Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x40

2012. május 11. 06:58 - sixx

Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és 12,5 millióért bevállalja, hogy egy idegbeteggel éljen egy fedél alatt két hónapon át. Ma ugye a párválasztás mellett a két újhús védettséges kalandja is véget ér így vagy úgy. T69.2 élére vasalt hajjal és piros ruhában ég rá a gyanútlan néző retinájára, síri hangon emlegeti Szöcske és Bogi titkos küldetését, ebből valami gáz lesz. Dér Henire az istennek nem talál rá a nyár.

Naiva a koszos kádban zuhanyzással, ÚjPéter a fülében dugóval, a fején papírzsebkendővel nyitja a reggelt, ami nagyon hamar átfordul egy mödanszié melletti döglésbe. Naiva és Andor megbeszéli a megbeszélnivalót, ami azt jelenti, hogy Naiva hisze Andornak, az meg a háta mögött szomorú kutyafejű szippantóskocsinak nevezi mert igaz barát. ÚjPéter Bettinát húzza, hol van Féliker? Alszik. Most csald meg akkor! Nem csalom. Kétkörös védettségért sem? Azért sem. A bugyuta beszélgetés kiváló ötletet adhat a következő évadra a szerkesztőknek, legyen titkos küldetés pl. ez, dugás is lenne, csöcs is, dráma is. Ha felhasználják, részesedést kérek, előre szólok. Naiva Öröbarija, azaz Andor Hipernek kutyázza Broki párját, nála elvágta magát a csaj, hogy miért, azt nem tudom, de Hiper igen, játssza itt a szűzlányt, mondja Naiváról, közben egy ordas kurva. Mondja ezt az a nő, akinek Papucs áll bele a seggébe minden este, na mindegy.

Löeeeevél, mindenki öltözzön és sminkeljen embernek, majd irány a nappali. S lőn. Na, jön Pinokkina, keziben sok boríték, borítékban sok titok, azok, amiket a hét elején leírtak. A titkok eddig borítékban voltak, erre Hiper megkönnyebbül. T69.2 folytatja, a titkok egy küldetéshez kapcsolódnak, Szöcske és Bogi kapta, és egy-egy titok kiderítése volt az. Bogi szerint Szöcske semmiféle titkot nem tudna kideríteni sosenem. Pinokkina világospinkre rúzsozott szájjal folytatja, amelyiknek sikerült megtudnia egy titkot, az marad, az aki távozik, az meg védettséget ad valakinek. Holtverseny esetén közösen döntenek. Papucs szerint Bogi tuti marad. A két újnő kiáll a placcra, ott állnak T69.2 mellett, és majd ott hallgatják a rettentő titkokat, Andor szerint például mindenkinek leszakad majd az arca, ha kiderül az övé.

Naomi nyit vigyorogva, én vonzódtam Omárhoz. Na, ez nem egy nagy titok. Broki jön, és persze nem a csajára vonatkozó titkát árulja el, hanem azt, hogy már dugott az Édenben. Naiva kibírja röhögés nélkül. ÚjPéter titka az, hogy tud egy titkot Brokiról. Apád faszát, ez nem titok baszki. Andor titka, hogy ő és Naiva nagyon jóban vannak, de erről Naomi nem tudhat. Ez így konkrétan nem igaz, mert Andor még a saját titkának is hazudik, de mindegy, a baj már megvan, mert Naomi természetesen kiborul, miért pont ne ezen kapná fel a vizet ugyebár. Sokkot kap, mert bízott Naivában, nem ejtette ki Brokit, oszt nesze.

Hiper elmondja azt a titkát, amit Boginak a mödanszié mellett, a kommentelők szerint összeesküvésre buzdító térdmozdulatot követően bökött ki, és amit Bogi már két napja tud: Alexát két napig gyűrte, hogy Naivát ne bassza ki az Édenből annak idején. Naiva erről sem tudott, sőt, semmiről, az események csak történnek vele. Papucs titka, hogy Kulabá Muzsikus kiesését Hiperrel levajazták, erről ÚjPéter nem tudott, de utólag gratulál. Féliker tudatosan ejtette ki Csírát a saját seggét védendő. Bettina az utolsó percig vacillált a kiválasztáson, és kis híján Broki mögé állt be, gondolom megbotlott, és Féliker mögött kötött ki. Csirlekáb Roli titka az, hogy Dávidért feláldozná magát, az az, amit Szöcske is tud. Naiva: Noémivel kötöttek egy alkut, aki nyer, a másiknak ad egymilliót.

Na, lássuk. Bogi szerint nehéz volt a küldetés, Szöcskének csak nehéznek tűnt, de nem volt az. Bogi elkezdi felolvasni az övét, és baszki felolvas egy olyan dolgot, amiről még csak nem is hallottam a héten, konkrétan Papucs titkát Kulabá kiejtéséről. Hiper összeráncolt szemöldökkel néz maga elé, miafasz, nem ezt mondtam neki, még a térdével is böködött! Nem tudni, Bogi honnan vette ezt a marhaságot, de a fején az látszik, hogy rendesen meg van sértődve. Hiper, hogy derítette ki Bogi ezt a titkot? Faszom tudja ezt honnan vette, én nem ezt mondtam neki. Erre mindenki röhög, Hiper meg rákérdez Papucsnál, hogy te mondtad el neki? Nem. Honnan vetted, Bogi, kérdez őszinte csodálkozással a hangjában Hiper, hát te mondtad, és tényleg, bevágnak egy beszélgetést, amit most látok először, de Hiper ezt nem úgy adta elő, mint titkot.

Hiper közli is, hogy a mödanszié mellett volt a beszélgetés, az ún. bizalompróba, AMIT RÁADÁSUL BOGI JAVASOLT BAZDMEG, és ott ő elmondta a titkot kajakra. T69.2 megkérdi Bogit, hogy szerinte Hiper direkt baszott-e ki vele, mire az már azt sem tudja, fiú vagy lány. na így vagyunk mi Andorral, csak szólok. Bogi szerint Hiper féltette a seggét, és azért hazudhatott. nem hittem volna, hogy lesz olyan pillanat, amiben Hipert megsajnálom, erre tessék. Szöcske megtudta CsikönRoli titkát, így marad a hotelben. Bogi mehet a picsába, de előtte még adhat védettséget valakinek. Bogi kétszínű álnok kígyónak tartja Hipert, ami igaz, de speciel nem azért, amiért most Bogi haragszik rá. És sír a kamerába bazdmeg, TE VOLTÁL A HÜLYE. Bogi az Éden egyik legnagyobb lúzere. Na, és akkor lássuk a védettséget, muhaha, nem látjuk, majd csak később.

Na, jöhet a dráma, mert Hipernek és Naominak ehhez nagyon jó érzéke van, Naiva hiába akarja megbeszélni velük, hogy mi volt, meg hogy, azok átmennek óvodásba és látványosan durcás léptekkel visszamennek a szobába. Hiper nem kíváncsi Naivára és ezt a szemébe is mondja, azon a bicskanyitogató hangján, amiért tudok olyan kocsmát Debrecenben, ahol simán pofán vernék. A szobában erősen nyit, Naomi, ha védett leszel, állj be Broki mögé. Nem, mondja amaz, majd ÚjPéter mögé. Naiva Brokinak mondja el bánatát, de most mellé lőtt, mert a gyakorló alkoholista nincs megértő kedvében. Naiva azért nem szólt Andorról Naominak, mert nem akarta a hisztit hallgatni. Naomi máris átvedlett fürdőruhába és rátámad ÚjPéterre, beállok mögéd és engem választasz. Faszt, mondja ÚjPéter, nem akarom Andort hazaküldeni, eridj Brokihoz. ÚjPéter teljes joggal úgy véli, Brokiék tartoznak Naominak, és ha az az ára, hogy Naiva kiessen, akkor ez van. Na ja, csak ez egy játék 25 millióért, és ez nem egészen így megy. Naomi sír, micsoda meglepetés.

Naomi leül Brokival is, ÚjPéter nem tudja hová rakni Andort, mert a szekrénybe nem fér be, így inkább az ágyban tartja maga mellett, hadd álljak már be mögéd. Broki azt hazudja, hogy őszintén mondja, nem tudja, kit választ, mert Naomit is nagyon szereti, plusz segített neki ugye, de ott van Naiva, akivel meg az eleje óta együtt van és bízik benne. Broki azt szeretné, ha Naomi védett lenne, mert akkor csapot vállairól a sors levenné a felelősséget. Naomi és Naiva is megbeszéli a dolgot, se ÚjPéter, se Broki nem tudja, mi lesz ma este. Naomi fejében a két szabad agysejt mellett az kavarog, hogy Naivát kellene kiejteni. Naiva kijelenti, hogy ha Naomi beáll Broki mögé, akkor ő nem oda megy, mert ezt már nem veszi be a gyomra. A kamerába viszont azt mondja, lehet itt az ideje az ilyen ígéretekkel leszámolni.

Jön az este, vele a párválasztás, amit T69.2 az utolsóként aposztrofál. Jönnek az agyhalottak szépen sorban, mint a Walking Dead zombihordája, Szöcske nem látja át az eseményeket. Féliker kijelenti, hogy ő mindenképpen végigcsinálja ezt a játékot. A borítékolt védettséget T69.2 nem árulja el, Hipert kérdezi, mennyire érzi magét hibásnak Bogi kiesésében. Semennyire persze. A nagy kérdés, hogy ki kapja a védettséget, ezen elvekengenek egy darabig. Bettina, neked mi a fontos itt, a lóvé vagy a szerelem? A szerelem, mondja a csaj, és kint is milyen jó lesz majd Félikerrel. Jézusom. Na, csapjunk a lecsóba. Andor megy ÚjPéter mögé, Bettina Félikerhez áll, Hiper Papucshoz. A szerkesztők ekkor belenyúlnak a játékba egy kicsit, mert nem Naomit, hanem Naivát küldik ki elsőként, aki persze Broki mögé áll. Naomi meg fogja magát, és Félikerhez áll, ez meg honnan jött??? Szöcske Csirkelábat választja.

Naomi, Bettina és Féliker kimegy a placcra, ÚjPéter kibaszott ideges, mert ez nem fair, hiszen Naominak Broki ment egy szívességgel. Bettina sokkot kap, hiszen belezúgott Félikerbe, és ezt árulásnak tekinti. Azt meg pláne, amikor Féliker Naomit választja, szevasz Bettina. A csaj sír, tényleg szerelmes lett, ezt nem gondoltam volna. Féliker szerint Bettina elveszett zombiként kóválygott a hotelben, és csak neki köszönhetően nem ment falnak vagy fulladt bele a mödansziéba, szóval örüljön, hogy eddig bent volt. Hiper műfelháborodik a műszempilla alatt, Féliker két napja azt mondta, nem ejtené ki Bettinát, HÁT MILYEN DOLOG EZ MÁN, HOGY ITTEN MINDENKI HAZUDIK? Mondja ezt az a nő, aki mindenkinek a szemébe hazudott a hotelben, tán még saját magának és Pinokkinának is. De ki kapja a védettséget? Mert ugye, ha Bettina, akkor Naomi megy a levesbe. Nem ő kapja, hanem Andor, aki nem mellesleg kijelenti, hogy ha ezt tudja, úgy bassza ki Naivát, mint macskát szarni. Na, pont ezért nem árulták el a szerkesztők, ki a védett. Egyszer érdemes lenne végigsakkozni, hányszor nyúltak bele a készítők a játék menetébe és tartottak bent játékosokat szándékosan. Szevasz Bettina.

Hiper erkölcsi fölényt gründol magának a semmiből, és azt mondja a kamerába, hogy micsoda szemét Naiva, akinek kötelessége lett volna kiesni ma este. Mondja ezt az az ember, aki Kulabának puncsolt, miközben a kiejtésén ügyködött Papuccsal, és aki kétszer is kibaszta Csírát a hotelből. Eszem megáll, de azon méginkább, hogy Bettina a kamerába azon sajnálkozik, hogy nem a Viasat3 reality műsorában találta meg az igaz szerelmet. Nagy pofonokat vizionálok még Bettina életében. Féliker még egyet belerúg a távozó csajba, megbánta, hogy Csírát hazaküldte, és hibának tartja Bettinát. Nahát. T69.2 a jövő héttől végjátékot ígér, és váratlan eseményeket. Persze annak megfelelően, kit akarnak a szerkesztők a döntőben látni, ugyebár.

Az esti ivászat elég zord hangulatban kezdődik, ÚjPéter jó hangosan, de nem Broki felé fordulva kijelenti, hogy a hányinger kerülgette a ceremóniától. Ez nagyon pitláker dolog mellesleg. A kamerába azt mondja, a felelősséget áthárító Broki egy szarember, és ezen a vonalon folytatódik a beszélgetése is Papuccsal meg Hiperrel, aki Brokival ellentében nem szarember ezek szerint. Hiper teljesen kiakad és gusztustalannak tartja Naivát. A pult mellett Broki a saját álláspontját védi, és hirtelen kiderül, hogy a Féliker-dolog ez nem véletlen volt, hiszen a két faszi délután megbeszélte, hogy ez így jó lesz, sőt, ezt Naominak is elmondták. Persze arról nem szól a fáma, hogy mi történt volna akkor, ha Bettina a védett, de ezt hagyjuk. ÚjPéter Brokinak Dávid miatt is nekimegy, ennek mondjuk nem túl sok alapja van, mert Dávid valóban ki akarta baszni Brokit, csak ő ügyesebb volt. A jövő héten Naivának ugrik neki a lakosság, Hiper hisztirohamot kap, és feltűnik egy új szőkenő is, tessen csak nézni.  

Címkék: 18+ éden hotel
2509 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:11:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hát pont ezért van értelme ennek a kis közösségnek. Nem értünk egyet bizonyos emberek tekintetében és ezt jól meg lehet vitatni. Nem vagyok Edina fan, de az állatos szex felvetése és az ezen való csámcsogás nekem nem tetszik.

LoveMy 2012.05.14. 15:11:38

@vécés jóska:
na azért nem kell ám Hiéna aljas szintjére lesüllyedni, azért tudd ám hol a határ!

vécés jóska 2012.05.14. 15:14:18

@LoveMy: Jó bocsi, nem bántom többet tényleg szegény lányt, elvetettem a sulykot :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :D

foxglove (törölt) 2012.05.14. 15:16:20

@vécés jóska: neked nagyon fájhat ez a 19 valamiért, abból ítélve, hogy szinte minden hozzászólásodban kitérsz erre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 15:18:09

@Joey Tribbiani: de én nem arra értettem, hanem arra, h mi van, ha egy ló rád esik:)

Rám már esett a saját kutyám, a megfogalmazás volt vicces Edinával kapcsolatban:), mert az eb csak 50 kg volt, de rohadtul fájt:D És akkor én is lefeküdtem a kutyával, igaz, kórház lett belőle:)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:19:28

Egyébként még mindig azon gondolkodom, hogy az a szerencsétlen Bogi hogyan gondolta a párválasztót a bennmaradása esetén. Semmit nem láttam, ami arra engedett következtetni, hogy megvan ki mögé álljon. Tudom, hogy ez nem időszerű már, de eszembe jutott hogy kibukott a kiesésekor. Pedig a párválasztót sem élte volna túl. Vagy valami elkerülte a figyelmemet?

kovácspéterke 2012.05.14. 15:21:44

sztem anikó még mindig azon van kibukva, h nem esett ki edina noémi mellől, legalábbis ebből a videóból ez látszik, aztán lehet, h történik más is.
de már láthattuk, h egy semmin h kiborult leventével szemben is, sztem egyszeűen képtelen normálisan lekezelni, hogy itt a végjáték.

edina egyébként sztem senkivel nem vonulgat el, anikó meg andor igen.

kovácspéterke 2012.05.14. 15:22:30

@foxglove: igen, ezt én sem értem, miért van így, irigykedik biztos :)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:23:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: "És akkor én is lefeküdtem a kutyával, igaz, kórház lett belőle".
Hú ez nagyon magasra feldobott labda!!!! Akkor én is szívesen rád esnék, ha a következmény adott. :)

LoveMy 2012.05.14. 15:24:10

@Joey Tribbiani:
és ha itt is volt valami szerk. belenyúlás? mert a csaj is olyan meglepődött volt, mint aki kínai szöveget hall, nem?

vécés jóska 2012.05.14. 15:24:26

@foxglove: Jogos, de nem fájdalmat érzek, hanem döbbenetet. Ismerek pár igazi ribit az egyetemről, még ők is sokallták a számot. Barátnőm nem is hiszi a dolgot. De többet nem hozom szóba, hibáztam, röstellem.

inmemancsi 2012.05.14. 15:26:37

@LoveMy: ezt olvastad?
www.borsonline.hu/20120426_mate_taktikabol_szexeltembr_

van egy gyanúm hogy a végén edina nem dobja el..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 15:27:07

@Pácsó Ármándó: igen, lehet, mert nekem rögtön ez ugrott be:D

@Joey Tribbiani: csak megmagyaráztam a gondolataimat, általában nem szokott kórház lenni belőle:D:D:D:D:D

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:27:59

@LoveMy: Jó, de mi volt a belenyúlás? Én azt nem láttam, hogy nyomult volna bárkinél is, hogy mögé állhasson. Vagy annyira bízott abban, hogy bennmaradása esetén még védettséget is kap? Csak erre tudok gondolni.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 15:29:01

@Mrs. Jackman: Engem az idegesítene, ha Hiper vagy bárki más mindig berohangálna hozzám, hogy: Na, kihez állsz be?
Biztos elhajtanám, ha faggatózna.

@Joey Tribbiani:De mér akarsz a szülészetre kerülni? (Bocs, de tényleg nagyon magas :-))

LoveMy 2012.05.14. 15:29:19

@inmemancsi:
köszi :)

eléggé valószínű!

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:29:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem a kórházra gondoltam. A rádesés után lefeküdtél vele...

LoveMy 2012.05.14. 15:30:23

@Joey Tribbiani:
fogalmam sincs, csak egy megérzés :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 15:33:08

@Joey Tribbiani: igen, ő rám, én voltam alul:D, még lejjebb meg az aszfalt:D

almafa5555 2012.05.14. 15:33:36

@Joey Tribbiani: szerintem is mindenképpen kiesett volna

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:34:41

@Pácsó Ármándó: "Rám már esett a saját kutyám, a megfogalmazás volt vicces Edinával kapcsolatban:), mert az eb csak 50 kg volt, de rohadtul fájt:D És akkor én is lefeküdtem a kutyával, igaz, kórház lett belőle:)" A mi kis piros topános Dorthynk ezt írta. Ráesett a kutya és LEFEKÜDT vele. Szóval erre utaltam, hogy én is szívesen ráesek, ha adott a következmény.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 15:34:45

@Joey Tribbiani: Szerintem is azt hitte, hogy ha megfejti a titkot akkor védettséget adhat Anikónak aki helyet csinál neki valahogy. Tényleg csak találgatni lehet mi járhatott a fejében.
(Amúgy bocs ha sokat beleszólók abba amit másnak címzel!)

2012.05.14. 15:37:24

Mekkora átbaszás ez az egész nyomorult Éden Hotel...

A szerkesztők véletlenül nem írattak alá a játékosokkal valami extra csatolást a szerződéshez, hogy "játékban tartunk ha a nyereményből jattolsz pár millát"?

kovácspéterke 2012.05.14. 15:37:41

@Joey Tribbiani: sztem nem gondolta tovább, illetve lehet, h azt gondolta, majd anikó elintézi neki.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:38:31

@Pácsó Ármándó: Ugyan már, ez egy nyitott fórum és örülök, ha mások is írnak. Ezt egyébként közösbe vetettem fel, nem pedig valakinek címezve.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 15:39:12

@Joey Tribbiani: --> Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:11:30 "de az állatos szex felvetése és az ezen való csámcsogás nekem nem tetszik. "
:-DDDD

foxglove (törölt) 2012.05.14. 15:39:13

@vécés jóska: ez azért vicces, mintha valami guiness-rekordot állított volna fel edina a szemedben.
az én baráti körömben simán volt olyan lány (pl nagyon jó barátnőm), aki kb. hasonló statisztikával rendelkezhetett, bár soha nem "számoltuk", de azért elég sűrűn váltogatta a barátait. Mára már férjes asszony (30 éves kora előtt megházasodott) évek óta monogám kapcsolatban él. Legalább házasság előtt kiélte magát, sokkal cikibb x évvel, gyerekkel férjet csalni mert rájön az illető, hogy túl kevés kalandban volt része idáig.

inmemancsi 2012.05.14. 15:39:28

@Pácsó Ármándó: én meg belefojtanám a medencébe

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:41:30

@Mrs. Jackman: Annyira ki volt bukva, mintha neki kikövezett útja lett volna az ÉH-ben. Tényleg azt gondolhatta, hogy majd az Anikó. De ezt talán vele is meg kellett volna beszélnie. Erről sem láttunk bevágást.

kovácspéterke 2012.05.14. 15:43:56

@foxglove: egyébként azért nem értem az ezzel kapcsolatos huhogást, mert ez három-négy havonta jelent egy pasit, néhány egyéjszakás kalandot beleszámolva pedig még több idő van a pasik közt.
sztem nem a számmal van a gond, hanem azzal, h láthatóan nem szűri le a következtetéseket, hogy miért nem hosszabbak a kapcsolatai. ez persze elmélet és az is lehet, h neki jó így, bár már beszélt róla, h nem sikerülnek ezek a dolgai.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 15:44:53

@inmemancsi: De most tényleg. Ha megmondod az igazat akkor ő felhasználja az infót a saját javára és még az is lehet, hogy felhasználja ellened. Ha meg hazudsz neki akkor te vagy a sz@rember. Inkább menjen a fenébe és várja a meglepit.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 15:48:07

@Joey Tribbiani: :-)) Nem én mondtam, tőlem mehet! :-))

inmemancsi 2012.05.14. 15:48:46

@Pácsó Ármándó: a fejrángatásától meg vállrángatásától, és a hadarós beszédjétől már rájöhetett volna, hogy ő az idegbajos - visszanézte egyáltalán magát

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 15:49:06

@Pácsó Ármándó: nem mindenki Anikó:)

Ha meg nem mondasz semmit, kivágnak:) Ha hazudsz, kiderül, kivágnak:D

foxglove (törölt) 2012.05.14. 15:50:12

@Mrs. Jackman: én is így gondolom. de mivel még nagyon fiatal és értelmes, bőven van esély, hogy benőjön a feje lágya és túllépjen ezen a szakaszon. már írtam, hogy ez a máté-ügy is lesz rá talán akkora hatással (eleve elég kínos, de a körülmények, a média stb százszorosan felnagyítja), hogy elgondolkodjon és lezárjon egy fejezetet az életében.
De ha ez nem most történik, hanem mondjuk 25 éves kora után, szerintem az sem nagy tragédia...

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:50:33

@Pácsó Ármándó: De itt nem arról van szó, hogy azon csámcsogok, hogy valaki hány állattal és hogyan. Itt arról van szó, hogy Dorothy és Joey... :)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 15:50:45

@inmemancsi: Amikor hazatért átalakította a bulibuszt szellemvasúttá és beleköltözött :-)

almafa5555 2012.05.14. 15:54:28

Ez az egész Anikó SZÍNJÁTÉK nem szól másról, csak hogy Edina baromi nagy ellenfél!!!!Amikor előadta az "utáljuk Leventét" számot, az is csak a cél érdekében volt. Veszélyben van és szépen ki akarja iktatni a legnagyobb ellenséget.

Hajrá Edina!!!!

LoveMy 2012.05.14. 15:54:56

@almafa5555:
pont azért, mert elég nagy esélyük van a nyereményre, valószínűleg azért csinálják ezt az aljasságot a többiek és úgy gondolják, hogy kettőjük közül Edina a bánthatóbb.

@Pácsó Ármándó:
Hallottad?
Két nyaraló érkezik, aki két játékost küld haza! Huuuu

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 15:55:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"Ha meg nem mondasz semmit, kivágnak" Vagy csak szeretnének :-)

@Joey Tribbiani: Ja vagy úgy! Sok sikert! :-)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 15:55:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Bármit, ami elvezet a célhoz. Azért remélem a 7 törpét nem kell meglebegtetnem!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 15:59:12

@Pácsó Ármándó: ha egyedül leszel, lehet, h sikerrül, kivéve, ha a szerkikkel igen jóban vagy és szexuális tevékenységet végzel, iszol, stb:D

@Joey Tribbiani: 3 fejű sárkánynak jobban örülnék:) Vagy Aladdin és a 40 rabló:D

horipapa 2012.05.14. 16:00:58

Remélem, hogy az Éden Hotel 2 győztese Anikó/Levente/Pít közül kerül ki, mert ők tettek is azért hogy nyerjenek. Ezért is sajnáltam Kirát, mert ő is jól keverte a lapokat, azt leszámítva, hogy az ikernek nem kellett volna megmondania hogy nem bízik benne. Anikó és Pít aki megérdemli mert ők csinálják a showt, akár negatív akár pozitív szempontból. Levente meg szerintem egy egyszerű ember, aki humoros, vele jól kilehetne jönni a való életbe is, bulizás, haverság szempontból.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 16:06:27

@Joey Tribbiani: :D Nem tudom, miről beszélsz:D

@horipapa: Egyetértek minden szavaddal:)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 16:06:32

@Joey Tribbiani: Vagy CsiGábort (by László tábor), aki mindig nedves és lassan megy el :-))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezé' nem kell bemennem :-))

LoveMy 2012.05.14. 16:07:21

@Mrs. Jackman: @Pácsó Ármándó:

A viasat3-on mondja a narrátor, amikor sorolja, hogy milyen műsor következik és hogy az este az ÉH-ben...

almafa5555 2012.05.14. 16:08:54

@horipapa: Anikó ugyanolyan alpári, mint annak idején Szandra

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 16:11:32

@LoveMy: Két nyaraló? Magyarok egyáltalán? :-)

kovácspéterke 2012.05.14. 16:14:57

@LoveMy: akkó ezért vannak beszarva.

a velvetes cikkben viszont jó, h noémi kiáll edina mellett, bár nem tudom, h bírta anikó összrakni, h őket is edina ugrasztotta egymásnak.

horipapa 2012.05.14. 16:15:30

@almafa5555: Sajnálom az első részét/évadját nem követtem az Édennek.
Igen, Anikó sokszor alpári, de attól még taktikázik, keveri a szart és mivel még mindig bent van, ezt jól csinálja, attól még, hogy "negatív" szereplő megérdemli, hogy nyerjen, szerintem. Én Leventének szurkolok mert ő a legszimpatikusabb (persze a legjobban azt sajnálom, hogy nem Omar nyeri :/).

LoveMy 2012.05.14. 16:19:07

@horipapa:
Hát eddig csak EGY taktikai lépéséről tudunk, a szart viszont nagyon tudja keverni, csak az baj, hogy el fog süllyedni benne!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 16:21:06

@Pácsó Ármándó: köszönöm:) (most csendesen, magányosan könnyezem örömömben)

@horipapa: itt is minden szóval egyetértek:)

almafa5555 2012.05.14. 16:25:18

@horipapa: oké, akkor egyezzünk meg, hogy Levente és Anikó fog egymással szemben állni, de levente leejti 24 milliónál :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 16:33:54

Miből gondolja mindenki azt, h megint csuda-varázsgömb lesz?

A kinti szériákban is változtatták, így annyira sablonos lenne. Csalódnék.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 16:36:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen, biztos cserélnek. Mindkettő kap egy-egy pisztolyt és egymásnak háttal elkezdenek távolodni egymástól. Bármelyikük megfordulhat bármikor és hátba lőheti a másikat és övé a pénz. Ha elérik a célt hátbalövés nélkül akkor osztoznak.

kovácspéterke 2012.05.14. 16:36:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem biztos, h az lesz, de a külföldi szériákban is többször volt, ha jól tudom.

LoveMy 2012.05.14. 16:39:01

@Joey Tribbiani:
ez egy kissé elég morbid, de ötletes! :)

Joey Tribbiani 2012.05.14. 16:40:27

@LoveMy: Azt hiszem tökéletes lenne a benti ember viszonyokat látva. Na jó, legyen csak festékpatronos pisztoly.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 16:40:37

@Mrs. Jackman: igen, de nem egymás után. Így túl kiszámítható lenne. Kimegyek, tudom a végkifejletet és ezért vok mindenkivel kedves? Ezt nem szeretném:D

@Joey Tribbiani: És a maradék?:D

@Pácsó Ármándó: aha, remélem, arany színű:D

Joey Tribbiani 2012.05.14. 16:42:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Maradék? Azért a többiek megvívnak egymással bárdokkal és buzogányokkal.

horipapa 2012.05.14. 16:43:04

@almafa5555: Én fogadni mernék rá, hogy Anikó sokkal hamarabb elvinné a pénzt és szúrna ki Leventével mint fordítva.De ne így legyen, egyébként az előző szériában, mennyire gyorsultak fel a kiesők az után, hogy nem jött be új szereplő? Mire lehet számítani? Valaki világosítson fel légy szíves, aki látta az első évadot, előre is köszönöm! :)

sirarcheer 2012.05.14. 16:47:25

@horipapa: "LoveMy: Akkor a ÉH 1. 40 - 48. történései egyben:

41. részben még 5 pár játszott egy játékot: mindenki kapott kettő darab fogvájót, majd azt oda kellett adnia a számára szimpatikus egyéni játékosnak, ezek páronként összeadódnak, majd amelyik páros a legkevesebb fogvájót kapta, az azonnal elhagyja az ÉH-t.
A 43-ban részben már csak 4 pár volt, de ekkor pofon vágta a retkes qqrva pókmajom Kristófot, és kiesett, ezzel persze a párja is a 44-ben. A 45-ben volt a Bomba játék a vesztes pár közül ez egyik tag (fiú) kiesett. Maradt öt fő, ekkor a lányok taktikai alapon kiszavaztak hármuk közül egyet, maradt 4 fő.
47. részben jönnek vissza a régi játékosok ceremónia keretében, és lehetőségük van lecserélni a bent maradóknak a régiekre. Az egyik lány cserélt.
48.részben a régi játékosok szimpátia szavazással állnak a maradék két pár mellé, aki mellé több ember áll az megy a végső játékba a bizalom aranygömbjét tartani és kezdődik a végjáték! "

Anikó meg van győződve hogy Levente azt csinálja ami Neki jó, arra számít majd hagyja hogy Ő dobhassa el a végén.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 16:47:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Sokszor megnéztem és egyébként is szeretem a középkori történelmet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 16:51:45

@Joey Tribbiani: csak kb előirányoztad, h csak egy maradhat:P

Amúgy én is szeretem, de te nem színész vagy:P

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 16:55:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Színű?? Tömör 18 karátos arany lesz mind a kettő! Éppen ezért lesz nehéz a döntés:-)

@Joey Tribbiani: Valahogy sejthető volt :-) Tényleg van láncos buzogányod?

horipapa 2012.05.14. 17:01:05

@sirarcheer: Rendben köszönöm szépen és gondoljátok, hogy most is így lesznek az események? Csak mert én úgy értesültem, hogy az Éden Hotelban bármi megtörténhet.. :D:D

sirarcheer 2012.05.14. 17:04:44

@horipapa: Lesz ami hasonló lesz, de nem hiszem hogy idén is pofonvágatnak valakit :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.14. 17:05:44

@horipapa: nem hiszem, h így lesz:) Remélem.

@Pácsó Ármándó: az lesz maga a nyeremény, értem:)

LoveMy 2012.05.14. 17:19:03

@horipapa:
Tavaly ez történt, csak viszonyításként foglaltam össze, és hogy majd mi történik...majd kiderül!

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 17:21:10

Ha esetleg két csaj jönne be, akkor mi lenne a feladatuk? Alsógatyaszerzés?
És kit ismerhetnek bent?

Joey Tribbiani 2012.05.14. 17:33:32

@LoveMy: Össze kell barátkozniuk Hiperrel egy órán belül.

Joey Tribbiani 2012.05.14. 17:37:37

Úgy nézem mindenki hazament munka után. Én is rápihenek az estére.

LoveMy 2012.05.14. 17:51:21

@Joey Tribbiani:
Még ha fizetnél sem!!!!!!
Messze nem az a kategória vagyok!

LoveMy 2012.05.14. 17:52:05

@Pácsó Ármándó:
Miért?
Csak összeköthetnék a kellemest a hasznossal! ;D

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 17:56:40

@LoveMy: Dévid most sajnálhatná igazán, hogy kiesett :-)

horipapa 2012.05.14. 18:06:21

Szerintetek ha megint lehetne párt cserélni(mint állítólag az előző évadban), ki cserélné le a párját?
Szerintem Noémi egyértelmű, Márkot Omárra.
A többiek szerintem nem cserélnének...
Ötletek/vélemények? :)

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 18:11:53

@horipapa: Hiper még esetleg, Pítnek nem kéne Petra, Edináé-Brokié bent van, Noét már mondtad, az újaknak meg nincs múltjuk.

Pácsó Ármándó 2012.05.14. 18:14:19

@LoveMy: Nem gondoltam volna, hogy lehet ennyit szövegelni :-)

LoveMy 2012.05.14. 18:18:00

@Pácsó Ármándó:
Egyébként ez a legtöbb hsz a ÉH2. HV-nál?

mimózA 2012.05.14. 18:21:07

@horipapa: Van még aki megérdemli, az ágyban Dinka is teljesített, remélem ma valami pluszt is hozzátesznek Naomival. Úgyhogy ő is tett , mindenre elszánt párjával egyetemben. És különben is, egy ilyen játékban kire mondhatjuk azt, h. megérdemelte. Nem mindegy? Lényeg az agymosás. Szórakoztattak oszt jónapot!

mocskosmacska 2012.05.14. 19:26:04

Végül is boginak lett volna esélye a bentmaradásra. Odaadja a védettséget anikónak, aki beáll máté mögé, hogy kidobhassa tüncikét, bogi meg megkapja papucsot.
De nem hiszem, hogy ezeknek ilyen bonyolult terv az eszükbe jutott volna valaha is.
süti beállítások módosítása