Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 1x10 - Rumble on the Rooftop (ÉVADZÁRÓ)

2012. május 11. 11:06 - k.im

Ki hitte volna, elérkeztünk az első évad utolsó epizódjához, és minden szükséges elem megvan ahhoz, hogy a végére tövig rágjuk a körmünket: alsó hangon van 1 db frissen szabadult férj, minimum 1 db időzített konfliktusbomba, 1 db közelgő idegösszeomlás, a Mindent Felkavaró Titkokról nem is beszélve!

Karen az Arizonában dekkoló exét zargatja, újságolja, kész az első fejezet, ugye büszke vagy rám? Mit mondhatna erre a fószer, persze, de azért jó lenne, ha nem folynál bele megint a drámába. Karen szerint a Renee-ügyet sikerült rendezni, de Dritával kapcsolatban egyre inkább az az érzése, az egész „barátságuk” veszett fejsze nyele. David tanácsolja, hogy egyszerűen szarja le, nem fontos, és csak arra koncentráljon, amiért odament. Meg inkább azon gondolkodjon, hol akar élni, Arizonában vagy Staten Islanden, mert nem kóser, hogy nincs együtt a családjával. Áldott egy lélek ez a Dave, mert a lányuk meg Karen kedvéért hajlandó lenne még New Yorkba is átköltözni. Karen nagyra értékeli az egyre mélyülő barátságot az exével, és bár pár résszel ezelőtt még azt mondta, nem akarna megint vele élni, most már nem tartja kizártnak, hogy újrakezdjék. A vágó ezen a ponton kissé elragadtatta magát, mint az alant látható.

Renee második otthonát, a terapeuta rendelőjét látogatja. Mosolyogva kezdi, jó a kedvem, nagy lépést tettem azzal, hogy Juniort kitessékeltem az életemből, nem fogom többé átvenni a problémáit. Erősnek érzi magát ahhoz, hogy helyt álljon segítség nélkül is. Persze ez nem azt jelenti, hogy Junior megdögölhet tőle az árokparton, de saját maga mégiscsak fontosabb. Ja és nem megy bele mindenféle jelentéktelen vitákba se, senkivel. Kelly elégedetten bólogat, mint aki látja a munkája gyümölcsét. Azért nem árt még egy kis egópumpálás, és felsoroltatja Renee-vel, mit szeret magában, aki beismeri a riportban, bőven akad még palléroznivaló a személyiségén.

Joe-nál először aludtak ott a gyerekek, mióta kijött a börtönből. Carla tűkön ül, kíváncsi, hogy ment a dolog, de Joe bevallja, szoknia kell még, hogy 8 éves hiperaktív kölkei vannak, eléggé a fejére nőttek. Ezalatt Dritához egy barátnője ugrik át kávézni habcsóknak öltöztetett porontyával. Kedvenc Balkáni Bestiánk továbbra sem olvasta el Karen irományát, de azért TUDJA, hogy Lee-t szapulja benne, ezt az idiótát! Megint totál belelovalja magát, hogy bizalmát vesztette a tiszteletlen picsában, blabla. Azon is ki van akadva, hogy Karen azt terjeszti, Drita még abban az évben cuppant rá Lee-re, amikor Karen és Lee szétmentek, Drita szerint viszont két év is eltelt. Akkor már jó ideje nem beszéltek, ráadásul Karen mással élt, terhesen, úgyhogy Drita ezt nem érzi árulásnak. És ekkor elköp még egy pikáns infót, Karen többek közt az ő akkori pasijával is megcsalta Lee-t, nem volt az annyira komoly viszony, ezek szerint akkoriban mindenki mindenkivel keresztbe-kasul kúrt ifjúmaffia körökben. Drita ilyen közel van ahhoz, hogy kiborítsa a bilit, a barátnője bölcsen arra buzdítja, Carla vagy Renee jelenlétében beszéljék ezt meg.

Ugyanez az ügy jár Karen fejében is, el is kezd ventilálni Renee-nek, de előtte persze őt is letámadja az első fejezet hírével, mintha legalábbis a rák ellenszerét találta volna fel. Renee-nek is meg akarta mutizni, de Dritától nem kapta vissza. Valaki megmutathatná neki, hogyan kell kezelni a nyomtatót, akkor nem lenne ilyen baja. Renee nem érti minek kellett Dritának adni, de Karen így akarta építeni a bizalmat, csak úgy tűnik, rábaszott. Renee azt mondja a riportban, Karen és Drita barátsága egy nagy kupac gőzölgő bikaszar. Karen kezdi felhúzni magát, ha nem akarja elolvasni, mondja meg és adja vissza a szöveget, mert ha nem, betöröm az ablakát a gecibe, fenyegetőzik. Renee nagy szemeket mereget, ő most Buddha üzemmódban tolja, vagy oldjátok meg, vagy takarodjatok a zen hímzőkörömből. Karen bizonygatja, ő próbálta, de Drita akkor is bekattant és elkezdte Lee-t emlegetni, a lényeg, hogy Drita köcsög, ő meg szent. Renee szerint legjobb lenne, ha megverekedének, jó vicc!

Az Albán Amazon aggodalmas arccal riasztja Carlát, vészhelyzet van, találkozzunk. Tényleg elég karikásak a szemei, mi az úristen történhetett? Amint megkapják a piát, már mondja is, valami extra gázos, sorsfordító dologra jöttem rá Lee-vel kapcsolatban. Talán egy hímnős mormon, feleséggel minden államban? Az éppen nem, de míg legutóbb szabadlábon volt, megcsalta Dritát, és volt képe egyszer a lányukat is magával vinni, mikor a csajjal találkozott. Miközben Drita otthon cserélte a kisebbik gyerek szaros pelenkáját, ugye. Drita kikészült, bőg, mint a záporeső, de Carla is sokkot kap a hírtől. Drita a világ legnagyobb lúzerének érzi magát, amiért ennyi áldozatot hozott a férjéért, mert azt hitte, milyen jó hozzá, aztán most kiderült, hogy ő is egy szarházi. Isten vigyázott Lee-re, mondja Drita, hogy ez akkor derült ki, mikor börtönben van, különben már nem élne. Egyelőre beszélni se akar vele.

Tényleg nagyon kiakadhatott, mert másnap már el is megy egy válóperes ügyvédhez, aki úgy néz ki, mint egy dagadt lamantin öltönyben és parókában. A pasi nem hisz a fülének, amikor elmondja, hogy az esküvő utáni hónapban Lee-t 7 évre bevarrták, és 10 évből összesen kettőt volt velük. Drita tudja, hogy Aleeya fog a legjobban kikészülni a válástól, de megfogadja, ha Lee nem akar beleegyezni a válásba, megkeseríti az életét, egy megcsalt feleségtől semmi jóra ne számítson. Az ügyvéd azt mondja, ha készen áll, nagyon gyorsan lezavarhatják a válást.

Carla közben egy barátnőjének meséli, hogy Joe azt mondta, ha nem talál gyorsan albérletet, akkor visszacuccol a közös házba. Carla teljesen ráparázott, mert az egy dolog, hogy jóban vannak, de ez mindenkit nagyon összezavarna, főleg a gyerekeiket, ráadásul Joe szétdobált cuccait sincs kedve kerülgetni. Dritának épp elég a válás, a Karen-féle botrány nem hiányzik neki, úgyhogy összerántja a négyesfogatot egy nagy tisztázós bulira, hát ez remek ötlet, ha megint úgy alakul, mint anno a verekedős vacsora! Renee azért megkérdezi, tornacipőben menjen-e, ha kitörne a botrány, ezen röhögnek, hát nem tudom, mitől ilyen optimisták.

Drita azt tervezi, hogy egyrészt megmondja Karennek, nem árulta el, másrészt a hazudozással és szarkeveréssel nem fog menni semmire. Renee kiöltözött, mint aki színházba indul, valami show biztos lesz, de nem igazán tudják, mire számítsanak. Karen azzal poénkodik, hogy Drita meglepetésbulit szervezett a könyve miatt, mekkorát téved! Carla kínjában röhög az ötleten, Drita még mindig sehol nincs, hiába, ért a hangulatkeltéshez. Bevánszorog végre egy lajhár lelkesedésével, tényleg nagyon ratyin néz ki magához képest, meg a cipője is lapos, rosszat sejtek, a másik háromnak eddigre már jókora zabszem van a fenekében. Renee azért észleli, hogy valami nagyon rágja Dritát, mire az kiböki, hogy mindenki előtt akarja Karennel tisztázni a szitut.

Dritát zavarja, hogy azt hallotta vissza, Karen leárulózta, mintha a háta mögött csaklizta volna el a pasiját. Karen visszakézből tagad, én csak azt mondtam, zavart, hogy mástól kellett megtudnom. Drita szerint ez azért lényegtelen, mert mikor összejött Lee-vel, már nem is beszéltek Karennel, aki viszont úgy gondolja, ez csak kifogás. Karen értetlenkedik, most mit kell itt jönni az évszámokkal, erre viszont Drita rádörren, azért, mert nagy különbség, hogy mi mikor történt! Erre Karen azon rugózik, mi az, hogy már nem voltunk jóban? Ööö, hogy egy éve akkor már nem is beszéltünk? Drita odapörköl, már jóval a szakítás előtt alig voltál Lee-vel! Jó hát sokáig csaltam másokkal, de attól még hivatalosan Lee volt a faszim, Karen szerint ebben nincs semmi extra. Jézusom, adj erőt a maradék 7 perchez, már most kezdem elveszteni a fonalat ebben a sajátos észjárásban, és láthatóan Renee-nek és Carlának is nehezére esik követni. Carla mondja is a riportban, hát az nem éppen egy kapcsolat, ha fele időben másokkal dugsz. Drita is hitetlenkedve hallgatja, mi a faszról beszél ez?

Mikor összejöttél Dave-vel, attól kezdve nem beszéltünk, mondja Drita, de hát nem is vesztünk össze soha, vág vissza Karen, aki emiatt érzi átverésnek a Lee-dolgot. Csak azért nem beszéltünk, mert elköltöztem, így Karen, ha valaki a barátom, akkor távolról is tudom, mi történik az életében, felesel Drita. A lényeg, hogy mióta visszajöttél, én full respektáltalak téged és a családod, te viszont cserébe doszt az ellenkezőjét csinálod. Ugyan hogy, értetlenkedik Karen, mondjuk odajössz a házamba és a konyha közepére szarsz azzal, hogy elkezded szapulni nekem a férjem? És különben is, mit izgat téged ez az egész, amikor én csak azt láttam, mekkora fos volt Lee-vel a kapcsolatod? Karen kiakad, fogd már fel, hogy le-sza-rom Lee-t, az bántott, hogy a barátomnak hittelek, de nem voltál képes szólni róla, hogy összejöttetek. A riportban még hozzáteszi, talán azért bizonygatja Drita annyira az éveket, mert már azalatt is Lee-vel kavart, hogy ő még nem is szakított vele.

Egyre hangosabban kiabálnak, de hát ez a meddő vita netovábbja, mindenki csak a magáét szajkózza, tökre elbeszélnek egymás mellett. Renee próbálja csitítani őket, de Dritánál nincs megállás, ha már az exeknél tartunk, te is lefeküdtél az én csávómmal, miközben Lee-vel jártál, erre mit mondasz? Karen tagad, de Dritának bevallotta a csávó, Karen erősködik, csak smároltunk és felpattan, már menne neki, de Renee lefogja, mire Karen tovább ordít, te sunyi besúgó! Dritának több se kell, elborul az agya, és Carla túl későn reagál, Dritát nem tudja lefogni, már hajigálja is az italos poharakat meg az égő mécseseket Karenre. A fele legalább szerencsétlen Renee-t éri, aki próbálja védeni Karent, ország-világ előtt látszik a hasleszorító bugyija.

Drita Renee hasán ülve tépi a földre került Karen haját, Carla nem sok mindent tud csinálni, de már rohan a személyzet szétszedni őket, vagy négyen próbálják Dritát elvonszolni, de még így is nehezen megy. Utólag Karennek nagy a szája a riportban, azt mondja, szemtől szemben jobb esélyekkel ment volna neki a csajnak, és legszívesebben megölné. Egyiket a bár egyik végébe, másikat a másikba vonszolják, Renee vérzik, de még így is ugatnak, megöllek te szar, menj vissza oda, ahonnan jöttél, így Drita, egyszer még elkaplak és szétszedlek te kibaszott mocskos kurva, fújtat Karen meglehetősen ziláltan. És bizony ezzel van vége!

Az extra részt, a Reunion Specialt csak az nézze meg, aki felkészült Wendy Williams műsorvezető elképesztő fizimiskájára meg a soritól tök idegen, steril stúdióra, túl sok minden nem derült ki belőle, bár van pár vágatlan jelenet az utolsó verekedésről. Carla faszija már a múlté, de azért megint összeugatnak rajta Renee-vel, aki bebőg, Drita és Karen továbbra is gyűlöli egymást, Drita válik, soványabb és nagyon csendes. Mindenesetre maradt itt feszkó a második évadra is bőven, viszontlátásra jövő héten!

A Maffiózófeleségek itthon a TLC adásán látható.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása