Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel 2x37 (Élő kibeszélő)

2012. május 08. 05:00 - sixx

Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen indíttatásból, és kapott egy türkiz ruhát, amit elnézve azt állípítottuk meg a csajommal, hogy tavaly jobban jártak, amikor T69.2 bőröndjét elkeverték a reptéren, és csak kolumb skineket aggathattak rá. Ma a faszik mennek horgászni, a csajok meg szexis meglepetéssel készülnek, nahát.

HülyeRoli már hajnalban otthagyja Naivát, és miközben a személyzet sikálja a mödanszié partját, ő egy igen színpadias, őszintének csak nagy nehézségek árán tekinthető fohásszal nyitja a napot, Istennek ajánlja lelkét és ha lehet, Dávid visszahozataláért feláldozza magát, ezt nagyjából úgy képzelem el, mint az Apocalypto legvérgőzösebb jelelenetsorait. Mivel Mel Gibson nincs a közelben, megmutatjuk, hogy csinálják ezt a nagyok.

Nem sokáig tart a nyugalom, mert Naiva megy le edzeni Andorral. HülyeRoli szerint Naiva nagyon kedves lány, de nem lesznek egy pár a jövőben, mert Naiva csúnyája Broki csudafaszának bűvkörében csattog csak. A nap kisüt mire Naiva megemlíti, hogy akkor tuti fiú jön, mert amikor nő jött a hotelbe, a nap sem sütött, ehhez képest a kamerába azt mondja, hogy a megérzése azt súgja, fiú jön, de valamiért úgy gondolja, lány. Köszönjük, Emese. Na, megjött Andor és a Norbi féle gladiátoraerobicra kísértetiesen emlékeztető mozdulatokkal igyekszik pár kilót lefaragni Naiva picsájából, miközben a többi lakó is magához tér.

Naomi nehezen ébred, úgy meg pláne, hogy Naiva ott ücsörög az ágya végiben izzadtan, nem akarok én veled kibaszni, Naomi. Ha valaki így indít, akkor tapasztalataim szerint jön egy "de" nem sokkal később, és csak kibaszik a másikkal. Naomi persze azért aggódik, mert a legközelebbi párválasztón Broki simán képes otthagyni és beállni Naiva mögé - így jár az, aki Alíz első évados példáját követve játssza ezt a játékot. Naomi feje az interjúban mellesleg olyan kiélt, mint egy évek óta a pozsonyi éjszakában rodázó, pénzét főleg férfiak orális kielégítésével kereső közép-kelet európai örömlánynak. Naiva a szobában HülyeRolit fényezi Naominak, aranyos srác, mire az felcsattan, nem leszek a párja. Naiva műfelháborod, ééééén neeeem mondtaaaam ilyet, nem a faszomat, itt futtatod a kis párodat azzal a hátsó szándékkal, hogy megkedveltesd Naomival.

Andor Félikerrel és HülyeRolival a gyúrómasinák mellett kokettál éppen, és hevesen helyesel, amikor Féliker azt pedzegeti, hogy minden újnak egy régi pár kell. Andor terve az, hogy Brokit és Naivát kibassza a hotelből, mert eleget irányítottak itt a régiek, ideje az őrségváltásnak. HülyeRoli szerint Andor az egyedüli lány (muhaha) a hotelben, aki bejön neki, mind személyiségét, mint természetét, mint külsejét (!!!) tekintve. HülyeRoli a transzvesztiták nagy kedvelője ezek szerint. ÚjPéter és Broki a kiválasztást beszélik át, a szállodás nem örül annak, hogy Brokiék tervéből kihagyták. Leginkább az a baja, hogy így nem tetszeleghet a mindent tudó Király szerepében, amitől persze olyan messze van, mint a Liverpool a BL-indulástól. Broki azárt nem mondta el neki a dolgot, mert nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni, legalábbis ez a hivatalos indoklása, de inkább arról lehet szó, hogy nem bízik benne.

A pultnál Hiper látványosan szenved, mert az óceán habokat vet, de nem az ő rozoga testére, hanem csak úgy, márpedig őt ez hozza igazán lázba. És eleve, itt rohad a hotelben másfél hónapja, és csak nézheti az óceánt, de nem merülhet el benne, és ez naggggggypon szar neki. Nem sajnálom. Papucs  a szendvicst készítő Félikert kérdezgeti a kiválasztásról, mi volt ez a Csírás dolog? Hát, túl nagy volt a pofája, túl feltűnő volt, meg ilyenek, oszt inkább jó lesz nekem Bettina, a bugyuta, akit jobban tudok irányítani, és a szeme is tiszta. Ez nagyon fontos szempont, akinek csipás, az megy a levesbe. Bettina a mödanszié partján azt mondja Andornak, hogy van kémia közte és Féiker között, és még baszás is lehet, ha szerencséje van. Ez a van kémia kifejezés az egyik leggyűlöletesebb hozadéka az utóbbi öt évnek, csak mondom. Bettina hihetetlenül sötét, szerelemről beszél két nap után.

Általános döglés közepette Juan hozza a mai első löeveeelet, Papucs megjegyzi, hogy biztos valami jóképű gyerek jön. De nem, titkot kell leírni egy papírra, olyat, amit csak max 1-2 ember tud, és persze az Édennel kapcsolatos. Jól meg kell gondolni, mit írnak le, mert ez fontos lesz majd később. Papucs arra tippel, valamelyik új beköltözőnek adják majd oda a borítékokat. Írnak mind, Csíra távozása óta a kádban senki, Broki viszont a kellemest a hasznossal összekötve szarás közben körmöl. Juan hoz még egy löeeevelet, a marihuána ültetvényen ilyenkor ki kapál? A fasziknak szól az üzenet, randira mennek fürdőnadrágban és pulóverben, amiből azt a következtetést vonják a le a nők, hogy csaj beköltöző lesz, akit Hiper a kaktuszok közé akar belökni. A randit idézőjelben írták, mondja Broki, nem kell a feszkó.

A faszik kimennek, mire a csajok felszabadult sikoltozásba kezdenek, azt csinálunk, amit akarunk, mondják, mintha eddig csak azért nem szarták volna körbe a nappalit, mert ÚjPéter nehezményezte. Brokiék a tengerparton sétálnak, és közben azon röhögnek, milyen szar lehet Hiperéknek a hotelben, Papucs cinikusan meg is jegyzi, hogy Hipert biztos nem zavarja majd, hogy ők ott vannak, ahová a legjobban vágyott, mert megértő és toleráns. A hotelben maradt nők kitalálják, hogy bugyi és melltartó nélkül fognak fürdeni, azaz pucéron, de ez a szó hirtelen nem ugrik be Hipernek, mert egy agyatlan picsa. Andor a bugyit nem akarja levenni, biztos kivillanna a zacsi, az meg kész lebukás ugye. Ugranak, félmeztelenül. Naccerű. Andor szerint ez összekovácsolta őket. Naomi és Naiva monokinizik, mint boldogult Csálécsöcsű Éden1 Niki tette azt ipari mennyiségben.

A faszik horgászni mennek egy hajóval, és persze egyikőjük sem ért a dologhoz semmilyen szinten, sőt, de ettől még elvannak, és lelkesek is, legalábbis bizonyos mértékig. Kapás van, fogás nincs, de ugye nem is ez a horgászat lényege, mondják azok, akik sokat horgásznak és basznak fogni bármit is. A csajok odabent Juantól újabb feladatot kapnak, szexis fotókat kell egymásról készíteni, ez lesz a meglepetés, amivel a párjukat várják majd. Naiva kicsit elkenődik, mert az ő fotója nem Brokihoz, hanem HülyeRolihoz kerül majd, ráadásul Broki attól a Naomitól kap majd képet, aki tud és szeret is pózolni, és ilyenkor több textilt hajít le magáról, mint a többi nő összesen. Naomi persze nagyon örül a feladatnak, a magamutogatás nagyon megy neki.

Na, indul az öltözködés, Naiva egyszerre stresszeli magát és Naomit, ne készíts ki, könyörgöm, mondja, ne legyél túl dögös Brokinak. Naomi lefossa, hogy Broki kapja a a képet, ő maga miatt akar kurvának vetkőzni, érthető asszem. Csak egy kép, mondja a kamerába, és elkezdődik az öltözködéses montázs, Hiper az ünneplő műszempilláját applikálja a lófejre, Naomi több szemfestéket ken az arcára, mint Terry Black ünnepnapokon, Andor meg a szemöldökét próbálja emberi formára igazítani, de sziszifuszi küzdelme nem jár sikerrel. Bettina örül a feladatnak, mert szereti, ha fényképezik, és azt reméli, Féliker ettől majd rákucorodik. Naomi, ahhoz képest, hogy Naiva kifejezetten kérte, hogy ne vesse el a sulykot és ezzel párhuzamosan az összes ruhadarabot, egy szál pinában lesz, de a kezivel takarja majd a csöcsöket meg a csúnyáját is. Naiva Broki egyik fehér ingét veszi fel bugyival, Naomi meg csak felhúz egy combfixet és egy bugyit is, meg lehet nyugodni. Hipernek erotikus képe még nincs, dugós már van, Andor nem tartja magát egy fotogénnek, kissé fura a szó főnévi használata, de lépjünk ezen túl.

A fotózás Naivával indul, aki beugrik a mödansziéba, és vizes ingben pózol, a lábán csizmával. A fotós Naomi, aki persze nem azokat a képeket válogatja ki, amik Naivának is tetszenek, hogy ebből is vita legyen. A képek jók mellesleg. Hiper a függőágyban nyúlik el, mint egy kiégett német szexturistanő, a kép nem túl jó, mert nem kicsit közönséges és Hipert betakarja az egyik pálmafa árnyéka. A legjobb Naomi, az art director, aki arra utasítja Hipert, hogy mosolyogjon, de ne legyen kint a foga. Muhaha. Andor szabadnapján transzvesztita bárokban fellépő keletnémet gerelyhajítónak öltözik, akire szűk a zsinórtanga, és valamilyen oknál fogva azt hiszi, a kényszeresen a szájába dugott napszemüvegszár az erotikus, pedig kurvára nem. Készül róla egy vázán trónoló, szemüveges kép is, amit talán még az anyja sem tenne ki a vitrinbe. Bettina egy fára tekeri a lábát, és homorít, ettől úgy néz ki, mi aki be van baszva, és egy fába kapaszkodik. Naomi a nappaliban fekszik fel az asztalra egy bugyiban, a kép kurvás és ijesztő.

A faszik este visszamennek a hotelbe, és persze eljátsszák az eggyel kevesebben jöttünk vissza-poént, de Broki csak le-, nem kint marad. Ó, ti zsiványok. Juan löeveeelet hoz, amiben a délutáni erotikus meglepetésről van szó, tessék, itt vannak a borítékok, tessen megnézni őket. Broki hangos kurjongatással fogadja Naomi pinamagazinos képét, mire Naiva persze kiborul, kurva annyát a szlovák kurvának, minek kellett így kivetkőzni önmagából? HülyeRolinak nagyon bejön Naiva képe, amire a többiek is rákattannak, ÚjPéter rámutat, hogy kilóg a bimbesz. ÚjPéter, amikor meglátja Andor szemüveges-vázán trónoló képét, udvariasságból nagyon vadnak titulálja, de a kamerába röhögőgörcsöt kap, és megjegyzi, hogy a szemüveges képekkel a világból ki lehet zavarni. Papucs tüneményesnek tartja Hiper képét, Féliker dögös Bettinát lát ott, ahol nincs olyan. Szegény csaj, hóttszerelmes lett ebbe a nyikhajba.

Na, újabb feladatot kapnak: a már kieset játékosok közül kell párokban eldönteni, hogy kinek melyik egykori lakótárs segítene a legtöbbet. Ez persze Andor, Bettina és HülyeRoli esetében elég nehezen fog menni, de Féliker sem sok arcot fog felismerni szerintem. Elmennek, osztogatnak, Omár, Fater, Csíra arca többször is látszik, de nem tudjuk meg, ki, melyik egykori lakóban bízna. Majd a végjátékban, gondolom. Az újak nem szólnak bele az eseményekbe, mert nem tudnak, ez nekik azért elég nagy szívás lehet, de ez az ára annak, hogy relatíve keveset kell szopni a döntő előtt ugye. Este a pultnál már azt várják, hogy mikor jönnek az új arcok, de nem jön senki, így jobb híján bebasznak. Broki félrevonul Naivával, aki egyedül érzi magát, mert HülyeRoli leszarja és Andorral bandázik. Broki mindezt leszarja, mert nem tud mit tenni, neki Naomi mellett kell lennie, oszt kész. Fasza.

Lefekvéskor Féliker képes azt mondani Bettinának, hogy minden rendben lesz, mert egy kis része ott van benne, mármint Bettinában, és ezt nem a farkára értette. A csaj, aki nem mellesleg 22 éves, pont mint Naomi (ami azért megdöbbentő, a pozsonyi csajnak iszonyú kiélt feje bír lenni), egyre szerelmesebb, és olyan arccal hallgatja a sületlenségeket, mintha legalábbis egy kőtábláról olvasná fel egy szakállas egyén a hegytetőn. Bettina a játékban szerelmet akar lelni, nem pénzt, ehhez is csak gratulálni tudok. Az éjszaka eseménytelen, csak Papucs dugja meg Hipert, és ha a hangokból, és a fájdalmas jajdulásokból indulok ki, akkor anál is lett volna, de Hiper ánusza nem bizonyult befogadónak. Ezzel a képpel búcsúzunk is, holnap Broki zuhan egy nagyot és vérezni is fog egy kicsit.

 

Címkék: éden hotel
952 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoveMy 2012.05.07. 19:29:35

Andor NDKúszó szexuális kisugárzású fotóin D

Zsoofka 2012.05.07. 19:38:39

Örül, hogy minnyárt vége a műsornak :)

IllaryBlasi 2012.05.07. 19:53:18

A hetedik, te magad légy...
Sziasztok!
Szerintetek jelent valamit, hogy sem Szegeden sem Pécsett nem volt Anikó+LMZ páros???? Ők nyertek? Vagy a győztesnek muszáj promóznia a műsort?

vécés jóska 2012.05.07. 19:56:03

@IllaryBlasi: De hogy tudja a győztes promózni a műsort, ha szinte senki nem tudja, hogy ki nyert. :) Ebbe szerintem nem kell logikát nézni, hogy ki megy el a bulikba és ki nem.

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:00:23

@vécés jóska: Maga a nyertes+Viasat+a többi játékos azért tudja!:-D
Pécsen szinte az összes játékos ott volt, csak ők nem?!? A másik tippem, hogy LMZ elásta.

hideg kéz 2012.05.07. 20:00:23

Terror ott volt?
Talán mégis ő nyer...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:02:19

@IllaryBlasi: szerintem, másodikok lettek és a nyertes ott van, mint tavaly is.

@mokamini: és esélye van nyerni?:P

@vécés jóska: tavaly is ott volt mindenhol Bájgúnár.

vécés jóska 2012.05.07. 20:11:35

Ha a tavaly ott volt a nyertes Kristóf, akkor idén is ott van a nyertes. Jó hipotézis, nem mondom :) Akkor nyerjen Pít + Andi, szerintem most már ez a legkisebb rossz, ha már Omár vagy Melák nem nyerhet.

LoveMy 2012.05.07. 20:15:57

@vécés jóska:
Pítnek elég nagy esélye van, egyrészt mert elég előnytelen helyzetből jutott el eddig és tett is azért hogy itt lehet vagy így, vagy úgy!
De az NDKúszó Arnold???

takacs 2012.05.07. 20:18:36

ha az anikó nyerne, kitörölném a viasatot a tévémből....

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:20:14

@LoveMy: Kíváncsi vagyok Máté visszacseréli-e Noémit Edinára?! Mit mondasz, mint a Máté-Edina páros nemzetközileg elismert szakértője??:-)

Banyus83 2012.05.07. 20:22:28

Nekem is az a teóriám, hogy a győztes ott van az ilyen promós rendezvényeken... :-)

Amúgy szerintetek az összes játékos tudja, hogy ki nyert???

Pít meg szerintem azon röhög, hogy mennyire nem fog nekik menni a halászat :-D legalábbis a tavalyiból kiindulva...ha jól emlékszem, Kristóf fogott egyedül valamit...biztos azt is csak segítséggel :-D

LoveMy 2012.05.07. 20:25:56

@IllaryBlasi:
Nemzetközi? :D
Azért köszi az elismerést, most dobtam egy hátast! ;)
Nem tudom, hogy ha ismét visszakerül egymáshoz Edina-Máté, hogy jó lesz, de csak remélni tudom, hogy a múlt heti, párválasztó előtti beszélgetésüket tényleg megvalósítják!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:26:06

@Banyus83: biztosan ezért engedték nyerni, mert halat fogott, mint Gollam:P

@takacs: márpedig én nekik drukkolok:)

kerdesek05 2012.05.07. 20:26:50

@Banyus83: igen, az összes játékos tudja ki nyert, ha csak azok nem akik kiestek és nincsenek beszélő viszonyban a többiekkel

vécés jóska 2012.05.07. 20:27:50

@LoveMy: Tudom, hogy mindenki utálja Andit, de én valahogy szeretem, sőt nem is tartom csúnyának. Bár eddig tényleg nem sokat tett hozzá játékilag a dolgokhoz. De Naíva is csak sírdogál hónapok óta. FSZK se nyerjen, mert ő hülye, mint a segg, Hiper talán megérdemelné, de ő meg semmiféleképpen ne nyerjen, mert a legalja. :) Fura, hogy a női szekció mennyire gyenge volt ebben a szériában, Kyra kivétel mindegyik hulladék. Fiuknál legalább ott volt egy Pít, Levi, Omár, Melák négyes, akiket lehetett szeretni.

LoveMy 2012.05.07. 20:27:56

@Banyus83:
az ÉH1-ben valahogy nekem ez hohohorgászat kimaradt, csak csirkepörkölt készítés, Hogy miért? ;)

kerdesek05 2012.05.07. 20:29:28

Egyébként miként volt a játékosok logisztikája?
Kivittek mindenkit, meg tartalékokat egyszerre, egy repülővel (ezt kétlem, mert akkor tudhatták volna ki jön be előbb utóbb), aki nem szereplők azokat meg elszállásolták a pincében?:)

Banyus83 2012.05.07. 20:29:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :-)

@LoveMy: Azt én is remélem!!!!!!

@kerdesek05: Lehet, csak az jutott eszembe, hogy mondjuk aki kiesett az első héten, annak minek is kéne tudni...minél többen tudják,annál könnyebben derül ki :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:30:11

@vécés jóska: mert ugyan tavaly ki érdemelte volna meg a lányok közül? (talán Aliz)

Banyus83 2012.05.07. 20:32:51

@LoveMy: Pedig volt...már meg nem mondom, mikor...Levi még bent volt, meg asszem Szöszi is...akkor az még az eleje felé volt...

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:33:23

Kíváncsi vagyok a döntő idén is ugyanolyan lesz-e,így már nem az igazi, hogy számítanak a varázsgömbre!

LoveMy 2012.05.07. 20:33:30

@vécés jóska:
Ha márciusban kezdték vetíteni, akkor az állításod szerint nem sírhat hónapok óta. De ha sírt is, akkor a Máté miatt tette ezt, míg a többi lány, sőt a fiúk közül is! a maga jelleme miatt.

vécés jóska 2012.05.07. 20:35:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ja, senki, sztem Alíz sem. De 5 Való Világ széria alatt is megfordult vagy 30 lány és egyikre sem mondanám, hogy megérdemelte volna. Nem is nyert nő soha és nem is hiszem, hogy fog, ami azért elég érdekes dolog szerintem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:35:14

@IllaryBlasi: ezért gondolom és remélem, h nem. Úgy uncsi lenne:)

Banyus83 2012.05.07. 20:37:18

@IllaryBlasi: Én is valami fordulatra számítok...nehogy már előre el tudják tervezni :-))

LoveMy 2012.05.07. 20:37:28

@Banyus83:
Persze, elhiszem, hogy volt, de nem értem, hogy erre miért nem emlékszem? ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:37:28

@vécés jóska: ez a VV-s dolog azért érdekes, mert minden saját készítésű RTL műsort pasi nyer, nem mérvadó, szerintem. Évike pl jó műsort csinált tavaly:P

Rosszul mondtam, az alekosz asszonyt keresben nő nyert, na:P

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:37:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Sztem is unalmas lenne!
Ha a régi játékosok szavaznak, Anikóéknak meszeltek.

kerdesek05 2012.05.07. 20:38:31

@LoveMy: ez úgy lehetett, hazajöttek február végén, és egy hét alatt eldőlt az egész Matcsi-Naíva vonal, vége, azóta ők már csak mint full idegen léteznek, miközben mi meg nekik (is) drukkolunk a játékban.
Fura lehet ez az ellentét, a nézők, meg a valódi szereplők közt, akik már két hónapja túl vannak ezen.

LoveMy 2012.05.07. 20:41:55

@kerdesek05:
ez a "reality varázsa" :D

vécés jóska 2012.05.07. 20:42:04

@LoveMy: Tudom, hogy te imádod Edinkát, úgyhogy nem is szidom, de azért azt beláthatod, hogy a Máté-szálas vinnyogáson kívül nem sok mindent tett hozzá a játékhoz. Tudom, hogy szerelmes és erre mindent rá lehet fogni, de akkor is.

LoveMy 2012.05.07. 20:45:42

@vécés jóska:
Ha nem kedveled Edinát, akkor teljesen felesleges részleteznem, hogy miért érdemesebb a fődíjra, mint bármelyik lány!

kerdesek05 2012.05.07. 20:47:04

@vécés jóska: de akkor is, ez van. neki ez a két hónap társkereső műsorrá avanzsálódott. ami aztán össze sem jött azzal akivel a legtöbbet töltötte.

Banyus83 2012.05.07. 20:47:12

@LoveMy: Nem is azt gondoltam, hogy nem hiszed :-D Most jut eszembe, a halászatból hazafelé menet szedett virágot Szöszi Alíznak...azon annyira röhögtem, csak azért :-)Vagy az máskor volt? :-O

Banyus83 2012.05.07. 20:49:23

@Banyus83: Most megkerestem...akkor volt...és a csajok közben rúdtáncolni tanultak Nikoltól és pókmajomtól...akik aznap költözte be :-)

busifa 2012.05.07. 20:50:50

Egy kapitális harcsán röhög, melyet elszalasztott!
(tudom ott ilyen nincs)

fontosember 2012.05.07. 20:50:53

Broki nyeri meg szerintem, bár én nem neki adnám, én ki nem állhatom ezeket a laza 30fokbanissapkáthordok embereket.

Ha fiu akkor Pít nyerje meg ha lány akkor meg Edina,( ha már Csíra kiesett)

vécés jóska 2012.05.07. 20:54:12

@kerdesek05: Pontosan ez az, ha valami romantikus társkereső műsor lenne az ÉH, akkor még lehet drukkolnék is Edinkának, de így nagyon irritáló számomra az egész affektáló lénye. De nem hiszem, hogy sajnálni kéne egy olyan lányt, akinek 19 faszija volt a műsorig, és most fogyasztja kb. a 22.diket Kristóf személyében, ha még együtt vannak.

Banyus83 2012.05.07. 20:58:52

@LoveMy: Vagy csak ráérős :-)

Amúgy mindenki készpénznek veszi ezt a Kristóf-Edina dolgot...én még a cikket sem találtam meg, ami erről szólna, se egy fotó, se semmi...Lehet, a fele sem igaz, nem?

LoveMy 2012.05.07. 21:01:47

@Banyus83:
A múlt héten beraktam a linket, amelyben Edina nyilatkozott erről, de kép valóban nem volt!

Banyus83 2012.05.07. 21:03:12

@LoveMy: Ja...akkor én arról lemaradtam :-( majd visszakeresem...

fofofo 2012.05.07. 21:05:30

Szegény Edina, egyszer bemondta a 10 fölötti 20 alatti pasiszámot, és hogy ráragadt a 19.

Proligarcha 2012.05.07. 21:07:02

Pít éppen lehúzza az álarcot és előbukkan Melák gonosz féltestvére, Dani Pápa.

vécés jóska 2012.05.07. 21:07:42

@fofofo: Utána nem sokkal elárulta, hogy pontosan 19, szóval valószínűleg ezért ragadt rá a 19.

Banyus83 2012.05.07. 21:08:18

@fofofo: Azóta számszerűsítette, hogy 19...szóval nem csak ráragadt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 21:16:34

@IllaryBlasi: igen, sajnos:( De mindenki nyerhet, csak Edina, Máté ne, de asszem, velük nyeretik:(:S

murunga 2012.05.07. 21:17:17

@LoveMy: fejtartásuk, frizkójuk hasonló! trú lávsztori?

kerdesek05 2012.05.07. 21:25:05

@vécés jóska: BBévi nyert meg is lehet nézni:)...

Banyus83 2012.05.07. 21:26:16

Na, én megyek NCIS-t nézni, aztán majd holnap bepótolom a mai ÉH-t...Jó mulatást!

ő-szinte 2012.05.07. 21:27:19

végre tűrhető ruha van HÉ-n :-)

Ditti82 2012.05.07. 21:28:38

@murunga: Mint az ilyenek általában. :D

sogeking 2012.05.07. 21:28:41

@busifa: én Andira nyomtam egyet :)

szgy 2012.05.07. 21:29:02

@IllaryBlasi: nekem is eszembe jutott valamelyik nap hogy ugyan milyen meglepetéseket tartogatnak, milyen "végjáték" vagy döntő lesz?

fofofo 2012.05.07. 21:29:03

lecci kozvetitsetek, meg nem vagyok otthon! koszi. ha mar Edina pasijainak pontos szamarol is sikerult lemaradnom valamikor:-)

ő-szinte 2012.05.07. 21:29:19

na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
újfiú gyón :-OOOOOOOOOOOOO

raspberrypie 2012.05.07. 21:29:25

ez a roli meddig süllyed még?

szgy 2012.05.07. 21:29:35

Roli a medencével beszélget :-)

murunga 2012.05.07. 21:30:01

sztem Pit bandzs-Rolandon röhög...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.07. 21:30:16

Roli imatkozik/gyon es fel akarja aldozmi magat David javara.

murunga 2012.05.07. 21:30:41

na van egy Melák 2.0

BROKESZ LEVARRJA RÚDTÁNCOST?

Péter bá 2012.05.07. 21:31:21

Ez kemény, csak későn jött rá!

Veder1 2012.05.07. 21:31:28

Roli tényleg nem érti, hogy a szerkesztők húzása miatt (utána jött Máté) nem tudta volna Mátét kirakni?!?

raspberrypie 2012.05.07. 21:32:34

nézzétek meg, edina tök jól viseli a máté-nélküliséget :) taktika? :D is.

murunga 2012.05.07. 21:32:35

@Banyus83: edina/noémi leszboszi nyitókép áll! :DD

busifa 2012.05.07. 21:33:20

@sogeking: ez nem a VV napi szavazás! :))

sogeking 2012.05.07. 21:34:51

Kíra meddig alszik már, ma még nem is mutatták

@busifa: de :)
jobb mint hagyni, hogy Edina nyomja magára a szavazatokat :D:D

mocskosmacska 2012.05.07. 21:35:27

Egyre inkább az az érzésem, hogy roli nem olyan hülye, mint aminek kinéz.

murunga 2012.05.07. 21:36:18

Na Roller KandurBAndi személyiségére gyúr - ezen röhögőgörcsöl Pit

busifa 2012.05.07. 21:36:32

@sogeking: annál minden jobb! :DD

mocskosmacska 2012.05.07. 21:36:36

@Péter bá: Nem semmi, hogy reggel már rohan noémit kikérdezni.

murunga 2012.05.07. 21:37:24

@Banyus83: az igazi csöcskirály persze Horváth Éva, ez nem kérdés! :DD

Veder1 2012.05.07. 21:38:02

@mocskosmacska, én nem tudom, nekem most ezzel, hogy beállt volna Máté mögé (mégis, hogy?) nem ezt mutatja.

kerdesek05 2012.05.07. 21:39:01

na hülyeroli meg a gondolatai

murunga 2012.05.07. 21:39:23

@sogeking: már nem is fogják. :DDD

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:39:47

Végre Löevél, már szunyáltam!

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:41:34

@sogeking: Igen, már írom is a titkomat!:-)

murunga 2012.05.07. 21:41:39

Noémi titka: egyszer volt kankóm :D

mocskosmacska 2012.05.07. 21:41:50

@Vödör: Szerintem itt még nem volt olyan, aki védettséggel jól választott volna.

murunga 2012.05.07. 21:42:26

Broki klotyón agyal mit irjon a papirra -> aztán szép lassan megszületett / grat a vágóknak!

Péter bá 2012.05.07. 21:42:30

Jó volt Pít!Titok az nem az, hogy pl. szemölcs van a hátadon!Erre Anikó: jaaa?!

murunga 2012.05.07. 21:43:07

Ankó egy áááállat

Veder1 2012.05.07. 21:43:13

na jó, de Mátét, ha a fene fenét eszik sem tudta volna kiejteni :)

Hurri Kán 2012.05.07. 21:43:56

આ સૂપ માં હાઇપરલિન્ક!!!

murunga 2012.05.07. 21:44:05

Anikó rápiócázott LMZ-re - fosik, hogy új punetti jön gondolom...

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:44:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @sogeking: Még nem mondhatom el, de később nagggyon nagy jelentősége lesz!:P

foxglove (törölt) 2012.05.07. 21:45:15

most komolyan arról szólt idáig a műsor, hogy Anikó nagyon szereti az óceánt?

mangalor 2012.05.07. 21:45:22

@Vödör: szerintem arra gondolt, hogy ha Dáviddal szövetkezik... bár a fene se tudja, én szeretem a legjobbat feltételezni az emberekről, de Roller gyalázatosan síknak tűnik agyilag.

Nnna, Hiper a smárral megint érzékeltette, hol a helye LMZ-nek.

murunga 2012.05.07. 21:45:46

horgászhajó mexikói kurvákkal és sok rekesz coronitákkal!

murunga 2012.05.07. 21:46:38

@ő-szinte: lehet 2x is :DD

közbe' monokini verseny!

kerdesek05 2012.05.07. 21:46:47

Edina monokinizik, ennek az Edina Fanclub most örül asszem: ))

mangalor 2012.05.07. 21:47:00

Ááá, milyen lenne, ha Naiva lecsúszna a matracról:o

ruszi 2012.05.07. 21:47:07

Anikó gyógyszeréből vennék :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 21:47:16

@IllaryBlasi: azt hiszem, azért, mert titkolózol, összefogunk sogéval és kiejtünk....

mocskosmacska 2012.05.07. 21:47:29

@mangalor: Roli szerintem is nagyon hmmmmm........egyszerűnek tűnik, de ezt a hitemet megingatta az, amikor bettinak beadat, hogy ő anikó mögé fog védettséggel állni, mert tudta, hogy ez betti úgyis elpofázza anikónak és had parázzon a luvnya.

ő-szinte 2012.05.07. 21:48:03

@murunga: hülye! :-DDDDDDDDDDDDD

én inkább a pasikkal mentem volna, azok legalább csináltak vmit...

mangalor 2012.05.07. 21:48:13

Na és vajon honnan az ötlet, hogy monokinizés... szerkik kicsit beszóltak, hogy villantani kellene?

murunga 2012.05.07. 21:48:40

joder el culo alfonzo!

ő-szinte 2012.05.07. 21:48:59

@sogeking: mindjárt gondoltam ;-DDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.07. 21:49:38

@mangalor: valószínű.. mondjuk pont Edina meg FSZK..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 21:50:38

Elképzelem, ahogy jövőre pornó filmet forgatnak majd:D

ő-szinte 2012.05.07. 21:50:54

@mangalor: gondolhatod... :-))))
és nem azért de igazuk s van. míg tavaly csöccsel volt tele a képernyő éjjel nappal, itt bazdmeg apácák vannak, vagy nem tom...:-OOOO

ő-szinte 2012.05.07. 21:51:57

@mangalor: most jut eszembe, hogy ahhoz, hogy villanthassanak, rendelkezni kellene anyaggal is :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.07. 21:52:27

@ő-szinte:
nincs is most csöcs.
no szilikon :-(

ő-szinte 2012.05.07. 21:53:38

na pucsítsatok kurvák! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 21:53:40

@ő-szinte: HÁT én sztájlingoltam volna a punettiknál, de izlések&pofonok :)))

mocskosmacska 2012.05.07. 21:53:43

@mangalor: Belehúzták, mert ha nagyon igyekeznek, akkor egyikük akár a ckm-nek is vetkőzhet és erről a fotózásról még a blikk is meg fog jelentetni két cikket.

murunga 2012.05.07. 21:54:26

ÉH Extrában lesz pinus is???

busifa 2012.05.07. 21:54:29

@ő-szinte: Csíra is így tett volna! :)

LoveMy 2012.05.07. 21:54:33

Na ennyit az őrült féltékenységi jelenetről!

ő-szinte 2012.05.07. 21:54:46

@vallatas: edina azért értékelhető ;-))))
már csöcs szempontból

vallatas 2012.05.07. 21:54:56

most futtatják a csajokat :-)
lesz majd munka bőven a sorozat végén.
Balatonon lesz meló szarásig

murunga 2012.05.07. 21:55:15

@sogeking: és Horváth IIIIva hajóskapitánnyal! :DD

ő-szinte 2012.05.07. 21:55:33

@busifa: hehehehehehehe
igen, tudom :-P :-)))))

kerdesek05 2012.05.07. 21:56:18

Hipernek volt már dugós képe, erotikus még nem.

sogeking 2012.05.07. 21:56:28

Anikó :D:D:D:D:D:D

@murunga: jöhet :) jó a cameltoe-ja

murunga 2012.05.07. 21:56:35

noéminél sztem szopóálarc is van az utazóbőröndben! :)))

Brokiné hóóóóótstressz, milyen esti játékszerek vannak ennél a pozsonyi rudasnál :DDD

ő-szinte 2012.05.07. 21:56:52

@murunga: na jó, de ha bele gondolsz mindkettőnk döntése teljesen érthető;-DDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.05.07. 21:57:00

@vallatas:
Kell is. Alig másfél hónap a szezon. :)

murunga 2012.05.07. 21:57:26

csávók meg szarrá égnek a hajón!
napszúrás, este hányás lesz!

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:57:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: De én védettséggel visszatérek és beállok mögéd!!!! Aztán Rolit választom, és megnyerem a cuccot!

LoveMy 2012.05.07. 21:58:13

Máté:
Ráéreztél, huzogatod meg minden!
Pít:
Már csak ezt tudom! ;)
:D

sogeking 2012.05.07. 21:58:23

most azt kell nézni, ahogy Edina feszülő bimbókkal affektál?

murunga 2012.05.07. 21:58:48

brokiné máté ingjében erotikusfotózik ofkorsz! :)

kemény keleti kommentelő 2012.05.07. 21:58:54

ÚjPéter a kurva MÁV-on röhög
Ez olyan értékesítési igazgató féle speciális humor
Elsőre fura
Másodjára is
De idővel hozzá lehet edződni

murunga 2012.05.07. 22:00:24

Sanyi a lónak instrukció: MOSOLYOGNI! (NEM NYIHOGNI)

ő-szinte 2012.05.07. 22:00:27

bakker, edinával élvezet lehetett fotózni ehehehehehehehehe
memondja, hogy mi tetszik neki:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem az a lényeg , hogy jók legyenek a képek:-OOOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 22:01:09

NOÉMIT lenyalnám a klubasztalrúl! :D

Veder1 2012.05.07. 22:01:23

Bettiről nagyon előnyös, a rövid lábait hangsúlyozó fotó készült :D

vallatas 2012.05.07. 22:01:25

FOTÓN SOKKAL SZEBB VAGY
:-DDDD

hát ezen szakadok.

murunga 2012.05.07. 22:02:30

danone superman spricc

kerdesek05 2012.05.07. 22:03:01

@vallatas: ckm , meg lehet lesz még egy playboy duo

sogeking 2012.05.07. 22:03:15

Krisztián hogy örült volna Niki képeinek :):)

☺ágica (törölt) 2012.05.07. 22:03:45

jóestét:)

csak egy kérdés. tényleg beköltözött vmi csóka?

mangalor 2012.05.07. 22:03:52

@ő-szinte: mondjuk én sem értem ezt a prűdséget... szóval, ha már eljön az ember egy ilyen műsorba, az a legkevesebb, hogy látják meztelenül. Amennyi hülyeséget ezek itt össze-vissza beszéltek, amennyire kiadták magukat, max arra fognak az emberek emlékezni, hogy bazz, a Hiper milyen pszichopata volt, milyen féltékenységi jelenetet rendezett, meg Naiva hogy' lovagolt vagy mittudomén, de a mellükre senki.

Jajmár a fotózás mekkora kamu volt, viszont a vöröskébe beleestem most én is, tényleg sokkal szebb képeken!!

murunga 2012.05.07. 22:04:15

@ruszi: BASZmati rizzsel! :D
Levente helyében meg eldugnám...

Silene 2012.05.07. 22:04:53

Csak azt nem ertem, hogy Edina miert nem hord magassarkut?? Sokkal csinosabban mutatna benne. Nem kell mindig, de pl a fotohoz jo lett volna.

