Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x42

2012. május 16. 08:00 - sixx

Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak sikerült ezen a szaron is kavarnia egyet, ÚjPéter pedig elkezdett igazán paraszt lenni vele. T69.2 római legátusfeleségnek öltözött a mai napra, a haja a feje tetjire egy varkocsban lett összehigyioshívjákolva, aszongya, a turisták hamarosan visznek egy párt, mit hamarosan, ma. Hoppácsak. Dér Heninek át kell élnie a nyarat.

Broki depressziós denevéremberként kászálódik fel a szingliszoba padlójáról, az almásládákra rábaszott matrac rajta is kifogott, bezzeg Bogi meg Szöcske annak idején keresztben feküdt az ágyon, és simán tudtak aludni, na mindegy. Norbi és Fruzsi sokkal szarabbul néz ki, mint tegnap, 24 óra az agyhalottak között leszívja az embert, az a csoda, hogy a Viasat-stábot még nem zárták Lipótmezőre (és tudom, hogy ott már bezárt a vigyorgó, de másik nem jut eszembe). Norbi megfigyelőként piélt, és nem engedte, hogy az alkohol úrrá legyen rajta, és még összeszedetlenek a gondolatai. Brokin megint az a kibaszott ronda Manchester-mez van a reggeli alatt, amit Naomi ott is hagy, mert nem akar az asztal mellett vitatkozni, pedig erre elég nagy az esély.

A kaja után Szöcske mag Andor a függőágyban hintázik, Hiper meg mint egy túlméretes, idegbeteg strucc mászkál fel s alá, és persze arról beszélnek, hogy a turisták csak egy erős párt vihetnek, hogy hangja is legyen a látogatásnak. Hiper Szöcskéékkel és Andorékkal tud szövetséget alkotni, zsák, folt, talál. Andor bazdmeg kacérkodik, ez nagyon vicces ugye, mert nagyjából annyi nőiesség szorult belé, mint Terry Blackbe, a híres magyar manusgádzsiba. Te, én bejövök neked, vigyorog rá Norbira a mödanszié mellett, látom a szemeden. Mivel Norbinak szemtengelyferdülése van, így simán lehet, hogy nem is Andort nézi éppen, hanem a pálmafát mögötte, de inkább csak elvigyorodik, fő az önbizalom, hallod. Andor a kamerába is azt bírja mondani, hogy Norbival lehet kontaktolni.

ÚjPéter Naivának először Andort, majd Brokit áztatja el, arról nem beszél, hogy tegnap Hipernek lebüdöskurvázta Naivát ő is, csak Brokit kutyázza, hallod, kint a nője és ugyanúgy folytatja a játékot, ez így nagyon zord és cseppet sem zsírsárkány, soha nem költöznék abba a szállodába, ahol az igazgató jele egy zsíros mitológiai lény volt az óvodában. Az ugyanúgy folytatásról azért Naiva tudna beszélni, hiszen ha jól emlékszem, Broki azóta nem vette elő a csudafaszt szexuálási indíttatásból, mióta a anyjának látszó csaja bent járt abban a rettentő kalapban. Ezt nem mondja Naiva, csak megkérdi, hogy azzal mi a baj, hogy Broki kiáll mellette? Semmi. Akkormeg? Andor tovébbra is fűzi Norbit, tegnap én védem neked Naomit, erre lesmárolja Naivát? Ez milyen dolog már, kérdi, és közben a válla láthatóan szélesebb, mint a kempókirály Norbié, ez nagyon gáz. Naiva csak játssza a szűzkurvát.

Naiva és Naomi a mödansziéba ugrál és pancsol, Csikönfút és Norbi kicsit edz, de inkább beszélget, és a műcsöcsös Szöcske természetesen nem megy bele a vízbe, ez valami járvány lehet a szilikonos valóságshow szereplőknél, bár az is igaz, hogy Éden1 Niki csak azért nem kúrt a kolumb vízben, mert a Király elmenekült előle. Naiva a pancsolást megunva Brokival beszélget, aki elhatárolódik a mostani botránytól, engem ez nem érdekel, én kívülálló vagyok ebben, ezt te kavartad, te oldod meg. Nagyszerű társ ez a Broki, na. Csirkeláb három fekvőtámasz mellett szopja Norbi faszát, de nem úgy, hanem virtuálisan, olyan még nem volt, hogy valaki így átlássa a játékot, hallod. Ó, eredj már a faszomba, gondolja Norbi, de nem mondja ki sajnos. Ó, bárcsak maradnátok, nyal be a meleg szarig Csirkeláb, ne már. Broki tovább ekézi Naivát, ne sírós fejjel közlekedj már itten, mert a faszom kivan már. Naiva kicsit csalódott a párjában.

Löeeevéééél, a szerkesztők megelégelték a nagy csendet és egy újabb vitát generálnak azzal, hogy egy közös beszélgetést generálnak a nappaliban, amiben a kínjaikat beszélhetik i magukból a lakosok. ÚjPéter nyit, neki Brokival van baja, mert Naomit szarban hagyták, oszt kalap, de persze nem erről van szó, hanem arról, hogy a döntésekből kihagyták, és ez zavarja. Fruzsi ezt menten le is veszi. Fruzsinak olyan haja és sminkje van, mint a szakállas nőnek a cirkuszban. ÚjPéter még azt is elkotyogja, hogy pedig ő és Naomi között volt egy paktum, de úgy nem állt be mögé/engedte be maga mellé, hogy Adornak nem volt párja. Ezen Andor kiakad, hát ezt így meg hogy? Ahelyett, hogy örülne annak, hogy még bent van a hotelben, de mindegy. Broki is a naomis cuccról beszél, de persze hárítja a felelősséget Dávidra, nem én tehette az elsőről, hanem az a nyikhaj, a másik esetben pedig Féliker elvitte magával Naomit, szóval én nem vagyok hibás.

Hiper nekilát, te Broki, mi a faszért nem Naomival álltál ott, és miért nem Naivát toltad be Féliker mögé? Mert megbeszéltük. Naiva egy undorító gyökér, mondja erre az idegbeteg picsa, hiszen Bettinának még azt mondta, hogy nem akarja kiejteni, utána meg ölelgette,. Ezt nem értem teljesen, de mindegy. Naiva sem érti, és persze elindul a köpködés és áskálódás. Naiva jön, én kinek mit ártottam, tessék sorolni. Lófaszt sorolnak, azt, Andor és Hiper menten üvölt, nemnem, mi mivel ártottunk neked, he? Ne legyél szippantógép, mondja Andor, akit ebben a pillanatban fejelnék le Broki helyében, de az csak ül és néz maga elé. Hiper szerint Naiva kigerjesztette a problémát, de csak kérdez egyet, miért fúrtál Andornak végig, míg védett volt? MIÉRT? Én nem tettem ilyet, mondja Naiva. Hát futás közben célozgattál rá, vonogatja a vállát Andor, miközben a másik oldalról Hiper hevesen gesztikulálva azt hajtogatja, hogy ő nem hazudott naivának sose. Muhahaha.



Csirkeláb Roli szerint Hiper egy kurva nagy színésznő, és amit csinált az gusztustalan túlzás volt. Norbi is kérdez, mit mondott Naiva neked, Andor? Hát, amikor bejöttem, akkor jóban voltunk, és mindent elmondtam neki, azt is, hogy nem kedvelem Hipert. Naiva nem érti, abban mi az inkorrekt, hogy mindenkivel beszélgetek? Hiper, aki minden beköltözőnek egyenként tisztára nyalta a seggét, még TerrorTamásnak is, most műfelháborodik, mi az, ami ebben inkorrekt, hát nem érted, micsoda becstelenség ez? Nem az én idegrendszeremnek találták ezt ki, esküszöm, ilyen ellenszenves embert, mint Hiper még soha nem láttam, még Pókmajom is különb volt nála. Naomi Naiva védelmére kel, és megkérdi, hogy Andor meg mit kavarja a szart az ő segge kárára, mit figyelmeztetgeti Naivát arra, hogy figyeljen oda a Broki-Naomi kapcsolatra?

Andor persze csak a szarkavarás felét mondja el, amiben semmi dehonesztáló nincs számára. Naomi ezen a ponton veszti el a türelmét, mit pofázol, te nyomorult férfiarcú gyökér, bent vagy egy hete, oszt azt hiszed, te szarod a menőségesszenciát? Mindenki mondott már itt midenfélét a másik háta mögött, te is, ln is, mindenki. Mondja a szemembe bárki, hogy ez nem igaz. És erre felkel Hiper bazdmeg, miközben Papucs csak azért nem temeti a feját a kezébe, mert azzal vélhetően ki is zuhannának, és azt mondja, hogy ő soha nem mondott semmit mások, de legalábbis Naiva háta mögött. Naiva mondana valamit, de Hiper ráüvölt, hogy kussoljon, Andor meg elküldi pinát nyalni, szó szerint. Na, itt lett ebből elegem, Hiper egy gusztustalan álszent pszichopata, Andor meg egy kifejezetten gonosz ribanc. Naiva eddig bírja, és elmegy sírni, ami természetesen újabb problémát szül, és a Hiper-Amdor tengelyt erősíti.

Norbi szerint Broki egy köcsög, mert nem segített Naivának, akit két oldalról is baszlatnak. Féliker a mai beszélgetésből azt szűrte le, hogy Naiva veszélyes, Broki meg azzal foglalja össze az üvöltözést, hogy mindenkinek van vaj a füle mögött, és inkább kussoljanak. Norbi a hatalmi viszonyokkal menten tisztában van, a veszekedés segített neki ebben. Fruzsina szerint Naomi abban hibázott, hogy tegnap megkavarta a szart, hát ezzel nehéz lenne vitatkozni. Naiva a budiban sír, Andor meg tetemre hív a mödanszié mellet, ÚjPéterem, hogy is volt ezzel a naomis témával? Volt róla szó, mondja a faszi, és persze nem volt fair, de a saját seggem védtem. Andor szemében ÚjPéter lenullázta magát, az meg erre felpattan, akkor ennyi, menj a faszomba, ahelyett, hogy elgondolkodnál, hogy játszottál és hogy viselkedsz. Te játszol a legszarabbul itt ben, megmentelek, és erre ez a hála. Egy hároméves hülyegyerek vagy, és nem akarok helyetted kiesni. Elviselhetetlen vagy, Andor erre felkel, ÚjPéter meg kiborul, akkor menjél bazdmeg a picsába, te együgyű, agyatlan hülye picsa.

Elias hozza az esti levelet, Norbi és Fruzsi mindjárt meghozza a döntését, tessék összepakolni. Mennek, pakolnak, kiborulnak, Norbiék meg gondolkodnak, és homályosan fogalmaznak, név nélkül, hogy mi, a nézők ne tudjuk, kire gondolnak éppen. Szolgálati közlemény: Niki zsinórtangája Fruzsi seggén feszül. Megjön Pinokkina, hogyvótozik, majd kihívja Norbiákat, tessék elmondani, kiről, mit gondoltok. Elmondják, nem túl hízelgő véleménnyel vannak az agyhalottakról. A döntés: Andor és ÚjPéter mehet a picsába. Naiva ezen nem döbben meg különösebben.

Először a turisták lépnek le, majd a másik páros, akiket azért basztak ki, mert gyenge párost alkottak, ÚjPéter személyisége Norbinak abszolút nem jött be, Andor meg állandó konfliktusforrás volt. Hiper, az egyenes ember szerint jó döntést hoztak, mert nem volt bizalom a páros tagjai között. ÚjPéter játékának végét egyértelműen Andor okozta, ha Naomi mellé állt volna a múltkor, most nem esik ki. Hát, szopás, szevasztok. És Szöcske sír, bazdmeg, aki két napja ismeri ezeket az embereket. Anyám, borogass.

Na, megy odabent a színház, Hiper és Naomi sír, a többiek egykedvűen bámulnak maguk elé, faszt kell itt sírni, egy párossal kevesebb van a 25 millió és köztük. Naomi megint buziskodna, de Naiva nem hajlandó. Broki fűti őket, essetek már egymásnak, bazdmeg. Hipernek ez megint nem tetszik, minden este kinyalatnád magad, Naomi? Naiva nem lepődik meg azon, hogy Broki partner Naomi feltűnési viszketegségében partner. Csirkeláb Szöcskét gyúrja, te, mi rendes oárt alkossunk már, jó? Hiper szerint nekik ÚjPéter volt az ellenség, és így már tulajdonképpen döntősök is. T69.2 elbúcsúzik, holnap jön a java, egy személy megint távozik, helló. És jön vissza Király, Kristóf meg Alíz az első évadból, yeah. 

Címkék: éden hotel
1356 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:00:19

@LoveMy: A mi Horváth Évánk azt találta mondani, hogy a játékosok eldöntik kivel nem tudnak együtt lenni (mint vv) és a legtöbb szavazatot kapó játékos "hasta la vista". Ezt megerősítette Mrs. Jackman is! Ha hülyeség, akkor őt is tessék elővenni! :)

sogeking 2012.05.16. 16:00:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Anikó felkérte a fanklubbot, hogy találjon ki neki egy művésznevet?

kerdesek05 2012.05.16. 16:04:59

@Joey Tribbiani: Milyen Nadrág vagy te mi? Milyen Nadrág!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:06:28

@sogeking: lehet:) Gondoltam, összegyűjtöm a rajongók ötleteit:)

@Joey Tribbiani: rerererere

Banyus83 2012.05.16. 16:06:28

@LoveMy: Szia! Végre kivetett magából a rendelőintézet :-)Most olvastam a @...válaszoltam is, én örülök!!!!!!!

Amúgy meg nem olvastam végig a hsz-okat, meg lehet már nem is fogom...Sőt, még az Extrát is csak most kezdem nézni...egyszóval le vagyok maradva :-)

kovácspéterke 2012.05.16. 16:07:16

@Joey Tribbiani: úgy fogalmazott éva, h a többiek, lehet, h ebbe a régiek is benne lesznek, én se tudom.

LoveMy 2012.05.16. 16:10:32

@Joey Tribbiani:
de ezt hol lehet látni?
tudnál linket?

Banyus83 2012.05.16. 16:10:47

@Joey Tribbiani: De ha a játékosok csak így egyszerűen szavaznak, akkor Edinának és Máténak rezeg legjobban a léc...

riverblue 2012.05.16. 16:12:33

kezdek bedőlni annak a spoilernek,hogy Hiperrel megnyerették..a szériát;)))))

sogeking 2012.05.16. 16:14:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: és muszáj póknak lennie, vagy lehet más állat is?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:14:58

@riverblue: szerintem, mint főgonosz, vele nem nyeretik meg, inkább Mátcsikával, meg Edinkával....

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:16:00

@Banyus83: Erre volt egy felvetésem korábban. Joey Tribbiani 2012.05.16. 14:55:59

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:17:34

@LoveMy: Én a tévén követem az eseményeket. Talán a tegnapi rész végén levő elbúcsúzó monológjában említi meg.

Banyus83 2012.05.16. 16:17:37

Azért jók a szerkik is...extra elején (bár lehet volt már róla szó) Máté és Edina készülődik a tükör szobában (elvileg a szingliben laknak), pulcsit, hosszú gatyát húznak, köv.snitt, Norbi zuhanyzik, Fruzsi az ágyon ül a tükörben, köv. snitt, mindenki a nappaliban és Brokiékon rohadtul nem az a ruha van, amit felvettek :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:17:40

@sogeking: Pókmajom után jött az ötlet, adj te is tippet, h mi lehet:)

LoveMy 2012.05.16. 16:18:08

@Banyus83:
Nagyon sokáig voltál, remélem minden rendben van veled?

@: én is nagyon remélem! ;)

pilar ternera 2012.05.16. 16:20:37

@paranyuszi: már megmagyarázták, köszi.:) és nem, nem láttam a filmet!:P

LoveMy 2012.05.16. 16:24:16

@Joey Tribbiani:

"Valakinek a többiek döntése alapján el kell hagynia az Édent"

Ha akarod itt megnézheted újra:

play.viasat.hu/series/eden_hotel_2

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:24:44

@Joey Tribbiani: jó, pilarral együtt fogunk sírni, mert nem láttuk:)

GRX 2012.05.16. 16:28:11

@Banyus83: Egyszerű, rájöttek, hogy mégis más göncöt vennének, és amíg a másik kettő a tükörben volt, ők gyorsan átöltöztek a szingliszobában :-)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:30:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem kell sírni, meg kell nézni! Biztos van valaki az ismerősök között, akinek megvan.... ;) (re...)

LoveMy 2012.05.16. 16:32:54

@Joey Tribbiani:
de akkor miért mennek be az ÉH1 három játékosa?
Persze akkor már ők is a 'többiek' fogalomhoz tartoznak :)

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:35:21

@LoveMy: Nézettség? Nem is tudom hogy hol olvastam azt, hogy ők egyelőre csak körülnéznek és addig mennek be, amíg a többiek Pandoráznak.

sogeking 2012.05.16. 16:37:20

@LoveMy: és hogy értékelik? berakják háttérképnek?

kerdesek05 2012.05.16. 16:38:07

milyen már a fruzsi tetkója zsinórtanga vonalában? és ezt így hogy?

Drinking Dorithy 2012.05.16. 16:39:00

Tegyék ki LMZ-t. Azért a műsorért, amit akkor Hiper rendezne, komolyan érdemes még elviselni a látványát pár napig... :)

kerdesek05 2012.05.16. 16:39:15

@Banyus83: gyorsan olvass, gyorsan nézz:)

LoveMy 2012.05.16. 16:39:40

@sogeking:
egy szavazás alapján :))

kerdesek05 2012.05.16. 16:40:16

@riverblue: azt hittem már azt írod, hiperrel megnyerették az arany papucs díjat:)

Átvitel honvéd 2012.05.16. 16:41:09

Jó reggelt!

Kimaradt a tegnapi rész, és asszem a maitól is tartózkodni fogok. Vagy csak én érzem úgy, hogy a három tavalyi gyökér színre léptetése, Hiper rohamai után, csak tetézik a show teljes elmebetegségét?

Nem tudom, ki hogy van vele, az idei ÉH-ban épp azt bírtam, hogy az az alattomos hazudozás, az önmagukkal is teljes tudatlanságban levő, a valóságban masszívan manipulatív gyerekek sugallta stílus (Ádám, Kristóf, Dani, hadd ne soroljam), ami a tavalyi szériát jellemezte, idén nem tudott gyökeret verni. Bár az igaz, Muzsikus Ádámnak legfeljebb halvány árnyéka lehetne, de tény, hogy a bentiek elég hamar és élből hülyeségnek nyilvánították azt a család-maszlagot, amit erőltetett. Tavaly meg az egész tavalyi széria akörül forgott, hogy miért is b@sszunk ki azzal, aki ennek a három gyereknek nem tetszik, miközben ők maguk a legnagyobb király igazságos és bajtársias menőgyerekek pózában tetszeleghettek.

(Bár, így legalább kiderült, Edina hogyan kezdhetett kacérkodni Kristóffal...)

kerdesek05 2012.05.16. 16:41:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nagyon helyes, sok lóvét toltunk a dologba, remélem visszakapunk valamit a pénzükért!:)

Drinking Dorithy 2012.05.16. 16:41:36

Oh, nem! Hiper marad! :( Velvet szerint lesz szexikus előjáték LMZ-vel... :(

fofofo 2012.05.16. 16:41:48

Edinat ertekelik a legtobbre. ha mindenkeppen kell a 'messze' akkor inkabb a 'legtobbre' ele, bar oda sem illik igazan. szokasos velvet szinvonal.

kerdesek05 2012.05.16. 16:41:57

@Banyus83: igen ez vagy tévedés, vagy a ruhák egy része ott maradt

Banyus83 2012.05.16. 16:42:14

@LoveMy: Persze, minden ok, csak több helyre is kellett mennem, plusz intéztem egy kis bevásárlást :-)

@kerdesek05: Azon vagyok!!! :-D

sogeking 2012.05.16. 16:43:02

@LoveMy: hogy ki a legidegesítőbb karakter?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 16:46:48

@Átvitel honvéd: egyetértek

@kerdesek05: Hajrááááááá Anikóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!

mimózA 2012.05.16. 16:46:54

@LoveMy: Namost ezt senki sem gondolja, h. a két turista döntött. De a bugyuta indoklást rájuk bizták valószínüleg.

2012.05.16. 16:47:06

megdögölhetett volna a kokainelvonásos faszszopógecikurva mondjuk a 600 autóbalesetéből valamelyikben.

Joey Tribbiani 2012.05.16. 16:47:53

Mindenkinek további jó időtöltést! Este...

2012.05.16. 16:48:01

jó mondjuk az is hozzá tartozik, hogy ennél az edinánál még amit kifosok is intelligensebb/életre valóbb, már bocsánat.

Banyus83 2012.05.16. 16:48:45

@Joey Tribbiani: Végül is...lehet benne valami...Majd este kiderül... :-)

Ezek voltak már, vagy még csak lesznek?:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/15/eden_anikoek_dugnak_noemi_bugyiban_szaladgal/

horgi1 2012.05.16. 16:49:24

Menjen haza Broki! Elég sok zűrt csinált,most a végén már mehet haza!
Edinka egy nagy nulla!Csak szomorkodik és teszi a megjegyzést másokra pl., hogy Noémi feltünősködik. Világosítsa már fel valaki Tüncikét, hogy milyen műsorban szereplő! Igen, itt feltünősködni kell,felszabadultan.Na ez az ami nem megy Tüncikének csak a kamerás szopás. Javaslom a pornóipart!
Azonkívül, hogy dug, bánatos képpel keveri a szart és semmi.Utolsó önálló megnyílvánulása a szerencsétlen vers mondás volt.Most is dugna Ő csak nincs kivel.Sem Edinát sem Mátét nem kívánom látni. A szlovák lány a legjobb! Felszabadultan,a saját intellektuális korlátaival de jószándékúan JÁTSZIK ÉLETVIDÁM, KEDVES,MINDENKIVEL KOMMUNIKÁL és ez nem esik a nehezére.A hiányosságai ellenére én Őt tartom a legméltóbbnak a győzelemre. Kis buta pletykái,kavarásai voltak de egyik sem fajsúlyos.EMBER maradt az agyhalottak között.(Őt sem fogják a Menza Hungaricaba választani,de nem is ez a lényeg.)

kerdesek05 2012.05.16. 16:50:20

@mimózA: nemhát, hogy is dönthetne két turista. Úgy volt lefizettük a szerkesztőket és utána külön azt a két játékost akik döntenek kiesésről, ezt elárulták nekünk a szerkik.
Azt kértük, hogy legyen kissé botrányos a kiesés, mondjanak be egy párost akinek menni kell, aztán meg hót ellentétes indokkal csapjanak ki valakit párjával mondvacsinált okokkal.
Asszem bejött amit akartunk!:)

kerdesek05 2012.05.16. 16:51:00

@➊: az melyik adás volt ahol ezt elmondta a póksárkány?

kerdesek05 2012.05.16. 16:53:10

@Banyus83: lesznek, előzetesben már tolják a viasaton nappal reklámok között

kerdesek05 2012.05.16. 16:58:40

@Banyus83: mai adást úgy beszéltük meg, hogy a Papuccsak kellene kezdeni valamit, nem direktbe a Hipert kiszórni, így talán könnyebb lesz elfogadnia Hipernek a sorsát.

foxglove (törölt) 2012.05.16. 17:08:50

a mai részben figyelni fogom, hogy Edina és Kristóf bejönnek-e egymásnak. nem fogja semmi elkerülni a szemem!

vécés jóska 2012.05.16. 17:12:55

@AdnamA: Ez csak push up. Bár ma kiderül, hogy megműtette-e, de nem hiszem.

sogeking 2012.05.16. 17:25:24

kétszer látom amit írtam, pedig nem ittam semmit :D

LoveMy 2012.05.16. 17:42:13

@Átvitel honvéd:
Vagy éppen a Kristóf hajtott rá Edinára, NEM?

@sogeking:
velvet.hu/celeb/2012/05/07/mellszepsegverseny_melyik_eden-lany_a_legjobb/

most már oké?

@Banyus83:
ez a tegnapi extrában volt, azt hiszem, de lehet, hogy ma?
Aki ma megy, annak holnap fog menni a párja, már ha valaki lecserélné esetleg a párját érte!

LoveMy 2012.05.16. 17:44:52

@Banyus83:
az utolsó videón szakadtam, amikor Máté részegen a farkán a WC tetővel feküdt le, mert nem találta a takaróját :DDD

sogeking 2012.05.16. 17:46:09

@LoveMy: persze, erre emlékszem, bár ahhoz képest hogy mellszépségverseny, sok mellet nem találtam :)

LoveMy 2012.05.16. 17:50:24

@sogeking:
a neten találsz rengeteg "olyan" oldalt ;)

kovácspéterke 2012.05.16. 17:59:18

azé jó lenne, ha a velvet nem tenné ki ezeket a cikkeket, ugye hazamegy ma vki, aki nem levente, noémi, máté, edina vagy anikó. vagy a cikkben még korábban történtek az események, de sztem nem.

sixx inkább nekik szólna.

sogeking 2012.05.16. 18:05:58

@LoveMy: igen? de akkor hívhatták volna bikini szépségversenynek is :D:D

Lacka929 2012.05.16. 18:09:15

@paranyuszi: Igen, de Andor csak akkor állt volna Máté mögé, ha tudja, hogy védett. Ámde nem tudta, így ő mindenképpen Pít mögé állt volna, akár megy oda Noémi is, akár nem. Ha Pít nem zavarja el Noémit, és ő is oda áll, és a legvégén kiderül, hogy Andor a védett, akkor is ugyanott lettek volna mint így, csak Noémi ment volna a levesbe.

Ezért gondolom úgy, hogy mind Pítnek, mind Andornak mindegy lett volna, hogy Noémi odaáll vagy nem, vagyis így is, úgy is most tegnap kiestek volna.

jog-ász 2012.05.16. 18:13:11

jól hallottam hogy andor a búcsúzás végén a kamerába azt mondta, hogy én meg szarok bele?:)

hideg kéz 2012.05.16. 18:17:30

@jog-ász: A tőle megszokott eleganciával megjegyezte, hogy leszarja azokat, akik kiejtették.

Átvitel honvéd 2012.05.16. 18:20:54

@LoveMy: persze.

Mondjuk, vagy így, vagy úgy, ha Edina összeáll vele, meg is érdemli.

LoveMy 2012.05.16. 19:04:12

@Átvitel honvéd: @Mrs. Jackman:
erre majd én is kíváncsi lennék!!!

Átvitel honvéd 2012.05.16. 19:16:48

@Mrs. Jackman: nem biztos, hogy egyet fogsz érteni velem.

Számomra az előző ÉH "kemény magjának" tagjai (Ádám, Kristóf, Dani) egy szempontból teljesen megegyeznek: abban, mennyire ellentétes az önképük azzal, amilyenek. Mennyire, "öntudatlanok". Saját önképük szerint ők a legigazságosabb, legbajtársiasabb májercsávók, akiket csak hátán hordott a Föld, és ezért egyrészt kijár nekik a tisztelet, másrészt aki körülöttük van, jól teszi, ha azt- és úgy teszi, amit és ahogy mondanak (különben jön a balhé és kiközösítés). A valóságban ehhez képest egyrészt meglehetősen manipulatívak, önzők, mondhatni aljasak (szó nélkül fúrták meg, aki nem tetszett, hogy csak a legegyszerűbbet említsem), másrészt - valós képességeiket tekintve - nem is akkora k.a nagy szupersztrádák, hogy akár elvi síkon jogosan követelnék meg az igazodást, lásd Ádám emlékezetes tavalyi mellényúlásait. Ha ki kellene emelnem valamit, mégis azt mondanám, hogy nem az a baj velük, hogy aljasak - van ilyen -, hanem ahogy számos ponton le lehetett venni, hogy ezek az emberek totálisan elhiszik magukról, hogy bajtársiasak, egyenesek, hogy "méltóak". Ilyen értelemben még csak nem is "képmutatók", ők tényleg elhiszik, hogy mekkora igazi hősök, és mindenki más mekkora gyökér. Az ilyenek közveszélyesek; az ember nem ártja magát bele a drámájukba, mert ha a dolgok rosszra fordulnak (és valós minőségüket tekintve, egyszer csak fordulnak), esélytelen bármire jutni velük, tudatosítani, hogy milyen sutyerákok voltak; bármit, hiszen öntudatlanok.

Tavaly ezért is volt üdítő Pókmajom karaktere, mert épp annak a családi idillnek a közepébe köpött, arról rántotta le a leplet, hogy egy nagy kamu, ami a valóságban tényleg csak a mesében létezett - ilyen szempontból őszintébb karakter volt, mint bármelyik másik. Számomra Pókmajom vitte a show-t a hátán. Mármint kb. addig a pillanatig, amíg fel nem kellett tennem a kérdést, hogy az időmet tényleg bárcás kurvák és beteg önképű fiatalok drámájának megfigyelésével-e a leghelyesebb töltenem.

LoveMy 2012.05.16. 19:32:06

@Átvitel honvéd:
aljasok?:D
taktikázva játszottak! ahogy itt az két utolsó párválasztó előtt!

Már csak azt nem értem, hogy az Edina-Kristóf alakuló kapcsolatának ehhez mi köze van?

űdítő a pókmajom? :D
undorító aljas, gonosz és olyan közönséges, mint ahonnan jött!

ugye ezt az év viccének szántad!! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 19:33:26

@Átvitel honvéd: megtennéd, h ezt átmásolod a másik posztba is? Vitaindítónak?:) Minden szavaddal egyetértek ugyanis:P

Átvitel honvéd 2012.05.16. 20:11:12

@LoveMy: hmmm, mondjuk úgy, nem értünk egyet :). Bizonyos mértékű aljasság egy ilyen műsorban elkerülhetetlen. Már ha nyerni akar az ember. (Roland pl. nem az. Omar sem... de ehhez azért tegyük oda, hogy ha valamelyik "mégis" nyer, akkor a jelek szerint az csak azért lesz lehetséges, mert az Édenben,... hogy is van ez?). Én Kristófot olyannak látom, amilyennek leírtam. És hogy mi köze ennek az alakuló kapcsolatukhoz? Nehezen "fogom", hogy miért nem érthető. Az ember nem "kapcsolóra" jár, hogy most az Éden Hotelben van, most pedig nem. A Hotel kihozza az emberekből a manipulatív énjüket, azaz kicsit torzított képet ad róluk, ez rendben, de két dolgot nem szabad szerintem elfelejteni: 1.) az a manipulatív én, ami előtérbe kerül, az már megvan, 2.) a valós életben bármi olyan szituban bevethető, és be is vetik, amikor a "tulaj" szükségét érzi, hogy elérjen valamit. Mi a garancia arra, hogy ha nőként összeszeded mondjuk Ádámot, a való életben nem fog manipulálni? Megmondom, semmi, sőt épp az ellenkezőjére _van_, merthogy egy kapcsolatban előbb-utóbb biztosan előfordul olyan eset, amikor konfliktusba kerültök. Ezért mondom: ha Edina keresni akarja a bajt, akkor hajrá, végülis még csak 23, rengeteg ideje van. Pókmajom pedig azért volt üdítő, amit leírtam. Nem smúzolnék vele a való életben, de hogy a Don körével megérdemelték egymást, az biztos.

Átvitel honvéd 2012.05.16. 20:12:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: biztos, hogy jó ötlet? Nem akarom feleslegesen keverni a trutyit.

No, mindjárt beleolvasok a másik kommentlistába is, hogy most miről folyik a szó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.16. 20:29:38

@Átvitel honvéd: semmiről:D Mindenki egyedül hagyott:D

Pedig jó lenne, mert végre valakivel egyezik a véleményem:) PLÍÍÍÍZZZZ:D

kovácspéterke 2012.05.16. 21:06:38

@Átvitel honvéd: köszi a választ. én nem néztem az előző évadot, szóval nincs rálátásom a dologra.
egyetértek, hogy nem viselnek álarcot bent az emberek, inkább felerősödik a saját énjük.

nekem kristóf az interjúk alapján volt szimpatikus, nem szállt el, én úgy érzékeltem, és egyszer találkoztam vele, nagyon udvarias, nagyon visszafogott volt. persze ebből nem lehet leszűrni semmit, de csodálkoztam a véleményeden.

Átvitel honvéd 2012.05.16. 21:26:49

@Mrs. Jackman: értem. Nem tudom, én a való életben nem találkoztam vele.

Még az is előfordulhat, hogy ő maga, vagy akármelyik volt szereplő a való életben egészen elviselhető. Az Éden speciális, mert az embert sorozatban személyes csaták (ő, vagy én...) megvívására és jó esetben megnyerésére készteti. Azaz, én biztosan torzított képet látok róluk. (Más kérdés, hogy szerintem időnként a való életben is elő kell, hogy vezessék azt a stílust, ami a hotelben előkerül, mert személyes csaták a való életben is előfordulnak, és az ember nem tart tetszőlegesen sok stílust "repertoáron").

A-D 2012.05.16. 22:45:03

@Átvitel honvéd: Roland vagy Omar? Ez neked hogy jött? Akik megnyerik azok bent vannak!

Átvitel honvéd 2012.05.17. 07:59:47

@A-D: ha megfigyeled, éppen arról beszélek, hogy aki nem aljas, az _nem_ fogja megnyerni a sorozatot (hacsak valami isteni csoda nem történik).
süti beállítások módosítása