Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6089-6090.

2012. május 17. 17:00 - drtorok

Miközben Gizike felhajtja Vili kontaktlencséjét, Aliz kisminkeli a rábízott Timikét és Lucát, felnőtt ruhákat ad rájuk, chips-szel tömi őket vacsorára, és amikor Nóra lánya elkezd menstruálni, tudatja vele, hogy már gyereke is lehet, amire egy pohár borral akar velük koccintani! Aliz ezzel hőssé vált a szememben.

01.jpg

6089. rész:

Vilmos orrcseppel szétégetett szemét taperolja Gizus, aki már az ügyeletet is kihívta. A férfi durván hunyorog. Nóráék nem tudnak ünnepi vacsizni, mert a bébiszitter lebetegedett, Attila fintorog. Aliz húz el mellettük, Nóra lecsap rá. Rendben, vállalja a gyermekfelügyeletet a szőke, pénzért bármit, hisz a kislányom legjobb barátnője. Ööö, mondja Nóra. Ja, és a zsét előre kérem. Elégedetten fordul Gézuja felé, aki büszke a barátnője biznisz skill-jeire.

Kinga Mátyást gyúrja, hogy ne adja fel a fiával a kapcsolatot. De az éremnek két oldala van, mondja apu, és már azt remélem, kiderül, hogy a kis Ádika 6 éves korában rágyújtotta a házat a szüleire, vagy rendszeresen kiszúrta a Zsiguli kerekét, de valójában semmit nem tudunk meg az érem másik oldaláról. Igen, szar apa voltam, vallja be Mátyás. De így volt a legjobb mindenkinek, hogy otthagytam őket a picsába. Kamaszként házasodtam, magyarázza tovább. És persze anyu volt a hibás, aki nem engedte Ádikát látogatni, egy másik pasas lett a gyerek új apja. Persona non grata lettem a családban, mondja síri hangon. Kinga szerelmes tekintettel hallgatja.

02.jpg

Egy kb. 19 éves doktor vizsgálja Vili szemgolyóját. Hogy lehetett orrcseppet a szembe juttatni? Úgy, magyarázza Gizi, hogy vén szaros és nem tudta elolvasni a címkét. Luca és Timike Nóra ruháit próbálgatják. Aliznak tetszik a játék, sőt, azt ajánlja Nóra lányának, hogy még rúzst is tegyen fel. Azt nem szabad, mondja a gyerek. Leszarom, válaszol Aliz, nem mellesleg a vacsora sajtos-tejfölös chips és nápolyi lesz. De anya nem ilyenekkel etet, nyávog Timcsi. Ez se ráz meg különösebben, mondja Aliz, inkább válogassatok Nóra cipőiből. Imádom ezt a nőt!

Vili szemet dörzsöl, Gizi az égieket áldja, hogy a pasija nem a pillanatragasztót nyomta a szemébe. Majd legközelebb, ígéri Vili. De most goodbye, megyek a sakk körbe. Az nem zavar, hogy nem tudsz sakkozni? gyanakszik Gizus. A sakk kör elnökével találkozom, és elviharzik.

03.jpg

A kisminkelt kislányok az anyjaikat utánozzák. Timike Nóraként ugatja le Luca fejét, majd elmegy átöltözni Alizba. Addig Luca leküldi az anyját a Rózsába, mert nem lakott jól a chips-szel. A következő fogás palacsinta lesz.

Ádi befeszülve tévézik. Kinga érkezik, vacsorát hoz a fiúnak. Amúgy apád még mindig itt van. Isteni ez a gombapörkölt, reagál Ádám. Beszélj már vele! erőszakoskodik a pincérnő. Te meg ne vedd már el az étvágyam! Látom, nem a kaja miatt jöttél haza. Ha ennyire izgat Mátyás, beszélgess vele te, mondja a fotós, és jubileumi ötvenedszer hagyja fapofánál a nőt az elmúlt 3 epizódban.

04.jpg

Vili a sakk kör helyett egy szemüvegboltban próbálgat. Rögtön egy női okulárét tesz fel. Milyet hord, mínuszost? Mindig kell hordani, vagy csak olvasáshoz? kérdi az eladó. Vili szemet mereszt. Akkor talán megvizsgálom, mondja a nő.

Luca órák óta pofázik a barátnőjének, aki nem reagál a fürdőszobából. Már valami borzasztó jelenetet vizionálok: a kis Timcsi beverte a fejét a mosdókagylóba, vagy ilyesmi. Erre a gyerek halálra vált arccal jön ki, hogy valami szörnyűség történt, meg fog halni. Gondolom, elkezdett menstruálni, most, hogy van vagy 8 éves. Vagy 6, mert nem hat éve derült ki a totál meddő Nóráról, hogy Miki gyerekét várja? Vagy 12, hiszen vagy fél méterrel magasabb Lucánál?  

05.jpg

6090. rész:

Vilmos hiúskodik, nem akar szemüveget, mert akkor azt fogják hinni róla, hogy egy vénember. A barátnőm fiatal és szexi, mondja, nem akarom, hogy a nagyapjának higgyenek. Inkább azt aaaaa.... lencsét kérem.

Aliz a Rózsában kifizeti a palacsintát, Mátyás nem hiszem el, de még mindig ott lóg. Rögtön lecsap Alizra, hiszen mindenről Ádám anyja és az új férj tehetett, ő nem egy „csajozógép”, ahogy a fia állította róla. Csak nem két gyereke van? műfelháborodik, miután a nő elmondja, hogy két kislánynak viszi a tápértékben gazdag vacsorát. Alizt Kinga váltja, lehet tovább udvarolni. Már hiányoltam, mondja Mátyás zökkenőmentesen. A pincérnő sajnálkozva újságolja, hogy Ádám továbbra is leszarja az apját, de maradjon még, ő majd kárpótolja.

06.jpg

Aliz végre megérkezik, Luca vállvonogatva mondja, hogy megjött Timikének. Nóra gyerekének hihetetlen módon fogalma sincs, hogy mi történik vele, good job, Nóra, Miki és Atesz, illetve általános iskola! Aliz elkezd szexuális felvilágosítani: Nem vagy már kislány.

Gizike a „Regina” című bulvár BK lapot olvasgatja, fel van háborodva a sok sztárhír olvastán. Lindának a fasza kivan a felolvasástól. Vili megérkezik, Gizi faggatja a sakk kör elnökéről.

08.jpg

Aliz tovább fejtegeti a gyerekeknek a menstruálás részleteit. Neki pl. a testnevelés órán jött meg. Luca még nem nagylány. Sőt, kisbabád is lehet már, mondja a hüledező Timikének, akinek láthatóan Nóráék nem mesélték el sem a méhecskés, sem a gólyás sztorit. Nagyszerű, lelkesedik, akkor erre koccinthatunk is egy pohár borral! Nekem egyre szimpatikusabb ez az Aliz. A gyerekeknek ez már sok, marad a gyümölcslé.

Vili a konyhában settenkedik, kontaktlencse-betétel misszió van folyamatban. Egy vizespohárba önti ki a folyadékot és belepottyantja a lencséket. Gizike köhögő rohammal tántorog ki a konyhába, nyilván fel fogja hörpinteni a kotyvalékot. Így is történik, Vili ekkor vall színt, hogy Gizus orvul a szervezetébe jutatta az új szemeit.

09.jpg

Nóráék megérkeznek. Aliz felvilágosítja Timi anyját, hogy mi történt a gyerekével. Aliz, Luca, el, Nóra leülteti Timikét. Elolvastad a könyvet, amit adtam neked? Nem, mondja Timi, viszont Aliz elmondta, hogy most már lehet gyerekem, ha megtetszik egy fiú. Nóra kiakad.

Mátyás végre befejezni szándékszik a maraton estét, de persze Kingától jobb kedve lett. Mielőtt elmegy, moziba hívja a totál szerelmes nőt. Géza kenyeret ken, Aliz boldog, mert szerinte a jóisten is bébiszitterkedésre teremtette. Laza meló, jó pénz. Szerintem Nóra ragaszkodni fog hozzám, és akkor lesz állandó bevételem! ujjong. Géza éppen közli vele, hogy dugni szeretne, amikor az őrjöngő Nóra befut. Üvöltve mondja, hogy Aliz túllőtt a célon, és az, hogy elkezdett menstruálni a gyerek, még nem jelenti azt, hogy teljes körű szexuális felvilágosítást kell kapnia, főleg nem Aliz tapasztalatai alapján. Hát, welcome to the 21. századi BK world! Döbbenet.

10.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása