Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6081-6082.

2012. május 11. 15:00 - villanella

Rendezői bravúr, a kukában landoló szerelmes kulcstartó, és véletlenül leesett naplóba történő beleolvasás. Ilyen izgalmak vannak, kérem szépen, ráadásul közeledik a Berényi Kft. taggyűlése, ahol új főnököt szavaznak majd meg, és mondanom sem kell, hogy a posztért számtalan Berényi indul. Izgi, mi? Na, ez volt tegnap.

6081. rész:
Kriszta magyarázza, hogy mindig is a hullámos papagájozással való dolgozás volt a vágya. Elkéri a házat Bözsi mamától, aki ingyen is odaadja, ha összeköltöznek Szabival. De hát egy normális randijuk sem volt. Szabolcs kiakad, hogy akkor hogy fognak így járni, Kriszta leoltja, majd elmegy. Szabolcs megköszöni Bözsi mamának a segítséget. Amolyan ironikusan.

A Berényi Kft. irodájában látjuk Nórát és Klaudiát, Gizi érkezik. Szólnia kell a tagoknak, hogy rendkívüli taggyűlés lesz, bizalmi szavazás Nóra ellen. Klaudia kezdeményezte. Kivan. Klaudia szerint nincs még egy olyan főnök, aki engedi felmondani a vezető építészt a legfontosabb projekt közepette. Nóra szerint Klau önmagát akarja látni a székében. Meglepő.

Szabolcs még mindig a nagyanyjával pereskedik, Szabi, most haragszol? Érzem, hogy haragszol. Nagyi, nem adod ki azt a házat, tele lesz madarakkal meg magvakkal. Nagyi bölcs. Jaj, kisfiam, ha valaki el akar menni, gondolod, hogy vissza tudod tartani? Tudod, mit mondanak a távolságról? A kis tüzeket kioltja, a nagyokat meg fellobbantja.

Klaudia Attilának meséli, hogy szavazást akar, és ő lesz a főnök. Attila a szíve miatt aggódik, de nem fog belehalni. És nem fog könyörögni, de számít Attilára. Persze, majd a neje ellen szavaz, mi? Figyelmezteti, mi mindenben segített neki, és rávilágít, hogy sokkal kényelmesebb lenne az iroda nélküle. Attila nem adja be a derekát, szavazata a Nóráé. Klau szerint nélküle is nyerni fog. Klau el, Attila telefonál.

Petinek Balázs mutatja a laptopon a csókjelenetet. Közben Lindáéknál a két jány vajas kenyeret ken, vagy mi a faszom, és közben Linda szenved. Balázs kérdi Petit odafent, hogy nem veszi-e észre, mennyire oda van érte Linda, de Peti nem érzi ezt. Linda közben Hannának, mi van, ha azért lépett le, mert nem bírja a szemembe mondani. Óriási vágások, Peti és Linda egy-egy mondata mostantól. Peti: csússzak térden, hogy aztán megint elhajtson? Linda: mindig az van, amit ő akar. Peti: mindent kipróbáltam. Linda: beszéljek vele? Peti: kizárt, hogy újra végighallgasson. Linda: tudod, mit? Beszélek vele. Peti: jobb lesz, ha nagy ívben elkerülöm. Micsoda rendezői bravúr.

Juli épp András kedvéért hazudik egy telefonálónak, egészen pontosan Katinak, hogy nincs otthon, és nem tudja, hol van. Lerakja, majd kérdi Andrást, hogy tudja-e, hogy Klaudia is indul. Kiderül, hogy András szavazna Klaura, ha támogatja a terveit. Aztán ötlete lesz, miért ne indulhatna ő is.

Közben Klaudia Zsófiék lakása előtt briefeli a csajt valami rendezvényről. Ha nem nyer a szavazáson, akkor azonnal jön, de ha igen, akkor Zsófikának át kell vennie a céget szőröstül-bőröstül. Elindul Klau, Attilába fut, aki azonnal leállítja, ne próbálkozzon semmivel, mert csúnya vége lesz. Na, Klau kérdi, arra célzol, hogy ne szóljam el magam a Julival való kapcsolatodról? Atti rávilágít, hogy ha kavar, a lánya házassága bánja majd.

Lent a Rózsában a pultban gitározik Szabi és Alizzal beszélget. Aliz okos, ha valaki menni akar, engedni kell. Példát is mond, Renátó olajfúró toronyba ment dolgozni, azt hazudta, aztán szembe jött a piacon szőlővel meg az új csajával. Kinga érkezik, lekúrja Szabit, hogy dolgozzon, az meg mondja, hogy elköltözik Kriszta. Na, ettől kész lesz Kinga. Vált a kép, Hanna meséli Balázsnak, mire készül Linda, Balázs meg mondja, hogy stop, Peti lezárta az egészet. Vissza Szabiékhoz, te hiszel a távkapcsolatokban, Kinga? Új lakótársat kell keresni. Inkább véglegesítsd Ádámot. Aliz beszól, hogy olyan hideg szobában nem akar majd maradni Ádám. Kinga meglepődik, hogy neki miért nem szól senki, ha gond van.

Peti majdnem becsenget Lindához, amikor Géza érkezik és megzavarja, Alizt ölelgeti Gézut, megbeszélik a sál témát, minden rendben van. Peti megvárja, míg elmennek, a kezében egy szív alakú kulcstartót szorongatva.

Lindának csörög a mobilja, közben az anyja a szobában beszél hozzá, kijön, hogy vegye fel a mobilt, kiderül, hogy zenét hallgatott, ezért nem hallott semmit. Csengetnek, Peti az, Gizi magukra hagyja őket. Meg kellene beszélnünk, az a csók, félre érthető volt, ilyenek. Te félre értetted? Te nem? De bénák baszki. Linda azt hazudja, hogy muszájból volt, Petinek inába száll a bátorsága rögtön, úgyhogy akkor mind a ketten csak az ígéret miatt smároltak, isteni. Peti el. Linda szomorú, Peti szomorú. Annyira, hogy kikúrja a szivecskés kulcstartót a szemetesbe.

6082. rész:
Éjszaka a rakparton, négyes-hatos, majd Nóráék lakása. Timike nem éhes, előbb akar lefeküdni. Történt valami az iskolában? Összevesztem a Biankával, csúnyákat mondott Lucára. És te kiálltál a barátnődért? Büszke vagyok rád. De most nem lesz ötös a magatartásom. Ne törődj vele. Nóra kiakad, na, tessék, még ez is. Attila elintézi, holnap beszél majd Sári nénivel, az osztályfőnökkel. Nóra kivan, mire tanítsa a gyerekét, hogy ne álljon ki a barátnőjéért? Engedj ki, javasolja Attila, egy szavazatod tutira van. De Nóra nem enged ki, mert az csak 5 százalék. Attila javasolja, hogy kérje meg Mikit, de Nóra nem akar Mikivel beszélni, és Miki és Laci szavazata nem elég. Andrásé kellene, de ugye az most nem annyira menő.

Bözsi mama feljött Krisztikéhez, hogy kiveheti a házat, de szalad, mert kifut a leves. Ádám közben telefonál Izabellának, hogy hívja vissza, ha bekapcsolja a mobilt. Kinga hazaér, tényleg hideg van itt? Kicsit. Akkor feltekerem a termosztátot. Amíg feltekeri, Kriszta színt vall. Oké, mondja Kinga, hiszen Szabi már mondta a dolgot. Kinga érdeklődik, hogy lesz Szabival, ő optimista, Ádám nem annyira.

Peti érkezik Balázshoz, miért nem veszi fel a telefonját, ha hívja? Elmeséli, hogy bement a Lindához, csak a szokásos volt. Vagy olyan, mint egy tündérke, vagy, mint egy jégcsap. Balázs nem érti, miért rúgta ki, amikor szerelmet akart neki vallani. Akkor érdekesen vall szerelmet. Nem mész vissza? Nem.

Közben Linda meséli Hannának, hogy Peti csak azért jött, hogy megbeszéljék. És hogy elment a kedve a vallomástól, mikor közölte, hogy a csók csak a film miatt volt. A háttérben érkezik Kriszta, Szabolcs mindjárt végez a dallal. Elmeséli Kriszta, mi volt fent, csók, én is sajnálom, hogy elveszítelek. Bármikor meglátogathatsz kúrni. Ilyenek.

Ádám és Kinga fent vacsiznak, sótlan, Ádámka? Hát az. Csengetnek. Milyen forgalom van itt mindig. Aliz érkezik, kötött egy sálat Ádámnak, juhuuuuu. Ádám köszöni, megfogja Aliz kezét, Kinga meg nézi a kezüket, és beszól.

Na, a Rózsában eljátssza a dalt Szabi Krisztának, isteni rímek, beszartok. András érkezik közben, hat diós süteményt kér és leül Gizi mellé, aki el is meséli, hogy a Klaudia miatta akarja leváltatni Nórát. A dalnak vége. Ezt tényleg te írtad? Tényleg. Neked. Kriszta sír, és rájött valamire, neked ez az utad, a gitár meg a zene, én nem férek bele a képbe. Baszki, egyszer smároltak vagy kétszer, mit kell ezen sírni? Elrohan, Szabi meg elharap egy káromkodást.

Hanna és Linda a neten ékszereket néznek, Linda nem akar zöldet, mert az már van. Hoz szőlőt, mert az anyja ma nem főzött. Peti közben hívja webkamerával Hannát és Tamaráról kérdi, amit természetesen Linda hall. Ennyit arról, hogy egy szavamba kerülne, és újra együtt járnánk.

Nóra érkezik a Rózsába, ő négy gesztenyés szeletet kér. Klaudia is befut, szóltak-e neked Andriska a holnap miatt. Igen, és nem fogok rád szavazni. Nóra kihallgatja őket. Érzi, hogy a Gizi téma lesz a legjobb, majd jól a szárnya alá veszi az asszonyt és az jó lesz. Nóra, miután elment Klaudia odafordul Andráshoz és köszöni, de András nem fog rá szavazni, mert ő is indul az ügyvezetői posztért.

Kinga a kezeit keni a tükörnél, amikor Kriszta megérkezik sírva. Szakítottunk, én szakítottam vele. A Szabi írt egy dalt, és azt hittem, egyszerű lesz, de kurva szép volt, és neki ezt kell csinálnia, mert nagyon tehetséges. Nem költözhet le velem vidékre, itt a jövője. Majd elmegy, be a szobába, még a noteszét is kint hagyja, ami nem jó, mert természetesen Kinga beleolvas, és megtudja, hogy Aliz okozta Ádám balesetét. Muhahahaha.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zephyr 2012.05.11. 20:25:32

A "Muhahahaha" egy sátáni kacaj akart lenni? :) Mert akkor jól sikerült!
süti beállítások módosítása