Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel 2x37 (Élő kibeszélő)

2012. május 08. 05:00 - sixx

Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen indíttatásból, és kapott egy türkiz ruhát, amit elnézve azt állípítottuk meg a csajommal, hogy tavaly jobban jártak, amikor T69.2 bőröndjét elkeverték a reptéren, és csak kolumb skineket aggathattak rá. Ma a faszik mennek horgászni, a csajok meg szexis meglepetéssel készülnek, nahát.

HülyeRoli már hajnalban otthagyja Naivát, és miközben a személyzet sikálja a mödanszié partját, ő egy igen színpadias, őszintének csak nagy nehézségek árán tekinthető fohásszal nyitja a napot, Istennek ajánlja lelkét és ha lehet, Dávid visszahozataláért feláldozza magát, ezt nagyjából úgy képzelem el, mint az Apocalypto legvérgőzösebb jelelenetsorait. Mivel Mel Gibson nincs a közelben, megmutatjuk, hogy csinálják ezt a nagyok.

Nem sokáig tart a nyugalom, mert Naiva megy le edzeni Andorral. HülyeRoli szerint Naiva nagyon kedves lány, de nem lesznek egy pár a jövőben, mert Naiva csúnyája Broki csudafaszának bűvkörében csattog csak. A nap kisüt mire Naiva megemlíti, hogy akkor tuti fiú jön, mert amikor nő jött a hotelbe, a nap sem sütött, ehhez képest a kamerába azt mondja, hogy a megérzése azt súgja, fiú jön, de valamiért úgy gondolja, lány. Köszönjük, Emese. Na, megjött Andor és a Norbi féle gladiátoraerobicra kísértetiesen emlékeztető mozdulatokkal igyekszik pár kilót lefaragni Naiva picsájából, miközben a többi lakó is magához tér.

Naomi nehezen ébred, úgy meg pláne, hogy Naiva ott ücsörög az ágya végiben izzadtan, nem akarok én veled kibaszni, Naomi. Ha valaki így indít, akkor tapasztalataim szerint jön egy "de" nem sokkal később, és csak kibaszik a másikkal. Naomi persze azért aggódik, mert a legközelebbi párválasztón Broki simán képes otthagyni és beállni Naiva mögé - így jár az, aki Alíz első évados példáját követve játssza ezt a játékot. Naomi feje az interjúban mellesleg olyan kiélt, mint egy évek óta a pozsonyi éjszakában rodázó, pénzét főleg férfiak orális kielégítésével kereső közép-kelet európai örömlánynak. Naiva a szobában HülyeRolit fényezi Naominak, aranyos srác, mire az felcsattan, nem leszek a párja. Naiva műfelháborod, ééééén neeeem mondtaaaam ilyet, nem a faszomat, itt futtatod a kis párodat azzal a hátsó szándékkal, hogy megkedveltesd Naomival.

Andor Félikerrel és HülyeRolival a gyúrómasinák mellett kokettál éppen, és hevesen helyesel, amikor Féliker azt pedzegeti, hogy minden újnak egy régi pár kell. Andor terve az, hogy Brokit és Naivát kibassza a hotelből, mert eleget irányítottak itt a régiek, ideje az őrségváltásnak. HülyeRoli szerint Andor az egyedüli lány (muhaha) a hotelben, aki bejön neki, mind személyiségét, mint természetét, mint külsejét (!!!) tekintve. HülyeRoli a transzvesztiták nagy kedvelője ezek szerint. ÚjPéter és Broki a kiválasztást beszélik át, a szállodás nem örül annak, hogy Brokiék tervéből kihagyták. Leginkább az a baja, hogy így nem tetszeleghet a mindent tudó Király szerepében, amitől persze olyan messze van, mint a Liverpool a BL-indulástól. Broki azárt nem mondta el neki a dolgot, mert nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni, legalábbis ez a hivatalos indoklása, de inkább arról lehet szó, hogy nem bízik benne.

A pultnál Hiper látványosan szenved, mert az óceán habokat vet, de nem az ő rozoga testére, hanem csak úgy, márpedig őt ez hozza igazán lázba. És eleve, itt rohad a hotelben másfél hónapja, és csak nézheti az óceánt, de nem merülhet el benne, és ez naggggggypon szar neki. Nem sajnálom. Papucs  a szendvicst készítő Félikert kérdezgeti a kiválasztásról, mi volt ez a Csírás dolog? Hát, túl nagy volt a pofája, túl feltűnő volt, meg ilyenek, oszt inkább jó lesz nekem Bettina, a bugyuta, akit jobban tudok irányítani, és a szeme is tiszta. Ez nagyon fontos szempont, akinek csipás, az megy a levesbe. Bettina a mödanszié partján azt mondja Andornak, hogy van kémia közte és Féiker között, és még baszás is lehet, ha szerencséje van. Ez a van kémia kifejezés az egyik leggyűlöletesebb hozadéka az utóbbi öt évnek, csak mondom. Bettina hihetetlenül sötét, szerelemről beszél két nap után.

Általános döglés közepette Juan hozza a mai első löeveeelet, Papucs megjegyzi, hogy biztos valami jóképű gyerek jön. De nem, titkot kell leírni egy papírra, olyat, amit csak max 1-2 ember tud, és persze az Édennel kapcsolatos. Jól meg kell gondolni, mit írnak le, mert ez fontos lesz majd később. Papucs arra tippel, valamelyik új beköltözőnek adják majd oda a borítékokat. Írnak mind, Csíra távozása óta a kádban senki, Broki viszont a kellemest a hasznossal összekötve szarás közben körmöl. Juan hoz még egy löeeevelet, a marihuána ültetvényen ilyenkor ki kapál? A fasziknak szól az üzenet, randira mennek fürdőnadrágban és pulóverben, amiből azt a következtetést vonják a le a nők, hogy csaj beköltöző lesz, akit Hiper a kaktuszok közé akar belökni. A randit idézőjelben írták, mondja Broki, nem kell a feszkó.

A faszik kimennek, mire a csajok felszabadult sikoltozásba kezdenek, azt csinálunk, amit akarunk, mondják, mintha eddig csak azért nem szarták volna körbe a nappalit, mert ÚjPéter nehezményezte. Brokiék a tengerparton sétálnak, és közben azon röhögnek, milyen szar lehet Hiperéknek a hotelben, Papucs cinikusan meg is jegyzi, hogy Hipert biztos nem zavarja majd, hogy ők ott vannak, ahová a legjobban vágyott, mert megértő és toleráns. A hotelben maradt nők kitalálják, hogy bugyi és melltartó nélkül fognak fürdeni, azaz pucéron, de ez a szó hirtelen nem ugrik be Hipernek, mert egy agyatlan picsa. Andor a bugyit nem akarja levenni, biztos kivillanna a zacsi, az meg kész lebukás ugye. Ugranak, félmeztelenül. Naccerű. Andor szerint ez összekovácsolta őket. Naomi és Naiva monokinizik, mint boldogult Csálécsöcsű Éden1 Niki tette azt ipari mennyiségben.

A faszik horgászni mennek egy hajóval, és persze egyikőjük sem ért a dologhoz semmilyen szinten, sőt, de ettől még elvannak, és lelkesek is, legalábbis bizonyos mértékig. Kapás van, fogás nincs, de ugye nem is ez a horgászat lényege, mondják azok, akik sokat horgásznak és basznak fogni bármit is. A csajok odabent Juantól újabb feladatot kapnak, szexis fotókat kell egymásról készíteni, ez lesz a meglepetés, amivel a párjukat várják majd. Naiva kicsit elkenődik, mert az ő fotója nem Brokihoz, hanem HülyeRolihoz kerül majd, ráadásul Broki attól a Naomitól kap majd képet, aki tud és szeret is pózolni, és ilyenkor több textilt hajít le magáról, mint a többi nő összesen. Naomi persze nagyon örül a feladatnak, a magamutogatás nagyon megy neki.

Na, indul az öltözködés, Naiva egyszerre stresszeli magát és Naomit, ne készíts ki, könyörgöm, mondja, ne legyél túl dögös Brokinak. Naomi lefossa, hogy Broki kapja a a képet, ő maga miatt akar kurvának vetkőzni, érthető asszem. Csak egy kép, mondja a kamerába, és elkezdődik az öltözködéses montázs, Hiper az ünneplő műszempilláját applikálja a lófejre, Naomi több szemfestéket ken az arcára, mint Terry Black ünnepnapokon, Andor meg a szemöldökét próbálja emberi formára igazítani, de sziszifuszi küzdelme nem jár sikerrel. Bettina örül a feladatnak, mert szereti, ha fényképezik, és azt reméli, Féliker ettől majd rákucorodik. Naomi, ahhoz képest, hogy Naiva kifejezetten kérte, hogy ne vesse el a sulykot és ezzel párhuzamosan az összes ruhadarabot, egy szál pinában lesz, de a kezivel takarja majd a csöcsöket meg a csúnyáját is. Naiva Broki egyik fehér ingét veszi fel bugyival, Naomi meg csak felhúz egy combfixet és egy bugyit is, meg lehet nyugodni. Hipernek erotikus képe még nincs, dugós már van, Andor nem tartja magát egy fotogénnek, kissé fura a szó főnévi használata, de lépjünk ezen túl.

A fotózás Naivával indul, aki beugrik a mödansziéba, és vizes ingben pózol, a lábán csizmával. A fotós Naomi, aki persze nem azokat a képeket válogatja ki, amik Naivának is tetszenek, hogy ebből is vita legyen. A képek jók mellesleg. Hiper a függőágyban nyúlik el, mint egy kiégett német szexturistanő, a kép nem túl jó, mert nem kicsit közönséges és Hipert betakarja az egyik pálmafa árnyéka. A legjobb Naomi, az art director, aki arra utasítja Hipert, hogy mosolyogjon, de ne legyen kint a foga. Muhaha. Andor szabadnapján transzvesztita bárokban fellépő keletnémet gerelyhajítónak öltözik, akire szűk a zsinórtanga, és valamilyen oknál fogva azt hiszi, a kényszeresen a szájába dugott napszemüvegszár az erotikus, pedig kurvára nem. Készül róla egy vázán trónoló, szemüveges kép is, amit talán még az anyja sem tenne ki a vitrinbe. Bettina egy fára tekeri a lábát, és homorít, ettől úgy néz ki, mi aki be van baszva, és egy fába kapaszkodik. Naomi a nappaliban fekszik fel az asztalra egy bugyiban, a kép kurvás és ijesztő.

A faszik este visszamennek a hotelbe, és persze eljátsszák az eggyel kevesebben jöttünk vissza-poént, de Broki csak le-, nem kint marad. Ó, ti zsiványok. Juan löeveeelet hoz, amiben a délutáni erotikus meglepetésről van szó, tessék, itt vannak a borítékok, tessen megnézni őket. Broki hangos kurjongatással fogadja Naomi pinamagazinos képét, mire Naiva persze kiborul, kurva annyát a szlovák kurvának, minek kellett így kivetkőzni önmagából? HülyeRolinak nagyon bejön Naiva képe, amire a többiek is rákattannak, ÚjPéter rámutat, hogy kilóg a bimbesz. ÚjPéter, amikor meglátja Andor szemüveges-vázán trónoló képét, udvariasságból nagyon vadnak titulálja, de a kamerába röhögőgörcsöt kap, és megjegyzi, hogy a szemüveges képekkel a világból ki lehet zavarni. Papucs tüneményesnek tartja Hiper képét, Féliker dögös Bettinát lát ott, ahol nincs olyan. Szegény csaj, hóttszerelmes lett ebbe a nyikhajba.

Na, újabb feladatot kapnak: a már kieset játékosok közül kell párokban eldönteni, hogy kinek melyik egykori lakótárs segítene a legtöbbet. Ez persze Andor, Bettina és HülyeRoli esetében elég nehezen fog menni, de Féliker sem sok arcot fog felismerni szerintem. Elmennek, osztogatnak, Omár, Fater, Csíra arca többször is látszik, de nem tudjuk meg, ki, melyik egykori lakóban bízna. Majd a végjátékban, gondolom. Az újak nem szólnak bele az eseményekbe, mert nem tudnak, ez nekik azért elég nagy szívás lehet, de ez az ára annak, hogy relatíve keveset kell szopni a döntő előtt ugye. Este a pultnál már azt várják, hogy mikor jönnek az új arcok, de nem jön senki, így jobb híján bebasznak. Broki félrevonul Naivával, aki egyedül érzi magát, mert HülyeRoli leszarja és Andorral bandázik. Broki mindezt leszarja, mert nem tud mit tenni, neki Naomi mellett kell lennie, oszt kész. Fasza.

Lefekvéskor Féliker képes azt mondani Bettinának, hogy minden rendben lesz, mert egy kis része ott van benne, mármint Bettinában, és ezt nem a farkára értette. A csaj, aki nem mellesleg 22 éves, pont mint Naomi (ami azért megdöbbentő, a pozsonyi csajnak iszonyú kiélt feje bír lenni), egyre szerelmesebb, és olyan arccal hallgatja a sületlenségeket, mintha legalábbis egy kőtábláról olvasná fel egy szakállas egyén a hegytetőn. Bettina a játékban szerelmet akar lelni, nem pénzt, ehhez is csak gratulálni tudok. Az éjszaka eseménytelen, csak Papucs dugja meg Hipert, és ha a hangokból, és a fájdalmas jajdulásokból indulok ki, akkor anál is lett volna, de Hiper ánusza nem bizonyult befogadónak. Ezzel a képpel búcsúzunk is, holnap Broki zuhan egy nagyot és vérezni is fog egy kicsit.

 

Címkék: éden hotel
952 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoveMy 2012.05.07. 19:29:35

Andor NDKúszó szexuális kisugárzású fotóin D

Zsoofka 2012.05.07. 19:38:39

Örül, hogy minnyárt vége a műsornak :)

IllaryBlasi 2012.05.07. 19:53:18

A hetedik, te magad légy...
Sziasztok!
Szerintetek jelent valamit, hogy sem Szegeden sem Pécsett nem volt Anikó+LMZ páros???? Ők nyertek? Vagy a győztesnek muszáj promóznia a műsort?

vécés jóska 2012.05.07. 19:56:03

@IllaryBlasi: De hogy tudja a győztes promózni a műsort, ha szinte senki nem tudja, hogy ki nyert. :) Ebbe szerintem nem kell logikát nézni, hogy ki megy el a bulikba és ki nem.

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:00:23

@vécés jóska: Maga a nyertes+Viasat+a többi játékos azért tudja!:-D
Pécsen szinte az összes játékos ott volt, csak ők nem?!? A másik tippem, hogy LMZ elásta.

hideg kéz 2012.05.07. 20:00:23

Terror ott volt?
Talán mégis ő nyer...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:02:19

@IllaryBlasi: szerintem, másodikok lettek és a nyertes ott van, mint tavaly is.

@mokamini: és esélye van nyerni?:P

@vécés jóska: tavaly is ott volt mindenhol Bájgúnár.

vécés jóska 2012.05.07. 20:11:35

Ha a tavaly ott volt a nyertes Kristóf, akkor idén is ott van a nyertes. Jó hipotézis, nem mondom :) Akkor nyerjen Pít + Andi, szerintem most már ez a legkisebb rossz, ha már Omár vagy Melák nem nyerhet.

LoveMy 2012.05.07. 20:15:57

@vécés jóska:
Pítnek elég nagy esélye van, egyrészt mert elég előnytelen helyzetből jutott el eddig és tett is azért hogy itt lehet vagy így, vagy úgy!
De az NDKúszó Arnold???

takacs 2012.05.07. 20:18:36

ha az anikó nyerne, kitörölném a viasatot a tévémből....

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:20:14

@LoveMy: Kíváncsi vagyok Máté visszacseréli-e Noémit Edinára?! Mit mondasz, mint a Máté-Edina páros nemzetközileg elismert szakértője??:-)

Banyus83 2012.05.07. 20:22:28

Nekem is az a teóriám, hogy a győztes ott van az ilyen promós rendezvényeken... :-)

Amúgy szerintetek az összes játékos tudja, hogy ki nyert???

Pít meg szerintem azon röhög, hogy mennyire nem fog nekik menni a halászat :-D legalábbis a tavalyiból kiindulva...ha jól emlékszem, Kristóf fogott egyedül valamit...biztos azt is csak segítséggel :-D

LoveMy 2012.05.07. 20:25:56

@IllaryBlasi:
Nemzetközi? :D
Azért köszi az elismerést, most dobtam egy hátast! ;)
Nem tudom, hogy ha ismét visszakerül egymáshoz Edina-Máté, hogy jó lesz, de csak remélni tudom, hogy a múlt heti, párválasztó előtti beszélgetésüket tényleg megvalósítják!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:26:06

@Banyus83: biztosan ezért engedték nyerni, mert halat fogott, mint Gollam:P

@takacs: márpedig én nekik drukkolok:)

kerdesek05 2012.05.07. 20:26:50

@Banyus83: igen, az összes játékos tudja ki nyert, ha csak azok nem akik kiestek és nincsenek beszélő viszonyban a többiekkel

vécés jóska 2012.05.07. 20:27:50

@LoveMy: Tudom, hogy mindenki utálja Andit, de én valahogy szeretem, sőt nem is tartom csúnyának. Bár eddig tényleg nem sokat tett hozzá játékilag a dolgokhoz. De Naíva is csak sírdogál hónapok óta. FSZK se nyerjen, mert ő hülye, mint a segg, Hiper talán megérdemelné, de ő meg semmiféleképpen ne nyerjen, mert a legalja. :) Fura, hogy a női szekció mennyire gyenge volt ebben a szériában, Kyra kivétel mindegyik hulladék. Fiuknál legalább ott volt egy Pít, Levi, Omár, Melák négyes, akiket lehetett szeretni.

LoveMy 2012.05.07. 20:27:56

@Banyus83:
az ÉH1-ben valahogy nekem ez hohohorgászat kimaradt, csak csirkepörkölt készítés, Hogy miért? ;)

kerdesek05 2012.05.07. 20:29:28

Egyébként miként volt a játékosok logisztikája?
Kivittek mindenkit, meg tartalékokat egyszerre, egy repülővel (ezt kétlem, mert akkor tudhatták volna ki jön be előbb utóbb), aki nem szereplők azokat meg elszállásolták a pincében?:)

Banyus83 2012.05.07. 20:29:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :-)

@LoveMy: Azt én is remélem!!!!!!

@kerdesek05: Lehet, csak az jutott eszembe, hogy mondjuk aki kiesett az első héten, annak minek is kéne tudni...minél többen tudják,annál könnyebben derül ki :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:30:11

@vécés jóska: mert ugyan tavaly ki érdemelte volna meg a lányok közül? (talán Aliz)

Banyus83 2012.05.07. 20:32:51

@LoveMy: Pedig volt...már meg nem mondom, mikor...Levi még bent volt, meg asszem Szöszi is...akkor az még az eleje felé volt...

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:33:23

Kíváncsi vagyok a döntő idén is ugyanolyan lesz-e,így már nem az igazi, hogy számítanak a varázsgömbre!

LoveMy 2012.05.07. 20:33:30

@vécés jóska:
Ha márciusban kezdték vetíteni, akkor az állításod szerint nem sírhat hónapok óta. De ha sírt is, akkor a Máté miatt tette ezt, míg a többi lány, sőt a fiúk közül is! a maga jelleme miatt.

vécés jóska 2012.05.07. 20:35:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ja, senki, sztem Alíz sem. De 5 Való Világ széria alatt is megfordult vagy 30 lány és egyikre sem mondanám, hogy megérdemelte volna. Nem is nyert nő soha és nem is hiszem, hogy fog, ami azért elég érdekes dolog szerintem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:35:14

@IllaryBlasi: ezért gondolom és remélem, h nem. Úgy uncsi lenne:)

Banyus83 2012.05.07. 20:37:18

@IllaryBlasi: Én is valami fordulatra számítok...nehogy már előre el tudják tervezni :-))

LoveMy 2012.05.07. 20:37:28

@Banyus83:
Persze, elhiszem, hogy volt, de nem értem, hogy erre miért nem emlékszem? ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 20:37:28

@vécés jóska: ez a VV-s dolog azért érdekes, mert minden saját készítésű RTL műsort pasi nyer, nem mérvadó, szerintem. Évike pl jó műsort csinált tavaly:P

Rosszul mondtam, az alekosz asszonyt keresben nő nyert, na:P

IllaryBlasi 2012.05.07. 20:37:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Sztem is unalmas lenne!
Ha a régi játékosok szavaznak, Anikóéknak meszeltek.

kerdesek05 2012.05.07. 20:38:31

@LoveMy: ez úgy lehetett, hazajöttek február végén, és egy hét alatt eldőlt az egész Matcsi-Naíva vonal, vége, azóta ők már csak mint full idegen léteznek, miközben mi meg nekik (is) drukkolunk a játékban.
Fura lehet ez az ellentét, a nézők, meg a valódi szereplők közt, akik már két hónapja túl vannak ezen.

LoveMy 2012.05.07. 20:41:55

@kerdesek05:
ez a "reality varázsa" :D

vécés jóska 2012.05.07. 20:42:04

@LoveMy: Tudom, hogy te imádod Edinkát, úgyhogy nem is szidom, de azért azt beláthatod, hogy a Máté-szálas vinnyogáson kívül nem sok mindent tett hozzá a játékhoz. Tudom, hogy szerelmes és erre mindent rá lehet fogni, de akkor is.

LoveMy 2012.05.07. 20:45:42

@vécés jóska:
Ha nem kedveled Edinát, akkor teljesen felesleges részleteznem, hogy miért érdemesebb a fődíjra, mint bármelyik lány!

kerdesek05 2012.05.07. 20:47:04

@vécés jóska: de akkor is, ez van. neki ez a két hónap társkereső műsorrá avanzsálódott. ami aztán össze sem jött azzal akivel a legtöbbet töltötte.

Banyus83 2012.05.07. 20:47:12

@LoveMy: Nem is azt gondoltam, hogy nem hiszed :-D Most jut eszembe, a halászatból hazafelé menet szedett virágot Szöszi Alíznak...azon annyira röhögtem, csak azért :-)Vagy az máskor volt? :-O

Banyus83 2012.05.07. 20:49:23

@Banyus83: Most megkerestem...akkor volt...és a csajok közben rúdtáncolni tanultak Nikoltól és pókmajomtól...akik aznap költözte be :-)

busifa 2012.05.07. 20:50:50

Egy kapitális harcsán röhög, melyet elszalasztott!
(tudom ott ilyen nincs)

fontosember 2012.05.07. 20:50:53

Broki nyeri meg szerintem, bár én nem neki adnám, én ki nem állhatom ezeket a laza 30fokbanissapkáthordok embereket.

Ha fiu akkor Pít nyerje meg ha lány akkor meg Edina,( ha már Csíra kiesett)

vécés jóska 2012.05.07. 20:54:12

@kerdesek05: Pontosan ez az, ha valami romantikus társkereső műsor lenne az ÉH, akkor még lehet drukkolnék is Edinkának, de így nagyon irritáló számomra az egész affektáló lénye. De nem hiszem, hogy sajnálni kéne egy olyan lányt, akinek 19 faszija volt a műsorig, és most fogyasztja kb. a 22.diket Kristóf személyében, ha még együtt vannak.

Banyus83 2012.05.07. 20:58:52

@LoveMy: Vagy csak ráérős :-)

Amúgy mindenki készpénznek veszi ezt a Kristóf-Edina dolgot...én még a cikket sem találtam meg, ami erről szólna, se egy fotó, se semmi...Lehet, a fele sem igaz, nem?

LoveMy 2012.05.07. 21:01:47

@Banyus83:
A múlt héten beraktam a linket, amelyben Edina nyilatkozott erről, de kép valóban nem volt!

Banyus83 2012.05.07. 21:03:12

@LoveMy: Ja...akkor én arról lemaradtam :-( majd visszakeresem...

fofofo 2012.05.07. 21:05:30

Szegény Edina, egyszer bemondta a 10 fölötti 20 alatti pasiszámot, és hogy ráragadt a 19.

Proligarcha 2012.05.07. 21:07:02

Pít éppen lehúzza az álarcot és előbukkan Melák gonosz féltestvére, Dani Pápa.

vécés jóska 2012.05.07. 21:07:42

@fofofo: Utána nem sokkal elárulta, hogy pontosan 19, szóval valószínűleg ezért ragadt rá a 19.

Banyus83 2012.05.07. 21:08:18

@fofofo: Azóta számszerűsítette, hogy 19...szóval nem csak ráragadt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 21:16:34

@IllaryBlasi: igen, sajnos:( De mindenki nyerhet, csak Edina, Máté ne, de asszem, velük nyeretik:(:S

murunga 2012.05.07. 21:17:17

@LoveMy: fejtartásuk, frizkójuk hasonló! trú lávsztori?

kerdesek05 2012.05.07. 21:25:05

@vécés jóska: BBévi nyert meg is lehet nézni:)...

Banyus83 2012.05.07. 21:26:16

Na, én megyek NCIS-t nézni, aztán majd holnap bepótolom a mai ÉH-t...Jó mulatást!

ő-szinte 2012.05.07. 21:27:19

végre tűrhető ruha van HÉ-n :-)

Ditti82 2012.05.07. 21:28:38

@murunga: Mint az ilyenek általában. :D

sogeking 2012.05.07. 21:28:41

@busifa: én Andira nyomtam egyet :)

szgy 2012.05.07. 21:29:02

@IllaryBlasi: nekem is eszembe jutott valamelyik nap hogy ugyan milyen meglepetéseket tartogatnak, milyen "végjáték" vagy döntő lesz?

fofofo 2012.05.07. 21:29:03

lecci kozvetitsetek, meg nem vagyok otthon! koszi. ha mar Edina pasijainak pontos szamarol is sikerult lemaradnom valamikor:-)

ő-szinte 2012.05.07. 21:29:19

na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
újfiú gyón :-OOOOOOOOOOOOO

raspberrypie 2012.05.07. 21:29:25

ez a roli meddig süllyed még?

szgy 2012.05.07. 21:29:35

Roli a medencével beszélget :-)

murunga 2012.05.07. 21:30:01

sztem Pit bandzs-Rolandon röhög...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.07. 21:30:16

Roli imatkozik/gyon es fel akarja aldozmi magat David javara.

murunga 2012.05.07. 21:30:41

na van egy Melák 2.0

BROKESZ LEVARRJA RÚDTÁNCOST?

Péter bá 2012.05.07. 21:31:21

Ez kemény, csak későn jött rá!

Veder1 2012.05.07. 21:31:28

Roli tényleg nem érti, hogy a szerkesztők húzása miatt (utána jött Máté) nem tudta volna Mátét kirakni?!?

raspberrypie 2012.05.07. 21:32:34

nézzétek meg, edina tök jól viseli a máté-nélküliséget :) taktika? :D is.

murunga 2012.05.07. 21:32:35

@Banyus83: edina/noémi leszboszi nyitókép áll! :DD

busifa 2012.05.07. 21:33:20

@sogeking: ez nem a VV napi szavazás! :))

sogeking 2012.05.07. 21:34:51

Kíra meddig alszik már, ma még nem is mutatták

@busifa: de :)
jobb mint hagyni, hogy Edina nyomja magára a szavazatokat :D:D

mocskosmacska 2012.05.07. 21:35:27

Egyre inkább az az érzésem, hogy roli nem olyan hülye, mint aminek kinéz.

murunga 2012.05.07. 21:36:18

Na Roller KandurBAndi személyiségére gyúr - ezen röhögőgörcsöl Pit

busifa 2012.05.07. 21:36:32

@sogeking: annál minden jobb! :DD

mocskosmacska 2012.05.07. 21:36:36

@Péter bá: Nem semmi, hogy reggel már rohan noémit kikérdezni.

murunga 2012.05.07. 21:37:24

@Banyus83: az igazi csöcskirály persze Horváth Éva, ez nem kérdés! :DD

Veder1 2012.05.07. 21:38:02

@mocskosmacska, én nem tudom, nekem most ezzel, hogy beállt volna Máté mögé (mégis, hogy?) nem ezt mutatja.

kerdesek05 2012.05.07. 21:39:01

na hülyeroli meg a gondolatai

murunga 2012.05.07. 21:39:23

@sogeking: már nem is fogják. :DDD

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:39:47

Végre Löevél, már szunyáltam!

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:41:34

@sogeking: Igen, már írom is a titkomat!:-)

murunga 2012.05.07. 21:41:39

Noémi titka: egyszer volt kankóm :D

mocskosmacska 2012.05.07. 21:41:50

@Vödör: Szerintem itt még nem volt olyan, aki védettséggel jól választott volna.

murunga 2012.05.07. 21:42:26

Broki klotyón agyal mit irjon a papirra -> aztán szép lassan megszületett / grat a vágóknak!

Péter bá 2012.05.07. 21:42:30

Jó volt Pít!Titok az nem az, hogy pl. szemölcs van a hátadon!Erre Anikó: jaaa?!

murunga 2012.05.07. 21:43:07

Ankó egy áááállat

Veder1 2012.05.07. 21:43:13

na jó, de Mátét, ha a fene fenét eszik sem tudta volna kiejteni :)

Hurri Kán 2012.05.07. 21:43:56

આ સૂપ માં હાઇપરલિન્ક!!!

murunga 2012.05.07. 21:44:05

Anikó rápiócázott LMZ-re - fosik, hogy új punetti jön gondolom...

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:44:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @sogeking: Még nem mondhatom el, de később nagggyon nagy jelentősége lesz!:P

foxglove (törölt) 2012.05.07. 21:45:15

most komolyan arról szólt idáig a műsor, hogy Anikó nagyon szereti az óceánt?

mangalor 2012.05.07. 21:45:22

@Vödör: szerintem arra gondolt, hogy ha Dáviddal szövetkezik... bár a fene se tudja, én szeretem a legjobbat feltételezni az emberekről, de Roller gyalázatosan síknak tűnik agyilag.

Nnna, Hiper a smárral megint érzékeltette, hol a helye LMZ-nek.

murunga 2012.05.07. 21:45:46

horgászhajó mexikói kurvákkal és sok rekesz coronitákkal!

murunga 2012.05.07. 21:46:38

@ő-szinte: lehet 2x is :DD

közbe' monokini verseny!

kerdesek05 2012.05.07. 21:46:47

Edina monokinizik, ennek az Edina Fanclub most örül asszem: ))

mangalor 2012.05.07. 21:47:00

Ááá, milyen lenne, ha Naiva lecsúszna a matracról:o

ruszi 2012.05.07. 21:47:07

Anikó gyógyszeréből vennék :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 21:47:16

@IllaryBlasi: azt hiszem, azért, mert titkolózol, összefogunk sogéval és kiejtünk....

mocskosmacska 2012.05.07. 21:47:29

@mangalor: Roli szerintem is nagyon hmmmmm........egyszerűnek tűnik, de ezt a hitemet megingatta az, amikor bettinak beadat, hogy ő anikó mögé fog védettséggel állni, mert tudta, hogy ez betti úgyis elpofázza anikónak és had parázzon a luvnya.

ő-szinte 2012.05.07. 21:48:03

@murunga: hülye! :-DDDDDDDDDDDDD

én inkább a pasikkal mentem volna, azok legalább csináltak vmit...

mangalor 2012.05.07. 21:48:13

Na és vajon honnan az ötlet, hogy monokinizés... szerkik kicsit beszóltak, hogy villantani kellene?

murunga 2012.05.07. 21:48:40

joder el culo alfonzo!

ő-szinte 2012.05.07. 21:48:59

@sogeking: mindjárt gondoltam ;-DDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.07. 21:49:38

@mangalor: valószínű.. mondjuk pont Edina meg FSZK..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 21:50:38

Elképzelem, ahogy jövőre pornó filmet forgatnak majd:D

ő-szinte 2012.05.07. 21:50:54

@mangalor: gondolhatod... :-))))
és nem azért de igazuk s van. míg tavaly csöccsel volt tele a képernyő éjjel nappal, itt bazdmeg apácák vannak, vagy nem tom...:-OOOO

ő-szinte 2012.05.07. 21:51:57

@mangalor: most jut eszembe, hogy ahhoz, hogy villanthassanak, rendelkezni kellene anyaggal is :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.07. 21:52:27

@ő-szinte:
nincs is most csöcs.
no szilikon :-(

ő-szinte 2012.05.07. 21:53:38

na pucsítsatok kurvák! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 21:53:40

@ő-szinte: HÁT én sztájlingoltam volna a punettiknál, de izlések&pofonok :)))

mocskosmacska 2012.05.07. 21:53:43

@mangalor: Belehúzták, mert ha nagyon igyekeznek, akkor egyikük akár a ckm-nek is vetkőzhet és erről a fotózásról még a blikk is meg fog jelentetni két cikket.

murunga 2012.05.07. 21:54:26

ÉH Extrában lesz pinus is???

busifa 2012.05.07. 21:54:29

@ő-szinte: Csíra is így tett volna! :)

LoveMy 2012.05.07. 21:54:33

Na ennyit az őrült féltékenységi jelenetről!

ő-szinte 2012.05.07. 21:54:46

@vallatas: edina azért értékelhető ;-))))
már csöcs szempontból

vallatas 2012.05.07. 21:54:56

most futtatják a csajokat :-)
lesz majd munka bőven a sorozat végén.
Balatonon lesz meló szarásig

murunga 2012.05.07. 21:55:15

@sogeking: és Horváth IIIIva hajóskapitánnyal! :DD

ő-szinte 2012.05.07. 21:55:33

@busifa: hehehehehehehe
igen, tudom :-P :-)))))

kerdesek05 2012.05.07. 21:56:18

Hipernek volt már dugós képe, erotikus még nem.

sogeking 2012.05.07. 21:56:28

Anikó :D:D:D:D:D:D

@murunga: jöhet :) jó a cameltoe-ja

murunga 2012.05.07. 21:56:35

noéminél sztem szopóálarc is van az utazóbőröndben! :)))

Brokiné hóóóóótstressz, milyen esti játékszerek vannak ennél a pozsonyi rudasnál :DDD

ő-szinte 2012.05.07. 21:56:52

@murunga: na jó, de ha bele gondolsz mindkettőnk döntése teljesen érthető;-DDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.05.07. 21:57:00

@vallatas:
Kell is. Alig másfél hónap a szezon. :)

murunga 2012.05.07. 21:57:26

csávók meg szarrá égnek a hajón!
napszúrás, este hányás lesz!

IllaryBlasi 2012.05.07. 21:57:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: De én védettséggel visszatérek és beállok mögéd!!!! Aztán Rolit választom, és megnyerem a cuccot!

LoveMy 2012.05.07. 21:58:13

Máté:
Ráéreztél, huzogatod meg minden!
Pít:
Már csak ezt tudom! ;)
:D

sogeking 2012.05.07. 21:58:23

most azt kell nézni, ahogy Edina feszülő bimbókkal affektál?

murunga 2012.05.07. 21:58:48

brokiné máté ingjében erotikusfotózik ofkorsz! :)

kemény keleti kommentelő 2012.05.07. 21:58:54

ÚjPéter a kurva MÁV-on röhög
Ez olyan értékesítési igazgató féle speciális humor
Elsőre fura
Másodjára is
De idővel hozzá lehet edződni

murunga 2012.05.07. 22:00:24

Sanyi a lónak instrukció: MOSOLYOGNI! (NEM NYIHOGNI)

ő-szinte 2012.05.07. 22:00:27

bakker, edinával élvezet lehetett fotózni ehehehehehehehehe
memondja, hogy mi tetszik neki:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem az a lényeg , hogy jók legyenek a képek:-OOOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 22:01:09

NOÉMIT lenyalnám a klubasztalrúl! :D

Veder1 2012.05.07. 22:01:23

Bettiről nagyon előnyös, a rövid lábait hangsúlyozó fotó készült :D

vallatas 2012.05.07. 22:01:25

FOTÓN SOKKAL SZEBB VAGY
:-DDDD

hát ezen szakadok.

murunga 2012.05.07. 22:02:30

danone superman spricc

kerdesek05 2012.05.07. 22:03:01

@vallatas: ckm , meg lehet lesz még egy playboy duo

sogeking 2012.05.07. 22:03:15

Krisztián hogy örült volna Niki képeinek :):)

☺ágica (törölt) 2012.05.07. 22:03:45

jóestét:)

csak egy kérdés. tényleg beköltözött vmi csóka?

mangalor 2012.05.07. 22:03:52

@ő-szinte: mondjuk én sem értem ezt a prűdséget... szóval, ha már eljön az ember egy ilyen műsorba, az a legkevesebb, hogy látják meztelenül. Amennyi hülyeséget ezek itt össze-vissza beszéltek, amennyire kiadták magukat, max arra fognak az emberek emlékezni, hogy bazz, a Hiper milyen pszichopata volt, milyen féltékenységi jelenetet rendezett, meg Naiva hogy' lovagolt vagy mittudomén, de a mellükre senki.

Jajmár a fotózás mekkora kamu volt, viszont a vöröskébe beleestem most én is, tényleg sokkal szebb képeken!!

murunga 2012.05.07. 22:04:15

@ruszi: BASZmati rizzsel! :D
Levente helyében meg eldugnám...

Silene 2012.05.07. 22:04:53

Csak azt nem ertem, hogy Edina miert nem hord magassarkut?? Sokkal csinosabban mutatna benne. Nem kell mindig, de pl a fotohoz jo lett volna.

ő-szinte 2012.05.07. 22:04:57

@murunga: gondolod nem vinnék védő felszerelést, meg 1000 faktoros naptejet?:-OOOOOO
a pasiknak sokkal jobb volt, kint voltak, és jó feladatot kaptak

kerdesek05 2012.05.07. 22:05:16

na mi van Matcsi nem jön haza?
Meg Edina milyen feltűnő, nem látja Matcsit, már egyből gond van, Edina, HülyeRoli a párod!:)

vallatas 2012.05.07. 22:05:19

@ő-szinte:
Noncsinak.
@genevieve:
képeken elfogadható, egyébként meg kifejezetten egy ronda gebe nő szerintem.
@sogeking: Nikinek legalább van csöcse
:-)

kerdesek05 2012.05.07. 22:07:20

@mangalor: persze látják meztelenül de azért nem mindegy magáról milyen képet alakít ki a tévén keresztül. Így is van elég meztelen kép meg video róluk amikor öltöznek vagy fürödnek, a célirányos vetkőzés azért egy másik kategória már.

én ezért nem bírtam ez ÉH1-t.

ő-szinte 2012.05.07. 22:07:39

@mangalor: valóban érthetetlen :-O biztos sokkal cikibb meztelenül szaladgálni, mint rommá baszatni magukat ország-világ előtt...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 22:07:48

NO új faszi, szopáááááás! :DDD

ő-szinte 2012.05.07. 22:08:47

@vallatas: kár, hogy az ember nem tud egy képpel együtt élni;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 22:09:27

Levit beszopatta Sanyialú, majd haláltáncot jár örömébe'

murunga 2012.05.07. 22:10:13

Levi már dohányzik???

Na indulhat a recskabajnokság is

ő-szinte 2012.05.07. 22:10:24

@murunga: az a nő agykárosult:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.07. 22:10:37

@ő-szinte:
néha egy képpel könnyebb együtt élni :-)

Anikó csak egy picit irritál :-)))

genevieve 2012.05.07. 22:10:52

@vallatas: ez a fotomodellek lényege:-)

élőben tök gebék és rondák:-)

ő-szinte 2012.05.07. 22:11:44

ez az edina idióta!!!!!
mi az, hogy megmondja a másik csajnak, hogy ne legyen annyira szexi???:-OOOO
ezt az irigy kurvát!!!!!:-O

LoveMy 2012.05.07. 22:11:57

Na köszönöm a tapsot!

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:11:58

de szemét pít:DDD most bírom:D

sogeking 2012.05.07. 22:12:01

nekem bejön a titkárnő stílus :D:D

vallatas 2012.05.07. 22:12:39

Anikó képe lett a legszarabb :-)))
lol

@genevieve: mondjuk a munkájukért lesznek olyanok amilyenek :-)
megélhetési gebék

busifa 2012.05.07. 22:12:49

Ki a faszom fotózta Anikót???

murunga 2012.05.07. 22:12:52

Máté kapja a Noémi posztert, wooooaaaahhh

Brokiné szomorú

Bandzsagyerek Brokiné posztert lőtt a céllövöldében -

Pit persze, hogy kiröhögi Andrét

Levi egy lovas posztert nyert!!!

Iker egy Pettingát fára tekeredve, nyamm

ő-szinte 2012.05.07. 22:12:54

@vallatas: persze :-)
de arra céloztam, hogy ha csak a képen szép...

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:13:18

Nattyon uncsi ez az adás. Natttyon.

vallatas 2012.05.07. 22:13:58

@ő-szinte:
tudom, tudom! :-)

@busifa: biztos nem egy hivatásos fotós!

Kieső játékos jön vissza?

ő-szinte 2012.05.07. 22:14:10

@sogeking: persze, mert e szerized a szerepjátékot ;-)

raspberrypie 2012.05.07. 22:14:19

aztaa, volt játékosok??? :O

genevieve 2012.05.07. 22:14:49

és mindenki felírja omárt:-D

vallatas 2012.05.07. 22:15:01

Don Pedrot!
:-D
az de vicces lenne, de még Kira is az lenne!

ti kit szeretnétek viszontlátni?

murunga 2012.05.07. 22:15:54

ez a nő egy ÁLLAT - b+ egy kutyakennelbe kéne bezárni!

sogeking 2012.05.07. 22:15:58

@Yooha: külön Anikó gombod van ? :)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:16:06

visszajön főállású játékosnak? ez poén:)

ő-szinte 2012.05.07. 22:16:30

bakker! edia nem tud egyedül dönteni??:-OOOO

ő-szinte 2012.05.07. 22:17:21

@vallatas: csírát, de úgy sem jön:-(

kerdesek05 2012.05.07. 22:17:25

Edina meg HülyeROli nem valami ész páros így...

Ditti82 2012.05.07. 22:17:28

Csak Muzsikot ne, könyörgöm!

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:17:29

most akkor visszajön Terrortomi vagy nem?

murunga 2012.05.07. 22:17:30

@vallatas: Balatonon lesz meló szarásig

jaja, Sanyit beraknám rikkancsnak egy hekkeshez!

vallatas 2012.05.07. 22:18:28

@ő-szinte:
én is őt várom :-)

@foxglove: Terrortomi is vicces lenne.

most akkor vajon a többiek/kiesettek eddig nyaraltak?
az se rossz

ő-szinte 2012.05.07. 22:18:30

@foxglove: jaj neeeeeeeeeeeee :-DDDDDDD

milyen a pillád?

sogeking 2012.05.07. 22:18:56

a fotókat pultos srác megkapja ajándékba :)

ő-szinte 2012.05.07. 22:19:35

@vallatas: itt vagyok... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.07. 22:19:48

nahát, mégis lesz új beköltöző?:-DD

hiába, senki nem lehet itt igazi szakértő:-)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:20:08

@ő-szinte: kipróbáltam a trükköt, durva lett!!!! teljes műszempillahatás!

Ditti82 2012.05.07. 22:20:52

A kiválasztottak majd reggel ott ülnek az ágyak szélén. :D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:20:53

@genevieve: eldöntötted már, kinek drukkolsz?

sogeking 2012.05.07. 22:20:58

ebből nem lesz animált gif:)

will 2012.05.07. 22:21:19

Sajnálom azokat a kisbabákat, akiknek ezek az anyák fognak felolvasni: "És...akkor... aztmondta a...mmm... mackó." Ilyen egykori VHS szinkronhangra megfelelnek.

busifa 2012.05.07. 22:21:51

@sogeking: Anikó tusol vágva volt?

Péter bá 2012.05.07. 22:21:57

Elment Dávid és Kira és a müsor nézhetősége is!Ilyen uncsi szart!Ennyi agyhalott ilyen összetételben egyszerre még nem volt bent!

kerdesek05 2012.05.07. 22:22:07

Na Betti is társkereső műsorba jött

genevieve 2012.05.07. 22:22:53

ezt a hülyeséget, ebből a pár emberből akar párt találni????

sogeking 2012.05.07. 22:22:55

@busifa: nagyon gyanús, semmi tánc, mutogatás... :D talán majd az exrában

murunga 2012.05.07. 22:23:05

@ő-szinte: mind2en fiús csajok vagyunk - én elkentem volna bent az 1000 decis naptejet

horvathne82 2012.05.07. 22:23:22

Én szeretem Edinát, de szegény nagyon elvakult...Kicsit idegesítő.

busifa 2012.05.07. 22:23:30

Hogy lehet részben féltékenynek lenni??

genevieve 2012.05.07. 22:23:57

@foxglove: el:-)

akinek én drukkolok az sose nyer:-)

igy meg lehet tenni a téteket:-))

murunga 2012.05.07. 22:24:57

na jó éjt drágám - mint vmi nyugger házaspár verseny.

broki és neje szörnyűűű - Levente egy MAZOCHISTA - kinti folytatásban reménykedik, ááááááááhhhhhhhhh!!!
Anikó majd jól seggberakja remélem!

Péter bá 2012.05.07. 22:25:13

Faszom picsavillantó Mátét minek kellett bent tartani?Nézhetetlen szar!Edina meg változatlanul szánalmas szomi kutya!

Ditti82 2012.05.07. 22:25:23

Miért csak 4 régi érkezik, ha 5 pár van?

genevieve 2012.05.07. 22:25:41

aztakurva élet:-DDDDD

raspberrypie 2012.05.07. 22:25:49

jézusom, ez a máté teljesen hülye

Veder1 2012.05.07. 22:25:49

Máté :DDDDDDDDDDDD

skylaner88 2012.05.07. 22:26:11

Asszem Máté nem keveset ivott :D

LoveMy 2012.05.07. 22:26:22

bAKKKKER
Gyöktörzs Máté matarészegen leesett a bokrokba!

murunga 2012.05.07. 22:26:22

Broki holnap este Mike Tysonnal árnyékboxol! :DDDDD

Péter bá 2012.05.07. 22:26:26

Máté az alkoholista!Oh yeah!

kerdesek05 2012.05.07. 22:26:35

Na Matcsi beleborult a kaktuszokba, valószínű totálrészegen, holnap így lesz valószínű Edinával egy anyázás meg sírásrívás:)

fontosember 2012.05.07. 22:26:47

Broki mekkorát esett :D Alkeszek szoktak ilyeneket.

ruszi 2012.05.07. 22:27:13

Szerintem a bokor nyert :)

busifa 2012.05.07. 22:27:39

Máté belezúgott a susnyàsba rendesen! :DDD

murunga 2012.05.07. 22:27:53

@Péter bá: ezek a romantik jelenetek überszánalmasak, de a szittyós műsor priceless (incl. emo-megborulások)

genevieve 2012.05.07. 22:28:45

jéééééé, pít úgy alszik mint én:-DDD

almafa5555 2012.05.07. 22:28:48

rettentő unalmas volt a mai rész IS

Banyus83 2012.05.07. 22:28:54

Huhhhúúúú...Máté mekkorát zakózik...már most szarrá röhögöm magam :-)

Kíváncsian várom holnap az új beköltözőket titkos küldetéssel :-)

Na, tényleg holnap jövök, mert most csak reklámok alatt láttam ezt-azt a mai részből...

horvathne82 2012.05.07. 22:29:04

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben a szériában senkit nem szeretek.
Talán Omár volt érték. ÉH1-ben voltak akiket szerettem és sajnáltam, ha kiestek, de most tök mindegy. Ti hogy gondoljátok?

blogger.katt 2012.05.07. 22:29:11

Na, ezt a susnyásba repülést megnézem holnap. :DDD Legszebb öröm a káröröm. Bocsi, de jót kacagtam.

murunga 2012.05.07. 22:29:21

"kemény/ganxta Levi"

mi vmi másik műsort nézünk?????

almafa5555 2012.05.07. 22:29:50

Azt nem értem, hogy Edina mit féltékenykedik NOÉMIRA!!!Amikor Máté bevallotta, hogy a kinti barátnőjét szereti, tehát Edina sehogy sincs a képben

genevieve 2012.05.07. 22:30:18

@foxglove: egy lány és vagy egy fiu:-)

még hezitálok picit:-)

almafa5555 2012.05.07. 22:30:31

@horvathne82: Kírát sajnáltam, de csak mert egyéniség volt

genevieve 2012.05.07. 22:31:50

anikó borzasztóan hangsúlyoz....

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:31:54

@genevieve: a fiú szerintem pít, a lányt nem tudom...

vécés jóska 2012.05.07. 22:32:49

Na ez a rész talán az eddigi leggyengébb volt. :( Kiestek a jófejek (Omár), meg akik vitték a bulit a hátukon (Melák, Kyra), Pít meg ellégé ellaposodott sajna. Azt sem értem miért kell ennyit Edinkát mutatni? Kb a műsor 50%-ban ő volt, a szomorú kutyafeje meg a sopánkozása teljesen lefárasztott, nem igaz h nem lehetne valami mást mutatni. Holnap valami nagy dobásnak kéne történni, mert a végén még BB2-szindrómás lesz itt a finálé. :(

genevieve 2012.05.07. 22:32:57

anikónak minek 17 melltartó?:-DD

kerdesek05 2012.05.07. 22:33:27

@Ditti82: mert így egy pár go home? :)

almafa5555 2012.05.07. 22:33:42

@vécés jóska: Ráadásul Naíva folyamatosan szidja Noémit, hogy szarul játszik, meg hisztizik, nem gondolkodik...hááát remélem most szembesül vele, hogy ő mit csinált végig. Én már nagyon nem bírom a "naaaa jól vaaan"

genevieve 2012.05.07. 22:33:57

@foxglove: mondom, annak drukkolok akit szeretnék, hogy kiessen:-DD

almafa5555 2012.05.07. 22:34:31

Betti-Márk esti beszélgetése nem volt semmi.. tudod izé, zsír...

murunga 2012.05.07. 22:34:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Sanyi a Ló

hát a nyeritős lópofájú a méhikói meszkalinkúrán - Levente paripája! Nu, megvan?

busifa 2012.05.07. 22:34:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hááát, megtöcskölte azt is, az biztos! :)))

murunga 2012.05.07. 22:35:33

ez ilyen deszkavári hercegnők gyülekezete!
milyen szégyellős baszóné! :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 22:36:11

@vécés jóska: hát..., elég energiavámpír, ez Anikóról nem mondható el:D

@busifa: mondom én, szegény Edina:D

@murunga: így már értem, köszönöm a kimerítő választ:D:D:D:D

sogeking 2012.05.07. 22:36:23

Anikó tanlines kategóriában indul :)

murunga 2012.05.07. 22:36:28

b+ egy kézzel, csöcstakarással kimászni a medencéből - prájszlesssz!!!

kerdesek05 2012.05.07. 22:36:40

Edna kijön és kap egy CKM fotózást 300 ezerért meg az idén elmaradó siófoki Coke Club helyett BalatonSoundon egy hostess melot:)

mocskosmacska 2012.05.07. 22:37:21

Matcsi jó nagyon zuhant, ezért már érdemes lesz megnézni a holnapot.

Fotók:
Noémi: kurva jó
Tüncike: az is jó, csak vastagok a combjai
Anikó: meglepően visszafogott, azt hittem kurvás lesz, legalább egy puccsítótáncos. De legnagyobb meglepetésemre, az övé az egyetlen fotó, ami nem kurvás.
Bettina: jó, de semmilyen
Andor: borzalom

kerdesek05 2012.05.07. 22:37:47

@kerdesek05: És ennek mi EdinaFanclub nagyon fogunk örülni:)

genevieve 2012.05.07. 22:37:59

@murunga: tudod a mell zsírszövet és 40 kg-os hölgyeken ritkán alakul ki természetes uton nagy mell:-))

ő-szinte 2012.05.07. 22:38:17

@murunga: háááát, én csak belsőleg...;-)))
a külsőm totál az ellentéte:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.07. 22:38:32

@foxglove: kénytelen vagyok trükközni:-))

mocskosmacska 2012.05.07. 22:38:36

Amikor anikó elvette a levelet, akkor a háttérben ki tett valami olyasmi megjegyzést, hogy megint nem fogják érteni a felolvasást?

busifa 2012.05.07. 22:38:59

Noncsi, szomcsi vagyok! FB+!!!!!

murunga 2012.05.07. 22:40:46

"kisujjamba is benne van hogy fotózok"

heh! :))))

murunga 2012.05.07. 22:41:57

"képességeimben mindig is tisztában voltam"

Nu?

sogeking 2012.05.07. 22:42:15

Betti - amateurs
Anikó - tanlines
Andi - secretary
Noémi - redhead
Edina - spring break

agimano 2012.05.07. 22:42:27

szerintem kisfilmet mondott és nem kisujjat

vécés jóska 2012.05.07. 22:42:58

@almafa5555: Na végre valaki, aki utálja Naívát :) Nem bírom megérteni, hogy lehet egy ilyen nőt szeretni. Gondolom az előző 19 faszija sem nagyon tudta. :) Olyan szinten tényleg energiavámpír, hogy még TV-n keresztül is elrontotta a kedvem, az életben is utálom az ilyen sótlan embereket. Mondjuk ez a Betti sem egy partyállat. Ugyhogy én már ott tartok, hogy Rolinak szurkolok. Igaz együgyű, de legalább egy olyan tiszta lélek, mint Omár volt.

sogeking 2012.05.07. 22:43:27

@murunga: ez azt jelenti, hogy eddig csak a kisujját fotózták :D

@busifa: a nem napoztatott részek fehéren világítanak :)

murunga 2012.05.07. 22:43:34

@Péter bá: szar kutya, kutyaszar! beastie-anyát bedobhatnák neki egy kis hullámvasútra megin'! :)))

kerdesek05 2012.05.07. 22:43:59

@mocskosmacska: EdinaFanclub rajongás tárgya:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:44:16

Nézem ezt a Bettit és azon gondolkodtam, hogy ebben a műsorban hány db kaptafára készült fapofa arcú lány volt már... ? :D

Edina meg szerintem minden férfi rémálma. Ovis ragacs. Az isten türelme se elég hozzá.

(És egyre nyilvánvalóbb, hogy Levente a legjobb arc odabenn.)

murunga 2012.05.07. 22:44:40

"arcza ish, meg a nézhéshe ish bejöhn"

(Brokhi)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:44:49

mondtam, hogy pedo ízlése van

vallatas 2012.05.07. 22:45:07

hihetetlenül unalmas :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:45:34

@pushpang (univerziális határeset): mármint, hogy hány darab, EGY kaptafára készült.. stb..blabla

genevieve 2012.05.07. 22:45:37

noémire szerintem vár egy playboy fotózás:-)

murunga 2012.05.07. 22:45:52

brokiné magát ekézi - irtózatos szeretetéhség...pedig amúgy egész baszható

ő-szinte 2012.05.07. 22:45:54

@murunga: főleg, hogy van lépcső bazdmeg! :-OOOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

agimano 2012.05.07. 22:45:56

@genevieve: jó, hát akkor én biztosan értelemt akartam belehallani:)

genevieve 2012.05.07. 22:46:24

meg roli is kemény lett:-DDD

murunga 2012.05.07. 22:46:26

Pit nem szereti a 90-es évek porhódizájnját :)))

vallatas 2012.05.07. 22:47:09

Betti tényleg megcsinálná magát Márkkal.
nagyonolcsó ez a lány.

murunga 2012.05.07. 22:47:48

@ő-szinte: soxeretettel, a bennragadt agyhalott sellőknek!

www.youtube.com/watch?v=iUfo6ZADLtk

genevieve 2012.05.07. 22:48:01

@agimano: lehet, legyen is bármi amit bele akartál hallani:-DD

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:48:02

@agimano: én is kisfilmet hallottam, és úgy emlékszem, tényleg mondta is benne

sogeking 2012.05.07. 22:48:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: már hetekkel ezelőtt megalapítottam az EEK2 klubot :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:48:34

@genevieve: én legalább 3 ilyet fel tudnék sorolni a környezetemből. Ropi testek hordoznak két nagy lufit. Azért nem olyan ritka az ilyesmi... :)

genevieve 2012.05.07. 22:49:00

betti és márk úgy beszélgetnek egymással mintha könyvből olvasnák a szöveget:-)

a csaj rafkósan bekérdezte, hogy tetszik-e márknak?:-DDD

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:49:07

ööö, az éden oldalon, fent vannak az új szereplők

vallatas 2012.05.07. 22:49:51

@genevieve:
nagyon gagyi
márk azért nem küldte el.
a csaj nagyon rossz filmet néz. szegény

mocskosmacska 2012.05.07. 22:50:00

@vécés jóska: Szerintem itt olyat nehéz találni, aki bírja tüncikét.

murunga 2012.05.07. 22:50:20

Sanyi is fingerlickin' good! :DDD

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:50:50

breaking. levente van felül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:51:06

Anikó legalább nem cincog. Ez mindenképp pozitív!

murunga 2012.05.07. 22:51:37

Ebből a Leventéből még sportminiszter is lehet!

vécés jóska 2012.05.07. 22:51:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hohóó, akkor köszöntelek, lassan megalapíthatjuk akkor a Clubot! :D harcolhatunk majd LoveMy-ék EdinaFanClub-ja ellen :) én teljes szívemből gyűlölöm Edinkát, ugyhogy szívesen lennék alelnök vagy tanácsos pl. :)

genevieve 2012.05.07. 22:52:39

jól láttam, hogy máté éppen a farkát akarta elővenni?:-DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 22:52:45

@foxglove: :O:O:O

Nahát, de ez.....................

@sogeking: bocsi, beléphetek?:D

murunga 2012.05.07. 22:52:55

Brokeszt esténként már csak bukósisakban engedjék ki rastasapek helyett

sogeking 2012.05.07. 22:53:53

@genevieve: és amikor nem találta, a meglepetéstől leesett?

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: persze :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:53:54

@genevieve: hát, lehet, hogy ufók, mindenestre jól áll nekik. :)

genevieve 2012.05.07. 22:54:08

@sogeking: bármi is az, belépek:-D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 22:54:46

egyébként nem hiszem el, hogy megint máténak küldenek nőt...

kerdesek05 2012.05.07. 22:55:26

@murunga: : )))
Broki nélkül leülne az ivászat odabent:)

genevieve 2012.05.07. 22:55:27

@sogeking: szép lehetett , kihúzták a bokorból és valakinek el kellett rakni a farkát:-DD

sogeking 2012.05.07. 22:55:31

@genevieve: Edina essen ki, röviden EEK, az előző EEK miatt lett EEK2 :D

murunga 2012.05.07. 22:55:34

@horvathne82:
érték, milyen érték???
Évanéni, nemá!

ő-szinte 2012.05.07. 22:55:35

@vallatas: mi is csak kamillázunk...

sogeking 2012.05.07. 22:56:16

@genevieve: láttam a kép sarkában, ahogy Edina vetődik

kerdesek05 2012.05.07. 22:56:31

@foxglove: nem neki, de megint úgy fog rájuk nézni ahogy Edina majd kiakad:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.07. 22:56:48

@vécés jóska: én nem gyűlölöm, mert kedves, aranyos lány, egy kedves, aranyos energiavámpír, aki közelében sokáig nem tudnék megmaradni, de azért végre kieshetne már, mert roppant idegesítő összességében:D
Egyesíteni kellene a klubbokat:D

@sogeking: oké, belépek

kerdesek05 2012.05.07. 22:57:11

@genevieve: aztán mehetett elsősegélyre az emeletre meg a riportszobába:)

ő-szinte 2012.05.07. 22:57:28

@murunga: ehhhehehehehehehehehehehehe

genevieve 2012.05.07. 22:58:03

@kerdesek05: ketten is bejönnek?:-)

hát ez csodás:-DDDD

kerdesek05 2012.05.07. 22:58:43

@pushpang (univerziális határeset): lehet ő is ilyen hétvégente a Gozsdu-400-Bro vonalán:)

sogeking 2012.05.07. 22:59:08

azért az szar, hogy Krisztián épp ott szunyál a bokorban, erre Máté meg éppen ráesik :D

vécés jóska 2012.05.07. 22:59:11

@sogeking: Ja, akkor én is belépnék, hulljon ki Edina mihamarabb :)
@mocskosmacska: Én is azt hittem, de vannak bőven bármilyen fura

Ez az új Szöcske lány, aki holnap jön, nagyon pöpeccc!! külsőre teljesen az esetem.

vallatas 2012.05.07. 22:59:23

@ő-szinte:
tea?:-)

megvan akkor, hogy 2új lány jön?
férfi egy se? és a régiek közül?

jöhet a spolier ezerrel! :)

murunga 2012.05.07. 22:59:26

@kerdesek05: és közben 4-5 igaz szerelem-lem-lem + Tihanyi ekhó-hó-hó

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:59:37

mi az a kangoo???? Az Andi(?) ilyet edzősködik.

Ja és az az új fiú, aki Edina párja, az milyen egyetemre jár?

kerdesek05 2012.05.07. 22:59:53

@genevieve: bejön Andor Kettő, meg Denás Kettő

ő-szinte 2012.05.07. 23:00:06

@sogeking: ehehehehhehehehehhehehhehehe
jó az avatarod:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.07. 23:00:17

@sogeking: essen, de előtt még essenek ki páran:-)

genevieve 2012.05.07. 23:01:25

@kerdesek05: ez az! tudtam, hogy hasonlítanak valakikre:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:01:57

@kerdesek05: én simán kinézem belőle azt is, hát még ha tudnám miről beszélsz... :D

agimano 2012.05.07. 23:02:15

@pushpang (univerziális határeset): a kangoo olyan mint az aerobic, csak egy olyan cipőben csinálják, aminek az alján ilyen rugó szerűség van www.kangooclub.hu/

murunga 2012.05.07. 23:03:47

@sogeking: edina+noémi = lovely 3some coffe break!

ő-szinte 2012.05.07. 23:04:11

@vallatas: hát azt nem tudom:-O
neked van ilyen irnyú tapasztalatod?:-O

genevieve 2012.05.07. 23:04:30

@agimano: jó is lett a feneke tőle:-)

murunga 2012.05.07. 23:04:55

@ő-szinte: ez jól hangzik-zik-zik!!! :D

ő-szinte 2012.05.07. 23:05:19

@pushpang (univerziális határeset): egy síbakancsot képzelj el, aminek az alján van egy rugózó basz. ebben ugrálnak zenére :-)

agimano 2012.05.07. 23:05:47

meghallgattam megint és szerintem kisfilmet mond, de tényleg elég érthetetlenül ejti ki

vallatas 2012.05.07. 23:06:13

@ő-szinte:
nem, csak ajánlom ha már anál. :)

ő-szinte 2012.05.07. 23:06:36

@murunga: képzelheted...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kívül picsa, belül meg... ehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:07:10

küldök edinának egy számot, hogy elküldhesse mátcsinak.
www.youtube.com/watch?v=9wt9kjIwUpU

genevieve 2012.05.07. 23:07:21

@agimano: és úgy több értelme van annak amit mond?:-)

ő-szinte 2012.05.07. 23:07:38

@murunga: a visszhang honnan jött? nem figyeltem :-)
de nehogy azt mondd, hogy Tihanyból! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:08:50

@agimano: óóóóóóóó... ez az? Köszi.. most már képben vagyok. :D
Azt hittem, hogy valami rugós végű rúdon való ugrálás-szerűség. :D

ő-szinte 2012.05.07. 23:09:07

@vallatas: nem értelek:-O a kettő nem függ össze, vhol eltévedtél:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.07. 23:09:23

@foxglove: ha beletunkolja az egész lepedőt, még dörzsibb lesz Shájni!

agimano 2012.05.07. 23:10:11

@genevieve: szerintem igen, nagyon szeret fotózni, még a kisfilmjében is benne van (tehát fontosnak tartotta magáról beletenni a bemutatkozó filmjébe)

sogeking 2012.05.07. 23:10:56

@murunga: de ki a harmadik? :)

@pushpang (univerziális határeset): igen, ez a rúdtánc egy új verziója - a rúd közepén van egy rugó, így újfajta mozdulatokat is lehet csinálni vele

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:11:13

@kerdesek05: bele se merek gondolni, milyen egyetem és milyen szak lehet az, ahová. Érted.

kerdesek05 2012.05.07. 23:11:43

@agimano: Andor tesója ebben a kangobiznicben vmi főnök

murunga 2012.05.07. 23:12:40

@kerdesek05: az a Bogi eléggé ijesztő-walking dead. szöcske még rápattanhat brokeszra, ha elég ügyes (faster than Solvensko+Brokeszné)

vallatas 2012.05.07. 23:13:17

@ő-szinte: nyugtató hatással van a kamilla
:-)
ne is firtassuk :P

elalszom, nincs éden online?:)

ő-szinte 2012.05.07. 23:13:35

@pushpang (univerziális határeset): vallatás írta:-DDDDD
Smittpali university :-DDDDDDDDDDDDD

rinaldo-rinaldini 2012.05.07. 23:13:55

Matcsi akrobata mutatványa szenzációs volt! Nekem már csak az hiányzik, hogy szembe okádja Dinkát.

Edina: Matcsi, miért vagy morci ?
Matcsi: boáááááá

:D

beacska 2012.05.07. 23:14:05

a Trónok harca miatt nem láttam a végét. mi volt a beharangozóba? mégis jönnek újak? akkor miért mondták, hogy a múlthéten voltak az utolsó beköltözők? :(((

genevieve 2012.05.07. 23:14:16

@pushpang (univerziális határeset): azért mert szegényke nehezen tudja magát szóban kifejezni, még lehet pl. jó erdészmérnök vagy agrármérnök, vagy ilyesmi:-)

ő-szinte 2012.05.07. 23:14:20

@vallatas: de van, nem szoktad nézni?:-OOOO

kerdesek05 2012.05.07. 23:14:31

@pushpang (univerziális határeset): lehet tanulásban jó, de a való világban, meg bezárva valahova kissé lelassul, van ilyen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:14:46

@sogeking: aha, de ezt legfeljebb Anikóból nézem ki.

ő-szinte 2012.05.07. 23:15:12

@vallatas: ja, és igyál tejeskávét ;-)

genevieve 2012.05.07. 23:15:16

@agimano: lehet, annak legalább van értelme:-)

vallatas 2012.05.07. 23:16:10

@ő-szinte:
nem, eddig nem értem rá.
tejeskávét nem iszok, mert akkor éjszaka csak rohangálok a wc-re mint valami bolond.
:p

ő-szinte 2012.05.07. 23:17:20

@vallatas: amúgy is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mangalor 2012.05.07. 23:18:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen-igen az energiavámpír a tökéletes jellemzés rá. Az a típus, aki elkezd beszélni, és a második mondat után már töksüketen a hangjára a környezetedet bámulod és nem érted, mit keresel ott. De azért szép.

murunga 2012.05.07. 23:19:01

@ő-szinte: eccer benéznélek! :DDDDDDDDDD

vallatas 2012.05.07. 23:19:01

@ő-szinte:
na látom hiperkedsz :-) sok volt a kávé?
:P
nem várom meg a csúcshatást, lépek míg lehet. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:19:19

@ő-szinte: áááá, ha Kaposvárra jár, akkor sztem állattenyésztő mérnöknek tanul (állatok tenyésztése és szaporítása specializáció)
Inszeminátor lesz, akárki meglássa! :D

murunga 2012.05.07. 23:20:37

@ő-szinte: pedig onnan bakker! már nem tudom, beállitottam Sanyit rikkancsnak egy balatoni lángososhoz...kis éji asszociáció

genevieve 2012.05.07. 23:20:42

@pushpang (univerziális határeset): az is egy tisztességes, becsületes munka:-)

ő-szinte 2012.05.07. 23:21:02

@vallatas: sztem így vagyok jó ;-)
ciao ;-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:21:57

@genevieve: @kerdesek05: nem, nem feltétlenül erre gondoltam.... :)
Engem nem győzött meg pl. a logikai és egyéb, összefüggés meg- és rálátási képességeiről sem.
Bár való igaz, nem sokat látni.

kerdesek05 2012.05.07. 23:22:27

Igazán bejöhetett volna az új csaj mára, látni elég jól el van eresztve mellybe:)

sogeking 2012.05.07. 23:24:15

@murunga: gyűjtöd a buta csajokat, mint Pít? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:24:15

@genevieve: jaja,... pont, mint a parasztoké Békésben, ugye Zsöni. ;) :D

ő-szinte 2012.05.07. 23:24:50

@pushpang (univerziális határeset): kár hogy nem pasi, mehetne a gazda feleséget keresbe:-DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.07. 23:26:50

@murunga: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.07. 23:27:08

Andornál csak megjegyzem fogszabival van a jelenben, lehet a beköltözésnél az ÉH2be ez neki hátrányos volt

genevieve 2012.05.07. 23:27:09

@pushpang (univerziális határeset): pontosan, szerintem a parasztok is tisztességes, becsületes munkát végeznek, nem tudom mi a gondod velük?...

murunga 2012.05.07. 23:27:41

@sogeking: egy coffe breakre, mér ne?
nem Pít a buta :DD

ő-szinte 2012.05.07. 23:27:49

@pushpang (univerziális határeset): mogyi, hülye vagy!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.07. 23:27:53

@pushpang (univerziális határeset): nem niszem, ahhoz nincs benne elég kraft.
talán vmi humános:)

ő-szinte 2012.05.07. 23:28:54

@kerdesek05: ehhhehehehehehehehehehehehehe
zavarta a szopásban vagy mi?;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.07. 23:29:05

naaaaa, vki válaszoljon már!!! mégis jönnek újak????

genevieve 2012.05.07. 23:31:02

@beacska: :-)
edenhotel.hu/category/szereplok/

murunga 2012.05.07. 23:31:35

@kerdesek05: pedig ez a gyerek pusztakézzel legyűr egy mangalicasüldőt

2012.05.07. 23:31:35

Szöcskét Pítnek küldik, az Anikófejűt meg Levinek. Hiper repül he-he-he

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:31:45

@genevieve: ehhe, ehhe, micsoda riposzt... de inkább ne feszegessük... :)

Mellesleg diákéveimben dolgoztam inszeminátorokkal nyaranta, a látszat (és a kézenfekvő feltételezés) ellenére nem egy kéjmámor. Egyik résztvevőnek se, hogyúgymondjam...

ő-szinte 2012.05.07. 23:32:04

@beacska: hát jönnek, de egyenlőre nem tudn kik és hányan, azt lehetett tudni, hogy a mostani játékból kiesettek közül jönnek vissza, de kik azt még nem tudni szintén:-)
szívesen;-DDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:33:44

@ő-szinte: na arra a műsorra leszek még kíváncsi. Lilu gumicsizmában a cuki kis malackák között, esetleg traktoron.... hmmm... :D

beacska 2012.05.07. 23:33:50

@murunga: @sogeking: @genevieve: kösziii....ááááá, akkor miért mondták, hogy megvoltak az utolsók? én meg már örültem, hogy migyá' vége :(((

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:33:55

@szerivan: dehogy. pítnek nem az esete szöcske, ő a kislányokhoz vonzódik (hogy andi ebbe hogy illett bele, az rejtély)
levinek meg csak hiper kell.

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:34:36

@beacska: miért örül mindenki, hogy mindjárt vége? utána nem lesz mit nézni!

genevieve 2012.05.07. 23:35:25

@pushpang (univerziális határeset): nyugodtan feszegetheted:-)

már akkor is azért lovagoltál a dolgon, hogy félre akartad érteni amit irtam, kiragadtad a szövegkörnyezetből és nem nézted meg miért irtam:-)

de fenntartom, hogy ezek a munkák becsületet érdemelnek:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:35:43

@kerdesek05: akkor nyilvánvalóan vmi marketing izé lesz. Bár ha tengerész volt, akkor csak van vmi gyakorlati érzéke is.

JOKKA21 2012.05.07. 23:35:48

Bettitől és Edinától felállt, amikor fotózták őket, Edina aranyos csaj, jó lenne nekem.:D

beacska 2012.05.07. 23:36:28

@foxglove: hát nem tudom, már olyan hosszúnak tűnik...bár péntek esténként unatkozni szoktam, az igaz ;D

anne.shirley (törölt) 2012.05.07. 23:36:32

@vécés jóska: Kristóf mint ÉH1 Kristóf?? :O

genevieve 2012.05.07. 23:37:53

@pushpang (univerziális határeset): matrózt mondott ha jól emlékszem:-)
az meg lehet a dunán is:-)

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:39:10

@beacska: mondjuk az igaz, hogy tovább már nem kéne nyújtani az édent, csak a többi só pl. ez a gazdás, a megasztár, meg a csisz engem egyáltalán nem érdekel, és nem is nézek mást.

murunga 2012.05.07. 23:39:20

@sogeking: Vivienne és az ő kis játékszere. Fiúk felköthetik a gatyát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:40:09

@genevieve: érdekes módon, rajtam kívül még voltak páran, akik direkt félre akarták érteni... természetesen ehhez neked semmi közöd sem volt, csak mi akartunk belőle ügyet csinálni. :)

beacska 2012.05.07. 23:41:57

@foxglove: én sem nézek mást. csak a sorozatokat az RTL-en, most vehetem fel őket...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:42:11

@murunga: :D köszi, bár én nem angórákhoz, hanem tehenészetbe jártam.

ő-szinte 2012.05.07. 23:42:48

@foxglove: mogyika, majd nézzük egymást:-DDDDDDDDDD
minde nap majd más viszi a sóóóóót ;-)

murunga 2012.05.07. 23:43:22

@pushpang (univerziális határeset):
same-same, kicsit nagyobb! :DDDD

b+ inszeminátorkodtál is????

JOKKA21 2012.05.07. 23:43:59

@murunga: Holnap Máté beesik bokorba.:D

murunga 2012.05.07. 23:44:30

@ő-szinte: Balaton Soundon pl. lesz sok ilyen szereplő lányka/fiúka...

murunga 2012.05.07. 23:45:24

@JOKKA21: igen, árnyékboxol egyet Mike Tysonnal :D

murunga 2012.05.07. 23:46:21

@JOKKA21: mire hazajön nem lesz öreg szponzornéni...

ő-szinte 2012.05.07. 23:46:28

@murunga: jó, de kollektíven gondolta, és tv-ben :DDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:47:54

@murunga: isten ments, én csak segédeztem. :D
De a legdurvább a tyúkoltás volt! :D Amikor az állatorvossal jártuk a házakat és az átlag 130 cm belmagasságú, poros, tollas, tyúkszaros ólakban kellett elkapni a repkedő, vertyogó baromfiakat (kb.10-50 db/ól), hogy darabonként(!) be tudja oltani azokat... Na az, az kemény meló volt. :D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:48:54

@ő-szinte: az a baj, hogy a többi só nem érdekel... a sorozataimat meg csak Nati nézte, ő meg elhagyott minket!!:(((

sogeking 2012.05.07. 23:49:49

@foxglove: én nézem a Marslakókat :)

2012.05.07. 23:51:51

@foxglove: Én azt írtam, hogy a csajok kikre fognak rárepülni. Nagyon erős egyéniség mindkettő, csak úgy hullanak majd a régi játékosok, meglátod mogyi.

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:53:27

@szerivan: ahaaa! hulljanak is, az nem baj, sőt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:54:53

@foxglove: én meg a Barátok Köztöt. :D
Meg néha az ilyen gyilkosos krimisorozatokat, kivéve a Dr.Csontot, mert a főszereplő nyomozónő élettelen, meredt tekintetétől úgy érzem, hogy jeges kezek markolásszák a torkomat...

ő-szinte 2012.05.07. 23:56:10

@foxglove: mogyi, magunkról beszéltem!!!!! :-DDDDDDDD
ma elbutultál?:-DDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:57:02

@foxglove: hát inkább azt! :D
Csak a játék szempontjából fontos stratégiai nőnek tekinti (merhát kell egy pár), nem olyan cicispuncis igazinak.

ő-szinte 2012.05.07. 23:57:34

én nem nézek tv-t, az ér?:-OOO

csak ha ilyen faszság van...

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:57:41

@ő-szinte: el:D le vagyok lassulva teljesen, de tényleg:D

foxglove (törölt) 2012.05.07. 23:58:56

@pushpang (univerziális határeset): de akkor miért smárolta le? taktikából?:O
létezne ilyen?:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 23:59:54

@ő-szinte: meg a Spektrumot és a NatGeo-t természetesen. :D

sogeking 2012.05.08. 00:00:23

@foxglove: meg nézem a teletubbies-t is, de csak ha nyugisabb rész van

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 00:01:09

@foxglove: lesmárolta?! nabasz, ezt nem is tudtam.
És igen, taktikából! :D

ő-szinte 2012.05.08. 00:02:04

@foxglove: látom :-DDDD
van az úgy;-)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 00:03:37

@ő-szinte: azt hiszem, megyek is aludni:)
Jó éjt mindenkinek!

ő-szinte 2012.05.08. 00:04:43

@pushpang (univerziális határeset): érem az iróniát ;-)
DE NEM! heheheheheh
télleg nem nézek tv-t :-)
de a valóságsók megszállotja vagyok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD persze van minőségi igényem;-DDDD

2012.05.08. 00:08:16

@ő-szinte: ÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁ

ő-szinte 2012.05.08. 00:09:40

@szerivan: jól szórakozol pufi?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.08. 00:10:27

@ő-szinte: kínáld meg dinnyével :)

ő-szinte 2012.05.08. 00:13:19

@sogeking: de láthatod, hogy milyen félszerzet...:-OOO
hiába mondom, hogy nem a fejére kell húzni, hanem meg kell enni mindig ezt csinálja :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dick Francis 2012.05.08. 00:14:36

Ezek szerint akkor valami fekete gáré jön. :D
Ahova a Máté esett ott nem voltak katuszok? :D Nagyon durva volt, szerintem mehet a májusi Fail compilationbe. :D Ez még az ÉH1 Levire is ráver.

ő-szinte 2012.05.08. 00:16:30

@sogeking: jó éjt, mennem kell, holnap fotózás lesz ;-DDDDDDDDDDDDDD

Katicavirág 2012.05.08. 00:23:04

Máté, Isten nem bottal ver!

2012.05.08. 00:24:54

@ő-szinte: Mindééég minnden körülmények közöttt!

ratrider02 2012.05.08. 00:29:16

@pushpang (univerziális határeset): Lófütyit taktikából! Meglátta a zorbitrágókat és rájött, hogy rossz a szájszaga, így próbálta orvosolni....

ratrider02 2012.05.08. 00:29:48

@ő-szinte: mesélj bébi, midet fogják fotózni?

2012.05.08. 00:30:03

@ratrider02: Mikor smárolta le Pít Andort?

ratrider02 2012.05.08. 00:36:07

@szerivan: Ahogy a csaj beselypítette magát a műsorba. Még aznap éjszaka volt egy medencés l'amour, miközben Petra a közös szobában próbált valami érzelmet erőltetni az arcára (nekem John Rambo jut még mindig eszembe róla)

ratrider02 2012.05.08. 00:41:35

Atyaég Máté! Én aztán már basztam be párszor tisztességesen, de még az életben nem ugrottam fejest a betonnal szegélyezett kaktuszbokorba, pláne úgy, hogy közben a pöcsömet fogom.

kerdesek05 2012.05.08. 00:44:07

Fszk Edinűnak:
-Milyen nagy melled van bazmeg!:)

Andor mit összeszerencsétlenkedett a medencéből való kijutásal

2012.05.08. 00:45:12

@kerdesek05: Rejtély hogy miért nem használta a lépcsőt :))
@ratrider02: Akkor még nem is éltél igazán.

ratrider02 2012.05.08. 00:48:26

@szerivan: Egerben már borultam le a belvárosban a virágágyást szegélyező kb. 80 cm magas kőfalról, de egyrészt a környéken nem volt egyetlen kaktusz sem, másrészt puha földre estem... Az igaz, hogy kb 20 ember látta a produkciót, de hát Istenem, valakinek szórakoztatni is kell :)

kerdesek05 2012.05.08. 00:48:55

Edina: Noncsi, szomcsi vagyok, mert azén képemet nem Máté fogja megkapni.
pf

Jól látod Edina nem Máté a párod

kerdesek05 2012.05.08. 01:21:38

@szerivan: Andort nem az eszéért tartja ott Pít úgy látszik:)

kerdesek05 2012.05.08. 01:22:52

@ratrider02: De baszki lehugyozni a virágokba megint full részegen?:)
Vajon kaphatott letolást a szerkesztőktől?

kerdesek05 2012.05.08. 01:23:54

@ratrider02: pedig most ez a menő, pöcsödet fogod és burkolsz, valamint félmeztelen vagy és sapka van rajtad:)

kerdesek05 2012.05.08. 01:30:03

@JOKKA21: Edina sokunknak lenne jó partner!:)

Jozeph Pelikahn 2012.05.08. 01:42:19

Rendesen elspoilerezték, hogy Máté holnap kiesik a Hotelből... egy ilyen fejes a városmajori alkeszek közt is 10 pontot ér, tökéletes időzítés a mozdulatsor indításakor (farok elővesz, megbillent és ettől elindít balra) és pazar lábmunka. Remélem úgy is fejezte be ahogy rendesen kell, bokorban fejjel lefelé vizelve... :-)

Jozeph Pelikahn 2012.05.08. 01:45:07

Sőt ha jól vettem ki, Mátét a pillangó lökte meg! Veszélyes állatok ezek a mexikói vérpillangók, ne menjetek arra!

LöncsVezér 2012.05.08. 03:55:35

@murunga: Te vagy a legnagyobb arc itt, szarrá röhögöm magam rajtad :D

Ditti82 2012.05.08. 07:49:42

Melákban senki nem bízik? :(

Zsírsárkány 2012.05.08. 07:50:22

Jó reggelt mindenkinek!
Ez a rész másra nem volt jó, hogy megerősítse bennem az Edina iránti mérhetetlen ellenszenvem :D Noémire féltékeny? Máté már elvette tőle az alapot, amire ő bármit is hisztizhetne. Noémit se bírom, mert buta mint egy krumpli, de lassan lányok közül kénytelen leszek neki szurkolni :/

Ditti82 2012.05.08. 07:56:18

@MZperX77: Végigröhögtem a videót. :D

ratrider02 2012.05.08. 07:56:59

@MZperX77: Bakker mekkora lelkesedéssel nyúlhattak Máté után a telibe hugyozott virágágyásba!

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.08. 08:00:17

Jó reggelt mindenkinek! :) Most nézem az adást!Én Naiva kuncogásától hülyét kapok, mintha valami egér cincogna..így edzés közben benyom egy ilyen cincincint..:D Wááá 2 percig sem bírnám a nőt :D Ez valami "aranyoskáló" nevetés vagy mi :D

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.08. 08:03:35

ÁÁÁ!! Csak egyszer, csak egyszer szeretném, ha Edinka nem ezen a nyafka hangon beszélne!!!

Átvitel honvéd 2012.05.08. 08:15:21

Jó reggelt!

A rész felejthető volt, de Máté... hát az kolosszális... :DDD

miriam24 2012.05.08. 08:29:32

Sziasztok!
Lelkes olvasója vagy az Éden Hogyvoltoknak és a kommenteknek.
Viszont úgy érzem, hogy Sixx ezúttal túl messzire ment.
Az egy dolog, ha embereket ilyen-olyan negatív jelzőkkel illetünk, amik a belső tulajdonságaikra vonatkoznak. Még a kisebb testi hibákra való utalás is belefér.
De a mai posztban az Andiról összehordott dolgokat megalázónak érzem magamra nézve is. Pedig a csaj nem a szívem csücske.
Szóval sztem itt át lett lépve egy határ, mint Mauglinál az FSZK-zással...
Csak én látom így, túl érzékenyen ébredtem?

fl3sli 2012.05.08. 08:38:15

@miriam24: Túl érzékeny vagy :D

horgi1 2012.05.08. 08:42:36

Naiva nyilatkozatai,féltékenykedése árulkodnak az éppen nem mimóza lelkéről és ocsmány jelleméről. Veszélyes az ilyen kis szopós nebáncsvirág! Önző lenne Ostobenko? (Naiva szerint) Pusztán azért,mert félti a bőrét és a helyét a játékban a saját butuska jósága miatt. Abszolút igaza van Noéminek és jogosan aggódik, de nem Noémi az önző,hanem a ribanc Edinka. Noémi pusztán egy segítőkész,jószándékú exhibicionista Ostobenko. Inkább neki drukkolok, mint Edinkának, aki minden elejtett szavával Noéminek igyekszik ártani miközben Ostobenko csak jót tett velük. Így hálája meg mások jóságát.

Neretil 2012.05.08. 08:42:54

@miriam24:
Csak te látod így
Vagy csak magadra veszed, mert te is úgy nézel ki mint ő :D

jo.e 2012.05.08. 08:44:08

@Jozeph Pelikahn: Azé' jó, hogy van itt 1 ilyen szakértő segítség! A műkorcsolyát is jobb lehet, úgy nézni, h. tudod mit ugranak éppen :)))
Ma este ennek a szellemi muníciónak a segítségével fogom figyelni a produkciót

jo.e 2012.05.08. 08:51:17

@miriam24: Nem! Sixx azzal ment túl messzire, h. a kést még meg is forgatja most az FA kupadöntő bukása után :( BL. indulás ohhh! De ilyen g..i ez. Ezért is bírjuk :))
---
A "kémia"-ban viszont teljesen 1etértek vele. Hányinger. Mondjuk 1 ilyen "kémia" mondat után ha valaki megkérdezné, h. "konkrétan mire gondolsz? Leöntenéd savval az arcát? V. ilyesmi?" Kíváncsi lennék mi lenne a válasz?

murunga 2012.05.08. 08:52:08

@MZperX77:
öntözd meg a hortenziákat, nyííííí! :)))

hazamenetel is faja, egyik kőműves elindítja a lépcsőn, másik elkapja az alján, hehe...

na és kinek az ágyába küldték? én mondjuk Sanyi_Levi kvóterbe lökném be poénból hajnalban!

murunga 2012.05.08. 08:53:04

egyébként olyan Kék Osztriga Báros ez a hajnali diszkódenszing műsor a konyhába'

murunga 2012.05.08. 08:58:31

@miriam24:
Andi Maugli? ez tényleg jó hasonlat!

murunga 2012.05.08. 09:00:50

@jo.e:
a brokiné meg majd rókazöld dresszben tapsolhat a kis lomposnak!

miriam24 2012.05.08. 09:05:29

@Neretil: :-))))
Hát nem éppen. bárcsak annyi izmom lenne, mint neki..

Egyébként nekem tegnap az tűnt fel, hogy a műsor első felében LMZ és Hiper riportszobás megnyilvánulásai vitték a show-t.

A tegnapi adás után újra tudok csatlakozni a Hiper fanclubhoz, megbocsátó típus vagyok, na..

murunga 2012.05.08. 09:06:17

hát, Kukulkan népcsi üncsi így reggel éhgyomorra kicsit karcos volt, megyek is iszok egy kvt...
kösz siXX, tossa del mar

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.08. 09:06:42

@jo.e: Liverpool drukker vagyok, baszod.

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.05.08. 09:18:07

Látom Mátéból is csak előbujik egy őszinte pillanatában a kelet-európai-balkáni vér, mikor egy szépen rendbehozott virágoskertet próbál összevizelni.

Vajon mire gondolhat a mexikói személyzet?!

f.fredericks 2012.05.08. 09:32:54

Tegnap este úgy voltam vele, hogy minek nézzem? Akiknek szurkoltam már rég kiestek, akik ellen drukkoltam azok meg érinthetetlenek. Így baromira nem érdekes a műsor. A HV-t olvasva meg is bizonyosodtam erről. Amúgy arra kiváncsi lennék, mit csinálnának a szerkik ha Naíva is le FSzKzná FSzK-t, azért az tényleg olyan lenne ami még nem volt a magyar valóságsó történelembe egy vétekért két versenyzőt is kizárnának. :)

Gajdos Jr. 2012.05.08. 09:34:30

Mekkorát perecelt Broki gecc :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 09:39:23

Sixx!

Lesz hogyvolt az Egy idióta külföldön című "melodrámából"?:) (tegnap hol örömömben, hol bánatomban sírtam rajta)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.08. 09:41:15

Ez egy nagyon uncsi rész volt, a fénypont az előzetes volt benne kb...

jo.e 2012.05.08. 09:42:22

@sixx: igen, ezt levettem már korábban, csak a poén kedvéért írtam.
Azé' akkor sem jó szembesülni a szomorú valósággal :(( Na majd jövőre...

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 09:42:37

@miriam24: Sztem is túl érzékeny vagy... :)
A karikatúra lényege az apró részletek felnagyítása.. :) ettől érdekes :)

Héttörpe (törölt) 2012.05.08. 09:43:23

"Ez a van kémia kifejezés az egyik leggyűlöletesebb hozadéka az utóbbi öt évnek, csak mondom"

És én ezt köszönöm! Végre valaki!

pilar ternera 2012.05.08. 09:44:29

sziasztok!

jó volt a fotózás! Naíva tök szexi volt, Naomi kurvás, de dögös, a többi szót sem érdemel, de a program jó volt!

nem tudom, a fiúk mit voltak úgy megdöbbenve a képeken, mintha még nem is látták volna ezeket a nőket! :O)... eltekintve attól az 1-2 hónaptól, mióta egy szál fürdőruciban ( a hálóban meg pucéran) mászkálnak előttük.

Nem tudom, mit vannak itt sokan kiakadva Edinkán!
előadom a logikát: szeretethiányos, önbizalomhiányos >> szerelmes lett egy arra érdemtelen linkóciba, aki a legyet is röptében >> összezárják a szívszerelmét egy dögös-kurvás csajjal, akivel szemben neki kisebbségi komplexusai vannak (számomra érthetetlen!)>> nem jó érzés neki, mert érzi, hogy ha ez Mátén múlna, bizony még egy csaj nyögdécselne éjszaka! mázlija, hogy Naomi nem akar szexelni senkivel! (még?)
szóval, aki azt mondja, hogy ilyen helyzetben nem lenne féltékeny, az hazudik!

az már megint más kérdés, hogy ebbe a minősíthetetlenül alja pasiba (beharangozós ájulás-esés) nem túl okos dolog beleszeretni, de emiatt mondjuk, hogy a szerelem vak!:D

ezt Bettina is bizonyítja, minden nyilatkozatával! szegénykém, nagyon nincs képben, de Márk is kétértelműen viselkedik vele...

kénytelen leszek igazat adni beácskának: Hiper nagyon nem azt mondja, amit érez! bírja ő ezt az LMZ gyereket, de nem értem miért kamuzik a riportban! önáltatás az egész, de még így sem működik...

ja, és valaki írta fentebb, hogy Naíva leönzőzi Naomit, meg ilyesmik... ez a beharangozóban volt és szerintem nem róla beszélt!:O ma kiderül! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 09:46:17

@Héttörpe: ezt azzal egészíteném ki, h inkább az elmúlt 10-15 évben:) Utálatos is, ja...:(

@miriam24: szerintem is, túl érzékeny tetszik lenni, de ez nem baj, nő vagy:)

beacska 2012.05.08. 09:47:48

jó reggelt, jó szurkolást!

kibeszéltétek tegnap este Roli imáját a FENTIekhez? Én a szerkik helyett tutira meglépném, hogy Rolit hazaküldve visszaereszteni Dávidot! Mindkettő megérdemelné. És akkor Roli végre rászolgálhatna hivatalosan is a HülyeRoli névre :))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 09:48:00

@f.fredericks: Tegnap én is eluntam magam rajta... :(

Hiába, Csíra, Melák és Omar nélkül, nem éden az éden... :(

Amúgy sztem Edinkát azért nem fogják kizárni, mert majd csak a riport szobában FSZK-ik, nem pedig szemtől szemben...:D De, hogy ugyanezt gondolja, az nem kérdés..Bár még lehet, hogy megtépi Naomit, végre történne valami! :D
És bár Naomi egyenesen Mordor.. Edinka is totál gáz.. Ilyenkor nem csodálkozom, hogy a férfiak a legtöbb nőt kapásból hülyének nézik...

Sziporka 2012.05.08. 09:49:15

hát ez a rész uncsinak tűnik...

beacska 2012.05.08. 09:53:28

@Pilar Ternera: mint kiderült, Levente nem ígért semmit Anikónak kintre, ezért is ilyen ingadozó Anikó kedélyállapota...bizonytalan, és még ő sem döntötte el, hogy szeretné-e v. sem. Inkább úgy dönt nem kell neki, nem akar pofára esni

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 09:54:37

Nekem vagy egy olyan, hangsúlyozom, csak megérzésem, nincs semmi ilyen konkrét infóm, hogy Elemző és Hiper páros nyert...

Valaki tegnap írta, hogy akkor a viasatot kitörli a tv-jéből ha Hiper nyer... hát kb. én is így vagyok ezzel....

pilar ternera 2012.05.08. 09:55:05

@beacska: LMz mondta, hogy kint is el tudná képzelni Anikóval! hogy érted, hogy kiderült, h nem ígért semmit?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 09:58:43

@paranyuszi: én nem:), bár szerintem, csak másodikok lettek

@beacska: szijó:)

@Pilar Ternera: be kell vallanom, h még el is tudnám képzelni magamnak Leventét.

f.fredericks 2012.05.08. 09:59:13

@paranyuszi: hát én ugyanezt tenném, azzal a különbséggel, nálam a Broki-FSzK-Naíva trió valamelyik tagjának győzelme esetén esne a Viasat a Retekklub szintjére, valahova a 44-es csatornára a PAX TV mellé.
De ahogy a csillagok manapság állnak érik ez a költöztetés.

beacska 2012.05.08. 09:59:47

@Pilar Ternera: ööö, igen, ezt itt én is olvastam, tegnap mondta, gondolom a riportban.
a múlt héten, amikor ültek a hintaágyban (és majdnem-bepisiléssel végződött), akkor próbálta Anikó kicsikarni Leventéből az ígéretet kintre (mikor a szakításáról volt szó, és ÚjPasinak nevezte L.-t), de akkor Levente konkrétan azt mondta neki, a kinti párja miatt nem ígérhet most semmit....

én spec. kíváncsi vagyok rájuk mi van velük, miért nem megy egyik sem a Találkozókra. Én arra tippelek, hogy Másodikak lettek, pénz nélkül, és Anikó morcos :))) De attól még a Hotel2LegjobbPasija (mert A Legjobb még mindig SzentDani) még elmehetne ;DDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:06:15

@f.fredericks: Igen, egyetértek.. ha Broki, vagy FSZK nyerne akkor is hangolás update lesz...Elgondolkodtam azon, hogyan alakultak volna az események ha a szerkik nem nyúltak volna bele.. Lehet, hogy pl. Műanyag Niki még mindig versenyben lenne...

pilar ternera 2012.05.08. 10:06:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nem, de egészségedre! :D

@beacska: köszi az infót!:)basszus, mikről maradok le!!! milyen bepisilés a függőágyban?
Dani sztem is rendben volt! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:11:16

@paranyuszi: lassan ott tartasz, h bárki nyer, hangolni fogsz:P

@Pilar Ternera: köszi, mi egy korosztály vagyunk, ez lehet kizáró ok, de nem lehet minden tökéletes:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:12:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: És szerinted ki lett az első, ha Hiperék másodikok??? :D

Gergoooe 2012.05.08. 10:13:00

"Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk" - ugyebár erre kérdeztem rá a múlt héten...

f.fredericks 2012.05.08. 10:13:21

@paranyuszi: az tuti, hogy Niki versenyben lenne, és szépen kitette volna Naívát. De akkor Melákkal nagyon erősek lettek volna, ami nem tetszene a szerkiknek. Pít is azért kap ilyen nyomorék párokat, mert félnek hogy túlnő az agyhalottakon.
Írta még régebben valaki, hogy lehet BrokiAnyu valami arc a Viasatnál, és én ezt egyre jobban el tudom képzelni.

Amúgy ha lesz Aranypart 2, akkor Broki nagyon élne ott. Siófok+ÉdenMáté+részeg kiscsajok = elkopna a csudafasz a nyár végére.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:14:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nekem is ez a bajom..:( Már szinte mindenki kiesett akit bírtam... Már nem tudok szurkolni csak ellenszurkolni...:D

pilar ternera 2012.05.08. 10:16:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az miért kizáró ok?:O) mert nálam egy tízessel fiatalabb, szóval nekem egyértelmű, hogy nem pálya...

@f.fredericks: sztem is ez van Píttel. :( sajnálom is, mert az egyik legnormálisabb bent...

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 10:17:01

@Pilar Ternera:
Nem a szívem csücske Csernus, de az "érzelmi görcs" kifejezése egy az egyben Edinka. Lehet szerelmes valaki anélkül is, hogy porig alázná saját magát, és állandó lelki terrorban tartaná a környezetét. Teljesen kész van tőle, ha Broki jól érzi magát nélküle, és olyankor mindent megtesz hogy elbassza a kedvét, mert jön a lelkizés, hogy ő "szomcsi", és "tudja hogy megnehezíti Máttyus játékát", stb.
Az én logikám: szeretethiányos, önbizalomhiányos -> úgy érzi ő meg sem érdemli az istenített Brokit -> emiatt büntetni akarja saját magát -> a viselkedésével szinte kikényszeríti a megalázást -> megkapja, és ettől kicsit megnyugszik, ráadásul ő lesz szomorú kutyaszemű Edina, a mártír. (mindemellett gyanús, hogy az alkoholista apuka után kinézi magának a szintén gondokkal küzdő Brokit, lehet lelkiismeret furdalása van Papa miatt, hibáztatja magát, és azzal próbálja helyretenni ezt, hogy "megmenti" Brokit.)
Összegezve: Naiva az agyamra megy:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:17:47

@paranyuszi: szerintem, Máté biztosan:( Edina talán, de a találkozón túl nagy a távolság köztük, ezen sem lepődnék meg:(:(:(

@f.fredericks: remélem, nem szóltál rá:)

pilar ternera 2012.05.08. 10:17:55

@paranyuszi: én tudnék! mondjuk egy Pít-Edinka párosnak!:)
jöhetnek a mókusok! :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:20:05

@paranyuszi: én még tudok szurkolni, Anikónak, már Levinek is:)

@Pilar Ternera: nem szeretem, ha egy pasi egykorú velem:) Jobb, ha idősebb.

@Cathcart_ezredes: aaahhhaaa

pilar ternera 2012.05.08. 10:21:36

@Cathcart_ezredes: mind igaz, amit leírtál! egy másik elágazás az én logikámnak, de nem megy ellene.
nem véletlen, hogy az alkesz papa után ilyet választ. ez örök nyomorunk. :((
és persze, jól tudjuk, hogyan kellene ezt "jól csinálni", de pont lelki terheink miatt nem tudjuk jól csinálni. csak mikor kívülről látunk így valakit, az sokkal egyértelműbb.
annyi a különbség, hogy nekem nem megy az agyamra! :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 10:22:24

"Ez a van kémia kifejezés az egyik leggyűlöletesebb hozadéka az utóbbi öt évnek, csak mondom." - ettől mi is sugárban hányunk családilag.

miriam24 2012.05.08. 10:23:15

@beacska:
A legférfiasabb jelenség a hotelben, egyetértek. (A Dani résszel nem, nálam lerontotta a képet, hogy olyan együgyűnek tűnt)
És élőben jobban néz ki szerintem, mint a tévében, láttam pár hete, meglepődtem.

beacska 2012.05.08. 10:25:05

@paranyuszi: HA feltételezzük, hogy Anikóék lettek a másodikak, és ezért duzzog Anikó, akkor ez csak akkor fordulhatott volna elő, ha nem Máté-Edina nyer (akkor tán nem duzzogna), hanem a nagy rivális, Pít. Pít nyerő párost viszont csak Noémivel tudna alkotni...ez az én elméletem volt, nem spoiler!!! ;D

vagy, ha Újak nyernek, de ez nem valószínű, mert őket nem szavazza be senki

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 10:25:19

Hja és arra jutottam, hogy bírom Naomit. Az összes hülyeségével és az értelmi szintjével együtt.

beacska 2012.05.08. 10:26:12

@miriam24: kit láttál, kit láttál, kit láttál???? Leventét vagy Danit?

pilar ternera 2012.05.08. 10:26:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ez igaz, alapból én is így vagyok vele! viszont az élet produkál néha nem várt dolgokat...(pár éve feltűnt életem szerelme 1 évvel fiatalabb nálam! :o )

miriam24 2012.05.08. 10:28:55

@beacska: természetesen LMZ-t. A Dani csak zárójelben volt :-)

beacska 2012.05.08. 10:30:26

@miriam24: :)))) deeejóóóónekeeeed!!!

kovácspéterke 2012.05.08. 10:31:16

hát elég uncsi kis rész volt ez a tegnapi, nekem a mindenkinek a képe tetszett, noémié lett a legfaszább, és meg is értem, hogy be akarja védeni a seggét, miután hazaküldte dávidot. edinát is megértem, h szarul esik neki, de a picsogás helyett lehetne kedves rolanddal vagy indulhatna más irányba, sztem máté simán lecseréli. a bemutatós lezuhanós mutatvány priceless, pont olyanra itta magát, h sztem rámászik noémira.

roland szegény nem egy deniro, nagyon remélem, hogy nem hozzák vissza dávidot, és ez nem annak a bevezetése volt. az nagyon gáz lenne, nekem nem volt bajom dáviddal, de unalmas ez a külső irányítás.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 10:32:11

@beacska: van csaja kinn a Leventének? Levente tényleg rendes faszi, megérdemelne valami normálisabb nőt, de ez komolyan gondolja ezt az Anikó dolgot, tegnap rádöbbentem. Vagy jó színész.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:32:15

@f.fredericks: Bezony..A Niki Melák páros erős lett volna... Meláktól féltek, Nikinek meg volt egy kis agya.. :D

Broki anyu Viasat arc lenne???? hopáá... ez azért érdekes.. mondjuk azt már én is megfigyeltem, hogy Brokinak mintha lenne ott némi hátszele...

Jajjj ...Matcsi az aranyparton??? gyilkos egy műsor lenne.... :D

kovácspéterke 2012.05.08. 10:35:42

@Pilar Ternera: hát, remélem, h majd felébred, és tudtaosan nézi egy kicsit a választásait, de sztem ahhoz még idősödnie kell.

pilar ternera 2012.05.08. 10:36:00

@Mrs. Jackman: én is csak azért haragszom Edinkára, hogy nem megy más irányba. de én is megértem őt...
Máté az után az esés után már senkire nem tud rámászni és nem csak azért, mert vérzik a feje, de aki olyat zuhan a piától, az már nemhogy szexre, de semmire sem alkalmas! szánalmas barom!

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:37:11

@Pilar Ternera: :DDDDDDDDDDD
Pít&Edinka??? :D

Ha jól emlékszem Pít nevezte el bánatos kutyafejnek... :D
Sztem a Pít& Naomi reálisabb.. de nem tudom :DDDD

genevieve 2012.05.08. 10:38:44

@Macaroon: szia:-)

szombaton voltam egy gasztro műhelyben, és már én is tudok macaroon-t csinálni:-DD

pilar ternera 2012.05.08. 10:39:01

@paranyuszi: én azt mondtam, hogy kinek drukkolnék!:)
egyébként régebben még Pít mondta, h Edinkával el tudná képzelni a játékot. csak gondolom időközben elengedte a dolgot, mert látta, h Mátén kívül másnak nem nagyon terem babér.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:41:59

@beacska: Én eredetileg azt írtam, hogy az én megérzésem szerint Elemző és Hiper nyert...A kis vörös cipellősünk írta, hogy szerinte csak 2-ak lettek... :D

Pepeninho 2012.05.08. 10:43:11

Broki nem leesett hanem leugrott, elnézte egy emelettel a mödansziét. :) Remélem kettéhasadt a bárgyú kobakja. :) Hogy a picsába tud valaki így bebaszni? Alkesz és vállalhatatlan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:44:14

@paranyuszi: hát ne már, de akkor is túlságosan nyomatják a szerkik:S

@Pilar Ternera: én a magam 25 évével gondolom ezt, lehet, h később már nem így fogom gondolni:) Most még bututs vagyok, biztos:D

@miriam24: szerintem is, jó neked:D

kovácspéterke 2012.05.08. 10:45:57

@Pilar Ternera: hát én azt a részét értem meg, hogy idegeskedett a kép miatt, a többit nem vagyok képes már befogadni. elmondja a riportban, h jó lesz nekik külön, de nem bírja továbbgondolni, h akkor valóban külön kellene játszania. sztem pítre kéne rámennie, de nem fog. plusz már csak azért is kedves lehetne rolandhoz, mert benttartotta nyikhajt. (én nem hiszek a szerkibelenyúlásba :D)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 10:46:35

@f.fredericks: arra, h 1, lesz Aranypart2, 2, annak oszlopos tagja lesz Matcsi

beacska 2012.05.08. 10:46:59

@paranyuszi: meg én is azt írtam kettővel lejjebb ;D de nem csoda, Ladyvel már meg hánytuk-vetettük ezt ;DD

én bírnám, ha nyernének, de nem hiszem :(((

pilar ternera 2012.05.08. 10:47:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nem mondtam ilyet! :O) egyetértettem veled , hogy az idősebb pasikat preferálod!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 10:49:17

@Cathcart_ezredes: hát bakker, ezt nagyon jól összehoztad, egyetértek.

pilar ternera 2012.05.08. 10:51:00

@Mrs. Jackman: mert nem az esze vezeti, hanem a szíve!
és így van ez soxor, ha szerelmes az ember.
és roland tényleg leszarja, mert elkönyvelte, hogy ők úgyis megint Mátéval lesznek egy pár. nem sejti, h Máté nem lelkesedik ezért annyira. és ráadásul baltaarcú Andorra bukik, szóval nem olyan rossz neki ez a becenév.! :DDD

kovácspéterke 2012.05.08. 10:51:01

Ja, és sztem Andor szemüveges képe fasza lett, pít egy kicsit túlspilázza a nekem nem jön be ez a nő dolgot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 10:52:44

Uhh... megnéztem megint Máté produkcióját.. a szerencsétlen valszeg még jól össze is hugyozta magát bukfenc közben.

beacska 2012.05.08. 10:52:56

@Mrs. Jackman: igen, én is néztem. Jók ezek a szemüvegek, amiket bedobtak nekik. Mindenkin sokat dobnak. JÓ REKLÁM, GRATULA!

beacska 2012.05.08. 10:53:41

@pushpang (univerziális határeset): de mire kikászálódott a farkát legalább elrakta....vagy úgy járt, mint a gyíkok szoktak :DDDD

f.fredericks 2012.05.08. 10:53:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát logikus lenne, ha lenne. És szerintem jó is. Kellemes kis sorozat volt, és talán idén az idő is kedvezőbb lenne nekik, nem esne annyit az eső. Máté meg még pár válogatott alkesz + FSzK. Megnézném hogy vonaglik a rúdon a Petőfi sétányon.

Pepeninho 2012.05.08. 10:54:32

@genevieve: Mi van itt, Éden Hotel után szabadon mindenki mindenkivel? :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:55:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hipernek szurkolsz????????? Levit még megértem... De Hipernek?????? :D:D:D

kovácspéterke 2012.05.08. 10:55:41

@Pilar Ternera: jó, de edina mit tett annak érdekében, h roland megbízzon benne?, és ne azon gondolkozzon, hogy kiteszik a következőn miután jófej volt.

ha a szíve is vezeti, lehetne tökösebb, pont szerelemből elég sok nő tett már féltékennyé faszit, és nyikhajnál ahogy láttuk működött is.

pilar ternera 2012.05.08. 10:56:00

@Mrs. Jackman: @beacska: igen, olyan ez, mint a Grease-ben mikor a csajszi kérdezi Rizzót, hogy hogy áll neki a szemüveg. Ő meg azt válaszolja, hogy "nem jó, így is látszik az arcod!" :DDD

na, kb. Andornak is ezért áll jól. takarja kicsit! :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 10:57:52

@beacska: na igen, gondolom a (maradék) méltóságát azért meg akarta őrizni. :D

A gyíkok meg szerencsés fickók, nekik visszanő. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 10:58:30

@Pilar Ternera: Jahh értem.. szóval h nekik szurkolnál... :D Hát jelen helyzetben -ha Pít nyerne.. - sztem előbb nyerne Andorral mint Edinkával.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 10:59:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: 25 évesen a nálad idősebbeket preferálod, 30 körül a veled egykorúakat, 35 után meg a nálad fiatalabbakat fogod... ez már csak így van. :D

pilar ternera 2012.05.08. 11:00:39

@Mrs. Jackman: semmit, ez ugyanúgy igaz. de azért ne menesszük a mennybe Roli, hogy bent tartotta Brokit. ha nem vesz részt az aknamunkában, kiesik, mint a szél! szóval nem egy jótevő angyalka, csak egy irányítható, túl eccerű gyerek. mondjuk ezt Edinka is kihasználhatná...

a féltékennyé tevés amúgy nagyon szar módszer, de önkontroll kell hozzá, meg valaki, akit érdekel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 11:02:44

@Mrs. Jackman: az ülős képe szerintem se rossz.
De ahol ki van tekeredve és mint egy hatalmas, két oszloplábon fixált monolittömb van megörökítve, szájában egy szemüvegszárral... na az már nem tetszik.

pilar ternera 2012.05.08. 11:03:00

@paranyuszi: sajnos igen.:(( és andor megérdemelné? nincs ott két hete és csak egy Píttartozék, nem több. nehogymáááá' pínzt adjunk neki?!!!!! :DDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:03:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: 25 ????? :D :DD de cuki :DDDDDDD Kis pubertás... :DDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 11:03:29

@Pilar Ternera: én meg csak viccöltem:)

@paranyuszi: egymás ellentétei, biztosan azért:) Hiper legalább nem energiavámpír:P

@f.fredericks: nekem az már sok volt tavaly:P Nem is néztem sokáig. Amúgy Ada és Niki is kiesett a playboy szavazáson:)

@genevieve: most el is szégyelltem magam:)

Pepeninho 2012.05.08. 11:03:56

@genevieve: Csak a társkeresős, incselkedésre lettem figyelmes. :)

pilar ternera 2012.05.08. 11:06:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkójóvan! :)
nem energiavámpír??? nekem rengeteg energiámat vinné el, hogy folyton szájon kell csapkodnom! ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 11:07:05

Komolyan mondom, nekem hiányzik Melák... Ez a sok, sótlan új játékos, tök unalmas. Neki még a rezzenéstelen arca izgalmas volt... hát még a nézése. :D

kovácspéterke 2012.05.08. 11:07:07

@miriam24: ja, igen, egy kicsit túl sok. én se szeretem, ha testi adottságokat csúfolják.

beacska 2012.05.08. 11:07:25

betenné vki, hogy hol lehet megnézni a képeket? mert nem találom az oldalon...

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:07:31

@Pilar Ternera: Nem érdemelné meg!!! De tudod mit?? Inkább kapja Andor mint FSZK!!!! :D Ő ott van egy hónapja és mennyivel csinált többet mint Andor???? :DDDDDDDDDDD
Még a feladatokat sem tudja értelmezni ...ááááááá :D

jo.e 2012.05.08. 11:08:30

@paranyuszi: basszus ez a "viasat arc" ügy :))) Anno az orosztanárunk mondta ezt, amikor főnevet próbáltam ragozni, de így terjed a rémhír :)))
A kiválasztós kavaráskor írtam ezt a konteót, erre tessék... Holnap már a blikkben is benne lesz - ha van 1 épeszű szerkesztőjük, aki olvassa ezt a blogot :)
Ugye annyira kilógott a szerkesztői segítség lólába, M csaja = M+15év, M-t minden 20onéves csaj "olyan cuki"nak tartja a hotelben is (tehát nincs "rászorulva"). Ezekből én ezt vontam le. Mégiscsak életszerűbb, mint, h. este Montezuma szelleme szólt M érdekében.

pilar ternera 2012.05.08. 11:09:37

@paranyuszi: na ugye, hogy a végén még ráfanyalodsz a Pít-Edinka ajánlatomra?!? :P

jo.e 2012.05.08. 11:10:00

@jo.e: Mondjuk alapjuk azé' kb ugyanannyi van (már Montezumának és a viasat kapcsolatnak :) )

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:11:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem energia vámpír????? :DDDDDDD Nekem rohadt nagy energiám vennie el, hogy ne vágjam agyon egy baseball ütővel.... :D:D:D::D

kovácspéterke 2012.05.08. 11:11:40

@Pilar Ternera: én nem küldöm a mennybe, annyit mondtam, h edina ne nyavalyogjon, h nem beszél vele, valszeg neki kellene ezek után közelednie. roli pontosan tisztában van vele, h használták, ezért másfelé nyit. mivel védett volt, ugyanannyi esélye van most is kiesni, mintha máshoz állt volna.

sztem is szar módszer, de legalább vmit csinálna. amit sztem kellene/kellett volna csinálnia, azt nem fogja.

pilar ternera 2012.05.08. 11:12:26

@paranyuszi: és megint ugyanazt írtuk! gyanús vagy te nekem!!!! :P :))

genevieve 2012.05.08. 11:12:54

@Pepeninho: az enyémre?:-DDDDD

LOL:-DDDD

csak azért jegyeztem meg, mert az életkora miatt a lányom lehetne:-))

f.fredericks 2012.05.08. 11:12:55

kb másfél órája itt vagyok, és Félikerről meg Bettiről egy szó se esett. Gratulálok a szerkiknek, hogy két ilyen "jó" karaktert sikerült bent tartaniuk a játékban. De tényleg módszeresen kinyírták a favoritra veszélyes játékosokat, és a végére benthagyták őket egy rakat statisztával. Esküszöm Juan neve többször hangzott el a kibeszélőben, mint a Félikeré. Követelem vissza a Nikit-Melák és a Csira-Pedro párost a Hotelbe.

Pepeninho 2012.05.08. 11:13:14

@pushpang (univerziális határeset): Jogos. Innen úgy kivágnék 4-5 embert mint a sicc. Mintha bent sem lennének. Alig várom roki szokatlan bungiejumpingját. Az elmúlt hetek legnagyob izgalmának ígérkezik. :)

genevieve 2012.05.08. 11:13:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: áááá, ne tedd, az élet hercegnője vagy még:-))

pilar ternera 2012.05.08. 11:14:07

@Mrs. Jackman: igen, csak amerre nyitna, ott semmi esélye. ennél sanszosabb megtartani Edinkát.

genevieve 2012.05.08. 11:14:32

@pushpang (univerziális határeset): izé...az a helyzet, hogy most már nekem is:-D

f.fredericks 2012.05.08. 11:14:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na jó, de hát ők nem is olyan jó csajok. Mondjuk Ada segge. Huhh! :P

Pepeninho 2012.05.08. 11:14:37

@genevieve: Akkor én meg a fiad. Apaaaa :)

Polly Pudli Pötty 2012.05.08. 11:18:00

Andor hogyhogy nem mászott még rá ÚjPéterre? Már első este smárolás volt a medencében, azóta meg meg együtt is alszanak. Vagy próbálkozott csak ÚjPéter lepattintotta?

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:18:07

@jo.e: Érdekes folyamatok ezek... :D Időnként én is hangsúlyozom, hogy VÉLEMÉNYEM szerint, mert olvastam már vissza mástól a saját hipotézisem tényként leírva.. :D Node.. Nemtom, hogy Mattcsi csaja Viasat-hoz tartozik-e.. :D
Talán csak a szerkik olvasták a "milyen karaktereket kell betartartani? kézikönyvben, hogy Matcsi nézettség növelő..:D Szerintem spilázhatnák a helyzetet.. egy Matcsi nem kap 4 napig alkoholt dobással... :D Lehet, hogy vicces jelenetek lennének....
Matcsi térdelve a kamera előtt..lécci..na..lécci...csak egy kortyot... :DDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.08. 11:18:48

Valószínűleg meg leszek kövezve, de egye fen...leírom:
Lehet, hogy Edina full szeretethiányos, energialeszívós, ráadásul nagyseggű és elviselhetetlenül nafka, affektálós és még mittudoménhogymi, de most komolyan, Hiper pl. mennyivel jobb nála? Szerintem ő is eléggé gázos a benti viselkedésével...és nem hiszem, hogy azért mert valaki inkább a naív Edinával tud azonosulni, mint a fullgázos totál zakkant Hiperret, azért le kéne szólni...én sem szóltam még le senkit, aki Anikónak szurkol...de biztos én látom rosszul a dolgokat...

genevieve 2012.05.08. 11:19:07

@Pepeninho: hát, a 25 körül vagy akkor simán:-)

genevieve 2012.05.08. 11:20:23

@Pepeninho: ha az első randim sikerül, még akkor is:-DD

Pepeninho 2012.05.08. 11:20:51

@Mrs. Jackman: Pedig nem szép ez a lány. :S

genevieve 2012.05.08. 11:21:04

@Banyus83: nyugi:-)

szerintem anikó viselkedése még vállalhatatlanabb mint edináé:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:22:41

@Pilar Ternera: Akkor legyen Pít Andor... báhhh.. furcsa h ezt írom, de inkább ők.. :D

Jahh láttam, hogy ugyanazt írtuk.. :D
Megint?? :D Miért ma már írtuk ugyanazt??? :D

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 11:23:58

@f.fredericks:
Félikernél döbbenetes, hogy soha nem néz a másik szemébe, mikor beszél. Az ágyban fekve a plafont nézi, ülve a lábát, vagy a másik feje fölött néz el.
Patrik fényképe amúgy ott volt a borítékban? Mert akkor neki nem lesz nehéz választania.
Bettinél meg teljesen érthetetlen, hogy pár nap után lehetséges szerelemről hadovál. Kevernek valamit a vízbe, vagy mi az istennyila van ezekkel a lányokkal?

pilar ternera 2012.05.08. 11:24:02

@Banyus83: @genevieve: ugyanez pepitában.:) hipert már hetek óta szeretném kint látni.

kovácspéterke 2012.05.08. 11:24:49

@Banyus83: ki bántott?

sztem is rosszabb hiper, nekem mindig kevésbé szimpatikus az, aki nem vállalja a hülyeségeit, ugyanakkor edina kezdeti bájos naívsága kezd átcsúszni vmi kegyetlenül idegesítőbe.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:25:48

@Mrs. Jackman: Én ezt nem tudhatom.... :D
Én igen.. de már írtam korábban. :) És különben sem nézek ki annyinak :D

pilar ternera 2012.05.08. 11:26:16

@paranyuszi: neeeee, Andort nem akarooooom!!!! :D
ma még nem, de jó a memóriám! ;)
@Cathcart_ezredes: csak zavarban van, mert még kisfiú! ;)

Pepeninho 2012.05.08. 11:27:03

@genevieve: Anikó emberként bukott meg nálam. Edina legalább csak érzlmi analfabéta, még van ideje ezen a téren erősödni. anikó viszont csak szarabb ember lesz. :)

genevieve 2012.05.08. 11:29:24

@Pepeninho: dettó...

ezen kívűl szerintem anikó teljesen átlagos csaj külsőre, semmivel sem jobb mint a többi

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:30:38

@Cathcart_ezredes: Patrik sztem nem minősül játékosnak... Ők ketten voltak egy egész játékos.. :D

Emlékeztek mikor Márk tesója kiesett, Márkot majdnem újra kellett éleszteni??? :D

kovácspéterke 2012.05.08. 11:34:44

@genevieve: sztem meg nikinek és most nem a műmelléről beszélek. edináról nagyon jó ez a kép, pont nem látszik, ami nála nem olyan szép.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:35:12

@Pepeninho: @genevieve: Huhh nem is tudom... Engem Edinka idegesít baromira... viszont Hipert addig ütném amíg mozog.. :D :D
Nehéz döntés melyik a rosszabb.. :D

Tudom, genyó vagyok... :D

pilar ternera 2012.05.08. 11:36:15

@genevieve: sztem messze ő a legszebb csaj bent, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezeken a képeken mindenki szebb, mint a "valóságban". csak nem megint a photoshop áldásos hatását láthatjuk? ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:38:49

@Pilar Ternera: Én sem akarom Andort!!! :D:D
De már nem ott tartok, hogy ki szimpatikus, hanem h kit nem ütnék le ha ott lennék.... :D:D::D:D

genevieve 2012.05.08. 11:39:59

@paranyuszi: edinának egy pár anyai pofon hiányzik:-)

anikó pedig már menthetetlen...

genevieve 2012.05.08. 11:40:43

@paranyuszi: milyen kis harcimanci vagy:-DDD

genevieve 2012.05.08. 11:42:17

@Macaroon: opsz, elég dúúúrva:-)

pipedli 2012.05.08. 11:43:00

Hi, sajna Csíra kiesésével nincs játékos a hotelben, csak ahogy sixx is nevezi őket, agyhalottak, elmeroggyantak.
Azéé a castingot nem egészen értem, mármint az elvárásokat, a fasziknál kigyúrt test, térdig érő farok, a nőknél??? egy jóalakú nőt még nem láttam, lehet torz a tv-m? mert Naivának pl. akkora a valaga, mint Winnetou lovának hegyivágta után.A lófej is elvárás? /Andor/, a drogos tekintetű egri lánkáról had ne beszéljek, totálkár.
Amúgy a mai tecceni fog, mikor megláttam Brokit a toszósapkájában fejest ugrani a kaktuszba, kiestem a fotelből :)

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 11:43:15

@paranyuszi:
Én is így gondolom, de valami rémlik tegnapról: Márk valami olyasmit mondott, hogy neki itt nem kell sokat gondolkoznia azon, hogy kit válasszon.
@Pilar Ternera:
Vagy börtönben volt sokáig, és ott megtanulta, hogy nem nézünk a másik szemébe:)
@Macaroon:
Na itt aztán be fog baszni a szentkúti búcsú:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 11:44:47

@Macaroon: Hoppááááá ...... :D
Ez szerintem még nem volt... de érdekes dolgokat vetít előre.. :D

pilar ternera 2012.05.08. 11:45:17

@Macaroon: na, neeeeee! ez totál gáz! hogy találtál erre?!? ügyi vagy! :D

hát, ezek szerint. elég egyértelmű!

nnna, megyek hányni! pfff!

na, akkor újra felteszem a kérdést: NINCS OKA EDINKÁNAK FÉLTÉKENYKEDNI?!?!?!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 11:48:13

Basszus ma lesz és a Velvet elspoilerezi az egészet!

ÁÁÁ!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 11:49:36

@Pilar Ternera: Noémi bárkire ráugrana már szerintem:))) csoda hogy Omárt nem rángatta magára erőszakkal:)

Pepeninho 2012.05.08. 11:49:53

@genevieve: Magasan Ő a legszebb lány. Éljen a széles csípő és jó az ha van egy kis hús a popsin. :)

Zsírsárkány 2012.05.08. 11:50:57

@Pilar Ternera: oka van, csak alapja nincs, mivel máté közölte vele, hogy mást szeret

kerdesek05 2012.05.08. 11:51:11

@Pilar Ternera: ja ez fura, mint gyűlölt ellenségek voltak pár napig, aztán LMZ beadta magának a kulcsot? Mégis jó lehet Hiperrel ott kint ha már minden este megbaszom?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 11:51:26

@Pepeninho: tényleg ő a legszebb, de 23 éves. Tudod hogy fog kinézni két gyerek után? De végül is aláírom, ez irreleváns.

kerdesek05 2012.05.08. 11:52:56

@f.fredericks: dehogy kopna, tovább fényeződne!:)

jo.e 2012.05.08. 11:55:41

@Macaroon: erre én sem emlékszem - ez mondjuk nemmérvadó. Lehet, h. csak vigasztalni akarja majd a ma esti kertészkedése után :)
Azért az hallatszik, h. M szokás szerint teljesen józan. Elképesztőek ezek a csajok... Ha szerencséjük van nem büfög föl nekik a smaci közben egy kis hagymás burítót sörrel keveredve. Olyan igazit, gyomorból :)))

kerdesek05 2012.05.08. 11:56:42

@genevieve: juj juj azonnal csinálj akkor egy halommal és küldd el!:)

kovácspéterke 2012.05.08. 11:56:44

ezt mi a picsának teszi ki a velvet?, ma lesz gondolom.

máté olyan részegre itta magát, h nem vette észre, h smárolnak vagy h noémival smárol. isteni lehet belecsókolni a szájába. noémi érdekes, lehet, h mátét akarta magának, és most meg is tartja?

genevieve 2012.05.08. 11:58:34

@Pepeninho: szerintem is:-)

a legtöbb csajszi el van tévedve ezzel a dologgal:-)
hiába mondják a pasik, hogy birják a formás nagy popsit, azt hiszik az a jó, ha deszkák....

libuskák:-))

Banyus83 2012.05.08. 11:59:59

@Mrs. Jackman: Senki igazából, csak mégis...pár reakció, amit visszaolvastam...de ez csak egyéni szoc.problem... :-)

@Pilar Ternera: Ugye...szegény, butus Edina itt ok nélkül féltékenykedik???? jaj, mennyi esze van...Na mind1...

Asszem ma nem kell néznem az Édent...

genevieve 2012.05.08. 12:00:10

@Macaroon: mindenki ezzel jön, hogy fog kinézni 2 gyerek után?

ezt senki nem tudhatja előre...lehet nagyon is bombázó lesz:-)))

attól mert egy nő szül 1-2-3-6 gyereket még nem jelenti azt automatikusan, hogy onnantól kezdve már leírhatja magát...

kerdesek05 2012.05.08. 12:00:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ada votl az akiről előkerültek a prosti képek egy svájci honlapon?

genevieve 2012.05.08. 12:01:47

@kerdesek05: amit most csináltunk, már a helyszínen felfaltuk:-D

de nem egy egyszerű történet, kell hozzá lelkierő és türelem:-))

pilar ternera 2012.05.08. 12:02:02

@Zsírsárkány: ja,közvetlenül utána meg már rámászott volna. és hol van itt szó bármilyen szerelemről?!?!?

ezek a csajok meg! b+, nagyon alacsonyan van ezeknél a léc, ha egy büdös, maga alá hugyozó alkesz is megugorja! áááááááá!

kerdesek05 2012.05.08. 12:02:50

@Mrs. Jackman: várható volt, Reninek volt a legjobb melle

Pepeninho 2012.05.08. 12:03:25

@Macaroon: Ha elveszik előle a fagyisbödönt akkor nem lesz Dumbopopó.:)

Pepeninho 2012.05.08. 12:06:57

@genevieve: Én nem csodálom,hogy a mai világban így gondolják szegénykék. Csak ezeket a drogos, kiéhezett picsákat nyomják minden szinten. Nagyon ritka az igazán jó alakú lány a médiában. Majd rájönnek 10 év múlva, hogy ezt elbaszták. :S

kovácspéterke 2012.05.08. 12:06:58

@Pilar Ternera: én is ezen gondolkozom, bemászik melléd összehugyozva. ez a manus nem nagyon kap komoly munkát mostanában.

kerdesek05 2012.05.08. 12:08:07

@Macaroon: biztos miután Broki beleesett részegen a bokorba, hazavitték aztán rámászott FSZKra. Mi ebben a meglepő?

Éden Broki meg a többiek. Ez a műsor címe nem?: ))

kerdesek05 2012.05.08. 12:09:20

@Pepeninho: egyetértek! Edinát mindenkinek!-DD

genevieve 2012.05.08. 12:10:27

@Pepeninho: igazából a csajok egymásnak akarnak tetszeni és nem a pasiknak:-)

kerdesek05 2012.05.08. 12:11:14

@Banyus83: dede nézd, hátha kapunk szép közeli képeket Edináról!:)

kerdesek05 2012.05.08. 12:11:45

@genevieve: jah! nézzük meg a RubintRékucit!:)

beacska 2012.05.08. 12:16:11

@kerdesek05: hát a szponzornak, aki beküldte a szemüvegeket. Már az első héten bent voltak (Petike egy ilyenben táncikál). Gondolom, ki van írva vhol.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 12:16:15

@genevieve: Ma ilyen kis terrorista napom van... :D:D:D:D

Ditti82 2012.05.08. 12:17:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Melyik Niki? VV Veronika is kiesett. Éden Tünde (aki Szent Danit hazaküldte) még versenyben van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 12:19:22

@Pilar Ternera: az a legjobb, hogy Máté alig bír beszélni olyan részeg, és valszeg csak maszatolna Noémin, de azért hajtja a vére... hiába van jégből.. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 12:21:49

@Cathcart_ezredes: Akkor én valamit elértettem.. Én úgy értettem, hogy Márk azt mondja, ő nem nagyon tudja kit válasszon, mert annyira ő sem ismeri őket...
Nahh ma este kiderül! :D

kerdesek05 2012.05.08. 12:25:02

@beacska: ezért kérdem mert sehol nem láttam a márkát..

pilar ternera 2012.05.08. 12:25:54

@pushpang (univerziális határeset): én naívan azt gondoltam, hogy aki így beesik a bukszusba, az már semennyire nincs magánál, a csókolózáshoz, szexhez meg végképp! vér ide vagy oda...

genevieve 2012.05.08. 12:26:28

@paranyuszi: mi lesz itt ha majd leverebezed őket:-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 12:26:40

@pushpang (univerziális határeset): Nahh.. Matcsi ahol nyitott szájat talál oda bedugja a nyelvét.... :D pfff....
Csak nehogy a single szobába kerüljön egyszer valami fiúval... :DDDDDDDDD

Pepeninho 2012.05.08. 12:27:38

@genevieve: Ez sem újság. :) Az én barátnőm például több csajt néz meg az utcán mint én. :)

genevieve 2012.05.08. 12:27:42

@Pilar Ternera: nem biztos, hogy az esés utáni estén történt meg a csók:-) vagy igen?

Banyus83 2012.05.08. 12:28:44

@paranyuszi: Ezt én is így gondolom...ha annyira matt volt, hogy beesett a bukszusba, szerintem kb. fogalma sem volt, kivel smárol...meg is kérdezi, hogy mi akkor most csókolóztunk? Vagy nem jól értettem? És azt FSZK mondja, hogy jó lenne még, de nem? mert akkor tényleg ő is csak egy FSZK...

genevieve 2012.05.08. 12:28:49

@Pepeninho: azért ez a legtöbb nőnék szimplán önértékelési zavar..mintha attól lenne több, hogy kisebb a segge a másikénál:-)

pilar ternera 2012.05.08. 12:30:28

@genevieve: hát, általában egy nap történéseit szoktuk látni, az ágyjelenetek pedig mindig a végén vannak, lefekvéskor. ezért gondoltam. de az ÉH-ben bármi megtörténhet! ,)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 12:30:56

@genevieve: na most ott tartunk, hogy az már lassan sértés... a verebekre nézve :DDDDDDDDDD

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 12:31:04

@paranyuszi:
Nézd, egy biztos: valamelyikünk nem figyelt jól:)
@Pilar Ternera: @Banyus83:
Ha van oka féltékenykedni, akkor okos dolog fúriaként viselkedni, agyára menni Brokinak, Ostobenkó előtt meg teljesen leleplezni a bizonytalanságát, meg hogy őt tartja jobb csajnak? Én valahol értem a szimpátiát Naiva felé, mert ő szándékosan ritkán bántott eddig bent mást, de szerintem nagyon komoly gondjai vannak magával. Ami miatt az elején sajnáltam, de most már idegesít nagyon (én is emberből vagyok, belőlem ezt váltotta ki, másból meg mást). Én tényleg csak remélni tudom, hogy visszanézi az összes adást, mert ha ebből nem tanul, akkor sosem fog semmiből.

Pepeninho 2012.05.08. 12:34:34

@Cathcart_ezredes: Számból a szót. Ugyanígy vélekedek Edinkáról. Kár érte, azon kívül, hogy a bizonytalanságából fakadóan több faszt fogott mint kilincset, tényleg rendben van a lány.

Pepeninho 2012.05.08. 12:35:10

@genevieve: Ez a téma új blogot kívánna. :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 12:35:30

@Banyus83: Hmm.. szerintem is talaj volt.. valszeg azt sem tudta, hogy hol van...
Nem azt kérdezte, hogy miért csókolóztunk?? :D
Jelzem.. jogos kérdés.. :D

Lehet FSZK lekapta, ez meg annyira nem volt képben, hogy TM (tök mindegy kategória volt..) ezzel nem védeni akarom, mert a viselkedése szinten aluli..

foxglove (törölt) 2012.05.08. 12:36:12

@genevieve: nem önértékelési zavar, egyszerűen a rivalizálás erősebb ösztön, mint a szaporodási vágy:)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 12:37:05

@jo.e: :))))))))))))))) blöeeee, én régóta ezt mondom, a nők nem nagyon válogatnak, kivéve a havi egymillás kurvákat, oda pénz kell, azok pénzest válogatnak, aztán, hogy egyébként milyen az már tökmindegy.

pilar ternera 2012.05.08. 12:37:47

@Cathcart_ezredes: persze, hogy nem okos és persze, hogy van baja magával bőven. de én a szándékot nézem és sztem ő nem rossz ember. naív, butuska (csak mátéval kapcsolatban!), féltékeny is, ez mind igaz. de akkor is EMBERI!
igen, jó lenne, ha tanulna ebből, csak ezek a dolgok sokkal lassabban működnek ennél... sztem még kap 1-2 pofont az élettől, mert a bőréből nem vetkőzik ki egykönnyen az ember.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 12:38:39

@genevieve: sajnos hiába próbálgat itt tornázgatni, nagyon látszik rajta, hogy nem igazán mozog semmit, szóval nem a gyerek miatt, hanem a nulla izomzat + szülés miatt hullanak szét a nők, ki kevéssé, ki nagyon.

Banyus83 2012.05.08. 12:39:47

na, megnéztem a tegnapi adást meg az extrát...benyomásaim:

HülyeRoli elgondolása (hogy kellett volna a párválasztót) már csak azért is rossz, mert, ha Dévid Edina mögé áll, ő meg FSZK mögé, akkor Broki Edina mögé áll és ugyanúgy Dévid megy...a kis ostoba, eddig nem jutott el!
Edina szerintem nagyon is jól látja, hogy nem rossz ez nekik, hogy nincsenek együtt Brokival és ezt mondja is...FSZK meg, hogy ez a MINIMUM, hogy továbbra is HülyeRolival lesz egy pár...pfff...És azért abban igaza van Edinának, ohgy Naomi eddig nem sok mindent kellett tegyen azért, hogy bent maradjon...
Ador szeretné keverni a lapokat???WTF???? És még egyéniség is??? Úr Jézus...
At Edina-FSZK féltékenykedés meg annyira volt komoly, hogy még ők is röhögtek rajta, ahogy Naomi húzza Edina agyát...
Ja, és hogy Edina combja vastag??? Ha ilyen combom lenne, összefosnám magam a gyönyörűségtől!!!! :-)
És azért nem tudom ki hogy látta, de mikor a fiúk visszajöttek a pecálásból, Broki Edinához ment oda és nem Naomihoz...akkor ki nem tudja, hogy ki a párja???

Kiderült, hogy Bettike is párkereső műsorba jött... :-)

Anikó nagyon kemény volt: "MEREM REMÉLNI:::NEM ÉRDEKEL MIT CSINÁLNAK, DE ÍGY LEGYEN!!!!" Huhhúúú...parancs értettem :-)
Naomi hol álmodta azt , hogy ő szégyellős???? És ő rohant elsőnek, hogy megmutassa a fotóját Brokinak :-)
A fotók alapján szerintem még mindig Edina a legjobb nő, de biztos a fiúk majd megcáfolnak :-D

Bettike asszem nem értette Márk mondandójának a lényegét...Bettike felé nem lesz érzelem!!!!!
Biztos azért csak 4 régi játékos jön vissza, mert két pár ugyanannak a fotóját rakta a borítékba. kíváncsi vagyok, ők mikor jönnek. Tavaly csak az utcsó héten költöztek be...vagy csak utolsó 1-2 napra, nem? Bár akkor választás sem volt...

Kíváncsi vagyok kiről beszél Edina és FSZK a tükör szobában, mikor Edina mondja, hogy "...nem fog kirakni, most még nem..."

Bocsi, kicsit hosszú lett :-D

genevieve 2012.05.08. 12:40:37

egyébként meg szerintem HÉ ezen a képen nagyon is jól néz ki:-)

frizkó, ruha rendben:-)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 12:40:40

@Pilar Ternera: csodálom edinát, hogy ha tényleg olyan családi háttere volt, amilyen, hogy nem lett belőle megkeseredett ember és meg tudta őrizni az életörömét és a naivságát.
éppen ezért nem tudnám elítélni őt ezért soha...

genevieve 2012.05.08. 12:41:35

@Pilar Ternera: hétfőtől-csütörtökig van ÉH gondolom azért péntek,szombat és vasárnap is történnek dolgok:-))

pilar ternera 2012.05.08. 12:42:02

@Macaroon: na, ezt az általánosítást azért határozottan visszautasítom! VANNAK OLYAN NŐK IS!!!! :P:P:P

genevieve 2012.05.08. 12:42:57

@Pepeninho: ez a téma minden egyes posztban felvetődik újra, és újra:-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 12:44:14

@Cathcart_ezredes: Valamelyikünk nem figyelt jól.... :D Például TE .. :P Nahh majd este úgyis kiderül...

Többiek..
Azért ha FSZK tényleg rá van pattanva Brokira és ezért nyelvezte le.. meg ezért pózolt görcsösen a képeken..Akkor az elgondolkodtató, hogy a legordenárébb, legtrógerebb pasira van a legtöbb liba rápattanva... :D:D:D:

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 12:44:41

@Pilar Ternera: őszintén szólva, ezt én se néztem volna ki belőle, hát nem kispályás a kölök. :D
Edina vérfürdőt rendez, ha megtudja.

Banyus83 2012.05.08. 12:44:56

@paranyuszi: jaja...én sem védeni akarom Brokit, mert nálam már réges-rég leírta magát teljesen...
@Cathcart_ezredes: Igazad van és én is azt kívánom neki, hogy tanuljon belőle. és félreértés ne essék, nem is kell őt mindenkinek szeretni, csak nekem pont ettől emberi, hogy ilyen és tudom, hogy van amiben én is voltam olyan, mint ő (mondjuk nem a pasik terén, mert az max. 15 évesen fordult elő)...sokszor gondoltam én is, hogy nem vagyok jó valakinek, vagy valamiben stb. ... és én messze nem nézek olyan jól ki, mint ő :-9 de szerintem ezek "kinőhető" dolgok, viszont talán kellenek ahhoz, hogy az ember olyan legyen, amilyen...ki tudja :-D

genevieve 2012.05.08. 12:45:06

@foxglove: igy is lehet fogalmazni:-)

genevieve 2012.05.08. 12:47:30

@Macaroon: igy van, aki nem foglalkozik az alakjával az fog széthullani vagy ha nem is hullik szét akkor meg plöty lesz az húsa...

de azt mindenki maga dönti el, hogy jól érzie magát 40 vagy 80 kilósan:-))

emberileg ez semmit nem számit..

pilar ternera 2012.05.08. 12:47:53

@Banyus83: sztem Anikóról beszélnek, de nem tudom milyen összefüggésben...
@genevieve: mégis, mintha mindig 1 napot látnánk. igen, mi hétfőn látjuk a pénteki sztorika, kedden a szombatit, etc. de attól az még 1 nap vagy nem? lehet, már fáradok...;)

Banyus83 2012.05.08. 12:48:31

@genevieve: de az adásokat folyamatában vették fel, csak 4 napos "ciklusokban" adják le...szóval, amit hétfőn látunk, az tulajdonképpen a csütörtöki utáni napon történt...

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 12:51:35

@nyesi: Komolyan beregiztél?? Ezért????

:DDDDDDDDDDDD funny

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 12:52:14

@Pilar Ternera: @Banyus83:
Szerintem lényegében ugyanazt gondoljuk, csak ti jóval elnézőbbek és türelmesebbek vagytok nálam:)

kovácspéterke 2012.05.08. 12:53:58

@paranyuszi: sztem se tudta, ezért most inkább noémi a gáz.

Pepeninho 2012.05.08. 12:54:24

@genevieve: Szerintem náluk hétfő-kedd-szerda-csütörtök-hétfő-kedd-szerda-csütörtök van csak. :) Azért nem is nagyon mondanak napokat, mint például ked, péntek ilyesmi.

kovácspéterke 2012.05.08. 12:54:52

@Macaroon: kikérem magamnak, én válogatok!

kovácspéterke 2012.05.08. 12:57:55

@Banyus83: és edina mit tett a bentmaradásért? ő se nagyon beszélhet. ráadásnak noéminak már volt néhány párja, szóval vmit jól csinál.

armisz 2012.05.08. 12:58:56

Miért milyen családi háttere volt Edinának?

Én a Mátékától hányok, egy katasztrófa az a pali, állandóan seggrészeg, erkölcsi hulla, nyavajog a vén barátnője után, közben simán megdugja Edinát, 1-2 nap és Noémit is meg fogja.
Paraszt feje van, igénytelenül öltözik, igénytelenül viselkedik, és szánalmas ahogy előre próbálja fésülni a haját, mert kopaszodik.

genevieve 2012.05.08. 13:00:26

@Pilar Ternera: @Banyus83: azt én értem, de akkor is történnek dolgok 3 napon amit nem látunk?:-)

kovácspéterke 2012.05.08. 13:02:54

@armisz: elvileg az apja agresszív, részeg volt, így edina nem szereti az italozókat...

Zsírsárkány 2012.05.08. 13:06:05

@Mrs. Jackman: egy idő után ez már nem kifogás

murunga 2012.05.08. 13:06:14

@miriam24:
Levi ffias??? kibaszott nagy papucsféreg, ostoroznám!

kerdesek05 2012.05.08. 13:06:53

Matcsi és Edin aállnak a gömbbel és már útközben vannak, amikor bejátszák Edinának Matcsi-Fszk smárt és a későbbi dugást.

Hopp a gömb kiesett Edina kezéből:)

kovácspéterke 2012.05.08. 13:09:14

@Zsírsárkány: vki kérdezte, arra válaszoltam.

egyébként meg elég sokáig kifogás, ha valóban így volt.

pilar ternera 2012.05.08. 13:12:17

@Mrs. Jackman: bizonyám, egészen addig, amíg ki nem kezelik belőle, mert ez magától nem múlik el! :O)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 13:12:50

@Zsírsárkány: pedig ez egy életre szóló "kifogás", arról nem is beszélve, hogy láncreakció, mert az illető gyerekeinek életét is befolyásolja negatívan.

kovácspéterke 2012.05.08. 13:17:27

@Zsírsárkány: egyébként nem is használja kifogásként, szóval nem értem, mire írtad.

Pepeninho 2012.05.08. 13:18:13

@Mrs. Jackman: Nagyon sokat tett szegényke, kézzel szájjal és puculóval is. :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.08. 13:18:42

@genevieve: igaz! én sem vagyok pehelysúlyú, de heti 5-6 edzés simán elnyomok:)

pilar ternera 2012.05.08. 13:19:27

@genevieve: miért kéne? úgy, ahogy leírtuk, csak annyi történik, hogy a valós játékidő nem 2,5 hónap, hanem mondjuk csak 1,5. mi ezt látjuk jobban szétszedve.

kerdesek05 2012.05.08. 13:26:43

ki a sárga bikinis felsős csaj?

Fater, Alexa, Muzsikus, Maugli, Denás,
www.facebook.com/media/set/?set=a.360541370660465.82216.139419369439334&type=1

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 13:26:51

@genevieve: ebben most egyet fogok érteni veled, ezen a képen tényleg jól néz ki.
A lábai szerencsére nem látszanak. :D

murunga 2012.05.08. 13:27:37

@Mrs. Jackman: azé' azokon a testi adottságokon sokat dolgozott a testgazda...és most nem a fogazatról beszélek! :D

kerdesek05 2012.05.08. 13:29:34

@Pilar Ternera: mindig egy napot látsz, folyamatos volt a forgatás, a hét minden napján.

almafa5555 2012.05.08. 13:31:29

@Zsírsárkány: jajaja ezt én is láttam :) de meglepőőő4 Lesz itt még hiszti Naíva részéről...bár nem tudom ezt meddig lehet még fokozni

kerdesek05 2012.05.08. 13:31:34

@armisz: jól látod, de tudod, az ilyen palik sikeresek a kinti életben is:)

kerdesek05 2012.05.08. 13:32:17

@genevieve: nem. minden napot látsz zsönövjev:)

kerdesek05 2012.05.08. 13:32:49

@Mrs. Jackman: nem szereti de belehúzott egy alkesz brokiba:)

raspberrypie 2012.05.08. 13:35:09

engem igazából nem idegesít edina, én inkább sajnálom :/ úgy beküldenék neki vmi normális pasit :D máté meg mehet a süllyesztőbe..

jaaj gyerekek, ma láttam a ríkót, annak a kölöknek milyen egy slut barátnője van :S

kovácspéterke 2012.05.08. 13:37:49

@kerdesek05: az iróniát a három pont jelentette.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 13:39:45

@kerdesek05: igen:)

És örülök, ha nem lesz Aranypart, bár sok közöm nincs hozzá:P

@Ditti82: a szőke szilikonaaz 1-ből:) Tán most éppen vörös és állítólag gyerekre pályáznak.

@Pepeninho: ez így van, csak magyarázzuk, h a pasiknak, pedig rohadt kritikusak vagyunk egymással:P

@Pilar Ternera: nem vagyok az erőszak híve a nőkkel szemben:P

@pushpang (univerziális határeset): ezt megjegyzem magamnak:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 13:42:17

Megnéztem a velvetes videjót és igen, még inkább ki nem állhatom egyiket sem:D Katasztrófa! És nem Anikó a vállalhatatlan, hanem Máté.

@raspberrypie: az milyen?

raspberrypie 2012.05.08. 13:45:07

@kerdesek05: pénztárnál álltam, ők meg mögöttem... és a csaj kb már a nyakamban ült, és olyan tipikus ma ribi..

genevieve 2012.05.08. 13:45:44

@kerdesek05: akkor viszont egy adásban több napot kell bepaszerolni:-)

raspberrypie 2012.05.08. 13:45:58

amúgy tegnap először láttam anikón egy őszinte megnyilatkozást *.* vagy inkább csak simán kedveset :D felér egy csodával

kerdesek05 2012.05.08. 13:47:59

@genevieve: nem, egy napot , értsd már meg zsönövjev!:)

genevieve 2012.05.08. 13:50:21

@kerdesek05: ha egy adásban csak egy napot, akkor viszont a maradék 3 napot csak nem látjuk:-))

kovácspéterke 2012.05.08. 13:55:23

sztem több nap van összevágva egy adásba, tök sokszor vannak más ruhában, csak nem cserélnek olyan sokszor outfitet.

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 13:56:39

@Mrs. Jackman:
Ma vagy evidenciákat írok csak, vagy mindenki rám hagyja a hülyeségeimet, de gyanús ez a sok egyetértés:)

kerdesek05 2012.05.08. 13:57:02

@genevieve: értsd már meg, nekik nincs péntek-vasárnap szünet!:)a pénteki napot látod hétfőn ha az első forgatási hétről van szó

kerdesek05 2012.05.08. 13:57:48

@Mrs. Jackman: de cserélnek, Edina pl 8 fürdőrucit vitt ki:)

LoveMy 2012.05.08. 13:58:37

Hy
@Banyus83:
Teljes mértékben értem a felháborodásod és teljes mértékben egyet értek, de
miért kell magyarázkodni olyan dolgokért, ami olyanoknak egyértelmű, akik számára szimpatikus az Edina az egyéniségével, a jellemével, a bájával stb és a hibáival is, azaz mindazzal ami ő képvisel!
Magyarázza meg a másik, hogy jobb az ő által kedvelt játékos, nem?
Részleteiben:
szerintem is igen is jogos a féltékenysége egy FSZK-val szemben, aki minden hímneműre rámászik, akinek 2 és fél lába van mondván, hogy ő csak barátilag, meg kedvességből rázza a valagát, meg ezért vetkőzik, és ezért vonaglik a farkuknak is. Többek között Mátéval is eljátszotta egypárszor, nem véletlen volt Edina beszólása, sőt az önzés is jogos volt.
Volt aki azt sérelmezte, hogy Edina miért nem kedves a Frankiehez: hát épp ezt panaszolta Máténak (persze ezt is kiforgatták egyesek) hogy nem kommunikál vele Frankie, inkább az Arnolddal.
Máté szerintem még nem esett elég mélyre, mert ugorhatott volna az tengerbe is egyúttal. Most az, hogy mélyen szedált Máté lesmárolta az épp őt fekvő FSZK-t, ettől még lehetett volna ott a Genorazzo Mária is, arra is ráment volna, de kétlem, hogy állóképes lett volna. Az FSZK meg most ezerszeresen rászolgált az FSZK-ra!

genevieve 2012.05.08. 14:05:34

@kerdesek05: bocs, de nem az én készülékemben van a hiba:-)

két verzió lehetséges:-)

ha csak 4 napon át van adás akkor
- vagy csak 4 nap történéseit adják le egy nap=egy adás (az mellékes, hogy mi hétfőn melyik napot látjuk)

- vagy egy adásban több nap történését látjuk sűrítve, ha nincs forgatási szünet:-)

LoveMy 2012.05.08. 14:06:25

@Cathcart_ezredes:
Van igazság abban, amiket írsz, de azért ne bízd elmagad, tudod kár lenne e hajadért! ;)

@Pilar Ternera:
Teljes mértékben egyet értek veled!

kovácspéterke 2012.05.08. 14:09:02

@LoveMy: értem én, h kedveled edinát, de azért ne magyarázz bele olyat, amit senki nem mondott, a játékosok sem. edina továbbra is máté párjaként viselkedik, miért lenne hozzá kedves Roland? vagy ő is leyen kedves, vagy ne szívja mellre, ha nem rá figyel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 14:11:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: amúgy mittomén a nevét, Éden Niki, oszt jónapot:D

@Mrs. Jackman: jaja, azt felejti el Edina, h párban kell gondolkodni, márpedig MOST nem a részeges tahó a párja. Roland helyébe lazán dobnám, pont emiatt.

riverblue 2012.05.08. 14:17:08

nos...én már nem lennék meglepve..
egy broki,naomi kapdbe döntőn..
a viasat..nyomat egy alkesz kis gecit..
meg egy szlovák kurvát...ez kell ide.
2012 valóság.

kerdesek05 2012.05.08. 14:17:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
mivel a héten lánytöbblet lesz, van, valamelyik csaj ki fog zúgni. Vagy csajok..
Ha Edina megy, akkor Máténak kell el kell vinni a showt egyedül a döntőig:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 14:19:39

@paranyuszi: ez is ritka:D De igen megtisztelő:P

@kerdesek05: igen, néztem a két libát, de remélem, h Edinka megy. Mátéval meg úgyis megnyeretik.

@riverblue: Egyetértek!

Banyus83 2012.05.08. 14:20:44

Asszem mindenképpen Broki a legalja ennek a műsornak, nem is Hiper! Az meg tuti, hogy a Viasat nem hagy ki egy ilyet és biztos megmutatja valahogy Edinának ezt a kis smárolást :-)

kerdesek05 2012.05.08. 14:20:56

@genevieve: nemérted!:)
minden nap volt forgatás, kb:) Ha tavalyi alapján számoljuk akkor 48.
Ez a 48 adás van elosztva h-cs ritmusban 3 hónapra a műsorrendbe.

kovácspéterke 2012.05.08. 14:21:47

@kerdesek05: á, értem a te elgondolásodat és logikus is :)

kovácspéterke 2012.05.08. 14:23:15

@kerdesek05: de érti, az első felvázolt verziót mondod te is :)

Banyus83 2012.05.08. 14:25:49

@kerdesek05: Asszem erről lemaradtam, de honnan tudjuk, hogy lánytöbblet lesz?

LoveMy 2012.05.08. 14:29:37

@Mrs. Jackman:
hát épp ezt magyarázom, hogy hiába akarna nyitnia a Frankie felé, az már a köv.választón Arnold felé vette az irányt. Tegye, mert kül. nem érdekel, de ne hogy már az Edina legyen azért is megszólva, mert nem kedveskedik Frankienek. És más nem lévén, Máténak panaszolta el, hogy nem megfelelő társ ez az új srác.

Banyus83 2012.05.08. 14:31:06

@Cathcart_ezredes: :-))

@LoveMy: Nem akartam magyarázkodni, csak kicsit felhúztam magam...de már elmúlt :-)

sogeking 2012.05.08. 14:31:13

Brit tudósok megállapították, hogy abban a pillanatban, amikor Máté rocksztárt játszott a susnyással, valójában egy gravitációs torzulás volt Mexikó azon részén - ettől függetlenül a profik ugyanezt a trükköt biciklivel is meg tudják csinálni

@genevieve: amit bőven ellensúlyoz az állandó nyávogásával :)
(viszont a fenekekkel foglalkozó blog ötletét támogatom)

kerdesek05 2012.05.08. 14:32:11

@Banyus83: mert banyus még nem figyelt, a viasat oldalán kint van a két új csaj:)

tegnapi adásban költöztek volna be este, várta is a csipetcsapat, de lehet akkor ott a szerkesztők gondolták, izguljatok még egy napot:)
viasat honlapja meg nem tökölt, hétfőn mindig kitették az aznapi beköltöző(ke)t

kovácspéterke 2012.05.08. 14:33:02

@LoveMy: ne arról beszéljünk, h mi lenne, ha, hanem arról, h mi van. nyit felé? nem. akkor ne essen rosszul neki, hogy nem foglalkozik vele.

Banyus83 2012.05.08. 14:35:24

@kerdesek05: de...azt láttam, hogy egyszer valaki belinkelte, meg is néztem az oldalt, de nem láttam új csajokat... :-(

LoveMy 2012.05.08. 14:36:55

@Banyus83:
nem ér az egész annyit! :)
Nekem nagyon tetszettek Edina fotói, nagyon érzékiek, nem hiába van ég és földnyi különbség azon a szavazáson, amit tegnap belinkeltél:

Ki a legjobb?

Edina 8109

Noémi 2991

Anikó 759

Betti 676

Andi 377

velvet.hu/celeb/2012/05/07/mellszepsegverseny_melyik_eden-lany_a_legjobb/

LoveMy 2012.05.08. 14:38:25

@Mrs. Jackman:
Tkp. ha ugyanazt mondod, mint én akkor mi a gond?

sogeking 2012.05.08. 14:40:01

@LoveMy: a ki a legidegesítőbb szavazáson is Edina vezet toronymagasan :D

Banyus83 2012.05.08. 14:42:46

@LoveMy: Tudom... :-d Azért is mondtam, hogy már abbahagytam az "Edina-féle hisztit" :-D :-D Még a végén túl érzékeny leszek ;-)

LoveMy 2012.05.08. 14:43:50

@sogeking:
hát lehet hogy téged idegesít az a tény, hogy egy külsős szavazás által ilyen népszerű Edina!

LoveMy 2012.05.08. 14:45:04

@Banyus83:
módosíthatnád a nickedet:

NaivusBanyus

;)

sogeking 2012.05.08. 14:45:05

@LoveMy: nem, engem az affektálása idegesít leginkább :D

Banyus83 2012.05.08. 14:45:16

@sogeking: Szerintem Máté, de mindegy :-D

kerdesek05 2012.05.08. 14:46:25

@Banyus83: hehe, levették akkor őket.
lesz egy szöcske nevű Denás küllemű nagyobb mellű barna, meg egy Andor-Anikó szőke keverék

kerdesek05 2012.05.08. 14:47:45

@sogeking: ha ennyire megosztó Edina, mind pozitív, míg negatív irányban akkor tuti nem fog kiesni!:)

Banyus83 2012.05.08. 14:48:36

@kerdesek05: Komolyan két nő??? remélem Hiper az egyiket legalább a kaktuszok közé löki :-) Hát, így nehéz lesz a csajoknak, főleg mivel akkor minimum az egyik valahogy védettséget is kap...azért most a csajoknak is kijut a szopóroller... kíváncsi vagyok, mi lesz itt...Milyen az a szöcske-nevű???? :-D

@LoveMy: Lehet, hogy az lesz :-D

LoveMy 2012.05.08. 14:48:54

@sogeking:
Edina "affektálása" oly annyira eltörpül más játékos mordori szintű hibái mellett

sogeking 2012.05.08. 14:49:04

@kerdesek05: nekem nem meghatározó, szerencsére az extrán kívül nem sok vizet zavar

Banyus83 2012.05.08. 14:50:01

@sogeking: Szerintem nem lesz rá szükség...

LoveMy 2012.05.08. 14:50:54

@kerdesek05:
tudnál egy linket?

@Banyus83:
Edina FSZK-nak Hiéna miatt mondta, hogy: "nem tesz ki, még nem"!

LoveMy 2012.05.08. 14:53:54

@sogeking:
viszont a szerk. nekünk már egy jól összevágott műsort tálalnak, ami az egész alapja az az extra :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 14:54:42

Bárcsak valami új csaj rápattanna Elemzőre!!!! :D Védettséget kapna.. és Csá Hiper!!! :D:D:D:D

sogeking 2012.05.08. 14:57:31

@LoveMy: amúgy még annyi mindent sem csinál, vagy hogy érted? :D (csak vicc)

antika890 2012.05.08. 14:59:13

Elég nagy féreg ez a Máté gyerek, sajnos a való életben ugyanez megy, a csajok tömegestül buknak rá egy ilyen genny ember farkára csak azért, mert az szépen néz azzal a két buta szemével. Minden este mattrészeg az ember, csak éppen elüldögél a sarokban, ezért senkit se zavar. Gyakorlatilag még azt is megcsalja, akivel megcsalta a barátnőjét, az ilyen mocskos állatok miatt úszik a férfiak becsülete, és mondják azt, hogy csak a farkuk után mennek. Nem látják a nők, hogy ez egy kisfiú? Mert az ilyen fasz nem férfi.

Banyus83 2012.05.08. 15:01:04

@LoveMy: Nekem ezek szerint nagyon kimaradnak ma a dolgok :-) ezt honnan tudjuk?

kerdesek05 2012.05.08. 15:01:07

@LoveMy: tudnék de már nincsenek fent, levették őket viasaték, ha tudom csinálok róla egy tárolt változatot:)
edenhotel.hu/category/szereplok/

kerdesek05 2012.05.08. 15:03:00

@Banyus83: tudjuk, sejtjük, álmodtuk:)

Banyus83 2012.05.08. 15:03:48

@paranyuszi: Na, az végre üdítő változatosságot jelentene :-)

Banyus83 2012.05.08. 15:07:47

@kerdesek05: Ja, én nem rosszból, csak mindig új infóval szembesülök, és kezdem azt hinni, hogy nem vagyok ma a toppon :-)

zeteny25 2012.05.08. 15:10:17

Valójában ritkán szólok hozzá, de ez már Nekem is sok -hogy a Noémi szemérmes, nem bulizós és szende egyébként..
Hátha ez a nő otthon,ha nem ezzel keresi a kenyerét , harisnyakötő stb. akkor katolikus pappnak állok!!
Egyébként a gömbölyded formája ellenére a legszebb Edina , Andi a férfiarc borzasztó az a csoda hogy Pít még nem nyerít tőle!!

sogeking 2012.05.08. 15:11:05

@genevieve: hétfő-hétfő, kedd-kedd, szerda-szerda, csütörtök-csütörtök, péntek hétfő, szombat-kedd...

Banyus83 2012.05.08. 15:14:29

@LoveMy: youtu.be/qO3OiKywFu0
0:07-nél látszik eleve, hogy 5 lány ül a bárnál, plussz Anikó táncol, viszont nem látszik a csaj, csak, hogy sötét hajú...

kerdesek05 2012.05.08. 15:16:04

Roli kölcsönkérte Matcsi gatyóját? Lehet elcserélte vele Edinát?-DD
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913007&type=1

genevieve 2012.05.08. 15:17:15

@sogeking: és hol van a vasárnap?:-)

sogeking 2012.05.08. 15:20:43

@genevieve: pillanat, csak nézem a képeket, amúgy a vasárnap a szombat után jön

genevieve 2012.05.08. 15:22:05

@sogeking: gondoltam, hogy leragadsz a képeknél:-)

egyébként értem, csak viccöltem:-)

sogeking 2012.05.08. 15:22:45

@genevieve: tudom :) (illetve reméltem)

LoveMy 2012.05.08. 15:25:08

@Banyus83: a bárpultnál LMZ, Betti, FSZK, Arnold, Edina, Frankie ül, a háttérben Hiéna-Márk táncol!
Nincs több csaj itt az előzetes pillképén!

LoveMy 2012.05.08. 15:28:12

@kerdesek05: @Banyus83:
Nem sejtés, és nem álom!
Ugyanennél az előzetesnél makogja FSZK 0.00-nál Anikó nevét!

genevieve 2012.05.08. 15:29:43

@sogeking: naná, hiszen nem vagyok szőkenő:-))

kerdesek05 2012.05.08. 15:30:20

@genevieve: ez gusztustalan, ezekhez képest Edinánk egy Topmodell!:)

kerdesek05 2012.05.08. 15:31:41

@LoveMy: kikockáztam, leállítottam a bárpult feletti résznél, 4 lányt látok.
Fszk, Naíva, Betti, Andor

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 15:33:11

@Banyus83: Jó lenne szerintem is...:D

amúgy bocsesz, hogy ilyen egy órás késésekkel válaszolok, de vagy lefagy ez a rohadt kereső, vagy kidob hogyvolt...
Szóval kedves hogyvolt szerkik, ha nem akarjátok h írjak, mondjátok meg mert ez már rohadt idegesítő!!!! :DDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.08. 15:33:22

@LoveMy: lehet az új csaj(oka)t Matcsi már a virágosban kenegeti, azért nem látni-D

Banyus83 2012.05.08. 15:34:01

@LoveMy: De, 0:07nél Betti mögött épphogy látszik...

kerdesek05 2012.05.08. 15:39:24

ez engem is érdekelne, milyen zene megy 42:45-től:
play.viasat.hu/series/eden_hotel_2/eh234

kerdesek05 2012.05.08. 15:46:55

@Banyus83: hát hát, valóban, lehet benne valami, nincs akkora feje Bettinek, az már másiké lesz:)

kovácspéterke 2012.05.08. 15:47:59

@LoveMy: nem ugyanazt mondtuk sztem, szted edina helyesen viselkedik a játék szempontjából, sztem meg nem. de nem olyan érdekes az egész.

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 15:48:07

@kerdesek05:
Soha nem hittem volna, hogy valaha hasznos lesz a shazam nevű program, de az élet rácáfolt:)

www.youtube.com/watch?v=ub9RSrVcBvs&ob=av2e

LoveMy 2012.05.08. 15:48:37

@Banyus83:
Micsoda sasszemed van!!!
Tényleg van Betti után még fekete hajú csaj!

Drinking Dorithy 2012.05.08. 15:50:50

Ez az eddigi legeslegeslegunalmasabb adás volt! Minden elismerésem a T. Blogger Úrnak! :)

LoveMy 2012.05.08. 15:50:56

@Klajcsika:
ha még csak pofátlanság lenne:
ez a legnagyobb FSZK-ság és a legnagyobb f@szság egy szobában, és egy ágyban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 15:51:22

Hát ez nagyon durva. :D
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913038&type=1

Amúgy végignéztem az ÖSSZES kurva képet. Ennyi feltűnően csúnya embert ritkán látni egy rakáson.
Tiszelet a kivételnek.

kovácspéterke 2012.05.08. 15:54:40

@LoveMy: remélem, nem anikó kap vmilyen módon védettséget. mondjuk szerkesztői szempontból elég brutál lenne, ha régi kapná. kivi lennék mit csinálna vele.

LoveMy 2012.05.08. 15:58:30

@Mrs. Jackman:
azt az irtást, amit Hiéna véghez vinne a védettsége esetén...
egyébként most volt az előzetesben, hogy két új lakó érkezik titkos feladattal! FSZK fosik a Hiénától, aki ha tehetné, minden lányt kirakna! Arnold és Hiéna kézen fogva álmodik ;)

kovácspéterke 2012.05.08. 16:01:57

@LoveMy: nem szeretném, ha megtörténne, de érdekes lenne, h mit csinálna vele, mondjuk melyik fiút tenné ki.

@kerdesek05: pít milyen kényszeredetten pózol :D

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 16:03:43

www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913088&type=1

Ezen a képen csak nekem tűnik úgy, mintha faternak irreálisan nagy lenne a feje?:)

kerdesek05 2012.05.08. 16:03:49

@Mrs. Jackman: elcserélné egy óceán látogatásra:)

kerdesek05 2012.05.08. 16:05:01

@Cathcart_ezredes: nem, csak össze van hajolva, magas testes.

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 16:07:05

@kerdesek05:
Nem baj: elég sekélyes ahhoz a humorom, hogy szénné röhögjem magam rajta így is:)

LoveMy 2012.05.08. 16:07:56

@Mrs. Jackman:
de szerintem egy fekete hajú lány és egy fiú fog érkezni, elképzelhető, hogy megint (direkt szerk. belenyúlás által) védettséget kapnak.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:09:37

@kerdesek05: Mattcsi a divat diktátor!!!! :D:D:D
Matcsi tanfolyam 1.2, beleesni a kaktuszba fél méterről, pisilés közben... :D::D::D

kovácspéterke 2012.05.08. 16:10:43

@LoveMy: sztem egy csaj jön, de attól még lehet, h régi kap védettséget, kire mondanák, hogy még nem akar kitenni?
ondjuk a szerkesztőket ismerve nem játszák meg ezt a dramaturgiai szempontból érdekes kártyát.

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:11:33

@Cathcart_ezredes: Mi ez mi ez a program???
hogy tudsz vele keresni? Két éve keresek egy videót kb.. de nemtom sem az előadót, sem a szám címét csak a klip történetét.. :D Úgy is lehet? :D
De nagyon jellegzetes video egyből megmarad ha csak egyszer látod is..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 16:14:25

@Cathcart_ezredes: dede, ezen én is elmerengtem egy ideig....

Bá, ha megnézzük a többi képet, olyan, mintha szinte mindenkinek nagyobb lenne a feje, mint kéne. Gondolom fentről fotóztak.

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 16:14:55

@Cathcart_ezredes: Szerintem nagy és vicces!

@paranyuszi: Máté azért hord mindig sapkát, mert fel van készülve az egyensúlyvesztésre :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 16:16:45

@kerdesek05: Az nem Matcsi gatya, hanem VVKinga gatya.
Neki előbb volt ez a roppant előnyös színű és fazonú gatyája.

Úristen, lehet, hogy ugyanarról a gatyáról beszélünk?! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:19:44

@Mrs. Jackman: Az a story h van egy zenész srác.. a főszereplő, az énekes, és kalandba bonyolódik egy szőke csajszival és folyamatosan mutatják az sms-eiket...
Pl. van benne ilyen, hogy
Hey punk! ...
és a csaj becsatol egy ilyen szexi fotót magáról :)

Az utsó sms valami olyasmi, hogy "stop texting to my girlfriend!"

a storyra pontosan nem emlékszem, de ez ahogy megmutatják az sms-eket amiket írnak egymásnak az nagyon jellegzetes..
Kb. 2 éve nem találom meg ezt a rohadt videót, pedig nagyon megnézném újra!!! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:22:03

@Pácsó Ármándó: Hey Pácsó! :D Már azt hittem elvesztél...:D
Igen..lehet, hogy Matcsi önvédelemből hordja a hülye törppapa sapkáját... :D
Amúgy a fotókon láttam olyat aki fekete Matcsi sapkában volt... :D

kovácspéterke 2012.05.08. 16:25:58

@paranyuszi: hát, gondoltam, hátha tudok segíteni, de nekem ez nincs meg :D

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 16:28:10

@pushpang (univerziális határeset): @Pácsó Ármándó:
Megnyugodtam:)
@paranyuszi:
Hang (zene) alapján ismeri fel a számot. Odateszed a telefonod a hangszóróhoz, vagy megpróbálod elénekelni neki, de nekem utóbbi alapján soha nem ismerte fel (nyilván a program tökéletlensége miatt, és nem azért mert szar hangom lenne:) )

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:28:50

@Mrs. Jackman: Hát köszi.. :D:D:D kb. 25 embernek elmeséltem már, de még nem találtam olyat aki rajtam kívül látta volna.. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:32:26

@Cathcart_ezredes: Nahh akkor ez bukta.. kár.. :(

Mindegy, legalább nem haluztam.. :D egy valaki biztos, hogy látta rajtam kívül mert ugyanezt a dalt keresi... :D

www.ask.com/answers/59319121/help-me-find-a-song-please

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 16:33:57

@paranyuszi: 215/244 Edina lebukott! :-)

A klippben nem volt egy fekete hajú lány is meg egy veres-begyes?

@Cathcart_ezredes: Lehet, hogy jó a program, csak nincs benne az R-GO együttes :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:37:01

@Mrs. Jackman: Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD

Azta!!!! :DDDDDDDDD

Istenkirályállatcsászárnő vagy!!!! :D

Köszi!!!! :D

kerdesek05 2012.05.08. 16:38:39

@paranyuszi: sapkás Matcsi meg a csaja?:)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 16:38:53

@Mrs. Jackman: Ezen a fickón is van Máté sapka!

kerdesek05 2012.05.08. 16:43:42

MÁTÉSAPKA:)

ez egy új divatmárka csak alkoholistáknak?:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.08. 16:56:49

@kerdesek05: Mattcsi sapka... tényleg.. :D erre nem is emlékeztem! :D

kerdesek05 2012.05.08. 18:14:22

vajon lesz ma kibeszélő, vagy sixx ismét sokat vonatozik?: ))

avusaskiv 2012.05.08. 18:23:04

Pfujjjj... Naomi ma kiérdemli az RFSzK nevet... pfujjj...

Hajrá Edina!

avusaskiv 2012.05.08. 18:30:25

hátööööö :-) ki minek gondolja, én egy kicsit megtoldottam magamban Pedro okfejtését...
Naominak már csiszolnia sem kell rajta, ebből biztos megél.

vécés jóska 2012.05.08. 18:30:53

@avusaskiv: Lehet, hogy FszK kiérdemli, az RFSzK nevet, én is utálom és tényleg egy pozsonyi kurva, de ő még nem dugott a hotelben, ellentétben Edinkával. A videóból jól látszik, hogy Máté mászik rá, és mondja FSZK, hogy: akarja, de nem. Szóval tényleg egy ribi Noncsi, de bőven nem akkora, mint a kis naív Edinácska, aki több faszt fogott, mint kilincset.

avusaskiv 2012.05.08. 18:32:57

@vécés jóska: szerelmes az a lyány, nem lát a szemitől, ne legyél vele ilyen szigorú :-)

ga_zsi 2012.05.08. 18:38:34

@vécés jóska: nem rajta múlott Omárt úgy megmászta volna mint a sicc, de elutasításban volt része.
Persze biztos csak azért látom így, mert én annak tartom, amit Petike mondott rá.

sogeking 2012.05.08. 18:41:10

@gyvy: egész jól táncolsz

vécés jóska 2012.05.08. 18:43:06

@avusaskiv: Nem vagyok, de annyira utálom, hogy mindenki ezzel jön, hogy szerelmes... Ez nem mentség, ő szimplán egy idióta, rosszindulatú Disney-hercegnő.

@ga_zsi: Én is annak látom, ráadásul miatta esett ki Pedro, az egyik kedvencem, szóval még utálom is.
Amúgy ebben az évadban mindegyik csaj kurva, talán Petra + Niki2 nem volt az.

Hurri Kán 2012.05.08. 18:43:51

@sogeking:
Igen, de rettentő béna volt a zoperatőr :)

raspberrypie 2012.05.08. 18:43:55

ha így látta volna edina mátét, tuti nem zúgott volna bele... mint egy kis jóllakott óvodás :D

www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=913118&type=1

raspberrypie 2012.05.08. 18:44:51

@vécés jóska: alexa is azért viszonylag normális volt

avusaskiv 2012.05.08. 18:49:29

@vécés jóska: Én Nikit bírtam legjobban a lányok közül, amíg nem esett ki.
Most viszont, ha megnézem ezt az öt "lányt", én a magam részéről úgy érzem, hogy nincs más választásom, mint Edinát bírni legjobban... de ezen kívül amúgy is kedvelem, mert kedves és szép, én nem látom rosszindulatúnak, inkább olyan elesettnek és a fülig szerelmesek minden tipikus hibáját elkövetőnek...

LoveMy 2012.05.08. 19:26:07

@vécés jóska:
szerintem az az undorító, hogy annak tudatában csókolózik RFSZK a leszedált Mátéval, hogy Edina érzéseivel tisztában van. Másrészt egyik régebbi adásban Máté leszopógépezte RFSZK-t, aki erre azt válaszolta, hogy csak azzal teszi ezt, aki iránt érez valamit. És honnan tudod, hogy hány farkat fogott a szlovák? Amilyen ribancos táncot levág minden két és fél lábú hímneműnek, abból sok mindent elárul!

kerdesek05 2012.05.08. 19:45:00

@vécés jóska: szerintem több kilincs van mint 19:)

Banyus83 2012.05.08. 20:40:26

@LoveMy: Ismét 1x egyet kell, hogy értsek :-)...és csak szért a legnagyobb FSZK, mert igenis tudja, hogy Edina érzelmeket táplál Mátcsi iránt...

Klajcsika 2012.05.09. 08:31:06

@LoveMy:
Hallod tényleg az, Peti megfogalmazta anno a nagy igazságot róla!
süti beállítások módosítása