Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 47.

2012. május 10. 18:15 - Hódos Hajnalka

Szavazunk, elvtársak. Ki akarja, hogy az elviselhetetlen svéd luvnya a nyakunkra járkáljon és beleugasson mindenbe? És ki akar a Dolhai Attilával hetente sztárinterjút csinálni az operett rovatba? Mindenki lapul, mint szar a gazban, hát akkor, egyék meg a pizzát és húzzanak haza, Antos figyeljen, új üdvöske van születőben, a Kovlacsics Rea. Tegnap jött haza Amiból, akrobatikus roki versenyt nyert. Oknyomoztam, nem is. Viola öt perce következik, valami szörnyűség van a hűtőben, ami valaha egy disznóhoz tartozott. Hazajön Titi, ő is nagy ívben szarik a brokkolira meg az egészséges étkezésre, Viola ujjong, biztos konszenzus volt a szavazáson. Hát, az volt, csak nem úgy, ahogy ő gondolja. Titi nem várja meg a teátrális összeomlást, elrohan otthonról, Viola háborog, Gergő anyja meg bőg a meghatottságtól, biztos a Wolfram volt az, aki kifizette a tartozását, meg se tudja neki köszönni, ez az áldott ember úgy eltént, mint szürke szamár a ködben. Gergő hümmög. De hát, arra a kis pézre szükség van, úgyhogy a szoba továbbra is ki lesz adva mindenféle labanc meg bajor gyüttmentnek.

Kígyós az egyik Seggfejjel találkozik, aki a kezdet kezdetén majdnem a halálba kergette, nem lehetne, hogy átmenetileg támogassa a holding a GumiLibást? Dehogy lehet, az egy halott üzlet, a holding meg csak nyereséges üzletekbe fektet. Válság van, a patkányok elhagyják a süllyedő hajót. Ejnye Andris, te megszeretted ezt a csapat idiótát! András pironkodik, hát igen, mit tagadja. A Seggfej ma nem seggfej, na jó, mennyi kell? Két hétre álljuk a cehhet, ne örülj, nem lesz ingyen.

András örül, Ottó kevésbé, mert nem tud hazavergődni Pócshidáról. Erzsike juszt se nézi meg, hogy mén a troli éjjel, majd ha Ottó egy padon fagyoskodik éjszaka, elgondolkodik azon, haza kell-e telefonálni az asszonynak, meddig marad és él-e még. Ottó, pakolj, ez a nő kiszívja a véredet! Ottó nem siet, megértem. Olyannyira nem, hogy miután beleütközik Titianyuba, aki majdnem akkorát zakózik, mint az ólajtó és kificamítja a bokáját, ott éjszakázik a tánciskolában. Egy üveg bor társaságában, lábmasszírozással és kinek szarabb az élete vetélkedővel. Titianyu olyan kéjeseket sikkantgat a bokaficam miatt, hogy simán bevághatnák egy gerontofil pornóba. Reggel Viola még mindig kesereg, ő csak segíteni akart. Hát nekem a legtöbbet azzal, ha visszautazna Snavlundába.

Jön Fonkőrös, jobban megnéztem, paranoid skizofréniában szenvedhet, mi másért szorongatná magához úgy azt a fekete műbőr mappát, mintha a Kennedy gyilkosság elkövetőjének nevét őrizgetné benne? Biztos, hogy valami nem kóser a videó körül, komoly állatvédők nem keverednek ilyesmibe. Nem csalnak és nem járatnak le. Biztos őket is átejtették. Lehet, hogy felajánlott nekik valaki egy nagyobb összeget, ha elkészítik és terjesztik ezt a videót. Ezt az okosságot Titi mondta, aki csak a magánéletében beszél hülyeségeket a szakmában soha. A GumiLibás megint kesereg, képzeljük el, egy közvetítő cég embere megkereste és ajánlattal, megvennék a cégét. Biztos, hogy a videó nem véletlen! Juj, mi fog kiderülni? Tán a HavasDoki tömött?!

Címkék: marslakók
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.10. 18:43:11

bokaficamra lábmasszázs? Jól van ez így????

Everest999 2012.05.11. 14:25:10

Nem tudsz már mibe belekötni, árnyékember...
süti beállítások módosítása