Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x12 - It's Gonna Be Chaos

2012. május 07. 12:00 - kardigan

Viszlát Troyzan, a lányok ezzel befejezték a daráljuk le az erős pasikat-akciót, most lesz az, hogy mi lesz most. Utolsó rúgásként még közölte Kattel, hogy vegye át a hatalmat, szerintem ez a terv már ott borul, hogy nem fog rá emlékezni másnap. Este Alicia felvilágostja Christinát, hogy Troy átbaszta, no shit, Sherlock. A kamerába azt nyilatkozza, hogy Christina tulajdonképpen akármeddig maradhat, a zsűri konkrétan röhög rajta, viszont Sabrinától be van szarva, mert neki jó a beszélőkéje (ezt Kimmel is megbeszéli), eddig nagyon jó... aztán sajnos hozzáteszi, hogy ő irányít mindent és ő van a topon, hát Alicia, szép volt, amíg tartott.

Reggel Sprintes treemailt kapnak, ami a Survivor telefontámogatója, és nagy örömükre a lányok azonnal elkezdenek sikítozni - sajnos nem a kristálytiszta hangélmény és az alacsony percdíjak miatt, hanem mert ez azt jelenti, hogy üzeneteket kapnak ottonról, és jönnek a rokonok. Tesók meg unokatesók vannak, Chelsea-nek és Christinának az apukája, Tarzannak meg a felesége. Ezen én már megint bőgök, de a többiek is, valószínűleg ő viseli a legszarabbul a dolgot, oda is adják neki a telefont külön meg félreállnak, nagyon cuki. Christina apukájának veseátültetése volt, és nagyon aggódik érte (a cinikus geci énem azért most megkérdezi, hogy az aukción miért nem vette meg a levelet, de csak nagyon halkan).

Chelsea-n is könnyezek egy sort (Kislányom, de szépen lebarnultál! Köszi apu, de ez kosz), és Jeff szeme is párásodik, látom ám! Jön Sabrina bátyja, illetve bocs, SPRINTEL, bazmeg Jeff. Alicia húga is oltári cuki, nem látom az ördögszarvakat kikandikálni a haja alól, Tarzan meg nopláne, féltérden várja a feleségét, de a highlight egyértelműen Kat, aki először négykézláb indul el az unokatesója felé, aztán visítva halandzsáznak valami olyan frekvencián, amit csak a denevérek hallanak.

A challenge-et persze együtt csinálják a rokonsággal, rá vannak kötve egy kötélre, ami összevissza van tekerve egy rúd körül, azon kell végigmenni. Katék győznek végül, aki visítva ugrabugrál, hogy nyertem, srácok, végre én is nyertem! Választhat két játékost, akik családostul mehetnek vele enni, és ez a hülye tyúk kiválasztja Kimet és Aliciát, akikre elvileg kurvára meg van sértődve, a magyarázata pedig az, hogy már szeretett volna, like, együtt lógni velük, like, tök régóta, és huhú, Margaritas! Sabrina tekintete konkrétan öl, mindenki szerint Tarzant és Christinát kellett volna vinni, Kim meg megint a damage controlt tervezi.

A lányok a rokonságot is a stratégiával szórakoztatják, Kat szerint is Sabrinának kell legközelebb mennie, és ők hárman legyenek a final3. Kim is így gondolja, de azt már csak a nővérének meséli, hogy azért, mert Aliciát valójában senki nem szereti, csak lövése sincs róla, Kat meg a mintapéldája a Hogyan tette tönkre az életemet egymilió dollár sztorinak. Nem szívesen dobná ki Sabrinát, de a lényeg akkoris az marad, hogy ha nem érzi úgy, hogy nyerhet vele szemben, akkor muszáj lesz.

A táboriak továbbra is meg vannak sértődve, Sabrina azt mondja, ő Kim és Alicia helyében átadta volna a lehetőséget, ezt mondjuk nem egészbiztos, hogy elhiszem, azt igen, hogy Tarzant választotta volna. A puffogásból elég hamar odáig jutnak, hogy tulajdonképpen Katet kell kiejteni, mert egy elkényeztetett kislány, szerintem ennek semmi köze semmihez, de sebaj. Tarzan nem ért egyet a dologgal, szerinte Kat annyira buta, hogy akármikor ki lehet hajítani, és milyen igaza van. A lányok szerint azért is meg kell tőle szabadulni, mert Troy kommentjét úgy értelmezték, hogy a fiúk Kat mellett vannak. Ez is baromság, de legalább köze van a játékhoz.

Kezd visszatérni a hitem a challenge teamben, az immunity kurvajó - kitartásban versenyeznek, az mindig állat. Egy stég szélén állnak egy lécen, a hátuk mögött vízszintes rudat fogva tartják magukat. A twist az, hogy a rúdhoz kötött kötél fel van tekerve mögéjük, és Jeff néha kicsit leteker belőle, hogy egyre mélyebben lógjanak a víz fölött, jaj nagyontetszik, ezt remélem visszahozzák később. Sabrina hullik el elsőként, aztán Tarzan, Alicia és Chelsea. Már épp kezdtem elhinni, hogy Christina egy pitbull, ahogy apukája mondta, de sajnos feladja, többször nem fogom próbálni kedvelni. Kat és Kim egy órája fityeg, amikor Kat elkezd duzzogni, és arról magyaráz, hogy ő akar nyerni, Kim mindent megnyer, hát nemár, de végül nem bírja. Amikor hüppögve kijön a vízből, egészen megsajnálom, szegény kislány, hát na, de aztán átmegy négyévesbe, nem higfive-ol Kimmel, nem tapsolja meg a többiekkel és nagyon csúnyán néz.

A kamerába folytatja a hisztit, azért dühös tudniillik, mert mennyire ÉGŐ úgy veszteni, hogy Kim 28, megismétlem, huszonnyolc (értsd: százhúz), hát ez mekkora gáz. Alicia már egyáltalán nem biztos benne, hogy Sabrinát kell kiejteni, mert neki szarul ment a challenge, Katnek meg nem, Kimnek magyarázza, hogy nagyon nem lesz jó, ha ugyanaz lesz a vége, mint Troyzannel, hogy nem tudják kiejteni. Chelsea-nek meg még mindig be van akadva a nem érdemli meg-lemez, azt már nem is mondja, hogy a fiúszavazatok miatt fél Kattől, lányom, egyetlen értelmes érved volt és azt is elfelejtetted, ne legyél butább, mint Alicia, kérlek. Fasza ez a rész, tökre úgy van vágva, hogy nem tudom, ki hullik ki.

A tribalen Kat-roast van, nagyon élvezem. Kezdődik ott, hogy Kat szerint stratégiai döntés volt Kiméket vinni a rewardra, Sabrina szerint ez baromság, 22 éves hülyepicsa-döntés volt, csak jól akart szórakozni, mire Kat helyesel, hogy igenigen, én csak 22 vagyok. Aztán jön Chelsea, aki szerint Katnek mindenre ez a válasza, de basszus, a 22 nem annyira kevés (győztes is vot már ennyi idős, jegyzem meg halkan). Kat itt már elindul a duzzogó óvodás felé, most akkor így komolyan az egész tribal rólam fog szólni? Záróakkordként még fehozzák azt is, hogy nagyonügyes volt a challenge-en, de a Kimre kiakadós műsor utána mindenki szerint nagyon nem oké.

Váltunk Sabrinára, aki azt mondja, hogy ő alapvetően az őszinteséget djazza, mire Kim gyakorlatiag közli, hogy pont ezért van betojva Sabrinától. Majd utána azt is hozzáteszi, mármint Sab, hogy simán előfordulhat, hogy ha valaki átbassza (értsd: blindside-olja), akkor nem fog rászavazni, akármennyire is jó játékosnak tartja. Kat, mit gondolsz erről? Hát Jeff, ha ma blindside lesz, az tök izgi lesz, meg vicces, a blindside-ok mindig tök viccesek meg izgik, hihi. Na, ezek után kit lep meg, hogy ki esik ki?

Hát igen, pápá Kat, még sajnálnálak is, ha az utolsó interjúd nem arról szólt volna, hogy mennyire GÁZ Tarzan és Christina előtt kiesni. Stay tuned, legközelebb Tarzan bugyit húz a fejére!

 

Címkék: survivor
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevin66 2012.05.07. 14:47:49

Jó rész volt, bár eleje nem tetszett. Azon kiakadtam hogy miért nem vitte Christinát meg Tarznat... Miért is? Taran már 40 éve mindennap a felesége mellett kell fel, Christina meg ne jelentkezzen egy ilyen játékba ha baj van otthon... (Levelet tényleg nem vette meg, ez ki is ment a fejemből, de most hogy mondtad még jobban utálom Christinát).
Alica meg tipikus nem lát előre, Kat-et kiejteni még hiba volt, egyik kedvenc játékosom révén, nem egy észkombájn de jó volt a hülyeségein röhögni :) És a végén a Blindside-s beszólása ütött :)

kardigan 2012.05.07. 15:30:36

én a Tarzanost megértem azért, rajta tényleg látszott, hogy oltári szarul van, legalább kezelhette volna kicsit elegánsabban Kat, ahelyett, hogy ugrabugrál, hogy ALKOHOLT FOGOK INNI

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.05.07. 15:53:07

Ha már nőuralom van a szigeten, mért nem Tarzant szavazták ki?

kardigan 2012.05.07. 16:06:09

hát mert minek, tökre ráér. tarzan nem fog challenge-eket nyerni százával, úh az nem fenyeget, h meg akarnak szabadulni tőle, és nem megy.
ha meg mégis, simán mindenki megy vele final3be, mert tarzan pont annyit játszott eddig, mint leif, néha megkérdezte, kire kell szavazni és ennyi

kevin66 2012.05.07. 21:31:25

@kardigan: oké, oké nem kellet volna táncolni meg kiabálni, hogy margaritaaa de 8 nap és vége a játéknak...

gastro, missing in action 2012.05.10. 18:27:26

hogy a francba tudsz elérzékenyülni a Survivoron?! 24 évad alatt egyszer sem sírtam el magam, nem is volt miért, még a halálesetkor sem!

gastro, missing in action 2012.05.10. 18:28:27

Tarzan meg egy ócskaság...Troynak kicsit drukkoltam, hogy jusson tovább az izgalom miatt, de sajnos nem tudott fordítani, így eléggé középszar lesz ez az évad sajnos..

kardigan 2012.05.10. 18:49:09

hat akkor te ne hatodj meg, nem eroszak a disznotor
süti beállítások módosítása