Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x42

2012. május 16. 08:00 - sixx

Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak sikerült ezen a szaron is kavarnia egyet, ÚjPéter pedig elkezdett igazán paraszt lenni vele. T69.2 római legátusfeleségnek öltözött a mai napra, a haja a feje tetjire egy varkocsban lett összehigyioshívjákolva, aszongya, a turisták hamarosan visznek egy párt, mit hamarosan, ma. Hoppácsak. Dér Heninek át kell élnie a nyarat.

Broki depressziós denevéremberként kászálódik fel a szingliszoba padlójáról, az almásládákra rábaszott matrac rajta is kifogott, bezzeg Bogi meg Szöcske annak idején keresztben feküdt az ágyon, és simán tudtak aludni, na mindegy. Norbi és Fruzsi sokkal szarabbul néz ki, mint tegnap, 24 óra az agyhalottak között leszívja az embert, az a csoda, hogy a Viasat-stábot még nem zárták Lipótmezőre (és tudom, hogy ott már bezárt a vigyorgó, de másik nem jut eszembe). Norbi megfigyelőként piélt, és nem engedte, hogy az alkohol úrrá legyen rajta, és még összeszedetlenek a gondolatai. Brokin megint az a kibaszott ronda Manchester-mez van a reggeli alatt, amit Naomi ott is hagy, mert nem akar az asztal mellett vitatkozni, pedig erre elég nagy az esély.

A kaja után Szöcske mag Andor a függőágyban hintázik, Hiper meg mint egy túlméretes, idegbeteg strucc mászkál fel s alá, és persze arról beszélnek, hogy a turisták csak egy erős párt vihetnek, hogy hangja is legyen a látogatásnak. Hiper Szöcskéékkel és Andorékkal tud szövetséget alkotni, zsák, folt, talál. Andor bazdmeg kacérkodik, ez nagyon vicces ugye, mert nagyjából annyi nőiesség szorult belé, mint Terry Blackbe, a híres magyar manusgádzsiba. Te, én bejövök neked, vigyorog rá Norbira a mödanszié mellett, látom a szemeden. Mivel Norbinak szemtengelyferdülése van, így simán lehet, hogy nem is Andort nézi éppen, hanem a pálmafát mögötte, de inkább csak elvigyorodik, fő az önbizalom, hallod. Andor a kamerába is azt bírja mondani, hogy Norbival lehet kontaktolni.

ÚjPéter Naivának először Andort, majd Brokit áztatja el, arról nem beszél, hogy tegnap Hipernek lebüdöskurvázta Naivát ő is, csak Brokit kutyázza, hallod, kint a nője és ugyanúgy folytatja a játékot, ez így nagyon zord és cseppet sem zsírsárkány, soha nem költöznék abba a szállodába, ahol az igazgató jele egy zsíros mitológiai lény volt az óvodában. Az ugyanúgy folytatásról azért Naiva tudna beszélni, hiszen ha jól emlékszem, Broki azóta nem vette elő a csudafaszt szexuálási indíttatásból, mióta a anyjának látszó csaja bent járt abban a rettentő kalapban. Ezt nem mondja Naiva, csak megkérdi, hogy azzal mi a baj, hogy Broki kiáll mellette? Semmi. Akkormeg? Andor tovébbra is fűzi Norbit, tegnap én védem neked Naomit, erre lesmárolja Naivát? Ez milyen dolog már, kérdi, és közben a válla láthatóan szélesebb, mint a kempókirály Norbié, ez nagyon gáz. Naiva csak játssza a szűzkurvát.

Naiva és Naomi a mödansziéba ugrál és pancsol, Csikönfút és Norbi kicsit edz, de inkább beszélget, és a műcsöcsös Szöcske természetesen nem megy bele a vízbe, ez valami járvány lehet a szilikonos valóságshow szereplőknél, bár az is igaz, hogy Éden1 Niki csak azért nem kúrt a kolumb vízben, mert a Király elmenekült előle. Naiva a pancsolást megunva Brokival beszélget, aki elhatárolódik a mostani botránytól, engem ez nem érdekel, én kívülálló vagyok ebben, ezt te kavartad, te oldod meg. Nagyszerű társ ez a Broki, na. Csirkeláb három fekvőtámasz mellett szopja Norbi faszát, de nem úgy, hanem virtuálisan, olyan még nem volt, hogy valaki így átlássa a játékot, hallod. Ó, eredj már a faszomba, gondolja Norbi, de nem mondja ki sajnos. Ó, bárcsak maradnátok, nyal be a meleg szarig Csirkeláb, ne már. Broki tovább ekézi Naivát, ne sírós fejjel közlekedj már itten, mert a faszom kivan már. Naiva kicsit csalódott a párjában.

Löeeevéééél, a szerkesztők megelégelték a nagy csendet és egy újabb vitát generálnak azzal, hogy egy közös beszélgetést generálnak a nappaliban, amiben a kínjaikat beszélhetik i magukból a lakosok. ÚjPéter nyit, neki Brokival van baja, mert Naomit szarban hagyták, oszt kalap, de persze nem erről van szó, hanem arról, hogy a döntésekből kihagyták, és ez zavarja. Fruzsi ezt menten le is veszi. Fruzsinak olyan haja és sminkje van, mint a szakállas nőnek a cirkuszban. ÚjPéter még azt is elkotyogja, hogy pedig ő és Naomi között volt egy paktum, de úgy nem állt be mögé/engedte be maga mellé, hogy Adornak nem volt párja. Ezen Andor kiakad, hát ezt így meg hogy? Ahelyett, hogy örülne annak, hogy még bent van a hotelben, de mindegy. Broki is a naomis cuccról beszél, de persze hárítja a felelősséget Dávidra, nem én tehette az elsőről, hanem az a nyikhaj, a másik esetben pedig Féliker elvitte magával Naomit, szóval én nem vagyok hibás.

Hiper nekilát, te Broki, mi a faszért nem Naomival álltál ott, és miért nem Naivát toltad be Féliker mögé? Mert megbeszéltük. Naiva egy undorító gyökér, mondja erre az idegbeteg picsa, hiszen Bettinának még azt mondta, hogy nem akarja kiejteni, utána meg ölelgette,. Ezt nem értem teljesen, de mindegy. Naiva sem érti, és persze elindul a köpködés és áskálódás. Naiva jön, én kinek mit ártottam, tessék sorolni. Lófaszt sorolnak, azt, Andor és Hiper menten üvölt, nemnem, mi mivel ártottunk neked, he? Ne legyél szippantógép, mondja Andor, akit ebben a pillanatban fejelnék le Broki helyében, de az csak ül és néz maga elé. Hiper szerint Naiva kigerjesztette a problémát, de csak kérdez egyet, miért fúrtál Andornak végig, míg védett volt? MIÉRT? Én nem tettem ilyet, mondja Naiva. Hát futás közben célozgattál rá, vonogatja a vállát Andor, miközben a másik oldalról Hiper hevesen gesztikulálva azt hajtogatja, hogy ő nem hazudott naivának sose. Muhahaha.



Csirkeláb Roli szerint Hiper egy kurva nagy színésznő, és amit csinált az gusztustalan túlzás volt. Norbi is kérdez, mit mondott Naiva neked, Andor? Hát, amikor bejöttem, akkor jóban voltunk, és mindent elmondtam neki, azt is, hogy nem kedvelem Hipert. Naiva nem érti, abban mi az inkorrekt, hogy mindenkivel beszélgetek? Hiper, aki minden beköltözőnek egyenként tisztára nyalta a seggét, még TerrorTamásnak is, most műfelháborodik, mi az, ami ebben inkorrekt, hát nem érted, micsoda becstelenség ez? Nem az én idegrendszeremnek találták ezt ki, esküszöm, ilyen ellenszenves embert, mint Hiper még soha nem láttam, még Pókmajom is különb volt nála. Naomi Naiva védelmére kel, és megkérdi, hogy Andor meg mit kavarja a szart az ő segge kárára, mit figyelmeztetgeti Naivát arra, hogy figyeljen oda a Broki-Naomi kapcsolatra?

Andor persze csak a szarkavarás felét mondja el, amiben semmi dehonesztáló nincs számára. Naomi ezen a ponton veszti el a türelmét, mit pofázol, te nyomorult férfiarcú gyökér, bent vagy egy hete, oszt azt hiszed, te szarod a menőségesszenciát? Mindenki mondott már itt midenfélét a másik háta mögött, te is, ln is, mindenki. Mondja a szemembe bárki, hogy ez nem igaz. És erre felkel Hiper bazdmeg, miközben Papucs csak azért nem temeti a feját a kezébe, mert azzal vélhetően ki is zuhannának, és azt mondja, hogy ő soha nem mondott semmit mások, de legalábbis Naiva háta mögött. Naiva mondana valamit, de Hiper ráüvölt, hogy kussoljon, Andor meg elküldi pinát nyalni, szó szerint. Na, itt lett ebből elegem, Hiper egy gusztustalan álszent pszichopata, Andor meg egy kifejezetten gonosz ribanc. Naiva eddig bírja, és elmegy sírni, ami természetesen újabb problémát szül, és a Hiper-Amdor tengelyt erősíti.

Norbi szerint Broki egy köcsög, mert nem segített Naivának, akit két oldalról is baszlatnak. Féliker a mai beszélgetésből azt szűrte le, hogy Naiva veszélyes, Broki meg azzal foglalja össze az üvöltözést, hogy mindenkinek van vaj a füle mögött, és inkább kussoljanak. Norbi a hatalmi viszonyokkal menten tisztában van, a veszekedés segített neki ebben. Fruzsina szerint Naomi abban hibázott, hogy tegnap megkavarta a szart, hát ezzel nehéz lenne vitatkozni. Naiva a budiban sír, Andor meg tetemre hív a mödanszié mellet, ÚjPéterem, hogy is volt ezzel a naomis témával? Volt róla szó, mondja a faszi, és persze nem volt fair, de a saját seggem védtem. Andor szemében ÚjPéter lenullázta magát, az meg erre felpattan, akkor ennyi, menj a faszomba, ahelyett, hogy elgondolkodnál, hogy játszottál és hogy viselkedsz. Te játszol a legszarabbul itt ben, megmentelek, és erre ez a hála. Egy hároméves hülyegyerek vagy, és nem akarok helyetted kiesni. Elviselhetetlen vagy, Andor erre felkel, ÚjPéter meg kiborul, akkor menjél bazdmeg a picsába, te együgyű, agyatlan hülye picsa.

Elias hozza az esti levelet, Norbi és Fruzsi mindjárt meghozza a döntését, tessék összepakolni. Mennek, pakolnak, kiborulnak, Norbiék meg gondolkodnak, és homályosan fogalmaznak, név nélkül, hogy mi, a nézők ne tudjuk, kire gondolnak éppen. Szolgálati közlemény: Niki zsinórtangája Fruzsi seggén feszül. Megjön Pinokkina, hogyvótozik, majd kihívja Norbiákat, tessék elmondani, kiről, mit gondoltok. Elmondják, nem túl hízelgő véleménnyel vannak az agyhalottakról. A döntés: Andor és ÚjPéter mehet a picsába. Naiva ezen nem döbben meg különösebben.

Először a turisták lépnek le, majd a másik páros, akiket azért basztak ki, mert gyenge párost alkottak, ÚjPéter személyisége Norbinak abszolút nem jött be, Andor meg állandó konfliktusforrás volt. Hiper, az egyenes ember szerint jó döntést hoztak, mert nem volt bizalom a páros tagjai között. ÚjPéter játékának végét egyértelműen Andor okozta, ha Naomi mellé állt volna a múltkor, most nem esik ki. Hát, szopás, szevasztok. És Szöcske sír, bazdmeg, aki két napja ismeri ezeket az embereket. Anyám, borogass.

Na, megy odabent a színház, Hiper és Naomi sír, a többiek egykedvűen bámulnak maguk elé, faszt kell itt sírni, egy párossal kevesebb van a 25 millió és köztük. Naomi megint buziskodna, de Naiva nem hajlandó. Broki fűti őket, essetek már egymásnak, bazdmeg. Hipernek ez megint nem tetszik, minden este kinyalatnád magad, Naomi? Naiva nem lepődik meg azon, hogy Broki partner Naomi feltűnési viszketegségében partner. Csirkeláb Szöcskét gyúrja, te, mi rendes oárt alkossunk már, jó? Hiper szerint nekik ÚjPéter volt az ellenség, és így már tulajdonképpen döntősök is. T69.2 elbúcsúzik, holnap jön a java, egy személy megint távozik, helló. És jön vissza Király, Kristóf meg Alíz az első évadból, yeah. 

Címkék: éden hotel
1356 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2012.05.15. 18:08:42

Jajj sixx, nem figyelsz?! Az ott Broki a szingli szobában, ahogy próbál lefeküdni. Vagy felkelni. Vagy csak simán felborulni...

almafa5555 2012.05.15. 18:18:49

nem bírok ki még egy olyan szenvedős részt, mint a tegnapi

LoveMy 2012.05.15. 18:20:36

@Λατζκα:
most akar felkelni Máté, de beakadt a f...a a szőnyegbe! ;)

vécés jóska 2012.05.15. 18:22:04

@almafa5555: Pedig ma is olyan lesz a velvetes videók szerint. Ancsa ordít, Dinka sír, Pít oktat.

kerdesek05 2012.05.15. 18:22:29

már most új poszt? előbb hazaért sixx vonattal, a magyar valósgsó legjobban várt kiesésére?:)

LoveMy 2012.05.15. 18:23:27

@vécés jóska:
és végül négy ember haza megy!

kerdesek05 2012.05.15. 18:23:45

@LoveMy: csak énekelni kell neki, vagy furulyázni mint a kigyóknak és a csudafasz felállítja magát:)

almafa5555 2012.05.15. 18:24:09

Mikor lesz a labdás döntő??

kerdesek05 2012.05.15. 18:25:30

már várom ahogy stol buci az éh2ben megjelenik és smserkre buzdítja a tévénézőket hogy szavazzanak, ki menjen haza innen mexikóból, megmutatjuk mi lehet nyerni, egy hét piálás matcsival ha bent marad, vagy velem, de jogsit neked kell hoznod!:)

LoveMy 2012.05.15. 18:25:40

@kerdesek05:
:D
Már ha valaki ért pársza szóul!

vécés jóska 2012.05.15. 18:25:49

@LoveMy: Ja igaz, és a továbbiak hogy lesznek, mármint hogy fognak hullani a delikvensek?

LoveMy 2012.05.15. 18:27:51

@vécés jóska:
szerintem még csütörtökön kiesik még egy pár! majd hétfőn már csak 3 párral folytatódik a műsor!

ő-szinte 2012.05.15. 18:30:09

Edinanak faj a dereka, matcsi meg annyira szereti es figyelmes, hogy ma a foldon szuszognak...

horipapa 2012.05.15. 18:31:04

@almafa5555: Jaja a tegnapi nagyon tré volt, csak a siránkozás/veszekedés/ordibálás ment. :/ Broki megint beeshetne a bokorba, legalább megint nevetnék egy jót! :D:D

Lacka929 2012.05.15. 18:31:52

Azért a bent maradók ne örüljenek annyira, ha más esik ki, mert tavaly is úgy volt, hogy a vége felé kiesők szavazták meg, hogy ki menjen a döntőbe. Csak mondom (hogy a klasszikusokat idézzem...).

horipapa 2012.05.15. 18:32:03

@almafa5555: Labdás? Ezt nem értem.. :O

LoveMy 2012.05.15. 18:33:40

@almafa5555:
május 24-én, csütörtökön!

ő-szinte 2012.05.15. 18:34:14

@Λατζκα: bebi, kozvetitesz majd ma? Mert megyek edzeni es telorol leszek :( es amugy is olyan jooool csinalod ;-)))))

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 18:34:49

A takarítók fényképezték le ezt a különös lényt hajnalban. Innen van a mondás Mehikóban, hogy "Ritka, mint a fehér Batman!"

Lacka929 2012.05.15. 18:40:32

@ő-szinte: nem hiszem, kicsit belefáradtam. meg akkor figyelni se tudok annyira. bocs...

ő-szinte 2012.05.15. 18:43:19

@Λατζκα: kar :-)
Pedig tenyleg jol nyomod ;-)
Na akkor majd vki :-DDDDD

Lea de Marron 2012.05.15. 18:47:17

Nekem van egy olyan megérzésem, hogy ma Anikóék távoznak, mellesleg megjegyzem teljesen megédemelten. Abból amit az adásokban leadnak Anikónak egyételmüen kényszerképzetei vannak. Ja és a Pázmányon nem jogásznak tanul a kis Szipirtyó :)))

kerdesek05 2012.05.15. 18:52:00

@Lea de Marron: de, ott. előtte volt piliscsabán bölcsészképzőn.

horipapa 2012.05.15. 18:54:49

@Lea de Marron:
Kérdés, hogy a "nyaralók" olyat szeretnének kitenni aki generálja a feszültséget/konfliktust vagy pont ellenkezőleg aki nem csinál semmit.
Ügye, úgy döntenek, hogy aki nem érdemli meg, hogy bent maradjon, az megy.

Szerintem is vagy Anikó/Levente páros vagy pedig a Roland/Szöcske páros fog búcsúzni.

beacska 2012.05.15. 18:57:50

@horipapa: csakhogy Anikóék nagyon is megérdemlik...

kovácspéterke 2012.05.15. 18:58:39

@Lea de Marron: sztem sajnos egy színtelenebb pár megy. még pít-andor páos távozást tudok elképzelni rolandék helyett.

horipapa 2012.05.15. 19:00:51

@beacska: Szerintem is megérdemlik, de itt az a kérdés, hogy a két új lakó, hogyan gondolja. :)

beacska 2012.05.15. 19:02:14

@horipapa: ahogy a szerkesztők ;)))
panem et circenses!

kovácspéterke 2012.05.15. 19:04:18

most nem azért, de azéden hotelek, mintha olyan sok lett volna belőle, legjobb női közé nem fért be noémi, petra meg igen? tudom, h már volt erről szó, én most néztem meg a listát.

beacska 2012.05.15. 19:06:49

@Lillian..: :))) tényleg? a két kedvencem! mit írtak???

Lea de Marron 2012.05.15. 19:08:07

@kerdesek05: pázmányjogra járok Anikó igaz a jogi karon, de nemzetközi igazgatás szakon tanul

horipapa 2012.05.15. 19:08:32

@Lillian..:
Ezen én is gondolkodtam, de szerintem nem nézik, nem gondolom, hogy lenne idejük ilyenekre vagy ha igen, én biztos nem nézném a helyükben, kb nincs olyan ember akit még nem oltottunk volna be, szinte csak negatívumokat írunk róluk :D @beacska:
Én is ettől félek, hogy a szerkeztők "favoritja" fog nyerni, méghozzá a Máté/Edina páros.

beacska 2012.05.15. 19:10:19

@horipapa: igazság szerint nekem mindegy.

kozi001 2012.05.15. 19:10:36

@Lea de Marron: Ez a nő a Pázmányon tanul...?

Lea de Marron 2012.05.15. 19:17:07

@Lea de Marron: persze mindenki annak drukkol akivel azonosulni tud, részemröl messze elkerülöm az ilyen lelkibeteg buzgómócsingokat mint Anikó. Azért megnézném a való életben hány embert mondhat évek óta fix barátként maga mellett.

busifa 2012.05.15. 19:18:26

@ő-szinte: de holvan Edinka? Ügyesen alákucorodott! :))

Lea de Marron 2012.05.15. 19:19:57

@kozi001: Igen ez többször elhangzott már itt a fórumon. Hidd el nem kell nagy agytrösztnek lenni oda bekerülni, katolikusnak meg pláne nem...

kozi001 2012.05.15. 19:22:50

@Lea de Marron:
:)

Jaja! Hígulnak az egyetemek rendesen...

Gondolom a rektor elbújik pár napra ha felmerül! :)

horipapa 2012.05.15. 19:22:57

@Lea de Marron:
Ez nem feltétlen igaz szerintem.
Én Leventének és Pítnek drukkolok, de bármennyire is elítélem Anikót, de ha ő nyerne annak is örülnék, mert szerintem tett annyit, hogy rászolgált. Nem feltétlen pozitív dolgokról beszélek, de ez a játék ilyen, nincs megszabva, hogy csak emberséges dolgok által lehet taktikázni.

beacska 2012.05.15. 19:24:11

@horipapa: én Pítre gyanakszom, nagyon nyalnak neki a "társak" a FB-on ;)))

horipapa 2012.05.15. 19:26:12

@beacska: Hogy lehet őket megtalálni faceen? Beírom, hogy Éden ez meg az, vagy rendes nevükön?

beacska 2012.05.15. 19:30:02

@horipapa: hát úgy is lehet, de úgy egy üres accuntot találsz. többnyire.
Pít pl. Pató Pál ;D

kovácspéterke 2012.05.15. 19:34:51

@beacska: én egyszer már megtaláltam őket, de most nem állok le megint keresni

Lea de Marron 2012.05.15. 19:35:48

@horipapa: Èn azt nem vitatom söt elismerem, hogy viszi a nézettséget és tényleg játszik, kavar, de én nem tudom szétválsztani a játékos Anikót az ember Anikótól. Inkább nyerjen más! Levi nekem is nagyon szimpatikus, mutathatott volna többet magából!

horipapa 2012.05.15. 19:35:48

Most komolyan mondjátok, hogy álnéven vannak? Vagy csak szívattok?:D

beacska 2012.05.15. 19:37:30

@horipapa: komolyan. csak Levente van tán a saját nevén, de ez sem biztos...Karinthy :)))

kovácspéterke 2012.05.15. 19:37:38

@horipapa: álnéved, de saját képpel, leaglábbis alexára meg faterra emlékszem.

horipapa 2012.05.15. 19:40:49

Nagyszerű... biztos nem akarják kiadni magukat mert akkor szurkolók/ellenzék százai támadnák őket kritikákkal, vagy szívecskés üzenetekkel. :)
Levente meg azért nincs álnéven mert ő szerintem semmi elítélendő dolgot nem csinált, végig becsületes,emberséges tudott maradni még ebben a bandában is. Egyébként szerintem a Melák is ilyen volt, bárki bármit mondd, meg Niki is.

baileys 2012.05.15. 19:41:34

@Lea de Marron: Már miért kellene azonosulni? Én pl. drukkolok Anikónak, Pítnek, mert megérdemelnék, és valamennyire Máté-Edina páros is, de egyikkel sem azonosulok. Az egyetlen, akivel esetleg azonosulni tudtam, az Omar volt. Ja meg még az elején Fater lehetett volna, de ő meg nem volt bent olyan sokáig, hogy ezt meg lehessen ítélni.

Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.05.15. 19:41:36

@Lea de Marron:
inkább nemzetközi izgatás lesz az a szak... :))
hogy Juanék miért nem toltak egy kaktuszt a csúnyájába, nem tudom... megérdemelné...

és a jogászoknak mindjárt a közönség elleni izgatás tényállását is látványosan szemlélteti :))
kollokválni is kell belőle, aki kihúzza az ÉDEN HOTEL 2 tételeket, hát, mintha római jogból szigorlatozna XD

baileys 2012.05.15. 19:47:35

@horipapa: Egyetértek, Melák-Niki duót nagyon sajnáltam :(

☺ágica (törölt) 2012.05.15. 19:48:01

jó estét:)

jól olvasom, ma tényleg kiesik vki?

RockWell 2012.05.15. 19:58:03

Hello, új hozzászóló lennék, régi olvasó!

Anikó előtt le a kalappal, ha az életben full normális, akkor ez a színészi teljesítmény tényleg oszkárt érdemel.

kerdesek05 2012.05.15. 20:00:14

@Lea de Marron: igaz, tanulmányi felelős volt 2009-ben:)

hóódejóó 2012.05.15. 20:00:46

@RockWell: ezt honnan veszed hogy az életben full normális?

hóódejóó 2012.05.15. 20:02:51

@Mrs. Jackman: nem mehetne esetleg ANikó meg Andi? naaaa, légyszi!!

genevieve 2012.05.15. 20:04:57

@RockWell: ja, az életben egy kis tüncike:-))

kovácspéterke 2012.05.15. 20:06:15

@hóódejóó: hát ezt sajnos, vagy inkább nem sajnos, nem én döntöm el :)

genevieve 2012.05.15. 20:06:57

@Lea de Marron: hiába, azért még mindig az ELTE az igazi:-)

horipapa 2012.05.15. 20:07:06

@hóódejóó:
Nekem is sántít a dolog egy csöppet! :D

☺ágica (törölt) 2012.05.15. 20:09:28

@Mrs. Jackman: király:) azt hittem csütörtökig kell várni:)

horipapa 2012.05.15. 20:12:54

@Mrs. Jackman:
Biztos, hogy ma repül az egyik pár?
Csak mert nem emlékszem, hogy mondta volna az Éva de könnyen lehet, hogy csak feledékeny vagyok :)

kerdesek05 2012.05.15. 20:12:59

@hóódejóó: nincs kizárva. azért gondolkodjunk a sok ekézések között arra, ha úgy vesszük ezek az emberek bár ott magukat adták, lehet, hogy csak karakterek. Magukat adják, de mást is. Távol az otthontól, élőben játszani egy műsort ahol nincs visszacsatolás, az egyetlen kapcsolatot a riportszoba jelenti, nem lehet egyszerű.
Nem gondolom, hogy Anikó mindig ilyen mint amit bent előadott az elmúlt egy hétben, de azt látni, átlagtól eltérő környezetben keményen gyűlöltre játssza magát

kerdesek05 2012.05.15. 20:13:41

@hóódejóó: és a Pít Papucs párosból melyik lesz a lány?:)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 20:15:23

@kerdesek05: :)) nagyobb összeget tennék fel rá, hogy Levente:)))

fofofo 2012.05.15. 20:17:50

ha Hiper normalis lenne, akkor nem viselkedne a riportban is idiotan. ott nem kell megjatszania magat.

RockWell 2012.05.15. 20:18:05

Feltételes módot használtam:) Örök optimista vagyok :P

horipapa 2012.05.15. 20:19:58

@fofofo: Ott a pont, bár szerintem nincs semmi baj vele csupán hiperaktív kicsit ahogy a neve is jelzi :)

Pokróc 2012.05.15. 20:19:59

azért van a földön a Máté Broki, mert nagyon kényelmetlen az ágy a Szingli szobában, direkt kényelmetlenre csinálták, hogy szenvedjenek a szinglik, eddig még minden Szingli-szoba lakója panaszkodott, hogy nem lehet rajta aludni... a kérdés viszont az, hogy hol van Edina az ágyról? Ő is lement a földre, vagy átment Noémihez?

IllaryBlasi 2012.05.15. 20:21:43

@kerdesek05: Totál egyetértek! Könnyű jófejnek lenni a haverjaid között, akik szeretnek (és jó esetben) elfogadták már rég a hülyeségeidet is, mint ezekben a SÓKban, ahol "nem bízhatsz senkiben" és idegenek apróságok miatt skatulyáznak be/ítélnek el.

Píttől nagggggyon felfordul a gyomrom mostanában, ilyen volt, vagy tényleg hülyébb lett?????

hóódejóó 2012.05.15. 20:22:40

@kerdesek05: nem értem a kérdést, egyértelmű :) Papucsnak mindegy melyik lyuk, Pítnek meg bejönnek a női rucik :)
az elején Anikó tényleg nem volt ilyen gáz.

horipapa 2012.05.15. 20:24:25

@IllaryBlasi:
Miért is? Szerintem Pít normális, nincs vele baj, bár én is megfigyeltem, hogy ahogy telik az idő annál jobban ki lehet hozni a sodrából és egyre többet megy bele a hülyeségekbe, illetve egyre kevésbé főszereplő, a lányok kicsit elnyomják őt, lehet Andi a ludas:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 20:26:30

Huhuuuu milyen kicsi a világ!!! :D:D:D
Tök véletlenül belső infókat kaptam a mi kis Elemzőnkről..... :DDDDDDDDDDDDD
Nem fogok spoilerezni, csak olyan infókat írok amik a játék szempontjából irrelevánsak...

Szóval Levi fiú élőben meglehetősen magas és nagyon nem jóképű...
Irritálóan nagyképű, mielőtt bement is az volt, de főleg mióta visszajött...
A melóhelyéről csak elment szabira... :D Nem tudták elérni, azt se tudták hol van, majd kipattintották, de már van új helye állítólag. :D
Valamint, állítólag tagadta, hogy Hiperhez köze volt, csak a backdoort vallotta be... :DDDDDDDD
És állítólag abban is volt némi szerki ráhatás, hogy erre vetemedtek, mert nem volt elég érdekes a műsor.. :DDDDD
Ez más téma.. és állítólag Broki tényleg mighty.... :D:D:D::D

LoveMy 2012.05.15. 20:26:51

@IllaryBlasi:
van igazsága amit írtok, DE pont azért, mert idegenek között van, pontosan azért nem lenne szabad túllépni azokat a bizonyos határokat. Nem kell mindent tolerálni, de nem is lenne szabad kifordulni önmagából senkinek sem.

LoveMy 2012.05.15. 20:29:57

@paranyuszi:
hát ebben is volt elég utaló a dolgok kimenetelére :)

horipapa 2012.05.15. 20:31:20

@paranyuszi:
Ezeket honnan vetted/hallottad?
Levi nekem nem tűnik beképzeltnek, tagadta, hogy Hiperhez köze volt.. mit lehet ezen tagadni hiszen mindent láttunk :D:D ?!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 20:32:02

@LoveMy: Abszolút semmi... direkt figyeltem rá.. max ha belelátsz valamit... :)

RockWell 2012.05.15. 20:33:32

@horipapa: Szerintem Pít egy hullám... az elején totál hisztis volt, aztán mikor a csajokat be tudta hülyíteni, akkor csillapodott. Megint veszélyben érzi magát ezért vált sikítozó lindává.

IllaryBlasi 2012.05.15. 20:33:35

@horipapa: Mindenkivel - főleg a saját párjával - fenyegetőzik. Tegnap Noémit is ekézte, hogy mindig ott volt mellette, pedig a párválasztón közölte, hogy ne álljon mögé. Sztem azóta rájött, hogy a Férfiarcú Rémmel megszívta, Noémivel sokkal nagyobb esélye lett volna/volt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 20:34:07

@horipapa: Ismerős ismerőse, ismeri.. :)
Nem tudom, a több emberen átmenő infók, torzulhatnak.. .. :)
Állítólag azt mondta, hogy nem volt direkt action, csak backdoor... :D

LoveMy 2012.05.15. 20:34:37

@paranyuszi:
én látok, nem csak nézek :)

horipapa 2012.05.15. 20:35:22

@Lillian..:
wáá király vagy, köszi szépen! :D
Ezeket a neveket aki kitalálta.. XD
Álnév és Éden promós kép hahahaha, sok értelme van :D:D:D

kerdesek05 2012.05.15. 20:36:09

@IllaryBlasi: gyengébb, meg lehet nézni Noémivel milyen helyzetben volt, pedig az sem volt igazi páros, de Andorral aztán teljesen lesüllyedt.

horipapa 2012.05.15. 20:37:33

@IllaryBlasi:
Érdekes én nem így gondolom, szerintem Noémi mellett senkinek nem lenne esélye, nagyon rafkós lány, esetleg Omárt nem verné át.
Azt meg, hogy ki mit mond és mit nem és mire emlékszik, azért nem lehet tudni mert minden nap részegek, ki tudja mikor vannak beszámítható állapotban és mikor nem :D

horipapa 2012.05.15. 20:39:25

@RockWell: Szerintem nem érzi magát veszélybe, egyszerűen annyit látok a háttérben, hogy nem tudja kezelni Andit és tudja ezáltal irányítani se és ezt nem bírja feldolgozni (Tény, hogy Petrával azt csinált amit akart).

foxglove (törölt) 2012.05.15. 20:41:01

@paranyuszi:hú, köszi az infókat! Többet is megtudtál, csak azok már szpoileresek?

kerdesek05 2012.05.15. 20:41:06

@RockWell: Pít addig volt jó amíg benne volt a kraft, hogy lecsaavar 3at is egyszerre!:)

IllaryBlasi 2012.05.15. 20:41:11

@horipapa: Lehet, hogy Noémi a döntőben messzire hajítaná a bizalom aranyszínű papírmasé gömbjét - már ha itt is ez lesz, én mást vizionálok - de odáig eljuthat, míg Pít Andika miatt egyre esélytelenebb.

LoveMy 2012.05.15. 20:42:12

@horipapa:
vagy csak egyszerűen már Pít számára vállalhatatlan a téglafej.

horipapa 2012.05.15. 20:42:53

@IllaryBlasi:
Várjunk még ezzel, Pítet majdnem mindenki szereti, Andit meg szinte senki, nem rossz kombináció ez.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 20:47:21

@paranyuszi: hmm...rendben, de a finálé után viszont KÖTELES vagy elmondani!:)

genevieve 2012.05.15. 20:49:36

@paranyuszi: aztán nehogy veréb legyél:-D

foxglove (törölt) 2012.05.15. 20:49:43

@paranyuszi: egyébként nagyon röhögök, ennyit az Anikó/Levente közti "valódi érzelmekről":D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 20:51:21

@genevieve: naahhhhh....
nahhh..... ez durva volt!:)

Én nem vagyok veréb, ezért is fogalmaztam figyelmesen...:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 20:52:57

@foxglove: Hát jahh... :D Aztán ki tudja? :) Fentebb írtam, az infók torzulhatnak.. :) De azért funny, igen. :)

RockWell 2012.05.15. 20:53:07

Hú, mit találtam... van 2 emberke, akik szintén álnéven, pít barátunk ismerősei közt leledzenek. Dudu Moácsi és Dudu Főnix ... na vajon ők kicsodák?:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 20:54:56

@RockWell: Kik?? :D írd már le légyszi, nagyon nincs kedvem még egyszer belépni!! :)

kerdesek05 2012.05.15. 20:56:17

annyira jó lenne olyan kulisszatitkokat megtudni:
- hogyan ismerkedtek össze a játékosok
- hol voltak a többiek elszállásolva akik nem játszottak, és mivel ütötték el napjaikat
-milyen volt a repülőút haza
-amit leadtak tévébe az mennyire volt az ott történtek, amit megéltek teljes igazsága?
- mi volt a legnagyobb hazugság mai lement tévében és ezt ott helyben is lehetett látni

RockWell 2012.05.15. 20:57:33

@paranyuszi: na ez az, hogy kb. semmi adat nincs róluk face-n... de lehetséges, hogy Pít barátunk (buta mód nem titkosítva az ismerőseit), bevezet a végjáték rejtelmeibe... :) Két új arcról van szó, akiket nem tudok hová tenni.

hóódejóó 2012.05.15. 20:58:25

@kerdesek05: igen, meg a tényleg bent találkoztak először? kérdés is érdekelne

RockWell 2012.05.15. 20:59:22

@kerdesek05: na majd az édenpartyn igyekszem ezeket megtudni;)

Péter bá 2012.05.15. 21:02:09

1 dolog amit tuti biztos:
- Nem az Edina-Máté páros távozik!!! Brühahahaha!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 21:03:58

@RockWell: Ha esetleg nem jutnék el, meséld majd el légyszi! :D

Péter bá 2012.05.15. 21:08:01

@IllaryBlasi: Noémivel esélye?Noémivel senkinek nem volt és nincs is esélye!A legmegbízhatatlanabb picsa!Szerintem!

Péter bá 2012.05.15. 21:12:39

@hóódejóó: Szerinted?Mert hetek óta tűzzel-vassal védik őket!

horipapa 2012.05.15. 21:13:15

@hóódejóó: Mert a szerkeztő brigád bírja őket :D

kerdesek05 2012.05.15. 21:14:03

@hóódejóó: mert Edina Fanclub megbeszélte a nagy rendezővel:)

hóódejóó 2012.05.15. 21:14:57

@Péter bá: @horipapa: @kerdesek05:
okéoké, eddig tényleg érdekesek voltak, de a kezdenek kipukkanni, főleg mióta nem szexelnek. :)

horipapa 2012.05.15. 21:16:40

Pít ilyeneket írt az üzenőfalán: . Péter mint visszatérő üstökös, lesokkolt mindenkit tudásával. Szarrá verte a mezőnyt. " meg hasonlók :D

Péter bá 2012.05.15. 21:17:28

@horipapa: Arra is gondoltam, hogy Máté 50+ -os csaja valakinek a valakije és ezért nyomják a Máté gyereket, vagy Edina jól "helyezkedett" itt-ott-amott, így-úgy-amúgy!

kemény keleti kommentelő 2012.05.15. 21:18:31

A szoba sarkában egy bőrönd látható.
Tartalma Bujtor Csöpire emlékezve:
fésű fésű zsák zsák kötőjel zsák zsák
Nyertes ÉH2 pólómat felajánlom jótékony célra.

horipapa 2012.05.15. 21:23:15

@Péter bá:
Hát itt az éden hotelban bármi megtörténhet, semmit nem lehet kizárni :D

CSÉ 2012.05.15. 21:25:36

Az új párosból kb kinézem, hogy a kitöltött IQ teszt alapján ők kapták a legmagasabb pontot. Mivel nem hülyék, tudták, hogy nincs sok esélyük nyerni,mert sok esélye senkinek nincs, ezért beírták, hogy leginkább egy jót akarnak nyaralni. Sem a szerelem, sem a pénz, sem a népszerűség vagy a barátok nem érdeklik őket igazán. Szerintem jó döntés volt. Az utoljára bekerült játékosoknak is mutatni kéne vmit. Remélem azért nem Roliékat küldik el, de belőlük tegnap sem sokat mutattak...

mocskosmacska 2012.05.15. 21:27:24

Andorra ráférne egy fogszabályzás.

horipapa 2012.05.15. 21:28:07

@CSÉ: Felőlem elmehetnek, alig szerepelnek, lényegtelenek, bár ezt a Roli fiút bírom, szerintem becsületes, jó fej gyerek, csak kicsit fura :D

buddy8 2012.05.15. 21:28:38

Jelentem Éden Anikó ma este Pünkösdfürdőn, a Görög jellegű sarki étteremben fogyasztotta el, a hely méltán híres gyros tálját. Egy lila inges fiatalember társaságában. Anikó nyugodt volt, visszafogott és csinos. Így nem hiszem hogy agyvérzést kapott volna. ;-) 20:40 körül távoztak, gondolom, hogy még hazaérjenek a ma esti showra.

Sudu 2012.05.15. 21:29:50

Huh, úgy belemerültem a Facebook-os link nézegetésébe, majdnem elfelejtettem átkapcsolni a MŰSORRA.

mocskosmacska 2012.05.15. 21:31:49

Szegény Norbi! Andinak nagyon túlfűtött az önbizalma.

Joey Tribbiani 2012.05.15. 21:32:02

Na mi a helyzet? Ez az Andor normális????? Honnan van ilyen önbizalma?

wondorog 2012.05.15. 21:32:11

Na Andor mindenkire azt hiszi, hogy bejön neki, ennek tényleg nincs önkritikája?

genevieve 2012.05.15. 21:33:10

andi a nőiességével akar hatni a srácra?:-))))))

inmemancsi 2012.05.15. 21:33:25

@mocskosmacska: csak pénzkidobás lenne, felesleges:))

wondorog 2012.05.15. 21:33:37

Andor befolyásolni akarta a "nőiességével"? :DDDDD

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.15. 21:34:05

Norbi: "..Andi noiessege.."
Ez egy oximoron.

mocskosmacska 2012.05.15. 21:34:35

Andor megpróbálta befolyásolni Norbit a nőiességével. És ezt röhögés nélkül el tudta mondani.

mocskosmacska 2012.05.15. 21:35:38

Matcsi a világon a legrosszabbul a felelősséget tűrni, meg azt ha neki törődni kell valakivel.

Péter bá 2012.05.15. 21:35:49

Ez az Edina tényleg ultragáz!Pít lényegében őt védte, erre az Alkesznál őt fikázza!Ennyire hogy lehet valaki vak és szánalmasan, reménytelenül szerelmes???Csajok, hogy van ez?

RockWell 2012.05.15. 21:36:46

@Sudu: beszippantott ugye? kb. én is már egy órája böngészem a szereplőket...

mocskosmacska 2012.05.15. 21:36:51

@Yooha: @wondorog: @genevieve: Úgy látszik, hogy nem csak nekem akadt el a lélegzetem, hogy andor és a nőiesség egy mondatban szerepel.

wondorog 2012.05.15. 21:38:00

Na problémamegoldás, ez szép lesz már érzem :D

mocskosmacska 2012.05.15. 21:38:14

Nem volt elég a veszekedés még a szerkiknek?

playoff szakáll 2012.05.15. 21:38:17

A faszomba, hogy egyik se tud beszélni ezek közül??? Még a legfrissebb agy se? Egyetlen 6 szavas épkézláb mondatot könyörgöm! "merazér" "például most egy kicsit" "úgy mostanába"
De még a löevééél se! "Az elmúlt napokban SZÁMOS FESZÜLTSÉG alakult ki közöttetek."

genevieve 2012.05.15. 21:38:39

mekkora duma van krisztián honlapján:-)))

"Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel ,mivel a személyiségem ÉN vagyok a viselkedésem pedig attól függ TE ki vagy..!"

Joey Tribbiani 2012.05.15. 21:39:12

Pít igazi politikus alkat, csak beszél, de semmi tartalma nincs. És persze ő semmi rosszat nem tesz.

Joey Tribbiani 2012.05.15. 21:40:26

@genevieve: Ezt is valahonnan leste, mert már hallottam/olvastam valahol (de nem a Melák honlapján).

inmemancsi 2012.05.15. 21:40:49

tök fura ebben a műsorban ez a két új értelmesen tud beszélni

mocskosmacska 2012.05.15. 21:41:17

Márk miért nem számít biztos helynek? Szerintem biztosabb, mint matcsi.

Péter bá 2012.05.15. 21:41:27

@CSÉ: Szerintem az, hogy kit mennyiszer és hogyan mutatnak, az nem feltétlenül a játékosok teljesítményén múlik, hanem azon, hogy kit hogyan és mért akarnak vagy nem akarnak nyomni a szerkik!Ezzel nem védeni akarom a Rólandot, de ez így van mindenhol a médiában!Nem kell mindent úgy elhinni, ahogy látjuk "kedves" tv nézők!

foxglove (törölt) 2012.05.15. 21:41:43

Na, úgy látszik nem Edina ment házhoz a faszért, mint ahogy ezt délután írták páran, feladat volt a kibeszélősó.

IllaryBlasi 2012.05.15. 21:42:13

Régebben akartam frufrut, de már elmúlt...

wondorog 2012.05.15. 21:42:17

szippantógép - szomorú kutyafej: 1-0

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.15. 21:43:07

Edina mindent kigerjesztett Aniko szerint.

genevieve 2012.05.15. 21:43:39

@Joey Tribbiani: meglepne, ha ő találta volna ki:-DD

mocskosmacska 2012.05.15. 21:43:41

Valaki vágja már anikó pofájába, hogy: "Baszd meg, anikó! Ez egy ilyen játék, hogy ki kell ejteni egymást. Ezért kiejtettem valakit. Ha eddig még nem fogtad fel, akkor nem tudom minek vagy itt."

szgy 2012.05.15. 21:43:47

jajj ez a hiper, egy elmebeteg. csak ordít meg hadar és letorkoll mindenkit. kérdez és egyből odrít hogy nemérdekel.

mocskosmacska 2012.05.15. 21:45:24

@szgy: Én nem értem, hogy egyáltalán miért áll le akárki vitatkozni vele.

horipapa 2012.05.15. 21:46:01

Szerintem jól csinálják. Anikó és Andi is rámegy Edinára, hogy ő legyen a hülye picsa aki hazudozik/mások háta mögött kavar. Azt akarják elérni, hogy Edina legyen a felelős mindenért amit többé kevésbé sikerül elérni, kérdés hogy ez elég e arra hogy kiejtsék őt. Szerintem fordítva fog elsülni!

Joey Tribbiani 2012.05.15. 21:46:15

@genevieve: Jaj, már egy pillanatra azt hittem, hogy komolyan veszed. :)

mocskosmacska 2012.05.15. 21:46:16

Noéminek totál igaza van: Itt mindenki mond mindenkinek a háta mögött mindent.

Péter bá 2012.05.15. 21:46:17

Jaj ez a Noémi!Te mióta vagy bent és én mióta vagyok bent?És ki nem bassza le!Hülye kurva!

will 2012.05.15. 21:46:28

Mindenki aki a másikon azt kéri számon, hogy a háta mögött mit mondott, az nem olvasta el ennek a játéknak a szabályát.

makk_ász 2012.05.15. 21:46:57

kíváncsi vagyok, hogy Hipert pofánverte-e már valaki valaha, nem mintha helyes lenne megütni egy nőt, csak úgy érdekelne

mocskosmacska 2012.05.15. 21:47:02

Anikó mikor sírt edina miatt?

szgy 2012.05.15. 21:47:06

az édenes vándorcirkuszon lehet tojással dobálni?

genevieve 2012.05.15. 21:47:21

hányszor sirtam az edina miatt, ki jött oda? senki...

igazából nem is sírtam:-)))))

ez csúcs:-)

inmemancsi 2012.05.15. 21:47:47

ez az anikó ki mer még menni az utcára ezek után

Joey Tribbiani 2012.05.15. 21:47:53

@mocskosmacska: Hagyta már el igaz szó a száját? Persze, hogy nem sírt.

genevieve 2012.05.15. 21:48:20

@Joey Tribbiani: hát hogyne:-)
naiva vagyok:-)))

Veder1 2012.05.15. 21:48:29

Tulajdonképpen az ostobenkó Andornak mi baja van Edinával? Hipert meg sem kérdezem, az az ember nem nóóóóóóórmális...

Péter bá 2012.05.15. 21:48:34

Nem véletlenül maradtak bent ezek az emberek, akik most így cigánykodnak!

kerdesek05 2012.05.15. 21:48:37

Edinaaaa gyere hozzám megvigasztallak!:)

will 2012.05.15. 21:48:43

Szöcske amúgy él még, vagy elvitte már a mexikói környezetvédelmi hivatal?

horipapa 2012.05.15. 21:48:46

@genevieve: Ezen besírok :D:D

Egyébként a tegnapi és a mostani adásban összesen hányszor láttátok Márkot? :D:D

szgy 2012.05.15. 21:48:48

@makk_ász: hát igen, ne szólaljon meg ha a családon belüli erőszak ellen akar valaki kampányolni. az ilyen elmebeteg csak a létjogosultságát igazolja.

CSÉ 2012.05.15. 21:49:02

Fru azért fél kimondani, kit választottak, mert Anikó leharapja a fejét. :)

fairytale 2012.05.15. 21:49:08

Valaki mondja meg, Andort és Ankiót hol lehetne leköpni?! Mert megtenném! Pedig egy nyugodt, békés ember vagyok!

LoveMy 2012.05.15. 21:49:49

hát ez a Hiéna egy aljas riherongy ordaskurva a javából!

genevieve 2012.05.15. 21:49:54

@inmemancsi: olyan ismerős ez a viselkedés valahonnan:-)))

nagyadam666111 2012.05.15. 21:50:14

Andi tényleg egy nagy buta lény és sajnos az Anikó alpári "nyóckeres" stílusán lovagol ő is... Remélem nem ők közül került ki a nyertes pár!!

Joey Tribbiani 2012.05.15. 21:50:18

Ostobenko most az egyszer jól szólt!

horvathne82 2012.05.15. 21:50:25

Szerintetek Anikó elhiszi amit mond? 2 hónap alatt már tuti, hogy mindenki mondott a másik háta mögött valamit...
Az a baj, hogy ki kellene kapcsolni, mert a rendezők azt hiszik azért nézik annyian, mert veszekednek, pedig annak ellenére nézem. Utálom az üvöltözést...

tryclops 2012.05.15. 21:50:31

@LoveMy: Áhh, Andor undorítóbb, Anikó csak szimplán pszihopata.

inmemancsi 2012.05.15. 21:50:39

ez a viasat se ért a nézettségnöveléshez mostanra már rég be kellett volna küldnei pókmajmot, ő pofánvágta volna a transzi1-et és transzi2-öt

fairytale 2012.05.15. 21:50:41

@Vödör: Az, hogy Máté Edinával kavar és nem ővele.

will 2012.05.15. 21:50:44

@Vödör: Andor az a típus, aki ha megöregszik, akkor a pénztárnál sorbanállásnál a pénztáros mellé fog állni, ha valaki esetleg számonkéri a pénztároson, hogy kevesebbet adott vissza. Ilyen tömegvonzásos hisztérika típus az is.

kerdesek05 2012.05.15. 21:50:56

@mocskosmacska: már van neki, ÉH2 találkozókon látni

ő-szinte 2012.05.15. 21:51:01

@foxglove: olo
Monnyad mi volt eddig lecciiiii :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.15. 21:51:34

Mi van itt? Kihagyok egy részt, erre a maiban az őslakók már verbálisan gyilkolják egymást? Team Coati!

genevieve 2012.05.15. 21:51:43

@horvathne82: igen, teljes mértékben elhiszi, hogy neki van igaza!

IllaryBlasi 2012.05.15. 21:51:48

Ha ez a VV lenne, Andor és Anikó most nyeretnék meg Edinkával!

foxglove (törölt) 2012.05.15. 21:52:27

@ő-szinte: nem nagyon figyeltem:( most adták le a veszekedést, amit már láttunk délután

szgy 2012.05.15. 21:52:40

na, hiper még ráadásul mekkora paraszt, többi ember közt bagózik

will 2012.05.15. 21:53:01

@makk_ász: ő a tételt erősítő kivétel.

mocskosmacska 2012.05.15. 21:53:02

Tüncikének rá kellene jönnie, hogyha nem akar kikészülni, akkor ne álljon le vitatkozni anikóval.
Matcsi egy gerinctelen féreg, de ezt szerintem ez már mindenki számára egyértelmű.

inmemancsi 2012.05.15. 21:53:04

@genevieve: hippike nem egy szépség de ezzel a műszempillával brutál

fairytale 2012.05.15. 21:53:22

Andi szerintem undorítóbb, mint Anikó

horvathne82 2012.05.15. 21:53:37

Ja és azt bírom, hogy mindenki a másik miatt aggódik. Én azért haragszom Edinára, mert Noémival rosszul viselkedik...De Noémi nem haragszik rá...

will 2012.05.15. 21:53:47

Frufru és Facsiga csak szerintem alkalmatlan erre a pszichodémon szerepre?

fairytale 2012.05.15. 21:54:08

Erkölcsi dolgokról van szó?????

horipapa 2012.05.15. 21:54:12

@IllaryBlasi: Ha ez a vv lenne lenne egy Anikó Edina párbaj :D:D:D és elszabadulna a pokol a stúdióban..:D

mocskosmacska 2012.05.15. 21:54:27

@Vödör: Állítólag ő is a csudapöcsre áhítozik.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 21:55:32

@genevieve: ki gondolta volna, hogy abból a szörnyből van még egy

makk_ász 2012.05.15. 21:55:43

volt egy gyerek akit még az elején kivágtak a játékból, azt nem valami alpári minősíthetetlen megnyilvánulás miatt tették ki? vagy valami tettlegesség volt ?

Joey Tribbiani 2012.05.15. 21:55:45

@fairytale: Igaz! Ez egy tudatosan rosszindulatú csaj, míg Anikó legalább csak elmebeteg.

genevieve 2012.05.15. 21:55:53

@inmemancsi: nagyon kiváncsi lennék milyen lehet naturban?

Veder1 2012.05.15. 21:56:10

Konkrétan semmit semmi olyat nem tudtak felhozni szomorú kutyafej ellen, amit ők maguk ne tettek volna. Amikor meg akarják fogalmazni csak elakad a szavuk: "az olyan undorító volt, amikor azt, az öööö ... ööö az az nagyon undorító volt, na." :DDDDD

Sudu 2012.05.15. 21:56:19

30 fokban miért van ez az Andi csizmában?

wondorog 2012.05.15. 21:56:21

@makk_ász: ő csak szlovák faszszopó kurvázott :D

szgy 2012.05.15. 21:56:24

na, azt hiszem Pít és Noémi lenne a legtutibb nyerő páros. talán ők a legnormálisabbak.

andito 2012.05.15. 21:57:05

Hú ha lesz tojásdobálás akkor jönnék,50huf-t megér fejenként a 2 "hölgy"..

Turambar 2012.05.15. 21:57:30

Hát Andor le lett osztva.
"Valamilyen shzinten igaza volt..." :D

fairytale 2012.05.15. 21:57:41

Szerintem Noémiéket teszik ki!

will 2012.05.15. 21:58:01

@Vödör: "és különben is, csókolózott"! :)

horipapa 2012.05.15. 21:58:12

Ez a kedvencem: csönd van, egyszer csak löeevééél aztán 5mp és ott van mindenki, még véletlenül sincs senki a mosdóban/medencénél/udvaron/ágyban/bárhol :D

genevieve 2012.05.15. 21:58:30

@foxglove: a világ veszélyes egy hely:-)

horvathne82 2012.05.15. 21:58:44

Nem szeretnék Máté felesége lenni...

wondorog 2012.05.15. 21:59:00

Ó csak küldenék haza Andort.

symposium 2012.05.15. 21:59:04

Anikó szánalmas, mint mindenki felett álló nöszemély. Metakommunikácója - ujjal való mutogatása - mindent elmond róla...

inmemancsi 2012.05.15. 21:59:42

csikenpöcsnek van szemüvege hordhatná az korrigálja a kancsiságot

szgy 2012.05.15. 21:59:52

azok jártak jól akik kiestek, kamerák nélkül lehetnek nyugodtan a szállodában, a tengeraprton, Máté csajával :-) . ezek meg ott bent szivatják magukat a hülye hiperrel.

wondorog 2012.05.15. 22:00:10

Na akkor FSZK lesz, a beszélgetés alapján.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.15. 22:00:18

@horipapa: lehet hogy 10 perc alatt trombitaljak ossze oket, csak meg van vagva.

horipapa 2012.05.15. 22:00:24

@fairytale: Szerintem is!
@wondorog: Istent ments, akkor Pít is repülne vele!

makk_ász 2012.05.15. 22:00:44

@wondorog: azt a szintet tegnap is ostromolták

CSÉ 2012.05.15. 22:00:45

Akkor viszont Noéminek intettek.?.?

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:00:51

Azért azt mondja már meg valaki, hogy mi alapján lett kiválasztva a két turista?! Mert, hogy nem pszichológusok az is biztos. Bár a szerkik úgyis megmondták nekik ki menjen.

Péter bá 2012.05.15. 22:01:05

A Máté minden egyes "nagy bejelentésnél" vigyorog és láthatóan nem ideges!Ez a viselkedés ellentmond a normális emberi reakciókkal!Furcsa!Lehet már az elejétől ünnepelte magát és azért ivott!Ez már nem először tűnt fel,de gyanús nagyon!Meglátjuk!

inmemancsi 2012.05.15. 22:01:17

hé és a kinézetei..

fairytale 2012.05.15. 22:01:28

Csóri Edina! Végképp egyedül marad!

Péter bá 2012.05.15. 22:02:10

@szgy: Mért nem mentek egyből haza?

kerdesek05 2012.05.15. 22:02:26

3 éves gyerek szintjén vagy Andor, Pít is megmondta!:)

Riz Ottó 2012.05.15. 22:02:48

@Lillian..: pont ezt akartam írni, remélem, nem így lesz, hipert kéne kirakni, bár LMZ-t sajnálom.

mocskosmacska 2012.05.15. 22:02:53

@CSÉ: @fairytale: Remélem, nem fszk lesz, mert már kezdtem megkedvelni. MEg remélem nem roliék lesznek.

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:02:59

@Lillian..: Tapasztalatom szerint nem azok mennek, akikre a bejátszás utal.

makk_ász 2012.05.15. 22:03:07

én nem siratnám Pítet, valahogy nem jön át a stílusa, de ízlések és pofonok.. ;)

fairytale 2012.05.15. 22:03:28

@Joey Tribbiani: Én is attól félek, ebben a szerkesztők benne vannak. Normális ember nem hagyná bent a két ribancot. Legalább az egyiket kitenné.

CSÉ 2012.05.15. 22:03:36

@Sudu: Gondolom ugyanazért, amiért Matcsi sapkában.

LoveMy 2012.05.15. 22:04:02

Hiéna-Lmz, kell már az a klinikai kezelés!

horvathne82 2012.05.15. 22:04:24

@fairytale: Szerintem is. Anikóért nem sírnának...
Bár valahol Noémi is benne van a botrány kirobbantásában.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:04:27

Hol lesz most szombaton éden buli? Nem hallotta valaki? A reklámban volt...

kerdesek05 2012.05.15. 22:04:42

@szgy: ingyen tojásszóró gép lesz!:)

inmemancsi 2012.05.15. 22:04:43

@Lillian..: transzi 1 és transzi 2 a két támadó nem?

ő-szinte 2012.05.15. 22:05:05

@Joey Tribbiani: mi tortent eddig? Elmondod? :)

szgy 2012.05.15. 22:05:17

@Péter bá: gondolom, ha a múltkor a kiesettek közül kellett válogatniuk a bentmaradtaknak. (az előzőben is visszajött a végére néhány kiesett.)

kerdesek05 2012.05.15. 22:05:30

@inmemancsi: látod, ma is görögbe evett 8 fele, hogy hazaérjen megnézni magát:)

genevieve 2012.05.15. 22:05:40

@paranyuszi: odamész és leverebezed anikót?:-DDDD

bocs:-D de annyira megnézném:-) szerintem olyan történne anikóval ami még sose, megakadna a szava:-))

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:05:44

@paranyuszi: ÖÖööö...most egy magánlakáson lesz. Priviben megírom a címet.

Sudu 2012.05.15. 22:06:00

@CSÉ: Ja, hogy ezért!

Hát szerintem se az Anikó-Elemző, se a Máté-Edina páros nem megy most.

ga_zsi 2012.05.15. 22:06:26

Sajna marad az "ordas kurva" (már aki magából indul ki, nem Edina) Nem szeretem Nomit, de inkább ő maradna, mint ez a pszichiátrai eset.

kerdesek05 2012.05.15. 22:06:38

@fairytale: ha szerzel egy bulibuszt ahol lehet kangózni, akkor egyszerre tied lehet mind a kettő!:)

CSÉ 2012.05.15. 22:06:40

@mocskosmacska: Fszk=Noémi? Ez honnan jött? Bocs, de nek követtem eddig a blogot.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:06:59

@IllaryBlasi: Bakker... jó, hogy nem már Szlovákiában tartják.... francba..
Köszi! :)

LoveMy 2012.05.15. 22:07:11

Pít most már nyit Edina felé, és teszi ezt rafinált módon, hogy látja Máté most nem állt ki a lány mellett.

genevieve 2012.05.15. 22:07:12

@Lillian..: egyik reggel úgy ébredt, hogy ő mostantól szarkeverő lesz:-)

AdnamA 2012.05.15. 22:07:14

mondja valaki hogy NEM a Noé+Márk páros repül...mert Fruzsi mondatából nekem ez jött le, hogy azt kitenni szar, aki a két háború között áll...nemmmmmár!!!
Nem hittem, hogy mondok ilyet, de Noét még ne :-/

szgy 2012.05.15. 22:07:28

@ő-szinte: hiper felolvasott az idegen szavak szótárából: erkölcs, korrektség, bizalom, őszinteség (vagy valami hasonlókat)

C76 2012.05.15. 22:07:38

@fairytale: Valaki mondja meg, Andort és Ankiót hol lehetne leköpni?! Mert megtenném! Pedig egy nyugodt, békés ember vagyok!

@LoveMy :hát ez a Hiéna egy aljas riherongy ordaskurva a javából!

+1

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:07:43

@ő-szinte: Huuu...kemény feladat. Elején egy kis punnyadás a medence partján. Mjd levél. Mindenki üljön le és mondja el a baját a másikkal. Na volt ott kutyázás - Edina sírva ment el pár percre, de visszajött. Most mondják el a turisták, hogy kit választottak ki.

mocskosmacska 2012.05.15. 22:08:02

@fairytale: @CSÉ: Noémi. Egy péter nevű gyerek még az első héten azért lett kidobva, mert le faszszopó szlovák kurvázta noémit és ezért ez az fszk ráragadt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:08:22

@genevieve: Hát oda biztos nem... :D
Nem verebezem le... ez már a verebekre nézve is sértés lenne.. :)

ő-szinte 2012.05.15. 22:09:17

@szgy: koccciiiii, naggggggyon vicccces...:P
Veled is csak tobben vagyunk;DDDDD

mocskosmacska 2012.05.15. 22:10:02

Hu, ez éden hotelben van olyan, hogy valaki nem azt mondja, amit gondol.

Veder1 2012.05.15. 22:10:22

Hihetetlen, hogy Fruzsina, vagy ki, azt vágta le az egészből, hogy Pszichopata és Elem milyen sokat küzdött... no comment

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:10:40

@ő-szinte: A megmondó show alatt a stílus változatlan volt, ahogy mindenkitől megszoktuk. Anikó ismét kiabált és összevissza hazudott, Andor detto kiabálás nélkül. Edina próbált védekezni, de nem annyira sikerült. Persze semmit sem tudtak megbeszélni.

mocskosmacska 2012.05.15. 22:10:53

Mondjuk edina és máté tényleg nem nyit az újak felé.

Anikó szimpatikus? Ez a csaj hülye?

will 2012.05.15. 22:10:55

Elemzőért nem kár, szégyen az a pali...

makk_ász 2012.05.15. 22:10:58

Hiper szerintem marad, a gonosz csak a legvégén esik el a forgatókönyvek szerint, jelentéktelenebb páros fog távozni, akik semmivel sem méltatlanabbak a 25 milkára mint Hiper, sőt. Roliékat lesöprik a tábláról.
amúgy reklám van ?

IllaryBlasi 2012.05.15. 22:11:17

@paranyuszi: Csekkolj be a Dobozba, a záróbulira!

nagyadam666111 2012.05.15. 22:11:26

Edináék, Anikóék maradnak...más volt rajtuk a ruha...

genevieve 2012.05.15. 22:11:45

a srác is lepapucsozta leventét:-DDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:11:45

szegény rolandék, nekik konyec.

fairytale 2012.05.15. 22:11:47

Pít már nem tud visszamászni nálam a topra!

mocskosmacska 2012.05.15. 22:11:49

@Joey Tribbiani: Én egyébként azt nem értem, hogy egyáltalán mit akarnak megbeszélni. És szerintem anikó és andor sem tudja, csak azt tudják, hogy meg akarják bántani tüncikét.

horipapa 2012.05.15. 22:11:59

Hát igen ha Anikónak nem lenne a Levi nem biztos hogy bent lenne, ebbe tökéletesen egyetértek az új sráccal!

fairytale 2012.05.15. 22:12:19

Edinával mi a baja mindenkinek, de tényleg?!

genevieve 2012.05.15. 22:12:30

na ezt miből szürte le a srác, hogy szöcske nem őszinte? nem is beszélgettek vele...

Riz Ottó 2012.05.15. 22:12:43

@mocskosmacska: én is azt hittem, hogy átlát hiper mocskoskodásain (bocs, nem a neved akartam bemocskolni:))

genevieve 2012.05.15. 22:13:05

nem az a kérdés most, hogy ki nem érdemli meg, hogy nyerjen?

nem az érdemelné meg aki a legnormálisabb páros?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 22:13:17

@inmemancsi: Szöcskéék:), mert ezt mondják a szerkik:)

@IllaryBlasi: nem:P, de jó volt:)

szgy 2012.05.15. 22:13:38

@mocskosmacska: "faszszopó szlovák kurvázta noémit"

én azt hittem az F a "fiatal", merthogy azt is beszólta neki hogy milyen fiatal, meg hogy ő idősebb mint szlovákia.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:13:41

@C76: Nahh nemcsak belőlem hozzák ki az állatot!! :D:D

inmemancsi 2012.05.15. 22:13:45

csöcskének nemcsak a csöcsét, hanem a fejét is ki kellett volna cserélnie

andor és az őszinteség:))

nagyadam666111 2012.05.15. 22:13:50

Úgynézki Transziék mentek... :D

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:14:09

@mocskosmacska: Láttad te is, hogy nem tudtak mit mondani, amikor Edina megkérdezte mi a bajuk. Szánalmasak voltak a visszakérdezésükkel.

mocskosmacska 2012.05.15. 22:14:28

ANdor őszinte, anikó szimpatikus. Ezek hülyék.
Andi meg meg van róla győződve, hogy ő pítnek is bejön. Szerintem ő nem a valóságot látja, amikor belenéz a tükörbe.

Riz Ottó 2012.05.15. 22:14:30

@fairytale: egyrészt közel a vége és nagyon félnek tőle, illetve a párosuktól, másrészt Andor tényleg rápöccenne Brokira.

fairytale 2012.05.15. 22:14:51

Ezek tényleg nem pszichológusok! Andi őszinte????????? Ne már! Azért ennél jobb emberismerőket kellett volna beküldeni!

inmemancsi 2012.05.15. 22:15:07

márk hogy néz ki már ezzel aszakáll kezdeménnyel

mangalor 2012.05.15. 22:15:10

@mocskosmacska: azt mondta, az elején szimpatikus VOLT, amikor bejöttek, és elkezdett nyalni ezerrel:)

baileys 2012.05.15. 22:15:19

Na, Edináék biztos nem esnek ki, róluk volt a legrosszabb a vélemény :)

horipapa 2012.05.15. 22:15:32

hahaha, ez az új szőke túrista olyan mintha transzvesztita lenne :D legalábbis az iménti képből :D más nem vette észre a hasonlóságot?

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:15:53

@ő-szinte: Ennyire tellett. Nem olyan szórakoztató, mint sixx, de ŐSZINTE. :)

nagyadam666111 2012.05.15. 22:16:09

Transziékkk húzzatokkk

ő-szinte 2012.05.15. 22:16:15

Latom a mai musorban is foszereplo vagyok...

mocskosmacska 2012.05.15. 22:16:27

Fruzsin rettenetes ez a rúzs.

LoveMy 2012.05.15. 22:16:39

YYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

raspberrypie 2012.05.15. 22:16:43

ááááááááá andi go home!!!!!!!!! végreeee!

inmemancsi 2012.05.15. 22:16:44

Dottyka most mondják pit és andi

Riz Ottó 2012.05.15. 22:16:54

Jeeeee :))) Ez sem rossz :DDD

genevieve 2012.05.15. 22:16:59

na azt hiszem ezt a variációt senki nem gondolta volna:-))

Wilzor 2012.05.15. 22:17:00

ezt ti elhiszitek ? Pítet kiejtették ezek a jómadarak

wondorog 2012.05.15. 22:17:11

Nincs több szomorú kutyafej, hogy élem túl?

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:17:16

andi jól érezte, bejött a csávónak. annyira, hogy haza is viszi.

szgy 2012.05.15. 22:17:20

na, Pít és Andi repül.

Péter bá 2012.05.15. 22:17:30

Nem a nyaralók döntöttek, ugye azt mindenki tudja!?!?!Ez megint egy nagy nagy kamúúúú!

Lacka929 2012.05.15. 22:17:30

Pít és Andi megy a francba.

IllaryBlasi 2012.05.15. 22:17:35

Jicsííííííííííííííííííííí
Mondtam, hogy Pítnek ez a nő lesz a veszte!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 22:17:38

@inmemancsi: kár, mehetett volna Edina, Máté...

De úgyis ők nyernek.....

mocskosmacska 2012.05.15. 22:17:57

Megszabadultunk andortól. Pítet egy kicsit sajnálom. Neki talán magasabb volt az IQ-ja, mint egy mókusnak.

inmemancsi 2012.05.15. 22:18:08

na ez az indoklás mi volt már?

baileys 2012.05.15. 22:18:30

Pít és Andor megy... Pítért kár, Andorért a legkevésbé sem.

fairytale 2012.05.15. 22:18:35

Na jól van, mégiscsak értenek hozzá! Megérdemli a liba. Pít szegény, kicsit sajnálom, de ő is megérdemelte. Viszont közülük kit sajnálnak? Andit?

ő-szinte 2012.05.15. 22:18:36

@Joey Tribbiani: szupi, es jo volt ;-) koszonom:)
Es igen, ma is porondon vagyok, latom :DDDDDDDDD

Sudu 2012.05.15. 22:18:53

@Lillian..: Őt én is. Andit nem.

Ditti82 2012.05.15. 22:18:59

Pítet sajnálom, Andit nem.

Wilzor 2012.05.15. 22:18:59

Miért nem azt az idegbeteg Anikót kuldték haza a f"szba ?
vagy azt a sapkás majombrokit?????

Na jó nemhisztizek tovább :)

Remélem senki nem nyeri meg a játékot

mocskosmacska 2012.05.15. 22:19:09

Szegény nyaralók csak két napot nyaralhattak.

Pítnek tényleg az volt a hibája, hogy minden csajt lecserélt maga mellöl és lenézte az összeset.

C76 2012.05.15. 22:19:39

Ket riherony kozul egyik tavozik, remek ... Pit, be kelett volna valalnod Noemit, sajnalom, ennel tobbre szmitottam a reszerol

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:20:04

@inmemancsi: Azt nem mondhatták, hogy ezt mondták nekik a szerkesztők.

makk_ász 2012.05.15. 22:20:20

nem szomorkodom. Hiper-LMZ páros így nagyon meggyengült

tryclops 2012.05.15. 22:20:33

Naiva, bazmeg, ez az, mondd el félikernek hogy le akartad cserélni Pítre. :) way to go!

ő-szinte 2012.05.15. 22:20:51

@Joey Tribbiani: szupi, pitet ugy is ruhellem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 22:21:02

Ez sem saját döntés volt, hanem szépen megmondták nekik, h mit kell mondani:D

inmemancsi 2012.05.15. 22:21:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát azért ezt a transzi 2-őt hallgatni tuti hozzájárult a danolása is adologhoz:))

vallatas 2012.05.15. 22:21:08

Peetet sajnálom, Andor viszont hehe :)

horipapa 2012.05.15. 22:21:33

Pítért nagy kár, egyel kevesebb az olyan személyek száma aki szórakoztató/vicces figura volt. Így maradt Levente, aki csak akkor vicces ha nem Anikóval van. Azért innentől kezdve kíváncsi leszek az adásokra ,mert Andi és Pít is meghatározó játékos volt úgy gondolom, egy Szöcske meg Márk nem fogják őket pótolni.

Lacka929 2012.05.15. 22:21:35

Edinát megmentették a kettő ellenség közül egytől. Nem vagyok biztos benne, hogy nem a szerkesztők sugallatára.

Pítet sajnálom, szimpatikus volt. Andor nem fog hiányozni, tényleg egy aljadék hülye picsa módjára viselkedett.

Azt mondták, gyenge páros volt. Hát, lett volna más gyenge páros is még szerintem.

Gondolom, most átkerülnek egy másik szállóba a maradék másfél hétre - szegény Pít...

Riz Ottó 2012.05.15. 22:21:37

Szöcskét sem az intelligenciájáért és az önálló vélemény alkotására való képességéért fogják ellopni...szerinte is Edinának kellene elhagyni a hotelt...ha valakinek, akkor neki igazán nem kéne rá fújnia.

Szépen beállt bégetni a nyájba.

genevieve 2012.05.15. 22:21:57

hát igen, pítnek ha nem borul ez az agya mátéval szemben, akkor bevállalja noémit az előző párválasztón és akkor most nem kéne mennie...

ő-szinte 2012.05.15. 22:22:00

@sogeking: beleptem a klubba :-)
es olo

fairytale 2012.05.15. 22:22:31

De jó, hogy nem látom azt a buta és rosszindulatú libát

inmemancsi 2012.05.15. 22:22:44

@mocskosmacska: dehogy azért biztos kaptak 2 hetet és nem hippivel kell eltölteni

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:22:44

Lehet, hogy hallották Andort énekelni? Még az is jobb magyarázat lett volna. Andornak meg úgy látszik nem telik nutellás kenyérre itthon.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.15. 22:23:04

Na megtudtuk, hogy Nutella csak Mexikoban van.

Péter bá 2012.05.15. 22:23:07

Na neee, Anikóóó, kééérleeek, neeee!

Riz Ottó 2012.05.15. 22:23:17

Hiper már ráfonta a csápjait Noémire, hogy bedarálja, elment a barinője, kell másik :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:23:22

De most komolyan, ez valszeg szerki döntés... De mi a frász a logika benne????????

ő-szinte 2012.05.15. 22:23:42

@vallatas: en pitet is ruhellem... Andor meg jo buta :D

szgy 2012.05.15. 22:23:48

@Lillian..: és persze a "százszázalékosan megbízok benne"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 22:24:06

@Lillian..: 100%-osan megbízom benned:P:P:P

@inmemancsi: szerintem meg csak Edina, Máté seggét védik megint. Azaz éneklés meg aranyos volt:D

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:24:36

@genevieve: Ez így van! Ő a Dávid után a második ember aki magának köszönheti a kiesést!

Péter bá 2012.05.15. 22:25:17

Noémi előbb sírt, most meg hihi-huhu, várom a masszázst!Micsoda mély érzések!

mangalor 2012.05.15. 22:25:57

végre, egy idióta mínusz. Én Pítet sem sajnálom, nem is értem, miért ragaszkodott ehhez a nőimitátorhoz, miért kellett benntartani mindenáron.

Anikó hüppögésétől is hánynom kell.

Roli az új kedvencem.

will 2012.05.15. 22:26:03

@Lillian..: :) és még kutyatej, szippantó...

horipapa 2012.05.15. 22:26:47

Azt birom a legjobban Anikóban, hogy bármi történjen, abból ő jól jön ki :D:D:D
Legalábbis szerinte.:D

Péter bá 2012.05.15. 22:26:58

@Joey Tribbiani: Úgy érted, hogy a szerkiknek?

inmemancsi 2012.05.15. 22:27:01

na azért aki szapulta edinát.. lefeküdni esténként a mellé aki kurvára átbaszott nem semmi..

sogeking 2012.05.15. 22:27:04

@ő-szinte: anikósba? vagy az enikősbe?

ő-szinte 2012.05.15. 22:27:05

@Joey Tribbiani: a privaton, vagy jossz a zarora? :DDDDDD

horipapa 2012.05.15. 22:27:25

Ki ez a 3 új játékos, ismerni kéne őket?

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:27:28

ÚRISTEN MIT KERES OTT A DRÁGASÁGOM?

tryclops 2012.05.15. 22:27:30

Yeeeeeehhhhhhhaaaaaa Éden Danit vissza a Hotelbe! :D

LencsiLány 2012.05.15. 22:27:30

űűű a Keresztapa! :D:D

horvathne82 2012.05.15. 22:27:42

Ádám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mgrc 2012.05.15. 22:27:45

aliz kristóf alíz????????? LOL

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:28:04

bocs, kicsit fellelkesültem:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.15. 22:28:04

Je, jon Corleone! Es ki volt a masik ketto?

nagyadam666111 2012.05.15. 22:28:05

Ádáááám... végre valami ötlet, amivel fellehet dobni a műsort... :D

C76 2012.05.15. 22:28:19

kik voltak ott a vegen ? nem figyeltem

ő-szinte 2012.05.15. 22:28:24

@sogeking: jajjjj, ne legyel mar illlllyen! :DDDDDD
Az anikosba ;)

Balage85 2012.05.15. 22:28:26

KIRÁÁÁÁÁÁLYYYYYY!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 22:28:48

Most komolyan visszahozzák Kristófékat?????????????????? Ennek mi értelme, nyaraljanak egyet?

genevieve 2012.05.15. 22:28:59

@Riz Ottó: ahhoz képest ,most meg őt akarja kirakni:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.15. 22:29:16

nem hányóskristóf volt pókmajom meg a don?

LoveMy 2012.05.15. 22:29:19

@makk_ász:
teljesen jogos a meglátásod

szgy 2012.05.15. 22:29:31

dikmá, visszajön az előző broki :-) meg Kristóf, a csajt nem ismertem fel biztosan, arra tippelek hogy Alíz vagy Kriszta lesz.

fairytale 2012.05.15. 22:29:39

De azt még mindig nem értem, Pít és Andi közül ki volt az, akit a turisták megsirattak, mert sajnálták, hogy ki kell ejteniük... Mert ha Andor, akkor valami nagyon nem stimmel az emberekkel

Kürosz 2012.05.15. 22:29:41

Botrányos a szerkesztés.

Ennél még akkor sem lehetne elfogultabb és irányzatosabb, ha maga Edina és Máté szerkesztené az egész műsort.

Már legalább ötször mentették meg eddig is a seggüket, mint azt pénteken itt valaki összeszámolta, és nagyon nem lennék meglepve, ha Pít is azért esett volna ki, mert így akarták "kiegyenlíteni" az erőviszonyokat.

Pedig ha valaki megérdemelte, hogy bent legyen a fináléban, az Pít, védettség nélkül jött be, és vált meghatározóvá... tessék összevetni ezt Tüncike teljesítményével, akit kábé minden veszélyes alkalommal megmentettek a szerkik. Hánynom kell. :(

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:29:46

@Péter bá: Itt mindent a szerkik intéznek. De Pít szerintem Noémivel megúszta volna ezt a kiesést még a szerkiknél is!

makk_ász 2012.05.15. 22:29:46

Hiper milyen dührohamot kapna ha LMZ-vel állna a végén és a mi Leventénk elhajítaná azt az óriásherét

almafa5555 2012.05.15. 22:30:05

@C76: ádám, Alíz, Kristóf

istenem már a megjelenésük is színvonalasabb

Csirke Pöri 2012.05.15. 22:30:06

Kristóf, Ádám, Alíz??
Pókmajom kizárt...

AdnamA 2012.05.15. 22:30:11

Jajj kik voltak azok ?
Aliz, Kristóf és Ádám vagy Dani ? Nem láttam tisztán :-D
jajjdeizgi!!

és holnap újra egy agyatlan hullik ki a sorból :-D yeahhhhh...

Wilzor 2012.05.15. 22:30:14

@Lillian..: Köszi ezt az infot ha igaz, jó ez a tudat...

LoveMy 2012.05.15. 22:30:17

@Ditti82:
akkor már itt kinézhette Kristóf magának Edinát ;)

Wilzor 2012.05.15. 22:30:55

@AdnamA: Alíz Kristós és természetesen Korleóne Ádám

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:31:14

basszus, nincs fent az ncore-on a következő rész??

LoveMy 2012.05.15. 22:31:16

@AdnamA:
Alíz, Ádám és Kristóf!

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:31:18

@ő-szinte: Nyilvánosan nem merem felvállalni az ÉH-t! Nem megyek a záróbulira. Bár nagy a kísértés, hogy láthatom a sok avatart élőben!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.15. 22:31:33

Ádám? NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Öccsém, összeeresztik Anikóval, meg is lesz a szombat esti muri az arénában. Bár Hipert én még Baukó úrhölggyel is bezárnám egy repülő vécéje nagyságú helyiségbe, és mérném az időt, mikorra csinálnák ki egymást.

sogeking 2012.05.15. 22:31:33

a baloldali tutira Alekosz

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:31:35

@jadebulgari: ÉH1 Levi hányt folyton az erkélyről nem Kristóf!! :D:D:D

Benny sk 2012.05.15. 22:31:52

A király visszatér!!!
Jeeee :)

wondorog 2012.05.15. 22:32:02

Ó pont a héten gondolkodtam, hogy Pókmajmot vissza kéne hozni, és összeereszteni Hiperrel. De így se rossz :D

LoveMy 2012.05.15. 22:32:25

@foxglove:
még a viasatplay-en sincs az extra

baileys 2012.05.15. 22:32:30

@Lillian..: És mi lenne, ha nem spoilereznétek? Se pro, se kontra? Köszi.

Kürosz 2012.05.15. 22:32:31

Ja, innentől, tekintve a botrányosan egyoldalú szerkesztést, aligha lesz bármi meglepő a nyerteseket tekintve, szerintem.

De nem is baj, legalább leszokom erről a műsorról, mert bár nagyon jól van kitalálva, de a magyarosch mutyival jól kivették belőle a lényeget.

szgy 2012.05.15. 22:32:32

volt hiper beszólásában egy gyöngyszem, mikor Noéminek megmondta a szemébe hogy ő mint nem csinált mások háta mögött. kb. "nem mondtam ilyet A FELÉTŐL".

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.15. 22:32:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, írj mailt inkább

Miért Aliz? sztem nem alizra hasonlított inkább pókmajon

horvathne82 2012.05.15. 22:32:52

Nyerjen Alíz. De most tényleg...

will 2012.05.15. 22:32:58

Andort az MTA hívta haza. Mert nem képviselheti külföldön hazánkat olyasvalaki, aki csak a -ba -be toldalékot ismeri, a -ban -bent nem.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.15. 22:33:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Gondolom ok sem nyerhetnek, hanem csak kavarnak valamit. De hogy mit, az jo kerdes.

horipapa 2012.05.15. 22:33:42

Amúgy azt mondja meg nekem valaki, hogy ügye a két túristának az volt a feladata, hogy eldöntsék, hogy ki NEM érdemli meg a győzelmet, na most PÍT miért nem érdemli meg? Becsületesen játszott, alig hazudott, még is majdnem a legelejétől eljutott eddig és úgy taktikázott, hogy nem bántott meg senkit sem, emellett majdnem mindenki bírta is.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:33:45

Most ki vagyok akadva. Mi értelme van a Dont mutogatni, hanem is lesz szerepe? Mert úgysem lesz!:( köcsögség. Verebek!

horvathne82 2012.05.15. 22:33:48

Ja neeem mit beszélek Ádám nyerjen

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.15. 22:33:52

@Lillian..: jaja hányóslevi tényleg, de aki jött az kristóf felismertem csak ez a sok hányás már zavaros :D

Péter bá 2012.05.15. 22:33:57

@Kürosz: Csak azt nem értem mért érdekes nekik ez az alkoholista-szomi kutya páros???Mert a nézettségnek nem!

will 2012.05.15. 22:34:14

@szgy: azt vissza kellett pörgetnem, mert nem értettem.

Veder1 2012.05.15. 22:34:24

@makk_ász mondjuk úgy százezernél, azzal a felkiáltással, hogy inkább legyen a másik páré, mint hogy az ideggörcs kapja! :D

pilar ternera 2012.05.15. 22:34:27

@LoveMy: sziazstok!

na, basszus! sose vagyok ilenkor, de nem tudtam kihagyni, hogy bizonyosságot szerezzek, kik is ők hárman!!!
deminek mennek ők be? nem is ismerik őket a lakók?!?!? :O)

Hurri Kán 2012.05.15. 22:34:29

Bandika! Bandika mikor megy be?

vécés jóska 2012.05.15. 22:34:30

A kibaszott Viasat minden követ megmozgat hogy Matcsi + Tüncike nyerjen, de izgalmas lesz. Kajak én már nem bírom elviselni Tüncike nyavalygását, annyira szerencsétlen az a nő és mindenki így látja bent is már, a turisták is levágták, hogy milyen kis sunyi, itt kinn meg mindenki szereti, nem értem. De legalább visszatér a Don.

AdnamA 2012.05.15. 22:34:42

@Wilzor: @LoveMy: Köszi :)
Nekik tudok örülni!!! :-)))
Tőlük szerintem emelkedni fog a műsor színvonala! Ami lássuk be, ráfér az ÉH2-re.
Olyan átlátszó volt az indoklás Pít és Andor ellen, hogy csak szájukba adott mondatok lehetnek. Pít jól keverte a kártyáit, ez tény, mert elérte hogy idáig eljusson. Andort meg tudom érteni. DE nem lehetett volna két párból kiválasztani pl. a két kiesőt ? :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 22:34:59

@Yooha: még a végén pedig kitalálják, h akkor most nyerjenek ők:D

@horipapa: de ezt ők nem tudhatják megítélni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.15. 22:35:17

@LoveMy: Tiltakozom! Pókmajmot a népnek! Drámát akarok! Igazit.
Hiperben van potenciál, Corleonéval már alakul, de Edina ésatöbbi nyaficica egy nagy büdös nulla!!!

kerdesek05 2012.05.15. 22:35:21

@Yooha: bizony, az a kibaszott mexicoi nutella tehet az egészről az csak ott terem, itt nálunk nem. Egy tipikus dél-amerikai gyümölcs ami csak Mehikóban terem az Éden Hotelekbe:)

will 2012.05.15. 22:36:26

Leventéről eszembe jut az a vicc, mikor az egér és az elefánt megy a hídon, és az egér mondja, hogy "hű, de beremeg miattunk a híd". Kb így reagált arra, hogy Anikóval ők az erős páros.

Kürosz 2012.05.15. 22:36:43

@vécés jóska:

Pít (főleg Anikóékkal összefogva) nyilván veszélyes lett volna Tüncikéékre, ezért kellett őket kidobni ilyen átlátszó módon...

Veder1 2012.05.15. 22:37:25

@horvathne82 ezt megszavaznám én is :)

CSÉ 2012.05.15. 22:37:28

@neccharisnyás útonálló: Ennyire nem akarhatsz rosszat Anikónak. Az Évikéhez képest ő egy úrinő, de komolyan. Ismerem személyesen. Brrrrrr

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:37:41

@Pilar Ternera: Lehet, hogy őket is takarítóként küldik be és aki felismeri őket az védettséget kap (de minek)!

kerdesek05 2012.05.15. 22:37:42

@Péter bá: te vagy az Pít? Holnap is mész Cornerbe gyurmázni?!:)

szőkeluca 2012.05.15. 22:38:00

@Lillian..: szeretem, hogy mindent tudsz. na de honnan? :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:38:18

@foxglove: Ha csak annyi értelme volt az ittlétemnek, hogy a veréb szónak új értelmet adtam, már megérte!!! :DDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.15. 22:38:22

@catica: HA ez így van, remélem annyi gerinc maradt a vi@sz@rban, hogy NEM egyedül nyeretik meg vele...

am neked meg gratulálok, hogy beírtad :-S

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.15. 22:38:44

@Lillian..: jaja megrendezett kis szar műsor volt az egész sztem akár ő is jöhet

horvathne82 2012.05.15. 22:39:00

Én örülök, hogy Andit nem kell többet hallgatni...de Pít-et sajnálom.
Bár jó lenne, ha Anikó eltűnne

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.15. 22:39:04

@horvathne82: Be is cseszne, ha visszahoznák, ő meg elvinné a nép elől a lóvét! XD
Azt az össznépi örjöngést, hogy itt szívott a komplett lobotómián átesett csipetcsapat X hétig a nagy büdös semmiért! :D

sogeking 2012.05.15. 22:39:36

kicsit VV szagú ez a játékos visszaküldés

genevieve 2012.05.15. 22:39:56

na noémi kezében pont úgy áll a cigi mint az enyémben:-DDD

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:40:01

@ő-szinte: Nem győzném osztogatni a sok autogramot. ;)

CSÉ 2012.05.15. 22:40:04

@will: :-D Ez nagyon jóóó

ő-szinte 2012.05.15. 22:40:50

@sogeking: á, dehogy! az egyik szerki találta ki. vmi pettinek hívják:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:41:14

@Lillian..: Jahhh azt pont láttam!
Aranypartban... Pókmajom azt mondta dolgozzanak a szegények és távozott... :DDDDDDD
Nem tudja valaki most mit csinál?
Mosogat? :DDDDDDDDDDDDDDDD

Wilzor 2012.05.15. 22:41:32

Kizárt hogy már kiesett játékos nyerjen? Elméletben nem, az ÉH 1 nek a végén visszajöt pár régi játékos.

Remélem ígylesz...

Aranypart ÉDen Levi-t is vissza kellett volna hozna, legalább felavatta volna a mexicói erkélyeket is....

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:41:39

@CSÉ: pár év különbség van köztük, ennyi. Ennyi idősen a Baukó konszolidáltabb volt a Bárban, mint Anikó. Do the math.

@paranyuszi: ja igen, plagizáltalak, ha nem bánod:) védesd le:)

sogeking 2012.05.15. 22:42:16

először azt mondja a csaj, hogy Edináéknak kell kiesni.. de szar

horipapa 2012.05.15. 22:42:50

"Hát őő először Edina párosára gondoltunk..." - Csak aztán a szerkeztők adtak egy fülest, hogy figyelj cicu inkább a Pítéket kéne robbantani - " De aztán úgy döntöttünk még is Pítéket választjuk mert gyenge páros" :D:D

genevieve 2012.05.15. 22:43:01

a csaj egy idióta...

a srác viszont jól látja a dolgokat...

Lacka929 2012.05.15. 22:43:34

Lehet, hogy az első menet szereplőiből páran beleszólhatnak majd abba, ki legyen a nyerő páros? Érdekes gondolat lenne, végül is ők is átéltek pár dolgot a szituációban.

Veder1 2012.05.15. 22:43:53

@Kürosz jaj, hagyd már ezeket az összeesküvés-elméleteket! Az egyetlen látványos belenyúlás a szerkesztők részéről az volt, amikor megtámogatták Broki kavarását, hogy biztosan üljön a dráma a fekete-fehér flashbackkel.

Én sem bírom ezt a kufirc-párost, de simán el tudom képzelni, hogy egyszerűen így alakultak a dolgok.

genevieve 2012.05.15. 22:44:09

andi tényleg nem távozott elegánsan...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.15. 22:44:22

@CSÉ: Igazából az izgat, melyikük az erősebb/hangosabb/vérmesebb. Bár van egy sejtésem, h Anikó kerekedne felül.

szgy 2012.05.15. 22:44:35

úristen ez a hülye szőke "Pítnek nincs szüksége arra hogy megnyerje a 25 milliót mert neki már van állása, lakása" ez egy toplistás baromság volt, mi köze ennek a játékhoz? vagyonnyilatkozatot kellett leadni az elején?

andor még lenyomott egy utolsó szomorú bociszemet :-)

horipapa 2012.05.15. 22:44:59

@Lillian..: Jöhetne már Omár és akkor lenne értelme annak, hogy nézem ezt a műsort, mert már csak Levente van bent a Pít,Omár,Levi trióból, akik jó fejek.

sogeking 2012.05.15. 22:45:11

tök random kiraktak egy párt, erre mindenki kamuzik, hogy ez miért így teljesen logikus

kerdesek05 2012.05.15. 22:45:25

@Lillian..: Andor onnantól lett szarkeverő amikor nem kapta meg a csudafaszt, onnantól kezdve görcsössé vált és kiakadt lemezjátszót harsogott amely hol Pít hol Hiper számait játszotta

CSÉ 2012.05.15. 22:45:26

@Lillian..: Őket tutira a végjátékba hívják, hogy az utcsó két párból válasszanak.

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:45:31

@genevieve: Miért nem lepődöm meg rajta! Egyébként végig nagyon ocsmányul beszélt.

almafa5555 2012.05.15. 22:45:35

@neccharisnyás útonálló: mivel Ádám is benne volt a casting bizottságban, így nem lesz nagy kaland a találka

LoveMy 2012.05.15. 22:45:50

@Pilar Ternera:
már fent van 42.extra a viasatplayen!

LencsiLány 2012.05.15. 22:46:26

@will: :D jó párhuzam az egér-elefánt Levente-Hiper :)

sogeking 2012.05.15. 22:46:34

ez a műsor nekem olyan mint a forma1, ott is beleélem magam, aztán Schumacher kiesik az első 10 körben :)

vallatas 2012.05.15. 22:46:55

azért ment Piit mert már van lakása, meg autója?
hát akkor miért nem egy csöves nyeri?
DZSIHÁD!

almafa5555 2012.05.15. 22:47:03

@paranyuszi: összejött az egyik aranypartos apukájával (aki luxuskocsival érkezett)

genevieve 2012.05.15. 22:47:05

anikó drága azért kellett itéletet mondaniuk, mert ez volt a feladatuk...

mangalor 2012.05.15. 22:47:15

Pít nem érdemli meg a pénzt, mert biztos egzisztenciája van?? Ez milyen hülyeség már, itt egyik játékos sem segélyért sorban álló hómlesz... ez az indok totál fals volt.

Én egyikben sem látom a nyerő párost, de azért hajrá Roli és Szöcske!:)

Benny sk 2012.05.15. 22:47:20

Extrában elhangzott indoklás alapján Frufru és Bunyós Pityu korrekt döntést hoztak, sztem

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:48:25

@szgy: Totál egyetértek!!!! Mi a franc köze van a játékhoz, hogy itthon mije van???????
Bullshit!

Pokróc 2012.05.15. 22:48:35

Pit megérdemli, hogy kiesett, az összes csaját fikázta, lekezelte, ocsmányul beszélt róluk és hozzájuk, egyik mellett sem állt ki igazán. Gáz volt ahogy mindegyiket elárulta. Andor tényleg nem volt egy észlény, ellenszenvesen kavart Edina ellen, abszolút nem látta át a helyzetet, és az erőviszonyokat, meg az ő szerepét.

Azért jobban örültem volna, ha Anikó esik ki, de nyilván azért tartják benn, mert minden szappanoperában kell lennie legalább egy negatív hősnek, akit a nézők imádnak utálni, és ez most Anikó, őt szívből lehet utálni, mert egy szörnyeteg, de azért remélem nem nyerik meg Leventével, Hamupipőkének, vagy a barátnőjének kell megnyernie: Edinának vagy Noéminek.

almafa5555 2012.05.15. 22:49:29

@mangalor: miért Anikó már luxusautót tört össze, nem? Neki is megvan az "egzisztenciája", pénze

kerdesek05 2012.05.15. 22:49:31

@will: Papucssal az lehet a gond hogy túlpapucsozza az egész sztorit a lányokkal..

LoveMy 2012.05.15. 22:49:45

Máté meg úgy fekszik le, mivel nem találja a takaróját, ezért WCtetővel takarja el a farkát :D

CSÉ 2012.05.15. 22:49:50

@neccharisnyás útonálló: Hidd el, hogy nem! Annak a nőnek egy tiszta pillanata sincs. Ancsa a fasorban sincs mellette. Nem mondom, hogy nem szorongatná meg azzal a gettóribanc stílusával, de Baukó Éva köröket ráver, ha beindul.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:50:01

@almafa5555: A Ferraris kiscsókáéval????
Nemááárrrrrrrr! :D
Az agyam eldobom.. Ez komoly???

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:50:14

"Kétnaponta bejön Évi és lesz valami. Ennyi!" Egyszerű a játék, mint a pofon.

vécés jóska 2012.05.15. 22:50:17

Végig lehetett látni a turistákon, hogy nekik sem szimpatikus a Tünci páros, Fruzsi mondja is, hogy rájuk gondoltak. Akkor mi az anyámért változtatták meg a döntést? Azért mert Pítnek van kocsija? Cseppet pofátlan a Viasat.

horipapa 2012.05.15. 22:50:32

@inmemancsi:
Ebben a társaságban persze.
Nem vitte ugyan túlzásba de voltak jó poénjai és úgy alapjában is forma meg normális is.

genevieve 2012.05.15. 22:50:48

na a csaj leirta magát, andiban bízott meg?:-D

noccccc 2012.05.15. 22:50:54

Sziasztok! Az extrában a Fruzsi azt nyilatkozta először, hogy MI azt akartuk, hogy az Edináék menjenek...Aztán meg a kövi bevágásban pedig már indokolták, hogy miért Andiék menjenek.

A másik, hogy nagyon hanyag volt a vágó :) Az elején Edina és Máté készülődött a Tükör szobában reggel, a következő vágásnál pedig már a Turisták :D

almafa5555 2012.05.15. 22:51:09

@paranyuszi: egy csomó cikk van róla, hogy viccelődik "én leszek az új anyukád"

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:51:14

Anikó drága, egy kicsit késő jónak lenni!

LoveMy 2012.05.15. 22:51:39

@Pokróc:
egyébként így már a Hiéna sem olyan nagy pofájú, mert nincs aki erősítse!

almafa5555 2012.05.15. 22:51:52

@paranyuszi: egy csomó cikk van róla, hogy viccelődik "én leszek az új anyukád"

www.radiototal.hu/eden-szandra-aranypart-adam-apjaval-kavar

nagyon sok cikk van róla

GRX 2012.05.15. 22:52:03

Nagy pirospont az Extra zenei szerkesztőjének, Bruce Hornsby Thats just the way it is-ért.
Nagy feketepont viszont azért, hogy valami lepukkant MIDI fájlt tolt be.

GRX 2012.05.15. 22:52:52

Amúgy tényleg Kristóf és Pocok volt a másik kettő, tisztán látszott most az Extra végén.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:53:10

Nahh tényleg Don-ék jönnek.... :DDDDDDDDDDD há-há-há :D
Mekkora poén lenne ha beállhatnának, valamelyik kieső ember helyére!!!!! :DDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.15. 22:53:19

@mocskosmacska: Andi egy kissé butuska. ha elejétől kezdve játszik lopja FSZK hogyvolt nick nevét sixxtől.

AdnamA 2012.05.15. 22:53:23

Akkor azért a nagy bratyi az Aliz, Kristóf és a jelenlegi ÉH2 játékosok között. Ádámnál is fent van egy kettő. De most az extra végén a napszemcsis lány...tutti Alíz? :-D

Joey Tribbiani 2012.05.15. 22:53:33

Na jóccakát mindenkinek!

beacska 2012.05.15. 22:54:26

biztos megvitattátok már. ki lesz a 3 beköltöző??

genevieve 2012.05.15. 22:54:42

@CSÉ: azért összeállítanék egy álom VV csapatot:-)

anikó, éva, alekosz, krisztián:-DD

genevieve 2012.05.15. 22:55:18

ja és természetesen ati és kingu:-DDDDD

na azon sírva röhögnék az tuti:-))

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:56:49

@beacska: nem vitattuk még meg, még mindig a Don hatása alatt vagyunk (vagyok)

inmemancsi 2012.05.15. 22:56:50

@AdnamA: nem pokmajom az szerintem vékonyabb jóval mint alízka neki volt rendesen csipője

sogeking 2012.05.15. 22:56:53

@genevieve: Krisztián? te tudsz valamit, amit én nem :)

horvathne82 2012.05.15. 22:57:13

@noccccc: Ez nekem is feltűnt. Azt mondta, hogy mi azt akartuk, hogy Edina és Máté menjen...
Aztán meg úgy zárja, hogy blablabla ezért kellett Andiéknak menni szerintem...

horvathne82 2012.05.15. 22:57:52

Megint azt csinálják, hogy a tévében más az előzetes mint a műsor végén.

genevieve 2012.05.15. 22:58:07

@sogeking: ááá, csak álmodozom:-))

Wilzor 2012.05.15. 22:58:09

@genevieve: Az lenne az igazi zárt osztály. :D

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:58:11

@genevieve: és Vera! istenem, bár megvalósulna:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 22:58:21

@GRX: Ha értesz hozzá, nem tudod véletlenül mi volt a legelső dal ami szólt a háttérben mikor kezdődött? (nem az extra, a normál rész)

inmemancsi 2012.05.15. 22:58:47

@jadebulgari: alíznak széles a csipője és nem ilyen a haja@horvathne82: igen ezt én is hallottam

foxglove (törölt) 2012.05.15. 22:59:33

@inmemancsi: mancsika tényleg Aliz volt ott, na.

hideg kéz 2012.05.15. 22:59:39

@catica: te bazmeg, tényleg tönkre akarod tenni az utolsó hetet nekünk?

CSÉ 2012.05.15. 22:59:55

@genevieve: Álom?? :)
Nem tudom, nekem a VV maga a dögunalom. Ez sokkal jobban tetszik.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 23:00:00

@genevieve: Ez egy eléggé brutális műsor lenne... :D már-már sci-fi... :D

Ditti82 2012.05.15. 23:00:03

@inmemancsi: A széles csípőjű lány megy be. ;)

AdnamA 2012.05.15. 23:00:37

@inmemancsi: őt valahogy nem szívesen látnám újra képernyőn :-S
bááárrrr...Hiperrel lehet egy hajba-tépős "hülyekurvázást" lenyomnának :-D

inmemancsi 2012.05.15. 23:01:39

@foxglove: jó jó, én csak félig nézem mindig:)) nekem vékonynak tűnt:))

sogeking 2012.05.15. 23:01:42

@genevieve: mondjuk a VV-seket megnézném édenes felállásban

Alek-Éva
Attila-Kinga
Jerzy-Gigi
Anikó-Olivér
Péter-Veronika

kerdesek05 2012.05.15. 23:01:59

@Kürosz: én amiatt hányok mert Andor eddig bent volt. Pít elkúrta, nem egy gyereket kellett volna maga mellett tartania.:)
de hát ez a száni.

genevieve 2012.05.15. 23:02:19

@Wilzor: @foxglove:

irni kéne az rtl-nek egy peticiót:-)

szerintem brutál nézettséget hozna:-)))

és akkor már chris és veron is kéne a csapatba:-))

foxglove (törölt) 2012.05.15. 23:02:43

@Lillian..: Ennyire azért nem volt ízlésficamos Robi, pláne nem rém!!!!

genevieve 2012.05.15. 23:03:01

@sogeking: jogos:-)

nem is vv-t kéne velük csinálni, hanem édent, hogy egymást csinálják ki:-)))

inmemancsi 2012.05.15. 23:04:12

@AdnamA: jaja vagy pofán vágná és kiesne egy a lófogai közül csinálja valaki meg photoshoppal a fejét így de azt mondják akik figyelnek, hogy nem is ő megy be:(

genevieve 2012.05.15. 23:04:15

@CSÉ: igen, már beláttam, inkább ÉH-ba velük:-)

hogy ne a nézőknek játszanak:-)

és ne jöjjön mind az én csak magamat adom szöveggel:-))

foxglove (törölt) 2012.05.15. 23:04:50

@genevieve: én imádnám, de nem lenne főnyeremény. mit mit nem! sőt, beszivatni őket, hogy van nyeremény, de mi nézők tudnánk, hogy nincs, csak vidáman néznénk, ahogy ölik egymást.
szuper lenne.

kerdesek05 2012.05.15. 23:05:04

@sogeking: inkább BB1 évi volt, nem?:)

szgy 2012.05.15. 23:05:59

@CSÉ: én sem bírtam sokáig nézni a vv-t. az utolsóban megláttam a hisztériás szőke libát, egyfolytában vörös fejjel bőgve sikított, utána csak az elkapcsolás sebességének fizikai korlátai miatt néztem néhány másodpercekig.

azt a hisztis szőke k.t kellene a hiperrel összezárni, biztos vér folyna.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 23:06:04

@Lillian..: na kész! hangosan röhögök! nekem is majdnem odahaza (pár km), úgyhogy én is tudom! szerinted miért védtem?:DD

sogeking 2012.05.15. 23:07:23

@kerdesek05: szerintem ő nincs olyan állapotban

AdnamA 2012.05.15. 23:07:29

@inmemancsi: sajnálod, hogy Pókmajom nem megy be...?

genevieve 2012.05.15. 23:07:41

@foxglove: ők pont azok a tipusok akik nem a pénzért csinálják, hanem azért, hogy a képernyőn legyenek:-)

Riz Ottó 2012.05.15. 23:08:12

@vécés jóska: persze, mert az korrektebb, ha beveszik a többiek mocskolódását és kirakják Tüncikééket

genevieve 2012.05.15. 23:10:11

na,azt hiszem, ha lemegy az ÉH2, vissza kell néznem az ÉH1-et:-)

beacska 2012.05.15. 23:10:55

nnna, Anikó megint megúszta :))))...és a rendszer működik!

Anikót a döntőbe!!!

mangalor 2012.05.15. 23:11:23

@almafa5555: na ja, de nem is értem, hogy merült fel ez az egzisztencia dolog. Sztem kellett valamit mondaniuk, mert nem hiszem el, hogy ők választották valójában (vagy nem ennyi infóból, amit láttak). Abból a kétnapos balhéból kiindulva, azok a támadások Edina felé, teljesen egyértelmű, hogy naiváéknak kellett volna elhúzni vagy a Pszichopatának és az Análmasszőrnek. Számomra, az összevágott produktumból ez lett volna az egyértelmű. Szóval vagy a szerkik nyúltak bele, vagy teljesen más dolgok is történtek a 2 nap alatt.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 23:11:36

@genevieve: most nem fogod elhinni, de már akartam javasolni neked, hogy ha van kedved, tartsunk később egy ÉH1 újranézést.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 23:12:51

Na, Undorért nem kár de Pít még maradhatott volna.

hideg kéz 2012.05.15. 23:13:16

Most úgy néz ki, hogy a Broki-Naíva páros marad a végére Hiperék ellen. Sajnálom emiatt Noémit, Újpéternek le kellett volna cserélni rá azt a vödörarcú csajt. Bár az vicces volt, ahogy alázta.
Csak nem értem, hogy kavarják bele ebbe a Korleónét.

genevieve 2012.05.15. 23:13:37

@foxglove: kénytelen leszek, már idegesít hogy nem tudom miről van szó:-
és úgyse lesz mit nézni:-)

annak volt HV-ja?

meg kéne kérni Hajnit, hogy hogyvoltozza:-)))

baileys 2012.05.15. 23:14:23

@Riz Ottó: azt mondták, már az elején sem voltak szimpik Edináék. És utána sem közeledtek hozzájuk (szokás szerint), alig tudtak velük szóba elegyedni. Gondolom ez sem növelte bennük túlságosan a szimpátiát.

sogeking 2012.05.15. 23:14:50

@foxglove: amíg Kata bent van, addig én is nézem :)

Péter bá 2012.05.15. 23:15:33

@Λατζκα: A régiek persze hogy belenyúlnak a játékba, de nem úgy ahogy gondolod, nem azért mert okosak, hanem azért mert csókosak a szeriknél és ők lesznek az utolsó Jolly Jokerek számukra, ha minden kötél szakadna!Ha máshogy nem lehetne, akkor maguk a szerkesztők mennének be szavazni!Barátok közt az egész!

foxglove (törölt) 2012.05.15. 23:15:39

@genevieve: persze, sixx írta azt is, nagyon jó kis hogyvoltok. Később akkor megbeszéljük, hogy legyen!

CSÉ 2012.05.15. 23:16:20

@szgy: Ezt javasolták előtted. Anikót nem ismerem, de a VV-s csajt igen. Ankikó ellenszenves, de orvosi értelemben normális. Évának viszont komoly gondjai vannak. Borderline személyiségzavara van.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 23:16:27

@sogeking: ok, akkor már hárman vagyunk:)

genevieve 2012.05.15. 23:16:56

@foxglove: @sogeking: akkor feltétlenül kell valami blog, mert az egésznek az adja az élvezetét, hogy ki lehet dumálni:-)))

kiváncsi leszek ott lenne-e valaki akit kedvencelhetek:-))

genevieve 2012.05.15. 23:17:52

@foxglove: akkor majd visszaolvasok:-))

Riz Ottó 2012.05.15. 23:18:10

@baileys: persze, hiperék lerohanták őket :D

kerdesek05 2012.05.15. 23:18:14

@sogeking: dehogynem. kis repülő kis mexico, kis sör , óceánpart, még jót is tettek volna szegénykével.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 23:19:37

@genevieve: jó, de azért nézzük is majd!

sierrahun 2012.05.15. 23:19:47

@IllaryBlasi: "Mindenkivel - főleg a saját párjával - fenyegetőzik. Tegnap Noémit is ekézte, hogy mindig ott volt mellette, pedig a párválasztón közölte, hogy ne álljon mögé. Sztem azóta rájött, hogy a Férfiarcú Rémmel megszívta, Noémivel sokkal nagyobb esélye lett volna/volt."

-- Lehet, hogy rájött erre, de attól még aligha igaz. Andi semmivel nem volt kibírhatatlanabb, mint Noémi. Mellesleg ugyanazokat is vágta a fejéhez a derék ÚP mind a kettőnek.

Amikor a medence mellett összeszólalkozott Noémivel, annak volt értelme. Le akarta választani Noémit Edináról. Ugye kicsit nehézzé vált Edinát úgy elítélni, hogy az akiért a felhördülés megtörténik önfeledten csókolózik vele (már amennyire az spontán volt...). A baj ott volt, hogy a végjáték szétszedte ÚP idegeit is. A játék folyamán korábban valszeg egy ilyen helyzetben sokkal kevésbé türelmetlen, nem szól be, jobban kezeli az ellentmondást és végül hagyja Noémit pro forma győztesen elvonulni, viszont sikerül belsőleg annyira megingatni, hogy aztán FSZK lélekben mégis "menni hagyja" Edinát. Szinte senki nem tudja függetleníteni magát a tömeges nyomástól ugyanis.
Ez ott és akkor már nem jött be.

Hibázott továbbá Andival szemben, hogy Noémi előző heti kétségbeesett megkeresése után nem azonnal mondta el neki, hogy mi a történet. Andi az elhallgatásból pont azt a legrosszabb következtetést vonta le, amit nem kellett volna. Holott a történet arról szólt, hogy ÚP még Noémi kedvéért sem akarta őt beáldozni (és ami a duma volt, hogy "nem tudja őt hova rakni", annak a világon semmi jelentősége nem volt, csak megédesítette a keserű pirulát Noéminek). Pít általában szarul mérte fel a közönség előtt demonstrált hatásait. Felolvasta, hogy ő mekkora titkot tud Brokiról, szerinte azt bizonyítva, hogy mennyire lojális iránta - hatása nulla. A csoporton belüli lavírozásban sokkal tehetségesebb volt.

Andi egészen jól kiegészítette őt, sztem egyáltalán nem voltak rossz páros. Andi nem volt hülye. Remekül tudta tartani a lányokkal a kapcsolatot, az ellene fordulók kórusából elsőként levágta, hogy neki Edinát kell fúrnia ezerrel. A gázos sokkal inkább az volt, ahogy a fiúkkal szemben viselkedett. Nem kevesebb mint három emberről volt meggyőződve, hogy nagyon bejön nekik, holott valszeg ő volt a közvéleménykutatás szerint a legkevésbé vonzó a férfiak szemében (nem reprezentatív persze, de amit itt a fórumon kapott, az sztem eligazító). Ebben a kérdésben nagyon nem működött az önkritikája, a realitásérzékelése. Ezenkívül időnként rendkívül taktikátlanul nyilvánult meg, gondolok itt a párválasztón feltörő őszinteségi rohamára, hogy ő mit csinált volna a védettség tudatában.

A pár problémája az volt, hogy egymásnak sokkal kevesebb kedvességet szenteltek a kelleténél. Jóformán a tehetetlenségi erő tartotta őket egymás mellett, ezt a Norbiék levágták. Ilyen viszonyban más párok is voltak már egymással - ha egyáltalán volt annyi előéletük, hogy ebbe a fázisba eljussanak. Andiéknak pechjük volt, hogy a rossz időben tört rájuk a párkrízis.

Ehhez kapcsolódóan sztem ugyanezzel a megokolással akár az Edina-Brokkoli párost is kivághatták volna, mert legalább annyira nem működött, mint Andiéké, abból a szempontból, hogy a két ember mennyire érezte jól magát a másik társaságában. Sztem a "nyaralók" döntése elsősorban Norbi ellenszenvén alapult. Norbi meglehetősen jó emberismerőnek bizonyult, de valszeg nem tudott felülkerekedni azon, hogy ÚP-ben egy konkurens erős embert ismert föl. De lehet, hogy tévedek.

LoveMy 2012.05.15. 23:20:01

@Pácsó Ármándó:
Pít azért rájött, későn, hogy jobb lett volna FSZK-t választani, de minden esetre, elegánsan búcsúzott: "Vannak bent méltóbb személyek a fődíjra!"

kerdesek05 2012.05.15. 23:20:13

@Péter bá: így van pít, te mindent tudsz, mesélj még, had tanuljunk tőled mester, ha lehet még spojlerezz is, abban is okés lehetsz, csak ne hagyd abba, ara kérünk!:)

genevieve 2012.05.15. 23:20:24

@foxglove: oksa:-))

részemről mehet:-)

Elektra1976 2012.05.15. 23:21:17

Szerintem akár Pít-Noémi is lehet a döntőben, mert arra senki nem emlékszik itt úgy látszik, hogy még lesz egy lehetőség a párcserére... És ugyan már ki cserélné le a párját a bentmaradó játékosok közül,és kire????
Omárt biztos nem küldik vissza a párcserére, mert már rég otthon volt akkor, nem utaztatják vissza... Szóval bemegy Pít és Noémi cserél.
De még lehet Kíra - Márk is hasonló okokból..
Persze csak akkor ha a Noémi - Márk páros túléli még ezt a pár napot..
A sok összeesküvés gyártónak meg üzenem, hogy ha ennyire biztosak benne, hogy a szerkesztők találták ki a mai húzást, akkor ne nézzék, minek idegesítik magukat???
Vagy nehéz elképzelni, hogy egy olyan ordenáré nőt akartak ki rakni mint Andor??? Hiszen mondta a srác, hogy az első beszélgetéskor levágta, hogy milyen is valójában.. (Ha jól emlékszem akkor ordas k...zott..) Nekem ennyi is elég lett volna, hogy levágjam egy alja nő...
Pít csak így járt, mert egy ilyen infantilis, idiótával állt össze. Őt sajnálom...
Na mindegy ezek csak az én elméleteim... Természetesen nem sokat számítanak...

genevieve 2012.05.15. 23:24:56

@sierrahun: ez egészen korrekt volt:-)

busifa 2012.05.15. 23:26:42

Pítnek azèrt kellett menni , mert tudta Mátè titkàt a milf barinőjèről!

Kürosz 2012.05.15. 23:26:45

@Elektra1976:

"A sok összeesküvés gyártónak meg üzenem, hogy ha ennyire biztosak benne, hogy a szerkesztők találták ki a mai húzást, akkor ne nézzék, minek idegesítik magukat???"

Köszi a tanácsot, NEM NÉZEM többé, arra semmiképp nem vagyok kíváncsi, hogy - jól láthatóan - miként hoznak ki a szerkik egy bizonyos párost és mentik meg a seggüket minden egyes alkalommal.

inmemancsi 2012.05.15. 23:26:56

@AdnamA: igen ő végre pofáncsapná transzvesztit

Elektra1976 2012.05.15. 23:27:27

Mellékesen megjegyzem, hogy szerintem Anikó is megy a levesbe nemsokára, mert igazából nem bírja senki sem ott bent, és ha a lányoknak kell szavazni, mint tavaly, hogy melyikük húzzon haza, ő lesz a következő... Pontosabban inkább ezt csak remélem...

genevieve 2012.05.15. 23:28:25

@Elektra1976: noémi és edina igen, az új lányba már nem vagyok biztos...

nosce 2012.05.15. 23:28:38

@sogeking:
"tök random kiraktak egy párt, erre mindenki kamuzik, hogy ez miért így teljesen logikus"

nem random volt, a túrista csaj elárulta h Matcsiékat csapták volna ki aztán gondolom miután azt megvétózták a szerkik jöttek PIT-ék, de az extrában látszott h PIT és Andor is nagyon szarul kommunikáltak egyenként is a túristákkal

Elektra1976 2012.05.15. 23:28:39

@Kürosz: Nem vagyok jós, de szerintem nem a Máté-Edina páros nyer, bármennyire is belelovaljátok magatokat...
Ha mégis akkor így jártam.

nosce 2012.05.15. 23:29:45

@busifa:
"Pítnek azèrt kellett menni , mert tudta Mátè titkàt a milf barinőjèről!"

sőőőőt, dugta :)

baileys 2012.05.15. 23:29:49

@Riz Ottó: persze :D De ez az, Anikó legalább csinált valamit, fogadta mindig az újakat, nyalt nekik, próbált közel férkőzni hozzájuk, irányítani, saját céljaira felhasználni őket, stb. Edina számára meg mindig közellenség volt az új ember, főleg ha lány volt, és ne adj' isten még Broki is bejött neki első blikkre. És ha nincsenek a szerkik, Csírához hasonlóan ez neki is előbb-utóbb a vesztét jelentette volna :)

genevieve 2012.05.15. 23:30:20

@Elektra1976:nem, hát:-)
az edina-noémi páros fog nyerni:-)

sogeking 2012.05.15. 23:30:45

@nosce: igen, így van :) de gyakorlatilag bárkit ki lehetett volna rakni, és amögé egy hasonló kamu indoklást kreálni

AdnamA 2012.05.15. 23:31:02

Na jól van...talán ez HÜLYE kérdés, de megesz a kíváncsiság...!!! De Tényleg!
Valaki, aki ismeri innen az Anikót, ugyan súgja már meg nekem, MIÉRT nem jelent meg eddig egyetlen ÉH találkozón sem? Az infó jöhet privátban.
Nahh...
Mert én ilyen kíváncsi típus vagyok :-D

Elektra1976 2012.05.15. 23:31:04

Tavaly sem gondolta volna senki, hogy a Linda-Alíz-Niki hármasnál Niki megy, akkor is ment az összeesküvés gyártás, hogy Szent Dani-Niki nyer a szerkik miatt...És lám nem így lett...

kerdesek05 2012.05.15. 23:32:30

@Kürosz: helyes, de ha nem nézed, akkor ugye nem is akarod ez többet kommentálni itt a blogon, ugye?:)

Elektra1976 2012.05.15. 23:32:42

@genevieve: Hát ha így folytatják, még akár az is megtörténhet.. :-)

CSÉ 2012.05.15. 23:33:03

Viszont az vicces volt, ahogyan HÉ szabályosan itta a Fruzsi szavait a "ceremónián"....

busifa 2012.05.15. 23:33:07

@nosce: Akkor váljék egészségére! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 23:33:29

@LoveMy: Úgy érzem Undor kritikán aluli beszólásai is hozzájárultak ahhoz, hogy távozzanak

LoveMy 2012.05.15. 23:33:52

@nosce:
a frufru Edina-Máté, a srác pedig, ahogy itt az ellenszenv miatt, Pít-Arnold párost akarta kirakni. Aztán gondolom érveltek, megbeszélték és döntöttek!

sogeking 2012.05.15. 23:33:53

@genevieve: nem, az Edina-Edina páros fog nyerni

genevieve 2012.05.15. 23:33:58

@Elektra1976: végül is, többen azt mondják, hogy a szex tudja benntartani a játékosokat, meg az az érdekes a nézőknek..ők meg elindultak a sárgatéglás úton:-))

nosce 2012.05.15. 23:34:06

@sogeking:
DE PIT a megbeszélésen a túrista faszinak azt nyomta 1/2 órán keresztül h ö most azért nem smúzol mert ők bejöttek, és Andor kb ezt a csajnak jó hogy nem dobták be őket a medencébe :)

Amúgy megt PIT tényleg elbaszta a csajos kavarásaival, de ezt már akkor megbeszéltük h megszívja majd, így lett :)

Elektra1976 2012.05.15. 23:35:06

Egyébként mindegy szerkik ide vagy oda, most már elérték nálam, hogy mindig várjam a holnapot... Ma meg pláne: Ádám-Kristóf-Alíz újra az Édenben! Ez jó húzás volt szvsz

LoveMy 2012.05.15. 23:35:37

@Pácsó Ármándó:
amikor volt a szembesítés, akkor mondta a riportban a srác, hogy sok olyan apró, de fontos dolog derült ki számára ekkor, ami egyébként nem jutott volna tudomására

baileys 2012.05.15. 23:36:26

@genevieve: ahham, és adnak egymásnak kölcsönösen 1-1 millát :D

sogeking 2012.05.15. 23:37:31

@nosce: szerintem gyengébb páros
Roli-Szöcske (zuhanyzott már?) és
Márk-Noémi is

a többiekből Anikó és Máté simán eldobná a gömböt, LMZ akár hozhat egy Kristófot, Edináról meg kiderülhet a végén, hogy a Ben Hurból tanulta a szuszogást...

Kürosz 2012.05.15. 23:37:50

@kerdesek05:

De.
Apropó, szerintem egy kicsit viszont magatokba nézhetnétek (persze nem nagy dolog ez, csupán egy jelentéktelen mutyiműsor, de akkor is).
Szóval nektek az elfogadható, hogy egy bizonyos (a nevek lényegtelenek) párost kábé minden alkalommal megmentenek, másokat viszont, akik tudtak küzdeni, taktikázni, védettség nélkül kerültek be, azokat meg kiszórják, hogy ne hátráltassák a kedvenceket?

Ha nektek ez a szórakozás, akkor hajrá.

Kommentelni meg had kommenteljem végig ezt a szériát, ha már én hülye belekezdtem, nyugi, a következőt már nem fogom, el sem kezdem nézni...

nosce 2012.05.15. 23:38:40

@LoveMy:
"a frufru Edina-Máté, a srác pedig, ahogy itt az ellenszenv miatt, Pít-Arnold párost akarta kirakni."

A faszi Matcsit se csipolta, és az a szöveg h 2 személy között áll (a kieső) Edina Matcsi párosra utal, és hát PIT már több kör óta vesszőt futott, pl. Dávid kirakása a védett spárválasztó sorrend megváltoztatásával, szal nem jött be a szerkiknek...

genevieve 2012.05.15. 23:39:39

@sogeking: te nagyon lüke vagy:-)

ben húrtól tanulta a szuszogást:-)))

nosce 2012.05.15. 23:40:00

@sogeking:
sztem Márkot majd kibasszák és Naomi majd lesz valakivel...

baileys 2012.05.15. 23:41:59

@Elektra1976: Omar nem volt bent a választhatók között, amikor a fényképeket pakolgatták? Én valamiért tökre úgy emlékszem :S Mert akkor sanszos, hogy Naomi őt szeretné vissza a régiek közül.

LoveMy 2012.05.15. 23:42:19

@nosce:
de az Arnold eléggé ráhajtott a srácra, azt hitte, hogy majd rávillantja az alien fogait és a biztos a bent maradás?
meg a szembesítéskor azok az aljas alpári megnyilvánulások... és ezt emelte ki a srác a riportban!

nosce 2012.05.15. 23:42:44

@sogeking:
"Edináról meg kiderülhet a végén, hogy a Ben Hurból tanulta a szuszogást..."

Alekosz bejönne és venne egy ájfont Edinának, aztán mehetne a fülsex :)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 23:44:24

@LoveMy: Könnyen lehet! Ne maradj fent túl sokáig, pihend ki magad! :-)

nosce 2012.05.15. 23:44:36

@LoveMy:
jó hát megindokolták a riportban h miért PIT azt mégse mondhatták h mert ezt mondták :), de Matcsiékról volt egyértelmúen a legrosszabb véleményük :)

GRX 2012.05.15. 23:44:42

@paranyuszi: Sajna nem tudom, nem figyeltem rá, bocs.

Elektra1976 2012.05.15. 23:45:24

@Kürosz: Tavaly meg a Pókmajomra háborgott mindenki, hogy hányszor kapott védettséget blabla, meg Danira, hogy meg volt játszva, hogy visszajött, és nyerni fog, mert így akarják...
Nem győzködlek biztos úgy van, ahogy gondolod, de nézd nyugodtan tovább, mert ha mégsem Máté-Edina döntő lesz akkor majd bánod, hogy nem nézted, ha meg mégis akkor megnyugodhatsz, hogy igazad volt.
nosce: Csak jelezném, hogy Pít simán elcseszte amikor téglafejű nőutánzatot választotta, Noémival még mindig bent lenne... Valószínű azt is a szerkik mondták neki párválasztó előtt, hogy küld el a Noémit, és Andort válaszd...
És a jövő héten kiesel... Ja persze...

genevieve 2012.05.15. 23:47:00

@sierrahun: birom, ha valaki higgadtan tud érvelni:-)

2012.05.15. 23:48:18

@nosce: Jó, hogy nem Matcsiékat ragadták magukkal.Öröm lesz nézni ahogy aprítja egymást a család és a végén Együgyű Roli nyer, a tiszta lelkével.

Elektra1976 2012.05.15. 23:48:38

@baileys: Akár még úgy is lehet, de mint látod itt szent meggyőződés, hogy Máté-Edina nyer...
És ha úgy lesz akkor mi van? És ha nem akkor mi van?
Attól még jó ez az ÉH, és én még jól szórakozok rajta...:-)
Egyébként is hajrá DON!

nosce 2012.05.15. 23:49:04

@Elektra1976:
persze PIT elcseszte, írtam is amikor leamortizálta a nőket h ebből neki szívás lesz, de ettől még most Matcsiékat védték...

2012.05.15. 23:50:04

@Elektra1976: Alíz is megy? A két liszteszsák jól megérti majd egymást...

Elektra1976 2012.05.15. 23:50:11

@szerivan: Jaj tényleg a CSALÁD hogy feledésbe merült így a végére... :-) Ha Muzsikus ezt látná, önként nyújtaná a karját a skorpiónak... :-)

LoveMy 2012.05.15. 23:50:22

@nosce:
nem kell túl spilázni, mert lehet, hogy tényleg az unszimpátia volt az ok!

sogeking 2012.05.15. 23:50:32

@genevieve: kötelező tananyag valóságshow játékosoknak :)

@nosce: szerintem egy mondatot nem bírnának beszélni egymással, de kíváncsi lennék azért :D:D

szgy 2012.05.15. 23:50:49

remélem Alíz most is fog vetkőzni mint tavaly :-)

azt hiszem bármelyik párról meg lehetne magyarázni hogy miért nem méltó a végjátékra-vagymire, bár a "méltó" szó talán kissé túlzás. ha nagyobb változatosságot vagy izgalmat akartak volna küldhették volna a legjellegtelenebb párt, Rolit meg a csöcskét.

mangalor 2012.05.15. 23:51:19

@Elektra1976: "Vagy nehéz elképzelni, hogy egy olyan ordenáré nőt akartak ki rakni mint Andor?" nem:) azt nehéz elképzelni, hogy egy olyan pszichopatát, mint Hiper NEM akarnak kirakni.
A múltkori adásban Naomi elszólta magát, amikor Píttel beszélt, valami olyasmit mondott, hogy tudta, hogy Andi lesz védett. Ha ezt tudta, Andinak is tudnia kellett, és akkor ő beállt volna Máté mögé. És ugye ne felejtsük el, hogy csak a legvégén mondta meg megint Évike, hgy ki a védett, és nem ő választott utoljára. Szóval sántít nagyon az egész. Mindenképp befolyásolnak a szerkik, sztem ez nem kérdéses, csak a mértéke.

nosce 2012.05.15. 23:51:41

@szerivan:
persze a műsornak jobbat tesz h bent vannak, ítrtam is a vv5-ben h miután Edina közellenség lett bent, aranyat ér a műsornak :)

LoveMy 2012.05.15. 23:51:52

@Pácsó Ármándó:
Köszi hogy így vigyázol rám! ;)

Jó éjszakát :)

Elektra1976 2012.05.15. 23:52:47

@szerivan: Igen rátapadtam az extra végén az előzetesre és tényleg Alíz volt:-) De szerintem Noémi-Alíz-Edina fogja jól megérteni egymást. Noémi lavírozása + Edina naívsága = ALÍZ.

nosce 2012.05.15. 23:54:21

@LoveMy:
"nem kell túl spilázni, mert lehet, hogy tényleg az unszimpátia volt az ok!"

persze lehet, de valszeg nem az volt :) Amúgy mindegy mert struktúrálisan PIT nem nyerhetett elbaszta előbb a játékot, ha marad még 1-2 kört az semmin nem változtat...

sogeking 2012.05.15. 23:54:43

neeee, Edina még bent van a játékban?? ugye vicceltek?

szgy 2012.05.15. 23:55:27

Andor a párválasztón mondta hogy ha tudja hogy védett akkor a brokihoz állt volna nem Píthez - utána meg megsértődve kéri számon a Píttől hogy mi az hogy ő Noémit választaná...

azt hiszem ez a múltkori a védettség korrekt lebonyolítása, vagy legalábbis ami a "védettség" megnevezéshez illik. nem fegyverként kapják azért hogy mással kib*sszanak hanem azért hogy ha úgy adódik ne szívják meg. nagyon nem mindegy.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 23:56:18

@LoveMy: Jó éjt!

@Elektra1976: Remélem, hogy az ÉH1-eseknek adnak valami tájékoztatót a benti dolgokról és nem csak úgy beengedik őket háttér nélkül

nosce 2012.05.15. 23:56:33

@sogeking:
"szerintem egy mondatot nem bírnának beszélni egymással, de kíváncsi lennék azért :D:D"

Annyit Alek is tudna nyomni mint Matcsi :), sőt a konyakos pohárral a kezében egész éjjel beszélne :)

Elektra1976 2012.05.15. 23:58:19

@mangalor: Na jó azt én is el tudtam volna képzelni, hogy Anikó megy. De ha észrevetted, ő az erkélyen kiabálva nem ordas kurvázott, csak a szobában... Tudta ő jól mit csinál.
Andor meg az ocsmány szövegével Edináról, meg a "látom a szemedben, hogy bejövök neked" énképzavarával nagyon lejáratta magát. (szerintem a csávónak még ma is rémálmai vannak tőle:-)
De nem vitázok, túl késő van már aki szerint a szerkik ennyire belenyúlnak ám legyen..
Jó éjszakát mindenkinek! És hajrá DON még egyszer!....:-)

genevieve 2012.05.15. 23:59:25

@nosce: még kaktuszt is nyalna:-)

sogeking 2012.05.16. 00:00:06

@nosce: jó, most elképzeltem, ahogy Edina dicséri Alek gatyáját :):)

ezután a szexcyborg elővesz egy rúd kolbászt, és elkezd róla mesélni - ettől szomi kutya egyből csillogó szemű eb lesz...

genevieve 2012.05.16. 00:02:20

@sogeking: te ma valami nagyon jó cuccost kaptál:-DD

foxglove (törölt) 2012.05.16. 00:02:38

@sogeking:
"Alekosz, azt szerettem benned, hogy olyan puha a bőröd."
"De tudod miért? Mert nem fürdök."

genevieve 2012.05.16. 00:03:43

@foxglove: elképzelem, ahogy anikónak nyomná az igét:-)))

fofofo 2012.05.16. 00:04:31

Nem lattam, csak visszaolvastam a hsz-okat. Azok alapjan elkepzelheto, hogy Broki-Naiva repult volna, es a Naiva elleni hadjarat miatt dontottek ugy, hogy megis maradjanak. Akkor Edina Hipernek es Andornak koszonheti, hogy bent van, a gerinctelen fereg meg Edinanak.
Az lenne a jo vegjatek, ha szetszednek a parokat, es Edina valaszthatna, hogy Naomival vagy Brokival akarja tartarni a labdat. Brokit kib.sszak, es vegig tartjak. (Tudom, hogy nem ez lesz, de ezt szeretnem.)

2012.05.16. 00:05:34

Ezt a buktáááát ÁHÁHÁHHÁ-HÁHÁHÁÁHÁÁHÁHÁH a mai extra elején Edina a tükörszobában sminkel, Máté is ott ébred pedig tegnap a két turista költözött oda. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.16. 00:05:47

@sogeking:
"ezután a szexcyborg elővesz egy rúd kolbászt, és elkezd róla mesélni - "

a kóbászt meg a kóbászosborász vihetné be az Éhotelbe énekes túristaként :)

nosce 2012.05.16. 00:06:48

@genevieve:
"még kaktuszt is nyalna:-)"

sztem nem lenne olyan amit Alek nem nyalna meg :)

sogeking 2012.05.16. 00:07:02

@genevieve: szerinted nem lenne vicces, ahogy Alekosz a spéci gatyájával belemenne a medencébe? :D:D
(arról nem is beszélve, hogy napbarnított testén milyen jól mutatna a kontrasztos fehér szín)

@foxglove: :D:D:D

fofofo 2012.05.16. 00:08:39

@sogeking: ezt nem kellett volna... marmint alekoszt a speci gatyajaval a vizben... vizualis tipus vagyok

hideg kéz 2012.05.16. 00:08:52

Megnéztem az extrát, most, hogy jön még egy vörös csaj, talán adhatna Noéminek egy kis hajfestéket, mert ez a lenőtt séró már kezd gáz lenni. Ha jól emlékszem, a táncos csávónak is jutott tavaly.

Elektra1976 2012.05.16. 00:09:38

@szerivan: na cucc, tegnap meg a költözés után a Máté a tükörszobás kádban feküdt, (mellesleg sixx mai képén láthatod hol ébredt Máté de mindegy)azonkívül Kulabá is összevissza sz..ta az összes szobát, nincsenek kitiltva de mindegy...:-)

foxglove (törölt) 2012.05.16. 00:09:39

@sogeking: szerinted ő is edzene reggelente a medence szélén?

nosce 2012.05.16. 00:09:50

@szerivan:
biztos nyúltak máshonnan egy snittet :)

Éden Robi 2012.05.16. 00:11:15

hiper nem képes feldolgozni, h edina úrinő, ő pedig nem...

2012.05.16. 00:11:27

@Elektra1976: De nem ébredhet ott ha nem aludt ott :) Béna Viasat.
@nosce: Retek csinált ilyen dolgokat a VV alatt.

sogeking 2012.05.16. 00:12:27

@foxglove: persze, emelgetné a pálinkáspoharat :)

@fofofo: na jó, és ha éppen jön ki a vízből? :D

baileys 2012.05.16. 00:12:37

@Elektra1976: Hát, azért az érezhető, hogy a szerkik védik az Edina-Matcsi párost. Legalább is abból, amit leadnak nekünk, ez jön le. És tény, ez sokaknak nem tetszik, és arra következtetnek belőle, hogy őket akarják kihozni nyertesnek. Speciel én ettől még nem fogok eret vágni magamon, és szórakozási célzattal nézni fogom a műsort végéig, ha már egyszer belefogtam :)

nosce 2012.05.16. 00:13:08

@sogeking:
most az kiderült h sixx felszopó képén mi történt? mert sehol nem volt se az ÉH-ban se az extrában éez a Matcsi hasalás, legalább is én nem láttam. Lehet h sixx photoshoppolta oda ? :)

2012.05.16. 00:13:59

@nosce: Én láttam :) Ébredt a szerencsétlen.

2012.05.16. 00:14:39

@foxglove: Az a pocok is eltűnt a médiából, szerencsére.

nosce 2012.05.16. 00:15:34

@szerivan:
Na megnyugodtam, Edina nem volt alatta ? :) Hol volt? extrában ?

sogeking 2012.05.16. 00:15:58

@nosce: @szerivan: igen, ebédelt, nem volt semmi különös

Mátét passzolom, talán egy kis szabadságra vágyott :)

nosce 2012.05.16. 00:16:20

@szerivan:
most Atcsival járnak :)

kerdesek05 2012.05.16. 00:18:27

@Kürosz: nyugi, ez egy játék, ez fut a tévében anyázunk meg röhögünk rajta, jobb mint egy parlamenti közvetítés, és legalább másnap is beszélünk róla ha összefutunk barátokkal. így foci eb előtt tökéletes kikapcsolás ismét rászokni a közel mindennapi tévénézésre:)

nosce 2012.05.16. 00:18:30

@sogeking:
és ha migcsípi a szönyegen a faszát egy skorpió ? :)

nosce 2012.05.16. 00:19:14

@sogeking:
Petti a castingos majd eldönti :)

AdnamA 2012.05.16. 00:20:12

@nosce: talán a tegnap esti rész vagy extra vége felé volt, hogy Mattcsi ficereg az ágyon, mert nem találtja a kényelmi helyzetet, és egyszer csak hopp...felkapta a lepedőjét és leköltözött a földre...
mondjuk aki pályaudvarokon aszik annak az a szőnyeg maga lehetett a mennyország. akkor viszont nem értem miért nem volt jó sz ágy :-D

kerdesek05 2012.05.16. 00:20:36

Fruzsinak hogy a túróba tudtak ekkora bili friuzurát tenni a bent lévő stylistok?
meg ahogy szegénynek ott lóg a haja oldalt.
annyira gyengén volt szegény megcsinálva képernyőre, mintha szándékosan rontották volna el a külsejét.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 00:21:13

@kerdesek05: hát én röhögtem+anyáztam már parlamenti közvetítésen is, nem is egyszer. Nézzél indexes Riszpekt Házat:)

baileys 2012.05.16. 00:22:28

@szgy: sokszor szóba került már, de a legjobb vsz az lett volna, ha tudják ki a védett, és a védett választ először, hogy a többieknek legyen még ott is lehetőségük kombinálni, ha úgy adódik. És akkor izgalmas is lenne és nem is lenne kivégzés jellege.

nosce 2012.05.16. 00:23:34

@AdnamA:
nem akart leszédülni az ágyról, a szőnyegről nem lehet nagyot esni :)

sogeking 2012.05.16. 00:25:07

@szerivan: már nem tudok olvasni :) én úgy emlékszem Anikó az ebédlőasztalnál ült, amikor a sixx által kivett kép történt

2012.05.16. 00:25:46

@AdnamA: Mindenki tudja, hogy az ágy jobb oldala lejt. Eddig csak Csöcskének és Boginak volt annyi esze, hogy keresztben aludtak az ágyban így mindkettőjüknek egyformán a lábukhoz jutott a lejtős rész.

JOKKA21 2012.05.16. 00:27:38

Anikó és Noémi ne nyerje meg a pénzt.
Edina aranyos suna és dugnám.
Fruzsina cipője szexi volt és jó a combja, de a feje nem jön be.

hideg kéz 2012.05.16. 00:41:20

@JOKKA21: A bilifrizura nélkül egész szép arca volt. Csak akkor meg volt rajta egy benga napszemüveg.

JOKKA21 2012.05.16. 00:43:42

@hideg kéz: Azzal a bulifrizurával a hülye picsára hasonlít, aki vv-be akart menni a kutyájával.:D

kozi001 2012.05.16. 00:44:07

@@sogeking:

Maximum versenyt ihat Mátéval, hogy kinek lesz vörösebb a feje adott időn belül...!

hideg kéz 2012.05.16. 00:46:55

Ja, ezt már mondta valaki. De az egész vv-ből csak annyit láttam, amikor Évike a földhöz csapdosta magát élőben.

kerdesek05 2012.05.16. 00:47:37

@sogeking: nem, így rendeltük meg, azt mondták ha felállítunk egy jó Edina Fanclubot akkor maradhat.
Sőt adtunk kis pénzt is a szerkesztőknek,hogy tartsák bent, azt gondolom jól tettük.
Bár nem tudom a többi pénz hova folyt el, remélem kijön belőle a döntő is azért!:)

kozi001 2012.05.16. 00:52:28

@hideg kéz:
Ennél többet nem is tudott.

blogger.katt 2012.05.16. 00:54:09

@szerivan: Olyan a Fruzsi hajkoronája pont, mint a képeden a cica bukósisakja. :D

sierrahun 2012.05.16. 00:57:03

@nosce: Én inkább azt láttam, hogy a szerkesztők olyanra vágták a szitut, hogy az látszik benne: ÚP és Andi nagyon bizonygatnak valamit, az inkvizítorok meg nem hiszik egy szavukat se. Most ez vagy ténylegesen így volt - akkor ez esetben a Norbi&Fruzsi már kész ítélettel a fejükben ültek le velük beszélgetni, vagy csak a vágás miatt látszott ilyennek, mert valamivel tényleg nem árt alátámasztani a nézőknek, hogy miért éppen ez a páros távozott.

Én, ahogy LMző is, kicsit kevésnek találtam az indoklást és némileg falsnak is. A feladat az volt, hogy derítsék ki, melyik páros "nem méltó" a döntőre. Erreföl kirakják ÚP-t, mondván, hogy túlságosan sokat kavart, sok csajt váltogatott párként, túlságosan manipulálja Andit és nem megbízható. Hát ez is egyfajta szempont, ennek alapján is lehet értelmezni, hogy ki a nem méltó. Meg más alapján is akár... Andiról meg egyáltalán nem hangzott el komolyan vehető indoklás, csak annyi, hogy síkhülye és manipulálható.

Ha feltesszük, hogy tényleg ez a helyes megközelítés, akkor azért elgondolkodtató, hogy Pít ugyan tényleg lecserélte Petrát, de Andit már éppenhogy nem, Noémivel pedig közös megegyezéssel váltak el. Most vessük ezt össze azzal, hogy Márk hogyan mészárolta le a párjait - őt lényegesen megbízhatatlanabbnak tartom.
Fruzsina azt találta mondani, hogy Pít befutott és nincs anyagi nehézsége. Ennél majd hanyatt estem - ezt enyhén szólva demagógiának tartom. Nem értesültem róla, hogy a nincstelenek és ágrólszakadtak fórral indulnak ebben a játékban. A szociális igazság eddig nem merült fel szempontként az Éden Hotelben, de cáfoljon meg valaki, ha tud.

Elhangzott, hogy Andi agyilag nincs a top-on és szüksége is van rá, hogy manipulálják, mert egymaga nem elég intelligens a játékhoz. Ez lehet igaz, de hogy ez mennyiben releváns a "nem méltó" kérdésében, azt nem egészen értem. Érzésem szerint semennyire. Más szóval azok az indokok, amiket Pít ellen hoztak föl, marhára nem álltak Andira, és viszont. Hogy ők párként sem funkcionáltak volna, azt egyáltalán nem gondolom. Ennek alapján a most összekerült Noémi-Márk párosnak és a Szöcske-Roli párosnak kellett volna kiesnie, mivelhogy az összjátéknak nyomát sem produkálhatták eddig.

Sztem az inkvizíció indoklása zavaros szempontok szerint, nem kielégítő mértékben történt meg. Egyáltalán nem csodálom, hogy randomnak tűnt. Leginkább abban a kontextusban tudom értelmezni, hogy több párválasztó, kaktuszceremónia, satöbbi után erős tendenciának érzem (meg úgy tűnt, hogy a topic sok lakójának is az), hogy a döntő eseménynek muszáj nagyon meglepnie a nézőt. Gyakorlatilag a döntő eseményig vezető bemutatott folyamatoknak köze nincs a végkimenetelhez.
Ez így tényleg drámai, izgalmas és kiszámíthatatlan, csak érdektelen is egyben, mivelhogy k.-ra nem azt látom a képernyőn, amit utána megpróbálnak racionális, vagy magyarázható végkimenetelnek eladni. Egy idő után a néző átlendül a "lefosom" álláspontjára, mivel a teljes megjósolhatatlanságot nincs értelme számítgatni. Érzésem szerint a vágás nem annyira katartikusra, mint inkább randomra sikerült.

sogeking 2012.05.16. 01:18:52

@kerdesek05: :P

@blogger.katt: minden Fruzsinának ilyen típusú fazonja lehet?

Jozeph Pelikahn 2012.05.16. 01:20:35

Kiket hozzanak még be az ÉH1-ből:

- Levit mert mióta az autószerelő kiesett, nincs hányás a hotelben,
- Pittát, hogy "FRÖCSÖGJÖN A KULAAAA!!!" kiáltással kiharapjon egy sört és Hiper nyakába öntse,
- Szöszit, hogy Edina ismét kapjon valakitől budipapírból kirakott szíveket az ülőkére,
- Danit, mert itt is szép a kilátás,
- Nikit, mert Noémi női csókra vágyik,
...

hideg kéz 2012.05.16. 01:20:38

@sierrahun: Annyit hozzátennék, hogy Lmz azért hiányolta annyira az indoklást, mert ők nem hallottak belőle semmit, a fals magyarázkodás csak a kamerába ment.

sierrahun 2012.05.16. 01:25:53

@CSÉ: Ismered a Horváth Évát? Ööö, mondd csak, tényleg, hogyismondjam, tudatmódosítókkal él? Több áttételen keresztül jutott hozzám ez a hír, érdekes lenne, ha meg tudnád erősíteni.

sierrahun 2012.05.16. 01:27:19

@hideg kéz: Igazad van, azt már egy másik színhelyen adták elő.

JOKKA21 2012.05.16. 01:37:54

Éva combja és cipője szexi volt, fa szállító ez a T69.:D

@hideg kéz: Az nagy volt.:D

xndpt 2012.05.16. 01:46:22

@vécés jóska: nekik csak azért nem volt szimpi az Edina/Máté páros, mert a többiek lejáratták őket, ebből is látszik, hogy az emberismeretük és pszichológiai ismeretük 0. 20-on évesen honnan is lenne?
Az hogy Edina kerülte őket nem azt jelenti, hogy sunyi. Megnéznék akárkit, akit annyit bántottak, mint őt, hogy hogy fog viselkedni. És mégis le a kalappal előtte, hogy így tűri. Mert nem az az erős, aki biztos háttérrel ocsmányul ordítozik, hanem aki türelmesen tűri ezt.

Deetaa 2012.05.16. 01:52:53

inkább örülnünk kéne hogy a -2es IQ-val rendelkező csodaszép izé elment, így a műsorban már csak anikó ordibálását kell elviselni, aztán teljesen nézhető lesz anélkül is a műsor, hogy őrülten elkezdeném lehalkítani a tv-t mikor látom hogy beszélni kezd...

Norikhhha 2012.05.16. 01:52:59

AHAH! Visszajon az ADAM!! Bekoltozik az ertelem a hotelbe! Jaj legszivesebben tancra perdulnek oromomben!

Deetaa 2012.05.16. 02:00:16

@Norikhhha:
sírni fog szegény ha meglátja ezt az értelmi pöce gödröt :D Lehet anikót simán csak leüti

xndpt 2012.05.16. 02:03:00

@nosce: az tényleg furi volt, amikor a védett játékos először választhatott (Roli Edinát), soha nem volt ilyen, de ez igazából nem jelentett semmit, akkor is állhatott volna Máté Noémi mögé, hogy kirakja Dávidod, és Edina helye üresen marad, ennyi, hiszen meg volt beszélve.
Amúgy én se bírom Matsit, elkényezetett önző és gerinctelen pöcs, aki azt hiszi neki mindent szabad.
Azért kíváncsi lennék mi lenne a bizalom gömbjének a sorsa, ha az Edina/Máté páros kezelné.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.16. 02:28:37

PÍt ott baszta el, hogy azt hitte, annyival okosabb mindenkinél, hogy tökmindegy ki a párja, majd gondolkodik kettő helyett is. De hát ezt a mérleget ő se tudta egyensúlyba hozni.

JOKKA21 2012.05.16. 02:48:59

Andinak örültem, hogy kiesett, idegesített már a kavarása Edina ellen, Pítört sajnálom.

LöncsVezér 2012.05.16. 03:41:49

Szerintem Andi undorítóbb még Hipernél, szégyellem magam, hogy ugyanahhoz a fajhoz tartozom ezzel a két okádék, senkiházi, hányadékkal. Remélem nem fognak szaporodni.

LöncsVezér 2012.05.16. 04:13:57

By the way a két legértelmesebb ember miért 2 napra jött be? nehogy egy kis értelem kerüljön az agyhalott brigádba(minusz Pít).
hohohoó Éljen a Király! :D

LöncsVezér 2012.05.16. 04:46:08

Na a Király azért remélem elintézi Anikót.

Zabkása 2012.05.16. 05:59:33

sixx mikör jön már ki a poszt? felkeltem tanulni vizsga előtt, de addig nem tudom elkezdeni, amíg nem olvasom el :D

Müszélia 2012.05.16. 06:01:48

@LöncsVezér: 2 napig könnyű megjátszani az értelmest. ha tovább maradnak, róluk is kiderülhet ez meg az.

JOKKA21 2012.05.16. 06:20:34

@Müszélia: Neked nehéz lenne megjátszani.:D

hóódejóó 2012.05.16. 07:27:41

Láttátok a velvetes cikket. a wcdeszkáson besírtam :D

beacska 2012.05.16. 08:05:13

@LöncsVezér: Ádám Anikót??? nem gondolod komolyan? Szandrába is azért tört bele a bicskája, mert nem akart vele szájkaratézni...meg egyébként is...miért kéne egy "Régi" játékosnak rendet vágni??? nem azért küldik be őket, hogy észt osszanak, hanem hogy a vége előtt nézettséget növeljenek ;)))

LoveMy 2012.05.16. 08:06:17

Hy!

@xndpt:
teljes mértékben egyet értek!

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/visszatertek-az-edenbe-a-korabbi-lakok-2088840

Ezek szerint ma lesz Pandora, ez alatt akcióznak majd ÉH1-sek :)

Banyus83 2012.05.16. 08:08:36

Sziasztok! Csak gyors bekukk, mert a napomat ismét az egészségügy útvesztőiben töltöm :-)

Annyira boldog vagyok, hogy UndorAndor távozott!!!!! Ezt érdemelte!!!! Jó döntés volt...ennyi a véleményem...fülig érő szájjal!!!!

De jó lesz, ha ma visszajönnek a régiek közül!!! Jól láttam, hogy Ádám, Kristóf és talán Alíz? Kíváncsi vagyok, mit szólnak a benti káoszhoz...ha nem változott a hozzáállásuk, akkor asszem Anikó nem lesz túl szimpi :-))

Amúgy a tegnapiról egyelőre annyit, hogy megint aljadékul viselkedtek néhányan, de hát ezen már meg sem lepődök.

Viszont a Pít-Edina végső játék ugrott...

Hajrá Edina!!!!!!

beacska 2012.05.16. 08:14:14

@LoveMy: a képről kiderül, mindhárman kockás ingben vannak, ez a magyar mexikói dizájn része :))))

LoveMy 2012.05.16. 08:15:06

@Banyus83:
Szia :)

@ Olvastad?
Én is nagyon örülök, mert valóban a téglafej azok után, amit az utóbbi időben művelt, az már vállalhatatlan volt. Megérdemelte, hogy kiessen, mert emlékszel, amikor Péter FSZK-zott, a LÖEVÉÉÉL-ben üzenték, hogy ÉH-ben mindennek van következménye!!!

LoveMy 2012.05.16. 08:17:47

@Banyus83:

Annak is örülök, hogy visszamennek a régi ÉH-sek, bár egy ember kiesik, és szerintem egy pasi fog haza menni, akit @
...
Viszont Edina és Kristóf szimpátiája már itt elkezdődött ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 08:18:33

@beacska: A középső kockás inges nem Broki kinti nője volt? :-)

LoveMy 2012.05.16. 08:19:51

@beacska:
Már csak a kalocsai minta hiányzik róluk.
Egyébként jól írtad, hogy nem a rendrakás lesz az ő feladatuk, hanem egy játékos hazaküldése, a szempontot majd este megtudjuk.

LoveMy 2012.05.16. 08:20:45

@Pácsó Ármándó:
A vörös, hosszú hajú az Aliz, teee! :)

Vadkörte82 2012.05.16. 08:34:00

@Banyus83: nálam szintúgy, nem egészségügy, engem a munka világa szippantott be totál..na és az uncsi műsor sem csábít már annyira..de jó olvasni.és látni h midnen a régi..szegény Pít.ez van..hajrá E.F.C.!!!

grigorijja 2012.05.16. 08:38:10

T69.2 inkább görögdinnyének öltözött

nosce 2012.05.16. 08:38:39

@xndpt:
" az tényleg furi volt, amikor a védett játékos először választhatott (Roli Edinát), soha nem volt ilyen, de ez igazából nem jelentett semmit, akkor is állhatott volna Máté Noémi mögé, hogy kirakja Dávidod,"

Na igen, de már itt is feltételezed h Matcsi David után választ. Ezt miért ? Ha fordítva van, Matcsi beáll Naomi mellé, akkor David sztem Edina mellé áll és Rolli nem biztos h Face2Face Davidot bassza ki. Na ezért volt ez a választási sorrend azaz Broki választott utoljára h ez ne fordulhasson elő, ez nem véletlenül alakult így.

jo.e 2012.05.16. 08:40:29

Sziasztok!
Nálam tegnap Fruzsi indoklása kiverte a biztosítékot. ÚP. nem érdemli meg a fődíjat, "mert neki már biztos egzisztenciája van". Mi ez ba..meg a proletár öntudat? Fruzsi! Innen üzenem, hogy menjél te a pi..ba! A focisták meg köztudottan sokat keresnek ;). Máté is focizik valahol - ha jól tudom. Akkor mé' nem ő ment? Ezen az alapon... Idióta!!! Nem bánom 1ébként ÚP-t, de ezért???
---
Ez is ütött: Máté: "ezt lekommunikáltam Noéminek" Aszittem' kikapcsolom a tvt.

nosce 2012.05.16. 08:46:07

@jo.e:
"Nálam tegnap Fruzsi indoklása kiverte a biztosítékot. ÚP. nem érdemli meg a fődíjat, "mert neki már biztos egzisztenciája van". Mi ez ba..meg a proletár öntudat? "

Érdekes h az fel se merül h Fruzsi honnan tudta h PIT-nek biztos egzisztenciája van ? Mert a benti beszélgetésekből ez nem igen derült ki, ehhez előtte a túristákat alaposan fel kellett készíteni, nem is túristák voltak hanem HR-esek :)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 08:46:58

@jo.e: Nem hiszem, hogy ezért. Ezt csak úgy bedobta a többi indok mellé, feleslegesen

jo.e 2012.05.16. 08:49:59

@Pácsó Ármándó: De akkor meg mé' nem fogta be a száját? Mit gondolt, ettől majd Robin Hood lesz? Vagy mit? Fizessenek a gazdagok, mi? Tele van már a hócipő ezzel az egésszel. Komolyan fölb..tam magam. Már elmúlt :)

beacska 2012.05.16. 08:52:10

@nosce: hááát, nekem Pít dumája Norbival elég fura volt. Szerintem akkor mondhatta el. Furcsálottam is, hogy itt nyomja a nagy lezser dumát, hogy ő csak lazázik itt, meg napozik, nem töri magát. Ilyen dumával hogy akart bent maradni? de ezt persze csak akkor adták le, mikor már tudtuk, hogy Pít kiesik, így persze más volt...

nosce 2012.05.16. 08:53:38

@Pácsó Ármándó:
"Nem hiszem, hogy ezért. Ezt csak úgy bedobta a többi indok mellé, feleslegesen"

egyébként ez volt az egyetlen valós indoka a túristáknak, az irígység az minden további nélkül elég ok a kiejtéshez :)

pilar ternera 2012.05.16. 08:53:41

sziasztok!

egyik szemem sír, a másik nevet...

Undornő ment, juhéééjjj! :))
Pít ment, nem annyira juhéééjjj, de kezdett ő is alávalósodni (szép szó, mi? ;) )

viszont Hiper maradt, ami persze várható volt... :(((((, brühühűűű...

hát, kb ennyi.

a kerekasztal beszélgetést nagyon nem is kell kommentálni, végig a szám előtt tartottam a kezem, de a répafőzelék híg része így is majdnem átfolyt az ujjaim között. (bocs)
vitakultúra = ordítozás = Hiper, Andor

ja, még egy megjegyzés: Máté egy igazi gyáva, áruló f.szfej, remélem repül, de izibe! (sajnos, csak vágyálom)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 08:57:43

@jo.e: Még sok lehetőséged lesz fölb...ni magad, ebben biztos vagyok :-)

nosce 2012.05.16. 08:57:51

@beacska:
"hááát, nekem Pít dumája Norbival elég fura volt. Szerintem akkor mondhatta el. Furcsálottam is, hogy itt nyomja a nagy lezser dumát, hogy ő csak lazázik itt, meg napozik, nem töri magát."

Mindenesetre nem mutatták h PIT el is mondta, sztem mutatták volna ha megteszi. De tény h nagyon rosszul kommunikáltak a túristákkal nem csak PIT hanem Andor is, de Matcsiékat a megjegyzéseik alapján jobban utálták :)

mimózA 2012.05.16. 08:58:10

@Elektra1976: Ráadásul Kristóf és Naiva is itt vetett szemet egymásra, és ebből vszeg az következik, h.Dinka biztos nyerő. Egyébként is rá van kihegyezve a músor. Két régi szavaz rá, Kr.és Alíz ez már elég is lesz. Sztem párt is vált, h. Mátéval kicsesszen., Bár a választék a pincében keresendő.

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 08:59:51

@nosce: Szerintem Undor és Pít tényleg nem illettek össze.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 09:00:01

Horváth Éva egyszerűen csak görögdinnyének öltözött. Rettenetes.

Annak meg kifejezetten örülök, hogy a sunyi Pít-Andor páros esett ki. Andor volt a legnagyobb szarkeverő a hotelben és még visszataszító is volt a külseje.
Anikó elmebajos nagyjelenetei legalább szórakoztatóak tudnak lenni, hát még, amikor Leventén rodeózik., mint egy gyorsított felvétel. :D

beacska 2012.05.16. 09:03:09

@nosce: persze, csak találgatni tudunk. Játszásiból higgyük el, hogy a bentiek alapján döntöttek. ;))

nekem azért fura, hogy Roli-Szöcske szóba sem került. Az, hogy Roli egy aranyos gyerek, az oké, de még az extrában sem mutatták, hogy Szöcske bármit is mondott vagy tett volna...pedig ez tipikusan olyan helyzet volt, hogy előtérbe kellett volna tolniuk magukat...

pilar ternera 2012.05.16. 09:04:40

@mimózA: remélem, minden szavad igaz és egy álruhás próféta vagy, főleg, ami Edina párváltását illeti! ;)

kovácspéterke 2012.05.16. 09:04:43

Jó reggelt,

érdekes rész volt, de én elég csalódott vagyok. Itt már annyira nyilvánvaló a belenyúlás, hogy még a két turista is elszólta magát az extrában, hogy edináékat akarták kitenni, de aztán mégse. azt továbbra sem értem, hogy mégis mitől lett nekik edina ennyire antipatikus és hipert miért tartják jobb fejnek.

nyikhaj viselkedése nagyon gáz. teljesen igaza volt pítnek abban, amit mondott, edina meg mit lát kiállásnak azt nem tudom. nyikhaj érvelési technikájával sztem ne menjen ügyvédnek.
- miért nem védted meg noémit?
- én megvédtem, de nem én kavarom a szart, mert márk ötlete volt.
Ööö, gratulálok.
Az basszus meg sztem nem jut el a csökött agyába, hogy edinának van oka a szomorúságra, jól átbaszta a palánkon, és még bele is taposott párat.

andoron annyira röhögtem, amikor mondta, h bejövök neked, nem? hát, anyukám nem. és folytatja.

pítet sajnáltam, hogy kiesett, sztem pont ő érdemelte volna a döntőt, mert játszott, a párja viszont vállalhatatlan volt, noémi mellett lehet, hogy bent marad.

Roller továbbra is nagyon szimpatikus, de azért nem szeretném, ha döntőzne, m nincs olyan régta a hotelben.

a délutáni veszekedést már kiveséztem tegnap, én is sírtam volna edina helyében.

hehe, az milyen lenne, ha visszajönne kristóf, edinával állnának a döntőben, majd eldobná 12 és fél milkánál :D

nosce 2012.05.16. 09:05:05

@Pácsó Ármándó:
"Szerintem Undor és Pít tényleg nem illettek össze."

Miért ? Naomi meg Mark összeillett ? még egy kiválasztást se éltek át együtt, Már Edina meg Matcsi se, de még Aniko meg levi se, és hát rolli se köszikla a párjával. Szal ez alapján bárki mehetett volna többen sokkal inkább mint PIT :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 09:06:44

@AdnamA: durva.
Őszintén szólva, fingom sincs, ki az az Alíz, Tünde, Jennifer meg Rea, de kurva rondák. A 2. szériából pedig hát szegény Betti, Petra és Alexa...
Noémi sokkal szebb, ill. jobb nő szinte az összesnél a 10-ben, nem is értem miért nem került bele. :O

Olyan ez a lista, mintha a 10 legrusnyább nő válogatása lenne, csak véletlenül valahogy belekeveredett Edina. :D

kovácspéterke 2012.05.16. 09:09:10

@beacska: de, szöcske beszélt az extrában, h ő nem akart beleszólni, mert nem is tudja nagyon miről van szó.
Igaza volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 09:09:56

@Mrs. Jackman: azt azért ne feledjük, hogy már/még az első napon a srác (Norbi?) azt mondta, hogy igen kézenfekvő Edináák kipaterolása, de sokkal izgalmasabb lenne, ha ők bennmaradnának, szívesen megnézné ahogy a továbbiakban is egymást "ölik" a bennmaradók... Még meg is jegyeztem magamban, hogy na, itt egy újabb vérgeci. :D
És hát lássuk be -mivel a legtöbb indulatot keltő párról van szó-, tök igaza volt/van.

beacska 2012.05.16. 09:10:41

@Mrs. Jackman: szerintem Kristóf és Edina közt nincs semmi. Mindenesetre, már tudjuk, miért találtak egymásra azon a rendezvényen: ismerték már egymást...

Anikót azért nem akarják sose kitenni, mert csak itt kint csináltak belőle Első Számú Közellenséget. Túlmozgásos, hangos, hirtelen, de ennyi...jól lehet vele inni, bulizni. Ha nem konfrontálódsz vele, jófej. Kedvesen fogadja az újakat, foglalkozik velük. Igaz, hogy az újak annyira parások, hogy ezt átlátszónak, kétszínűnek veszik. De aztán 2 nap múlva rájönnek, hogy kurva jó, hogy van kihez szólniuk. Márk is csak akkor szidta, amikor Edina egy kicsit "foglalkozott" vele. Aztán csak visszakozott...

nemecsek ernő áruló 2012.05.16. 09:11:38

"És jön vissza Király, Kristóf meg Alíz az első évadból"
MIÉRT NEM SZENT DÁNIEL, MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT???? :D

JOKKA21 2012.05.16. 09:12:18

Írtam Boginak feminán.:D
Anikó nagyon nagy gyökér, ezt a nőt nehéz lesz überelni.

Kabarészínész 2012.05.16. 09:12:25

REttenet ez a szerkesztői beavatkozás...
még szerencse, hogy ez egy szórakoztató műsor és nem valóságsó (mondjuk a VV-ben is manipulálták a szavazást..)
szóval egyértelmű, hogy nem a turisták döntöttek. A szerepük az volt, hogy a szerkesztők így tegyék egyensúlyba a párokat, hogy a döntőben ne legyen senki többségben.
Kb. ott derült ki, mikor szőke fufrus a végén aszongya: SZERINTEM EZÉRT KELLETT KIESNIÜK. WTF? ezt már ki kellett volna vágni szerk bácsik!
Egyébként sem volt semmi kontaktjuk Píttel meg Andorral...

Más: SIXXX tudtad, hogy a T69-et az a Sugarbird öltözteti, amiben Ő maga is beltag? Ingyenreklám rulez! bár lehet h ez negatív kampány...

beacska 2012.05.16. 09:12:31

@Mrs. Jackman: jaaa, nem a szembesítésre gondoltam. Hanem, hogy hogyan bizonygatják, hogy ők idevalók...nem emlékszem rá, hogy úgy zaklatta volna bármelyiket is, mint Edina, Anikó vagy Andi.

hha96 (törölt) 2012.05.16. 09:12:38

Ma kibasznak valakit, holnap párválasztó. Kíváncsi leszek Hiper arcszerkezetére, amikor ez leesik neki, mert tegnap konkrétan lehülyézte LMZőt, hogy mondhat ekkora fasságot, méghogy párválasztó...

pilar ternera 2012.05.16. 09:13:09

@pushpang (univerziális határeset): én is erre gondoltam, és ha én lettem volna a helyében, én egy súlytalan párt ejtek ki, az biztos, pont azért, amit ő mondott: aprítsák csak egymást, nekem úgyis mind1, nem maradok ott. ott gondoltam, hogy ennek a srácnak van egy kis esze...:)

ehhez képest nem olyan rossz döntés a Pít/Undor páros, bár kézenfekvőbb lett volna Roliéké...de nem bánom, hogy inkább ők maradtak, legalább egy szarkavaró kiesett Anikó mellől. ;)

JOKKA21 2012.05.16. 09:14:08

@beacska: Anikó féle csajjal szívesen barátkoznál az életben, aki üvöltene az arcodba, hogy milyen ember vagy?

Müszélia 2012.05.16. 09:14:11

sixx, nem láttál még egy ilyen ellenszenves embert, mint hiper? már nem emléxel vv5 bukkake verára?

kovácspéterke 2012.05.16. 09:15:06

@beacska: nyilvánvalóan vicc volt, h ők állnak a döntőben, és nem gondolom, h van köztük vmi.

kontratenor 2012.05.16. 09:15:25

Most már Broki-Noémi döntőt vizionálok.

JOKKA21 2012.05.16. 09:15:58

@Látnokzsálya: Éva tegnap nagyon fa szállító volt.:)

@hha96: Remélem Anikó kap egy repülőjegyet.

beacska 2012.05.16. 09:17:48

azért annyiban jogos volt ez a döntés, hogy ez a pár generálta a feszkót: Andi egészen addig puszipajtás volt Edinával, amíg hivatalosan is nem lett Pít párja. Akkor Pít előadta neki a szomikutyi dumát, és ráuszította a témára...Andi össze-vissza hazudozott, és akkor kezdődtek a bajok.
Nem mintha most majd varázsütésre megszűnnének, de talán alább hagynak...

jó volt, ahogy az Extra végén csak 2 pár vitatta meg az eseményeket, és a további lehetőségeit: Anikó-Levente és Roli-Szöcske...remélem, ők lesznek a 2 döntős pár!!!!

nosce 2012.05.16. 09:17:50

@pushpang (univerziális határeset):
"azt azért ne feledjük, hogy már/még az első napon a srác (Norbi?) azt mondta, hogy igen kézenfekvő Edináák kipaterolása, de sokkal izgalmasabb lenne, ha ők bennmaradnának"

Hát ez már sztem egyrészt szerki sugás volt, egyébként PITék kirakása pont h csökkentette a feszkót nem növelte mert a nagy szarkeverő Anoor kiesett , ahogy azt te is megállapítottad :) szal hülyeséget mondott a túrista. Másrészt ki mondta h ezt az első napon mondta? ha Edina tükörszobában sminkelésénél megváltoztatták a sorrendet, itt miért ne tették volna ? :)

kovácspéterke 2012.05.16. 09:18:14

@hha96: nem lesz több párválasztó, legalábbis éva az előzőre mondta, h az utolsó.

@pushpang (univerziális határeset): az oké, de az volt a kérdés, hogy a két turista szerint ki nem érdemel döntőt? nekik erről megvolt a vélemáényük, csak beleszóltak, de akkor ezt ne vágják már bele a műsorba.
levente is ezen pörgött teljes joggal, h mégis milyen indokuk volt, mert épelméjűt nem találtak.

kovácspéterke 2012.05.16. 09:19:14

@beacska: szted nem érdekből vezeti őket körbe?

kovácspéterke 2012.05.16. 09:20:16

@beacska: hát, sztem ez volt a jobb taktika, roller igenis barátkozott.

Billy a kölyök 2012.05.16. 09:22:06

„Broki azóta nem vette elő a csudafaszt szexuálási indíttatásból, mióta a anyjának látszó csaja bent járt abban a rettentő kalapban.”
Én úgy emlékszem az egyik kiválasztó előtt azért volt egy kis kézimunka...

kovácspéterke 2012.05.16. 09:22:41

@Mrs. Jackman: egyetlenegy őszinte megnyilvánulása volt, mégpedig bogi felé, csak az a hülye nem képes felfogni azt az egyszerű mondtaot, hogy azt írtam a papírra...

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:22:46

Jó reggölt! :)
Valaki legyen szíves magyarázza el nekem, hogy jön ide Dér Heni!!! (sixx írásában) kajakra nem értem....

Müszélia 2012.05.16. 09:23:24

@JOKKA21: ezt meg honnan tudod? nem őriztünk együtt disznót, és nem is fogunk.

kovácspéterke 2012.05.16. 09:24:18

@paranyuszi: mert ő énekli a főcímdalt.

@Billy a kölyök: ja, az volt az alja asszem, mindkét fél részéről.

ez már volt?
www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/eden_hotel_forum_bogi_betti

LoveMy 2012.05.16. 09:24:46

@Mrs. Jackman:
a téglafej vesztét pont az okozta, és ezt a Norbi el is mondta: mint nő(?) akart hatni rá, és ami aztán feltette az íre a pontot: a szembesítésnél derült ki több dolog, amit egyébként nem tudtak volna meg a nyaralók!
Pítnél pedig a nyeremény iránti érdektelenség és ebből következtettek, hogy neki már nem kell, mivel van már munka, lakás stb.
Ahogy Bogi megkapta a legostobább ÉH lakó címet, Szöcske pedig a legimpulzívabbat érdemli, mert két napos ismeretség után így sírni? :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:26:01

@Billy a kölyök: Meg mondjuk FSZK-ra is ráfordult, bár annyira részeg volt, hogy lehet elővenni már nem tudta volna.... :DDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.16. 09:26:17

@Mrs. Jackman: nem értem miért kell jogászként indokolni? nem szimpik. nekem ennyi is bőven elég lenne/lett volna.
ha belenyúlás van, akkor viszont normális indokokat is a szájukba adhattak volna...akár úgy is, hogy súgnak, hogy milyen szarkavaró Undor és, ők ezt levették a hihetetlen emberismeretükkel... vagy ilyesmi.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:26:44

@Mrs. Jackman: óóóóó ! Köszi! ezt nem tudtam... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 09:27:24

Mint kasztingoló hármas, gondolom, h eleve nyaraltak egyet Mexikóban, de minek kell még a műsorba is behozni a régieket? Miért kell elvenni a sót az újaktól?

LoveMy 2012.05.16. 09:28:47

@Pilar Ternera:
én is ezt mondtam tegnap este, hogy már a Hiéna is visszavesz a stílusából, mert nem lesz aki támogassa, nincs falkában támadás!

kovácspéterke 2012.05.16. 09:28:49

@LoveMy: hát, én ezt nem így látom, mátéékat akarták kitenni, csak letelefonáltak.
voltak olyan elszólásaik a turistáknak, amiből nyilvánvaló volt, h ismerik a játékosok előéletét vmilyen szinten.
nem mondom, h andor szimpi volt nekik, de ez nem saját döntés volt.

GRX 2012.05.16. 09:29:27

Amúgy csak én hiányolom a legutóbbi hv-okból az alliterációkat?

beacska 2012.05.16. 09:29:42

@JOKKA21: jajjj, Jokka, legalább te ne gyere ezzel a szar dumával, mert kihullik a hajam!

amúgy elvittem a piros cipőmet a suszterhoz, ahogy mondtad, és befogadta! még nincs kész, de remélem, megbirkózik vele! nem rettent halálra ;D

nosce 2012.05.16. 09:30:05

@beacska:
"Az, hogy Roli egy aranyos gyerek, az oké, de még az extrában sem mutatták"

A túrista faszi meg Rolli együtt gyúrtak, az jó spanná tette Rollit :)

horvathne82 2012.05.16. 09:30:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tulajdonképpen igazad van. DE én nagyon örülök nekik!!!!

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:30:42

@GRX: Melissa Perilli - my wicked heart volt. :)

kovácspéterke 2012.05.16. 09:31:01

@paranyuszi: egy zenei mindentudó vagyok ;) :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 09:31:17

És annyira irritál, h végre volt egy jó kis ellenpont Edináékra, erre SZÁNDÉKOSAN kiejtik Andit a szerkesztők! Köcsög megoldás.

Persze kell a hármasnak a hely, mert lehet, h lekörözték volna őket...Szánalmas....

Lacka929 2012.05.16. 09:31:20

"ÚjPéter játékának végét egyértelműen Andor okozta, ha Naomi mellé állt volna a múltkor, most nem esik ki."

Az nem úgy volt, hogy Andor kapta volna a védettséget (mondta is a párválasztón csupa jóindulattal a szemében, hogy ha előre tudja, akkor Edinát bassza ki Máté mellől), és akkor is Pít - Andor páros lenne, csak Noémi esett volna ki Betti helyett? Szóval így is, úgyis Pít - Andor páros lett volna, és Pít így is megszívta, úgy is megszívta volna?

pilar ternera 2012.05.16. 09:31:54

@LoveMy: meg is mondta LMZ-nek az ágyban, hogy most mindenkihez kedvesnek kell lenniük. LMZ rögtön levette, hogy ez emberfeletti feladat lenne Hipernek és mondta is neki, hogy "azért ne játszd túl!" :)))))))
tudja ő, ki fekszik mellette...;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:33:32

És mit szóltok azon -szerintem totálisan értelmetlen - indokláshoz, hogy Pítnek itthon megvan mindenem, ezért ne ő nyerjen? Én ettől letettem a hajam...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 09:33:33

@Pilar Ternera: igen, pont, teljesen véletlenül, meglepően ők hárman:)

@horvathne82: majd meglátjuk, h én fogok-e:)

@nosce: te szoktál így gyúrni, ahogy ők?:)

beacska 2012.05.16. 09:34:03

@Mrs. Jackman: dehogynem! de nekem sokkal szimpatikusabb, és biztos vagyok benne, hogy az újaknak is, mint aki 2 napig csak a szemét meresztgeti...erről szól a játék. Már az elsőben is kiderült (Tünde döntése Daniról), hogy a szerkesztők nagyon rossznéven veszik, ha nem fogadják be az újakat. És ezen kívül védettségük is lehet. NYILVÁN megpróbál az emberlánya jóban lenni azzal, aki védettséget kaphat, ne mondhassa, hogy csak akkor szállt rá, amikor meg is kapja. Erre mondom én azt, hogy OKOS, te meg, hogy SUNYI...;)))

kovácspéterke 2012.05.16. 09:34:10

@Pilar Ternera: mert annak tanul, és a tárgyalóteremben nem árt az érvelési készség, ami nála még fejlesztésre szorul.

Königin 2012.05.16. 09:34:45

Atyaúristen, nem gondoltam, hogy VV Éva után lesz még olyan ember, akit képernyőn keresztül ennyire intenzíven fogok utálni, de Anikó elérte ezt.
Minden elismerésem a vele együtt élőknek, hogy nem fejelték még le, én legszívesebben földhöz vágnám a tv-t mikor meglátom-hallom ezt az agyatlan hülye picsát, Sixx, osztom a véleményed maximálisan, ilyen ellenszenves ember ritkán születik a földre. De legalább ő is jó valamiben, büszke lehet rá.

bruu 2012.05.16. 09:34:54

nah végre eltünt újpéter. ki nem állhattam az arcát, ahogy alfa hímnek érezte magát, aztán többször pofára esett, mert mindenből kihagyták. Emlékeztek még arra amikor Melák beszólt újnikinek, hogy lehet elhúzni, akkor újpéter kiakadt, hogy nem lehet így beszélni egy nővel. Most megmutatta úgy küldte picsába Andort, Ostobenkót mint a szél, biztos ez a stílus megengedhető egy DIPLOMÁStól, mert ugye hogy kioktatta Herkást, hogy számolja már meg a diplomáját, oszt azt elfeledte mondani, hogy Herkás ha már számol akkor számolja össze, hogy a diplomás nők védelmezője újpéter hányszor mondja azt, hogy nem-e. Rosszindulatú és balta arcú Andorért meg különösen nem kár.

nosce 2012.05.16. 09:35:16

@Billy a kölyök:
"Én úgy emlékszem az egyik kiválasztó előtt azért volt egy kis kézimunka..."

De akkor Edina nyúlt bele a gatyeszbe, Broki tényleg nem vette elő :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 09:36:12

@paranyuszi: alapvetően egyetértek, de ez itt nem arról szól:) Már megszűrtem volna a jelentkezésnél, de én szemét vagyok:)

beacska 2012.05.16. 09:36:43

@nosce: akkor rosszul írtam: úgy akartam: még az extrában sem mutatták, hogy SZÓCSKE beszélt volna velük.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:38:15

@Mrs. Jackman: Ezt azóta tudom mióta megtaláltad The cab videót!!!! :D:D:D
Zseni vagy! :D

fl3sli 2012.05.16. 09:38:31

Szerintem Pít ott rontotta el, hogy nem állította le Andort időben, kevesebb szarkavarással szerintem bent maradtak volna. Csak Pít nem bírta, hogy két heti párválasztóba nem volt beleszólása, és ez az agyára ment.
Valaki írta, hogy Máté ne menjen jogásznak, de ő most elmondta, hogy volt a többiek meg olyan hülyék, hogy nem értik meg. Márk mondta, hogy neki Noémi kell, nem Edina, ezért ment oda Noémi, és nem Edina. Egyébként az újak mit mondtak, hogy az volt a bajuk az Edina Máté párossal, hogy az elején nem mentek oda hozzájuk, ha meg odamennek akkor meg lehet az a vélemény, hogy nyalni akarnak. Akkot döntsd el mit csinálsz.

kovácspéterke 2012.05.16. 09:38:37

@beacska: sztem a kétszínűség és az okosság nem zárja ki egymást.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:40:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nemtom.. szerintem az, hogy kinek mije van otthon, az ne befolyásolja már, hogy ki nyerheti meg... szerintem ez sz@r kifogás volt frufruséktól. :)

kerdesek05 2012.05.16. 09:41:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mert Matcsi nem tudok 24/24ben inni részegedni, burkolni, meg szekszelni:)

LoveMy 2012.05.16. 09:41:25

@astarta:
amikor a vv-k nagyban futottak, én is azt gondoltam, hogy évalkesz a női nem szégyene, ettől nincs lejjebb...
de aztán jött a fingunella, hát öccccsém... és most meg ez a Hiéna, ezek egyféle genetikai selejtcsoportba tartoznak! Ki tudja még hányan vannak? :S

kovácspéterke 2012.05.16. 09:41:35

@fl3sli: de ez a lényeg, mit csinál, ha nem megy oda márk? elmondta, h hogy volt, pít mondta is, h ezzel nem skerült nagyon megvédenie magát.

saját magának mondott ellent, először azt, h elintézte, aztán azt, h márk intézte el. egy mondaton belül.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 09:42:50

@nosce: pedig megnéztem volna:)

@beacska: szió:)

@paranyuszi: szerintem is szar volt, ezért gondolom, h MEGINT Mátéék seggét védték és ez szánni való.

nosce 2012.05.16. 09:43:03

@beacska:
SZöcske általában se csinál semmit :)

fl3sli 2012.05.16. 09:43:09

@Mrs. Jackman: +1, de ott nincs okosság, csak vádaskodás.
Például, mikor Márkot akarta rávenni, hogy tegye ki Andort asszem, és kimegy a Márk erre mondja, hogy visszatértem MUHAHAHAHA. Meg most amikor rákérdezett, hogy kiakarod tenni Bettit, erre ezt kimondta, én nem Betti lesz a védett, Betti az isten, mondjuk Márk ott is levágta, hogy sántít a történet. Máténak igaza volt, hogy mindeninek van vaj a füle mögött vkinek több vkinek kevesebb, szóval mindenki maradjon csöndbe és ne egymásra mutogassanak.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:43:14

@Λατζκα: Sztem nem....

Ha Broki és Edinka egy pár.És Andor védettséget kap és melléjük áll, akkor Andor-Broki páros lett volna és Edinka esik ki.
Pít- Naomi páros.
És ez esetben lehet, hogy Pít még játékban lenne :)

kerdesek05 2012.05.16. 09:43:51

@Λατζκα: jaja, ezek szerintem tök mindegy, Pít bácsi ráállt a szopórollerre és rajta is maradt Andor párjával.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.16. 09:43:58

@Pilar Ternera: én is arra fogadtam volna, hogy Márkékat v. Roliékat teszik ki, mint súlytalan párt, ahogy mondod... meglepett, hogy ezeknél egy kicsit fajsúlyosabb párt választottak, de -mint mondtam-, nem bánom. :)

@Mrs. Jackman: ha az volt a kérdés, hogy ki nem érdemel döntőt, akkor is megállja a helyét a döntésük. Andi legkevésbé. 10 napja volt benn és úgy viselkedett, mintha ő lenne az ősanya (ill. ősapa, bocs :D) és ahelyett, hogy okosan taktikázott volna, csak keverte a szart. Pít is erre utalt neki, amikor elküldte a faszba.
Az más kérdés, hogy a Pít/Andi pároson kívül még vannak akik szintén nem érdemelnének döntőt, bár őszintén szólva, én spec. azt se tudnám megmondani, hogy ki igen...

Azt meg sose fogjuk megtudni, hogy valóban beleszóltak-e ez esetben a szerkesztők (talán naiv vagyok, mint Edina :D), de azért Norbi első napi kijelentése számomra azt jelenti, hogy ők már akkor tisztában voltak vele, hogy Edina és Máté bennhagyása inkább cselekmény-gerjesztő, mint sem.

LoveMy 2012.05.16. 09:44:07

@nosce:
Már a "fellépő" ruháikban volt a Hiéna és az Lmz is, és akkor 5-10 perccel a párválasztó előtt rámászott a Hiéna a srácra :)

pilar ternera 2012.05.16. 09:44:17

@Mrs. Jackman: jaaa, én nem Brokiról beszéltem, hanem azt nem értem, a turistáknak miért kellene jogászként érvelniük...

beacska 2012.05.16. 09:44:45

@Mrs. Jackman: végülis mindkettő igaz volt: Márk ment hozzá, ő meg Noémihez. Nem is értettem, minek kellett ehhez Máté? Miért nem ment Márk Noémihez? nem voltak beszélő viszonyban? nem akarta, hogy kifigyeljék a nagy tervet??? olyan ez a ház, mint egy labirintus, tutira el tudtak volna tűnni 1 percre a szemek elől...

kerdesek05 2012.05.16. 09:45:50

@paranyuszi: elég ratyi kifogás azért kell menni mert neked a KINTI ÉLETBEN megvan az egzisztenciád. Baszki ez egy BELSŐ JÁTÉK AZ ISTEN HÁTAMÖGÖTT, hogy a fakkerbe jön ide a kinti világ?
Ennyi erővel az menjen akinek kevesebb iskolázottsága van, vagy kevesebb haja, meg akinek több egyese volt az ellenőrzőjében az iskolában. HOGY A FASZBA JÖN IDE A KINTI ÉLET?

fl3sli 2012.05.16. 09:46:22

@Mrs. Jackman: De Pítnek az volt a baja, hogy kimaradt belőle. Egyébként szerintem az lett volna ha Márk nem megy, hogy Edina megy Roli mögé, Noémi meg Máté mögé. Egyébként meg Pít is kihasznált már egy két embert ott benn, meg át is vert, szóval neki nincs joga kérdőre vonni szerintem a Mátéékat erről egyébként is ez hármuk döntése volt, senkinek semmi köze hozzá. az volt a bajuk, hogy bent maradt Máté Edina Noémi is, pedig kettő is távozhatott volna ez idő alatt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 09:46:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Háát... vagy Matcsi vagy Edinka burokban ment az ÉH-ba az tutti. :) Lehet, hogy Edinkát védik, mert lássuk be hatalmas fölénnyel nyeri a szépség versenyeket és hát a faszikat is a műsor elé kellett ültetni, ha mást nem optikai tunninggal. :D

Ringlósztár 2012.05.16. 09:47:57

A sapka viselése menő?

kerdesek05 2012.05.16. 09:49:29

@paranyuszi: Edina lehet odaállt volna így csikenroll mellé az meg hirtelenjében nem is tudott volna dönteni, mi legyen Csöcske meg Edinával a hát mögött

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 09:49:45

@paranyuszi: szerintem, Máté az, akit védenek. Illetve valahol mind a kettőt. Máté az iváson, bukszusba esésen kívül nem csinál semmit. Azt a szupertitkos tervet sem hiszem, h feltétlenül ő tervelte ki.

Nem tudom, Edinától már a pasik is kivannak a szomikutya fejével:D

LoveMy 2012.05.16. 09:50:22

@fl3sli:
Épp ezt írtam tegnap, hogy az ordenáré veszekedésekkor nem volt egy olyan gerinces ember, aki leállította volna azt az aljas stílust, amibe ez az egész átcsapott? Talán az FSZK próbálta lelkiismeretfurdalása miatt is, leüvölteni az ordenáré falkát! A többi, aki megtehette volna, hogy snittel: Máté bekapta a saját farkát, Lmz magában röhögdélt, Pít meg csak bólogatott, és az iker vörösödő fejjel nézett ki magából!

fl3sli 2012.05.16. 09:50:26

@paranyuszi: Egyébként akkor ennyi erővel, mindenkit védenek, aki nem esett ki most nem ?

kerdesek05 2012.05.16. 09:51:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: kell Matcsinak az inspiráció mert lelaposodott. Alízt szekszelni a fiúkat meg piálni viszik be Matcsi párjának:)

LoveMy 2012.05.16. 09:51:48

@fl3sli:
persze mindenkibe bele lehet kötni, ha teszi azért, ha nem teszi azért! Csak nézőpont kérdése, mint minden!

pilar ternera 2012.05.16. 09:52:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mindkettőt sztem.

milyen pasik? az én környezetemben lévők normális, jószívű, szép csajnak tartják...:O)
lehet, hogy csak a benti "vetélytársak" miatt, de akkor is...

fl3sli 2012.05.16. 09:53:16

@LoveMy: Igen de egy nagy igazsága van ennek a játéknak, hogy mindig a nők keverik azt a bizonyost. Ha megnézed a fiúkat többé kevésbé jóba voltak egymással, a nőknél ez nincs így. Egyébként meg nem biztos, hogy van értelme beleszólni ebbe a vitába igazságot úgy sem tudsz tenni közöttük.

Eruka 2012.05.16. 09:58:11

hát az az igazság, hogy Andor kiesésének most jobban örültem, mintha az Idegbeteg Királynő feje hullott volna.
Egyet meg kell hagyni: Anikónak vannak saját gondolatai, Andorkának semmi sem volt... És ugyanolyan gerinctelen, gonosz, elvetemült némberek: szóval akkor már hulljon előbb az ostobábbja :)))

Viszont a 3 ex-édenesnek nagyon örülök! :))) végre normális emberek a hotelben! Nem tudom, mi lehet majd a szerepük, de remélem, megkavargatják a málnaszőrt! :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:01:10

@fl3sli: elmondták, h ők kit ejtenének, aztán hoppá, mégse őket.......

@Pilar Ternera: Nem mondtam, h nem szép és nem jó nő. A sok negatív gondolat, kesergés nem szépíti, hanem ellenkezőleg, erre gondoltam.:) Már menekülnének tőle a pasik, én is mmint nő.

@kerdesek05: egyik sem volt az a nagy ivós, dugós.

Eruka 2012.05.16. 10:02:04

@Eruka: jah, és ÚjPétert eléggé sajnáltam! De azt nagyon furának találtam, hogy Fru és Norbi mennyire fordítva ítélte meg a helyzetet: érdekes, hogy szerintük Andiért kár, és Pít meg egy utolsó genyó...

Mondjuk azon kiakadtam, hogy Fruzsi szerint akinek lakása és állása van, az már nem érdemel 25 millát (mert nincs rá szüksége...) WTF?????

LoveMy 2012.05.16. 10:02:40

@Pilar Ternera:
én sem tudok olyan férfit, aki ne szimpatizálna Edinával, rengeteg rajongója van! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:04:09

@kerdesek05: 100% -osan egyetértek... teljesen hülye indoklás volt..

vécés jóska 2012.05.16. 10:04:15

Na megnéztem az extrát és még jobban megerősített, hogy megint szerkesztői belenyúlás mentette meg szegény, ártatlan Tüncit meg Matcsit. Az jó volt mikor mondta FruFru: Edináékat akartuk kitenni, de Pítéknek kellett távoznia :D Mert már van egzisztenciája. Jézus a kereszten.
De már nem is idegeskedek, garantált a Matcsi - Tünci döntő, de nem értem miért nekik kellett lenni a főszereplőnek, mindketten annyira antipatikusak. Még egy Pít-Noémi páros is jobban megérdemelte volna.
De a lényeg az, hogy Roli még bent van, bár az előzetesből úgy tűnik ma még egy ember távozik, és az vagy ő lesz vagy Szöcsi.

LoveMy 2012.05.16. 10:04:48

@fl3sli:
félre értesz, nem a vitába kellett volna beleszólni, vagy igazságot tenni!
Hanem azt az ordenáré falka stílust leállítani, ami aztán elég nagy súlyt kapott a nyaralók ítéletében is.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:05:40

@kerdesek05: Elképzelem, hogy szegény Csikönroller.. jajj lányok, nem is tudom..én hazamegyek ti meg maradjatok. :D

pilar ternera 2012.05.16. 10:06:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: sztem akinek van egy kis empátiája - legyen az akár ffi is - az érti, miért ilyen Edina, még ha nem is úgy csinálna sok mindent, mint ő... de kívülről mindig könnyű okosnak lenni!

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:07:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nemtom melyik a joker... :) Hát lehet kivannak tőle a pasik, de bármelyik elkapná egy körre sztem. :D (vagy a többségük, a szavazás alapján gondolom)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:09:05

@fl3sli: Én nem így érzem... És még nem tudjuk ma mi fog történni..Én azt látom, hogy néhány embert foggal körömmel bent tartanak.. Néhány mellől meg szépen elléptek és hagyták esni kifelé a játékból..
Amúgy van egy olyan tippem, hogy Hipert a vége felé akarják kipattintani a show kedvéért.. :)

Pepeninho 2012.05.16. 10:09:42

Sixx, azért azt említsük meg, hogy Broki túrta volna Naívát ha hagyta volna magát a kisasszony. Valamint volt egy nem éppen Rajhona Ádám féle kefír-rázás is. :)
Nem láttam még a tegnapi részt. Addig csak kibicként vagyok jelet. De pótlom a hiányosságot délután.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.16. 10:10:31

Sosem gondoltam volna, hogy kimondja, de már Sixx szerint is Anikó a legratyibb jellem. Yess.

Anikó, ha ezt olvasod, akkor üzenem, hogy tényleg kurva gáz jellem vagy. Ha a civil életben csak fele ennyire vagy aljas, és szarkeverő, már akkor is túlélő tábor lehet veled élni.

Andor volt a másik feled a játékban. Az egy dolog, hogy randa szegény, mint a bánat, de legalább akkor emberileg tenne le valamit az asztalra. Nem nyert.

Edina meg gyenge, mint a harmat. Azért őt támadják, mert képtelen megvédeni magát, és ezt látják. A gyengeségre mennek rá.

Broki egy gerinctelen barom, de ezt már korábban kifejtettem.
Igazi stabil jellem, akire mindig lehet számítani..höhö.

Pítet sajnáltam, mert a fiúk közül neki volt sütnivalója és jól keverte a kártyákat, de Andorral nagy bakot lőtt. Neki ez a nő lett a veszte.

A vendégek meg...hát..jó meglátások és ennek teljesen ellentmondó döntés. A szájukba adták, kit válasszanak, ez nyilvánvaló.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:11:53

@fl3sli: Sajnos ez a való életben is így van..A pasik bizonyos helyzetekben kiállnak egymás mellett, a nők meg kinyírnák egymást. (sztem ez egy ilyen féltékenység - irigység dolog..)

LoveMy 2012.05.16. 10:14:06

@vécés jóska:
az extra végén azért mind NÉGY páros értetlenül állt az indoklás hiánya előtt, és mind a NÉGY páros egyet értett abban furcsa volt ez az egész "nyaralós sztori"
Bár később a Hiéna-Lmz az ágyban taktikai beszélgetést tartottak a továbbiakról és a gyengének tartott Frankie párosra mennek rá majd!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:15:05

@Pilar Ternera: ezt a sok rinyálást egyik pasi sem tűrné sokáig, nő sem. Egyszerűen az az ember, aki elszívja mindenkitől az energiát, de benne is eltűnik, mint a sötét lyukban. Ha szép, ha nem szép, ebben a tekintetben lényegtelen. Bárkiről legyen szó.

Van empátiám, elég sok, de nem értem meg ezt a viselkedést hosszútávon.

@paranyuszi: Edina: szép, csini, bmelyik pasi elkapná. Viszont nem csodálkoznék azon, ha élete során nem sokan bírnák hosszútávon elviselni. Lényegtelen, h miért, milyen körülmények miatt.

horvathne82 2012.05.16. 10:16:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezennel elindítom szomikutya és szippantó szavak ellenes klubbot. Soha többet nem akarom őket olvasni/hallgatni.

LoveMy 2012.05.16. 10:16:23

@Alfonzina, aki tudja..:
teljes mértékben egyet értek!

jo.e 2012.05.16. 10:18:40

Kérdéses mi a feladatuk, de Kristófban látok potenciált :) - konkrétan Anikó cikizésére gondolok. Anno pókmajmot is rábeszélte 1 pofonra. De szép is lenne... Sajnos ki esélye van.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:19:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Totál igazad van, de én ez most arra írtam mi lehet az ok, amiért játékban tartják... :)

Amúgy meg Edinkáról még annyit, van egy nagy mondás fb-on olvastam, szerintem megtanulhatná és alkalmazhatná... :)
"Ha valaki ok nélkül kezd utálni, adj okot a köcsögnek! " ennyi :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:20:54

@Pepeninho: "Rajhona Ádám féle kefír-rázás is. :)" ez gyönyörű volt:)

@paranyuszi: ne magadból indulj ki:P:P:P:P (amúgy így van)

pilar ternera 2012.05.16. 10:21:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nagyon fekete-fehéren gondolkodsz... sztem. még lehet, hogy elmúlik, mint ahogy Edinánál is ez a fajta viselkedés, csak segítség kell neki hozzá... lehet, hogy megkapja valakitől.
kívánom neki, mert jó ember, remélem nem szenvedi így végig az életét!

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:22:00

@jo.e: Jujj azt én is nagyon bírnám!! Ha Kristóf kiprovokálná h Hiper megmutassa valódi arcát... :)

De mégis mit gondolsz ki lesz majd az első aki odamegy és a nyakukba ugrik, hogy "szijjja, hello, de jóóóó, hogy jöttetek!!!! Nagggyon örülök!!! :D

Nahh van tipped?? :)

LoveMy 2012.05.16. 10:24:15

@jo.e:
szerintem ők nem ilyen dolgok miatt mennek be, egy embert haza küldenek valamilyen szempont alapján, és ennyi!

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:25:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Az a baj, hogy most nem vágom melyik hsz-ra írtad.. :) ( az irigység-féltékenység -re ??? )

LoveMy 2012.05.16. 10:25:19

@paranyuszi:
főleg ha ezt falkában és aljas módon teszik :)

fl3sli 2012.05.16. 10:25:57

Egyébként véleményem szerint ilyenek a benti játékosok.

Ádám2: túl hamar kiesett

Melák: Alapjában véve egy nagyszájú beképzelt talán fiatalságából fakadóan. Elég egyszerűnek tűnik. Ahogy ment a játék annál normálisabb embernek látszatát keltette, és közbe vicces is tudott lenni.

Pedró: Róla igazából nehéz bármit is mondani, nem keverte bent a szart, bulizott jól érezte magát.

Fatter: Ő sem volt bent sokat, amíg játszott addig normálisnak tűnt.

Máté: Ő egy nagy kérdőjel, szerintem jókat lehet rajta/vele nevetni alapból szerintem nem egy rosszindulatú ember, a játékba ami nagy hibát elkövetett az az Edina történet, kérdés, hogy voltak e érzelmei felé. El tudom képzelni, hogy a játék elején érzett vmi fellángolást ami azóta elmúlt, vmilyen szinten ennek azért most issza levét. Edinával viszont ha nem is mindig de legalább korrekt volt, és elmondott neki mindent. Amúgy a játékot szerintem jól játssza, mert nem az a nagy taktikus aki taktikázik, a szart nem szokta keverni és hátba se szokott támadni senkit, és eddig nem hallottam, hogy bárkit a háta mögött kibeszélt volna.

Kulabá: Alapvető hibája, hogy megpróbált mindent kézbe tartani, és Élet Halál ura akart bent lenni, ez nem működik.

TerrorTomi: az ő viselkedését szerintem nem kell elemezni, aki fél óra után főnök akar lenni az így jár.

Pít: Ő is egy elég érdekes figura volt, Azt mondta az elején, hogy amit Kulabá csinál, hogy ő rajta fusson át minden az undorító, közbe miután kiesett Muzsikus ő vette át ezt a szerepet, és élvezte, ez abból látszott, hogy besértődött mikor kimaradt vmiből. Ekézte Melákot, hogy hogy beszélt jégnikivel közbe ő is ugyanazt ha nem durvább dolgokat is megengedett magának. Lásd meg rajzolom a szád Petra, a tegnapi Andor Noémi osztás. Igazából ő élvezte mikor több lány sorsáról is dönthetett, és élvezte, hogy pitiznek neki, plusz ő is tudott elég kétszinű lenni, de ezt mindig elütötte azzal, hogy ez még pont belefér.

Roli: Kedves srác nem régóta van bent nem lehet mit mondani róla.

Dávid: a Kezdetektől baja volt Mátéval, közbe meg elvileg jóba lettek majd megpróbálta hátba támadni amihez Pítnek is volt köze. Saját csapdájába esett. EGyébként az elején előadta, hogy ő milyen szakos stb stb, erre eldugják a parfümjét, és már megy is a kurvázás. Szóval Píttel jó párt alkottak :D

Enrico: lásd Roli.

LMz: Ő egy érdekes figura az elején egy szót nem szólt, nem volt bent szinte semmibe, itt a végén vannak jó dolgai, és jófejnek is tűnik. Anikót nem tudom, hogy bírja elviselni, egy párcsere nem ártott volna, viszont Anikó véleményem szerint tudja befolyásolni.

Féliker: Hát ő róla se tudok sokat mondani most van a harmadik párjával iagázból ő sem tudja, milyen pár kellene neki odabent, egyébként nem szokott vele probléma lenni, néha nyálas, meg túlságodan csapodár.

Több fiú most nem jut eszembe.

Lányok

Denás: Keveset volt bent.

Alexa: Nem ide való volt jól tette, hogy elvitte a pénzt.

Petra: Szürke kisegér, megbízott Pítbe ami hiba volt, egyébként nem rosszindulatú.

Kíra: Eléng kiismerhetetlen, egyszer rém undorító máskor kedves, ha nyeregbe érzi magát, akkor gázos, amikor gebasz volt akkor már visszavett. Egyedül akarta legyőzni az egészet ez nem megy.

Noémi: Hát róla is nehéz véleményt mondani, ami számára vicces az más számára is annak kell lennie, ha neki beszólnak az főben járó bűn. Szereti keverni a szart, meg mások titkait kifecsegni.

Pocahontas: Az elején unszimpatikus volt de megkedveltem egy jófej csajnak tűnt még bent volt.

Edina: A szerelem a végzete, hamar lett szerelmes, és sokat sírt a Máténak, akinek ez terhes lett egy idő után. Egyébként egy kedves lánynak tűnik.

Andor: Kétszinű rosszindulatú ...... nem érdemel több szót.

Anikó: Lásd ANdor plusz fejbe is gondok vannak vele, lehet a játék után kezelik vhol és ezért nem megy közönségtalálkozóra.

Szöcske: Nincs bent régóta nincs vélemény.

JégNiki: nem igazán lehet róla mondani valamit.

Vkit biztos kihagytam akkor sorry

pilar ternera 2012.05.16. 10:26:43

@paranyuszi: ez jó mondás, alkalmazandó! :))
Hipernek még ennél valódibb arcára is kíváncsi lennél?:O:O:O ;)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:26:52

@LoveMy: Az ilyenek mindig azt gyepálják, aki nem tudja megvédeni magát..

vécés jóska 2012.05.16. 10:28:51

@LoveMy: Tudom, de én nem hiszem, hogy 8 ember közül egyik sem vágja, hogy valamiért Matcsiékat nyomják a szerkesztők. Az egyik ceremónián megváltozott a sorrend, csak azért hogy Matcsi bennmaradjon, a következő ceremónián, akkor derült ki, hogy Andi a védett, mikor már értelme sem volt, így Tünci bennmaradt. Most meg kábé mindenki látta, hogy a turistáknak Matcsiék párosa a legellenszenvesebb, ők is elmondták (és nem csak azért mert Anikó + Andi ócsárolta őket, hanem maguktól is levágták rögtön az elején) és mégsem őket küldték haza. Ennyi dologból, azért pár embernek le kell vágni a szitut, sőt szerintem Pít már tudta is a csíziót, hogy ő úgysem nyerheti meg, ezért sem szomomorkodott annyira, mikor kiesett.

MEDVE1978 2012.05.16. 10:29:00

Látszott már rajta nagyon a szerkesztői belenyúlás. Naívát meg Brokit nem akarták kibaszni, ennek viszonylag egyszerű oka, hogy Naíva szerelmes volt Brokiba és ez egy jó történetszál, amire dramaturgiailag
folyamatosan lehet építeni (ezt meg is tették).
Hipert szintén nem akarták kibaszni, mert a történet szempontjából ő a gonosz, a Pókmajom 2. Valószínűleg a nézők 95% rühelli, mert egy bunkó, arrogáns és agresszív nő, aki összevissza hazudozik. Sixnek abban igaza van, hogy Pókmajom legalább viszonylag őszinte volt és nem smúzolt az általa utált emberekkel. Valószínű, hogy Hiper végigmegy és a végjátékban már nem lesz benne.

Marad még Féliker, aki szerintem nagyon-nagyon jól csinálja vagy egyszerűen a szerkesztők vágják össze ilyenre a műsort. Féliker egyszerűen láthatatlan maradt és Naomi, valamint Dávid "tartozása" miatt továbbra is erősek, ha a régi játékosok döntenek majd valamivel. Dramaturgiailag itt a Féliker kontra Csíra, illetve a Noémi kontra Dávid szálak lehetnek érdekesek, így a szerkesztőknek is érdemes volt benntartani őket.

Végül ott van Csirkeláb Roli és Szöcske. Szerkesztői szempontból ők az aduászok, mivel viszonylag újak, bármit meg lehet csinálni velük, mert tudják, hogy ha a régiek döntenek, akkor esélytelenek.

Pít nekem sem volt szimpatikus, mert végig a nagy manipulátor szerepében tetszelgett, kb. ugyanúgy dobálva a partnereket, mint Broki, de amikor erről volt szó, szentként akart feltűnni. Ráadásul nem segített Naominak, hogy benntartsa Andort, ami eléggé érthetetlen volt számomra. Valamint, amikor Andor - kétségtelenül bután - kiakadt, hogy Naomival volt egy dealje Pítnek, akkor utána Pít nagyon lement kutyába. Egy férfi ne beszéljen így nővel, még akkor se, ha az tök hülye. Ilyenkor a szidalmazás sokszor többet mond el a szidalmazóról, mint a szidottról. Ráadásul Pít nagyon nagyra volt a taktikájával, holott ez a balhézás a párjával minden volt tőle csak nem taktikus.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:29:04

@Pilar Ternera: Ugye? :D
Hát én Hiperre már semmilyen formában nem vagyok kíváncsi :), de hogy mekkora g*ci sztem azzal a bent lévők többsége még nem szembesült.. (ill. Márk valahogy sejti, talán még Csíra jótékony hatása folytán :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:29:19

@horvathne82: ha egyszer úgy néz, akkor úgy néz, találó rá:) Ha nem fog úgy nézni, nem lesz alapja, nem is kell használni, addig meg ideális megfogalmazás rá.

@Pilar Ternera: nem mondtam, h rossz ember, azt mondtam, h elszívja mindenki energiáját, tök mindegy, h miért. Ez jellem kérdése, nagyon nem fog változni, maximum majd egyszer lesz olyan, aki hosszútávon is elviseli, mert jó aurája van, stb. Legyen ilyen, de a jövőbe meg nem látok, h lesz-e. Most ilyen, így kell elfogadni, de ha egy mód van rá, nem lennék a közelébe. Ez nem jelenti azt, h pl Anikó közelébe lennék.

@paranyuszi: mire nem tanít a fész:D Az ok a szépsége (?), meg a kufircolás. Ilyen téren jó ötlet volt megtenni.

sierrahun 2012.05.16. 10:29:40

@GRX: Nem, én is hiányolom!
Több alliterációt a népnek!

sunblind 2012.05.16. 10:29:57

Jah. Bear Grillisz is azért dobta vissza a diszkoveris szerződést, mert az állt benne, hogy évadnyitó: öt perc hiperrel.

agimano 2012.05.16. 10:30:00

valaki megmondaná nekem, hogy ki a pókmalac az első szériából? az aranypartot láttam, de az ÉH 1-t nem

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:31:28

@agimano: :DDDDDDDDDDDDD
Pókmalac!!!! :D Ez nagyon jó!! Nevezzük már el Hipert Pókmalacnak!!!!! :DDDDDD

Az Pókmajom és Szandra volt az ÉH1-ben, később Aranypartban is szerepelt csak lelépett az első adás végén.

Eruka 2012.05.16. 10:32:04

@paranyuszi: magamtól én is azt mondanám, hogy Naomi oldalán Pít még mindig játékban lenne, DE a Mészáros Páros pedig Andort áldozta fel Pít miatt... ők ÚjPetit tették ki, és vele hullott Undor. Szóval akkor lehet, hogy Naomit is beáldozták volna.
Én sem értem.... :)))

LoveMy 2012.05.16. 10:33:45

@vécés jóska:
A végén viszont Pít is elegánsan nyilatkozott a riportban, bár azt nem tudom, hogy mennyire gondolta őszintének:
"A bent maradók közül vannak nálam érdemesebbek a nyereményre"
A téglafej elég alpári volt akkor is:
"leszarom"

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:34:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hát van aki HVG-t olvas és fb-ot... ;)
Nahh akkor már megint egyetértünk.. :)

De azt még mindig nem mondtad meg, mire írtad, hogy magamból indulok ki... reagálnék.. csak nem értem mire írtad.. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:36:03

@paranyuszi: egy kicsit le vagyok maradva a sok komment miatt, na:) Lásd fentebb:P

pilar ternera 2012.05.16. 10:36:07

@sunblind: :D:D:D:D:D
@agimano: :))) pókmalac! :))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:36:24

@Eruka: Szerintem ezt a döntést többen nem értjük, bár az tuti, hogy egy férfi arcú nő nem növelte a nézettséget. :D

LoveMy 2012.05.16. 10:39:31

@paranyuszi:
ha csak azt veszed figyelembe, hogy Lmz már csak az egyik orrlyukán vesz levegőt, és azt is csak óránként, akkor Hiéna nem energiavámpír, hanem egy idősíkokat is felszippantani képes feketelyuk!!!!!!!!!!!

fl3sli 2012.05.16. 10:40:04

Egyébként lehet, hogy van akit megmentenek, de akkor miért nem vágják ki azt a részt, amikor arról beszéltek, hogy Máté Edina párost raknák ki. Egyébként mindenkiről volt rossz jó vélemény, sszóval bárki mehetett volna lehet pénz feldobás döntött.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:40:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ebben tévedsz egyébként én nagyon pozitívan állok elsőre mindenkihez, ok nélkül meg senkit nem b*sztatok. És ennél többet nem várok el másoktól sem. :)

agimano 2012.05.16. 10:41:32

:) fú, amikor én olvastam, hogy pókmajom, mindig a pókmalaccal társítottam gondolatban:)) de hülye vagyok:) köszi a választ

Noos 2012.05.16. 10:43:16

Egy kívülálló megjegyzés:
Az utóbbi hetekben a kommentek általános színvonala közelít az "édeni" szint felé, mert elterjedt az a szokás, hogy a hozzászólók a számukra kedvezőtlen fordulatokat "ez csak szerkesztői utasítás lehetett" alapon dolgozzák fel. Ahogyan a meccsnézést is megöli, ha a melletted ülő minden rossz passznál bundát és tippmixet kiált, ez az attitűd itt is csökkenti az érdemi érvekre és véleményekre kíváncsi olvasgatás élményét.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:44:30

@LoveMy: @Pilar Ternera: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Szerintem a fekete lyuk a nyerő.. kicsit magába foglalja az ufoságát is.... :DDDD

De a többi is patent!! :DDDDDDDD

A Pókmalac meg nagyon vicces volt!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD

jo.e 2012.05.16. 10:45:31

@LoveMy: szerintem se, de sztem a lottót se nyerem meg, mégis megpróbálom :)
---
És igen, valszeg Anikó lesz aki a nyakukba ugrik...
Ezt az Edina - Kristóf dolgot valaki megvilágítaná? Fentebb célozgattak rájuk. Irl "1 párt alkotnak" :)))
Ja, ezen is kivagyok. 2 ember mégis hány párt tudna alkotni...

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:45:39

@Pácsó Ármándó: Nahh a végén ebből is szavazás lesz, kár, hogy nincs itt foxglove... :D

jo.e 2012.05.16. 10:46:19

@paranyuszi: fekete lyuk? Mé' nem szőke a valódi hajszíne? ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 10:46:22

@Pilar Ternera: Hú, nem olvastam a tiedet, mert le voltam maradva. Már megint egyre gondoltunk :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:46:34

@paranyuszi: dettó:)

Az esély megadatik:P

Látod, mégse bántják a nők egymást:P:P:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:47:20

@Noos: Akkor gyere és emeld a színvonalat! :)

pilar ternera 2012.05.16. 10:47:34

@LoveMy: Anikó is, Edina is energiavámpír, csak másképpen.

Edina érzelmileg készíti ki az embert: foglalkozz velem, szomorú vagyok, látod, milyen rossz most nekem?, stb...

Anikónál meg mindig résen kell lenni, mikor mondok/teszek/nézek olyat/úgy, h azonnal leordítja a fejem és elmond mindennek. állandóan zabszem van mellette az ember seggében...

egyik sem jó, de mivel az Anikó-féle verzió olyan, mint egy alkoholista melletti élet (vajon józanul jön haza? jó kedve lesz?), állandó alkalmazkodást kíván, én inkább az elsőt választanám...

brrrr... :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:48:04

@Pácsó Ármándó: póktücsök (folyton ciripel), kaszáspók (lábacskák miatt:D)

LoveMy 2012.05.16. 10:48:21

@Pácsó Ármándó:
Nálam a póksáska a befutó :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:48:35

@jo.e: Hipernek? :) Sztem vörös... de amúgy fogalmam sincs róla... :D

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 10:49:08

@jo.e: Másik luk, nem a fején :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:50:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hát, mi nem... :) Aztán van még pár millió másik aki nem így gondolkodik.. Node ezt úgyse tudjuk megváltoztatni. :)

LoveMy 2012.05.16. 10:50:41

@jo.e:
egy-két hete volt róluk cikk, hogy találkozgatnak, és valószínű, hogy innentől ered a szimpátiájuk!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:50:50

@paranyuszi: megcsinálom, csak mondjátok akkor a lehetőségeket:D

pilar ternera 2012.05.16. 10:50:53

@Pácsó Ármándó: ezen te még meglepődsz? azért mert eltávolodtunk, attól a lelki kapocs még megvan! ;))

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:52:24

@Pilar Ternera: Egyetértek, Edinka is energia vámpír csak másképpen... bár..elméláztam ha pld. Elemző lenne Edinka párja, mi lenne? Sosem választaná őt Dinka, de sztem aki Hipert tolerálja, az BÁRMIRE képes. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:52:35

@Pácsó Ármándó: mert ezt te találtad ki?:P

@paranyuszi: akkor mi tökéletesek vagyunk, értem:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:54:19

@Pácsó Ármándó: ezt is bevesszük.

@paranyuszi: Levi mindent elvisel:) Ideális társ lenne nekem:P

Eruka 2012.05.16. 10:55:02

@paranyuszi: ennél valódibbat??? :DD

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 10:55:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem én, asszem Murunga! De tökéletesen megragadja a leányzó eddigi legjellemzőbb vonását. Ha nem lenne neki olyan formás melle, akkor észre se lehetne venni, hogy bent van.

pilar ternera 2012.05.16. 10:55:20

@paranyuszi: így van. LMZ egy igazi terminátor! MINDENT túlél! :))

LoveMy 2012.05.16. 10:55:39

@Pilar Ternera:
nem feltétlenül, mert lehet egyféle alapelvárás is két szerető ember között, hogy az egyik szeretetéhesebb, mert épp a másik nem igazán mutatja ki az érzéseit....egy normális kapcsolatban egy normális helyzetben :)
a Hiéna-féle uralmi helyzet számomra nem elfogadható!
De ez a kapcsolati dolog eléggé összetett, nincs benne fehér, vagy fekete! De ettől szép, hogy nagyon sokszínű!

Zwekedly 2012.05.16. 10:56:23

@fl3sli:
Anikó azért nem megy a közönségtalálkozókra, mert ő nyerte meg a játékot (24,5 millióval), így aztán a többiek nagyon utálják.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 10:57:01

Megint nagyon aktívak voltatok és a kommentek felénél abbahagytam, így elnézést kérek előre, ha már valami lerágott csontot dobnék be! :)

pilar ternera 2012.05.16. 10:57:25

@Pácsó Ármándó: egy passzív-agresszív provokációval energiavámpírkodom el az energiádat! :))

kovácspéterke 2012.05.16. 10:57:31

@vécés jóska: sztem azért idegesek mert pontosan vágják, de nem mondhatják ki. már írtam ezt korábban is.

@fl3sli: én nem mondtam, h joga van kérdőre vonni, viszont rávilágított egy fontos dologra. az már más kérdés, h az érintettek ezen már rég túlléptek.

Én arra mondtam, h anikó okos, h puncsol az újaknak, de ettől még egy kétszínű idegbeteg.

@pushpang (univerziális határeset): az én olvasatomban, és amivel bajom van, h a turisták edináékat nem találták méltónak a döntőre, és mégse őket küldték haza. persze, h lehet érvet találni mindenki ellen, de ez nem a saját döntésük volt.

@beacska: azért, mert akkor nyikhaj noémi párja volt. igen, mindkettő igaz, de ez nem menti nyikhajt, bármennyire is szeretné így előadni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 10:57:38

@Pácsó Ármándó: jó volt az orvos:)

@Joey Tribbiani: szavazást csinálunk. Mi legyen Anikó Új neve?

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:58:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Összeszedtem neked :) :
Pókmalac :D (ez kegyetlen ! :D )
Pókló
Pókveréb
Póksáska
Pókszamár
Póktücsök
Kaszáspók
Pókszöcske
Idősíkokat is felszippantani képes feketelyuk (ez lehetne IIFKK :) )

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 10:58:16

@Pilar Ternera: Legyen Hiper-LMZ döntő és LMZ vágja földhöz a gömbit hamarabb! :-)

LoveMy 2012.05.16. 10:59:05

@LoveMy:
pluszban a sáska azért is, mert mint tudjuk mindent felemészt, gyakran falkában jár és tarolja le a növényzetet a földig, nem hiába említik az Isten csapásaként!

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 10:59:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"akkor mi tökéletesek vagyunk"
Nahh lassan, de azért leesett... :DDDDDDDDd

Joey Tribbiani 2012.05.16. 10:59:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nagyon jó. Most már nemcsak megjegyzéseket tehetünk és egymás torkát harapjuk át egyébként az életünkben semmi szerepet nem játszó emberek miatt. Egy kis feladat. Hmmm...kicsit gondolkodni kell (tudod ez nehéz nekem).

K3rnel 2012.05.16. 11:00:01

Olyan érzésem van, hogy Naivának a játék eleje óta védettsége van, csak ezt nem kötötték az orrunkra...

pilar ternera 2012.05.16. 11:00:13

@LoveMy: pont az a baj egy kapcsolattal, mikor elvárások vannak a felek részéről!
elvárás >> csalódás >> düh.

egyébként +1:))

@Joey Tribbiani: a "Na"-t meglátva, mindig azt hallom: szia Pilar! ;))

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 11:00:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Leviről megtudtam belsős infókat.. nem biztos, hogy ajánlanám, majd olvasd el ha lesz időd, tegnap este írtam...

pilar ternera 2012.05.16. 11:00:45

@Pácsó Ármándó: tegnap pont ezt mondtam otthon, hogy még ez is jó lenne!!!! :))))

LoveMy 2012.05.16. 11:01:30

@Pilar Ternera:
de erre mondta a Kishercegben a róka:
" ha már megszelidítettél.."
;)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:01:43

@Pilar Ternera: :D Hát igen, minek is tagadjam, neked szól!

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 11:01:53

@Pilar Ternera: Nahh megvan LMZ új neve is.. :D:D:D

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 11:02:01

@Zwekedly: Nem biztos, hogy azért utálják :-)

@Pilar Ternera: Jó sok energiám van! Gyere közelebb nyugodtan! :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: "A minőség érték"

@Mrs. Jackman: Szia! Innen szeretnék gratulálni! Ugye te voltál az aki tegnap este még adás előtt a Pít-Undor kiesést vizionáltad?

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:02:59

@paranyuszi: Bocsi, új belépő kérdés következik. Miért is van jelentősége a "pók"-nak? Mert róla az nem ugrik be nekem.

pilar ternera 2012.05.16. 11:03:18

@paranyuszi: naaaaa, nem ér így elhúzni a madzagot az orrunk előtt!!!!:(((((

kovácspéterke 2012.05.16. 11:03:55

@LoveMy: mindenkinek fel kell ismernie, h a másik, legyen az barát, szerető, férj, testvér, mikor van szüksége magányra, mikor nem kell felhánytorgatni dolgokat.
pl tegnap is a medencénél: pít ezt mondta rád, nem érdekel, de engem igen, de én nem foglalkozom vele, de én igen.
és erre már sok példa volt, és nem azokra gondolok, amikor nyikhaj féreg módjára viselkedett és edina jogosan ment utána.
plusz, ha megkérdezik mi a baja, ahelyett, elmondaná, egy fél órás semmi, semmi-be kezd.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 11:04:37

@paranyuszi: olvastam:)

Megírhatnád privibe a többit is:)

Tudtam eddig is, h tökéletesek vagyunk, csak nem mertem nyíltan felvállalni, de már:P:P

@Joey Tribbiani: nagyon picit kell, nagyon picit, de már megkíméltelek tőle:D

jo.e 2012.05.16. 11:04:48

@Pácsó Ármándó: Erre gondoltam én is :) A szőke hajú nőt mondjuk szőke muffnak (luknak,... ki-ki ízlés szerint) hívják, a "fekete" lyukat ezért nem értem :))

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 11:05:12

@Joey Tribbiani: Nincs jelentőség.. Pókmajmot (Szandra ÉH1) valaki elértette Pókmalacnak... :D innen indult a story. :)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:06:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mrs. Torrente? Ugyebár ő is egy igazán példamutató, szimpatikus figura.

kovácspéterke 2012.05.16. 11:06:12

@Pácsó Ármándó: igen, de utána meg noémi-pít döntőt is :D, de egyébként azt hittem, h rollerék mennek. igazából bármit el tudtam képzelni, csak ezt is leírtam.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 11:06:41

@Pilar Ternera: Nem copyzom újra.. mert én nem vagyok veréb.. :)
Mindjárt elküldöm neked, mikor írtam és meg tudod nézni.:)

kovácspéterke 2012.05.16. 11:08:05

@paranyuszi: tessék akkor megint leírni, ha nem spoiler!

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 11:08:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Engem nem enged szavazni :-(
Az eredményeket mutatja egyből.

jo.e 2012.05.16. 11:08:46

@Pácsó Ármándó: na az érdekes lenne. Hiper úgy vágná földhöz a labdát, mint annak a rendje. Kérdés csak az, h. meddig bírná idegekkel... Ahogy most kinéz úgy 1M-ig :)

LoveMy 2012.05.16. 11:08:46

@Mrs. Jackman:
az élet ettől sokkal komplikáltabb, hogy ezt most EGY személyre rá lehessen húzni mindent!
De minden esetre egy kapcsolat alapvetően és JÓ esetben KÉT emberen múlik, de ismételjem magam, az élet nem ilyen egyszerű!

pilar ternera 2012.05.16. 11:09:46

@paranyuszi: nem állítom, h értem, de köszi. :)
@Mrs. Jackman: így is van.

LoveMy 2012.05.16. 11:09:59

@Pácsó Ármándó:
engem sem, bár van benne egy-két érthetetlen név is.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:10:03

@Pácsó Ármándó: Ráadásul kemény két szavazat alapján.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 11:11:12

@Mrs. Jackman: volt aki szerint volt benne kicsi spoiler (sztem, nem) ezért nem copyzom újra, Pilarnak elküldtem mikor írtam, így könnyű megtalálni.. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 11:11:29

@LoveMy: az PÓKLÓ, csak nem enged ékezeteket a program:D

@Pácsó Ármándó: megérdemli a rahedli pénzt:)

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 11:11:57

@jo.e: Akkor már csak második párnak kellene behelyezkedni valahogy :-)

@LoveMy: @Joey Tribbiani: Szóval sz@r

kovácspéterke 2012.05.16. 11:12:04

@LoveMy: én ezt arra írtam, h az egyedüllét joga ugyanolyan erős lehet mint a tapadás meg állandó figyelemigénylés, csak ezt sokan elfelejtik, illetve nem értik. sztem edina jó példa erre a viselkedésre

de ez csak úgy felvetődött bennem.

Pepeninho 2012.05.16. 11:12:41

@LoveMy: Vagy pókgyökér? :) Ez nem jó.De attól még gyökér. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 11:12:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Két perc és lépnem kell, de előtte megpróbálom gyorsan elküldeni.:)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:13:16

@Pácsó Ármándó: Csakis őszintén, mint mindenki az ÉH-ben!

vécés jóska 2012.05.16. 11:13:33

@paranyuszi: A Pókmalac szerintem onnan jött neki, hogy a Simpson családban volt Homernak egy ilyen állata. Ha jól emlékszem a falon mászott és disznó volt. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 11:14:19

Jó, akkor újra csinálom, lesz benne Pókgyökér is, meg lesz benne Mrs. Torrente is.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:15:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Már láttam, de sajnos csak nézni lehet! Akkor inkább a kis cipőidet nézem!

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 11:16:29

@Joey Tribbiani: Mer én vagyok az egggyetlen, AZ EGGGYETLEN, aki ... ! :-))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Megjavítod?

kovácspéterke 2012.05.16. 11:16:43

@paranyuszi: hát ebben nem volt spoiler sztem. érdekes amit írsz egyébként, másnak gondoltam.

pilar ternera 2012.05.16. 11:17:10

@paranyuszi: most már igen...:)

"broki tényleg mighty... DDD " ??????????:O)

ez mit jelent?

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:17:55

@Mrs. Jackman: Engem az lepett meg, hogy nagyképű. Bár túlélni két hónapot Anikó párjaként nem csekély önbizalmat adhat!

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 11:18:38

@vécés jóska: Asszem a DragonBallban is volt valami repülő malac

@Joey Tribbiani: Ha te a cipőket akkor nekem feljebb kell tekintenem? :-)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:20:02

@Pácsó Ármándó: Ha lenne ott más is a cipőkön kívül hidd el én is feljebb néznék!

Cathcart_ezredes 2012.05.16. 11:20:29

Na, lehet kövekkel dobálni, hogy miért szidom, meg akkor minek nézem (mert már elkezdtem, és könyvet sem szoktam abbahagyni), de nálam már erősen rezeg a léc, hogy leszámolok a műsorral.
Egy dolog a szerkesztő belenyúlás (ha van, szerintem amúgy van), de hogy egy nézhetetlen pszichothrillert csináltak ebből a műsorból az sokkal fájóbb. Szándékosan csinálják a feszkót, öntik az olajat a tűzre, pedig így is van elég ami már nézhetetlenné teszi a műsort.
Hiper már rég túllépte a szórakoztató hülye kategóriát, zsigeri gyűlöletet vált ki belőlem és nem értem, hogy még mit keres ott. Páran írjátok, hogy a viselkedése taktika, de szerintem egy egészséges ember garantált 100 millió Ft-ért sem tudna így viselkedni. Megdöbbentő komolyan.
Azon kívül tegnap megvilágosodtam, hogy miért fura és idegesítő nekem Naiva: riportban mindig egy halovány félmosoly kíséretében beszél mindenről. Ott nem szomorkodik, nem sír, nem borul ki, hanem nagyon is megfontolt, holott olyan dolgokról beszél, amik meg a többiek előtt (állítólagos) érzelmeket vált ki belőle. Szóval igenis van benne egy kettősség, és úgy gondolom, hogy neki nagyon testhezálló szerep ez a mostani mártíromság, és a részéről színjáték sok minden, ha nem is teljesen tudatosan. Ő tipikusan az a nő, aki kiprovokálja magának a bántást, aztán még elesettebbnek mutatja magát, hogy még többen nekiessenek, mert a természet törvénye szerint mindig a leggyengébbeknek ugranak neki. Engem ez a magatartás is rohadtul undorít, hogy őszinte legyek.
Nagyon kihegyezték a műsort a jó és a rossz párharcára, de ezt nagyon elbaszták, mert a rossznak is valamilyen szinten nemesnek kéne lennie, különben nem érdem legyőzni, másrészről itt a jó is nagyon távol áll a jótól.

pilar ternera 2012.05.16. 11:21:06

@Joey Tribbiani: @Pácsó Ármándó: hát ez sosem jutott volna eszembe erről!!!!!! :DDDDD vmi mást vártam...

akkor viszont: ÉS AKKOR MI VAN? de lehet ez az oka, hogy ekkora pöcsfej! ;)))

teljesen idióta agresszívan eszement troll 2012.05.16. 11:22:22

Milyen kibaszott érdekes kérdésekről vitatkoztok itt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 11:23:14

@Pácsó Ármándó: olyan éjszakáink voltak már együtt, h ihaj (egyikünk sem emlékszik rá, főleg én nem:)) Azt sem tudom, h borsodi-e:D

kovácspéterke 2012.05.16. 11:26:20

@Joey Tribbiani: mondjuk persze ki mondta, ugye, ezek a pletykák minig gyanúsak, de nem akarom nyuszit meghazudtolni.
mondjuk h nem jóképű azt én is levágtam :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 11:28:31

@Pácsó Ármándó: de lehet, h soproni:)

Szívesen, szavazzatok:)

@Mrs. Jackman: szerintem, nem rossz pasi

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:33:38

@Cathcart_ezredes: Nagyon egyetértek veled. Nálam is nagyon közel a pont, hogy ne nézzem tovább ezt az ámokfutást. Tavaly Pókmajom elérte azt, hogy csak az utolsó adásra térjek vissza az ÉH-be. Valaki nagyon találóan írta egyszer, hogy már megint a pokróc alól meri csak nézni az adást, mert fél. :)

kovácspéterke 2012.05.16. 11:34:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nekem nem jön be, de hát ízlések és pofonok :)

Pepeninho 2012.05.16. 11:35:17

@Cathcart_ezredes: Igazad van, a műsor már tényleg nem szórakoztató, inkább durva és megdöbbentő. Én is azért nézem, mert megszoktam és úgy vagyok vele, hogy már kíváncsi vagyok a végére. Persze még most is vannak benne jó részek. néha lehet nevetni és néha el is lehet gondolkodni igazságokon és féligazságokon. Viszont nagyon messze van az ÉdenHotel 1-től. Ott is volt kavarás, de nem ilyen gátlástalan, undorító szinteken. Ott tényleg a szórakozás, a betyárbecsület és a buli volt aközéppontban. Nekem nézőként erre van szükségem. Emiatt nagyon várom, hogy mit fognak ma alkotni a régiek. Fehér Pókmajom remélem meglepetésvendég lesz. :D

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:35:45

@Mrs. Jackman: Egyébként nekem szimpi volt az elején és szurkoltam neki. Még büszke is voltam arra, hogy Anikót jól betörte. De sajnos most már tényleg csak fegyverhordozóként követi őt. Nincs saját gondolata, bár tegnap azért beszólt Anikónak, hogy állítsa már le magát. Persze csak a takaró alól! :)

pilar ternera 2012.05.16. 11:36:27

@Joey Tribbiani: én is baromira unom, de már hat lóval se tudnak elrángatni előle, ha már ennyi estémet áldoztam rá más helyett! ;)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:37:55

@Pilar Ternera: Most már én sem adom fel. Valahogy csak kibírom ezt a 9 napot. Aztán pedig búcsút kell mondani ennek a kis társaságnak. :(

Pepeninho 2012.05.16. 11:38:30

@Joey Tribbiani: De legalább Fehér Pókmajom pacekba mondta azt ,hogy kit utál és kit nem. Őszinte volt, ami pozitív tulajdonság. Ebben a szériában van őszinte ember? Nem nagyon ugrik be senki. :S Talán Juan és a Konszuélák. :)

vécés jóska 2012.05.16. 11:38:32

@Cathcart_ezredes: Ugyanígy érzek, főleg amit Edinkáról írtál, én is így gondoltam mindig is, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni :)

pilar ternera 2012.05.16. 11:39:15

@Joey Tribbiani: nem baj, akkor legalább nem 22.20 után kezdődik majd otthon az élet! ;)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:40:40

@Pepeninho: Lehet, hogy így volt, de engem nagyon undorított az a nő a rosszindulatával együtt. És az az idegesítő álvagánysága a négyszmközti interjúkon.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:42:02

@Pilar Ternera: 22.50 - ÉH Extra is van. :) A párom fog megkönnyebbülni, hogy lepattanok a gépről, mert ugye a blog és kommentelések is elmaradnak.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:44:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem, nem ott lakom, csak odajártam én is. Persze lehet, hogy igen, de a kis piros cipőkön kívül sokat nem láttam belőled. :) És, mint tudjuk öreg vagyok neked, így az esély is kevés...

pilar ternera 2012.05.16. 11:45:09

@Joey Tribbiani: azt nem mindig néztük. mi ráadásul együtt.és este nem kommentelek, csak ilyenkor. de így is bőven sok ez már... utálok így odaszögezve lenni a tv elé egy műsorfolyam miatt! :/

na, nem rinyálok, hanem visszaszámolok! ;)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:46:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem, nem ott lakom, csak oda jártam. Lehet, hogy a közös iskola miatt igen, de én ugye a piros cipők iránti imádatodon kívül nem sokat tudok rólad. És persze öregnek is tartasz így esélytelen is a ... ;)

pilar ternera 2012.05.16. 11:47:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miért, ti maradtok? és mit csináltok itt utána??? :O)

pilar ternera 2012.05.16. 11:48:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miért, ti maradtok? és mit csináltok itt utána??? :O)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:49:34

@Joey Tribbiani: Na a gépem vacakolt így kétszer is válaszoltam...

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:51:36

@Pácsó Ármándó: Én most egy kicsit megkeveredtem, mert azt hittem, hogy az eredeti pókmajomról van szó! Joey vagyok! Bár Kíra magabiztossága is zavart.

kovácspéterke 2012.05.16. 11:54:21

@Cathcart_ezredes: sose értettem ezt a provokáció dolgot, és ezt most nem feltétlenül edinára értem.
írták többen, h anikó kiprovokálja a pofont. hát marhára nem, ha nem tetszik vkinek a viselkedése, ott kell hagyni, semilyen viselkedés nem ok egy pofonra.
ugyanez igaz sztem az általad írtakra. kiprovokálni, hogy még inkább beléd rúgjanak? az illetőt felelőssé tenni mások viselkedéséért?
nem azt mondom, h nem idegesítő, de az, h vki szomorkodik nem ok az össztűzre, meg bárcás kurvázásra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 11:54:34

@Joey Tribbiani: úgy olvastam előbb, h párod van, akkor mi van?:D Szerintem egy 50 éves ember sem öreg:D És akkor nem is Borsodban vagy?:(

@Pilar Ternera: ez jó kérdés:D Fogalmam sincs, csak hirtelen nem voltam felkészülve az elhagyásra:D

pilar ternera 2012.05.16. 11:54:38

@Joey Tribbiani: mindenhol gebasz van, úgy látom...

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:56:18

@Pilar Ternera: Megbeszélik a Barátok Köztet.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:57:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Khhhmmm...van, de Joey vagyok! És közel sem 50!!!!

Joey Tribbiani 2012.05.16. 11:58:23

Most egy kicsit félek. Olyan egyedül érzem magam.

Pácsó Ármándó 2012.05.16. 11:59:14

@Joey Tribbiani: Azt tuti nem fogom nézni, még ha fizetnének érte akkor sem

pilar ternera 2012.05.16. 11:59:25

@Joey Tribbiani: ne félj, fogd meg a kezem! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 12:00:29

@Joey Tribbiani: úgy olvastam előbb, h párod van, akkor mi van?:D Szerintem egy 50 éves ember sem öreg:D És akkor nem is Borsodban vagy?:(

@Pilar Ternera: ez jó kérdés:D Fogalmam sincs, csak hirtelen nem voltam felkészülve az elhagyásra:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.16. 12:03:18

A magam részéről nem bánom, hogy Pít kiesett, szerintem ő végig megjátszotta magát. Az új, gyenge emberekkel bratyizott, mert azt hitte, tudja őket iránítani, de az erősekhez nem tudott felnőni. Csajok közül is csak a jellegtelen agyhalottakkal értette meg magát, azokkal szapultatott más párokat.

Őrlőberendezésszájú nője egy igen ostoba, igen tuskó nő, egy percig nem fog hiányozni.

Hiperről és Naiváról @Cathcart_ezredes: nyújtott kiváló jellemrajzot.

Most Máté idegesít nagyon, ez a problémákból való kihátráló magatartás számomra a vörös posztó. Nem attól férfi valaki, hogy mindenkit megdug, hanem attól, hogy kiáll magáért és azokért, akik fontosak neki, elsősorban úgy, hogy vállalja a felelősséget. Ez a fickó egy lecsúszott alkesz módjára viselkedik.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 12:05:29

Na akkor ezt most úgy veszem, mint egy jelet, hogy szakadjak le a gépről. Még később benézek. Ezt most lehet fenyegetésnek is venni! :)

Chewa 2012.05.16. 12:06:01

Ez a második széria engem annyira nem fogott meg, mint az első. De most remélem egy kicsit érdekesebb lesz.
A király visszatér!!

kovácspéterke 2012.05.16. 12:11:05

@RAMBO: nem, ő egy lecsúszott alkesz :D

Cathcart_ezredes 2012.05.16. 12:13:25

@Mrs. Jackman:
Nos... Szerintem Edina nem egy buta lány, tehát végig tudja gondolni, hogy adott cselekedete milyen reakciót vált(hat) ki a másikból. Ennek ellenére pl. Brokival mindig akkor próbált meg lelkizni, mikor teljesen nyilvánvaló volt, hogy az nem alkalmas rá, mert épp részeg volt, vagy már félig aludt, vagy szimplán bunkó volt. Edina meg csak nyomta, és meg is kapta az általa várt reakciót: Broki nem hallgatta meg, megbántotta, stb. Ugyanezt érzem a Hiperrel meg a többi agresszorral szemben: az erkélyes ordibálós jelenet után, mikor kiderült, hogy Hiper teljesen alkalmatlan normálisan beszélni, meghallgatni Naivát, este odament hozzá, hogy beszéljék meg. Miért? Hogy ugyanúgy elhordja, bárcás kurvázza, stb. Másra nem számíthatott tőle. Tegnap a csoportterápián ugyanez: mindenki mondja el, hogy mi baja vele, ahelyett hogy kiállt volna, elmondta volna végre valaki a Broki-Naiva-Naomi-Márk négyesből, hogy Márk ötlete volt az egész, ő Naomit akarta, ennyi. Ehelyett kiakasztotta az "ide lőjetek" táblát, és megkapta amit akart: üvöltözés, cseszegetés, stb.
Ebben a provokálós dologban nincs logika, szimplán egy érzelem ami egy lelki defektuson alapul: megfelelési kényszer, ami az önbizalomhiány, és valami téves bűntudat miatt nem tenni akarásban nyilvánul meg, hanem eleve egy vesztes, vagy mártír szerepre ítéli magát, mert úgy érzi megérdemli.

Cathcart_ezredes 2012.05.16. 12:15:24

@RAMBO:
Nem a kölcsönösség miatt, de amit Brokiról írtál azzal 100%-ig egyetértek:)

Oceanchild 2012.05.16. 12:18:31

@catica: de kedves tőled, h próbálod spoilerezni nekünk így az utsó két hétben a játékot, igazán felnőtt viselkedés. ugyan nézni nem akarod már a műsort, de azért ideszúrtál nekünk, akik még szeretnénk ezt követni, és egymást olvasni. gratulálok.

riverblue 2012.05.16. 12:19:18

@Cathcart_ezredes:
érdekes amit írtál..
nos itt már valóban nehéz bármi jó..pozitívat felfedezni a benntlévők jellemében.
mert tán nincs is;))
a nemes lelkület meg nyilván nem tetten érhető túl gyakran egy ilyen reality-ben.
Anikó egyértelműen mániákus depressziós,kényszercselekvő..
Edinka pedig..valóban a kutyaszemű mártiromságra építené az életét..
Mind2 rendkívül zavaró,már már tolerálhatatlan.
Ezen a két szálon kívül gyakorlatilag nincs történés odabenn..

pilar ternera 2012.05.16. 12:20:20

@Cathcart_ezredes: van igazság abban, amit mondasz, de olyannal nem lehet vitázni, aki egy fél mondatot nem hagy elmondani, csak ordít, ordít és ordít...
azt mondod "ahelyett hogy kiállt volna, elmondta volna végre"... pont ezt nem engedték! többször mondta más alkalommal is, hogy hallgass végig, nem fejeztem be a mondatot, stb. de Anikó nem TUD vitázni, csak belegyalulni az embereket a földbe. ez ellen nehéz tenni, bár egy erősebb lelki alkat simán beleröhögne a képébe, hogy mekkora gyökér. akkor akadna csak ki igazán és látná is mindenki, h ez mennyire igaz.

jóképűkirály 2012.05.16. 12:20:45

@Cathcart_ezredes: Korrekt amit leírtál , már ami a két szereplőt illeti.De csillagos 5ös a viasatnak amiért kihegyezi erre a játékot.Így legalább van vita, fröcsögés, anyázás.Én ezeken jót szórakozok.Amit meg az Anikó lever mint vita az a pont az i betűn. Szóval nekem ,hangsúlyozom nekem ezzel nincs gond.
A másik: az a büdöskurva rosszhangú, bűnronda andorgeci mi az istenen akadt ki amikor korrekten meg lett mentve a 3 forintos segge.Ezért balhézik? ááá .Ha még egyszer elmondta volna ,hogy szomorú kutyafej a tv-n keresztül baszom szájba.Hab a tortán: " Te én szerintem bejövök neked.Látom a szemeden" na takarodj.

LoveMy 2012.05.16. 12:30:02

@Cathcart_ezredes:
-a másik dolog, hogy mikor, mit láttattak velünk a nagyon jól dolgozó szerkesztők, mert eléggé egyoldalúan jellemzett jeleneteket állítottak be egyes szereplőkről: pl Edina lelkizgetős, Máté alkesz, Hiéna ordenáré aljas, Lmz báb, stb...
aztán ki tudja, hogy 24 órában milyenek?

-ez is igaz, de az iker is látta, hogy mennyire elfajulnak a dolgok, és akkor gerincesen bevállalhatta volna, hogy ő volt a hunyó, inkább kussolt vörösödő fejjel, eltűrte napokig, hogy másokat ugassanak falkában. Mert akkor az iker egyébként diszkréciót kért Mátétól!

sierrahun 2012.05.16. 12:32:15

@Pilar Ternera: Mighty Penis - Hatalmas fallosz. Ez volt a Ford Fairlane-ben a haver hajójának a neve, ha jól sejtem az asszociációt.

(megj.: láttuk a tükörben lógni párszor; miért volna meglepetés, hogy jókora a dákója?)

kovácspéterke 2012.05.16. 12:33:05

@Cathcart_ezredes: azzal egyetértek, hogy nem kezeli jól pl azt, hogy nem hagyja nyugton a másikat, ezt írtam fentebb is, ilyenkor hasonló hangnemben el lehet neki mondani.

de semmi nem ok arra, h vkivel így üvöltözzenek. én azt mondtam, hogy oké, h szomorkodik, de ne legyen már ez felmentés a többieknek az üvöltözésért.
igen, mondják el mi bajuk vele, a hangsúly a mondjukon van. vagy ha már megkérdezik, h neki mi baja, ne vágjanak bele a szavába.

nem ide tatozik, de a pofám elszakad, h andornak edina fog hiányozni.

ga_zsi 2012.05.16. 12:33:52

@Cathcart_ezredes: Hát ezt már elmondta Máté, elmondta Márk, de Anikó csökevényes agyáig nem jutott el, vagy nem akarta, hogy eljusson, mert így lehetett pocskondiázni még egy jó nagyot a Máté/Edi páron. Az ilyen viselkedésen én valahogy nem tudok szórakozni, ha nem a végén lennénk, már nem nézném, minta hogy a VV-t sem nem néztem Vera miatt egy darabig, amíg ki nem esett.

cézé 2012.05.16. 12:34:50

Nem értem, nem és nem. Hiper viselkedése, borzasztó. Szó nincs rá, nő létére.
Nem egy hipper-szupper okos valaki, az tény, de nem is a legsötétebbek közül való, így különösen felfoghatatlan számomra, hogy nem gondol arra, nem jut eszébe, hogy ez a műsor országos csatornán fut, mindenki látja, rokonság, ismerősök...
Csak egy példa, a Leventével való akciója, amit követően még ő bárcáskurvázza Edinát. Ezt hogy? Vagy az undorító fröcsögés.
Jó, hogy ilyen a természete, igazi cigánytempó, de könyörgöm, a tévében??

Pít meg szerencsétlen, kiesett, mert a párja egy idióta volt. Szegény-szegény Andi, nem csak butus volt (mert az bizony az volt), de csúf is. Hogy az ördögbe ne zavarta volna a szép arcú Edina a köreit?:)

Ennyi a véleményem.

vécés jóska 2012.05.16. 12:37:41

@Mrs. Jackman: Azt Andor gúnyosan mondta, hogy hiányozni fog neki Edina meg a boci szemei. A végén mondta, hogy Szöcsi fog neki hiányozni. Nem tudom, hogy Edina kinek hiányozna bentről, talán FSZK.

kovácspéterke 2012.05.16. 12:40:24

@vécés jóska: igen? hát nekem nem jött le, h ironikus volt, de lehet.

cézé 2012.05.16. 12:40:49

@Pilar Ternera: Így van.
Emellett én továbbra is védem Edinát. Olyan amilyen, ezt látjuk, de én még most sem látom benne a rosszindulatot. Nem kavar-kever, ha valakiről is mondott rosszat, azt nagyrészt a riportban mondta.

Ez nem sok mindenkiről mondható el. S valóban, szerintem igaza volt tegnap, amikor azt mondta, hogy szerinte azért szopatják, mert őt a legkönnyebb.

pilar ternera 2012.05.16. 12:40:50

@sierrahun: köszi, megmagyarázták, de a filmes vonalat kihagyták! :) amúgy sem láttam azt a filmet, ami tudom, hogy főbenjáró bűn, de eccerűen sosem érdekelt. :)
@Mrs. Jackman: kb én is ezt írtam.
ezt mondta Andor? mikor? extrában? vastag a bőr a képén. de hát ezt eddig is tudtuk..

Kivlov 2012.05.16. 12:41:01

Anikó egy antinő undormány...

cézé 2012.05.16. 12:42:23

És valahol olvastam, hogy Hiper jogot tanul. Ez komoly?? :)
Elképzelem, ahogy a bíró nem az ő ügyfelének kedvezően dönt, mire ez a boszorkány kifakad HÁT MILYEN EMBER VAGY TE????

LoveMy 2012.05.16. 12:43:29

@vécés jóska:
hát ja, két napos ismeretség után nagyon mély nyomott hagytak egymásban a téglafej meg szöcske! :D

cézé 2012.05.16. 12:45:20

@Kivlov: antinő, így van. Míg Andinak a külsejében, addig neki a jellemében nincs semmi nőies.

sierrahun 2012.05.16. 12:45:25

@Cathcart_ezredes: Edinával tényleg nem az a baj, hogy olyan buta volna. Nem az. A baj az, hogy lesír róla a világfájdalom, ugyanakkor viszont mindenki más fájdalmai iránt teljesen közönyös, bántóan közönyös tud lenni. Edina azt hangoztatja, hogy neki vannak érzései - de ha visszaemlékszünk arra a jelenetre, mikor Féliker kénytelenségből hazaküldte a másik Felet, amit Edinka egy mélyen empatikus "na és?"-sel hessegetett el... hát...

Vagy ugyanez Hiper esetén: sokadik alkalommal bukik ki, lesír róla, hogy idegileg teljesen a végét járja. Edinka megjegyzése: biztos szándékosan csinálja.

Az Ide lőjetek! tábla kiakasztása remek módszer volt annak bizonyítására, hogy valójában senki nem tud semmit a szemére vetni nyilvánosság előtt, mert

1) Edinka csak olyasmiben hibáztatható, amit a vádoló maga is elkövetett

2) vagy olyasmi, amit a vádoló semmi esetre sem akar mindenki tudomására hozni, mert rá nézve übergáz szituációhoz vezetne.

Ez azonnal látszódott is, Andi és Hiper kénytelenek voltak a vérszegény NEM! Te mondd meg mit ártottunk MI neked! érvhez fordulni, aminél a négyéves fiam is szofisztikáltabb tromfokkal szokott előjönni. Lehet, hogy a szócsatát Hiper plusz Andi hangerőben nyerték, de nagyon nem nyerték meg szimpátiában NorbiFruzsi előtt. Lehet, hogy Edinkának ez a húzás hozta meg azt a minimális szimpátiát, ami elég lett a benntartásához (feltéve, de nem valószínűsítve, hogy NorbiFruzsi a döntését szerkesztői ráhatás nélkül hozhatta meg).

pilar ternera 2012.05.16. 12:46:33

@cézé: sztem sem rosszindulatú és nekem ez a lényeg.
igen, érzik, hogy ilyen szempontból gyenge, ezért. más szempontból (döntős esélyek) viszont nagyon is erősnek érzik, szóval azért is.
ha van kalapja azért, ha nincs, akkor meg azért...:)

cézé 2012.05.16. 12:50:02

@sierrahun: pontosan. És itt jött elő Hiper meg Andi ostobasága. Ebbe nem kellett volna belemenniük, mert jól nem jöhettek ki.

kerdesek05 2012.05.16. 12:50:13

@cézé: nem jogot. nemzetközi igazgatást, legalábbis 2009es interneten fellelhető adatokra támaszkodva

vécés jóska 2012.05.16. 12:50:36

@Mrs. Jackman: Aha, míg Pít röhögött is Andin, mikor mondta.

@LoveMy: Hát szöcskét se az eszéért szeretjük :) De összeillenek Rolival, kár hogy nem lehet náluk a gömb :(

cézé 2012.05.16. 12:52:33

@Pilar Ternera: És jól emlékszem, hogy az előző szériában a két döntős pár közül a régi játékosok döntöttek, hogy ki legyen az utolsó?

Ha így lesz most is, egyesek akár már csomagolhatnának is:)

pilar ternera 2012.05.16. 12:53:51

@sierrahun: már többször leírtam, eggyel kevesebb vagy több: félikeres szituban nem arra vonatkozott az "és?", hogy leszarom neked milyen érzés, hogy elment öcsike. féliker visszajött, kérdezték mi van. mondta, hogy egyedül jöttem vissza. erre kérdezte edina, hogy és? vagyis azt jelentette: látom b+, hogy már csak te vagy itt, de mi és hogyan történt kint, aminek ez lett a végeredménye? műfélreértés és műbalhé volt ott gerjesztve.

és nehogymár Anikóval kelljen együtt éreznie, aki minden 2. mondatában ordas qrvázza és alázza, ahol éri...ha ezt tenné terézanya lenne, nem edina.az milyen kétszínű lett volna (meg is kapta volna bent is és itt is), ha még ő vigasztalja...!

cézé 2012.05.16. 12:54:06

@kerdesek05: lehet, viszont azt is a jogi kar szervezi, gondolom, ezért lehet keverni, hogy akkor mit is.

Mindenesetre a nemzetközi kapcsolatokban is jól fog jönni ez a rengeteg kedvesség és empátia, ami a természetéből csak úgy árad :)

cézé 2012.05.16. 12:55:08

@sierrahun: az ést nem arra mondta, hanem, hogy mi történt utána. Tehát nem úgy, hogy és, ki nem szarja le. Ahogy emlékszem.

Stipistopi 2012.05.16. 12:55:09

Azért azt ne feledjük, hogy Anikó az első pár napban jelentéktelen, szürke kis egér volt. Talán emlékeztek, Faternak akkor kezdett teleszaladni a töke vele, mikor 2-3 nap múlva kezdett teljesen kifordulni önmagából.

Anikót egyrészt a gecisége miatt tartják még bent, másrészt meg - ahogy írtam már - egyik pali sem vállalná be, mint párt, úgyhogy mehetne a levesbe.

LoveMy 2012.05.16. 12:55:23

@sierrahun:
ez már ezerszer lerágott csont, ők ezt már rég megbeszélték. Még hogy mások felé nem empatikus? Na ne röhögtess? Ki vígasztalta Melákot, amikor Niki kiesett? vagy Noémit amikor mindenki elfordult tőle? stb.
Hiénáról még a két napja beköltöző nyaraló is látta, hogy műbalhé az, amit csinál!!!
És nem Edina "mártír taktikája" ahogy te írod, hanem a téglafej és a Hiéna aljas, ordenáré falka támadása döntötte el főleg a srácban, hogy a téglafej megy!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.16. 12:55:34

@Kivlov: Én láttam, egyáltalán nem az. Simán elvállaltam volna. A kezelésének az lehet a titka, hogy amikor elkezdene üvöltözni, hirtelen tele kell tömni a száját a bránerral.

A Pókmajmot is láttam, az sem annyira netto cigánykurva, mint a TV-ben, élőben (még plasztika előtt) az is vállalhatónak tűnt.

Mind a ketten szexuálisan nagyon vonzó nők voltak életben, amikor láttam őket. Komolyan. Pedig életemben nem jártam még ribancnál, szóval nem "olyan" tapasztalatból mondom.

pilar ternera 2012.05.16. 12:56:13

@kerdesek05: na, igazgatni, azt tud! csak nehogy 1x főnök lehessen valahol! ;)

Ditti82 2012.05.16. 12:58:39

Éljen a Király! :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.16. 13:02:09

@Pilar Ternera: tessék?

Vannak elvárásai másokkal szemben, és ezt el is mondja?
A közvetlen beosztottjait papucs szinten tartja?
Ordít, mint az állat, ha valami nem tetszik neki?
Képes helyén kezelni (ti. le se szarni) mások ellenvéleményét?
Simán kicsinálja, aki neki nem tetsző módon cselekszik?

Baszki, Ő az ideális főnök bármelyik multiban. :DDDD

pilar ternera 2012.05.16. 13:03:55

@RAMBO: :DDDDD
hááát, ha neked ez az ideális főnök személyleírása! ;)
én nem szeretnék a beosztottja lenni! :)))

Cathcart_ezredes 2012.05.16. 13:05:43

@Pilar Ternera: Hát ez az, többször is tapasztalta, hogy Hiper nem hallgatja végig, akkor minek huszadjára is belemenni? Ezt gondolom én provokációnak.
@jóképűkirály: Engem meg már nagyon irritál ez a "csata", főleg mert mindkettő rettenetesen defektes ember, és idegesítenek. Andortól nekem is bucskázott a gyomrom, borzalmas ember lehet.
@Mrs. Jackman: őőő, én egy percig sem mondtam, hogy az üvöltözésre, ordibálásra ez mentség lenne, mert az a hangnem és viselkedés megengedhetetlen és undorító bármilyen szituban is. Én csak azt mondom, hogy Edina tudatosan vagy tudat alatt, de folyamatosan ilyen és ehhez hasonló reakciókat akar kiváltani. Engem ennek az egész dolognak mindkét oldala borzalmasan taszít.
@ga_zsi: akkor is kiállhatott volna, megmondani, hogy most 2 percre mindenki kussoljon, és megkérdezni Márkot, Brokit, Naomit dolgokról úgy, hogy mindenki előtt világosan mondják el, hogy mi történt. Ezek után megkérdezni Hipert, hogy őt személy szerint miért tartja ezek után szar embernek. Nyilván az a kretén erre is csak gágogott volna, de a többiek (akik adott esetben majd eldönthetik, hogy ő megy -e a döntőben a pénzért, vagy sem) nem azt látták volna, hogy Naiva megint rommá sajnálja magát, hanem azt hogy kiáll magáért.
@sierrahun: ez is egy szempont, és lehet emiatt csinálta ezt Naiva, nem tudom.

Kassian 2012.05.16. 13:06:31

Ennél a 2 "turistánál" beküldhettek volna sokkal rátermettebb embereket, mert mind a a srác, mind a csaj olyan egyszerű volt, mint egy faék.

Egyébként - bár biztos szerkesztői koncepció áll a háttérben - az a hihetetlen, hogy a lakók nem képesek levágni, hogy ez a girhes Anikó mekkora egy hiéna. Már régen ki kellett volna vágni, mint macskát szarni.

sierrahun 2012.05.16. 13:07:06

@Pilar Ternera: Oké, akkor részletesebben.

1) Igen, Márk túldimenzionálta, mert ez állt érdekében. Azért állt érdekében, mert így elterelődött arról a számára kínos kérdésről a téma, hogy van-e védettsége. Ezt ugyanis az utasítás alapján nem mondhatta el, hazudni meg korlátozottan tud csak a látottak alapján.

2) Ettől függetlenül azonban Edinka tökéletesen érzéketlen volt Márk amúgy létező fájdalmával szemben, hogy saját magának kellett kiejteni a testvérét. Annyira nyilvánvalóan csak és kizárólag az érdekelte a sztoriból, hogy vajon Féliker kapott-e védettséget, hogy azt például Brokkoli is megérezte, pedig őt nem lehet Edinka ellenségeként lefesteni. Meg is próbálta elvenni a beszólás rossz utóízét, miközben Félikerrel a bárban szopták le magukat éppen, de az akkor nem volt vevő rá és még rátette egy lapáttal, hogy ő bizony ki fogja dobni Edinkát ezért a beszólásért.

Továbbá én nem mondom, hogy Edinkának Hiper hátát kellett volna simogatnia vígasztalásul a bekapott sértések után. Csak azt kellett volna felfogni, hogy Hiper azért sértegeti, amiért LMzőt is és amiért éppena akkor hisztériás görcsöt kapott, nevezetesen, hogy kivan idegileg. Szándékosság nulla. De véleményem szerint Edinka úgy el van foglalva saját világfájdalmával, hogy ilyen apróságok nem jutnak el hozzá. Erre mondtam, hogy bántóan közönyös.

pilar ternera 2012.05.16. 13:15:55

@sierrahun: nagyon másképp látjuk...
nekem féliker "fájdalma" legalább ennyire műbalhé bolt, ikerség ide vagy oda. egyrészt nem gondolhatták komolyan, h mindketten maradhatnak, másrészt most is mondta Fruzsinak, h Ő döntötte el. most ne sajnálgassuk már ezért annyira! főleg 1 napi ismeretség után!

az Anikó idegbajával való azonosulás hiányolását pedig végképp nem tudom elfogadni. mellesleg sokan gondolták (Noémi, Márk, mások lehet, csak nem nyilatkozták le), hogy műbalhé volt, csak pont Edináról tudta meg, mert Noémi elpofázta. ennyi.

énekes tamás 2012.05.16. 13:16:35

Edina és Anikó is csinos - de utána üvöltve ütném őket szívlapáttal...

LoveMy 2012.05.16. 13:18:43

@Pilar Ternera:
Esetleg még egy harmadik variációban, bővebben leírt esszére is van türelmed válaszolni?
:D

Kivlov 2012.05.16. 13:20:46

@RAMBO:
Akkor is egy szutyok.

GRX 2012.05.16. 13:22:16

@paranyuszi: Aha, hát közben meghallgattam a Tecsövön. Ennek beazonosítására sajna esélytelen lettem volna, egyrészt ebben a zsánerben nem biciklizek annyira, másrészt korban szvsz a művésznő apukája is lehetnék simán...

pilar ternera 2012.05.16. 13:22:27

@énekes tamás: ezzel a névvel Anikónál semmi esélyed, úgyhogy nem lenne "utána"! :DDDD
@LoveMy: óóó, én nagyon türelmes vagyok! :DD meg ha nem vitáznánk itt és mindenki Edinának drukkolna, halálra unnánk magunkat, nem?;)

LoveMy 2012.05.16. 13:25:29

@Pilar Ternera:
nem is azt várom, hogy mindenki együtt "bégessen" ahogy ezt írta valaki, jó megvitatni dolgokat kultúráltan, de amikor rövid időn többször ugyanazt....
Na megyek bevásárolni....
:)))

raspberrypie 2012.05.16. 13:30:06

na, most nézem vissza a tegnapi részt... gyerekek, azon a napon, mikor hiper kiesik, esküszöm eljárok egy rumbát... ekkora gerinctelen embert én még nem láttam. andi meg végre kiesett

GRX 2012.05.16. 13:32:36

Azon még nem gondolkodtunk el, hogy Naiva tegnap direkt erősített rá a mártírszerepre annak érdekében, hogy a turisták benntartsák? A többieket lehet, hogy rohadtul irritálja a szomorúkutyafej, de ilyen helyzetben simán előnyére válik. Én csont nélkül kinézem belőle, hogy az egész naivitás és nebáncsvirág szerepkör csak álca, amivel el akar jutni a végéig, ahol aztán úgy eldobja a Bizalom Papírmasé Gömbjét, hogy Broki acsak pislog.

pilar ternera 2012.05.16. 13:33:01

@raspberrypie: a rumba egy szerelmes, érzéki összebújós tánc. jó az is bizonyos helyzetekben, de ide inkább egy bontott hajjal őrjöngős, ugrálós, vihogós örömtánc kell majd! :DDDDD
egyébként dettó! :)

pilar ternera 2012.05.16. 13:33:51

@GRX: ennek örülnék a legjobban, bárcsak ez történne! :))))))))))))

cézé 2012.05.16. 13:34:50

@GRX: és ha így tesz, akkor jól fogja tenni.
Tudomásom szerint valamelyik külföldi szériában már volt így, hogy a hősszerelmes csaj a végén borított.

raspberrypie 2012.05.16. 13:38:55

@cézé: én már csak azon gondolkozom, hogy bármely párok is jutnak el a döntőig... kik fognak mögéjük állni? :D hiper-papucs? max. gábor.
máté-edina? talán noémi (ha ki fog esni)
szöcske-roli???? azt megnézném :D
márk-noémi? talán pít.
de hát így...

sierrahun 2012.05.16. 13:41:21

@Pilar Ternera: Kedves Pilar, valóban másként látjuk. Ha jól látom, akkor onnan kezdődően, hogy te alapvetően Edina drukker vagy (ha tévednék, akkor ez a mondat tárgytalan), én meg nem tudok senkivel azonosulni a brigádból.

Az, hogy két-három héttel később mit mond Féliker Fruzsinak, nekem lényegtelennek tűnik ahhoz képest, hogy én meg a saját szememmel láttam a műsorban, mennyire meg volt zuhanva Féliker a testvére kiszórása után. Kábé azzal lehetne összevetni, ha Edinának pont Brokkolit kéne kidobnia. Egy ilyen eset után ha Márk azt kérdezné, "na és, kaptál védettséget?" vajon milyen reakciókat váltana ki Edinából?

Én nem mondtam, hogy azonosuljon akár ő, akár te Hiper rohamaival. Én se tudok azonosulni. Azonban van egy nagy különbség aközött, hogy a "talán nem is volt ez őszinte" véleményemet a riportszobában szerkesztői feszegetésre mondom el, vagy a többi játékos számára jól hallhatóan. Megint csak: a saját párja, Broki érzi, hogy teljesen fölöslegesen kereste a bajt az érzéketlenségével.

Nem is tudom ki, de valaki írt egy csodakifejezést, ha jól emlékszem a passzív-agresszív volt, vagy mi a mennykő, Edina viselkedésével kapcsolatban. Nem tudom pontosan mit is jelent ez :), de azt hiszem valami hasonló dolgot gondolok én is. Ő az a fajta, aki kurvára levegőnek tud nézni szinte mindenkit. Csőfókuszát ráhelyezte Brokira és emellett egyetlen más érzelme sem tűnik valódinak. Még Noémi iránt sem.

Bocs Love My-nak ha túl sok voltam, abbahagytam a szófosást.

pilar ternera 2012.05.16. 13:53:20

@sierrahun: valóban Edina drukker vagyok, ne sértettél meg ezzel.:) és valóban passzív-agresszív a lány, de nem tudatos ez nála, ilyen lelki beállítottságú. ez nem jó tulajdonság készséggel elismerem, de én sosem tudom elvonatkoztatni a szándéktól a dolgokat, és aszerint kategorizálni, h vki jó -vagy rosszindulatú-e. és sztem Edina jóindulatú.
és nem is kavarja a szart a háttérben, erre a kérdésére nem is tudtak válaszolni neki, csak ráugrottak.
szerencsére a csőfókusz is kezd tisztulni és látja már talán, kire is pazarolt ennyi érzelmet.

noémihez fűződő érzéseit mi alapján vonod kétségbe?

Anikóról meg csak azért mondott bármit is, mert Fruzsi kérdezte. ott is próbált óvatosan fogalmazni. lehet, ennyit sem kellett volna mondania.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 13:53:27

@busifa: Idősíkokat is felszippantani képes feketelyuk - by paranyuszi:)

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.16. 13:57:50

az összes spoilerező gecinek a büdös kurva anyját.

pilar ternera 2012.05.16. 13:59:19

@sixx: ámen, de ki spoilerezett? :O)

ga_zsi 2012.05.16. 14:00:30

@sierrahun: Nem a többiek fülének szánta, (Nomika talán hallgatózott) Fruzsinak mondta, és azt te is beláthatod, hogy Anikó és Andi dettó pocskondiázták a nyaralóknak Edinát.
Írom ezt úgy, hogy nekem Kíra volt a kedvenc JÁTÉKOSOM, nem Edina

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 14:01:07

@sixx: félve kérdezem, Kedves sixx, h lesz vajon hogyvolt az egy idióta külföldönből?

@Pilar Ternera: jó, játszásosdi akart lenni:)

pilar ternera 2012.05.16. 14:03:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: kire gondolsz?

nekem a játszásisdi tetszett! :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 14:08:26

@Pilar Ternera: ez a műsor címe, ami a Discoveryn ment már korábbab is, most új évada van. Az előzőről sixx írt higyvoltot.

Maga a sorozat nagyon jó:D Nem kell komolyan venni. Most egy kicsit más a koncepció!

hogyvolt.blog.hu/2011/09/11/egy_idiota_kulfoldon_1x01_-_kina Lásd:)

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.16. 14:11:17

Pitet azert ejtettek ki, mert neki nincs szuksege a nyeremenyre, mert neki mar van egzisztenciaja odahaza. Szo szerint ezt mondta a szoke fufrus leanyzo.

Az Eden 3-ra csak munkanelkuli, eluszott frankhiteles vagy csoro diak menjen ki, hatha akkor nem esik ki a donto elott.. siralmas.

Megint azt erzem, hogy Broki-Edina parosnak akartak kedvezni a szerkesztok. A csaj vagy a pasi is megmondta, eloszor oket akartak kitenni, de utana azt mondta valamelyik, hogy Pitet es Arnoldot kellett.

A 3 regire kivancsi vagyok, mert ma biztos hogy fiu fog kiesni (ket fiu egy lany ment be)

sierrahun 2012.05.16. 14:15:54

@Pilar Ternera: Vacilláltam, hogy merjek-e válaszolni még egyszer, de most javarészt Edinára nézően pozitívan fogok pszichologizálni, ami talán nem fog tömegfelháborodást kelteni. :)

Jószándékú: vagy jóindulatú, vagy közömbös. Mindenesetre nem lehet egy lapon emlegetni mondjuk Erynnis Kírával. ÉH-en kívül, szerelmi csalódás, stessz és féltékenység nélkül meg valószínűleg inkább jószándékú.

Szerencsétlen Edinka ráadásul jól sejti, hogy a Brokija nem teljes mértékben közömbös FSZK-nak, szóval még alapja is van a féltékenységre. Hát ha még tudta volna konkrétan. Én ezért amúgy nagyon sajnálom, szar ügy.

Az intrikálást szerintem ő is végzi, csak más, kifinomultabb módszerekkel. Amik nem mindig szükségszerűen célravezetőbbek a primitívebb módszereknél.

"noémihez fűződő érzéseit mi alapján vonod kétségbe?"

-- Nagyon feltevéses módon, bizonyíthatatlanul. Megfigyelésem szerint a nőknek igen nagy szükségük van egy legjobb barátnőre, akinek kiönthetik a lelküket férfiügyekkel kapcsolatban. Mivel Broki pontosan a lelki támasz szerepet nem tudja és nem is akarja betölteni az életében, ezért még határozottabban szüksége van egy "lelki szemetesládára". Plusz taktikai okokból egy szövetségesre. De a játék úgy van megcsinálva, hogy két azonos nemű nem nyerhet semmi esetre sem, tehát előbb-utóbb oda fog kerülni a sor, hogy egyiküknek képletesen szólva el kell vágni a másik nyakát, másképp nem juthat a nyereményhez. Ezért azonos neművel komolyan barátkozni nem igazán jó taktika az ÉH-ben. Edina okos lány, éppen ezért szerintem ezt átlátja. Noémit felhasználja, hogy a gyónásait, nyűgjeit meghallgassa, pátyolgassa. Nem állítom, hogy viszonzásul sem ad semmit. De a végén el fogja hajítani. Kettőjük közül Noémi a meggondolatlanabb, egyenesebb lány. Más kérdés, hogy alig tud parancsolni a hormonjainak.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 14:16:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Alig várom! :) Most ne kövezz meg: az email címre?

kovácspéterke 2012.05.16. 14:16:29

@Cathcart_ezredes: akkor félreértettem, amit mondtál. egyébként valszeg úgy van, ahogy mondod, edina családi háttere eléggé indokolja ezt.

@Pilar Ternera: sztem már nem tudjuk meg.

@sierrahun: egyrészt csak fruzsinak mondta, aki rákérdezett, hogy szerinte valódi volt-e a kiborulás, erre mondta edina, h lehet, hogy nem volt az, de lehet, hogy tényleg kiborult, mert már a végén vannak. ez jutott el anikóhoz köbö úgy, h edina azt mondta, h műhiszti volt.

az ikres rész sztem túl van lihegve, bejöttek egy játékba, most pár hetet külön kell tölteniük, amire előre számíthattak, már ott se értettem a dolgot, edina meg nem érzéketlen volt, hanem nem értették, mire vonatkozott a kérdés.

@GRX: nem lehetne ezt a szomorúkuztyafejezést abbahagyni? egyébként már mindenki kezdett volna megnyugodni, amikor a szerkesztők mondták, h üljenek le megbeszélni a dolgot.

sierrahun 2012.05.16. 14:18:15

@ga_zsi: Akkor Brokinak is hallgatóznia kellett, mert ő is értesült róla. Ezt nehezebben tudom elképzelni, mint hogy egyszerűen nem mutatták meg, amikor Edina elejti a társaság előtt, mert utána megmutatták ugyanezt egy négyszemközti beszélgetésen is.

kovácspéterke 2012.05.16. 14:19:45

@sierrahun: hát miután anikó értesült róla, sztem nem volt olyan ember, aki előtt rejtve marad.

pilar ternera 2012.05.16. 14:27:06

@sierrahun: ezzel nagyon nem is tudok vitatkozni, sok igazság van abban, amit írsz... a játék jellegéből adódik, hogy azonos neműek végül ellenfelek lesznek, ettől függetlenül sztem szövődhet itt barátság is (akár köztük is), csak kellő realitásérzék és intelligencia kell(ene) ahhoz, hogy elfogadjuk a másik esetleg ránk nézve kedvezőtlen döntéseit is, ha az adott helyzet úgy hozza, ne adj' isten nincs más választás...

Erinnisz Kíra! :DDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.05.16. 14:30:56

Sixx, diliház alternatíva: Síkvölgy

Klasszik szegregált vigyorgó, be is pakolták oda az OPNIs bentlakók egy részét.

sierrahun 2012.05.16. 14:32:03

@Mrs. Jackman: Jó, ez lehetséges, de pont ugyanolyan feltételezés, mint hogy Noémi hallgatózott.

független sorozatfüggő 2012.05.16. 14:35:23

Edina nem rosszindulatból közömbös, figyelmetlen, érzéketlen mások iránt, mások problémái iránt.
Ő egy nagyon érzékeny, talán lelkileg sérült, de mindenesetre instabil, önbizalomhiányos ember. Beleszeretett Mátéba, és tragédiaként éli meg a kettőjük megváltozott viszonyát. Állandóan ezen gondolkodik, rágja magát, nem képes semmi, senki másra konentrálni, csak a saját bajára. Ez lehet valahol önzőség, de szerintem minden ember hasonlóan éli meg, ha van egy mély érzelmi válsága, bármi okozta is. Nehéz ilyenkor a mások pronlémáit észrevenni, ha a sajátunk teljesen letaglózótt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 14:36:13

@Joey Tribbiani: amit megadtál, gondolom:D

@busifa: én csak mindent átmásoltam, paranyuszkának mondd:D

kozi001 2012.05.16. 14:37:28

@GRX:
Mekkora királyság lenne ha ez történne! Jobban elkerekedne a málé feje, mint a szokásos adag piája után... :)

vécés jóska 2012.05.16. 14:39:54

@független sorozatfüggő: Ez mind igaz, csak az a baj ez nem csak a Mátés esetre igaz. Szerintem az egész élete így telt, lásd a faszijai számát és az is biztos, hogy nem tanul soha a dolgokból. Bár ha most ha nézi magát a TV-ben, muszáj látnia, hogy mennyire szánalmas és rossz, ahogy viselkedik és csak változtat valamit, bár nem hinném.

kovácspéterke 2012.05.16. 14:40:09

@sierrahun: az nem az én feltevésem volt.

kovácspéterke 2012.05.16. 14:41:34

@független sorozatfüggő: és azt még vegyük hozzá, h igazán őszntén meg se beszélheti senkivel.

@vécés jóska: én nagyon remélem, h így lesz!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 14:42:48

@Joey Tribbiani: mindjárt, még nem értem rá a magvas gondolataim átadására:D

kozi001 2012.05.16. 14:43:01

@Mrs. Jackman:
Az h Kristóf tetszik ahogy hallom az azt jelzi, h nem javul az ízlése számot tevően...

Joey Tribbiani 2012.05.16. 14:46:32

Jól értettem az előzetest, hogy a mai részben egy embert kiszavaznak a többiek?Vagyis mindenki elmondja, leírja, stb. kit nem bír és a legtöbb "szavazatot" kapó csomagol?

pilar ternera 2012.05.16. 14:49:13

@vécés jóska: az önbizalomhiány és a lelki sérülés Mátétól függetlenül is megvan, de az egész szereplésére rányomja a bélyegét, hogy nem jó emberbe szeretett bele.
és lehet, hogy eddig még sosem. de fiatal még, változhat és ha változik talál is majd olyat, aki megbecsüli. persze, csak miután ő is megtanulta becsülni saját magát...

emlékezz csak vissza, mikor Meláknak adta a kaktuszt és lesz@rta, mi lesz. azok voltak csak a szép idők! :)
ezért mondom, hogy ha nincs a Mátészerelem, jobb játékos lett volna ő is...

vécés jóska 2012.05.16. 14:50:09

@Joey Tribbiani: Egy ember tényleg távozik ma, de nem hiszem, hogy a többiek szavaznak. Bár ha igen, akkor Hipernek kapufa. 8 emberből szerintem minimum 5-en rá szavaznának. Isten adja, hogy így legyen :)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 14:51:37

@vécés jóska: Én pedig pont Edinát kezdtem félteni, mert Hiper és LMZ tuti és talán még Szöcske is. Az ugye már 3 és a többi 5 azért eloszlana. Aztán eszembe jutott, hogy Anikó már a végén azon agyalt, hogy Noémit lenne jó kirakni. Szóval lutri az egész.

kovácspéterke 2012.05.16. 14:52:10

@kozi001: egy blikk cikken kívül, amiben elmondta, h együtt érkeztek vhova, és nincs köztük semmi, még nem érkezett hír, h dúlna köztük a szerelem.

plusz sztem kristóf egy udvarias, jólelkű manus, többet viszont nem tudok róla, így nem is vonok le következtetéseket.

@Joey Tribbiani: igen.

pilar ternera 2012.05.16. 14:52:42

@Joey Tribbiani: ha így van, akkor Edina is, Anikó is retteghet... bár, ha megint titkos szavazás lesz és nem tudjuk meg, ki mit írt le, akkor meg lehet lapulni, de nem lenne jó. derüljön csak ki! ;))

vécés jóska 2012.05.16. 14:55:13

@Joey Tribbiani: De Anikóra szavazna Dinka, Broki, Iker és talán Roli és FSZK is, bár nem, Noncsi most Matcsit gyűlöli. Ú tényleg lutri, de valszeg a Hiper-Dinka-Broki trióból esne ki valaki, Rollerék meg szerencsére megint megúsznák.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 14:55:59

@Pilar Ternera: Éppen az előbb írtam, hogy annyira nem egyértelmű, mert Anikó már hezitál és ugye az azt jelenti, hogy LMZ is hezitál. :) Szerintem:
Szöcske - Edina,
Roli - Anikó,
Márk - Anikó,
Noémi - Roli (mert régire nem fog rakni),
Anikó - Edina v. Noémi,
LMZ - lásd Anikó,
Máté - Szöcske (gondolja, hogy az úgysem számít),
Edina - Szöcske (mert érzi az antipátiát).
Ez persze csak gondolatindító.

sierrahun 2012.05.16. 14:57:21

@Mrs. Jackman: Újranéztem, Hiper nem üvöltözte ki, hogy ezt Edina mondta róla, felemelte a hangerejét, de az erkélyajtót becsukta és viszonylag nyugodt maradt. Viszonylag. Andi egyértelműen tőle tudta meg, hogy volt ilyen, tehát ő biztosan nem hallott semmit.

Brokiék közötti beszélgetés:

(Máté): Most mi a baj?
(Edina): Noémi.
(Máté): Hogy?
(Edina): Hogy beszéltünk arról, hogy tudod, Anikó valószínűleg csak színészkedik. Most miről beszélnek bent a szobában? Hogy én ezt állítottam és egy undorító, szar alak vagyok.
(Máté): Ezt akkor is tudtam, hogy hülyeség volt ezt mondani, úgyhogy...

Ennek alapján sztem hármas beszélgetés volt Edina, Noémi és Máté között.

pilar ternera 2012.05.16. 14:58:15

@vécés jóska: roli arra szavaz, akit megbeszélnek szöcskével, iker meg egyáltalán nem biztos, hogy anikóra szavaz...pasiknak ugyebár pasira, csajoknak csajokra lenne logikus szavazni, h fogyjanak a potenciális ellenfelek...

független sorozatfüggő 2012.05.16. 14:59:18

@vécés jóska: @Mrs. Jackman:

Pedig rájöhetne, hogy a legjobb gyógymód: amíg a mások pronlémáit hallgatja,addig sem kell a sajátjára koncentrálnia, felszabadul a nyomás alól arra a kis időre.

kovácspéterke 2012.05.16. 14:59:48

@vécés jóska: valaki a többiek döntése alapján távozik, eztet mondja évike.

sirarcheer 2012.05.16. 15:00:05

@Joey Tribbiani: Az ciki lenne hogy megint az esne ki akire mindenki azért szavaz mert Rá úgysem szavaz senki.
Lásd Noémi és a kaktusz esete.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 15:01:18

@pushpang (univerziális határeset): az előző széria egyik játékosa, Ádám, nagy kedvenc. Más néven Don, Corleone.
Indítunk nemsokára éden 1 újranézést zsönivel és sogéval, csatlakozz:)

pilar ternera 2012.05.16. 15:02:04

@sierrahun: ha így volt is, nem hihette Edina, hogy Noémi az ő barátnője, Máté meg a párja és egyik sem rohan majd bemártani Anikónál?
azt szívta meg megint, hogy bízott vkiben, aki egy pletykafészek, még ha nem is biztos, hogy rosszindulatból, csak azért, mert nem gondolkodik...

kovácspéterke 2012.05.16. 15:03:41

@sierrahun: igen, de ott volt egy vágás, előbb noéminak üvöltözött, aztán andinak, én csak azt mondtam, h nem nagy plénum ejtette el, amit mondott, hanem fruzsnak mondta, aztán az vhogy kikerült.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:03:58

@sirarcheer: Pedig szerintem Szöcske és Roli pont ebben a veszélyben van!

vécés jóska 2012.05.16. 15:04:35

@Mrs. Jackman: Ja ha eztet mondja 1998 szépe, akkor mégis igaz. Viszont akkor lehet, hogy arra a bizonyos napra virradtunk, mikor Hiper kiesik. Túl szép lenne, nem érzem, hogy ma lenne a Nap. Szerintem jövőhétre tartogatják a nagy robbantásokat, ahogy Ancsa mondaná :)
Amúgy az előzetesben mondja is Roller Szöcsinek, hogy "kettőnk közül ma valaki kiesik". Csak nem Roli :((

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:05:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ettem szendvicset és ez beindítja a gondolatokat. :)

foxglove (törölt) 2012.05.16. 15:06:32

@vécés jóska: ezt nem biztos, hogy szöcskének mondta, vszínű szándékosan kiragadták a kontextusból. lehet bármelyik másik fiú, lány is.

kovácspéterke 2012.05.16. 15:07:04

@vécés jóska: hát nem tom, hiper sztem nem esik ki, meg edina se, hiába erre van kihegyezve. márkot tudom még elképzelni, ő elég megbízhatatlan lehet már a bentiek szemében is, vagy a gyenge párosból vki.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:08:06

@Pilar Ternera: Féliker az iszogatásnál mondta, hogy ő egyvalakit nagyon kivágna és a célzások nagyon Anikó felé mutatnak. Ez érzelmi és taktikai alapon is elfogadható.

kerdesek05 2012.05.16. 15:08:54

@vécés jóska: ha megy ma valaki, akkor a párja is menni fog pár napra rá, mert senki nem fogja befogadni.
:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:09:04

@vécés jóska: OMG!! :) nekem ez kimaradt... de sztem óriás poén volt a Pókmalac!! :D

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:09:36

@Mrs. Jackman: Azért Anikónak oda lehetne szúrni azzal, hogy LMZőt kitolják. Most már szinte az egyetlen támasza! Bár Szöcskét azért próbálja behálózni (ha már valamiféle póknak kell lennie).

kovácspéterke 2012.05.16. 15:09:47

@Joey Tribbiani: jó, de tegnap már mást mondott.

hideg kéz 2012.05.16. 15:10:16

Heló!
Tényleg, Naíva az elején még egész vagány volt, mikor a buggyant Melák próbálta rátekerni a pórázt. Aztán hirtelen belezúgott Brokiba. De azért Brokesz is teljesen másképp viselkedett vele, meg most is másképp viselkedne, ha nem hozzák rá az itthoni nőjét, ez szerintem minden megmozdulásában benne van, főleg olyankor, amikor Edináért kellene kiállni.
Szerintem tényleg megzuhant akkor, pl nem hiszem, hogy gondolta volna, hogy pityeregni fog a tv-ben, nem az az alkat. Hát, sikerült kizökkenteni:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:10:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ez nem én voltam, hanem Lovemy!! :D
Én még a rövidítést is elírtam... :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:11:06

@GRX: Kiccsaj nekem is nagyon fiatalnak tűnik, de nekem a zene kajakra tetszett. :)

kerdesek05 2012.05.16. 15:11:41

@kerdesek05: levetett Papucs meg pláne nem kell senkinek:)

chatte 2012.05.16. 15:11:57

Az hogy van, hogy Hiper valamelyik nap azon rítt, hogy nem mehetnek a partra, Andor meg Naivával a parton futott - legalábbis ezt mondta, amikor osztotta szerencsétlent.

kovácspéterke 2012.05.16. 15:12:24

@Joey Tribbiani: igen, de fordulhat a kocka, és akkor az aki leventét küldte haza félhet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 15:12:29

@paranyuszi: jaaaaaaaaaaaa, a rövidítésért te felelsz:) Mosom kezeimet:)

@hideg kéz: bárcsak még jobban lehetne.

kovácspéterke 2012.05.16. 15:12:55

@chatte: a medence partján tornáztak.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:13:08

@Mrs. Jackman: Az lemaradt. Kit? Vagy valami dereng: Edina?

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:14:24

@Mrs. Jackman: szerintem sem volt benne.... egyetértünk..

fl3sli 2012.05.16. 15:15:16

Szerintem, ha van egy kis eszük akkor Hiper megy. Mert Edina, Máté, Noémi, és Márknak rá kéne raknia. Igy nagy valószínüséggel magukat megmentenék, mert más nem kapna ennyi szavazatot.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:15:46

@hideg kéz: Ebben van igazság. Máté másképp viselkedne Edinával, ha a kedves szerkik nem kavarják a szart! (Az már zárójeles, hogy komolyan lenne-e aranyos fiú vagy csak a dugás miatt). Edina vígan adná át magát minden este a kellemes szexnek és vidáman telnének napjai, mert úgy érezné megkapja Mátét.

kovácspéterke 2012.05.16. 15:17:23

@Joey Tribbiani: mondta, h eddig edinát sajnálta, de lehet, h mégis anikónak van igaza, vagy vmi ilyesmi.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:18:29

@Mrs. Jackman: De nem egy ember lenne hiszen több szavazat kell majd hozzá. Azért Anikó nem lenne ilyen agyament, ha egy csoporttal szemben kellene fellépnie. A magányosokra ugrik csak, akiket kivetett a csorda, mint most Edina. És most már mögötte sincs támogató erő. Figyeljétek meg, hogy más arcát fogja mutatni.

fl3sli 2012.05.16. 15:20:23

@Joey Tribbiani: +1. Lehet geciség volt Edinával szembe, viszont simán elmentek volna a döntőig, mert senkinek nem szúrták a szemüket, ez csak azután kezdődött miután a Máté megzuhant egy picit, emiatt Edina is magába fordult. Erre meg a többiek ráharaptak.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:20:35

@Pilar Ternera: Mighty.. azt jelenti hatalmas.. :)
Ejh Pillar nem láttad a Ford Fairlane-t?? :D
Volt benne egy DJ akit kinyírtak, és Ford (a rock&roll detektív) kereste a hajóját a DJ hajóját. De nem tudta a hajó a nevét.. Aztán a kikötőbe ért és meglátott egyet "mighty p*nis" névvel és egyből rájött melyik lehet az... :D
Ha így sem érted amit Brokiról írtam akkor sem magyarázom tovább. :D:D:D:D:D

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:20:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Vigyázni kell a formámra, holnap meghallgatás. :) (Rere)

kovácspéterke 2012.05.16. 15:21:14

@Joey Tribbiani: már tegnap azt mutatta, az extrában már beszélgettek.
kivi leszek, sztem most gyengék mennek, a tegnapi pofon után.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:21:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Most már mindegy.. tudjuk már melyik név nyert?? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 15:22:35

@Joey Tribbiani: én is rerereltem:) Azok a formák......Nincsenek emlékek:P

@paranyuszi:

én nem láttam, lúzer vagyok?:)

fl3sli 2012.05.16. 15:22:59

Viszont azt nem tudom, hogy Anikó és Lmz miért erős pár, miért. Szerintem egyáltalán nem a legerősebb, Máté Edina is ugyanúgy kitart egymás mellett. Továbbá ha a régieknek lesz beleszólása, akkor a Máté Edina páros sokkal több embert tud szerintem maga mögé állitani mint az Anikóék. Ha mondjuk ők döntőznek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 15:24:04

@paranyuszi: eddig 47 szavazat alapján a Pókgyökér (14) vezet a Póksáska (12) előtt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:24:17

@Joey Tribbiani: Nahh akkor okés.. :D
Csak válaszoltam a régi hsz-ekre mert akkor rohantam és már nem tudtam... :)
és most is rohanok :D

LoveMy 2012.05.16. 15:26:04

@paranyuszi:
Köszi, már azt hittem jogdíjat kell felszámolnom :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:26:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nahát, ezt jövő hétre sürgősen pótold... :D :D:D:D
Ford Fairlane kalandjai.. alapmű.. :D

hideg kéz 2012.05.16. 15:27:19

@Joey Tribbiani: Naívát nem is vetette ki a csorda, csak a párja 4 ezrelékes alkoholszint alatt olyan, mint egy zombi (fölötte is, csak vidámabban), és a nagyszerű Pók Quijote és Sancho Andor benne láttak ellenfelet. Maguk alatt vágták a fát.

paranyuszi (törölt) 2012.05.16. 15:29:06

@LoveMy: ne viccelj!! :) Nem orozom el, ez a te ötleted csak mikor írták már nem voltam itt...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 15:29:11

@LoveMy: jójó, én a felsorolásból vettem, na:)

@paranyuszi: igyekszem majd:), előre is elnézést:P

kovácspéterke 2012.05.16. 15:30:18

@fl3sli: mert ugyanúgy kitartanak egymás mellett, és régóta együtt vannak.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:38:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mondta is, hogy mostantól mindenkivel kedves lesz! Kíváncsi vagyok milyen amikor kedves.

fl3sli 2012.05.16. 15:39:36

@Mrs. Jackman: Azt értem ,de szerintem Anikóba nem lehet úgy megbízni, aztán lehet hogy ebbe tévedek, de az biztos, ha a régieknek lesz beleszólása, akkor Anikóéknak esélyük sincs én most egyet tudok mondani a Fattert azok közül akik mögéjük állna, talán még az Andor, de ebbe nem vagyok biztos. Így gondolta, hogy annyira nem is erős páros.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:40:31

@paranyuszi: Te nem rohantál még az előbb?

fl3sli 2012.05.16. 15:41:12

@Joey Tribbiani: Szerintem ilyen
-Szia milyen jól áll neked ez a nadrág
-Tényleg
-Persze, meg hajad is jó
-Oh köszi Anikó nagyon kedves vagy
-Ja, de azért a kurva anyád :D

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:42:30

@fl3sli: Valami ilyesmi. :) De ne feled: "Nagggyyyyon jól áll ez a nadrág!"

Joey Tribbiani 2012.05.16. 15:44:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nagyon tetszetősek és még dicsérted is! Nagyon elaléltál, ha nem is emlékszel!

kovácspéterke 2012.05.16. 15:48:14

@fl3sli: fogalmam sincs mi lesz, lehet, h az mint tavaly, lehet, h teljesen más, már többször volt példa, h vmit leírattak velük, azt utána nem kezdetek vele semmit, ezért nem gyártok elméleteket.

csudri82 2012.05.16. 15:48:18

www.facebook.com/profile.php?id=100003842820840&sk=wall

Ez vajon FSZK? Őt eddig senkinél sem találtam álnéven, most a túristasrác oldalán botlottam bele. Gyanúsan szlovák! :)

édenke 2012.05.16. 15:48:22

"És jön vissza Király, Kristóf meg Alíz az első évadból, yeah".

a feladatuk pedig az lesz, hogy a játékosok közül megesznek valakit, akinek így Ádám, Kristóf és Alíz belein keresztül kell majd távoznia a hotelből, hiszen tudjátok, az éden hotelben bármi megtörténhet

fl3sli 2012.05.16. 15:50:11

@Joey Tribbiani: Jaja :D Egyébként, akik ezek után kezdenek vele azoknak is csak gratulálni tudok majd :D

sogeking 2012.05.16. 15:52:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: csak mondom, hogy a sárkánypókot én már lefoglaltam :)

LoveMy 2012.05.16. 15:52:51

@Joey Tribbiani:
mi ez kiszavazás? ha jól értelmeztem, akkor meg minek mennek be a régiek?
Nem a régiek küldenek haza valakit?

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:00:19

@LoveMy: A mi Horváth Évánk azt találta mondani, hogy a játékosok eldöntik kivel nem tudnak együtt lenni (mint vv) és a legtöbb szavazatot kapó játékos "hasta la vista". Ezt megerősítette Mrs. Jackman is! Ha hülyeség, akkor őt is tessék elővenni! :)

sogeking 2012.05.16. 16:00:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Anikó felkérte a fanklubbot, hogy találjon ki neki egy művésznevet?

kerdesek05 2012.05.16. 16:04:59

@Joey Tribbiani: Milyen Nadrág vagy te mi? Milyen Nadrág!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:06:28

@sogeking: lehet:) Gondoltam, összegyűjtöm a rajongók ötleteit:)

@Joey Tribbiani: rerererere

Banyus83 2012.05.16. 16:06:28

@LoveMy: Szia! Végre kivetett magából a rendelőintézet :-)Most olvastam a @...válaszoltam is, én örülök!!!!!!!

Amúgy meg nem olvastam végig a hsz-okat, meg lehet már nem is fogom...Sőt, még az Extrát is csak most kezdem nézni...egyszóval le vagyok maradva :-)

kovácspéterke 2012.05.16. 16:07:16

@Joey Tribbiani: úgy fogalmazott éva, h a többiek, lehet, h ebbe a régiek is benne lesznek, én se tudom.

LoveMy 2012.05.16. 16:10:32

@Joey Tribbiani:
de ezt hol lehet látni?
tudnál linket?

Banyus83 2012.05.16. 16:10:47

@Joey Tribbiani: De ha a játékosok csak így egyszerűen szavaznak, akkor Edinának és Máténak rezeg legjobban a léc...

riverblue 2012.05.16. 16:12:33

kezdek bedőlni annak a spoilernek,hogy Hiperrel megnyerették..a szériát;)))))

sogeking 2012.05.16. 16:14:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: és muszáj póknak lennie, vagy lehet más állat is?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:14:58

@riverblue: szerintem, mint főgonosz, vele nem nyeretik meg, inkább Mátcsikával, meg Edinkával....

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:16:00

@Banyus83: Erre volt egy felvetésem korábban. Joey Tribbiani 2012.05.16. 14:55:59

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:17:34

@LoveMy: Én a tévén követem az eseményeket. Talán a tegnapi rész végén levő elbúcsúzó monológjában említi meg.

Banyus83 2012.05.16. 16:17:37

Azért jók a szerkik is...extra elején (bár lehet volt már róla szó) Máté és Edina készülődik a tükör szobában (elvileg a szingliben laknak), pulcsit, hosszú gatyát húznak, köv.snitt, Norbi zuhanyzik, Fruzsi az ágyon ül a tükörben, köv. snitt, mindenki a nappaliban és Brokiékon rohadtul nem az a ruha van, amit felvettek :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:17:40

@sogeking: Pókmajom után jött az ötlet, adj te is tippet, h mi lehet:)

LoveMy 2012.05.16. 16:18:08

@Banyus83:
Nagyon sokáig voltál, remélem minden rendben van veled?

@: én is nagyon remélem! ;)

pilar ternera 2012.05.16. 16:20:37

@paranyuszi: már megmagyarázták, köszi.:) és nem, nem láttam a filmet!:P

LoveMy 2012.05.16. 16:24:16

@Joey Tribbiani:

"Valakinek a többiek döntése alapján el kell hagynia az Édent"

Ha akarod itt megnézheted újra:

play.viasat.hu/series/eden_hotel_2

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:24:44

@Joey Tribbiani: jó, pilarral együtt fogunk sírni, mert nem láttuk:)

GRX 2012.05.16. 16:28:11

@Banyus83: Egyszerű, rájöttek, hogy mégis más göncöt vennének, és amíg a másik kettő a tükörben volt, ők gyorsan átöltöztek a szingliszobában :-)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:30:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem kell sírni, meg kell nézni! Biztos van valaki az ismerősök között, akinek megvan.... ;) (re...)

LoveMy 2012.05.16. 16:32:54

@Joey Tribbiani:
de akkor miért mennek be az ÉH1 három játékosa?
Persze akkor már ők is a 'többiek' fogalomhoz tartoznak :)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:35:21

@LoveMy: Nézettség? Nem is tudom hogy hol olvastam azt, hogy ők egyelőre csak körülnéznek és addig mennek be, amíg a többiek Pandoráznak.

sogeking 2012.05.16. 16:37:20

@LoveMy: és hogy értékelik? berakják háttérképnek?

kerdesek05 2012.05.16. 16:38:07

milyen már a fruzsi tetkója zsinórtanga vonalában? és ezt így hogy?

Drinking Dorithy 2012.05.16. 16:39:00

Tegyék ki LMZ-t. Azért a műsorért, amit akkor Hiper rendezne, komolyan érdemes még elviselni a látványát pár napig... :)

kerdesek05 2012.05.16. 16:39:15

@Banyus83: gyorsan olvass, gyorsan nézz:)

LoveMy 2012.05.16. 16:39:40

@sogeking:
egy szavazás alapján :))

kerdesek05 2012.05.16. 16:40:16

@riverblue: azt hittem már azt írod, hiperrel megnyerették az arany papucs díjat:)

Átvitel honvéd 2012.05.16. 16:41:09

Jó reggelt!

Kimaradt a tegnapi rész, és asszem a maitól is tartózkodni fogok. Vagy csak én érzem úgy, hogy a három tavalyi gyökér színre léptetése, Hiper rohamai után, csak tetézik a show teljes elmebetegségét?

Nem tudom, ki hogy van vele, az idei ÉH-ban épp azt bírtam, hogy az az alattomos hazudozás, az önmagukkal is teljes tudatlanságban levő, a valóságban masszívan manipulatív gyerekek sugallta stílus (Ádám, Kristóf, Dani, hadd ne soroljam), ami a tavalyi szériát jellemezte, idén nem tudott gyökeret verni. Bár az igaz, Muzsikus Ádámnak legfeljebb halvány árnyéka lehetne, de tény, hogy a bentiek elég hamar és élből hülyeségnek nyilvánították azt a család-maszlagot, amit erőltetett. Tavaly meg az egész tavalyi széria akörül forgott, hogy miért is b@sszunk ki azzal, aki ennek a három gyereknek nem tetszik, miközben ők maguk a legnagyobb király igazságos és bajtársias menőgyerekek pózában tetszeleghettek.

(Bár, így legalább kiderült, Edina hogyan kezdhetett kacérkodni Kristóffal...)

kerdesek05 2012.05.16. 16:41:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nagyon helyes, sok lóvét toltunk a dologba, remélem visszakapunk valamit a pénzükért!:)

Drinking Dorithy 2012.05.16. 16:41:36

Oh, nem! Hiper marad! :( Velvet szerint lesz szexikus előjáték LMZ-vel... :(

fofofo 2012.05.16. 16:41:48

Edinat ertekelik a legtobbre. ha mindenkeppen kell a 'messze' akkor inkabb a 'legtobbre' ele, bar oda sem illik igazan. szokasos velvet szinvonal.

kerdesek05 2012.05.16. 16:41:57

@Banyus83: igen ez vagy tévedés, vagy a ruhák egy része ott maradt

Banyus83 2012.05.16. 16:42:14

@LoveMy: Persze, minden ok, csak több helyre is kellett mennem, plusz intéztem egy kis bevásárlást :-)

@kerdesek05: Azon vagyok!!! :-D

sogeking 2012.05.16. 16:43:02

@LoveMy: hogy ki a legidegesítőbb karakter?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:46:48

@Átvitel honvéd: egyetértek

@kerdesek05: Hajrááááááá Anikóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!

mimózA 2012.05.16. 16:46:54

@LoveMy: Namost ezt senki sem gondolja, h. a két turista döntött. De a bugyuta indoklást rájuk bizták valószínüleg.

2012.05.16. 16:47:06

megdögölhetett volna a kokainelvonásos faszszopógecikurva mondjuk a 600 autóbalesetéből valamelyikben.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:47:53

Mindenkinek további jó időtöltést! Este...

2012.05.16. 16:48:01

jó mondjuk az is hozzá tartozik, hogy ennél az edinánál még amit kifosok is intelligensebb/életre valóbb, már bocsánat.

Banyus83 2012.05.16. 16:48:45

@Joey Tribbiani: Végül is...lehet benne valami...Majd este kiderül... :-)

Ezek voltak már, vagy még csak lesznek?:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/15/eden_anikoek_dugnak_noemi_bugyiban_szaladgal/

horgi1 2012.05.16. 16:49:24

Menjen haza Broki! Elég sok zűrt csinált,most a végén már mehet haza!
Edinka egy nagy nulla!Csak szomorkodik és teszi a megjegyzést másokra pl., hogy Noémi feltünősködik. Világosítsa már fel valaki Tüncikét, hogy milyen műsorban szereplő! Igen, itt feltünősködni kell,felszabadultan.Na ez az ami nem megy Tüncikének csak a kamerás szopás. Javaslom a pornóipart!
Azonkívül, hogy dug, bánatos képpel keveri a szart és semmi.Utolsó önálló megnyílvánulása a szerencsétlen vers mondás volt.Most is dugna Ő csak nincs kivel.Sem Edinát sem Mátét nem kívánom látni. A szlovák lány a legjobb! Felszabadultan,a saját intellektuális korlátaival de jószándékúan JÁTSZIK ÉLETVIDÁM, KEDVES,MINDENKIVEL KOMMUNIKÁL és ez nem esik a nehezére.A hiányosságai ellenére én Őt tartom a legméltóbbnak a győzelemre. Kis buta pletykái,kavarásai voltak de egyik sem fajsúlyos.EMBER maradt az agyhalottak között.(Őt sem fogják a Menza Hungaricaba választani,de nem is ez a lényeg.)

kerdesek05 2012.05.16. 16:50:20

@mimózA: nemhát, hogy is dönthetne két turista. Úgy volt lefizettük a szerkesztőket és utána külön azt a két játékost akik döntenek kiesésről, ezt elárulták nekünk a szerkik.
Azt kértük, hogy legyen kissé botrányos a kiesés, mondjanak be egy párost akinek menni kell, aztán meg hót ellentétes indokkal csapjanak ki valakit párjával mondvacsinált okokkal.
Asszem bejött amit akartunk!:)

kerdesek05 2012.05.16. 16:51:00

@➊: az melyik adás volt ahol ezt elmondta a póksárkány?

kerdesek05 2012.05.16. 16:53:10

@Banyus83: lesznek, előzetesben már tolják a viasaton nappal reklámok között

kerdesek05 2012.05.16. 16:58:40

@Banyus83: mai adást úgy beszéltük meg, hogy a Papuccsak kellene kezdeni valamit, nem direktbe a Hipert kiszórni, így talán könnyebb lesz elfogadnia Hipernek a sorsát.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 17:08:50

a mai részben figyelni fogom, hogy Edina és Kristóf bejönnek-e egymásnak. nem fogja semmi elkerülni a szemem!

vécés jóska 2012.05.16. 17:12:55

@AdnamA: Ez csak push up. Bár ma kiderül, hogy megműtette-e, de nem hiszem.

sogeking 2012.05.16. 17:25:24

kétszer látom amit írtam, pedig nem ittam semmit :D

LoveMy 2012.05.16. 17:42:13

@Átvitel honvéd:
Vagy éppen a Kristóf hajtott rá Edinára, NEM?

@sogeking:
velvet.hu/celeb/2012/05/07/mellszepsegverseny_melyik_eden-lany_a_legjobb/

most már oké?

@Banyus83:
ez a tegnapi extrában volt, azt hiszem, de lehet, hogy ma?
Aki ma megy, annak holnap fog menni a párja, már ha valaki lecserélné esetleg a párját érte!

LoveMy 2012.05.16. 17:44:52

@Banyus83:
az utolsó videón szakadtam, amikor Máté részegen a farkán a WC tetővel feküdt le, mert nem találta a takaróját :DDD

sogeking 2012.05.16. 17:46:09

@LoveMy: persze, erre emlékszem, bár ahhoz képest hogy mellszépségverseny, sok mellet nem találtam :)

LoveMy 2012.05.16. 17:50:24

@sogeking:
a neten találsz rengeteg "olyan" oldalt ;)

kovácspéterke 2012.05.16. 17:59:18

azé jó lenne, ha a velvet nem tenné ki ezeket a cikkeket, ugye hazamegy ma vki, aki nem levente, noémi, máté, edina vagy anikó. vagy a cikkben még korábban történtek az események, de sztem nem.

sixx inkább nekik szólna.

sogeking 2012.05.16. 18:05:58

@LoveMy: igen? de akkor hívhatták volna bikini szépségversenynek is :D:D

Lacka929 2012.05.16. 18:09:15

@paranyuszi: Igen, de Andor csak akkor állt volna Máté mögé, ha tudja, hogy védett. Ámde nem tudta, így ő mindenképpen Pít mögé állt volna, akár megy oda Noémi is, akár nem. Ha Pít nem zavarja el Noémit, és ő is oda áll, és a legvégén kiderül, hogy Andor a védett, akkor is ugyanott lettek volna mint így, csak Noémi ment volna a levesbe.

Ezért gondolom úgy, hogy mind Pítnek, mind Andornak mindegy lett volna, hogy Noémi odaáll vagy nem, vagyis így is, úgy is most tegnap kiestek volna.

jog-ász 2012.05.16. 18:13:11

jól hallottam hogy andor a búcsúzás végén a kamerába azt mondta, hogy én meg szarok bele?:)

hideg kéz 2012.05.16. 18:17:30

@jog-ász: A tőle megszokott eleganciával megjegyezte, hogy leszarja azokat, akik kiejtették.

Átvitel honvéd 2012.05.16. 18:20:54

@LoveMy: persze.

Mondjuk, vagy így, vagy úgy, ha Edina összeáll vele, meg is érdemli.

LoveMy 2012.05.16. 19:04:12

@Átvitel honvéd: @Mrs. Jackman:
erre majd én is kíváncsi lennék!!!

Átvitel honvéd 2012.05.16. 19:16:48

@Mrs. Jackman: nem biztos, hogy egyet fogsz érteni velem.

Számomra az előző ÉH "kemény magjának" tagjai (Ádám, Kristóf, Dani) egy szempontból teljesen megegyeznek: abban, mennyire ellentétes az önképük azzal, amilyenek. Mennyire, "öntudatlanok". Saját önképük szerint ők a legigazságosabb, legbajtársiasabb májercsávók, akiket csak hátán hordott a Föld, és ezért egyrészt kijár nekik a tisztelet, másrészt aki körülöttük van, jól teszi, ha azt- és úgy teszi, amit és ahogy mondanak (különben jön a balhé és kiközösítés). A valóságban ehhez képest egyrészt meglehetősen manipulatívak, önzők, mondhatni aljasak (szó nélkül fúrták meg, aki nem tetszett, hogy csak a legegyszerűbbet említsem), másrészt - valós képességeiket tekintve - nem is akkora k.a nagy szupersztrádák, hogy akár elvi síkon jogosan követelnék meg az igazodást, lásd Ádám emlékezetes tavalyi mellényúlásait. Ha ki kellene emelnem valamit, mégis azt mondanám, hogy nem az a baj velük, hogy aljasak - van ilyen -, hanem ahogy számos ponton le lehetett venni, hogy ezek az emberek totálisan elhiszik magukról, hogy bajtársiasak, egyenesek, hogy "méltóak". Ilyen értelemben még csak nem is "képmutatók", ők tényleg elhiszik, hogy mekkora igazi hősök, és mindenki más mekkora gyökér. Az ilyenek közveszélyesek; az ember nem ártja magát bele a drámájukba, mert ha a dolgok rosszra fordulnak (és valós minőségüket tekintve, egyszer csak fordulnak), esélytelen bármire jutni velük, tudatosítani, hogy milyen sutyerákok voltak; bármit, hiszen öntudatlanok.

Tavaly ezért is volt üdítő Pókmajom karaktere, mert épp annak a családi idillnek a közepébe köpött, arról rántotta le a leplet, hogy egy nagy kamu, ami a valóságban tényleg csak a mesében létezett - ilyen szempontból őszintébb karakter volt, mint bármelyik másik. Számomra Pókmajom vitte a show-t a hátán. Mármint kb. addig a pillanatig, amíg fel nem kellett tennem a kérdést, hogy az időmet tényleg bárcás kurvák és beteg önképű fiatalok drámájának megfigyelésével-e a leghelyesebb töltenem.

LoveMy 2012.05.16. 19:32:06

@Átvitel honvéd:
aljasok?:D
taktikázva játszottak! ahogy itt az két utolsó párválasztó előtt!

Már csak azt nem értem, hogy az Edina-Kristóf alakuló kapcsolatának ehhez mi köze van?

űdítő a pókmajom? :D
undorító aljas, gonosz és olyan közönséges, mint ahonnan jött!

ugye ezt az év viccének szántad!! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 19:33:26

@Átvitel honvéd: megtennéd, h ezt átmásolod a másik posztba is? Vitaindítónak?:) Minden szavaddal egyetértek ugyanis:P

Átvitel honvéd 2012.05.16. 20:11:12

@LoveMy: hmmm, mondjuk úgy, nem értünk egyet :). Bizonyos mértékű aljasság egy ilyen műsorban elkerülhetetlen. Már ha nyerni akar az ember. (Roland pl. nem az. Omar sem... de ehhez azért tegyük oda, hogy ha valamelyik "mégis" nyer, akkor a jelek szerint az csak azért lesz lehetséges, mert az Édenben,... hogy is van ez?). Én Kristófot olyannak látom, amilyennek leírtam. És hogy mi köze ennek az alakuló kapcsolatukhoz? Nehezen "fogom", hogy miért nem érthető. Az ember nem "kapcsolóra" jár, hogy most az Éden Hotelben van, most pedig nem. A Hotel kihozza az emberekből a manipulatív énjüket, azaz kicsit torzított képet ad róluk, ez rendben, de két dolgot nem szabad szerintem elfelejteni: 1.) az a manipulatív én, ami előtérbe kerül, az már megvan, 2.) a valós életben bármi olyan szituban bevethető, és be is vetik, amikor a "tulaj" szükségét érzi, hogy elérjen valamit. Mi a garancia arra, hogy ha nőként összeszeded mondjuk Ádámot, a való életben nem fog manipulálni? Megmondom, semmi, sőt épp az ellenkezőjére _van_, merthogy egy kapcsolatban előbb-utóbb biztosan előfordul olyan eset, amikor konfliktusba kerültök. Ezért mondom: ha Edina keresni akarja a bajt, akkor hajrá, végülis még csak 23, rengeteg ideje van. Pókmajom pedig azért volt üdítő, amit leírtam. Nem smúzolnék vele a való életben, de hogy a Don körével megérdemelték egymást, az biztos.

Átvitel honvéd 2012.05.16. 20:12:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: biztos, hogy jó ötlet? Nem akarom feleslegesen keverni a trutyit.

No, mindjárt beleolvasok a másik kommentlistába is, hogy most miről folyik a szó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 20:29:38

@Átvitel honvéd: semmiről:D Mindenki egyedül hagyott:D

Pedig jó lenne, mert végre valakivel egyezik a véleményem:) PLÍÍÍÍZZZZ:D

kovácspéterke 2012.05.16. 21:06:38

@Átvitel honvéd: köszi a választ. én nem néztem az előző évadot, szóval nincs rálátásom a dologra.
egyetértek, hogy nem viselnek álarcot bent az emberek, inkább felerősödik a saját énjük.

nekem kristóf az interjúk alapján volt szimpatikus, nem szállt el, én úgy érzékeltem, és egyszer találkoztam vele, nagyon udvarias, nagyon visszafogott volt. persze ebből nem lehet leszűrni semmit, de csodálkoztam a véleményeden.

Átvitel honvéd 2012.05.16. 21:26:49

@Mrs. Jackman: értem. Nem tudom, én a való életben nem találkoztam vele.

Még az is előfordulhat, hogy ő maga, vagy akármelyik volt szereplő a való életben egészen elviselhető. Az Éden speciális, mert az embert sorozatban személyes csaták (ő, vagy én...) megvívására és jó esetben megnyerésére készteti. Azaz, én biztosan torzított képet látok róluk. (Más kérdés, hogy szerintem időnként a való életben is elő kell, hogy vezessék azt a stílust, ami a hotelben előkerül, mert személyes csaták a való életben is előfordulnak, és az ember nem tart tetszőlegesen sok stílust "repertoáron").

A-D 2012.05.16. 22:45:03

@Átvitel honvéd: Roland vagy Omar? Ez neked hogy jött? Akik megnyerik azok bent vannak!

Átvitel honvéd 2012.05.17. 07:59:47

@A-D: ha megfigyeled, éppen arról beszélek, hogy aki nem aljas, az _nem_ fogja megnyerni a sorozatot (hacsak valami isteni csoda nem történik).
süti beállítások módosítása