Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x10 - Perverts & Whores

2012. május 16. 12:05 - Chat Géza

Charlie minden férfiasságát sutba vágva próbálja rávenni Karent, hogy segítsen neki újra összekovácsolna a hirtelen megromlott barátságát Hankkel. Próbál rávilágítani arra az egyértelmű tényre, hogy nem tehet róla, amiért egy hétpróbás vadbarom lett belőle, és mint ügynök sem képes megállni a helyét, nem beszélve a barátság szent kötelékének ökör-állat módjára történő megszakításának történetéről. Charlie azt javasolja Karennek, hogy mutasson Hanknek egy kis cicit, amitől majd meglágyul a szíve és egyből megbocsájtja Charlie összes balfaszságát. Karen nem vágja, hogy ez miért lenne jó, de Charlie máris reflektorfénybe helyezi a köztük lévő soha meg nem szakadó szexuális vibrációt, amitől újra meg újra egymás karjaiban kötnek ki. Karen nem nagyon bírja a kritikát, pláne hogy most Charlie nagyon rátapintott a lényegre, szóval kívül tágasabb, ha tetszik érteni a célzást kedves (porszívó)ügynök.

Karen hátramegy a medencében 100 méteres hátúszás, olimpiai számra gyúró Hankhez, hogy elmesélje miről szólt a diskurzus a bejárati ajtónál. Charlie bekommandózik a ház oldalsó kerítésénél. Nem egy dupla leszúrt rittbergerrel, hanem egy kisebb baszódással, glazúrral a térdén landol a Moody rezidencia kertjében. Charlie élőben is prezentálja Karen szócsövén keresztül érkezendő bocsánatkérését. Még a Porschéját is a nevére íratta, hátha ezzel újra bebocsátást nyer a baráti körbe. A puncimágnes, farok hosszabbító járgányt elfogadja Hank, de ettől még ugyanúgy harag van, és új ügynököt keres magának. Charlie – ki nem nőtt haját tépve – ordítva dob egy hasas-fejest a medencébe. Hank nem hatódik meg a víz alján könnyes szemekkel néző, csárázó belúgának látszó öltönyös úriembertől, úgyhogy kiadja az útját. Charlie partra mászik, mint valami fasztarisznyarák és bőrig ázva, teljes lelki letargiában, cuppogós cipőben hazakullog. Hank búcsú szavai kísérik útján: Viszlát a pokolban fasszopókám!

A boldog családi körben elfogyasztott reggeli kávé gőzében Hank átkozza magát, amiért fiatal korában hülyeségnek gondolta a fehér kerítéses családi ház berkein belül zajló nyugodt életet. Ennyi idő és élettapasztalat kellett, hogy belássa, tényleg erre van szüksége. Kicsit azért ront a képen, hogy Becca épp Tylerrel beszél telefonon, aki a frissen szerzett, Hanktől elcsaklizott álommelójáról áradozik. Moody nullázik egyet, majd egy nagyölelés minden pozitív energiáját elszipolyozva útjára indul, hogy leendőbeli új ügynökével találkozzon. Időközben Charlie is hazaért. Lizzie egyből a nyakába ugrik, hisz csupa jó hírrel tud szolgálni. Megkapta a szerepet a Santa Monica-i zsaruban. Tényleg? Mármint tényleg? Charlie kicsit kételkedik a dolog hitelességében, de azért rámozdul a kis színésznőcskére, akinek persze most nincs kedve a hegesztéshez, bármennyire gyorsan is végezne Runkle.

Hank új ügynökével Larryvel piázgat, aki kinézetre annyiban különbözik Charlietól, hogy öregebb nála, szemüveges, tokás és nem matyizik egyfolytában az irodájában. Larry képes megvalósítani Moody álmát, hogy legalább egyszer ne valami szar Hollywoodi produkcióban kelljen közreműködnie. Hirtelen feltűnik Stu, aki könnyedén kezeli a helyzetet, valamint óriáspéniszére tett kedves megjegyzéseket. Hank Stuval is haragban van, amiért minden gond és könnycsepp nélkül csak úgy kibaszta a Santa Monica-i zsaruból. A nagymenő producer továbbra is szereti Hanket, de ő le se szarja ezeket az érzéseket. Ekkor Charlie is feltűnik és teljesen megzuhan az előtte álló képtől, hogy Hank Larry akárkivel van üzleti meetingen. Hiába nyújtja a baráti jobbot Charlie, mindenki lógva hagyja. Távozóban Moody még odaszúr egyet Runklenak, aki ettől enyhén elpityeredik és a bárpultra borul. Charlie ex ügyfele piájából, míg Stu, Larry martinis poharában maradt olívabogyókból cápázik.

Stu és Charlie egy asztalnál ülve beszélgetnek. Runkle teljesen kiakad, amiért elvesztette a számára legfontosabb ügyfelét. Stu csitítgatja, hogy fogja már be a pofáját, mert a teremben három ügyfelét is látja, úgyhogy nem hinné, hogy lenne miért siránkozni valója. Akkor térjünk rá a Lizzie témára. Hogy sikerült megkapnia a szerepet? Tényleg olyan jó volt? Hát, izé, hogy is mondjam… Egy egyszerű tranzakció okán kapta meg a szerepet. A színészi teljesítménye nem üti meg a mércét, de az ajkaival történő férfi nemi szervek ápolása a vérében van. Megbocsáss? Ő leszopott én meg nekiadtam a szerepet. Charlienál eltörik a mécses és nem érti, hogy a barátnője hogy tehetett ilyet. Akkor tisztázzunk pár dolgot. Ő nem a barátnőd Runkle. Na, jó, de akkor is. Gyermeki dacból Charlie úgy döntene, hogy kitálal Marcynak, de Stu meggyőzi, hogy csak egy szörnyeteg lenne képes megbántani egy ilyen dologgal a gyermeke anyját.

Hank és Larry még nem fejezték be a megbeszélést, csak egy újabb helyszínre mennek. Egy híres rendező, Lars házába látogatnak. Lars és Moody odáig meg vissza vannak egymás munkásságaitól és érzik, hogy itt nem szaródhat el semmi. A rendező következő projektje a történelem legnagyobb kurvájának, Mária Magdolnának történetét mesélné el. Miért ne lehetne a Biblia erotikus?! Anyám is mindig ezt mondta. Hank nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, de amikor eljut a tudatáig, hogy Lars a főszerepben Jennifer Anistont képzeli el, teljesen ledobja a láncot. Még mielőtt bármit is szólhatna, megérkeznek a kurvák – mert itt így megy egy üzleti megbeszélés – élükön Hank által már ’bebarangolt’ Trixievel. Párválasztás és irány szobára. Egy óra múlva ugyanitt.

Charlie orrát lógatva tér haza az otthon melegébe, mire azt látja, hogy a kedves barátnőnek kurvának sminkeli magát. Az „úgy nézel ki, mint egy utcalány”, nem vehető bóknak jelen esetben. Charlie helyet foglal a kanapén, majd fejét fogva könnypatakot indít a nappali közepén. Te leszoptad Stut? Dehogy szoptam. De talán mégis. Talán? Hogy lehet valakit „talán” lelufizni? Bedrogozott? Jó, akkor leszoptam, és akkor mi van? Charlie áll, mint egy hülye, akinek a barátnője pont most vallotta be, hogy egy másik fickó pénisze barangolta be a száját. De ez a kettejük dolgán mit sem változtat. Lizzie ezzel elvonul egy meghallgatásra és az ajtóban állva még azt akarja, hogy jó szerencsét kívánjon neki. Runkle bambán áll és csak reméli, hogy ezért a szerepért nem fog a rendező előtt, térdét koptatva akcióba lendülni.

Hank lerúgja a bakancsát, leveszi a zokniját, segít lehúzni Trixie ruhájának zipzárját, majd saját gatyájával kezd hadakozni. Eközben a luxus prosti a család felől érdeklődik. Karen? Becca? Megvannak, jól vannak? Csak úgy repül az idő. Becca már fősulira jár, na de az óra ketyeg, úgyhogy nem ártana rátérni a maszatolásra. Hank már alábukik, amikor nem éppen kéjes női sikolyokat hall. Nem bír a seggén maradni és megnéz mi a helyzet. Lars egy szál fecske alsóban kergeti a másik lányt, hogy levizelhesse, amiért az nem képes keményre pumpálni az ezer éves fúrószerszámát. Hank próbálja menteni a helyzetet és már dobna is egy kis Viagrát az öregnek, de ez csak olaj tűzre. Larsnak nincs szüksége ilyen szerekre, úgyhogy húzzon kesztyűt a puhapöcsű író, mert francia boksz lesz az előkertben. Egy paraszt lengő balról, egy paraszt lengő jobbról, Hank szépen elhajol, majd egy jobb egyenessel kontráz. A német rendező egyből megfekszik és mindenki érzi, hogy jobb lesz távozni. Itt nem lesz biznisz. Te író! Már nem nagyon bírjuk a fajtádat errefelé.

Charlie meghívta magához Marcyt, aki a legkevésbé sem örül annak, hogy az egész városon keresztül kellett autóznia, és mindezt azért, hogy ex óriáscsecsemő férjét vigasztalhassa. Na, mi a gond? Megint Hank? Runkle vázolja a helyzetet, hogy a frissen szerzett barátnője, más péniszével töltötte ki szájüregét. Marcynak továbbra sem fűlik a foga a kedves baráti szavakhoz, inkább csak sablon dumákkal próbálja csillapítani Charlie elkeseredettségét. Szar egy hét, mi? Lesz ennél még rosszabb is. De kit dodizott le Lizzie? Charlie nem meri bevallani a szörnyű igazságot, így Marcy megkönnyebbül a tudattól, hogy nem a férjét szopták le egy kis mellékszerepért. Pedig igen.

Hank is hazaért Karenhez, aki bőszen vacsorát készít és lágy háttérzene mellett megállapítják, milyen jó lenne újra együtt, majd jó hamar szétcseszni mindent. Egy idő után már olyan öregek lesznek, hogy egy hirtelen jött szívroham sem zökkentené ki őket. Bates holnap hazajön, aminek már Karen sem örül annyira, hisz ebben a rövid időszakban igencsak megszokta Hank jó kiállású alteregóját. Ez az utolsó este, amikor a ház urától tisztes távolságra szexelhetnek. Karen nemet mond az ajkaival, de Hank irányába intézett igéző tekintete másról tanúskodik. A pillanat varázsát megszakítva lép a házba Becca, aki zaklatottan földhöz vágja retiküljét, ezzel levezetve Tyler által gerjesztett feszültséget.

Hank az előkertben, az éjszaka leple alatt vonja kérdőre Tylert. Tyler szerint semmi sem történt. Becca talált egy SMS-t a telefonjában, amit Sammurai nője… Álljunk meg egy ásónyomra! Azonnal szállj le Kaliról, mert ha nem, akkor… Na mi van? Szerelmesek vagyunk, Hank? Meghúztad Kalit? Fogd be! Ha nem szállsz le róla, legyetek bármekkora puszipajtások, Apocalypse simán lemetéli a golyóidat. Hank ezekkel az atyai jó tanácsokkal engedi útjára Tylert, majd a házba visszatérve, a nappali ülőgarnitúráján ülő hölgycsokor mellett foglal helyet, hogy jelenlétével – és a háttérben már szóló dögös zenével – biztosítsa, a tesztoszteronnal átitatott biztonságérzet, megnyugtató hangulatát.

Címkék: kaliforgia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása