Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x14 - 9. döntő

2012. május 15. 09:00 - candyperfumegirl

Ez már nagyon a finis, négyen vannak, a végére hárman lesznek, és ma még a hóhérokat is akasztják, ezt mutatja, hogy Clau és Trilla az üres zsűriasztalok mögött domborítanak, hiszen ma az ítészek is színpadra állnak. Én azt hittem, máris bevonják őket a Csillagdalba, de nem, csak a négyesünk tátogja végig a számot, utána meg a zsűri már a szokott helyén feszít, ezek szerint csak simán nem tudtak a sminkesek embert varázsolni belőlük a kezdésre. Ursuláék flashbackelnek egyet a múlt hétre, és a „csóri” szó különböző jelentésrétegeit boncolgatják, de mielőtt egészen előrehaladott elemző nyelvészeti vitaműsor alakulna ki, Trilla rendezői utasításra egyszerűsít. Csór az egy község, ha nem tudnánk, onnan jött Bendzsike, aki a múlt héten esett ki, ezért hangzott el a tényleg szerencsétlenül félreértelmezhető „csóri Bendzsitől vettünk búcsút a múlt héten” –mondat Claudia szájából.

Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, Clau még olyan belső infókkal sokkol, miszerint a szavazást jelenleg vezető énekesnek háromszor annyi szavazata van, mint a másodiknak, ez vagyon két vagy háromszáz sms-t jelent? Hagyjuk ezt most, inkább lássuk az első duettpárosunkat, aki Mester és tanítványa, vagyis Gigi. Maestro alig bírja kordában tartanai az arcizmait a nagy izgalomtól. Kisfilmben kölcsönös fényezés természetesen, majd ez kis kocsikázás a Margitszigeten, ha már olyan gyorsan megtanulták a dalt, a tévéstáb meg ki volt utalva melléjük, el kellett ütni valamivel az időt. Produkció, George Michael és Aretha Franklin duettjét, az I Knew You Were Waiting For Me-t hozzák, és hamarosan grimaszversenyt csinálnak belőle, valahogy az volt az érzésem, hogy a zsűri énekes tagjai most mindenáron meg akarták mutatni, hogy ők kisujjból kirázzák azt, amiért itt hetek óra vért izzadnak a versenyzők. Közönség őrjöng, Bocsinak állat volt, csak Maestro feje fogja kísérteni az álmait, egyébként szidni senki nem meri ma a másikat, így rohadtul unalmasak ezek a duett-értékelések. Ursula még közli, hogy csak Gigire kell nyomatni az sms-t, mert Maestrót ha akarjuk, sem szavazhatjuk ki, ő a saját bőrén tanulta meg ezt.

Mariann és Balázs jön, meg előttük még a Táblagép, ami amúgy foyton fagy és nincs rajta USB-bemenet, ráadásul könnyen törik, csak azért is összeszedtem most a negatív tapasztalatokat, amiket tulajdonosoktól hallottam, ha már ennyit nyomatják, legyen itt a másik odal is. Balázsnak amúgy nagyon társadalmi célú a kisfilmje, egy beteg rajongójával megy az állatkertbe, Mariann meg büszke mosollyal figyeli a ténykedését. Halljuk a dalt, Mack The Knife lesz, ez lehet akár jó is, lásuk mit hoznak ki belőle. Balázs valahogy túl gépiesen adja elő, és nem ez a legjobb feldolgozása ennek a dalnak, ráadásul a swing az a stílus, amiben lazának kell lenni, vagy ne csináld. Aztán beront a színpadra Maris, és könnyed profizmussal tolja, ezt el kell ismerni. A színpadkép egyébként már megint hangulattalan műanyag, emelett sem lehet elmenni, tényleg nincs ott senki, akinek ízlése is lenne, nem csak gusztustalanul túlméretezett fizetése? Zsűri amúgy imádta a dolgot (vagy csak a hallgatólagos megállapodás értelmében nem mondanak rosszat egymásra, mert csúnyán visszakaphatják), Bocsinak „Mariska a díva” volt a csúcs, benne tényleg nem nagyon lehetett kivetnivalót találni.

Trilla igazi kuriózumot ígér, naná, mert most Bocsi és Atti jön, és az apa/fia duettek mindig megdobogtatják az emberek szívét. Talán Atti kisfilmjének első felében a főszerepet egy bizonyos bankkártya kapja, majd visz egy petanque készletet a mentornak, aki azt mondja, mindig erre vágyott, és azonnal kipróbálja. Képzelem, Andi hogy fog neki örülni, amikor az ő tulipános kertjébe fogja hajigálni a nehéz fémgolyókat. Bocsi saját bevallása szerint saját fiatalabb énjét látja Attiban, na ugye, hogy nem csak én látom. Majd családi fotókat mutogat, de az egyiken Slash is felbukkan, ja, hogy most azzal büszkélkedik, kikkel találkozott már, nem azt nézi, hogy Atti melyik Bochkor-felmenőre hasonlít, értem már. Jöjjön a produkció, amibe sikerült a Kiss Tribute zenekart is bevonni, a kivetítőkön fognak majd ökörködni arcfestésben. Atti a Crazy Nights-t nyomja, erőnek erejével tágítja a két ajka közti rést, látszik rajta, hogy sokszorosan felhívták a dologra a figyelmét. Már vagy a fele lement a dalnak, amikor Bocsi még sehol, én ezt nem értem, elvileg duett lenne a feladat. Atti táncol, visít, tapsoltat, de hova tűnt Bochkor Gábor? Amikor már szinte vége a számlak, váratlanul felbukkan, a ledfalon ott volt eddig is, na de az nem duett, helló, most viszont nyom egy kis gitárszólót, majd aki ért hozzá, az eldönti, hogy milyet. Attiban mindenesetre beindítja az endorfin-termelést a dolog, mert nagy férfias összeborulása vége, halljuk az ítészeket. Mielőtt azonban kinyithatnák a szájukat, Atti szabadkozni kezd, annyira fűtötte a hév, hogy semmi levegője nem maradt az első refrénre, de ez nem érdekel senkit, Maestro éppen azon van leakadva, hogy Bocsi mennyire jó. Végre Mariann is felfedezi a hasonlóságot, és rockzenekar alapítására sarkallja a duót. Tetszett neki az is, ahogy a kisfilmben Bocsi a kanapén gitározott, és kihívóan megkérdezi, hogy „mást is jól csinálsz a kanapén?”, teljesen megfeledkezve arról, hogy Várkonyi Andi pont ideális helyen ül egy nyakonvágáshoz.

Clau még felhívja a figyelmet, hogy Nagy Adri és Bozont ott turbékol a kamerák előtt a nézőtéren, jaj, de hihető. Jöjjön inkább az utolsó duett, Szakos Andi és BeriZoli. Kölcsönös körbeudvarlás itt is megy a kisfilmben, és Zoli azt mondja, átalakítják a dalt teljesen, ez eddig nem hangzik rosszul, majd elmennek egy sóbarlangba lazulni kicsit. Jön a produkció, Andi kezd, Játssz még Katona Kláritól, ez az a dal, amin én kétszer is olyan jót aludtam Muri Enikő előadásában. Andi szerencsére érdekesebb, és ébren tart, jól szól, lassan kezd, majd beleerősít. Jön Zoli, és először is kitakarja Andit a kamera előtt, majd elviszik egy egészen érdekes, improvizatív-jellegű irányba a dolgot, ami ha nem nézem, csak hallgatom, egész jó. Én már hallottam olyat, hogy az énekes, ha igazán nehéz hangokat kell kiénekelnie, nem tudja kordában tartani a mozdulatait, ezért van a nagytorkú díváknál a jellegzetes karlengetés, de amit BeriZoli művel, az minden képzeletet felülmúl. Mariah Carey és Christina Aguilera egymás vállára omolva röhögnék betegre magukat rajta, konkrétan bakkecske módjára ugrál Andi felé, fél méteres kilengéssel. Maestro és Bocsi kajálta az előadást, csak azon röhögtek, de nagyon, ahogy BeriZoli kitakarta Andit, na jó, hát a prioritásokat lehet, hogy nem sikerült tökéletesen tisztázni. Zoli pedig kaját hoz Andinak, mert saját bevallása szerint a duett előtt napokig koplaltatta. Ezek szerint az jót tesz a hangnak, ezt nem is tudtam, de holnap majd kipróbálom, hogy kihagyom a reggelit és eléneklem az Ave Mariát.

Versenydalokból az első kör lement, ilyenkor szokott Ursula a szavazati állással riogatni, most is megteszi, Balázs és Andi az utolsó két helyen, Talán Atti annyira jó, hogy permanens top2-es helye van, ez valahol ijesztő. Tényleg, ha most nincs hetes, ki dönt a végén a kieső személyéről? Ezt most nem tudjuk meg, csak azt látjuk, hogy Balázs és Andi elkenődik a backstage-ben, de nagyon. Extra produkció jön, Király Viktor, aki a felkonf szerint teltházas koncertek sztárja három kontinensen, wow. Különben ez a szám nem is rossz, ráadásul azt mondják, hogy ő írta, és zenekarral adja elő, értékelendő. A nóta után Clau újra szavazási állást mutat, most Gigi és Balázs az utolsó kettő, Talán Atti vezet, vagy mi van?

Elmondják még, hogy két hét múlva finálé (ezen a ponton a levegőbe boxoltam), majd kapunk egy kisfilmet, ami olyan 99%-ban termékelhelyezés, 1%-ban „várom a finálét, izgatott vagyok és nyerni akarok” – önvallomás a versenyzőktől. Van még egy kör versenydal, szóló produkciók, tematika nuku, mert minek is, amikor volt, akkor sem foglalkoztak vele, így meg egyszerűbb. Atti kezd, Hold The Line, hangszereket is hoztak, ami persze nem jelenti azt, hogy használni is fogják őket, de kevésbé hat így üresnek a színpad. Ami vicces, hogy olyan hangsúlyos női vokál szól alatta, ami helyenként könnyedén túlharsogja Csukottszájat, nő persze a színpad közelében nincs, csak belelendült kicsit a hangmérnök. Atti most nem tudom,mivel fogja mentegetni, hogy el is csuklik a hangja, hamis is sokszor, ráadásul egy olyan női blézer van rajta, amiért a nyolcvanas években verekedtek volna a kreppelt hajú csajok. Clau is ezen a vonalon indul el a small talkban, Mari meg egyenesen divatgurunak nevezi a veszkócsizmás vasalthajú műmájert, vicces ma a zsűri. Maestro azt mondja, hogy ő innen már senkit ki nem ejtene, Atti meg szuggesztívnak szánt tekintettel néz a kamerába, amit most meg is mutatok, ha valaki neadjisten lemaradt volna róla.

Backstage-et is mutatják egy pillanatra, ahol energiaital-tornyot épített egy unatkozó kellékes, de akkorát, hogy már ki sem látszanak a versenyzők mögüle. Most Balázs jön, de már nincs kisfilm, táblagépet meg csak nem lehet behozni a színpadra és bevonni a produkcióba, úgyhogy az ilyen vágóképekkel kell megoldani a termékelhelyezést. Balázs bárszéken ül gitárral, ilyet már láttunk tőle, most az Ain’t No Sunshine-t hozta, ez sem régen volt egy másik tehetségkutatóban. Nem rossz amúgy, de hallottam már ezt a dalt sokkal jobb verzióban is, az operatőrnek meg egész biztos az első Twilight film, operatőre a szakmai példaképe, mert ott láttam utoljára ennyi szuper-szuperközelit arcrészletekről, Robert Pattinson pórusai azóta is kísértenek. Maestro és BeriZoli nagyon élvezik a produkciót, leginkább bólogatós kutyákra hasonlítanak, na halljuk a zsűrit. Inkább, mint Claudiát, aki szerint ez Michael Bublé és Hugh Grant dala, ekkora hülyeséget is régen mondott, szinte hiányzott. Bocsi is hallotta már ezt a számot minden létező verzióban, de ez még pont az elviselhetőségi határon mozgott, itt már mindenki elfogódott, szerették-imádták és kész. Balázs meg benyögi, hogy nála otthon Dexter laboratóriuma van (nem a véres-szeletelős, hanem a boy genious), megnyom egy gombot, és megjelenik egy egész zenei stúdió, nem lehet rossz.

Ursula megint verbálisan izgat nézőt-versenyzőt, csak 10 szavat van az első és második helyezett között, ilyen gyorsan elapadt a háromszoros előny! Jön még egy reklám-jellegű kisfilm, wellnessbe mennek, Andit tejben fürösztik, srácokat gyúrják, némi bőr is villan, talán egy picivel több, mint amennyi kellett volna. Ezek után Gigi következik, aki múlt héten ugye elvesztette a kispajtását, mondják egy Trilláék olyan hangon, hogy a „kispajtás” fogalmába gondoljunk bele azt, amit akarunk. Erre rímel a választott dala is tematikailag, I Will Survive Gloria Gaynortól, nem hiszem el, hogy ezt kell egy 2012-es tehetségkutatóban énekeltetni. Ráadásul a körítés, a styling, és a színpadkép is annyira kínosan, mindenféle öniróniától mentesen retro, hogy sokkal inkább táncdalfesztiválnak tűnik a produkció, mint bármi másnak, Gigi egyéniségéből a világon semmi nem érződik benne. Pedig szépen elénekli, Szakos Andi az asztalon táncol a backstage-ben, és a zsűrinek is tetszett, Mari például el van ájulva a Gigiből áradó természetességtől. Maestro kampányol kiskedvence mellett, csak a stylistot alázza, teljes joggal, BeriZoli meg hiányolta a dühöt az előadásból, de hát ez egy diszkósláger, nem a kiabálós Dreamgirls dal.

Szakos Andi lesz ma az utolsó, aki azt a Michael Jackson dalt énekli majd, amit mindig is elő akart adni a Megasztár színpadán, mondja Claudia – és Andi belekezd az I’ll Be There-be. Ez így erős csúsztatás, mert egyrészt ez eredetileg Jackson 5, másrészt ez a verzió elég észrevehetően a Mariah Carey-féle feldolgozás, Andi próbálja is utánozni picit. Jó lenne, ha inkább a saját útját járná, mert van hozzá hangja, de kicsit túlerőlködi most ezt az egészet. A dal után Clau helyesbít, valaki szólt neki, hogy már megint baromságot beszélt? Értékelünk, Mari szerette, mert volt benne spiritusz, és arra is vetemedik, hogy most már ő mutogat szíveket, amiért még le akarta törni Andi kezeit pár döntővel ezelőtt. Maestro már teljesen készen van a hihetetlen magas színvonalú előadásoktól, Bocsi meg mintha arra célozgatna, hogy Andi jöjjön össze BeriZolival, mert Mariah Carey is összeállt anno a mentorával, micsoda kerítőnő lett itt belőle hirtelen.

Már nem maradt más hátra, mint annyi időhúzó műsorelemet bemutatni a szavazási állás kétpercenkénti mutogatása közé, amennyit csak bírnak, zsűri is gratulál magának, milyen királyul szerepeltek most, hogy végre őket is a színpadra engedték. Én ezeket a részeket most átugrom, lapozzunk kapásból az eredményhirdetésre, nem lesz hosszú, egyedül Radics Gigi neve hangzik, a világon senki nincs, aki ezen meglepődne. Ezek tán Gigi a backstage-ben két kézzel gyúrja a három kieső-jelöltet, vicces ez így már, jövő héten mi lesz? Most jön még egy extra produkció, Sugaroaf, a világ leghosszabb műszempilláit viselő Dér Henivel, az egész stúdiót simán fel lehetne söpörni velük. Eredményhirdetünk, és most már van súlya a dolognak, mert ha Atti nem kerül bele az utolsó kettőbe, akkor komoly hiba van a rendszerben. Egyelőre minden OK, Szakos Andi megy tovább, Balázs meg 5-6 hét alatt egész jól megtanult viszonylagos pókerarcot vágni ehhez a rohadtul szar pillanathoz. Sokadjára is ott áll, meg mellette Atti, de ez talán reménykeltő helyzet, és most van az, hogy a zsűri egy percre összedugja a fejét, és közös döntést hoznak. Meg is van, Maestro fogja közölni, és úgy kezdi, hogy Balázs zeneileg jobb, DE, és ugye tudjuk, hogy semmi nem számít, ami a „de” előtt hangzik el, ráadásul Mariann lehajtja a fejét, és nem néz a srácok szemébe, I have a bad feeling about this. És meglépik azt az agyfaszt, hogy Csukottszáj Attilát juttatják be a legjobb háromba, EZT NEM HISZEM EL, először ez, aztán meg a BL-döntő, rohadt szar volt ez a hétvége, mondjuk ki. Trilla még képes rezzenéstelen arccal, sőt vigyorogva beleüvölteni a mikrofonba, hogy mivel a másik két továbbjutó lány, ezért most már Talán Attila 2012 legjobb férfi hangja, és ezzel a mondattal zárom is a hogyvoltot, érezzük át a súlyát kellőképpen.

Címkék: megasztár
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 09:28:55

Végre, végre:) Leírom a véleményem, aztán olvasok:)

Szóval, ekkora szart, mint ez a műsor!

Valamikor jóval a műsor előtt kapcsolják Tillát! Jaj, ki is van veszélyben: Gigi, Andi. Na, mondom, nyomják az sms-eket az emberek, hajrá!

Aztán jött maga a műsor! A páros produkcióknál így megölni a számot csak Talán tudta. Bocsit rossz volt nézni, nekem. Szakos Andi, Bereczki viszont tetszett nagyon. A másik kettő pár sem tetszett.

A magyar zene legalját jelenti, ha egy olyan ember, mint Talán be tud kerülni a legjobb háromba. Szánalmas a zsűri. Jenser se volt a kedvencem, de legalább csinált valamit, JÓL!
Bezzeg egy Kullai Timit ki kellett ejteni!

A magyar készítésű műsorok legalját jelenti, ha CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az sms-eken múlik a verseny, h kinek mekkora pénz kiürítési lehetősége van.

Candy: a nézettségről nem tudsz valamit?

És akkor most olvasok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 09:37:28

Ja, utálom azt is, amikor a szívünkre nyomatják a nagy hatásokat, így hagyom, ha már ilyen értelmesre sikerült. Itt Balázsra gondoltam. A kisfilmek borzasztóak. Semmi értelme. Csak gagyi.

Falusi Maris tényleg jól énekelt, de ezt tudtuk eddig is. Mester meg nekem továbbra jön be, nem is hiteles számomra. Igaz, Bocsi sem:D

Az meg, h Talán énekel (?), és folyton Andit mutogatják, nekem az betett. Amúgy nem volt Bocsi ott a zenekarban hátul?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 09:42:34

Na, csak jönnek a gondolatok:

Blikk: Bendzsi múlt héten: Kérdez-felelek:

Írják többen, h ők 101, 67, 98, stb esemest küldtek a fiúra. Meg így szerelmesek, úgy szerelmesek és ezért még az anyjuk telefonjáról is küldtek. Kérdezem, h akkor most mennyi sms mehet a műsorba, ha eltelik 5 min és Gigi bekerül az utccsó kettőbe, Andi fel? Stb?

Nem értem én ezt.

vitaygeorgina 2012.05.15. 11:47:15

Köszi a hogyvoltot, szép munka!
Szánalmas, hogy Attila került be a legjobb háromba.
Ha a döntőbe is bekerül, az szégyen lesz.
Egy dologban igaza van vele kapcsolatban Mester Tamásnak, még korábban mondta róla, hogy Attila sztár alkat. A baj az, hogy ez nem egyértelműen pozitív jelző. Annyit jelent, hogy a külseje alkalmas arra, hogy eladható legyen. Ezen kívül semmit nem tud felmutatni. Sztár lehet belőle, de művész, zenész vagy igazi énekes sohasem.

Eruka 2012.05.15. 12:06:11

ez a legalja!!! hogy Csukottszáj előrébb való, mint Farkasember Balázs... ???? hééélóóóó! rémes! a végén még meg is nyeretik vele! :((((

sibylla 2012.05.15. 12:20:05

Sziasztok! Talán Atti, ha alkalmas lenne arra, amire nem, akkor az 5 éves Csipa barátság hátán már megtalálhatta volna a megfelelő csatornákat a bemutatkozásra.

gizdacsavo 2012.05.15. 12:24:43

Nehéz eldönteni, hogy mi a szánalmasabb. Az, hogy ez a nyikhaj, nyálas, veszkócsizmás, csukottszájú kis csíra képviseli a "rock"-ot az adásban (minden rockzene kedvelő nevében kikérem magamnak), vagy hogy ő lett "2012 férfi hangja".

Rose Madder 2012.05.15. 12:57:05

Az egész műsorból csak a Király Viktorra emléxem,fantasztikus a srác.Na jó,a Mesterre is,nem is tudtam,hogy így tud énekelni.Mozgásban pöppet utánozta a Mick Jaggert...vagy megpróbálta utánozni,mindegy

Csont Lady 2012.05.15. 14:18:17

Ennyire okádék műsorba én egy 1 Ft se tennék bele pedig már kivonták a forgalomból!!!

( amúgy nem tudja valaki mikor lesz Dr. Csont hv,HELP ME! )

mézescsók 2012.05.15. 15:38:56

Volt már ettől rettenetesebb döntő is és talán még lesz is.

Nekem a párosok közül Mester-Gigi tetszett a legjobban, mert nagyon együtt voltak. Mariann mellett hangsúlyt kapott, hogy Balázs mennyire erőtlen és - szerintem - semmilyen. Talán Attila bent léte rejtély, de mellette jegyzem meg, hogy míg a többieknek ott volt a társuk, Ő egyedül tolta. Akinek volt duett-társa, annak a párja segíthetett. Bereczki-Andi párosnál azt kaptam, amit vártam. Egy jó, de már pokolian sokszor hallott, ezért uncsi számot korrekt kivitelben.

A szólóknál Talán nem ritkán hamis volt, néha a ritmusból is kiesett. Balázst én nem hallottam hamisnak, vagy nem figyeltem éppen és pont ez vele a bajom: nem kötött le annyira, hogy a tv-t nézzem, ne pedig olvassak. Gigi jó volt, én a számból a dühöt (?), inkább a discós lendületet, őrületet hiányoltam. Ja, és ennyire szerencsétlen ruhát eddig még tényleg nem kapott. Szakos Andinak jól mondta Falusi Mariann: ne hajlítgasson, nem tudja, nem áll jól neki. Szerintem csak azért csinálta, hogy megmutassa frazírozni Ő is tud, nemcsak Gigi, mert a dalban egyébként nem indokolta semmi.

Talán Attila tovább jutásán lehet vitatkozni, bár már nem érdemes, de azért lehet valami abban a sztáralkat dologban. Puskás Peti- szindróma jut eszembe. Messze nem a legjobb volt abban a szériában, amelyikben indult. Kapott hideget-meleget, igaz, nem is lett az év férfihangja (kész röhej!). Ellenben máig a köztudatban van, míg sok, nála talán tehetségesebbnek már a nevére sem emlékszünk.

nyuszi01 2012.05.15. 17:27:15

Ááá, végre van hogyvolt!!! :)

Szerintem nagyon jó volt ez az adás, de az eredmény nálam kivágta a biztosítékot...

A duettek tetszettek, de bármilyen meglepő, a kedvenceim Attila és Bochkor voltak, a többiek csak utána jönnek... Mesternek ezt a számot inkább Andival kellett volna énekelnie, mert Giginek szép hangja van, de ezt a számot eredetileg Aretha Franklin énekelte, akinek erős, "négerhangja" van, nem Beyoncés, hajlítgatós. Szóval Giginek nem állt jól ez a dal, ráadásul Mester is leénekelte. (ja, és a 2. Megasztár szériában Tóth Gabi énekelte ezt a számot Boogie-val - na az nekem egy nagyon emlékezetes, és kedvenc duettem!!) Ja, és nagyon röhögtem Mesteren, ahogy kidagadtak az erek a nyakán, úgy énekelt :D
Andi és Zoli nagyon jók voltak, és nekem is jobban tetszett, mint Muri Enikőtől. Mariann és Balázs nekem nem tetszettek. Mariann istennő volt, de Balázs szegény nagyon eltűnt mellette, elég jelentéktelen volt, és ezt a számot jobbra is meg lehetett volna csinálni.

