Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pan Am 1x12 - New Frontiers

2012. május 08. 10:00 - CYR

Eddig: Vöröskét a CIA előléptetné futárból ügynökké, a csapathoz csapódott Dzsordzs, aki Légiisten a Pan Amnél és emellett csempész, Szőke Kapitány Bridzsittel dugott, de Franciskát szereti, Címlaplány ledobta a textilt egy fotósnak, Első Tiszt pozitív kimenetelű lánykérést hajtott végre a Múltbéli Barnájánál, aki egyébként anyakönyvileg az Amanda nevet viseli, és aki röviddel a boldogító igen kimondása után az elkámpicsorodott Tepsihomlokot vigasztalta leszbicsókkal.

01.jpg

Vöröskét egy ódon hangulatú téren zsebtolvajlani tanítja a New Yorki-i Titkosügynök, mert ez kell neki a következő megbízatásához. Az ápgrédelt kémnőnek Rómában, egy űrügyi konferencián kel visszacsennie egy amerikai rakétaterveket tartalmazó mikrofilmet egy egykori olasz titkosszolgától, aki persze a cuccost a szovjeteknek adná, nehogy Kennedy-ék előbb jussanak a Holdra.

Tepsihomlok az említett JFK választási kampányából dobozolt emlékeit rendezgeti korabeli slágerzenére, amikor beállít hasonnemű csókdosója, Amanda. Magyarázkodni jött, hogy csak elragadták az érzelmek, amikor a lánykérést követően a szájára vette Tepsit, de semmi komoly, és ET ezt ne tudja meg. A frufruval elviselhetővé tett küllemű Tepsihomlok ezzel egyetért, meg mondja, hogy különben sem ez az első eset, ragadnak rá a nők. A közös nevezőt öleléssel erősítik meg, ami Tepsi számára már zavaróan hosszúra nyúlik.

03.jpg

A reptéren ET menyegzőszervezési nehézségekkel traktálja Szőke Kapitányt, SZK meg azon hümmög, hogy már nem is beszélnek Franciskával. ET szerint SZK bizonyítsa be Francinak, hogy mennyire szereti, oszt jó lesz minden. Címlaplány eközben egy parkban edzést tart a fotóapparátjával, egy fiatalember pedig felismeri, hogy látta már őt valahol. Címlap szerényen pillog, hogy hát igen, a Life borítója, de a férfi kiröhögi, hogy azokat a fotókat, amiket ő megcsodált egy galériában, a Life aligha vállalná be. Állítja viszont, hogy Címlap igen jól mutat ruhátlanul. Címlaplány megszerzi a kiállítóhely címét, és elrobog.

04.jpg

A világ megkönnyebbülhet: Tepsihomlok frufruját állandósította a sztájliszt. A mélynövésű léginő már egyenruhában, de továbbra is ezzel az áldásos hajberendezéssel lejt a reptéren, amikor a büszke ET őt is megtalálja, hogy ugye, milyen cuki kis menyasszonya van. Tepsi két lépésben úgy belebonyolódik a beszélgetésbe, hogy elköpi a leszbicsókot. ET rögtön felpaprikázódik, hogy Tepsihomlok csak féltékeny, mert őt mostanában nem várják az oltár elé, úgyhogy Tepsi visszakozik, azt mondja, csak viccelt ezzel a csóküggyel, nem is volt ilyen, ET-nek és jövendőbelijének legyen hosszú és boldog házassága. ET fejét elnézve ez most nem tűnik teljesen biztosnak. Miután a másodpilótát kétségek között hagyta, Tepsi Légiisten Dzsordzsba ütközik, aki menten közös ebédet ajánl Rómában, Kennedy kedvenc éttermében. Tepsi közli, hogy nem akar randit, de Dzsordzs sem – hogy mit, az majd kiderül, ha Tepsi odatolja a homlokát. Na és itt még nincsen vége az extrémfejű kalandjainak, Dzsordzs távozása után Vöröske esik át rajta, majd a zsebtolvaj-órán tanult módon, Tepsi haját dicsérve próbálja gyakorlásképpen kilopni annak táskájából a pénztárcáját. Persze elejti, és visszaadja, de Tepsi teljesen ki van borulva, hogy már megint rákattant egy nő.

05.jpg

Az indulás előtt álló gépen SZK Franciskával próbál kommunikálni, randi Rómában, hasonlók. A franciaajkú azonban hárít, hogy hiába akar a légivitéz szerelmet bizonyítani neki, ő inkább továbblépne, ennek okán pedig kérelmezte az áthelyezését a Hong Kong-i központba. A rajt előtti utolsó pillanatban még beesik egy Omár nevű kedves, habókos, öltönyös utas, akivel Franciska elsőre szerelmetes pillantásokat vált, majd – már a levegőben – leendő közös városnézés felé vezető lépéseket tesznek egymás irányában. ET ezidőtájt Amandát próbálja kérdőre vonni a „ha egy egész életet együtt akarunk tölteni, akkor ugye őszintének kell lennünk egymáshoz" irányból közelítve, Amanda viszont egy csókkal szerel.

06.jpg

Címlap közben megtalálja az alulöltözött képeit bemutató galériát, és hisztit csap a helyi szemüveges fiatalembernek, hogy ezeket nem kiállításra szánták. Az SZTK-keretes galériás normálisnak tűnik, mondja, hogy nem tudott erről, csak megvette a képeket a negatívokkal együtt, és örült, hogy a világ legszebb modelljéről vannak fotói. Címlap nem észleli a bókot, inkább besérül, hogy miért csak a külseje alapján ítélik meg, és akkor is szedjék le a képeket. A galériás szerint lenne rá egy vevője, de ha estére Címlap összeszedi a lóvét, akkor a beszerzési áron elviheti a fotókat. A hálálkodást kissé megakasztja, hogy a kollekció ára 500 dolcsi, de majdcsak lesz valahogy.

07.jpg

A gépen folytatódik a cicázás Omár és Franciska között: utóbbi saját ötletétől vezérelve frissítőt visz az arabnak, az meg bevallja, hogy egy büdös vasa nem maradt a repülőjegy megvásárlása után. Franci gyorsan leírja a cég költségére az innivalót, és bár közli, hogy nincs annyira randira hangolva mostanság, de elfogadja a csóró Omár meghívását a Trevi-kút megtekintésére, ahol az arab szerint deklaráltan nem a turistalátványosságé lenne a főszerep. SZK a függöny mögül követi a fejleményeket, és Vöröskének féltékenykedik ezerrel, aki cserébe egy nyugtató hátmasszírozás leple alatt kikapja a farzsebéből a pénztárcáját.

08.jpg

SZK-nak azonban akad nagyobb baja is: a leszállás után a helyi hatóságok keresik, hogy az ő aláírása van a vámárunyilatkozaton, és arról vajon tud-e, hogy 400 ezer lírányi értékű amerikai cigi is van a raktérben, mert mégiscsak ő a felelős a gépért. Minthogy az olaszok megkérdik, volt-e gyanús utas a fedélzeten, aki csomag nélkül érkezett, SZK mindjárt feldobja nekik Omárt. Ezalatt New York-ban Címlap ET-hez kopogtat be a bajával, de ott találja Amandát is, hát így már nehezebbnek tűnik pucér képekről, meg nagy összegű kölcsönről csevegni. De mégsem: amíg ET-t elragadja a csengő telefon, addig Amanda – barátsága jeleként – már ír is egy 500 dolláros csekket Címlapnak, nem is kérdi, hogy mire kell, és vissza sem kell fizetni. Címlap hálából ölel, ET pedig pont az érzelmes ölelés látványára ér vissza. Na vajon mit gondolhat?

09.jpg

Légiisten Dzsordzs Rómában Tepsihomlokkal mítingel a korábban megbeszélt étteremben, és úgy tűnik, meglehetősen sokat tud az ebédhez lilába bújt léginőről, pl. hogy hamarosan 32 éves lesz, ami már meglehetősen túlkorosnak számít Pan Am-éknél, vagy hogy hamis a diplomája. Emellett arra tesz célzást, hogy a kongresszusban kevés a női képviselő, és akik mégis ott vannak, azok ilyen korukban már rég a politikával foglalkoztak. Miután felvázolja Tepsi jövőjének kilátástalanságát, Dzsordzs jó marketinges módjára már szállítja is a megoldást: ő csempész, és kéne egy belső ember neki, egy társ, és hát ő Tepsire gondolt. A római szállodához Omár fuvarozza Franciskát egy robogón, majd a romantikus elválást a kakaskodó SZK zavarja meg, aki ott arcoskodik Francinak az arab jelenlétében, hogy semmit sem tudnak a fickóról, és biztos szereti a cigarettát. Franciska két-legyet-egy-csapásra alapon közli SZK-val, hogy nem megy vele az esti partira, ahová a Pan Am-esek hivatalosak, Omárnak meg azt mondja, hogy mégis közös programjuk lesz este, merthogy vele megy a rendezvényre.

10.jpg

És máris ott vagyunk ezen a bizonyos bulin: Vöröske kiszemeli magának a célszemélyét, a megbotlós trükkel rázuhan, minden megy, mint a karikacsapás, kis kokettálás az eset után, majd az úriember lerázása azzal, hogy orrocskát kell púderozni a mosdóban, odébb azonban kiderül, hogy mikrofilm helyett csak az olasz ügynök öngyújtóját sikerült elemelni. Szívás. Csempész Dzsordzs ezalatt választ próbál szerezni Tepsihomloktól a társulási ajánlatára, és felemlegeti azt is, hogy a fejnehéz léginő megmentette SZK karrierjét, amikor az összeszűrte a levet a Pan Am alelnökének csajával, szóval ebből következően ők ketten egyformák, és így virágozna a biznisz. Mindenesetre Tepsi továbbra sem bólint rá a lehetőségre.

11.jpg

ET vőlegényi minőségében kiborul Amandának, hogy míg a mátka már erősen haverkodik az ő barátaival, addig ő még csak nem is találkozott Amanda ismerőseivel, és különben is, alig tud róla valamit. A leányzó erre azt mondja, hogy akkor játsszunk Édenhotel-Pandorásat, kéredzhetsz bármit. Miért néztél ki boldogabbnak Címlaplánnyal ölelkezve, mint amikor velem vagy? Nem is, veled vagyok a legboldogabb, csók, ez bejött ma már egyszer. De nem most: ET még szóra nyitná a száját, úgyhogy Amanda meg inkább a blúzát kezdi nyitogatni, és ezzel egy csapásra vége is szakad a vallatásnak.

12.jpg

Franciska és Omár a fogadáson denszelnek. Francia-arab viszonylatban ismét felmerül a kérdés, hogy Omárról nem lehet tudni semmit, és ahhoz képest, hogy nincs pénze, vadiúj öltönyben feszít most a partin. Omár terel, majd közli, hogy rendkívül élvezte a Francival töltött napot, ám ekkor megérkezik a carabinierik élén SZK, hogy a fickó egy csempész, és majd a csendőrök megmondják, hogy kicsoda is ő valójában. Hát meg is mondják: III. Omár, az oráni királyság hercege, és a családja már rendkívül aggódott miatta, hogy elkóborolt világot látni, ezért is köröztették az Interpollal. Franciska kuncog, SZK megszégyenül, és a csendőrökkel együtt odébbmegy. Omár herceg elnézést kér Francitól az álcáért, és bevallja, hogy el akart egy kicsit szökni a kötelezettségekkel terhes életéből. A carabinierik azonban már kísérnék is reptérre, ezért távozóban még meghívja Franciskát, hogy ugyan már menjen vele jövő pénteken a Fehér Házba, ahová vacsira hivatalos. Áll a randi.

13.jpg

Vöröske nőies könnyedséggel beáll az olasz célszemélye mellé a bárpulthoz, majd meggyanúsítja, hogy az követi őt, merthogy már megint itt van. Az olasz persze bekapja csalit, verbális pettingbe fognak, Vöröske simul, gallért igazít a fickón, jobb kéz közben a zakó zsebébe kalandozik, majd megint továbbáll. Nézzük a mostani zsákmányt: egy toll és egy ruhatári jegy. Bravó. Rövid néma toporzékolás után Vöröskének új ötlete támad, és a ruhatár felé indul. Ha már sikertelenség: ET és Amanda egymás mellett fekszenek az ágyban, nem jött össze ez a dugás-dolog, de semmi baj, drágám, nem a te hibád, legközelebb jobb lesz. Amanda elmenne (mármint fizikailag), ET pedig ehhez forduljon el. Hm.

14.jpg

Címlaplány visszatért a galériába a képekért, de ügyintézés helyett leszólítja néhány látogató, hogy milyen remekek a képek, egy nő szerint erőt adnak, és halálra dicséri őket egy újság kritikusa is. A galériás SZTK-szemüveges is csatlakozik, és hozzáteszi, hogy amikor a vevő megtudta, hogy Címlap visszavásárolná a fotókat, rögtön találkozót kért. Na és ki ez a titokzatos vásárló? Hát egy helyi művész. Úgy hívják: Andy Warhol. Eközben Rómában Csempész Dzsordzsnak Tepsihomlok azt mondja, hogy nem száll be az illegál bizniszbe, csináljon, amit akar, mondja csak el a stiklijeit, hát mi történhet. Az, hogy elveszítesz mindent, kisanyám, feleli Dzsordzs. Tepsi hajthatatlan: Csempész Dzsordzs, menj te a picsába.

15.jpg

Vöröske a ruhatárnál próbálkozik, de az olasz kabátja előtt magát az olaszt kapja, aki nehezményezi, hogy az őt rendre kerülgető nő már indulni készül, de legalább hadd kísérje ki. Persze nem találja a ruhatári jegyét, mert Vöröskénél van, aki észrevétlenül leejti és megtalálja azt az olasznak, sőt még fel is segíti a kivett kabátot a fickóra, hogy közben megint kikapjon valamit a felöltő bal zsebéből. A kikísérésre nem kerül sor, Vöröske újfent kimenti magát, hogy az ő kabátja biztos a mosdóban maradt, szóval kézcsókot kap, majd az olasz el, Vöröske pedig megnézheti a szerzeményét: végre-valahára a mikrofilmes fémhüvely. Bingó. SZK alkohollal búfelejt a bárpultnál, az érkező csendőr meg vigasztalja, hogy sebaj, a hercegre ráillett a csempész profilja. És ha már itt tartunk, SZK-ra is ráillik, hiszen ki más működhetne jobban e téren, mint egy pilóta? SZK ekkor kis türelmet kér, odasétál a tíz lépésre álló Csempész Dzsordzshoz, és eszméletlen nagy jobbost tol az orrába, majd jelzi neki, hogy hazafelé keressen másik fuvart, ezzel távozik.

16.jpg

Haza is érkeztünk New York-ba, SZK a reptéren leszólítja Francit, és bocsánatot kér tőle, valamint belátja, hogy vége köztük mindennek, és a továbbiakban zaklatásmentességet ígér. Franci ezt egy lassú puszival köszöni meg, majd otthagyja. A galériában Címlaplány már büszkén nézegeti a képeit, a galériás fiúval meg arról öblögetnek, hogy kész találkozni Andy Warhollal, akiről az SZTK-keretes szerint a hír járja, hogy új modellt keres, és mindjárt ide is ér. Amanda (és az oltári jó gyöngysor a nyakán) ET-vel találkozik a ligetben, és arról érvel a vőlegényének, hogy majd jól felépítik a házasságukat. ET viszont úgy véli, hogy ha nincs őszinteség, arra nemigen lehet építkezni. Így Amanda bevallja, hogy ugyan valóban leszbi, de szereti ET-t, és össze akar házasodni vele, és a közös kis szerelmetes családjuk mellett mindketten azzal találkozgathatnának, akivel csak akarnak. Hozzáteszi, hogy ET-nek például ez lehetne Címlaplány, mert ő látja ám, hogy néznek ezek ketten egymásra. A beszélgetés itt félbeszakad, mert a közeli büféskocsinál izgatott beszélgetésre lesznek figyelmesek.

17.jpg

Hasonlóképpen elkezdenek égni a telefonok a reptéren is, az emberek felbolydulnak. A galériában Címlaplány a tévére figyel fel, amelyben megszakítják az adást. Ugyanígy a reptéren is a képernyőre tapad mindenki: Kennedy elnököt megtámadták Dallasban, rálőttek az autójára, az állapotáról egyelőre nem tudni részleteket, de még él. Franciska közelebb lép SZK-hoz. Címlaplány kétségbeesetten néz maga elé. ET és Amanda aggódva tekintenek egymásra. Vöröske átöleli Tepsit. Nem halhat meg – ismételgeti Tepsi.

Címkék: pan am
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brianna 2012.05.08. 20:36:31

Jó a hogyvolt, köszi! :)
süti beállítások módosítása