Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x41

2012. május 15. 05:00 - sixx

Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy életbiztosítás a csávó, különösen akkor nem, ha kijelenti, hogy megtalálta az a párt, akivel a játékot végig tudja vinni, mint tette azt az előző két esetben. Ja, és van Szöcskénk is, egy műcsöcsös, festett és/vagy tetovált szemöldökű nő képében, aki Csirkelábú Roli partnere lett, a többiek maradtak úgy, ahogy voltak. A pirosba csomagolt Pinokkina azt mondja, a mai adásban az indulatok elszabadulnak, de ez mind semmi, mert két titokzatos vendég jön. Ufók az Édenben?

Szöcskének reggel nem kattog az agya, itt meg ez alapfeladat, meg kell tervezni, mit, hogyan kell csinálni egész nap, ezt úgy képzelem el, hogy tíz óra húszkor hugyozás, (budi köré ne menjen) tíz harmincötkor átöltözés bikinibe, csöcs villantása a jobb felső kamerába, 11-kor reggeli, csámcsogás nuku. Kemény lehet ez, na. Csirkelábnak jó érzés volt egy olyan dekoratív lánnyal aludni, mint Szöcske, hát, neki legyen mondva. Na, Broki a szingliszobában összetereli a két nőt, aki rá vágyik, és észt osz. Naomi, Naiva, én azt akartam, mindketten a hotelben maradjatok. Ehhez meg az kellett, ami volt, kész, passz. Naomi kifakad, Féliker nem azért van velem, mert te beszéltél vele, azt tudod, igaz? Nem, Féliker beszélt velem, oszt kész, és ha nem így történt volna, akkor ÉN lettem volna szarban. Mert ugye az a legfontosabb, hogy Brokinak jó legyen. Naomi nem szereti az Alíz szerepet, és joggal kérdezi, hogy annak fényében, hogy akár Bettina is lehetett volna védett, miért lenne kóser ez a megoldás. Hülye vagy Broki, mondja, és lelép. Ostoba, mondja Broki.

Na, jön a két titokzatos vendég, az egyik Fruzsina, akinek olyan frufrut vágott valami nagyon gonosz fodrász, mint egy kirakati bábunak, valamint Norbi, aki olyan, mint a szegény ember VV Leója, de csak távolról. Fruzsinán gladiátorszandál van, amit én, ha majd egyszer miniszterelnök leszek, hatóságilag tiltok be, de egyelőre tehetetlen vagyok. Azért jönnek a hotelbe, hogy kicsit nyaraljanak, de egy párt magukkal visznek, hoppácsak. Szóval ők voltak a tartalékjátékosok, Norbi például akkor kerülhetett volna adásba hamarabb, ha a MuzsikusKulabát megmaró skorpió keményebb, mint gondoltuk. Norbi legalább olyan kancsal, mint Csirkeláb, hamar egymásra találnak majd. Beülnek reggelizni, és így várják a lakosságot, na, lesz meglepetés. Fruzsinának vagy műanyag haja van, vagy nagyon széjjelment a sok festéstől.

A fogadtatás sokkoló, Hiper jajbazdmegúristenjézusfasza sikollyal, Naomi tétova tántorgással reagál, mondjuk ő eleve úgy viselkedik, mint egy díva valami színdarabban. Senki nem örül az új lakóknak, kivéve Szöcskét, mert Norbira rácuppanna. Naomi is. Ezek mi a faszomat látnak ebben a csávóban? ÚjPéter rutinosan faggatni kezdi őket, ti egy pár vagytok? Norbi hárít, beszéljünk először rólatok. Mindenkinek kattog az agya, és gyanúsnak tartja a szokatlanul sokat kérdező de nem túl közlékeny új párt. Milyen a viszonyotok párokon belül, kérdez Norbi, mire Papucs felbassza magát, jóhogy nem azt kérdezed, análba nyomtuk-e tegnap, mer igen, de ez nem tartozik rád. Hiper már nyílt volna meg, látszik azon a bárgyú fejin. Naomi szerint ilyen dolgokat ne kell megosztani az újakkal. ÚjPéternek nem túl szimpatikus ez a tempó., mi az, hogy ilyen tiszteletlenek? Kérdeznek, de nem válaszolnak? Norbiék persze direkt vezetik meg az agyhalottakat, ami azért, valljuk be férfiasan, nem nagy truváj.

A mödanszié mellett felállított átmeneti kihallgatóállásba a szokásoknak megfelelően először ÚjPéter viszi le az újpasit, te sportolsz, nyit negédesen, ja, kempó, thaibox, ketrecharc. Mindent visszavontam, kedves Norbi, amit az előző bekezdésben írtam, hallod? Ez itt a mödanszié, mutat jobbra ÚjPéter, és tényleg. Fruzsira majd Hiper és Naiva cuppan rá, jósolja ÚjPéter, úgy látszik ki vannak osztva a szerepek jóelőre. S lőn, az újcsajt az említett kettős vezeti körbe, micsoda meglepetés, Norbit meg Csirkeláb és ÚjPéter aki szomorú lenne, ha olyan kaliberű faszi ejtené ki, mint Norbi. Fruzsi egy perc alatt levette Hiperékről, hogy be vannak szarva és már tudják, feladatuk van, csak azt nem, hogy mi az. Juan levelet hoz, Fruzsi olvas, szobát választanak, abba mennek, amelyikbe akarnak, az ottani pár meg húz a szinglibe. Na, erre még nem volt példa, így Féliker meglepődik. Broki nem akar a szingliben aludni, de fog, mert Norbiék az ő szobájukat választják - nem azért, mert az a legfaszább szoba, hanem azért, mert Naiva a legfifikásabb, aminek nem tudom, mi köze van az ágy keménységéhez.

Juan újabb levelet hoz, Félikernek, és végre kiderül, hogy miért van itt az új páros, hát turistáskodni. Nem nyerhetik meg a 25 milliót, de egy párt magukkal visznek - az agyhalottak feladata, hogy meggyőzzék őket arról, hogy ne őket vigyék magukkal. ÚjPéter felröhög, bazdmeg ezek nem hazudtak a reggelinél amikor azt mondták, nyaralni jöttek. Hiper magához ragadja a kezdeményezést, jó, akkor most menjetek be a szobátokba, és egyesével hívjátok be a lakókat, JÓ? Nem hinném, hogy így kéne nyitni annak fényében, hogy a két új, mint valami elbaszott mitológiai madár, két lakót elragadhat, de mit értek én a lovakhoz. Hiper, kussolják már, mondják a többiek. Naomi sajnálja, hogy Norbi nem marad. Azt egyelőre nem lehet tudni, mennyi idő alatt kell döntenie a két újoncnak. Andor a kamerába azt mondja, hogy szerinte Naiváéknak kellene menni, de a hangsávon hallatszik a vágás, ejnye, lehet kurvára nem is ezt mondta, csak a szerkesztők akarják a szokásosnál is gecibbnek beállítani.

Punnyadás van a mödanszié mellett, amit Andor gajdolása tör meg, az isten faszát már, így nem lehet dolgozni, komolyan. A nagy vidámkodás után kissé meglepő fordulat, hogy Hiper a függőágyban sír, mint egy nagy, zilált tollazatú madár, vajon i a fasz baja lehet? Ja, megvan, kiborul, hogy bazdmeg pont ezen a két új emberen múlik a bent maradása, tényleg tragikus. És ő 11 hetet végig játszott, bazdmeg, és ez hihetetlen bazdmeg, bazdmeg. Papucs és Andor vigasztalja, aztán jön Naomi is, de Hiper láthatóan vigasztalhatatlan. Naomi szerint ennek a sírásnak is taktikai jelentősége volt, mert ha valaki kivan, akkor elvonul bőgni, és nem csinál belőle parádét. Van benne valami. A turisták közben röhögnek a mödanszié mellett, és arra kíváncsiak, ki fogja majd leghamarabb hátba szúrni a többieket. Nekem van több tippem is.

Andor és Szöcske ül le elsőként Norbival, és amikor Andor azzal nyit, hogy nem szeretnék senkit bemártani, akkor már egyértelmű, hogy jön egy DE, és be fog, és így is lesz, DE Naiva az egy geci, mert nem őszinte, pedig minden reggel edzettünk. Naiva egy szippantó, mondja, a szomorú kutyafejivel, mindezt persze a mással mi nem baszás jeligével feldíszítve, Naiva adja a szűzkislányt közben egy ordas, büdös kurva. Ez a nő aljasabb, mint az összes lakó együttvéve, amit azzal indokol, hogy ő most őszinte. Fruzsina közben Naivával kokettál, miért bőgött az a furcsán lófejű lány a függőágyban úgy, hogy mindenki lássa? Lehet volt benne hátsó szándék, fogalmaz óvatosan Naiva, de lehet tévedek, és tényleg kiborult, mert stressz alatt van. Fruzsina azt akarta tudni, Naiva bemártja-e Hipert, és választ kapott a kérdésre, gondolom, most boldog.

Hipernek befájdult a feje a sírástól, ami csak a kisebbik baj, mert Naomi, akinek tényleg kivette valaki a szűrőt az agya a szája közül, mintegy mellékesen megemlíti neki, hogy Naiva azt mondta, nem volt őszinte a sírás. Ezt persze ő is mondta a riportszobában, de annyi esze csak van, hogy ezt ne kösse Hiper orrára, nem evett ő meszet. Hiper erre egy menjen a faszomba! felkiáltással nyit, de persze ennyivel nem rendezi le a dolgot, undorító egy nő, a legundorítóbb nő a játékban, mondja, hányadék, rohadék, mocsok. Nem érdemli meg, hogy itt legyen. Naomi a kamerába azt mondja kissé elkenődötten, hogy nem kellett volna konfliktust keltenie, TÉNYLEG? ÚjPéter a mödanszié melletti gyóntatószékben vakargatja a lábát, és Norbinak bemártja Naivát, aki a stílusa ellenére kerüli a konfliktusokat. Hiper már Andornak puffog, olyan hadjáratot kéne indítani Naiva ellen, hogy csak úgy füstöljön. Ezzel elkéstél, baszod, jelzi Andor, én már megtettem. Hiper a való világban sem akar találkozni Naivával, szerintem ez valahol kölcsönös. Undorító, aljas nő, akiben nincs tartás, mondja. Okádék bárcás kurva, mondja Hiper, Andor szerint csak szűzkurva, de Hiper szerint rendes bárcás kurva, mert csak egy olyan tud így viselkedni. Érzés nélkül. És mindezt úgy adja elő, hogy pontosan tudja, mikor és honnan veszi a kamera, nagy színésznő. Andor szerint Naiva lefeküdött Brokival, így tuti, hogy kurva.

Naiva Félikerrel beszélget a mödanszié mellett, szerintem kényszerűségből. Féliker szerint Naivának vannak érzései, és úgy játssza a játékot, mint ő maga, néha megbánt másokat, de sajnálja. Féliker is leszopta Brokit??? Fruzsináék kitárgyalják a hallottakat, a csaj Naomival nem tudott rendesen beszélni, Norbi szerint nagyon őszinte lány. Naiva szerintük kétszínű, de Norbi bent akarja tartani, mert egyrészt erre kapott utasítást a szerkesztőktől, másrészt meg kíváncsi, hogyan aprítanák egymást az agyhalottak, ha Brokiék nem esnek ki. Norbi szerint érdekes feladatuk van. ÚjPéter észreveszi, hogy Naiva Félikerrel dumál, és máris viszi a szót Hipernek, Naominak meg Papucsnak, már megy az agymosás felkiáltással. Naomi próbál kiállni Naiva mellett, beszélgetnek, és? Mindenki a saját bőrét menti egyébként is. Erre kis híján felpofozzák, ennyire nem lehetsz hülye, támad rá a másik három, na, Hiper, EZ a gusztustalan. Egyikünk sem játszik mocskosan, mondja Hiper, és nem szakad rá a mennyezet.

A beszélgetést Naiva kihallgatja, és majdnem lebukik, amikor ÚjPéter feltépi az ajtót, de még időben eliszkol, egészen Brokiig, aki éppen fürdik, és bazdmeg, ahhoz képest, hogy egy hete még Naivában ficergett a csudafasz, most szokatlanul szemérmes lett, és távolabb parancsolja Naivát, hogy az ne lássa a farkát, amit eddig bezzeg boldog-boldogtalannak mutogatott. Mi a bajod, kérdi Broki. Naomi, aki elmondta Hipernek, hogy mit mondtam a sírásról. Broki a vízben csak a vállát vonogatja, ezt hülyeség volt mondani, én szóltam, nekem ehhez semmi közöm, oldd meg, ahogy akarod. Naiva kezd berágni, most mondjam el Hipernek, hogy Naomi két napja ki akarta rakatni a hotelből? Mert hinne ám neked, azt ugye sejted. Broki lebassza Naivát, úgy járkálsz itt két hete, mint akinek temetésre kell mennie, ez is belefér, én leszarom, azt mondasz, amit akarsz. Hülyeségeket csinálsz, ezerszer szóltam, hogy ne tedd, nem fogom még egyszer elmondani. Broki olyan szépen lerúgja magáról a felelősséget, hogy öröm nézni, ő mossa kezeit, ráadásul szó szerint.

Naiva bemegy Hiperékhez, de nem engedik be, Naomi inkább kimegy vele, és elmondja neki, hogy ő nagyon szereti, mármint Naivát. De nem így cselekszel, mondja a másik az iszonyú rendetlen szoba közepén, a háttérben tangabugyik ülik torukat kisruhákkal. Hallottam, mondja Naiva. Nem tudsz te semmit, mondja Naomi. Na, akkor mondd el nekem, miről volt szó odabent. Naomi persze terel, ja, te is felmerültél, de én ANNYIRA ideges vagyok, hogy oda sem figyeltem. Ugyan már. Ez azért elég kemény. Hiper is megjelenik a szobában, kimegy cigizni, és az erkélyről pofázik befelé. Miről beszéltetek lent a szobában, kérdi Naiva. Rólam? Ja, rólad is. Mit? Azt, hogy egy büdös bárcás kurva vagy, Broki meg egy strici. Á, csak hülyéskedek, Hiper terel, most is, amikor pedig kurvára lehetne őszinte. Na, csak kifakad, hát milyen ember vagy te, mondja, amikor én teljesen őszintén kiborulok a függőágyban, és úgy üvöltök, hogy mindenki hallja, az neked nem őszinte?

Naiva válaszolna a kérdésre, de nem tud, mert Hiper idegösszeroppanást kap és őrjöng, AZT KÉRDEZTEM MILYEN EMBER VAGY TE, HALLOD, MILYEN? ÚjPéter röhögve hallgatózik a szobájából Papuccsal együtt. Hiper, kezdi Naiva, te még soha nem mondtál semmit rólam a hátam mögött? Nem, hazudja Hiper, akinél gerinctelenebb játékost még nem láttam az Édenben. Naiva nem mondhatja el, amit akar, mert Hiper leszarja, és csak saját marhaságait hajtogatja, én már úgy kettéfejeltem volna a fejit ebben a helyzetben, mint a sicc, de Naiva türelmesebb. Hiper kiviharzik, majd vissza, mert szereti a drámát, én tisztességesen távozom ebből a játékból, na persze, te vagy itt a gerincesség élő szobra, baszki, kérdezzük csak meg Csírát vagy Muzsikust. Az ilyen futóbolondokkal eleve nem lehet vitatkozni. Hiper ÚjPéter szobájába már röhögve érkezik, ennyit a remegő kiborulásról ugyebár, tipikus pszichopata a nő. ÚjPéter előbb szarik, csak utána beszélget, ha nem baj. Hiper viccesnek tartja, ahogy reagált erre az egészre, mondom, be kéne zárni.



Hiper bemegy Fruzsinához, és kavarja a szart, van itt egy pár, ami nem méltó arra, hogy itt legyen, de nem mondom meg, melyik az. Fruzsina szerint ez csak színjáték, lapozzunk. Naomi Norbinak vall, és azzal nyit, hogy itt minden körülöttem forog. Naivára mindig számíthattam, és számítok is, nem baszom át, és ő sem engem. Ezzel párhuzamosan Féliker a Másikikerről mesél Fruzsinának, aki csak nagy nehézségek árán nem alszik el a székben. Norbi Naivával is beszél, barátod vagyok, lehetsz őszinte. Na ja, Fruzsival az voltam, most meg áll a bál, szóval hagyjuk. És eleve, Hiper velem is csak azért üvöltött az erkélyről, hogy mindenki hallja, mert egy gyökér. Norbi rászólt Fruzsinára, hogy ne is hallgassa Hiper vergődését, mert az egész csak nekik szól. Nem hülye ez a gyerek.

Este buli, perszehogy, minden kiabálás, bárcáskurvázás el van felejtve, isznak, táncolnak felszabadultan, Andor úgy rázza a seggét, mint akit baszni visznek menten, Naiva szeretne Hiperrel beszélgetni, de az nem akarja, mert most bulizna, és nem kíváncsi a szomorú kutyafejre, és eleve, adott egy lehetőséget este, de Naiva nem tisztázta a dolgokat. Mármint ugye Hiper üvöltött öt percen át, majd kijelentette, hogy leszarja, mit akar Naiva mondani és kirongyolt a szobából - na ez az, amikor Hiper meg akar valamit beszélni. Isten óvjon mindenkit ettől a nőtől. A buli csúcspontján Naiva és Naomi csókolózik egyet, nahát, ezt Hiper a kezébe temetett arccal fogadja, Andor szerint meg 12 év felett az ilyennek helye nincs. Érdekesek lehettek a férfiarcú nő általános iskolai évei, az biztos. Még elcsattan pár csók, mert Naominak az anyja nem mondta, hogy ne buziskodjon Mexikóban. Hiba volt, Naomi mama, hiba.

ÚjPéter és Hiper a buli után Naomit baszogatja, vigyázz, baszki, mert bezárjuk a bizalmi kört, és nagy bajban leszel. Engem te ne fenyegess, bazdmeg, Naiva volt az egyetlen, aki végig mellettem volt. Én mikor fordultam el tőled, kérdi ÚjPéter, aki az előző párválasztó előtt elfordult Naomitól. Hiper csendesíti őket, de hiába, Naomi már sík ideg, ÚjPéter is, legközelebb majd kiejtelek bazdmeg, oszt nézel. Ne nagyképűsködj, Naomi, mondja ÚjPéter, húzz a faszomba. Naomi elmegy lefeküdni. Féliker egy csajt baszna ki legszívesebben a hotelből, gondolom Hipert, bár nem nevezi meg. Mindezt Norbinak mondja, Broki társaságában. Norbi jól elitalozott velük, Brokiot ravasz kis taktikusnak tartja továbbra is. Lefekvéskor Broki a földön alszik, csak lehet valami baj azzal az ággyal a szingliszobában. 

Címkék: 18+ éden hotel
1558 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2012.05.14. 19:11:06

Képaláírás:

Hiper felkészül, hogy kimondja: "naggggyyyyon".

vécés jóska 2012.05.14. 19:11:16

Hajrá Hiper! Na jó, dehogyis! :D

mocskosmacska 2012.05.14. 19:27:29

Végül is boginak lett volna esélye a bentmaradásra. Odaadja a védettséget anikónak, aki beáll máté mögé, hogy kidobhassa tüncikét, bogi meg megkapja papucsot.
De nem hiszem, hogy ezeknek ilyen bonyolult terv az eszükbe jutott volna valaha is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 19:32:56

Reggeli közben vagyunk, nagy a magyarázás, heves a gesztikuláció, és beszél, beszél, beszél, beszél erőteljesen, de csak hiperkedik:):):)

Hajrá Anikó!!!!!!

kemény keleti kommentelő 2012.05.14. 19:35:02

Az alulpengetős Body by Jack 2000 maszázsfotelben minden perc élmény. És már bugyikék színben is kapható.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:36:37

Szerintem nem látszik, hogy LMZ Anikó előtt térdel és...

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:41:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te mondod, aki a meseirodalom minden hősét kedveli ... ;)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:44:00

"Egész este arra várok, hogy megcsókolhassalak." :D

mocskosmacska 2012.05.14. 19:44:06

@Joey Tribbiani: Nekem is pont ez jutott az eszembe, csak nem mertem beírni. De tényleg olyan fejet vág, mint aki élvez.

Müszélia 2012.05.14. 19:44:34

anikó éppen ezt mondja: jól van, papucskám, még egy kicsit nyalogathatod a talpamat.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:46:39

@mocskosmacska: Joey vagyok, én bármit leírhatok. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 19:51:08

@Joey Tribbiani: az kizáró ok, szerintem:) Nyilvánosan nem csinálnám.

mocskosmacska 2012.05.14. 19:54:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Levente valszeg nem csinálja elég jól. Különben is, ha jól csinálná, akkor anikó nem lenne ilyen idegbeteg.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:56:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szerintem ő közben sem átszellemült, hanem valami naaaagyyyyyyyyon okos dolgon töri a fejét.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 19:57:34

@mocskosmacska: van benne valami:)
Én kinézem Leviből, h jó:) Anikó kombinál közben pl., kinek kellene kiesni.

@Joey Tribbiani: nem, teljesen más, ha ott ülnek mellettem, bámulnak. 2 hónap után el tudok vonatkoztatni a kamerától:D Amúgy meg akkor kiélvezem, utána látják, ha meg ott vannak mások is, akkor közvetlenül akkor:D

sogeking 2012.05.14. 19:58:59

képaláírásnak

-most letüsszentem Leventét!
-beatbox queen, cintányér szóló
-fincsi volt a tegnapi bab
-ki ette meg a kenyeret?
-sziksssssssssz (és pont az első sz-nél tart:)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 19:59:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Huuuu, el kellett olvasni párszor, hogy megértsem, de jelentem sikerült. Én másik kameráról beszélek, de te már nem is emlékszel! :(

LoveMy 2012.05.14. 20:00:14

@vécés jóska:
na szép!
már megint csalódnom kell benned! :(

vécés jóska 2012.05.14. 20:01:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Vannak olyan emberek, akik szeretik, ha nézik őket, miközben csinálják. Lehet, hogy Hiper is ilyen. Amúgy az nagy kérdés, hogy milyen állapotban lenne, ha még Levi se kezelgetné?!

foxglove (törölt) 2012.05.14. 20:01:52

"egy egyelőre meg nem nevezett ajándékot"

banyeg, csak nehogy egy doboz tampon legyen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:02:19

@Joey Tribbiani: most olvastam vissza: a színészes mondandóm kérdés akart lenni a másik posztban:D Csak lemaradt a kérdőjel:)

LoveMy 2012.05.14. 20:03:06

@foxglove:
vagy LMZ szorult alá vagy be ;)

LoveMy 2012.05.14. 20:04:50

@vécés jóska:

amit ide írtál:
vécés jóska 2012.05.14. 19:11:16

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:04:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: JA, azt hittem megmartál megint és kijelentés. Joey színész-e? Ez kérdés lehet!?

foxglove (törölt) 2012.05.14. 20:05:10

@LoveMy: ja ez nem képaláírás volt, csak az én aggodalmam.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:06:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Unalmadban olvasgatod a saját régi kommentjeidet?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:07:23

@Joey Tribbiani: jaaaaaaaaaaaaa, akkor is két ember volt ott:)

@vécés jóska: szerintem, teljesen normális lenne:)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:11:47

@ő-szinte: Itt a legőszintébb mosolyú teremtés is! :D

vécés jóska 2012.05.14. 20:13:09

@LoveMy: Miért már az is baj, hogy Hipert is utálom? :) Edináról egy rossz szót nem szóltam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:16:40

@Joey Tribbiani: köszönöm, mindig igazam van:P

@ő-szinte: szió:)

Hajrá Anikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

busifa 2012.05.14. 20:18:41

Hajrá Anikó!!!

Képaláírásnak:
"Naggggggyon jól érzem magam itt!
Csak a többiek ne játszanák meg magukat! Hàt nem? De!!"

Átvitel honvéd 2012.05.14. 20:19:51

Úgy látszik, a mai részben megint előbújik belőle az állat...

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/14/eden_edinat_eleg_csunyan_szidjak/

Egyébként jó estét! :)

inmemancsi 2012.05.14. 20:24:46

"menj a picsába..eggyy-ér-tel-műűűű hogy az én műszempillám a legszebb"

vécés jóska 2012.05.14. 20:28:19

Amugy azon gondolkoztam, hogy Anikóból már össze lehetne vágni egy jó kis klippet, mint anno Alekoszból :) Az lenne a refrén, hogy szarházi vagy Pít, vagy milyen ember vagy Edina, milyen? :)

inmemancsi 2012.05.14. 20:30:47

@sogeking: ez képaláírásnak készült:))

horipapa 2012.05.14. 20:32:37

@vécés jóska: Annyi különbséggel, hogy míg Alekoszon nagyokat lehetett röhögni, addig Anikón nem sokat nevetnénk maximum kínunkban. :)

LoveMy 2012.05.14. 20:33:13

@vécés jóska:
és kinek lenne az jó kis klipp???
;)

Banyus83 2012.05.14. 20:43:01

Sziasztok! Mindenki nagy örömmel várja ma mai részt? :-)

vécés jóska 2012.05.14. 20:43:52

@LoveMy: Hát nekünk :) Bármennyire is beteg ember Ancsa, ha ő nem lenne, nem lenne olyan jó az ÉH szerintem

@horipapa: Van aki Aleken is csak kínjában nevetett, bár én komáltam, pedig ő is valamilyen szinten beteg volt

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: HOL??

Banyus83 2012.05.14. 20:46:25

Kíváncsi leszek ,kit b.sznak ki a nyaralók :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 20:49:53

@Banyus83: nem, mert nem fogom látni!

@vécés jóska: öööööööööö, megkeresem.

mocskosmacska 2012.05.14. 20:52:00

Egyébként nekem a három kedvenc nagy taktikusom:

1. Andor, aki párválasztón a védettségével két csajt is kiejtett, akik az andor-pít tengely szövetségesei lehettek volna, csak azért, hogy minél gyorsabban az imádott pítje párja lehessen. (Mert egy párválasztót kivárni, az jaj, de nehéz.)
2. Omár, aki a védettségét elszórta arra, hogy kiejtse terror tomit, aki mellé a csajok max. kínjukban álltak volna oda, tehát hamarosan repült volna ígyis-úgy is.
3. Márk, aki a védettséggel Omárt ejtette ki, mert nem akar senkit sem nagyon megbántani. Ja, meg lecserélte a végén bettit noémire, mivel noémi "alapjátékos". Csak azt hagyta ki a számításból, hogy noémivel nincsen bizalmi kapcsolatuk, így nagyon csúnyán át lesz baszva a végén.
4. Ja, és még pluszban ott van nagy taktikusnak kira a bosszúálló angyal, aki még síkabb, mint az előző három.

mocskosmacska 2012.05.14. 20:56:33

Ja, és kihagytam noncsit, aki a biztos párját dobta a csudapöcsért, illetve edinát, aki a csudapöcs iránt érzett rózsaszín ködön át semmit nem lát a játékból.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 20:58:40

@mocskosmacska: Akkor már majdnem a teljes csapat megvolt.

LoveMy 2012.05.14. 20:58:45

@vécés jóska:
hát hányingerem is van, ha képernyőre kerül!

vécés jóska 2012.05.14. 20:59:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezt már láttam, de azért köszi :) ha nincs viasatod, hogy nézed a dolgokat? Ncore?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:08:39

@vécés jóska: @Joey Tribbiani: nincs viasat, mert kicseszik velem a UPC, de két hónapja ígérik:D

Így a műsort nem nézem:P Ritkán neten belenézek, v hétvégén az ismétlést, leginkább sixx írásaiból merítkezem:D

mocskosmacska 2012.05.14. 21:10:09

@Banyus83: Köszi.

@Joey Tribbiani: Mikor volt meg már a teljes csapat?

Katicavirág 2012.05.14. 21:13:36

@mocskosmacska:
Nekem meg ő, mert ha engedik akkor 2szer is kiejtette volna az Alkeszt!És szerintem az egyik legvagányabb múlttal is Ő rendelkezik, a többiek csak szájhősök, viszont Dávid már tett is le az asztalra:
www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/kepes_cikkek/eden_hotel_2_david_privat_fotok_utazasok

Joey Tribbiani 2012.05.14. 21:16:06

@mocskosmacska: A tuti taktikusok felsorolásában.

inmemancsi 2012.05.14. 21:18:31

a döntő még 10 nap?

LoveMy 2012.05.14. 21:20:12

@Banyus83:
Szia!
De ezek a "naaagy taktikusok" olyanok, mint a kérészek :)

LoveMy 2012.05.14. 21:22:18

@inmemancsi:
már csak 8 nap
május 24 csüt => Vége

mocskosmacska 2012.05.14. 21:22:38

@Joey Tribbiani: Hát amekkora taktikusok vannak itt.........

inmemancsi 2012.05.14. 21:25:46

@LoveMy: köszi csak írták hogy 10 akkor a döntővel egy időben lesz party

ő-szinte 2012.05.14. 21:26:34

megint csúszik a műsor...

Proligarcha 2012.05.14. 21:26:42

- Papucs becsusszant méltó helyére
- Hiper felhelyezte az urániummal dúsított műszempillákat
- Anikó rájött hogy mégiscsak megbízhat LZMben.
- Hortobágyi húsos palacsinta babsalátával

ő-szinte 2012.05.14. 21:28:48

oh! végre jó HÉ ruhája... el sem hiszem:-O

mocskosmacska 2012.05.14. 21:29:46

Oké, megvannak a végső párok. De ki itt az, aki megbízhat a párjában? Mert szerintem max. matcsi bízhat meg tüncikébe.

"Hát milyen ember vagy te, edina!" - ezt hiper úgy hörögte, mintha az Ördögűző castingján lett volna.

sogeking 2012.05.14. 21:29:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem olyan rossz az, így Edina mentes verziód van :)

sogeking 2012.05.14. 21:30:47

Anikó beállt az EEK fanklbubba :D

ő-szinte 2012.05.14. 21:31:02

hú bazz, márk szerin egy papucstól melegebb lesz?:-OO

horipapa 2012.05.14. 21:32:11

Ez a Szöcske, úgy néz ki mintha valami 30-35 éves Milf lenne, biztos szét k*rták már páran... .

ő-szinte 2012.05.14. 21:32:14

ma lesz a leszbi só... :-)

mocskosmacska 2012.05.14. 21:32:38

Noémi mit hisztizik? Ő dobta ki a biztos párját.

ő-szinte 2012.05.14. 21:33:23

@horipapa: és melyiket nem?:-DDDDDDDDD

Veder1 2012.05.14. 21:33:54

Huh, ezt a Fruzsit honnan szedték?!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:34:14

@sogeking: ezért szeretem:D

Jó Edina nélkül, nézek MEl Gibsont:D

ő-szinte 2012.05.14. 21:34:27

háttt, ez a fruzsi...khm...

mocskosmacska 2012.05.14. 21:35:07

Remélem, hogy anikót viszik el az ufók.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 21:35:11

Jézusom, markotányosnő on board :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:35:42

Akkor megvan a hiányzó szőke liba a képen:d

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.14. 21:35:42

Es mikor esik ki egy par? Remelem ma, ehe.

gonzo 2012.05.14. 21:35:52

Megjött Mr. és Mrs. Smith. Bérgyilkosék...ehhh

ő-szinte 2012.05.14. 21:36:15

na, ezt bírom, gyanúsak voltak... hehehehe

LoveMy 2012.05.14. 21:36:29

Na szóval ketten mennek be és négyen jönnek ki!

mangalor 2012.05.14. 21:36:43

Hehehe, de be vannak tojva:DDD

Norbi csini, nyami:)

horipapa 2012.05.14. 21:37:00

Azért az nagyon nagy túlzás, hogy az új szőke jól néz ki, szerintem nagyon ronda :/ .

mangalor 2012.05.14. 21:38:16

@ő-szinte: mármint az a szájrapuszi??

Nnna, Hiper azonnal csontig az új csaj seggében... broáááf

Péter bá 2012.05.14. 21:38:29

Noémi beszoptad, de megérdemled!Mégis mit vártál Mátétól?Korrektséget?Nem kellett volna a tuti párodat Dávidot lecserélned!Na megjöttek a nyaralók! :D Ez már milyen?Hazavisznek valakit?Gondolom majd "önszántukból"! :D Hahahaha Hajrá Szerkik, egy újabb erőltetett menet jön!?

ő-szinte 2012.05.14. 21:39:34

@mangalor: annyi lesz csak? :-( :-DDDDDDDD
jössz az éden záróbulira? :-)

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:41:27

lemaradtam, kik az új emberek, van feladatuk stb?

Proligarcha 2012.05.14. 21:42:14

Bazeg, Márk arca bénább mint Petráé.

Fruzsikám...ABBA tribute band kell neked, nem ÉH.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:42:32

De azt tudjuk az előzetesből, h anikó nem esett ki ma, jaj, de jó!

ő-szinte 2012.05.14. 21:42:36

@foxglove: norbi meg fruzsi :-)
előkerült a szőke :-DDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:43:02

jesszus, ez a csaj nagyon furán néz ki. teljesen rosszul van összerakva.

szgy 2012.05.14. 21:43:18

nem tudom, ez az edina nem egy csúnyaság de már annyira hülye hogy már rosszul vagyok tőle. most még ráadásnak szinte szótagolva tőmondatokban beszél.

Veder1 2012.05.14. 21:43:41

Ó basszus, ezt a párválasztón kellett volna elárulniuk a szerkesztőknek! Így is érdekes lehet, de ellenkező esetben sokkal többet megtudhattak volna. Grrrrrr

horipapa 2012.05.14. 21:43:45

Most egyet értettem Andorral!

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:43:46

@ő-szinte: basszus andor jobb nő, mint fruzsi:)

mocskosmacska 2012.05.14. 21:44:01

Taktikus Márk jól bevásárolt FSZK-val, a csaj már azon gondolkodik, hogy jaj, de kár, hogy norbi nem játékos.

inmemancsi 2012.05.14. 21:44:26

@foxglove: most mondták, ők csak nyaralnak és el kell dönteniük melyik párt viszik magukkal

Riz Ottó 2012.05.14. 21:44:31

Andor megint kinyilatkoztatott.
Hányingerem van attól a lénytől.

szgy 2012.05.14. 21:44:49

jajj andor énekel

ő-szinte 2012.05.14. 21:44:59

@foxglove: dúúúúrva, mi?:-DDDDDDD
és andor megggint énekel bazzz ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

genevieve 2012.05.14. 21:45:05

felvágtam az ereimet:-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 21:45:06

Azt a kurvaélet... Pít most intézi el hogy nehogy őket vigyék haza, még a repülőn is énekelne.

sogeking 2012.05.14. 21:45:07

ez azért jó volt :D

busifa 2012.05.14. 21:45:09

Andor milyen naiv hogy Brokiékat viszik magukkal, ő nem tudja hogy a viaszar azt nem engedné!

mocskosmacska 2012.05.14. 21:45:10

Remélem, hogy roli marad.

Péter bá 2012.05.14. 21:45:12

Andi kérlek neeeeeee!

mangalor 2012.05.14. 21:45:20

Na, Andor, ez a hattyúdalod. szörnyűűűű

inmemancsi 2012.05.14. 21:45:25

@foxglove: de azért ez a hang meg viselkedés..fruzsikára nyomja a mérleg nyelvét

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:46:05

Anikó besírja magát a döntőbe. Wait...

horipapa 2012.05.14. 21:46:12

Azért Andinak iszonyatosan jó segge van :D

mgrc 2012.05.14. 21:46:38

hiper baszki ezt az alattomos pichát, szépen eljátsza a nagyhalált... a szerkik meg nem gyengén belenyúltak, jöhet az össznépi támadás brokinaiva ellen, kíváncsi vagyok mi lesz :)

Veder1 2012.05.14. 21:46:45

No, Hiéna megijedt, hogy a nyaralók előtt hamar le fog hullni az álarca :D

Wednesday5 2012.05.14. 21:46:54

@horipapa: pont ezt akartam mondani :D h nemtom mit fikázzázok, kibaszott jó segge van :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.14. 21:47:35

@Riz Ottó: Ezt 10 hete nem tudjuk. De most a kiesestol f*sik.

Riz Ottó 2012.05.14. 21:47:52

Andor beindította a fúrógépet

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 21:48:03

Annyira szeretném, ha még sokat énekelne nektek Andi:D

Riz Ottó 2012.05.14. 21:48:34

@Yooha: köszi, már azt hittem, lemaradtam valamiről :)

Szomorú kutyafejnél megakadt a a tű

mocskosmacska 2012.05.14. 21:48:54

Andor megy fúrni tüncikét.
Lehet tippelni, hogy andor mennyiszer mondja még a játék folyamán, hogy "szomorú kutyafej".

wondorog 2012.05.14. 21:48:58

Ha Bandi még egyszer kimondja, hogy szomorú kutyafej, felvágom az ereimet.

ő-szinte 2012.05.14. 21:49:24

andor szépen előadja magát:-DDDDDDDDDDDDDDD
biztos szimpatikus lenne, ha így mártogatnának vkit előttem első találkozásnál :-DDDDDDDDDDDDDDDD

Wilzor 2012.05.14. 21:49:33

edina mennyire átlát ezen az anikón

hóódejóó 2012.05.14. 21:49:37

"turistán fog múlni a 11 heti munkám" by Anikó

Riz Ottó 2012.05.14. 21:49:44

nem értem azt, aki hipernek drukkol.

mocskosmacska 2012.05.14. 21:49:53

"11 heti munkám." Milyen munka?

mgrc 2012.05.14. 21:50:10

húbazze meg ettől az andortól is kiráz a hideg

ő-szinte 2012.05.14. 21:50:10

@wondorog: ja, én is hányok már tőle...

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:50:33

@wondorog: @mocskosmacska: azért valahol kínos, hogy pont ő fikázza más arcát.

genevieve 2012.05.14. 21:50:36

azért noémi is kavarja a szart rendesen...

mangalor 2012.05.14. 21:50:39

@ő-szinte: holmikor? de egyébként nem valószínű, ennyire nem vagyok elszánt EH fan:D Meg aztán be sem engednének a szívlapáttal szerintem...

vécés jóska 2012.05.14. 21:50:52

Na FSZK még mindig pletykás, Edinka még mindig rosszindulatú, Andinak van a legjobb segge.

mocskosmacska 2012.05.14. 21:50:55

Andornak tulajdonképpen mi a baja tüncikével? Jó, nekem sem szimpatikus, de a többi csaj sem jobb nála.

Wilzor 2012.05.14. 21:50:56

@wondorog: a szomi kutya fejet ÚjPít találta ki, csak átvette ez a szőke nő

Wednesday5 2012.05.14. 21:51:22

igaz h nagyon csúnya ez a fruzsi, de legalább van esze és ezt rajta kívül nem sok lány mondhatja el itt magáról. átlát az embereken és végül is ezért jöttek be. nekik nem kell szépnek lenniük :D

Proligarcha 2012.05.14. 21:52:21

Andrej félelmetesen ostoba. 21 éves wannabe edzőként mégis hogyan tett szert ennyi önbizalomra?

ÉH1 Kristóf is extrém lassan beszélt, de ő legalább előtte megjegyzett párszáz kifejezést.

Ez a picsa katasztrófa.

mocskosmacska 2012.05.14. 21:52:35

@foxglove: Én akkor röhögtem andoron, amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte reni vagy ő a szebb. Erre andor elkezdett mellébeszélni, hogy hát mindketten máshogy szépek, de látszott rajta, hogy meg van róla győződve, hogy ő sokkal jobb nő reninél, csak az elején még szerény akar lenni.

szgy 2012.05.14. 21:53:01

anyám, ez az új szőke csaj megint jött ezzel a "kezdő játékostársa" szöveggel. még jó hogy nem azt mondta hogy családtagja.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:53:17

@Wednesday5: de akkor miért? kik ők, a viasat munkatársai, vagy turisták? komolyan nem vágom.

horipapa 2012.05.14. 21:53:21

Azért jó lenne ha Máté/Edina páros repülne vagy Roland/Szöcske, a többiek semmiképp ne essenek ki!

busifa 2012.05.14. 21:53:33

Andor Essen Ki De Kurva Gyorsan!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 21:53:58

Noémi,Noémi már megint te uszítod Anikót.
Amúgy meg lehet nyugodni az EFK-nak, ha ennyire ki van élezve az egész Edinára, akkor bent marad.

C76 2012.05.14. 21:54:35

tenyleg jo hatsoja van Andornak, de valami noi is kell legyen benne, mert mas sincs :D

kerdes hogy mi szerint dontenek az ujak, ha azt halgatjak meg ki kitol akar megvalni, Edinaek repulnek, ok lehet nem is mondjak meg kit vagjanak ki, de a tobbiek tuti oket fogjak ocsarolni

ha maradhatnak nehany napot es tenyleg aszerint szavaznak ki nem erdelmi meg, akkor nem Edinaek mennek, kulso semleges szemnek ok szimpatikusak, nem mellesleg megdolgoztak erte

Billy a kölyök 2012.05.14. 21:54:38

Tőlem Ostobenkó is kieshet. Gusztustalan ahogy spicliskedik Hipernek.

inmemancsi 2012.05.14. 21:55:03

most mér nem nézhetik tv-n mit csinálnak ha nincsenek előttük ez senkinek nem jutott eszébe vagy ez esetleg korrekt lenne?

Wednesday5 2012.05.14. 21:55:08

@foxglove: hát gondolom ők is jelentkeztek a játékba, csak ezt a szerepet kapták, h ki kell vkit baszni :D és ehhez az kell h átlássák a dolgokat

horipapa 2012.05.14. 21:55:11

@vécés jóska: Bizony ám, Andi segge kárpótol a feje meg a hangja miatt! :D

ő-szinte 2012.05.14. 21:55:13

@mangalor: nem tom hol lesz... a viasat oldalán kel bereggelni
én strandpapucsot viszek;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.14. 21:57:29

andor hívjuk ezentúl szippantógépnek
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

szgy 2012.05.14. 21:57:45

ha andor mond valamit legalább előrehajolva mondja :-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 21:57:49

annyira vicces amikor Anikó undorítózik meg mocsadékozik...

Andi meg szánalmas.

ő-szinte 2012.05.14. 21:58:10

hipper fantasztikus!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

wondorog 2012.05.14. 21:58:22

ordas kurva, csak úgy ragad rám a kultúra :D

genevieve 2012.05.14. 21:58:41

nem a szivem csücske edina, de ez amit anikó és andor csinál az nagyon gusztustalan....

inmemancsi 2012.05.14. 21:58:42

a két transzfeszti megtalálta egymást a tamponos dugós, meg a mátévaldugnékos

csiporog 2012.05.14. 21:58:49

aniko és andor együtt kutyázza edinát... nice, az érzelemnélküli szexelős anikó és andor, aki mindenkinek hazudik:)

mocskosmacska 2012.05.14. 21:58:53

Nem értem, hogy miből gondolják, hogy edinának nincsenek érzései?

Péter bá 2012.05.14. 21:59:07

A Noémi tényleg egy uszító kis ribanc!!!Szerintem most döbbent rá, hogy elbaszta amikor a biztos párját eldobta és most geciskedik bosszúból, mert mást nem tud a fajtája!Igazad volt Péter!

Grozunol 2012.05.14. 21:59:12

Andorka nulla, egyetlen önálló gondolata sincs mindig azonnal idomul az aktuális emberhez akivel beszél.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 21:59:15

Andor nem irigy egy kicsit, hogy ő kimarad a tutiból? Hiper meg ideges tán, hogy Edina átlátott rajta?

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2012.05.14. 21:59:28

@mangalor: Szerintem többen is szívesen mennének szívlapáttal? Én is.

horvathne82 2012.05.14. 21:59:46

Ez az Andi rettenetes...Egy magnetofon.Visszamond mindent amit hall.

horipapa 2012.05.14. 22:00:02

Olyat ejtenek ki aki semmi vizet nem zavar.. hát Roland és Szöcske búcsúznak.. :D

Riz Ottó 2012.05.14. 22:00:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tudod, az nekem a fura, hogy oké, ahogy Levivel bánik, hányinger, de ezt még esetleg meg lehet magyarázni azzal, hogy beleesett akarata ellenére.
De ezek a kirohanásai??? Mi baja Edinával? Na meg amikor őszinteségről papol, amikor ő aztán tényleg rosszindulatú?

Tényleg nem értem. Noémit sem bírom, meg ő sem megy egy kis rosszindulatú pletykálkodásért a szomszédba, de hiper szerintem nem normális, komolyan. Az sem tetszik, hogy nem negatív véleményt mond valakiről, hanem fröcsög, undorítóan fröcsög és áskálódik. Én ennyire torz lelkű embert még nem láttam.

mangalor 2012.05.14. 22:00:22

Miről beszél ez a két idióta????
Most tényleg sajnálom Naivát, de bakker semmi keresnivalója itt, ha ennyire nem vágja le, mi történik körülötte. Olyan az egész, mint valami tévedések vígjátéka:DD

Veder1 2012.05.14. 22:00:36

Edina, mint kétszínű, hahahaha

Az a gyenge, érzelemhiányos fruska?

busifa 2012.05.14. 22:00:39

Andor mondja hogy ne beszèlj csúnyàn. Húzzon màr ki ez a díjbirkozó!

csiporog 2012.05.14. 22:00:52

"aniko "egyikunk se játszik mocskosan...." mint edina, aki beszélget márkkal... áááá

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:01:20

A párom lenyúlta a gépet. Végre visszaszereztem. Baszki, ezt a Hipert biztos elégették volna a középkorban. Az Andorra még a tűzifát sem pazarolták volna!!!!

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:01:36

Na jó, kimondom: HAJRÁ NOÉMI!!!!!

Gillett3 2012.05.14. 22:01:46

Amit hiper és Andor csinál, az a szukafújás iskolapéldája. A játék elején Hiper tartott erkölcsi órákat, hogy embertársunkról ki hogy beszél, és ne merészeljenek sértegetni, erre most kurvázik meg undorítózik. Soha nem akartam még nőt ennyire megütni és soha nem is fogok. Andor meg azért szemét, mert tudja, hogy ronda. kompenzál.

horipapa 2012.05.14. 22:02:10

Mátéé XD Edina iszonyatosan buta és naív..

mocskosmacska 2012.05.14. 22:02:16

@csiporog: Pít meg anikó nemrég még nagy ellenségek voltak.

vallatas 2012.05.14. 22:02:35

Máté, hogy kiosztotta Edinát :-)
kétségbevanám esve ez az Edina, vicces ezt látni!

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:02:41

Gondolom a szerkik már úgyis felírták a párt nekik.

csiporog 2012.05.14. 22:03:13

máté megint megmutatja, hogy mennyire rendes pasiii....

horvathne82 2012.05.14. 22:03:13

És Máté is egy pöcs!!!

Wednesday5 2012.05.14. 22:03:29

nem szeretem Edinát, de ez a Máté egy tajparaszt :D

Péter bá 2012.05.14. 22:03:38

Edina a Máté összes flegma taplóságára tud magyarázatot és megbocsájtást!!!Rosszul nősültem, ilyen nő kell feleségnek!!!!! :D

szgy 2012.05.14. 22:03:45

megértelek csak hagyjál mostmár fürdeni :-)

genevieve 2012.05.14. 22:03:52

mátéhoz nem lehetett közel ülni amikor fürdik???

sogeking 2012.05.14. 22:03:59

@vallatas: túl van pörgetve a processzor :)

csiporog 2012.05.14. 22:04:15

@mocskosmacska: ne felejtsük ki andort, aki még mindig kutyázza anikot...

vallatas 2012.05.14. 22:04:31

Edina annyira ostoba, hogy nem igaz!
Már már rossz nézni, hogy mennyire buta.
:-(

sogeking 2012.05.14. 22:04:48

@genevieve: :D:D:D:D:D:D

Edinát a VV-ben két perc alatt kikészítenék

kerdesek05 2012.05.14. 22:04:56

Remélem holnap Edina felhívja Andor és elküldi a kangós kurinyek annyjába!-D

mocskosmacska 2012.05.14. 22:04:56

Hiperrel hülyeség beszélni, teljesen felesleges. Az a nő úgysem figyel oda. Csak azt alkalmat lát, hogy elkezdje sértegetni tüncikét.

vallatas 2012.05.14. 22:06:05

egyébként ez se forgatókönyv, á nem az, még véletlenül sem az :-))
kabaré!

horvathne82 2012.05.14. 22:06:32

Anikót küldjék már haza...ez idegbeteg...Nagyon felhúztam magam

Wednesday5 2012.05.14. 22:06:34

aztamindenségit elgurult a gyógyszer Anikónál

mocskosmacska 2012.05.14. 22:06:37

@vallatas: Én sem értem, hogy mit akar megbeszélni azzal az idegbeteg picsával. Én tüncike helyében felhúznám a csajt, amíg teljesen ki nem kel magából.

csiporog 2012.05.14. 22:06:39

@vallatas: buta anikó is, mint annak a rendje... de ő egy bunko, érzelemmentes picsa.
aniko egy nagy tajtparaszt.

sogeking 2012.05.14. 22:06:58

Edinának vannak gondolatai - f6!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:07:04

@Riz Ottó: Hiperben a karaktert kell szeretni, mennyivel unalmasabb lenne, ha nem volna nekünk Ő:D Amúgy miről beszélnél, most min háborodnál fel? Kit szidnál?

Anikóról mindenkinek van véleménye. Vagy jó, vagy nem. Játszik, taktikázik, kavar. Ezt így kell csinálni, nem szende, szűz lányok műsora. Ha szürke vagy, kivágnak a szerkesztők, ugyanis ők irányítanak. Edina-Máté sem jobb: dugnak, maradnak.

Kell az olyan ember ebbe a műsorba, mint Kíra, Anikó. Uncsi lenne nélküle, kell egy ellenpólus. Tök jó reality arc, akárhogy is nézzük. Embert nem feltétlen kell nézni. De az meg egy szerelmes lény:)

ő-szinte 2012.05.14. 22:07:28

hipper kezd jó lenni :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
hajrá! ehehehehehehehehehehe
viszi a sóóóóót;-DDDDDDD

Riz Ottó 2012.05.14. 22:07:28

Most is hazudik Edina szemébe, hogy az utóbbi időben nem mondott semmit :DDD

Szerintem egy pszichiátert hipernek, azonnal. Összeomlott, menthetetlen.

Gillett3 2012.05.14. 22:07:34

Háát milyen ember az ilyen???? HÁÁT MILYEN? Lassan jobban idegesít ez a nő annál, mint amennyire szeretem nézni a műsort.

mocskosmacska 2012.05.14. 22:07:42

Noémi most meglepően normális.

wondorog 2012.05.14. 22:08:07

Hiper olyan mint egy tipikus gettós fekete nő az amcsi filmekből

vallatas 2012.05.14. 22:08:07

@csiporog: bizony :-) buták harca

de basszus, túljátsszák a szerepüket... ha nem lesz pofon, akkor túl sok a bevezetés :(

Anikó a KOCSIS!

csiporog 2012.05.14. 22:08:24

@Wednesday5: én tisztességesen fogok elmenni innen... jah, csak belerejtettem levi fütyijét a seggembe...

genevieve 2012.05.14. 22:08:33

nem lehetne, hogy edina-pít páros nyerjen a végén?:-)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:08:33

Hiperrel egy öröm beszélgetni! Na ezért nem szeretnék ott lenni. Nőt még nem ütöttem meg, de nem biztos hogy kibírnám!

inmemancsi 2012.05.14. 22:08:35

ez a hülye hippi tuti a narkóhiánytól van ki más megoldás nincs

sogeking 2012.05.14. 22:08:42

LMZ holnap reggel nem tud felkelni az ágyból :)

hóódejóó 2012.05.14. 22:09:01

Levente: Anikó milyen jól taktikázik már!

ez komoly volt

mocskosmacska 2012.05.14. 22:09:02

Azért örüljünk együtt, hogy anikó ebből a játékból tisztességesen fog távozni.

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:09:05

Ezek most a JÓSÁGÁÉRT bántják Edinát????

fofofo 2012.05.14. 22:09:12

az az ijeszto Andor, de foleg Hiper esetben, hogy a riportban ugyanugy gyulolkodve frocsognek, mint egymas kozt. ha a riportban valami olyasmit mindana, hogy 'haha, rauszitok mindenkit Edinara, mert igy taktikazom' az se lenne szimpatikus. de igy, hogy elhiszi a sajat agyszulemenyeit, es teljesen behergeli magat - tenyleg pszichiaterert kialt. Naomit viszont nem forditottak teljesen Naiva ellen, csak nem akar konfrontalodni.

Grozunol 2012.05.14. 22:09:29

Lehet Edinát szidni, de Anikó kifejezetten tahó.

horipapa 2012.05.14. 22:09:35

Tessék lehet választani, ki kivel tudna inkább együtt élni párkapcsolatban ha muszáj választani: Edina vs Anikó? :)

kerdesek05 2012.05.14. 22:09:44

@Joey Tribbiani: Hipert máglyán égették volna!

naggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon megégették volna!:)

mocskosmacska 2012.05.14. 22:09:57

Szerintem fruzsi pszichiáter és az extra titkos küldetése, hogy vizsgálja meg anikót.

vécés jóska 2012.05.14. 22:10:09

Utálom Hipert, meg idegbeteg is, de nagyon sok okosságot mondott most Edinkáról! Tényleg nagyon rosszindulatú a hercegnőcske, és múlthéten tényleg sokszor kibeszélte Noémit is, mint mindenki mást. Áá de utálom az ilyen embert, még az életben is!

paranyuszi (törölt) 2012.05.14. 22:10:22

@genevieve: Persze, nehogymán meglássa Edinka amit 3 hete még a szájában volt... :DDDDDDDDDDDDDDDDD Tök jogos Mátétól... megértem, hogy szégyenlős.... :DDDDDDDDDDDDDDDd

vallatas 2012.05.14. 22:10:22

@Joey Tribbiani: vannak helyzetek, mikor elkerülhetetlen :-) főleg, ha össze vagytok zárva!

egyébként most akkor egy pár fog kiesni, vagy csak egy ember? [az elejéről lemaradtam]

szgy 2012.05.14. 22:10:31

Hiper mindig így "beszélget", hadarva, üvöltve megállás nélkül mondja a magáét meg hogy "nem érdekel" és meg van beszélve a probléma. irigylem azokat akikkel össze van zárva.

horvathne82 2012.05.14. 22:10:41

@ő-szinte: Hát én nem azért nézem a műsort, hogy lássam hogy üvöltöznek egymással...
Szerintem Anikó azért nem jön el a közönségtalálkozókra, mert "tisztességesen" távozott. Remélem soha nem találkozom ehhez hasonló emberrel az életben. Remélem Anikó olvassa ezeket a kommenteket és keres egy pszichológust, de lehet, hogy inkább már pszichiátel kellene neki.

csiporog 2012.05.14. 22:10:48

@sogeking: ááá, tuti, hogy szexxel vezeti le... mert ő nem taktikából rakta oda a magát, annak, aki nem is tetszik neki, meg hát nem is bízik benne.

kerdesek05 2012.05.14. 22:10:48

@horipapa: máté konfliktuskerülő, nyugiban leszarja ha kitör a világháború, majd az asszony elintézi legyint rá:)

Gillett3 2012.05.14. 22:10:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na jó, hogy valóságshow karakter, de azért van egy határ, amit nem lehet elviselni a képernyőn. Nem tudok elképzelni olyan embert, aki tud vele azonosulni és neki szurkol. Az anyján kívül :D Én szívem szerint úgy is élvezném a műsort, hogy nem vagyok idegbeteg, valahányszor kinyitja a száját, vagy azt, ami neki van helyette.

Sudu 2012.05.14. 22:11:04

Én nem vagyok se Anikó, se Edina fan, de Anikó azért nem vitapartner. Valaki azt mondta neki, ha a másikat nem hagyja szóhoz jutni és leordítja a fejéről a haját, akkor ő jött ki nyertesen a beszélgetésből?

fofofo 2012.05.14. 22:11:10

Csira askalodasa szorakoztato volt, Hiper nem idegesito es ijeszto.

bisonte 2012.05.14. 22:11:48

Anikó meg a tisztesség... pfff! :):):)

LoveMy 2012.05.14. 22:11:56

Nem tudom, hogy meddig kell ezt még eltűrni, ott bent! Nincs egy gerinces ember, aki a szétb.szná ennek aljas ordas kurvának a fejét???
Nőt megütni szégyen, de ez a Hiéna a női nem mocskos üledéke!
Sajnálom, de ez már tűrhetetlen!

mocskosmacska 2012.05.14. 22:12:06

Ez az anikó teljesen idegbeteg. Nem igaz, hogy tüncikének nem jut az eszébe, hogy addig piszkálja, amíg az teljesen ki nem borul és valami akkora nagy hülyeséget nem tesz, hogy kidobják az édenből. Anikó az a buta, idegbeteg fajta, akivel ezt meg lehet tenni. Ahogy az első szériában kristóf meg is tette pókival.

Péter bá 2012.05.14. 22:12:14

Ez tényleg egy elbaszott kabaré!Az értelmesek már mind otthon vannak, talán még Pítet tartom valamire!
Emberileg nullák!!!!!!!!!!!!!!!
A nyaralók meg csak marionette bábúk!De mért kell ezt így szerkik?Legalább nem kamuzzatok a reality dumával!Grácias!

kerdesek05 2012.05.14. 22:12:25

@vallatas: szar lehet, mert tényleg nem vágja senki, hogy Edina miért kavar maikor nála csak NAGYOBB kavarógépek vannak bent.

eddig még úgy ahogy elfogult voltam Edinával, de már remélem Matcsival ők tartják meg azt a gömböt, aztán hozzávágják Anikóhoz, mitől felébred:)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:12:32

Én olyan szinten kibuktam erre a tahó nőre, hogy nem is tudom mit írjak. Gyenge a szókincsem annak a kifejezésére, hogy mit gondolok a nőről.

C76 2012.05.14. 22:12:36

ilyenkor banom hogy nem lehet szavazni vagy sms-ezni, mert szerintem ugy repulne Hyper es Andor is mint a huzat

ok, hogy szukseg van negativ szereplokre, de akkor happy end legyen a vege :), ha ilyen ketszinu luvnya nyeri meg, tuti nem nezem a kovetkezo musort, ennyire nem lehet felrevezetni egy orszagot, de meg 10 embert sem, neki minden szava szent, mindent el kell hinni, csoro Edina meg ha levegot is vesz, rogton ugrik a ket hiena

csiporog 2012.05.14. 22:12:40

@fofofo: nekem tényleg az a kedvencem, hogy andor még saját magát is meg tudja győzni a saját hazugságairól, valószinu két agysejt örök beszélgetését halljuk a lapát kobakból:)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:12:47

Képaláírás:

"Amióta a Hogyvolt blogot olvasom sokkkkal jobbban tudom mit csináltam az előző nap. Ezt most nagggyon komolyan mondom. Hehehehehe."

inmemancsi 2012.05.14. 22:13:01

edina ellenfél neki és jobban is néz ki, ergo ki akarja csinálni ennyi reméljük rosszparóka is hallotta a rohamot

Riz Ottó 2012.05.14. 22:13:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Olvasni szoktalak Benneteket, az utóbbi időben fordult csak elő, hogy belenéztem a műsorba. Abban maximálisan egyetértünk, hogy kell a cirkusz a műsorba, csak van egy bizonyos határ és azt Anikó már átlépte.

Kíra szerintem sokkal elviselhetőbb volt, bár amikor én elkezdtem nézni olykor, akkor már nem volt az igazi, ahogy a kommentjeitekből is láttam és ez árnyalja a képet :)

Nekem amúgy nincs kedvencem, nem szurkolok senkinek, csak Anikó szintjét már nem tudom tolerálni. Oké, hogy játék, meg só, de azért embernek lehet maradni. Anikónak ez meglátásom szerint nem sikerült.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:13:24

múltkor egy parlamenti felszólalásban hallottam az "eltérő kultúrájú" kifejezést, bár az illető képviselő nyilvánvalóan nem egy fehér, iskolázott, jól szituált nőre gondolt, érdekes módon nekem meg Anikóról jut ez leginkább eszembe.

kerdesek05 2012.05.14. 22:13:35

@genevieve: mert nem szereti a kis broki ha fürdés közben látják!

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:13:41

@vallatas: Egy párt visznek. Tehát te hiába vagy szimpi, lehet, hogy a párod miatt buksz.

mangalor 2012.05.14. 22:13:57

Úristen, essen már ki ez a nő...
... na, kire gondoltam??? :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: részben igazad van, Kíra jó volt, színt vitt a műsorba, de Anikót nézni, hallgatni a totálisan elborult agyából véletlenszerűen előszökkenő buta szavakat, alkalmazkodni és kompromisszumra képtelen ugatását, na, az sajtreszelővel masztizni kategória. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. Kell a kavarás, a taktika, és ő képes erre, de emellett az egész lénye egy fájdalmas sikoly.

Stipistopi 2012.05.14. 22:14:15

Anikó=Hiper nagggyon gáz! bazmeg, van még ettől lejjebb??? Attól tartok: van!

hóódejóó 2012.05.14. 22:14:32

@kerdesek05: ja, és legalább lesz kit hibáztatni, ha Őket rakják ki

mocskosmacska 2012.05.14. 22:14:50

@vécés jóska: Tüncikét én is rühellem, szerintem is rosszindulatú hercegnőcske, de anikó és andor mellett olyan szimpatikusan tűnik.

csiporog 2012.05.14. 22:14:53

@Gillett3: hmmm, szerintem az anyja se szurkol neki, miután többször kijelentette, hogy neki tényleg semmidesemmi nem hiányzok otthonról, utána többiek mind... család, barátok,stb

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:14:59

@IllaryBlasi: Vetélytárs.

Andor viselkedése egyre unszimpibb. Szokott ő közönségtalálkozóra járni?

horipapa 2012.05.14. 22:15:27

Hát már nem azért de inkább élnék együtt Anikóval mint Edinával. Egyszerűen nem tudnám elviselni Edinát.. lélegzetnyi szabadidőm nem lenne + örökös féltékenységet se bírnám meg a nyávogást.

vallatas 2012.05.14. 22:15:51

Anikó foglalkozása mi is?:-)

Anikó most meg Pitnek dicsekedik, hogy mennyire kemény volt :-) good fight

Péter bá 2012.05.14. 22:16:02

Anikó tisztességgel fog távozni ebből a játékból??? :D :D :D :D
HA HA HA HA HA HA HA
...már az kész csoda, hogyha élve fog távozni!
Úristen!

szgy 2012.05.14. 22:16:14

hű, hiper meg van lepődve hogy "ekkora hülyének néz valaki"

fofofo 2012.05.14. 22:16:26

emlekeim szerint Edina eleinte foleg a riprtoban mondta el a ketsegeitNaomival kapcsolatban, meg talan Brokinak. Aztan Andor kezdett el askalodni Edinanal, hogy ne bizzon Naomiban.

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:16:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ;-)

Béna volt ez a balhé, egy-két "HAZUDSZ" és Anikót lekötözve vitték volna ki!!!

busifa 2012.05.14. 22:16:36

Na, már Pít is bejelenti hogy vécézni fog! :DD

mocskosmacska 2012.05.14. 22:16:58

Anikó viccesnek tartja magát. Én inkább ijesztően betegesnek.

paranyuszi (törölt) 2012.05.14. 22:17:26

Juheee, a hippi csaj nem hülye, átlát Hiperen!!!!!!!!!!!!
Juheeeeeeeee :D

m@g (törölt) 2012.05.14. 22:17:30

Ezek után Hiper megérdemli a 25 millát! HA-ha-ha! Remélem a nyaralók is hallják mekkora egy türhő-buta-fasz-paraszt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:18:09

@Gillett3: busifa, sogeking, Én drukkolunk:D Ez nem jelenti azt, h azonosulunk is vele.

@sogeking:

igen, nagyon helyesen:D

@Riz Ottó:

az Aranypart amerikai verziója is sikeres, mert "nagyon rendes" embereket szedtek bele össze. Mégis megy a műsor. 25 millióért jött, nem az a lényeg, h milyen módon, hanem az, h vigye!

csiporog 2012.05.14. 22:18:13

@horipapa: anikó mellett igen? akinek szendvics, minden rögtön, levinek meg takarodó... nyugi mellette se lenne.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:18:18

@mocskosmacska: vv éva, vv vera után az édenbe is sikerült beválogatni egy pszichológiailag alkalmatlan embert.

ő-szinte 2012.05.14. 22:18:33

@horvathne82: akkor te nézd másért :-)
én ezért nézem :-DDDDDD

sogeking 2012.05.14. 22:18:40

ha Márk jobban játszik, akkor Patrik milyen lehet? :D:D

mocskosmacska 2012.05.14. 22:18:45

Hipernek miért baj, hogy edina ki akarja fúrni őket a hotelből? Ő is ki akarja fúrni tüncikét.

bisonte 2012.05.14. 22:18:59

Féliker meghozta élete legnehezebb döntését azzal, hogy benn maradt, a másik fele meg mehetett haza...
Hát ecsém, érnek még nagy pofonok az életben! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:19:15

Ugyan nem láttam, de meggyőződésem, h megrendezett volt az egész.

mocskosmacska 2012.05.14. 22:19:46

@sogeking: Nekem is ez jutott az eszembe.

Proligarcha 2012.05.14. 22:19:57

Tök jó ez a picsás műbalhé, de ezt esetleg pár héttel korábban kellett volna bedobni, hátha kavart volna az állóvizen.

horipapa 2012.05.14. 22:20:03

@csiporog: Hát biztos nem választanám ha lenne más választásom, de arról írtunk, hogy ha nem lenne más váalsztás,csak ők ketten.

vallatas 2012.05.14. 22:20:24

@inmemancsi: drogos kurva?:-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
pontosan, színjáték volt az egész :-)

Gillett3 2012.05.14. 22:20:27

@csiporog: Akkor meg mi a szarért sírt? Szerintem a családja becsomagolta alufóliába és az első repülővel küldték el Mexikóba. legalább van 3 hónap nyugtuk.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:20:31

Viszon Pít és Noémi jók együtt:)

wondorog 2012.05.14. 22:20:59

Na mostantól minden bánatos kutyafejre iszok egy felest :)

sawyer_15 2012.05.14. 22:21:13

Ezúton szeretnék gratulálni minden Anikó rajongónak! :-))))
Szerintem elkalibrálta a gyógyszeradagját...

Wednesday5 2012.05.14. 22:21:41

Edina annyira szánalmasan táncol :D

genevieve 2012.05.14. 22:21:45

20 éves kor után nem trendi, hogy lányok csókolózzanak?:-D

fofofo 2012.05.14. 22:21:45

andor 12 evesen leszbicsokozott, hat gratulalok:-)

csiporog 2012.05.14. 22:21:47

@horipapa: hát, edina mellett nem kell féltened a testi épségedet:)

mocskosmacska 2012.05.14. 22:21:58

Hát andornak nem is jönne össze a leszbi csók, mert ahhoz két lány kell.

Gillett3 2012.05.14. 22:22:04

12 éves korában Andor eljátszotta volna, hogy lányokkal csókolózik, mert akkor még férfi volt. Ez az előtt volt, hogy NDK-s úszónőnek küldték volna, természetesen átoperálva és hormonkezelve.

horipapa 2012.05.14. 22:22:21

@foxglove: Pít és Noémi eddig jó volt együtt, így helyes :D

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:22:32

Azt is megtudtam, hogy 12 évesen trendi csókolózni a saját nemembeliekkel. Jó pap holtáig tanul.

Proligarcha 2012.05.14. 22:22:32

Andikám, ronda vagy mint a háború, plusz egyszerű is mint a döngölt föld. Maradj a fittballnál meg a hátúszásnál.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.14. 22:22:51

Pít megint prosztóra itta magát.

m@g (törölt) 2012.05.14. 22:23:03

A bizalmi kör!

inmemancsi 2012.05.14. 22:23:20

újpetike beszélhet így?

Péter bá 2012.05.14. 22:23:25

Pít se Fred Astaire! :)
Noémi meg szopadék sz k !Az alkesszal való csókolózást már el is felejtette?
Most meg pattog aztán meg megsértődik!Kurvára idegesítő!
Hajrá Pít!Te maradtál az utolsó remény!

ő-szinte 2012.05.14. 22:23:37

ehhhehehehehehehehehe vv5 magaslatok!
krisztofeli magasságok!!!!

pít: nagyképűzöl

EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

horipapa 2012.05.14. 22:23:40

Azt észrevettétek, hogy Anikó mindenhol ott van?:D Bármilyen beszélgetést/veszekedést mutat a kamera Anikó mindenhol ott ül, vagy pont ő a főszereplő :D:D

fofofo 2012.05.14. 22:24:00

most mar egyertelmuen Naomi-Feliker a legszimpatikusabb. ezt se hittem volna, hogy egyszer igy gondolom majd.

csiporog 2012.05.14. 22:24:04

@inmemancsi: nem rohadtul nem... de hát ő az élet császára:)

Riz Ottó 2012.05.14. 22:24:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nálam ez a viselkedés már nem játszik :D
De hát nem akarlak én meggyőzni :D

csiporog 2012.05.14. 22:24:32

@horipapa: mert ahogy csitit, ugyis uszit:)

mocskosmacska 2012.05.14. 22:24:40

Rolit meg szöcskét miért nem mutatták?

Veder1 2012.05.14. 22:25:41

Node mi van Rolival és Szöcskével???

És hogy kerül Oszkó Péter a Vizzairbeeee?????

horipapa 2012.05.14. 22:25:54

@csiporog: hahaha ez igaz:D:D Egyébként még a sex is jobb lenne Anikóval szerintem, sokkal vadabb/bevállalósabb/jobb mint Edina legalábbis az eddig látottak alapján :D:D:DD:D

sogeking 2012.05.14. 22:25:58

@mocskosmacska: nem dugtak, nem csókolóztak, nem kiabáltak - kb. ezért :)

almafa5555 2012.05.14. 22:26:32

@Vödör: ugyanezt akartam írni!!!!!!!!!!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:26:46

@Riz Ottó: én sem téged, amúgy sem látom a műsort:D De kell egy ilyen, nézd meg mennyi kommentet generált!

@mocskosmacska: mert biztosan ők fognak kiesni!

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:27:08

Úgyis szegény Roli-Szöcske páros távozik. Egy pillanatra sem tűntek fel. Súlytalanok. (Nem ellenük szurkolok, de ők nem viszik előre a műsort a szerkesztők szerint).

csiporog 2012.05.14. 22:27:17

@horipapa: mert ő semmit sem szégyellhet:) végülis csak lovagolni, tamponnal dugni, analizálni láttuk:)

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:27:23

@mocskosmacska: Ők olyan "személyek" (by Roli)akikkel megizzadnak a szerkik!

inmemancsi 2012.05.14. 22:27:33

@mocskosmacska: mert amire kinyögtek volna egy mondatot vége a műsoridőnek

kerdesek05 2012.05.14. 22:27:38

@Wednesday5: Szerintem Anikónak pár hét és lesz egy külön szponzora valamelyik gyógyszergyártótól:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:27:45

@Vödör: nem most szállt ki?:D

@horipapa: olyan 10/10es?:D De akkor hol van Edina?:D

busifa 2012.05.14. 22:27:45

@genevieve: nem trendi, de izgató! :))

almafa5555 2012.05.14. 22:27:50

@mocskosmacska: :) Én is ennek örülök! na de azért kinek, kinek más az a szint, amit tisztességesnek ítél. neki belefér, hogy mindenki képébe hazudik, lefekszik vkivel, de más a k. :)

genevieve 2012.05.14. 22:28:22

na, most már elegem van a csapatból:-)

remélem .....nyer:-D

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:28:28

@Joey Tribbiani: Szerintem is,pedig nekik drukkolok!

C76 2012.05.14. 22:28:41

@Gillett3: NDK uszono :D nagyon jo

LoveMy 2012.05.14. 22:28:52

@Wednesday5:
Hát a szánalom kategória az nem az Edina, nagyon nőiesen táncol, mint önmaga!
Viszont ha pl. a Hiéna neki áll a botsáska rángatózásával ott kőkövön nem marad!

vécés jóska 2012.05.14. 22:28:52

Na a legnagyobb kedvencem Roller valószínűleg megy a levesbe :( Nem is mutatták őket Szöcsivel. Nem nagyon voltak az egész ÉH2 alatt meglepik, ugyhogy szerintem Roliéknak kapufa. De számomra ő a legszimpibb, már Omárt is legyőzte nálam.

Stipistopi 2012.05.14. 22:29:11

Érdekes viszont, hogy Csöcske és a bandzsi gyerek nem sok vizet zavartak a mai játékban.

Riz Ottó 2012.05.14. 22:29:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az biztos, de az egész műsor is, itt van a legtöbb komment:D

sogeking 2012.05.14. 22:29:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Edina nem tehet róla, hogy eddig főként nőkkel voltak kapcsolatai

Banyus83 2012.05.14. 22:29:44

Juj, legalább azt megtudtam, hogy csak 12 évesen trendi csókolózni azonos neművel, utána ciki...már nem halok meg hülyén :-)

Holnap megint Edina lesz a terítéken, aki arra oltotta Hiper szerint Andort, hogy ejtse ki? Vagy az valaki más volt kivételesen?

Bejni 2012.05.14. 22:30:03

sziasztok, jó estét!

Nem szoktam beleszólni általában a beszélgetésbe, de ma úgy felhúztam magam az édenen, hogy ki kell adnom magamból...

Komolyan, ez az Anikó mit képzel???? Hogy viselkedhet is? Abszolút gyerekes, és szánalmas...és még el is hiszi magáról, hogy ő milyen jól cselekszik minden helyzetben...ááááááááááááááááá

köszi, hogy meghallgattatok, már jobban érzem magam :D

csiporog 2012.05.14. 22:30:17

@vécés jóska: omar győzhetetlen, az egyetlen volt, akivel és nem akin lehetett röhögni:)

Veder1 2012.05.14. 22:30:45

Egyébként ez a hátrány az első benyomásokkal, az ordenáré nagy hangú ember lesz az "őszinte", a csendesebb finomabban fogalmazó meg a "sunyi geci"

kerdesek05 2012.05.14. 22:30:46

@ő-szinte: jaja fasz bele az Anikóban elvitte a showt a beköltözők elől, akiknek sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni a műsorukat!:)

Banyus83 2012.05.14. 22:31:05

@Joey Tribbiani: Szerintem is...mindenesetre tuti nem Edina-Máté, és tuti nem Hiper-Papucs...sőt, Noncsit is hagyják még, had legyen feszkó...

LoveMy 2012.05.14. 22:31:07

@horipapa:
bottal megpiszkálnád a botnak látszó tárgyat? :D

IllaryBlasi 2012.05.14. 22:31:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Norbi+Fruzsi
Vakon nyomod, mint a legnagyobbak?:-D

Riz Ottó 2012.05.14. 22:31:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Fruzsi és Andrej (asszem, a srácban nem vagyok biztos)

Stipistopi 2012.05.14. 22:31:30

aszongya az új pali: ezt a barna hajú lányt csak a szlovák csaj szereti... EZT MEG HONNAN TUDJA, hogy Naomi szlovák?

Billy a kölyök 2012.05.14. 22:31:31

@Joey Tribbiani:
Egyetértek. A múlt heti párválasztó egyértelműen bebizonyította, itt az esik ki, akit a szerkesztők "könnyűnek találtattak".
Úgyhogy Broki nyugodtan játszhat tovább a fürdőkádban a kisbrokival, az ő helyük itt fix.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 22:31:44

Rájöttem, hogy senkit sem bírok az ÉH-ben.

mocskosmacska 2012.05.14. 22:31:48

@genevieve: Roligyerek meg szöcske, akitől nem sajnálnám.

Veder1 2012.05.14. 22:31:49

@almafa5555 egyetértek, szimpatikus volt a srác.

kerdesek05 2012.05.14. 22:32:11

@Gillett3: Képzeld el a karakterét a való életben mint jogi végzettségű nőszemélynek.
- HAZUDSZ.
- NAGGYYYYYYYYYYYYYYYYYYYON HAZUDSZ,
- MEG SEM HALLGATLAK.

izé, ilyen műsorral egy ügyfele nem lesz, max a baráti köre

Riz Ottó 2012.05.14. 22:32:13

@Riz Ottó: haha, Norni. Nekem olyan Andrejes

Péter bá 2012.05.14. 22:32:47

Bárcsak-bárcsak-bárcsak úgy lenne és tényleg a Máté-Edina párost basznák ki!De nem úgy lesz, erre mérget vennék!

horipapa 2012.05.14. 22:32:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Viccelsz?
Ha csak is kizáróan szigorúan a kinézetet/kisugárzást nézzük ebben a Hotelban egyedül Andi feneke 10/10es.
Szerintem Noémi 10/9 Edina 10/8 Anikó 10/7, és ha belevesszük azt hogy ki milyen ember, belső tulajdonságok, párkapcsolat stb. min. -2 mindenkinek :/

sogeking 2012.05.14. 22:33:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Beavis és Butthead

Edina hogy tud hazudni - 10 pont

almafa5555 2012.05.14. 22:33:14

@csiporog: én nem értettem, amit medencénél előadott, "mi együtt edzünk Edinával és jóban vagyunk, de azt mutatjuk, hogy nem, de egy szippantógép, egy ordas k" MI VAN???????

csiporog 2012.05.14. 22:33:26

@Stipistopi: nem mutatják a teljes napot, biztos vmi beszélgetésből derült ki.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:33:28

Ez a Noé-Edina szájra puszi lótúró se volt, megint felfújták szokás szerint.

Veder1 2012.05.14. 22:33:30

@csiporog neked akartam írni a fentebbit

sogeking 2012.05.14. 22:33:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, a férfiakból, de akkor nőből mennyi lehetett :D

LoveMy 2012.05.14. 22:34:06

@Banyus83:
Szerintem meg Pít mondogatta a téglafejű Arnoldnak, hogy ejtse ki a HIénát, mert a párválasztó előtt már Pít tudta, hogy Arnold lesz a védett. Ezt most mondta el FSZK, amikor veszekedtek! És egyébként sem volt már jóban a párválasztó előtt Edina és a téglafej!
Píttel üvöltözött a Hiéna!

almafa5555 2012.05.14. 22:34:31

mellesleg drága Andorkánk az első este csókolózott Píttel az rendben van, de az, hogy egy lány, aki beleszeret egy fiúba, x hét összezárás után lefeküdjön egymással, az már "k." Azért drága Anikó a tamponos mindent vitt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:34:40

@Bejni: szívesen, de én inkább csak olvastalak, igen halkan beszéltél:D

Amúgy szerkesztői műsor volt ez:D

@IllaryBlasi: igen, muszáj képben lenni valahogy:D

@Riz Ottó: :D:D:D:D:D

@Stipistopi: lehet, h többet voltak bent, mint amit neked megmutattak:D

genevieve 2012.05.14. 22:34:40

@mocskosmacska: én most csak fütyörészek:-))

kerdesek05 2012.05.14. 22:35:00

@almafa5555: jaja nagyon fura.

Ez az Andor olyan csaj lehet, hogy a való életben is barátnője fasziját leszopná ha azt akarná a kis sunyi

Gillett3 2012.05.14. 22:35:04

@kerdesek05: Ja:D Vagy a bíró nem a neki kedvező ítéletet hozza meg, és leüvölti, hogy MILYEN EMBER VAGY TE? KI VAGY TE? KÉRDEZTEM VALAMIT!!! :D

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:35:05

@Vödör: ez alapigazság, aki hangosan és sokszor mond valamit az tuti igaz. Ha esetleg üvöltve rikácsolna, akkor nincs nála igazabb ember, mert ő magát adja.

Stipistopi 2012.05.14. 22:35:10

@csiporog: jó, hogy csak erre az írásomra válaszoltok

csiporog 2012.05.14. 22:35:21

@almafa5555: jaj, hát andor arra gondolt, hogy barinők voltunk, aztán én kavartam, hazudtam, ő nem tartott velem, aztán rájöttem, hogy anikó, aki utáltam, hát, izé, aztán mégis vele jó jobban lenni, mert hát egy kétszinu köcsög, de hát mivel én is az vagyok, most igy ketten erősek vagyunk:)

Stipistopi 2012.05.14. 22:36:16

hallod, Edina az utolsó héten fog elkezdeni játszani!!! Ez hol volt eddig?

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:36:16

Viszont most Noé jó dolgokat mond Edinának!

Banyus83 2012.05.14. 22:36:22

@Pácsó Ármándó: Hát ja...ez tényleg 12 éves szint...mármint a csókolózásban...azért tavaly Nikién jobban nyomták :-)

@LoveMy: Szerintem nem a mostani védettségről lesz szó, hanem amikor Andorka védettséggel bent maradt a műsorba(és egyszerre 2 nőt küldött haza)...csak akkor nem emlékszem, ki oltogatta Anikó ellen...Na, nyugi, tuti Edinát találja meg :-D De nem baj...

kerdesek05 2012.05.14. 22:36:44

@almafa5555: Az a gond Andornak, hogy őt nem kívánta meg Pít, míg Matcsi már becserkészte Edinát, és hát ha az enyém nem lehet Matcsi brokija, akkor legalább fújolok rá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:36:46

@horipapa: Edina most megsértődik rád, ő szerinte Ő 10/10:D

@sogeking: egy híján 20?:)

almafa5555 2012.05.14. 22:37:09

@Banyus83: mert amúgy ez a játék nem arról szól, hogy maradj bent, a többit, meg ejtsd ki???mégis mit vár Anikó, aki mellesleg folyamatosan arra buzdította az újakat, hogy Edinát ejtsék ki

csiporog 2012.05.14. 22:37:19

@almafa5555: tényleg ezt már el is felejtettem, bocs, 22 évesen ez a trendi, felhuzzuk a pasit, de aztán mégse, mert még kiderülne mi van a nadrágban:)

LoveMy 2012.05.14. 22:37:38

@Péter bá:
Én a Hiénát előbb egy szívlapáttal, aztán meg kib..., hogy azt sem tudják majd egyáltalán bent járt!

Stipistopi 2012.05.14. 22:37:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lehet, h többet voltak bent, mint amit neked megmutattak:D

Miért? neked többet mutattak? O-:

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:38:29

@Gillett3: mondjuk voltam ilyen tárgyaláson, halkan súgom meg.......

@Riz Ottó: biztosan nem egy műsort néztünk:D

Banyus83 2012.05.14. 22:38:49

Most hogy derült ki egyszerre Andor számára, hogy Edina és Máté lefeküdtem...a múlt részben még fingja nem volt, kivel szexelt Máté? Most meg már olyan lenézően tudja közölni (nem, mintha ő nem tenné meg szívesen Mátéval... :-D)...És amúgy sose lépünk túl a szomorú kutyafejen és a szippantón? Elég szegényes szókincs :-)

almafa5555 2012.05.14. 22:39:15

VAN OLYAN ÉPELMÉJŰ EMBER, AKI ANIKÓRA BÍZNA EGY RENDEZVÉNYT????????????

Nincs is jobb annál, mikor egy idegbeteg a szervező

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:39:34

Nem mehetnek be a medencébe?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 22:39:42

@Stipistopi: nekem semmit a UPC:D

De lehet, h nem az első 40 percüket mutatták meg:D

wondorog 2012.05.14. 22:40:06

Most mi a szar van a medencével?

Stipistopi 2012.05.14. 22:40:11

Anikó: ebből gázt csinálhatsz magadnak.

Banyus83 2012.05.14. 22:40:47

@almafa5555: Hát nem??? Állandóan kavar...mindenkinek mond mindent...és akkor ő őszinte??? És még ki is kéri magának??? Szerintem lehet még el is hiszi...pedig még néha úgy gondolom a kamerába is hazudik... :-D

sogeking 2012.05.14. 22:40:50

@Pácsó Ármándó: Pít beledobott egy túrórudit, azóta tilalom van :)

@genevieve: Saxobeat?

inmemancsi 2012.05.14. 22:40:55

jaj ugye nem mutatják még egyszer

LoveMy 2012.05.14. 22:40:59

@Banyus83:
De majd hogy fog örülni a téglafej NDKúszónő Arnold Andor, meg minden más elnevezésnek, de SEMMI nőiesség! :)

kerdesek05 2012.05.14. 22:41:07

Vajon amikor a Lipóton kasztingoltak, hogy a faszba tudták rávenni Anikót, hogy elmenjen egy másik kasztingra is a belvárosba, amikből majd bemutatkozó filmeket , meg repivideokat lehet legyártani?

horipapa 2012.05.14. 22:41:28

Andor addig pucsít, ameddig azért fogok szurkolni, hogy őt is megdugja valaki :D hajrá Máté :D

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:41:34

Anikó és Pít komolyan azt hiszi, hogy be vannak betonozva oda?

Péter bá 2012.05.14. 22:41:37

@almafa5555: Ez jó! :)
Képzeld el amikor Anikóra egy rendezvény közepette rájön a pánikroham! :D

inmemancsi 2012.05.14. 22:41:59

@almafa5555: drogot tud szerezni a za lényeg nem

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:42:35

@sogeking: Azt a részt én nem láttam! :-)

horipapa 2012.05.14. 22:42:47

@almafa5555: Úristen tényleg :D Gondold el, hogy ő szervezi a házasságodat :D Szerinted hány karton cigit szívnék el idegességemben úgy hogy eddig még egy szálat se szívtam el :D:D

kerdesek05 2012.05.14. 22:42:54

@LoveMy: csontos segget nem szereti az Edina Fanclub, ezt letisztáztuk:)

Banyus83 2012.05.14. 22:43:13

@almafa5555: Biztos van...már több ízben a főnökömhöz hasonlítottam Hipert, még azt nem tettem hozzá, hogy egy rendezvényszervező cégnél dolgozom/dolgoztam :-)...Szóval igen, van, aki ilyenekkel melóztat...de lehet Hiper is olyan, mint a főnököm, másoknak kedves, mézesmázos...de magunk között az irodában...hát pont, mint Anikó "jobb" napjain...

genevieve 2012.05.14. 22:43:55

pit rendesen zuhan a szememben....

Stipistopi 2012.05.14. 22:44:15

Anikó és Pít mióta ekkora spanok?

Pokróc 2012.05.14. 22:44:15

@Gillett3:

Szétálló fogú, lófejű andinak semmilyen reális önképe nincsen, azzal fúr másokat, hogy azok szerinte másokat fúrnak. A "tisztességes", lófej Andi leordasozza Edinát. Könyörgöm, valaki csináljon már rendet a fejében, húzza fel a rolóját, és engedje be végre a fényt.

Tényleg csak nevetni lehet rajta amikor a képtelen bölcsességeit belemondja a képernyőbe interjú alatt. Minden a feje tetejére van állítva a fejében.

Amikor ilyeneket mond, hogy ki kell tenni edinát és mátét az édenből, az kész röhögő roham, de tényleg azt gondolja, hogy pont ő fogja kitenni őket? Ő nem szimplán a csúnya lány effektus, ő a csúnya és buta lány effektus.

wondorog 2012.05.14. 22:44:18

Nőstényszamár :D +1 pont Márknak

Raynee (törölt) 2012.05.14. 22:44:33

Ki az akit Féliker ledobna a Taigetoszról? Mondta, vagy elhallgatta a nevét? Anikó iránt érzek így személy szerint.
Tudja valaki hogy miért nem lehet a medencébe menni?

kerdesek05 2012.05.14. 22:44:43

@vécés jóska: igen, ez nagyon nem volt jó, 5 pár+1 van bent, és Roller-Csöcskéről nem voltak képesek semmit adni..

csiporog 2012.05.14. 22:44:54

@horipapa: kizárt, hogy esküvőt szervez, ezzel a stílussal nem mehet neki... szerintem vmi diszkóban partyszervező max.

szethi 2012.05.14. 22:45:04

Ez a mai rész annyira felbaxott, hogy az idén először kell nyilvánosan dühöngenem.

Anikó egy minősíthetetlen, ordenáré, idegbeteg némber.
Andor egy IQ 60-as ostoba liba egyetlen valamirevaló önálló gondolat nélkül.
Pit barátunk pedig kiesett a szerepéből, kezdi mutatni a valódi énjét.
Elemző is villantott valamit önmagából.

Dafkéból remélem, hogy Edina-Máté álljon a döntőben, bár ők sem érdemlik, de ezt a négyet üsse meg a guta látványosan.

Raynee (törölt) 2012.05.14. 22:45:06

Ja és mióta ilyen nagy implantátum szakértő Papucs?

Banyus83 2012.05.14. 22:45:08

@LoveMy: Ja...remélem büszke lesz magára...meg a kedves anyukája is :-)

almafa5555 2012.05.14. 22:45:11

@Péter bá: én is rendezvényszervezőként dolgoztam és ott állatira nyugisnak kell lenni minden helyzetben, ha bepánikolsz, viszed magaddal a jónépet is és hisztin meg katasztrófán kívül semmi nem lesz az egészből. Na most ez a nő ott elkezd ordibálni mindenkivel, akkor aztán lőttek a hangulatnak. Simán kinézem belőle, hogy ő az a tipikus a "személyzet az alja" rendezvényszervező. Ilyenkor szokott a szakács, meg a pincér beleköpni az ételbe :)

Vadkörte82 2012.05.14. 22:45:45

@Banyus83: hello, én azt nem értem, hogy ok most mehikóban vannak, de egyszer haza kell jönni..és újra munkába kell állni..nem fél attók h ezek után mit gondolnak róla??..ja vagy a 'médiában' akar dolgozni..mint őrült celebrity.

dr. Mutyilufi Dr. 2012.05.14. 22:46:03

Megnézném ahogy Anikó mint rendezvényszervező egy menyasszonyt is elküld ebben az ordenáré 2 általánost végzett tajparaszt stílusban :D
Hogyasszongya:
- Nem teccik a lila szalvéta? Te ordas nagy k*rva! Majd megmondom én hogy mi tetszik :D

Banyus83 2012.05.14. 22:46:14

@szethi: Teljes egyetértésem!!!! Lehet amúgy nyilvánosan dühöngeni...néha mi is szoktunk :-D

szethi 2012.05.14. 22:46:18

Szerencse, hogy a két új beköltöző kifejezetten értelmesnek, éleslátásúnak tűnik, akár magától, akár szerkesztői segédlettel.

kerdesek05 2012.05.14. 22:47:14

@almafa5555: hívd fel a bulibuszt és kérd Anikót!:)

De naggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon krd, és ne haazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudj neki, mert milyen ember vagy te, almafa, milyen!
-D

Banyus83 2012.05.14. 22:47:27

@Vadkörte82: Jaj...de jó lesz nekünk...még egy celeb...hahaha...
De akkor ezt rosszul kezdi...ott kéne pózolni a közönségtaslikon :-D...Bár egyre inkább sejtem, miért nem jár...

horipapa 2012.05.14. 22:48:06

Ez az új srác csak nekem tűnik ilyen jó 30asnak? Közbe csak 25 éves.. szerintem sokkal öregebbnek néz ki.

almafa5555 2012.05.14. 22:48:19

@csiporog: van valami party busza, full extrás, csak plázacicáknak és macsóknak

Vadkörte82 2012.05.14. 22:48:32

@Banyus83: a kinti drogbáró befogta előkóstolónak..

Átvitel honvéd 2012.05.14. 22:48:50

Hájpört most nem esik nehezemre elképzelni abban az élethelyzetben, amikor egy laza visszakezes kificcenti a műfogsort a szájából...

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:50:10

@genevieve: mi történt, nem nézem az extrát

almafa5555 2012.05.14. 22:50:42

@Banyus83: és szerinted a műsor után is lesz? :)

Lacka929 2012.05.14. 22:51:41

Én úgy látom, hogy a megmaradt csajokban nincs elég intelligencia a játékhoz. Nem tudnak alkalmazkodni a helyzethez és "ellen-játszani". Csak annyira futja tőlük, hogy fikázzák a másikat azért, amit ők maguk is egyébként megtennének, akár vélt, akár valós a sérelmük. Legjobb példa erre Anikó. Ellentétük talán Csíra volt, de ő kiesett.

Edinában én nem fedeztem fel semmi olyan aljasságot, amit a többiek felrónak neki, de persze lehet, hogy csak nem figyeltem.

Banyus83 2012.05.14. 22:51:50

@almafa5555: hááát...nem tudom...én nem erőltetném :-)

@Vadkörte82: Az is egy verzió... :-D

inmemancsi 2012.05.14. 22:52:09

@foxglove: semmi csak majdnem ua mint adásban plusz volt egy játékhogy a pároknak összekötözték a7 egyik kezét és úgy kellett csinálni valamit, pld. levetköztetni egymást

horipapa 2012.05.14. 22:52:15

Hát holnap is már most látom előre, hogy nagyon izgalmas/poénos rész lesz ha az előzetesbe megint csak balhét/hisztit láttunk... :/:/.

Stipistopi 2012.05.14. 22:53:01

"Anikó egy minősíthetetlen, ordenáré, idegbeteg némber.
Andor egy IQ 60-as ostoba liba egyetlen valamirevaló önálló gondolat nélkül."

Ezt eddig is tudtuk.

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:53:11

@inmemancsi: zsöni írta, hogy pít esik a szemében, ezért kérdeztem, hogy mi történt, mit tett pít

genevieve 2012.05.14. 22:53:12

@foxglove: rendesen összeállt anikóval azért, hogy kirakják az edina-máté párost...és előjön a stilus is belőle...

horvathne82 2012.05.14. 22:53:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Nem a taktikával van baj, hanem ezzel az út széli stílussal.
Szerintem Anikót és Kírát egy napon sem lehet említeni.

kerdesek05 2012.05.14. 22:54:11

@Pokróc: Én úgy tudom elképzelni Andi riportszobás mondatait, ahogy Pít utánfutójaként viselkedik bent.
-Gyere Andi, meséld el a véleményed, hogy le tudjuk majd adni adásba. sokat mondjál, és kritikusat.
-Igen, és miről?
-Hát arról kit utálsz a a legjobban, ki menjen haza
-Aha
-Na mondasz nekünk valamit Andi?
-Hát jó... Pít azt mondta mondjam azt hogy szomorú kutyafej meg Edina menjen haza, és ez nekem tetszik
És még?
- Anikó is fújol Edinára, így azt mondom Edina menjen haza,
- És mondd csak Andi van valami önálló gondolatod is?
- Igen, bulizni szeretek, inni, meg várom mikor dug meg a Máté, mert úgy megbabonáz azzal a csudafasszal a lába között.
-Köszönjük Andi a riportot, na menjél vissza játszani, meg idd tovább Pít szavait.

wondorog 2012.05.14. 22:54:27

Andort castingolhatták volna a Game of Thrones-ba Tarth-i Briennek.

Péter bá 2012.05.14. 22:55:46

@almafa5555: Aztán lehet a fele se igaz annak, amit mond, lehet kidobó!Megszólal és senki nem akar vele osztozni, inkább eltakarodik!Lásd Levi! :D

vécés jóska 2012.05.14. 22:55:53

@horipapa: Jaja, öregebbnek néz ki, de jófejnek tűnik. Fura, hogy csávóknál Omár, Levi, Roli, Pít és turista Norbi is rendes tagnak tűnik, míg a lányoknál ilyen ordenáréan szar a felhozatal. Én már visszasírom Petrát, bár kicsit zombi volt, de én csipáztam. (Andi nekem bejön banyek, bár ezt féltem leírni :D)

horipapa 2012.05.14. 22:56:21

Andort inkább egy jó pornófilmbe kellett volna becastingolni :)

2012.05.14. 22:56:56

Szijasztok nyaralók!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 22:57:54

@wondorog: Én inkább beraktam volna ellene az arénába :-)

foxglove (törölt) 2012.05.14. 22:58:58

@wondorog: nem, Brienne soha nem lenne ilyen prosztó

horipapa 2012.05.14. 22:58:59

@vécés jóska: Teljesen egyetértek, végre valaki! :)
Szerintem egyébként Kira jó fej volt, csak a játék miatt nagyon "geci" volt.

Petra olyan semmilyen volt, nem mondanám jó fejnek, viszont a teste az nagyon jó volt :)
Pít,Levi,Roli,Norbi tényleg jó fej de Omár volt a legnagyobb forma és ráadásul a legőszintébb is.

inmemancsi 2012.05.14. 22:59:28

@foxglove: ja bocs, azt hittem adás végén láttad az már az előzetes volt itt is a következő adásban csak annyit mutatnak lehülye picsázza - azért ennek a pingvinnek is vanstílustalansága

csiporog 2012.05.14. 23:00:25

@almafa5555: az igénytelenebb fajtából:)

sogeking 2012.05.14. 23:00:36

@szerivan: akkor belemehetek a medencébe? :D

genevieve 2012.05.14. 23:01:39

@sogeking: most mi a szar van a medencével? miért nem lehet belemenni??

beacska 2012.05.14. 23:02:26

nnna, hazament ma vki, vagy majd holnap döntenek,

2012.05.14. 23:02:32

@sogeking: Mártózz meg nyugodtan, a keselyük is ott mossák a nyakukat :)

Fruzsina Karafiáth Orsira emlékeztet.

sogeking 2012.05.14. 23:02:37

@genevieve: már írtam korábban, Pít beledobott egy túrórudit :)

andito 2012.05.14. 23:03:06

Hát ez a mai etap engem is annyira felidegesített, hogy rászántam magam egy kommentre:).

Anikó egyszerűen minősíthetetlen, a foglalkozásáról annyit, hogy legjobb tudomásom szerint pronyólimóba szervez bulikat..
Remélem miután látták a tamponos backdoor különszámát+ az egész viselkedését a főnökei ott is megköszönték a részvételt..
A másik delikvens, az NDK-s "hölgy", hát sem a feje, sem a mondanivalója nem való képernyőre. Egyedül a segge tűrhető ..
Omár óta senkinek nem drukkolok, de aki ennyit kap mint Edina és ilyen higgadtan tűri (legalább is kifelé), annak ott a helye a döntőben, és remélem tényleg az összes hülyesége ellenére ad Noéminak egy kis pénzt, mert ez a két lány tudott csak ember maradni a játékban.
Ja, a két szőkére pont azok a jelzők illenek, amiket Edinára mondtak.
Köszi, hogy elmondhattam

kerdesek05 2012.05.14. 23:03:17

@dr. Mutyilufi Dr.: kinek hazudsz! ez a szalvéta lilaként volt megrendelve, naggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon hazudsz , milyen ember vagy te mi, milyen ember!
-D

2012.05.14. 23:03:38

@beacska: Holnap megy haza Anikó.
Máté és Edina nyeri sajnos.

genevieve 2012.05.14. 23:03:44

@sogeking: és ezért kollektív bünti van?:-)

horipapa 2012.05.14. 23:04:19

@genevieve: Mert beleköltöztek a cápák :D
Mondjuk Anikót meg Edinát néha bedobnám közéjük :D:D De még a cápákat is kiidegelnék..

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:04:19

Hű, azért ez egy elég masszív rész volt...
Nyilvánvaló, hogy Rolinak és Szöcskének meszeltek, és szerintem ez az egész vendéges dolog egy színjáték. Főszerkesztő már akkor megmondta nekik, hogy kit vágjanak ki, mielőtt benyitottak az ajtón.
Hiperre szavaim sincsenek. Ő emelt fővel távozik? Háááát...
Azért érdekes látni, hogy hogy nullázódnak le erkölcsileg azok, akik eddig sem jeleskedtek nagyon ebben. Viasat meg rohadt nagy szemét ezzel a nem lehet medencébe menni akcióval, meg még a múltkori nincs cigi is volt, és még ki tudja hány ilyen amit nem vágtak be. Lehet látni, hogy jó páran már tényleg a szakadék szélén tántorognak mentálisan, nem kellett volna még rátenni egy lapáttal.

kerdesek05 2012.05.14. 23:04:34

@Λατζκα: Edinában aljasságot én sem látok, persze én elfogult vagyok.:)

beacska 2012.05.14. 23:04:59

@szerivan: holnap Anikó? ez már tuti, vagy csak szeretnéd? van döntés? (nem láttam a végét-közepét)

busifa 2012.05.14. 23:05:14

@szerivan: nekem meg elsőre Jennifer Jason Leigh ugrott be, csak selejt változatban! :)

2012.05.14. 23:05:25

@kerdesek05: Anikó agyvérzéséből kéne csengőhang.

sogeking 2012.05.14. 23:05:31

@genevieve: igen :) mert nem vallotta be

@szerivan: rájuk villantom a mindentlátó szemet, és végük :D:D

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:06:09

@Cathcart_ezredes:
jaj, elfelejtettem:)
Szóval azért külön gratula a viasatnak, hogy képesek a végjátékban tét nélkül berakni két olyan embert, aki összefüggően értelmesen beszél, gondolkozik, stb. Talán előbb kellett volna őket...

kerdesek05 2012.05.14. 23:06:56

@horipapa: és Kovi milyen szerepet játszana vele hüm?:)

2012.05.14. 23:07:21

@beacska: Nagggyon szeretném!

fairytale 2012.05.14. 23:07:47

Komolyan mondom, nálam lassan már mazochizmusba hajlik az Éden nézése. Olyan szinten megy fel az agyvizem Anikótól meg Andortól, hogy már fáj. Andreácskának gyakorlatilag nincs egy önálló és saját mondathalmaza, és olyan szinten szarkavaró, amit még Anikó sem tud űberelni. Nyilván az a baja, hogy Máté rá se bagózik.
Most egy kicsit Pítben is csalódtam, gyorsan átált arra az oldalra, amit eddig gyűlölt, miután hirtelen Mátéban kezdte látni a legnagyobb ellenfelet. Noémibnél volt egy kis megingásom, mikor elpofázta Anikónak, Edina mit mondott, de utána sikerült helyrehoznia.
Máté meg egy gyáva alak. Márk viszont felértékelődött nálam. A nőstény szamár nevetés jelzője miatt már bármit tehet, nem fogok rá kiakadni.

Banyus83 2012.05.14. 23:08:39

@beacska: Holnap - ha jól értettem - egy pár távozik...

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:08:53

@Cathcart_ezredes: Egészen addig távozik emelt fővel Ancsa amíg el nem kapja az első tojás :-)

beacska 2012.05.14. 23:10:03

@Banyus83: jaaa, mert a nyitóbeszédben még azt mondta HÉ, hogy MA megy egy pár. de akkor még elhúzzák...kösz ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:10:28

@Banyus83: Már holnap?

Ez a Norbi pont úgy néz ki mint Szent Dani Junior :-))

Banyus83 2012.05.14. 23:10:59

@Cathcart_ezredes: ...ez már az én fejemben is megfordult adás alatt... :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:12:26

@fairytale: Kire mondta Márk, hogy úgy nevet mint egy nőstényszamár?

almafa5555 2012.05.14. 23:13:09

@foxglove: leordította -noémit, hogy takarodjon

Banyus83 2012.05.14. 23:13:30

@beacska: @Pácsó Ármándó: Hát as végén azt mondta ma HÉ, hogy vajon melyik párt viszik haza a nyaralók...holnap kiderül...akkor gondolom holnap...De hát ki tudja...

Norbi szerintem a kanyarban sincs Szent Danihoz képest, már bocssi Pácsó! :-)

fairytale 2012.05.14. 23:13:37

@kerdesek05: Ha van is, akkor benne van a legkevesebb. Egyébként eddig még én sem vettem észre!

szethi 2012.05.14. 23:13:49

Ennyi emberi hulladékot hol szedtek össze Viasaték? Lehet itt jópofizni, alakoskodni sokáig, de az ilyen helyzetekben mint a mai jön elő az emberek igazi énje. Egy darabbal nem szeretnék élőben egy szót sem váltani.
Na jó, a Roli gyerek meg a párja elmegy, de lehet azért mert nem voltak bent eleget.
A régiek közül volt akit bírtam. Csírát, főleg addig, míg a kiscsávó (az FSZK névadó) volt a párja. Szórakoztatóan elbaxogatták egymást. Viccesen, ízlésesen. Műanyagot is megkedveltem, volt benne tartás.
Ez a kupac viszont aki bentmaradt szégyen. Tudom hogy kell a cirkusz a nézettség miatt, de ez már a selejt játéka.

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:13:58

@Pácsó Ármándó:
Vagy kovácsüllő, cintányér, zanussi hűtő...
@Banyus83:
Mi mindig ugyanarra gondolunk:)

beacska 2012.05.14. 23:14:29

@Pácsó Ármándó: :))) szerintem is...néha, de aztán elfordította a fejét, és a haja...béna...

Banyus83 2012.05.14. 23:15:01

@Cathcart_ezredes: Már nekem is feltűnt... ;-D

beacska 2012.05.14. 23:15:29

@Banyus83: jaaa, a végét nem láttam, majd holnap, csak az elejét.

mi volt az extrában? hajtépés?

fairytale 2012.05.14. 23:16:41

Tényleg, Omár nem jön vissza?

sierrahun 2012.05.14. 23:17:44

Ez valami játékszabály, hogy aki hétfőn medencézni mer, azt kiteszik???

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:17:44

@Banyus83: Nekem a fejéről egyből az ugrott be, hogy Szent Dani fiatalabban :-)
Lehet, hogy a szakálla és a szeme miatt. De tőlem lehet Noszály NagyŐ Sándor Junior is :-)

@Cathcart_ezredes: Hát a kovácsüllőnél már jól teszi, ha nem akar megküzdeni vele a tér egy pontjáért :-)

Banyus83 2012.05.14. 23:18:12

@beacska: Nem tudom...nincs Viasat6om :-( De arról már biztos beszámoltak volna...

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:19:28

@beacska: Ugye hogy van benne valami! Mondjuk én Danit tavaly láttam valamikor utoljára, de ilyesmi forma kinézete volt.

Banyus83 2012.05.14. 23:20:01

@Pácsó Ármándó: Most megnéztem a csávót még 1x...van benne valami :-) De azért Dani jobb...

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:20:37

@Banyus83:
Jó, azért nagyon apró betűkkel hozzáteszem, hogy az Edina fanságod miatt néha belegyez a szemöldököm, mint megboldogult Meláknak, de ennyi különbség még belefér:)

Ha a viasattól kikuncserált ajándék Szöcske lenne, akkor még én is neveznék képaláírással, bár azért a mai teljesítménye a műcsöcsös elmélkedésével kicsit lehangoló volt.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:21:14

@Banyus83: Ebben (is) elfogadom a véleményed! :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:22:01

@Pácsó Ármándó:
áhh, megsemmisítené a repülő üllőt az érvelési technikájával..

LoveMy 2012.05.14. 23:22:30

@Cathcart_ezredes:
itt vagyok ám!
csak most próbálom megnézni hogy ki fűzhette a téglafejet hogy ejtse ki a Hiénát!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:22:48

@Cathcart_ezredes: Én már neveztem, hátha. Azt hittem Csöcske illusztrálja is a mondandóját egy villantással :-)

inmemancsi 2012.05.14. 23:22:58

@szerivan: ja neki is szar parókái vannak

almafa5555 2012.05.14. 23:22:58

@szethi: így van!tiszta valóvilág, amit elvből sem nézek

Banyus83 2012.05.14. 23:23:15

@Pácsó Ármándó: Nem...miért, lemaradtunk? :-D

@Cathcart_ezredes: Valakinek kell drukkolni...másnak meg nem tudok...:-) De 2 hét és elmúlik :-D Meg hát ha csak ennyi a baj... :-P

Banyus83 2012.05.14. 23:23:53

@LoveMy: Én is :-D :-D :-D De nem lettem okosabb... De nem Edina volt...asszem...

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:24:15

@LoveMy:
Basszus, lecsaptál rám, hogy próbálom elterelgetni mellőletek banyust... szánom-bánom:) Az infót majd megoszthatnád, mert én is gondolkoztam, hogy ki Hiper következő áldozata. Amúgy szerintem Naomi...

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:25:19

@Pácsó Ármándó:
Én is... pislogni sem mertem.
@Banyus83:
Korod és nemed miatt elnézem neked:)

horipapa 2012.05.14. 23:25:20

Egyébként tud valaki valamit arról, hogy lesz-e Éden 3? Nem egy színvonalas/értelmes műsor, de esti szórakozásra nekem megfelelne ha lenne.
Na valaki valami infó/pletyka?:)

Banyus83 2012.05.14. 23:25:32

@Cathcart_ezredes: Hova szeretnél terelgetni?? :-D

LoveMy 2012.05.14. 23:25:55

@Cathcart_ezredes:
Na, csak nem 10 centivel magasabb lettél ültödben?
;)

Banyus83 2012.05.14. 23:26:36

@Cathcart_ezredes: Na tessék, a korom a hibás??? :-))

sierrahun 2012.05.14. 23:26:46

@genevieve: Űgy tűnik, én is hasonlókat vettem ki a balhézásból. Ennek vajon mi értelme?

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:26:53

@LoveMy: Szia tündérke! Csak szorgalmasan! :-)

@Cathcart_ezredes: Hát ez olyan eset mint a kanos hímgorilla rabolta feleség az afrikai szafarin, amikor a férj még odaveti a fák között eltűnő nejének, hogy: "Ennek mondjad Irma hogy fáj a fejed!"

kerdesek05 2012.05.14. 23:27:15

@Pácsó Ármándó: lesz tojásdobáló versen y a Dobozban?:)
mit a legtöbb tojás által megdobott személy?
beutalót?:)

LoveMy 2012.05.14. 23:28:40

@Cathcart_ezredes:
ezért már embert is öltek :)

LoveMy 2012.05.14. 23:30:00

@Pácsó Ármándó:
:)
De lehet hogy holnapra marad, ha addig nem lesz ügyesebb valaki!
Kezdek álmosodni, le kellene feküdni!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:30:20

@Banyus83: Én láttam de csak arra emlékszem, hogy az Ezredes pislogni sem mert a legfontosabb résznél :-)

Banyus83 2012.05.14. 23:30:39

@Pácsó Ármándó: Kedves, mint mindig :-D :-D :-D

Banyus83 2012.05.14. 23:31:57

@LoveMy: Én is csak Pítig jutottam...mást nem is találtam...de ettől függetlenül lehet, hogy Edinával ordítozik...nem muszáj, hogy legyen valóságalapja a támadásnak :-)

@Pácsó Ármándó: :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:32:24

@kerdesek05: Egérutat :-)
Azért vidám dolog lehet Edinának visszanézni, hogy Andor folyamatosan ordas kurvázza :-(

@LoveMy: Akkor feküdjünk!

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:33:44

@Banyus83:
Közelebb hozzám. Az álláspontomhoz. Hozzám.:) Korod: valamire rá kellett fognom ezt a devianciát, próbálok mentségeket keresni neked. Inkább értékelnéd!:)
@LoveMy:
Még a kezemet is a szék mögé tettem, és még így is rettegek a haragodtól:)
@Pácsó Ármándó:
Most elképzeltem, ahogy Anikót elrabolja egy ezüsthátú gorilla, majd a keresésére induló vadászok megtalálják őket egy mezőn, ahol Hiper osztja szegényt, hogy "milyen gorilla vagy? he? milyen? unnnnnnndorodom tőled!"

LoveMy 2012.05.14. 23:34:44

@Banyus83:
Hát már nagyon nem akarom ezt az aljas Hiénát látni, hallani, csak repülni, de kifelé nyelvvel a tengernek, úgyis az a vágya!

@Pácsó Ármándó:

Várlak! ;)

LoveMy 2012.05.14. 23:35:41

@Cathcart_ezredes:
áááááá
pedig nem harapok!
vagy szeretnéd? ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:36:48

@Cathcart_ezredes: A gorilla meg tuszkolja Hipert a vadászok felé és még hozzájuk vág egy félkiló opált is hogy tüntessék el ezt az idegesítő botsáska imitátort :-)

LoveMy 2012.05.14. 23:37:16

Na, jó éjszakát!
:)

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:37:26

@LoveMy:
Attól függ hogy állsz fog-ügyileg. Ha Andoréhoz hasonló, akkor illedelmesen, de inkább visszautasítom:)

Banyus83 2012.05.14. 23:39:06

@Cathcart_ezredes: :-) Közel vagyok én...az álláspontodhoz is :-) mentséget meg nem kell keresni...vállalom a felelősséget :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:39:46

@beacska: Az a baj, hogy a női mellekről beszéltek benne sokat és a többire nem tudtam figyelni! (szemlesütve a sarokba térdepelve)

@LoveMy: Repülök!

@Cathcart_ezredes: Amúgy harap de csak aprókat, érzéssel :-)

kerdesek05 2012.05.14. 23:41:25

@Pácsó Ármándó: mondom Edina holnap reggel hívja Andort, hogy.. izé menjél kangózni egyedül de ne velem!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 23:42:25

@Banyus83: Akkor elvileg most nekem is mennem kéne, ugye? :-)

2012.05.14. 23:42:36

Ne verbálbasszátok szét a contentet!

Cathcart_ezredes 2012.05.14. 23:44:29

@Pácsó Ármándó: Mindenesetre egy próbát megérne a dolog, hátha a gorilla győz:) Az Amúgy harap de csak aprókat, érzéssel :-)" mondatod miatt kb. félezer kimondatlan szó fogja a lelkemet nyomasztani, de nem ülök fel a provokációnak, és úriember maradok:)
@Banyus83: ez egy bátor dolog, meglesz a jutalma: holnapra kitalálom a büntetésed:)

jó éjt mindenkinek!

AdnamA 2012.05.14. 23:45:26

Lehet azért nem jelent meg Hiper eddig egyetlen ÉH találkozón sem, mert egy elmegyógyintézetben próbálják renoválni az idegrendszerét a záróbulira :-D

Szeretem Naívát, de a vaksága könnyeket csal a szemebe :-/
Máté ismét bebizonyította milyen gerinces ember. A párja mellett már csak kiállhatna, elvégre másban nem bízhat, csak Edinkában. Ha maga ellen fordítja nagy szopás lenne. Bárcsak megtörténne...
Az meg ilyen, hogy dugtak, együtt pancsoltak, aztán smacizott Noéval, most meg Edina...ugyan menj már távolabb, hadd fürödjek. Ami abból állt, hogy Edina távozása után, morzsolgatta a répát.

Asszem ennyi lenne a mai hozzáfűznivalóm a mai adáshoz.

tomfree 2012.05.14. 23:47:08

Atyaisten, a mai adás nagyon tömény volt. Anikó vállalhatatlan viselkedése túlmegy minden határon, botrányos, közönséges némber. Andor ordas kurvázik, aki első este rámászott a Pítre és Broki gatyájában turkálna? Nebaaaa....Ha még egyszer megemlíti a rohadt szomorú kutyafej megjegyzését, befejelem a tv-t. Senkiházi szar alakok ezek ketten. Annyira genya mindenki Edinával, hogy kénytelen vagyok neki szorítani. Lehet, hogy lemaradtam, de nem emlékszem, hogy "mocsadék" lett volna bármelyik agyhalottal is eddig.

Banyus83 2012.05.14. 23:48:23

@Pácsó Ármándó: Ezek szerint... :-)

@Cathcart_ezredes: Nem félek... ;-D Jó éjt!!!!! :-D

Banyus83 2012.05.14. 23:54:56

@tomfree: Detto! :-D

Nos, én is aludni térek...Jó éjt mindenkinek :-D

kerdesek05 2012.05.15. 00:11:44

azt is megtudtuk Andor nővérének nem volt melle, tényleg és betettek neki egy 320asat.
éljen

xndpt 2012.05.15. 00:11:53

Imádom az ÉH-t, izgalmas látni, ahogy az emberek levetik az álarcukat a döntő közeledtével.
anikó, andor, pít, máté nem ember a szememben.
Edinával az a baj, hogy ő a leggyengébb láncszem, akinek ráadásul komoly esélyei vannak. És ő egyáltalán nem buta, csak naív (érdekes, hogy ezt a két jelzőt mindenki összekapcsolja), mert magából indul ki.

Noémit nem nagyon bírtam, de most megmutatta, mennyire jó ember, minden tiszteletem az övé!

A két nagy "emberismerőről" is megvan a véleményem, akik, mert valakiket támadnak, úgy gondolják, őket kell kirakni. Vicces volt, amikor a felszolgáló mondta, hogy Edina a csöndes, ravasz, ezért kell mennie. Most nem olyanokat keresnek, akik nem érdemlik meg, hogy ott legyenek? Ez pedig egyértelműen hiper és akkor levinek is reszeltek. Ha nem hiperéket rakják ki, akkor semmi emberismeretük.

Edina amúgy azért nyomta be ezt a könyörgést hipernek, amikor táncolt, mert azt akarta, hogy az újak lássák az ordenáré viselkedését, ahogy elutasítja a kommunikációt hiper. Az a lány nagyon okos, és rafkós is a maga módján, de végtelenül naív, ezért is rosszindulatú néha, ezt hozza ki belőle a csalódás. Andi és hiper viszont saját érdekükben tipornak bele a lelkébe, olyannyira semmibe veszik, hogy szemből alázzák és röhögnek is rajta, na ez az igazi rosszindulat és nem az, hogy valakiről a háta mögött mondom, hogy hülye.

xndpt 2012.05.15. 00:17:35

@AdnamA: én is pont arra gondoltam, hogy hiper idegösszeomlást kapott és kezelik valahol. És lehet azért, mert őket küldik most haza!

Vajon mit éreznek a szülei, amikor látják hogy viselkedik?

xndpt 2012.05.15. 00:24:39

@andito: minden szavaddal egyetértek!

makk_ász 2012.05.15. 00:27:44

summázva, szeritnem:
Pítnek félrecsúszott az álarca egy kicsit
Anikó teljesen vállalhatatlan(nem újdonság)
Andor rosszindulatú, ostoba, nő(?)személy
Csöcskét nem mutatták sajna túl sokat

Jozeph Pelikahn 2012.05.15. 01:01:53

Legrosszabb rémálom:
Éden Hiper Anikó vagyok és felébredek, hogy ma este megint adásban leszek - vajon melyik vállalhatatlan kirohanásaimat vágták össze. :-)

kerdesek05 2012.05.15. 01:20:17

@Jozeph Pelikahn: ma mondjuk papucson lovagolsz..

horee6 2012.05.15. 02:08:21

Hiperrel kibaszott nagy buli lehet vitázni. Amilyen idegállapotban van tuti rászállnék most, szerintem negyed óra alatt agyvérzést kapna, vagy megütne, vagy ilyenek.

De lehet, hogy csak fel kell bosszantani, és nyugodtan beszélni hozzá, az kihozza belőle az állatot.

Vagy ilyen elegánsan lezárni a vitát:
www.youtube.com/watch?v=Eu7aj1SCE8k

Mermalior 2012.05.15. 02:45:51

Ide jutott az ÉH2, Viasat ftw...

Anno, még a show első felében kib*sztak egy embert a játékból, mert átlépett egy határt. Olyat mondott, ami emberileg is megalázó, és a műsor kereteit is átlépte.

Aztán teltek-múltak a hetek és hiába volt a sok ötlet a szerkesztők részéről, a show leeresztett, sokszor meglehetősen lapossá vált. Ezért elérkeztünk oda, hogy most már bárki szabadon, fröcsögve ordas ribancozhat le mást, mert kell a mindent beterítő szar, hogy legyen feszültség az aktuális részben.

Az ordenáré, gerinctelen hulladékok viszik a prímet, miközben minden jóérzésű ember, aki ezt a szennyet nézi rosszul lesz az egésztől. Ez kellett a Viasatnak? A szerkesztők a konzisztens vonalat elvetve hátbalőtték magukat. Sikerült az agyhalott, hisztériázó qrvák, és a zselépöcsű, feminin, alkoholista faszik showjává degradálni az egészet.

Ez a rész volt az abszolút mélypont. Anikótól öklendeznem kell, mintha (és itt kérek elnézést minden kultúrált romától) a cigánysoron lettem volna.

Ráadásul itt van a sok hülye (köztük én is), aki nézi ezt az egészet, akinek az elején még tetszett az ÉH, de most kínjában csak egy "bazmeg"-et képes kinyögni. Két választásod van: vagy átkapcsolsz, mert erre már nem vagy kiváncsi, vagy nézed tovább, de azon veszed észre magad, hogy frusztrál az egész, mert még az sem adatik meg, hogy leb*ssz egy qrva nagy pofont az Anikó-féle elmebetegeknek, vagy belerúgj az elkényeztett p*csájába, hogy észrevegye magát.

Most őszintén: ennyi? Erről szól az ÉH? Én vagyok hülye hogy eddig néztem, vagy tényleg ez az ordas ribancozás a katartikus csúcspont a népnek?

Át kéne ezt gondolni Viasatos gyerekek. Talán legközelebb érdemes lenne húzni egy határt, és egy kicsit kultúráltabb, józanabb, neadjisten kicsit idősebb emberekkel megtölteni az egészet, nem egy Mónika showá degradálni.

Mindegy. Csak gratulálni tudok...

Cathcart_ezredes 2012.05.15. 06:04:50

Nagyon jó lett a mai hv, egészen visszaadja a tegnapi diliházat, viszont a 9.blokkban Norbi mártja be Norbit.

Cathcart_ezredes 2012.05.15. 06:06:54

@Cathcart_ezredes:
Most vagy ennyire hülye vagyok, és benéztem, vagy épp most javítottad sixx:)

LoveMy 2012.05.15. 08:03:17

Hy!

@Mermalior:

Nagyon intelligensen, valóban leírtad az igaz tényeket!
Teljes mértékben egyet értek minden egyes szavával!

JOKKA21 2012.05.15. 08:14:58

Anikó egy hülye picsa, Edina aranyos kis suna.Fruzsinának jó a combja, de a feje nem tetszik, arra a kutyás hülye picsára emlékeztet, aki a VV-be akart bejutni és kutya nagykövetnek akarta a kutyáját.Bogi a királynőm, remélem Anikó vagy Noémi esik ki.

JOKKA21 2012.05.15. 08:17:27

Andi is már idegesítő kis szarkavarógép, Noémi dettó, de ő még utána Edinának ártatlannak állítja be magát, hányinger nők vannak az édenben is, mint az életben.

mocskosmacska 2012.05.15. 08:22:30

Van egy új valóságshow ötletem. VVéva, vvvera meg anikó meg az ilyen idegbeteg, erőszakos, rosszindulatú luványát beteszik egy villába, néha pszichiáterek foglalkoznak velük és a nézők minden héten megszavazhatják, hogy a következő héten kit zárjanak kényszerzubbonyban a gumiszobába.

vécés jóska 2012.05.15. 08:25:48

Tegnapi extra nagyon zord volt. Ahogy Levi beszélt a szilikonmellekről, beszartam, mintha nyugdíjas plasztikai sebész lenne. Aztán meg az a medencés jelenet mi volt?! Mindenki úgy fel volt háborodva, mintha turista Fruzsi megütött volna egy terhes asszonyt vagy nem tudom, mér nem úszhatnak? Hiper a legalja, de sajnos a műsor eléggé ellaposodott, úgyhogy szükség van már a Mónika-show-s elemekre is. Hajrá Roli, bár 80% hogy nem éli meg a holnapi napfelkeltét szegény Szöcsivel együtt. :(

kovácspéterke 2012.05.15. 08:31:59

ez a rész tegnap elképesztő volt, de nem az alja, valljuk be, h kurva jól meg volt csinálva, különben nem ez lenne mindenki véleménye :D

örülök, h noémi megmondta nyikhajnak, h egy kis köcsög, ő meg próbálta magát úgy beállítani, mint aki jófej volt.

nem értem az edina elleni össztüzet. kivel volt kétszínű, kit szúrt hátba? noémival nem viselkedtek a legszebben, de ő meg nem mérges.

ez a nőférfi egészen gusztustalan, valszeg tényleg annyira rá van pörögve mátéra, h csak úgy ömlik a fos kifele a száján. továbbra sem értem, h milyen valós okot bírt magának összevakarni, h utálhassa.

az a legfájdalmasabb anikóban, h ezeket sztem komolyan gondolja. ráadásul a teraszon cigizve azzal jött, h azért mérges, mert h noémival hogy bántak, amikor ő már ezel nem foglalkozott. anikó talán szépen nyilatkozott edináról az utóbbi időben?

nekem tetszett noémi viselkedése, nyikhaj viszont annyira gáz, volt ezzel a menj arrébbal, hogy először nem is értettem. akkor nem volt baj, amikor az a szerencsétlen hülye edina kiverte neki, vagy akkor se nézhetett oda?
egyébként abban volt vmi, h már mondta edinának, h ne zárkózzon el ennyire, lehet, h meg kellett volna fogadnia.

egyébként sztem szöcskéék mennek haza vagy márkék, mert annyira nem voltak a középpontban, bár én a legjobban annak örülnék, ha andor húzna haza, de akkor vinné pítet is.

EDINA, HA OLVASOD, HA VKI MEGKÉRDEZI, H MI BAJOD, NE AZT MOND, H SEEMMMI!

AdnamA 2012.05.15. 08:36:05

@xndpt: a próféta szólna belőled, ha igaz volna. de félek nem lesz ilyen szerencsém. pedig szégyen és gyalázat, amit Hiper művel.

kovácspéterke 2012.05.15. 08:40:45

@xndpt: ha ennyire elkényeztették, akkor azt, h igaza van a kislányomnak.

AdnamA 2012.05.15. 08:43:17

@Mermalior: szépen megfogalmaztad. és milyen igaz. de a külföldi ÈH ellentétben itt ez az alpári stilus a menő.

AdnamA 2012.05.15. 08:49:01

@xndpt: az is lehet, hogy nekik ez a "természetes" apuci-anyuci elkényeztetett pici kislánya...

Lacka929 2012.05.15. 08:52:39

Szerintem Hipert és Andort vigye el nyaraló fiú (ha már az ördög nem tette meg nekünk ezt a szívességet), a frufrus csaj meg társuljon Píttel. Ja és Papucs meg essen ki csütörtökön, mert nem maradt párja.

Tudom, tudom, ezt így nem lehet, de olyan jó lenne...

pilar ternera 2012.05.15. 08:53:29

sziasztok!

hát, tegnap elértünk az aljára. egyelőre. mert lesz ez még lejjebb is!

Broki: most láttuk mekkora taktikus! nem áll ki a saját párja mellett?!?! magára hagyja, oldja meg egyedül. igazi lovag b.ki! nem fogja fel, hogy a Naíva elleni hangulat neki is árt, hiszen PÁRT fognak hazaküldeni, akkor ő is megy! igazi pöcsfej! a kádjelenet többi részét nem is kommentálom.

Anikó: nem tudom... lehet erre még mondani valamit? NEM NORMÁLIS.

Noémi: most egész kellemes csalódás volt, extrában Naívával folytatott beszélgetés teljesen őszinte volt mindkét részről, nagyon rendben volt! :)

Pít: eddig bírtam, de mi a frászt szövetkezik az elmebeteggel?!?! annyira be van szarva Edina- Máté párostól, hogy bárkivel összeáll. ez eddig nem volt rá jellemző, szintén csalódás.

Andor: ostoba, rosszindulatú, féltékeny luvnya. ennyi. már rég ki kellett volna esnie.

Edina: naív, de egyáltalán nem buta. becsületes, mert látja ő milyen Máté (Noémis beszélgetés), de ígéretet tettek egymásnak, amit nem szeg meg. ere fog rácseszni, mint ahogy Noémi utalt is rá.

Norbi: nem értem, hogy aki 6-8 mondatot értelmesen tud egymás után pakolni, az csak arra jó, hogy magával rántson valakiket? miért nem küldték már be előbb. tök jól meglátta (vagy megláttatták vele), hogy súlytalan párt kell kidobni, nem azt, aki ellen mindenki dumál. pirospont!

Fruzsi: nem tudja, kire hallgasson. sztem Norbira! :)

Summa: sztem Roliék mennek, bár a vágyam persze Hiperék lennének (LMZ-t sem sajnálom annyira), és még Andor is mehetne, akár Pít árán is, mert ő is egyre alávalóbb lesz, kár érte.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.15. 08:53:48

Ez az Andor olyan kellemetlenül rosszindulatú, mint amilyen csúnya és befolyásolható.

Pít ordas gyökér és Máté is, ez utóbbiban annyi gerinc nincs, mint egy medúzában.

Anikó valszeg a nyóckerben szocializálódott, mert nem akármekkora cigány tempó volt, ahogy túlüvöltötte a másikat, hogy ne kelljen meghallgatni az érveit. Eddig nekem szimpatikus volt az állandó kakainos befolyásoltságával, de tegnap abszolút negatívba fordult a mérleg.

Viszont Féliker ügyesen tolja, VIII. Henrik mellett nagyobb biztonságban voltak a nők, ez kétségtelen.

Mi volt az a kép az előzetesben, hogy Máté és Hiper együtt??

gratulálok (törölt) 2012.05.15. 08:57:21

@xndpt: szerintem a szuleitol latta ezeket a remek konfliktuskezelesi modszereket, ott tanulta, otthonrol hozta, szoval a szuleit nem sajnalnam..

szornyeteget egy masik szornyeteg csinal csak..

pilar ternera 2012.05.15. 08:58:19

HOVÁ TŰNTEK AZ AVATAROK?!?!? :((

mocskosmacska 2012.05.15. 08:58:51

@RAMBO: Féliker mellett tényleg nincsenek biztonságban a nők, de féliker mekkora biztonságban lesz majd az aranyló gömbbel a kezében?
Egyébként félikerben azt bírom, hogy ő a közül a pár játékos közül való, akiknek nem lóg ki a kapa a szájából.

sierrahun 2012.05.15. 08:59:43

@Mermalior: Kedves Mermalior, mintha a kelleténél jobban mellre szívtad volna az adást.

Én részemről egy harmadik lehetőséget is látok: csendben hátradőlni és érdeklődve nézni a nagy pedálozást. Én egyik bentlakóval sem tudok azonosulni (a kiesettekkel sem), mindegyikben látok jó és rossz vonásokat. Az emberek furcsa keverékek, az agyak teljesen egyedien vannak bedrótozva. Annyiban igaza volt a kiesett Dávidnak, hogy szociológiai szempontból kiváló esettanulmány ez a hotel (nem mintha olyan sokat értenék a szociológiához).

A fődíj közelgése fokozottan nagy stresszt okoz. Már nem csak az frusztrálja a játékosokat, hogy kieshetnek, de az is, hogy ilyen közel a célhoz. Van, aki ezt jobban viseli, van, aki határozottan rosszul. De nem áltatom magam, hogy ha én laknék ott és minden napomból (?) csak maximum másfél óra vágást látnátok, amin még kilenc emberrel osztoznék, akkor rólam is lehetne elképesztően ordenáré képet sugározni. Azt hiszem nem volnék ezzel egyedül.

Lám csak, ha jobban meggondoljuk, mennyire etikusnak tartjuk magunkat, holott mit csinálunk? Hús-vér embereket szidunk a hátuk mögött. Néhányan pedig ezt követően elmennek és "buliznak" egyet a szidottakkal. Ez vajon gerincesség? (Nem mintha el akarnék ítélni bárkit is a topikból, csak szeretnék egy új perspektívát mutatni).

Banyus83 2012.05.15. 09:00:13

Ha még lehetséges egyáltalán, Broki tegnap még lejjebb csúszott a béka segge alá a trutyiba :-) De mondjuk tuti a való életben is ilyen lehet...semmiért nem vállal felelősséget, csak azt nézi, hogy neki jó legyen (nem tudom, az nem esett le neki, hogy a játék végéig párban lehet eljutni?), megjátssza itt a szűzfiút, hogy hagyják fürdeni...na mindegy, én arra hajlok, hogy maga alatt vágja a fát...a döntőig Edina csak rájön, hogy mit kell csinálni azzal a gömbbel :-)

mocskosmacska 2012.05.15. 09:01:13

Én még pár hete azt hittem, hogy levente a legnagyobb sunyigeci a társaságban, de rájöttem, hogy pít és máté az.
Anikó meg andor meg lehetne egy "Támogassuk a nők elleni erőszakot" kampány reklámarca. Azaz andor nem, mert senki nem hinné el, hogy nő.

bembi86 2012.05.15. 09:02:24

sztem Anikó azért nincs ott az édenes bulikon, mert mióta hazajött, ütik verik 24/24 egy sötét szobában, vagy valamelyik kórteremben piheg.

a férfiarcút meg bármelyik pillanatban lezúznám legszívesebben.

edinának meg máténak drukkolok, edina egy viszonylag normálisa, naiv csaj, máté megy felelőtlen, életvidám alkoholista.:D

pilar ternera 2012.05.15. 09:03:49

@Banyus83: én is ebben reménykedem, Noémi próbálta is felnyitni a szemét, de sajnos félek tőle, hogy túl becsületes ehhez. pedig milyen szép lenne, ha az ártatlan szemeivel nézne Brokira és mosolyogva elengedné a gömböt! :) az mind1 mennyi pénznél, csak Broki ne lásson egy fillért sem! ;)

Klajcsika 2012.05.15. 09:04:01

Én csak azt nem értettem,h ez a Fruzsi azt mondta arra mikor az Edina kifejtette véleményét Anikó "sírásáról",h egyfolytában ellene beszélt. De azt nem vágja, h a többi csaj az Edinát mószerólja ill. ellene beszél???!!!!!
Ez a jugó2-t nézi????????-_-"

Banyus83 2012.05.15. 09:04:16

@Pilar Ternera: Engem is érdekelne... :-D

Amúgy meg Andor szerint Edina egy k, mivel lefeküdt Mátéval...akkor gondolom Anikó is az, nem?????
Amúgy meg egyik napról a másikra leesett Andornak, hogy kivel szexelt Máté? A múlt részben még nem tudta... :-D

Vadkörte82 2012.05.15. 09:04:30

@Pilar Ternera: nagyon egyetértek, szintén amit fentebb Mermalior írt..

ahogy tegnap is megjegyeztem, azt nem értem, hogy ezek ott ben tnem gondolkoznak?? nem gondolják h a játék után milyen képet festenek magukról a 'valóvilágban'??..és elvileg az elmebeteg Hiper jogot hallgat..gratula neki.

Banyus83 2012.05.15. 09:07:01

@Pilar Ternera: Én még azért reménykedek!!! Nagyon szeretném, ha Edina nyerne, azt viszont nagyon nem, hogy Máté...pedig ez így nehéz lesz :-) de hátha...

pilar ternera 2012.05.15. 09:07:06

@Banyus83: andor szerint Edina azért K, mert lefeküdt Brokival, AKIVEL Ő AKAR!!!! ennyi az egész, szimpla, csontig hatoló féltékenység.

sirarcheer 2012.05.15. 09:10:26

Szerintem Anikó azért van bent, mert el akarják játszatni a tavalyi pofozós jelenetet. Csak Edina nem olyan mint Kristóf és nem cukkolja eléggé Anikót, pedig tegnap még visszakiabált volna hogy dobta Muzsikust a háta mögött akkor ma Anikó nem lenne bent.

vécés jóska 2012.05.15. 09:13:18

Ez azért csöppet fura nekem, hogy itt lassan már mindenkinek Edinka a kedvence. Ahhoz képest, hogy csak bámul szomorúan és nyavalyog meg néha beszúr valami rosszindulatú megjegyzést. Azért azt meg kéne gondolni, hogy a bentlakók 90%-át miért idegesíti, csak lehet benne valami, ők élnek vele egy fedél alatt. Bár az igaz, hogy ilyen Hiper-félék melett szebbnek tűnik minden, de azért szerintem túlzás, hogy ő az új kedvenc.

mocskosmacska 2012.05.15. 09:13:51

@sirarcheer: Szerintem anikó idegeit úgy lehetne legjobban felbaszni, ha edina közel hajolna az arcához a szemeibe nézné és minél lágyabb hangon mondaná a dolgokat.

mocskosmacska 2012.05.15. 09:15:00

@vécés jóska: Már írtam. Tüncike még mindig kurva unszimpi nekem, csak andor, matcsi és anikó mellett tűnik egész elviselhetőnek.

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 09:15:50

Ha ez az Anikó nevű szakadék rüfke cigány lenne, már rég kitették volna a Kurucra.:-)))

pilar ternera 2012.05.15. 09:16:42

@vécés jóska: nálam egyáltalán nem új a rajongás, nekem végig ő volt a legszimpatikusabb. és meg is magyarázom, ha gondolod: veled ellentétben sztem egyáltalán nem rosszindulatú. és nekem ez számít!
és azért megy ellene a közhangulat, mert mindenki nagy ellenfélnek tartja, Brokival túl erősnek. már a döntőben vizionálják Edinát, ezért a fene nagy utálat itt a végén...

Vadkörte82 2012.05.15. 09:18:19

@Banyus83: csak jussanak el odáig aztán fágja tökön brokit a gömbbel..dejóislenne :)

mocskosmacska 2012.05.15. 09:19:20

@vécés jóska: Szerintem anikó, pít és andor is van olyan rosszindulatú meg tüncike. Szal tüncike nem változott csak a szerepek, mert eddig az ő szerepe az "alapjátékos" volt, aki bent van a brancsban és ezért nyugodtan piszkálhatja az újakat. Most meg megkapta a "kiközösített" szerepét. HOgy mi miatt, fogalmam sincsen, mert mások is vannak olyan gecik bent, mint ő.

jo.e 2012.05.15. 09:19:45

Sziasztok! Én azt nem értem, h. Anikó hogyan talál magának "támogatókat". E. és M. nagyon kinyírták magukat valamivel az idők folyamán, h. ennyire nem áll ki mellettük senki... V. ennyire bénák a többiek, h. 1 ilyen erőszakos csaj simán az ujjai köré csavarja őket?
----
Levente napszemcsis képe büntet!
----
Lusta vagyok régi képet keresni, de nekem úgy tűnik, h. Naomi felszedett pár kilót seggre.

gratulálok (törölt) 2012.05.15. 09:23:11

@Mermalior:

a te hozzaszolasod is eleg szepen ossze van valogatva szebbnel szebb ocsarolo kifejezesekkel..

Tudom - zavarja az embert ha tukrot mutatnak-, mert o nem ilyen, csak a masik..

Nem tudom mi a hiba, ha a tv-ben is ezt nezed, megpedig leirod, hogy buntudatod van, de bamulod, mert fuggo vagy, felesleges hogy igy erezz, ez nem baj...

Fogd fel szorakozasnak, mert te karomkodsz, es te is frusztalt vagy..
Nem latok kulonbseget.

mocskosmacska 2012.05.15. 09:23:23

@Banyus83: Én noémit is betettem volna, meg reni is nagyon jól néz ki. De ízlések és pofonok.....
Andor szerintem csodálkozik, hogy ő miért nincsen rajta a listán.

pilar ternera 2012.05.15. 09:23:26

@jo.e: "E. és M. nagyon kinyírták magukat valamivel az idők folyamán, h. ennyire nem áll ki mellettük senki..."

mondom: be vannak sz@rva tőlük! ;)

Banyus83 2012.05.15. 09:24:07

Viszont nem hiszem, hogy most is a régiek döntik el, ki legyen a győztes pár...Vagy akkor nem Mátéék nyernek...Eléggé leírták magukat az utóbbi napokban valamiért :-D Vagy a visszaköltözők döntenek, ők meg még szimpatizálna...

Snoopyzit29 2012.05.15. 09:25:14

ÉS IGEEEEEEEEEEN! Anikónak még mindig van lejjebb !!!
Edina, aki belehabarodott Mátéba és lefeküdt vele - kihangsúlyozom úgy, hogy szinglinek hitte - és folyamatosan arról beszélt a riportszobában, hogy reméli kint is folytatják a kapcsolatot Anikó szerint (idézet következik) " ordas kurva ".
Anikó, aki azt hajtogatja, hogy csak azért kefél Leventével, mert ott lehet megfogni a pasikat és ő semmit nem érez a világon Levente iránt ő (megint idézet következik) "tisztességesen hagyja majd el a játékot"

Ez a totális erkölcsi mélypont Anikó részéről!

jo.e 2012.05.15. 09:26:19

@sirarcheer: Nekem is eszembe jutott már, h. a mostani fiúk igazi "úriemberek". Méghogy "pokollá teszem az életedet" - asszem ezt mondta 1x Anikó.
Simán a kiborulásig lehetne cikizni. 1 pofon mindent megoldana :)

kozi001 2012.05.15. 09:28:30

@Snoopyzit29:
És mindezt ordenáré rikácsolás közben adta elő lófej Anikó...

Csak ilyen feleségtől mentsen meg az Isten! :)

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 09:30:21

Edinának volt egy-két csípős megjegyzése a műsor alatt, de rosszindulat tekintetében meg sem közelíti ott bent a nagymenőket.

pilar ternera 2012.05.15. 09:30:41

@kozi001: feleségtől?!?!?! mielőtt házasodik az embert, azért remélhetőleg megismeri a párját. szomszédnak sem kéne!!!! ;)

kozi001 2012.05.15. 09:30:42

@mocskosmacska: Anikó lassan kezd felnőni az említett személy magasságába... :)

vécés jóska 2012.05.15. 09:33:01

@mocskosmacska @Pilar Ternera: : Van benne igazság, amit mondtok. :) Szerintem amúgy ők is érzik, hogy a Viasat Matcsival + Tüncivel akarja megnyeretni a játékot, az előző 2 ceremóniából csak leszűrték már. Ez is nagyon frusztrálhatja őket, főleg Pítet meg Hipert, ők azért küzdöttek becsülettel végig. Ez olyan, mint a VV4-ben, hogy a bentiek már a felétől szinte tudták, hogy Alekosz fogja megnyerni, igaz ő vitte is a hátán a showt, ellentétben Tüncikéékkel.

LoveMy 2012.05.15. 09:34:39

@Pilar Ternera:
Szia és megint detto :)

Most én is úgy gondolom, hogy FSZK őszinte volt, amikor Edinával beszélgettek és az is tetszett, amikor Norbival a medence mellett elmesélte neki az igazi történéseket, és szerintem nagyon meggyőzte. Szerintem ez volt a srácnak a döntő beszélgetés hogy kiket fog hazaküldeni (pedig konkrét nevek nem hangzottak el)
Még egy annyit FSZK-val kapcsolatban, hogy a Hiéna aljas ordenáré minősíthetetlen viselkedése kapcsán eljutott az undor szintjére, és talán még időben rájött, hogy nem jó taktikát játszott, ez már számára elfogadhatatlan.
A Hiéna egy mérhetetlenül gusztustalan aljas, antiszoc véglény és több szót nem érdemel, kézen foghatja a téglafej Arnoldot.
Szerintem Edina is rájött mennyire bízhat meg Mátéban, ezt igazolta a kommunikációjuk.

pilar ternera 2012.05.15. 09:35:51

@kozi001: én a VV-ből 2 percet sem láttam, de ha Anikó ezzel a viselkedéssel csak KEZD felnőni ahhoz a csajhoz, akkor nem is tudom, rá milyen jelzőt lehetne használni...! :O:O:O

Snoopyzit29 2012.05.15. 09:37:12

@kerdesek05: mondom Edina holnap reggel hívja Andort, hogy.. izé menjél kangózni egyedül de ne velem!

LOL!!!!!

anne.shirley (törölt) 2012.05.15. 09:39:03

akárhogyis nézem, még mindig úgy gondolom, h mátéék cserben hagyták noémit az előző párválasztó, adott szót szegtek amikor párrá áltak, és ennyi, a többi csak kavarás...
Anikó ettől függetlenül gusztustalan, és Andi is túlzásba viszi, bár sztem ahogy noémi is mondta, még szép, h mindenki a saját seggét védi.
Sztem Pít volt a leggázabb, aki Noémit osztotta, bizalmi kör stb., milyen alapon osztja ő a lapot másnak a párján kívül?

LoveMy 2012.05.15. 09:39:15

@vécés jóska:
Jó hogy nem jössz te is a közös bégetéssel!
Fogadd el, hogy a többség lát és nem csak néz! És mindenki látja, hogy ki milyen!

kozi001 2012.05.15. 09:40:13

@vécés jóska:
Hagyjuk azt az alkesz gyökeret meg h milyen showt vitt a görbe hátán...!

riverblue 2012.05.15. 09:41:21

szánalmas a story innentől..;)
már már nézhetetlen,sőt hallgatni sem érdemes.

Snoopyzit29 2012.05.15. 09:41:29

@xndpt: "A két nagy "emberismerőről" is megvan a véleményem, akik, mert valakiket támadnak, úgy gondolják, őket kell kirakni. Vicces volt, amikor a felszolgáló mondta, hogy Edina a csöndes, ravasz, ezért kell mennie. Most nem olyanokat keresnek, akik nem érdemlik meg, hogy ott legyenek? Ez pedig egyértelműen hiper és akkor levinek is reszeltek. Ha nem hiperéket rakják ki, akkor semmi emberismeretük."

Abszolút elgondolkodtató amit írsz! Egyet értek!

kozi001 2012.05.15. 09:41:35

@Pilar Ternera:
Ha sokat teper Hiper lassan felér vveva lába száráig ezen a szinten...
:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 09:42:53

Jó reggelt Jó szurkolástt! :D

Csak nálam tűntek el avatarok?? :)
Így nem ismerlek fel titeket, vizuális típus vagyok... :D

Nos Hiper helyében én az Éden Hotel elhagyása után egy gyors és teljes arc átalakító műtéttel kezdeném...Talán ez még segíthet rajta, ezenkívül már cseppet sem érzem véletlennek, hogy nem jelenik meg egy rendezvényen sem.

Nahh én tartottam Edinkát a legnagyobb dinkának és a végén még neki fogok szurkolni???? :D (mint nő még most is pasi analfabétának gondolom egyébként)
Botrány! :D Viszont kezd úgy tűnni, hogy valahogy felül kerekedett a többin és a Mátétól töményen jövő g*ciségen is...
Ostobenkó még mindig sötét mint állat, szerintem ha a macit játékba raknák, előbb utóbb több értelmes mondata lett volna :)

Norbertet megfejtettem, :D profilból jól néz ki, szemből béna.. nagy dilemma :D

Pít ugyanolyan önző mint Brokker (más szempontból persze)csak más szemében a szálkát sajátjában a gerendát tipikus esete..

kerdesek05 2012.05.15. 09:42:59

@anne.shirley: Pít bizalmi köre a 20 éves csajok. ennyi:)

LoveMy 2012.05.15. 09:43:31

@Banyus83:
Számomra van egy-két érdekes fej :)

Ja, végignéztem a téglafaj bejövetele utáni videókat és semmit nem találtam, hogy ki sugallta volna neki, hogy az aljas Hiénát tegye ki. Passzolok!

mocskosmacska 2012.05.15. 09:45:07

Ha a szerkik érzik a nézői igényeket, akkor hipert küldik haza, mert a nézők boldog kárörömmel néznék végig az utolsó, nagyszabású anikó hisztit azután a mondat után, hogy: "Anikó, te nem vagy méltó arra, hogy bentmaradjál a játékba."

ebi_chan 2012.05.15. 09:45:46

@Mrs. Jackman:
"EDINA, HA OLVASOD, HA VKI MEGKÉRDEZI, H MI BAJOD, NE AZT MOND, H SEEMMMI!"

Edina, szerintem 10-ből 9 kommentelő ezt ajánlaná.

Jaj,a hideg futkározott a hátamon, amikor tegnap ezt meghallottam, bár szerintem illeszkedik Edina szomi-kutya stílusába. Ezt most úgy mondom, hogy nincs igazán bajom a lánykával, sőt kifejezetten zavar, hogy a többiek ennyire fröcsögnek.

Hiper szimplán idióta, szóval tőle nem meglepő ez a viselkedés, de azért bicskanyitogató, hogy közben elfelejt "tükörbe nézni".

Andorral kapcsolatban pedig arra jutottam, hogy egy teljesen éretlen személyiség, ahogy ezt már többen is mondtátok, és gondolkodásra teljesen képtelen. Van egy elméletem, hogy a kezdeti nagy öribarizás, hogy fajult idáig. Bandi titka ugye az volt, hogy Naomi előtt leplezni kell a barátságukat. Szerintem a kockacukor-fogú lány nem igazán érthette pontosan, hogy eDinka ezt miért akarhatja és közben a Pít felől érkező szomi-kutya mantra hatására ő ezt akkor elkönyvelte kétszínűségnek. Aztán ez már őt jellemzi, hogy ebből ész nélküli, elvakult és elvadult fikázás lett.

kerdesek05 2012.05.15. 09:46:23

Edinának talán van esélye, hogy a műsor végére teljesen megismerje a párja értékeit és konfliktuskerüléseit, aztán mire a repülő leszáll talán már szerelmes sem lesz, az ÉH2 nyitópartijára pedig talán már a háta közepére sem kívánta volna Brokit.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 09:46:37

Sixx hol vannak az avatarok????????????????????????? :D
-most hisztizek- :) Így nem tudom, hogy ki kicsoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Banyus83 2012.05.15. 09:47:20

@LoveMy: Hát én is...úgyhogy akkor valószínűleg megint valami kamu balhé várható Hiper részéről...

kerdesek05 2012.05.15. 09:47:34

@LoveMy: ez érdekes, én is erre voltam kíváncsi, Andor bejövetelekor, ki akarta megfúrni Anikót. De kár, hogy nem jött össze.

Ainult Mina 2012.05.15. 09:48:57

A szerkesztők megint felcsigázzák a kedélyeket, hogy mindenki Edinára és Mátéra tereli az üdülőket, aztán ma az egész ország alig várja, hogy ki is vigyék őket. Ehhez képest ők maradnak és valami érdektelen Roli-Szöcske páros távozik, szerintem.

pilar ternera 2012.05.15. 09:49:28

@LoveMy: azért még Noémi elejtette a Píttel való veszekedés során, hogy mellettük van, de azért nem fogja negligálni Edinát. most akkor hol is áll ő? sztem ő maga sem tudja...

pedig sztem ott is Edinkával ordibált... mármint Hiper.

kerdesek05 2012.05.15. 09:50:07

Hiper egy házisárkány, valójában, de amikor tükörbe néz Disney hercegnőt lát benne.

Lehet ps-ben megalkotni:)

LoveMy 2012.05.15. 09:50:19

@kerdesek05:
ami megint csak ugye egy oldalú mert ez az idegbeteg Hiéna soha senkit nem akart kitenni :D
Remélem majd valaki csak feldobja a MjuzikTamás nevét!

kerdesek05 2012.05.15. 09:50:56

Hiper egy házisárkány, valójában, de amikor tükörbe néz Disney hercegnőt lát benne.

Lehet ps-ben megalkotni:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.15. 09:51:39

"Naiva szerintük kétszínű, de Norbi bent akarja tartani, mert egyrészt erre kapott utasítást a szerkesztőktől, másrészt meg kíváncsi, hogyan aprítanák egymást az agyhalottak, ha Brokiék nem esnek ki."

Nahát, nahát, hogy mik vannak!? :)
Van egy virtuális pezsgőm, hogy Roland-Szöcske megy. Véletlenül...
Ki tartja a tétet? :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 09:52:42

@LoveMy: Meg Csíráét...
Arról nem beszélve, hogy mikor Csíra visszajött, Hiper ugrott először a nyakába, hogy szijjjaaaaa :), holott sztem benne volt a keze a távozásában..

kerdesek05 2012.05.15. 09:52:57

@LoveMy: bejön muzsikus, a baráti köre sehol, csak Máté maradt meg a szövetségeseiből, ha Edina-Máté marad, van egy támogatójuk a gömbversenyen:)

beacska 2012.05.15. 09:53:18

jó reggelt, jó szurkolást!

nnna, megnéztem: most már értem, min háborognak ott bent, akik háborognak:
-az, hogy szét akarják bontani Edinát és Mátét, az alap
-Edina viselkedése megváltozott a Randi után. Számára a játék az az, hogy négyszemközt bizonygatja mindenkinek, hogy ő milyen ártatlan, és ugye, hogy igaza van. Ő nem tehet semmiről. Engem spec. halálra idegesít az ilyen viselkedés. Nem lehet minden csontot ötször átrágni, és addig csócsálni, amíg el nem hangzik: Igen, igazad van...

Edina nem csoportosan beszéli meg a dolgokat (pl. nem várta meg, míg Anikó is bejön a szobába, elkezdte mondani a magáét Noéminek, holott Máté azt tanácsolta neki ANIKÓVAL beszélje meg. Igaza volt Máténak, hiába mond bármit, Edina szarik rá, plusz, szarik arra, hogy mit akar a másik.

Anikó NEM akarta átrágni ezt a dolgot. Edina nem elmondta, hogy neki mi nyomja a szívét, hanem Anikó verzióját akarta mindenáron meghallgatni. Nem érdekelte, hogy a másik nem akar belefolyni...mire számított Anikótól? Amit kapott megérdemelte...nesze neked vízibicikli...Píték nagyon jól voltak, ahogy hallgatóztak és röhögtek!!!

Még Noéminek is elege van a témából, nem tudom, mit rágódik rajta ennyit Edina. És még azt mondja, hogy Máté érzi a vesztét!!!

Remélem, Rolit és Szöcskét küldik haza, nem könnyítik meg a dolgukat :))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 09:54:18

@kerdesek05: Anikónak sztem a problémája (pszichopata) okozza, hogy azt hiszi MINDEN alkalommal, hogy MINDENKI őt akarja kitenni....
Beteg..

LoveMy 2012.05.15. 09:55:12

@paranyuszi:
így van!
azért úgy megnézném, hogy a most bent levők neve mellett kinek hány strigula lenne, hogy ki hány ember kiejtésében vett részt!

kozi001 2012.05.15. 09:55:31

@mocskosmacska:
Ennek az Anikónak mindenesetre biztos helye van az Aranypart2-ben ha lesz...
:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 09:56:06

@nyílegyenes labirintus: Sztem csak a CsikönRoland-Csöcske páros nem látszott a holnapi rész beharangozójában...
Szóval nem fogadok, mert ez kb. biztos sztem, hogy ők mennek.. :D

Banyus83 2012.05.15. 09:56:13

@kerdesek05: Szerintem Muzsikust senki sem tette a borítékba...bár lehet tévedek :-)

LoveMy 2012.05.15. 09:56:39

@kerdesek05:
szerintem Edina őt választotta a régiek közül, és ennek lesznek következményei :)

LoveMy 2012.05.15. 09:57:52

Viszont csütörtökön is megy egy pár, szerintem!

jo.e 2012.05.15. 09:59:40

@nyílegyenes labirintus: Ejnye! Nem hallottad még, h. úriember biztosra nem fogad? :)

Snoopyzit29 2012.05.15. 09:59:51

Sajnos Anikóval semmit nem lehet megbeszélni csak amikor ő akarja és ellentmondást nem tűr. :(

pilar ternera 2012.05.15. 10:00:26

@beacska: nagyon furcsa számomra, hogy valaki képest ezt így látni! .O

de ettől szép a világ! :)

jerk_off 2012.05.15. 10:00:59

az utolsó három picsa amelyik bennmarad biztos, h a kúrós, villantós brigád lesz (anikó, edina, noémi) meg az éppen melléjük kavarodó csávók (máté, levente, meg egy harmadik szerencsétlen).
az idei adásban még a magamfajta egyszerű és hiszékeny néző is látja, h semmi több nincs itt, mint a szerkesztői szüzsé kíméletlen végigvitele. tavaly hihetőbb volt.
mindenesetre az anikó megérdemelné h a lepcses képénél fogva akasszák föl egy húskampóra.

nyílegyenes labirintus 2012.05.15. 10:01:09

@paranyuszi: Akkor a fele pezsgőt majd elküldöm Neked, úgyis Lady fizet. :)

Snoopyzit29 2012.05.15. 10:01:22

@kozi001: "Ennek az Anikónak mindenesetre biztos helye van az Aranypart2-ben ha lesz...
:)"
Ne kívánj nekem rosszat, Siófokon lakom, ide ne jöjjön Anikó! :-P

riverblue 2012.05.15. 10:01:28

egyértelműsíthető,hogy a szerkesztői kívánalmaknak megfelelően..a roli-szöcske duó fog távozni a két nyaralóval;)
a többi csak mű dráma.

Zafír333 2012.05.15. 10:02:12

@ebi_chan: Szép napot:)
Hasonlóan gondolom!
Mi a bajuk Edinával???? Valamit kihagytak a közvetítésből? Hajrá Edina!
EDINA! NE CSÜGGEDJ ezek a kétszívű alakok becsmérlő megjegyzéseitől, kérlek!! Bár tudom, hogy könnyű így a távolból ezt üzenni, de ha kívülről látnád a műsort... Milyen emberek szájából jött ez a sok szitok?Csak vádolnak!!!
Broki terpesztett fürdőzésénél már csak az lett volna ijesztőbb, ha a bal térde kicsit arrébb van!!!!!
Remélem, Anikó "épeszű" még!!!!

riverblue 2012.05.15. 10:02:59

roliék repülnek,mert nem passzolnak a szerkesztők elgondolásába..a többi a porhintés..

kozi001 2012.05.15. 10:03:31

@Snoopyzit29:

:)
Ok. Csak az Aranypartba mindig a leggyökerebbek közül válogatnak ha jól vettem észre. :)

Snoopyzit29 2012.05.15. 10:03:45

Féliker beszólása, hogy Anikó szamár (vagy szamár feje van) meg Oscart neki az az Extrában volt nem emlékeztek? Vissza akarom nézni.

beacska 2012.05.15. 10:03:50

elolvastalak titeket (utsó 100-at). és ne értem: aki nem érdemli meg, hogy bent legyen, az az, aki a füle botját sem mozdította azért, hogy bent legyen. kik voltak ezek? kik azok, akik semmit sem tettek, hogy bebizonyítsák? Kik azok, akik nem alkotnak véleményt? akik nem "játszanak", hanem meghúzzák magukat?

....na, nekik kell menniük! remélem, a két szerkesztő jó döntést hoz :))))

Banyus83 2012.05.15. 10:05:05

@LoveMy: Szerintem nem őt választotta...amikor válogatott a fényképek közül, megállapították Rolival, hogy van valami nem jó a szemében vagy valami ilyesmi és Edina le is fordított a fotóját, én az úgy értelmeztem, hogy kizárta :-)

Szerintem is megy még a héten egy pár...

foxglove (törölt) 2012.05.15. 10:05:24

@mocskosmacska: én is ebben bízom már egy ideje, hogy csak azért tartják bent Anikót a szerkik, hogy a megfelelő pillanatban, amikor már van súlya, kirakják. a kedvünkért:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.15. 10:05:56

@jo.e: Ne rontsd a bizniszem, inkább küldök belőle neked is... :D

beacska 2012.05.15. 10:06:50

jaaa, és mit szóltok ahhoz a beszélgetéshez, ami Noémi és Edina közt zajlott? hogy ki fog Edina mögé állni...Noémi cseppet sem buta...Edina nem értette, miről beszél :))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:06:50

@nyílegyenes labirintus: Deal. :D
Megbeszéltük..:D De azért légyszi hagyjál benne egy kis bubit.. :D

pilar ternera 2012.05.15. 10:07:08

@Snoopyzit29: azt mondta, színjáték volt az egész, aztán este "újra hallottuk a nőstény szamár nevetését!" :))))))) kész! :)

Snoopyzit29 2012.05.15. 10:07:12

Van egy határ, amit még 25 millióért sem kell átlépni. Itt van pl. Kíra esete. Ő taktikázott, kavart és mégis ember maradt. Ami sajnos Anikóról - mint tudjuk - nem mondható el. Miért kell valakinek kivetkőznie emberi mivoltából?

LoveMy 2012.05.15. 10:07:13

@beacska:
már csak annyit árulj el, hogy ki az az Anikó? mert végig olyan jellemet produkál a ÉH-ben, hogy mindenkivel fölérendelt szerepet játszik, mindenkivel fölényes, üvöltözik, arrogáns, önkritikája nulla, mérhetetlenül aljas, gonosz és azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt, és mindezt még el is hiszi magáról!

beacska 2012.05.15. 10:07:56

@Pilar Ternera: :))) ezért is írtam be ;))

anne.shirley (törölt) 2012.05.15. 10:09:06

@kerdesek05: :D pff ebbúl is kiestem!

LoveMy 2012.05.15. 10:09:23

@Snoopyzit29:
nincs ember, aki egy helyiségben akarna vele lenni akár egy percig is!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.15. 10:09:40

@beacska: szerintem Pít és LMZ ultra gyökerek voltak, Pítnek semmi hatása a játékra fordulók óta, Elemzőnek meg sohase volt.

Hiper pedig szerintem nagyon túljátszotta a szerepét, ez még visszaüt.

Máté pedig menekül a felelősség elől, ki kellett volna állnia Edina mellett, de ezt nem tette. Azért lett a kalamajka, hogy az Ő seggét megmentsék, mostmeg hagyja, hogy minden szar Edinára szálljon vissza.

Edina azért hülye, mert nincs "B" embere, aki mellé odaállhatna.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:10:03

@Snoopyzit29: Ő nem ember. Ő ufo.
Már megmondtam 4 résszel ezelőtt... :D

pilar ternera 2012.05.15. 10:11:08

@beacska: az is egy taktika. van akinek még szimpatikusabb is, mint az eltorzult fejjel üvöltözés, pocskondiázás és szarkavarás ezerrel, miközben mindenkit próbál meggyőzni, h ő itt a legbecsületesebb. vajon kire gondolok? szabad a gazda? ;)

LoveMy 2012.05.15. 10:12:40

@beacska:
szerintem abban a valóban őszinte beszélgetésben meg mindketten tökéletesen értették, hogy mit mond a másik! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:13:20

@beacska: Néha az az érzésem, hogy hátrafelé ülsz a moziban, de az is lehet, hogy csak egy brutálisan jó taktikus vagy... :)

Sziporka 2012.05.15. 10:13:46

Uhh...pótolnom kéne az elmaradt részeket máár, jáj.
Hiper mit vállal? Amúgy az Éden nyitópartyn ott volt...aztán gondolom ahogy látta a részeket, hogy mennyire vállalhatatlan, inkább lapul otthon..

Én Edinát sajnálom, mert amit ellene nyomnak, akkor sem fair..Én nagyon rosszul viselem az igazságtalanságot, nem tudom, láttátok-e a Dogville-t, de ott is kb én éreztem magam rosszul amiatt, hogy hogyan bánnak valakivel, aki nem igazán érdemli meg..és imádtam a végén a bosszújelenetet :D
Juj, kiváncsi vagyok, kit visznek haza...

sirarcheer 2012.05.15. 10:15:42

Jó lenne egy Edina Noémi döntő ahol Noémi Omárra és Edina Dávidra cseréli párját.

A legjobb annak aki visszamehet majd a döntőbe de eddig nyaralt Mexikóban, mint aki bent szív és kiesék az utolsó előtti napon.

pilar ternera 2012.05.15. 10:15:44

@Sziporka: láttam a filmet és ja. :)

beacska 2012.05.15. 10:16:26

@RAMBO: nem gyökerek voltak, viccesek. Rábízták Anikóra a dolgot, aki elintézte "Anikósan"...hozta, amit mindenki várt tőle. Aztán megrázta magát, és röhögött egy jót :))) nagyon jó volt!:)) és igen, Pít nem csinál semmit, "csak" a csajokat uszítja...az is valami ám ;)

Igen, Máté menekül. De ő ilyen...vannak ilyen emberek. Ki így, ki úgy reagál stressz helyzetben. Máté fürdik egyet, holott nem szokott :)))

ő-szinte 2012.05.15. 10:16:57

hol vannak az avatarok???:-O

AnnaKarenina 2012.05.15. 10:17:21

Sajnos, valóban feltételezhető, hogy forgatókönyvszerűen mennek a dolgok - kár, mert azért ebből az emberanyagból is ki lehetne hozni érdekes műsort úgy, hogy hagyják őket játszani.
Teljesen logikátlan Pít viselkedése: ő tisztában van azzal, hogy Broki és Edina egyáltalán nem erős pár már, mivel Broki vele megosztotta a barátnős sztorit és láthatja Broki folyamatos távolodását. Számára sokkal veszélyesebb ellenfél Anikó és Levente. Ráadásul Andor érthetetlen választása Pítnek, buta és rosszindulatú. Noémi Félikerrel nem lehet sikeres, Roli-Szöcske érdektelen.
Anikó annyira undorító, hogy őt már kár és veszteség benntartaniuk a szerkesztőknek, bárki nyerhetne, csak ők ne. (VV Éva szintje.)
Nekem leginkább egy Noémi-Pít győzelem jönne be, ha már Kíra nem maradhatott.:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.15. 10:17:27

@paranyuszi: rendben, ha ennyire szereted, akkor csak bubit hagyok... ;)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 10:17:48

@ő-szinte: eltűntek... a sötétben tapogatózunk...

beacska 2012.05.15. 10:18:26

@Pilar Ternera: az a helyzet, hogy én nem azért nézem, hogy legyen 2-3 ember, akit csak akkor látok meg a képernyőn, ha visszapörgetem a videót, mert éppen elment a háttérben. ez a műsor nem erről szól. hála az égnek, hogy nincs nézői szavazás...

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:19:16

@sirarcheer: Dávidot sztem a kutya se fogja visszahívni...
Omarra talán van esély (Ostobenkó) és az tényleg vicces lenne, ha lecserélné félMárkot, ahogy ő tette korábban két emberrel is..:D
Bár egy pontot azért fel kell írni Márknak.. a Tajgetosz szót sztem ugyan nem értette, de hogy, kit dobna le az nem volt kérdés, egyértelműnek tűnt.. :D

beacska 2012.05.15. 10:19:35

@LoveMy: te lehet, hogy értetted...tudod, ha Edina értette, akkor már érthetőbb, hogy mi idegesíti a többieket :))) ügyesen titkolta, no :)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:20:43

@ő-szinte: Én is ezt mondom!!!!!!!!!!!!!!!
Nem ismerem fel, hogy ki kicsoda!!!
Szólján mán Sixx-nek, neked pajtid, nem? :DDDD

ő-szinte 2012.05.15. 10:21:21

@foxglove: törölnek minket baszki:-D
szép lassan, de megkezdődött :-D
EZ MÁR A VÉGJÁTÉK:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.15. 10:21:42

@paranyuszi: Dávid és Pít a FB-on puszi pajtások ;)) szerintem napi kapcsolatban vannak...

Banyus83 2012.05.15. 10:21:47

@beacska: Viszont ha Edináék mellett Noémi nincs a másik párosban, akkor szerintem Edina mögé fog állni...főleg azért, mert ígért neki 1 millát...már csak ezért is megéri neki...

pilar ternera 2012.05.15. 10:22:10

@beacska: az a nézői szavazást én sem szeretem, soha nem is szavaznék semmi ilyenben! de aki számomra ennyire emberi nulla, mint Anikó, annak nagy pofonokat adnék, nem pénzt! ennyi.:)
a taktikázást lehet okosan és normálisan is csinálni (mint Pít tette ez régebben), azért is nézném. nem az ordenáré üvöltözés és alázás nálam a pozitív nézettségi mutató! :P

ő-szinte 2012.05.15. 10:22:14

@paranyuszi: te, ezt honnan veszed, hogy a pajtim?:-O

foxglove (törölt) 2012.05.15. 10:23:42

@paranyuszi: a blog.hu-n van a rendszerhiba, nem sixxnek kell megjavítania.

beacska 2012.05.15. 10:24:02

ez a két szerkesztő, akit beküldtek, feltűnően rutinos. Nagyon jól csinálják, amit csinálnak...csak azt nem értem, hogy tényleg lehet, hogy nem ismerik a játékosokat? akkor honnan szalajtották őket??? pestre telóztak egyet? akkor mérnem a Petit hívták, eddigre már kint volt a Villából!!!

jo.e 2012.05.15. 10:24:13

@nyílegyenes labirintus: jó, majd lenyalom a monitorról :))

1x - még a választásokról - fogadtam 1 fórumon. Úgy eltűntek a "partnerek", h. még a nicket is törölték :) (ja, nyertem volna 1 liter pálinkát :)) )

beacska 2012.05.15. 10:24:39

@beacska: jesszusom, mit írtam!!! MIÉRT NEM!!!!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:24:45

@beacska: Hoppá.. végén kiderül, hogy ezúttal MÁS volt a végjáték és Dévid és Pít fogta a gömböt??? :DDDDDDDDDDDD

AnnaKarenina 2012.05.15. 10:24:52

@beacska: Anikó olyan, mint Kiszel v. VV Éva, mindegy, hogy mivel szerepel, csak ő legyen ott. Neki nem számít, hogy a bunkósága és ordenárésága mutatkozik meg, és még csak arra sem gondolt, hogy ezek után itthon mi lesz vele, tehát buta is. A nézők nem miatta nézik az Édent - utálják. Hát ez is valami.:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:25:23

@ő-szinte: Általában csak neked szokott itt reagálni. ;)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 10:25:51

@Pilar Ternera: én pl. az üvöltöző, rikácsoló embereket alapból, sskk nem viselem fel, megvannak rá az okaim.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:26:21

@foxglove: Jóvanna, csak gondoltam ő boss itt, lehet ráhatása... :D

LoveMy 2012.05.15. 10:26:50

@Pilar Ternera:
milyen érdekes, hogy a szerk csak azt adják be,amikor a szőke új lány véleményezi, hogy Edina bemártotta(?) a Hiénát! De amikor fúriaként rátámad az új csajra a Hiéna: "most azonnal kivágjátok Edina-Máté párost, mert én azt mondtam" !
Hmmm...

beacska 2012.05.15. 10:29:22

@AnnaKarenina: @Banyus83: nyilván...erről IS szólt a megállapodás. És ezért is érthető, hogy Anikó ezerrel ráállt a Noémi kontra Edina projektre, mert nyilvánvalóvá vált számára. Ő szép szóval úgysem érne el semmit, sok esélye nem maradt.

....dehogy nem, az....nem néznéd, ha nem lennének benne ilyesmik ;) mert minek? akkor már átmehetnél a szomszéd friss házaspárhoz is: negédes beszélgetések, éjszaka menetrendszerű dugás ;))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:30:11

@foxglove: Én Hipert tényleg addig tudnám ütni amíg mozog, minden lelkiismeret furdalás nélkül. :D

fofofo 2012.05.15. 10:30:28

Az a jó, hogy mindenki Edinát utálja, amiért nem védték meg Noémit, holott Máté seggét mentette meg. Neki kellett volna gondoskodnia róla, nem Edinának. A Félikeres megoldás pedig a védettség miatt elég rizikós volt.
Csak hát ugye a hiénák, Edina látszik sebezhetőbbnek.

Egyébként emlékeim szerint Edina amikor valakire a háta mögött rosszat mondott, annak 70%-a a riportban volt, azzal meg nem ártott senkinek. A társak előtt szerintem még ő fúr a legkevésbé.

Remélem, ha bármilyen szimpátia-szavazás lesz a régiekkel, bejátszanak előtte néhány jelenetet nekik.

beacska 2012.05.15. 10:31:55

@paranyuszi: hát ezzel a hozzászólásoddal nem sokban különbözöl tőle...sőőőt...

LoveMy 2012.05.15. 10:32:26

@Pilar Ternera:
tegnap esti veszekedés után a tükör szobában!

ő-szinte 2012.05.15. 10:32:37

@paranyuszi: ó nyuszikám, merén illllyen különleges vagyok ;-DDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.15. 10:32:53

@paranyuszi: üti majd őt az élet eleget...remélem! :D
bár, ha bent marad abban a körben, amire utalt is, akkor lehet, h megússza...

foxglove (törölt) 2012.05.15. 10:33:07

@paranyuszi: én nem bántanám, beteg embert nem bántok:)

beacska 2012.05.15. 10:33:07

@fofofo: én meg remélem, hogy nem lesz. Mert ha lenne, akkor akár most is megtarthatnák a hétvégén. EZ a játék nem erről szól....

ő-szinte 2012.05.15. 10:33:44

@foxglove: ezen nagyon röhögtünk?:-DDDDD

pilar ternera 2012.05.15. 10:36:01

@LoveMy: de benne volt az extrában vagy hol? vagy ma lesz? (mert extrát is néztem, de nem hallottam...)

jo.e 2012.05.15. 10:37:11

@fofofo: Én nem ezért utálom őt. Sőt, nem is utálom. Az utálat elég erős érzelem 1 ilyen hülye műsor miatt. Még csak k..nak sem tartom. De akkor is mennie kell, mert idegesítő a vinnyogása!! :) Az én szememben Máté a legvisszataszítóbb az egész bagázsból.

ő-szinte 2012.05.15. 10:37:55

@paranyuszi: én nagyon jól szórakoztam rajta, végre azt hozza, amit vártam tőle :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
most már levetkőzte a gátlásait és önmaga kezd lenni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bár az elejétől fogva ilyen lett volna :-DDDDDDD
persze akkor már nem néznénk ;-)

AnnaKarenina 2012.05.15. 10:38:27

@beacska: Tévedsz, az emberek értékelnék a finomabb játékot is, az Éden változatos és érdekes az újonnan jövő emberekkel, a szerkesztők csavarjaival is. Anikót rossz nézni, az aljasság és ostobaság nem szórakoztató.

pilar ternera 2012.05.15. 10:39:13

@jo.e: sztem is. Máté és Hiper. már vagy 4 hete kint szeretném látni őket, de sajna nem én szerkesztem. ;)

ő-szinte 2012.05.15. 10:39:35

@foxglove: ehehehehehehe
de igaz :-)

fofofo 2012.05.15. 10:39:51

@beacska: annyira megnézném Hiper fejét, ahogy bejátsszák néhány megnyilvánulását. de egyébként igazad van, tényleg nem lenne jó játék szempontjából.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:40:34

@beacska: Pedig nagyon sokban különbözöm tőle.. és totál pacifista vagyok, de szélsőség, szélsőséges reakciót vált ki..
Ez van. :)

ő-szinte 2012.05.15. 10:41:59

@AnnaKarenina: hát akkor nagy tévedsz, mert mindkettő nagyon szórakoztató tud lenni de főképp az ostobaság.
És ezek az erények az előző szériában is működtek, és milyen jól...:-)))))
még mindig visszasírom...

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:42:09

@ő-szinte: jahhh... hogy ezért??????????????? :D:D:D:D
Jó, ha esetleg mégis lenne ráhatásod, akkor jelezd h vannak, gyenge memóriájú szőkék is itt.. :D és nekik szüksége van a kis képekre :D

pilar ternera 2012.05.15. 10:42:26

szerintem egyszerűen arról van szó, h NEM MERIK kitenni! félnek, hogy ledobná az agya a láncot és habzó szájjal, borzas hajjal kergetné a lakókat, mindenkibe megpróbálna beleharapni, a veszettségtől meg mindenki fél. és ahogy Hiperen látják a betegség tüneteit, teljesen jogos a félelmük! ;)

ő-szinte 2012.05.15. 10:43:04

ez a délelőtti műszak mindig olyan terézanyus...

fofofo 2012.05.15. 10:43:07

@jo.e: Én nem utálok senkit, csak irritál, és már a műsornak is csak kb. a negyedét nézem, mert elkapcsolok, ha rákezdi.
Eleinte pedig szórakoztatónak találtam, és általában elég toleráns vagyok, de ez már sok.
Igaz, hogy nélüle nem sok minden történne, Andor egyedül nyuszibb lenne. Omár, Csíra, hol vagytok????

beacska 2012.05.15. 10:44:21

Tényleg, Edinások: mit szóltok az Edina-Noémi csókhoz? abban a moziban, ahol én háttal ülök, Edina volt a kezdeményező...szegény...:)))

amúgy az 1 millás alku tükrében (amit én nem nézek le, teljesen ésszerűnek tartok) ez a csók elég teátrális volt. Ill. ez egy Egy Millió Forintos Csók volt :)))

kovácspéterke 2012.05.15. 10:44:52

@beacska: az mikor volt? az extrában, mert azt nem láttam. leírnád?

foxglove (törölt) 2012.05.15. 10:45:16

@AnnaKarenina: Anikó a VV-be való, az Édenben elvileg túl kellene már lépni ezen a szinten (elég alacsony a léc), és rájönni, hogy a közönséges prosztó stíluson túl is van élet a valóságsókban.

ő-szinte 2012.05.15. 10:45:20

@paranyuszi: vannak :-))) én is az vagyok :DDDDDDDDDDD
na és? ;-)
fogd fel most ezt egyfajta memória fejlesztő tréningnek :-DDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:45:33

@Pilar Ternera: Ámen... :) Azért az rendesen fájna, ha kiderülne, hogy ő sétált el mondjuk 24 misivel....

LoveMy 2012.05.15. 10:46:04

play.viasat.hu/series/eden_hotel_2/eh241

38.00-tól
és ezután jön FSZK őszinte vallomása az új srácnak!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:46:49

@ő-szinte: Hát igen.. :D bár ennyi erővel a vigyorgót is bekamerázhatták volna... :D
és mennyivel kisebb költségvetése lenne... :D::D::D:D

Snoopyzit29 2012.05.15. 10:46:50

@Pilar Ternera: Megtaláltam az Extrában Féliker dumáját, idézem:
„Anikó okozott már meglepetést itt mindenkinek, azt gondolom, Ő nagyon nagyon akarja ezt a játékot. De mégis az a véleményem, hogy ha egy lány sírni szeretne vagy tényleg bántja valami mélyen és őszintén, akkor azt úgy intézi, hogy egyedül legyen és ne lássa senki. Nem pedig mások előtt főleg úgy, hogy ott vannak a vendégek és este pedig ismét hallhatjuk a NŐSTÉNY SZAMÁR nevetését. Tehát ez így elég érdekes, hogy ilyen gyorsan át tud szellemülni, tehát ez ez abszolút lehetetlen. OSCAR DÍJ érte, gratulálok neki!"

Ááá, hatalmas főleg az utolsó mondatot,a hogy mondja. LOL!!!

pilar ternera 2012.05.15. 10:47:14

@beacska: tényleg háttal ülsz!;) Edina tiltakozott, hogy ne már Noémi, aztán felbátorodott és "legyünk túl rajta" típusú reakcióval odarántotta magához Noémit. Noémi mondta is, h nincs használható pasi, maradnak a nők!;)

LoveMy 2012.05.15. 10:47:33

@beacska:
ha az neked csók volt! :D

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 10:49:19

Az a csók gáz volt, annál gázabb már csak Anikó fintorgása volt.:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:49:31

@ő-szinte: zsír... :D
erről annyit h a barátaim goldfish-nek szoktak hívni, mert szerintük az aranyhalnak 5 mp a memóriája az enyém meg 3. ... :D
Nem baj, akkor gyakorolok!!! :D

beacska 2012.05.15. 10:49:43

@Mrs. Jackman: tyűűű, asszem ott volt. Fent táncoltak a lányok a kanapé szilárd támláján (nem tudok rá jobb szót: könyöklőjén), Edina meg odament és lekapata Noémit :))). Noémi meg megnyalta szájaszélét :)))

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 10:51:11

@beacska: Nem volt ez csók, max szájra puszi. Noé feje mindent takart

AnnaKarenina 2012.05.15. 10:51:35

@ő-szinte: Talán nem képezi vita tárgyát, hogy Anikó esetében az aljasság és butaság aránya nagyságrendekkel nagyobb az aljasság javára, és az nem olyan vicces.

LoveMy 2012.05.15. 10:51:42

@Mesüge Ügynök:
hát nem tudom, kinek mi az undorítóbb?
ujjazás tamponnal egybekötve, vagy egy szájra puszi?

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 10:52:08

Anikó Edina ribancozásával, szaremberezésével egyébként azt próbálja kompenzálni, hogy ő maga olyan gyengus színésznő, hogy már nagyon régóta átlát rajta ott bent mindenki.

jo.e 2012.05.15. 10:52:08

@Pilar Ternera: Mondjuk én - ha tudok a mu mezekről - Mátét be se' engedtem volna :)) + Azok az "s" hangok :((
Biztos ő is a "Zsizsik Zsoltinak" az apukája :)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:53:10

@Pilar Ternera: 10 pont!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

riverblue 2012.05.15. 10:53:13

az egész lány szakasz kb. egy fabatkát nem ért az ÉH2-ben morálisan..mégis köréjük szőtték a történést a szerkik..
ez mondjuk a punnyadt faszik kritikája is..
az egyetlen kivétel tán Alexa volt aki gyorsan felmérte,hogy ebben a bagázsiában,neki sem sansza sem kedve nincs maradni..inkább felnyalt egy kis zsét..jól tette!!:)

lehetne itt sakkozni,hogy kit tolnak majd oda a gömbhöz a szerkik..
nagy valószinűséggel..ezek után a 2legmegosztóbb,legdinkább arcot..
találgassatok;))

ő-szinte 2012.05.15. 10:53:39

@paranyuszi: jó, azért ne legyél telhetetlen ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kovácspéterke 2012.05.15. 10:53:52

@beacska: nem azt kérdeztem, hanem az őszinte beszégetésről mondottakat.

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 10:54:14

@LoveMy: az első jóval undorítóbb, de attól még rühellem az ilyen divatleszbikus megmozdulásokat, még ha lenne is mit tanulniuk porszívószájú ÉH1 Nikitől.:)

jo.e 2012.05.15. 10:54:43

@Pilar Ternera: Ez jó! :))) Csakis ez lehet!

beacska 2012.05.15. 10:55:12

@Pilar Ternera: :)))) ez jó, ez tetszik :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.15. 10:55:24

@sirarcheer: télleg, a régiek mikor mennek majd be, azt lehet már tudni?

bruu 2012.05.15. 10:55:57

Andor éneklése az emberiség elleni bűn volt. Andor egy tetű ott puncsol Naivával aztán a háta mögött tolja bele a kést mint Bruttós anno a rómaiaknál.
Naiva bezárta a mézesbödönt, nem lesz több száraz/nedves basz.
Hiper egy idióta, a virtuális szívlapáttal úgy hokon nyomtam volna már többször, hogy dobná fel e pacskert mint a büdösbogár. Ostobenkónak nehéz mind a két agysejtét egyszerre mozgatnia, de nincs más alapon még lehet ő lesz a legszimpibb. Naiva a mindenkivel igyekszem jóban lenni taktikája nem biztos, hogy kifizetődik. Az empatikus Broki meg leszarja a problémáit old meg magad, de azért az jó ha megmented a pucér seggem.

ő-szinte 2012.05.15. 10:56:32

@AnnaKarenina: nem kell mindenen így leragadni;-)
én bírom mikor kiborul :-DDDDDDD
sztem túl komolyan veszitek ezt a műsort...:-)
ez igazából szórakoztatni akar, nem elgondolkodtatni, ezt kéne megérteni...

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:56:46

@foxglove: Még nem diagnosztizálták.. addig mehet. :D

kovácspéterke 2012.05.15. 10:56:57

sajna sztem rolandék mennek vagy márkék. ennyire nem kellene nyilvánvalónak tenni, hogy a szerkesztők tesznek ki egy párt, aki nem elég izgi.

Snoopyzit29 2012.05.15. 10:57:27

@riverblue: Igazad van, Alexát sokan hülyének nézték, de gyorsan levágta, hogy Ő itt nem tud érvényesülni és elvitt 850 ezret meg fürdött pár jót. Mások meg lejáratják magukat és égnek itthon a nagy semmiért (merthogy nem nyerhet mindenki).

LoveMy 2012.05.15. 10:58:23

@pushpang (univerziális határeset):
szerintem a jövő héten, de hétfőre már csak három pár lesz!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 10:59:03

@ő-szinte: Én?????????????, Dehogy vagyok!!! :DDDDDD

beacska 2012.05.15. 10:59:37

@Mrs. Jackman: jaaa, az napozás közben volt. Edina megint jött, a "de ugye nekem van igazam, és én nem tehetek semmiről" dumájával. Aztán megbeszélték Noémivel, hogy azóta változtak meg a dolgok, amit Noémi is észrevett, amikor visszajöttek a Randiról. Edina nem mondta el, mi történt ott. Noémi mondta neki, hogy ha így viselkedik továbbra is, a végjátékban senki sem fog mögé állni (a Szimpátián). edina kicsit értetlenkedett, és kinyögte: akkor keressek más párt magamnak, már késő...nem nagyon értette, miről beszél Noémi.

ő-szinte 2012.05.15. 11:00:06

@LoveMy: egyik sem undorító :-) sőt a szex minél undorítóbb annál jobb, ezt már Woody Allen is megmondta ;-)
és tudott vmit az öreg ;-DDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.15. 11:00:07

@beacska: Hát, ha az csók volt, akkor én ültem háttal a moziban...főleg, hogy nekem onnan nézve úgy tűnt, hogy nem Edina kezdeményezett, de lehet pont elkapcsoltam a tévét :-D

Valaki megfejtette már, MIÉRT NEM LEHET A MEDENCÉBE MENNI MÁSFÉL NAPIG????????

Most néztem meg az Extrát amúgy...jó volt a kezdése...imádom a Paradise City-t :-)
Amúgy azt szűrtem le, hogy az eszmecserélés a csöcsökről nagyon gáz volt :-), Anikó nem tudom, miért lepődött meg azon, hogy esetleg Noncsi és Edina megegyeztek pénzben...azt hittem láttam az elsőt :-), Márknak igaza van...Hiper egy nőstényszamár :-),megkezdődött végleg Pít és Hiper öribarisága :-D, a Holdviola még mindig gáz :-D

Anikó sírásáról az a véleményem, hogy ha nekem valódi bajom/bánatom van, tuti úgy sírok, hogy senki se lássa...ha nyilvános, az már valakinek szól és célja van...ennyi :-)
Amúgy Hiper és Papucs mindig akkor smárolnak meg enyelegnek nyilvánosan, mikor újak vannak bent...gyanús...és nem csak nekem :-D

Edina: "Lehet, hogy nagyon át lettem cseszve, de most már én is játszom!"...igen át, csak lássuk már végre azt a játékot!!!! Jobb későn, mint soha!!!! :-)

kovácspéterke 2012.05.15. 11:00:52

egyébként ennek a szerencsétlen szőke szerkesztőnek mér nem bírták rendesen levágni a frufruját?

Wombat szerelem 2012.05.15. 11:01:09

Egy kérdésem lenne:

Edina az extrában 13.22-nél mit csinál?
Olyan, mint valami teve :-)

@LoveMy: én is ebben bízok, kicsit fel kellene gyorsítni a történéseket...

ő-szinte 2012.05.15. 11:01:52

@paranyuszi: persze, persze :-DDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 11:02:22

Szerintem a turisták vigyék a Pít-Undor párost haza

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.15. 11:02:54

tök jó lenne, ha néha bekommentelnének ide a játékosok, persze "saját magukként" és az ő változatukat is megismerhetnénk.... :D
Brokinak adott az avatar, Anikó meg lehetne Lorán Lenke, mindkettő egy harsány ripacs, Edina egy spániel lehetne, Levente egy kaktusz, Pít lehetne Grambellaco a róka a Pinokkióból, Andornak Schwarzenegger fotó jár (már csak az állkapcsa miatt is), stbstbstb... :D

Banyus83 2012.05.15. 11:05:23

@pushpang (univerziális határeset): Tényleg jó lenne...buzdítsuk őket, hátha a döntő után már szabad nekik :-D Habár...amit akkor Anikótól kapunk :-))

foxglove (törölt) 2012.05.15. 11:05:27

@ő-szinte: nekem pl. ha valaki sunyigeci, az belefér, azon még röhögni is tudok, csak nem ordítozna meg őrjöngene közben... láttam már ilyet eleget a valóságban, fasznak van kedve még a tévében is ezt nézni.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 11:07:07

@Mrs. Jackman: továbbmegyek, miért vágtak neki egyáltalán frufrut?

ő-szinte 2012.05.15. 11:08:00

@pushpang (univerziális határeset): hát ennyire még én sem vagyok mazo mogyi!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elegek ők a tv-n keresztül :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
faszom akar hipperrel kommentelgetni, elröhögcsélek rajtuk, de azért... ehehehehehehe

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:08:35

@ő-szinte: Nekem W.A-től ez a kedvencem:
"A szex szerelem nélkül csak üres szenvedély. Viszont az üres szenvedélyek között az egyik legjobb." :DDDDDDDD

kovácspéterke 2012.05.15. 11:09:32

@beacska: nekem szimpi, h még most sem adja ki nyikhajt, sok mindent megmagyarázhatna a viselkedéséről vele.

ő-szinte 2012.05.15. 11:09:49

@foxglove: érdekes, én pont fordítva vagyok ezzel...:-O
én pont a sunyi geciket tudnám szívlapáttal csapkodni. Aki ordibál, annál legalább tudod mi a helyzet mogyi...

ő-szinte 2012.05.15. 11:10:59

@Banyus83: sztem fertőtlenítik a mödansziét és nem akarják, hogy bajauk legyen a félszerzeteknek...

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 11:12:47

@beacska: ezt hogy érted? Időnként a riportban még saját magát is lebuktatja, már hogy a fészkes fenébe ne lenne mit átlátni rajta?:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:13:15

@foxglove: Totál gáz volt a frufru de ha az nem lett volna, most hogyan emlegetnénk??? :D

Valaki emlékszik pld. a nevére??? :D Én mondjuk biztos nem :D

ő-szinte 2012.05.15. 11:14:37

@paranyuszi: a vv A nálad kit takar? :-DDDD
alekosz, attila...? mert mindkettőtől belefér ez és spec ez most nincs meg:-)
annamarit meg sem említettem, pedig az is egy furcsántorz alien :-DDDDDDD

busifa 2012.05.15. 11:14:57

@pushpang (univerziális határeset): Leventének inkább papucs kell avatarnak ! :)

pilar ternera 2012.05.15. 11:15:05

aki olvasta régen a forgatókönyv-ötletemet, annak újabb szösszenet, az átalakult viszonyokra való tekintettel.:)

hallod Pácsó,aki reklamáltál?!?! :))

a szereposztás:

Edina: szomorú, jólelkű, magányos, fiatal királynő, aki szerelemből ment férjhez, de már tisztul neki, hogy a link király nem méltó a szerelmére.

Máté: link, "mindenre szarok" király, csak iszik, tivornyázik, a birodalom gondjait teljesen a királynéra hárítja, még az udvari intrikák is hidegen hagyják.

Noémi: a királyné barátnője, aki látja az úrnője ellen szövődő cselszövéseket, de nagy rajta a nyomás, nem tudja, kihez legyen hűséges.

Anikó: a királyné gonosz mostohatestvére, aki hatalomvágyában lassan, de biztosan halad az őrület felé, cselt vet, árkot ás mindenkivel, aki csak útjába kerül. haszontalan, bólogató-János férje csak asszisztál mindehhez.

Pít: a családon kívülálló, de az udvarhoz közeli politikus, a hatalomból kiszorulva kényszerszövetséget köt az örült nővérrel, bár látja, hogy az is öngyilkos vállalkozás. de a hatalmat mégsem engedheti át teljesen a szomorú királynénak!
tévedésből nősült, csak egy elmosódott festményt látott jövendőbelijéről, aki

Andor : és még azt is eltitkolta előle a lány apja, hogy lánya szellemileg visszamaradott. az esküvő napján a politikus már csak becsületből sem visszakozhatott.

az udvartartás többi része mellékszereplők gyülekezete, statiszták.

egészséggel fogyasszák, kedves olvasók! :)

LoveMy 2012.05.15. 11:16:09

@beacska:
"akkor keressek más párt magamnak, már késő"
még nem tettél fel soha ilyen költői kérdéseket, úgy, hogy tudod a választ?

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:18:54

@Mrs. Jackman: Jajj Nikit én is bírtam.. (bár picit neki is ufo feje volt.. )
Viszont nemrég rájöttem, hogy nem túlzottan "sokarcú" ezért csináltam meg az alábbit Stephen Seagal után szabadon. :D

picasaweb.google.com/103758528101540805657/May122012#5741742337110070466

picasaweb.google.com/103758528101540805657/May142012#5742355535867752786

:DDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:19:58

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Woody Allant... :DDDDDDDDDDDDD

De a többi 5let is nagyon jó volt!!! :DDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 11:21:45

@Banyus83: pszichikai megmérettetés, tavaly is volt, vmi hasonló!

Nekem ez szívás lenne, mert én ott megnyugszom pl:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:22:08

@foxglove: Jahhh tényleg!!! :DDD.. Nahh lehet, a végén még megjegyzem a nevét ..bár erre a rövid időre..... :D

almafa5555 2012.05.15. 11:22:48

annyira szeretném elolvasni a szereplők közül ki mit gondol most, hogy nézi a műsort

ő-szinte 2012.05.15. 11:24:35

@paranyuszi: fú bazz, most vonyítok a saját kreativitásomon!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

látszik, milyen mélyreható dolog is ez a valóvilág ,ehehhehehehehehehehehehehehe

almafa5555 2012.05.15. 11:24:57

@Pilar Ternera: :))) valamelyik nap nekem is eszembe jutott, hogy ki lenne a főhős, negatív hős..stb

Az biztos, hogy Anikó az abszolút negatív szereplő

foxglove (törölt) 2012.05.15. 11:26:01

@Pilar Ternera: én sem nézem, csak olvasom, de olvasva jó.

ő-szinte 2012.05.15. 11:26:31

na jól van terézanyuk, elmegyek tampont cserélni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 11:26:54

@almafa5555: és többnyire mindig az is a legérdekesebb.

@ő-szinte: eddig is tisztában voltunk a kreativitásoddal:)

pilar ternera 2012.05.15. 11:27:07

@foxglove: nem is tudtam, h könyv is van. :O vagy neten?

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:28:05

@ő-szinte: Hát én is felröhögtem mikor megláttam a tippjeid!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ekkora karakterek mellett Woody... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.15. 11:28:59

@Pilar Ternera:

play.viasat.hu/series/eden_hotel_2/eh241

38:00-tól Hiéna a tükörszobában!
majd ezután FSZK őszinte vallomása az új srácnak szerintem a döntő fontosságú!

almafa5555 2012.05.15. 11:29:18

kár, hogy Szöcskéék távoznak, legalábbis szerintem, mivel szinte róluk szó sem volt

megnézném mi lenne, egy Anikó-Levente, Edina-Máté távozáskor (persze az örömtánc után)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:29:50

@ő-szinte: Köszönjük Emese az infót! :DDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.15. 11:31:20

@Pilar Ternera: van könyv, ráadásul nem is akármilyen. ha ajánlani kellene, én mindenkinek a könyvet ajánlanám, nem a sorozatot (bár azt mondják, jól sikerült a feldolgozás, de én meg vagyok elégedve a saját fantáziámmal, szóval nem hiányzott, hogy képernyőn lássam)

kerdesek05 2012.05.15. 11:31:31

@Wombat szerelem: almát evett vagy mi, és biztos belement csábos mosolyát adó fogaiba:)

ő-szinte 2012.05.15. 11:32:16

@paranyuszi: gondoltam stílusosan lépek le egy kicsit ;-)

almafa5555 2012.05.15. 11:32:32

Pókmajomnak az előző évadban elég stabil rajongótábora volt, mert ügyesen taktikázott és habár néha tényleg alpári volt, meg sem közelítette azt a szintet, amit most Anikó csinál.

kerdesek05 2012.05.15. 11:33:41

@Pácsó Ármándó:
Turisták:
Rossz hírünk van a bent lakóknak, nem egy, hanem két párt viszünk magunkkal. De ha gondoljátok a Pít-Andor és Papucs-Hiper párosokból csak a nőket raboljuk el, a pasik összefeküdhetnek az utolsó 10 napra:)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 11:35:11

@almafa5555: egyetértek, bár itt a hv-n a többség utálta. Egyszer be mertem írni, hogy hajrá Pókmajom, erre rögtön megkaptam, hogy milyen szar ember lehetek én, hogy PM-nak drukkolok:))

pilar ternera 2012.05.15. 11:35:26

@LoveMy: sajna itt nincs hang a gépemen, szóval nem tudom megnézni. :(( de azért köszi, kedves tőled! :))
@foxglove: köszi. :)

busifa 2012.05.15. 11:35:56

@ő-szinte: én meg most elmegyek kábelt fektetni! :)

kerdesek05 2012.05.15. 11:37:25

@ő-szinte: és utána lesz kis maszatolás is egy papuccsal?:)

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 11:38:06

Nem értem egyébként, hogy miért sajnálnák páran, ha a Roli-Szöcske duó menne. Nincs velük gáz emberileg, de mellék-mellékszereplők, szinte semmit nem tesznek hozzá a műsorhoz.

LoveMy 2012.05.15. 11:40:07

@almafa5555:
úúútáltam azt is, de tényleg lájtosabb volt, mint a Hiéna!

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.15. 11:40:30

@Mesüge Ügynök: Szocske 2 csoccsel emeli a musor szinvonalat. Maradjon sokaig :)

almafa5555 2012.05.15. 11:40:30

@Mesüge Ügynök: én például Anikót szívesebben látnám repülni

riverblue 2012.05.15. 11:41:46

mivel én nem vagyok közel a tűzhöz..
és nem vágom a szerkesztők agymenését sem..
ezért csak abból tudok kiindulni,hogy mi ütne nagyot egy döntőben!:)

1. A legnagyobb közutálatnak örvendő Anikó beszopása..mondjuk bárkivel szemben..
2. A teljesen ostoba,magyarul néha csak makogó majom..pozsonyi ribi győzelme
(nálam ez extra gáz volna)
3. A szomorú kutyafej átbassza Máté gecit..(ez poénos volna)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:42:04

@busifa: TMI !!! (too much information!!! :D )

foxglove (törölt) 2012.05.15. 11:43:06

@Mesüge Ügynök: mert érdekesebb lenne, ha egy régi páros esne ki. most már maga a kiesés is főműsor a végjátékban, nem csak a bent töltött idő.

mimózA 2012.05.15. 11:44:31

@Mesüge Ügynök: Talán egy olyan csavarra készülnek, h. a végén választani kell, kit kedvelnek a legjobban és ők egymást fogják. Sztem ez hűségcsók volt. Végülis mindegyik szingli és Noéminek és Dinkának sem mondták otthon h. lánnyal ne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 11:44:52

@ő-szinte: én 100%-ig megbízom a családban:D

Hajrá Anikó!!!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:45:22

@riverblue: Én is az 1-3-asban reménykedem! Pont tegnap írtam.. :)

horipapa 2012.05.15. 11:45:45

@riverblue: Mondjuk a 3. tényleg durva lenne :D

pilar ternera 2012.05.15. 11:46:35

@Joey Tribbiani: a "Na"-t nagyon hiányolom a mondatod elejéről!!! :P

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 11:50:33

@almafa5555: én is rühellem a görény botsáskát, de jobb lesz, ha a végelszámolásnál szív majd Miss Cigánytempó.:)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 11:52:20

Látom nem sikerült kialudni az indulatokat! Nem is csodálkozom rajta. Tegnap én pánikszerűen hagytam el a "csatateret" olyan szinten felhúztam magam néhány szereplőn. De minek is? Nem én nyerem a milliókat, mit izgatom magam?!

Joey Tribbiani 2012.05.15. 11:53:27

@Pilar Ternera: Hol van az a helyes kis kalapos képed? És a többieké? Teljesen el vagyok veszve...

LoveMy 2012.05.15. 11:53:47

@Banyus83:
én nem okozok senkinek sem csalódást ;)
Nálam a 3. verzió a nyertes és ...
;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:56:10

@LoveMy: Ezt ki nem találtam volna! :DD

Betelgeuse-2 2012.05.15. 11:56:23

Hipert egyszer szívesen megpocsíkolnám, de vele élni... Brr. Kész katasztrófa a csaj.
Naívát meg látta a párom valami éjszakai mulatóban, azt mondta, kétszer akkora a segge, mint Lang Györgyinek. Kár, mert helyes pofija van, ő is megérne egy pocsíkolást...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.15. 11:56:26

Közröhej hogy a bulvár tegnap csókról írt, meg egymásra gerjedésről, vagy az extrában több volt?

Szöcske az eddigi legszimpibb, leglazább, legnormálisabb beköltöző az én vélemény szerint. Nyílt, mosolyog, kommunikál, nem nyifog, nem kavar, nem erőlködik! jó fej.

genevieve 2012.05.15. 11:56:28

@Joey Tribbiani: én meg annyira élvezem, hogy milyen indulatokat tud kiváltani itt ez a műsor:-))))

pilar ternera 2012.05.15. 11:57:04

@Joey Tribbiani: eltűnt mindenkié!:(( vmi beépült ügynök próbálja itt összekuszálni a szálakat, de nem hagyjuk magunkat!
(sztem Anikó maffiás bandája lehet a háttérben, mert olvassák és látják, hogy a többség nagyon rühelli) ;))

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.15. 11:57:27

@Betelgeuse-2: ez aztán igazán mélyenszántó volt fiam, ülj le egyes:)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 11:59:13

@genevieve: Én túlzottan beleélem magam és már mondanám a magamét nekik abban a pillanatban. Aztán rájövök, hogy én csak nézhetem és a tehetetlenség az ami frusztrál. Olyan vagyon, mint a gyerekek a meseműsornál és én is kiabálnám: "Vigyázz ott a róka mögötted!" :)

pilar ternera 2012.05.15. 11:59:16

@Betelgeuse-2: én is láttam élőben és pont úgy néz ki, mint ahogy bent! :P
@Macaroon: mert érzi, hogy számára semmi tétje nincs a dolognak. így nem nehéz lazának lenni!:)

Banyus83 2012.05.15. 11:59:29

@Joey Tribbiani: Ezzel én is így voltam :-))

@LoveMy: ...és... :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 11:59:43

@Joey Tribbiani: Én is.. :( De azt mondták ez a mai memóriatorna.. pfff

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:00:21

@Pilar Ternera: Lehet, hogy itt is voltak "turisták", akik elvitték tegnap az avatarokat? Pedig én olyan jó arcomat mutattam!

LoveMy 2012.05.15. 12:00:55

@Banyus83:
tudtam, hogy Te érteni fogod! ;)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:01:26

@paranyuszi: A te kis szöszi képedre is emlékszem pedig Joey vagyok. :)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:01:59

@Banyus83: Kerestelek is, de akkor te is inkább visszavonultál.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:02:41

@Macaroon: Huhh.. az biztos, hogy sokat tudott a mellimplantátumokról!! :D Mert kb. csak arról beszélt... :D:DDD

pilar ternera 2012.05.15. 12:02:42

@Joey Tribbiani: de a képén egy NŐ van, ráadásul dögös! naná, hogy emlékszel! ennél jobban csak akkor emlékeznél, ha egy deluxe szendvics lenne az avatarja! :P

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:03:39

@Joey Tribbiani: Lehet ez egy figyelmeztetés Hiperéktől... Hogy leszedik az arcunk... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.05.15. 12:04:08

@Macaroon: Jaja éljen Szöcske! De sajna nem mutatják őket Rollerrel szinte soha! :( A szerkesztők sajnos azt hiszik, hogy a nézők azt szeretik nézni, hogy vagy Edinka nyivákol folyamatosan vagy Hiper ordibál. Az fel sem merül bennük, hogy néha valami értelmeset mutassanak, úgyhogy valszeg ma Roliék ki is hullanak. :(

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:05:00

@Joey Tribbiani: Vicces lenne ha felkerülne az avatarok helyére mondjuk az fb profil képünk.... :DDDDDDDDDDDDDD

horipapa 2012.05.15. 12:05:25

@Betelgeuse-2: Hehe :D:D Anikót én is elkapnám egy menetre, Edinának meg csak a feje szép :) De nálam akkor is Andi feneke a favorit :D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.15. 12:05:35

@paranyuszi: haha, talán mert nem mutatják? A riportban figyelj a mondataira, laza a csaj, kifejezetten jó fej. És egyszer még megjegyzést is tett arra, nem áll tőle távol, hogy csávónak öltözzön be, hát én csipálom:))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:06:59

@Pilar Ternera: Hát sztem az IRL fotómra is emlékezne!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.15. 12:07:45

@paranyuszi: és akkor mi van??? :O)
@Macaroon: mert tetszik neki a fiúruha? vagy mert látens leszbi? ez jó? ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:09:30

@Macaroon: Hát nemtom mindezekben mi annyira cool, engem nagyon nem győzött meg, de gyanítom nem én vagyok a célközönség.... :D:D:D:D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.15. 12:09:31

@Pilar Ternera: a jó és a nekem szimpatikus között szakadéknyi különbség van. Továbbra is, mert laza és mert egymás után tud rakni 10 mondatot nyávogás, affektálás, siránkozás nélkül, úgy, hogy nem ismételget, úgy, hogy van eleje meg vége annak amit mondott.

pilar ternera 2012.05.15. 12:09:31

@Macaroon: nem értem a kérdést. végjáték van. tudja, hogy semmi esélye >> laza. ebben mi a nagy cucc?
@Pácsó Ármándó: szia! egészségedre!
@paranyuszi: ezen a nyelven nem beszélek! :/

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:09:32

@paranyuszi: Igaza van Pilarnak, még egy szendvics a kezedben és végem lenne!

Fredo78 2012.05.15. 12:09:35

Hallotátok állítólag egy Levente nevű egyén is benn van. Én láttam eddig a 90%-át a részeknek, de nem tudom ki az... :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:10:27

@Pilar Ternera: Hát semmi, csak megjegyeztem... :D

Nahh én is ezt írtam csak burkoltabban... :DDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.15. 12:10:52

@Joey Tribbiani: Vissza...néha már úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem még kommentálni is ezeket a hülyeségeket :-D Meg végighallgatni, hogy Edina mekkora hülye (és ez most senki ellen nem szól!)...:-)

horipapa 2012.05.15. 12:11:16

@Fredo78: Akkor te nem az Éden-t nézted, mert még ő a legnormálisabb bent, meg talán a legjobb fej Omár után és Pít mellett.

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:12:17

@Banyus83: Én is inkább sixx összefoglalóján elevenítem fel és nyugodtabban kommentálom a dolgokat.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:12:18

@Pilar Ternera: Ezt a nyelves dolgot most nem értem... :(

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.15. 12:12:27

Btw nagyon! remélem, hogy ezzel a hisztivel Anikó elvágta magát és pakolsz szépen hazafelé. Leventét sajnálom, mert kibaszott jó embernek ismertem meg, és basszus végül is jó csávó! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:13:35

@Joey Tribbiani: Jó, majd szerzek egy új "szőke nő szendviccsel" avatart. :D:D:D:D

vécés jóska 2012.05.15. 12:14:17

@horipapa: Anikóra én is kíváncsi lennék az ágyban, Noémi hivatásából adódóan biztos, hogy jó, Szöcske anyámborogass kategória szerintem, Edinka viszont nekem nem kéne, ránéznék a bánatos arcára és elmenne a kedvem. Viszont Andi nálam a bentiek közül nb1-es, tudom, hogy egy ostoba, perverz állat vagyok, dehát mindenkinek más tetszik. :)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:15:00

@paranyuszi: Ne csináld!!!! Már látom is magam előtt... Nem fogok magammal bírni!

pilar ternera 2012.05.15. 12:15:09

@Macaroon: 1 hete van bent. párja nulla. ki áll majd melléjük?
meg sztem bentről is lehet érezni néha, hogyan mozognak a szálak. én nem reménykednék semmiben a helyében.
@paranyuszi: nem burkolok már annyira, mert félreértik;)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 12:15:37

@paranyuszi: Bármilyen "nyelves" kérdésed van, tedd fel nekem nyugodtan :-)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:15:38

@vécés jóska: Most már emlékszem, te voltál az a perverz! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:15:53

@Fredo78: Szerintem te szívatsz minket... :DDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.15. 12:16:57

@Banyus83: na és amit ő kapna tőlünk?! :D

@ő-szinte: miért, te nem élveznéd, ahogy pl. Anikó írásban nyomatékosítaná, hogy unnnndorítóan naaaggggggyon hányinger mocsodékok vagyunk. :)
@busifa: igazad van, a papucs jobb... hogy is juthatott más az eszembe. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:17:16

@Joey Tribbiani: @Pilar Ternera:
IRL= In real life.. (a való életben)

:D nem értettem mit nem értesz... :DDDDDDDDDDD

Köszi Joey! :D

Joey Tribbiani 2012.05.15. 12:17:43

Megyek eszem egy ... pizzát! :) Mire visszajövök szeretném újra látni az avatarokat!

Fredo78 2012.05.15. 12:18:10

@horipapa: Omár jó fej volt ez igaz, de hogy Levi???
Ez az a Levi aki engedélyt kért hogy kint maradhasson a pultnál plusz egy órát Hiper nélkül?
Vagy akinek negyed óráig magyarázta Hiper hogy milyen formában és hozzávalókból készítse el a csajnak a szendvicset?

pilar ternera 2012.05.15. 12:18:16

@paranyuszi: óóóó, anyám! köszi! ;) OMG! (csak a stílus kedvéért! ) :P

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:18:20

@Pácsó Ármándó: Nahh erre bezzeg van eszed!!!!! :DDDDDDDDDDDDD

Fredo78 2012.05.15. 12:19:24

@paranyuszi:
öööööööööööö igen! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:19:31

@Pilar Ternera: Nahh lehet, hogy neked van igazad!!!! :D

horipapa 2012.05.15. 12:20:43

@vécés jóska:
Így van mindenkinek más jön be, nekem például Noémi a nb1, aztán ha azt nézzük, kivel mennék el egy éjszakára, a sorrend így lenne Noémi után: Andi Anikó Szöcske (Bár ő külsőleg olyan mintha egy 30-35éves milf lenne :D persze jó az:D )
aztán Edina (Amit Mátéval mutatott eddig az nem győzött meg :D:D )

Egyébként nekem Reni nagyon bejött, kár hogy hamar menni-e kellett.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 12:22:52

@horipapa: Az első három ingyen a tied lehet örökre :-)

LoveMy 2012.05.15. 12:25:26

Na egy rohadt tirpák, mocsadék riherongy aljas csürhekurva a Hiéna és téglafej egyben!

horipapa 2012.05.15. 12:25:59

@Pácsó Ármándó: őőő szerintem megegyeztünk :D

pilar ternera 2012.05.15. 12:26:41

@LoveMy: na, mi történt? :O) mi sokkolt? most nézed az adást?

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:27:23

@LoveMy: Hát ez kemeni.....

Ki volt a csaj ostobenkó mellett a 3-ik bejátszásban??? Tökre nem ismertem fel...

Az egész Edinka kicsinálást, Andor generálta, mert 1) rápattant Mattcsira 2) sz@r a kapcsolata Píttel..
Hiper meg meglovagolta a hullámokat...
Azért érdekes volt, hogy a kinek mi a baja velem kérdésre, nem nagyon érkezett értelmes válasz...

Jesszusom Edinkát védem!!!!! :D:D::DD Hova tart a világ????? :D:D:D

jo.e 2012.05.15. 12:27:31

@riverblue: Bárcsak a 3. jönne be. Mondjuk a labda esése után E lesütné a fejét és azzal a mozdulattal, ahogy emelné, venné is le a maszkját és előbukkanna pókmajom :)

pilar ternera 2012.05.15. 12:28:25

@Pilar Ternera: @LoveMy: @paranyuszi: segítsééééég!!!! miről van szó?!?!?

vécés jóska 2012.05.15. 12:28:38

@Joey Tribbiani: Jaja :) Pedig a barátnőm Noémire hasonlít és mégis Andi kéne, ne ez a perverzség :)

@horipapa: Edina pedig 10/10-es, hogyhogy nem győzött meg?! Renivel pedig még össze is jöhet a dolog, csak benzinre kell költened. Haverom mesélte régebben, mikor még a VV-ben volt Reni, hogy ismerte Hódmezővásárhelyről és a fél városnak meg több száz stájer parasztnak megvolt már a leány.

kovácspéterke 2012.05.15. 12:31:01

@LoveMy: hát ez remek lesz. nagyon vicces, h senki nem mondta meg konkrétan mi baja edinával, a gerelyhajítónő érvelési technikája egyszerűen csodálatos.

jo.e 2012.05.15. 12:31:10

@vécés jóska: Ja, milyen lenne már, h. mi itt nézhetjük a sok ostobaságot, Roli meg Szöcske meg a jaguár szobában (?) dugnak, mint a nyulak :))) ('Mer 'asziszik így maradhatnak)

pilar ternera 2012.05.15. 12:31:10

@Pilar Ternera: feliratozzátok a kisfilmet, mert nem hallom!!!!!!

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.15. 12:31:30

az avatárprobléma általános hiba, dolgoznak rajta a kollégák, türelmet kérünk.

pilar ternera 2012.05.15. 12:31:46

@paranyuszi: igen, rájöttem, de nem hallom, nincs hang a gépemen!!!! :((((((((((

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:32:38

@vécés jóska: Figyi.. most azt írod a "barátnőd".. tisztán emlékszem, hogy egyszer azt írtad "a női megérzésem"
most akkor mi van???? :D:D::D:D

jo.e 2012.05.15. 12:32:53

@jo.e: vagy lehet, h. közben kitalálják a hidegfúziót - mégiscsak főiskolások vagy mi :))

Kürosz 2012.05.15. 12:33:55

@vécés jóska:

nu, kolléga, akkor ebben is közös az ízésünk, mert NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT BÁNTJÁK ITT ANDIT, aki szerintem egyáltalán nem rossz csaj, sőt.

megkockáztatom, h szimpla féltékenység, ami itt ellene irányul sokak részéről, már elnézést.
a teste bomba, a feje meg egyáltalán nem oly férfiarc. Nagyon nem volt szép, hogy így neveték el, méltatlan.

A stílusa meg... nos, szerintem kifejezetten visszafogott ahhoz, amilyen idegölő lehet ott Tüncike.

pilar ternera 2012.05.15. 12:34:16

@paranyuszi: olyan, mint andor, összevissza kamuzik, aztán elfelejti, kinek, mit. igaz, jóska?;)

pilar ternera 2012.05.15. 12:35:03

@Kürosz: te is másik csatornát nézel! ;)

jo.e 2012.05.15. 12:36:19

@sixx: NEMVÁRUNK!!! :)
---
tényleg, ha nem titok, megírnád hány éves vagy, ha csak hozzávetőleges is... Érdekelne.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:36:51

@Kürosz: @Pilar Ternera:
Nem akarok ma én is paranoid Hiper lenni...
De kezd az az érzésem lenni, hogy feljöttek a játékosok és szívatnak minket..... :DDDDDDDDDDDDDD

ejnye -bejnye..... :DDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.15. 12:37:55

@paranyuszi: az sem nagy baj.:) játékosok! gyertek ki a hóra, beszéljük meg! ;))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:38:40

@sixx: 34-nél egy nappal sem nézel ki többnek!!! :D (még nem láttalak, csak az írásaid alapján! :D )

vécés jóska 2012.05.15. 12:38:52

@Kürosz: Teljes egyetértés, féltem leírni, hogy tetszik nekem Andi, mert nem álltam be a sok bégető közé, hogy férfiarc, de örülök, hogy valaki egyetért velem :)

@paranyuszi: De jól emlékszel :) Tényleg írtam ilyet, de csak hülyéskedtem akkor, fiú (férfi) vagyok, de nem Jóska :)

@jo.e: Én drukkolok nekik, hogy összejöjjenek, de már nincs sok idejük

@Pilar Ternera: Ez fájt :)

kovácspéterke 2012.05.15. 12:39:45

@Kürosz: ööö, asszem ez a nő lenne az utolsó, akire féltékenykednék. a lába nem rossz, a feneke is jó, az arcát szépnek nevezni nem nagyon lehet, de ha még azt mondom, h csinos, akkor is kompenzálja az ostobaságával.

egyébként én azért nem bírom, mert minden ok nélkül egy másik játékos ellen fordult, és nagyon rondán ekézi. mitől ordas kurva, ha anikó nem az? nincs itt a részéről vmi logikai bukfenc?

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.15. 12:39:46

@Pilar Ternera: tessék a poszttal foglalkozni, ne a bloggerrel.

horipapa 2012.05.15. 12:40:15

@vécés jóska:
Szerintem semmi extra és a nyávogását egy percig nem tudnám elviselni, de az tény, hogy az arca 10/10.

@Kürosz: Ez számomra is nagy kérdés, hogy Andit miért kell folyamatosan oltani, szerintem egy szerethető nő, mondjuk a hangját nem bírnám sokáig hallgatni, de például sokkal jobb emberileg mint a bent lévők többsége, és ügye neki van a legjobb teste a bent lévők közül és a feje is egy átlagos!

ankanpoikanen 2012.05.15. 12:41:11

Segítsetek!Későn kapcsoltam az extrára!Miért nem fürödhetnek a medencében?Előre is köszi az infót!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:41:52

@Pilar Ternera: Oké, de ezt mér nekem írod????? :D :DDDDDDDDDDDDD

Szted költenék egy forintot is szolira ha most jöttem volna Mehicóból??? :D:D:D

Játékosok, aki priviben üzen és felfedi magát, kap egy Oreo csokit! :D

foxglove (törölt) 2012.05.15. 12:43:13

@paranyuszi: jaj, de utána írd meg nekem is, hogy ki kicsoda:)

LoveMy 2012.05.15. 12:44:09

@Mrs. Jackman:
jó persze ez csak egy részlet, de ebben az a szuper, hogy SENKI nem szól bele, csak a FSZK védi meg Edinát, főként a két riherongy támadja, LMZ meg sumák vigyorog. Máté meg benyelte a farkát, a többi meg csak néz ki a fejéből, mint ha egy kínai konferencián venne részt.

Kürosz 2012.05.15. 12:44:20

@vécés jóska:

itt nőtöbbség van, ami persze nem baj, sőt, kellemes, de azt szerintem látni kell, hogy férfiszemmel nem rossz csaj az Andi. Mi vagyunk rá a tanúk, igaz-e, kolléga?

sok nő minden pénzt megadna azért, ha úgy nézhetne ki, mint Andi (erre fel itt leNDKúszónőzik), a feje meg... nos, láttam már csúnyábbat is, nagyon-nagyon erős túlzások vannak itt.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:44:37

@vécés jóska: Nahh, most már... a gyakrabban hsz-ók között csak (asszem) egy maradt akiről nem tudom eldönteni.. :D:D:D:D

pilar ternera 2012.05.15. 12:45:21

@sixx: igenis főnök úr! :)
@horipapa: hhhű, tényleg, mintha nem is egy műsort néznénk!!
szerethető?!?! ordas k-zik, hazudozik folyamatosan és mindekinek, egy önálló gondolata nincs...
legjobb test?!?! és a melle hol van, ha szabad kérdeznem...

egyébként nem szeretek belemenni az ízlésekről folyó vitákba, mert tényleg meddő, csak nagyon rácsodálkoztam!
de be is fejezem! ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:45:59

@foxglove: Sima ügy.. ;)
De nyúlbélák sztem. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:48:12

@horipapa: Átlagos????????????? :D
OMG!!!! :DDDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.15. 12:49:37

@paranyuszi: csak azt szántam neked, hogy "nem baj"... mármint, ha itt vannak a játékosok.;)
@Kürosz: az otthon van férfi szem és rosszul van Andortól, szóval ne általánosítsunk, kérem szépen!
tényleg befejeztem, befejeztem, befejezt....befeje.... ,)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 12:50:17

megnéztem a belinkelt videót, eddig nem szurkoltam Edinának, de innentől remélem, hogy ő fog nyerni. Vagy legalább tovább marad, mint Hiper, aki most már komolyan kezdi nálam elérni a VVÉva mércét.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:50:46

@Kürosz: Én még mindig azt hiszem, hogy te szívatsz minket..... :D
kajakra... :D:D:D

kovácspéterke 2012.05.15. 12:50:51

@horipapa: mitől jobb emberileg? bejött, összbarátkozott edinával, majd miután pít kiadta a szomikutya jelszót, azóta ezt hajtogatja, plusz edinát elmondja mindennek. tényleg szép lehet a lelke...

Banyus83 2012.05.15. 12:52:49

@pushpang (univerziális határeset): Az is igaz :-)

@LoveMy: Komolyan...valaki mutassa meg, hogy Edina mikor mondta UndorAndornak (2 napon keresztül), hogy rakja ki Hipert??? Azért látszik, megint ki lesz egyedül idegbeteg... :-D Egyébként meg jelzem, hogy Edinának is kötélből lehetnek az idegei...én nem tudnék így, nyíltan odaülni, hogy alázzanak...

horipapa 2012.05.15. 12:52:51

@Pilar Ternera:
Már nem azért, de a bentiek közül szerethetőbb, Anikó,Edina de még lehet Noémi is jobban kitud hozni a sodromból mint az Andi.
Legjobb test szerintem egyértelmű, a bent lévők küzül persze, kinek van melle a Szöcskén kívül? ja senkinek, nem az én hibám :)
@paranyuszi: A bent lévők közül neki van talán a legcsúnyább arca, sőt biztos, de azért bent eléggé átlagon felüli arccal rendelkező hölgyek vannak, legalábbis Noémia,Edina talán Szöcske is mindenképpen 9,10es kategória, az átlag meg nálam egy 6os. De hát mindenkinek más a véleménye és az ízlése :) Fogadd el kérlek.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 12:53:38

@foxglove: Én is így vagyok már....
Tök durva.. Sose hittem volna.. :D

beacska 2012.05.15. 12:54:50

@LoveMy: miért? Anikót ki védi meg? Andit ki védi meg? miért kéne egy hadseregnek felsorakoznia Edina mögött?

vécés jóska 2012.05.15. 12:55:51

@Kürosz: Nekem még a feje is tetszik :D
Én sem értem miért kell valakit leszólni, akinek más tetszik. Itt mindenki Edinkába van belezúgva, nekem pl. ő nem tetszik, a feje még jó, bár mindig olyan szomorú, de a teste, főleg a feneke nagyon nem. és mi lesz vele még pár év múlva?

Murci 2012.05.15. 12:56:55

Andi :O Ritkán láttam nála rondább lányt. De ez tényleg ízlés kérdése. Buta is, csúnya is... Az én nevembe ne írja senki, hogy a "férfiszemmel nem rossz csaj az Andi".
Inkább írd azt, hogy a te szemeddel nézve.

LoveMy 2012.05.15. 12:57:52

@Banyus83:
hát azt kerestem, az adás és az extra videójában, amióta az a riherongy téglafej nőimitátor bement, de SEMMI!!!!
És ez a téglafej sem válaszolt semmit sem, erre mondta az Edina: annak hiszel, akinek akarsz!

pilar ternera 2012.05.15. 12:57:54

@horipapa: akkor úgy fogalmazok, hogy neki van a legkevésbé melle...
arc: Edina 10-es, a többit hagyjuk...
lehet, csak magasabbra teszem a lécet...;)

jaj, istenkém, hol a cihiáterem? mondtam, h abbahagyom, abbahagyom, de mindig belefutok.... ;)

egyébként elfogadva.:)

horipapa 2012.05.15. 12:57:59

@Mrs. Jackman:
Szerintem ő például teljesen más lány lehet a való életbe, egy full egyszerű hölgy, akinek megvan a külön társasága, visszahúzódóbb, sokkal emberibb mint bent az Éden Hotelben, ahol ezt hozzák ki belőle, szerintem ő nem feltétlen az Édenbe való.
A bent lévők közül mindenkinek vannak hibái, emberileg elítélendő dolgai, de hát ez egy játék, sokféle képen lehet játszani és nem kicsi a tét.

ankanpoikanen 2012.05.15. 12:58:21

Andor gonosz és aki gonosz csúnya!nekem így mesélték!
Miért nem fürödhetnek a medencében?
Nagggyon :) szeretném tudni!

beacska 2012.05.15. 12:58:43

@foxglove: érdekes, nekem meg az jutott eszembe, hogy : már megint! Edina MÁR MEGINT úgy akarja megbeszélni a dolgokat, hogy mindenki mondja el az ő verzióját, és a ő meg csak rázza a fejét, és a közepén feláll, és elmegy a temetésre...király jó vitapartner!
Amúgy a kérdéses ügyben, nem kérdezte meg Andit, hogy Ugye, hogy nem mondtam ilyet! Mondd ki, hogy nem!!! csak elsétált sírdogálni....még jó, hogy ő nem sír mindenki előtt :))))))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.15. 12:58:51

azta, van pasi, akinek Noémi löttyedt feneke bejön? meg a buta mongúz feje?
meg Andi lóarca?

hát hol élnek ezek? vagy csak kecskékkel közösülnek valami hegyi faluban?

LoveMy 2012.05.15. 12:59:26

@beacska:
leszarom....már ne is haragudj!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.15. 13:00:25

Hiper nem bolond, csak ikrek. Azok mind lököttek. (bocs, de a saját tapasztalataim kivétel nélkül ezt mutatják)

kovácspéterke 2012.05.15. 13:00:59

@beacska: monduk máténak ki kellene állnia mellette. nem kell felsorakozni senki mögé, de a két díszpintyet nem is nagyon kell senkitől megvédeni.
pusztán arról van szó, h olyasmiről beszélnek, és olyanért szidnak vmit, ami nem történt meg.

LoveMy 2012.05.15. 13:01:40

@beacska:
hát akkor nézd meg még egyszer, mert ezt sem láttad jól!

beacska 2012.05.15. 13:02:00

@LoveMy: :)))...akkor kvittek vagyunk :)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 13:02:17

@horipapa: Elfogadlak, csak sokkot kaptam... :D

pilar ternera 2012.05.15. 13:02:27

@beacska: mindenki védje meg magát, ezzel egyetértek! egyedül a párjától várhatja el az ember...de neki KÖTELEZŐ lenne!

egyébként - és ezt már írtam korábban is - mindenki érzi sztem, hogy Anikó mennyire gáz, csak taktikából nem mennek ellene nyíltan. ki húzná önszántából a fejére ezt a sárkányt?;)

kovácspéterke 2012.05.15. 13:02:44

@beacska: de, rákérdezett, nézd vissza a videót, csak kicsit szarul esett neki, h pinát nyalni küldik. neked is szarul esne.
mivel közellenség lett, miért ne beszélnék meg nyíltan. már kérdezte privátba, h mi baja vele anikónak, most megkérdezte nyíltan. ja, h senki nem tudott szarkavarásról beszámolni?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.15. 13:03:01

@Kürosz: neked már eddig is voltak érdekes (khm) meglátásaid, úgyhogy az Andi imádaton már meg sem lepődöm.

én őszintén kívánom,hogy legyen egy ilyen barátnőd, mint az Andi. semmi egyebet.:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 13:04:00

@Murci: Huhh... megnyugodtam! :D Jó hogy jöttél, az a nő női szemmel is egy förmedvény!!! :D

kovácspéterke 2012.05.15. 13:04:01

@horipapa: hát ne haragudj, de én abból ítélem meg, amit látok. lehet, h hipernek is szép a lelke odakint, és türelmes is, de én most mást látok.
egyébként ezzel az állnadó szerepelnivágyással nem hiszem, h visszahúzódó lenne.

beacska 2012.05.15. 13:04:09

@Mrs. Jackman: alighanem Andi keveredett bele végre a hazugságba, csakhogy 1 valaki lett volna, aki rajta kaphatja, az Edina. Nem tette meg...hiba! Persze egyszerűbb besértődni, és a többiektől várni segítséget. Igenis számon kellett volna kérnie! ha rászánta magát, hogy tisztázza az ügyet, akkor miért lép ki belőle, amikor számára kínossá kezd válni? Mire számított???

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.15. 13:04:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nőben is, pasiban is ismerek, családtag, haver is van ikrek...

két személyiségük van és míg az egyik percben filozófiai előadásokat tartanak az élet értelméről, a következőben kikapják a fikát az orrukból és hahotázva nézegetik...

ő-szinte 2012.05.15. 13:05:20

@paranyuszi: látod, dolgoznak az avatar ügyön... :-)

beacska 2012.05.15. 13:05:39

@LoveMy: igen, megkérdezte az Andit, de beletörődött, hogy nem kapott rá választ, és inkább megsértődött! könnyebb ám a mimózát játszani, mint kiállni a saját igazságunkért!!!

LoveMy 2012.05.15. 13:06:46

@Pilar Ternera:
hogy tudna bárki is egy olyan szocializálatlan közveszélyes és alpári egyénnel bármit is közölni, aki a másikat túlordítja, ne szólj hozzám! ja és HAZUDSZ! egyáltalán mit képzel ez a genetikai selejt?

horipapa 2012.05.15. 13:07:26

@Pilar Ternera: @Alfonzina, aki tudja..:

Na szóval, én egy 19 éves srác vagyok, sok haverral nézzük az Édent, beszülünk róla és abban mindannyian egyetértünk, hogy Edina és Noémi arcra nagyon szép 10/9 Noémi 10/10 Edina.
Noémi feneke se annyira rossz, Anikóé és Andié 10/10es, de nekem Andié visz mindent. Melle csak Szöcskének van meg Reninek volt. Andi kinézetre igen is jó nő, bár az arca egyikünknek se tetszik különösen, - megjegyzem különösebb gondunk sincs vele - de azért az átlagos ő is megvan.
Ti biztos nők vagytok, azért nem értitek ezt, a férfiak máshogy látják a nőket mint ti "enyhén talán féltékeny" hölgyek.
Ha minden kelléket összerakunk egyszemélyben beszélve most, nálam ez a sorrend: Noémi 10/9 Edina 10/8 Anikó 10/7 Andi 10/7 Szöcske 10/7 persze a belső és a személyiség nincs benne az értékelésbe, várom a válaszokat a hölgyektől, illetve további férfiak véleményét :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 13:07:38

@Alfonzina, aki tudja..: Nahh 10 pont a kecskékre! :D

-10 az ikrek miatt... Ne általánosítsd légyszi!!! Ez annyira égő ránk nézve!!!!

ÉN is ikrek vagyok, mégsem vagyok pszichopata... csak néha szétszórt, lökött, feledékeny.. ilyesmi...
de nem ilyen min. 3 személyiség amit Hiper minden héten leműt..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 13:08:51

@Alfonzina, aki tudja..: én is, de mindig drasztikusabb volt a pasikban:S

Bizony, ilyenek zömiben:) Most sokan fognak utálni minket:D

beacska 2012.05.15. 13:08:52

@Pilar Ternera: persze, és ez Anikó taktikájának a lényege! ezt játsza már 10 hete, és lehet rá köpködni, de valljuk be, nagyon jól csinálja ;))) Belehúzza a konfliktusba az ellenfeleit, és lenyomja őket. Nem lenne szabad ellen a saját fegyverével menni. Edina megpróbálta a saját csontrágós fegyverét bevetni ellene, de kb, mint halottnak a csók :)))

még jó, hogy nem szimpátia műsor :)))

mondjuk érdekes, hogy pl. Márknak is más volt Anikóról a véleménye, amíg el nem lett vele beszélgetve, hogy szépen magyarjam meg...

kovácspéterke 2012.05.15. 13:09:07

@beacska: nézd már vissza könyörgöm, rákérdez edina, h andi, mikor mondtam neked ilyet, az meg ül és hallgat, nem válaszol. erre mondja edina, h anikónak is tudnia kéne kinek hihet.
majd vágás, andor már szembe ül, és elküldi pinát nyalni, ekkor megy el edina.

beacska 2012.05.15. 13:09:49

@Alfonzina, aki tudja..: igen, én is ezt bírom Anikóban....;)

pilar ternera 2012.05.15. 13:10:02

@beacska: lehet benne vmi, de ismerős fogalom a szélmalomharc? andival és anikóval vitatkozni még don quijote-nak sem lenne kis feladat.... olyankor van, hogy az ember feladja.
de a többiek miatt megpróbálhatta volna, ez kétségtelen...

kovácspéterke 2012.05.15. 13:10:24

@beacska: ja, akkor mégis rákérdezett? mégis még mit kellene tennie? én is mimóza lennék, ha folyamatosan lekurváznának meg elküldenének az anyámba.

vécés jóska 2012.05.15. 13:11:13

@Alfonzina, aki tudja..: Én még mindig lennék inkább Andi pasija, mint Edinkáé. Edinka tényleg olyan mintha mindig temetésre menne, meg úgyis max 2-3 hónapot lennénk együtt, mert úgyis rámakaszkodna és megfojtana a szeretetével. Azt sem bírnám elviselni, hogyha kérdezné pl. hogy idehozzam a szemcsid Ákcsi?(Ákos vagyok). Andi ezzel szemben legalább életvidám és jól eltudnék vele hülyülni és olyan teste van, mint T69-nek 10 éve.

beacska 2012.05.15. 13:11:14

@Mrs. Jackman: nem nézem vissza, tudom, hogy rákérdezett, de nem ütötte a vasat. Igen is ki kellett volna csikarnia vmit Andiból: Erre mondtam, hogy ha ő nem tudja magát megvédeni....

...lesz itt még pinanyalás :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 13:11:30

@horipapa: nekem egyik lány sem csúnya. Mindenkiben van szép. Andi meg szimpi, igaz, Anikó is:)

Egyébként is, mi a szép? Ami érdek nélkül is az. Ez meg sok minden lehet:)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 13:11:39

@beacska: a vitáról: az a helyzet, hogy nekem pl. az nem vitapartner, aki normális beszédhangon, normális stílusban képtelen elmondani az érveit, panaszait. nyilván az ilyen emberek ki akarják provokálni, hogy üvöltsek vissza, járassam le magam. Na ezért kell az ilyeneket otthagyni. Az ilyen tombolva hisztiző balhézó stílus csak leszívja az energiádat és hosszú távon kikészít idegileg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.15. 13:11:46

@LoveMy: megnéztem, ezek tényleg nem normálisak.. :D

E: - akkor hát mondjátok el, mi a baj, mi a bajotok velem, kit, mivel bántottam meg (kb.)
Andor: - inkább te mondd el, kiről, mit mondtál a háta mögött.
Anikó: ezaz,ezaz, mondd csak el!!
...

Mint az éhes pirannyák.. :D

wadalma 2012.05.15. 13:12:34

Andi nagyon jót tett a műsornak, úgy mint pókmajom tavaly ő lett az ellenpólus, így Edina kitudott emelkedni a végén..

LoveMy 2012.05.15. 13:14:02

@beacska:
elég jól érezhető az összevágás az egyes részeknél, mert a téglafej állítása, hogy Edina mit javasolt, az a video közepén! van és nem igazán érkezik válasz a nőimitátor részéről, amiről meg te beszélsz, hogy feláll és ott hagyja, az a végén van a téglafej alpári megnyilvánulása után!

horipapa 2012.05.15. 13:15:01

@vécés jóska: Egyetértek majdnem teljesen, de én 2-3 hónapot biztos nem bírnék ki Edinával, maximum egy hetet.

beacska 2012.05.15. 13:15:54

@Mrs. Jackman: Edina nyitogatta a pofonosládát! ő az, aki odamegy a többiekhez, hogy "mondd azt, hogy igazam van"...ő kérdezte a véleményüket. Erre mondtam azt, hogy a saját (Edina) fegyverével ment Andi és Anikó ellen...rosszul tette...az ő fegyverükkel lehetne csak legyőzni őket...Vaaaaagy, azt tenni, amit már Máté, Noémi, és Anikó(!) is tanácsolt neki, hagyni a csudába a dolgot és tovább lépni...

De nem. Ő hallani akarja! Hát megkapta!!!

beacska 2012.05.15. 13:17:07

@LoveMy: nyilván a végén van, mert ezzel ért véget a jelenet :)))

LoveMy 2012.05.15. 13:17:46

@pushpang (univerziális határeset):

hát falkában támadni tökjó!
nem tudom a Hiéna meg a téglafej mire menne egyedül, de azt hiszem a Pít már felismerte az alatta levő videó szerint, hogy a téglafej vállalhatatlan viselkedése rá már nem vet jó fényt!
Csak a papucs még nem jött rá, hogy milyen büdös az a láb, amit büszkén felvállal!

horipapa 2012.05.15. 13:19:15

@Mrs. Jackman: Szerintem Noémi és Andi is egy normális,visszahúzódó személy odakint.
Anikó biztos nem , ő ugyanolyan lehet kb. mint az Édenben, maximum nem kavarná a szart mert nem lenne értelme meg ekkora tétje.

kovácspéterke 2012.05.15. 13:20:06

@beacska: tehát, azért mert rákérdezett nyíltan arra, amit két napja hallgat szted jogos, hogy ne válaszoljanak neki, hanem elküldjék az anyjába? nem gondolom, h bárkivel is ilyen stílusba kellene beszélni.
egyébként nem kapta meg a választ, hiába akarta hallani.

beacska 2012.05.15. 13:20:34

@LoveMy: még egyszer (utoljára) elmondom: Edina kezdte az egészet: Mondjátok el, mi a bajotok velem...ennyit a falkáról...

pilar ternera 2012.05.15. 13:21:23

@beacska: arra gondolhatott, hogy van a tényleges és az erkölcsi győzelem... és az ugye nem lehet kérdés, hogy arra ANikó/Andi nem pályázhatnak...

kovácspéterke 2012.05.15. 13:21:54

@horipapa: oké, de én nem vmi beleképzelt tulajdonság alapján ítélem meg, hanem az itt látottak alapján, és az nekem nagyon nem tetszik.

pilar ternera 2012.05.15. 13:24:33

@beacska: egy nyilvános beszélgetést akart, mindenki előtt, mert ami a háta mögött megy, az ellen tehetetlen. és lehet, hogy a végén elvonult, de lehet, hogy ebből megint nem ő jött ki rosszul... hallhatták a többiek a "szent szövetség" stílusát. (nem láttam a filmet, csak a hsz-ok alapján nyilatkozom... )

beacska 2012.05.15. 13:24:47

@Mrs. Jackman: de megkapta. Anikó elmondta neki, hogy azóta akarja kirakni, amióta megtudta, hogy áskál ellene. Andi meg elmondta a nyalást.

Én az életben sem bírom cérnával az ilyen: beszéljük meg, beszéljük meg, mondd, hogy nekem van igazam típust....a falra tudok tőle mászni. Idegesítő, no. És pontosan értettem, Máté, miért küldte a fürdőben odébb. Belegázol az ember intim szférájában, tolakodik, erőszakosan nyomul...brrrr....és ezzel nem is lenne bajom, ha a visítókórus itt nem kezdene rá mindig, ha vki bele talál taposni a kis mimóza lelkivilágába....

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 13:24:51

Bár erősen karakteridegen lett volna, azért megnéztem volna, ahogy Edina elküldi a halál faszára ezt a két rosszindulatú dögöt.:)

beacska 2012.05.15. 13:25:22

@Pilar Ternera: hááát, Edina is szarul áll :)))

horipapa 2012.05.15. 13:26:09

@Mrs. Jackman:
Az itt látottak alapján ez kinek tetszik?
Én is csak találgatok, hogy milyenek lehetnek ők kint, de abban biztos vagyok, hogy legtöbben álarcot vettek fel, direkt keltik a feszültséget mert nagy a tét. illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy együtt élnek több hete.
Ezért is lennék kíváncsi, hogy például aki találkozott velük ilyen összejövetelen, milyennek látja őket, persze megítélni nem lehet őket 1-2óra alatt de következtetéseket/változásokat le lehet vonni.

beacska 2012.05.15. 13:26:17

@Pilar Ternera: :))) hááát, a szememben elég szarul jött ki belőle...de én háttal ülök, még ha meg is nézem a filmet ;DDD

LoveMy 2012.05.15. 13:28:03

@beacska:
szerintem még magad sem hiszed el, amiket írsz!

kovácspéterke 2012.05.15. 13:32:25

@beacska: igen, anikó elmondta, de arra már nem figyelt a vérgőtől, h kurvára nem történt meg, a nyalás nem tudom, h hogy jön ide, mint ok az utálatra, az puszta bántásból mondta, a kérdésre meg nem felelt.

nyikhaj intim szféráját nem zavarta, amíg nem jött be a csaja, addig nem takargatta olyan fokig a pöcsét.

igen, lehet, h néha idegesítő, de az, amit most kap egy egészen más kategória, olyanokat mondanak rá, amit nem csinált, vagy, amit ők is csináltak. lehet, h nem a legokosabb dolog utánamenni az ilyeneknek, de hát könyörgöm hány ember előtt kurvázták le? anikó meg milyen alapon, ő is dugott, nem is akárhogy szóval, nem értem a jogalapot.
mondják rá, h idegesítő vagy, h nem tudnak előle menekülni, de pont nem ezeket hozzák fel.
érdekes, h az egyetleh ember akivel elvileg kicseszett, nem fordult el tőle.

pilar ternera 2012.05.15. 13:33:07

@beacska: sztem nem annyira...:))
ja, hogy több napi dugás után erőszakos nyomulásnak számít, hogy odaül a kád mellé? én kérek elnézést! :P(mikor Broki ott hugyozott, mikor Niki (?) fogat mosott, érdekes, nem volt ilyen érzékeny és tekintettel az intim szférájára... hagyjuk már!)

kovácspéterke 2012.05.15. 13:34:11

@horipapa: hát, abból a mondatodból indultunk ki, h szted szerethető. énmn erre mondtam a továbbiakat.

vécés jóska 2012.05.15. 13:34:33

@horipapa: Menj el jövőhéten a záróbulira! Én múlthéten voltam MEN-en, találkoztam Muzsikussal, Píttel, Dáviddal meg Renivel. Ahhoz képest, hogy nem komáltam Muzsikot, ő volt a legjobb fej, ja és Reni + Dávid egy pár. Valaki írta fészbukon, hogy ő találkozott az egész csapattal, Pedro, Omár + Kyra a legjobbfejek, Broki ugyanúgy piál, Edinka ugyanúgy szomorkodik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 13:34:36

Annyira komolyan veszitek ezt a műsort!

Biztos vagyok benne, hogy itt az itt kommentelők közül is nagyon sokan kivetkőznének magukból egy ilyen műsorban.

Amúgy meg megrendezett balhé volt az egész.

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 13:35:43

@beacska: pedig kulturált emberek között így szokás. Mármint, hogy megbeszélik vagy megpróbálják megbeszélni a dolgokat emberi hangnemben, nem pedig üvöltöznek, mint valami utolsó mentálproletár, illetve azt kiabálják, hogy leszarom, amit mondasz. Anikó Edinával is ezt játssza, Leventével is ezt játszotta, valószínűleg vele van a probléma.:)

wadalma 2012.05.15. 13:36:23

Igen kiemelkedik most Edina, mert még a szerkesztői szobában is ugyan úgy beszél mint a többiek előtt. Sikerült a végére a viasatnak az ami az előző szériában is, hogy csak kihozott eg yjó és 2 gonosz kaarktert...

Banyus83 2012.05.15. 13:37:30

@LoveMy: Ennyi...de szerintem nem is az a lényeg Hipernek, hogy igaz legyen, hanem hogy megint üvölthessen egy sort...

@beacska: Igen...és mi volt a válasz? Mondd el te, mit gondolsz rólunk...Ennyi :-) Edinának abban igaza volt, hogy nekik van bajuk vele, akkor mondják el, mi...és erre értelmes válasz nem érkezett, csak Hiper értelmezhetetlen üvöltése, és Undor véleménye, hogy Edina nyaljon pinát...Én így láttam!

2012.05.15. 13:41:09

A Velvet miért spoilerezi szét a mai adást? :O

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 13:41:37

@Banyus83: (Átvetted tőlem "Undor"-t? Vagy más is így hívja?)

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 13:42:28

Edina minden vitathatatlan (!) defektje ellenére magasan fölötte áll ennek a két rüfkének, akárhogy is csűrjük a dolgokat. Nem kell szeretni, de aki szerint most joggal kapta sztereóban az ívet, abba nem sok jóérzés szorult.

Deedee 2012.05.15. 13:42:42

essen mááár ki "torztestű szomorú kutyafej" edina. rohadt irritáló egy picsa. kicsit fura, hogy pont Anikó az aki, tisztességről meg mittudomén miről beszél, de igaza van, edina tényleg gusztustalan ember.

LoveMy 2012.05.15. 13:42:47

@Banyus83:
az alatta levő Pít-téglafej videót is láttad?
Pítnek már vállalhatatlan a csaj, és érzi hogy ez rá is rossz fényt vet!

Banyus83 2012.05.15. 13:45:15

@Pácsó Ármándó: Nagyon megtetszett, mert tényleg az...ezért palgizáltam :-D

@LoveMy: Deee...láttam.

Amúgy meg le lehet szólni minket, akik Edinának drukkolunk és netalántán még védjük is, de majd igen jót fogunk röhögni, mikor ott áll a döntőben és a minősíthetetlen hölgyek pedig majd statisztálnak a végjátékhoz :-D

kerdesek05 2012.05.15. 13:45:49

@Pilar Ternera: jaja hagyjuk már, hálivudi duma! ahogy mondaná matcsi

LoveMy 2012.05.15. 13:46:04

@Mesüge Ügynök:
ezzel tökéletesen egyet értek!!!!
és én azért T69-től elvárnám, hogy ezekre azért rákérdezzek, hogy történhetett ez meg, mert felelős az ott folyó dolgokért, ahogy egyik nyilatkozatában elárulta.

ő-szinte 2012.05.15. 13:47:19

@horipapa: no akkor ;-)
noémi arca nem hogy nem szép, de... már bocsi.
irigy nem vagyok mert...na de nem mondom, mert akkor az van hogy futtatom magamat :-)
andi igen is férfias, és a jó csajtól naggggggyon mesze áll :-DDDD bár a segge télleg nem rossz, de legjobb segg akor is hippppperé :-)
testre talán szöcske a legjobb a bentiekből, fejre meg edina.
kérdés van?:-DDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 13:47:28

@Deedee: Nem tudom van-e olyan a szerződésükben, hogy eltűrik amit nyilatkozik a másik a tévében. Ellenkező esetben elég bátor dolog a másikat nagy nyilvánosság előtt ordas kurvázni. Persze, lehet hogy vállalták ezt is.

pilar ternera 2012.05.15. 13:47:42

@Deedee: sztem te túl sok gázt szívtál Dexter laboratóriumában, nem? ;)

kerdesek05 2012.05.15. 13:48:07

@Banyus83: fejbekúrnám most már az Andor Anikó duót azzal a gömbbel!

ő-szinte 2012.05.15. 13:48:49

@szerivan: nem értem mogyi mi a bajod a szpojlerekkel?:-O
semmit nem vesz el a műsor "értékéből"...

vécés jóska 2012.05.15. 13:49:18

@Deedee: Egyetértek. Amúgy elég durván kettészakadt a fórum, vagy mi ez :D Vannak az Edinka-pártiak meg az Edinka-gyűlölők. Én az utóbbiakba tartozom, de azért ez már lassan túlzás, ami itt folyik. Milyen emberek vagytok, milyen emberek? :D Ennyit nem ér meg ez a műsor szerintem.

ő-szinte 2012.05.15. 13:49:49

@Pácsó Ármándó: nem bátor, csak őszinte;-)))))

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 13:50:05

@ő-szinte: Csak segg alapján mégse lehet egy nővel járni, ha többi része sz@r. Nem járkálhat mindig földig hajolva fenékkel előre :-)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 13:50:07

@Banyus83: erre azért ne vegyél mérget, mindenhol az ilyen Anikófélék jutnak előre, éppen a gátlástalanságuk miatt. A legtöbb embernek nincs gyomra azokhoz a módszerekhez, ami neki természetes.
Edina a szerkesztők kezében van.

LoveMy 2012.05.15. 13:50:15

@Deedee:
javaslom, hogy ne a koreai tv-t nézd.
Ja és láss is :)

kerdesek05 2012.05.15. 13:50:55

@Deedee: mitől gusztustalan?
hm? hogy az egész Nomémi sztori alapjaiban rengeti a hülyeséget ami miatt Anikó feszkó idegbeteg, csak mert önigazolást keres a hülyeségeire, de annyi agya nincs hogy meghallgassa a másikat?

oltári kíváncsi vagyok amikor Anikónak elmondanák, Noémi nem kényszerből állt Csirkeláb mellé hanem mert Márk akarta, és Edina nem állt volna Máté mögé ha Noémi oda áll.

De ennek az idegbeteg fasznak annyi agya van mint egy marék nagyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyon hazudsz majomnak:)

Deedee 2012.05.15. 13:51:10

@Mrs. Jackman: hogy hipert idézzem "ordas kurva". de amúgy sajnálom Edinát, szerintem nem rosszindulatú igazából, csak leragadt a diffúz idegrendszernél, na meg rendkívül naív. már broki is nagyon bunkó vele(a többiek mellett), ő meg nem veszi észre, vagy belemagyaráz minden hülyeséget.

horipapa 2012.05.15. 13:51:26

@vécés jóska: Omár és Kira nekem is kiderült, hogy jó fej. Dávid és Reni? Ők amúgy együtt nem is szerepeltek az Édenbe, ügye? @Deedee:
Én túlzásnak érzem, hogy irritáló lenne vagy gusztustalan. Egyszerűen naív és buta.Egyébként szerintem jó ember és egy lánynak jó barátnő de párkapcsolat nem való neki vagy is nem neki hanem a párjának, értitek na :D
Kezdem megérteni, miért volt ennyi pasija, mindenkibe beleszeretett és a pasik meg ott hagyták őt mert nem bírták elviselni.

kovácspéterke 2012.05.15. 13:51:54

egyébként nekem az a fura, h tényleg nem gondolnak arra, h mit gondolnak majd róluk odakint? gondolok itt andi szarkavarására, anikó idegbajára, edina meg nyikhaj szexére, az utóbbi állandó részegségére, a hugyos mutatványról nem is beszélve.

ő-szinte 2012.05.15. 13:52:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ezt ma már én is mondtam, hogy túl komolyan veszik:-DDDDDDDDD
ez a rajongás kellett volna a vv-hez, miccccsoda kommentek születtek volna, eheheheheheheheheheheheheheheheheheheheehe

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.15. 13:53:03

@beacska: most nincs igazad...
Tisztázni akarta, odaállt eléjük, hogy mondják meg neki, hogy kinek mi a baja vele, illetve, hogy kit mivel bántott meg, hogy tisztázzák a dolgot.
Erre nagyon kevesen hajlandóak és képesek ám, a kinti világban is, csak szólok.
Erre szerinted az a normális reakció, hogy leüvöltik a fejét, de közben nem mondják meg, hogy miért is van kiközösítve és tetemre hívva?

Mellesleg, amikor Anikó ráüvöltött, hogy Andornak pár nappal korábban állítólag azt mondta, hogy Anikó essen ki, Edina visszakérdezett Andornál, hogy mikor és mit is mondott neki? Andor csak lapított csendben...

pilar ternera 2012.05.15. 13:53:39

@foxglove: ha tényleg a szerkesztők kezében vannak, akkor a népmese írói nem fogják hagyni, hogy a gonosz nyerjen a mese végén. ő elnyeri méltó büntetését! mert különben milyen tanulságot szűrnének le a mese "olvasói" (vagyis mi; ) ) ?

Deedee 2012.05.15. 13:54:38

@kerdesek05: hiper egy idegbeteg ez tény:D

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 13:54:53

@ő-szinte: Csak ezzel magát minősíti, ha ezt a TV-ben adja elő. Ha mondjuk Edina lecsapta volna a kezéről a fiúját vagy végigment volna minden srácon, akkor megértem miért mondja, de csak azért ilyet mondani bele a kamerába, mert vetélytársa? Gyakorlatilag az emberek 99%-a aki nézi és értelmes, levágja hogy milyen rosszindulatú.

Banyus83 2012.05.15. 13:55:03

@foxglove: Jójó...de csak szeretek álmodozni :-)

Amúgy azt röhögöm, hogy az ÉH FB oldalán sorra látnak napvilágot az infók, hogy ki(k) nyert(ek) és mindíig más :-) Vicces....

ő-szinte 2012.05.15. 13:55:13

@Mrs. Jackman: de bakker, ez gy műsor, ahová jó esetbe pénzt nyerni megy az ember!!!!
háborúban meg mindent szabad...
és ki nem szarja le, hogy mit gondolnak róla , ez egy játék...

kovácspéterke 2012.05.15. 13:55:47

@Deedee: és mitől ordas kurva? most komolyan. sztem is gáz tévében dugni, de nem ezt nevezik kurvának. szóval mitől gusztustalan ember?
amiket leírtál azok alapján nekem még mindig nem rajzolódik ki egy elviselhetetlen ember képe...

ő-szinte 2012.05.15. 13:55:54

NA MIT SZÓLTOK? VAN AVATAR ÚJRA...:-)

LoveMy 2012.05.15. 13:56:03

@Pácsó Ármándó:
na látod, ezért nem jár sehova sem!

foxglove (törölt) 2012.05.15. 13:56:45

@Pilar Ternera: értem amit mondasz, és jó is lenne, de valószínű ők úgy gondolkodnak, hogy mi hozna nagyobb nézettséget (=BOTRÁNYT!)Sajnos úgy gondolom, hogy az, ha Hiper eltaposná Edinát..

ő-szinte 2012.05.15. 13:57:28

@Pácsó Ármándó: hehehehehehehehehehehehe
mekkora hülye vagy! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
persze, hogy nem:-) de én csak leírtam, hogy mik a tények
szerintem ;-)

kovácspéterke 2012.05.15. 13:57:29

@ő-szinte: oké, de csak egy vagy max két ember nyerhet, és nem olyan sokat, h megérje a későbbiekben adolog. egy lottó nyereményért azt mondom oké, de ennyiért? nem azt mondom, h nem sok pénz, de nem annyi amiből megélnek.

horipapa 2012.05.15. 13:57:35

@ő-szinte: Hogyne lenne kérdés, ha te lány vagy akkor m1, hogy mit írsz mert mint mondtam, a férfiak véleménye teljesen más általában mint a nőké ilyen témakőrben :D

Én körülbelül 10-12 ember véleményét mondtam el, vagyis Noémi arca a legszebb Edina után, tehát 12/12 18-19-20 éves srácok ezt mondják nem véletlen a dolog :D

Andi férfias, ezt aláírom, ne mis tagadtam, de attól még nem rossz csaj.

Hiper és Andi segge is 10/10 ezt is leírtam, legalábbis a mi társaságunk ezt állapította meg.

Kérdés van? :D:D

LoveMy 2012.05.15. 13:57:40

@Banyus83:
de hogy ott is mindenki a Hiénát és téglafejet ócsárolja!...ott is együtt bégetnek biztos! :D

ő-szinte 2012.05.15. 13:58:01

EGY PILLANATRA MÁR TÉLLEG VOLT...:-(

Banyus83 2012.05.15. 13:58:39

Visszajöttek az avatarok :-D

kovácspéterke 2012.05.15. 13:58:49

@ő-szinte: én imádok hülyeségeken pörögni :D

pilar ternera 2012.05.15. 14:00:39

@foxglove: sztem nem. még gerjesztik ezt a balhét, ameddig lehet, aztán Anikót nagggggggyon pofára ejtik! én ebben reménykedem! ;)

Banyus83 2012.05.15. 14:01:21

@LoveMy: Igen...ebben az egyben ott még nagyobb az egyetértés, mint itt :-9 De biztos erre is van valami logikus magyarázat...

ő-szinte 2012.05.15. 14:01:45

@Pácsó Ármándó: igen, de elfelejted, hogy itt a zemberek nem mérvadóak ;-) nincs közönségszavazás, meg miegyéb... :-)
csak egymást kell meggyőzniük...
de nekünk azért megmutatják a tutit, ez egy ilyen típusú műsor.
ne fél, ha ez a vv lenne mézes-mázos lenne andicska kifelé;-DDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.15. 14:02:14

Azt kifejezetten jó/rossz látni, hogy Pít mennyire legyengült az elmúlt két hétben, abszolút nem halad a helyzetével, nem tud irányítani, egy ostobenko Andorral lényegében egy helyben topog.
Papucs meg, szóra sem érdemes, ugyanolyan konfliktuskerülő mint az alkoholista Matcsi,

Murci 2012.05.15. 14:03:01

@almafa5555: Igazad van. Annak idején a fiatal srácot (Kira párját) miért is zárták ki? Ez a tegnapi mennyivel volt különb? Semennyivel.

hha96 (törölt) 2012.05.15. 14:03:26

@kerdesek05: Megértem őket a sok hülye pitsa között normális féfiember mást nem tud tenni ebben a helyzetben...

ő-szinte 2012.05.15. 14:03:39

@Mrs. Jackman: de baszki, ők ezt vállalták! és azért ha fele-fele( bár ezt kétlem :-DDD ) tehát 12 milka is jó pénz, plusz nyaraltak egyet. mi ezzel a baj?:-OOO

ő-szinte 2012.05.15. 14:04:37

@foxglove: a faszt, csak még szerelem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:05:06

@ő-szinte: De akkor minek vannak a riportok, ha egymásét nem látják és a nézők meg nem tudnak semmit befolyásolni?

Fekete Pákó 2012.05.15. 14:05:15

csatlakozom azokhoz, akik még soha nem ütöttek meg nőt, de Anikóval szívesen kivételt tennének.

Banyus83 2012.05.15. 14:05:34

@Pácsó Ármándó: Itt voltak...aztán elmentek :-)

kovácspéterke 2012.05.15. 14:06:32

@ő-szinte: hogy később azt nézik egy felvételi beszélgetésnél vagy üzletkötésnél, h milyenek voltak?

@kerdesek05: sztem rosszul választott párt, de nem gyengült le, a párválasztókat simán hozta, most is leginkább a saját párjával van rosszban, és elvileg már nem cserélnek párt, bár ki tudja.

fairytale 2012.05.15. 14:08:17

Azért azt az embert, akinek ebben a játékban pont Edina viselkedése a leggusztustalanabb, elküldeném pszichológushoz. Hülyén játszik, az oké. Túl naív, azt is aláírom. De hogy gusztustalan lenne, és ő lenne a leggusztustalanabb, az azért óriási nagy tévedés.

kerdesek05 2012.05.15. 14:08:27

@hha96: Pít amekkor ajó helyzetben volt még amikor 3 csaj is mögé állt, onnan egyenes úton gurul a lejtőn, és már csak ilyen hátsó szervetkezésekkel tud egyáltalán talpon maradni az ostobenko Andor mellett.
Elkúrta rendesen az egész játékát Andorral, gyanítom soha többet nem fog ennyire nulla csajjal kezdeni sehol sem az életben, egyetlen kapcsolati területen sem.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:09:04

@ő-szinte: köszi, hogy megszerelted, így sokkal jobb:)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:09:38

És megvannak az avatarok!!!! Hurrá! És tele is a pocak. Szép az élet! :)

ő-szinte 2012.05.15. 14:11:14

@horipapa: hehe, van :-DDDDDDD
sztem nem naomi arcát látjátok olyan szépnek, hanem a szexszagot amit áraszt...:-DDDDDDD
andi meg nem jó csaj fizikálisan, de tény, hogy jön belőle vmi vitalitás, vmi szexszaghoz hasonló (na nem olyan erősen mint namiból) ami miatt kedved támad megbaszin ;-D

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:11:15

@fairytale: Most egy percig el kellett gondolkodnom ki az az Andrea :-))

LoveMy 2012.05.15. 14:11:17

@Murci:
fasszopó szlovák kurvázta Noémit, aki azóta FSZK lett, de most elhangzott ordenáré szavak is kizárást érdemelnek!

Deedee 2012.05.15. 14:11:37

@Mrs. Jackman: de. pont ezt nevezik annak. na meg a 19. de igazából hidegen hagy, és ettől függetlenül is nagyon irritáló. Hiper jól tette, hogy elküldte a picsába, bár ő meg már a másik véglet...

ő-szinte 2012.05.15. 14:11:50

@foxglove: hehehehehehehehe, szívesen :-DDDDDDDDDDDD

almafa5555 2012.05.15. 14:12:20

amúgy nem értem Pít miért beszél PÁRVÁLASZTÓRÓL???? "nem állok mögéd", azt hiszik, hogy még lesz párválasztó??

ő-szinte 2012.05.15. 14:12:47

@Pácsó Ármándó: hogy legyen miért itt tépni a szádat ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.15. 14:14:15

@almafa5555: Hát ez az...szerintem már nem nagyon lesz esélye lecserélni Andorkáját, max., h a eljátsszák, amit tavaly és cserélhetnek régire, de azt is már csak az utolsó 2 párnak ajánlották fel...addig meg el kell jutni :-) Cserélt volna Noncsira, amíg lehetett... :-)

fairytale 2012.05.15. 14:14:36

Azért az érdekes, hogy Pít hirtelen elfelejtette, ő Noémit minimum kétszer szarban hagyta. Egyszer, amikor Petrát akarta helyette, máskor mikor nem akarta ő sem megmenteni Andor ellenében. És az is fura, addig, amíg Máté nem kezdett nélküle taktikázni a Dávid-os ügyben, addig Edinával kurva jól megvolt. Kutyafej és kavaró ribanc csak azután lett, miután Máté belelendült a játékba. Ráadásul Pít viselkedése azért gusztustalan, mert ő az egyetlen, aki tudja, Edina tényleg szerelmes, Máté gyakta őt minden nap, amivel lovat adott az érzelmei alá, és hogy Máté találkozott a csajával, amitől Edina tényleg szomorú lehet. Szóval Pít leszerepelt, pedig eddig csíptem!

kovácspéterke 2012.05.15. 14:15:10

@Deedee: jaj, már megint ez a 19, úgy látom ez sokaknak fáj. én inkább itt látok irigységet :D

de továbbra sem gondolom, h vki attól elviselhetetlen, mert dugott a tévében.

@almafa5555: ezen nem is gondolkoztam még.

@LoveMy: sztem ott a szlovákon volt a hangsúly, azért zárták ki.

Banyus83 2012.05.15. 14:15:15

@Deedee: Szóval akkor, ha tegyük fel én is voltam már 19 pasival, akkor én is kurva vagyok?

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:15:30

@ő-szinte: Most van eddig a legeslegjobban igazad!! Ki is osztok neked egy pirospontot, ha elfogadod! :-))

horipapa 2012.05.15. 14:15:30

@ő-szinte:
Hát igen, Andi nem az arca meg a hangja miatt vonzó :D:D De Noémi arca tényleg szép, nem értem miért ennyire hihetetlen ez a nőknek :D
@almafa5555:
Na ez tényleg jó kérdés, de az Édenben bármi megtörténhet...:D:D

ő-szinte 2012.05.15. 14:15:37

@Mrs. Jackman: akik ilyen játékra adják a fejüket, azok nem nagyon akarnak semmilyen felvételi elbeszélgetésre menni... :-))))
ha kell majd később, akkor is előnyükre tudják esetleg fordítani ha ügyesek ;-)
és aki ilyen játékba megy, az tisztában kell legyen vele, hogy mik a következmények...

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:16:17

@fairytale: szerinted a többiek nem tudják, hogy tényleg szerelmes? ennyire azért nem agyhalottak:)

fairytale 2012.05.15. 14:16:34

@horipapa: Nő vagyok, és szerintem Noémi odabent a legjobb csaj és az egyik legszebb. Így oké? :-)

ő-szinte 2012.05.15. 14:16:56

@Pácsó Ármándó: óbazdmeg!:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD elfogadom,hehe
és kisebb ünnepséget is rendezünk ennek tszteletére :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fairytale 2012.05.15. 14:17:11

@foxglove: Azt tudják, csak azt nem, hogy alapja is van rá, merthogy Máté mindent megtett annak érdekében, hogy elhiggye, van reménye.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:17:20

@ő-szinte: belegondoltam és igazat szólsz, mogyi:)

kovácspéterke 2012.05.15. 14:17:35

@fairytale: ja, edinától elég korrekt, h ezt még nem tette ki az ablakba, magyarázat lenne sok mindenre.

fairytale 2012.05.15. 14:17:50

@foxglove: Sőt, lehet, hogy nem tudják, csak azt hiszik, taktikázik.

LoveMy 2012.05.15. 14:17:51

@Mrs. Jackman:
én azt nagyon jól tudom, de ezek a dolgok már súrolják azt az erkölcsi nívótlanságot!

almafa5555 2012.05.15. 14:17:56

@ő-szinte: Éden 1 Ádámnak bejött :)

ő-szinte 2012.05.15. 14:18:20

@horipapa: mert naominak nem szép az arca:-) érdekes, az igen. de nem szép. :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:18:34

@horipapa: Ha Noén smink nélkül van és fel van tűzve a haja hagymába, akkor is tetszik?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 14:18:52

Azért nem hiszem, h 19 pasival/csajjal büszkélkedni kellene, ha már megint itt tartunk:D

kovácspéterke 2012.05.15. 14:19:59

@ő-szinte: igen, lehet, h nem akarnak, ebben igazad van, de pl anikónak is vállakozása van, máté elvileg jogásznak készül. nem biztos, h felfogadnám a hugyos pistát :D

ő-szinte 2012.05.15. 14:20:03

@foxglove: úgy tűnik, ez ma egy ilyen nap:-DDDDDDDD hogy igazat szólok egyfolytában:-DDDDDDDDDDDDDDDD
de most nem? aki nem úgy az egy hülye...:-O

LoveMy 2012.05.15. 14:20:06

@Mrs. Jackman:
az ÉH1 alapján még lehet rá esély.

Banyus83 2012.05.15. 14:20:12

Az jutott eszembe, mi van, ah a végén nem is egy győztes pár áll ott...volt egyszer egy belinkelt dán döntő, ahol 3 játékos közül döntötték el 8-10-en 8gondolom régiek), hogy melyik 2 kerüljön a labdához...nem? Legalábbis én akkor így értelmeztem, mert persze dánul nem tudok :-)

horipapa 2012.05.15. 14:20:14

@fairytale: Engem nem kell meggyőzni ilyenről, van nekem is véleményem :D
Mi az, hogy így oké? Nekem mindegy ki mit gondol, én csak leírtam a saját és a spanok véleményét :)

pilar ternera 2012.05.15. 14:20:46

@foxglove: nem bizony! azért is kurvázzák, mert azt hiszik, csak a cél érdekében szexelt Mátéval is! Noémi tudja, meg Pít. legalábbis biztosra.

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 14:20:55

@horipapa: minek vitázol ilyesmiről nőkkel?:)

ő-szinte 2012.05.15. 14:21:20

@Mrs. Jackman: hogy minek készül elvileg... merezt mondta??? ehehehehehe
már bocs, de messziről jött ember...

kovácspéterke 2012.05.15. 14:22:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem büszkélkedett vele, de ezen már egyszer átrágtuk magunkat.

nyílegyenes labirintus 2012.05.15. 14:23:43

@kerdesek05: Nem hinném, hogy Pít legyengült volna, csak egyszerűen nincs veszélyben, ergo egyelőre nincs mitől fosnia. Andort meg ugyanúgy irányítja, mint eddig. Ami problémája lehet, hogy ha Noémi elfordul tőle, nem lesz B alternatívája. Mátéval, LMZővel meg jóban van, pár fordulót még simán átvészel stresszmentesen...

pilar ternera 2012.05.15. 14:23:44

@Pácsó Ármándó: nekem is mindig eszembe jut a "noémi szép" mantra, mikor a riportban meglátom abban az állapotban...;)

kovácspéterke 2012.05.15. 14:23:59

@foxglove: hm, ezzel a vitastílussal megnézném, h érvel a bíróságon :D

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:24:13

@foxglove: ezt most komolyan nem tudom, honnan vettem, de ez ugrott be:O

sirarcheer 2012.05.15. 14:24:43

@horipapa: Pont a 18-20 éves srácok akik a "szépséget" látják egy nőben. Bazzzz...
Smink nélkül megijednétek Tőle.

LoveMy 2012.05.15. 14:24:46

@foxglove:
az ÉH- beli szereplése kiváló referencia lesz jogi körökben, ha....
:D

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:25:18

@Mrs. Jackman: @LoveMy: várjatok, lehet, hogy hülyeséget írtam:)

vécés jóska 2012.05.15. 14:25:32

Amúgy az durva, hogy olyanokról vitatkozunk, akik egytől-egyik finoman szólva is ótvar nagy ribancok. Mind Hiper, Noémi és Edinka is. Akik nem voltak azok, azokat meg leszürkéztük és ki is estek, Bettina, Petra, Alexa stb. :)

kerdesek05 2012.05.15. 14:26:05

@LoveMy: jaja nem igazán értem ezek után hogy nem képesek Anikót vagy Andort kitenni a szerkik:)

LoveMy 2012.05.15. 14:26:20

@Pilar Ternera:
az sem volt semmi, amikor részegen a fürdőben fetrengett a földön és valami kificcent a bugyijából :)

horipapa 2012.05.15. 14:27:24

@Pácsó Ármándó: hehe, úgy még nem láttam és nem is akarom! :D

@Mesüge Ügynök: mert most van annyi szabadidőm :D

@ő-szinte: Szerintem, akkor kezd el megkérdezni a férfi ismerőseidet, kíváncsi vagyok 10/ mennyi fogja azt mondani, hogy nem szép :) De aztán ne kamuzzál :D:D:D

pilar ternera 2012.05.15. 14:27:30

@foxglove: isteni ügyész lesz! szép kiskosztümben, dühödten mutogat a vádlottak padján ülő 7 gyerekes anyukára, aki kiflit lopott az ABC-ből: milyen ember maga, bassza meg?!?! milyen ember?!?! azonnal húzzon a kóterba, bassza meg! mert én azt mondtam! igazam van bírónő, ugye, bassza meg!(mert addigra megtanul magázódva is b+-olni)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:27:49

@foxglove: Hiéna joghallgató? Most egy pillanatra majdnem meglepődtem, de eszembe jutott sok volt évfolyamtársam és mégsem lepődöm meg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 14:27:56

@Mrs. Jackman: az már nekem az, ha el is mondom valakinek! Megtartom magamnak, oszt jó napot!

kerdesek05 2012.05.15. 14:28:40

@Mrs. Jackman: minden tiszteletem Edináé, aki képes volt ezt az egészet egy pofon nélkül végigvinni Hiper meg OstobenkoAndor ellenében.
Gyanítom én két perc után Hipert a sós óceánig pofoztam volna, hogy nyalja a sót de rendesen!:)

horipapa 2012.05.15. 14:29:00

@vécés jóska: Azért Bettina is lefeküdt volna Márkkal 2 nap után és szerintem Petrát se nagyon kellett volna győzködnie Pítnek:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 14:29:12

@Joey Tribbiani: Pázmányon:D

Én sem lepődöm meg, voltak nála különb évfolytársaim is:D HAJAJAJ:D

LoveMy 2012.05.15. 14:29:30

@nyílegyenes labirintus:
Mátéval? :)
Az elsők között vonta felelősségre a párválasztó után, kb épp oly ártatlansággal, mint Hiéna Edinát, csak nem olyan ordenáré stílusban és a legfőbb riválisa, akit ki akar tenni!

kovácspéterke 2012.05.15. 14:30:54

@vécés jóska: engem nem érdekel, h ki mennyi pasival feküdt le. sztem ettől függetlenül is lehet nézni vkinek a jellemét, személyiségét.

kerdesek05 2012.05.15. 14:31:09

@almafa5555: igen, még hisz benne a pít bácsi

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:31:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Jaj... most információt adtam magamról. :) Nem Pázmány! Azt még akkor alapítgatták.

LoveMy 2012.05.15. 14:31:32

@kerdesek05:
úgy is ez a vágya a Hiénának!

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:32:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: másik híres ügyvédcelebünk, Dreszter is pázmányos:) jó kis reklám:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 14:32:48

@Joey Tribbiani: Anikó a Pázmányon:D

De megtudtuk, h te is jogász vagy (?):)

@foxglove: elégedj meg azzal, h sosem mondasz hülyeséget:D

gratulálok (törölt) 2012.05.15. 14:32:56

Szerintem Noemi nagyon szep, erzeki...
Edina is szep, mert gyenged..

a tobbi no semmi kulonos, vagy csak szimplan irritalo..

a Pit is csunya...

kovácspéterke 2012.05.15. 14:33:29

@Pilar Ternera: hát azért nagyon jó kis nőt tud magából rittyenteni.
a riport fényei meg sztem dierkt úgy vannak beállítva, h szarul nézzél ki. ezt most nem rá mondom, már korábban megfigyeltem.

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:34:25

@LoveMy: Ezen én is meglepődtem. Nekem úgy tűnik, hogy mostanában nem akkora a haverság. Ráadásul Máté korábban nyilatkozott, hogy Píttel inkább nem oszt meg pár dolgot.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:34:28

@horipapa: Akkor tényleg a Hagymácska című mese jut eszembe róla :-)
retromeseklub.hu/2011/07/hagymacska-1982/

pilar ternera 2012.05.15. 14:35:27

@Mrs. Jackman: csak rengeteg meló van benne, pedig még csak 22 éves!:O) nézd meg Edinát a riportokban! ;) objektíven!

ő-szinte 2012.05.15. 14:35:34

@horipapa: én nem te vagyok, hogy kamuzgassak...

riverblue 2012.05.15. 14:36:25

erre a szériára teljesen jellemző
,hogy most beküldtek 2db turistát..(hehe)
akik döntenek 1pár sorsáról..
nyilván nem a férgese fog hullani.
de tök mindegy..
gyaníthatóan a döntőn akarnak majd vmi.
"nagyot dobni" műsorkészítő-kéim..
tehát az igazi gizdák ott lesznek még,hogy lerághassuk bosszúszomjasan az összes körmünket;)))

más.
aki nézett hasonló műsort (no nem a viasaton;)) az láthatta,hogy meglehet ezt csinálni igazán élvezhető módon is..
körmönfont taktikák,csábítások..szakítások..árulások miegymás.
igaz,ahhoz olyan szereplő gárdát kell toborozni..akikben igazi spiritusz lakik,tehát van egyéniségük,motivációjuk,intelligenciájuk,megfelelően gátlástalanok ,ha kell..ebből eddig a hazai szereplők- az ÉH-k során csak ez utóbbit villantották gazdagon.
Lássuk be..szegény (szerkesztő)ember azzal főz ..akit beválogat;)

no persze a dolgok nem csak úgy alakultak ott sem..
nyilván volt egy forgatókönyv..ott is.
de mennyire más minőségi szereplőkkel játszadozni...igaz?:))

nyílegyenes labirintus 2012.05.15. 14:37:08

@LoveMy: Jó, lehet. De szerintem még mindig előbb kooperálna vele, mint a többi fiúval.

Denil 2012.05.15. 14:38:16

Valaki legyen szíves és tényleg ossza meg velem, hogy mi történik a hotelben múlt hét óta?Pontosabban az Anikó mit művel?
Szóval nem értem, hogy hogyan pécézte ki pont Edinát aki "szinte" a légynek sem árt és biztos, hogy tényleg úgy játszik amilyen az életben is. Kissé szerelmes lett a lelkem, igazából nem is játszik komolyan mégis nagyon messzire eljutott. Na bumm, ha a csajok nagyobbik része ilyen lenne mint Ő akkor kevés gond lenne a nőkkel.
Na eddig volt a szubjektív rész, de valaki tényleg mondja már meg, hogy azon kívül,h Anikó kezelésre szorul és retteg a pénzért ( szerintem mikor Levivel kefél akkor is húszezresek járnak a fejében ) mire borult ki ennyire????

kerdesek05 2012.05.15. 14:39:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az másik egyházas, a reformátusos jogi szakon van..

Kassian 2012.05.15. 14:40:13

Hát én már találkoztam jópár kiállhatatlan nővel az életben, de ez az Anikó lány túltesz az összesen. Én még egy ilyen hiénát soha az életben nem láttam...azon csodálkoztam, hogy a többiek még nem rakták ki.

Én kb. a 3. nap után kitekertem volna a nyakát.

kovácspéterke 2012.05.15. 14:40:14

@Pilar Ternera: nekem ő is tetszik, noémi is, én kirát is szexinek találtam, anikó sem lenne rossz csaj, csak nem vmi nőies a mozgása, kissé olyan mint johnny depp a félelem és reszketsében. nekem betti tetszett még. petra borzasztó volt szegény, jégniki is jól nézett ki. ando sztem nem szép, csöcske arca nekem nem jön be, de sztem neki a legjobb az alakja niki mellett, aki szintén faszán nézett ki, kivéve az orbitális száját.
azokért a combokért ölni tudnék :D

kovácspéterke 2012.05.15. 14:40:55

@Pilar Ternera: teszem hozzá, a legtöbb nőnek szükséges némi tuning, magamat is beleértve.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.15. 14:40:56

@kerdesek05: nyuszika: dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N 2012.05.15. 14:36:45
@foxglove: Jó, ő talán a Károlin, v hol, nem tudom:D

De köszönöm:D

Bulvárban mindenki otthon van:D

horipapa 2012.05.15. 14:43:06

@ő-szinte: Ezt most nem értem.

Tényleg egyébként a hölgyeknek mely férfiak jönnek be a Hotelből (akár kiesett/bent lévő)?

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:43:42

@Denil: Ha tudnánk, akkor az ezervalahányszáz komment helyett csak kb ötvenet látnál itt. Szóval mindenki csak találgat és elméleteket gyárt.

pilar ternera 2012.05.15. 14:44:07

@Mrs. Jackman: igazad van, de nem 22 éves vagy, ugye? a kor előrehaladtával egyre több tuning kell, de 22 évesen gáz, ha nagy a különbség a felkelés utáni és partyarcod között.

"az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy."

nagyon igaz! :) főleg 25 éves korig! utána már belefér egy kis tuning!;)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:44:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A Pázmány vagy Károli dolgon. Az, hogy lebuktattam magam nem lep meg hiszen Joey vagyok!

gerelyhajlító 2012.05.15. 14:44:50

Hát engem Edina idegesít a legjobban, onnantól kezdve, hogy Roli mellé beállt végig vissza akart menni Máté mellé, és ezért akár Noémin is átgázolt volna. Az is teljesen igaz, hogy mindig bevágja a szomorú kutyafejet, jaj, nekem milyen rossz, áldozat vagyok, a háta mögött mindenkit szapul, aztán meg megy a mi bajod velem szöveg. A többiek legalább nyíltabban gecik, de azok se jobbak.

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 14:45:37

@horipapa: erre szerintem sose pazarolj időt.:) Neked tetszik, oszt kész, a legkompetensebb meg te vagy a témában, főleg egy ellenkező neművel szemben.:)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:46:04

@horipapa: Nekem egy nő tetszett, a Horváth Éva - 15 évvel ezelőtt.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:46:06

@horipapa: kérlek, teljes hivatalos adatot tudok szolgáltani: Levente 28%.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:46:09

@Mrs. Jackman: Tegnap is mutatták Edinát ébredés után, szerintem úgy is vállalható feje van. Viszont Undor a riportban azzal a gyapot hajával, a vastag barna szemöldökével és a két kapa fogával nem volt szép.

Denil 2012.05.15. 14:46:39

@gerelyhajlító: Te miről beszélsz?
Ha valaki szereti magát sajnáltatni akkor az a Noémi. Nincs vele sem bajom, de azért lássuk már a fától az erdőt.

vécés jóska 2012.05.15. 14:47:38

@gerelyhajlító: Teljesen egyetértek, főleg az utolsó mondattal, az a legirritálóbb, hogy játssza a szende szüzet, közben meg semmivel nem jobb, mint a többi.

kovácspéterke 2012.05.15. 14:49:31

@Pácsó Ármándó: én azt néztem, h olyan mintha műanyagból lenne a homloka :D

@gerelyhajlító: persze, h szarul érzi magát, mert tényleg mindenki beszél a háta mögött...
de azt aláírom, h rolanddal szemben nem voltak korrektek.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:50:33

@gerelyhajlító: Külön mondta Noéminek, hogy ha az áll be előbb Máté mögé akkor ő nem áll oda.

LoveMy 2012.05.15. 14:50:50

@Pácsó Ármándó:
már egyszer írtam, hogy elmehetne a téglafejével és penge szájával meg a félméteres fogaival a Rémálom az Elm utcában Freddy Krueger helyére!

pilar ternera 2012.05.15. 14:51:40

@Pácsó Ármándó: ezt a csontot is már 1000x lerágtuk, de hajlamosak felejteni az emberek...

Denil 2012.05.15. 14:51:43

@Joey Tribbiani: Akkor érik a gondolat, hogy szimplán pszichopata. (és tényleg).

Nagyon bírom mikor osztja az észt. Beült múlt héten is a komment szobába és elkezdi , hogy utálja mikor hazudoznak és mit képzelnek ezek a kis csitri HÚSZONÉVESEK!:DDD ( az ő maga 26 évével és az idegbetegségével ).

Ja és a legjobb beszólása tegnap: Ő tisztességesen fog távozni. Hát végülis nézőpont kérdése...:)

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:51:47

Rájöttem, hogy miért van ennyi komment. Valaki mindig feldobja, hogy mennyire utálja Edina a szomikutya fejével satöbbi és erre reagálnak rengetegen. Majd ugyanez lejátszódik Anikóval. És ez ismétlődik ciklikusan, mint egy törött lemezjátszó.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 14:52:05

@vécés jóska: mégis miben játssza a szende szüzet? az egy dolog, hogy olyan külseje van, mint akinek daloló kismadarak fonják a haját reggelente, de ha csak a szövegét hallgatom, nem jön le ez a szűziesség egyáltalán.

kovácspéterke 2012.05.15. 14:52:24

@vécés jóska: még mindig nem tudom, h a múltkori párválasztón kívül edina kinek tett keresztbe és mitől "geci"? mikor beszélt vki ellen a háta mögött?

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:52:40

@Pilar Ternera: Na pont erre írtam valamit az imént.

LoveMy 2012.05.15. 14:52:44

@Pácsó Ármándó:
ez azért, mert van ők: a gerelyhajító és a vécésjóska a Koreai tv-t nézik, nem tudtad?

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:53:07

@Mrs. Jackman: Undornak? Lehet, hogy pofára kangúzta magát azért kellet komplett arckoponyát cserélni a fogakkal együtt.

kerdesek05 2012.05.15. 14:54:29

@Denil: ANIKÓ: kurvára nem tisztességesen fogsz távozni ha kibasznak.
de legalább basznának már ki!:)

Denil 2012.05.15. 14:54:39

@foxglove: Abszolút egyetértek!

Joey Tribbiani 2012.05.15. 14:55:14

@foxglove: Engem kicsit fáraszt! Bár lehet, hogy nem kéne egész nap fent lennem az oldalon és akkor nem látnám az újonnan jövök azonos felvetéseit! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:56:18

@LoveMy: Wilson bácsinak jobb lenne :-)

@Pilar Ternera: Azért kell hozzá egy elszántság, hogy ezt a töménytelen hozzászólást elolvassa valaki.

Kirako 2012.05.15. 14:56:42

@riverblue: "aki nézett hasonló műsort (no nem a viasaton;)) az láthatta,hogy meglehet ezt csinálni igazán élvezhető módon is.."

Tudnál erre valami példát mondani? Úgyis vége lesz lassan az ÉH-nak, szívesen belenéznék valami hasonló műsorba.

kerdesek05 2012.05.15. 14:57:01

@Mrs. Jackman: én sem értem, mikor meg lett beszélve ha noémi odaáll máté mellé, edina nem fog.
maradt volna csirkelábnál, aztán az meg szegény összeszarta volna magát csöcske vagy edinát tegye ki.
de hát nagyon nehéz itt elmondani mindenkinek, hogy féliker húzta be magának FSZK-t.

miközben féliker mindenkin átgázolt és okozta a galibát, hót nyugodtan van az éh2ben:)

pilar ternera 2012.05.15. 14:57:55

@Joey Tribbiani: láttam :)

nem is kell ezt tovább ragozni: Edinára féltékenyek, mert szebb, normálisabb modorú és ezred annyi szarkavarással és kemény aknamunkával még mindig ott van, ahol ők, akik kitették/eladták a lelküket is a bent maradásért ;)

viszlát, szép napot mindenkinek!

beacska 2012.05.15. 14:58:18

@Banyus83: ja, nekem is pont ez jutott eszembe délben ;))

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 14:58:29

@LoveMy: Nem baj az, ha más a véleményük, kell a kontraszt.

vécés jóska 2012.05.15. 14:58:36

@foxglove: @Mrs. Jackman: @LoveMy: Jaja, bocsi rossz adót néztem, Edinka teljesen jófej, nem játssza a szendeszüzet, csak szerelmes.

Sziporka 2012.05.15. 14:59:47

@ő-szinte: Szerintem Noémi szééép és tök szexi. Meg Edina is olyan kis bájos.
Ha pali lennék én Kírára nyomulnék, összehatást nézve, csak külső alapján meg Noémi.

Denil 2012.05.15. 15:00:30

@kerdesek05: Az erkélyen beszélgettek múlt héten és Edina mondta Noéminek, hogy nem fog. Ezután kezdett el Noémi Pítnél puncsolni aki megmondta,h fosik rá.

Joey Tribbiani 2012.05.15. 15:01:35

Most hogy a kalapos hölgy elköszönt én is megyek. Az esti viszontlátásig!

Stipistopi 2012.05.15. 15:01:48

@kerdesek05: két egymás melletti erkélyen álltak egymással szemben, akkor beszélték

LoveMy 2012.05.15. 15:01:50

@Pácsó Ármándó:
miért mondtam én, hogy baj?

@vécés jóska:
már múltkor azt hittem, hogy...
aztán alapjaiban leromboltad...

Denil 2012.05.15. 15:02:26

@Sziporka: Igen, szerintem is Edin bályos. Ez a legjobb szó rá. Manapság nagyon kevés olyan lány van akire rá lehet mondani azt, hogy a klasszikus értelemben bájos ( mind kívül mind belül ). Ez ma már furcsának hat, a legtöbbször ezekre a nőkre mondják azt, hogy jó feleségjelölt. És pont az ilyen fajta nőket szokták mindenhonnan kiközösíteni mert általában más értékek mentén szocializálódtak ( jó értelemben ) mint a mai legtöbb nő. (lásd benn a hotelben a most acsarkodó hülyéket. A legnagyobb poén mikor Edinát kurvázzák le:DDD )

kovácspéterke 2012.05.15. 15:02:45

@vécés jóska: de hol játsza a szendeszüzet, mondd már meg, mikor kavarta a szart a háttérben, amivel egyetértettél fent? vmi példát legyél szíves.

kerdesek05 2012.05.15. 15:03:00

@vécés jóska: végre jóska, végre, valamit már kapisgálsz!:)

riverblue 2012.05.15. 15:03:16

@Kirako:
2010ben és 2011ben láttam hasonlót
dán, holland és amerikai szereplőkkel kinti
kereskedelmi tv-ken..
volt olyan amelynek néhány epizódját nálunk is leadták..anno..de már meg nem mondom,hogy mely csatornán.

LoveMy 2012.05.15. 15:03:38

@Pilar Ternera:

"nem is kell ezt tovább ragozni: Edinára féltékenyek, mert szebb, normálisabb modorú és ezred annyi szarkavarással és kemény aknamunkával még mindig ott van, ahol ők, akik kitették/eladták a lelküket is a bent maradásért ;)"

ezt annyira JÓL megfogalmaztad, hogy kirakom még egyszer, nem baj? ;)

kerdesek05 2012.05.15. 15:04:02

@Sziporka: mi fiúk csak akkor szeretjük a gyerekméretű lányokat ha nincs elég önbizalmunk kihívást keresni a nőies lányokhoz..

Sziporka 2012.05.15. 15:04:24

@Mrs. Jackman: Ezt én is megfigyeltem anno hogy mindenki (pasik is) sokkal jobban néznek ki a kinti felvételeken, mint a riportban.

vécés jóska 2012.05.15. 15:04:34

@LoveMy: :( Mostantól akkor én is beállok az Edinka táborba, nehogymár valakinek más legyen a véleménye :) Kit szabad utálni akkor? Hipert lehet ugye, őt úgyis mindenki utálja. Hajrá Edina!

Sziporka 2012.05.15. 15:05:14

@kerdesek05: Bár így gondolkodna minden pasi...:)

beacska 2012.05.15. 15:05:43

ÜNNEPÉLYESEN ELNÉZÉST KÉREK EDINÁTÓL!
(és nem az elvakult híveitől :)))...ma beszéltem vkivel, aki ismeri, és tényleg ilyen kis egyszerű szegényem :)))))

...boldogok a ....

gastro, missing in action 2012.05.15. 15:05:49

kancsal gyerek egész értelmes egyébként, de nekem arra a végtelenül butafejű Danira hasonlít egy kicsit..
Anikónak mennie kellene, de valamiért úgy érzem, hogy Andor fog repülni és viszi azt a balfasz Pítet is! Az szépen lerombolta az esélyeit 2 hét alatt.. Broki viszont óriási játékos na!Meg is nyeri remélhetőleg - azt vizionálom, hogy sajnos a párja egy lyukas garast nem fog kapni, mint tavaly a Lassúbeszédűnél :)

Sziporka 2012.05.15. 15:06:28

@Denil: Amúgy én sem nézem 1 hete, csak a blogot ovlasom és tökre nem vágom, hogy hogy jutottunk el ide :o meg mi ez az Edina-gyűlölet.

foxglove (törölt) 2012.05.15. 15:06:43

@vécés jóska: válaszolhatnál is akár a sértődés helyett, bár most már csak este fogom tudni elolvasni. de mindegy.

horipapa 2012.05.15. 15:07:48

@Joey Tribbiani:
Szerintem nincs az a srác/férfi akinek a 15 évvel ezelőtti Horváth Éva ne tetszett volna :D Mondjuk még mindig nagyon szép!

Denil 2012.05.15. 15:08:01

@Sziporka: De az a vicc, hogy én nézem és így sem értem:DDD

LoveMy 2012.05.15. 15:08:05

@vécés jóska:
én nem vagyok olyan, mint a Hiéna, hogy megmondjam melyik orrlyukadon veheted a levegőt? ne hogy már!
De azt hittem, hogy elszívtuk a békepipát! De úgy látszik, tévedtem!

horipapa 2012.05.15. 15:08:56

Tényleg valaki világosítson már fel, hogy a T69.2 név/jelző az honnan jött ,mert nekem nem esik le, hogy mit takar:D
A többieké az rendben van, úgy ahogy :D

Sziporka 2012.05.15. 15:09:37

@foxglove: "az egy dolog, hogy olyan külseje van, mint akinek daloló kismadarak fonják a haját reggelente," :DDD ez fantasztikus hasonlat:)

Denil 2012.05.15. 15:09:46

KEdves itt lévő nők és hölgyek és kislányok!
Erősítsetek meg, vagy cáfoljatok mit bánom én, de mondjatok vlaamit, hogy milyen pasi külsőleg ez a tegnapi nem is tudom hogyishííják..aki azzal a gyönyörű szőkével jött be ( te atyaég, szerintem ráégett a fejére a rohambili ).
Mert szerintem nemhogy átlagossan, de kifejezetten parasztgyerek feelingje van és semmi jó pasis nincs benne, erre a Noémi simán ráment volna. Mi a bús f* tetszik benne?

Denil 2012.05.15. 15:10:16

@horipapa: Terminátor és ez már a második fejlesztett prototípus:DD

kerdesek05 2012.05.15. 15:11:13

@LoveMy: "nem is kell ezt tovább ragozni: Edinára féltékenyek, mert szebb, normálisabb modorú és ezred annyi szarkavarással és kemény aknamunkával még mindig ott van, ahol ők, akik kitették/eladták a lelküket is a bent maradásért ;)"

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:12:03

@beacska: Olyan nincs aki Anikót is ismeri a kinti életben? Kíváncsi lennék rá mennyire lehet más.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:12:56

@gastro, missing in action: Na! Pont ezt mondta, hogy olyan mint Dani fiatalban. vagy egy kicsit Noszály NagyŐ Söndör

möhönce 2012.05.15. 15:12:57

Annyira ordenáré ez a Hiper, két perc alatt elkap tőle a harci ideg. Nem is értem, hogy a többiek miért viselik még el, hogy ilyen stílusban beszél velük.

Minden elismerésem Levié, és Edináé, hogy ennyire higgadtak tudnak maradni, amikor így kutyázzák őket. Én már letéptem volna a fejét, és a maradékot kint hagytam volna a macinak.

ő-szinte 2012.05.15. 15:14:12

@Denil: nem lehet cafolni vagy megerositeni, mivel mindenkinek mas tetszik ;-) ez nem olyan, mint az, hogy kek, vagy sarga-e ?

Denil 2012.05.15. 15:14:42

@möhönce: Csak a műsor miatt tűrik el az biztos. Ha balhé van akkor kizárják őket. Kinn tuti már megverték volna. Akármilyen nehéz is ( én pl nem tudom megtenni, lehet egy adott pillanatban inkább felképelném aztán magamtól csomagolnék ) a legjobb ilyenkor ha valaki nyugodt tud maradni mert akkor még idegesebb lesz az illető. Belülről meg lehet röhögni:))

beacska 2012.05.15. 15:14:43

@Pácsó Ármándó: Már ráállítottam az "emberemet" ;)))...egyébként azt mondta róla, jó arc ;DD...de kipuhatolja nekem, miért nem megy találkozókra. Elsőre ő is az én verziómat tippelte...;)) kapásból.

vécés jóska 2012.05.15. 15:15:25

@LoveMy: Én elszívtam, nem haragszom rád, tiszteletben tartom, hogy Edinát csípázod, mint szinte mindenki más

@foxglove: Nem sértődtem meg :)

@Mrs. Jackman: Én sose mondtam, hogy kavarta a szart, mert nem csinál bent semmit a nyavalygáson kívül, azt én se értem, hogy ezért miért haragszanak rá a bentiek. Az viszont tény, hogy mindenkitől (főleg Matcsitól) próbálja kierőszakolni a szeretet és mindig azt akarja visszahallani, amit ő mond, ha nem úgy van valami, akkor bevágja a szomikutyafejet (bocsi) és akkor szegény nézők megsajnálják. Közben meg mindig elmegy külön-külön beszélőre az emberekkel és kibeszéli az aktuális játékosokat (ez a többiekre is igaz, csak nem ennyire). Van még sok minden, de elfáradt a kezem. :)

LoveMy 2012.05.15. 15:15:47

@kerdesek05:
de ez maradjon Pilar érdeme :)

ő-szinte 2012.05.15. 15:15:55

@möhönce: nem erted miert? Hehehe
Par millaert ;-DDDDDDDDDDDDD

horipapa 2012.05.15. 15:16:12

@Denil: hahaha, most már értem, kösz! :D:D

Denil 2012.05.15. 15:16:20

@ő-szinte: De azért működik a nagy számok törvénye és van egy "általánosítás" is amit rá lehet húzni 1-1 kinézetre. Jelen esetben még ez sem kell, mert szeirntem az átlagosnál is lejjebb van, persze én pasi vagyok tehát nekem nem kell, h tetszen, de meglepődtem,h Noémi és Andor-Fandor egyből ráment volna.
Javaslom a szöszi csaj neve legyen: Rohambili.

horipapa 2012.05.15. 15:17:06

@Denil: Hát én srác vagyok, de én se vágom :D alapból kinéz vagy 35nek a tag :D

LoveMy 2012.05.15. 15:18:54

@vécés jóska:
nem haragszol? ugyan miért kellene?
nekem kellene, mert azt hittem, hogy...
de tévedtem, emberi dolog! :)

ő-szinte 2012.05.15. 15:19:24

@kerdesek05: magyarul bekurta magat a vegjatekba, ehehehehe

De van igazsag abban is amit irtal :)

möhönce 2012.05.15. 15:20:42

@Denil: Nem csak pofánverésre gondoltam, vajon mért nem fordult még meg senkinek a fejében- talán Csírát leszámítva, hogy kiszórják a francba?

gastro, missing in action 2012.05.15. 15:21:00

@beacska: En talalkoztam vele es egyszeru, de aranyos lany, Daninal mindenkeppen okosabbnak tunt

ő-szinte 2012.05.15. 15:21:45

@Denil: az altalanositas faszsag :) es most mondtam, hogy ez szubjektiv dolog... Es lathatod is ;-DDDDDDDD

möhönce 2012.05.15. 15:24:28

@ő-szinte: Noémi ökörségeire például mindenki azonnal ugrik, őt pl. simán elküldik az anyjába.

kovácspéterke 2012.05.15. 15:24:43

@vécés jóska: kivel ment el külön-külön?, én ilyet nem láttam. andorral beszélgettek edzés közben. anikó viszi beszélőre az embereket meg pít.
pont az a baj edinával, h csak @Denil: nyikhajjal játszik, és nem nyitott más felé.

igen, a többi idegesítő, pl ahogy nyikhajjal viselkedik, de ettől még nem geci.

kovácspéterke 2012.05.15. 15:26:18

@Mrs. Jackman: na, ez itten közbeékelődött, de nem tom hogyan.

gastro, missing in action 2012.05.15. 15:26:51

@kerdesek05: Eden 1 Dani, ha jol emlekszem nagyon sztarolva volt itt

kerdesek05 2012.05.15. 15:26:59

Egyébként észrevettétek, amikor gondok vannak párokkal és fiú-lány párosok ezek, akkor ott mindig a férfiak azok akik általánosabban kijönnek mindig egymással, szarnak bele a nők szarságaiba, elmennek együtt inni, a nők meg csak acsarkodnak egymás feje felett.
Semmit nem változott az evolúció évezredek alatt sem:)

vécés jóska 2012.05.15. 15:27:39

@Pácsó Ármándó: Teljes erőmből drukkolok, igaz már nem is mutatják szegényt :( Van egy olyan érzésem, hogy ma ők esnek ki Szöcsivel, de nálam Omár meg Roller hősi halott lesz. Amúgy most jöttem rá, hogy új embernek nincs is esélye nyerni, még ha be is jutna a döntőbe, a szimptáziszavazáson úgyse ő nyerne, mert nem is nagyon ismerik. De még titkon mindig várok egy karácsonyi csodát és egy Roli-Szöcsi 12.5-12.5 misit és nagy szerelmet :)

kovácspéterke 2012.05.15. 15:28:46

@Denil: de a közbeékelés azért volt, ert erre akartam válaszolni, nekem nem jön be.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:29:17

@möhönce: Soxor elgondolkozok rajta, hogy Noé vajon felfogja-e, hogy árulkodik és ezzel összeugrasztja őket vagy fel sem merül benne, hogy mit csinál

beacska 2012.05.15. 15:30:59

@gastro, missing in action: :))) jóvanna, de ki akart a Danival beszélgetni ;)))

kovácspéterke 2012.05.15. 15:31:35

@vécés jóska: sztem is, kell a show, és ezt ezzel a faramuci megoldással kívánják biztosítani :(

egyébként nem kell beállni az edina táborba, de olyanért ekézd, ami tényleg idegesítő benne, ne olyanért, amit a pandorán kitalált vmi nagyokos.

beacska 2012.05.15. 15:32:04

@Pácsó Ármándó: az igazán kemény mag, most húz bele! van miért!!!!

:DDD

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:32:25

@vécés jóska: Ha ők esnek most ki, azt hivatalosan annak tekintem, hogy az Éden Hotel egy nagy bunda!
A szimpátia szavazáson lehet valaki ellen is a másikat választani!

@kerdesek05: Pontosan! :-)

ő-szinte 2012.05.15. 15:32:47

@möhönce: hattttt,hippernek nagy a pofaja, oszt felnek, hogy alul maradnak a " vitaban " :-DDDD

kovácspéterke 2012.05.15. 15:33:10

@beacska: tök fura, és nem túl feminista meglátás, de amíg egy nőnél vmilyen szinten elviselhető a butaság, addig egy pasiból az agyatlanság sztem minden szexepilt kiöl.

möhönce 2012.05.15. 15:33:15

Nem hiszem, hogy lenne annyi esze, hogy direkt kavarja a szart, inkább csak lavírozik a felszínen. A pozsonyi éjszakai élet biztosan megtanította őt a kompromisszumokra. A végén remélem, lesz annyi esze, hogy még időben eldobja a bizalom csillivilli gömbjét! Hajrááá Noémi!

möhönce 2012.05.15. 15:35:16

Azt sikerült már valakinek megfejtenie, hogy mi történt Broki és Edina között?
Mi volt az a kádas dolog pl?

beacska 2012.05.15. 15:36:05

@Mrs. Jackman: hát ja...nekem is csak a szám jár ám ;))).Egyrészt a Dani akkora benga nagy állat, hogy csak na. Sose volt ekkora pasim, én a kicsi, szőrös mackókat szeretem (jaaaa, volt. 2 is...de feledhetők). Meg az én imídzsemhez hozzá tartozik a permanens Dani-rajongás ;)))

beacska 2012.05.15. 15:37:05

@möhönce: mire gondolsz? miért fürdött Máté, holott nem szokott? vagy miért egyedül? :D

kovácspéterke 2012.05.15. 15:37:43

@möhönce: sztem nyikhaj be van szarva az össztűz miatt.
hárít mindenféle felelősséget magáról, és ezt így bírja megoldani. amikor bent volt a csaja, akkor is edinán töltötte ki a lelkifurdalását vagy milyét.

möhönce 2012.05.15. 15:38:38

@beacska: arra, hogy amikor Edina letelepedett mellé a vécére, akkor elküldte a francba. Pont ő, aki képes pucéron bekucorodni vadidegen emberek mellé esténként, és szerintem ebben az országban csak az nem látta még a farkát, aki nem akarta.

vécés jóska 2012.05.15. 15:40:59

@Mrs. Jackman: Jogos a felvetésed, majd figyelek :)

@Pácsó Ármándó: Jaja, ma sok minden eldől, ha ma tényleg Roliék esnek ki, akkor tényleg úgy szappanopera az egész, mint a Barátok Közt. Kicsit naív vagyok, úgyhogy reménykedek, hogy tényleg maguktól fognak dönteni Turista Norbiék.

möhönce 2012.05.15. 15:41:23

@Mrs. Jackman: Ráadásul sikerült úgy megvágniuk az egészet, mintha kihagytam volna másfél hetet.

2012.05.15. 15:43:04

@ő-szinte: Mert én a tv előtt live szeretnék nagggyon durván kiakadni, hogy millllyeeeen emberek vannak a hotelben. Elpuffogtatják az összes durvus részt.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:43:12

@möhönce: Szerintem Broki félti a seggét, most hogy Edinát támadják és nem akar vele együtt repülni. Az is világos neki hogy már nem porozhatja be Edina bibéjét

beacska 2012.05.15. 15:43:15

@möhönce: hát, én csak az én véleményemet tudom mondani, puszta következtetés.
Egyrészt Máté másként viselkedik részegen, mint józanul.
Másrészt elkezdődött nála az Edina leépítése. A dolog egyre gorombább méreteket ölt. Valszeg kifelé a nőjének is mutatni akarja, hogy komolyan gondolja a "változást". Most már nemcsak testi, és lelki, hanem szellemi azonosulást sem vállal vele....

beacska 2012.05.15. 15:44:38

@vécés jóska: ne hidd. a túristák, nem igazi túristák....szerinted őket direkt erre castingolták?....hááát, nem valószínű ;)))

kozi001 2012.05.15. 15:45:13

@horipapa: Legszebb arca és leghosszabb combja Edinának van.
Legjobb hátsója Hipernek, de hiába a feje miatt illetve 10 perc után a medencébe lökné az ember...

kovácspéterke 2012.05.15. 15:45:51

@beacska: úgy örültem vna, ha edina megkérdezi, h eddig lehetett közöm a pöcsödhöz?
na az az idegesítő benne, h azt mondta, ja bocs, és arrébb megy.

kovácspéterke 2012.05.15. 15:47:12

@vécés jóska: az a baj, h mindenhol máshol van showelem, sak ott nincs.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:48:46

@kozi001: "Legszebb arca és leghosszabb combja Edinának van"
A legvastagabb is :-)
Bár most FruFRuzsiban vetélytársa akadt :-)

@beacska: Ajjaj, támadják a Roli-Csöcske Fanklubbunkat :-))

beacska 2012.05.15. 15:48:53

@Mrs. Jackman: :))) egyébként nekem az jutott eszembe, hogy milyen viccesen úszkálhat a vízben a himbilimbije...nem lehet túl szexi...így nem lehet komoly dolgokról beszélgetni :)))

möhönce 2012.05.15. 15:50:32

@Pácsó Ármándó: Edinka helyében menten belefojtottam volna a feredőbe.

Snoopyzit29 2012.05.15. 15:50:45

Ááá, megjöttek az avatarok, hurrá!

Ezt láttátok már? csóri Edinát megint keresztbe le akarja nyelni az ordaskurvázó Anikó (mindenki magából indul ki...)

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/15/eden/

möhönce 2012.05.15. 15:53:29

@Snoopyzit29: Ez az Andor egy árva mondatot nem tud kinyögni a száján.

kozi001 2012.05.15. 15:54:12

@Snoopyzit29:

Kijön a jellem rendesen a végjátékban az Éden Hotel-ban!

Nem volt ez máshogy a vv-kben sem...!

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:54:48

@möhönce: Ááá, csak hirtelem megfordul és a hajával belesodorja a bedugott hajszárítót! Tipikus háztartási baleset.

@Snoopyzit29: Én már meg sem nézem az ilyeneket előre, majd csak este.

horipapa 2012.05.15. 15:55:03

@kozi001: Hát igen, nem a legjobb társaság Hiper az biztos :D

Egyébként szerintetek ma már kiesik egy pár? Vagy még húzzák? Előbb-utóbb fel kell gyorsulnia az eseményeknek mert még sok pár bent van de egyre kevesebb idő van a végéig!

Snoopyzit29 2012.05.15. 15:55:40

Nem értem miért van csendben Máté, neki most vállszélességben ki kellene állnia Edina mellett és ezt a legkomolyabban gondolom így.

kerdesek05 2012.05.15. 15:56:39

@möhönce: dehogynem. pít mondatai andor száján öltenek valóságot.

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:57:39

@Misi56: Van egy olyan tippem, hogy ha Anikó valamikor kiesik, akkor nem tud majd úgy távozni, mint Kíra. Pláne nem úgy mint (hajrá!) Omár

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 15:58:36

@Snoopyzit29: Én is így gondolom!
Le akarja cserélni.

möhönce 2012.05.15. 16:01:16

@kerdesek05: inkább hiper. Az ordasKától, meg szippantótól állnak a szőrök a hátamon. Normális ember az életben nem használ ilyen szavakat.

Snoopyzit29 2012.05.15. 16:01:16

@Pácsó Ármándó: @Mrs. Jackman:
De könyörgöm miért akarja lecserélni? Most már a pénzt kellene szem előtt tartani. Látnia kellene, hogy egyedül gyengék - lásd Edinát érő támadások - és csak összefogva van esélyük. Ha Edina bukik ki az akiben annyira megbízhatna. Félre ne értsétek én nem szurkolok Máténak, csak próbálom megérteni, hogy most miért lapít, mint szar a gazban.

möhönce 2012.05.15. 16:01:56

@möhönce: vagy szűzká? már nem is emlékszem, mi volt az a gyöngyszem.

kerdesek05 2012.05.15. 16:02:16

@Pácsó Ármándó: persze hogy nem, Anikót nem engedték fel a hazafele tartó repülőre, neki hajóval kellett jönnie Európába. Állítólag ezért nem jár ÉH2 találkozókra, mert még nem ért haza, elveszett valahol az Óceánon..

kerdesek05 2012.05.15. 16:03:10

@möhönce: egyébként mint az a szűz ká? ilyet minta általános sulóban hallottam utoljára..
Nem lennék meglepve ha Andor lelkiekben még ottmaradt volna

kovácspéterke 2012.05.15. 16:04:05

@Snoopyzit29: sztem nem akarja lecserélni, hülye lenne. senki másban nem bízhat meg, h nem dobja el a gömbböt.

viszont nem hajlandó semmiért vállalni a felelősséget, egyszer nem ejtette ki a száján, h nem bánt szépen a két nővel, tegnap is úgy akarta beállítani, mintha ő intézte volna el noéminak a bentmaradást.

én edinának szurkolok, ezért kicsit kettős érzése, h nem akarom, h máté nyerjen :D.
lehet, h noémi-pít döntőnek örülnék inkább.

kerdesek05 2012.05.15. 16:04:14

@möhönce: ki mondta hogy az az ostobenko normlis ember?

kovácspéterke 2012.05.15. 16:05:04

@Mrs. Jackman: az most részletkérdés, h épp nem egy pár.

möhönce 2012.05.15. 16:05:13

@kerdesek05: hehe, miközben a padtársával buziskodik!:-D

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:06:32

@szerivan: Nem baj :-)

@Snoopyzit29: Átmenne Noéhoz. Most, hogy Píték és Anikóék is támadják Edinát, nem akar vele bukni. Egyébként meg "mert egy pöcsfej" ahogy tanult kolléganőm mondta.

Snoopyzit29 2012.05.15. 16:12:45

Vigyázat SPOILERkedni fogok!

A mai adásban mindenkivel szemben védi Noémi Edinát és ez nagyon korrekt ám! Ezt kellene Máténak is tennie.
Nézzétek meg az első videó tényleg:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/15/eden/

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:16:53

@kerdesek05: Szerintem megérdemli, hogy hazajöjjön. Vállalja csak nyugodtan a "tisztességes játéka" következményeit.

vécés jóska 2012.05.15. 16:21:28

@Snoopyzit29: Ma újabb gyöngyszemmel gazdagodunk: Most is játszod a szendeszüzet és utána meg nyaljál pinát! :DD Ha ez VV lenne, Edinka most nagy esélyes lenne, a sajnálatfaktor miatt :)

Lacka929 2012.05.15. 16:21:57

Legyen Edina és Máté a döntős, majd Edina dobja el 24 milliónál a labdát, rúgja tökön jó alaposan Mátét, és tegye hozzá: Na köcsög, ez a tied!

möhönce 2012.05.15. 16:24:46

@vécés jóska: Vajon Andor tudja, hogy a legújabb kebelbarátnője is rendszeresen szexualizál? Úgy látom, ez bántja legjobban szerencsétlent.

Snoopyzit29 2012.05.15. 16:24:53

Szerintem Andor viselkedése elfogadhatatlan. Nemrég még Anikót akarta minden áron kiejteni. Mi változott? Mi történt? Edina mivel fordult ellene?

horipapa 2012.05.15. 16:26:03

@Λατζκα:
Biztos lehetsz benne, hogy Edina nem ejtene le semmit, nagyon naív szegénykém, Máté viszont az első adandó alkalommal elfogja vinni a zsét.
Ha még is így lenne ahogy írtad, óriásit nevetnék :D Kíváncsi lennék Máté képére :D:D

genevieve 2012.05.15. 16:29:54

egyébként az tényleg vicces, hogy márk viselkedésén, aki már a második csajt végezte ki cirka 3 héten belül se a hotelben sem a kommentelők között nem akadt fenn senki:-DD

vécés jóska 2012.05.15. 16:31:39

@möhönce: Nem tudja, vagyis most már a TV előtt csak rájött. :) Amúgy Andor tuti szerelmes lett Csudifaszba és féltékeny Edinkára, azért viselkedik így. Más ötletem nincs, hogy miért változott meg ennyire a véleménye.

Jozeph Pelikahn 2012.05.15. 16:32:19

Lehet hülyeség, de én a két nyaralót az ÉdenHotel1-ből hívtam volna, mekkora élmény lett volna (lakóknak és nézőknek is)!

Mondjuk Pitta és Pókmajom, vagy bárkik...

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 16:36:34

Jajj... lefújták a mai memória játékot!!!! :D De jó!! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:37:53

@Jozeph Pelikahn: BunkóPitta megint HÉ-vel lett volna elfoglalva, Pókmajom meg kicsalta volna tőlük a 25 misit.
Azért vicces volt, hogy féltették FruFruzsit a medencétől, hiszen elmondta nekik, hogy ők nem vesznek részt a játékban, csak a egy párt visznek ki. Ehhez képest a hülyék meg kieséssel ijesztgették őket!

horipapa 2012.05.15. 16:38:07

@Jozeph Pelikahn:
Nem rossz ötlet, majd az Éden Hotel 3-ba - ha lesz - beküldik Anikót "nyaralónak", na majd az mekkora élmény lesz a bent lakóknak! :D:D::DD

LoveMy 2012.05.15. 16:38:12

@Pácsó Ármándó:
Píték?
egyenlőre szemtől-szembe a két ordaskurva támadja, Pít és Lmz? a háttérben lapít, és nem is vállalják fel nyíltan.

@Mrs. Jackman:
az első részével egyet értek, és nem fogja lecserélni Edinát!

kovácspéterke 2012.05.15. 16:38:22

@möhönce: nem, az bántja, h ő akar nyikhajjal szexualizálni.

@Λατζκα: bárcsak ez lenne.

@genevieve: én kirát sajnáltam, de megértettem márk döntését, ahogy bettinél is. bár sztem az nem a saját ötlete volt.

tottival 2012.05.15. 16:40:01

@busifa: Hajrá! Péklapátot neki, hajrá!:)

kocsobúr 2012.05.15. 16:40:25

@möhönce: Nem Andor volt az, aki a múlt héten (vagy előtte) nagy viháncolva mesélte Edinának, hogy Hiper is szexelt?
Vagy keverem a szereplőket? :D

LoveMy 2012.05.15. 16:40:38

@Snoopyzit29:
ne aggódj, mert ezt már délben láttuk :)
nem leszel kitiltva ;)

tottival 2012.05.15. 16:41:24

@horipapa: ott helyben feladják a játékot, és sírva rohannának haza!

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:41:38

@LoveMy: Ha Pítnek nem tetszene akkor szólna. Egyébként Pít volt az aki azt mondta, hogy most Edina Márk agyát mossa a medenceparton.

Jozeph Pelikahn 2012.05.15. 16:41:41

@horipapa: Lecsapják egyből, majd mondják azt hitték skorpió :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:43:18

@tottival: vagy elásnák és letagadnák, hogy látták. Nem kell Ancsától megijedni :-)

LoveMy 2012.05.15. 16:44:35

@Pácsó Ármándó:
na épp ez az, hogy a háta mögött!
De szerintem az Iker agyát nem igazán lehet mosni, nem hiába mondta az új srácnak, hogy kit lökne le a taigetoszról!

LoveMy 2012.05.15. 16:47:08

@vécés jóska:
látod veled ellentétben, én szeretném, ha bent maradna Frankie, mert jólelkű és inkább a Hiéna v. téglafej páros essen ki okkal-céllal

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:48:04

@LoveMy: Biztosan látják Hiperen, hogy milyen, csak van akinek most érdekében áll mellé állni.

Oceanchild 2012.05.15. 16:49:44

@horipapa: Hát már ne is haragudj, kissé érdekes megkapni azt folyton, hogy nőként féltékenységből kritizáljuk a nőket.
valahányszor meglátom Andit a riportszobában megijedek, és elgondolkodom vajon mit kellett azért tennie, hogy bekerüljön a műsorba, mert az arca rettenetes, és nem nőies.
majdnem mindegyik lányban tudok olyat mondani, amivel nem értek egyet, de azért meglátom bennük azt,ami szép vagy nőies, ha csak a külsejüket nézzük, sztem szép Anikó is, Noémi is, Edina is.
ne dobálózzunk már folyton ezzel a női féltékenység, irigység témával, olyan unalmas. elfogadom, ha vkinek bejön Andi tányérképe, de engem vigasztal az, hogy az én fenekem még lehet olyan, mint az övé, de ő az arcán, nem sokat tud javítani.

LoveMy 2012.05.15. 16:50:35

@Pácsó Ármándó:
egyébként ahogy Pít szólt a téglafejnek a vállalhatatlan viselkedése miatt, ugyanezt miért nem teszi meg a mulya papucs?

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:51:24

@LoveMy: Ööö.. Jóska is szeretné, ha bent maradna Roli csak fél, hogy a szerkesztők kirakják őket!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 16:51:25

@Pácsó Ármándó: Jahh persze... betojtak h beugatok valakinek kőkeményen mert nem ismerem fel az avatar hiánya miatt... :DDDDDDDDDDDD

horipapa 2012.05.15. 16:51:57

@tottival:
@Jozeph Pelikahn:

hahaha :D:D Hirtelen mindenki haza akar majd menni és azt próbálják majd elintézni, hogy pár nélkül maradjanak :D:D
De az is lehet szimplán bedobják a medencébe :)

LoveMy 2012.05.15. 16:52:17

@Oceanchild:
de azért vannak drasztikus módszerek! ;D

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:53:15

@LoveMy: Papucsnak Hiper a jégtörő hajója és az ő oldalvizén szeretne a döntőbe evickélni.

LoveMy 2012.05.15. 16:53:26

@Pácsó Ármándó:
és mi van akkor, ha a turisták nem is turisták, hanem szerkesztők?

LoveMy 2012.05.15. 16:54:27

@Pácsó Ármándó:
azt hitték a Titanicról is, hogy elsüllyeszthetetlen, aztán...;D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 16:54:42

@LoveMy: Sztem a szőke csaj szerkesztő volt....
És a másikra sem hinném, hogy pincér... :)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:55:04

@paranyuszi: Hát, néha nagggyon brrrutttálissan be tudsz szólni Nyuszikám!

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 16:55:58

@genevieve: Én már többször fennakadtam rajta, de üres fülekre találtam...

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 16:57:07

@Pácsó Ármándó: :D
Arra utalsz, hogy azt mondtam megverném Hipert? :D
Jahh az sztem sem tetszett sokaknak, de minek hazudjak??? :D

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:57:49

@horipapa: @LoveMy: Semmi, a feladatuk ugyanaz.
A Titanic csak azért süllyedt el, hogy Szelíd Dió egy csomót énekeljen róla :-)

vécés jóska 2012.05.15. 16:57:58

@Pácsó Ármándó: Biza, jobban tudod mit gondolok, mint saját magam :)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 16:59:59

@paranyuszi: Milyenek azok az üres fülek? Kivette belőlük Shrek a gyertyaviaszt?
("süket fülek") :-DD

Ne hazudjon senki, te is jól beszélsz!

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:01:21

@vécés jóska: Muszáj, sok kedves lánynak kell itt elmagyaráznom a dolgokat hétről hétre, érzem a felelősséget :-))

LoveMy 2012.05.15. 17:01:30

@Pácsó Ármándó:
na hát ezekről még a kutya sem fog vonyítani !

LoveMy 2012.05.15. 17:02:47

@Pácsó Ármándó:
hajaj!
de még hogy!
és milyen soknak!

ő-szinte 2012.05.15. 17:03:11

@paranyuszi: így van, legyél csak őszinte :-DDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.15. 17:03:39

@Pácsó Ármándó:
még jó hogy érzed!
...a felelősséget! :)

ő-szinte 2012.05.15. 17:04:29

@busifa: tegnapi adás óta asszem beléptem a klubba :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:06:04

@ő-szinte: Pont ezt a szót akartam direkt elkerülni :-DD

@LoveMy: Tudod, hogy nem bírom visszatartani a kedves segítőkész természetemet :-)

ő-szinte 2012.05.15. 17:06:56

@vécés jóska: igen, edina rossz műsorban indult mindenképp :-DDDDD
ugye ez se nem férjet keres, senem vv ... ehehehehehehe

ő-szinte 2012.05.15. 17:07:37

@Pácsó Ármándó: tudom, de engem nehéz elkerülni;-DDDDDDDD

busifa 2012.05.15. 17:07:56

@ő-szinte: Akkor üdvözlünk az igen szűk körű klubban! De nem baj, minket nem lehet lenyomni! :)))

foxglove (törölt) 2012.05.15. 17:09:42

@beacska: miért eddig azt hitted róla, hogy ő a Kaiser Soze?:) de most komolyan:)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:09:52

@ő-szinte: Híztál? :-)

@busifa: Hányan vagytok már?

ő-szinte 2012.05.15. 17:10:09

@busifa: viccelsz ???:-DDDDDDDD
főleg , hogy itt vagyok... ehehehehe
képtelenség!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

és köszönöm a kedves fogadtatást;-))))

ő-szinte 2012.05.15. 17:11:33

@Pácsó Ármándó: vicces :-))))
DE NEM!
tudod te , mire gondoltam...;-)

foxglove (törölt) 2012.05.15. 17:11:49

@ő-szinte: aaanyira tudtam! most megint ellendrukkerek leszünk:))))

Pepeninho 2012.05.15. 17:14:35

Szevasztok

Rájöttem valamire. Most mindenképp rosszul jár a jóravaló Édenhotel2 néző, ugyanis így is úgy is elveszítünk egy embert aki valamennyire szimpatikus. Az én nézetem szerint, ha a turisták kiviszik magukkal:

Levi-Anikó párost akkor Leviért kár, mert ritkán mond vicceset, de akkor az nagyon ül

Peti-Undor Petit csípem, nagy játékos és talán benne van a legtöbb gerinc

Iker-Najomi egyikkel sincs nagy bajom, bár Najomi kezd a béka segge alá kerülni a szememben

Gyökszi Edinka , bár Edina naív, és vak, valamint a fél falu megkőrta már, de én még mindig vélek benne felfedezni olyan dolgokat ami miatt szerethető. ( a kislányos leszbicsók miatt nagyot zuhant a szemebe, ez annyira cink)

Roland-Csöcske, személy szerint Csöcske az akinek most szurkolok, mert még nem volt ideje arra, hogy megutáljam valamiért :)

Azt már nem nagyon tudom mit írtam a levél elején de a lényeg, hogy ma én valaki elveszítek aki "üdítő színfolt" .

Tegnapról: Anikó hisztije színház volt és nagyon szánalmas a nő. Nem értem az Edina elleni lejáratókampányt. Szerintem nem ő a leggerinctelenebb játékos. Andor valamit rosszul lát, vagy mi nem kapunk teljes képet. Broki már Edina mellett el sem tud aludni (hát kibaszottul késő te kis pöcs, ezt már elbasztad, szó szerint). A leszbicsók az Édenhotel 2 legcikisebb pár másodperce volt. Most ennyi. Tessék visszaírni, mert szeretnék válaszolgatni. :D

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 17:14:38

@Oceanchild: hát...Anikó még Andinál is jóval kevésbé nőies, egy nyakigláb kamaszfiú inkább, és akkor a modoráról még nem is volt szó.:)

busifa 2012.05.15. 17:15:09

@Pácsó Ármándó: Nem sokan, lehet még csatlakozni!
(tudom, hogy nem fogsz, ezt már lebeszéltük :D )

beacska 2012.05.15. 17:15:27

@foxglove: nem. azt, hogy ennél, azért TÖBB...DE NEM ;)

ő-szinte 2012.05.15. 17:15:30

@szerivan: de így is a tv előtt látod...:-OOO nem értem:-O de télleg:-O
nekem semmit nem vesz el, mert hiába mondják, egész más az ha látom :-)
de tiszteletben tartom a véleményedet:-)

beacska 2012.05.15. 17:17:48

@busifa: megjött az erősítés? végre! mehetek a dolgomra..

ő-szinte 2012.05.15. 17:19:08

@foxglove: hehehe
csak azt nem értem mogyi, hogy akkor hogy a faszba vagyunk ilyen jóban?:-OOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
(de, tudom, csak másokkal akartam érzékeltetni, hogy attól, hogy nem mindig egyezik a véleményünk... blablabla )

ő-szinte 2012.05.15. 17:19:59

@beacska: te is anikó klubbos vagy? csak , hogy tudjam hova szerződtem:-DDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.15. 17:20:41

@Pepeninho:
Máté alváshelyének az ágy oka: a szingli szobában levő ágyra minden ott lakó panaszkodott!
ja hogy téged a szájra puszi zavart, mert én nem láttam csókot!

foxglove (törölt) 2012.05.15. 17:21:47

@ő-szinte: nem tudom, de ragaszkodom a hagyomány folytatásához vv6-ban is:)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:22:33

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDDDDDDDD
Ezt megint elírtam... :DDDDDDD

Süket fülek... :DDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.15. 17:22:45

@ő-szinte: egyébként persze én is tudom, na.

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:23:31

@LoveMy: Te voltál az egyetlen!! :D
De díjazom! :D

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:23:32

@ő-szinte: Szerintem ebben most igaza van szerivannak. Minek előre lelőni a lényeget? Ja tudom, hogy olvassuk azt a sz@r bulvárjukat.

@busifa: Nem hát, én majd együtt bégetek saját magammal :-)
Hajrá Roli&Csöcskeeee!!!!

busifa 2012.05.15. 17:24:00

@ő-szinte: beácska alapító tag! :))

ő-szinte 2012.05.15. 17:25:45

@foxglove: meglássuk ;-DDDDD
vagy bemegyek és szurkolhatsz nekem ,ehehehehehehehehehehehee
szép vagyok, csini vagyok, jó fej vagyok, okos vagyok,egy egész hogyvolt van mögöttem, megnyerem! tiszta sor :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
van kérdés? :-))))))

busifa 2012.05.15. 17:26:06

@Pácsó Ármándó: Akkor ma estére nem sok jót jósolok nektek! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:26:12

@ő-szinte: figyi én tisztességgel fogok távozni a blogról... :DDDDDDDDDDD

by .... tudjátok ki..:D

Ezzel csak arra utaltam, hogy őszinte vagyok.. :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:27:12

@ő-szinte: Nekem lenne...
És szexelnél a hotel falai között??? :DDDDDDDDDD (figyi ezt a szerkesztők is meg fogják kérdezni!! :D )

ő-szinte 2012.05.15. 17:27:15

@foxglove: tudom, hogy tudod mogyi :-))) ezért (is) szerizlek :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:28:13

@ő-szinte: Jaj, csak azt ne mond hogy eddig nem tűnt fel! Vagy nem szoktad Beácska hozzászólásait olvasni? Pedig néha jók!

@LoveMy: Amit egyébként is Noé talált ki.

@paranyuszi: Van egy kedves hölgyismerősöm aki szintén nagy nyelvújító :-) Jókat mosolygok rajta (is) :-)

ő-szinte 2012.05.15. 17:28:22

@busifa: ok, ok, megjegyeztem, hogy ő a főnök :-DDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.15. 17:28:30

@Pepeninho: Broki azért nem aludt Edina mellett mert a szingliszobába, az ágy jobb oldala szétesett:) Ezt az előző bent lakók úgy oldották meg, hogy keresztbe feküdtek rajta.

ő-szinte 2012.05.15. 17:30:04

@Pácsó Ármándó: mondjuk én nem olvasok bulvárt :-)
de engem téllllleg nem zavar:-)
z élmény úgy is az, mikor látom :)
nekem

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:30:40

@busifa: Ezért vagyok szomorú üres perceimben :-(

@paranyuszi: Hogy volt az a duplareg? :-)

kerdesek05 2012.05.15. 17:31:10

@paranyuszi: persze de csakis lepedő alatt, vagy sátorként mint Hiper:)

ő-szinte 2012.05.15. 17:31:24

@paranyuszi: akkor itt az ideje belépned az anikó klubba! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem nem, ÉN vagyok őszinte!:-DDDDDDD ez elvitathatatlan ;-DDDDDD

beacska 2012.05.15. 17:32:04

@ő-szinte: :))) hát ja! alapítóóó! keményvonalas ;)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:33:20

@Pácsó Ármándó: Azé kérlek ne nevezz Naominak... :D
Nekem van agyam csak amikor fáradt vok, igen jól titkolom.... :D

beacska 2012.05.15. 17:34:00

@Pácsó Ármándó: csak néha? ne sértegess! ;)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:34:23

@Pácsó Ármándó: A memóriám is pocsék, melyik duplaregre gondolsz?? :D

ő-szinte 2012.05.15. 17:35:28

@paranyuszi: hotelbe nem mennék. és igen, szexelnék a villában, ha beleakadok vki olyanba aki le tudja rólam beszélni a bugyit,miért ne?:-OOO
ha bemegyek, nyerni megyek be, és a nézők azt akarják látni, hogy milyen is vagyok valójában, nem az álszenteskedésre kíváncsiak. hidd el, hamar népszerű lennék, lenne műsor bőven:-DDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:35:33

@ő-szinte: Miért felvesztek???? :DDDD
Majd belülről bomlasztalak titeket. :DDDDDDDDDDDD

2012.05.15. 17:35:40

Az Anikó féle kétszínű nőszemélyektől mentsen meg az ég minden férfiembert. Szerintem az anyját is eladná vágóhídra, ha egy kör védettséget kapna érte.

genevieve 2012.05.15. 17:35:59

@kerdesek05: te sem nézted a VV5-öt ugye?:-D

Pepeninho 2012.05.15. 17:36:11

@LoveMy: Tényleg. Nekem is beugrott, hogy az ágyra már panaszkodtak. az már az én hibám, hogy én a nő mellé bújok inkább. Az meg pláne az én hibám, hogy akivel dugok azt szeretem és akit szeretek ahhoz szeretek odabújni. :)
Volt szájrapuszi, de nagyon szánalmas volt. :) Nehezen viselem az ilyen műleszbi dolgokat. Semmi bajom a homoszexualitással, de az ilyen "csókolózok lánnyal,mert az trendi dolog" témakör kiborít.

genevieve 2012.05.15. 17:37:24

ehh de sajnálom, hogy az itteni kommentelők zöme nem kommentelte VV-t:-DD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:37:31

@ő-szinte: Nincs kétségem... :D
Jóvan, engem meggyőztél, mehetsz! :D

A másik kommentre, pedig TUDOM, hogy te vagy az őszinte!!! :D De hidd el én sem kamuzok. :D

LoveMy 2012.05.15. 17:37:38

@Pepeninho:
FSZK mondta, hogy ki van éhezve ;)

ő-szinte 2012.05.15. 17:38:07

@kerdesek05: igen, az :-) ez még a vv5-ből származik, mikor vera balhézott pettivel, és megtalálta a szekrényében a mogyorót amit ott dugdosott. asszem ez szerivan érdeme, hogy elterjedt ez a megnevezés:-DDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:38:37

@kerdesek05: mindegy! a lényeg, hogy szexeljen, az adja el a műsort... :D

ő-szinte 2012.05.15. 17:39:23

@paranyuszi: felveszünk, de semmi esélyed a bomlasztásra, minket nem lehet ;-DDDDD különben is két perc alatt asszimilálunk ,hehehehehehehe

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:39:29

@paranyuszi: Te se szólits az ágyban Ádámnak :-))
Úgy sajnálom, hogy olyan sok dolgod van :-)
De tényleg szórakoztató vagy :-)

CSÉ 2012.05.15. 17:40:08

Edina nem érdemli meg, hogy bent maradjon, mert nem tud játszani. Amikor Máté kitette Dávidot és ígéretet tett Noéminak, akkor neki ahelyett, hogy még mindig Máté után futott, meg a lányokkal foglalkozott, inkább az új párját kellet volna megfognia. Hogy miért nem tette? Vagy azért, mert totál idióta (akkor azért coki) vagy azért, mert eleve úgy számolt, hogy Noémit kiejti. Akkor meg azért nem érdemli meg. Arra nem volt esze, hogy tudja, mit kell tennie, hogyan kell ezt a játékot játszani, de arra lett volna, hogy elárulja a barátnőjét. Mindegy mit mondott Noéminek. Mátét pressziózta, hogy őt tartsa bent.
Máté mindösszesen csak kijelentette, hogy nem biztos, hogy betartja a Noéminak tett ígéretét. Ez egy fokkal sem jobb annál, mintha nyíltan azt mondta volna, hogy meg fogja szegni. Neki kutya
lett volna betartani és nem lebegtetni a kérdést, mert ha Noncsit választja, akkor is van egy erős párja. Hogy segíteni akart Edinának?? Miért nem akkor volt vele szolidáris, amikor kellett volna. Végülis ő pakolta be Edinát Roli mellé, legalább elmondhatta volna neki, mit kell tennie (építeni a kapcsolatot Rolival), de ehelyett inkább seggrészegre piálta magát. Ha akkor nem volt neki fontos Edina, akkor két nap múlva miért?
Most, ha Betti kapja a védetséget, kiesik Noémi, akinek ez a menekülőútvonala sem lett voln meg, ha nincsen a játékban egy ilyen ámokfutó, kényszeres párcserélő, mint ez a Márk. Aki szintén nem méltó a nyereményre.
Andi érti mi a játék lényege, jól látja, hogy Edina nem oda való, mégis nagyon veszélyes, de ez a dedós stílus, meg ezek a képtelen, koholt vádak Edina ellen... Egyszerűen szánalmas. Szintén nem méltó a győzelemre.

Én minden játékost az Enneagram szerint nézek. Máté pl. egyes, Krisztián nyolcas, Márk hármas. A többiekben nem volnék 100%-ig biztos. Nem azért mondom, hogy magamat fényezzem, de én tökéletesen értem, mi megy végbe Anikóban. Sokan mondják, hogy még ilyen elmebeteg őrült picsát nem láttak, pedig Anikó teljesen normális. Persze, nekem sem szimpatikus, de attól ez még normális, csak nem egyformán vagyunk normálisak. Anikónak azért jár dicséret, mert nemhogy egyértelmű, hogy egy hetes, de a játék alatt bejárta a karaktere teljes útját, leszámítva a megváltott hetesek útját, az ötös létet. Az hogy hetes sztem az arcán is látszik, keskeny arc, nagyobb orr, előreugró állkapocs. Pont, mint Alekosz vagy Gyurcsány.
Pörög ezerrel, hiperaktív, gyors, impulzív, nem tudja elviselni a szenvedést, mindent megtesz, hogy boldog legyen. Ezért hajt a pénzre is ennyire. Azt hiszi magáról, hogy sokkal okosabb, mint mások. Tipikus ötletzsákként viselkedett, mikor beöltöztette Levit nyommingernek.
A hatos szárnyát akkor vette elő, amikor letámadta Leventét, hogy nem bízik meg benne. A hiperaktívból paranoriás lett. A hetesek a megváltásukat az egyesben keresik hibásan, ezért tetszeleg most Anikó az erkölcsileg feddhetetlen ember szerepében (pont, mint az egyes Máté, csak ez Máténál természetesen jövő álarc ezért hitelesebbnek tűnik, mikor ő hordja), amikor meg neki esik Edinának, akkor meg kihívóként vagyis nyolcasként viselkedik. Az a karakterének a másik szárnya. Anikó egy stresszhelyzetben lévő hetesként viselkedik. A kinti életben egy bulizós, pörgős, szórakoztató, de önző csaj lehet. Itt meg a stressz miatt elég ellenszenvesen viselkedik, de attól még teljesen NORMÁLIS. És az, hogy az ő karakter ennyire tisztán kivehető, az azért is van, mert őszintén játszik. Persze, sokat hazudik, de ezek a hazugságok is olyanok, amelyek leírják a karakterét. Ő tényleg játszik és a maga módján teljesen önfeltárulkozóan. A hazugságaival is magát adja.
Hogy megérdemli-e a nyeremény? Nem tudom. Hogy megérdemli ezt a közutálatot? Tutira nem. Nem véletlenül lett ő hetes. Ha valaki meg akarja őt érteni, az csak képzelje el, hogy minden nap, ha felkel az első gondolata az, hogy fél a külvilágtól. Tudja, hogy fél, ezéet ezt el kell nyomnia: jókedvvel, szarkavarással, erőlcsi magaslatos pozőrködéssel, nyílt konfliktusokkal, mert ha nem tudja elnyomni, jön a bizalmatlanság és a rettegés, a hozzá közel állók árulásától. Dw mimdezeket a negatív dolgolat csak azért teszi, mert folyton retteg. Inkább sajnálni kéne.

Noémi nem túl okos. Mások bábja. Rossz ízlése van a pasikhoz és rosszul választ barátokat. Ennek ellenére már neki drukkolok. Ha Píttel megnyernék, annak örülnék, de ez totál esélytelen.

A Viasat idén Happy Endet akar: 12,5 millás nyereményeket. Ezt csak Máté-Edinából nézik ki. Ezért segítik őket. A mindig komoly HÉ szintén egyes. Szimpatikus lehet neki személy szerimt is Máté. Kb síkideg volt mikor kérdezte Andit, hogy a védettség tudatában hova állt volna be. Hogy az a szerencsétlen nem vette a lapot és még azóta is Edinát kutyázza a riportban, az külön ciki.

ő-szinte 2012.05.15. 17:40:25

@beacska: :-))))))))))))))
amúgy olvastam a tamponos szösszenetedet :-)
egyetért :-)

busifa 2012.05.15. 17:40:42

@paranyuszi: ez elég rosszul indított jelentkezésnek tűnik! :))

baileys 2012.05.15. 17:41:08

@HUN_Sector: Leventét "eladhatta" volna nemrég védettségért, mégsenem tette... hogy is van ez? :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:41:39

@LoveMy: Mire van kiéhezve FSZK? magyar nyelvtanra??? :D
nem ártana neki... :D

beacska 2012.05.15. 17:41:41

@ő-szinte: :)) az annyira nyomasztó jelenet volt! szerintem azóta petinek görcsbe rándul a gyomra, ha meglát egy zacskó mogyorót! :)) vagy, ha meghallja azt a nevet, hogy Vera :)))

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:41:46

@beacska: Reméltem, hogy észreveszed :-))

@paranyuszi: Az ő-szinte/paranyuszi duplaregre.

ő-szinte 2012.05.15. 17:42:05

@HUN_Sector: érdekes meglátás... lett volna rá módja még sem ajánlotta fel leventét...
akkor hogy is?:-OOOO
kösz, hogy benéztél, VISZLÁT! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:43:30

@ő-szinte: Francokat! Azt hiszitek majd, hogy megtértem, aztán közben meg szépen áttérítelek titeket a másik oldalra... :D

Átvitel honvéd 2012.05.15. 17:44:01

Asszem most jött el az idő, hogy egy darabig tartózkodom a só megtekintésétől.

A velveten megint kint van pár mai spoiler, úgy tűnik, a szerkik elzárták az agyhalottak gyógyszereit, mást sem csinálnak mint ordítoznak meg veszekednek, a rosseb se kíváncsi rá.

ő-szinte 2012.05.15. 17:44:35

@genevieve: ezt én is, és pont ezt mondtam ma foxnak:-) lett volna haccacáré! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.15. 17:45:46

@CSÉ: nem értem a számaidat, de Anikó leírása teljesen megegyezik az én Anikó-képemmel! ;)))

haj-rá Anikó!!!

ő-szinte 2012.05.15. 17:46:03

@paranyuszi: nem, ez nem igaz:-) nem feltétlen a szex adja el:-)
hidd el anélkül is lehet olyan műsort csinálni, hogy sírva vonyítasz ;-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:46:04

@Pácsó Ármándó: Te Pácsó..én elvesztettem a fonalat... :D ádám? sok dolgom van...
mi van?????? :DDDDDDD

ő-szinte 2012.05.15. 17:47:06

@baileys: én is hasonlót kommenteltem:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:47:38

@busifa: Nem is tudom... :D Talán nem is jelentkeztem... :D:D:D

kerdesek05 2012.05.15. 17:47:56

@genevieve: nem nézek ilyet
csak bb1, meg ez most.:)

ő-szinte 2012.05.15. 17:48:16

@beacska: ehhehehehehehehehehehehehehehe
imádtam! vera komoly volt!:-DDDDDDDDDDDD verát az édenbe!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:49:09

@Pácsó Ármándó: Mi van?????
Ez most komoly????????????? :D
Azt hiszed én vok pink off?????????????? :DDDDDDDDDDDD

muhaaaaaahaa :DDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.15. 17:49:18

@ő-szinte: de miért baj hogy szekrényben volt a mogyoró?

ő-szinte 2012.05.15. 17:50:25

@Pácsó Ármándó: nem egyek vagyunk, elhiheted:-) én csak ezen futok :)
a vv alatt kényszerűségből én voltam krisztofel a kubai macsó, de azóta ismét őszinte vagyok :-)
és sztem talán én vagyok itt az egyetlen, aki csak egy nicken fut:-DDDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 17:51:09

@ő-szinte:

"Te spájzolsz, Pufi?"

Oltári jelenet volt.:)))

ő-szinte 2012.05.15. 17:51:11

@paranyuszi: nem baj, ha ez lesz a téveszméd:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:51:12

@ő-szinte: Igen, te és én vonyítanánk... :DDDDDDDD
de sztem a nagy többségnek, a nézettséghez szex kell...

amúgy Pácsó azt hiszi, mi ..egy vagyunk.... :DDDDDDD
???? :DDDDDDD
Erre varrjál gombot... :D

kerdesek05 2012.05.15. 17:52:13

@CSÉ: te ugye a telefonos lelkivarázsló vagy a Gyurcsók a tévéből?!:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 17:52:53

@ő-szinte: Nem csak neked, nekem is egy nick-em van.. ez..
és soha nem kommenteltem máshol csak ÉH1-ben meg itt.... :D

ő-szinte 2012.05.15. 17:53:09

@kerdesek05: az volt a baj, hogy dugdosta!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg amúgy is pufi volt, szal duplán volt vicces :-DDDDDDDDDD

horipapa 2012.05.15. 17:53:48

@CSÉ: Rengeteg mindenben egyetértek!

"Az hogy hetes sztem az arcán is látszik, keskeny arc, nagyobb orr, előreugró állkapocs. Pont, mint Alekosz vagy Gyurcsány." Ezen jót röhögtem.

Pepeninho 2012.05.15. 17:54:11

@genevieve: Na az már mindennek az alja volt. :D

ő-szinte 2012.05.15. 17:54:13

@Mesüge Ügynök: visítottunk, mikor éjszaka néztük az online-t :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.15. 17:55:42

@ő-szinte: de ez miért volt baj? nem lehet kaját eltenni?

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 17:55:56

@paranyuszi: Edina szólította Ádámnak Mátét az ágyban. Arra írtam hogy ne nevezzelek Naominak. :-)
A múltkor volt róla szó, ha jól emlékszem. Most csak azt írtad, hogy te őszinte vagy, innen a párhuzam :-)
De nem hiszem én sem :-)

@ő-szinte: Legyen! :-)

beacska 2012.05.15. 17:56:18

@ő-szinte: én annyira a peti helyébe képzeltem magam, hogy szinte űzött vadnak éreztem magam...biztos vagyok benne, hogy amit azután vera Attilától kapott, az mind emiatt a jelenet miatt volt :)))

kerdesek05 2012.05.15. 17:56:20

@horipapa: mindegyik bukó karakter.

Jozeph Pelikahn 2012.05.15. 17:56:27

@CSÉ: A bejegyzésed elején még azt hittem hármas vagy, de aztán felugrottál hetesre, hogy egy fordulat után vissza is essél hatosra. Ekkor jött elő a lelked mélyéről a kettes éned, hogy elnyomja a kezdeti hármast. A végén ügyesen zártad egy nyolcassal.

Aki szeretné, van több órányi ilyen hangfelvételem, elalváshoz jobb mint a bárányok számolása... :-)

ő-szinte 2012.05.15. 17:56:38

@paranyuszi: majd kicsit figyel ,és rájön, hogy nem :-)

egyébként meg a többiek... ehehehehehe
sztem szex nélkül is lehet olyan műsort csnálni, hogy beszarnak;-)
legalább is én tudok;)))

ő-szinte 2012.05.15. 17:57:35

@kerdesek05: javaslom, hogy nézd vissza a vvt, és érteni fogod:-)

Dick Francis 2012.05.15. 17:58:19

Pít for President! :D
Olyan szépen helyre teszi ezeket az ostoba picsákat.

LoveMy 2012.05.15. 17:59:13

@kerdesek05:
ez a legjobb, de akire most irányult az a legnagyobbbukó ;)

ő-szinte 2012.05.15. 17:59:34

@beacska: nem, annak már volta előzményei, atti látta, hogy vera ugrik mindenre és hát ő meg ugratta;-DDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 18:00:11

@ő-szinte: ki nem állhattam Verát (bár az a jelenet zseniális volt), de most, hogy van egy Anikónk, már tudom értékelni.:)

busifa 2012.05.15. 18:03:13

@ő-szinte: vagyunk azért így egy páran szerintem, de így legalább nem leszünk skizok! :)

kerdesek05 2012.05.15. 18:03:54

@ő-szinte: dehogy nézem..nem bírnék anikó karaktereket nézni.. elég itt

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 18:05:05

@Pácsó Ármándó: Nahhh ... már azt hittem teljesen elvesztettem a fonalat... :DDDDDD

Megnyugodtam.. már azt hittem időnként alvajárok, vagy alvaírok és nem emlékszem rá... :D Mondjuk ehhez kb. 6 kezem kéne, hogy legyen :D

Én amúgy azért mondtam a Naomit, mert azt mondtad én is nyelv újítok :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 18:07:01

@ő-szinte: Akkor légyszi csináljál már valami jó műsort mert mindjárt vége ÉH2-nek és nemtom mit nézzek!!!! :D

baileys 2012.05.15. 18:07:57

Beleolvasgattam a kommentekbe, látom, Anikó kiverte mindenkinél a biztosítékot :) Szívlapát-díjas, ordenáré stílusa van, az biztos, de azért én azt nem vitatom el tőle, hogy ő legalább játszott végig. Kitette gyorsan Muzsikot, beszervezte maga mögé Leventét (szó szerint is :)), kitartott mellette, és elérte, hogy a srác is kitartson. Az új lányokkal rögtön smúzolt, benyalt nekik ezerrel, hogy ne őt akarják kiejteni, Leventét rövid pórázon tartotta, nehogy valamelyik lánynak megakadjon rajta a szeme. A fiúkat pedig rövid úton lepattintotta maga mellől, és beígérte, hogy pokollá teszi az életüket, ha mögé állnak. Szóval szerintem megdolgozott azért, hogy ott legyen az utsó 10-ben. Most meg kiakadt teljesen, hogy mindezt elvehetik tőle "idegenek". A maga szempontjából igaza van, kívülről nézve azonban persze kevésbé, bár én spec sajnálnám, ha nem jutna 4-be, mert megérdemelné. De hát Niki is hasonlóan esett ki, ez benne van a pakliban. Még egyszer mondom, mindezek persze nem mentik az ordenáré stílust, amit megenged magának. Aki még hasonlóan megérdemelné egyébként a végjátékot szerintem, az Pít, mert ő is próbált mindig mozgolódni, szövetségeseket szerezni, mindenkivel jóban lenni, stb. Az más kérdés, hogy nem taktikázott jól, és ez valószínűleg vissza fog rá ütni.
Edináról annyit, hogy azért "ütik" most a többiek őt, mert egyrészt mindig kell közös ellenségkép, másrészt pedig erősnek tartják az Edina-Máté párost, meg akarják őket valahogy bontani. Egyébként Edinka sem jobb, mint a többi benti, bizony ő is sunyi, "védett" helyzetből bántani az éppen kiközösítettet, na az neki is nagyon ment mindig. Szerintem azért nem szimpi sok embernek amúgy, mert nem 100%-ban ugyan, de erősen passzív agresszív típus, amitől az ember falra tud mászni egy idő után.
Andort inkább hagyjuk is :), nem hiába kesergett Pít egyszer, hogy nincs olyan lány a hotelben, akivel játszani tudna.
Naomit én mindig kedveltem, mármint szerintem nem rosszindulatú, csak végtelenül egyszerű, kb. mint egy bot, és mire a két agysejtje végiggondolja, hogy mi is történik körülötte, már régen lemaradt pár brosúrával. Azt hogy milyen stílusban piszkált egyeseket, azt is inkább ennek a butaságnak a számlájára írom.
Ha tippelni kellene, kiket visznek az újak, Szöcske-Rolira tennék, mert ők nem sok vizet zavarnak szegénykék, a szerkik meg még szeretnének egy kis anyázást látni valószínűleg :)

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.15. 18:08:00

@kerdesek05: sajnos nem találom, egyelőre legalábbis. De addig is itt van egy rövid Peti-Vera mérkőzés, Peti óriási arc volt.:)

www.youtube.com/watch?v=slabDoDpoJA

Pácsó Ármándó 2012.05.15. 18:08:59

@paranyuszi: Ja, nekem a valóságban van még ilyen kifejezés újraíró ismerősöm. Pl.: spanyol fal a francia ágy mellett --> franciafal ággyal :-)

vécés jóska 2012.05.15. 18:10:21

@CSÉ: Szép volt CSÉ! így sem láttam még kielemezni egy ilyen szutyok műsort :) elmehetnél szakkomentátornak HÉ mellé :D

beacska 2012.05.15. 18:14:27

@Mesüge Ügynök: :))) köszönöm, ez még most is jó volt! :)))

ő-szinte 2012.05.15. 18:16:32

@Mesüge Ügynök: en sem ugy birtam , hogy szerettem, hanem kibasxottul vicces volt a vergodese neha ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.15. 18:17:15

@Pácsó Ármándó: Ez nem is rossz! :D Én ilyeneket ritkán mondok... :) viszont volt már egy-két vicces storym IRL... :D

ő-szinte 2012.05.15. 18:20:18

@kerdesek05: a, aniko a fasorban sincs vv verahoz kepest :DDDDDDDD de ha nem nezed meg, sosem tudod meg, raadasul kimaradsz vmi jobol :)

beacska 2012.05.15. 18:30:40

@CSÉ: megcsináltam egy tesztet, Nyolcas lettem.

CSÉ 2012.05.15. 18:37:00

@Jozeph Pelikahn: Semmi sem unalmas, ha az ember érti. :P

CSÉ 2012.05.15. 18:39:12

Enneagram-ismerő ÉH rajongó talán nem sok van, pedig nekik szólt a kommentem, nem neked, de örülök, ha elolvastad. :)

CSÉ 2012.05.15. 18:41:20

@beacska: Sejtettem még tavalyról. Az Ádám gyerek is azért volt neked szimpi, mert ő is egy szociális nyolcas. :)

ga_zsi 2012.05.15. 18:53:14

@CSÉ: "Ha valaki meg akarja őt érteni, az csak képzelje el, hogy minden nap, ha felkel az első gondolata az, hogy fél a külvilágtól. Tudja, hogy fél, ezéet ezt el kell nyomnia: jókedvvel, szarkavarással, " ha fél. miért van ott? Mitől fél, ki bántja? Azt megértem, hogy ő ilyen vehemens, én is ilyen vagyok, de ha én kiabálok, azt komolyan is gondolom, nem röhögök utána, mint ő tegnap.Szerintem hozzászokott otthon, hogy azt csinál, amit akar, mindent megkap amit akar, és nem nem tudja elfogadni, hogy most nem az van.(többen írtátok, hogy apuci audijait törte. nem is egyet)
Szerintem Píttel kiabál ma, miszerint ő uszította Andit a kiejtésére.Ez miatt vitatkozhatott utána Andi és Pít.
Máté már elmondhatja magáról : felettem a béka segge.
Noémit nem szeretem, írtam már párszor, DE tegnap soko-sok pirospontot kapott nálam Noémi, ahogy megvédte asiserehad előtt Edinát, mert az szóba merészelt állni valakivel.

beacska 2012.05.15. 18:53:35

@CSÉ: :) én meg családanya vagyok. van mit vezetnem ;)))

CSÉ 2012.05.15. 19:02:26

@ga_zsi: Hidd el, az a nő nem érzi magát biztonságban. Kb két éves kora óta lehet ilyen. Azért ment oda, mert neki találták ki a játékot. Szeret bulizni és intrikálni. Jó is benne gondolom, bár az elejét nem láttam. Most van élete csúcsán, mert ez az ő világa. Ezért akkora para neki, hogy kiesik. Főleg, ha úgy hogy túljártak az eszén. Akkor tutira felrobban. Hidd el, nem felnőtt fejjel lett ő ilyen!

CSÉ 2012.05.15. 19:09:45

@ga_zsi: Vehemens lehetsz te is. Mondjuk lehetsz nyolcas, de ha nem érted Anikót, akkor tuti nem vagy hetes. Persze hogy nevet. Ha nem egy bohócot játszik, akkor valamilyen kevésbé ismer szerepet alakít. Aztán persze hamar kiesik a szerepéből és újra csak hetes lesz. "Vicces volt, ahogy reagáltam." Tipikus hetes viselkedés. Mindenben meglátni, hogy vicces és szórakoztató. Még abban is, hogy szerepket játszik.

gratulálok (törölt) 2012.05.15. 19:30:55

@CSÉ:

te honnan varazsoltad ki hogy melyik szereplo hanyas szam? kavezaccbol esetleg?

gratulálok (törölt) 2012.05.15. 19:33:21

@baileys:

szerintem Edina egyaltalan nem passziv agressziv..
te kerultel mar ilyen ember kozvetlen kozelebe?
inkabb Aniko az.
pontosan azt nem adja meg masoknak, ami nekik oromot okoz, meg egy kerdesre sem tud valaszolni, ha erdeke ugy kivanja.

ga_zsi 2012.05.15. 19:36:12

@CSÉ: hát nem tudom, nem vagyok dilidoki, nem is vagyok jó emberismerő, inkább naivnak vagyok mondható. Viszont ami a szívemen az a számon. Rgy ilyen műsorban én lennék az első talán a második, aki kiesne, mert képes lennék mindenkivel összevitázni, és én nem tudok jópofizni azzal, aki nem szimpi. Anikó ezt simán megteszi. Ha az érdeke megkívánta, tudott mélyen benyalni Edinának is, Kírának is, Tamásnak is. Úgyhogy én nem gondolok bele a gyerekkorába, azt látom, hogy most teljesen megbolondult,pedig ő maga sem hiszi el a kiborulását, csak játszik. nekem ez nem jön be.

jóképűkirály 2012.05.15. 19:41:04

Azért én nem teljesen értem ezt az Edina ellenességet.Ez egy verseny 25millioért ,ahol anélkül ,hogy valakit átbaszol nehéz életben maradni.Az az ostoba szlovák kurva (akit egyébként megcsinálnék) egy héttel ezelőtt (édeni időszámítás szerint) kellett volna gondolkodnia és Dávidot bent tartani és akkor nem lenne rumli.Ez nem utólagos okoskodás ezt elvileg le lehetett volna vágni ott és akkor.De mint tudjuk Noémi nem az eszéről híres.

genevieve 2012.05.15. 19:56:30

@CSÉ: én is megcsináltam a tesztet, de fogalmam sincs hanyas lettem:-)))

CSÉ 2012.05.15. 20:49:45

@ga_zsi: Persze, nekem sem jön be, de ettől még Anikó teljesen normális. Az ő karaktere ilyen. Nem kell szeretni, nem is nagyon lehet, de nem bolond a nő, annak ellenére sem, hogy megjátsza, hogy kikel magából, aztán meg röhög ezen. Ez nem az elmebaj jele ennél a karakternél. Teljesen a papírformát hozza. Kb minden kilencedik ember ilyen.

CSÉ 2012.05.15. 20:56:52

@ga_zsi: Persze, nekem sem jön be, de ettől még Anikó teljesen normális. Az ő karaktere ilyen. Nem kell szeretni, nem is nagyon lehet, de nem bolond a nő, annak ellenére sem, hogy megjátsza, hogy kikel magából, aztán meg röhög ezen. Ez nem az elmebaj jele ennél a karakternél. Teljesen a papírformát hozza. Kb minden kilencedik ember ilyen.

CSÉ 2012.05.15. 21:05:09

@ga_zsi: Persze, nekem sem jön be, de ettől még Anikó teljesen normális. Az ő karaktere ilyen. Nem kell szeretni, nem is nagyon lehet, de nem bolond a nő, annak ellenére sem, hogy megjátsza, hogy kikel magából, aztán meg röhög ezen. Ez nem az elmebaj jele ennél a karakternél. Teljesen a papírformát hozza. Kb minden kilencedik ember ilyen.

Éden Robi 2012.05.15. 21:57:50

hiper képtelen feldolgozni, h edina úrinő, ő meg nem...

Pepeninho 2012.05.16. 15:34:02

@Éden Robi: Ha azt vesszük Edina előbb engedett a csábításnak. Mondjuk tök lényegtelen, mind a ketten szerelemből csinálták. :)
süti beállítások módosítása