A szólóprodukciók közül Balázs és Gigi tetszettek a legjobban. Andi is nagyon jó volt, Attila is magához képest, bár azért csúszkáltak a hangok rendesen. Szerintem viszont Balázs isssszonyat jó volt ezzel a dallal, neki ez a stílus áll jól, és imádom, amikor rekeszt. :)

Az eredményt inkább nem kommentálnám, mert nem lenne túl szalonképes...

@mézescsók: egyetértek abban, amit a hozzászólásod végén írtál, ez totál így van.

nyuszi01 2012.05.15. 17:39:12

Áááá, és kifelejtettem a kedvencemet: Andi szólódala alatt Telenor háttér ment a ledfalon!!! :D :D

mézescsók 2012.05.15. 17:40:15

@nyuszi01: Azt mondják, ez a showbiz.

virágméz 2012.05.15. 18:56:22

@mézescsók: azért Puskás Peti színházban, musicalszerepekben bizonyítja most, hogy érdemes megjegyezni a nevét. Nem popsztárként, de musicalszínészként nagyon nagy lehetőség van a srácban, meg is érett rá, mert karakter, és azért ő nem is az a hallgathatatlan kategória.

mézescsók 2012.05.15. 19:51:46

@virágméz: Nem mondtam, hogy hallgathatatlan kategória. Arra utaltam, hogy amikor a szériában szerepelt, Puskás P. legnagyobb érdemének a szinpadképességét tekinthettük. Nem Ő énekelt a legjobban, nem is Ő mozgott a legjobban, viszont valami miatt vonzotta a közönséget. Most lehet azon vitatkozni, hogy ez nem mérvadó, mert nem ez a szakmaiság, hogy hamis, stb. Mindennek ellenére Ő vitte mondhatni a legtöbbre. Nyilván nem véletlenül. Tudomásul kell venni, hogy a showbuisinnes arra épül, ami eladható. És ezzel nincs is semmi baj. Ha az a cél, hogy a tömegizlést kielégítsük, akkor az azzal érhető el, ami eladható. Az teljesen más kérdés, hogy véleményem szerint a tömegízlés formálható. Igaz, ez időigényes és költséges valami.
Ja, és még valami: nem minden értéktelen, ami eladható.

nyuszi01 2012.05.15. 21:19:44

@mézescsók: Ez az eladhatóság tényleg nem arra épül, h kinek van a legjobb hangja. Még ősszel, amikor a 2. X-Faktor ment, a Malek Miki írta a Facebookján egy elég hosszú kommentárban, hogy az ilyen tehetségkutatókban az esetek nagy részében azt nézik, h ki lesz később eladható - ehhez nem csak hang kell, hanem színpadi megjelenés, stílus, stb. Említette, hogy manapság a mainstream előadókra van kereslet, ezért az ilyen műsorokban is ezt keresik. Nem tudom már sajnos szó szerint idézni, de az biztos, hogy ebben a kommentárban egy szakmai véleményt olvashattam, és meg se próbálta letagadni, h az eladhatóság a lényeg a mai világban.
Szóval igen, nem az a lényeg, hogy neked van-e a legjobb hangod a mezőnyben, hanem az, hogy mennyire látják benned az eladhatóságot.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.05.15. 22:06:56

Király lett az öfi, a műsor viszont egy szánalom...
A két csajszi olyan, amilyen, de hogy ezt a nyomorultat továbbtuszkolják erőnek erejével, nem tudom elhinni, a Sweet child of mine előadásakor kellett volna a színpad alá elásni, pfff...

mézescsók 2012.05.16. 01:02:38

@nyuszi01: Nem olvastam, de Maleknak elhiszem, végülis elég közelről láthatja a sztárcsinálás mechanizmusát. Pont a szórakoztatóipar alapja ne az eladhatóság lenne? Elszöszölhetünk még azon a kommentekben, hogy Talán vagy Jenser a piacképesebb, de ezt végülis nem a zsűri fogja eldönteni, hanem azok, akik fizetnek a cd-ikért, jegyet vesznek a koncertekre.

kristofxx 2012.05.16. 09:08:49

Ne essünk túlzásban, egyikük sem piacképes. Ez csak egy TV műsor.
süti beállítások módosítása