Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6073-6074.

2012. május 08. 13:00 - Mésza "Abdul" Jani

Alakul a harc, csak most már nem két B, hanem három között, ugyanis Attila is beszáll a buliba. Novákot nem tántoríthatja el semmi a sörfőzéstől. Szabi randija most sem tökéletes, de van még remény, Clau pedig egyedül marad hősies tettével.

6073. rész

Gabinak nem sikerült jól az állásvadászat, otthon sem a kényelem és felüdülés várja. Igaz, Laci mosogat, de nagy a rumli, sörfőzésbe akar kezdeni. Novák fel van pörögve, hatalmas álmai vannak, hozzá kevés tervvel, de eltántoríthatatlan. Egyelőre. Gabi eddig nem vette komolyan, most már kezd neki leesni, hogy ez nem csak mese (sör)habbal. Inkább mosogat ő, Laci meg tovább brainstormingol. Azzal próbálja Gabit megnyerni, hogy így az otthoni ivászat a bolti ár töredéké bekerül. Hogy hova lett a német sörgyárakkal való verseny álma? Kicsire nem adunk, nagy meg nem számít. Ott van az még valahol a pufferben.

Zsófi Barthát ossza, fosik attól, hogy Miklós feljelenti, de erre kevés az esély. Arra sokkal több, hogy idővel bosszút áll, bár amennyire kiherélték az évek alatt ezt a két karaktert, ez sem tartogatna sok izgalmat. Shoppingista fél mindentől, kész idegroncs. Lakbért emel, kidobja őket, ezeket is el tudja képzelni Berényiről. Zsolt megbánja a tettét, legalábbis ezt mondja asszonyának.

Szabi aggódik, hogy a félresikerült randi miatt esetleg meggondolta magát Békaszáj, de felesleges izgulni. Ők elmennek, helyettük Miklós és Balázs. Az apa mutatja fiának a rózsaszín (újabban, trendin pink) kanapét, Balu persze váltig állítja, nem ő rendelte. Ezt Miki is tudja, csak azt nem, honnan tudott erről Clau. Bazsi elmondja, hogy a villában rendelte meg. Oké, így már minden tiszta. Miklós most a szállítókat basztatja, mert még mindig nem vitték el a kanapét. Zsófi jön, bocsánatot kér Zsolt miatt, de Mikit most ez érdekli a legkevésbé, töke kivan Zsófi rokonságával. Shoppingista meghallgatja az új sztorit, majd felajánlja, hogy kicseréli, leszervez mindent. Végre vásárolhat.

Laci már készíti a sört, Gabinak viszont nem tetszik a szag, ami ezzel jár, még jó, hogy nem okádik bele a kondérba, amiben a sört főzi Novák, bár így már most habos lenne. A bige örülhetne, mert csak a főzés történik ott, az erjesztés már az irodában, jól kigondolta ezt Novák. Gabi meg tovább gondolja, a főzés is lehetne az irodában. Pech, ott nincs tűzhely. A szag meg nem megy ki az udvarra, mert az edények hermetikusan záródnak. Aha, erjesztésnél, de mi van a főzéssel?

Főzőcskézik a Fekete feat. Kertész Géza család, Lucust már jobban érdekli, mint az anyját, lehet, nem is lesz akkora nagy ordas… farkas? Szabi nem tudja, otthon veszi-e magához a kalóriát, mert elhívta Béka szájat kuruttyolni, meg másra is, ha engedi, de még azt sem tudja, a randiból lesz-e valami. Bözsi mama sokatmondóan néz. Gézunak persze könnyebb dolga van, Aliz csak dögleni szeret, mereszteni a picsáját, csak melózni ne kelljen.

Clau hősködik Nórinak, hogy keresztbe tett Miklósnak, de az ügyvédnő szívét nem tölti el az öröm, elege van a kicsinyes játékaikból. Zsófi jön, ő is kiossza a rokont. Claudia magyarázkodna, de Shoppingista faképnél hagyja. Erre meg az özvegy esik neki Nórinak a festés költségei miatt. Zsófi nem jön vissza, így Nóri nem tudja leordítani a haját, már ha lenne rá oka, szóval a kör nem zárul be. Végül Zsolt meg Zsófika is veszekszik kicsit Bartha keménykedése miatt.

Nagyi jön, kérdi, megérkezett már? Szabinak fogalma sincs, kiről lehet szó, így visszakérdez, ki? Jaj, ugyan már, te kis butus, biztos Miss Brekire gondolt, de egyelőre ez nem derül ki, Bözsi néni belép a konyhába, látja, Lucusék firkálgatnak, ki is fejezi nemtetszését. Csengetnek, valóban Szélesszájú lép be az ajtón, még ajándékot is hoz az idősebb tüntetőnek. Szabolcs orcáján látszik, sejti, hogy a mammer keze van a dologban. Félre is hívja, rákérdez, de a nagyi csak jót akart.

Bartha meglátogatja a legifjabb Berényi testvért. Meglebegteti előtte, hogy eladná a lakását, de Attilát nem érdekli a dolog, nincs likvid tőkéje. Attis azért figyelmezteti Zsoltot, hogy fél évig még érvényes bérleti szerződése van.

Zsófi közli a jó hírt. Elintézte a kanapécserét. Tiszta bőr, nagyon trendi, telóval még képeket is készített. Jah, nem jött össze, nem látszik semmi. Miki köszöni a szervezést, de nem Zsófival van baja, hanem a csávójával. Semmi gond, Shoppingista szereti ezt csinálni, imád vásárolni, kellett is a böjt (?) után már ez neki. Zsolttal megvennék a lakást, persze csak azután, hogy eladták az övéket. Miklós szemében felcsillannak a dollárjelek, bár ezt igazán Dagobert bácsi tudja csak.

6074.rész

Miki újra meglátogatja Zsoltot, de most senki sem tesz senkit hidegre. Megvenné a kecót. Bartha 15 millát kérne, Berényi meg csak 12-t adna érte. Nem áll az alku, egyelőre. Hát ezektől sem fog fellendülni az ingatlanpiac.

Laci büszkélkedik a sörfőzdéjével, de Gabi szerint ez már inkább sörgyár. A spiné eddig nem vette komolyan, de Novák valóban ebből akar megélni. Gabi nem túl lelkes, bevet mindent, hogy eltántorítsa Mackókát, de mindenre van válasza, még ha nem is túl reális és meggyőző.

Luca tátott szájjal bámulja a tévét, vagy csak ásít, de az is lehet, nem tud csukott szájjal enni, ez ebből a néhány másodpercből nem derül ki. Krisztinek ízlik a kaja, irigyli is a többieket, mert ő is ilyenről álmodozott, csak nincsenek vidéki rokonai. Még papagájt se tarthatott, pedig arról is álmodozott, hogy papagájtenyésztő lesz. Ezek szerint még alig nem ismeri Gizikét. Közben Lucus a nagy bambulás közben felborítja a poharát, a benne lévő lötty meg Békaszáj bibliájára ömlik. Hiába törölgeti, az bizony már elázott. Gyorsan feltalálja magát, eldugja a fotelbe.

Zsolt meséli a legutóbb történteket. Zsófi örül, hogy Miki megvenné a lakásukat, de csak addig tart a tüzijáték, amíg nem hall a 12 misiről. Le is fagy a vigyor a pofikájáról, pedig őt nem is dugta fagyóba(n) Bartha. Megvenni így nem tudják a lakást, de azt belevették a szerződésbe, hogy maradhatnak a lakásban és nem emelhet lakbért. Szentmihályi ettől sem lett boldogabb. Zsolt szerint így legalább ki tudják fizetni az adóságokat, és nem kell nyomorogniuk sem, a lakást meg majd megveszik, ha jobban fut a szekér.

Kriszti keresi a noteszét, besegítenek a többiek is. Luca kiveszi a fotelból, átteszi egy árna alá, majd hopp, meg is van az a notesz. Szélesszájúnak feltűnik, hogy nedves, mármint a könyvecskéje. Nagyinak gyorsan leesik, hogy Luca a ludas, az meg bevall mindent. Békuci megbocsát, kösz a vacsit, csá. Ez a randi sem sült el jól, még egy randi?

Zsófika meséli Julinak, hogy eladták a lakást, az meg nem örül a hírnek. Laci cipeli az „ételhordót”, Géza meglátja, rá is kérdez, mit csinál volt élettársa. Sört, sk. Gézu segít a malátafőzetet átvinni az irodába, Vili bá meg az udvart seperte eddig, most hegyezi a füleit, sőt, oda is megy. Rosszul esik neki, hogy kihagynák a buliból, elvállalja a főkóstolói tisztséget. Juli még mindig az udvaron, jön Atti, és el is meséli, mi a stájsz.

Aliz, ha egyszer lesz pénze, vesz mosogatógépet, nem bírja ezt a kemény munkát, körmeit is tönkreteszi. Bözsi mamának már első pillantásra is szimpatikus volt Kriszti. Aliz szerint lökött, ezért találtak egymásra a tesójával. Szabi persze védi, neki még a papagájöltözéke is tetszik.

Attila megy Zsolthoz. Nem tetszik neki az ötlet, hogy a bátyja lesz a tulaj, inkább mégis megvenné ő a lakást. Hajlandó kifizetni a 15 milkát.

Vili bá nem csak az iváshoz, de a főzéshez is ért. Legalábbis próbálja ezt a látszatot kelteni, Lacival jót is veszekednek, hogy mi kell még a főzetbe, amitől jó lesz a sör. Géza olvasta, hogy nem szabad rászorítani a kotlára a tetejét. Vagy pont nagyon rá kell szorítani? Nem emlékszik pontosan. Laci kiakad, nem okoskodni hívta Kertészéket. Gabi is feldúlt, de ő meg a szag miatt. Fél flakon sprayt gyorsan szét is fúj a konyhában. Nem bírja tovább, kirohan a lakásból.

Zsolt és Attila már a szerződés szövegét fogalmazzák, amikor jön Miklós egy pezsgővel a kezében. Miklós el van telve magával meg a feltételezett győzelmével, de nem sokáig ér fülig a szája, Bartha lehűti, csak most ehhez még frigó sem kell. Mikinek ez nagyon nem tetszik, főleg, hogy foglalót is adott. Zsolt visszaadja, de arra azért gondol, hogy akkor most neki kellene duplán visszafizetnie az összeget (PTK. 245. § (1)), így a szerződést is széttépi. Miklós durcás, bár nem mondja ki, de biztos szopni fognak még ezek ketten.

21 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bergamott 2012.05.08. 13:36:32

Furdalja az oldalam, de nem találtam sehol a neten, írjon már valaki egy ki kicsodát András valós, vélt és nevelt gyerekeiről.

eMJe 2012.05.08. 13:45:48

@Bergamott: a mostani kölkök közül egy sem az övé, ha jól emlékszem_:D

Johnny336 2012.05.08. 14:05:22

@eMJe: András gyerekei:

Berényi Kata - saját gyártás, Zsuzsától
Berényi Dani - saját gyártás, Zsuzsától
Xy Emma - saját gyártás, félrekúrásból
Berényi Bandika - "nevelt", Zsuzsa szülte félrekúrásból
Illés Peti - "nevelt", Juli sajátja, házasságból
Illés Vanda - "nevelt", Juli sajátja, házasságból
Xy Máté - "nevelt", Juli sajátja, félrekúrásból :D

Remélem érthető. :)

Egy ideig ott lakott még a Balázs is, aki Miki félrekúrós gyereke.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 14:19:51

@Johnny336: azta! Eddig is sejtettem valamit, de így összefoglalva nagyon durva. :D Mekkora egy lúzer ez az András!

ja és a "Berényi Bandika - "nevelt", Zsuzsa szülte félrekúrásból" c. tételhez még az is hozzátartozik, hogy Zsuzsa valójában András tesójával kúrt félre, aki akkor Klaudia férje volt (míg meg nem halt).

Mikinek meg ott van ugye a Timike, akit jelenleg a féltesója nevel, aki jelenleg a Nóra pasija..

Még mondja valaki, hogy nem fordulatos és izgalmas ez a sorozat. :D

Bergamott 2012.05.08. 14:29:31

@Johnny336:

Köszi, az eddigieket, de újabb kérdés merült fel:)

Kivel pajtáskodott Juli, és akkor már András volt a pasija?

Miklós kivel pajtáskodott és akkor még Nóra volt a csaja? Hol van a fia anyja?

Bergamott 2012.05.08. 14:30:09

@eMJe: Igen, bennem is emiatt merült fel a kérdés:)

eMJe 2012.05.08. 14:33:02

@Johnny336: hihiiii, ez így összefoglalva kemény:) akkor most sajátot nem is nevel:)

@Bergamott: ex férjével. balu anyja ósztréliában nyomul, hogy ki volt akkor a nője, az passz

Johnny336 2012.05.08. 14:37:01

@eMJe: Balázs anyjáról semmit nem tudni, csak azt, hogy nem kíváncsi a purgyéra, mert letámasztotta állambácsinak.
Juli is örökbeadott gyerek, még Claut felcsinálták tiniként, aztán nem tartotta meg, de Berényi Zoli már akkor ott sündörgött a a pénzeszsák környékén, aztán magára akarta vállalni a kölyköt - vagy valami ilyesmi sztori volt anno.

zephyr 2012.05.08. 15:16:37

További kérdések a szakértőktől:

"Xy Emma - saját gyártás, félrekúrásból" Vele mi lett? Ő hova lett? Rá már nem is emlékszem...
"Illés Vanda - "nevelt", Juli sajátja, házasságból" - ő hol van most?
"Xy Máté - "nevelt", Juli sajátja, félrekúrásból" Neki ki az apja?

A legkisebb királyfi mindig félrekúrásból származik?

eMJe 2012.05.08. 16:22:56

@Johnny336: ausztráliában hívta az anyját, aki le se tojta

@zephyr: emma csöcsöt növesztett, volt másik sorozatban, amúgy asszem külföldön tanul

hannamontanna 2012.05.08. 16:23:31

@zephyr: Xy Emma- valahol külföldön halbiológus vagy mi a fene.
Illés Vanda drogrehabilitáción...? valahol.
Mátékának Juli régi férje az apja, akivel akkor hozták össze, amikor már az Andrással volt együtt. A régi férje pedig Xy Emmácskával jött össze ha minden igaz, ami nagy ellenkezést váltott ki Juliból és Andrásból. De hogy milyen alapon, azt nem is értem???? ..ezek alapján. VAZZEG ezt komolyan gondolják?????

eMJe 2012.05.08. 16:24:52

@zephyr: nem engedte 1 kommentbe:)

vanda meg valahol gyógykezelésen, szerette a színes tablettákat főiskolai előadások heylett:)

máté meg juli ex férjének a kölke, úgy tudom

hannamontanna 2012.05.08. 16:26:25

Istenem derüljön ki, hogy Timike nem Miklóstól van, hanem Andrástól...:-DDDDDD

Johnny336 2012.05.08. 16:28:58

@eMJe: Emma neked a nonplus-ultra. Válóok a kiscsaj...még kiscicivel is az volt.

Nekem a kedvenc családi csavarom a BK-ban az, hogy Claudia Zoltán révén András sogórnője, de Juli révén az anyósa is. Na ez a nem mindegy. :D

hannamontanna 2012.05.08. 16:29:19

Oszinak meg legyen Laci az apja. Eléggé hasonlít rá bambulásilag... amúgy tudja valaki hogy áll az Andi-féle gyerek kunyerálási projekt? Lett anyag, vagy nem lett?

hannamontanna 2012.05.08. 16:31:14

@Johnny336: Hát ez tényleg jó... szegény András meg van áldva. A sorozat -és a ház és a család stb...- hülyéje.

eMJe 2012.05.08. 16:43:46

@Johnny336: a sorozatban kinga, emmától kiütést lehet kapni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.08. 16:53:47

@hannamontanna: végül nem kellett, mert összejött valami rendőrjárőrrel, aki miután előállította Szabi és Alíz utcán garázdálkodó nagyanyját (és a kis Lucát), pont a Rózsába sietett osztálytalálkozóra, ahol Andi még Zsolt spermájára várakozott addig.
Azóta eltűntek mindketten...

hannamontanna 2012.05.08. 16:59:06

@pushpang (univerziális határeset): váháhá.... "Andi Zsolt spermájára várakozott..." a jövő családtervezése. Nem is értem miért nem jött ez össze. Andráséknál olyan flottul megy, csak úgy potyognak a gyerekek. Igaz nem Andrástól. Hogy Laci is miért nem a spermáját árulja, ha ekkora a kereslet!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 10:44:14

@hannamontanna: azért, mert András nem Gézára bízta, hogy elszállítsa a spermáját a megfelelő helyre!

Baszki, remélem a forgatókönyv írók olvassák a hogyvoltot, mert ez zseniális ötlet! Laci összes egzisztenciális gondja megoldódna, csak győzze a gyártást!
És talán még a gyerek után ácsingózó Gabinak is ... khm... csurranna-cseppenne valami... :D
süti beállítások módosítása