ő-szinte 2012.05.07. 22:04:57

@murunga: gondolod nem vinnék védő felszerelést, meg 1000 faktoros naptejet?:-OOOOOO
a pasiknak sokkal jobb volt, kint voltak, és jó feladatot kaptak

kerdesek05 2012.05.07. 22:05:16

na mi van Matcsi nem jön haza?
Meg Edina milyen feltűnő, nem látja Matcsit, már egyből gond van, Edina, HülyeRoli a párod!:)

vallatas 2012.05.07. 22:05:19

@ő-szinte:
Noncsinak.
@genevieve:
képeken elfogadható, egyébként meg kifejezetten egy ronda gebe nő szerintem.
@sogeking: Nikinek legalább van csöcse
:-)

kerdesek05 2012.05.07. 22:07:20

@mangalor: persze látják meztelenül de azért nem mindegy magáról milyen képet alakít ki a tévén keresztül. Így is van elég meztelen kép meg video róluk amikor öltöznek vagy fürödnek, a célirányos vetkőzés azért egy másik kategória már.

én ezért nem bírtam ez ÉH1-t.

ő-szinte 2012.05.07. 22:07:39

@mangalor: valóban érthetetlen :-O biztos sokkal cikibb meztelenül szaladgálni, mint rommá baszatni magukat ország-világ előtt...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 22:07:48

NO új faszi, szopáááááás! :DDD

ő-szinte 2012.05.07. 22:08:47

@vallatas: kár, hogy az ember nem tud egy képpel együtt élni;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 22:09:27

Levit beszopatta Sanyialú, majd haláltáncot jár örömébe'

murunga 2012.05.07. 22:10:13

Levi már dohányzik???

Na indulhat a recskabajnokság is

ő-szinte 2012.05.07. 22:10:24

@murunga: az a nő agykárosult:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.07. 22:10:37

@ő-szinte:
néha egy képpel könnyebb együtt élni :-)

Anikó csak egy picit irritál :-)))

genevieve 2012.05.07. 22:10:52

@vallatas: ez a fotomodellek lényege:-)

élőben tök gebék és rondák:-)

ő-szinte 2012.05.07. 22:11:44

ez az edina idióta!!!!!
mi az, hogy megmondja a másik csajnak, hogy ne legyen annyira szexi???:-OOOO
ezt az irigy kurvát!!!!!:-O

LoveMy 2012.05.07. 22:11:57

Na köszönöm a tapsot!

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:11:58

de szemét pít:DDD most bírom:D

sogeking 2012.05.07. 22:12:01

nekem bejön a titkárnő stílus :D:D

vallatas 2012.05.07. 22:12:39

Anikó képe lett a legszarabb :-)))
lol

@genevieve: mondjuk a munkájukért lesznek olyanok amilyenek :-)
megélhetési gebék

busifa 2012.05.07. 22:12:49

Ki a faszom fotózta Anikót???

murunga 2012.05.07. 22:12:52

Máté kapja a Noémi posztert, wooooaaaahhh

Brokiné szomorú

Bandzsagyerek Brokiné posztert lőtt a céllövöldében -

Pit persze, hogy kiröhögi Andrét

Levi egy lovas posztert nyert!!!

Iker egy Pettingát fára tekeredve, nyamm

ő-szinte 2012.05.07. 22:12:54

@vallatas: persze :-)
de arra céloztam, hogy ha csak a képen szép...

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:13:18

Nattyon uncsi ez az adás. Natttyon.

vallatas 2012.05.07. 22:13:58

@ő-szinte:
tudom, tudom! :-)

@busifa: biztos nem egy hivatásos fotós!

Kieső játékos jön vissza?

ő-szinte 2012.05.07. 22:14:10

@sogeking: persze, mert e szerized a szerepjátékot ;-)

raspberrypie 2012.05.07. 22:14:19

aztaa, volt játékosok??? :O

genevieve 2012.05.07. 22:14:49

és mindenki felírja omárt:-D

vallatas 2012.05.07. 22:15:01

Don Pedrot!
:-D
az de vicces lenne, de még Kira is az lenne!

ti kit szeretnétek viszontlátni?

murunga 2012.05.07. 22:15:54

ez a nő egy ÁLLAT - b+ egy kutyakennelbe kéne bezárni!

sogeking 2012.05.07. 22:15:58

@Yooha: külön Anikó gombod van ? :)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:16:06

visszajön főállású játékosnak? ez poén:)

ő-szinte 2012.05.07. 22:16:30

bakker! edia nem tud egyedül dönteni??:-OOOO

ő-szinte 2012.05.07. 22:17:21

@vallatas: csírát, de úgy sem jön:-(

kerdesek05 2012.05.07. 22:17:25

Edina meg HülyeROli nem valami ész páros így...

Ditti82 2012.05.07. 22:17:28

Csak Muzsikot ne, könyörgöm!

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:17:29

most akkor visszajön Terrortomi vagy nem?

murunga 2012.05.07. 22:17:30

@vallatas: Balatonon lesz meló szarásig

jaja, Sanyit beraknám rikkancsnak egy hekkeshez!

vallatas 2012.05.07. 22:18:28

@ő-szinte:
én is őt várom :-)

@foxglove: Terrortomi is vicces lenne.

most akkor vajon a többiek/kiesettek eddig nyaraltak?
az se rossz

ő-szinte 2012.05.07. 22:18:30

@foxglove: jaj neeeeeeeeeeeee :-DDDDDDD

milyen a pillád?

sogeking 2012.05.07. 22:18:56

a fotókat pultos srác megkapja ajándékba :)

ő-szinte 2012.05.07. 22:19:35

@vallatas: itt vagyok... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.07. 22:19:48

nahát, mégis lesz új beköltöző?:-DD

hiába, senki nem lehet itt igazi szakértő:-)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:20:08

@ő-szinte: kipróbáltam a trükköt, durva lett!!!! teljes műszempillahatás!

Ditti82 2012.05.07. 22:20:52

A kiválasztottak majd reggel ott ülnek az ágyak szélén. :D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:20:53

@genevieve: eldöntötted már, kinek drukkolsz?

sogeking 2012.05.07. 22:20:58

ebből nem lesz animált gif:)

will 2012.05.07. 22:21:19

Sajnálom azokat a kisbabákat, akiknek ezek az anyák fognak felolvasni: "És...akkor... aztmondta a...mmm... mackó." Ilyen egykori VHS szinkronhangra megfelelnek.

busifa 2012.05.07. 22:21:51

@sogeking: Anikó tusol vágva volt?

Péter bá 2012.05.07. 22:21:57

Elment Dávid és Kira és a müsor nézhetősége is!Ilyen uncsi szart!Ennyi agyhalott ilyen összetételben egyszerre még nem volt bent!

kerdesek05 2012.05.07. 22:22:07

Na Betti is társkereső műsorba jött

genevieve 2012.05.07. 22:22:53

ezt a hülyeséget, ebből a pár emberből akar párt találni????

sogeking 2012.05.07. 22:22:55

@busifa: nagyon gyanús, semmi tánc, mutogatás... :D talán majd az exrában

murunga 2012.05.07. 22:23:05

@ő-szinte: mind2en fiús csajok vagyunk - én elkentem volna bent az 1000 decis naptejet

horvathne82 2012.05.07. 22:23:22

Én szeretem Edinát, de szegény nagyon elvakult...Kicsit idegesítő.

busifa 2012.05.07. 22:23:30

Hogy lehet részben féltékenynek lenni??

genevieve 2012.05.07. 22:23:57

@foxglove: el:-)

akinek én drukkolok az sose nyer:-)

igy meg lehet tenni a téteket:-))

murunga 2012.05.07. 22:24:57

na jó éjt drágám - mint vmi nyugger házaspár verseny.

broki és neje szörnyűűű - Levente egy MAZOCHISTA - kinti folytatásban reménykedik, ááááááááhhhhhhhhh!!!
Anikó majd jól seggberakja remélem!

Péter bá 2012.05.07. 22:25:13

Faszom picsavillantó Mátét minek kellett bent tartani?Nézhetetlen szar!Edina meg változatlanul szánalmas szomi kutya!

Ditti82 2012.05.07. 22:25:23

Miért csak 4 régi érkezik, ha 5 pár van?

genevieve 2012.05.07. 22:25:41

aztakurva élet:-DDDDD

raspberrypie 2012.05.07. 22:25:49

jézusom, ez a máté teljesen hülye

Veder1 2012.05.07. 22:25:49

Máté :DDDDDDDDDDDD

skylaner88 2012.05.07. 22:26:11

Asszem Máté nem keveset ivott :D

LoveMy 2012.05.07. 22:26:22

bAKKKKER
Gyöktörzs Máté matarészegen leesett a bokrokba!

murunga 2012.05.07. 22:26:22

Broki holnap este Mike Tysonnal árnyékboxol! :DDDDD

Péter bá 2012.05.07. 22:26:26

Máté az alkoholista!Oh yeah!

kerdesek05 2012.05.07. 22:26:35

Na Matcsi beleborult a kaktuszokba, valószínű totálrészegen, holnap így lesz valószínű Edinával egy anyázás meg sírásrívás:)

fontosember 2012.05.07. 22:26:47

Broki mekkorát esett :D Alkeszek szoktak ilyeneket.

ruszi 2012.05.07. 22:27:13

Szerintem a bokor nyert :)

busifa 2012.05.07. 22:27:39

Máté belezúgott a susnyàsba rendesen! :DDD

murunga 2012.05.07. 22:27:53

@Péter bá: ezek a romantik jelenetek überszánalmasak, de a szittyós műsor priceless (incl. emo-megborulások)

genevieve 2012.05.07. 22:28:45

jéééééé, pít úgy alszik mint én:-DDD

almafa5555 2012.05.07. 22:28:48

rettentő unalmas volt a mai rész IS

Banyus83 2012.05.07. 22:28:54

Huhhhúúúú...Máté mekkorát zakózik...már most szarrá röhögöm magam :-)

Kíváncsian várom holnap az új beköltözőket titkos küldetéssel :-)

Na, tényleg holnap jövök, mert most csak reklámok alatt láttam ezt-azt a mai részből...

horvathne82 2012.05.07. 22:29:04

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben a szériában senkit nem szeretek.
Talán Omár volt érték. ÉH1-ben voltak akiket szerettem és sajnáltam, ha kiestek, de most tök mindegy. Ti hogy gondoljátok?

blogger.katt 2012.05.07. 22:29:11

Na, ezt a susnyásba repülést megnézem holnap. :DDD Legszebb öröm a káröröm. Bocsi, de jót kacagtam.

murunga 2012.05.07. 22:29:21

"kemény/ganxta Levi"

mi vmi másik műsort nézünk?????

almafa5555 2012.05.07. 22:29:50

Azt nem értem, hogy Edina mit féltékenykedik NOÉMIRA!!!Amikor Máté bevallotta, hogy a kinti barátnőjét szereti, tehát Edina sehogy sincs a képben

genevieve 2012.05.07. 22:30:18

@foxglove: egy lány és vagy egy fiu:-)

még hezitálok picit:-)

almafa5555 2012.05.07. 22:30:31

@horvathne82: Kírát sajnáltam, de csak mert egyéniség volt

genevieve 2012.05.07. 22:31:50

anikó borzasztóan hangsúlyoz....

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:31:54

@genevieve: a fiú szerintem pít, a lányt nem tudom...

vécés jóska 2012.05.07. 22:32:49

Na ez a rész talán az eddigi leggyengébb volt. :( Kiestek a jófejek (Omár), meg akik vitték a bulit a hátukon (Melák, Kyra), Pít meg ellégé ellaposodott sajna. Azt sem értem miért kell ennyit Edinkát mutatni? Kb a műsor 50%-ban ő volt, a szomorú kutyafeje meg a sopánkozása teljesen lefárasztott, nem igaz h nem lehetne valami mást mutatni. Holnap valami nagy dobásnak kéne történni, mert a végén még BB2-szindrómás lesz itt a finálé. :(

genevieve 2012.05.07. 22:32:57

anikónak minek 17 melltartó?:-DD

kerdesek05 2012.05.07. 22:33:27

@Ditti82: mert így egy pár go home? :)

almafa5555 2012.05.07. 22:33:42

@vécés jóska: Ráadásul Naíva folyamatosan szidja Noémit, hogy szarul játszik, meg hisztizik, nem gondolkodik...hááát remélem most szembesül vele, hogy ő mit csinált végig. Én már nagyon nem bírom a "naaaa jól vaaan"

genevieve 2012.05.07. 22:33:57

@foxglove: mondom, annak drukkolok akit szeretnék, hogy kiessen:-DD

almafa5555 2012.05.07. 22:34:31

Betti-Márk esti beszélgetése nem volt semmi.. tudod izé, zsír...

murunga 2012.05.07. 22:34:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Sanyi a Ló

hát a nyeritős lópofájú a méhikói meszkalinkúrán - Levente paripája! Nu, megvan?

busifa 2012.05.07. 22:34:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hááát, megtöcskölte azt is, az biztos! :)))

murunga 2012.05.07. 22:35:33

ez ilyen deszkavári hercegnők gyülekezete!
milyen szégyellős baszóné! :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 22:36:11

@vécés jóska: hát..., elég energiavámpír, ez Anikóról nem mondható el:D

@busifa: mondom én, szegény Edina:D

@murunga: így már értem, köszönöm a kimerítő választ:D:D:D:D

sogeking 2012.05.07. 22:36:23

Anikó tanlines kategóriában indul :)

murunga 2012.05.07. 22:36:28

b+ egy kézzel, csöcstakarással kimászni a medencéből - prájszlesssz!!!

kerdesek05 2012.05.07. 22:36:40

Edna kijön és kap egy CKM fotózást 300 ezerért meg az idén elmaradó siófoki Coke Club helyett BalatonSoundon egy hostess melot:)

mocskosmacska 2012.05.07. 22:37:21

Matcsi jó nagyon zuhant, ezért már érdemes lesz megnézni a holnapot.

Fotók:
Noémi: kurva jó
Tüncike: az is jó, csak vastagok a combjai
Anikó: meglepően visszafogott, azt hittem kurvás lesz, legalább egy puccsítótáncos. De legnagyobb meglepetésemre, az övé az egyetlen fotó, ami nem kurvás.
Bettina: jó, de semmilyen
Andor: borzalom

kerdesek05 2012.05.07. 22:37:47

@kerdesek05: És ennek mi EdinaFanclub nagyon fogunk örülni:)

genevieve 2012.05.07. 22:37:59

@murunga: tudod a mell zsírszövet és 40 kg-os hölgyeken ritkán alakul ki természetes uton nagy mell:-))

ő-szinte 2012.05.07. 22:38:17

@murunga: háááát, én csak belsőleg...;-)))
a külsőm totál az ellentéte:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.07. 22:38:32

@foxglove: kénytelen vagyok trükközni:-))

mocskosmacska 2012.05.07. 22:38:36

Amikor anikó elvette a levelet, akkor a háttérben ki tett valami olyasmi megjegyzést, hogy megint nem fogják érteni a felolvasást?

busifa 2012.05.07. 22:38:59

Noncsi, szomcsi vagyok! FB+!!!!!

murunga 2012.05.07. 22:40:46

"kisujjamba is benne van hogy fotózok"

heh! :))))

murunga 2012.05.07. 22:41:57

"képességeimben mindig is tisztában voltam"

Nu?

sogeking 2012.05.07. 22:42:15

Betti - amateurs
Anikó - tanlines
Andi - secretary
Noémi - redhead
Edina - spring break

agimano 2012.05.07. 22:42:27

szerintem kisfilmet mondott és nem kisujjat

vécés jóska 2012.05.07. 22:42:58

@almafa5555: Na végre valaki, aki utálja Naívát :) Nem bírom megérteni, hogy lehet egy ilyen nőt szeretni. Gondolom az előző 19 faszija sem nagyon tudta. :) Olyan szinten tényleg energiavámpír, hogy még TV-n keresztül is elrontotta a kedvem, az életben is utálom az ilyen sótlan embereket. Mondjuk ez a Betti sem egy partyállat. Ugyhogy én már ott tartok, hogy Rolinak szurkolok. Igaz együgyű, de legalább egy olyan tiszta lélek, mint Omár volt.

sogeking 2012.05.07. 22:43:27

@murunga: ez azt jelenti, hogy eddig csak a kisujját fotózták :D

@busifa: a nem napoztatott részek fehéren világítanak :)

murunga 2012.05.07. 22:43:34

@Péter bá: szar kutya, kutyaszar! beastie-anyát bedobhatnák neki egy kis hullámvasútra megin'! :)))

kerdesek05 2012.05.07. 22:43:59

@mocskosmacska: EdinaFanclub rajongás tárgya:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:44:16

Nézem ezt a Bettit és azon gondolkodtam, hogy ebben a műsorban hány db kaptafára készült fapofa arcú lány volt már... ? :D

Edina meg szerintem minden férfi rémálma. Ovis ragacs. Az isten türelme se elég hozzá.

(És egyre nyilvánvalóbb, hogy Levente a legjobb arc odabenn.)

murunga 2012.05.07. 22:44:40

"arcza ish, meg a nézhéshe ish bejöhn"

(Brokhi)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:44:49

mondtam, hogy pedo ízlése van

vallatas 2012.05.07. 22:45:07

hihetetlenül unalmas :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:45:34

@pushpang (univerziális határeset): mármint, hogy hány darab, EGY kaptafára készült.. stb..blabla

genevieve 2012.05.07. 22:45:37

noémire szerintem vár egy playboy fotózás:-)

murunga 2012.05.07. 22:45:52

brokiné magát ekézi - irtózatos szeretetéhség...pedig amúgy egész baszható

ő-szinte 2012.05.07. 22:45:54

@murunga: főleg, hogy van lépcső bazdmeg! :-OOOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

agimano 2012.05.07. 22:45:56

@genevieve: jó, hát akkor én biztosan értelemt akartam belehallani:)

genevieve 2012.05.07. 22:46:24

meg roli is kemény lett:-DDD

murunga 2012.05.07. 22:46:26

Pit nem szereti a 90-es évek porhódizájnját :)))

vallatas 2012.05.07. 22:47:09

Betti tényleg megcsinálná magát Márkkal.
nagyonolcsó ez a lány.

murunga 2012.05.07. 22:47:48

@ő-szinte: soxeretettel, a bennragadt agyhalott sellőknek!

www.youtube.com/watch?v=iUfo6ZADLtk

genevieve 2012.05.07. 22:48:01

@agimano: lehet, legyen is bármi amit bele akartál hallani:-DD

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:48:02

@agimano: én is kisfilmet hallottam, és úgy emlékszem, tényleg mondta is benne

sogeking 2012.05.07. 22:48:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: már hetekkel ezelőtt megalapítottam az EEK2 klubot :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:48:34

@genevieve: én legalább 3 ilyet fel tudnék sorolni a környezetemből. Ropi testek hordoznak két nagy lufit. Azért nem olyan ritka az ilyesmi... :)

genevieve 2012.05.07. 22:49:00

betti és márk úgy beszélgetnek egymással mintha könyvből olvasnák a szöveget:-)

a csaj rafkósan bekérdezte, hogy tetszik-e márknak?:-DDD

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:49:07

ööö, az éden oldalon, fent vannak az új szereplők

vallatas 2012.05.07. 22:49:51

@genevieve:
nagyon gagyi
márk azért nem küldte el.
a csaj nagyon rossz filmet néz. szegény

mocskosmacska 2012.05.07. 22:50:00

@vécés jóska: Szerintem itt olyat nehéz találni, aki bírja tüncikét.

murunga 2012.05.07. 22:50:20

Sanyi is fingerlickin' good! :DDD

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:50:50

breaking. levente van felül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:51:06

Anikó legalább nem cincog. Ez mindenképp pozitív!

murunga 2012.05.07. 22:51:37

Ebből a Leventéből még sportminiszter is lehet!

vécés jóska 2012.05.07. 22:51:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hohóó, akkor köszöntelek, lassan megalapíthatjuk akkor a Clubot! :D harcolhatunk majd LoveMy-ék EdinaFanClub-ja ellen :) én teljes szívemből gyűlölöm Edinkát, ugyhogy szívesen lennék alelnök vagy tanácsos pl. :)

genevieve 2012.05.07. 22:52:39

jól láttam, hogy máté éppen a farkát akarta elővenni?:-DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 22:52:45

@foxglove: :O:O:O

Nahát, de ez.....................

@sogeking: bocsi, beléphetek?:D

murunga 2012.05.07. 22:52:55

Brokeszt esténként már csak bukósisakban engedjék ki rastasapek helyett

sogeking 2012.05.07. 22:53:53

@genevieve: és amikor nem találta, a meglepetéstől leesett?

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: persze :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:53:54

@genevieve: hát, lehet, hogy ufók, mindenestre jól áll nekik. :)

genevieve 2012.05.07. 22:54:08

@sogeking: bármi is az, belépek:-D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:54:46

egyébként nem hiszem el, hogy megint máténak küldenek nőt...

kerdesek05 2012.05.07. 22:55:26

@murunga: : )))
Broki nélkül leülne az ivászat odabent:)

genevieve 2012.05.07. 22:55:27

@sogeking: szép lehetett , kihúzták a bokorból és valakinek el kellett rakni a farkát:-DD

sogeking 2012.05.07. 22:55:31

@genevieve: Edina essen ki, röviden EEK, az előző EEK miatt lett EEK2 :D

murunga 2012.05.07. 22:55:34

@horvathne82:
érték, milyen érték???
Évanéni, nemá!

ő-szinte 2012.05.07. 22:55:35

@vallatas: mi is csak kamillázunk...

sogeking 2012.05.07. 22:56:16

@genevieve: láttam a kép sarkában, ahogy Edina vetődik

kerdesek05 2012.05.07. 22:56:31

@foxglove: nem neki, de megint úgy fog rájuk nézni ahogy Edina majd kiakad:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 22:56:48

@vécés jóska: én nem gyűlölöm, mert kedves, aranyos lány, egy kedves, aranyos energiavámpír, aki közelében sokáig nem tudnék megmaradni, de azért végre kieshetne már, mert roppant idegesítő összességében:D
Egyesíteni kellene a klubbokat:D

@sogeking: oké, belépek

kerdesek05 2012.05.07. 22:57:11

@genevieve: aztán mehetett elsősegélyre az emeletre meg a riportszobába:)

ő-szinte 2012.05.07. 22:57:28

@murunga: ehhhehehehehehehehehehehehe

genevieve 2012.05.07. 22:58:03

@kerdesek05: ketten is bejönnek?:-)

hát ez csodás:-DDDD

kerdesek05 2012.05.07. 22:58:43

@pushpang (univerziális határeset): lehet ő is ilyen hétvégente a Gozsdu-400-Bro vonalán:)

sogeking 2012.05.07. 22:59:08

azért az szar, hogy Krisztián épp ott szunyál a bokorban, erre Máté meg éppen ráesik :D

vécés jóska 2012.05.07. 22:59:11

@sogeking: Ja, akkor én is belépnék, hulljon ki Edina mihamarabb :)
@mocskosmacska: Én is azt hittem, de vannak bőven bármilyen fura

Ez az új Szöcske lány, aki holnap jön, nagyon pöpeccc!! külsőre teljesen az esetem.

vallatas 2012.05.07. 22:59:23

@ő-szinte:
tea?:-)

megvan akkor, hogy 2új lány jön?
férfi egy se? és a régiek közül?

jöhet a spolier ezerrel! :)

murunga 2012.05.07. 22:59:26

@kerdesek05: és közben 4-5 igaz szerelem-lem-lem + Tihanyi ekhó-hó-hó

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:59:37

mi az a kangoo???? Az Andi(?) ilyet edzősködik.

Ja és az az új fiú, aki Edina párja, az milyen egyetemre jár?

kerdesek05 2012.05.07. 22:59:53

@genevieve: bejön Andor Kettő, meg Denás Kettő

ő-szinte 2012.05.07. 23:00:06

@sogeking: ehehehehhehehehehhehehhehehe
jó az avatarod:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.07. 23:00:17

@sogeking: essen, de előtt még essenek ki páran:-)

genevieve 2012.05.07. 23:01:25

@kerdesek05: ez az! tudtam, hogy hasonlítanak valakikre:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:01:57

@kerdesek05: én simán kinézem belőle azt is, hát még ha tudnám miről beszélsz... :D

agimano 2012.05.07. 23:02:15

@pushpang (univerziális határeset): a kangoo olyan mint az aerobic, csak egy olyan cipőben csinálják, aminek az alján ilyen rugó szerűség van www.kangooclub.hu/

murunga 2012.05.07. 23:03:47

@sogeking: edina+noémi = lovely 3some coffe break!

ő-szinte 2012.05.07. 23:04:11

@vallatas: hát azt nem tudom:-O
neked van ilyen irnyú tapasztalatod?:-O

genevieve 2012.05.07. 23:04:30

@agimano: jó is lett a feneke tőle:-)

murunga 2012.05.07. 23:04:55

@ő-szinte: ez jól hangzik-zik-zik!!! :D

ő-szinte 2012.05.07. 23:05:19

@pushpang (univerziális határeset): egy síbakancsot képzelj el, aminek az alján van egy rugózó basz. ebben ugrálnak zenére :-)

agimano 2012.05.07. 23:05:47

meghallgattam megint és szerintem kisfilmet mond, de tényleg elég érthetetlenül ejti ki

vallatas 2012.05.07. 23:06:13

@ő-szinte:
nem, csak ajánlom ha már anál. :)

ő-szinte 2012.05.07. 23:06:36

@murunga: képzelheted...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kívül picsa, belül meg... ehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:07:10

küldök edinának egy számot, hogy elküldhesse mátcsinak.
www.youtube.com/watch?v=9wt9kjIwUpU

genevieve 2012.05.07. 23:07:21

@agimano: és úgy több értelme van annak amit mond?:-)

ő-szinte 2012.05.07. 23:07:38

@murunga: a visszhang honnan jött? nem figyeltem :-)
de nehogy azt mondd, hogy Tihanyból! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:08:50

@agimano: óóóóóóóó... ez az? Köszi.. most már képben vagyok. :D
Azt hittem, hogy valami rugós végű rúdon való ugrálás-szerűség. :D

ő-szinte 2012.05.07. 23:09:07

@vallatas: nem értelek:-O a kettő nem függ össze, vhol eltévedtél:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 23:09:23

@foxglove: ha beletunkolja az egész lepedőt, még dörzsibb lesz Shájni!

agimano 2012.05.07. 23:10:11

@genevieve: szerintem igen, nagyon szeret fotózni, még a kisfilmjében is benne van (tehát fontosnak tartotta magáról beletenni a bemutatkozó filmjébe)

sogeking 2012.05.07. 23:10:56

@murunga: de ki a harmadik? :)

@pushpang (univerziális határeset): igen, ez a rúdtánc egy új verziója - a rúd közepén van egy rugó, így újfajta mozdulatokat is lehet csinálni vele

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:11:13

@kerdesek05: bele se merek gondolni, milyen egyetem és milyen szak lehet az, ahová. Érted.

kerdesek05 2012.05.07. 23:11:43

@agimano: Andor tesója ebben a kangobiznicben vmi főnök

murunga 2012.05.07. 23:12:40

@kerdesek05: az a Bogi eléggé ijesztő-walking dead. szöcske még rápattanhat brokeszra, ha elég ügyes (faster than Solvensko+Brokeszné)

vallatas 2012.05.07. 23:13:17

@ő-szinte: nyugtató hatással van a kamilla
:-)
ne is firtassuk :P

elalszom, nincs éden online?:)

ő-szinte 2012.05.07. 23:13:35

@pushpang (univerziális határeset): vallatás írta:-DDDDD
Smittpali university :-DDDDDDDDDDDDD

rinaldo-rinaldini 2012.05.07. 23:13:55

Matcsi akrobata mutatványa szenzációs volt! Nekem már csak az hiányzik, hogy szembe okádja Dinkát.

Edina: Matcsi, miért vagy morci ?
Matcsi: boáááááá

:D

beacska 2012.05.07. 23:14:05

a Trónok harca miatt nem láttam a végét. mi volt a beharangozóba? mégis jönnek újak? akkor miért mondták, hogy a múlthéten voltak az utolsó beköltözők? :(((

genevieve 2012.05.07. 23:14:16

@pushpang (univerziális határeset): azért mert szegényke nehezen tudja magát szóban kifejezni, még lehet pl. jó erdészmérnök vagy agrármérnök, vagy ilyesmi:-)

ő-szinte 2012.05.07. 23:14:20

@vallatas: de van, nem szoktad nézni?:-OOOO

kerdesek05 2012.05.07. 23:14:31

@pushpang (univerziális határeset): lehet tanulásban jó, de a való világban, meg bezárva valahova kissé lelassul, van ilyen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:14:46

@sogeking: aha, de ezt legfeljebb Anikóból nézem ki.

ő-szinte 2012.05.07. 23:15:12

@vallatas: ja, és igyál tejeskávét ;-)

genevieve 2012.05.07. 23:15:16

@agimano: lehet, annak legalább van értelme:-)

vallatas 2012.05.07. 23:16:10

@ő-szinte:
nem, eddig nem értem rá.
tejeskávét nem iszok, mert akkor éjszaka csak rohangálok a wc-re mint valami bolond.
:p

ő-szinte 2012.05.07. 23:17:20

@vallatas: amúgy is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mangalor 2012.05.07. 23:18:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen-igen az energiavámpír a tökéletes jellemzés rá. Az a típus, aki elkezd beszélni, és a második mondat után már töksüketen a hangjára a környezetedet bámulod és nem érted, mit keresel ott. De azért szép.

murunga 2012.05.07. 23:19:01

@ő-szinte: eccer benéznélek! :DDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.07. 23:19:01

@ő-szinte:
na látom hiperkedsz :-) sok volt a kávé?
:P
nem várom meg a csúcshatást, lépek míg lehet. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:19:19

@ő-szinte: áááá, ha Kaposvárra jár, akkor sztem állattenyésztő mérnöknek tanul (állatok tenyésztése és szaporítása specializáció)
Inszeminátor lesz, akárki meglássa! :D

murunga 2012.05.07. 23:20:37

@ő-szinte: pedig onnan bakker! már nem tudom, beállitottam Sanyit rikkancsnak egy balatoni lángososhoz...kis éji asszociáció

genevieve 2012.05.07. 23:20:42

@pushpang (univerziális határeset): az is egy tisztességes, becsületes munka:-)

ő-szinte 2012.05.07. 23:21:02

@vallatas: sztem így vagyok jó ;-)
ciao ;-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:21:57

@genevieve: @kerdesek05: nem, nem feltétlenül erre gondoltam.... :)
Engem nem győzött meg pl. a logikai és egyéb, összefüggés meg- és rálátási képességeiről sem.
Bár való igaz, nem sokat látni.

kerdesek05 2012.05.07. 23:22:27

Igazán bejöhetett volna az új csaj mára, látni elég jól el van eresztve mellybe:)

sogeking 2012.05.07. 23:24:15

@murunga: gyűjtöd a buta csajokat, mint Pít? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:24:15

@genevieve: jaja,... pont, mint a parasztoké Békésben, ugye Zsöni. ;) :D

ő-szinte 2012.05.07. 23:24:50

@pushpang (univerziális határeset): kár hogy nem pasi, mehetne a gazda feleséget keresbe:-DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.07. 23:26:50

@murunga: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.07. 23:27:08

Andornál csak megjegyzem fogszabival van a jelenben, lehet a beköltözésnél az ÉH2be ez neki hátrányos volt

genevieve 2012.05.07. 23:27:09

@pushpang (univerziális határeset): pontosan, szerintem a parasztok is tisztességes, becsületes munkát végeznek, nem tudom mi a gondod velük?...

murunga 2012.05.07. 23:27:41

@sogeking: egy coffe breakre, mér ne?
nem Pít a buta :DD

ő-szinte 2012.05.07. 23:27:49

@pushpang (univerziális határeset): mogyi, hülye vagy!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.07. 23:27:53

@pushpang (univerziális határeset): nem niszem, ahhoz nincs benne elég kraft.
talán vmi humános:)

ő-szinte 2012.05.07. 23:28:54

@kerdesek05: ehhhehehehehehehehehehehehehe
zavarta a szopásban vagy mi?;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.07. 23:29:05

naaaaa, vki válaszoljon már!!! mégis jönnek újak????

genevieve 2012.05.07. 23:31:02

@beacska: :-)
edenhotel.hu/category/szereplok/

murunga 2012.05.07. 23:31:35

@kerdesek05: pedig ez a gyerek pusztakézzel legyűr egy mangalicasüldőt

2012.05.07. 23:31:35

Szöcskét Pítnek küldik, az Anikófejűt meg Levinek. Hiper repül he-he-he

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:31:45

@genevieve: ehhe, ehhe, micsoda riposzt... de inkább ne feszegessük... :)

Mellesleg diákéveimben dolgoztam inszeminátorokkal nyaranta, a látszat (és a kézenfekvő feltételezés) ellenére nem egy kéjmámor. Egyik résztvevőnek se, hogyúgymondjam...

ő-szinte 2012.05.07. 23:32:04

@beacska: hát jönnek, de egyenlőre nem tudn kik és hányan, azt lehetett tudni, hogy a mostani játékból kiesettek közül jönnek vissza, de kik azt még nem tudni szintén:-)
szívesen;-DDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:33:44

@ő-szinte: na arra a műsorra leszek még kíváncsi. Lilu gumicsizmában a cuki kis malackák között, esetleg traktoron.... hmmm... :D

beacska 2012.05.07. 23:33:50

@murunga: @sogeking: @genevieve: kösziii....ááááá, akkor miért mondták, hogy megvoltak az utolsók? én meg már örültem, hogy migyá' vége :(((

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:33:55

@szerivan: dehogy. pítnek nem az esete szöcske, ő a kislányokhoz vonzódik (hogy andi ebbe hogy illett bele, az rejtély)
levinek meg csak hiper kell.

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:34:36

@beacska: miért örül mindenki, hogy mindjárt vége? utána nem lesz mit nézni!

genevieve 2012.05.07. 23:35:25

@pushpang (univerziális határeset): nyugodtan feszegetheted:-)

már akkor is azért lovagoltál a dolgon, hogy félre akartad érteni amit irtam, kiragadtad a szövegkörnyezetből és nem nézted meg miért irtam:-)

de fenntartom, hogy ezek a munkák becsületet érdemelnek:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:35:43

@kerdesek05: akkor nyilvánvalóan vmi marketing izé lesz. Bár ha tengerész volt, akkor csak van vmi gyakorlati érzéke is.

JOKKA21 2012.05.07. 23:35:48

Bettitől és Edinától felállt, amikor fotózták őket, Edina aranyos csaj, jó lenne nekem.:D

beacska 2012.05.07. 23:36:28

@foxglove: hát nem tudom, már olyan hosszúnak tűnik...bár péntek esténként unatkozni szoktam, az igaz ;D

anne.shirley (törölt) 2012.05.07. 23:36:32

@vécés jóska: Kristóf mint ÉH1 Kristóf?? :O

genevieve 2012.05.07. 23:37:53

@pushpang (univerziális határeset): matrózt mondott ha jól emlékszem:-)
az meg lehet a dunán is:-)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:39:10

@beacska: mondjuk az igaz, hogy tovább már nem kéne nyújtani az édent, csak a többi só pl. ez a gazdás, a megasztár, meg a csisz engem egyáltalán nem érdekel, és nem is nézek mást.

murunga 2012.05.07. 23:39:20

@sogeking: Vivienne és az ő kis játékszere. Fiúk felköthetik a gatyát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:40:09

@genevieve: érdekes módon, rajtam kívül még voltak páran, akik direkt félre akarták érteni... természetesen ehhez neked semmi közöd sem volt, csak mi akartunk belőle ügyet csinálni. :)

beacska 2012.05.07. 23:41:57

@foxglove: én sem nézek mást. csak a sorozatokat az RTL-en, most vehetem fel őket...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:42:11

@murunga: :D köszi, bár én nem angórákhoz, hanem tehenészetbe jártam.

ő-szinte 2012.05.07. 23:42:48

@foxglove: mogyika, majd nézzük egymást:-DDDDDDDDDD
minde nap majd más viszi a sóóóóót ;-)

murunga 2012.05.07. 23:43:22

@pushpang (univerziális határeset):
same-same, kicsit nagyobb! :DDDD

b+ inszeminátorkodtál is????

JOKKA21 2012.05.07. 23:43:59

@murunga: Holnap Máté beesik bokorba.:D

murunga 2012.05.07. 23:44:30

@ő-szinte: Balaton Soundon pl. lesz sok ilyen szereplő lányka/fiúka...

murunga 2012.05.07. 23:45:24

@JOKKA21: igen, árnyékboxol egyet Mike Tysonnal :D

murunga 2012.05.07. 23:46:21

@JOKKA21: mire hazajön nem lesz öreg szponzornéni...

ő-szinte 2012.05.07. 23:46:28

@murunga: jó, de kollektíven gondolta, és tv-ben :DDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:47:54

@murunga: isten ments, én csak segédeztem. :D
De a legdurvább a tyúkoltás volt! :D Amikor az állatorvossal jártuk a házakat és az átlag 130 cm belmagasságú, poros, tollas, tyúkszaros ólakban kellett elkapni a repkedő, vertyogó baromfiakat (kb.10-50 db/ól), hogy darabonként(!) be tudja oltani azokat... Na az, az kemény meló volt. :D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:48:54

@ő-szinte: az a baj, hogy a többi só nem érdekel... a sorozataimat meg csak Nati nézte, ő meg elhagyott minket!!:(((

sogeking 2012.05.07. 23:49:49

@foxglove: én nézem a Marslakókat :)

2012.05.07. 23:51:51

@foxglove: Én azt írtam, hogy a csajok kikre fognak rárepülni. Nagyon erős egyéniség mindkettő, csak úgy hullanak majd a régi játékosok, meglátod mogyi.

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:53:27

@szerivan: ahaaa! hulljanak is, az nem baj, sőt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:54:53

@foxglove: én meg a Barátok Köztöt. :D
Meg néha az ilyen gyilkosos krimisorozatokat, kivéve a Dr.Csontot, mert a főszereplő nyomozónő élettelen, meredt tekintetétől úgy érzem, hogy jeges kezek markolásszák a torkomat...

ő-szinte 2012.05.07. 23:56:10

@foxglove: mogyi, magunkról beszéltem!!!!! :-DDDDDDDD
ma elbutultál?:-DDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:57:02

@foxglove: hát inkább azt! :D
Csak a játék szempontjából fontos stratégiai nőnek tekinti (merhát kell egy pár), nem olyan cicispuncis igazinak.

ő-szinte 2012.05.07. 23:57:34

én nem nézek tv-t, az ér?:-OOO

csak ha ilyen faszság van...

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:57:41

@ő-szinte: el:D le vagyok lassulva teljesen, de tényleg:D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:58:56

@pushpang (univerziális határeset): de akkor miért smárolta le? taktikából?:O
létezne ilyen?:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:59:54

@ő-szinte: meg a Spektrumot és a NatGeo-t természetesen. :D

sogeking 2012.05.08. 00:00:23

@foxglove: meg nézem a teletubbies-t is, de csak ha nyugisabb rész van

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 00:01:09

@foxglove: lesmárolta?! nabasz, ezt nem is tudtam.
És igen, taktikából! :D

ő-szinte 2012.05.08. 00:02:04

@foxglove: látom :-DDDD
van az úgy;-)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 00:03:37

@ő-szinte: azt hiszem, megyek is aludni:)
Jó éjt mindenkinek!

ő-szinte 2012.05.08. 00:04:43

@pushpang (univerziális határeset): érem az iróniát ;-)
DE NEM! heheheheheh
télleg nem nézek tv-t :-)
de a valóságsók megszállotja vagyok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD persze van minőségi igényem;-DDDD

2012.05.08. 00:08:16

@ő-szinte: ÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁ

ő-szinte 2012.05.08. 00:09:40

@szerivan: jól szórakozol pufi?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.08. 00:10:27

@ő-szinte: kínáld meg dinnyével :)

ő-szinte 2012.05.08. 00:13:19

@sogeking: de láthatod, hogy milyen félszerzet...:-OOO
hiába mondom, hogy nem a fejére kell húzni, hanem meg kell enni mindig ezt csinálja :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dick Francis 2012.05.08. 00:14:36

Ezek szerint akkor valami fekete gáré jön. :D
Ahova a Máté esett ott nem voltak katuszok? :D Nagyon durva volt, szerintem mehet a májusi Fail compilationbe. :D Ez még az ÉH1 Levire is ráver.

ő-szinte 2012.05.08. 00:16:30

@sogeking: jó éjt, mennem kell, holnap fotózás lesz ;-DDDDDDDDDDDDDD

Katicavirág 2012.05.08. 00:23:04

Máté, Isten nem bottal ver!

2012.05.08. 00:24:54

@ő-szinte: Mindééég minnden körülmények közöttt!

ratrider02 2012.05.08. 00:29:16

@pushpang (univerziális határeset): Lófütyit taktikából! Meglátta a zorbitrágókat és rájött, hogy rossz a szájszaga, így próbálta orvosolni....

ratrider02 2012.05.08. 00:29:48

@ő-szinte: mesélj bébi, midet fogják fotózni?

2012.05.08. 00:30:03

@ratrider02: Mikor smárolta le Pít Andort?

ratrider02 2012.05.08. 00:36:07

@szerivan: Ahogy a csaj beselypítette magát a műsorba. Még aznap éjszaka volt egy medencés l'amour, miközben Petra a közös szobában próbált valami érzelmet erőltetni az arcára (nekem John Rambo jut még mindig eszembe róla)

ratrider02 2012.05.08. 00:41:35

Atyaég Máté! Én aztán már basztam be párszor tisztességesen, de még az életben nem ugrottam fejest a betonnal szegélyezett kaktuszbokorba, pláne úgy, hogy közben a pöcsömet fogom.

kerdesek05 2012.05.08. 00:44:07

Fszk Edinűnak:
-Milyen nagy melled van bazmeg!:)

Andor mit összeszerencsétlenkedett a medencéből való kijutásal

2012.05.08. 00:45:12

@kerdesek05: Rejtély hogy miért nem használta a lépcsőt :))
@ratrider02: Akkor még nem is éltél igazán.

ratrider02 2012.05.08. 00:48:26

@szerivan: Egerben már borultam le a belvárosban a virágágyást szegélyező kb. 80 cm magas kőfalról, de egyrészt a környéken nem volt egyetlen kaktusz sem, másrészt puha földre estem... Az igaz, hogy kb 20 ember látta a produkciót, de hát Istenem, valakinek szórakoztatni is kell :)

kerdesek05 2012.05.08. 00:48:55

Edina: Noncsi, szomcsi vagyok, mert azén képemet nem Máté fogja megkapni.
pf

Jól látod Edina nem Máté a párod

kerdesek05 2012.05.08. 01:21:38

@szerivan: Andort nem az eszéért tartja ott Pít úgy látszik:)

kerdesek05 2012.05.08. 01:22:52

@ratrider02: De baszki lehugyozni a virágokba megint full részegen?:)
Vajon kaphatott letolást a szerkesztőktől?

kerdesek05 2012.05.08. 01:23:54

@ratrider02: pedig most ez a menő, pöcsödet fogod és burkolsz, valamint félmeztelen vagy és sapka van rajtad:)

kerdesek05 2012.05.08. 01:30:03

@JOKKA21: Edina sokunknak lenne jó partner!:)

Jozeph Pelikahn 2012.05.08. 01:42:19

Rendesen elspoilerezték, hogy Máté holnap kiesik a Hotelből... egy ilyen fejes a városmajori alkeszek közt is 10 pontot ér, tökéletes időzítés a mozdulatsor indításakor (farok elővesz, megbillent és ettől elindít balra) és pazar lábmunka. Remélem úgy is fejezte be ahogy rendesen kell, bokorban fejjel lefelé vizelve... :-)

Jozeph Pelikahn 2012.05.08. 01:45:07

Sőt ha jól vettem ki, Mátét a pillangó lökte meg! Veszélyes állatok ezek a mexikói vérpillangók, ne menjetek arra!

LöncsVezér 2012.05.08. 03:55:35

@murunga: Te vagy a legnagyobb arc itt, szarrá röhögöm magam rajtad :D

Ditti82 2012.05.08. 07:49:42

Melákban senki nem bízik? :(

Zsírsárkány 2012.05.08. 07:50:22

Jó reggelt mindenkinek!
Ez a rész másra nem volt jó, hogy megerősítse bennem az Edina iránti mérhetetlen ellenszenvem :D Noémire féltékeny? Máté már elvette tőle az alapot, amire ő bármit is hisztizhetne. Noémit se bírom, mert buta mint egy krumpli, de lassan lányok közül kénytelen leszek neki szurkolni :/

Ditti82 2012.05.08. 07:56:18

@MZperX77: Végigröhögtem a videót. :D

ratrider02 2012.05.08. 07:56:59

@MZperX77: Bakker mekkora lelkesedéssel nyúlhattak Máté után a telibe hugyozott virágágyásba!

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.08. 08:00:17

Jó reggelt mindenkinek! :) Most nézem az adást!Én Naiva kuncogásától hülyét kapok, mintha valami egér cincogna..így edzés közben benyom egy ilyen cincincint..:D Wááá 2 percig sem bírnám a nőt :D Ez valami "aranyoskáló" nevetés vagy mi :D

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.08. 08:03:35

ÁÁÁ!! Csak egyszer, csak egyszer szeretném, ha Edinka nem ezen a nyafka hangon beszélne!!!

Átvitel honvéd 2012.05.08. 08:15:21

Jó reggelt!

A rész felejthető volt, de Máté... hát az kolosszális... :DDD

miriam24 2012.05.08. 08:29:32

Sziasztok!
Lelkes olvasója vagy az Éden Hogyvoltoknak és a kommenteknek.
Viszont úgy érzem, hogy Sixx ezúttal túl messzire ment.
Az egy dolog, ha embereket ilyen-olyan negatív jelzőkkel illetünk, amik a belső tulajdonságaikra vonatkoznak. Még a kisebb testi hibákra való utalás is belefér.
De a mai posztban az Andiról összehordott dolgokat megalázónak érzem magamra nézve is. Pedig a csaj nem a szívem csücske.
Szóval sztem itt át lett lépve egy határ, mint Mauglinál az FSZK-zással...
Csak én látom így, túl érzékenyen ébredtem?

fl3sli 2012.05.08. 08:38:15

@miriam24: Túl érzékeny vagy :D

horgi1 2012.05.08. 08:42:36

Naiva nyilatkozatai,féltékenykedése árulkodnak az éppen nem mimóza lelkéről és ocsmány jelleméről. Veszélyes az ilyen kis szopós nebáncsvirág! Önző lenne Ostobenko? (Naiva szerint) Pusztán azért,mert félti a bőrét és a helyét a játékban a saját butuska jósága miatt. Abszolút igaza van Noéminek és jogosan aggódik, de nem Noémi az önző,hanem a ribanc Edinka. Noémi pusztán egy segítőkész,jószándékú exhibicionista Ostobenko. Inkább neki drukkolok, mint Edinkának, aki minden elejtett szavával Noéminek igyekszik ártani miközben Ostobenko csak jót tett velük. Így hálája meg mások jóságát.

Neretil 2012.05.08. 08:42:54

@miriam24:
Csak te látod így
Vagy csak magadra veszed, mert te is úgy nézel ki mint ő :D

jo.e 2012.05.08. 08:44:08

@Jozeph Pelikahn: Azé' jó, hogy van itt 1 ilyen szakértő segítség! A műkorcsolyát is jobb lehet, úgy nézni, h. tudod mit ugranak éppen :)))
Ma este ennek a szellemi muníciónak a segítségével fogom figyelni a produkciót

jo.e 2012.05.08. 08:51:17

@miriam24: Nem! Sixx azzal ment túl messzire, h. a kést még meg is forgatja most az FA kupadöntő bukása után :( BL. indulás ohhh! De ilyen g..i ez. Ezért is bírjuk :))
---
A "kémia"-ban viszont teljesen 1etértek vele. Hányinger. Mondjuk 1 ilyen "kémia" mondat után ha valaki megkérdezné, h. "konkrétan mire gondolsz? Leöntenéd savval az arcát? V. ilyesmi?" Kíváncsi lennék mi lenne a válasz?

murunga 2012.05.08. 08:52:08

@MZperX77:
öntözd meg a hortenziákat, nyííííí! :)))

hazamenetel is faja, egyik kőműves elindítja a lépcsőn, másik elkapja az alján, hehe...

na és kinek az ágyába küldték? én mondjuk Sanyi_Levi kvóterbe lökném be poénból hajnalban!

murunga 2012.05.08. 08:53:04

egyébként olyan Kék Osztriga Báros ez a hajnali diszkódenszing műsor a konyhába'

murunga 2012.05.08. 08:58:31

@miriam24:
Andi Maugli? ez tényleg jó hasonlat!

murunga 2012.05.08. 09:00:50

@jo.e:
a brokiné meg majd rókazöld dresszben tapsolhat a kis lomposnak!

miriam24 2012.05.08. 09:05:29

@Neretil: :-))))
Hát nem éppen. bárcsak annyi izmom lenne, mint neki..

Egyébként nekem tegnap az tűnt fel, hogy a műsor első felében LMZ és Hiper riportszobás megnyilvánulásai vitték a show-t.

A tegnapi adás után újra tudok csatlakozni a Hiper fanclubhoz, megbocsátó típus vagyok, na..

murunga 2012.05.08. 09:06:17

hát, Kukulkan népcsi üncsi így reggel éhgyomorra kicsit karcos volt, megyek is iszok egy kvt...
kösz siXX, tossa del mar

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.08. 09:06:42

@jo.e: Liverpool drukker vagyok, baszod.

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.05.08. 09:18:07

Látom Mátéból is csak előbujik egy őszinte pillanatában a kelet-európai-balkáni vér, mikor egy szépen rendbehozott virágoskertet próbál összevizelni.

Vajon mire gondolhat a mexikói személyzet?!

f.fredericks 2012.05.08. 09:32:54

Tegnap este úgy voltam vele, hogy minek nézzem? Akiknek szurkoltam már rég kiestek, akik ellen drukkoltam azok meg érinthetetlenek. Így baromira nem érdekes a műsor. A HV-t olvasva meg is bizonyosodtam erről. Amúgy arra kiváncsi lennék, mit csinálnának a szerkik ha Naíva is le FSzKzná FSzK-t, azért az tényleg olyan lenne ami még nem volt a magyar valóságsó történelembe egy vétekért két versenyzőt is kizárnának. :)

Gajdos Jr. 2012.05.08. 09:34:30

Mekkorát perecelt Broki gecc :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 09:39:23

Sixx!

Lesz hogyvolt az Egy idióta külföldön című "melodrámából"?:) (tegnap hol örömömben, hol bánatomban sírtam rajta)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.08. 09:41:15

Ez egy nagyon uncsi rész volt, a fénypont az előzetes volt benne kb...

jo.e 2012.05.08. 09:42:22

@sixx: igen, ezt levettem már korábban, csak a poén kedvéért írtam.
Azé' akkor sem jó szembesülni a szomorú valósággal :(( Na majd jövőre...

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 09:42:37

@miriam24: Sztem is túl érzékeny vagy... :)
A karikatúra lényege az apró részletek felnagyítása.. :) ettől érdekes :)

Héttörpe (törölt) 2012.05.08. 09:43:23

"Ez a van kémia kifejezés az egyik leggyűlöletesebb hozadéka az utóbbi öt évnek, csak mondom"

És én ezt köszönöm! Végre valaki!

pilar ternera 2012.05.08. 09:44:29

sziasztok!

jó volt a fotózás! Naíva tök szexi volt, Naomi kurvás, de dögös, a többi szót sem érdemel, de a program jó volt!

nem tudom, a fiúk mit voltak úgy megdöbbenve a képeken, mintha még nem is látták volna ezeket a nőket! :O)... eltekintve attól az 1-2 hónaptól, mióta egy szál fürdőruciban ( a hálóban meg pucéran) mászkálnak előttük.

Nem tudom, mit vannak itt sokan kiakadva Edinkán!
előadom a logikát: szeretethiányos, önbizalomhiányos >> szerelmes lett egy arra érdemtelen linkóciba, aki a legyet is röptében >> összezárják a szívszerelmét egy dögös-kurvás csajjal, akivel szemben neki kisebbségi komplexusai vannak (számomra érthetetlen!)>> nem jó érzés neki, mert érzi, hogy ha ez Mátén múlna, bizony még egy csaj nyögdécselne éjszaka! mázlija, hogy Naomi nem akar szexelni senkivel! (még?)
szóval, aki azt mondja, hogy ilyen helyzetben nem lenne féltékeny, az hazudik!

az már megint más kérdés, hogy ebbe a minősíthetetlenül alja pasiba (beharangozós ájulás-esés) nem túl okos dolog beleszeretni, de emiatt mondjuk, hogy a szerelem vak!:D

ezt Bettina is bizonyítja, minden nyilatkozatával! szegénykém, nagyon nincs képben, de Márk is kétértelműen viselkedik vele...

kénytelen leszek igazat adni beácskának: Hiper nagyon nem azt mondja, amit érez! bírja ő ezt az LMZ gyereket, de nem értem miért kamuzik a riportban! önáltatás az egész, de még így sem működik...

ja, és valaki írta fentebb, hogy Naíva leönzőzi Naomit, meg ilyesmik... ez a beharangozóban volt és szerintem nem róla beszélt!:O ma kiderül! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 09:46:17

@Héttörpe: ezt azzal egészíteném ki, h inkább az elmúlt 10-15 évben:) Utálatos is, ja...:(

@miriam24: szerintem is, túl érzékeny tetszik lenni, de ez nem baj, nő vagy:)

beacska 2012.05.08. 09:47:48

jó reggelt, jó szurkolást!

kibeszéltétek tegnap este Roli imáját a FENTIekhez? Én a szerkik helyett tutira meglépném, hogy Rolit hazaküldve visszaereszteni Dávidot! Mindkettő megérdemelné. És akkor Roli végre rászolgálhatna hivatalosan is a HülyeRoli névre :))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 09:48:00

@f.fredericks: Tegnap én is eluntam magam rajta... :(

Hiába, Csíra, Melák és Omar nélkül, nem éden az éden... :(

Amúgy sztem Edinkát azért nem fogják kizárni, mert majd csak a riport szobában FSZK-ik, nem pedig szemtől szemben...:D De, hogy ugyanezt gondolja, az nem kérdés..Bár még lehet, hogy megtépi Naomit, végre történne valami! :D
És bár Naomi egyenesen Mordor.. Edinka is totál gáz.. Ilyenkor nem csodálkozom, hogy a férfiak a legtöbb nőt kapásból hülyének nézik...

Sziporka 2012.05.08. 09:49:15

hát ez a rész uncsinak tűnik...

beacska 2012.05.08. 09:53:28

@Pilar Ternera: mint kiderült, Levente nem ígért semmit Anikónak kintre, ezért is ilyen ingadozó Anikó kedélyállapota...bizonytalan, és még ő sem döntötte el, hogy szeretné-e v. sem. Inkább úgy dönt nem kell neki, nem akar pofára esni

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 09:54:37

Nekem vagy egy olyan, hangsúlyozom, csak megérzésem, nincs semmi ilyen konkrét infóm, hogy Elemző és Hiper páros nyert...

Valaki tegnap írta, hogy akkor a viasatot kitörli a tv-jéből ha Hiper nyer... hát kb. én is így vagyok ezzel....

pilar ternera 2012.05.08. 09:55:05

@beacska: LMz mondta, hogy kint is el tudná képzelni Anikóval! hogy érted, hogy kiderült, h nem ígért semmit?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 09:58:43

@paranyuszi: én nem:), bár szerintem, csak másodikok lettek

@beacska: szijó:)

@Pilar Ternera: be kell vallanom, h még el is tudnám képzelni magamnak Leventét.

f.fredericks 2012.05.08. 09:59:13

@paranyuszi: hát én ugyanezt tenném, azzal a különbséggel, nálam a Broki-FSzK-Naíva trió valamelyik tagjának győzelme esetén esne a Viasat a Retekklub szintjére, valahova a 44-es csatornára a PAX TV mellé.
De ahogy a csillagok manapság állnak érik ez a költöztetés.

beacska 2012.05.08. 09:59:47

@Pilar Ternera: ööö, igen, ezt itt én is olvastam, tegnap mondta, gondolom a riportban.
a múlt héten, amikor ültek a hintaágyban (és majdnem-bepisiléssel végződött), akkor próbálta Anikó kicsikarni Leventéből az ígéretet kintre (mikor a szakításáról volt szó, és ÚjPasinak nevezte L.-t), de akkor Levente konkrétan azt mondta neki, a kinti párja miatt nem ígérhet most semmit....

én spec. kíváncsi vagyok rájuk mi van velük, miért nem megy egyik sem a Találkozókra. Én arra tippelek, hogy Másodikak lettek, pénz nélkül, és Anikó morcos :))) De attól még a Hotel2LegjobbPasija (mert A Legjobb még mindig SzentDani) még elmehetne ;DDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:06:15

@f.fredericks: Igen, egyetértek.. ha Broki, vagy FSZK nyerne akkor is hangolás update lesz...Elgondolkodtam azon, hogyan alakultak volna az események ha a szerkik nem nyúltak volna bele.. Lehet, hogy pl. Műanyag Niki még mindig versenyben lenne...

pilar ternera 2012.05.08. 10:06:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nem, de egészségedre! :D

@beacska: köszi az infót!:)basszus, mikről maradok le!!! milyen bepisilés a függőágyban?
Dani sztem is rendben volt! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:11:16

@paranyuszi: lassan ott tartasz, h bárki nyer, hangolni fogsz:P

@Pilar Ternera: köszi, mi egy korosztály vagyunk, ez lehet kizáró ok, de nem lehet minden tökéletes:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:12:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: És szerinted ki lett az első, ha Hiperék másodikok??? :D

Gergoooe 2012.05.08. 10:13:00

"Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk" - ugyebár erre kérdeztem rá a múlt héten...

f.fredericks 2012.05.08. 10:13:21

@paranyuszi: az tuti, hogy Niki versenyben lenne, és szépen kitette volna Naívát. De akkor Melákkal nagyon erősek lettek volna, ami nem tetszene a szerkiknek. Pít is azért kap ilyen nyomorék párokat, mert félnek hogy túlnő az agyhalottakon.
Írta még régebben valaki, hogy lehet BrokiAnyu valami arc a Viasatnál, és én ezt egyre jobban el tudom képzelni.

Amúgy ha lesz Aranypart 2, akkor Broki nagyon élne ott. Siófok+ÉdenMáté+részeg kiscsajok = elkopna a csudafasz a nyár végére.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:14:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nekem is ez a bajom..:( Már szinte mindenki kiesett akit bírtam... Már nem tudok szurkolni csak ellenszurkolni...:D

pilar ternera 2012.05.08. 10:16:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az miért kizáró ok?:O) mert nálam egy tízessel fiatalabb, szóval nekem egyértelmű, hogy nem pálya...

@f.fredericks: sztem is ez van Píttel. :( sajnálom is, mert az egyik legnormálisabb bent...

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 10:17:01

@Pilar Ternera:
Nem a szívem csücske Csernus, de az "érzelmi görcs" kifejezése egy az egyben Edinka. Lehet szerelmes valaki anélkül is, hogy porig alázná saját magát, és állandó lelki terrorban tartaná a környezetét. Teljesen kész van tőle, ha Broki jól érzi magát nélküle, és olyankor mindent megtesz hogy elbassza a kedvét, mert jön a lelkizés, hogy ő "szomcsi", és "tudja hogy megnehezíti Máttyus játékát", stb.
Az én logikám: szeretethiányos, önbizalomhiányos -> úgy érzi ő meg sem érdemli az istenített Brokit -> emiatt büntetni akarja saját magát -> a viselkedésével szinte kikényszeríti a megalázást -> megkapja, és ettől kicsit megnyugszik, ráadásul ő lesz szomorú kutyaszemű Edina, a mártír. (mindemellett gyanús, hogy az alkoholista apuka után kinézi magának a szintén gondokkal küzdő Brokit, lehet lelkiismeret furdalása van Papa miatt, hibáztatja magát, és azzal próbálja helyretenni ezt, hogy "megmenti" Brokit.)
Összegezve: Naiva az agyamra megy:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:17:47

@paranyuszi: szerintem, Máté biztosan:( Edina talán, de a találkozón túl nagy a távolság köztük, ezen sem lepődnék meg:(:(:(

@f.fredericks: remélem, nem szóltál rá:)

pilar ternera 2012.05.08. 10:17:55

@paranyuszi: én tudnék! mondjuk egy Pít-Edinka párosnak!:)
jöhetnek a mókusok! :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:20:05

@paranyuszi: én még tudok szurkolni, Anikónak, már Levinek is:)

@Pilar Ternera: nem szeretem, ha egy pasi egykorú velem:) Jobb, ha idősebb.

@Cathcart_ezredes: aaahhhaaa

pilar ternera 2012.05.08. 10:21:36

@Cathcart_ezredes: mind igaz, amit leírtál! egy másik elágazás az én logikámnak, de nem megy ellene.
nem véletlen, hogy az alkesz papa után ilyet választ. ez örök nyomorunk. :((
és persze, jól tudjuk, hogyan kellene ezt "jól csinálni", de pont lelki terheink miatt nem tudjuk jól csinálni. csak mikor kívülről látunk így valakit, az sokkal egyértelműbb.
annyi a különbség, hogy nekem nem megy az agyamra! :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 10:22:24

"Ez a van kémia kifejezés az egyik leggyűlöletesebb hozadéka az utóbbi öt évnek, csak mondom." - ettől mi is sugárban hányunk családilag.

miriam24 2012.05.08. 10:23:15

@beacska:
A legférfiasabb jelenség a hotelben, egyetértek. (A Dani résszel nem, nálam lerontotta a képet, hogy olyan együgyűnek tűnt)
És élőben jobban néz ki szerintem, mint a tévében, láttam pár hete, meglepődtem.

beacska 2012.05.08. 10:25:05

@paranyuszi: HA feltételezzük, hogy Anikóék lettek a másodikak, és ezért duzzog Anikó, akkor ez csak akkor fordulhatott volna elő, ha nem Máté-Edina nyer (akkor tán nem duzzogna), hanem a nagy rivális, Pít. Pít nyerő párost viszont csak Noémivel tudna alkotni...ez az én elméletem volt, nem spoiler!!! ;D

vagy, ha Újak nyernek, de ez nem valószínű, mert őket nem szavazza be senki

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 10:25:19

Hja és arra jutottam, hogy bírom Naomit. Az összes hülyeségével és az értelmi szintjével együtt.

beacska 2012.05.08. 10:26:12

@miriam24: kit láttál, kit láttál, kit láttál???? Leventét vagy Danit?