Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Éden hotel - 2x41

2012. május 15. 05:00 - sixx

Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy életbiztosítás a csávó, különösen akkor nem, ha kijelenti, hogy megtalálta az a párt, akivel a játékot végig tudja vinni, mint tette azt az előző két esetben. Ja, és van Szöcskénk is, egy műcsöcsös, festett és/vagy tetovált szemöldökű nő képében, aki Csirkelábú Roli partnere lett, a többiek maradtak úgy, ahogy voltak. A pirosba csomagolt Pinokkina azt mondja, a mai adásban az indulatok elszabadulnak, de ez mind semmi, mert két titokzatos vendég jön. Ufók az Édenben?

Szöcskének reggel nem kattog az agya, itt meg ez alapfeladat, meg kell tervezni, mit, hogyan kell csinálni egész nap, ezt úgy képzelem el, hogy tíz óra húszkor hugyozás, (budi köré ne menjen) tíz harmincötkor átöltözés bikinibe, csöcs villantása a jobb felső kamerába, 11-kor reggeli, csámcsogás nuku. Kemény lehet ez, na. Csirkelábnak jó érzés volt egy olyan dekoratív lánnyal aludni, mint Szöcske, hát, neki legyen mondva. Na, Broki a szingliszobában összetereli a két nőt, aki rá vágyik, és észt osz. Naomi, Naiva, én azt akartam, mindketten a hotelben maradjatok. Ehhez meg az kellett, ami volt, kész, passz. Naomi kifakad, Féliker nem azért van velem, mert te beszéltél vele, azt tudod, igaz? Nem, Féliker beszélt velem, oszt kész, és ha nem így történt volna, akkor ÉN lettem volna szarban. Mert ugye az a legfontosabb, hogy Brokinak jó legyen. Naomi nem szereti az Alíz szerepet, és joggal kérdezi, hogy annak fényében, hogy akár Bettina is lehetett volna védett, miért lenne kóser ez a megoldás. Hülye vagy Broki, mondja, és lelép. Ostoba, mondja Broki.

Na, jön a két titokzatos vendég, az egyik Fruzsina, akinek olyan frufrut vágott valami nagyon gonosz fodrász, mint egy kirakati bábunak, valamint Norbi, aki olyan, mint a szegény ember VV Leója, de csak távolról. Fruzsinán gladiátorszandál van, amit én, ha majd egyszer miniszterelnök leszek, hatóságilag tiltok be, de egyelőre tehetetlen vagyok. Azért jönnek a hotelbe, hogy kicsit nyaraljanak, de egy párt magukkal visznek, hoppácsak. Szóval ők voltak a tartalékjátékosok, Norbi például akkor kerülhetett volna adásba hamarabb, ha a MuzsikusKulabát megmaró skorpió keményebb, mint gondoltuk. Norbi legalább olyan kancsal, mint Csirkeláb, hamar egymásra találnak majd. Beülnek reggelizni, és így várják a lakosságot, na, lesz meglepetés. Fruzsinának vagy műanyag haja van, vagy nagyon széjjelment a sok festéstől.

A fogadtatás sokkoló, Hiper jajbazdmegúristenjézusfasza sikollyal, Naomi tétova tántorgással reagál, mondjuk ő eleve úgy viselkedik, mint egy díva valami színdarabban. Senki nem örül az új lakóknak, kivéve Szöcskét, mert Norbira rácuppanna. Naomi is. Ezek mi a faszomat látnak ebben a csávóban? ÚjPéter rutinosan faggatni kezdi őket, ti egy pár vagytok? Norbi hárít, beszéljünk először rólatok. Mindenkinek kattog az agya, és gyanúsnak tartja a szokatlanul sokat kérdező de nem túl közlékeny új párt. Milyen a viszonyotok párokon belül, kérdez Norbi, mire Papucs felbassza magát, jóhogy nem azt kérdezed, análba nyomtuk-e tegnap, mer igen, de ez nem tartozik rád. Hiper már nyílt volna meg, látszik azon a bárgyú fejin. Naomi szerint ilyen dolgokat ne kell megosztani az újakkal. ÚjPéternek nem túl szimpatikus ez a tempó., mi az, hogy ilyen tiszteletlenek? Kérdeznek, de nem válaszolnak? Norbiék persze direkt vezetik meg az agyhalottakat, ami azért, valljuk be férfiasan, nem nagy truváj.

A mödanszié mellett felállított átmeneti kihallgatóállásba a szokásoknak megfelelően először ÚjPéter viszi le az újpasit, te sportolsz, nyit negédesen, ja, kempó, thaibox, ketrecharc. Mindent visszavontam, kedves Norbi, amit az előző bekezdésben írtam, hallod? Ez itt a mödanszié, mutat jobbra ÚjPéter, és tényleg. Fruzsira majd Hiper és Naiva cuppan rá, jósolja ÚjPéter, úgy látszik ki vannak osztva a szerepek jóelőre. S lőn, az újcsajt az említett kettős vezeti körbe, micsoda meglepetés, Norbit meg Csirkeláb és ÚjPéter aki szomorú lenne, ha olyan kaliberű faszi ejtené ki, mint Norbi. Fruzsi egy perc alatt levette Hiperékről, hogy be vannak szarva és már tudják, feladatuk van, csak azt nem, hogy mi az. Juan levelet hoz, Fruzsi olvas, szobát választanak, abba mennek, amelyikbe akarnak, az ottani pár meg húz a szinglibe. Na, erre még nem volt példa, így Féliker meglepődik. Broki nem akar a szingliben aludni, de fog, mert Norbiék az ő szobájukat választják - nem azért, mert az a legfaszább szoba, hanem azért, mert Naiva a legfifikásabb, aminek nem tudom, mi köze van az ágy keménységéhez.

Juan újabb levelet hoz, Félikernek, és végre kiderül, hogy miért van itt az új páros, hát turistáskodni. Nem nyerhetik meg a 25 milliót, de egy párt magukkal visznek - az agyhalottak feladata, hogy meggyőzzék őket arról, hogy ne őket vigyék magukkal. ÚjPéter felröhög, bazdmeg ezek nem hazudtak a reggelinél amikor azt mondták, nyaralni jöttek. Hiper magához ragadja a kezdeményezést, jó, akkor most menjetek be a szobátokba, és egyesével hívjátok be a lakókat, JÓ? Nem hinném, hogy így kéne nyitni annak fényében, hogy a két új, mint valami elbaszott mitológiai madár, két lakót elragadhat, de mit értek én a lovakhoz. Hiper, kussolják már, mondják a többiek. Naomi sajnálja, hogy Norbi nem marad. Azt egyelőre nem lehet tudni, mennyi idő alatt kell döntenie a két újoncnak. Andor a kamerába azt mondja, hogy szerinte Naiváéknak kellene menni, de a hangsávon hallatszik a vágás, ejnye, lehet kurvára nem is ezt mondta, csak a szerkesztők akarják a szokásosnál is gecibbnek beállítani.

Punnyadás van a mödanszié mellett, amit Andor gajdolása tör meg, az isten faszát már, így nem lehet dolgozni, komolyan. A nagy vidámkodás után kissé meglepő fordulat, hogy Hiper a függőágyban sír, mint egy nagy, zilált tollazatú madár, vajon i a fasz baja lehet? Ja, megvan, kiborul, hogy bazdmeg pont ezen a két új emberen múlik a bent maradása, tényleg tragikus. És ő 11 hetet végig játszott, bazdmeg, és ez hihetetlen bazdmeg, bazdmeg. Papucs és Andor vigasztalja, aztán jön Naomi is, de Hiper láthatóan vigasztalhatatlan. Naomi szerint ennek a sírásnak is taktikai jelentősége volt, mert ha valaki kivan, akkor elvonul bőgni, és nem csinál belőle parádét. Van benne valami. A turisták közben röhögnek a mödanszié mellett, és arra kíváncsiak, ki fogja majd leghamarabb hátba szúrni a többieket. Nekem van több tippem is.

Andor és Szöcske ül le elsőként Norbival, és amikor Andor azzal nyit, hogy nem szeretnék senkit bemártani, akkor már egyértelmű, hogy jön egy DE, és be fog, és így is lesz, DE Naiva az egy geci, mert nem őszinte, pedig minden reggel edzettünk. Naiva egy szippantó, mondja, a szomorú kutyafejivel, mindezt persze a mással mi nem baszás jeligével feldíszítve, Naiva adja a szűzkislányt közben egy ordas, büdös kurva. Ez a nő aljasabb, mint az összes lakó együttvéve, amit azzal indokol, hogy ő most őszinte. Fruzsina közben Naivával kokettál, miért bőgött az a furcsán lófejű lány a függőágyban úgy, hogy mindenki lássa? Lehet volt benne hátsó szándék, fogalmaz óvatosan Naiva, de lehet tévedek, és tényleg kiborult, mert stressz alatt van. Fruzsina azt akarta tudni, Naiva bemártja-e Hipert, és választ kapott a kérdésre, gondolom, most boldog.

Hipernek befájdult a feje a sírástól, ami csak a kisebbik baj, mert Naomi, akinek tényleg kivette valaki a szűrőt az agya a szája közül, mintegy mellékesen megemlíti neki, hogy Naiva azt mondta, nem volt őszinte a sírás. Ezt persze ő is mondta a riportszobában, de annyi esze csak van, hogy ezt ne kösse Hiper orrára, nem evett ő meszet. Hiper erre egy menjen a faszomba! felkiáltással nyit, de persze ennyivel nem rendezi le a dolgot, undorító egy nő, a legundorítóbb nő a játékban, mondja, hányadék, rohadék, mocsok. Nem érdemli meg, hogy itt legyen. Naomi a kamerába azt mondja kissé elkenődötten, hogy nem kellett volna konfliktust keltenie, TÉNYLEG? ÚjPéter a mödanszié melletti gyóntatószékben vakargatja a lábát, és Norbinak bemártja Naivát, aki a stílusa ellenére kerüli a konfliktusokat. Hiper már Andornak puffog, olyan hadjáratot kéne indítani Naiva ellen, hogy csak úgy füstöljön. Ezzel elkéstél, baszod, jelzi Andor, én már megtettem. Hiper a való világban sem akar találkozni Naivával, szerintem ez valahol kölcsönös. Undorító, aljas nő, akiben nincs tartás, mondja. Okádék bárcás kurva, mondja Hiper, Andor szerint csak szűzkurva, de Hiper szerint rendes bárcás kurva, mert csak egy olyan tud így viselkedni. Érzés nélkül. És mindezt úgy adja elő, hogy pontosan tudja, mikor és honnan veszi a kamera, nagy színésznő. Andor szerint Naiva lefeküdött Brokival, így tuti, hogy kurva.

Naiva Félikerrel beszélget a mödanszié mellett, szerintem kényszerűségből. Féliker szerint Naivának vannak érzései, és úgy játssza a játékot, mint ő maga, néha megbánt másokat, de sajnálja. Féliker is leszopta Brokit??? Fruzsináék kitárgyalják a hallottakat, a csaj Naomival nem tudott rendesen beszélni, Norbi szerint nagyon őszinte lány. Naiva szerintük kétszínű, de Norbi bent akarja tartani, mert egyrészt erre kapott utasítást a szerkesztőktől, másrészt meg kíváncsi, hogyan aprítanák egymást az agyhalottak, ha Brokiék nem esnek ki. Norbi szerint érdekes feladatuk van. ÚjPéter észreveszi, hogy Naiva Félikerrel dumál, és máris viszi a szót Hipernek, Naominak meg Papucsnak, már megy az agymosás felkiáltással. Naomi próbál kiállni Naiva mellett, beszélgetnek, és? Mindenki a saját bőrét menti egyébként is. Erre kis híján felpofozzák, ennyire nem lehetsz hülye, támad rá a másik három, na, Hiper, EZ a gusztustalan. Egyikünk sem játszik mocskosan, mondja Hiper, és nem szakad rá a mennyezet.

A beszélgetést Naiva kihallgatja, és majdnem lebukik, amikor ÚjPéter feltépi az ajtót, de még időben eliszkol, egészen Brokiig, aki éppen fürdik, és bazdmeg, ahhoz képest, hogy egy hete még Naivában ficergett a csudafasz, most szokatlanul szemérmes lett, és távolabb parancsolja Naivát, hogy az ne lássa a farkát, amit eddig bezzeg boldog-boldogtalannak mutogatott. Mi a bajod, kérdi Broki. Naomi, aki elmondta Hipernek, hogy mit mondtam a sírásról. Broki a vízben csak a vállát vonogatja, ezt hülyeség volt mondani, én szóltam, nekem ehhez semmi közöm, oldd meg, ahogy akarod. Naiva kezd berágni, most mondjam el Hipernek, hogy Naomi két napja ki akarta rakatni a hotelből? Mert hinne ám neked, azt ugye sejted. Broki lebassza Naivát, úgy járkálsz itt két hete, mint akinek temetésre kell mennie, ez is belefér, én leszarom, azt mondasz, amit akarsz. Hülyeségeket csinálsz, ezerszer szóltam, hogy ne tedd, nem fogom még egyszer elmondani. Broki olyan szépen lerúgja magáról a felelősséget, hogy öröm nézni, ő mossa kezeit, ráadásul szó szerint.

Naiva bemegy Hiperékhez, de nem engedik be, Naomi inkább kimegy vele, és elmondja neki, hogy ő nagyon szereti, mármint Naivát. De nem így cselekszel, mondja a másik az iszonyú rendetlen szoba közepén, a háttérben tangabugyik ülik torukat kisruhákkal. Hallottam, mondja Naiva. Nem tudsz te semmit, mondja Naomi. Na, akkor mondd el nekem, miről volt szó odabent. Naomi persze terel, ja, te is felmerültél, de én ANNYIRA ideges vagyok, hogy oda sem figyeltem. Ugyan már. Ez azért elég kemény. Hiper is megjelenik a szobában, kimegy cigizni, és az erkélyről pofázik befelé. Miről beszéltetek lent a szobában, kérdi Naiva. Rólam? Ja, rólad is. Mit? Azt, hogy egy büdös bárcás kurva vagy, Broki meg egy strici. Á, csak hülyéskedek, Hiper terel, most is, amikor pedig kurvára lehetne őszinte. Na, csak kifakad, hát milyen ember vagy te, mondja, amikor én teljesen őszintén kiborulok a függőágyban, és úgy üvöltök, hogy mindenki hallja, az neked nem őszinte?

Naiva válaszolna a kérdésre, de nem tud, mert Hiper idegösszeroppanást kap és őrjöng, AZT KÉRDEZTEM MILYEN EMBER VAGY TE, HALLOD, MILYEN? ÚjPéter röhögve hallgatózik a szobájából Papuccsal együtt. Hiper, kezdi Naiva, te még soha nem mondtál semmit rólam a hátam mögött? Nem, hazudja Hiper, akinél gerinctelenebb játékost még nem láttam az Édenben. Naiva nem mondhatja el, amit akar, mert Hiper leszarja, és csak saját marhaságait hajtogatja, én már úgy kettéfejeltem volna a fejit ebben a helyzetben, mint a sicc, de Naiva türelmesebb. Hiper kiviharzik, majd vissza, mert szereti a drámát, én tisztességesen távozom ebből a játékból, na persze, te vagy itt a gerincesség élő szobra, baszki, kérdezzük csak meg Csírát vagy Muzsikust. Az ilyen futóbolondokkal eleve nem lehet vitatkozni. Hiper ÚjPéter szobájába már röhögve érkezik, ennyit a remegő kiborulásról ugyebár, tipikus pszichopata a nő. ÚjPéter előbb szarik, csak utána beszélget, ha nem baj. Hiper viccesnek tartja, ahogy reagált erre az egészre, mondom, be kéne zárni.Hiper bemegy Fruzsinához, és kavarja a szart, van itt egy pár, ami nem méltó arra, hogy itt legyen, de nem mondom meg, melyik az. Fruzsina szerint ez csak színjáték, lapozzunk. Naomi Norbinak vall, és azzal nyit, hogy itt minden körülöttem forog. Naivára mindig számíthattam, és számítok is, nem baszom át, és ő sem engem. Ezzel párhuzamosan Féliker a Másikikerről mesél Fruzsinának, aki csak nagy nehézségek árán nem alszik el a székben. Norbi Naivával is beszél, barátod vagyok, lehetsz őszinte. Na ja, Fruzsival az voltam, most meg áll a bál, szóval hagyjuk. És eleve, Hiper velem is csak azért üvöltött az erkélyről, hogy mindenki hallja, mert egy gyökér. Norbi rászólt Fruzsinára, hogy ne is hallgassa Hiper vergődését, mert az egész csak nekik szól. Nem hülye ez a gyerek.

Este buli, perszehogy, minden kiabálás, bárcáskurvázás el van felejtve, isznak, táncolnak felszabadultan, Andor úgy rázza a seggét, mint akit baszni visznek menten, Naiva szeretne Hiperrel beszélgetni, de az nem akarja, mert most bulizna, és nem kíváncsi a szomorú kutyafejre, és eleve, adott egy lehetőséget este, de Naiva nem tisztázta a dolgokat. Mármint ugye Hiper üvöltött öt percen át, majd kijelentette, hogy leszarja, mit akar Naiva mondani és kirongyolt a szobából - na ez az, amikor Hiper meg akar valamit beszélni. Isten óvjon mindenkit ettől a nőtől. A buli csúcspontján Naiva és Naomi csókolózik egyet, nahát, ezt Hiper a kezébe temetett arccal fogadja, Andor szerint meg 12 év felett az ilyennek helye nincs. Érdekesek lehettek a férfiarcú nő általános iskolai évei, az biztos. Még elcsattan pár csók, mert Naominak az anyja nem mondta, hogy ne buziskodjon Mexikóban. Hiba volt, Naomi mama, hiba.

ÚjPéter és Hiper a buli után Naomit baszogatja, vigyázz, baszki, mert bezárjuk a bizalmi kört, és nagy bajban leszel. Engem te ne fenyegess, bazdmeg, Naiva volt az egyetlen, aki végig mellettem volt. Én mikor fordultam el tőled, kérdi ÚjPéter, aki az előző párválasztó előtt elfordult Naomitól. Hiper csendesíti őket, de hiába, Naomi már sík ideg, ÚjPéter is, legközelebb majd kiejtelek bazdmeg, oszt nézel. Ne nagyképűsködj, Naomi, mondja ÚjPéter, húzz a faszomba. Naomi elmegy lefeküdni. Féliker egy csajt baszna ki legszívesebben a hotelből, gondolom Hipert, bár nem nevezi meg. Mindezt Norbinak mondja, Broki társaságában. Norbi jól elitalozott velük, Brokiot ravasz kis taktikusnak tartja továbbra is. Lefekvéskor Broki a földön alszik, csak lehet valami baj azzal az ággyal a szingliszobában. 

Címkék: 18+ éden hotel
1558 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2012.05.14. 19:11:06

Képaláírás:

Hiper felkészül, hogy kimondja: "naggggyyyyon".

vécés jóska 2012.05.14. 19:11:16

Hajrá Hiper! Na jó, dehogyis! :D

mocskosmacska 2012.05.14. 19:27:29

Végül is boginak lett volna esélye a bentmaradásra. Odaadja a védettséget anikónak, aki beáll máté mögé, hogy kidobhassa tüncikét, bogi meg megkapja papucsot.
De nem hiszem, hogy ezeknek ilyen bonyolult terv az eszükbe jutott volna valaha is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 19:32:56

Reggeli közben vagyunk, nagy a magyarázás, heves a gesztikuláció, és beszél, beszél, beszél, beszél erőteljesen, de csak hiperkedik:):):)

Hajrá Anikó!!!!!!

kemény keleti kommentelő 2012.05.14. 19:35:02

Az alulpengetős Body by Jack 2000 maszázsfotelben minden perc élmény. És már bugyikék színben is kapható.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:36:37

Szerintem nem látszik, hogy LMZ Anikó előtt térdel és...

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:41:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te mondod, aki a meseirodalom minden hősét kedveli ... ;)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:44:00

"Egész este arra várok, hogy megcsókolhassalak." :D

mocskosmacska 2012.05.14. 19:44:06

@Joey Tribbiani: Nekem is pont ez jutott az eszembe, csak nem mertem beírni. De tényleg olyan fejet vág, mint aki élvez.

Müszélia 2012.05.14. 19:44:34

anikó éppen ezt mondja: jól van, papucskám, még egy kicsit nyalogathatod a talpamat.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:46:39

@mocskosmacska: Joey vagyok, én bármit leírhatok. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 19:51:08

@Joey Tribbiani: az kizáró ok, szerintem:) Nyilvánosan nem csinálnám.

mocskosmacska 2012.05.14. 19:54:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Levente valszeg nem csinálja elég jól. Különben is, ha jól csinálná, akkor anikó nem lenne ilyen idegbeteg.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:56:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szerintem ő közben sem átszellemült, hanem valami naaaagyyyyyyyyon okos dolgon töri a fejét.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 19:57:34

@mocskosmacska: van benne valami:)
Én kinézem Leviből, h jó:) Anikó kombinál közben pl., kinek kellene kiesni.

@Joey Tribbiani: nem, teljesen más, ha ott ülnek mellettem, bámulnak. 2 hónap után el tudok vonatkoztatni a kamerától:D Amúgy meg akkor kiélvezem, utána látják, ha meg ott vannak mások is, akkor közvetlenül akkor:D

sogeking 2012.05.14. 19:58:59

képaláírásnak

-most letüsszentem Leventét!
-beatbox queen, cintányér szóló
-fincsi volt a tegnapi bab
-ki ette meg a kenyeret?
-sziksssssssssz (és pont az első sz-nél tart:)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:59:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Huuuu, el kellett olvasni párszor, hogy megértsem, de jelentem sikerült. Én másik kameráról beszélek, de te már nem is emlékszel! :(

LoveMy 2012.05.14. 20:00:14

@vécés jóska:
na szép!
már megint csalódnom kell benned! :(

vécés jóska 2012.05.14. 20:01:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Vannak olyan emberek, akik szeretik, ha nézik őket, miközben csinálják. Lehet, hogy Hiper is ilyen. Amúgy az nagy kérdés, hogy milyen állapotban lenne, ha még Levi se kezelgetné?!

foxglove (törölt) 2012.05.14. 20:01:52

"egy egyelőre meg nem nevezett ajándékot"

banyeg, csak nehogy egy doboz tampon legyen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:02:19

@Joey Tribbiani: most olvastam vissza: a színészes mondandóm kérdés akart lenni a másik posztban:D Csak lemaradt a kérdőjel:)

LoveMy 2012.05.14. 20:03:06

@foxglove:
vagy LMZ szorult alá vagy be ;)

LoveMy 2012.05.14. 20:04:50

@vécés jóska:

amit ide írtál:
vécés jóska 2012.05.14. 19:11:16

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:04:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: JA, azt hittem megmartál megint és kijelentés. Joey színész-e? Ez kérdés lehet!?

foxglove (törölt) 2012.05.14. 20:05:10

@LoveMy: ja ez nem képaláírás volt, csak az én aggodalmam.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:06:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Unalmadban olvasgatod a saját régi kommentjeidet?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:07:23

@Joey Tribbiani: jaaaaaaaaaaaaa, akkor is két ember volt ott:)

@vécés jóska: szerintem, teljesen normális lenne:)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:11:47

@ő-szinte: Itt a legőszintébb mosolyú teremtés is! :D

vécés jóska 2012.05.14. 20:13:09

@LoveMy: Miért már az is baj, hogy Hipert is utálom? :) Edináról egy rossz szót nem szóltam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:16:40

@Joey Tribbiani: köszönöm, mindig igazam van:P

@ő-szinte: szió:)

Hajrá Anikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

busifa 2012.05.14. 20:18:41

Hajrá Anikó!!!

Képaláírásnak:
"Naggggggyon jól érzem magam itt!
Csak a többiek ne játszanák meg magukat! Hàt nem? De!!"

Átvitel honvéd 2012.05.14. 20:19:51

Úgy látszik, a mai részben megint előbújik belőle az állat...

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/14/eden_edinat_eleg_csunyan_szidjak/

Egyébként jó estét! :)

inmemancsi 2012.05.14. 20:24:46

"menj a picsába..eggyy-ér-tel-műűűű hogy az én műszempillám a legszebb"

vécés jóska 2012.05.14. 20:28:19

Amugy azon gondolkoztam, hogy Anikóból már össze lehetne vágni egy jó kis klippet, mint anno Alekoszból :) Az lenne a refrén, hogy szarházi vagy Pít, vagy milyen ember vagy Edina, milyen? :)

inmemancsi 2012.05.14. 20:30:47

@sogeking: ez képaláírásnak készült:))

horipapa 2012.05.14. 20:32:37

@vécés jóska: Annyi különbséggel, hogy míg Alekoszon nagyokat lehetett röhögni, addig Anikón nem sokat nevetnénk maximum kínunkban. :)

LoveMy 2012.05.14. 20:33:13

@vécés jóska:
és kinek lenne az jó kis klipp???
;)

Banyus83 2012.05.14. 20:43:01

Sziasztok! Mindenki nagy örömmel várja ma mai részt? :-)

vécés jóska 2012.05.14. 20:43:52

@LoveMy: Hát nekünk :) Bármennyire is beteg ember Ancsa, ha ő nem lenne, nem lenne olyan jó az ÉH szerintem

@horipapa: Van aki Aleken is csak kínjában nevetett, bár én komáltam, pedig ő is valamilyen szinten beteg volt

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: HOL??

Banyus83 2012.05.14. 20:46:25

Kíváncsi leszek ,kit b.sznak ki a nyaralók :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:49:53

@Banyus83: nem, mert nem fogom látni!

@vécés jóska: öööööööööö, megkeresem.

mocskosmacska 2012.05.14. 20:52:00

Egyébként nekem a három kedvenc nagy taktikusom:

1. Andor, aki párválasztón a védettségével két csajt is kiejtett, akik az andor-pít tengely szövetségesei lehettek volna, csak azért, hogy minél gyorsabban az imádott pítje párja lehessen. (Mert egy párválasztót kivárni, az jaj, de nehéz.)
2. Omár, aki a védettségét elszórta arra, hogy kiejtse terror tomit, aki mellé a csajok max. kínjukban álltak volna oda, tehát hamarosan repült volna ígyis-úgy is.
3. Márk, aki a védettséggel Omárt ejtette ki, mert nem akar senkit sem nagyon megbántani. Ja, meg lecserélte a végén bettit noémire, mivel noémi "alapjátékos". Csak azt hagyta ki a számításból, hogy noémivel nincsen bizalmi kapcsolatuk, így nagyon csúnyán át lesz baszva a végén.
4. Ja, és még pluszban ott van nagy taktikusnak kira a bosszúálló angyal, aki még síkabb, mint az előző három.

mocskosmacska 2012.05.14. 20:56:33

Ja, és kihagytam noncsit, aki a biztos párját dobta a csudapöcsért, illetve edinát, aki a csudapöcs iránt érzett rózsaszín ködön át semmit nem lát a játékból.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:58:40

@mocskosmacska: Akkor már majdnem a teljes csapat megvolt.

LoveMy 2012.05.14. 20:58:45

@vécés jóska:
hát hányingerem is van, ha képernyőre kerül!

vécés jóska 2012.05.14. 20:59:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezt már láttam, de azért köszi :) ha nincs viasatod, hogy nézed a dolgokat? Ncore?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:08:39

@vécés jóska: @Joey Tribbiani: nincs viasat, mert kicseszik velem a UPC, de két hónapja ígérik:D

Így a műsort nem nézem:P Ritkán neten belenézek, v hétvégén az ismétlést, leginkább sixx írásaiból merítkezem:D

mocskosmacska 2012.05.14. 21:10:09

@Banyus83: Köszi.

@Joey Tribbiani: Mikor volt meg már a teljes csapat?

Katicavirág 2012.05.14. 21:13:36

@mocskosmacska:
Nekem meg ő, mert ha engedik akkor 2szer is kiejtette volna az Alkeszt!És szerintem az egyik legvagányabb múlttal is Ő rendelkezik, a többiek csak szájhősök, viszont Dávid már tett is le az asztalra:
www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/kepes_cikkek/eden_hotel_2_david_privat_fotok_utazasok

Joey Tribbiani 2012.05.14. 21:16:06

@mocskosmacska: A tuti taktikusok felsorolásában.

inmemancsi 2012.05.14. 21:18:31

a döntő még 10 nap?

LoveMy 2012.05.14. 21:20:12

@Banyus83:
Szia!
De ezek a "naaagy taktikusok" olyanok, mint a kérészek :)

LoveMy 2012.05.14. 21:22:18

@inmemancsi:
már csak 8 nap
május 24 csüt => Vége

mocskosmacska 2012.05.14. 21:22:38

@Joey Tribbiani: Hát amekkora taktikusok vannak itt.........

inmemancsi 2012.05.14. 21:25:46

@LoveMy: köszi csak írták hogy 10 akkor a döntővel egy időben lesz party

ő-szinte 2012.05.14. 21:26:34

megint csúszik a műsor...

Proligarcha 2012.05.14. 21:26:42

- Papucs becsusszant méltó helyére
- Hiper felhelyezte az urániummal dúsított műszempillákat
- Anikó rájött hogy mégiscsak megbízhat LZMben.
- Hortobágyi húsos palacsinta babsalátával

ő-szinte 2012.05.14. 21:28:48

oh! végre jó HÉ ruhája... el sem hiszem:-O

mocskosmacska 2012.05.14. 21:29:46

Oké, megvannak a végső párok. De ki itt az, aki megbízhat a párjában? Mert szerintem max. matcsi bízhat meg tüncikébe.

"Hát milyen ember vagy te, edina!" - ezt hiper úgy hörögte, mintha az Ördögűző castingján lett volna.

sogeking 2012.05.14. 21:29:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem olyan rossz az, így Edina mentes verziód van :)

sogeking 2012.05.14. 21:30:47

Anikó beállt az EEK fanklbubba :D

ő-szinte 2012.05.14. 21:31:02

hú bazz, márk szerin egy papucstól melegebb lesz?:-OO

horipapa 2012.05.14. 21:32:11

Ez a Szöcske, úgy néz ki mintha valami 30-35 éves Milf lenne, biztos szét k*rták már páran... .

ő-szinte 2012.05.14. 21:32:14

ma lesz a leszbi só... :-)

mocskosmacska 2012.05.14. 21:32:38

Noémi mit hisztizik? Ő dobta ki a biztos párját.

ő-szinte 2012.05.14. 21:33:23

@horipapa: és melyiket nem?:-DDDDDDDDD

Veder1 2012.05.14. 21:33:54

Huh, ezt a Fruzsit honnan szedték?!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:34:14

@sogeking: ezért szeretem:D

Jó Edina nélkül, nézek MEl Gibsont:D

ő-szinte 2012.05.14. 21:34:27

háttt, ez a fruzsi...khm...

mocskosmacska 2012.05.14. 21:35:07

Remélem, hogy anikót viszik el az ufók.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 21:35:11

Jézusom, markotányosnő on board :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:35:42

Akkor megvan a hiányzó szőke liba a képen:d

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.14. 21:35:42

Es mikor esik ki egy par? Remelem ma, ehe.

gonzo 2012.05.14. 21:35:52

Megjött Mr. és Mrs. Smith. Bérgyilkosék...ehhh

ő-szinte 2012.05.14. 21:36:15

na, ezt bírom, gyanúsak voltak... hehehehe

LoveMy 2012.05.14. 21:36:29

Na szóval ketten mennek be és négyen jönnek ki!

mangalor 2012.05.14. 21:36:43

Hehehe, de be vannak tojva:DDD

Norbi csini, nyami:)

horipapa 2012.05.14. 21:37:00

Azért az nagyon nagy túlzás, hogy az új szőke jól néz ki, szerintem nagyon ronda :/ .

mangalor 2012.05.14. 21:38:16

@ő-szinte: mármint az a szájrapuszi??

Nnna, Hiper azonnal csontig az új csaj seggében... broáááf

Péter bá 2012.05.14. 21:38:29

Noémi beszoptad, de megérdemled!Mégis mit vártál Mátétól?Korrektséget?Nem kellett volna a tuti párodat Dávidot lecserélned!Na megjöttek a nyaralók! :D Ez már milyen?Hazavisznek valakit?Gondolom majd "önszántukból"! :D Hahahaha Hajrá Szerkik, egy újabb erőltetett menet jön!?

ő-szinte 2012.05.14. 21:39:34

@mangalor: annyi lesz csak? :-( :-DDDDDDDD
jössz az éden záróbulira? :-)

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:41:27

lemaradtam, kik az új emberek, van feladatuk stb?

Proligarcha 2012.05.14. 21:42:14

Bazeg, Márk arca bénább mint Petráé.

Fruzsikám...ABBA tribute band kell neked, nem ÉH.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:42:32

De azt tudjuk az előzetesből, h anikó nem esett ki ma, jaj, de jó!

ő-szinte 2012.05.14. 21:42:36

@foxglove: norbi meg fruzsi :-)
előkerült a szőke :-DDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:43:02

jesszus, ez a csaj nagyon furán néz ki. teljesen rosszul van összerakva.

szgy 2012.05.14. 21:43:18

nem tudom, ez az edina nem egy csúnyaság de már annyira hülye hogy már rosszul vagyok tőle. most még ráadásnak szinte szótagolva tőmondatokban beszél.

Veder1 2012.05.14. 21:43:41

Ó basszus, ezt a párválasztón kellett volna elárulniuk a szerkesztőknek! Így is érdekes lehet, de ellenkező esetben sokkal többet megtudhattak volna. Grrrrrr

horipapa 2012.05.14. 21:43:45

Most egyet értettem Andorral!

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:43:46

@ő-szinte: basszus andor jobb nő, mint fruzsi:)

mocskosmacska 2012.05.14. 21:44:01

Taktikus Márk jól bevásárolt FSZK-val, a csaj már azon gondolkodik, hogy jaj, de kár, hogy norbi nem játékos.

inmemancsi 2012.05.14. 21:44:26

@foxglove: most mondták, ők csak nyaralnak és el kell dönteniük melyik párt viszik magukkal

Riz Ottó 2012.05.14. 21:44:31

Andor megint kinyilatkoztatott.
Hányingerem van attól a lénytől.

szgy 2012.05.14. 21:44:49

jajj andor énekel

ő-szinte 2012.05.14. 21:44:59

@foxglove: dúúúúrva, mi?:-DDDDDDD
és andor megggint énekel bazzz ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

genevieve 2012.05.14. 21:45:05

felvágtam az ereimet:-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 21:45:06

Azt a kurvaélet... Pít most intézi el hogy nehogy őket vigyék haza, még a repülőn is énekelne.

sogeking 2012.05.14. 21:45:07

ez azért jó volt :D

busifa 2012.05.14. 21:45:09

Andor milyen naiv hogy Brokiékat viszik magukkal, ő nem tudja hogy a viaszar azt nem engedné!

mocskosmacska 2012.05.14. 21:45:10

Remélem, hogy roli marad.

Péter bá 2012.05.14. 21:45:12

Andi kérlek neeeeeee!

mangalor 2012.05.14. 21:45:20

Na, Andor, ez a hattyúdalod. szörnyűűűű

inmemancsi 2012.05.14. 21:45:25

@foxglove: de azért ez a hang meg viselkedés..fruzsikára nyomja a mérleg nyelvét

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:46:05

Anikó besírja magát a döntőbe. Wait...

horipapa 2012.05.14. 21:46:12

Azért Andinak iszonyatosan jó segge van :D

mgrc 2012.05.14. 21:46:38

hiper baszki ezt az alattomos pichát, szépen eljátsza a nagyhalált... a szerkik meg nem gyengén belenyúltak, jöhet az össznépi támadás brokinaiva ellen, kíváncsi vagyok mi lesz :)

Veder1 2012.05.14. 21:46:45

No, Hiéna megijedt, hogy a nyaralók előtt hamar le fog hullni az álarca :D

Wednesday5 2012.05.14. 21:46:54

@horipapa: pont ezt akartam mondani :D h nemtom mit fikázzázok, kibaszott jó segge van :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.14. 21:47:35

@Riz Ottó: Ezt 10 hete nem tudjuk. De most a kiesestol f*sik.

Riz Ottó 2012.05.14. 21:47:52

Andor beindította a fúrógépet

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:48:03

Annyira szeretném, ha még sokat énekelne nektek Andi:D

Riz Ottó 2012.05.14. 21:48:34

@Yooha: köszi, már azt hittem, lemaradtam valamiről :)

Szomorú kutyafejnél megakadt a a tű

mocskosmacska 2012.05.14. 21:48:54

Andor megy fúrni tüncikét.
Lehet tippelni, hogy andor mennyiszer mondja még a játék folyamán, hogy "szomorú kutyafej".

wondorog 2012.05.14. 21:48:58

Ha Bandi még egyszer kimondja, hogy szomorú kutyafej, felvágom az ereimet.

ő-szinte 2012.05.14. 21:49:24

andor szépen előadja magát:-DDDDDDDDDDDDDDD
biztos szimpatikus lenne, ha így mártogatnának vkit előttem első találkozásnál :-DDDDDDDDDDDDDDDD

Wilzor 2012.05.14. 21:49:33

edina mennyire átlát ezen az anikón

hóódejóó 2012.05.14. 21:49:37

"turistán fog múlni a 11 heti munkám" by Anikó

Riz Ottó 2012.05.14. 21:49:44

nem értem azt, aki hipernek drukkol.

mocskosmacska 2012.05.14. 21:49:53

"11 heti munkám." Milyen munka?

mgrc 2012.05.14. 21:50:10

húbazze meg ettől az andortól is kiráz a hideg

ő-szinte 2012.05.14. 21:50:10

@wondorog: ja, én is hányok már tőle...

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:50:33

@wondorog: @mocskosmacska: azért valahol kínos, hogy pont ő fikázza más arcát.

genevieve 2012.05.14. 21:50:36

azért noémi is kavarja a szart rendesen...

mangalor 2012.05.14. 21:50:39

@ő-szinte: holmikor? de egyébként nem valószínű, ennyire nem vagyok elszánt EH fan:D Meg aztán be sem engednének a szívlapáttal szerintem...

vécés jóska 2012.05.14. 21:50:52

Na FSZK még mindig pletykás, Edinka még mindig rosszindulatú, Andinak van a legjobb segge.

mocskosmacska 2012.05.14. 21:50:55

Andornak tulajdonképpen mi a baja tüncikével? Jó, nekem sem szimpatikus, de a többi csaj sem jobb nála.

Wilzor 2012.05.14. 21:50:56

@wondorog: a szomi kutya fejet ÚjPít találta ki, csak átvette ez a szőke nő

Wednesday5 2012.05.14. 21:51:22

igaz h nagyon csúnya ez a fruzsi, de legalább van esze és ezt rajta kívül nem sok lány mondhatja el itt magáról. átlát az embereken és végül is ezért jöttek be. nekik nem kell szépnek lenniük :D

Proligarcha 2012.05.14. 21:52:21

Andrej félelmetesen ostoba. 21 éves wannabe edzőként mégis hogyan tett szert ennyi önbizalomra?

ÉH1 Kristóf is extrém lassan beszélt, de ő legalább előtte megjegyzett párszáz kifejezést.

Ez a picsa katasztrófa.

mocskosmacska 2012.05.14. 21:52:35

@foxglove: Én akkor röhögtem andoron, amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte reni vagy ő a szebb. Erre andor elkezdett mellébeszélni, hogy hát mindketten máshogy szépek, de látszott rajta, hogy meg van róla győződve, hogy ő sokkal jobb nő reninél, csak az elején még szerény akar lenni.

szgy 2012.05.14. 21:53:01

anyám, ez az új szőke csaj megint jött ezzel a "kezdő játékostársa" szöveggel. még jó hogy nem azt mondta hogy családtagja.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:53:17

@Wednesday5: de akkor miért? kik ők, a viasat munkatársai, vagy turisták? komolyan nem vágom.

horipapa 2012.05.14. 21:53:21

Azért jó lenne ha Máté/Edina páros repülne vagy Roland/Szöcske, a többiek semmiképp ne essenek ki!

busifa 2012.05.14. 21:53:33

Andor Essen Ki De Kurva Gyorsan!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 21:53:58

Noémi,Noémi már megint te uszítod Anikót.
Amúgy meg lehet nyugodni az EFK-nak, ha ennyire ki van élezve az egész Edinára, akkor bent marad.

C76 2012.05.14. 21:54:35

tenyleg jo hatsoja van Andornak, de valami noi is kell legyen benne, mert mas sincs :D

kerdes hogy mi szerint dontenek az ujak, ha azt halgatjak meg ki kitol akar megvalni, Edinaek repulnek, ok lehet nem is mondjak meg kit vagjanak ki, de a tobbiek tuti oket fogjak ocsarolni

ha maradhatnak nehany napot es tenyleg aszerint szavaznak ki nem erdelmi meg, akkor nem Edinaek mennek, kulso semleges szemnek ok szimpatikusak, nem mellesleg megdolgoztak erte

Billy a kölyök 2012.05.14. 21:54:38

Tőlem Ostobenkó is kieshet. Gusztustalan ahogy spicliskedik Hipernek.

inmemancsi 2012.05.14. 21:55:03

most mér nem nézhetik tv-n mit csinálnak ha nincsenek előttük ez senkinek nem jutott eszébe vagy ez esetleg korrekt lenne?

Wednesday5 2012.05.14. 21:55:08

@foxglove: hát gondolom ők is jelentkeztek a játékba, csak ezt a szerepet kapták, h ki kell vkit baszni :D és ehhez az kell h átlássák a dolgokat

horipapa 2012.05.14. 21:55:11

@vécés jóska: Bizony ám, Andi segge kárpótol a feje meg a hangja miatt! :D

ő-szinte 2012.05.14. 21:55:13

@mangalor: nem tom hol lesz... a viasat oldalán kel bereggelni
én strandpapucsot viszek;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.14. 21:57:29

andor hívjuk ezentúl szippantógépnek
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

szgy 2012.05.14. 21:57:45

ha andor mond valamit legalább előrehajolva mondja :-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 21:57:49

annyira vicces amikor Anikó undorítózik meg mocsadékozik...

Andi meg szánalmas.

ő-szinte 2012.05.14. 21:58:10

hipper fantasztikus!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

wondorog 2012.05.14. 21:58:22

ordas kurva, csak úgy ragad rám a kultúra :D

genevieve 2012.05.14. 21:58:41

nem a szivem csücske edina, de ez amit anikó és andor csinál az nagyon gusztustalan....

inmemancsi 2012.05.14. 21:58:42

a két transzfeszti megtalálta egymást a tamponos dugós, meg a mátévaldugnékos

csiporog 2012.05.14. 21:58:49

aniko és andor együtt kutyázza edinát... nice, az érzelemnélküli szexelős anikó és andor, aki mindenkinek hazudik:)

mocskosmacska 2012.05.14. 21:58:53

Nem értem, hogy miből gondolják, hogy edinának nincsenek érzései?

Péter bá 2012.05.14. 21:59:07

A Noémi tényleg egy uszító kis ribanc!!!Szerintem most döbbent rá, hogy elbaszta amikor a biztos párját eldobta és most geciskedik bosszúból, mert mást nem tud a fajtája!Igazad volt Péter!

Grozunol 2012.05.14. 21:59:12

Andorka nulla, egyetlen önálló gondolata sincs mindig azonnal idomul az aktuális emberhez akivel beszél.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:59:15

Andor nem irigy egy kicsit, hogy ő kimarad a tutiból? Hiper meg ideges tán, hogy Edina átlátott rajta?

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2012.05.14. 21:59:28

@mangalor: Szerintem többen is szívesen mennének szívlapáttal? Én is.

horvathne82 2012.05.14. 21:59:46

Ez az Andi rettenetes...Egy magnetofon.Visszamond mindent amit hall.

horipapa 2012.05.14. 22:00:02

Olyat ejtenek ki aki semmi vizet nem zavar.. hát Roland és Szöcske búcsúznak.. :D

Riz Ottó 2012.05.14. 22:00:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tudod, az nekem a fura, hogy oké, ahogy Levivel bánik, hányinger, de ezt még esetleg meg lehet magyarázni azzal, hogy beleesett akarata ellenére.
De ezek a kirohanásai??? Mi baja Edinával? Na meg amikor őszinteségről papol, amikor ő aztán tényleg rosszindulatú?

Tényleg nem értem. Noémit sem bírom, meg ő sem megy egy kis rosszindulatú pletykálkodásért a szomszédba, de hiper szerintem nem normális, komolyan. Az sem tetszik, hogy nem negatív véleményt mond valakiről, hanem fröcsög, undorítóan fröcsög és áskálódik. Én ennyire torz lelkű embert még nem láttam.

mangalor 2012.05.14. 22:00:22

Miről beszél ez a két idióta????
Most tényleg sajnálom Naivát, de bakker semmi keresnivalója itt, ha ennyire nem vágja le, mi történik körülötte. Olyan az egész, mint valami tévedések vígjátéka:DD

Veder1 2012.05.14. 22:00:36

Edina, mint kétszínű, hahahaha

Az a gyenge, érzelemhiányos fruska?

busifa 2012.05.14. 22:00:39

Andor mondja hogy ne beszèlj csúnyàn. Húzzon màr ki ez a díjbirkozó!

csiporog 2012.05.14. 22:00:52

"aniko "egyikunk se játszik mocskosan...." mint edina, aki beszélget márkkal... áááá

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:01:20

A párom lenyúlta a gépet. Végre visszaszereztem. Baszki, ezt a Hipert biztos elégették volna a középkorban. Az Andorra még a tűzifát sem pazarolták volna!!!!

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:01:36

Na jó, kimondom: HAJRÁ NOÉMI!!!!!

Gillett3 2012.05.14. 22:01:46

Amit hiper és Andor csinál, az a szukafújás iskolapéldája. A játék elején Hiper tartott erkölcsi órákat, hogy embertársunkról ki hogy beszél, és ne merészeljenek sértegetni, erre most kurvázik meg undorítózik. Soha nem akartam még nőt ennyire megütni és soha nem is fogok. Andor meg azért szemét, mert tudja, hogy ronda. kompenzál.

horipapa 2012.05.14. 22:02:10

Mátéé XD Edina iszonyatosan buta és naív..

mocskosmacska 2012.05.14. 22:02:16

@csiporog: Pít meg anikó nemrég még nagy ellenségek voltak.

vallatas 2012.05.14. 22:02:35

Máté, hogy kiosztotta Edinát :-)
kétségbevanám esve ez az Edina, vicces ezt látni!

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:02:41

Gondolom a szerkik már úgyis felírták a párt nekik.

csiporog 2012.05.14. 22:03:13

máté megint megmutatja, hogy mennyire rendes pasiii....

horvathne82 2012.05.14. 22:03:13

És Máté is egy pöcs!!!

Wednesday5 2012.05.14. 22:03:29

nem szeretem Edinát, de ez a Máté egy tajparaszt :D

Péter bá 2012.05.14. 22:03:38

Edina a Máté összes flegma taplóságára tud magyarázatot és megbocsájtást!!!Rosszul nősültem, ilyen nő kell feleségnek!!!!! :D

szgy 2012.05.14. 22:03:45

megértelek csak hagyjál mostmár fürdeni :-)

genevieve 2012.05.14. 22:03:52

mátéhoz nem lehetett közel ülni amikor fürdik???

sogeking 2012.05.14. 22:03:59

@vallatas: túl van pörgetve a processzor :)

csiporog 2012.05.14. 22:04:15

@mocskosmacska: ne felejtsük ki andort, aki még mindig kutyázza anikot...

vallatas 2012.05.14. 22:04:31

Edina annyira ostoba, hogy nem igaz!
Már már rossz nézni, hogy mennyire buta.
:-(

sogeking 2012.05.14. 22:04:48

@genevieve: :D:D:D:D:D:D

Edinát a VV-ben két perc alatt kikészítenék

kerdesek05 2012.05.14. 22:04:56

Remélem holnap Edina felhívja Andor és elküldi a kangós kurinyek annyjába!-D

mocskosmacska 2012.05.14. 22:04:56

Hiperrel hülyeség beszélni, teljesen felesleges. Az a nő úgysem figyel oda. Csak azt alkalmat lát, hogy elkezdje sértegetni tüncikét.

vallatas 2012.05.14. 22:06:05

egyébként ez se forgatókönyv, á nem az, még véletlenül sem az :-))
kabaré!

horvathne82 2012.05.14. 22:06:32

Anikót küldjék már haza...ez idegbeteg...Nagyon felhúztam magam

Wednesday5 2012.05.14. 22:06:34

aztamindenségit elgurult a gyógyszer Anikónál

mocskosmacska 2012.05.14. 22:06:37

@vallatas: Én sem értem, hogy mit akar megbeszélni azzal az idegbeteg picsával. Én tüncike helyében felhúznám a csajt, amíg teljesen ki nem kel magából.

csiporog 2012.05.14. 22:06:39

@vallatas: buta anikó is, mint annak a rendje... de ő egy bunko, érzelemmentes picsa.
aniko egy nagy tajtparaszt.

sogeking 2012.05.14. 22:06:58

Edinának vannak gondolatai - f6!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:07:04

@Riz Ottó: Hiperben a karaktert kell szeretni, mennyivel unalmasabb lenne, ha nem volna nekünk Ő:D Amúgy miről beszélnél, most min háborodnál fel? Kit szidnál?

Anikóról mindenkinek van véleménye. Vagy jó, vagy nem. Játszik, taktikázik, kavar. Ezt így kell csinálni, nem szende, szűz lányok műsora. Ha szürke vagy, kivágnak a szerkesztők, ugyanis ők irányítanak. Edina-Máté sem jobb: dugnak, maradnak.

Kell az olyan ember ebbe a műsorba, mint Kíra, Anikó. Uncsi lenne nélküle, kell egy ellenpólus. Tök jó reality arc, akárhogy is nézzük. Embert nem feltétlen kell nézni. De az meg egy szerelmes lény:)

ő-szinte 2012.05.14. 22:07:28

hipper kezd jó lenni :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
hajrá! ehehehehehehehehehehe
viszi a sóóóóót;-DDDDDDD

Riz Ottó 2012.05.14. 22:07:28

Most is hazudik Edina szemébe, hogy az utóbbi időben nem mondott semmit :DDD

Szerintem egy pszichiátert hipernek, azonnal. Összeomlott, menthetetlen.

Gillett3 2012.05.14. 22:07:34

Háát milyen ember az ilyen???? HÁÁT MILYEN? Lassan jobban idegesít ez a nő annál, mint amennyire szeretem nézni a műsort.

mocskosmacska 2012.05.14. 22:07:42

Noémi most meglepően normális.

wondorog 2012.05.14. 22:08:07

Hiper olyan mint egy tipikus gettós fekete nő az amcsi filmekből

vallatas 2012.05.14. 22:08:07

@csiporog: bizony :-) buták harca

de basszus, túljátsszák a szerepüket... ha nem lesz pofon, akkor túl sok a bevezetés :(

Anikó a KOCSIS!

csiporog 2012.05.14. 22:08:24

@Wednesday5: én tisztességesen fogok elmenni innen... jah, csak belerejtettem levi fütyijét a seggembe...

genevieve 2012.05.14. 22:08:33

nem lehetne, hogy edina-pít páros nyerjen a végén?:-)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:08:33

Hiperrel egy öröm beszélgetni! Na ezért nem szeretnék ott lenni. Nőt még nem ütöttem meg, de nem biztos hogy kibírnám!

inmemancsi 2012.05.14. 22:08:35

ez a hülye hippi tuti a narkóhiánytól van ki más megoldás nincs

sogeking 2012.05.14. 22:08:42

LMZ holnap reggel nem tud felkelni az ágyból :)

hóódejóó 2012.05.14. 22:09:01

Levente: Anikó milyen jól taktikázik már!

ez komoly volt

mocskosmacska 2012.05.14. 22:09:02

Azért örüljünk együtt, hogy anikó ebből a játékból tisztességesen fog távozni.

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:09:05

Ezek most a JÓSÁGÁÉRT bántják Edinát????

fofofo 2012.05.14. 22:09:12

az az ijeszto Andor, de foleg Hiper esetben, hogy a riportban ugyanugy gyulolkodve frocsognek, mint egymas kozt. ha a riportban valami olyasmit mindana, hogy 'haha, rauszitok mindenkit Edinara, mert igy taktikazom' az se lenne szimpatikus. de igy, hogy elhiszi a sajat agyszulemenyeit, es teljesen behergeli magat - tenyleg pszichiaterert kialt. Naomit viszont nem forditottak teljesen Naiva ellen, csak nem akar konfrontalodni.

Grozunol 2012.05.14. 22:09:29

Lehet Edinát szidni, de Anikó kifejezetten tahó.

horipapa 2012.05.14. 22:09:35

Tessék lehet választani, ki kivel tudna inkább együtt élni párkapcsolatban ha muszáj választani: Edina vs Anikó? :)

kerdesek05 2012.05.14. 22:09:44

@Joey Tribbiani: Hipert máglyán égették volna!

naggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon megégették volna!:)

mocskosmacska 2012.05.14. 22:09:57

Szerintem fruzsi pszichiáter és az extra titkos küldetése, hogy vizsgálja meg anikót.

vécés jóska 2012.05.14. 22:10:09

Utálom Hipert, meg idegbeteg is, de nagyon sok okosságot mondott most Edinkáról! Tényleg nagyon rosszindulatú a hercegnőcske, és múlthéten tényleg sokszor kibeszélte Noémit is, mint mindenki mást. Áá de utálom az ilyen embert, még az életben is!

paranyuszi (törölt) 2012.05.14. 22:10:22

@genevieve: Persze, nehogymán meglássa Edinka amit 3 hete még a szájában volt... :DDDDDDDDDDDDDDDDD Tök jogos Mátétól... megértem, hogy szégyenlős.... :DDDDDDDDDDDDDDDd

vallatas 2012.05.14. 22:10:22

@Joey Tribbiani: vannak helyzetek, mikor elkerülhetetlen :-) főleg, ha össze vagytok zárva!

egyébként most akkor egy pár fog kiesni, vagy csak egy ember? [az elejéről lemaradtam]

szgy 2012.05.14. 22:10:31

Hiper mindig így "beszélget", hadarva, üvöltve megállás nélkül mondja a magáét meg hogy "nem érdekel" és meg van beszélve a probléma. irigylem azokat akikkel össze van zárva.

horvathne82 2012.05.14. 22:10:41

@ő-szinte: Hát én nem azért nézem a műsort, hogy lássam hogy üvöltöznek egymással...
Szerintem Anikó azért nem jön el a közönségtalálkozókra, mert "tisztességesen" távozott. Remélem soha nem találkozom ehhez hasonló emberrel az életben. Remélem Anikó olvassa ezeket a kommenteket és keres egy pszichológust, de lehet, hogy inkább már pszichiátel kellene neki.

csiporog 2012.05.14. 22:10:48

@sogeking: ááá, tuti, hogy szexxel vezeti le... mert ő nem taktikából rakta oda a magát, annak, aki nem is tetszik neki, meg hát nem is bízik benne.

kerdesek05 2012.05.14. 22:10:48

@horipapa: máté konfliktuskerülő, nyugiban leszarja ha kitör a világháború, majd az asszony elintézi legyint rá:)

Gillett3 2012.05.14. 22:10:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na jó, hogy valóságshow karakter, de azért van egy határ, amit nem lehet elviselni a képernyőn. Nem tudok elképzelni olyan embert, aki tud vele azonosulni és neki szurkol. Az anyján kívül :D Én szívem szerint úgy is élvezném a műsort, hogy nem vagyok idegbeteg, valahányszor kinyitja a száját, vagy azt, ami neki van helyette.

Sudu 2012.05.14. 22:11:04

Én nem vagyok se Anikó, se Edina fan, de Anikó azért nem vitapartner. Valaki azt mondta neki, ha a másikat nem hagyja szóhoz jutni és leordítja a fejéről a haját, akkor ő jött ki nyertesen a beszélgetésből?

fofofo 2012.05.14. 22:11:10

Csira askalodasa szorakoztato volt, Hiper nem idegesito es ijeszto.

bisonte 2012.05.14. 22:11:48

Anikó meg a tisztesség... pfff! :):):)

LoveMy 2012.05.14. 22:11:56

Nem tudom, hogy meddig kell ezt még eltűrni, ott bent! Nincs egy gerinces ember, aki a szétb.szná ennek aljas ordas kurvának a fejét???
Nőt megütni szégyen, de ez a Hiéna a női nem mocskos üledéke!
Sajnálom, de ez már tűrhetetlen!

mocskosmacska 2012.05.14. 22:12:06

Ez az anikó teljesen idegbeteg. Nem igaz, hogy tüncikének nem jut az eszébe, hogy addig piszkálja, amíg az teljesen ki nem borul és valami akkora nagy hülyeséget nem tesz, hogy kidobják az édenből. Anikó az a buta, idegbeteg fajta, akivel ezt meg lehet tenni. Ahogy az első szériában kristóf meg is tette pókival.

Péter bá 2012.05.14. 22:12:14

Ez tényleg egy elbaszott kabaré!Az értelmesek már mind otthon vannak, talán még Pítet tartom valamire!
Emberileg nullák!!!!!!!!!!!!!!!
A nyaralók meg csak marionette bábúk!De mért kell ezt így szerkik?Legalább nem kamuzzatok a reality dumával!Grácias!

kerdesek05 2012.05.14. 22:12:25

@vallatas: szar lehet, mert tényleg nem vágja senki, hogy Edina miért kavar maikor nála csak NAGYOBB kavarógépek vannak bent.

eddig még úgy ahogy elfogult voltam Edinával, de már remélem Matcsival ők tartják meg azt a gömböt, aztán hozzávágják Anikóhoz, mitől felébred:)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:12:32

Én olyan szinten kibuktam erre a tahó nőre, hogy nem is tudom mit írjak. Gyenge a szókincsem annak a kifejezésére, hogy mit gondolok a nőről.

C76 2012.05.14. 22:12:36

ilyenkor banom hogy nem lehet szavazni vagy sms-ezni, mert szerintem ugy repulne Hyper es Andor is mint a huzat

ok, hogy szukseg van negativ szereplokre, de akkor happy end legyen a vege :), ha ilyen ketszinu luvnya nyeri meg, tuti nem nezem a kovetkezo musort, ennyire nem lehet felrevezetni egy orszagot, de meg 10 embert sem, neki minden szava szent, mindent el kell hinni, csoro Edina meg ha levegot is vesz, rogton ugrik a ket hiena

csiporog 2012.05.14. 22:12:40

@fofofo: nekem tényleg az a kedvencem, hogy andor még saját magát is meg tudja győzni a saját hazugságairól, valószinu két agysejt örök beszélgetését halljuk a lapát kobakból:)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:12:47

Képaláírás:

"Amióta a Hogyvolt blogot olvasom sokkkkal jobbban tudom mit csináltam az előző nap. Ezt most nagggyon komolyan mondom. Hehehehehe."

inmemancsi 2012.05.14. 22:13:01

edina ellenfél neki és jobban is néz ki, ergo ki akarja csinálni ennyi reméljük rosszparóka is hallotta a rohamot

Riz Ottó 2012.05.14. 22:13:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Olvasni szoktalak Benneteket, az utóbbi időben fordult csak elő, hogy belenéztem a műsorba. Abban maximálisan egyetértünk, hogy kell a cirkusz a műsorba, csak van egy bizonyos határ és azt Anikó már átlépte.

Kíra szerintem sokkal elviselhetőbb volt, bár amikor én elkezdtem nézni olykor, akkor már nem volt az igazi, ahogy a kommentjeitekből is láttam és ez árnyalja a képet :)

Nekem amúgy nincs kedvencem, nem szurkolok senkinek, csak Anikó szintjét már nem tudom tolerálni. Oké, hogy játék, meg só, de azért embernek lehet maradni. Anikónak ez meglátásom szerint nem sikerült.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:13:24

múltkor egy parlamenti felszólalásban hallottam az "eltérő kultúrájú" kifejezést, bár az illető képviselő nyilvánvalóan nem egy fehér, iskolázott, jól szituált nőre gondolt, érdekes módon nekem meg Anikóról jut ez leginkább eszembe.

kerdesek05 2012.05.14. 22:13:35

@genevieve: mert nem szereti a kis broki ha fürdés közben látják!

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:13:41

@vallatas: Egy párt visznek. Tehát te hiába vagy szimpi, lehet, hogy a párod miatt buksz.

mangalor 2012.05.14. 22:13:57

Úristen, essen már ki ez a nő...
... na, kire gondoltam??? :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: részben igazad van, Kíra jó volt, színt vitt a műsorba, de Anikót nézni, hallgatni a totálisan elborult agyából véletlenszerűen előszökkenő buta szavakat, alkalmazkodni és kompromisszumra képtelen ugatását, na, az sajtreszelővel masztizni kategória. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. Kell a kavarás, a taktika, és ő képes erre, de emellett az egész lénye egy fájdalmas sikoly.

Stipistopi 2012.05.14. 22:14:15

Anikó=Hiper nagggyon gáz! bazmeg, van még ettől lejjebb??? Attól tartok: van!

hóódejóó 2012.05.14. 22:14:32

@kerdesek05: ja, és legalább lesz kit hibáztatni, ha Őket rakják ki

mocskosmacska 2012.05.14. 22:14:50

@vécés jóska: Tüncikét én is rühellem, szerintem is rosszindulatú hercegnőcske, de anikó és andor mellett olyan szimpatikusan tűnik.

csiporog 2012.05.14. 22:14:53

@Gillett3: hmmm, szerintem az anyja se szurkol neki, miután többször kijelentette, hogy neki tényleg semmidesemmi nem hiányzok otthonról, utána többiek mind... család, barátok,stb

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:14:59

@IllaryBlasi: Vetélytárs.

Andor viselkedése egyre unszimpibb. Szokott ő közönségtalálkozóra járni?

horipapa 2012.05.14. 22:15:27

Hát már nem azért de inkább élnék együtt Anikóval mint Edinával. Egyszerűen nem tudnám elviselni Edinát.. lélegzetnyi szabadidőm nem lenne + örökös féltékenységet se bírnám meg a nyávogást.

vallatas 2012.05.14. 22:15:51

Anikó foglalkozása mi is?:-)

Anikó most meg Pitnek dicsekedik, hogy mennyire kemény volt :-) good fight

Péter bá 2012.05.14. 22:16:02

Anikó tisztességgel fog távozni ebből a játékból??? :D :D :D :D
HA HA HA HA HA HA HA
...már az kész csoda, hogyha élve fog távozni!
Úristen!

szgy 2012.05.14. 22:16:14

hű, hiper meg van lepődve hogy "ekkora hülyének néz valaki"

fofofo 2012.05.14. 22:16:26

emlekeim szerint Edina eleinte foleg a riprtoban mondta el a ketsegeitNaomival kapcsolatban, meg talan Brokinak. Aztan Andor kezdett el askalodni Edinanal, hogy ne bizzon Naomiban.

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:16:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ;-)

Béna volt ez a balhé, egy-két "HAZUDSZ" és Anikót lekötözve vitték volna ki!!!

busifa 2012.05.14. 22:16:36

Na, már Pít is bejelenti hogy vécézni fog! :DD

mocskosmacska 2012.05.14. 22:16:58

Anikó viccesnek tartja magát. Én inkább ijesztően betegesnek.

paranyuszi (törölt) 2012.05.14. 22:17:26

Juheee, a hippi csaj nem hülye, átlát Hiperen!!!!!!!!!!!!
Juheeeeeeeee :D

m@g (törölt) 2012.05.14. 22:17:30

Ezek után Hiper megérdemli a 25 millát! HA-ha-ha! Remélem a nyaralók is hallják mekkora egy türhő-buta-fasz-paraszt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:18:09

@Gillett3: busifa, sogeking, Én drukkolunk:D Ez nem jelenti azt, h azonosulunk is vele.

@sogeking:

igen, nagyon helyesen:D

@Riz Ottó:

az Aranypart amerikai verziója is sikeres, mert "nagyon rendes" embereket szedtek bele össze. Mégis megy a műsor. 25 millióért jött, nem az a lényeg, h milyen módon, hanem az, h vigye!

csiporog 2012.05.14. 22:18:13

@horipapa: anikó mellett igen? akinek szendvics, minden rögtön, levinek meg takarodó... nyugi mellette se lenne.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:18:18

@mocskosmacska: vv éva, vv vera után az édenbe is sikerült beválogatni egy pszichológiailag alkalmatlan embert.

ő-szinte 2012.05.14. 22:18:33

@horvathne82: akkor te nézd másért :-)
én ezért nézem :-DDDDDD

sogeking 2012.05.14. 22:18:40

ha Márk jobban játszik, akkor Patrik milyen lehet? :D:D

mocskosmacska 2012.05.14. 22:18:45

Hipernek miért baj, hogy edina ki akarja fúrni őket a hotelből? Ő is ki akarja fúrni tüncikét.

bisonte 2012.05.14. 22:18:59

Féliker meghozta élete legnehezebb döntését azzal, hogy benn maradt, a másik fele meg mehetett haza...
Hát ecsém, érnek még nagy pofonok az életben! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:19:15

Ugyan nem láttam, de meggyőződésem, h megrendezett volt az egész.

mocskosmacska 2012.05.14. 22:19:46

@sogeking: Nekem is ez jutott az eszembe.

Proligarcha 2012.05.14. 22:19:57

Tök jó ez a picsás műbalhé, de ezt esetleg pár héttel korábban kellett volna bedobni, hátha kavart volna az állóvizen.

horipapa 2012.05.14. 22:20:03

@csiporog: Hát biztos nem választanám ha lenne más választásom, de arról írtunk, hogy ha nem lenne más váalsztás,csak ők ketten.

vallatas 2012.05.14. 22:20:24

@inmemancsi: drogos kurva?:-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
pontosan, színjáték volt az egész :-)

Gillett3 2012.05.14. 22:20:27

@csiporog: Akkor meg mi a szarért sírt? Szerintem a családja becsomagolta alufóliába és az első repülővel küldték el Mexikóba. legalább van 3 hónap nyugtuk.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:20:31

Viszon Pít és Noémi jók együtt:)

wondorog 2012.05.14. 22:20:59

Na mostantól minden bánatos kutyafejre iszok egy felest :)

sawyer_15 2012.05.14. 22:21:13

Ezúton szeretnék gratulálni minden Anikó rajongónak! :-))))
Szerintem elkalibrálta a gyógyszeradagját...

Wednesday5 2012.05.14. 22:21:41

Edina annyira szánalmasan táncol :D

genevieve 2012.05.14. 22:21:45

20 éves kor után nem trendi, hogy lányok csókolózzanak?:-D

fofofo 2012.05.14. 22:21:45

andor 12 evesen leszbicsokozott, hat gratulalok:-)

csiporog 2012.05.14. 22:21:47

@horipapa: hát, edina mellett nem kell féltened a testi épségedet:)

mocskosmacska 2012.05.14. 22:21:58

Hát andornak nem is jönne össze a leszbi csók, mert ahhoz két lány kell.

Gillett3 2012.05.14. 22:22:04

12 éves korában Andor eljátszotta volna, hogy lányokkal csókolózik, mert akkor még férfi volt. Ez az előtt volt, hogy NDK-s úszónőnek küldték volna, természetesen átoperálva és hormonkezelve.

horipapa 2012.05.14. 22:22:21

@foxglove: Pít és Noémi eddig jó volt együtt, így helyes :D

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:22:32

Azt is megtudtam, hogy 12 évesen trendi csókolózni a saját nemembeliekkel. Jó pap holtáig tanul.

Proligarcha 2012.05.14. 22:22:32

Andikám, ronda vagy mint a háború, plusz egyszerű is mint a döngölt föld. Maradj a fittballnál meg a hátúszásnál.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 22:22:51

Pít megint prosztóra itta magát.

m@g (törölt) 2012.05.14. 22:23:03

A bizalmi kör!

inmemancsi 2012.05.14. 22:23:20

újpetike beszélhet így?

Péter bá 2012.05.14. 22:23:25

Pít se Fred Astaire! :)
Noémi meg szopadék sz k !Az alkesszal való csókolózást már el is felejtette?
Most meg pattog aztán meg megsértődik!Kurvára idegesítő!
Hajrá Pít!Te maradtál az utolsó remény!

ő-szinte 2012.05.14. 22:23:37

ehhhehehehehehehehehe vv5 magaslatok!
krisztofeli magasságok!!!!

pít: nagyképűzöl

EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

horipapa 2012.05.14. 22:23:40

Azt észrevettétek, hogy Anikó mindenhol ott van?:D Bármilyen beszélgetést/veszekedést mutat a kamera Anikó mindenhol ott ül, vagy pont ő a főszereplő :D:D

fofofo 2012.05.14. 22:24:00

most mar egyertelmuen Naomi-Feliker a legszimpatikusabb. ezt se hittem volna, hogy egyszer igy gondolom majd.

csiporog 2012.05.14. 22:24:04

@inmemancsi: nem rohadtul nem... de hát ő az élet császára:)

Riz Ottó 2012.05.14. 22:24:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nálam ez a viselkedés már nem játszik :D
De hát nem akarlak én meggyőzni :D

csiporog 2012.05.14. 22:24:32

@horipapa: mert ahogy csitit, ugyis uszit:)

mocskosmacska 2012.05.14. 22:24:40

Rolit meg szöcskét miért nem mutatták?

Veder1 2012.05.14. 22:25:41

Node mi van Rolival és Szöcskével???

És hogy kerül Oszkó Péter a Vizzairbeeee?????

horipapa 2012.05.14. 22:25:54

@csiporog: hahaha ez igaz:D:D Egyébként még a sex is jobb lenne Anikóval szerintem, sokkal vadabb/bevállalósabb/jobb mint Edina legalábbis az eddig látottak alapján :D:D:DD:D

sogeking 2012.05.14. 22:25:58

@mocskosmacska: nem dugtak, nem csókolóztak, nem kiabáltak - kb. ezért :)

almafa5555 2012.05.14. 22:26:32

@Vödör: ugyanezt akartam írni!!!!!!!!!!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:26:46

@Riz Ottó: én sem téged, amúgy sem látom a műsort:D De kell egy ilyen, nézd meg mennyi kommentet generált!

@mocskosmacska: mert biztosan ők fognak kiesni!

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:27:08

Úgyis szegény Roli-Szöcske páros távozik. Egy pillanatra sem tűntek fel. Súlytalanok. (Nem ellenük szurkolok, de ők nem viszik előre a műsort a szerkesztők szerint).

csiporog 2012.05.14. 22:27:17

@horipapa: mert ő semmit sem szégyellhet:) végülis csak lovagolni, tamponnal dugni, analizálni láttuk:)

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:27:23

@mocskosmacska: Ők olyan "személyek" (by Roli)akikkel megizzadnak a szerkik!

inmemancsi 2012.05.14. 22:27:33

@mocskosmacska: mert amire kinyögtek volna egy mondatot vége a műsoridőnek

kerdesek05 2012.05.14. 22:27:38

@Wednesday5: Szerintem Anikónak pár hét és lesz egy külön szponzora valamelyik gyógyszergyártótól:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:27:45

@Vödör: nem most szállt ki?:D

@horipapa: olyan 10/10es?:D De akkor hol van Edina?:D

busifa 2012.05.14. 22:27:45

@genevieve: nem trendi, de izgató! :))

almafa5555 2012.05.14. 22:27:50

@mocskosmacska: :) Én is ennek örülök! na de azért kinek, kinek más az a szint, amit tisztességesnek ítél. neki belefér, hogy mindenki képébe hazudik, lefekszik vkivel, de más a k. :)

genevieve 2012.05.14. 22:28:22

na, most már elegem van a csapatból:-)

remélem .....nyer:-D

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:28:28

@Joey Tribbiani: Szerintem is,pedig nekik drukkolok!

C76 2012.05.14. 22:28:41

@Gillett3: NDK uszono :D nagyon jo

LoveMy 2012.05.14. 22:28:52

@Wednesday5:
Hát a szánalom kategória az nem az Edina, nagyon nőiesen táncol, mint önmaga!
Viszont ha pl. a Hiéna neki áll a botsáska rángatózásával ott kőkövön nem marad!

vécés jóska 2012.05.14. 22:28:52

Na a legnagyobb kedvencem Roller valószínűleg megy a levesbe :( Nem is mutatták őket Szöcsivel. Nem nagyon voltak az egész ÉH2 alatt meglepik, ugyhogy szerintem Roliéknak kapufa. De számomra ő a legszimpibb, már Omárt is legyőzte nálam.

Stipistopi 2012.05.14. 22:29:11

Érdekes viszont, hogy Csöcske és a bandzsi gyerek nem sok vizet zavartak a mai játékban.

Riz Ottó 2012.05.14. 22:29:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az biztos, de az egész műsor is, itt van a legtöbb komment:D

sogeking 2012.05.14. 22:29:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Edina nem tehet róla, hogy eddig főként nőkkel voltak kapcsolatai

Banyus83 2012.05.14. 22:29:44

Juj, legalább azt megtudtam, hogy csak 12 évesen trendi csókolózni azonos neművel, utána ciki...már nem halok meg hülyén :-)

Holnap megint Edina lesz a terítéken, aki arra oltotta Hiper szerint Andort, hogy ejtse ki? Vagy az valaki más volt kivételesen?

Bejni 2012.05.14. 22:30:03

sziasztok, jó estét!

Nem szoktam beleszólni általában a beszélgetésbe, de ma úgy felhúztam magam az édenen, hogy ki kell adnom magamból...

Komolyan, ez az Anikó mit képzel???? Hogy viselkedhet is? Abszolút gyerekes, és szánalmas...és még el is hiszi magáról, hogy ő milyen jól cselekszik minden helyzetben...ááááááááááááááááá

köszi, hogy meghallgattatok, már jobban érzem magam :D

csiporog 2012.05.14. 22:30:17

@vécés jóska: omar győzhetetlen, az egyetlen volt, akivel és nem akin lehetett röhögni:)

Veder1 2012.05.14. 22:30:45

Egyébként ez a hátrány az első benyomásokkal, az ordenáré nagy hangú ember lesz az "őszinte", a csendesebb finomabban fogalmazó meg a "sunyi geci"

kerdesek05 2012.05.14. 22:30:46

@ő-szinte: jaja fasz bele az Anikóban elvitte a showt a beköltözők elől, akiknek sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni a műsorukat!:)

Banyus83 2012.05.14. 22:31:05

@Joey Tribbiani: Szerintem is...mindenesetre tuti nem Edina-Máté, és tuti nem Hiper-Papucs...sőt, Noncsit is hagyják még, had legyen feszkó...

LoveMy 2012.05.14. 22:31:07

@horipapa:
bottal megpiszkálnád a botnak látszó tárgyat? :D

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:31:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Norbi+Fruzsi
Vakon nyomod, mint a legnagyobbak?:-D

Riz Ottó 2012.05.14. 22:31:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Fruzsi és Andrej (asszem, a srácban nem vagyok biztos)

Stipistopi 2012.05.14. 22:31:30

aszongya az új pali: ezt a barna hajú lányt csak a szlovák csaj szereti... EZT MEG HONNAN TUDJA, hogy Naomi szlovák?

Billy a kölyök 2012.05.14. 22:31:31

@Joey Tribbiani:
Egyetértek. A múlt heti párválasztó egyértelműen bebizonyította, itt az esik ki, akit a szerkesztők "könnyűnek találtattak".
Úgyhogy Broki nyugodtan játszhat tovább a fürdőkádban a kisbrokival, az ő helyük itt fix.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:31:44

Rájöttem, hogy senkit sem bírok az ÉH-ben.

mocskosmacska 2012.05.14. 22:31:48

@genevieve: Roligyerek meg szöcske, akitől nem sajnálnám.

Veder1 2012.05.14. 22:31:49

@almafa5555 egyetértek, szimpatikus volt a srác.

kerdesek05 2012.05.14. 22:32:11

@Gillett3: Képzeld el a karakterét a való életben mint jogi végzettségű nőszemélynek.
- HAZUDSZ.
- NAGGYYYYYYYYYYYYYYYYYYYON HAZUDSZ,
- MEG SEM HALLGATLAK.

izé, ilyen műsorral egy ügyfele nem lesz, max a baráti köre

Riz Ottó 2012.05.14. 22:32:13

@Riz Ottó: haha, Norni. Nekem olyan Andrejes

Péter bá 2012.05.14. 22:32:47

Bárcsak-bárcsak-bárcsak úgy lenne és tényleg a Máté-Edina párost basznák ki!De nem úgy lesz, erre mérget vennék!

horipapa 2012.05.14. 22:32:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Viccelsz?
Ha csak is kizáróan szigorúan a kinézetet/kisugárzást nézzük ebben a Hotelban egyedül Andi feneke 10/10es.
Szerintem Noémi 10/9 Edina 10/8 Anikó 10/7, és ha belevesszük azt hogy ki milyen ember, belső tulajdonságok, párkapcsolat stb. min. -2 mindenkinek :/

sogeking 2012.05.14. 22:33:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Beavis és Butthead

Edina hogy tud hazudni - 10 pont

almafa5555 2012.05.14. 22:33:14

@csiporog: én nem értettem, amit medencénél előadott, "mi együtt edzünk Edinával és jóban vagyunk, de azt mutatjuk, hogy nem, de egy szippantógép, egy ordas k" MI VAN???????

csiporog 2012.05.14. 22:33:26

@Stipistopi: nem mutatják a teljes napot, biztos vmi beszélgetésből derült ki.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:33:28

Ez a Noé-Edina szájra puszi lótúró se volt, megint felfújták szokás szerint.

Veder1 2012.05.14. 22:33:30

@csiporog neked akartam írni a fentebbit

sogeking 2012.05.14. 22:33:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, a férfiakból, de akkor nőből mennyi lehetett :D

LoveMy 2012.05.14. 22:34:06

@Banyus83:
Szerintem meg Pít mondogatta a téglafejű Arnoldnak, hogy ejtse ki a HIénát, mert a párválasztó előtt már Pít tudta, hogy Arnold lesz a védett. Ezt most mondta el FSZK, amikor veszekedtek! És egyébként sem volt már jóban a párválasztó előtt Edina és a téglafej!
Píttel üvöltözött a Hiéna!

almafa5555 2012.05.14. 22:34:31

mellesleg drága Andorkánk az első este csókolózott Píttel az rendben van, de az, hogy egy lány, aki beleszeret egy fiúba, x hét összezárás után lefeküdjön egymással, az már "k." Azért drága Anikó a tamponos mindent vitt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:34:40

@Bejni: szívesen, de én inkább csak olvastalak, igen halkan beszéltél:D

Amúgy szerkesztői műsor volt ez:D

@IllaryBlasi: igen, muszáj képben lenni valahogy:D

@Riz Ottó: :D:D:D:D:D

@Stipistopi: lehet, h többet voltak bent, mint amit neked megmutattak:D

genevieve 2012.05.14. 22:34:40

@mocskosmacska: én most csak fütyörészek:-))

kerdesek05 2012.05.14. 22:35:00

@almafa5555: jaja nagyon fura.

Ez az Andor olyan csaj lehet, hogy a való életben is barátnője fasziját leszopná ha azt akarná a kis sunyi

Gillett3 2012.05.14. 22:35:04

@kerdesek05: Ja:D Vagy a bíró nem a neki kedvező ítéletet hozza meg, és leüvölti, hogy MILYEN EMBER VAGY TE? KI VAGY TE? KÉRDEZTEM VALAMIT!!! :D

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:35:05

@Vödör: ez alapigazság, aki hangosan és sokszor mond valamit az tuti igaz. Ha esetleg üvöltve rikácsolna, akkor nincs nála igazabb ember, mert ő magát adja.

Stipistopi 2012.05.14. 22:35:10

@csiporog: jó, hogy csak erre az írásomra válaszoltok

csiporog 2012.05.14. 22:35:21

@almafa5555: jaj, hát andor arra gondolt, hogy barinők voltunk, aztán én kavartam, hazudtam, ő nem tartott velem, aztán rájöttem, hogy anikó, aki utáltam, hát, izé, aztán mégis vele jó jobban lenni, mert hát egy kétszinu köcsög, de hát mivel én is az vagyok, most igy ketten erősek vagyunk:)

Stipistopi 2012.05.14. 22:36:16

hallod, Edina az utolsó héten fog elkezdeni játszani!!! Ez hol volt eddig?

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:36:16

Viszont most Noé jó dolgokat mond Edinának!

Banyus83 2012.05.14. 22:36:22

@Pácsó Ármándó: Hát ja...ez tényleg 12 éves szint...mármint a csókolózásban...azért tavaly Nikién jobban nyomták :-)

@LoveMy: Szerintem nem a mostani védettségről lesz szó, hanem amikor Andorka védettséggel bent maradt a műsorba(és egyszerre 2 nőt küldött haza)...csak akkor nem emlékszem, ki oltogatta Anikó ellen...Na, nyugi, tuti Edinát találja meg :-D De nem baj...

kerdesek05 2012.05.14. 22:36:44

@almafa5555: Az a gond Andornak, hogy őt nem kívánta meg Pít, míg Matcsi már becserkészte Edinát, és hát ha az enyém nem lehet Matcsi brokija, akkor legalább fújolok rá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:36:46

@horipapa: Edina most megsértődik rád, ő szerinte Ő 10/10:D

@sogeking: egy híján 20?:)

almafa5555 2012.05.14. 22:37:09

@Banyus83: mert amúgy ez a játék nem arról szól, hogy maradj bent, a többit, meg ejtsd ki???mégis mit vár Anikó, aki mellesleg folyamatosan arra buzdította az újakat, hogy Edinát ejtsék ki

csiporog 2012.05.14. 22:37:19

@almafa5555: tényleg ezt már el is felejtettem, bocs, 22 évesen ez a trendi, felhuzzuk a pasit, de aztán mégse, mert még kiderülne mi van a nadrágban:)

LoveMy 2012.05.14. 22:37:38

@Péter bá:
Én a Hiénát előbb egy szívlapáttal, aztán meg kib..., hogy azt sem tudják majd egyáltalán bent járt!

Stipistopi 2012.05.14. 22:37:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lehet, h többet voltak bent, mint amit neked megmutattak:D

Miért? neked többet mutattak? O-:

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:38:29

@Gillett3: mondjuk voltam ilyen tárgyaláson, halkan súgom meg.......

@Riz Ottó: biztosan nem egy műsort néztünk:D

Banyus83 2012.05.14. 22:38:49

Most hogy derült ki egyszerre Andor számára, hogy Edina és Máté lefeküdtem...a múlt részben még fingja nem volt, kivel szexelt Máté? Most meg már olyan lenézően tudja közölni (nem, mintha ő nem tenné meg szívesen Mátéval... :-D)...És amúgy sose lépünk túl a szomorú kutyafejen és a szippantón? Elég szegényes szókincs :-)

almafa5555 2012.05.14. 22:39:15

VAN OLYAN ÉPELMÉJŰ EMBER, AKI ANIKÓRA BÍZNA EGY RENDEZVÉNYT????????????

Nincs is jobb annál, mikor egy idegbeteg a szervező

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:39:34

Nem mehetnek be a medencébe?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:39:42

@Stipistopi: nekem semmit a UPC:D

De lehet, h nem az első 40 percüket mutatták meg:D

wondorog 2012.05.14. 22:40:06

Most mi a szar van a medencével?

Stipistopi 2012.05.14. 22:40:11

Anikó: ebből gázt csinálhatsz magadnak.

Banyus83 2012.05.14. 22:40:47

@almafa5555: Hát nem??? Állandóan kavar...mindenkinek mond mindent...és akkor ő őszinte??? És még ki is kéri magának??? Szerintem lehet még el is hiszi...pedig még néha úgy gondolom a kamerába is hazudik... :-D

sogeking 2012.05.14. 22:40:50

@Pácsó Ármándó: Pít beledobott egy túrórudit, azóta tilalom van :)

@genevieve: Saxobeat?

inmemancsi 2012.05.14. 22:40:55

jaj ugye nem mutatják még egyszer

LoveMy 2012.05.14. 22:40:59

@Banyus83:
De majd hogy fog örülni a téglafej NDKúszónő Arnold Andor, meg minden más elnevezésnek, de SEMMI nőiesség! :)

kerdesek05 2012.05.14. 22:41:07

Vajon amikor a Lipóton kasztingoltak, hogy a faszba tudták rávenni Anikót, hogy elmenjen egy másik kasztingra is a belvárosba, amikből majd bemutatkozó filmeket , meg repivideokat lehet legyártani?

horipapa 2012.05.14. 22:41:28

Andor addig pucsít, ameddig azért fogok szurkolni, hogy őt is megdugja valaki :D hajrá Máté :D

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:41:34

Anikó és Pít komolyan azt hiszi, hogy be vannak betonozva oda?

Péter bá 2012.05.14. 22:41:37

@almafa5555: Ez jó! :)
Képzeld el amikor Anikóra egy rendezvény közepette rájön a pánikroham! :D

inmemancsi 2012.05.14. 22:41:59

@almafa5555: drogot tud szerezni a za lényeg nem

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:42:35

@sogeking: Azt a részt én nem láttam! :-)

horipapa 2012.05.14. 22:42:47

@almafa5555: Úristen tényleg :D Gondold el, hogy ő szervezi a házasságodat :D Szerinted hány karton cigit szívnék el idegességemben úgy hogy eddig még egy szálat se szívtam el :D:D

kerdesek05 2012.05.14. 22:42:54

@LoveMy: csontos segget nem szereti az Edina Fanclub, ezt letisztáztuk:)

Banyus83 2012.05.14. 22:43:13

@almafa5555: Biztos van...már több ízben a főnökömhöz hasonlítottam Hipert, még azt nem tettem hozzá, hogy egy rendezvényszervező cégnél dolgozom/dolgoztam :-)...Szóval igen, van, aki ilyenekkel melóztat...de lehet Hiper is olyan, mint a főnököm, másoknak kedves, mézesmázos...de magunk között az irodában...hát pont, mint Anikó "jobb" napjain...

genevieve 2012.05.14. 22:43:55

pit rendesen zuhan a szememben....

Stipistopi 2012.05.14. 22:44:15

Anikó és Pít mióta ekkora spanok?

Pokróc 2012.05.14. 22:44:15

@Gillett3:

Szétálló fogú, lófejű andinak semmilyen reális önképe nincsen, azzal fúr másokat, hogy azok szerinte másokat fúrnak. A "tisztességes", lófej Andi leordasozza Edinát. Könyörgöm, valaki csináljon már rendet a fejében, húzza fel a rolóját, és engedje be végre a fényt.

Tényleg csak nevetni lehet rajta amikor a képtelen bölcsességeit belemondja a képernyőbe interjú alatt. Minden a feje tetejére van állítva a fejében.

Amikor ilyeneket mond, hogy ki kell tenni edinát és mátét az édenből, az kész röhögő roham, de tényleg azt gondolja, hogy pont ő fogja kitenni őket? Ő nem szimplán a csúnya lány effektus, ő a csúnya és buta lány effektus.

wondorog 2012.05.14. 22:44:18

Nőstényszamár :D +1 pont Márknak

Raynee (törölt) 2012.05.14. 22:44:33

Ki az akit Féliker ledobna a Taigetoszról? Mondta, vagy elhallgatta a nevét? Anikó iránt érzek így személy szerint.
Tudja valaki hogy miért nem lehet a medencébe menni?

kerdesek05 2012.05.14. 22:44:43

@vécés jóska: igen, ez nagyon nem volt jó, 5 pár+1 van bent, és Roller-Csöcskéről nem voltak képesek semmit adni..

csiporog 2012.05.14. 22:44:54

@horipapa: kizárt, hogy esküvőt szervez, ezzel a stílussal nem mehet neki... szerintem vmi diszkóban partyszervező max.

szethi 2012.05.14. 22:45:04

Ez a mai rész annyira felbaxott, hogy az idén először kell nyilvánosan dühöngenem.

Anikó egy minősíthetetlen, ordenáré, idegbeteg némber.
Andor egy IQ 60-as ostoba liba egyetlen valamirevaló önálló gondolat nélkül.
Pit barátunk pedig kiesett a szerepéből, kezdi mutatni a valódi énjét.
Elemző is villantott valamit önmagából.

Dafkéból remélem, hogy Edina-Máté álljon a döntőben, bár ők sem érdemlik, de ezt a négyet üsse meg a guta látványosan.

Raynee (törölt) 2012.05.14. 22:45:06

Ja és mióta ilyen nagy implantátum szakértő Papucs?

Banyus83 2012.05.14. 22:45:08

@LoveMy: Ja...remélem büszke lesz magára...meg a kedves anyukája is :-)

almafa5555 2012.05.14. 22:45:11

@Péter bá: én is rendezvényszervezőként dolgoztam és ott állatira nyugisnak kell lenni minden helyzetben, ha bepánikolsz, viszed magaddal a jónépet is és hisztin meg katasztrófán kívül semmi nem lesz az egészből. Na most ez a nő ott elkezd ordibálni mindenkivel, akkor aztán lőttek a hangulatnak. Simán kinézem belőle, hogy ő az a tipikus a "személyzet az alja" rendezvényszervező. Ilyenkor szokott a szakács, meg a pincér beleköpni az ételbe :)

Vadkörte82 2012.05.14. 22:45:45

@Banyus83: hello, én azt nem értem, hogy ok most mehikóban vannak, de egyszer haza kell jönni..és újra munkába kell állni..nem fél attók h ezek után mit gondolnak róla??..ja vagy a 'médiában' akar dolgozni..mint őrült celebrity.

dr. Mutyilufi Dr. 2012.05.14. 22:46:03

Megnézném ahogy Anikó mint rendezvényszervező egy menyasszonyt is elküld ebben az ordenáré 2 általánost végzett tajparaszt stílusban :D
Hogyasszongya:
- Nem teccik a lila szalvéta? Te ordas nagy k*rva! Majd megmondom én hogy mi tetszik :D

Banyus83 2012.05.14. 22:46:14

@szethi: Teljes egyetértésem!!!! Lehet amúgy nyilvánosan dühöngeni...néha mi is szoktunk :-D

szethi 2012.05.14. 22:46:18

Szerencse, hogy a két új beköltöző kifejezetten értelmesnek, éleslátásúnak tűnik, akár magától, akár szerkesztői segédlettel.

kerdesek05 2012.05.14. 22:47:14

@almafa5555: hívd fel a bulibuszt és kérd Anikót!:)

De naggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon krd, és ne haazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudj neki, mert milyen ember vagy te, almafa, milyen!
-D

Banyus83 2012.05.14. 22:47:27

@Vadkörte82: Jaj...de jó lesz nekünk...még egy celeb...hahaha...
De akkor ezt rosszul kezdi...ott kéne pózolni a közönségtaslikon :-D...Bár egyre inkább sejtem, miért nem jár...

horipapa 2012.05.14. 22:48:06

Ez az új srác csak nekem tűnik ilyen jó 30asnak? Közbe csak 25 éves.. szerintem sokkal öregebbnek néz ki.

almafa5555 2012.05.14. 22:48:19

@csiporog: van valami party busza, full extrás, csak plázacicáknak és macsóknak

Vadkörte82 2012.05.14. 22:48:32

@Banyus83: a kinti drogbáró befogta előkóstolónak..

Átvitel honvéd 2012.05.14. 22:48:50

Hájpört most nem esik nehezemre elképzelni abban az élethelyzetben, amikor egy laza visszakezes kificcenti a műfogsort a szájából...

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:50:10

@genevieve: mi történt, nem nézem az extrát

almafa5555 2012.05.14. 22:50:42

@Banyus83: és szerinted a műsor után is lesz? :)

Lacka929 2012.05.14. 22:51:41

Én úgy látom, hogy a megmaradt csajokban nincs elég intelligencia a játékhoz. Nem tudnak alkalmazkodni a helyzethez és "ellen-játszani". Csak annyira futja tőlük, hogy fikázzák a másikat azért, amit ők maguk is egyébként megtennének, akár vélt, akár valós a sérelmük. Legjobb példa erre Anikó. Ellentétük talán Csíra volt, de ő kiesett.

Edinában én nem fedeztem fel semmi olyan aljasságot, amit a többiek felrónak neki, de persze lehet, hogy csak nem figyeltem.

Banyus83 2012.05.14. 22:51:50

@almafa5555: hááát...nem tudom...én nem erőltetném :-)

@Vadkörte82: Az is egy verzió... :-D

inmemancsi 2012.05.14. 22:52:09

@foxglove: semmi csak majdnem ua mint adásban plusz volt egy játékhogy a pároknak összekötözték a7 egyik kezét és úgy kellett csinálni valamit, pld. levetköztetni egymást

horipapa 2012.05.14. 22:52:15

Hát holnap is már most látom előre, hogy nagyon izgalmas/poénos rész lesz ha az előzetesbe megint csak balhét/hisztit láttunk... :/:/.

Stipistopi 2012.05.14. 22:53:01

"Anikó egy minősíthetetlen, ordenáré, idegbeteg némber.
Andor egy IQ 60-as ostoba liba egyetlen valamirevaló önálló gondolat nélkül."

Ezt eddig is tudtuk.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:53:11

@inmemancsi: zsöni írta, hogy pít esik a szemében, ezért kérdeztem, hogy mi történt, mit tett pít

genevieve 2012.05.14. 22:53:12

@foxglove: rendesen összeállt anikóval azért, hogy kirakják az edina-máté párost...és előjön a stilus is belőle...

horvathne82 2012.05.14. 22:53:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Nem a taktikával van baj, hanem ezzel az út széli stílussal.
Szerintem Anikót és Kírát egy napon sem lehet említeni.

kerdesek05 2012.05.14. 22:54:11

@Pokróc: Én úgy tudom elképzelni Andi riportszobás mondatait, ahogy Pít utánfutójaként viselkedik bent.
-Gyere Andi, meséld el a véleményed, hogy le tudjuk majd adni adásba. sokat mondjál, és kritikusat.
-Igen, és miről?
-Hát arról kit utálsz a a legjobban, ki menjen haza
-Aha
-Na mondasz nekünk valamit Andi?
-Hát jó... Pít azt mondta mondjam azt hogy szomorú kutyafej meg Edina menjen haza, és ez nekem tetszik
És még?
- Anikó is fújol Edinára, így azt mondom Edina menjen haza,
- És mondd csak Andi van valami önálló gondolatod is?
- Igen, bulizni szeretek, inni, meg várom mikor dug meg a Máté, mert úgy megbabonáz azzal a csudafasszal a lába között.
-Köszönjük Andi a riportot, na menjél vissza játszani, meg idd tovább Pít szavait.

wondorog 2012.05.14. 22:54:27

Andort castingolhatták volna a Game of Thrones-ba Tarth-i Briennek.

Péter bá 2012.05.14. 22:55:46

@almafa5555: Aztán lehet a fele se igaz annak, amit mond, lehet kidobó!Megszólal és senki nem akar vele osztozni, inkább eltakarodik!Lásd Levi! :D

vécés jóska 2012.05.14. 22:55:53

@horipapa: Jaja, öregebbnek néz ki, de jófejnek tűnik. Fura, hogy csávóknál Omár, Levi, Roli, Pít és turista Norbi is rendes tagnak tűnik, míg a lányoknál ilyen ordenáréan szar a felhozatal. Én már visszasírom Petrát, bár kicsit zombi volt, de én csipáztam. (Andi nekem bejön banyek, bár ezt féltem leírni :D)

horipapa 2012.05.14. 22:56:21

Andort inkább egy jó pornófilmbe kellett volna becastingolni :)

2012.05.14. 22:56:56

Szijasztok nyaralók!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:57:54

@wondorog: Én inkább beraktam volna ellene az arénába :-)

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:58:58

@wondorog: nem, Brienne soha nem lenne ilyen prosztó

horipapa 2012.05.14. 22:58:59

@vécés jóska: Teljesen egyetértek, végre valaki! :)
Szerintem egyébként Kira jó fej volt, csak a játék miatt nagyon "geci" volt.

Petra olyan semmilyen volt, nem mondanám jó fejnek, viszont a teste az nagyon jó volt :)
Pít,Levi,Roli,Norbi tényleg jó fej de Omár volt a legnagyobb forma és ráadásul a legőszintébb is.

inmemancsi 2012.05.14. 22:59:28

@foxglove: ja bocs, azt hittem adás végén láttad az már az előzetes volt itt is a következő adásban csak annyit mutatnak lehülye picsázza - azért ennek a pingvinnek is vanstílustalansága

csiporog 2012.05.14. 23:00:25

@almafa5555: az igénytelenebb fajtából:)

sogeking 2012.05.14. 23:00:36

@szerivan: akkor belemehetek a medencébe? :D

genevieve 2012.05.14. 23:01:39

@sogeking: most mi a szar van a medencével? miért nem lehet belemenni??

beacska 2012.05.14. 23:02:26

nnna, hazament ma vki, vagy majd holnap döntenek,

2012.05.14. 23:02:32

@sogeking: Mártózz meg nyugodtan, a keselyük is ott mossák a nyakukat :)

Fruzsina Karafiáth Orsira emlékeztet.

sogeking 2012.05.14. 23:02:37

@genevieve: már írtam korábban, Pít beledobott egy túrórudit :)

andito 2012.05.14. 23:03:06

Hát ez a mai etap engem is annyira felidegesített, hogy rászántam magam egy kommentre:).

Anikó egyszerűen minősíthetetlen, a foglalkozásáról annyit, hogy legjobb tudomásom szerint pronyólimóba szervez bulikat..
Remélem miután látták a tamponos backdoor különszámát+ az egész viselkedését a főnökei ott is megköszönték a részvételt..
A másik delikvens, az NDK-s "hölgy", hát sem a feje, sem a mondanivalója nem való képernyőre. Egyedül a segge tűrhető ..
Omár óta senkinek nem drukkolok, de aki ennyit kap mint Edina és ilyen higgadtan tűri (legalább is kifelé), annak ott a helye a döntőben, és remélem tényleg az összes hülyesége ellenére ad Noéminak egy kis pénzt, mert ez a két lány tudott csak ember maradni a játékban.
Ja, a két szőkére pont azok a jelzők illenek, amiket Edinára mondtak.
Köszi, hogy elmondhattam

kerdesek05 2012.05.14. 23:03:17

@dr. Mutyilufi Dr.: kinek hazudsz! ez a szalvéta lilaként volt megrendelve, naggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon hazudsz , milyen ember vagy te mi, milyen ember!
-D

2012.05.14. 23:03:38

@beacska: Holnap megy haza Anikó.
Máté és Edina nyeri sajnos.

genevieve 2012.05.14. 23:03:44

@sogeking: és ezért kollektív bünti van?:-)

horipapa 2012.05.14. 23:04:19

@genevieve: Mert beleköltöztek a cápák :D
Mondjuk Anikót meg Edinát néha bedobnám közéjük :D:D De még a cápákat is kiidegelnék..

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:04:19

Hű, azért ez egy elég masszív rész volt...
Nyilvánvaló, hogy Rolinak és Szöcskének meszeltek, és szerintem ez az egész vendéges dolog egy színjáték. Főszerkesztő már akkor megmondta nekik, hogy kit vágjanak ki, mielőtt benyitottak az ajtón.
Hiperre szavaim sincsenek. Ő emelt fővel távozik? Háááát...
Azért érdekes látni, hogy hogy nullázódnak le erkölcsileg azok, akik eddig sem jeleskedtek nagyon ebben. Viasat meg rohadt nagy szemét ezzel a nem lehet medencébe menni akcióval, meg még a múltkori nincs cigi is volt, és még ki tudja hány ilyen amit nem vágtak be. Lehet látni, hogy jó páran már tényleg a szakadék szélén tántorognak mentálisan, nem kellett volna még rátenni egy lapáttal.

kerdesek05 2012.05.14. 23:04:34

@Λατζκα: Edinában aljasságot én sem látok, persze én elfogult vagyok.:)

beacska 2012.05.14. 23:04:59

@szerivan: holnap Anikó? ez már tuti, vagy csak szeretnéd? van döntés? (nem láttam a végét-közepét)

busifa 2012.05.14. 23:05:14

@szerivan: nekem meg elsőre Jennifer Jason Leigh ugrott be, csak selejt változatban! :)

2012.05.14. 23:05:25

@kerdesek05: Anikó agyvérzéséből kéne csengőhang.

sogeking 2012.05.14. 23:05:31

@genevieve: igen :) mert nem vallotta be

@szerivan: rájuk villantom a mindentlátó szemet, és végük :D:D

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:06:09

@Cathcart_ezredes:
jaj, elfelejtettem:)
Szóval azért külön gratula a viasatnak, hogy képesek a végjátékban tét nélkül berakni két olyan embert, aki összefüggően értelmesen beszél, gondolkozik, stb. Talán előbb kellett volna őket...

kerdesek05 2012.05.14. 23:06:56

@horipapa: és Kovi milyen szerepet játszana vele hüm?:)

2012.05.14. 23:07:21

@beacska: Nagggyon szeretném!

fairytale 2012.05.14. 23:07:47

Komolyan mondom, nálam lassan már mazochizmusba hajlik az Éden nézése. Olyan szinten megy fel az agyvizem Anikótól meg Andortól, hogy már fáj. Andreácskának gyakorlatilag nincs egy önálló és saját mondathalmaza, és olyan szinten szarkavaró, amit még Anikó sem tud űberelni. Nyilván az a baja, hogy Máté rá se bagózik.
Most egy kicsit Pítben is csalódtam, gyorsan átált arra az oldalra, amit eddig gyűlölt, miután hirtelen Mátéban kezdte látni a legnagyobb ellenfelet. Noémibnél volt egy kis megingásom, mikor elpofázta Anikónak, Edina mit mondott, de utána sikerült helyrehoznia.
Máté meg egy gyáva alak. Márk viszont felértékelődött nálam. A nőstény szamár nevetés jelzője miatt már bármit tehet, nem fogok rá kiakadni.

Banyus83 2012.05.14. 23:08:39

@beacska: Holnap - ha jól értettem - egy pár távozik...

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:08:53

@Cathcart_ezredes: Egészen addig távozik emelt fővel Ancsa amíg el nem kapja az első tojás :-)

beacska 2012.05.14. 23:10:03

@Banyus83: jaaa, mert a nyitóbeszédben még azt mondta HÉ, hogy MA megy egy pár. de akkor még elhúzzák...kösz ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:10:28

@Banyus83: Már holnap?

Ez a Norbi pont úgy néz ki mint Szent Dani Junior :-))

Banyus83 2012.05.14. 23:10:59

@Cathcart_ezredes: ...ez már az én fejemben is megfordult adás alatt... :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:12:26

@fairytale: Kire mondta Márk, hogy úgy nevet mint egy nőstényszamár?

almafa5555 2012.05.14. 23:13:09

@foxglove: leordította -noémit, hogy takarodjon

Banyus83 2012.05.14. 23:13:30

@beacska: @Pácsó Ármándó: Hát as végén azt mondta ma HÉ, hogy vajon melyik párt viszik haza a nyaralók...holnap kiderül...akkor gondolom holnap...De hát ki tudja...

Norbi szerintem a kanyarban sincs Szent Danihoz képest, már bocssi Pácsó! :-)

fairytale 2012.05.14. 23:13:37

@kerdesek05: Ha van is, akkor benne van a legkevesebb. Egyébként eddig még én sem vettem észre!

szethi 2012.05.14. 23:13:49

Ennyi emberi hulladékot hol szedtek össze Viasaték? Lehet itt jópofizni, alakoskodni sokáig, de az ilyen helyzetekben mint a mai jön elő az emberek igazi énje. Egy darabbal nem szeretnék élőben egy szót sem váltani.
Na jó, a Roli gyerek meg a párja elmegy, de lehet azért mert nem voltak bent eleget.
A régiek közül volt akit bírtam. Csírát, főleg addig, míg a kiscsávó (az FSZK névadó) volt a párja. Szórakoztatóan elbaxogatták egymást. Viccesen, ízlésesen. Műanyagot is megkedveltem, volt benne tartás.
Ez a kupac viszont aki bentmaradt szégyen. Tudom hogy kell a cirkusz a nézettség miatt, de ez már a selejt játéka.

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:13:58

@Pácsó Ármándó:
Vagy kovácsüllő, cintányér, zanussi hűtő...
@Banyus83:
Mi mindig ugyanarra gondolunk:)

beacska 2012.05.14. 23:14:29

@Pácsó Ármándó: :))) szerintem is...néha, de aztán elfordította a fejét, és a haja...béna...

Banyus83 2012.05.14. 23:15:01

@Cathcart_ezredes: Már nekem is feltűnt... ;-D

beacska 2012.05.14. 23:15:29

@Banyus83: jaaa, a végét nem láttam, majd holnap, csak az elejét.

mi volt az extrában? hajtépés?

fairytale 2012.05.14. 23:16:41

Tényleg, Omár nem jön vissza?

sierrahun 2012.05.14. 23:17:44

Ez valami játékszabály, hogy aki hétfőn medencézni mer, azt kiteszik???

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:17:44

@Banyus83: Nekem a fejéről egyből az ugrott be, hogy Szent Dani fiatalabban :-)
Lehet, hogy a szakálla és a szeme miatt. De tőlem lehet Noszály NagyŐ Sándor Junior is :-)

@Cathcart_ezredes: Hát a kovácsüllőnél már jól teszi, ha nem akar megküzdeni vele a tér egy pontjáért :-)

Banyus83 2012.05.14. 23:18:12

@beacska: Nem tudom...nincs Viasat6om :-( De arról már biztos beszámoltak volna...

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:19:28

@beacska: Ugye hogy van benne valami! Mondjuk én Danit tavaly láttam valamikor utoljára, de ilyesmi forma kinézete volt.

Banyus83 2012.05.14. 23:20:01

@Pácsó Ármándó: Most megnéztem a csávót még 1x...van benne valami :-) De azért Dani jobb...

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:20:37

@Banyus83:
Jó, azért nagyon apró betűkkel hozzáteszem, hogy az Edina fanságod miatt néha belegyez a szemöldököm, mint megboldogult Meláknak, de ennyi különbség még belefér:)

Ha a viasattól kikuncserált ajándék Szöcske lenne, akkor még én is neveznék képaláírással, bár azért a mai teljesítménye a műcsöcsös elmélkedésével kicsit lehangoló volt.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:21:14

@Banyus83: Ebben (is) elfogadom a véleményed! :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:22:01

@Pácsó Ármándó:
áhh, megsemmisítené a repülő üllőt az érvelési technikájával..

LoveMy 2012.05.14. 23:22:30

@Cathcart_ezredes:
itt vagyok ám!
csak most próbálom megnézni hogy ki fűzhette a téglafejet hogy ejtse ki a Hiénát!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:22:48

@Cathcart_ezredes: Én már neveztem, hátha. Azt hittem Csöcske illusztrálja is a mondandóját egy villantással :-)

inmemancsi 2012.05.14. 23:22:58

@szerivan: ja neki is szar parókái vannak

almafa5555 2012.05.14. 23:22:58

@szethi: így van!tiszta valóvilág, amit elvből sem nézek

Banyus83 2012.05.14. 23:23:15

@Pácsó Ármándó: Nem...miért, lemaradtunk? :-D

@Cathcart_ezredes: Valakinek kell drukkolni...másnak meg nem tudok...:-) De 2 hét és elmúlik :-D Meg hát ha csak ennyi a baj... :-P

Banyus83 2012.05.14. 23:23:53

@LoveMy: Én is :-D :-D :-D De nem lettem okosabb... De nem Edina volt...asszem...

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:24:15

@LoveMy:
Basszus, lecsaptál rám, hogy próbálom elterelgetni mellőletek banyust... szánom-bánom:) Az infót majd megoszthatnád, mert én is gondolkoztam, hogy ki Hiper következő áldozata. Amúgy szerintem Naomi...

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:25:19

@Pácsó Ármándó:
Én is... pislogni sem mertem.
@Banyus83:
Korod és nemed miatt elnézem neked:)

horipapa 2012.05.14. 23:25:20

Egyébként tud valaki valamit arról, hogy lesz-e Éden 3? Nem egy színvonalas/értelmes műsor, de esti szórakozásra nekem megfelelne ha lenne.
Na valaki valami infó/pletyka?:)

Banyus83 2012.05.14. 23:25:32

@Cathcart_ezredes: Hova szeretnél terelgetni?? :-D

LoveMy 2012.05.14. 23:25:55

@Cathcart_ezredes:
Na, csak nem 10 centivel magasabb lettél ültödben?
;)

Banyus83 2012.05.14. 23:26:36

@Cathcart_ezredes: Na tessék, a korom a hibás??? :-))

sierrahun 2012.05.14. 23:26:46

@genevieve: Űgy tűnik, én is hasonlókat vettem ki a balhézásból. Ennek vajon mi értelme?

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:26:53

@LoveMy: Szia tündérke! Csak szorgalmasan! :-)

@Cathcart_ezredes: Hát ez olyan eset mint a kanos hímgorilla rabolta feleség az afrikai szafarin, amikor a férj még odaveti a fák között eltűnő nejének, hogy: "Ennek mondjad Irma hogy fáj a fejed!"

kerdesek05 2012.05.14. 23:27:15

@Pácsó Ármándó: lesz tojásdobáló versen y a Dobozban?:)
mit a legtöbb tojás által megdobott személy?
beutalót?:)

LoveMy 2012.05.14. 23:28:40

@Cathcart_ezredes:
ezért már embert is öltek :)

LoveMy 2012.05.14. 23:30:00

@Pácsó Ármándó:
:)
De lehet hogy holnapra marad, ha addig nem lesz ügyesebb valaki!
Kezdek álmosodni, le kellene feküdni!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:30:20

@Banyus83: Én láttam de csak arra emlékszem, hogy az Ezredes pislogni sem mert a legfontosabb résznél :-)

Banyus83 2012.05.14. 23:30:39

@Pácsó Ármándó: Kedves, mint mindig :-D :-D :-D

Banyus83 2012.05.14. 23:31:57

@LoveMy: Én is csak Pítig jutottam...mást nem is találtam...de ettől függetlenül lehet, hogy Edinával ordítozik...nem muszáj, hogy legyen valóságalapja a támadásnak :-)

@Pácsó Ármándó: :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:32:24

@kerdesek05: Egérutat :-)
Azért vidám dolog lehet Edinának visszanézni, hogy Andor folyamatosan ordas kurvázza :-(

@LoveMy: Akkor feküdjünk!

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:33:44

@Banyus83:
Közelebb hozzám. Az álláspontomhoz. Hozzám.:) Korod: valamire rá kellett fognom ezt a devianciát, próbálok mentségeket keresni neked. Inkább értékelnéd!:)
@LoveMy:
Még a kezemet is a szék mögé tettem, és még így is rettegek a haragodtól:)
@Pácsó Ármándó:
Most elképzeltem, ahogy Anikót elrabolja egy ezüsthátú gorilla, majd a keresésére induló vadászok megtalálják őket egy mezőn, ahol Hiper osztja szegényt, hogy "milyen gorilla vagy? he? milyen? unnnnnnndorodom tőled!"

LoveMy 2012.05.14. 23:34:44

@Banyus83:
Hát már nagyon nem akarom ezt az aljas Hiénát látni, hallani, csak repülni, de kifelé nyelvvel a tengernek, úgyis az a vágya!

@Pácsó Ármándó:

Várlak! ;)

LoveMy 2012.05.14. 23:35:41

@Cathcart_ezredes:
áááááá
pedig nem harapok!
vagy szeretnéd? ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:36:48

@Cathcart_ezredes: A gorilla meg tuszkolja Hipert a vadászok felé és még hozzájuk vág egy félkiló opált is hogy tüntessék el ezt az idegesítő botsáska imitátort :-)

LoveMy 2012.05.14. 23:37:16

Na, jó éjszakát!
:)

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:37:26

@LoveMy:
Attól függ hogy állsz fog-ügyileg. Ha Andoréhoz hasonló, akkor illedelmesen, de inkább visszautasítom:)

Banyus83 2012.05.14. 23:39:06

@Cathcart_ezredes: :-) Közel vagyok én...az álláspontodhoz is :-) mentséget meg nem kell keresni...vállalom a felelősséget :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:39:46

@beacska: Az a baj, hogy a női mellekről beszéltek benne sokat és a többire nem tudtam figyelni! (szemlesütve a sarokba térdepelve)

@LoveMy: Repülök!

@Cathcart_ezredes: Amúgy harap de csak aprókat, érzéssel :-)

kerdesek05 2012.05.14. 23:41:25

@Pácsó Ármándó: mondom Edina holnap reggel hívja Andort, hogy.. izé menjél kangózni egyedül de ne velem!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:42:25

@Banyus83: Akkor elvileg most nekem is mennem kéne, ugye? :-)

2012.05.14. 23:42:36

Ne verbálbasszátok szét a contentet!

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:44:29

@Pácsó Ármándó: Mindenesetre egy próbát megérne a dolog, hátha a gorilla győz:) Az Amúgy harap de csak aprókat, érzéssel :-)" mondatod miatt kb. félezer kimondatlan szó fogja a lelkemet nyomasztani, de nem ülök fel a provokációnak, és úriember maradok:)
@Banyus83: ez egy bátor dolog, meglesz a jutalma: holnapra kitalálom a büntetésed:)

jó éjt mindenkinek!

AdnamA 2012.05.14. 23:45:26

Lehet azért nem jelent meg Hiper eddig egyetlen ÉH találkozón sem, mert egy elmegyógyintézetben próbálják renoválni az idegrendszerét a záróbulira :-D

Szeretem Naívát, de a vaksága könnyeket csal a szemebe :-/
Máté ismét bebizonyította milyen gerinces ember. A párja mellett már csak kiállhatna, elvégre másban nem bízhat, csak Edinkában. Ha maga ellen fordítja nagy szopás lenne. Bárcsak megtörténne...
Az meg ilyen, hogy dugtak, együtt pancsoltak, aztán smacizott Noéval, most meg Edina...ugyan menj már távolabb, hadd fürödjek. Ami abból állt, hogy Edina távozása után, morzsolgatta a répát.

Asszem ennyi lenne a mai hozzáfűznivalóm a mai adáshoz.

tomfree 2012.05.14. 23:47:08

Atyaisten, a mai adás nagyon tömény volt. Anikó vállalhatatlan viselkedése túlmegy minden határon, botrányos, közönséges némber. Andor ordas kurvázik, aki első este rámászott a Pítre és Broki gatyájában turkálna? Nebaaaa....Ha még egyszer megemlíti a rohadt szomorú kutyafej megjegyzését, befejelem a tv-t. Senkiházi szar alakok ezek ketten. Annyira genya mindenki Edinával, hogy kénytelen vagyok neki szorítani. Lehet, hogy lemaradtam, de nem emlékszem, hogy "mocsadék" lett volna bármelyik agyhalottal is eddig.

Banyus83 2012.05.14. 23:48:23

@Pácsó Ármándó: Ezek szerint... :-)

@Cathcart_ezredes: Nem félek... ;-D Jó éjt!!!!! :-D

Banyus83 2012.05.14. 23:54:56

@tomfree: Detto! :-D

Nos, én is aludni térek...Jó éjt mindenkinek :-D

kerdesek05 2012.05.15. 00:11:44

azt is megtudtuk Andor nővérének nem volt melle, tényleg és betettek neki egy 320asat.
éljen

xndpt 2012.05.15. 00:11:53

Imádom az ÉH-t, izgalmas látni, ahogy az emberek levetik az álarcukat a döntő közeledtével.
anikó, andor, pít, máté nem ember a szememben.
Edinával az a baj, hogy ő a leggyengébb láncszem, akinek ráadásul komoly esélyei vannak. És ő egyáltalán nem buta, csak naív (érdekes, hogy ezt a két jelzőt mindenki összekapcsolja), mert magából indul ki.

Noémit nem nagyon bírtam, de most megmutatta, mennyire jó ember, minden tiszteletem az övé!

A két nagy "emberismerőről" is megvan a véleményem, akik, mert valakiket támadnak, úgy gondolják, őket kell kirakni. Vicces volt, amikor a felszolgáló mondta, hogy Edina a csöndes, ravasz, ezért kell mennie. Most nem olyanokat keresnek, akik nem érdemlik meg, hogy ott legyenek? Ez pedig egyértelműen hiper és akkor levinek is reszeltek. Ha nem hiperéket rakják ki, akkor semmi emberismeretük.

Edina amúgy azért nyomta be ezt a könyörgést hipernek, amikor táncolt, mert azt akarta, hogy az újak lássák az ordenáré viselkedését, ahogy elutasítja a kommunikációt hiper. Az a lány nagyon okos, és rafkós is a maga módján, de végtelenül naív, ezért is rosszindulatú néha, ezt hozza ki belőle a csalódás. Andi és hiper viszont saját érdekükben tipornak bele a lelkébe, olyannyira semmibe veszik, hogy szemből alázzák és röhögnek is rajta, na ez az igazi rosszindulat és nem az, hogy valakiről a háta mögött mondom, hogy hülye.

xndpt 2012.05.15. 00:17:35

@AdnamA: én is pont arra gondoltam, hogy hiper idegösszeomlást kapott és kezelik valahol. És lehet azért, mert őket küldik most haza!

Vajon mit éreznek a szülei, amikor látják hogy viselkedik?

xndpt 2012.05.15. 00:24:39

@andito: minden szavaddal egyetértek!

makk_ász 2012.05.15. 00:27:44

summázva, szeritnem:
Pítnek félrecsúszott az álarca egy kicsit
Anikó teljesen vállalhatatlan(nem újdonság)
Andor rosszindulatú, ostoba, nő(?)személy
Csöcskét nem mutatták sajna túl sokat

Jozeph Pelikahn 2012.05.15. 01:01:53

Legrosszabb rémálom:
Éden Hiper Anikó vagyok és felébredek, hogy ma este megint adásban leszek - vajon melyik vállalhatatlan kirohanásaimat vágták össze. :-)

kerdesek05 2012.05.15. 01:20:17

@Jozeph Pelikahn: ma mondjuk papucson lovagolsz..

horee6 2012.05.15. 02:08:21

Hiperrel kibaszott nagy buli lehet vitázni. Amilyen idegállapotban van tuti rászállnék most, szerintem negyed óra alatt agyvérzést kapna, vagy megütne, vagy ilyenek.

De lehet, hogy csak fel kell bosszantani, és nyugodtan beszélni hozzá, az kihozza belőle az állatot.

Vagy ilyen elegánsan lezárni a vitát:
www.youtube.com/watch?v=Eu7aj1SCE8k

Mermalior 2012.05.15. 02:45:51

Ide jutott az ÉH2, Viasat ftw...

Anno, még a show első felében kib*sztak egy embert a játékból, mert átlépett egy határt. Olyat mondott, ami emberileg is megalázó, és a műsor kereteit is átlépte.

Aztán teltek-múltak a hetek és hiába volt a sok ötlet a szerkesztők részéről, a show leeresztett, sokszor meglehetősen lapossá vált. Ezért elérkeztünk oda, hogy most már bárki szabadon, fröcsögve ordas ribancozhat le mást, mert kell a mindent beterítő szar, hogy legyen feszültség az aktuális részben.

Az ordenáré, gerinctelen hulladékok viszik a prímet, miközben minden jóérzésű ember, aki ezt a szennyet nézi rosszul lesz az egésztől. Ez kellett a Viasatnak? A szerkesztők a konzisztens vonalat elvetve hátbalőtték magukat. Sikerült az agyhalott, hisztériázó qrvák, és a zselépöcsű, feminin, alkoholista faszik showjává degradálni az egészet.

Ez a rész volt az abszolút mélypont. Anikótól öklendeznem kell, mintha (és itt kérek elnézést minden kultúrált romától) a cigánysoron lettem volna.

Ráadásul itt van a sok hülye (köztük én is), aki nézi ezt az egészet, akinek az elején még tetszett az ÉH, de most kínjában csak egy "bazmeg"-et képes kinyögni. Két választásod van: vagy átkapcsolsz, mert erre már nem vagy kiváncsi, vagy nézed tovább, de azon veszed észre magad, hogy frusztrál az egész, mert még az sem adatik meg, hogy leb*ssz egy qrva nagy pofont az Anikó-féle elmebetegeknek, vagy belerúgj az elkényeztett p*csájába, hogy észrevegye magát.

Most őszintén: ennyi? Erről szól az ÉH? Én vagyok hülye hogy eddig néztem, vagy tényleg ez az ordas ribancozás a katartikus csúcspont a népnek?

Át kéne ezt gondolni Viasatos gyerekek. Talán legközelebb érdemes lenne húzni egy határt, és egy kicsit kultúráltabb, józanabb, neadjisten kicsit idősebb emberekkel megtölteni az egészet, nem egy Mónika showá degradálni.

Mindegy. Csak gratulálni tudok...

Cathcart_ezredes 2012.05.15. 06:04:50

Nagyon jó lett a mai hv, egészen visszaadja a tegnapi diliházat, viszont a 9.blokkban Norbi mártja be Norbit.

Cathcart_ezredes 2012.05.15. 06:06:54

@Cathcart_ezredes:
Most vagy ennyire hülye vagyok, és benéztem, vagy épp most javítottad sixx:)

LoveMy 2012.05.15. 08:03:17

Hy!

@Mermalior:

Nagyon intelligensen, valóban leírtad az igaz tényeket!
Teljes mértékben egyet értek minden egyes szavával!

JOKKA21 2012.05.15. 08:14:58

Anikó egy hülye picsa, Edina aranyos kis suna.Fruzsinának jó a combja, de a feje nem tetszik, arra a kutyás hülye picsára emlékeztet, aki a VV-be akart bejutni és kutya nagykövetnek akarta a kutyáját.Bogi a királynőm, remélem Anikó vagy Noémi esik ki.

JOKKA21 2012.05.15. 08:17:27

Andi is már idegesítő kis szarkavarógép, Noémi dettó, de ő még utána Edinának ártatlannak állítja be magát, hányinger nők vannak az