Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 43-46.

2012. május 09. 19:15 - Hódos Hajnalka

Soha nem tudjuk meg, mi volt a nyom, amin Ottó szerint elindulhatnak, de azt hiszem, elértük a mélypontot a Marslakókban. Most már csak az következhet, hogy valamelyik férfi szereplő női ruhába bújik, de akkor egys ort sem írok többé erről és ez nem üres fenyegetőzés. Ottó leöntötte magát narancsszínű festékkel. Hát komolyan mondom, hasfájásig-könnycsorgásig kacagtam. Megint nem történt lófasz se, de azt legalább csőstől kapjuk, na haladjunk, ma végre megérkezett a halfüstölő és annak akarok örülni. Szóval, Ottó nyomának nyoma veszett, Csingacsguk legyen a talpán, aki utána tud eredni. Nízik a videót, majd kiesik a szemük, a gágogástól semmit nem lehet hallani, csak annyit, a libák áldozatok. Meg mi, nézők. Antosnak bűzlik a film, nem azért, mert libaszaros, hanem másért. Este némi nyáladzás, Titi hencsereg az ágyon és Ottóval beszélget arról, mikor lettek barátok. Nem sokáig lesznek azok, elárulom.

Zoli tojásrántottát készít, Eszter rábassza az ajtót, megy, találkozik a feleségével, hogy miért, valószínűleg ő sem tudja, én meg nem is akarom tudni. Réka pont olyan, ahogy (rém)álmaimban az Apeh-ellenőröket képzeltem, amikor még bótos voltam, ha rám nézne így, biztos azt az áfát is bevallottam volna, amit el se csaltam. Nem gyűlöli Esztert, mert ő legalább nem sok vizet zavart. Nem ajvékolt éjjel a telefonban meg nem zárta ki magát direkt, hogy Zoli hazamenjen a nyaralásból. Megegyeznek, hogy az asszony vigye haza az urát, mert Eszternek kösz, elég volt belőle. Titi és Ottó elmennek a hátborzongató libás videót jegyző alapítványhoz, akik természetesen ajus pézekből, magánfelajánlásokból meg pályázatokból tartják el magukat, a dolgozók önkéntesek, a videó meg természetesen titokban készült, ki az a segg, aki beenged a telepre egy habzó szájú állatvédő csoportot? Titiék hümmögnek, Viola kiborul, mert őt nem szereti a Titi, mi meg örülünk a Szigetnek, annak pláne, hogy folytatódik a Magyar Dal Napja, bár én lassan ott tartok, ha meghallom a Most múlik pontosan c. dalt, legszívesebben kirohannék a világból. Ettől függetlenül Varga Líviusba természetesen szerelmes vagyok és ez így is marad. És ne mondja nekem senki, hogy ő nem unja.

Antos örül, mint majom a farkának, mert a biztosítós csaj negédeskedve közli vele, hogy holnap a főnök találkozik vele, ami lóvézizegést is jelent egyben. Eszter úgy dolgozta fel a Breznánéval való találkozást, hogy bebaszott, mint az albán szamár, vihog a szerkesztőségi értekezleten, Antosból kitör a munkakedv, ami majdnem verekedésbe torkollik. Ottóval kölcsönösen lefaszozzák és lealkoholistázzák egymást, gondolom, egyik sem kap három meccses eltiltást, vagy ilyesmi, de mit számít ez. Antos lekeveri a hangot a videóról és felcseréli a jeleneteket aztán megvilágosodik, ezt a filmet több helyszínen vették fel. Sőt, egy teherautó is látszik az egyik képen, ami ugyan homályos, mint a szar, de a román rendszám érdekes módon tisztán kivehető rajta. A Marslakók kizárólag rántottát reggeliznek, most a hiperintelligens jogásznőnél készül ez az étel, aki - skandallum - egy bulvárújságnál titkárnő, hova jut így a világ?! A szerkesztőségbe érkezik egy Fonkőrös nevezetű valaki, egyenesen Münchenből, Titi nézzen utána, Gergő meg induljon rögvest, mert Mátrai művésznő topless ad interjút Óbuda főterén. Eszter meló helyett Brezna Zolival ugat, hiába vigyorog azzal a tejbetök fejével, a Marslakók nem fog széthullani, mert van bé terv és inkább azzal foglalkozzon, hogy lépjen ki az életéből. Esztert, akit dolgozni eddig nem láttunk, csak az érdekli, hogy dolgozhasson és hogy hagyják dolgozni.

Hédi lóg a suliból, Ottó is, csak ő a melóhelyről, kicsit kesereg, azt hitte, kialakult egy közösség, erre kiderült, hogy mindenki egy segg. Van valami bájos abban, ahogy Ottó azon kesereg, egy munkahelyen nem szeretgetni kell egymást, hanem dógozni, de hát újságoknál biztos azt így szokás, én nem tudhatom, ugye. András küld neki egy sms-t, gyáva gyökerekkel nem hajlandó együtt dolgozni, aki nem megy be melózni, húzza le magát a vécén. Antosnak a tegnapi cicababa elhúzza a szája szélét, a biztosító három millióval kevesebbet fizet, mert csomó minden cuccot, amit a szerződés megkötése után vásároltak basztak bebiztosítani, Antos hőzöng és kikéri magának, mire kivágják, mint macskát szarni. Valaki furcsállja, hogy Fonkőrös pont most talált rájuk, honnan tudja egyáltalán, hogy a Marslakókat a Gázendorfer támogatja? Megmondom, a Hülye Nevűek Klubjában találkoztak két héttel ezelőtt, amikor Görbe Barna tagfelvételét megtagadták. Hogy ki, nem írtam fel, különben is oly' mindegy, nem? Brezna jön Kígyóshoz és mint férfi a férfival akar vele beszélni, ami önmagában lehetetlen. Lefikázza a Marslakókat, akiket nem tart a saját újságjával egy súlycsoportnak, aztán arra kéri Pitont, most, hogy a szponzort elveszítették és bukta utca van, engedje el Esztert, ezt a kiváló újságírót, ezt a gyöngyszemet, ezt az újságírás Capáját, mert nála biztos helye van. Ahha, szóval ez az eszetlen liba pofázta ki a szerkesztőségi titkokat! András felhívja és lebassza, mit a pöngős malacot, Eszter hápog és még neki áll feljebb.

Gergőkére megint rápusztul a Flórácska, Kígyós és Eszter összebalhéznak a szerkesztőségben, Eszter hazaér és kivágja Zolit bőröndöstül, golfütőstül a francba. Fonkőrös megérkezik, aki vagy súlyos mentális panaszokkal küzd és nem is Fonkőrös, hanem a müncheni OPNI-ból szökött meg, vagy úgy készült a szerepre, hogy többször nézte meg az Esőember szerepében Dustin Hoffman-t, mint kellett volna, becsületére legyen mondva, néha legalább töri a magyart. Már amikor eszébe jut. A zavaros, finomkodó, ugyanakkor pszichiáterért kiáltó mondatok lényege, hogy üzletet sejt a háttérben. Titi összeomlik attól, hogy Antos és Ottó összevesztek és neki most két pártra kell szakadni, Bohócévinek meg az a baja, hogy Antos most kedves és vett négy kiló krumplit is. Antos közli, hogy tele van a fasza és elhúz Koppenhágába vagy Szingapúrba mert ez egy szar ország szar emberekkel és ő a legjobb fotós. Hogy az a jelenet minek kellett, a gondnok széket kuncsorog, úgyis jön a csődeljárás és vége a marslakásnak, úgyhogy egyet igazán adhatnának neki, el nem tudom képzelni, de azt is mutatják, ahogy örömében pörög a forgószékkel, én nem tudom, nem vagyok egy rosszmájú fajta, de csak arra tudok gondolni, azt hivatott illusztrálni, itt tényleg mindenki pszichotikus. András kiosztja a feladatokat, Gergő kerítse elő a fotóst, Titi meg túrjon libás jogszabályokat. Mind a kettő húzgálja a száját, meg vonogatják a vállukat, csak tudnám, akkor a fasznak mennek be dolgozni? Szingapúrba van tök sok park közbe meg hájtek az egész. Évi megsértődik, nem azért, mert Szingapúr hájtek, hanem azért, mert Antos 1.) el akar menni Szingapúrba és velük mi lesz 2.) ha Antos azt akarja, hogy vele menjen, azért mert nem akar Szingapúrba menni. Remélem, ha mégis fizet valamit a biztosító, elmennek közösen egy szexológushoz, mert úgy látom, nagyon kéne. Eszter és András kibékülnek a Félkézben, Eszter András helyében a kapcsolatait venné elő, ezt Piton csak a legvégső esetben teszi és ez még nem az.

Réka Eszteren keresi Zolit - még mindig a Félkézben - Eszter vállat von, te, az van, hogy kurvára nem érdekel, hol az a fasz, de javaslom neked, ha a gyerekek felnőnek, tiplizzél le te is. Titi és Ottó Fonkőrössel beszél, ugyanabban a Félkézben, de egy párhuzamos idősíkban, miközben Eszter azzal a Titivel beszél telefonon, aki Fonkőrössel és Ottóval tárgyal a Félkézben. Bohócévi nyivákol, Antos megint világgá akar menni, Eszter mindenkit odacsődít Antoshoz, ahol mindenki kibékül mindenkivel, Antos picsarészegen tántorog, Ottó meg egy libafossárga bolyhos pulcsiban van, mivel délután ráömlött a raktárban a narancssárga festék. Viola is beállít a buliba, hozza Ottó megszáradt ruháit, és felhívja Pitont, ő a (G)Réti Viola és szándékában áll befektetni a Marslakókba. Persze vannak feltételei is, az árnyas fák alatt, ahol Andrással kávézgatnak, ilyenek, hogy operett rovatot szeretne és ellenőrizni a könyvelést. Na meg nyereséget. Több kultúrát. Az operett egyébként kultúra. És foglalkozzanak többet az érettebb korosztállyal. Őszintén felröhögök, mikor András erre azt válaszolja, nem biztos, hogy több kattintás lesz, ha geriátriai hírmondó lesz a Marslakókból. Nem baj, operett akkor is kell. Havi nyócezer ajróér. Meg hát a Titikének ez olyan fontos. András biztosítja Violát, olyan boldog az ajánlattól, hogy a seggét mindjárt a földhöz verdesi nagy örömében, de azért megbeszélné a többiekkel is a dolgot. Réka még mindig a BreznaZolit keresi, még mindig Eszteren, kezdek reménykedni benne, hogy végleg elnyelte a föld, de gyanítom, nem lesz ilyen szerencsénk. Fonkőrös megint megjelenik és segítséget kér, az van, hogy neki se helyismerete, se felkészült jogásza. Megjegyzem halkan, Fonkőrös egyébként egy magánnyomozó, én is röhögtem. Andráséknak szenzáció kell, neki infó. És ha minden jól megy, megmarad a befektetőjük is.

Kígyós rááll a dologra, leküldi Ottót Pócshidára, Ottó kezd Marslakósodni, ez se menne vonattal a boga faszáér se, egyre az autó kulcsát kéri Andrástól, az meg annyira nem hülye. Ottó nem érti, miért kell neki a GumiLibáshoz menni, mittomén, maguk szoktak oknyomozni, nem? Fonogram díjkiosztó van és Palya Beát kisbabát vár, gratulálunk. Hogy Titi és Gergő miért vannak az Állatkertben, nos, már csak legyintek, Viola volt negyven éve az Anna bál szépe, erre is. Ottó megszopta, a GumiLibás pont Pesten van és találkozni akar Kígyóssal. Hozott libamájat is. Két tányérral, mind a kettő jó. Hát ez a nagy titok. Hogy ízre semmi különbség. Akkor miért tömik a szerencsétleneket? Hogy nagyobb legyen a májuk. Én nem is tudom, ez az info hogy nem a Wikileaks-ről szivárgott ki. Persze semmi nem úgy van, mint a filmen. A GumiLibás is segítségért esedezik, nem lesz hálátlan. Ja, már a franciák is visszamondták a szerződését, nemcsak az észak-dél tengely, muhaha! Eszter és Titi azt fejtegetik, semmi tartás nincs ebben a Brezna Rékában, borzasztó. Mondja ezt szemforgatva egy olyan csaj, aki évekig egy belga lábtörlője volt, meg egy másik, aki a főnökével kúrt, aztán első szóra elhitte a semmiből előbukkanó exének, hogy vele akar élni Szaúd-Arábiában, hát kérem, nincs gyönyörűbb dolog, mint a női beszélgetések, mikor egy másik nőt aláznak. Gyönyörű. András lelkes, Eszter nem érti, mi a faszért kéne a GumiLibásnak segíteni, így is úgy is lehúzhatják a rolót, ha meg kiderül, hogy valaki tényleg szándékosan akarja besározni, akkor meg válság van, azért nem ad lóvét. Javaslom, kérdezzék meg a Fonkőröst, a németeknél már két éve sem volt válság, csak minket etetnek ezzel, mert minket lehet. Lassan befut mindenki a szerkesztőségbe, András elmeséli, Violának szándékában áll és szavazásra bocsátja az ügyet. Titi kibírja röhögés nélkül a hírt és látványosan kiborul, ez a nő rátelepszik az életére. Az, hogy a füstölés a legrégebbi tartósítási eljárások egyike már nem ide tartozik. Juj, a halfüstölő, tényleg!

Címkék: marslakók
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kemény keleti kommentelő 2012.05.09. 21:50:34

Nem számoltam, de ez van 10-11ezer karakter. Kockáztatás következik: ezt be kell osztanunk jövő keddig.

Választ kaptunk egy régi kérdésre. Gergő otthon alszik. Vesztettem egy fogadást, arra tettem hogy Faternál, azért nem merik mutatni.
Nem mondom, hogy sokat gondolkodtam azon, hogy vette észre Antos egy homályos képen a román rendszámot, de valami magyarázatnak lennie kell. Lehet, hogy csak a libák voltak homályosak és a helyi Gansendorescu, a fotós a kocsira fókuszált. Az is tuti oknyomozó volt.
Van viszont új kérdés?
Hova tűnt Brinza Zoli?

2012.05.09. 22:26:54

@kemény keleti kommentelő: ha már így képben vagy: tényleg mi a franc volt az a nyom, amit Ottó kis cetlin lobogtatott?

csicserierika 2012.05.10. 09:33:55

végre én is hozzá tudok szólni érdemben:
az első képen ysk-es ágytakarón heverészik a csajszi.

csicserierika 2012.05.10. 09:35:36

jysk ( hehe, még ezt sem tudtam )

kemény keleti kommentelő 2012.05.10. 09:51:32

@beebeer: Sajnos a nyomról nekem mindig Al Bundy kutyája jut fejembe, így halvány luftom sincs mit lobogtatott Ottó. Talán valami fidesz röpcédulát, amin bizonyítékként szerepel, csak a magyar libamáj a jó libamáj. De ez nem biztos. Illetve az biztos, hogy csak a magyar libamáj a jó libamáj, de nem biztos, hogy Ottó azt lobogtatta.

Kullancs1983 2012.05.10. 15:22:57

Szerintem azért voltak az állatkertben, hogy mutogathassanak gyűrűsfarkú makikat. Azok aranyos jószágok, és az emberek nem kapcsolnak el rögtön a sorozatról, ha látják őket.

2012.05.10. 16:16:13

@kemény keleti kommentelő: én meg attól féltem, hogy annak a videónak a linkjét, amit közösen néznek... de ekkora baromságot már csak nem nézek ki a forgikból.
Egyáltalán tudja valaki, valamit már kioknyomoztak a Marslakók?

kemény keleti kommentelő 2012.05.10. 16:49:58

@beebeer: Ha nem lennének a marslakók, sose tudnál pepsit főzni magadnak. Nem tudnád hol a Makovetz kilátó vagy hogy melyik lábbal kell tekerni a Ferrarit.
www.marslakok.hu/

kemény keleti kommentelő 2012.05.10. 20:59:36

Ottó stoppolt a pusztában
Másfél óra múlva vette fel egy helyi Csubakka a birodalmi lépegetőjével a krumpliszsákok közé
Csak mondja mégegyszer valaki, hogy nincsenek itt fasza párbeszédek
süti beállítások módosítása