08:11

@Mrs. Jackman: Mondtam, aranyszíve van :) Úgyhogy hajrá Szöcsi!

baileys 2012.05.16. 22:08:22

@paranyuszi: egyedül neki és Anikónak jutott eszébe, hogy B tervben gondolkozzon (mondjuk Matcsinak ez adott is volt), a többi csak bambul a nagyvilágba...

ő-szinte 2012.05.16. 22:09:14

@mangalor: tényleg debilek :-DDDDDDDDDDDDD

horipapa 2012.05.16. 22:09:15

@IllaryBlasi:
@sirarcheer:
Persze én is ezt szeretem benne, hogy nincsenek szabályok és tényleg bármi megtörténhet, de azért vannak benne abszurd dolgok.
Viszont örülök, hogy két olyan szereplő közül esik ki valaki akikért egy könnycseppet se morzsolnék el! :D

fofofo 2012.05.16. 22:09:38

nem tudsz irni? az naggggggyom!

baileys 2012.05.16. 22:10:15

@ő-szinte: túlkombinálták, azt hitték, lesz valami csavar, ezért nem merték vsz Anikót írni, inkább semlegesebb embereket

inmemancsi 2012.05.16. 22:10:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jó de azért valami érdekesebbet is kitalálhattak volna..@mangalor: várjál anikó és levente anikót nem írja, lehet máté érdeke márk kiesése ezért mást ír,akkor már hárman nem írják ..

fofofo 2012.05.16. 22:11:25

huh, hazaertem a dramara:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:11:37

Horváth Évának meg mi van a szájában? Tök galuskásan beszél..

ő-szinte 2012.05.16. 22:12:58

gondoltam hogy csöcsi marad:-DDDDDDD

szgy 2012.05.16. 22:13:27

hiper talán egy szociopata

horipapa 2012.05.16. 22:13:28

Márk az ért elegánsan távozott, hölgyeké az elsőbbség, átengedte Szöcskének a lehetőséget hogy először válasszon.

Anikó: Igazából ez engem nem hat meggg. :D:D

Péter bá 2012.05.16. 22:13:32

Noémi na most mi lesz? :D

sogeking 2012.05.16. 22:13:38

Márk nagy játékos volt

busifa 2012.05.16. 22:13:47

Ez gáz, de nem hat meg! :DDDDD

Oceanchild 2012.05.16. 22:13:56

Anikót nem hatja meg, hogy Márk kiesik. De azért persze Edinának nincsenek érzelmei.kedves.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:14:39

@ő-szinte: persze, de ők rendesek:P

@inmemancsi: persze, ebben van a meglepi:D

@sogeking: nem tudom, nem láttam:D

ő-szinte 2012.05.16. 22:14:59

ANIKÓ DE KOMOLY!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GÁZ...DE NEM HAT MEG!

EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

HATALMAS! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.05.16. 22:15:18

Örülök, hogy márk megy. Nem érezte, hogy itt ki kellett volna a párjával valami bizalmat építeni, ehelyett ő arra kapart, hogy legyen valaki a párja az "alapemberek" közül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:15:25

Szöcske bazmeg, akinek műhaja van, miért csinál ilyen feszes frizurát, hogy az összes öltés, meg cérna meg minden jól látszódjék??? Tök kiábrándító.
Bár akinek áfészpresszópincérnősre tetovált szemöldöke van, az sok mindenre képes. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:15:37

Én is leszarnám, ha nem a párom, v én esnék ki:D

ő-szinte 2012.05.16. 22:16:26

@pushpang (univerziális határeset): biztos be van baszcsizva ;-) akkor szokta így :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chuckbass 2012.05.16. 22:16:35

@ő-szinte: akarod mondani HATTTTTTALMAS!

horipapa 2012.05.16. 22:16:52

Márk: Legjobban az édenhotelből a humor/poénkodás/jókedv fog hiányozni! Hát igen nekünk is az hiányzik a legjobban belőle!! :D:D

vernal 2012.05.16. 22:16:54

Csöcske csúf....? Edina mellett szerintem ő a legjobb lány az egész műsorban. Neki egy felnőttfilmes karriert érzek reálisnak. Ez az egyik legjobb képe:
www.facebook.com/photo.php?fbid=2510498381232&set=a.1578443680447.62528.1816292233&type=3&permPage=1

Persze ízlések és sörök....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:17:00

@pushpang (univerziális határeset): nem biztos, h ő csinálta, mire vannak a sminkesek, fodrászok ott?:D

sirarcheer 2012.05.16. 22:17:00

Holnap LMZ lecseréli Anikót Noemire.

inmemancsi 2012.05.16. 22:17:49

@pushpang (univerziális határeset): azért amiért pornósnak öltözik egy nem pornó felvételre:))

ő-szinte 2012.05.16. 22:17:57

@pushpang (univerziális határeset): mért a vv-ben is mindegyik ezt csinálta, főleg kinga... én is mindig hánytam tőle

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:18:10

@ő-szinte: "szooooktaaa"?! nebasz, lehet, hogy az alkohol tartja össze? :D

szgy 2012.05.16. 22:18:59

márk talán még utóléri csírát mielőtt befejezi a féktelen pörköltzabálást és kefélést :-)

IllaryBlasi 2012.05.16. 22:19:00

Iggggggggen: Rolit Noéminek MOST AZONNAL!!!

horipapa 2012.05.16. 22:19:30

Az újrégi játékosok hol vannak? Mikor jönnek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:19:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: van hát, Noémi. :D
Bár, ha jól rémlik a bejátszásból, most saját magát sminkelte a tükörben...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:19:49

@vernal: ez jó kép! Benne az zavar, h nagyon kicsi a bal szeme a jobbhoz képest. Jól sminkelhető viszont.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:19:54

@foxglove: ill. Anikó a magyar Baukó Éva.

ő-szinte 2012.05.16. 22:20:47

@chuckbass: ja, de nzd el nekem ég nagggggyon új ez a dolog, és még csakkkkk most tanulom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fofofo 2012.05.16. 22:20:48

nem lattam az elejet, most akkor bejottek donek vagy sem?

horipapa 2012.05.16. 22:20:51

@vernal:
Ezen a képed tényleg nagyon jó csaj, de amúgy szerintem se annyira jó. Kinéz vagy 30-35nek. :/ Egy milf kategóriában 10es lenne persze.. :D :)

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:21:04

@vernal: jó csaj és a szemöldöke sem annyira gáz. láttam már sokkal csúnyább szemöldöktetkót ennél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:21:09

@vernal: jól mondod: ez egy jól sikerült FOTÓ.
Ha nézted (volna) a műsort, más is láthattál (volna) belőle. :D

szgy 2012.05.16. 22:21:10

@vernal: "Persze ízlések és sörök...."

:-)

jó formája van, de az a hátrafeszített haj és szintén szétfeszülő arc elég gázul néz ki.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.16. 22:21:22

Hipe jurópra hajigálja befelé a tequilákat.... LOL
BTW Poczokékat bezárták a pincébe? Vagy hol vannak?

vernal 2012.05.16. 22:22:15

A dobozos sztori után még az is lehet, hogy a régiek küldenek haza néhány embert 1 napnyi ismeretség után? Lemaradt az elejéről. Kiderült, hogy milyen szerepük lesz nekik?

horipapa 2012.05.16. 22:22:19

Levente: ...amikor hazafele mentünk, tehát máshol vannak a kiválasztások, nem az Hotel területén.

Péter bá 2012.05.16. 22:22:20

Ez a Noémi napról-napra azt bizonyítja, hogy minden érzése amit mutatott egy nagy kamu, tegnap sírt, utána rázta a picsáját, ma dettó!Az én szememben szar ember az ilyen!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:22:36

@pushpang (univerziális határeset): és azt hagyják? Nem mindenki tud tvképes arcot kreálni magának.:D

genevieve 2012.05.16. 22:22:40

anikó megint sokat iszik:-))

ő-szinte 2012.05.16. 22:22:42

@pushpang (univerziális határeset): hát eztetet én nem tudhassam :-DDDDDDDD

naomi helyben akarta leszopni mátét???:-O

Csirke Pöri 2012.05.16. 22:22:51

Holnap Mátégyerek hazaküldi Naivát, Naomiért!!!!!

szgy 2012.05.16. 22:22:55

dikk, edniának feltűnt hogy egy kicsit sokat visel el

vallatas 2012.05.16. 22:23:53

Anikó igyál csak :-)
"Csak a boxeredet rakod a kukid elé!"
MIVAN?:-D

szgy 2012.05.16. 22:24:26

hiper az előbb pofánb*szta brokit valamivel?

Edina tartja a gyertyát broki-noéminek?
Noémi nem nézte a csudaf*szt?

ő-szinte 2012.05.16. 22:24:27

micsoda ribanc ez a noémi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.16. 22:25:00

Igen Noémi mindenki a te giga melleidre kíváncsi :-))
okoska

sogeking 2012.05.16. 22:25:26

gondoltam, hogy Leventének jó éjszakája lesz :D:D

Lacka929 2012.05.16. 22:25:30

Nagyon épületes volt a félpucér szaladgálás...

vernal 2012.05.16. 22:25:33

A mai ha@pushpang (univerziális határeset): Nézem mindig, ma lemaradtam az elejéről. A doboznyitásos haj tényleg nem volt előnyös. Összességében favorit nálam. Egyébként nem figyeltem eléggé vagy tényleg nem jellemző már a szponzorvirág rotációs használata?

horipapa 2012.05.16. 22:25:36

@Csirke Pöri:
Erre azért befizetnék! :D

busifa 2012.05.16. 22:25:44

@vallatas: pontosabban " a fütyid elé" :)

mangalor 2012.05.16. 22:25:47

@szgy: talán?? ez az évtized beszólása voltDDDD

ő-szinte 2012.05.16. 22:26:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: semmi, mátét húzta edina előtt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

horipapa 2012.05.16. 22:27:15

Wc dezskával alszik... hahaha egy kicsit igénytelen ember...

sogeking 2012.05.16. 22:27:32

Éva miért akar ilyen ruhában terpeszbe állni??

Oceanchild 2012.05.16. 22:27:48

@horipapa: és Edina szerint ez aranyos.

ő-szinte 2012.05.16. 22:28:28

nem azért, de tényleg ennyi volt a régiekkel???:-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

vallatas 2012.05.16. 22:28:30

Tudtam, hogy Máté elárulja Edinát :-) Noncsika miatt...
akkor már tudom kivel nyerte meg Máté a játékot...

hóódejóó 2012.05.16. 22:28:35

@Oceanchild: én szétröhögtem magam rajta. :) mondjuk aranyosnak nem nevezném

Lacka929 2012.05.16. 22:28:42

Na, mégis csak lesz tetemre hívás holnap...

wondorog 2012.05.16. 22:28:47

Most Ádámék csak szétnéztek vajon, vagy egyéb terv is van velük?

fofofo 2012.05.16. 22:28:48

na tuti hogy Edina bentmarad az elozetes alapjan, de szerintem Noemi is.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:28:53

@sogeking: az tök jó szex lehet, amiben elhangzik az a mondat, hogy szerintem inkább folytassuk holnap:P

vallatas 2012.05.16. 22:29:02

@ő-szinte: ezt én se értem :D
megérte kiutaztatni őket erre az 5percre?
:DDD
meg mi volt a célja?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:29:04

@horipapa: inkább az a vicces, h csak úgy leszedhető:D

@ő-szinte: jaaaaaa, akkor csak a szokásos

@foxglove: igen, ő is:D (ment re)

hóódejóó 2012.05.16. 22:29:32

@ő-szinte: dehogy :) ez csak a mézesmadzag vlt :)O

ő-szinte 2012.05.16. 22:29:38

@sogeking: nála ez nem ruha kérdése:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.16. 22:30:29

@fofofo:
én is így gondolom!!!
TUTI!!!

fulljampi 2012.05.16. 22:30:30

ki volt a 3 kan a párválasztón?

Oceanchild 2012.05.16. 22:30:51

@hóódejóó: szerintem is vicces, csak Edina helyében elgondolkodnék, hogy kit engedtem magamba.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:30:52

@vallatas: vagy nem, túl átlátszó lenne:D

Ne nyerjen már itt is szlovák állampolgár, bocsi mindenkitől!

Péter bá 2012.05.16. 22:30:57

Levit most rúgták ki! :D

horipapa 2012.05.16. 22:31:01

@Oceanchild:
Amúgy igen, ez a durva :D nevetni én is nevettem volna rajta, de 1. nem feküdtem volna mellette 2. inkább szánalmas kategória mint aranyos :D De Edinának mi nem aranyos?

vécés jóska 2012.05.16. 22:31:11

Na Roller, most légy okos, homokos! Sajna hiába csipázom Szöcsit is, váltania kell Noémire, különben nincs esélye a döntőben :( HÉ-nek enyhén fura volt az a mondata a végén, hogy Márk rosszul döntött és kiesett. Miben döntött rosszul?! Köze nem volt a dolgokhoz, még a dobozt is Szöcsi választotta.

ő-szinte 2012.05.16. 22:31:23

@vallatas: lehet, hogy stáb tagok ám... nem tom:-O
vagy a következő részben lesz vmi...
de ez elég gáz volt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a nagy semmi,hehehehehe

sogeking 2012.05.16. 22:31:34

@foxglove: ezt szerintem 23:59-kor mondta :)

@ő-szinte: lehet, hogy spárgázni akar

LoveMy 2012.05.16. 22:31:53

@foxglove:
amikor ezt mondta, valszeg orálisan tartózkodott Lmz a Hiéna fejrészénél ;D

baileys 2012.05.16. 22:31:59

@Csirke Pöri: A végén most erre utaltak Matcsival, így valószínű nem :)

szgy 2012.05.16. 22:31:59

elemző a munkáról beszél a csajok meg a saát melleikről :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:32:11

99 szavazatból 34 szavazat Pókgyökérre érkezett, ez lett a legnépszerűbb, h mi legyen Anikó új neve?:D

busifa 2012.05.16. 22:33:46

Rám süt ez a nap is, te! :DDDD

ő-szinte 2012.05.16. 22:33:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: TAMPINA baszki! mi más?:-O
eehehehehehehehehehehehehehhehehehehehe

raspberrypie 2012.05.16. 22:34:05

ez a doboz-játék olyan volt, mint tavaly a bomba... baromi jó, hogy a játék arról szól, hogy tudsz-e találni magadnak egy biztos pár, a megpróbáltatások ellenére (ez is csak akkor lett volna érvényes, ha VALÓDI hódítók és csábítok mentek volna be). akkor hirdetnék inkább úgy a játékot, hogy "vajon te leszel-e a SZERENCSÉS a 25 milla megnyerésére?" mást mondanak, és máshogy megy az egész játék, és ez baromira szar így

vallatas 2012.05.16. 22:34:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
pedig az fogja :(
@ő-szinte: vártam a csodát, erre bementek 3percre körbenézni... azmi

horipapa 2012.05.16. 22:34:31

Mondja már el valaki, hogy most mi van a három régi játékossal?? Mert én leragadtam annál a résznél, hogy bemennek a hotelba de nem találnak ott senkit, azóta hova tűntek? Valaki please! :)

ő-szinte 2012.05.16. 22:34:56

@sogeking: akkor szóljon neki vki, hogy fölösleges, mert nincs alatta fasz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:34:58

@LoveMy: hogy mi?:)) mármint éppen a hiéna szájában volt a farka?:)

LoveMy 2012.05.16. 22:35:16

@Λατζκα:

kár hogy erre senki nem mondja, hogy a 3 évesek futkoznak így!
mint anno a téglafej... ja de nem tudom, hogy ki az a téglafej! ;)

ő-szinte 2012.05.16. 22:36:00

@vallatas: én is, de úgy látszik a viaszar többszörösen szopat minket :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 22:36:13

@ő-szinte: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Márk megérdemelte, h kizúgott, csúnyán bánt a lányokkal:D

LoveMy 2012.05.16. 22:37:02

@foxglove:

még nem, de arra készült!
kicsit nagyon rossz lett volna, ha orálisan visszajött volna az 5 + x tequila :D

busifa 2012.05.16. 22:37:05

Buli hardcore verzió!

Proligarcha 2012.05.16. 22:37:15

Máté vécédeszkás takarózása priceless, még mindig nem tértem magamhoz. :D

horipapa 2012.05.16. 22:37:26

Szöcske: Nagyon sajnálom, hogy Márk esett ki! Buta! Ha nem Márk esik ki akkor ő! :)

ő-szinte 2012.05.16. 22:37:27

HÚ BAZZ DE SZÁJBABASZNÁM NOÉMIT!!!!!!!!!!

Péter bá 2012.05.16. 22:37:40

Ma nagyon ellenszenves lett a Noémi, bár eddig se szerettem, de az ilyen kijelentések, hogy körülöttem forog az Éden Hotel...ugyan kérem!

mangalor 2012.05.16. 22:38:42

@horipapa: ezt senki sem tudja egyelőre:))) sztem holnap lesz majd valami feladatuk, talán kiválasztják a kövi kiesőt... valszeg csajt:)

*jinx* 2012.05.16. 22:39:53

@Csirke Pöri: bár így lenne, de soha nem az történik, amit sejtet az előzetes. :/// szerintem Szöcske megy.

sogeking 2012.05.16. 22:39:53

jó? jó? jó? jó? jó? :D:D ááááááááá

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:40:05

@LoveMy: lehet a tamponos után a hányós szex is mehet:)

szgy 2012.05.16. 22:40:30

Noémi kis hajcsár :-) "Mindenki táncolni bazmeg!" :-)

AdnamA 2012.05.16. 22:40:46

Ennyi? Ennyi volt a 3 ÉH1-es játékos megjelenése? Legalább a holnapi előzetesben lettek volna egy pillantásra.

Am HÉ nem azt mondta múlt héten, hogy az, az utolsó párválasztó?

Nahh, előzetes ismét sejtet valamit, ami jó esetben nem úgy lesz. Bár Máté azt mondta a riportban, hogy (pandorán mondott ellentéte) le kéne cserélje Edinát. Egyáltalán nem biztos, hogy Ő a megfelelő pár számára.

LoveMy 2012.05.16. 22:41:17

Szerintem Frankie megbeszéli FSZK-val, mert tudja, hogy régi játékosként vele több esélye van, így szöcske holnap megy.
A többi páros marad... aztán majd hétfőn folyt....
A múlt csütörtökön T69 az utolsó párválasztóként konferálta fel a cermóniát! Ja azt nem tudtam, hogy az ÉH bááármi.....
:S

ő-szinte 2012.05.16. 22:42:15

@busifa: jó, de te máshogy:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.05.16. 22:43:37

Amúgy lehet szidni Mátét, de ha ő meg megboldogult Melák nem lett volna, nagyon sok gyöngyszemmel szegényebbek lennénk. Ez a wcdeszkás takarózás is mi volt?! :D Amúgy Márkot is csak azért sajnálom, mert benne volt a kedvenc ÉH2-es jelenetemben, mikor Matcsival és Rollerrel kaktuszt nyaltak és Rózsit énekeltek, aztán Máté zuhant. :) Viszont ezt kicsit köcsögségnek érzem, hogy valaki küzd, taktikázik, párt cserélget, aztán egy tök lutri dolog miatt kiesik. Mondjuk ha Hiper vagy Tünci esne ki így, az azért elég zsírsárkány lenne :)

fofofo 2012.05.16. 22:44:00

sztem Naiva kerese Noemihez, hogy szoljon elore, ha Matehoz akar allni, tok normalis. nem ertem, Noemi miert ter ki elole.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:44:07

@horipapa: semmi különös... megmutatták nekik az új széria helyszínét, hogy szarul érezzék magukat, kicsit csorgatták a nyálukat, ájuldoztak, majd visszahúzták a veszkócsizmákat és két napig gyalogoltak a sivatagban a reptérig, aztán hazarepültek.

ő-szinte 2012.05.16. 22:44:54

nem edina, naomi nem heves természetű, hanem egy ordas ribanc:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.16. 22:45:13

@pushpang (univerziális határeset):

az miért van lányok, hogy seggruhát húztok magatokra, alkalmatlan talpú platformcipőben járni sem tudtok, de toljátok minden nap ezt a szar kombót nekünk?:)

horvathne82 2012.05.16. 22:45:39

@pushpang (univerziális határeset): Szerintem még lesz feladatuk. Ha meg nem legalább szétnéznek Mexikóban is.

sogeking 2012.05.16. 22:45:40

Anikóék ruhában csinálják, mint a gagyi pornókban :D:D

@foxglove: nem tudom, de amúgy nagyon jó szám :):)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:46:03

"Levezetem a feszültséget". :D

LMZ mostantól legyen LVF :D

ő-szinte 2012.05.16. 22:46:04

jáááááááááááááááááááááááááájjjjjjjj a koszos vízben basznak???

Oceanchild 2012.05.16. 22:46:24

@vécés jóska: a viselkedése undorító Máténak, ezt így fogom gondolni, de ettől még persze jól szórakozom rajta. Táncoljanak csak nekünk a majmok a tv-ben, hogyne, azért mentek, nem?

horvathne82 2012.05.16. 22:47:12

Szerintetek mi lesz? Noémi hova áll? És ha Mátéhoz, akkor őt választja Máté?

ő-szinte 2012.05.16. 22:48:03

BAZDMEG! POFÁM LESZAKAD NAOMIN! :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:48:05

most nem azért, de Edinának ez poén, hogy mindjárt előtte kefélnek máté meg noémi?

raspberrypie 2012.05.16. 22:48:18

ez a noémi... a legnagyon k*****

genevieve 2012.05.16. 22:48:23

na, most szavaim sincsenek....

sogeking 2012.05.16. 22:48:26

(Edina nem szól bele, hogy Noémi leszopja -e Mátét)

mangalor 2012.05.16. 22:48:48

jól láttam, hogy nem láttam LMZ csudáját? bezzeg a csudafaszt mutogatták ezerszer...:DDD

horipapa 2012.05.16. 22:48:50

Noémi simán leszopná a Mátét úgy is ha Edina ott van. Ez mekkora LOL :D

busifa 2012.05.16. 22:49:00

Naomi rászolgál a faszszopó jelzőre! :)

*jinx* 2012.05.16. 22:49:01

@kerdesek05: mi az a seggruha? mi az, hogy alkalmatlan talpú?

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:49:01

@ő-szinte: ezzel én is így vagyok... és edina csak nézi és röhög...

foxglove (törölt) 2012.05.16. 22:49:35

miért cenzúrázták ki levi farkát?

ő-szinte 2012.05.16. 22:49:51

@busifa: rá bazdmeg!!!!! csak kamillázok:-OOOOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 22:50:22

@kerdesek05: hát, őszintén szólva, fingom sincs, hogy ezt miért pont tőlem kérded? :D
Talán a cipős, csizmás avatarok gazdáinál reklamálj ezügyben. :D

vallatas 2012.05.16. 22:51:09

és Noncsi nem kurva
Maugli nem mondott hülyeséget, ezért kizárni... csak az igazságot mondta :-)

ő-szinte 2012.05.16. 22:51:24

@foxglove: mindkettő retkes ribanc ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

elemző milyen keményen tolja tampinát, hehehehehehehe

fofofo 2012.05.16. 22:52:01

Naiva nevehez meltoan elhatarozta (foleg, miutan hienaek raszalltak, es egyedul Noemi allt ki mellette), hogy marpedig o mindenkeppen bizni fog Naomiban, es mindenhez jo kepet vag. Egyebkent vagy naivsagbol vagy okossagbol, de nagyon jol csinalja. igy egyreszt szemmel tartja oket, masreszt nem foghatjak ra, hogy rossz fej, nem tudnak belekotni.

ő-szinte 2012.05.16. 22:52:16

@vallatas: ja, tényleg nem:-) csak faszszopó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.16. 22:52:48

na bassz, edina simogatja mátét????????

horipapa 2012.05.16. 22:53:05

Érdekes amit Edina mondd: Szerintem fordítva van, Anikó nem lenne sehol Levente nélkül, mert hogy mindenki dobta volna az biztos, senki nem bízna meg benne.

vallatas 2012.05.16. 22:53:12

@ő-szinte:
feltűnően akarja :)
hugyozni szó is furcsa tőle :-)

inmemancsi 2012.05.16. 22:53:38

@kerdesek05: nem feltétlen pasiknak öltöznek a nők és a kopasz trottyos 50-es miért sportkocsival jár? vagy pasik miért szolizzák szét a fejüket stb.

és vannak gyönyörű platformos cipők is, nem csak rondák..

vallatas 2012.05.16. 22:54:08

@horipapa: szerintem is Levente oltja ki Anikóból azt ami már sok volna, így ketten pont ezért erősek :-)
kár, hogy Máté és a szlovák nyeri

Jozeph Pelikahn 2012.05.16. 22:54:10

Hát ez itt nagy színjáték volt, gyakorlatilag szóltak Márknak, hogy haza kell mennie, csak kis körítéssel. Aztán van arcuk úgy kommentálni, hogy "Márk egy rossz döntése miatt..." LOL

Kiss Géza, lakótelepi lakos, öt rossz döntése miatt ezen a héten sem lesz lottómilliárdos. :-)

ő-szinte 2012.05.16. 22:54:19

@foxglove: nehogy összetévesszük egggggy tamponnal?:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.16. 22:55:42

@vernal: kissé műanyag, szegénynek szintén nehezére esik a beszéd..

ő-szinte 2012.05.16. 22:57:06

@vallatas: igen, jó, hogy nem húzza rá magát máté faszára mindenki előtt :-O bár sztem simán megcsinálná... :-DDDDDDDDDDD
a hugyozni meg... priceless,ehhehehehehe

kerdesek05 2012.05.16. 22:58:14

@szgy: Márk annyira ütött amikor rákra égett arccal válaszolgatott a kamerának.
Nekem ez fog hiányozni az éden hotelből benne!:)

ő-szinte 2012.05.16. 22:58:20

@foxglove: akkor mutatták volna:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 22:58:27

Egyértelmű: Noé Rolihoz fog állni, aki kiejti

sogeking 2012.05.16. 22:58:46

közben az Edina fanklub gőzerővel dolgozik a magyarázaton :D:D:D

vallatas 2012.05.16. 22:58:57

@ő-szinte:
hé csajok, nem megyünk ki hugyozni?:-)
nekem már nagyon kell hugyálnom!

:-)))

ő-szinte 2012.05.16. 22:59:14

@kerdesek05: igen, bennünk is mély nyomot hagyott a bent léte :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.16. 23:00:25

@ő-szinte: hát én azért most elgondolkodtam:))

kerdesek05 2012.05.16. 23:00:54

@horipapa: Csöcske tipikusan az a csaj akit 20 éve egyetlen komoly férfi nem nézett volna meg magának, mert annyira jellegtelen lett volna az arca sminkfelhő meg műtétek nélkül.

Jozeph Pelikahn 2012.05.16. 23:02:37

Nagy csalódás volt a három régi (nem)szereplése, ma gyakorlatilag nulla. Végén már azon sem lepődtem volna meg ha csizmák beszállnak a kocsiba, repülőtér, repülő haza és ennyi. :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:03:44

@kerdesek05: Csöcske 20 éve még csak 1-2 éves lehetett és komoly férfiak tömegei nézték meg :-))

JOKKA21 2012.05.16. 23:03:46

Sajnálom, hogy kiesett Márk.
Anikónak kellett volna.
Csöcske combja és cipője fa szállító volt.
Alíz egy szépség.

ő-szinte 2012.05.16. 23:03:55

@vallatas: naggggggggyon gáz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.16. 23:04:25

@Csirke Pöri: nem fogja, nem ebben egyeztünk meg, mi másért fizettünk pénzt!:)

horipapa 2012.05.16. 23:04:28

@kerdesek05: Nekem most se tetszik :/ .

raspberrypie 2012.05.16. 23:05:06

@Jozeph Pelikahn: szerintem nekik jövőhéten lesz szerepük :)

nosce 2012.05.16. 23:05:09

Rolandnak le kéne cserélnie Naomira, akkor nagy esélyük lenne, a régiek közül sokan nem csípik matcsiékat...kívi vagyok meglépi-e

sogeking 2012.05.16. 23:06:46

@foxglove: á, Edina nem taktikázik, ő egy őszinte :) lány

Jozeph Pelikahn 2012.05.16. 23:06:51

Szöcskére és a hasonló lányokra én nem tudok úgy nézni mint nőre: a mellei helyén egy orvos munkája tekinthető meg, az arca pedig eltűnt valamikor, amikor a Miki-egér szemöldököket is kapta.

Igaz számomra Kíra és Noémi is smink nélkül tűntek fel, hogy jééé milyen szépek.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 23:06:55

@ő-szinte: hogyhogy min? hát a méreten, mogyi:)

kerdesek05 2012.05.16. 23:07:35

@chuckbass: HAZUDSZ! milyen ember vagy te mi? milyen?!:)

LoveMy 2012.05.16. 23:07:42

@nosce:

Frankie már pedzegeti FSZT-nak ezt!

nosce 2012.05.16. 23:08:26

@ő-szinte:
"HÚ BAZZ DE SZÁJBABASZNÁM NOÉMIT!!!!!!!!!!"

Matcsi is :)

ő-szinte 2012.05.16. 23:08:52

@foxglove: de melyik irányba gondolkodsz?:-DDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.16. 23:09:01

@horipapa: ??

a kiválasztás ceremónia az két emelettel feljebb van a tetőteraszon

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:09:37

@LoveMy: Hát ezen elsősorban Noénak kellene szorgosan munkálkodnia, nem Rolinak

vécés jóska 2012.05.16. 23:09:38

A@nosce: Jaja, ha holnap Roli összeáll Noncsival, akkor szerintem az egyik legnagyobb esélyesek lehetnének, viszont Szöcsivel semmi esélye sajna, remélem rájön.

ő-szinte 2012.05.16. 23:10:24

@nosce: tudom mogyi, már busi is jelezte az igényét :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.16. 23:10:35

@LoveMy:
De csak a riportban, de egyértelmű ajánlatot kéne Naominak tennie nem üzengetni vkivel. Egyszer már a töketlenkedéssel elbaszta h nem Matcsi repült hanem a haverja, sztem most is el fogja...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 23:11:27

@kerdesek05: ja, vagy mint Harangozó Terinek a '73-ban.. tudod.. olyan vékony, csodálkozós.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 23:11:52

@ő-szinte: a magasságából ítélve a nagyon nagy irányba:)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:12:33

Noé nemrég kijelentette, hogy semmikép nem akar Rolanddal egy párt alkotni

nosce 2012.05.16. 23:12:59

@vécés jóska:
szöcsinek mondhatná Rolli ha nyernek akkor ad egy millát...Rollit jó srácnak tartják, Naomiot sokan kedvelik és régi játékos és nem utálja őket senki, a legerősebb kombó

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 23:13:16

@nosce: baaasszus, én eddig azt hittem, hogy egy pirosas kerékpáros sisak van a farkasod fején... most látom, hogy az egy felirat.. :D

nosce 2012.05.16. 23:13:34

@ő-szinte:
Busi is szájbabaszná ? Ne illlyettt :)

ő-szinte 2012.05.16. 23:13:35

@foxglove: mogyi, ugye nincs sok fogalmad a férfiakról...? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.16. 23:14:01

@Pácsó Ármándó: gondolod, hogy még emlékszik arra?

nosce 2012.05.16. 23:15:31

@pushpang (univerziális határeset):
jah, ilyen kerékpár sisakom van,gyakran tekerek az erdőben, farkasnak is kell a kondi :)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:15:50

@LoveMy: Sajnálom én a Roli-Csöcske párosnak drukkolok így együtt, Noé álljon csak az Edina-WCdeszkás pároshoz

foxglove (törölt) 2012.05.16. 23:16:26

@ő-szinte: ezt ki kell fejtened, de félek kibasznak innen bennünket... átmenjünk a vv-re?

kerdesek05 2012.05.16. 23:16:51

@mangalor: elemző fasz kevesebbet ér mint csudafasz a kamerának

ő-szinte 2012.05.16. 23:16:52

@nosce: jaja :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most mondd meg...!:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hideg kéz 2012.05.16. 23:17:12

Úgy látom Naomi tüzel.
Lmz-nek meg hideg a kis keze:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 23:17:47

@foxglove: nyugi, holnap kinn lesz a Velveten teljes mivoltában.
Ha épp nem benn Anikóban. :D

sogeking 2012.05.16. 23:19:17

@Pácsó Ármándó: már Dávidra sem emlékszik, legalábbis úgy mesélte, mintha neki semmi szerepe nem lenne abban, hogy így járt :D

beacska 2012.05.16. 23:21:24

@JOKKA21: Jokka, ne mondj butaságokat! Anikónak esélye sem volt a leggyengébb lány címére. hogy eshetett volna ki?

...hacsak, nem direkte többen őt jelölöik be. de hát ők védettségre gyanakodtak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 23:21:45

@nosce: nincs is megkapóbb egy erdőben bicikliző magányos farkasnál, piros bukóban...:)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:21:52

@sogeking: Dévidre már én se nagyon, csak az rémlik, hogy jól játszotta a langyi szerepeket és olyan feje volt mint a "Túl a sövényen"-ből Stiklinek a mosómedvének

ő-szinte 2012.05.16. 23:21:56

@foxglove: végül is elemző faszáról van szó... ez nem off :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg ha az is...hehehehehehehe látják az avataromat nem?:-DDDDDDDDD
szal a fasz nagysága nem függ össze a pasi magasságával :-) csak ennyi :-) ezért nem lehet tudni, elemzőnek mekkora van :-) ráadásul, nem álló állapotban lehetett volna látni, szal...

sogeking 2012.05.16. 23:24:47

@Pácsó Ármándó: az Góliát volt, de a többi stimmel

@kerdesek05: hogy Edina miért a bárszékről akarta nézni, ahogy Noémi rácuppan Mátéra, ahelyett, hogy ő is beszállt volna :D

beacska 2012.05.16. 23:24:51

@vécés jóska: ezt már tudja. kb. 1 hete beszélgetett róla Szöcskével (akkor még nem voltak egy pár) és Andival, hogy az újaknak csak egy régivel párban van esélyük. ezt konkrétan Roli mondta, a két lány bólogatott.t

nosce 2012.05.16. 23:24:51

@ő-szinte:
jaja van is az a mondás h kis ember nagy bottal jár :)

mangalor 2012.05.16. 23:25:10

@ő-szinte: hát, azért sztem a kádas eksönnél igencsak állhatott a zászló, gyakorlatilag szárazbakta anikót (hogy jó kis képzavarral éljek:DDD

foxglove (törölt) 2012.05.16. 23:25:15

@ő-szinte: na jó vállalom a kockázatot, de nekem nincs 100 új nickem kigondolva ám, mint neked
Tehát: azért ha valaki ilyen magas, akkor általában az a testrésze is arányosan hosszú... nem??
(hogy röhöghet levente, ha most olvassa a blogot)

LoveMy 2012.05.16. 23:25:24

@Pácsó Ármándó:
??
Nem arról volt szó, hogy ki kivel szimpatizál, hanem hogy FSZK-nak milyen lehetőségei vannak.

kovácspéterke 2012.05.16. 23:27:24

@vallatas: sztem tuti nem edina esik ki, ezt már lehet tudni. amire következtethetünk az előzetesből, annak az ellenkezője van mindig.

nosce 2012.05.16. 23:28:56

@Pácsó Ármándó:
Figyu ha szöcsit megdobná Rolli cserében egy millával akkor nem mondanád h rábaszott, nem ? :) Ellenkező esetben ugye nincs semmi esélyük, bár félek ezt egyik agyas se éri fel ésszel...

ő-szinte 2012.05.16. 23:28:58

@foxglove: hehehehehehehehe
majd kitalálunk neked is, sose félj, amíg engem látsz ;-)
meg utána se, mert visszajövök :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem! mondom, hogy semmi köze a magassághoz! :-)
egy nő mell mérete függ a magasságától...? ;-)

vécés jóska 2012.05.16. 23:29:17

@beacska: Tudom, emlékszem, remélem meg is lépi a dolgot, viszont akkor szegény Szöcsi nem nagyon fog bólogatni :) Bár nekem szimpi a lány, de kicsit olyan mintha csak nyaralna.

busifa 2012.05.16. 23:29:43

@nosce: megkergeted bicajjal a Piroskát? :)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:30:02

@nosce: Roli nem ilyen, Dévid után is meddig rítt

sogeking 2012.05.16. 23:30:40

@foxglove: szerintem az orra gondolsz :)

Dick Francis 2012.05.16. 23:31:04

Na, azért a naplementéért rohadjanak meg. :D Nagyon durva volt.

xndpt 2012.05.16. 23:31:58

@Átvitel honvéd: teljesen egyetértek a leírtakkal! A Király és csapata semmiben sem volt különb, csak ők voltak az "erősek", ezért hozzájuk kellett igazodni, különben jött a kiközösítés. Pókmajom volt a legjobb, ő nem nyalta a seggüket, hanem játszott. Aztán persze ellene mentek, mindenki egy ellen és még azt is tök jól vette, le a kalappal. Arról a bizonyos pofonról úgy hallottam azért csattant el, mert Pókmajom pánikbeteg és Kristóf ezzel kapcsolatban tett egy bunkó megjegyzést, egyszóval rendkívül aljas, övön aluli támadásról volt szó. Szóval nehogymár istenítsünk ilyen embereket.

nosce 2012.05.16. 23:32:11

@busifa:
meg, de csak ha nincs rajta bugyi :)

ő-szinte 2012.05.16. 23:33:26

@Pácsó Ármándó: az kizárt!
és azt mondd már meg, hogy prolinak honnan jött az a fantasztikus ötlete, hogy naomit akarja magának csöcske helyett???:-O

kerdesek05 2012.05.16. 23:33:47

@foxglove: persze, és a 210-es kosarasoknak 21 centi, a 150 centis törpének meg csak 15. ezt te olvastad valamelyik cozmóban?:)

nosce 2012.05.16. 23:34:28

@Pácsó Ármándó:
Én is tartok tőle h Rolli buta....akkor meg Brokiék tarolnak...bár ha broki Naomira cserél akkor méginkább tarolnak..Anikót nem igen szerette senki, Levit meg észre se vették :)

ő-szinte 2012.05.16. 23:35:52

@foxglove: ajaj mogyi, látom kapsz hideget-meleget :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.16. 23:36:02

@kerdesek05: a 150 cm törpének a 15 nem rossz... és alapból a 15 sem kicsi :-DDD

ő-szinte 2012.05.16. 23:36:41

@kerdesek05: ne báncccccsad! na! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.16. 23:36:58

@ő-szinte: jaja, úgy döntöttem, inkább meg sem szólalok többet ez ügyben:))

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:37:01

@ő-szinte: Az csak altatás. Noé ma este megtette a magáét. Bebizonyította ország világ előtt, hogy ígérete ellenére se szopja le Matyeszt, tehát nem egy FSZK. A kör bezárult, Noé mehet haza :-)

ő-szinte 2012.05.16. 23:37:48

@AdnamA: háttt...khm... azért nagynak csak nem nevezném...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.16. 23:38:06

@AdnamA:
"a 150 cm törpének a 15 nem rossz... és alapból a 15 sem kicsi :-DDD"

jah a kínaiaknak 10 cm és büszkék rá :)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:38:37

@nosce: Anikó szerint ő mögéjük állna mindenki :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:39:35

@AdnamA: Téged csúnyán felültettek :-)

ő-szinte 2012.05.16. 23:39:47

@foxglove: nem az a hülye aki kérdez, hanem aki meg sem kérdezi...;-)
úgyhogy csak bátran :-)

makk_ász 2012.05.16. 23:40:28

ki volt a jó, ki a rossz és ki a csúf ?
(lehet hogy ez kiderült de) az a három régi ÉH-s minek ment oda ?

kerdesek05 2012.05.16. 23:40:32

Papucs ÁBÉCÉT szeretne nyitni?
Minden nap ott vásárolnék és várnám mikor jön a főni úr pacskerben beszedni a napi bevételt!:)

AdnamA 2012.05.16. 23:40:32

@ő-szinte: nem mondtam, hogy nagy
de ugye a férfiakat saját bevallásuk szerint méteres kékeressel áldotta meg a természet. csakhogy az átlag farokméret felmérések szerint 14-16 cm. (van ahol csak 13-15 van feltüntetve)
saját tapasztalatokról is beszéljek? kórházi dolgozóként anno láttam ezt azt ;-)))

foxglove (törölt) 2012.05.16. 23:41:12

@ő-szinte: csak nehogy aztán holnap mind ki legyünk vágva a fasztéma miatt:)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:41:14

@nosce: Ancsa elmondaná, hogy mennyit sírt utána és Levi beszélte rá az egészre, amit már nagyon megbánt

ő-szinte 2012.05.16. 23:41:24

@Pácsó Ármándó: ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehhehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheeheheheheh

és ezt végre egy pasi mondja! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.16. 23:42:05

@foxglove: á! fátter nem faszol :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.16. 23:42:32

Anikó meg labda melleket akarna.. hááát.

ő-szinte 2012.05.16. 23:43:49

@foxglove: ja és akkor ma még húzzunk bele!;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.16. 23:44:24

@AdnamA:
de a nagy faszúak nem mennek korházba annyira vitálisak :)

ő-szinte 2012.05.16. 23:44:31

@sogeking: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.16. 23:44:39

@AdnamA: figyelek, és tanulok :D

és még lehet, hogy nickedet is megfejtettem ::)

ő-szinte 2012.05.16. 23:45:49

@AdnamA: háttttt, cicus, két pasi monnya hogy át vagy kúrva alaposan faszügyileg, és én is ezt erősíteném benned :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.16. 23:45:56

@kerdesek05:
"Papucs ÁBÉCÉT szeretne nyitni?
Minden nap ott vásárolnék és várnám mikor jön a főni úr pacskerben beszedni a napi bevételt!:)"

csak nem azt várnád tőle h meg is ujjazzon :)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:46:06

@kerdesek05: "PAPUCS ABC" :-))

@AdnamA: Elképzelem ahogy a kórházi dolgozók szabócentivel a kezükben vezetik a statisztikát: Diktáljad Amanda! Lankadtan .. cm, mereven .. cm :-))

kerdesek05 2012.05.16. 23:46:11

miért pösze minden műanyagszájú csaj??
őket ez nem zavarja??

AdnamA 2012.05.16. 23:46:41

@nosce: /me nagyon röhög :-DDDD
hátperszehogy....

AdnamA 2012.05.16. 23:47:21

@ő-szinte: próbálkozhatsz, de nem fog sikerülni, és a "pasiknak" sem :-D

Csirke Pöri 2012.05.16. 23:47:21

@baileys: Ez a gondolat már a meztelenül szaladgálás után jött. Az előzetesre nem adok, azt pont úgy vágják meg h érdekes legyen aztán adásban meg közelébe sincs néha.

nosce 2012.05.16. 23:47:31

@Pácsó Ármándó:
"Ancsa elmondaná, hogy mennyit sírt utána és Levi beszélte rá az egészre, amit már nagyon megbánt"

ha le is szopná közben azt hiszem kulabá meggondolná :)

ő-szinte 2012.05.16. 23:47:52

@Pácsó Ármándó: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
baszki!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xndpt 2012.05.16. 23:48:21

@szgy: nem értem mi baj az álarccal? Ki nem hord álarcot? Mi lenne ha mindenki őszinte lenne?
Ti nem hordtok álarcot a munkahelyeteken? Vagy megmondjátok őszintén a főnökötöknek, hogy egy seggfej?
Edina így se hord elég vastag álarcot, minden az arcára van írva, ezért is tudják támadni, ráadásul őszintén el is mond dolgokat, amit nem kéne, csakmer fair akar lenni, ezzel meg a többiek rögtön visszaélnek.

AdnamA 2012.05.16. 23:49:15

@Pácsó Ármándó: szemmérték? viszonyítási alap? nem kell hozzá centis hidd el. de sztem ezen kár vitázni.
a pasik védik a saját igazukat, én meg hiszek a több éves tapasztalatnak és a szememnek.

ő-szinte 2012.05.16. 23:49:59

@AdnamA: pedig a 15 centi még a középméretnek is az alja. :-)
szal...

AdnamA 2012.05.16. 23:50:34

@sogeking: nehéz dolgod lehetett :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:50:44

@nosce: Nem, nem. Ezután még Kulabának kellene először bizonyítania! :-)

sogeking 2012.05.16. 23:52:24

@AdnamA: ugye? :) szerintem csak véletlen volt

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 23:53:01

@AdnamA: "viszonyítási alap?"
Te jó ég! Van hozzá sablon??

Csak ugratlak, ne vegyél komolyan!

AdnamA 2012.05.16. 23:53:40

@ő-szinte: ahha, itt minden pasinak 20 centis fúrórudija van...sőt pornóba illő "gyönyörű" mindig kemény f@rokkal van megáldva.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ne vicceljetek már...

sogeking 2012.05.16. 23:54:15

@ő-szinte: kiszámoltad normális eloszlással (haranggörbe) ?

busifa 2012.05.16. 23:54:33

@Pácsó Ármándó: de a két mérés között valaminek történnie kell. Nővérke besegít? :))

sogeking 2012.05.16. 23:55:09

@Pácsó Ármándó: tudod, mint az EU-ban - a görbe uborka már nem is uborka :D:D

AdnamA 2012.05.16. 23:55:29

@Pácsó Ármándó: nem veszlek a szívemre és nem vonulok le a mődanszié mellé pityeregni :-)))

(arra már jó pár éve rájöttem, hogy a méret kényes kérdés, főleg akkor ha kicsi :-DDD)

AdnamA 2012.05.16. 23:56:11

@sogeking: mázli...JÓ dobozt nyitottál, maradhatsz :-)

nosce 2012.05.16. 23:58:11

különben valami felmérés szerint a magyaroknak 15 cm körüli az átlaga és ebben aurópában a francák után a másodikok, az olaszoknak majd 1 centivel kisebb :)

sogeking 2012.05.16. 23:58:17

@AdnamA: még egyszer nem tudnám megcsinálni

ő-szinte 2012.05.16. 23:59:04

@AdnamA: azt nem tudom, hogy az itteni pasiknak mekkra van:-O de ha most rám gondoltál akkor vonyítok:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.16. 23:59:17

@vécés jóska: hát igen. én már tegnapiból is nagyon hiányoltam. nem sokat kampányolt a bentmaradásáért

nosce 2012.05.16. 23:59:18

@sogeking:
"kiszámoltad normális eloszlással (haranggörbe) ?"

Gaussnak hány cm ? :)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:00:01

@busifa: Nővérke drága! Jó a memóriája? Tud 20centit tíz percig fejben tartani? :-)

@sogeking: Osztják ki a felszerelést hétfő reggel: sztetoszkóp, fásli, kuki-etalon :-)

@AdnamA: Az is elég gáz, hogy itt kommentelek, közben meg Levi farkától indult az egész! Brrr :-)

busifa 2012.05.17. 00:00:05

@sogeking: ehhez először mérőszalagot használ mintavétel céljából! :)

ő-szinte 2012.05.17. 00:00:18

@sogeking: persze, persze ;-) tudhatnád, hogy azt úgy kell! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.17. 00:00:31

@nosce: :D

@ő-szinte: a műanyag, üveg, fém verzió nem számít :)

beacska 2012.05.17. 00:01:14

nektek a dobozos akciónál nem az jutott eszetekbe, hogy én juszt is a tőlem távolabbi dobozt választom? ami jelenesteben a rossz választás lett volna, de akkor is!! ez annyira direkt volt!

AdnamA 2012.05.17. 00:01:54

@ő-szinte: na most ezen én is jót nevettem, mert rólad már kifejezetten tudom, hogy nem pasiból vagy :-DDDD

vallatas 2012.05.17. 00:02:47

@nosce: ja, kinai átlag meg 9cm
:-)

nosce 2012.05.17. 00:02:49

@ő-szinte:
"azt nem tudom, hogy az itteni pasiknak mekkra van:-O de ha most rám gondoltál akkor vonyítok:-O :-"

az itteni pasiknak egyértelmű h mighty van :)

nosce 2012.05.17. 00:03:23

@vallatas:
egyébként tényleg :)

AdnamA 2012.05.17. 00:03:38

@Pácsó Ármándó: igen, igen. merthogy az övé ki volt homályzónázva, ellenben csudafarok mindig premier plánban volt.

gáz, hogy itt kommentelsz? miért ? :-/

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:03:51

@beacska: Hál istennek nem. Néztem volna nagyot, ha kiesek itthon a tévé előtt :-))

beacska 2012.05.17. 00:05:36

@Pácsó Ármándó: :))) jóvannna, nem úúúúgy értettem, hanem fordítva! ;D

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:05:48

@AdnamA: A Levi farka miatt, amúgy nem!

kerdesek05 2012.05.17. 00:06:55

@sogeking: labda. tudod. kerek.gömb:)

ő-szinte 2012.05.17. 00:06:59

@sogeking: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:07:12

@beacska: Én a kék színű dobozt választottam volna, mert az fiúsabb

AdnamA 2012.05.17. 00:07:34

@kerdesek05: szeretnék még ide kommentelni néhanapján, így nem kockáztatom, hogy felnőtt tartalom miatt kitiltsanak :-D
csak annyit mondok "urológián" dolgoztam.

sogeking 2012.05.17. 00:07:49

@kerdesek05: de izé, sokféle labda van :)

@ő-szinte: szóval?

beacska 2012.05.17. 00:07:52

@Pácsó Ármándó: ne szégyeld magad!

amúgy nekem olyan lelombozó volt, ahogy Leventén látszott, hogy meddig tart a fürdőnacija. ezért nem szeretem, ha pasikon száras gatya van!

AdnamA 2012.05.17. 00:08:20

@Pácsó Ármándó: ez sem rosszabb Tma, mint a Mattcsi csudapélója :-DDD

ő-szinte 2012.05.17. 00:08:31

@nosce: ok, ok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.17. 00:09:10

@Pácsó Ármándó: az lett Szöcskéjé nem? de oda volt tolva az orra alá.

amúgy jól választottál volna....de kéken meg buzis piros másnyi volt ;)

kerdesek05 2012.05.17. 00:09:38

@AdnamA: fúrórúd? nem túrórúd(i)?:)

kerdesek05 2012.05.17. 00:10:28

@AdnamA: vágod itt te is a szomikutyafejet mint aki meg akar halni két hete-DD

nosce 2012.05.17. 00:12:05

@busifa:
persze mert nem bemondásra csinálták, Egyébként nem nagy májerség kiszámolni, nagyon egyszerü átlagot csinálni, guminőt készítők kérték el az adatot h passzoljon a méret :)

AdnamA 2012.05.17. 00:12:27

@kerdesek05: belegondoltam. nem kellett volna. a túrósról most... kicsit hányingerem lett :-/

és a végén kiderül, hogy szippantó is vagyok :-DDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:13:25

@AdnamA: Arról lemaradtam! (Nem úgy RózsaszínOff, nem úgy! :-))

@beacska: Szerintem rá volt írva a nevük! Annyira lehetett tudni, hogy most Noénak kell párt találni és nem Rolinak! Ég és föld a kettő a műsor szempontjából.

kerdesek05 2012.05.17. 00:13:40

@AdnamA: juj én voltam már urológián, középiskolásként.. nem volt élmény amikor megdöntött a dokinéni:)

busifa 2012.05.17. 00:14:10

@AdnamA: de itt csak felnőtt tartalom van! Vagy nem? :)

AdnamA 2012.05.17. 00:14:48

@Pácsó Ármándó: pedig úgy mókásabb lett volna...de így is jót nevettem ;-))))

AdnamA 2012.05.17. 00:15:23

@nosce: és a végén kiderül, hogy a 15 tényleg átlagos...mik vannak :-D

kerdesek05 2012.05.17. 00:15:26

@AdnamA: menjél nyalni!:))))))))))))

AdnamA 2012.05.17. 00:16:10

@kerdesek05: ahol én dolgoztam ott csak dokibácsik voltak...sztem az rosszabb, amikor a dokibácsi dönt meg ;-)))

AdnamA 2012.05.17. 00:17:20

@kerdesek05: ez...igazán...nem...volt...szép...tőled...hüppphüüüpppphüpppp

:-DDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.17. 00:17:33

@busifa: azért aki most jön fel a blogra, elég rendesen megcsapja a szexszag:))

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:17:53

@kerdesek05: Én még nem voltam sose és meg kell mondanom nem jött meg a kedvem attól, hogy esetleg feljavíthatom a statisztikát :-)

ő-szinte 2012.05.17. 00:17:59

@sogeking: de micsoda?:-O
a mellbőségem? vagy mi?:-OOO

AdnamA 2012.05.17. 00:18:47

@busifa: nem tudom. én szűz vagyok. f@rkat sem láttam még. és a hszeket is csak cenzúrázva olvasom :-P

busifa 2012.05.17. 00:18:49

@nosce: ès extra mérethez is gyártanak guminőt? :)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:19:01

@foxglove: 00.17-kor már nem mászkáljanak össze-vissza :-)

nosce 2012.05.17. 00:19:42

@AdnamA:
jó adatot mondtál látszik h szakember vagy :)

sogeking 2012.05.17. 00:19:46

@ő-szinte: nem, de azt is mondhatod - a kézimixerre gondoltam

beacska 2012.05.17. 00:19:53

@Pácsó Ármándó: hát ja...nem volt nagy meglepi...de azért rossz sem volt...

AdnamA 2012.05.17. 00:19:59

@Pácsó Ármándó: árulkodó hsz volt ;-))) FELjavíthatod a statisztikát...kis hamis :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:20:09

@busifa: Állítólag a guminő nyúlik!

foxglove (törölt) 2012.05.17. 00:20:34

@Pácsó Ármándó: majd holnap vicces lesz, mikor a reggeli kávéval visszaolvasnak:)

vallatas 2012.05.17. 00:20:38

@nosce: és nincs a magyar átlag mellbőségről adat?
:-)
magyar adat: nálunk a legmagasabb az aránya a mellkisebbítő műtéteknek (az összes plasztikázás 11,5%-a), és a magyarok a legelégedetlenebbek külsejükkel (meglepő, ugye?), azaz itt a legnagyobb a beavatkozások aránya a lakosság számához képest.

AdnamA 2012.05.17. 00:21:24

@nosce: ennek olyan kicsit "beszólás" szaga van, de azért sem megyek a mödanszié partjára zokogni...hüpppphüppp :-DDDD

ő-szinte 2012.05.17. 00:22:01

@sogeking: hát nem 15 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.17. 00:22:48

@busifa:
"ès extra mérethez is gyártanak guminőt? :)"

persze, miazhogy :) azért kérik el az adatot, mert az se jó ha lötyög benne meg az se ha nem bír becsusszanni :)

ő-szinte 2012.05.17. 00:23:11

@foxglove: @Pácsó Ármándó: hüllllllyék! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.17. 00:23:49

@AdnamA:
"ennek olyan kicsit "beszólás" szaga van"
nem beszólás inkább viccelődés :)

ő-szinte 2012.05.17. 00:24:06

@busifa: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:24:31

@beacska: Így jobban lehet találgatni, Rolit nem választotta volna senki, ha egyedül marad.

@AdnamA: Most elárulom magam, de ha összeolvasod a hozzászólásaim kezdőbetűit az ókinai-sakk lóugrás szabálya szerint, akkor meglepetésben lesz részed!

nosce 2012.05.17. 00:25:36

@vallatas:
Mellbőségről sztem a legkönyebb, a melltartó eladási statisztika kéne :), amir írsz az különben tényleg érdekes :)

AdnamA 2012.05.17. 00:26:14

@nosce: elfogalmaztam magam, de kb. így értettem :-))))

@Pácsó Ármándó: nem szeretem a meglepiket...

kerdesek05 2012.05.17. 00:26:31

@AdnamA: nem tudom, igazából hátulról már tök mindegy melyik matat gumikesztyűben benned:)

kerdesek05 2012.05.17. 00:27:09

@AdnamA: naggggggggggyon hazudsz, milyen emeber vagy te, mi milyen ember?!-DDD

AdnamA 2012.05.17. 00:27:34

nos hölgyeim és uraim! ma este külön élmény volt itt lenni, jelentem rég röhögtem ennyit! :-))

jó éjt evribodri!

ő-szinte 2012.05.17. 00:28:07

@sogeking: na, az sem 15!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.17. 00:28:20

@Pácsó Ármándó: pedig fogsz pácsókám, fogsz. negyedévente a saját érdekedben menni fogsz:)

vallatas 2012.05.17. 00:28:50

@nosce: bár szerintem kevés a műtét, kevés csöcsös csaj van :-(
nem is értem ezt a 11% csökkenti...

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:28:52

@AdnamA: Akkor nem lesz! (Bakter, most szerkeszthetem át az egészet visszamenőleg) :-)

AdnamA 2012.05.17. 00:29:01

@kerdesek05: neked mindegy ?:-D öhm... a férfiak nagy része nem így vélekedik, mert az ég pszichésen sem mindegy ki turkál a backdoorban ;-)))

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:29:55

@kerdesek05: Mikor? És lehet kérni, hogy melegítse fel az ujjait? :-)

AdnamA 2012.05.17. 00:30:14

@kerdesek05: naiv ;-))))
@Pácsó Ármándó: nemááár, szegénykém, oda a belefecölt energia... :-DDD

na tényleg L.

sogeking 2012.05.17. 00:31:33

@Pácsó Ármándó: majd bekeni egy kis mogyorókrémmel..

sogeking 2012.05.17. 00:32:21

@ő-szinte: amúgy miről beszélünk? :)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:33:15

@AdnamA: Jó éjt!

@sogeking: De úgy a színe miatt nem tudja utána lenyalni :-(

busifa 2012.05.17. 00:35:50

@sogeking: nagggyon nem mindegy!!! :)

ő-szinte 2012.05.17. 00:36:01

@sogeking: sztem a vibrire vagy kíváncsi... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.17. 00:36:10

@ő-szinte: fetrengek ezeken a hülyéken:))

ő-szinte 2012.05.17. 00:36:44

@vallatas: ez nem igaz:-) te hol jársz?:-OOO

kerdesek05 2012.05.17. 00:37:45

@AdnamA: hát nem tudom nekem és barátaimnak mindegy volt, akinek férfi urológus jutott

ő-szinte 2012.05.17. 00:37:52

@foxglove: én is nagggggggggggyon röhögök:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.17. 00:38:34

@Pácsó Ármándó: 30 felett illik megnézetni magad. prevenció:)

ő-szinte 2012.05.17. 00:38:39

@sogeking: ó, ismerlek már ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.17. 00:38:49

@ő-szinte: mogyorókrém banyeg...hát milyen emberek ezek?!:D

vallatas 2012.05.17. 00:39:12

@ő-szinte: többségnek kiss melle van
:-) de Éden Hotel arányok is valami 5:1

busifa 2012.05.17. 00:39:36

@ő-szinte: ès a labda átmérője? :)

ő-szinte 2012.05.17. 00:40:32

@foxglove: hehehehehehehehehehehe vinnnnnnnnnyogok! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 00:43:01

@vallatas: vagy csak te találkozol kis mellűekkel:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én mindig hatamas kannákkal megyek szembe:-OOOO
pont ezen gondolkodtam ma, hogy milyen bögyösek a magyar csajok :-O :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 00:44:13

@vallatas: Hat csaj van még bent? 5:1 :-)

vallatas 2012.05.17. 00:45:07

@ő-szinte:
kis mellűekkel?
szunyogcsipés javarészt
hatalmas kannák... :-D
kinek mi ugye :)

busifa 2012.05.17. 00:45:09

@ő-szinte: tejesasszonyok környezetében flangálsz? :)

foxglove (törölt) 2012.05.17. 00:45:31

jó éjt mindenkinek, egy élmény volt!:)

vallatas 2012.05.17. 00:46:18

@busifa: ja, biztos valami más bolygón
:-D

ő-szinte 2012.05.17. 00:47:22

@vallatas: hátttt, nem tom, de nagyon rossz környéken járkálsz :-DDDDDDDDDDDD
azért ismersz annyira, ha azt mondom vmire, hogy nagy, az azért úgy is van ;-)
szal nem kinek mi ;-)

ő-szinte 2012.05.17. 00:48:18

@foxglove: jó éjt mogyika:-))))
remélem ma is tanultál vmit ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.17. 00:48:42

@ő-szinte:
jó mondom neked már az Edina melle gigamell volt :-)
ebből gondoltam.
:P

ő-szinte 2012.05.17. 00:50:12

@busifa: @vallatas: hát én nem tom ti a pattanás kommandót hol szeditek össze:-OOO
én egy csomó nagymellű csjt látok az utcn és nem a szilikonos formát ;)

ő-szinte 2012.05.17. 00:51:44

@vallatas: nem, nem volt giga mell :-O
ne már... ilyet sose mndtam:-O csak azt mondtam, hogy őt már mellbe lehet kúrni, ennyi :-) semmilyen gigáról nem volt szó...:-OOOOOOOOOOO

busifa 2012.05.17. 00:52:57

@ő-szinte: ott én is, csak a szobatársam él együtt két meggymaggal! :)

vallatas 2012.05.17. 00:54:01

@ő-szinte: azt mondtad, hogy neki már nagy melle van :-)
www.origo.hu/i/1204/20120404-legy-kepben-eden-hotel-2.jpg
MEKKORA MELL!
:D
jó hát ilyenből tényleg van egy tucat :-)
de kannákból?:D

ő-szinte 2012.05.17. 00:56:24

@busifa: a szobatársad a csajod? ;-)

ő-szinte 2012.05.17. 00:58:18

@vallatas: nem, nem! a többihez képest van nagy melle(kiv csöcske), amúgy teljesen átlagos méret.
sztem

ő-szinte 2012.05.17. 00:59:13

én is megyek, jó éjt nagyfaszúak:-DDDDDDDD

vallatas 2012.05.17. 00:59:54

@ő-szinte: ez nagy mell, ezt nehéz feldolgozni :-)
egyébként hogy lenne átlagos, ha többinek kisebb van sőt... és még ez is baromi kicsi
:-(
utcán persze sok nagy mellett látsz, mert csak azokat jegyzed meg :-)
ez már csak ilyen...

busifa 2012.05.17. 01:00:12

@ő-szinte: nem! Csak az szeretne lenni, beraktàk hozzám... :)

JOKKA21 2012.05.17. 01:08:55

Edina szomorú kutyafeje tetszik nekem.:)

ő-szinte 2012.05.17. 01:11:57

@vallatas: nem modtam , hogy nagy baszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 01:13:08

@busifa: hát rakd be te is hozzá ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.05.17. 01:23:59

@ő-szinte: beraknám én, de aztán nem tudom lekaparni! :)

sierrahun 2012.05.17. 01:26:57

@vécés jóska: Már alig merem megemlíteni, de semmiféle végeredmény, összesítés a szavazásról. Csak két ember kijelölve, akik úgymond a legtöbb szavazatot kapták. Volna egy fogadásom arra is (nem bájdorong-izgatás ellenében), hogy a játékosok nem beszélhették meg egymás között utólag, hogy kire szavaztak, kidobás terhe mellett...

sierrahun 2012.05.17. 01:30:02

@busifa: LOL, from now on it's official.

független sorozatfüggő 2012.05.17. 07:44:36

@sierrahun:

Legegyszerűbb lenne, ha a szerkesztők beüzennének, hogy ki lesz a győztes pár, így nem kellene izgulni senkinek, se nekik, se nekünk. Így a játékosok kiélvezhetnék az Édenben a hátralevő napokat, bulizhatnának.

Broki pedig egy igazi gyökér volt tegnap. A benti nője szeme láttára forszírozta, hogy ugyan sz.pja már le Naomi. Nem tudom mit szól ehhez a kinti barátnénije?

Snoopyzit29 2012.05.17. 07:58:15

Máté igazi iskolapéldája a gerinctelenségnek. Egy igazi gyökér minden tekintetben. Noémi pedig kiderül milyen "jó" barátnő...

Nincs több hozzáfűzni valóm a tegnaphoz. Agyhalál!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.17. 08:08:35

Na, nem kár Félikerért. Most már őszintén félek h. broki nyer fszk-val... nem lehetne valahogy hazavágni naomit nagyon gyorsan?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.17. 08:13:31

Én nem tudom, Broki mennyi mikrobiológiát tanult, de SOHA, bazdmeg, SOHA nem tennék egy szaros víztől összefröcsögtetett WC deszkát a faszomra.

sunblind 2012.05.17. 08:19:43

"19 évesen decivel toltam kishajós rumot a Videó presszóban, ettől nem kell elesni."
:D bazmeg

Kassian 2012.05.17. 08:21:18

Ezt az Anikót bassza már ki valaki, mert lassan hányingert kapok, ha meglátom...azokat a kurva műszempillákat meg fogom vele etetni egyszer.

kovácspéterke 2012.05.17. 08:22:12

@sierrahun: igen, azt én is hiányoltam, sokkal izgibb lett volna, ha mindenki elmondja, hogy kire szavazott és miért.

a tegnapi egész szórakoztatót rész volt az előzőekhez képest. márkot annyira nem sajnálom, de noémi elég nagy szarban van az előzetes alapján :D

anikó helyében én is tennék rá, hogy ki megy, ha nem én vagyok.

én azt szeretném, h edina-roller nyerjen. nem tudom, hogyan, de oldják meg :D

egy kicsit meredek volt ez a szopásos dolog, de pontosan tudták, h nem lesz belőle semmi, edina se vette komolyan.
azért megnézném, h nyikhaj épp mit gondol végig nagy magányában, amikor már a cigit is nehéz tartani a piától.

tök vicces lenne, ha műsorban is sixx stílusában beszélnének, éva mondaná, hogy aki a legkevesebb szavazatot kapta, az mehet a picsába.

Kassian 2012.05.17. 08:22:58

@független sorozatfüggő:
"Broki pedig egy igazi gyökér volt tegnap. A benti nője szeme láttára forszírozta, hogy ugyan sz.pja már le Naomi."

Már bocs, de Broki egyetlen szóval sem mondta Kutyaszeműnek, hogy járnak vagy házasok. Ezt csak ez a luvnya hiszi, de nagyon rosszul.

kovácspéterke 2012.05.17. 08:24:19

ja, és a velvet a továbbiakban tartózkodjon a spoilerezéstől!!!!

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 08:24:52

@RAMBO: Most komolyan, egy WC deszkát rak magára? Egy törölköző nem volt sehol?

Vadkörte82 2012.05.17. 08:27:05

guten morgen, micsoda szösszenet!
'Szöcskén van ribancrendszám, nehogy elvesszen a Dokkban'..ezt lopni fogom..:)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 08:27:48

@Kassian: A Samsung kiadott egy frissítést a tévékhez. Ha bekapcsolod kipixelesíti Ancsa fejét!
Hajrá Roli&Csöcske!

kovácspéterke 2012.05.17. 08:28:29

@Kassian: ha figyeled, már ő sem hiszi, előtte meg nem véletlenül gondolta ezt...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.17. 08:30:02

@Pácsó Ármándó: ott van a képen is. Tényleg.

T69 egyébként pont úgy néz ki alkatilag mint a halas kofa a Hajós utcai piacon. És ezek a kérdések: "milyen érzés kiesni?" Kurvajó, milyen lenne?

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 08:36:59

@RAMBO: Húzott volna rá egy pet-palackot, vagy egy zoknit.
Ezeket a hülye kérdéseket mindig elsütik...

LoveMy 2012.05.17. 08:44:28

@Vadkörte82:
Szia :) rég voltál:)

@Pácsó Ármándó:
ezen kifeküdtem :D

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 08:44:36

Noé helyébe a párválasztón ha utoljára kellene választani, beállnék Levi mögé Anikó mellé. Vonulás közben többször rákacsintanék vigyorogva LMZ-re és a puszihoz érve félhangosan odasúgnám neki "Ahogy megbeszéltük édes!"
Hiper ott helyben összeesne és/vagy felrobbanna, nem is kellene választani tovább. :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 08:47:24

@Vadkörte82: @LoveMy: Jó reggelt! Ne olvasd vissza mi volt itt az éjjel, mert nem tudsz azután felkelni :-)

LoveMy 2012.05.17. 08:49:49

@Pácsó Ármándó:
Pedig már túl vagyok rajta:) ahhoz képest, hogy Lmz farkát, saját kérésre nem mutatták, egy egész éjszakás évődésre adott okot! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 08:52:50

@LoveMy: Hát körülbelül. Szerinted Roli tényleg dobja Csöcskét? Akkor olyan lesz mint Márk és felhánytorgatják neki, hogy a pénzért mindenre képes.

Vadkörte82 2012.05.17. 08:52:51

@LoveMy: vagyogatok, 1 hét kiesett..valahogy hipeerr elvette a kedvem a nézéstől..idegesít egyszerűen, remélem, kint maradt mehikóban,és ott megy az emberek idegeire..végülis műszempillát ott is lehet kapni...na drukkoljuk Edinkának, sjanos van egy gyanúm..

@Pácsó Ármándó: olvasom folyamatosan, csak nézni nem néztem..de bedőltem a szerkiknek, h a 3 régi felkavarja az állóvizet..na egyelőre arra várhatunk..

Vadkörte82 2012.05.17. 08:54:19

@Pácsó Ármándó: Pácsóóó, ÉH3-nál/ban jelenkezz szerkinek!! az jobb buli, mint játékosnak lenni..szerintem...jobb lenne a műsor, tuti.:)))

fofofo 2012.05.17. 08:56:16

Naominal ne felejtsuk el, hogy egyedul o allt ki Nyaiva mellett, amikor meg a sajat parja is cserbenhagyta. nem mondom, hogy tetszett a tegnapi viselkedese, de kiatkozni nem kene

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 08:58:03

@Vadkörte82: Én se jöttem még rá, hogy mivel és mikor mit kavarnak fel a régiek.
Nem is tudtam, hogy szerki casting is lesz :-)

pilar ternera 2012.05.17. 09:03:16

szasztok!

azon kívül, hogy Naomi sz@rban van, nem sok minden történt tegnap.

sztem itt már senkinek nem nagyon kell tekintettel lennie semmiféle barátságszerű dologra. itt már mindenki mentse csak a saját bőrét!

és persze kicsit fogom is utálni Noémit, ha kiejti Naívát, de Brokit sokkal inkább, úgyhogy ez már csak ilyen játék...

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 09:07:30

Márk nem búcsúzott el Anikótól? Vagy mi nem tetszett Hipernek?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 09:08:00

@jadebulgari: én is ezt szeretném, de rám nem hallgat senki:)

@beacska: szió:) Hajrá Anikó!!!!!

Vadkörte82 2012.05.17. 09:10:15

@Pilar Ternera: szia, én úgy érzem naíva van sz@arban:(((

@Pácsó Ármándó: tudod ez az ÉH..ahol bármi megtörténhet..szóval csak kezdjél el gyártani egy felturbózott CV-t...írok ajánlólevelet ha köll.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 09:12:06

Az esti témához úgy, de úgy hozzászóltam volna, de már....:P

pilar ternera 2012.05.17. 09:13:49

@Vadkörte82: az is könnyen meglehet, de mivel az előzetes megint érdekesen volt vágva, hát nem tudom...
Broki nyilatkozata: "...Noémi mellett kell döntenem"
a mondat eleje lehet az is, hogy "nem érzem úgy, hogy..."

tudjuk, hogy ezzel mindig ügyesen manipulálnak, Broki meg egy kiszámíthatatlan kis görény, bármi lehet...

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 09:14:36

@Pilar Ternera: Szia! Szerintem nem ejti ki. Nagggyon olyanra lett megvágva.

@Vadkörte82: Köszi! Tízből kilenc Vadkörte engem ajánl! :-)

pilar ternera 2012.05.17. 09:16:15

@Pácsó Ármándó: igen, én is ezt írtam eggyel feljebb...:)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 09:16:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hátha fürdik még Levi homályosított farokkal :-)

Stipistopi 2012.05.17. 09:18:27

Jó reggelt!

Ez megvan az esti buli közben?

Anikó: - Ez mit keres itt? (Leventének)
Levente: Anyád picsáját keresek itt...

:DDDDDDD

LoveMy 2012.05.17. 09:20:32

@Pácsó Ármándó:
én is úgy gondolom, mint Pilar.
és ahogy a riportban nyilatkozta Frankie, ha szeretne ott lenni a döntőben, akkor a régi FSZK-val több esélye van, mint csöcskével, mert sem őt, sem a Frankiet nem ismeri senki a régiek közül.

Vadkörte82 2012.05.17. 09:20:33

@Pilar Ternera @Pácsó Ármándó: : ebben reménykedem én is..sjanos Brokinak nem tudok drukkolni.

igen Pácsó, 10/9..melyik az a renitens 1, amelyik nem?? megverem.:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 09:21:17

@Stipistopi: mind a két oldalon megvan a kultúra, na:)

@Pácsó Ármándó: igen, az is kiakasztott, miért nem láthattam???? Miért????? Bezzeg az idióta alkesz farkát a képünkbe nyomják folyton:(

Stipistopi 2012.05.17. 09:22:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nekem az tetszett, ahogy LMZ kezelte Hiper eme megnyilvánulását. :)

Vadkörte82 2012.05.17. 09:24:17

@LoveMy: remélem így lesz!!!

@Stipistopi: ez az igaz szerelem! naaa...erre gerjednek, ez is egyfajta perverzió.

Stipistopi 2012.05.17. 09:24:25

Máté meg ilyet szólt: "Hülye vagy, aki nem állja a szavaZat."

Mondanom sem kell, hogy nem józanul mondta.

pilar ternera 2012.05.17. 09:25:25

@LoveMy: igen, sztem is Csöcske megy a levesbe...

Átvitel honvéd 2012.05.17. 09:25:27

Pff, de rég jártam itt.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: úgy látom, nem lett balhé... :)

@LoveMy: több ponton elfogadom, amit mondasz. Mindenképp igaz volna, hogy az ÉH-s kép a való életben tapasztalhatókhoz képest torzított (ahogy tegnap is írtam az előző résznél). És tényleg nem ismerem őket a való életben, szóval akármilyenek is lehetnek. Valamint, ha egy bizonyos pontig nem volnának szocializálhatók, akkor mondjuk állásuk sem lenne, vagy barátaik, azaz sosem kerültek volna abba a pozícióba, hogy akár az ÉH-ba bekerüljenek.

A dolog másik felével vitatkoznék. Az ember jellemzően kevés-féle stratégiát "fejleszt ki" arra, hogy elérje, amit akar. Ezek egy-egy személyiség alapvető részét képezik, a kezdeményeik jellemzően még a kisgyerekkorig nyúlnak vissza. Lehet olyan, hogy valakinek hasonló helyzetekre nem egy- hanem néhány stratégiája van, és helyzettől függően válogat (ha véletlenül épp észnél van), vagy, van, aki idővel tudatosítja magában, hogy mit csinál; ez még fennáll, de túl sok variáció nincs. Ráadásul ezek a stratégiák az emberek 99%-ában "öntudatlanok", mert olyan régiek, olyan megszokottak, hogy az embernek eszébe sem jut megkérdezni, vagy egyáltalán érzékelni, hogy miért olyanok, amilyenek. Az ÉH-ben a játékosok jellemzően nagyon motiváltak, hogy játékban akarnak maradni, miközben átlag négynaponként szembe kell nézniük azzal, hogy szevasz. Azaz az ÉH közelítőleg azt a konfliktushelyzetet élesíti ki napról napra, amikor "más ellenében" és "más kárára" kell, mindenképp, elérniük a győzelmet, de úgy, hogy eközben a tevékenységükről ne váljék "túl feltűnővé", hogy tiszta könyökharc (mert az rontja a pozíciójukat, azaz ellentétes a céllal). A való életben nem ilyen kemény a pálya ;), de ez a konfliktus ott is előfordul. És ha előfordul, kétségem sincs, hogy valaki az ilyen konfliktusra "bevált", kevés-féle stratégiája közül vezet elő egyet. Azaz lehet, hogy Kristóf a való életben elfogadható figura (nincs mit cáfolnom, hiszen nem ismerem személyesen), de ha közelebbről ismerném, és esetleg egy jó kis "vagy én, vagy te"-konfliktusba kerülnék vele, nem volnék nyugodt. Mint párkapcsolat ott jön ez a dolog képbe, hogy párkapcsolatban is előfordulnak olyan döntések, amikor az eredmény vagy egyik, vagy másik fél számára jó- és rossz. Ha nő volnék, cseppnyi kétségem sem volna arról, hogy Kristóf idővel át fog majd verni, ugyanúgy, ahogy ismert, hogy egy "rosszfiú" sem vált soha "jófiúvá" attól, hogy egy kis tündérbogár "szerette" (pedig mennyi kis tündérbogár képzelte már magáról, hogy neki majd "sikerül"...).

fl3sli 2012.05.17. 09:26:17

Véleményem szerint is érdekesn volt megint vágva, mert Noémi mondta, hogy taktikai szempontból mögéd kell állnom, viszont utána még lehet egy de. Ahogy írták Broki nyilatkozata is lehet, hogy hosszabb volt csak ügyesen megvolt vágva megint :D

Sziporka 2012.05.17. 09:32:33

Most a régiek bejöttek ezért hogy körbrjárják a hotelt? bah..

Szegény Féliker, mondjuk utálom hogy kivágta Kírát, de tényleg lassan mindenkit utálok benn:(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 09:32:46

@Stipistopi: igen, bár én akkor sem így nyilvánulnék meg:P

@Átvitel honvéd: nem, sajnos:( Nem volt elég szerepük hozzá, na majd, ha kavarnak már:):):)

Majd akkorra is kell:))

Ismét minden szavaddal egyetértek:)

@fl3sli: nem hiszek semmit el a 30mpes beharangozóknak:D

LoveMy 2012.05.17. 09:37:35

@Pilar Ternera: @Vadkörte82:

Ha a megint csak jól megvágott előzetesre gondoltok, hogy veszélyben van Edina, akkor biztos, hogy nem így lesz!

anne.shirley (törölt) 2012.05.17. 09:37:51

félikernek sztem azért kellet mennie, mert már olyan vörösre égett a feje h kerülték a repülőgépek

pilar ternera 2012.05.17. 09:41:32

@LoveMy: biztos, h nem így lesz = NEM Edina esik ki
biztos, h nem így lesz = Edina esik ki

??????????????

melyikre gondoltál?

Snoopyzit29 2012.05.17. 09:41:58

@Pácsó Ármándó: Noé helyébe a párválasztón ha utoljára kellene választani, beállnék Levi mögé Anikó mellé. Vonulás közben többször rákacsintanék vigyorogva LMZ-re és a puszihoz érve félhangosan odasúgnám neki "Ahogy megbeszéltük édes!"

Pácsó erre befizetnék én is! LOL!!!

Amúgy szerintem sem spoilerkednek, ilyenkor mindig szokott lenni egy nagy DE. Edina nem fog kiesni, mert azt túl nyilvánvalóan sugallja az előzetes. Szerintem az lesz, hogy FSZK megy Broki mellé, Naiva meg Csikönláb mellé. Úgy tűnik, mintha Naivának már derengene valami, hogy Csudafasz mellé állni nem életbiztosítás.

LoveMy 2012.05.17. 09:46:27

@Átvitel honvéd:
Na áthámoztam magam az esszéden :)
Edina helyében én is bevállalnám Kristóffal a kapcsolatot, mert már voltam olyan szituációban, amikor egy ismeretről ezt-azt mondtak, mégis nekem szimpatikus volt, kellemes csalódás vagy épp fordítva, csalódás.
Szóval ne ítélj elsőre, vagy az első benyomás nem mindig mérvadó! Mindenkinek jár egy esély :)

Morcz 2012.05.17. 09:48:17

sziasztok!

Tegnap este akartaqm kommentelni, viszont olyan fáradt voltam, hogy kihagytam, de érdemes volt várni mert a mai kommenteken nagyon jót röhögtem, de csak magamban, nehogy a kollégáknak szemet szúrjon. :D
Szóval köszönöm mindenkinek!

Ja és két dolog:
1/HAJRÁ EDINA!!!!

2/Ha valaki az egyik Éden2-s összejövetelen találkozna a csoffadt testű hipperrel, illetve Undorral, keverjen le nekik egy hatalmas nagy pofont, köszönöm. Meg esetleg köpje le FSZK-t. egyébként utóbbi a feleségem szerint is egy ordas k....

vécés jóska 2012.05.17. 09:48:47

Most néztem az extrát, az kemény volt, mikor Noncsi majdnem lecidázta Brokit, erre meg Edina vígan tapsikol. Szerintem azt várta, hogy megtörténjen és akkor megint játszhatta volna a mártírt.
Amúgy az nem tudja valaki, hogy mi volt annak a számnak a címe, ami az extrában volt, Dinka táncolt rá és mondta is, hogy mennyi energia van benne?

Stipistopi 2012.05.17. 09:49:20

@anne.shirley: Mondjuk, LMZ is olyan a leégett orrával, mint egy koala.

pilar ternera 2012.05.17. 09:51:09

@Snoopyzit29: félek tőle, h még mindig nem dereng eléggé...
3 verzióm van a döntőre, ami szép lenne:

Broki-Noémi: Noémi ejti a gömböt

Broki-Edina: Edina ejti a gömböt

Hiper-LMZ: LMZ ejti a gömböt

:))))

bármelyiknél felbontanék egy vacak, kommersz pezsgőt! ;)

LoveMy 2012.05.17. 09:51:51

@Pilar Ternera:
arra, hogy Edina nem fog kiesni!!!!!!
TUTI!

pilar ternera 2012.05.17. 09:53:06

@vécés jóska: azért az elég érdekes, hogy még ezt a sztorit is képes vagy úgy forgatni, hogy Edina legyen benne a negatív szereplő!!! :))))

LoveMy 2012.05.17. 09:55:41

@Morcz:
Nagyon sok ember ugyanígy gondolja, köztük én is! És nagyon remélem, hogy Edina attól sok pofontól, amit kapott most, már nem érdekli az FSZK nyomott képe és tarolni fog a döntőben!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 09:55:45

@Pilar Ternera: én nem akarom, h megint pasi nyerjen

Hajrá Anikó:)

@Stipistopi: mert annak is égett a nózija????????:P

@vécés jóska: erre gondoltam én is, h azt várta:D Nem vette észre, h felesleges ott:)

pilar ternera 2012.05.17. 09:58:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
az első két verziónál nem pasi nyer! :))

persze, hagyta volna magára a két begerjedt idiótát, mi?
nagyon gonoszok vagytok jóskával! :))

LoveMy 2012.05.17. 10:00:21

@Pilar Ternera:
épp ezt akartam írni!!!
komolyan!!!

@vécés jóska:

majd linkeld be, hogy hol "tapsikolt vígan" Edina azt is, hogy "várta"!

Nem tudom, hogy mi a fuck élvezet van abban, hogy ha valaki nem csinál valamit, akkor is folyamatosan basztatják? Ez már perverzió!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 10:01:10

@Pilar Ternera: az lett volna a minimum:) Így elég szánalmas volt, h ott tengődött utánfutónak.

Vagy szólt volna rá Mátéra....stb. (ehhez nem lett volna joga, szerintem) Más kérdés, h Noémi h viselkedett.

Zafír333 2012.05.17. 10:01:20

@Pácsó Ármándó: Hajrá! Már én is itt tartok!
Bár sajnos,nagyon úgy tűnik, hogy Broki lesz a nyerő páros egyik "fele":(

kovácspéterke 2012.05.17. 10:01:31

@vécés jóska: sztem tök nyilvánvaló volt, h nem teszik meg, csak poénkodnak, edina sem vette komolyan az egészet.

LoveMy 2012.05.17. 10:01:42

@Pilar Ternera:
Hát most elég lájtos véleményt írtál :)

LoveMy 2012.05.17. 10:02:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

nézőpont kérdése, hogy ki volt ott az utánfutó!

vécés jóska 2012.05.17. 10:03:15

@Pilar Ternera: :))) Jó Noncsi egy nagyon nagy FSZK, de ezt mindig is tudtuk, Broki egy hulladék ember, de azért Dinkában lehetne egy kis tartás vagy valami. Már fáj nézni

@Morcz: ha komolyan gondolod, hogy Edina eldobná a gömböt, akkor nem nagyon nézted szerintem az adásokat. Ő még a repülőgépen is fogná, viszont ha Broki dobná el, még ő kérne bocsánatot. Egy Broki-Noncsi döntő viszont érdekes lehetne, FSZK-ban talán van annyi, hogy átkúrja Brokkolit.

Vadkörte82 2012.05.17. 10:04:04

@Morcz: hehe:) +100:) hiper nem nagyon jár összejövetelekre..1, vagy kint maradt mert olcsóbb a drog, 2,már rögtön az elsőn lecsapta vki..

Zafír333 2012.05.17. 10:04:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Sziasztok:)
Valóban Anikónak drukkoltok? Miért?

pilar ternera 2012.05.17. 10:05:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: utánfutó??? miért Noémi és Máté 2 szerelmes, turbékoló gerlepár? ne mááár!

mellesleg sztem semmi gáz nem volt az egész sztoriban. 3 "barát" mulatozott, Broki részeg volt megint, 2 csaj csak röhögcsélt egy jó, senki nem vette ezt egy percig sem komolyan...

kovácspéterke 2012.05.17. 10:06:22

Kéne csinálnia a viasatnak egy hogyvolt komment special editiont, kiváncsi lennék ki hogy oldaná meg a dolgokat :D

pilar ternera 2012.05.17. 10:07:41

@vécés jóska: mit kellett volna csinálnia, h azt mondd: van tartása???

viccelődés volt az egész, ha elvonul és drámázik, most az lenne a bajod!

Zafír333 2012.05.17. 10:08:34

@Sziporka: Valóban nehéz olyan játékost találni, akiért remegő gyomorral ülnék a képernyő előtt:(

kovácspéterke 2012.05.17. 10:08:44

@Pilar Ternera: tudod, van sapka, nincs sapka.
sőt félig van rajta sapka is gond, mert h biztos azért maradt ott, h kiborulhasson...

pilar ternera 2012.05.17. 10:11:48

@Mrs. Jackman: igen, tegnap én is megjegyeztem ezt a sapkás dolgot...
mi nem értjük (se itt, se otthon) mivel harcolhatta ezt ki, de mind1 is!
a lényeg, h HAJRÁ EDINA!!!! :))

LoveMy 2012.05.17. 10:12:09

@Mrs. Jackman:
pont ezt írtam, csak konkrétabban :)

Vadkörte82 2012.05.17. 10:13:01

@Mrs. Jackman: :)) azért ez a jelenet is bebizonytítta h FSZK egy ordasK...milyen fejet vágott már a Pandora alatti riporton..kb. tényleg elhiszi magáról h mekkora szépség..aki körül forog az egész ÉH.

Zafír333 2012.05.17. 10:13:51

@Stipistopi: Jaj, ez jó! Most, hogy mondod, valóban hasonlít rá:):):)

vécés jóska 2012.05.17. 10:14:07

@Pilar Ternera: Ha lenne benne egy kis tartás, akkor azt mondta volna, hogy Noncsika ezt ne csináld, nagyon megalázó, te meg Broki, kint van egy szerelmed baszod, nem?, talán visszavehetnél, ahogy velem is tetted. Én valami ilyesmit mondtam volna, de biztos Dinka csinálta már megint szuperül.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 10:14:38

@LoveMy: számomra Edinka!

@Pilar Ternera: Miért? Edina, Máté turbékoló gerlepár??? Ott is egyoldalú. Innentől kezdve, ha már csalja/ta a kinti libát, akkor már miért ne hajkurászhatná Noémit is? Már így is erkölcsi nulla. Akkor meg? Noéminek van lejjebb még:) Így meg nem viselkedik egy úrinő. Egyik sem volt jobb a másiknál. Ott látszott, h Edina felesleges volt (kivételesen?)

@Zafír333: Nekem a hipersége tetszett már a legelejétől kezdve, meg az, h nem normális. A karakter tetszik, nem az ember, mert tőle is menekülnék, de ideális reality szereplő. Nem az embereket nézem a műsorban, hanem a karaktereket inkább, ilyen téren meg kiváló. Máté is a maga módján, de ő rá (nekem) rossz ránézni is. Anikóra nem.

Ainult Mina 2012.05.17. 10:16:00

A régiek bejöttek, hogy szerkesztői utasításra ők jelöljék ki, melyik páros állhat a huszonöt milkáért. Nem bízza a véletlenre a Viasat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 10:16:41

@vécés jóska: a vicces, h te ez pasiként látod így:) Biztos a nők jobban tudják:) (értem akár magamra is)

pilar ternera 2012.05.17. 10:16:58

@Vadkörte82: nekem itt még Noémival sem volt igazán gondom... :O
neked mi?

Stipistopi 2012.05.17. 10:19:25

@Zafír333: na végre valaki, aki "belelátja" :)

Sziporka 2012.05.17. 10:19:32

@vécés jóska: Inkább Noémi nyerjen, mint Broki, szerintem...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.17. 10:20:16

Kristófék kísérteni fognak csak bejárni?

A maci hol van?

kovácspéterke 2012.05.17. 10:20:33

@Vadkörte82: sztem nem gáz noémi, nekem nagyon szimpatikus lett az elmúlt időszakban, a normalitást képviselte.
ja, kicsit meredek volt az este, de sztem még határon belül, végülis nem történt semmi, poénkodtak.
a titkos csókon kívül, ami nagyon gáz volt, nem történt semmi, amivel kiérdemelte volna a jelzőt. mindegyik nő rázza odabent a picsáját, szóval nem hinném, h ordas kurva lenne, nem is értem, hogy lehet vkire ilyet mondani.

pilar ternera 2012.05.17. 10:20:44

@vécés jóska: akkor meg azért csesztetnéd, h mit dumál bele másik 2 ember dolgába...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ők sem azok, de én nem is mondtam , h Noéminek le kellett volna lépnie!

3 barát hülyülése volt az egész, aki ebbe többet lát/akar látni, az megint csak gerjeszt vmit, ami nincs is!

Átvitel honvéd 2012.05.17. 10:21:00

@LoveMy: hja, a helyében én sem tűrném el, hogy valaki megmondja, mit akarok... meg egyébként, az ember bizonyos tapasztalatokat nem tud megspórolni az életben, mert ahhoz, hogy ezekről másképp döntsön, épp az adott tapasztalat szükséges.

Vadkörte82 2012.05.17. 10:21:25

@Pilar Ternera: lehet már én kombinálok mindent túl, de nem szeretem ha valaki mindent a szexualitással akar elérni (még ha ez így működik kizárólag).azt is értem, hogy begerjedt a csudaf.szra..meg ez egy játék és ez erről szól..de ezt is úgy adja elő mint ha az ártatlanság mintaszobra lenne, közben meg nem..ha meg nem, akkor vállalja fel ezt a szerepet...húú.érthető? lehet nekem már annyira ellenszenves nőszemély (az elején bírtam) h minden lépésében hibát keresek.

Sziporka 2012.05.17. 10:21:39

@Zafír333: Bezzeg amíg volt Omar, Kíra... :( Mondjuk én Nikit is megkedveltem a végére:)

Sziporka 2012.05.17. 10:22:43

@Ainult Mina: Ők jelölik majd ki? AZ de kemény...

kerdesek05 2012.05.17. 10:22:54

@független sorozatfüggő: ott már broki is érezte bent ez veszett feje nyele a kinti barátnő esete, illetve a mire lement a műsor egynegyede már a csaj is dobta.

pipedli 2012.05.17. 10:23:33

Hi, Broki tegnap este megint felvette a toszósapkáját, már vártam, h mikor ugrik fejest megint a kaktuszba :)
Borítékolom, h Edina ma repül.

Zafír333 2012.05.17. 10:24:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Köszi, megértettem:)
Igen, Anikó karaktere "egyedülálló", de nem jutalmaznám érte millókkal! Azzal csak legalizálva és ösztönözve lenne ordenárésága...

pilar ternera 2012.05.17. 10:25:52

@Vadkörte82: igen, sztem kicsit túllihegted :))
egyébként meg vagyok győzödve róla, h tényleg nem látta a sört, vagy nem tudta, h az az. (nem ismeri a mehikói sörmárkákat?)
látszott, hogy nagyon magabiztos, aztán nagyon meg volt lepve. :))

Vadkörte82 2012.05.17. 10:26:00

@Mrs. Jackman: igazad van egyetértek, nem érdemel ilyen jelzőt...valójában én is kedveltem az elején, utóbbi időben kezdett ellenszenves lenni...de végülis ki nem az ÉH-ban..néha már mazochizmus a műsort nézni.nekem.

kovácspéterke 2012.05.17. 10:26:10

@vécés jóska: nevetve megjegyezte egyébként, amiket mondtál, de mivel tök nyilvánvalóan viccelődtek, nem állt le hisztizni.
tényleg vicces, h minden megmozdulásában hibát keresel, teljesen mindegy, hogyan cselekszik.

kovácspéterke 2012.05.17. 10:29:02

@Vadkörte82: noémi egy csókon kívül nem nagyon csinált ilyesmit, mármint én nála nem láttam, h szexszel akarna bármit is elérni. nyikhaj, anikóék, csíra, niki igen, noémi csak hülyül.

pilar ternera 2012.05.17. 10:29:35

@Zafír333: igen, egyedülállóan alpári és inkább valakinek jól meg kéne nevelnie (eszköz nem számít), mint pénzt adni neki!:)))

kovácspéterke 2012.05.17. 10:29:53

@Vadkörte82: nekem a tegnapi rész felüdülés volt, a hisztirohamok után :)

kerdesek05 2012.05.17. 10:36:22

@Pácsó Ármándó: hatalmas terv, nagygggggggggggggggggggggggggggggyon kikészülne hipper, hát milyen ember vagy te levente mi, milyen!
-D

Zafír333 2012.05.17. 10:36:24

@Pilar Ternera: Ha így folytatja, az lenne a legsúlyosabb lecke számára, hogy a legfelfúvalkodottabb állapotában ( a csúcs előtt)zuhanjon a legnagyobbat! Ettől -remélem -,( nagyot koppanna, aztán) magához térne!!
Azt gondolom, hogy egy ilyen személyiség, mint Anikó nem tudná elhordozni a nyeremény " súlyát"!!

vécés jóska 2012.05.17. 10:36:38

@Mrs. Jackman: Jó, való igaz, hogy mindig a hibát keresem benne, mert a való életben is gyűlölöm az ilyen embereket mint ő, és bennem van egy zsigeri gyűlölet felé, nem tehetek róla, majd vissza fogom magam :) De annyira jó lenne, ha legalább egyszer kiállna magáért és mondjuk kiejtené Brokit vagy csak átcseszné a gömbbel, én örülnék a legjobban

Vadkörte82 2012.05.17. 10:38:46

@Mrs. Jackman: mindentől függetlenül nekem is:)

kovácspéterke 2012.05.17. 10:42:51

@vécés jóska: hát, érdekes szó a gyűlölet, főleg egy tévében látott ember felé, akit nem ismersz, de te tudod.

amikor megpróbált kiállni magáért, akkor az volt a baj, miért mártírkodik.
ha már nem bírsz vkit, legalább legyél következetes...

pilar ternera 2012.05.17. 10:44:11

@Zafír333: dehogyis térne magához! mindenkit lehülyézne a riportszobában, ki lenne borulva, de még véletlenül sem keresné magában a hibát! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 10:45:12

@Zafír333: nem fogják az úgymond "negatív" karakterrel megnyeretni, ebben biztos vagyok.

@Pilar Ternera: nem értünk egyet:) Magamból indultam ki, h mi lett volna, ha Edina helyében lettem volna. Meggyőződésem, h csak tettette a nagyon jó kedvet, mert szar lehetett neki, amit meg is értek, lévén hóóóót szerelmes.

pilar ternera 2012.05.17. 10:45:20

@Mrs. Jackman: jó, h leírtad helyettem, mert szóról szóra ezt akartam... :)

mimózA 2012.05.17. 10:46:08

@Pilar Ternera: Az utolsó héten a három főgonosz Noé Matcsi Dinka maradhatna és megtudnánk Noncsi mit hoz ki kebelbarátnőjéből. Így Dinka megmutathatná mit tufd féltékenységből alakítani, és meddig megy el Noncsival szemben.Közben a két régi kandúrnak el kellene szórakoztatni D-t. Matcsi és Noncsi asszem hozna egy kis huncutkodást a végére. Végül persze a szomoru nyer, mert ezt már régen erre hegyezték ki.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 10:46:31

@kerdesek05: Legalább egyszer igaza lenne! :-)

Megint megkérdem: Márk tényleg nem búcsúzott el Anikótól úgy mint a többiektől??

pilar ternera 2012.05.17. 10:46:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: te otthagytad volna őket?
ebben a szituban én biztosan nem...

kovácspéterke 2012.05.17. 10:47:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: kiváncsi vagyok, h esetleg a műsor alatt a már meglévő felvételeket esetleg megnézetik-e vmilyen fókuszcsoporttal, és az alapján szórnak-e ki embereket, pl andorékat vagy márkot.

Zafír333 2012.05.17. 10:48:10

@Pilar Ternera: Ez így van:) Dühöngene eleget, aztán lenyugodna! Utána történhetne a " magába szállás", de még mindig jobb lenne, mint az elmegyógyintézet a tudathasadás diagnózisa mellett!

pilar ternera 2012.05.17. 10:49:41

@Pácsó Ármándó: sztem kivágták a búcsúzkodás nagy részét. asszem Noémi után már csak Roli és Mátét mutatták, ahogy búcsúznak tőle.
szóval ezt már nem tudjuk meg....

vécés jóska 2012.05.17. 10:49:48

@Mrs. Jackman: :D na jó inkább nem is mondok semmit már Edinkáról :)) A gyűlöleten magam is meglepődöm, VV Kingán kívül eddig nem gyűlöltem TV-s személyiséget, lehet hogy ez azért van, mert mindkét lánytípust ismerem a 'baráti' körömből és nagyon idegesítőek.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 10:51:18

@Mrs. Jackman: Nagyon sok munkatárs dolgozik a helyszínen, akár funkcionálhatnak "fókuszcsoportként" is.

@Pilar Ternera: Este csak hülyéskedett három barát, nem kell ezt komolyan venni. Persze Noé kicsit bebagzódik ilyenkor. :-)

Manatwork (törölt) 2012.05.17. 10:51:30

Nem nagyon csípem Hiper stílusát, de azért ébredjünk már fel: mindenki a fődíjra hajt és annyi lóvéért szerintem az itt erkölcsi magasságokban kommentelők nagy része is simán átverne bárki idegent - főleg hogy az átverés, fúrás stb. éppen a játék alapeleme. Akik benn vannak azok hiába vannak pár hete együtt, de mégiscsak idegenek egymásnak. A románcok is csak az összezártság miatt lettek.
Úgyhogy Hiper akármilyen botrányos képet fest magáról, de mégiscsak azt csinálja amiért odament: nyerni akar bármi áron. Mi a jobb? Ha utálják az ismeretlen netes kommentelők de hazamegy 12,5 millióval, vagy ha minden kommentelő imádja de üres kézzel megy haza? Ennyi ez és nem több.

kovácspéterke 2012.05.17. 10:51:41

@Pácsó Ármándó: sztem de, azt se mutatták, h edinától elköszön.

Zafír333 2012.05.17. 10:51:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Akkor senki nem nyer???
( Bocsánat, nem akartam megsérteni a nem negatív karaktereket:))

pilar ternera 2012.05.17. 10:52:07

@Zafír333: ő egyszerűen nem az a magába szálló típus...
és lehet, h már van diagnózisa. :))

Zafír333 2012.05.17. 10:53:48

@Pilar Ternera: Háááááááát, erre nem gondoltam:)

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 10:54:03

@Pilar Ternera: De Anikó valami olyat nyilatkozott utána, hogy nem érti mi baja volt vele Márknak, mert ők jóba voltak. Minek vágnak ki ilyeneket?? Hátha lefejelte mint Mr.Bean az angol királynőt! :-)

kovácspéterke 2012.05.17. 10:54:07

@Manatwork: nem az a baj, h átver vkit vagy taktikázik, hanem, h ha más csinálja akkor az egy aljas szemét, ő meg milyen ügyes.
kira ugyanezt csinálta, és sztem nem utálja a többség, lehet azt elegánsabban is.

pilar ternera 2012.05.17. 10:54:12

@Pácsó Ármándó: én is ezt írtam ,nem? vagy nem meggyőzni akarsz a saját véleményemmel? ,))

Kivlov 2012.05.17. 10:54:18

miért nem anikót hajították már ki végre?

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 10:55:00

@Mrs. Jackman: Lásd amit Pilarnak írtam az előbb

pilar ternera 2012.05.17. 10:56:19

@Pácsó Ármándó: igen, hallottam, azt, de Anikóra és az arcrángására már csak fél füllel figyelek (nehogy nekem is rángatózni kezdjen tőle az arcom), úgyhogy ezt is eleresztettem a fülem mellett.

egyébként meg: :DDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 10:57:17

@Pácsó Ármándó: még nem válaszoltam, de már gondoltam, h nem láttam az adást, nem tudom:)

@Pilar Ternera: ööööööö, biztosan vettem volna a jeleket. Ha már ennyire szerelmes vagyok, akkor biztosan teszek ellene. Ott nem hagytam volna, valószínűleg, ellenben szóltam volna, stb. Biztosan megszólalt volna a féltékenység, h valaki ott évődik a párommal, akibe halálosan szerelmes vagyok. Ez a jókedv nem volt őszinte.

@Zafír333: addig fog, tuti:)Úgyis Matcsikáék nyernek.
Utána bukik a versenyben, ettől még neki drukkolok:)

@Mrs. Jackman: szerintem, úgy megy, mint a VV-ben. Megy az élőfelvétel folyamatosan, hiszen az alapján döntik el a feladatokat is. Lehet, h van ilyen csoport, de felesleges, mert egyértelmű, h ki-ki:D A másik meg elhatározzák ők előre, az alapján, amit látnak, h mi mit fogunk látni. 'A' rossz lesz, 'B' nagyon, XY mártír, stb. Így lehet felépíteni a műsort. Aztán nem az ezzel ellentétes képet fogják bennünk erősíteni:D

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 10:57:19

@Pilar Ternera: Most jöttem vissza még nem olvastam el mi volt. Bocsi!

pilar ternera 2012.05.17. 10:57:45

@Mrs. Jackman: az ordenáré stílussal van itt mindenkinek baja, amire nem mentség/ok a pénzéhség. vki vagy ilyen, vagy nem ilyen és kész.

pilar ternera 2012.05.17. 11:01:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: írtam már, h ha meg szól, akkor az lett volna, h mit dumál bele, mi köze hozzá, nehogymá' ő mondja meg, stb...
és még ha a jókedv nem is volt őszinte, legalább nem vonult el sírdogálni, amiért itt szintén kap eleget...
@Pácsó Ármándó: jóvanna! cupp, cupp! ;))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 11:01:44

@Manatwork: egyetértek...

@Zafír333: Van ott jó, rossz, csúf is:) Elég cizellált lehet a különbség:P

Jó: Szöcske, Roli, Levi, Edinka?

Rossz: Máté, Anikó, Noémi?-bár őt nem tudom, inkább szubjektív a véleményem:)

LoveMy 2012.05.17. 11:06:38

@Vadkörte82:
egyet értek, mert én is úgy gondolom, hogy mint mindennek, a viccnek, a poénnak is van határa!! és az FSZK igen csak szereti gátlástalanul feszegetni a határokat. És már sokan rászóltak emiatt Edina, Pít, Omár, Dévid stb...de még ő volt megsértődve: "miért, ez csak vicc? nem értem hogy miért nem értitek?"

kovácspéterke 2012.05.17. 11:08:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ja, de én úgy gondoltam, h nézik a csoporttal, h ki mennyire szimpi, ki feláldzható stb.

kovácspéterke 2012.05.17. 11:08:54

@Pilar Ternera: igen, ezt mondtam, csak másképp, legyünk egymás magyar hangjai :D

LoveMy 2012.05.17. 11:10:27

@vécés jóska:
szerintem neked meg tökmindegy mit csinál Edina, a lényeg, hogy szidhatod!
Ha átejtené Mátét, akkor ő lenne a legaljasabb stb, mert....
Naneeeee...
Már egyszer ezt megígérted, ennyit ért!

Minden a matekon múlik 2012.05.17. 11:11:17

@Morcz: Hétvégén egy környékbeli szórakozóhelyen Hiper lesz az egyik "sztárvendég", majd valahogy becsempészek egy viperát hogy az arcán rendeltetésszerűen használjam.

ferrymen 2012.05.17. 11:12:03

Naomi az az ember, aki a játék során a legkevésbé basztatta a többieket a háta mögött. Na jó, néha...
De ez elenyésző a többiekhez képest. Szerintem őszinte, kedves, szerethető lány. Remélem döntős lesz, én mindenesetre szurkolok neki. HAJRÁ NOÉMI!!!!

LoveMy 2012.05.17. 11:13:55

@Pácsó Ármándó:

FSZK-hoz ment oda legelőször elbúcsúzni, még mondta is neki, hogy majd utoljára menjen hozzá, de az Iker nála kezdte a sort!

LoveMy 2012.05.17. 11:14:55

@LoveMy: bocs félreolvastam ;)

mimózA 2012.05.17. 11:15:25

@LoveMy: @Sziporka: Nagy barátnők most, de a jovő héten érdekesebbek lesznek szerintem. Persze csak ha fokozni lehet, h. Dinka végre nagyot nyújtott a nézőknek. Noncsinak végig kellett nézni a pisilését az extrában. Ilyen még nem volt emlékeim szerint a valóságsók töténetibe. Biztos a szomoruság az oka.behidaltam tőle.

pilar ternera 2012.05.17. 11:15:57

az milyen király volt, hogy amikor a 3 ÉH1-est bejátszották, ahogy vonulnak, akkor A JÓ, A ROSSZ ÉS A CSÚF zenéje ment alatta!:)))
a zenei szerkik tényleg jók! :))

@Mrs. Jackman:
ok, akkor félóránként felváltva kommenteljünk, ok;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 11:17:26

@Mrs. Jackman: ez biztos, h így van. Ezért kell kitűnni valamivel. Dugás, ordítás, részeges dudvába esés, kurvulás, és még sorolhatnám. Az az ember, aki normális, aki szürke, repül:)

Manatwork (törölt) 2012.05.17. 11:18:16

@Mrs. Jackman: "nem az a baj, h átver vkit vagy taktikázik, hanem, h ha más csinálja akkor az egy aljas szemét, ő meg milyen ügyes."
Ugyanmár :) Ez tőle a tipikusan a "büdös k.rva szindróma" :)
Tudod, aki csak azért k. mert mindenkivel, csak velem nem :)

vécés jóska 2012.05.17. 11:18:29

@LoveMy: Igaz, de a van sapka/nincs sapka dolog, rátok is igaz, csak fordítva, ti minden esetben csak a jót látjátok Edinkában. De azért ne vesszünk össze :)
Amúgy szerintem az érdekes, hogy a lányok/nők szeretik Edinkát, de a fiúk/férfiak kifejezetten nem szeretik és idegesítőnek tartják őt. Legalább is én így a csoporttársaim és haverjaim közül, akik nézik, ezt szűröm le.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 11:21:12

@mimózA: A jövő héten? Ha túlélik a mai napot :-)

Sziporka 2012.05.17. 11:22:51

@Pácsó Ármándó: Heteken át hazugságban éltem....illetve tudatlanságban.

pilar ternera 2012.05.17. 11:23:26

@vécés jóska: ez rám pont nem igaz, én nagyon is látom a hibáit, csak sokkal bocsánatosabbnak tartom azokat, mint másokéit. és mert ismerem ezt a lelki alkatot, nem tartom elvetemült szemétládának, csak kicsit sajnálom miatta. de még "kinőheti". :))

ezzel is vitatkoznom kell, mert körülöttem meg a férfiaknak is Edinka jön be legjobban, minden picsogása ellenére is...

szóval a felméréseink enyhén szólva sem reprezentatívak! :))

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 11:24:30

@Sziporka: Pedig a húgod tudta! :-)

@LoveMy: Nem aggódok, tőlem kieshet mind a kettő :-)

pilar ternera 2012.05.17. 11:25:11

@Pácsó Ármándó: tudjuk, nálad Csöcske a favorit! :PPPP

LoveMy 2012.05.17. 11:27:09

@Manatwork:
ha ezt a Hiénára írtad, akkor tökéletesen egyet értek, mert ő az aki, nem viseli el, ha más NŐiesebb, ha más szebb, ha másnak több esze van, ne adj Isten hazudnak neki, vagy ÚÚÚÚÚÚÚÚristen ki akarja tenni. És mindezt nem átall szóvá tenni, ordenáré, aljas stílusban, de mindezeket ő megteheti, sőt... mindezt még el hiszi magáról!

LoveMy 2012.05.17. 11:28:20

@Pácsó Ármándó:
Tudom, nem aggódsz, de azért hadd ajánljak fel egy 100-as zsepit ;)

kovácspéterke 2012.05.17. 11:29:07

@Manatwork: igen, és számomra ez a taszító. nem az, h kavar vagy kiejt vagy áskálódik.

@vécés jóska: már csomószor elmondtam, h edina idegesítő is tud lenni, nem gondolom, h mindent jól csinál, számomra extra gáz, h tévében szexszel vki, de nekem még mindig ő a legnormálisabb játékos, és nem szeretem, amikor mindenért szapulják, főleg ha egyik nap ezért, másik nap meg azért.

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 11:30:00

@Pilar Ternera: Meg Roli, mert jólelkű.

@LoveMy: Söröd nincs?

mimózA 2012.05.17. 11:30:29

@Pilar Ternera: Igen jó választás volt Dinka mert kell egy bánatos Szűz/volt valaha/Márial.Így sokak sajnálatból szimpatizálnak vele. Megtáltosodhatna végre mert uncsi.

LoveMy 2012.05.17. 11:35:55

@Pácsó Ármándó:
a sört csak tatárbifsztekkel együtt szeretem!

vécés jóska 2012.05.17. 11:37:12

@Pilar Ternera: Hát akkor eltérőek lehetnek a megyénkénti adatok is, igaz nem teljes a feldolgozottság, de nálunk Borsodban nagyon nem szeretik Edinkát a férfiak, olyan 80% utálja, viszont a nők és a nyugdíjasoknak egyenesen ő a kedvence, 95% körüli a szeretettségi százaléka. Tehát úgy veszem észre, hogy itt az ország keleti végében szignifikánsan eltérőek az Edina-viszonyulás kimutatásai a férfiak/nőkre levetítve. :))

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 11:40:15

@LoveMy: Jöhetsz te is meg a bifszteked is a sörrel együtt! :-) Kellemest a hasznossal :-)

LoveMy 2012.05.17. 11:44:11

@Mrs. Jackman:
számomra nem volt gond és egyáltalán nem vetem meg egyiket sem, hogy szexeltek, SŐT! :)
Akár Edina, akár Hiéna, azért arra gondoltak, hogy maga aktus diszkrét legyen (lepedő) és pedig egyik sem akart ott bent szexelni. Nekem a szexel kapcsolatban a hozzáállással volt gondom: eleinte Máté is szimpatikus volt, de aztán kiderültek dolgok. Hiéna meg ahogy nyilatkozott Lmz-ről...és ahogy néha kommunikált vele hááát!
Nálam az aljasság, a gonoszság, az uralkodás, kivagyiság stb amit nem tudok tolerálni!

pilar ternera 2012.05.17. 11:44:23

@Pácsó Ármándó: igen, tényleg az, csak valahogy nem ide való... lehet, pont ezért.
@mimózA: én is várom a táltosodást.:)
@vécés jóska: :)))))))))))))))))

Manatwork (törölt) 2012.05.17. 11:47:44

@Mrs. Jackman: Nekem se tetszik, de különösebben nem zavar a viselkedése. Egy ilyen trash realityben kellenek olyan szereplők, akik megosztják a közvéleményt és nézettséget generálnak a viselkedésükkel vagy a stílusukkal.
Ez az egyik fele a dolognak. A másik meg az, hogy a pár hét összezártság, a külső ingerek hiánya és a növekvő stresszelés (amire rátesznek a szerkesztők is bőven) jó eséllyel bárkiből ki tudná hozni időnként az antiszociális állatot :) Mivel nem 24/24-es élő adást sugároznak, hanem tematikusan összevágott részeket ezzel is manipulálják a szerkesztők a nézőket a játékosok megítélésben.
1 apró példa: ugyebár minden ember pukizik többször is mindennap. HA valakiről bevágnak mindennap 3-4 pukizást az összefoglalókba, akkor 5-6 adás után a kommentelők 90% sötét bunkónak fogja tartani a játékost mert azt látja hogy állandóan pukizik :)
Úgyhogy nem kell ezt annyira komolyan venni! :)
Lehet hogy LMZ se olyan barátságos béketűrő ember mint amilyennek mutatják, hanem naponta 3x ütötte Hipert lapáttal. Csak ezt mi sajnos nem látjuk! :)

pilar ternera 2012.05.17. 11:54:24

@Manatwork: sztem ezzel nem is vitatkozik senki, tök igazad van.
de azért ha valaki akár 1x is meg tud úgy nyilvánulni, ahogy Anikó már rengetegszer megtette (nem kell magyaráznom mikre gondolok), az már gáz, bármilyen környezetben... és nem mindenki (sőt!) ilyen ott bent sem, szóval nem lehet mindent a körülményekre, meg a vágásra fogni...
de tény, hogy a vágással sokat játszanak és legtöbbször nem tisztességesen.

antika890 2012.05.17. 11:54:29

Még ha csak az lenne Hiper baja, hogy nyerni akar! Vagy hogy az elejétől azt hangoztatta, őhozzá nem nyúlhat idegen, majd halálra kúratta magát a Leventével, akit ráadásul nem is tart pasinak. De nem, nem ezek miatt utáljuk Hipert. Azért utáljuk, mert egy nőietlen, vihogó senkiházi, aki az egyik pillanatban meg akar ölni, aztán meg mosolyog, mint egy hároméves, akinek csokit nyomtak a pofájába. Undorító ember, na.

LoveMy 2012.05.17. 11:55:18

@Manatwork:

Lmz?
Ha ütötte is, akkor nem elég jól adott neki! :D

LoveMy 2012.05.17. 11:58:02

@Pácsó Ármándó:
Mehetek én is?
Huuuuuuurrrrrrráááááááá!

Igaz, én még mindig nem kaptam se baileyst, se rablóhúst, se franciasalit és mást sem :(

jerk_off 2012.05.17. 12:03:22

nincs ugyan nagy jelentősége, sixx, de sztem a kristóf tavaly bőven 12,5 misi alatt dobta el a varázsgömböt

mimózA 2012.05.17. 12:07:04

@LoveMy: Sztem most Mátétól tök korrekt, h. nem huzza Dinkát a barátnője óta, pedig ott a terített asztal minden éjszaka, és a szomoru kutyafejet is ezzel eltüntethetné!

AdnamA 2012.05.17. 12:15:04

@Vadkörte82: a másodikban lehet valami, mert a nyitóbulin még ott volt :-DDD

jerk_off 2012.05.17. 12:15:47

@Pilar Ternera: tuti? akkor már teljesen elhülyültem... és akkor visszaszívtam a hülyeségemet.

pilar ternera 2012.05.17. 12:16:36

@mimózA: tök korrekt??? mert mielőtt beküldték a nőt amnéziája volt és elfelejtette, h van kint valakije?
aztán meglátta, a homlokára csapott "ne bassz, tényleg te még élsz? és vársz rám?" ok, akkor Edinka ugrott.
biztos ilyen pillanatnyi elmezavar miatt felejtette el Edinának is mondani, h van kint valakije. csak azután ugrott be neki, miután megdugta.

de nem csak, hogy nem húzza azóta, de nem is támogatja semmiben, minden lepereg róla, mossa kezeit...
minden nő álma egy ilyen "férfi"!

:))

pilar ternera 2012.05.17. 12:18:34

@jerk_off: áááá, dehogy! :) rég volt már...
meg háááát... hogy is mondjam.... akinek ilyen nickje van, annak nem mindig az agyában van a vér! ;))))

jerk_off 2012.05.17. 12:20:58

@Pilar Ternera: akkor nem keresek mentséget, megtetted helyettem :)

LoveMy 2012.05.17. 12:27:33

@mimózA:
majd ha lesz időm posztumusz díjra javaslom Mátét! :D
Persze nagggyon korrekt, azóta még egypárszor bepróbálkozott Edinánál különböző formátumokban, akkor kirakta az erkélyre a nagy lelkiismeretfurdalását? Meg az hogy nem úgy áll Edinához, ahogy kellene a játékban, mikor tanácsot kellene adnia hárít, mint mindig!
A szomkutya-kifejezéssel meg már a f@szom tele van - BOCS - ha megkérhetlek hanyagold! Köszi!

kovácspéterke 2012.05.17. 12:28:53

@Pilar Ternera: mrs jackman magyar hangja pilar.

ga_zsi 2012.05.17. 12:31:35

@mimózA: pontosan hogy próbálta, csak Edinka drága nem hagyta magát. Utána lett vele ilyen nagyon közömbös.

Manatwork (törölt) 2012.05.17. 12:33:17

@Pilar Ternera: a castingon tuti kérdés minden játékosnak, hogy dugna-e ha benn van? Nem hiszem, hogy ilyen játékba olyanokat beraknának, akik eleve elzárkóznak egy nézettség növelő esetleges összebújástól. Az más kérdés, hogy mit mondanak a kamerába a műsor közben :) Csudafasz barátnője is tudta hova megy a hapsija.

TroTull 2012.05.17. 12:34:39

szasztok,
szerintem a mai legvalószínűbb forgatókönyv, hogy nem broki, hanem csikenfut mögé fognak ma ketten állni, és szöcske megy a levesbe (mindegy, hogy naiva, vagy noémi áll mögé másodiknak (ezt a kihívási sorrend fogja meghatározni), a régebbi bútordarabot fogja/kell neki választani, ha azt akarja, hogy maradjon némi esélye)

pilar ternera 2012.05.17. 12:35:40

@Mrs. Jackman: :)))
@LoveMy: tényleg, azt el is felejtettem, hogy miután bevallotta, h találkozott a nővel, még rányomult volna!
mert akkor hirtelen már nem is érezte olyan szarul magát...

ez a pali egy dologban "jó" és az a piálás (nem mintha ez erény lenne), egyébként kuka minden téren!

kovácspéterke 2012.05.17. 12:36:41

@ga_zsi: egen, erről se feledkezzünk meg.

garrett27 2012.05.17. 12:37:23

Lehet, hogy Hiper egy céltudatos nő, aki a pénzért jött és azt eléri bármi áron, ez idáig OK. De! Ez a nő egy vihogó, kétszínű, nagypofájú nősténypatkány! Ahogy nézem hetek óta a műsort eleinte még adtam volna nemileg a jó kis seggének, de az idő előrehaladtával a díjnyertes picsáról már csak egy kiadós seggberúgás jut eszembe. Nekifutásból bele a medencébe, aztán utána egy sorozatot Kalasnyikov elvtársból, biztos ami biztos.

pilar ternera 2012.05.17. 12:39:07

@Manatwork: egy percig sem sajnálgattam Broki nőjét, félre ne értsd! és nem is kell elzárkózni, főleg, ha nincs kapcsolatban vki, de azért nehogy már KÖTELEZŐ legyen! mások is játszanak szex nélkül, még különbül is.
érdekes, hogy itt épp azok szexeltek (Edina kivételével), akiknek állítólag kapcsolatuk van kint. furcsa véletleneket produkál az élet, nem? ;)))

Pácsó Ármándó 2012.05.17. 12:40:25

@TroTull: Ez a papírforma. De hátha más lesz

kovácspéterke 2012.05.17. 12:43:43

@Pilar Ternera: na, végre vmi amiben nem értünk egyet, én nagyon sajnáltam nyikhaj volt nőjét.

kovácspéterke 2012.05.17. 12:46:26

komolyan nem értem, h lehet idegen emberekre, még ha ellenszenvesek is, olyat mondani, hogy kinyírnátok őket, meg addig ütném amíg mozog stb.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.17. 12:47:41

Szocske tenyleg ugy ment vegig a nappalin, mintha most venne at az AVN Awardot legjobb DP-kategoriaban.

Amugy szep lany, minimum 100€ orankent

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.17. 12:54:12

De a legjobb tegnapi jelenet:

www.youtube.com/watch?v=6Io3aSEkG_s

valamelyik jokepessegu alaenekli, hogy Marilyn Monroe... :)

fofofo 2012.05.17. 12:56:09

az a legszebb, hogy ez az egesz szomoru kutyafej onnan jott, hogy nem tudnak magyarul. szomoru kutyaszeme lehet valakinek, Naivanak spec az van, ez nem is serto. na de kutyafej? es pont egy Andor-feju no mondja egy Edina-feju nore...

Stipistopi 2012.05.17. 12:57:31

@fofofo: először nem Andor mondta rá

kovácspéterke 2012.05.17. 12:57:40

@fofofo: nem, pít mondta, az az ostoba meg azt szajkózta.

Ditti82 2012.05.17. 13:01:16

Máté nagy monológja, a Noémit kellene választanom után lesz egy DE... :D

MrHardcore 2012.05.17. 13:05:52

Betegre röhögtem magam, najjjjon jóóó!!Én most Királyék szereplésére leszek kíváncsi. Meg mondjuk, hogy Brokinak meglesz-e Naomi.

Ditti82 2012.05.17. 13:07:32

@MrHardcore: Lehet, ők döntenek a kiesőről. :)

Stipistopi 2012.05.17. 13:08:14

Az ÉH1 három csóka mikor csinál már valami érdemlegeset is?

LoveMy 2012.05.17. 13:08:21

@Ditti82:
......
"de mivel nem tette meg azt, amibe fogadtunk, pedig én bevállaltam volna, ha nyilvánosan megteszi (a kinti barátnőmet addig elfelejtem!) ezért ki kell esnie" :D

MrHardcore 2012.05.17. 13:08:44

Remélem, még sokszor megpörgetik a szopórollert nekik! :-D

pilar ternera 2012.05.17. 13:08:52

@Mrs. Jackman: én nem annyira. jó kapcsolatból nem megy be ide játszani az ember, vagy akkor annyira jónak kell lennie, hogy 1000%-ig megbízzanak egymásban. de nekem furcsa, h egy kiegyensúlyozott kapcsolatból bemegy-e ide az ember, h 2 hónapig ne lássa a szerelemét, azért, h ott bohóckodjon. a nyerésre meg csekély az esély.

tudhatta és ismerhette Brokit annyira, h ne sok jóra számítson.
abba már nem kezdek bele, h közel a 40-hez egy gyerekkel, mit is akart valójában egy 25 éves kisfiútól...?
tudom, a szerelem nem ismer határokat, meg minden, de azért mégis...

LoveMy 2012.05.17. 13:09:44

@Stipistopi:
a 3 "csóka" közül az egyik nő!

LoveMy 2012.05.17. 13:14:10

@Pilar Ternera:
teljes mértékben egyet értek!

Sőt!!!!
Most itt van az ÉH1-ből Ádám, jóképű, sármos, jótestű, okos, stb...
ő egy kapcsolat vége után, valóban szingliként ment be, felejteni, nyaralni, meg a pénz is jól jött volna! DE...ott vonaglottak előtte a csajok, a vége felé a Niki már valósággal könyörgött neki, hogy szexeljenek.
De ő nem akart a hotelben!

pilar ternera 2012.05.17. 13:19:56

@LoveMy: Kristófnak és Alíznak sem kellett szexelniük, h döntőben legyenek...

jamesz 2012.05.17. 13:23:43

Anikó és Levente pont egymáshoz illenek.
Edina viszont nem egy ilyen Máté féle gerinctelen csigát érdemelne.
Remélem Edina nyeri.

LoveMy 2012.05.17. 13:28:15

@Pilar Ternera:
nem hát, még jó, hogy nem az a mérce, ki szexel, vagy éppen ki aljaskodik a legtöbbet! :)

kerdesek05 2012.05.17. 13:34:34

@LoveMy: annyira bírnám ha FSZK egész nap húzná Papucsot Anikó előtt és beállna mögé megtervezett tervvel:)

Banyus83 2012.05.17. 13:34:41

Sziasztok!

Én is már fáradt voltam tegnap este a kommenteléshez :-) De most itt vagyok...
Gondoltam tegnap, hogy Márk fog menni, épp itt is volt az ideje :-D Meg azért még mindig biztosra vehető volt, hogy a gyengébbek közül szórnak ki, és mivel csajok közül ez Szöcske és nem írhatták fel egy pár két tagját, egyértelmű volt, hogy Ikerke megy...A további forgatókönyv szerint szerintem ma megy Szöcske, aztán legközelebb Roli (ha párba mennek, akkor Noncsival)...Mindenesetre a végére Edina-Máté és LMZ-Hiper marad, az még kiderül mennyi csavar után, mert ugye tavaly is elég sokat cserélgettek még az utcsó héten is...A jól megvágott előzetesből meg azt szűrtem le, hogy Máté természetesen nem fogja lecserélni Edinát :-)

pilar ternera 2012.05.17. 13:35:44

@kerdesek05: papucs ehhez túl "hülye" (értsd: ragaszkodik Anikóhoz), pedig jó lenne!;)

kerdesek05 2012.05.17. 13:37:41

@vécés jóska: rossz körben mozogsz, nálam a fiúk társaságában is Edina a NO1:)

Zafír333 2012.05.17. 13:39:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ebédelni voltam:)
Egyetértek a szereplők besorolásával! Bár Noémi nem gonosz szerintem,csak amit a testével művel...
Mi volt ez a tegnapi (m)E(S)ZTELEN szaladgálás Brokival??Valóban úgy érzem, hogy az emberek néha már nem bírnak magukkal mit kezdeni ( jódolgukban)Míg a mexikói munkacsapat hányadékot takarít fel, a magyar banda kaktuszt nyalogat, ruha nélkül futkároz, és WC tetővel fedi le bizonyos testrészét.(Fölösleges volt, már láttuk sajnos!) Nevetnék rajta nagyot, de inkább elszomorodom.

ő-szinte 2012.05.17. 13:39:44

@LoveMy: persze, hogy nem ;) mert sokkal szívesebben szexelt volna szentdanival ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.17. 13:39:54

@gergo: szép a csöcske? mitől? mert mű?

kovácspéterke 2012.05.17. 13:40:25

@Pilar Ternera: ez mind igaz, de az a nyilvános megalázás, amiben része volt estéről estére sztem egy kicsit too much. nem kell ahhoz férj és feleségnek lenni, hogy azért a másik aki elvileg veled van, tiszteljen.

kerdesek05 2012.05.17. 13:41:29

@jamesz: reméljük a legjobbakat!:)

LoveMy 2012.05.17. 13:42:30

@kerdesek05:
most, hogy mondod...
lehet, hogy azért nyilatkozta a riportban Hiéna olyan eltorzult fejjel: "nem akarom látni a döntőben a Noémit"
:D

LoveMy 2012.05.17. 13:45:39

@Banyus83:
Szia!
egyet értek a forgatókönyveddel :)

Zafír333 2012.05.17. 13:47:06

@Zafír333: Bevallom, azért nevettem is!!
Még most is, ha visszagondolok, de valójában tényleg megdöbbentő a szint. Az is,hogy nézem.

pilar ternera 2012.05.17. 13:48:39

@Mrs. Jackman: erre mondtam én azt, hogy mit akart egyáltalán Brokitól?
főleg, ha még nem is 100-as a kapcsolatuk. úgy kellett volna ezt megbeszélni, hogy "oké menj, érezd jól magad, de mikor hazajössz, én már nem leszek". ennyi. tiszta beszéd, érti mindenki.

Zafír333 2012.05.17. 13:49:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Bevallom, azért nevettem is!!
Még most is, ha visszagondolok, de valójában tényleg megdöbbentő a szint. Az is,hogy nézem. ( Az előbb magamnak válaszoltam... hat a műsor!!!!)

LoveMy 2012.05.17. 13:50:09

@Banyus83:
ja és @ amit írtam, így kell hinni ezeknek! Sajnos, pedig jó lett volna, de inkább előbb, mint utóbb, de egy hét múlva már vége! :)

kovácspéterke 2012.05.17. 13:54:03

@Pilar Ternera: hiába tudja előre, h nem örökre szól, ha akkor együtt voltak, akkor nem ezt érdemelte. ebbe a részébe nem láthatunk bele, h hogy váltak el, de annyit tudunk, h együtt voltak.

LoveMy 2012.05.17. 13:54:18

@Mrs. Jackman: @Pilar Ternera:
és erre írtam én az Ádámot példának, hogy kapcsolat nélkül sem használta ki a széttárt lábú lányokat! Az okát egyedül ő tudja, nem kell kiforgatni!
Szerintem is inkább zárták volna le, akkor kevésbé fájna...

kovácspéterke 2012.05.17. 13:56:15

@LoveMy: nem értem, h ahhoz amit írtam, h jön ide egy tavalyi játékos, azt meg főleg nem, h mit forgattam ki.

LoveMy 2012.05.17. 13:57:15

@Mrs. Jackman:
csak egy ellenpélda!
nem forgattál ki semmit sem! :)

Morcz 2012.05.17. 14:03:09

sziasztok!

Köszönöm az Anikót eliminálását feljaánló kommenteket, jól estek! :D

Azért elgondolkodtam, hogy állítólag rendezvényszervező, te atyaég, ilyen hibbant nőre bízni ilyesmit... brrr...

A régiek közül alíz helyett ÉDEN1 Nikit (DON-né) küldtem volna be, mert én jókat röhögtem azon, hogy amikor "tüzelt" mindig rá akart mászni Ádámra. :)))

Banyus83 2012.05.17. 14:09:04

@LoveMy: Ugye? Bár lehet nem utolsó előtti hét volt, hanem utolsó előttinek :-D Ki tudja...:-D Ezek után kíváncsi vagyok, a döntő hogy alakul... ;-)

Kíváncsi vagyok amúgy, hogy mi lesz még a szerepük az első játékosainak...nem hiszem, hogy ennyi volt...

pilar ternera 2012.05.17. 14:10:24

@Mrs. Jackman: "hiába tudja előre, h nem örökre szól, ha akkor együtt voltak, akkor nem ezt érdemelte."

ezzel egyetértek teljesen, azért is mondtam, ÉN hogy zártam volna le ezt a kapcsolatot, még utazás előtt!
persze, azt mindig hozzáteszem, hogy kívülről könnyű okoskodni!
lehet, hogy tényleg tök szerelmes volt ő IS Brokiba, amit csak mi nem értünk itt kint a padon. mert egyébként az életben bizonyára egy igazi szőke herceg! ;))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 14:20:14

@Zafír333: Az ital hatására sok ember kifordul magából:) Noémi nem gonosz, csak kérdőjellel a rossz csoportba tettem. Igazából nem tudom eldönteni, én nem bírom, de nem gonosz semmiképpen, csak tényleg nagyon ostoba tud lenni. Meg nyerjen magyar állampolgár, ennek drukkolok, de ez csak a magánvéleményem:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 14:25:05

Hi Guys! :D

nemtom ti hogy vagytok vele, de nálam Ostobenkó (extrát is megnézve) majdnem Hiper szintje alá ment..
Ill az emberi köcsögsének is vannak válfajai...
De azért.. nem kellene ellenség ha ilyen barátnőm lenne mint FSZK, aki tegnap aztán tényleg rászolgált a nevére!!!! :D
És komolyan mondom nem vagyok Edinka fan, de már sajnálom a csajszit.. két ilyen tróger között mint Mattcsi és FSZK...

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 14:27:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hát nemtom... nekem tegnap az jött le Ostobenkóról, hogy Matcsit ott helyben orális kielégítette volna.. ha nincs ott Edinka, aki ugye állítólag a barátnője és így de úgy szereti, támogatja stb...
Plusz szerintem úgy mellé fog párválasztón állni, hogy ihaj... Hát..nem nagy jellemre vall..

kovácspéterke 2012.05.17. 14:32:50

@paranyuszi: hehe, tök vicces, mert néhány edina fan szerint ez csak poénkodás volt, és nem volt benne semmi :D

kovácspéterke 2012.05.17. 14:35:57

@Pilar Ternera: én értem, amíg nem derült ki, h óriási nagy köcsög, addig nekem is bejött a babyface.

Éden Robi 2012.05.17. 14:35:57

hiper képtelen feldolgozni, h edina úrinő, ő pedig nem...

LoveMy 2012.05.17. 14:36:47

@Mrs. Jackman:

LoveMy 2012.05.17. 11:06:38

LoveMy 2012.05.17. 14:38:32

@Éden Robi:

Hiéna mindenféle értelemben féltékeny Edinára!

pilar ternera 2012.05.17. 14:38:33

@Mrs. Jackman: nekem sosem jött be! :O
@Éden Robi: nem tudom, h ez-e a baja, de így van. :)

kovácspéterke 2012.05.17. 14:39:29

@LoveMy: néhány, értem ezalatt magamat meg pilart...

@Éden Robi: úrinő nem veri ki senki faszát napvilágnál a tévében.

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 14:42:03

@Mrs. Jackman: Háát... Mattcsi is azt mondta, hogy nem észrevenni 1 db sört, a hűtőben pont középen... hááááttt...:DDDD furcsa véletlen..
Szerintem Ostobenkó elég nagy ribi... de ez csak privát vélemény.. :D:D:D

kovácspéterke 2012.05.17. 14:43:12

@paranyuszi: most attól függetlenül, hogy tegnap h volt én a konyhapulton nem találtam vmi, ami az orrom előtt volt, sztem simán van ilyen.

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 14:44:55

@Mrs. Jackman: Huhhhuu... ezt nagyon keményen megmondtad!!! :DDDD

pilar ternera 2012.05.17. 14:46:36

@Mrs. Jackman: miután helyeseltem Robinak nekem is ez ugrott be :))
de gondolom, ő az egyéb viselkedésére gondolt...
@paranyuszi: én is írtam már, h sztem tényleg nem látta (mexikói áruismeretből 1-es, leülhet!), eléggé meg is volt lepve, mikor kiderült, h van...

Zafír333 2012.05.17. 14:46:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ma tovább szűkül a kör, a maradékból kiválaszthatjuk, hogy kinek drukkolunk:) Ha marad olyan...
Én soha nem nézem az extrát, de a kozzászólásokból lejön, hogy ugyancsak "bővíti a látókört" a szereplők megítélését illetően.

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 14:47:32

@Mrs. Jackman: Az előzö hsz a fényes nappalos dologra vonatkozott...:D

Szerintem FSZK ha látta a sört ha nem, egyetértek sixx-el, hogy Edinka bőröndjének egyik kereke még a hotelben lesz amikor ő már Mattcsi alatt/fölött tudomisén fog lihegni..:D

foxglove (törölt) 2012.05.17. 14:48:08

@paranyuszi: nagyon undi volt. konkrétan sokkot kaptam mindhármuk viselkedésétől. nem tudom eldönteni, melyikük volt a gázabb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 14:48:34

@paranyuszi: hhhhháááááááttttttt (tudom, nem kezdünk így mondatot:D), szerintem is, ezért nem tetszett, h Edinka olyan vigyorogva végig ülte:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 14:49:32

@Pilar Ternera: Én hiszek neked.. :) De amit Mrs. Jackmannak írtam azt fenntartom, FSZK az első adandó alkalommal ráveti magát Mattcsira....:D

Zafír333 2012.05.17. 14:50:20

@Mrs. Jackman: Ilyenek történtek?
Akkor én egy másik édenben jártam...

hungarisztan 2012.05.17. 14:50:31

Basszus, be kellett mennünk az Alleeba, ez már ugye önmagában gáz, na de ráadásnak ki feszít a kajálós részen? Undor Andor személyesen, két másik hasonszőrű (= ronda, mint a háború) barátnő társaságában.

Erős késztetést éreztem, hogy véletlenül arra járjak, és a tálcám tartalmát – merő véletlenségből – a nyakába borítsam, de amilyen reménytelenül setét az a nő, vagy férfi, vagy trafó, vagy mi a tököm, a végén még udvarlásnak fogná fel, és elkezdene flörtölni, de abban a pillanatban, hogy bazsalyogva levezette volna, hogy nyilván bejön nekem, menthetetlenül lehánytam volna, úgyhogy inkább hagytam a fenébe az egészet.

Basszus, én ilyen lennék, mint amit ő felmutatott ebben a műsorban, 2 éven át bújkálnék, hogy még csak idegennel se fussak össze, nemhogy ismerőssel (bár nyilván zsák és foltjai), ez meg szemmel láthatóan sütkérezik a 10 perc hírnévben, amiért „benne vót a tévében”.

Legalja, broáf.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 14:51:59

@Éden Robi: Úrinő??????????????????????

@Zafír333: azért jó az extra, mert mindig több van benne, mint a műsorban. Reklám nélkül!!!! Többet meg lehet tudni:)

@paranyuszi: ő sosem tenne ilyet, az idősebb pasikra bukik, szó szerint is:P

kovácspéterke 2012.05.17. 14:52:29

@paranyuszi: sztem edina nem esik ki ma.

érdekes egyébként, h kinek mi az visszataszító, nekem a tévében szexelés, van, akinek az gáz, sztem meg poénkodtak tegnap este, és semmi nem volt benne.

LoveMy 2012.05.17. 14:53:13

@hungarisztan:
de irigyellek :DDD

@Pilar Ternera:
DE ÉN KIZÁRTAM!
;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 14:53:15

@foxglove: Igen elég erőltetett volt, hogy "csináljunk már valamit mert a szerkik minket is kiradíroznak" ...
egyrészről.. másrészről.. FSZK pasija otthon tapsol a tv előtt, hogy "de jó!! a csajom, csak gatyán keresztül akart puszit adni Mattcsinak.. ez mégiscsak jobb mintha ott helyben le....ta volna.... "

pilar ternera 2012.05.17. 14:53:41

@hungarisztan: igyál egyet, nyugodj meg! :))
éjjel meg ölelj meg egy plüssmacit, hogy ha rémálmaid lennének legyen kéznél vmi...:DDD

pilar ternera 2012.05.17. 14:55:05

@LoveMy: gyanús vagy Te nekem! ;))

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:00:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tudod én meg annyiból igazat adok most kivételesen Edinkának, ha ott elkezd picsogni, azzal csak tovább hergelte volna FSZK-t.. Viszont utána lehet megmondtam volna Matcsinak, hogy akkor holnap én ugyanezt játszom fordítva, mondjuk Rollerrel ..te meg nézheted... :)

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:00:40

@paranyuszi: engem legkevésbé sem az zavart, hogy Noéminek mit szólhat a pasija otthon, de hogy ennyire hülyének venni valakit, mint ahogy mátcsi és noncsi tette edinával... edinától meg az, hogy ennyire hagyta, hogy hülyére vegyék... kibaszottul megalázó helyzetbe hozta magát, pedig az eddigi édenes teljesítményét nézve ez nagy szó. Noémit ugyanis a hajánál fogva kellett volna elcibálnia mátcsi farka közeléből, meg közös meztelen futás, hát basszákmeg.

Zafír333 2012.05.17. 15:02:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Jót nevettem az úrinő?????????????? kérdéseden!! Drága nagymamám jutott eszembe, aki idejében az úri jelző totálisan mást jelentett. Emlékszem, amikor egy hosszú hajú énekest látott a TV-ben, aki üvöltözött, miközben rángatta a fejét jobbra-balra, és mamikám tágra nyílt szemekkel elképedve kérdezte tőlem:" Ez a dalverseny????" Így rökönyödne meg ma is:" Ilyenek az úrinők?????"

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:04:27

@paranyuszi: amúgy most próbálok elképzelni egy szituációt, hogy odamegyek egy barátnőmhöz és azzal *poénkodom*, hogy leszopom a barátját, de nem sikerül.

Éden Robi 2012.05.17. 15:05:29

@Mrs. Jackman: Lehet, h lemaradtam vmiről, és volt olyan szexualizációs mozzanat, amit a kamerák premier plánban mutattak - ezt nehezen hinném el: éppen az úrinőségben való hitem miatt biztos vagyok benne, h naiva ügyel az ilyesmire... Az úrinő definíciója szvsz nem tartalmazza az általad említetteket, azt viszont igen, h megtegyen mindent ennek a minél "illendőbb tálalása" érdekében - és edina valóan próbál ügyelni erre (meglepne, ha bevállalt volna egy LMZ-Hiper féle kádas manővert).

inmemancsi 2012.05.17. 15:05:31

@foxglove: már látszik rajta, hogy nem olyan szerelmes, rájött -

itt meg megy a polemizálás, hogy noémi ribi vagy vagy nem ribi, hát tegnap az összes farokhoz hozzádörgölőzött megint..

fofofo 2012.05.17. 15:06:45

@foxglove: sztem meg ha nehezmenyezi a tortenteket, a masik ketto szerint o lesz a rossz fej. ha meg csak faradtsagra hivatkozva elvonul, nem tudja, mit muvelnek. ez volt Edina reszerol a legjobb dontes

mimózA 2012.05.17. 15:08:22

@Pilar Ternera: Hát ez már csak annak a baja, akinek ilyen az álma! Edinka szíve szakad , nem a mienk. Nem matcsi védelmében de 1. az elején megmondta h. kint van a barátnője. Semmi hatás dugcsi mehetett tovább nagy örömmel. Szerkik elrontották a hancúrt, mert Máté rájött a kinti jobb. 0 dugcsi Edina majdnem belehal a bánatba, mert ő még ezekután is folytatta volna. Így viszont van egy mártírunk. Kérdés mennyi lesz a bánatpénz?

pilar ternera 2012.05.17. 15:09:07

@paranyuszi: csak nem értél volna el vele semmit, mert Mátét már qrvára nem érdekli, mit csinál Edina és kivel, sőt! akkor lelkifurdalás nélkül cserélhetné le.
másrészt Roller se lenne partner ilyesmiben.
harmadrészt ez olyan messze áll Edinka személyiségétől, amilyen messze most nem jut eszembe 2 város egymástól...:DDD

@foxglove: az lett volna csak megalázó neki. mert ugye milyen jogon? szerelmespár ők Mátéval???

Vadkörte82 2012.05.17. 15:11:36

@paranyuszi: látom ez reggel óta téma..szerintem is meg volt már a strigula matcsikának..

@inmemancsi: szerintem AZ. de másnak máshol van a tűrésszintje.

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:11:51

@Pilar Ternera: Ez az Éden Hotel itt bár.... :D:D:D

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:12:10

@Pilar Ternera: nyilván erős túlzásból, sarkításból írtam a hajcibálást, nem szó szerint, de akkor tárgyilagosan, valamiféle szóbeli jelét adhatta volna a nemtetszésének. okosan, finoman, csak azért valamit mégis.

pilar ternera 2012.05.17. 15:13:50

@mimózA: más műsort nézünk.
1. nem az elején mondta meg, h van vkije, hanem miután lefektette.
2. utána is akarta, csak Edinka nem hagyta.

a f.verésre tényleg nincs mentség, mert asszem az is utána volt...

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:15:05

@foxglove: Érdekes.. Nekem sem..
Biztos velünk van a baj!!!!!

kovácspéterke 2012.05.17. 15:16:29

@mimózA: azután mondta meg, miután már jópárszor megrakta.
edina nem feküdt le vele tbbször, egyszer volt a vállalhatatlan kézimunka, hiába akarta nyikhaj.

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:17:34

@Pilar Ternera: Mondjuk Makó és Jeruzsálem??? :D:D

Hát nemtom.. Azé a Matcsi féle lazán vesszük a dolgokat pasik a legféltékenyebb típusok..Azé lehet, egy próbát tennék Edinka helyébe (csak sajnos már tényleg nincs a hotelben partner ehhez.. Bár jön Kristóf!!! :D:D:D ) hogy elkezd nyitni más pasik fele.. Sok mindenen már nem változtatna, de had érezze Mattcsi is a törődést.. :D

kovácspéterke 2012.05.17. 15:17:52

@Éden Robi: öö, hát nem tom, ebben nem értünk egyet. való igaz, h edina visszafogott minden másban aláírom az úrinőséget, de ezzel felülír mindent.

inmemancsi 2012.05.17. 15:19:14

@Vadkörte82: épp az, hogy ez nem tűrésszint kérdése, az ribanc aki nagyjából idegen faszik ölében tekereg, meg ilyen szövegeket lenyom, hogy leszoplak nyilvánosan fogadásból- mondjuk extrából derült ki igazán hogy az - és a rosszabb fajtából való, mert legalább elismerné, hogy az, mindegy azt a szerencsétlen peti gyereket azért rehabilitálni kéne:))

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:19:34

@Vadkörte82: Lehet Matcsi nyeri meg a "ki d*gott meg legtöbb csajt a hotelben"? játékot a show végére.... :)

kovácspéterke 2012.05.17. 15:21:29

@paranyuszi: ó, hát már érezte, ki is borult, h edina miért beszélget márkkal. priceless volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:22:03

@paranyuszi: nem mondtam, h picsogjon, de szóljon, de ne ott hebrencskedjen:D

mimózA 2012.05.17. 15:22:29

@LoveMy: Bocsi mégis Te vagy a mimóza, nem én, de sajnos ebben a sóban mindenkinek van beceneve, és a Te kedvencednek ez és baromira illik rá , ahogy mindenkié nagyon találó és szórakoztató. Ha már ő nem szórakoztat.

Éden Robi 2012.05.17. 15:23:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen. Az. Úrinő. Soha nem üvölt, pedig sokszor lehetett volna rá oka; végighallgatja a másikat; a pandorán nagylelkűen és sértettség nélkül elément hipernek a kibékülésben; szarul esik neki, de tud mosolyogni a folyamatos broki-naomi üzekedésen, pedig majd' beledöglik... Még a külvilágban is ritka ez a tartás, ami van benne...

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:23:31

@foxglove: Tudod ez tök jogos meglátás... Csak az a baj.. hogy elég faramuci helyzet, hogy a "szerető" Edinka rángatja el a harmadikat amikor van egy barátnő is valahol odakint? Elég elcs*szett egy szitu ez úgy ahogy van. És egyetértek Edinkát minden módon megalázták, és ő túl hülye volt hozzá, hogy ezt észrevegye...

mimózA 2012.05.17. 15:23:48

@Mrs. Jackman: és egyszer pisilés amit Noéminek végig kellett nézni.

Vadkörte82 2012.05.17. 15:24:40

@paranyuszi: az tuti :) rá is büszke lehet 'anyuci' :)

@inmemancsi: nem vitázok, mert már reggel megkaptam..azt írtam amit te.szóval egyetértek.

ő-szinte 2012.05.17. 15:25:52

@foxglove: ja, én is ezen röhögök :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:25:53

@foxglove: köszönöm, végre valaki érti, amit reggel hajtogattam, v próbáltam, köszi-puszi:D

@Zafír333: dettó. Még táncházba jártak szülőkkel!!!!!! Kesztyűben, csakis a tánc erejéig illett férfiakkal társalogni is. Udvarlás, stb. Ismeretlen fogalmak ma:D

@paranyuszi: Noémi. H kiosztotta anno nem tom kit is, h bezzeg volt neki 41 éves pasija is:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:26:02

@Mrs. Jackman: Jahh tényleg!!! Azon nagyon röhögtem.... leugatta Edinkát mert ránézett valaki újra, aki bejött... Végül is ő nem nézte FSZK-t miközben az majdnem lesz*pta.. tök jogos... :D:D:D:D

ga_zsi 2012.05.17. 15:26:26

A múlt héten nem azt mondta Évi, hogy "ez volt az utolsó párválasztó!" ???
vagy csak én értettem félre?

ő-szinte 2012.05.17. 15:27:44

@paranyuszi: edinát meg ne sajnáld, kicsit többet ivott volna, gruppen is lett volna ;-DDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:27:52

Felhívtam a barátnémat most, ihletet kaptam foxitól, megkérdeztem, h mit szólna hozzá, köpni-nyelni nem tudott, aztán mondta, h próbáljuk ki: előirányoztam magamnak egy megtépést:D:D:D:D Nem nézi az ÉH-t, jegyzem meg:D

ő-szinte 2012.05.17. 15:28:17

@ga_zsi: nem, jól értetted, én is azt értettem:-DDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:28:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hát sztem sok választása nem volt, amivel ott tudott volna javítani a helyzeten. Mindkettő gerinctelen fos, Mattcsi és FSZK, még arra sem vették a fáradtságot, hogy ne előtte csinálják az egészet...

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:29:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: FSZK?? :D:D :D Te az nem Hiper volt akinek az idősebb faszijai vannak??? :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:30:44

Felajánlhatta volna magát Edina Máténak. "én nem csak ígérem, meg is teszem, most, ha jössz velem a szobába, pl"

@ő-szinte: rendben, ott hagyom:D Noémi gonosz, rossz. FSZK

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:30:49

@paranyuszi: igaz, erről a csavarról, hogy edina is 3., mindig megfeledkezem...de mondjuk ha csak a játékot nézem, érzelmek nélkül, akkor is oda kéne figyelnie, hogy noémi azért csak pár nélkül van, mátcsi meg gerjed rá, ezek épp most kúrják el az ő 12,5 millióját.
Hiper ebből a szempontból példamutatóan tartja a rövid pórázt, bármennyire is utálom őt, de legalább ilyenek miatt nem kell aggódnia.

ő-szinte 2012.05.17. 15:31:56

@foxglove: hehehehe, milyen vicces, pont ez ugrott be tegnap, hogy megfognám naomit a hajánál, és úgy húznám a földön, le a lépcsőn, oszt be a mödansziéba, hogy tudja hány éves;-DDDDDDDDDDDDDDD
majd vmi hasonlót matcsinak is, aztán keresnék magamnak egy pasit, akivel kicsit elszórakozhatok...;-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:32:56

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDDD
bázz de lökött vagy!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát ha annak is gruppen a neve, hogy ketten vadul k*félnek egy kanapén a harmadik meg szomorú arccal ül a bárpultnál és nézi, akkor az is lehetett volna.. :DDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 15:33:13

@paranyuszi: mondom, ne sajnáld emiatt ;-) edina is megéri a pénzét :-DDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 15:34:04

@foxglove: igen, igen, minden szavad igaz:-))))

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:35:07

@ő-szinte: mondjuk nálam ez a lehető legszélsőségesebb reakció lenne, ahogy magam ismerem, azt hiszem egy sértődött ajtócsapkodós elvonulást produkáltam volna (ami szintén nagyon szánalmas...:DDD)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:35:07

@foxglove: hát na, ihletet kaptam:) Aztán szépen elmagyaráztam mindent, megbocájtott:P

@paranyuszi: de, lásd előbbi megnyilvánulásomat.

Azt Noémi mondta, mielőtt leszlovékkurvázták volna nyilvánosan:) Anikóról nem tudok:)

ő-szinte 2012.05.17. 15:35:37

@paranyuszi: na hidd csak el, hogy benne lett volna edina! ;-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:36:22

@foxglove: Nahh jahh.. De láttad LMZ-t tegnap? Lehet már az extrában volt.. Noémi lenyomott neki is egy szlovák puszit.. erre ő addig matatott a mikroportjával míg Noémi odébb sétált..Majd LMZ azzal a lendülettel visszament Hiperhez.. Lehet, hogy egy jól idomított állatkát nézünk éppen, de az is lehet, h Mattcsi és LMZ jellembeli különbsége adja ezeket a helyzeteket.Hiper választása, nagyon-nagyon ügyes volt...

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:39:38

@ő-szinte: Mi van te ismered Dinkát IRL??? :DDDDDDDDDDDD

Zafír333 2012.05.17. 15:39:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen, mesélt nekünk is a nagymami a fehér kesztyűkről. A gavallérok és a "gardedám" :) Nem ám fedetlen testrészek ... még a kézfejet sem illethették, hát még a csupasz "másnak a fejét"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:39:48

@inmemancsi: most latolgatom az ötleteket:) Miért lett volna nagyon gáz? Ki kell valahogy az öléből szedni Noémit, a célt el kell érni:D:D:D:D:D:D

@paranyuszi: megcsókolta Levit????????

mimózA 2012.05.17. 15:41:13

@Mrs. Jackman: Tényleg más műsort nézünk, mert miután Máté megmondta h. van barátnője még nagyon vidám nyilatkozatok jöttek, semmi gond nem volt, amig Máté nem vallotta be, h. bejött a barátnője aki fontosabb neki.És ezután kapta a becenevét is. Az Ostobenkó is illene mostmár rá. De egyiknek sem drukkolok.

ő-szinte 2012.05.17. 15:42:24

@foxglove: áhhh, elvonulni soha!!! ne viccelj...:-O
ha fájt van, akkor úgy, faszomat érdekli :-DDDDDDDDDDD
de elvonulni?:-OOOO
SOHA!
kapja meg csak mindenki, ami jár neki, aztán mint aki jól végezte dolgát kiszórakozhatod magadat te is :-))) vki mással;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:42:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nahh, még egyszer elolvastam és felfogtam... :D

Amúgy én is tudom, hogy nem kezdünk háttal mondatot..... :P :D:D:D (Hát, hogy mint vagytok otthon Pistikám? Petőfi Sanyi Bá... ) Általában direkt csinálom, mert ez egy blog és nem a Kazinczy helyesírási verseny... :D:D:D:D )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:42:35

@Zafír333: ja, nem beszélve a táncrendről:) Még dédnagyszüleimé is megvan, bőven 1800as évekből.:) Táncolni sem lehetett akárkivel, meg össze-vissza:D

mimózA 2012.05.17. 15:43:30

@Mrs. Jackman: Sorry csak arra, h. nemcsak a kézimunka volt gáz, nem te írtad?

hungarisztan 2012.05.17. 15:43:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

„Táncolni sem lehetett akárkivel, meg össze-vissza:D”

Hova is vezetne ez! ;o)

ő-szinte 2012.05.17. 15:44:32

@paranyuszi: nem :-))) de látom, te meg az embereket nem ismered :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:44:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem-nem..
A kukkoláskor akik csinálják, nem látják aki kukkol... :D:D::D
De kérdezz nyugodtan!!! :DDDDDDDDDDD

Igen, FSZK lenyomott egy szájra puszit Levinek is, miután közölte, hogy neki most nincs párja, ezért mindenki párja kicsit az övé is...
Én lehet mondtam volna neki, hogy tudod, mit??? Vagy inkább húzzál haza Szlovákiába... :D:D:D
(bocs, remélem nem raknak ki ezért... :D )

fairytale 2012.05.17. 15:45:12

@foxglove: szerintem pont az lett volna az alázó ránézve, ha úgy viselkedik, ahogy te számon kéred rajta. Ez volt a legelegánsabb megoldás: kiröhögni őket és velük röhögni. A hisztizés, a féltékenykedés, a harc sokkal szánalmasabb ilyen esetben. Egy normális nő soha ne csináljon bohócot magából egy férfiért. Főleg ilyen szituban. Az nagyon ciki lett volna.

inmemancsi 2012.05.17. 15:46:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: eddig mindig mondtátok hogy alázza magát szerintem nem alázta, ezzel viszont bőven meg tette volna

a helyében azt kellett volna mondani, hogy noémikám az vagy aminek peti mondott egyébként meg mátét kibaszni a játékából valahogy ügyesen:)))- de ezt korábban kellett volna

ő-szinte 2012.05.17. 15:47:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: oh, sztem benne lettél volna :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:47:13

@paranyuszi: igen, jogos, de én azt magamra írtam, h hhháááááttttt:D De szép emlékek jutottak eszembe a Kazinczy versenyről:)

Én kértem előre elnézést, de máskor biztosan jobban odafigyelek, h meg tudj érteni:P:P:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:47:40

@ő-szinte: Háát izé .. lehet... :D
Nekem Edinka a 19-ik után is eléggé amatőrnek tűnt a tv-n keresztül, nemhogy gruppen.... :D
De meghajolok tudásod előtt, ha te mondod, biztos neked van igazad... :D
Dinka is biztos ribi. :D

Zafír333 2012.05.17. 15:48:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Húúúúúúúúúúú! Az jó lehetett:) Kipróbálnám szívesen!
Akkor kellemes felkészülést estére:)
Indulok haza, ott már nem kapcsolom be a gépet. Ez a munkahely kiváltsága!

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:49:45

@fairytale: olvasd el azt is, amit Pilarnak válaszoltam, ott írtam egy opciót az elegáns megoldásra. Bohócot pedig sajnos MÁR sikerült magából csinálnia, mondom ezt úgy, hogy alapvetően szimpatizálok Edinával.

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 15:49:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tudom, csak majdnem minden mondatom háttal kezdem.. ezért írtam le, hogy nem hülye vagyok csak provokatív.. :DDDDDDD

Nem-nem... Elolvastam és nem fogta az agyam a bötüket, te jól írtad... :D:D:D:D

ő-szinte 2012.05.17. 15:50:29

@fairytale: bohócot csak akkor csinál magából, ha csak a csajt bünteti. Ha mindkettőt, akkor elégtételt vesz :-) aztán szépen tovább áll;-)

Zafír333 2012.05.17. 15:51:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
(Folyt.) a munkahely kiváltsága, mármint a hozzászólások nyomonkövetése egész nap!!!
Szép estét:)

ő-szinte 2012.05.17. 15:53:18

@paranyuszi: a mennyiség nem feltétlen csap át minőségbe :-DDDDDDDDDDDD ne már...:-O és a gruppennhez sem kell aktívnak lennie, elég ha ott van ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 15:54:38

@foxglove: mondjuk ezt, hogy szimpatizálsz mogyi..:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem igazán...khm... értem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:55:33

@hungarisztan: komolyan, előre le kellett adni, h kik vesznek részt, aztán jelezni kellett, h kivel óhajt táncolni a fiatalember, majd, ha ebbe a szülő beleegyezett, akkor felkerült a listára, ha betelt, akkor szívás volt. Az értelmét abban látom, h ne alakuljon ki tumultus, dugó, stb:D

@paranyuszi: :D:D:D:D Akkor minek hívják? Kasztingnak?:D

@inmemancsi: és akkor őt nem vágták volna ki, ha egyetért Petikével?:D

@ő-szinte: azt sem tudom, miről beszélsz:)

@Zafír333: jó pihit!

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:55:54

@ő-szinte: aranyos csaj, csak hülyén tud viselkedni.

LoveMy 2012.05.17. 15:56:00

@mimózA:
hát öcsém, a legjobban az irritál, amikor nem a fórum témáival próbál valaki felülkerekedni másokon, és neki áll személyeskedni.
De ez a te szegénységi bizonyítványod! :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:57:40

@paranyuszi: Juj, te itten provokálsz minket:D (inkább írnál:P)

@Zafír333: Szép estét!

@ő-szinte: miket nem tudtok ti......látszik, h katgimibe jártam 8 évig...

ő-szinte 2012.05.17. 15:58:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na persze, persze , EHEHEHEHEHEHEHHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
már megint, mi?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
kellemetlen szituknál kissé amnéziás leszel;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:00:42

@foxglove: hátttt, ha neked az aranyos, hogy a "barátnőd" kibeszél a hátad mögött, meg ki akar rakni... :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 16:01:21

@Éden Robi: elfelejtettem reagálni, bocsi!

Tehát, kezdve azzal, h nem értünk egyet...NEM ÉRTÜNK EGYET:D Edina nekem elég hamar leírta magát, mint úrinő, attól még lehet kedves, bájos.

@inmemancsi: lehet, h Noémi tudatáig el sem jutott volna a mondat lényege. Igen, igazad van:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:01:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: persze, ezt már nem mosod le magadról;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mimózA 2012.05.17. 16:02:23

@LoveMy: Mire gondolsz bátyus?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 16:02:39

@ő-szinte: nem, csak nem vagyok olyan romlott, mint TE:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elképzelni sem tudom, h ti este is miről beszéltetek:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:05:19

@LoveMy: te, baszki szakadj már le erről a személyeskedős faszságodról;-D ez egy blog ahol ha kommentelsz, kaphatsz hideget-meleget.
az rajtad múlik, hogy kommentelsz-e vagy sem...

kovácspéterke 2012.05.17. 16:05:30

@ga_zsi: de, nem is értem, miért, gondolom szerki elbaszás.

@mimózA: igen, ebben igazad van, arra gondoltam, h azután nem feküdt le vele, h bent volt a csaj, mert máté utána is próbálkozott. az nekem sem tetszett, h miután megtudta még szexeltek, de előtte valóban nem értesült róla.

ő-szinte 2012.05.17. 16:06:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, cicus, te sokkal romlottabb vagy ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:07:24

@ő-szinte: Nála nem... :D
De állítólag gyakorlással jönne a tapasztalás.. úgy tűnik másoknak...nem neki.. :D:D:D
amúgy mindjárt előveszem az Idegen Szavak Szótárát... :D:D:D:D

LoveMy 2012.05.17. 16:07:31

@paranyuszi:
szerintem Edina helyzetét nem lehet ilyen egyszerűen, kinti szemszögből nézni, mert ha mindez a kinti világban lenne, lehet, hogy már Máté nem brokizna többet,nem lenne mivel, vagy FSZK sem vinnyogna körülötte, mert le sem szarná őket. De itt elég szűk a hely és a lehetőség, hogy bármit tudna tenni, főleg így a játék végén, ha már a döntőben vannak!

ő-szinte 2012.05.17. 16:07:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hogy gruppenezni akartál a barátnőddel , mer megihletett naomi,hehehehehehehehe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 16:08:07

@ő-szinte: én nem, soha. Pasit sem láttam közelről. A tv-ben is csak az Édenes pasikat látom és bizonyára álmodozom utánuk.:)

LoveMy 2012.05.17. 16:08:42

@ő-szinte:
te meg szakadj már le rólam a féloldalas röhögős faszságaiddal!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.17. 16:08:59

@Átvitel honvéd: szépen körbeértél, kár, hogy nem láttam az első részt.

Nekem most továbbra is szimpatikus Szöcske és Roli, emberileg. Nem a játék szempontjából.

Azt meg hogy az Anikótól hogy tűrik el amit csinál fel nem foghatom. A csávókat (Levente) meg tényleg meg lehet fogni egy pinával?

ő-szinte 2012.05.17. 16:09:37

@paranyuszi: hehehe, hülye :-))))
de aztán mondd majd el mire jutottál és lehetőleg szlovákul, mert úgy minden sokkal viccesebb ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:10:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na ja! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:10:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @ő-szinte:
Gruppen nem volt! :D:D:D (1989-es kiadás :D:D:D
Grupp -> 1. csoport 2. virágágy....
:DDDDDDDDDDDD
Kissé el vannak maradva.. :D:D:D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.17. 16:11:22

@pushpang (univerziális határeset): Anikó beteg. Ott tényleg komoly problémák vannak. Amúgy érdekes, mert eddig tényleg SENKI nem piszkálta az erős karaktereket akiknek lehetősége lett volna, mintha az emberek félnének tét nélkül, és mégis.

ő-szinte 2012.05.17. 16:11:47

@LoveMy: azt majd én döntöm el ;-))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:12:34

@LoveMy: Az a vicces, hogy kb. pont ugyanezt írtam én is... :D:D:D:D:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:13:49

@paranyuszi: nabazzz :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:14:49

@LoveMy: úrist'n!!!! :-OOOOOOOOOOOOOOO

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:15:35

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amúgy beírtam egy magyar szlovák szótárba, hogy gruppen...

"NINCS TALÁLAT! Próbálja máshogy... "

ok... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kovácspéterke 2012.05.17. 16:16:14

@LoveMy: mér, így könnyeb kiszűrni, h mit ne olvass el :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:16:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Írok itt is ott is.... Kicsit később tudok majd.... :)

LoveMy 2012.05.17. 16:17:55

@Mrs. Jackman:
honnan tudtad, hogy nem szoktam! :D

ő-szinte 2012.05.17. 16:19:42

@Mrs. Jackman: de neki nem sikerül még így sem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:20:56

@paranyuszi: jó, de ezt neki biztos a nagymamája tanította ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:22:34

@ő-szinte: Az aki nem mondta, hogy ne buziskodjon???? :D:D:D Jahh lehet... :D:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:25:54

@paranyuszi: hát erős a gyanúm;-DDDDDDDDDD

jani_a_hegyről 2012.05.17. 16:31:08

ennyien nezik ezt a fosdombot?

nem is erdekel a valasz.

puszAnat 2012.05.17. 16:56:32

vécédeszka szerintem a legalja ennek a résznek...

kovácspéterke 2012.05.17. 17:00:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát most megvolt az öröme, h leszólhatott a kultúra magasából :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 17:07:44

@puszAnat: biztosan lesúrolta előtte:) Nekem még mindig az volt a furcsa, h itthon (Magyarországon) úgy szokás, h a wcre rögzítik az ülőkét, lehet, h ott nem?:D

@Mrs. Jackman: ő csak olvasni szokott, KŐŐŐnyvet, tudjuk:D

@sogeking: hajrá Anikó!

Zwekedly 2012.05.17. 17:12:45

@ő-szinte:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.17. 17:30:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miért, hogy kellene? az ülőkére rögzítsék a WC-t? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 17:36:37

@sogeking: nem hiszem, nálatok úgy megy, h csak ráhajítjátok, oszt menjen?:)

ő-szinte 2012.05.17. 17:38:43

@Zwekedly: látom megjöttél :-DDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.17. 18:03:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: már nem bírom követni, de a lényeg, hogy Máté használhatott volna egy vázát is :D

ő-szinte 2012.05.17. 18:05:46

@sogeking: hát az attól függ ugye... ;-DDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:09:57

@sogeking: h ti rögzítitek a budi tetőt a wcre, gondolom

Máté meg letépte, feltételezem és úgy tudta magára rakni:D:D

@ő-szinte: már megint nem értem, miről beszélsz:D

ő-szinte 2012.05.17. 18:18:10

@sogeking: hát majdnem ez a megfejtés ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:29:31

@sogeking: megnyugodtam:D

Most akkor megmagyaráznád, h h került Matcsi kezébe vajon?:D

sogeking 2012.05.17. 18:31:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: vagy letépte, vagy a szerkesztők kikészítettek egy új, tiszta példányt :)

ő-szinte 2012.05.17. 18:41:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: van egy barátnőm, aki katgimibe járt, szal mondhatod...;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:42:08

@sogeking: igen, ezen agyalok azóta is:D

Valami nem stimmel. Ez szar jelenet volt nagyon, na:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:42:50

@ő-szinte: nem hiszem, h a te barátnőd, én vagyok:D Én más vagyok, különleges, na:P:P:P

ő-szinte 2012.05.17. 18:46:45

@sogeking: most nézem vissza csíra kibaszkodását, és ahogy beszél márkhoz, meg a riportban, tudod ki jutott róla eszembe?
vv veronika...:-O
ehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

ő-szinte 2012.05.17. 18:48:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, biztos nem te vagy a barátnőm :-) mint ahogy az is biztos , hogy nem vagy különleges , eheeeheeehehehehehehehehehehe

busifa 2012.05.17. 18:56:09

@sogeking: vagy egy kacsát, nem?

Ès Hajrà Anikò!!!

inmemancsi 2012.05.17. 18:58:31

@busifa: most komolyan ezt a hajrá anikót hagyjuk:)) szörnyű az egész transzi

Snoopyzit29 2012.05.17. 19:03:01

Sziasztok!

Melyik lány repül ma szerintetek? Várom az összeesküvés elméleteket.

Snoopyzit29 2012.05.17. 19:04:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Gyerekek ezt a Hajrá Anikó-t tényleg ne erőltessük!
ANIKÓ GOOOOOOOOOO HOME!!!!!!!!!!!!!
:-P

inmemancsi 2012.05.17. 19:08:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dottyka most komolyan könnyű beszélni, hogy nincs viasatod így nem nézed és hallgatod transzit:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:09:14

@ő-szinte: Pedig DE:D

@Snoopyzit29: ha egyszer neki szurkolok....Megkaptad már az ajándék csomagot?

Szerintem, Szöcske repül.

ő-szinte 2012.05.17. 19:14:41

@Snoopyzit29: hajjjjjjrá Aikóóóóóóóóóóóóóó

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:15:59

@ő-szinte: MMKK!

Van új poszt!

Hajráááááá Anikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beacska 2012.05.17. 19:17:55

HAJ-RÁ ANIKÓÓÓÓ!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: el kezdtem olvasni, amit mondtál, nem tudtam végig olvasni....te hogy bírtad? mazohista vagy!

HAJ-RÁ ANIKÓ!!!

inmemancsi 2012.05.17. 19:19:07

@sogeking: nacis nyuszi ne csináld:) neked csak van ízlésed:)

beacska 2012.05.17. 19:21:06

ELJÖTT AZ ESTE, AZ ANIKÓSOK IDEJE!!!!
:DDDDD

Snoopyzit29 2012.05.17. 19:26:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Még nem kaptam meg az ajándékcsomagot, fene a pofájukat. Pedig már május 7-én értesítettek, hogy nyertem. A játék végéig csak elküldik :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:28:41

@beacska: igyekszik az ember:D

@Snoopyzit29: de izék..., lehet, h nem is fogsz semmit kapni, az lesz a meglepi:D

Pokróc 2012.05.17. 20:46:09

Itt páran Anikót éltetik. Ez hogy lehetséges? Persze vannak a szappanoperákban azok a bizonyos szereplők, akiket a nézők imádnak utálni, de Anikó annyira botrányos magából kivezkezett, kifordult ember, hogy még utálni se élvezetes.

Ő köbö olyan, mint amikor a kréta vagy a körom csikorog a táblán. Életben muszáj kerülni nagy ívben, ha egy kilométeres körzetetekben felbukkan, ha jót alkartok magatoknak. Ő nem játsza meg magát, a legteljesebb őszinteséggel ilyen bohorzasztóan rémes, ráadásul azt gondolja, hogy ez így rendben van.

Akik itt neki drukkkolnak, cserélnének is vele?

Zwekedly 2012.05.17. 20:54:07

@Pokróc:
Hajrá Anikó!
Én Leventével cserélnék.

Pokróc 2012.05.17. 20:58:45

@Zwekedly:

Neked vagy fizetnek, vagy mazohista vagy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 21:06:54

@Pokróc: te ezt félreérted, szerintem:)

Személy szerint én karaktereket nézek, nem feltétlen az embert.

Péter bá 2012.05.17. 22:05:43

Mondok valami "konkrétot" Noémi!Ménnyé házá! :D

cenba 2012.05.18. 11:13:04

Edina annyira idegesítő, h ütném a fejét! Mindenki elengedi magát esti bulin, ez meg megy a "csávójához" sajnáltatni magát! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Szörnyű! Láttam már ilyen nőket, menekülök tőlük, a közelükből is! Persze a másik gáz Hiper, aki annyira aljas, kétszínű antinő, hogy már elkezdtem Csöcskének szurkolni, aki persze teljesen esélytelen, de legalább lehetne vele bulizni és 2 szót beszélni! A másik 2-től a hideg kiráz, ezek a típusok akik, ha nem kapnak 2 hatalmas pofont, soha nem térnek észhez (na majd jön, hogy nőt nem verünk...)! Hajrá Omár és Műanyag! :)
süti beállítások módosítása