Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x09 - At the Movies

2012. május 09. 10:00 - Chat Géza

Laza reggeli veszekedéssel kezdi a napot Hank és Charlie, melynek témája nem más, mint Tyler kibaszttul menőre sikeredett forgatókönyvének képviselete. Charlie már-már könyörög, hogy a kis szarházi ügynöke lehessen, de végül Hank felvilágosítja barátját, hogy mennyire nem lenne ez etikus és fair döntés rá nézve. Na de elég lesz ennyi a bájcsevejből, ölelés meg puszi a seggig érő homlokra és Hank már megy is a  Santa Monica-i zsaru forgatására, hogy jó pénzért cserébe valami munkához hasonló dolgot színleljen.

Samurai a piros és szürke dzsekijében rohanva menekül a Beach sétányán, mire egy ombre földre küldi és pisztolyt nyom az arcába, de ekkor a kamera leáll, mert egy lepkefingnyi durván ütős – kasszasiker alapanyag – sincs a jelenetben. Mindenki Hankhez fordul megváltásért, aki időközben, mint Fruit Ninja szenszei ül és várja, hogy leteljen a műszak. Apocalypse már maga sem vágja, hogy mit akar ezzel a filmmel, ugyanis szíve szerint kinyírná filmbéli partnerét, amiért az lefeküdt a szerepbeli nőjével. Stu csontig benyal, hogy mentse a helyzetet, majd kiadja a feladatokat. Apocalypse menjen füvezni, hogy kisimítsa a lelkivilágát. Ez alatt Hank vonuljon el átírni a rohadt jelenetet, mert ha nem akkor kerít valaki mást, aki a gázsi feléért is megcsinálja ugyanezt.

Charlie, reggeli kényeztető relaxációs jakuzzis fürdőzését egy kis víz alatti dodiztatással tarkítja. A mélyből felbukkanó Lizzie nem érti, hogy mi a gond, miért áll csak félig a zászló. Csőstül záporoznak a jobbnál jobb tanácsok, így Charlie végül úgy dönt, hogy elmegy és dumál egy faszát Tylerrel, mert abból ugye semmi baj nem lehet. Nagy levegő és a csaj már megy is sárga tengeralattjárózni. De újra visszatér, hogy rákérdezzen, sikerült-e intézni valami kis szerepecskét neki a Santa Monica-i zsaruban? Folyamatban van, úgyhogy a dodizás az bizony joggal jár.

Hank a lakókocsiban füvezik, hogy jöjjön az ihlet a menő dumák írásához. Stu kopogására Hank kétségbeesve kezdi el legyezni a mindent átható marijuana felhőt, mire végül rájön, hogy feleslegesen játssza az agyát és beengedi a nagymenő producert. Van, hogy nem öklik a szar. Így mentegetőzik Hank. Stu még meg is érti a dolgot, de akkor is csak 15 perce van valami hiperfaszát alkotnia, mert ha nem, akkor ennyi volt a Santa Monica-i zsarus karrierjének. Hank egyből ráfeszül a dologra, de akkor meg a film színésznőcskéje tér be hozzá egy kis segítségkérésre. Neki is át kellene írni a szövegét. Hank a világát sem tudja, annyira be van állva,ezért minden –szar – egyességbe belemegy. (Még jó, hogy házaló ügynökök nem kopogtak be hozzá porszívófejeket árulni.)

Charlie az irodájában vázolja a helyzetet Tylernek, hogy nem nagyon fog menni ez az ügynökösdi, mert Hank nem szeretné. A kis pöcsköszörű nem hatódik meg annyira, hisz a mai napra vagy egy halom ügynökséghez van meghívva, hogy tárgyaljanak vele. Charlie még egy utolsó mentsvára, hogy mint barátok elmennek egyet piázni meg dumálni, hogy jó tanácsokkal ellátva engedhesse útjára a fiút, az ügynökségek veszélyekkel teli mezején.

Az új jelenet elkészült, szóval Hank vígan heverhet a kanapén. A színésznőcskének is nagyon bejövős az új szövegkörnyezet, ezért hálája jeléül megmutatja melleit, melynek következtében fékezhetetlen vágyaktól vezérelve, valamint a jó tett helyében jót várj alapon, szaxizni kezd Hank péniszén. Erre a jelentere ront ajtóstul a házba Stu és a kis rendező hülyegyerek. A kisgyerek kiborul, mert ő castingolta a csajt és ő akarta ágyba vinni, nem pedig egy szaros másodrangú írónak akarta előkészíteni a terepet. Egy kicsit elpityeredik, mert úgy érzi, hogy kezd egy rakás gőzölgő szarkupaccá válni a filmje, mire Stu kirugdalja a lakókocsiból a bőgőmasinát, hogy levegőzhessen és embert faraghasson magából, míg a sarki drogériában tampont vásárol magának. A szöveg amúgy Stu szerint is kiváló, és jócskán megérdemelte volna azt a kis szopást.

A krimóban folyik a beszélgetés Charlie és Tyler között, hogy az érdekütközések miatt nem vállalhatja el az ügynökösködést, majd a sok hezitálás és matekozás után Charlie Guillotine alá dugja a fejét és belemegy a dologba. Tyler ügynöke lesz. A kis szopadék azonban visszatáncol, hogy annyira azért mégsem kéne ezt erőltetni. Charlie fűt-fát ígér, csak legyenek már túl ezen a jogi herce-hurcán, mire Tyler kegyesen felajánlja a leszerződés esedékességét, amennyiben Charlie odamegy a nagydarab, böszme, biliárdozó úriemberhez és azt mondja neki, hogy szívesen leszopná a farkát és feldugná a segglyukába a hüvelykujját. A kínos nevetés után csak leesik Runklenak, hogy ez bizony kurvára nem vicces, mert kurvára meg kell csinálnia.

Eközben Hank, Apocalypse lakosztályába látogat, ahol egy tucat bepipázott nigga feszít és kőkeményre szívott arccal bámulnak Moody bárgyú tekintetébe. Valami gond van fiúk? Nem tetszik a szöveg Samurai? Abban nincs hiba. Abban viszont annál inkább, hogy rámozdultál arra a csajra. Hank nem nagyon veszi a dolog súlyát ezért az erkélyen fejjel lefelé kilógatva, kicsit megszellőztetik a fejét, hogy megértse miről is van itt szó. Már értés. Csak a stáblista első helyén szereplő ember mozdulhat rá először a filmben szereplő nőkre. Mindenki másnak sorszámot kell húznia.

Ez alatt Charlie szembenéz a halállal és azt mondja neki: szeretném leszopni a farkad és a seggedbe dugni a hüvelykujjam. A hegyomlás visszakérdez, hogy jól hallja-e amit a kis kopasz mond neki, majd felteszi a kérdést, hogy ezt csak poénnak szánta-e. Charlie megnyugszik és mentegetőzik, hogy igen ez csak egyfajta hülye vicc volt és bégtelenül sajnálja, mert csak fogadásból mondta az egészet. Erre bepipul a faszi és a térdén kettétöri a dákót, mire két segítő cimbije kiviszi Charliet a sötét sikátorba. Ide nem lesz elég a meneküléshez az ázott kiskutya szem, egy kis sírva könyörgéssel megfűszerezve.

Hank, Apocalypse lakosztályának egyik ágyában fekve próbál visszatérni az élők soraiba, de ez nagyon kis hatásfokkal sikerül neki. Samurai is benéz hozzá, hogy minden oké-e. Plusz további tájékoztatásul közli, hogy jobb ha tudja, amennyiben ez az egész Kalival történt volna, már rég lemészárolta volna. Hank nem válaszol, csak dohányzik tovább és riadtan néz maga elé. Hogy végleg elfelejthessék ezt az egészet, és a mihez tartás végett, hogy a jövőbeli gyümölcsöző munka reményében egy pillanatra se lankadjon a riszpekt, Apocalypse oldalba zúzza Moodyt.

Charlie lassan csoszogva visszatér Tyler asztalához és felvázolja a sikátorban történteket. Szépen letérdeltették, mire a hegyomlás fickó letolt gatyával elé állt, és még Stu Baggs szerszámának méretét is megszégyenítő lőcsével párszor arcon csapkodta. Az egész mutatványt az koronázta meg, hogy a végén még egy kis tündércsepp is került Charlie arcára. Tyler nyugtázza a dolgot, majd feláll és indulóra veszi a figurát, mert nem szeretne egy olyan ügynökkel aláírni, aki nem képes kiállni magáért. Runkle felbassza magát, visszaülteti a székre és fölé hajolva üvölti arcába, hogy azonnal ragadjon pennát és írja alá a tetves szerződését, mert ha nem akkor az újonnan szerzett kis barátaival fogják közösen megpulykázni a kis zsenge pofikáját.

Hankre özönvíz szerűen ömlik a szar, amint a stáb tagjai között sétál. Először a nagyon hálás dodizós nő kever le neki egy pofont, de csak azért, hogy úgy látszódjon, mintha Moody élt volna vissza a helyzetével. Ekkor jön Stu, aki egy huszárvágással kibassza a filmből. Hank fordul egyet, mire Tyler köszön az arcába. Jött melózni, mert Charlie azt mondta. Mi közöd neked Charliehoz ember? Most szerződtünk le. Faszaság. Hank már indul elfelé, mire az emlegetett ügynök is csatlakozik hozzá. Nem volt mit tenni. Charlie kényszerpályán mozgott. Nem engedhette meg magának, hogy nem veszi szárnyai alá Tylert, az ifjú aranybányát. Hank elküldi a picsába és ezúttal nem kíváncsi rá, sem mint barátra, sem mint ügynökre.

A sok megaláztatás után, jogos az ingyen kávé. Így kedveskedik Becca apjának, amiért nem volt köcsög Tylerrel és segített neki a karrierje alakulásában. Túl sok köze nem volt hozzá, de a kávét azért elfogadja, köszöni szépen. Karen is csatlakozik, aki szintén büszkén tekint nemes lelkű Hankre, így a békekávézást megkoronázva elindulnak hármasban, egy közös esti mozizásra.

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása